Sokkoló adatok – osztályzás

van gaal nem hisz a szeménekA Cselszki elleni vereség még belefért, hiszen mégis csak a bajnokcsapatról van szó, na de a 0-3 az Everton ellen, az tényleg ciki. Fél lábbal ugyan már a top4-ben vagyunk, de ha a csapat a vasárnapihoz hasonló hitvány teljesítményt nyújt az elkövetkező meccseken, akkor egyrészt a BL-indulás is necces lehet, másrészt a legtöbb, amiben reménykedhetünk, az a negyedik hely. Ami ugye pótselejtező, és már nem zeték meg bukarestiek ellen kell tolni, hanem mondjuk az Ajax vagy a Sporting ellen, ami a Fergie-érában megszokott szezonindító Community Shieldes bohóckodásoktól igen távol esik. A sima hármas amit a Goodisonban kapunk, az is rohadtul messze áll az Öreg alatt megszokottól, sőt igazából Mojszi munkásságának legsötétebb napjaira emlékeztet, mint ahogyan a kiosztott osztályzatok is nagyjából a tavalyi, egy-kezemen-meg-tudom-mutatni érát idézik. Rendhagyó értékelésünkben ezúttal nem posztok szerint haladunk, hanem a legkevésbé hibáztatható játékostól a fő bűnbakig, ráadásul mindenkiről előástunk egy-egy cseppet sem hízelgő statisztikát.

van Persie – 0

Rajta aztán nem múlt, nem lehet túl hálás dolog három gólos szopónál, percekre beállni. Egyszer ért labdába az ellenfél térfelén.

Smalling – 6

Azt előre leszögeznénk, hogy senkit sem fogunk megdicsérni, hiszen fosok voltunk. De legkevésbé talán Smallingot lehet hibáztatni, nélküle aligha úsztuk volna meg három kapott góllal. A hazaiak több veszélyes beadására is ő érkezett elsőnek középen, besegített a nem túl jó napot kifogó Valencia vagy McNair bénázásainál, meg úgy egyáltalán: ő tűnt az egyetlen United-szintű játékosunknak tegnap. Sőt, még a kapura legveszélyesebbnek is őt neveznénk, két szöglet utáni fejese okán. Hogy még így sem tudjuk jónak nevezni a teljesítményét, abba belejátszik egy rizikós labdavesztése, hogy megette Lukaku bringacselét, valamint hogy mégis csak ő volt a hármat kapó védelem (well, két tejszagú tizenéves meg egy szélső) vezére. 0 sikeres szerelés saját térfélen.

Shaw – 6

A legszebb evrai hagyományokat követve inkább a támadásépítéssel foglalkozott, mint a védekezéssel, ami eléggé felelőtlen dolog, ha az ellenfélnél Lennon és Coleman jön veled szembe. Igen, a labdajáratós, körbepasszolgatós taktikánknak lételeme a mindig megjátszható opciót jelentő szélső hátvéd, de néha nem ártana ha Shaw a meglévő gyorsaságát az ellenfél kontráinál is kamatoztatná, nem csak akkor amikor lyukra kell futni egy alibi Young-oldalpassznál. Az Everton jobb oldala igencsak aktív volt, és néha soknak bizonyult Shaw számára (sárgája is jogos volt Lennon visszahúzásáért), de legalább egyik gólban sem volt benne balhátvédünk. Azt azért sajnos láthattuk, hogy egyelőre Baines > Shaw. Négyszer próbálta egy-az-egyben megverni emberét, egyszer sikerült neki.

during the Barclays Premier League match between Everton and Manchester United at Goodison Park on April 26, 2015 in Liverpool, England.

Di María – 6

Fél órát kapott, és akadt szar beadása, meg nyolcszáz méterről leadott, természetesen blokkolt lövése, és továbbra is rohadtul frusztráló, hogy csakis zseniális vagy röhejes megoldásokra képes, de azért mégis csak az ő nevéhez fűződik a második félidő egyetlen focira emlékeztető megmozdulása United-játékostól. Igen, az a hosszú labda Falcaonak, amit ugye be kellett volna verni. Másfél hónapja nem került a kezdőbe.

De Gea – 5

Hogy nem a még csúnyábban festő 4-0 állt lefújáskor a Goodison Park eredményjelzőjén, azt De Geának köszönhetjük, mivel kiszedte Mirallas léc alá tartó lövését a végén. De nagyjából ennyi pozitív dolgot tudunk felhozni neki (na jó, Lukaku távoli lövését is védte még az első félidőben), mert ez a 90 perc most nem a jó David meccse volt. Az első gól a lábai között ment be, a másodiknál meg ha a gólvonalon marad és nem Smalling hátát simogatja a szögletnél, talán védeni tud. Tulajdonképpen egyik gólért sem tehető felelőssé (hibáztatható, az más), de a másik oldalon láthattuk, ahogyan Howard magabiztosan fogja Smalling szöglet utáni fejesét, meg villámgyorsan kivetődve lábbal hárít Rooney helyzeténél, szóval egyik sem a védhetetlen kategória (ja de, a harmadik az). Emellett többször is hiába vártak védőink a kapusra, ami bizonyára annak a jele, hogy a Chelsea elleni necces kezezős-kifutós szitu után LvG letiltotta De Geát a nójerezésről, de attól még jobban együtt élhetne a játékkal. 7 kapura tartó lövés – 3 kapott gól.de gea mccarthy

Herrera – 5

Ahogyan Di Maríáé a második félidő futballra emlékeztető momentuma, úgy Herreráé az első félidőé. Lábak között elsurranó, hajszálpontos passza Blindnek többet érdemelt volna mint egy tizenhatos előtti tökölést. Hogy Ander az ötös osztályzatnál viszont nem érdemelt többet, azzal aligha fogtok vitatkozni, hiszen talán még nem is láttuk ilyen gyengén futballozni. Elveszített labdák, mellette elrohanó ellenfelek, illetve tanácstalanság az ellenfél kapujától 20 méterre. Nem ezt szoktuk meg tőle, és erre csak részben lehet mentség az, hogy Martinez McCarthy-t és Osmant is rácsibészelte a jobb oldali mágikus háromszögünkre, Baines jelenléte mellett. 0 elkövetett szabálytalanság.

Mata – 5

Másik spanyolunk sem tolta jobban, az első félidőt konkrétan Baines farzsebében töltötte, és éppen kezdett kinyílni (illetve, középre kalandozni), amikor van Gaal úgy döntött, véget vet Juan szenvedésének, tulajdonképpen teljesen jogosan. Próbálkozott becsülettel, de teljesítményét legjobban az ötödik perc eseményei szemléltették, amikor egy kisszögletet követő nagyon rossz középre ívelése után az Everton megindította a kontrát, aminek a vezető gól lett a vége (az megvan, hogy amikor a gólvonalon áthaladt a labda, Mata volt hozzá a legközelebb?). 1 sikeres csel 60 perc alatt.

McNair – 5

Úgy tűnik, Paddy fiú végleg elveszítette a kabalaállat szerepét. Egy ideig mindig nyertünk, ha ő a kezdőben kapott helyet, most meg kaptunk egy hármast az ő hathatós közreműködése mellett. Főleg az első gólért jár az ejnye-bejnye, hiszen a hazaiak villámgyors kontráját legalább kétszer megakadályozhatta volna. Ennyiszer bele is ért a labdába, de az valahogy mindig McCarthy elé pattant, bennem meg az a kérdés fogalmazódott meg az ismétléseket nézve, hogy Jonny vajon emberrel együtt rúgta volna a lelátóra a labdát, vagy csak úgy simán? A McNair – Lukaku párharc sem a mi fiúnk győzelmével ért véget általában, és úgy egészében elég bizonytalannak tűnt az immár 20 éves saját nevelésünk, akiben van potenciál, de ennek kiaknázására inkább hagyjuk meg a következő szezonokat. Nagyon ügyesen indul meg a labdával, de egy középhátvédtől elsősorban más skilleket várnánk el, például hogy jól helyezkedjen. 1 sikeres szerelés.

