Farkasokkal táncolók

Minden bizonnyal verhető ellenfél látogat az Old Traffordra szombat délután. Bízunk benne, hogy a korábbi gyakorlatokhoz híven, a tabella nagyon alsó felében tanyázó Leicester City legyűrése hazai pályán nem okozhat különösebb gondot.

Mivel a leicesteri farkasok rókák sem töltöttek el sok időt mostanság a Premier League világában, egy ősrégi FA Kupa döntőhöz is visszanyúltunk, annak érdekében, hogy még jobb kedvre derítsük olvasóinkat, ha már Giggs és van Gaal ilyen szomorú.

van-gaal

Szeretett csapatunk 1963-ig mindössze 2 FA Kupa sikerrel rendelkezett, ezen volt hivatott ez a döntő változtatni. A Law, Charlton, Foulkes vezette csapat magabiztos sikert aratott. A mérkőzés a kései Leicester szépítésnek hála izgalmas lett, ám egy harmadik gól végleg eldöntötte az összecsapást. Apropó, szeretnénk idén is valami ilyesmit látni a Wembleyben? Kommentben kérjük kórusban a választ.

Az 1998-99-es szezon annyira szép, hogy nem lehet újra és újra nem megemlékezni egy-egy magasztos momentumáról. Ha már a Leicester az ellenfél, akkor lássuk az idegenbeli 6-2-es mészárlást. Amit a gyakorlatilag extázisban futballozó Cole-Yorke duó rámolt össze. Érdekesség, hogy szünetben 1-1-et mutatott az eredményjelző tábla, amit utána láttunk, azt még az ellenségeinknek se kívánjuk, na jó igen.

2003-04, a szokásos Ruud parádé, sikeres szezonkezdet, tele önbizalommal, a csapat első éve Beckham nélkül, de mintha mi se történt volna, egészen januárig. Azt hiszem, elnéznénk még idén pár hasonlóan domináns vendégfellépést. Ami elég szükséges lenne az áhított dobogós helyezéshez.

Szintén, 2003-04, igen, ez már a szezon második fele. A következő rövid összefoglalóban megtekinthetitek, hogy Roy Carroll még mindig nagyon hülye, de láthattok egy Gary Neville gólt is, ami legalább annyira sci-fi kategória, mint a múltkori posztban látott gól az öcsköstől. Az Old Traffordon nagy nehezen sikerült legyűrni az egyáltalán nem fényes Leicestert, látszik, hogy a BL kiesést követően némileg motiválatlanabb társaság példáját keltettük, már bőven kiszállva a bajnoki versenyfutásból.

Emlékül a videó mellé csatoljuk Gary Neville gólörömét képen és következő képfeladványunk kérdése, hogy ki a szép mosolyú legény Mr. Manchester United mögött? A leggyorsabb megfejtők számára Arsene Wenger Bajnokok Ligája aranyérmeit postázzuk.

1411119058353_wps_47_MANCHESTER_ENGLAND_APRIL_

Ma pedig jó néhány ilyen mosolygós arcot szeretnénk látni a vörös mezesek között, jó néhány alkalommal.