Young – 4

Vasárnap kora délután teljes légtérzárat rendeltek el a Goodison Park felett, így Young hiába várt az égből érkező ihletre, mint ahogyan mi is hiába vártunk 90 percet egy jó megmozdulásra balszélsőnktől. Cseréje még Matáénál is indokoltabb lett volna, de Lajos úgy gondolta, Coleman beindulásai miatt szükség lehet Ashley Young védőmunkájára. Kár, hogy Young nem így gondolta. És még Stones fejesét sem sikerült tisztáznia a gólvonalról. Ötször próbált meg labdával elmenni embere mellett, egyszer sem sikerült.young gólvonal

Fellaini – 4

Amikor utoljára szerepet kapott a két csapat meccsén, akkor győztes gólt szerzett. Kár, hogy mindezt kékben tette. Esélye most is adódott gólszerzésre, de a harcosan megszerzett labdát nagyon csúnyán fölélőtte – lásd még legnagyobb helyzetünk rovat. Cseréjére még visszatérünk kicsit később, de alighanem nagy szerepet játszott benne az, hogy két egymást követő, buta szabálytalansággal besárgázta magát, ami legalábbis veszélyes egy olyan közegben, ahol a hazai drukkerek minden levegővételénél hangos fújolással motiválták Fellát. Magassági fölényét sem használta most ki igazán, az Everton zsinórban három szögleténél volt vakon, gólt is kaptunk a harmadikból. 4 szabálytalanság 45 perc alatt.

Blind – 4

Minél több összefoglalót, statisztikát nézek, annál jobban csökken Blind pontszáma, így inkább megállok a négyesnél. Oké, tudjuk hogy no Carrick, no party, és nehéz a jó Michael hiányzását figyelmen kívül hagyni helyettese osztályzásánál, de holland mindenesünk ezúttal nagyon besült ezen a mélységiirányítóvédekezőközéppályás poszton. Mintha a Zidane barátai – Danny Blind barátai és családtagjai meccsen érezte volna magát, a fizikai kontaktra való hajlandóság legkisebb jelét sem mutatva. Első kapott gólunknál konkrétan körbeugrálta-futotta-bukdácsolta az egész hazai kontratámadást az elejétől a végéig, úgyhogy bárkihez (vagy a labdához) hozzáért volna. Jó kérdés, vajon miért futott annyit előre ha a védekezés stabilitásáért is elvileg ő felelt volna. A Match of the Dayben ki is gyűjtötték (14:47-től), mennyire vaktában rohamozott előre Blind, komoly problémákat okozva a tökig feltolt védelmünkre szabadon rágyorsító Everton-kontrákkal. 46 sikeres passz, 1 labdaszerzés.blind fél

Valencia – 3

Ha azt hinnétek, hogy a rossz játékával a meccs képét alapvetően befolyásoló Blind teljesítményél nem volt rosszabb, hát tévedtek. Volt, nem is egy. Rögtön elő is vesszük Valenciát, aki már annyira jobbhátvéd, hogy jövőre a fantasy footballban is hátvédként lehet majd megvenni. Pedig egy hátvédnek nem árt 90 percig koncentrálnia, mert különben könnyen gólt kaphat csapata. Mondjuk hármat, ha háromszor nem figyel. Na jó, az első gólért csak részben lehet hibáztatni Toniót, Lukaku ellen már többen is veszítettek légipárbajt, meg ez vagy 60 méterre a kaputól történt. De a másodiknál csúnyán bealudt a labdát támadó Stones mögött, a harmadiknál meg úgy a gól lassításánál vehette észre, mennyire lemaradt Mirallasról. Még ha előrefelé jó lett volna, mint ahogyan szokott, de hiába próbált kombinálni Matáékkal, a maximum egy szöglet vagy bedobás, ami Valencia-akcióból alakult ki. Beadások: 6/0.

Falcao – 3

Míg a Chelsea ellen kezdőbe vártam, és bizakodtam egy benne lappangó world class teljesítményben, amikor női frizurájával beállt félidőben az Everton ellen, akkor végképp letettem magamban a pontszerzésről. Nem tennék rá nagyobb összeget, hogy látjuk még United-mezben, és ez nem is akkora gond, hiszen lassan kijelenthetjük, hogy Falcao nem kompatibilis a Manchester Uniteddel. Alig kerül helyzetbe, ha meg véletlenül igen, akkor azt is elkúrja, mint a Chelsea ellen a rövid sarkos lövést, vagy az Everton ellen Di María kiugratását. Az a kapuscsemege volt az egyetlen labdába érése a tizenhatoson belül.falcao rooney

van Gaal – 2

Első szezonja alapján Lajos nem lesz comeback király, a filozófia úgy tűnik nem rendelkezik B-tervvel. Márpedig ha az utóbbi időben látott játékunknak megtalálják az ellenszerét (értsd: leveszik Fellainit, meg a tükörszélsőinket), akkor van Gaal nem képes változtatni. Illetve, változtat egy-két-három meccsel később, de attól még 30-60-86 percig azt láthatjuk, ahogyan a kispadon szomorkodik, miközben a csapat szenved. Meccs utáni interjújában a harcosságot, elszántságot hiányolta, és most abba ne menjünk bele, hogy ez mennyire az ő érdeme (Fergie a harmadik Barry-faultnál agyérgörcsöt kapva ordította volna le a negyedik sporit), elemezzük ki inkább azt, hogy miért kellett levinni az egyedüliként küzdő, nem mellesleg az A-tervet megtestesítő Fellainit, behozva helyette a lepkefing jelenlétű Falcaót. Igen, benne volt egy kiállítás a belgában, Falcao pályára küldésében meg az, hogy nem csinál semmit és nettó emberhátrány lesz. Ne szépítsük, van Gaal ezt most nagyon benézte, kidolgozott helyzetünk nem nagyon volt az egész meccsen, a második félidő pedig a mojszi kilátástalanság legsötétebb bugyraira emlékeztetett. Idegenbeli PL-mérleg: 17 meccs, 19-21-es gólkülönbség. moyes szücsi

Rooney – 2

És akkor elérkeztünk a főkolomposhoz, aki nem elsősorban egyéni teljesítménye alapján kapja a kettest (bár vasárnapi performanszára is a hitvány a legpozitívabb jelző), hanem csapatkapitányként viszi el a balhét. A lassú, kényelmes, alibiző, gyakran hibázó csapat vezére lassú, kényelmes, alibiző és gyakran hibázó játékát látva elgondolkodhattunk azon, vajon tényleg lehet-e abban valami, hogy Rooney-nak az Everton elleni idegenbeli fellépés a mumus (a BL-döntők és vb-meccsek mellett)? Más magyarázat nem lehet arra, miért nem szántja fel a pályát, miért hibázza el az egyetlen komoly lehetőségét, vagy hogy miért nem ordítja le a többiek fejét legalább, ha történelmi verést kapunk. 1 kapura tartó lövés.rooney once a blue

 • Pingback: link()

 • Pingback: learn more()

 • Pingback: http://webkingz.camkingz.com/()

 • Pingback: cheap car insurance()

 • Pingback: alkaline water()

 • Pingback: alkaline water()

 • Pingback: website()

 • Pingback: water ionizer loans()

 • Pingback: best minecraft adventure maps()

 • Pingback: payment plan()

 • Pingback: HD Coloring Pages()

 • Pingback: the original source()

 • Pingback: 5 star electrical()

 • Pingback: house blue()

 • Pingback: u.a. plumbers local union no. 68()

 • Pingback: why not check here()

 • Pingback: west u locksmith()

 • Pingback: click site()

 • Pingback: electrician salary in texas()

 • Pingback: electrician tool belt pouches()

 • Pingback: parking()

 • Pingback: bottled alkaline water()

 • Pingback: car parking()

 • Pingback: water ionizer()

 • CaptainRoy

  Andreas Perreira hosszabbított. 2018ig. Hivatalos

 • Roland

  Rúni és Jones elvileg játék képes, viszont Shaw valószinűleg ismét megsérült és nem fog játszani.

  • Pokmalac

   nem hiszem el, hogy megint lesérült, komolyan nem fogom fel :@

 • Pingback: Blue Coaster33()

 • fanatiiiq14
 • Moyes Story
  • psychocska

   nem lesz ő rossz, van egy ilyen érzésem

   • Moyes Story

    31 meccs 9 gól

    • psychocska

     ha kap 31 meccset, lesz neki 15 legalább. ez az én tippem

    • Newton_heath

     Burnley

  • David dö God

   Olyan a srác mintha Hargot kereszteznénk egy random szakállas Trónok Harca szereplővel

   • Pokmalac

    Robb Starkkal és tényleg olyan 😀

 • psychocska
  • United82

   Én régóta mondom h az Adidas mint új mezszállító egy nagy sztárral akar kezdeni…..Clyne,Hummels,Gundogan,Depay szépen hangzanak …de nem marketing sztárok. Egy ekkora új szerződést egy nagy marketing igazolással akarnak prezentálni…..sajnos ez benne van a levegőben…mégha borsódzik is tőle a hátam és mégha ez miatt Depay estleg nem ide fog jönni…(bár ha Marist elvinné a PSG akkor Depay és Bale is elfér…)

   • Angus

    Lehet, hogy túl maradi meg naív vagyok, de ki a f@szom az az adidas? Nagyon nem akarom Bélt, mert akkor Depay nem jönne.

  • Pokmalac

   sírnék ha 100 lenne a kezdő ajánlatunk

   • EZS

    a Real ajánlata lesz a 100, a mienk 120 lesz.

  • CaptainRoy

   Jó reggelt! És akkor megyek is okádni…

   • Krunyec

    Egy jòkis majálisozás előtt.. 🙂

  • stanleykubrick

   Bale kurva jó lenne, de ennek a feléért. 100 misiért leigazolni, ráadásul Fontban…Még jó, hogy a Telegraph is elég kacsa oldal. Szóval ahogy te mondanád, fölösleges megosztani. 😀 🙂

   • psychocska

    telegraphra sose mondom

    • stanleykubrick

     http://www.telegraph.co.uk/sport/football/football-transfers/ pedig nyugodtan mondhatnád, nevetséges “hírek” vannak itt.

     • psychocska

      mondjuk nem ártana megkülönböztetni a gossip szekciót a saját értesüléseiktől. gossipból én sose linkelek, ott csak összeszedik a többi oldal szemetét

     • fanatiiiq14

      siman ki van irva h rumours meg gossip uh nem kell benyelni a dolgokat

     • stanleykubrick

      hát ez a 100 millió a kurva nagy gossip + rumours kategória. főleg, ha ne adj ég a Real kizárják két szezonra, mint a Barcát.

     • fanatiiiq14

      igazad van de amig nincs official oda biggyesztve addig tolem 300 milkat is irhatnak 😀

     • stanleykubrick

      ha ennyit kiadunk Baleért, elment a józan eszünk, ennyi pénzből legalább 3 minőségi játékost lehetne venni.

     • fanatiiiq14

      nyilvan ha Woodward ilyen idiota lenne nem ulne ott, bar a tavalyi szezon utan kezdek ketelkedni :))

     • Moyes Story
     • stanleykubrick

      Daily Mail, mint megbízható forrás?

     • Moyes Story

      szerinted mi a megbízható?

     • stanleykubrick

      amikor már ügynökök, játékosok posztolgatnak Instagramon, Twitteren, na, akkor kezd el érdekelni egy hír, addig ezeken csak nevetek. illetve amikor kijelentik adott menedzserek, hogy kire van szükségük és ha azt mondják, hogy kapust akarnak, akkor nem igazán akarom elhinni, hogy 50 millát akarnak adni egy csatárért, ez pl. egy példa. egyébként addig ilyen hírekkel van teleszarva a net.

     • Moyes Story

      á szóval Instagram > Telegraph

     • stanleykubrick

      én nem mondom, hogy nekem kell hinni, felőlem szórakoztathatják az emberek magukat ezekkel a hírekkel.

     • Én oldschool vagyok, nekem az a megbízható ha az új mezével vigyorog valaki.

     • Moyes Story

      az is egy megoldás, én szeretem nyomon követni, hogy a klub milyen úton hajt végre egy igazolást

     • Mióta Woodward nyomja, úgy vagyok vele hogy inkább ne tudjak róla. Szörnyű üzleteket kötünk.

     • stanleykubrick

      ha szörnyűeket nem is, de drágákat. 4/6 igazolás csont nélkül bejött, de inkább 5/6 nálam.

     • Moyes Story

      speciálisnak fogom fel a tavalyi nyarat, mert elég rossz alkupozícióban voltunk, de így utólag nem mondanám, hogy elégedetlen lennék az igazolásokkal. reménykedem ,hogy idén kicsit okosabbak leszünk

     • stanleykubrick

      idén derül ki, hogy az volt-e valóban. amúgy én is úgy gondolom, hogy jól erősítettünk.

     • Roland

      Ha ezt így Woody összehozza, megemelem a nem létező kalapomat, kétszer.

     • Moyes Story

      Depay biztos hogy nem fog egy olyan csapatba igazolni, ahol ott van bale, dimaria, és mata is

     • Roland

      Pedig ezek közül mind a jobb szélen szokott játszani, Depay meg balon.

     • Moyes Story

      akkor ők hárman lesznek a jobbszélre, depay meg young a balosra?

     • mrmojo

      eredetileg bale is a balon , ott jobb legalábbis

  • Moyes Story

   ebben az egyetlen pozitívum, hogy valszeg hazardot viszik a helyére

  • Moyes Story

   a psv-s faszi szerint a pudli, és a psg áll a legközelebb depay leigazolásához, mi meg hajkurásszuk ezt a majmot…

   • psychocska

    remélem kitart memphis míg felsülünk

    • Moyes Story

     100 millió fontért úgy adják el nekünk, hogy utána még két hétig röhögnek

     • stanleykubrick

      két évig!

    • Moyes Story

     vagy akkor marist szorjuk el a psgnek, és akkor jöhet depay is, de még jung is mehet tőlem

   • David dö God

    Egyszerüen nem akarom elhinni, hogy LvG nem akarja Depay-t mikor a VB-n is berakta pedig akkor még legalább egy fél szinttel gyengébb játékos volt mint most….(azt meg elképzelni se tudom hogy a vezetőség átnyúl Lui feje felett..nem hiszem hogy hagyná…)

    • Moyes Story

     a bájerntől ezért kellett távoznia, mert a vezetőség hozni akart olyan játékost, akit ő nem akart

     • Pokmalac

      ki volt az a játékos ?

     • David dö God

      akkor remélem Woodynak is elő kapja a cerkát, hogy lássa ki a főnök

     • fanatiiiq14

      ott meg azert a felallasba/taktikaba is belekopott a vezetoseg

  • ketomika22

   kezd ez egyre undorítóbbá válni. Depay helyett Bale.. nevetséges.. remélem kútba esik, aztán jöhet Depay és Ő kurva jó lesz. tanulhatnánk belőle.. Maris nem volt elég?

   • lackoo

    mondjuk Balenak van rutinja Angliában, ismeri az itteni viszonyokat, sztem megállná a helyét (jobban mint Maris)… ennek ellenére 100szor jobban szeretném én is Depayt

   • David dö God

    Jöhetne Bél, de Maris helyére

  • Achi

   Zseniális. Depay lehetne nálunk az új Ronaldo (jó kis bulváros megfogalmazás mi?:D ) , erre elhozzuk egy rakat pénzért Bélt, aki már sem nem fiatal, sem nem ígéretes, de marhára túlértékelt. Csalódott lennék. Ha viszont mégis jön, akkor egyértelműen cseréljük vissza Mariskára. De egy az egyben 😉

   • Freeezer89

    ok, értem sokan nem kedvelitek, de azért ne mondjuk már rá, hogy fos 😀

    • psychocska

     nem is mondta

     • Freeezer89

      nem feltételnül a kollégának cimeztem

    • Achi

     Azt írtam Bél. Az még nem fos 😀 Viccet félretéve, erős játékos ő, de 100 M? Abból komplett új csapatot lehet építeni. Nem is rosszat. Di Mariánál viszont jobban illene ide. Sajnos ez van.

     • Freeezer89

      a DiMa Caesar (Planet of the apes) összehasonlitást én is igy látom

     • EZS

      Caesar okos, nem? 🙂

     • Freeezer89

      okosabb, mint egy ötödikes. egy ötödikes meg okosabb, mint Nani… szóval nyert ügyünk van

 • Pásztor László

  R.I.P. Mertens….. de jó lenne, ha ez lenne az utolsó ilyen tragédia a focipályán.

 • Moyes Story
  • KecsopBeno

   Giroud mennyit lott a middle foottal?

  • Pokmalac

   én tipikusan olyan vagyok, hogy elegendő idő alatt elfelejtem egy adott játékos hülyeségeit és megint bízok benne, szóval hajrá Robin!

   • KecsopBeno

    a bazoknal egy i kellett volna, vagy egy s-t hagytal ki?

    • Pokmalac

     természetesen s és a hétvégi gólöröme alatt ti is egyetértetek majd

   • stanleykubrick

    én is baszok rá már, hajrá Robin, vár a Feyenoord. 😀

 • Moyes Story

  megérkezett az ajánlatunk:

  Southampton’s Morgan Schneiderlin to miss rest of season with knee injury

 • Moyes Story

  Koeman on Clyne: “We’re speaking, but we have to know in 10 days. There is interest.”

 • Angus
  • safbérenc

   Akkor a jó öreg Paul és Ryan papa is kapnak?

   • RedDev

    meg Gary… illene!

    • Angus

     én szerintem őket elismerik úgy ahogy, de Le Godot, ahogy Dél-Angliában hívták már egyáltalán nem

  • KecsopBeno

   A videorol annyi jutott eszembe, hogy a Requiem for a dream az egy jo film.:)

  • safbérenc

   Jut eszembe, dzserárd erről is lecsúszik

 • Csordás Adrián

  Szombaton lesz közös meccsnézés a Mozaikban? Végre alkalmam lesz ott lenni, gondolom kár lenne kihagyni. Digisport 1 élőben közvetíti a meccset (18.30).

  • Fish08

   Lesz, de most kivételesen kevesen lesznek bent, rossz hétvégét fogtál ki, de így is megéri oda menned szerintem 🙂

   • Csordás Adrián

    Akkor nyáron a PL sorsolásnál vegyék figyelembe hogy a jövő évi hungaroringi WTCC hétvégéjének szombatján egy nagy derbit játsszon a United 🙂 (ha azért lesznek kevesen most mert csak egy WBA az ellenfél)

    • Fish08

     Vannak akik a traffordon nézik a meccset, én meg valahol bécs és sopron között leszek 🙂 egyébként egy 5-10emberrel mindig lehet számolni

     • Csordás Adrián

      király, akkor viszem az új Rúnis mezem 😀

     • Fish08

      Csak ha így van ráírva 😀

 • Moyes Story

  Arnesen(former PSV director): Depay is 99.9 per cent certain to seal Premier League move

  • psychocska

   közben gündogan hivatalosan is nem hosszabbít

  • Miért nem 99,7%?

   • Moyes Story

    mert annál biztosabb

    • Az az egy tized százalék biztosan az, ha a hátralévő 4 meccsén lőne 10 gólt és bejelentkezne érte a Real.

   • KecsopBeno

    0.1 szazalek az eselye annak, hogy megserul vagy megeroszakol valakit. Arnesen kiszamolta.

 • Fish08

  Feleim szemelvény a sportgézáról: “Mi, sportújságírók ” sajnos most takaríthatom a billentyűzetem mert, ráprüszköltem az ebédemet olvasva ezt a két szót.

 • psychocska

  votmá, hogy rooney valószínűleg kihagyja a szezon további részét?

  • wolandrule

   Elnézve mostanában engem ez nem rázott meg…

  • Fish08

   ha carrick visszatér, akkor túlzottan nem érdekel, annyira nem jó mostanság

  • Csordás Adrián

   Ic farkaló tájm! 4 meccs 4 gól! Aztán kikapcsoljuk a pléjsztéjsönt

   • Balint88

    Ez jó volt 🙂

  • Moyes Story

   úgy kevésbé hangzatos, hogy 4 meccset

  • godlikezaza

   zéró csatár? léccilécci

   • Moyes Story

    Pörszi most tért vissza

    • godlikezaza

     dehát angol sportújságok szerint lvg nem bízik benne

 • Angus

  A WBA-t illene megverni Carrick meg középhátvédek nélkül is, talán Smalling meg Paddy kezd megint, Michael helyett meg Blind. De utána ha nem jön vissza Jones, Evans, Rojo, Carrick akkor nem hiszem, hogy jobbak lennénk, mint 4. Az összes hátralévőt csak velük tudnánk behúzni szerintem. Abban meg majdem biztos vagyok, hogy a sziti meg az Ars is buki majd pontot.

  • United82

   Igazából az nem érdekel hogy 2 vagy 3 , de a 4-ik helyet kerüljük el….pl egy Sevilla vagy Leverkusen elleni BL selejtező augusztusban nagyon nem hiányozna….. A City idegenbeli formáját látva a Spurs ,Swansea meccsekből kizárt h behúzzon 6 pontot….na nem mintha a mi idegenbeli formánk csodás lenne…:D

   • stanleykubrick

    Remélhetőleg a nagyobb csapatokat a kiemelésnek hála el tudjuk kerülni, de így is akadhat pár kellemetlen falat.

  • stanleykubrick

   Otthon mindenkit illene megverni, ne vicceljünk már.

  • Moyes Story

   a sziti tuti bukik még a két idegenbelin, vagy a soton ellen, az arsenal is legalább egy ikszet még hozni fog, és őket illene megverni majd az OT-n, ha a maradék négy meccset behúzzuk, akkor meglehet a 2. hely. eléggé csalódott lennék, ha még buknánk az utóbbi két eredmény után

  • Csordás Adrián

   Ami Wengeréket illeti csak a Hullban bízhatunk, bár a szunderland sem lesz kutya, mégiscsak nagy a harc ott lent a tabella alján. Kezünkben a sorsunk, de az utolsó ajtóhoz a kulcs szerintem Brucenál van.

 • stanleykubrick
  • Angus

   És kik lennének a csatárok jövőre Wazza meg Wilson mellett?

   • stanleykubrick

    Én Hernandezt csont nélkül visszahoznám, ezt már az év eleje óta mondom, tudom, hogy kicsi az esély. Mellesleg szerintem tudnánk igazolni 20-30 misiért csatárt, aki egyrészt hosszú távon segít, másrészt valóban segít, mert Robin meg Falcao már mindent csinál, csak nem segít rajtunk.

    • Angus

     Kire gondolsz?

     • CaptainRoy

      Berahino, Gignac, Ings, akik jók lehetnének Rooney mögé. Olcsók, nem klasszisok de érzik a kaput, és nem töri a seggüket a pad. Icardi, Dybala, Cavani, Lacazette drága, szerintem túlértékelt, és nem nagyon lehet őket padoztatni. Sajnálom, hogy Falcao ennyire nem vált be, és Csicsót is el kellene felejteni. Igazság szerint azt se tudjuk még hogy egyáltalán kik fignak menni…

     • György Márk

      Nem tudom, szerintem érezhető volt falcaonál hogy valami nincs rendben. Kétségbeeset nagy név igazolás volt és elő is jött a forlán szindróma

     • mrmojo

      gignac? év vicce

     • Csordás Adrián

      inkább elhozzuk Zsirut 😀

     • CaptainRoy

      Néha nézek OM meccset, és Gignac annyira nem szar. Igazi torony aki azért a labdával sem boldogul rosszul. Padra, vagy kisebb meccseken bőven jó lehetne.

     • reelbeba

      Akkora flopnak hangzik, hogy jovore tuti a csirkeknel fog jatszani.

     • sallark

      Esetleg Pool.

     • stanleykubrick

      Igen, itt már lehetne válogatni, mellesleg szerintem nehéz konkretizálni, könnyen lehet, hogy lehetséges lenne elhozni egy olyan nevet, aki kevésbé ismert, de régebb óta figyeljük és képes lehet bizonyítani. Szerintem Lacazette 30-ért hozható lenne. Amúgy játszottunk már mi évet végig Rooney, CR, Tevez felállással. Tehát ideális esetben egy Rooney, Hernandez, Wilson, Di Maria, Bale meg ilyen csapattal lehetne villantani.

    • psychocska

     csicsó ebben a csapatban mint elefánt a porcelánboltban. összjátékhoz szegény igen vakon van, lajosnál ez már kizáró ok

    • Moyes Story

     csicsát kb a blog 100%-a elzavarta szezon elején, most úgy gondoljátok, hogy mégis jó lenne, vagy úgy gondoljátok, hogy azóta jobb játékos lett?

     • Fish08

      Ő legalább beveri a helyzeteit. Csakis úgy engedném el, ha olyan csapatba megy, ahol stabil kezdő lenne, mert megérdemelné, szimpatikus, és egy középcsapatnál tökéletes csatár lenne.
      És Falcaonál biztos többet tenne hozzá nálunk is.

     • Moyes Story

      “Ő legalább beveri a helyzeteit. ”
      szezon elején pont ez volt a vélemény vele kapcsolatban, hogy az egyetlen skillje volt ez, és hát ez sem megy mer neki úgy, mint a fénykorában, márpedig ha ez nem megy neki, akkor nem sokat tud hozzátenni, amúgy meg ezzel a reálosok sem értenének egyet, az Atletico ellen is volt több ordas nagy ziccere, amiket kihagyott, mielőtt belőtte a gólt

      Falcao is sokkal jobbnak tűnne, ha a Realban játszana

     • Fish08

      Hernandezen én azt vettem észre, hogy sok függ az önbizalmától. Fergie alatt áradt belőle, aztán Moyes alatt kikopott, a reálos padozás se tett túl jót neki, aztán ahogy tudott többet játszani, és lőtt 1 gólt, úgy elkezdett visszatérni, és ez látszik is a játékán.
      Szerintem összjátékban se annyira léhűtő. Tény, nem üti meg Lajos mércéjét, de ha arról van szó, vissza lép, vagy kimegy szélre, beszáll a passzjátékba, még ha nem is az erőssége.

     • György Márk

      igen igazad van.. de nekünk most nem egy csicsó kaliberre van szükségünk hanem egy lewandoski színvonalra 😀

     • Moyes Story

      Júdásnak már itt van RvP 🙂

     • György Márk

      Azért sztem amit lewa csinált még durvább

     • sallark

      Miért? Valamiről lemaradtam?

     • György Márk

      Hát konkrétan lejátszott egy teljes idényt úgy a borussiánál hogy már aláírt a bőrnacisokhoz ,ilyet angliában valaki megcsinálna cantona baszná telibe kungfu pandába 😀

     • sallark

      Én úgy tudom, hogy akart menni, csak a Dortmund nem engedte, ez szerintem nem a játékos hibája. Az a hibája, hogy a riválishoz ment (mint RvP), de ez a Dortmundon múlt szerintem.

     • Fish08

      Én spec. megtartanám Robint, ha hajlandó padozni.

     • EZS

      én egyiket se, szezon elején is azt mondtam, hogy menjen isten hírével, és találja meg a számítását máshol. 🙂

     • mrmojo

      mehet nyugodtan

     • stanleykubrick

      Akkor úgy látszik én a rejtélyes 0,1% voltam.

 • Angus

  Azért ehhez kib@szott nehéz hozzászokni… A szpíker már mondogatja, hogy még x meccs és hivatalosan is bajnok a cselzi. Na meg majd hétvégén… mikor emelgetik a világ legszebb trófeáját. Már most rossz a kedvem. Csesszék meg. 🙂

  • wolandrule

   Ne is mond, sötét nap lesz az emberiség egészséges részének…

  • stanleykubrick

   Alapvetően Guardiola, Mourinho meg ezek az edzők nem azok közé tartoznak akiket szeretni kell, de nem lehet nem elismerni őket.
   Jose mondjuk egy VB sikerre vezethetné az angol válogatottat. 🙂

   • Moyes Story

    kevés ő ahhoz

   • wolandrule

    Az angol buszok nagyok, impozánsak, de kényelmetlenek és általában sok öreg tömörül középen.

   • György Márk

    Mourinho t el kell ismerni és imádom is az egyéniségeket. Ibrák, van Gaal-ok ,roy kean-ek nélkül kivesznének az egyéniségek. Pont attól szép a foci, hogy van benne indulat, alattomosság is , olyan mint az élet.

 • Yakion

  http://www.manutd.com/en/awards
  Tessék szavazni! Ti kit láttatok idén a legjobbnak? 🙂

  • Kis Vak

   Carrick már jegyez 1 szavazatot, az biztos. Még ha sokat sérült is volt.

  • EZS

   trollkodjuk szét ezt is, és szavazzunk Falcaora! 😀

   • Kis Vak

    Akkor már Cleverley 🙂

  • wolandrule

   Jöhetnek a trollok Falcaora szavazni. Carrick, nem is kérdés.

   • Newton_heath

    Nálam Herrera

    • RafaRoo

     Nálam de Gea, lehet, hogy hosszú idő után először tényleg komoly verseny lesz? 😀

     • Newton_heath

      Az is jogos…Mondjuk nekem van egy látens averzióm a kapusokkal szemben… 🙂

     • György Márk

      ?

    • stanleykubrick

     ha idén nem de Gea nyer, akkor ennek a voksolásnak is annyi értelme lesz, mint az Aranylabdának. 😀

   • psychocska

    egyetértek, carrick megérdemli

    • Newton_heath

     A teljesítménye alapján igen, csak túl keveset játszott a sérülései miatt.

  • Mainpieeater

   HERNYÓÓÓÓÓÓ <3

  • Moyes Story

   érdekes, hogy az év játékosánál mindenkire lehet szavazni, az év U21 játékosánál, meg csak 3 emberre

   • EZS

    pedig oda is beférne Falcao vagy RVP. 🙂

    • RafaRoo

     Falcao nem is.

   • György Márk

    Mert az u21 ben csak hárman játszanak basszus ezt nem tudni….

  • Moyes Story

   amúgy meg Pereira-ra is szavazzatok az U21 év játékosánál, hátha marad

   • psychocska

    neki mehetne egy fasza kölcsönszerződés. depayt elhoznánk, őt meg küldhetnénk a psvbe egy szezonra. mindenki jól járt.
    mi a faszért nem én vagyok woody? nem is értem

    • Mainpieeater

     mert akkor nem lenne időd itt kommentelni és nincs olyan tejbetök képed (tippre)

     • EZS

      szerintem Woodyban gyakrabban felmerül a kérdés, hogy miért nem ő Psychocska! 🙂

     • psychocska

      napasztmek

     • psychocska

      akkor is itt kommentelnék, nyomnám nektek az infókat eszetlenül. úgyse szivárogna ki semmi, magyarul a kutya se tud

    • György Márk

     januzaj-nak jót tenne egy kölcsön , valahogy nem jött ki a tavalyi zsenialitása.

  • stanleykubrick

   ez kérdés? 😀

  • godlikezaza

   clev mifaszt keres a listán

   • EZS

    ő ott van a FA kupa döntőjében. Hát a többiek? 😀

    • Moyes Story

     Welbeck ott van

     • EZS

      de ő már Arsenal játékos.

     • Moyes Story

      olyan rugalmatlan vagy

     • EZS

      😀

     • EZS

      de ő nincs az év játékosa jelöltek között. 🙂

     • Moyes Story

      az Arsenalnál ott lesz

    • godlikezaza

     igaz idén ő vitte legtöbbre a csapatból. mondjuk hernandez is esélyes még erre, ő is ott van most látom

   • wolandrule

    Azért, hogy lássák többiek, így jár, aki a legkevesebb szavazatot fogja kapni 🙂

  • Pásztor László

   Carrick, Pereira, Mata vs púl

  • Angus

   Nálam az év játékosa De Gea (hiába dobbant). Egyszerűen túl jó volt ahhoz, hogy ne Carrick nyerjen nálam. Az ifiket nem ismerem, az év gólja meg magasan Di Maria vs Leicester. Amíg élek nem felejtem azt a gólt.

   • Pokmalac

    Mata vs Pool (2nd) bőven 🙂

   • United82

    Vaze el is felejtettem h Maris ekkora gólt vágott……most kerestem rá és néztem meg mert fogalmam se volt melyikről van szó…..azt a rohadt meccset úgy látszik törölte az agyam az eredmény és a bosszankodás miatt 😀

    • Angus

     Zseniális. Jobb szó nincs rá. Káprázatos..

  • György Márk

   Egyértelműen ddg :)…a gólnál meg dimaria leycester elleni löbbölésére sztem az annyira ösztönös volt hogy csak na 🙂

 • RedMark

  Amugy tegnap nezven a csodabayern dortmundot, kivaltkepp a Hummels Gundi parost, meg kell mondjam szerintem Hummels meg mindig egy vezer, es hatalmas fogas lenne, viszont Gundi annyi labdat elszort, hogy fajt nezni. Helyezkedesben fasza volt, meg interceptionben is de ahanyat megszerzett annyit el is adott.
  Ha meg david megy es tenyleg ekkora tusko akkor Langerak sem egy rossz kapus.

 • Pokmalac
  • Zacskoostej

   Guardiolának fájna a tenyere, annyit tapsolhatna nálunk

 • wolandrule

  Nekem Llorisról Barthez jut eszembe, de majd meglátjuk, mert David szinte biztosan megy. Úgy tűnik a latinok ide gyúrni járnak, hogy jobban feszüljön Real mez. DiMaria annyit keres, hogy úgy érzi nem kell kivágnia a rezet, mint ahogy kéne, ha nem tudna focizni, hozzáállása is borzalmas. Amúgy ugyanazok járnak a fejemben, mint amit CaptainRoy lentebb megfogalmazott.

  • psychocska

   marist el kéne küldeni párizsországba, cserébe megszabadítani őket verrrattitól. mindenki jól járt

  • Clement7

   Mármint baki király?

   • wolandrule

    Nem tudom pontosan megfogalmazni, ilyen érzésem van vele kapcsolatban. Nem vagyok benne biztos, hogy egy top csapatba elég lenne.

  • Rio

   Btw, van egy Valdés-ünk. Biztos, hogy kell Lloris?

   • EZS

    hát igen, aláírt volna-e Valdes, ha nem ígérik be neki a jövőévi kezdőkapus posztot? Azaz, vajon nem tudták már akkor, hogy de Gea dobbant?

    • Rio

     Összeesküvés-elméletek. Összeesküvés-elméletek mindenhol! (egyébként erre én is gondoltam, de aztán elhessegettem)

     • EZS

      🙂

  • white__widow

   Átlagban a pl csapatok 55-60% bérarányt fizetnek a bevételikhez képest. Na most ti költitek a legtöbbet fontban, de még így is csak 50 fokin %-a bevételekhez képest ami brutális, rúnya 300 kpw-t meg sem érzitek, na ez a kemény…

   • Moyes Story

    és ez most hogy jön ide? 🙂

    • white__widow

     Maris fizetése illetve a hivatkozott C.Roy szred “tegyék ki a lelküket” miatt írtam

     • Angus

      Ez egy elég elkeserítő dolog. Most elsősorban arra gondolok, amit lentebb tárgyaltak a srácok elég hosszasan, hogy kiket kéne igazolni (akik tényleg ide akarnak jönni), kiket nem, fizetések, stb. Sajnos megint beigazolódik az a szomorú tény, hogy mi, United-szurkolók eddig egy burokban éltünk, drukkoltunk kedvenceinknek, és ezt a burkot úgy hívták, hogy Sir Alex Ferguson.

    • EZS

     Csak csodálja rajongott klubunk nagyságát. 🙂

     • Angus

      😀

     • stanleykubrick

      Szerintem egy Arsenal szurkoló ilyeneket mantrázik lefekvés előtt, szidja a Barcát, aki elszipkázza a legjobbjait, akik aztán két-három évig sokadik hegedűsök a csapatban, nyerve pár trófeát boldogan és elégedetten távoznak. Ha megunja, akkor a United, esetleg Chelsea játékosainak fizetését elemezgetni, majd mielőtt végleg álomba szenderülne mond egy imát az idegenben lőtt gól szabályának eltörléséért és Wenger szentté avatásáért.

  • György Márk

   De de Gea nem értem miért megy el. Nálunk most indul be csak a csapat, van Gaal-lal kilátásban van azért jónéhány cím, megemelnék a fizuját. Sőt atleticosként még rosszabbul cseng a realba igazolása. Talán csak a barátnője miatt.

 • Pokmalac

  Azért annyira nem állunk jól a széleken, hogy ne jöhetne Bale mellett Depay ha annyira akarjuk a madridit, de az meg végképp nem értem, hogy miért mondanánk le Depayról (a pool javára) mikor Bale még közel se biztos…

 • CaptainRoy

  Bocs, hogy sokat pörgök ezen, de David biztosan menni akar. Ha nem így lenne, akkor ez a kérdés nem merülne fel. Azt hiszem ez egyértelmű. Mindannyiunknak szarul esik, de ideje lenne tényleg az utódjával foglalkozni még most, mert ha véletlenül mégis maradna egy évet, a mostani viselkedésével tudtunkra adja, hogy mennyire tervez hosszú távon a klubbal, ha még azt sem tudja eldönteni, hogy egy-két évet maradjon. Persze lehet a keserűség beszél belőlem, de azoknál a játékosoknál akik egy klubnál szeretnének maradni ez ilyen formában nem merül fel. Rooney példát felesleges felhozni azt is gáznak tartottam, hogy hozzávertünk heti 300at hogy itt tartsuk. Most komolyan ilyen játékosokkal képzeljük el a jövőt, mert ez sok minden de nem United Way. Szépen el lehet menni a pics@ba. És fogunk találni olyan minőségi játékosokat, akik talán szívből is vannak. Mert olyan is van, pl Herrera nekem nagyon úgy tűnik. Nem hiányzik az nekem, hogy búslakodó Di Maria fejeket bámuljak, akik a lóvé miatt idejöttek. Ez nem kötelező. A faxomat már…

  • Moyes Story

   Én ezt utálom jelenleg a MU-ban, hogy nem igazán tudja eldönteni, hogy most dominálni szeretnék a fodballt, a pénzügyi fölényükkel, és eldobni mindazokat az elveket, amik segítségével idáig fejlődtünk, vagy ragaszkodni azokhoz, és maradni a megkezdett úton, ez a köztes állapot jelenleg így ilyen két szék közé eset, mert a nagypénzes igazolásokhoz kevés a csapat, és nincs megfelelő gerinc sem, amihez lehetne őket kötni, a fiatal tehetségek, akik mondjuk talán jelenhetnének gerincet, azok meg elkallódnak, és nem jutnak eléggé szóhoz.

   • psychocska

    pedig szerintem tök egyértelmű, hogy woody óta a nagyhalak után megyünk. ha ezek nem jönnek be, akkor jönnek a blind-féle igazolások, amivel lehet még jobban is járunk ár/érték arányban. de ez nem biztos, hogy le fog esni neki

    • Moyes Story

     ezt mondom, ez baj, mert ez így nem működik, hogy rámegyünk a lóra, de ha nem sikerül, akkor jön a szamár, mert az azt jelenti, hogy nem sikerült megfelelni a saját elvárásainknak, tehát a két felül egyikének sem feleltünk meg

     • psychocska

      azt mondod, hogy nem tudják eldönteni. pedig ez nagyon el van döntve, ki is lett nyilatkoztatva. ha ez nem sikerül, az nem attól van, mert nem tudják mit akarnak

     • Moyes Story

      nekem még nem jött le egyértelműen, egyik oldalról jön az hogy igen nekünk fontosak az elveink, megadjuk a lehetőség, a fiatalok nevelése, meg hogy ez egy család, a másik oldalról meg ugyanígy jön, hogy hát ez a United, és mi mindig a legjobb játékosokra törekszünk, nagyon erősek vagyunk, bárkit megtudunk venni, kicsit felemás

     • psychocska

      ja hát a bullshit szövegelés kit érdekel? azt kell nézni miként ténykedünk a piacon, az elárul mindent. a többi a szurkolóknak szól, akik nem biztos, hogy ezt várnák.

     • Moyes Story

      van bőven szurkoló aki ezt várja, nem olyan rég még az volt a legfőbb probléma, hogy nem vállaljuk be a nagypénzes klasszisok leigazolását. Csak mint mondtam, ennek sem sikerül maradéktalanul megfelelni, mert hiába kerülnek sokba, nem feltétlen van akkora hozzáadott értékük, amekkorát a szurkoló várna tőlük.

     • psychocska

      amellett kéne kitartani, hogy akinek nem mi vagyunk a first choice, azokat hagyni kéne a picsába. ezt kéne összerendezni a kvalityival és rendben lennénk

     • bfgbobo

      de szép világ lenne…

     • Moyes Story

      ez hogy bél az elsőszámú célpont, és a backup az akit a MU-nak legegyértelműbben kéne leigazolnia, sem ezt mutatja

      Még azt tudom elképzelni, hogy Lajos a karrierjének utolsó két évében szeretne valami nagyot durrantani, de hát hozzáadott értékben sem hiszem, hogy Bél sokkal több lehetne, mint Depay, max az első évben. Mellesleg sokkal többre tudnám értékelni, ha a 3 éve alatt összerakna egy fasza jókorban lévő csapatot, úgy mint a barszánál, és a bájernnél, hogy aztán majd Giggs arasson vele, ő meg Fergievel vigyorogjon a lelátón, mint hogy ebben a három évben nyerjünk pár kupát, majd 2 év múlva itt hagyna Giggsre egy olyan keretet, mint amit Fergie hagyott Moyesra.

     • CaptainRoy

      Pontosan erről beszélek. És ezt most éreztem először a nyáron. Az újak közül Herrera, Rojo, Blind azok akiken én azt látom (szubjektív), hogy nagyon boldogan jöttek, még akkor is ha más lehetőségük is lett volna, még Falcao-n is azt lehetett jó ideig látni, hogy ő is szívesen érkezett, de az ő sztorija ugye másképp alakult. Mária a PSG FFP-s dolgai miatt van csak itt, ahogy Shaw is azért, mert a CFC kevesebbet kínált a Sotonnak, illetve valószínűleg a személyes kondíciókban is feléjük licitáltunk.

     • Moyes Story

      Shaw is olyan igazolás, mint Rio, vagy Rooney volt. Hiába volt kurvasok, benne bennevan az hogy hosszúévekig a gerince lehetne a csapatnak. Tehát nem olyan, mint amilyen Forlán, vagy Verón volt, vagy Dimaria, Falcao most

     • CaptainRoy

      Ezzel egyet is értek, de csak mert angol, így kevésbé lesz szerelmes a reálba, és mivel nehezen tudom elképzelni, hogy bármilyen esetben is átengednénk őt a cfc-nek.

     • bfgbobo

      Forlán volt vagy 23 éves amikor idejött 😀

   • CaptainRoy

    Nekem meg van egy olyan érzésem, hogy bőven erősek vagyunk az általad említett nagypénzes igazolásokhoz, és hogy az ilyen Bale vadászat, DiMa transzferekkel ezt akarjuk demonstrálni. Hát hányinger. Én tudom, hogy egy edző nem állíthatja össze úgy a csapatát, hogy de a gyerek csak akkor jöjjön, ha szívből szeretne itt játszani, de olyan egyértelmű az amikor valakit csak a lé motivál, Azt hiszem a vak is látja, hogy argentin hetesünk a PSG-be vágyott, olyan kibaszott melankolikus a pályán hogy amikor meglátom elmegy az életkedvem, hogy egy test a test elleni ütközetet nem vállal fel, hogy gyakorlatilag szarik bele, én ezt látom, mert láthattuk hogy a szezon elején hogy ment neki, amikor még kicsit nyomta. És akkor nyomulgassunk hatalmas pénzekkel Balere, aki igaz beoffolt minket, de biztosan van az a pénz amiért majd igent mond… Én szerintem Woody csak a nagyszámok törvényét ismeri.

    • psychocska

     én is kezdek hajlani rá, hogy dima fejben sajnos kurvára nem itt van. ha ez jövőre se változik, akkor a legnagyobb flop díját évekre előre elvitte. nem lenne baj a nagy sztárigazolásokkal, ha valóban itt akarnának játszani és ez látszana is a pályán. sajnos egyre inkább megyünk át real madridba, azzal a különbséggel, hogy ide csak a lóvéért jönnek

     • CaptainRoy

      Igen, ezért sírom vissza a 2000es évek elejét, mert akkor is jöttek nagy pénzért játékosok bőven hazai szinten, de a csapat magja ízig vérig Unted játékos volt.

  • bfgbobo

   hagyukmár, az ügynöke akarja a legtöbbet kisajtolni az új szerződésből, mert ha jól emlékszem jövőre már korlátozva lesznek az ügynöki díjak

   • United82

    Így van..Mendes az ügynöke..mit csodálkozunk…egész jól megél a Real United kapcsolatból :D…Kell neki pár újabb millió így hajtja az ügyeket…

   • Moyes Story

    szóval szerinted esze ágában sincs a reálba igazolnia?

    • bfgbobo

     nem azt mondtam
     hanem azt hogy ő alapjáraton jól érzi magát itt, de ha nem kapja meg azt a lóvét amit a kedves Mendes úr szeretne, akkor az a seggfej szépen elkezdi telebeszélni a fejét hogy milyen szép az élet Madridban
     ezek a mai focisták 80-as IQ-val rendelkező kisfiúk, akiknek csak az számít hogy hol kapnak több játékszert

   • CaptainRoy

    És ha azt mondom, hogy ha én lennék De Gea vagy akárki aki maradni akarna akkor Mendes lecummanthatná magát… Ne legyünk már ennyire naivak, hogy szegény De Gea csak a szemét ügynökének a következményei miatt nem írhatott alá, pedig annyira szeretne…

    • EZS

     ennek a másik oldala, hogy ha menni akar, akkor heti 200-zal se tudjuk itt tartani. Nemsokára úgyis kiderül.

     • CaptainRoy

      Igen, pont ezt mondom, hogy nem is érdemes itt pénzel motiválni, aki menni akar menjen a csába…

     • EZS

      Jó, de ha a 200-ra azt mondja, hogy oké, és aláír, akkor két eset lehetséges: 1. pénzéhes köcsög ő is meg Mendez is. 2. Jól érzi itt magát, maradna is menne a realba is, de ezzel sikerül meggyőzni. Nem biztos, hogy csak fekete és fehér van.

     • EZS

      Végső soron a második is azt jelenti, hogy egy pénzéhes köcsög… 😀

     • CaptainRoy

      Igen… 😀

     • CaptainRoy

      De amúgy értem mit szerettél volna mondani, csak eléggé központi kérdés, és hónapok telnek el úgy hogy semmit nem tesznek, ez már minimum ingerkeltés. Na most ilyet nem tesz az ember véletlenül, amikor LvG nem először mondja a nyilvánosság előtt, hogy reméli hogy David maradni fog, az már közel sem olyan véletlen, hogy ohh majd aláírja.

     • Moyes Story

      mondjuk aki Mendest szerződteti ügynöknek, az vagy azért van ,mert pénzéhes köcsög, vagy mert menne a reálba.

      kicsit elkeserítő, hogy mi az első szempontnak örülnénk jobban

     • bfgbobo

      ezeken a 200 meg 300-as fizukon úgy fent tudtok akadni mintha legalábbis tőlem meg tőled vennék el

     • EZS

      neeeem, nem ez a lényeg! 🙂 (bár tény, hogy durva 🙂 ), inkább az a lényeg, hogy mint motivációs erő, kevés lenne, ha a real minden vágya, és ők 150-et ajánlanak.

     • EZS

      az egyik lényeg helyett képzeljetek oda valami rokonértelmű kifejezést, nem szeretem a szóismétlést, csak fáradt vagyok. 🙂

     • György Márk

      Azt nem tudom felfogni hogy nyilván van különbség fizeések között de én személy szerint leszarnám hogy mennyit keresek csak fizessenek meg normálisan és játszhassak. Pl egy herrerának járó fizuból már simán tudod támogatni a családod tudsz kocsit venni félretenni sőt még jótékonykodni is. sztem a futballban lévő fizetések irreálisan magasak és meg kéne határozni a maximumot

    • bfgbobo

     én azt tartom valószínűnek hogy De Gea MÉG maradna 3-4 évet, csak Mendes papa tudja hogy többet is ki lehet sajtolni belőlünk

    • Roland

     Milyen ciki lenne, ha tegyük fel hosszabbít velünk addig, míg a Reál nem tud igazolni, majd szépen távozna, közben meg Llorist nyáron elvinné a PSG, mert BL-ben akar játszani. Persze nem csak Llorissal lehet pótolni.

     • CaptainRoy

      Simán benne van, hogy idehozzuk akkor Casillast heti 250ért, Valdes úgy is itt van már. Talán még esetleg Reina is mozdítható a bayernnél, úgy se volt még csapat 3 világbajnok kapussal…

     • EZS

      Valdes és Casillas egy csapatban… :D:D

     • EZS

      Egyébként a real miért nem repül rá Llorisra??

     • Moyes Story
     • bfgbobo

      mert nem spanyol és nem kapott még akkora hírverést mint De Gea
      meg lehet egy pár évig elegük lett Levy-ból

     • psychocska

      de gea jobb lesz 28 éves korára, mint amilyen lloris most. és 15évre megvan a kapus, ennyi elég szerintem

     • wolandrule

      Nem annyira hipszter és csúnya. Plusz Levy, akivel kínlódhatunk majd mi.

     • Csordás Adrián

      Ha már pótlás akkor nem kell feltétlenül hosszú távra gondolni, Cech neve mellett nem szabad elmenni. Egy Van der Sar szerű United-karrier simán kinézhetne neki is. De kár egyenlőre ilyeneken gondolkozni, legalábbis amíg Dáviddal lelépésével kapcsolatban nincsenek hivatalos hírek.

   • György Márk

    Pontosabban mennyire lesznek korlátozottak?

  • bfgbobo

   amúgy én pont ezért nem akartam hogy idejöjjön, mert előbb-utóbb úgyis valamelyik spanyolnál fog kikötni, persze mindenki mennyire odavolt hogy vettünk egy világklasszis kapust 15 évre…
   persze azt még a faszom se gondoltam volna hogy már 3 év múlva megkezdődik a hadjárat

   • Moyes Story

    nem kell latinokat igazolni

    • CaptainRoy

     Reméljük vannak kivételek, pl Herrera, Mata és Rojo is nagyon szimpatikus. De én is jobban szeretnék egy britekből, hollandokból, franciákból, északi emberekből, meg pár poszt jugoszláv őrültből álló csapatot.

     • Angus

      veled vagyok! azoknak nincs jobb a UNITEDNÉL!

  • György Márk

   Lehet már nincsen united way. nincsen jelen a fergusoni koncepció.

 • stanleykubrick
 • Moyes Story

  According to Delaney:

  -Lajos öt igazolást tervez
  -confidentek vagyunk Hummelsben, és Clyne-ban
  -Ha Dave dobbant, akkor Llorisra megyünk rá
  -Bale a no1 option, ha nem jön össze, akkor jön Depay, ő backup, viszont sürget az idő, mert a pudli is dörgölőzik

  • mrmojo

   engem a legjobban az izgat hogy ki jön a kp-ra (gündogannal akkor most mi van?)

   • godlikezaza

    pszihó írta tegnap, hogy fos volt (nem szó szerint, de szerintem belül ezt érezte). meccs után, de lehet még közbe, konzultáltak LvG-vel gyorsan, utána ment a füles ennek a delaney-nek aztán tessék gündogan off.
    bár igy menne az információáramlás/szolgáltatás az államigazgatásban is…..

    • Roland

     Nainggolan-t is figyelgetjük elvileg, sanszos, hogy a kettő közül jön az egyik

     • godlikezaza

      ez a név olyan mintha a tolkien-univerzumból szedték volna. csak nem tudom eldönteni melyik kaszt

     • ezraharrari

      Ő Smeagol eltitkolt német mostohatestvére, Nein-Gollum

     • mrmojo

      ő olyan szerintem mint egy bespeedezett herrera , más kellene nekünk szvsz

     • David dö God

      de imádnék egy Nainggolan – Schneiderlin középpályát…egyiket se tudom kiejteni

    • psychocska

     pont így történt, scoutoltam az öregnek

  • Porter Ramsey

   ki az a Delaney?
   Bale perfect fit a Unitedbe, bírtam is Spursös időszakába, de totál bebuzult a bóhócligában. idén szerinted elengedné a Real? max akkor, ha de Geát bedobjuk a zaciba.

   • György Márk

    Bale sztem is tökre passzolna hozzánk.

  • Krunyec

   Ha a Real nem vehet senkit a nyáron akkor nem fogja eldobni Balet csak úgy.

   • psychocska

    hogyne venne. majd jövőre nem fognak, akárcsak a barca most

    • Krunyec

     Igazad lehet. Úgyis kibulizzák..

 • Csordás Adrián
  • Fish08

   Terryvel is kéne egy ilyen 😀

 • Csordás Adrián
 • Yakion
 • Yakion
  • Nazara

   Victor Valdes dislikes this.

  • Krunyec

   Fos barca védelem. Megye 2ben már üvöltötték volna, hogy ” Ne hagyd lőni!!!” oszt annyi… Puyol meg csak vakarta a fejét.. (:

   • Porter Ramsey

    Scholes láttán az egész Barca a gatyájába élvezett, nem volt idő kilépni. csoda, hogy nem kérték el a mezét a gólja után rögtön

    • Krunyec

     Legutolsó BL döntőnkön 3an barcás rohamozta meg ha jól emlékszem.

 • Csordás Adrián
  • godlikezaza

   ez most a bél?

   • Csordás Adrián

    nem

    • godlikezaza

     hanem?

     • Csordás Adrián

      efföt

     • godlikezaza

      háhh 😀

   • Balint88

    Hernandez

  • Krunyec

   Akkor farkaló meg maria azért szarok mert lelki terrorban részesülnek?

 • reelbeba

  A pool meg el akarja kerülni az EL-t, ami végülis érthetö. Mehehe

 • reelbeba

  Klassz lett az osztályzás, Strigo.

 • mejgyo
  • Porter Ramsey

   hm. fellebeznek, erre a nyárra felfüggesztik, és mivel nem igazolhatnak a következő két transfer windowban, minden követ megmozgatnak most dávidért. #worstcasescenario

   • Pásztor László

    100-ert mehet

   • Moyes Story

    nem adjuk el idén nyáron, megvárjuk, hogy lejárjon a szerződése, jövőre biztos nem igazolhatja le a reál 🙂

    • EZS

     :D:D

 • Angus

  Munkából hazaérve: kikapott a pool. Jóéjt mindenkinek :))))

  • Moyes Story

   nem csak munkából hazaérve, minden szempontból kikapott a pool

 • Moyes Story

  Blind és Valencia kaptak a vezértől egy Heir Dryert

  https://pbs.twimg.com/media/CDtd_I8W8AA0PH1.jpg:large

 • Moyes Story
  • stanleykubrick

   Ennyit simán kell neki adni. Rooney 300-at keres, nem? Miről beszélünk?

  • Moyes Story

   mondjuk ennek lehet köze van hozzá:

   BREAKING: According to Cadena SER and Cadena COPE, Real Madrid and Atletico de Madrid will be transfer banned like Barcelona was.

   • EZS

    de röhögnék! 🙂

  • psychocska

   ha arra se képes, hogy aláírjon egy szerződést, hogy kapjunk érte rendes lóvét, akkor elmehet a picsába

   • Moyes Story

    30 misit kapnánk érte most. Ha aláír egy új szerződést, azzal csökkenti az esélyeit, hogy a reálban kössön ki, mert nem biztos, hogy a reál bankot robbant egy kapusért. Ami érthető, mikor 500 milliós támadósoruk van, akkor minek nekik a világ legdrágább kapusa.

    Ettől függetlenül ha eligazol akkor egy mocskosszemétláda, és száradjon el a reál padján.

 • Moyes Story
  • fanatiiiq14

   #ezdekurvajoo 😀

 • psychocska
 • fanatiiiq14

  a Munchent John Terry tanitotta 11est rugni =))) Lahm es Alonso is seggre csucsult 😀

 • Moyes Story
  • sipi

   balról a második az Robb Stark? :O

   • Pásztor László

    Inkább hargo

   • ezraharrari

    hargo?

 • ezraharrari

  #BRin!

 • EZS

  kedvelem a Hull Cityt.

 • psychocska

  1 győzelem 1 x szükséges a blhez. talán sikerül

  • psychocska

   2 x elnézést. avagy 2 győzelem, kinek hogy kényelmesebb

   • sipi

    nekem 4 győzelem, úgy kényelmesebb

   • Fish08

    2. hely?

    • Pokmalac

     azt nem tudhatjuk, mert az előttünk lévőnek több pontja van

     • Fish08

      Persze, de a 4.hely annyira nem izgat, nem hiszem, hogy elbuknánk, a 2-3. viszont jó lenne

  • Moyes Story

   nem írnám le a Liverpool-t, megmondták, hogy 100% hogy előttünk fognak végezni, szóval gondolom ők sem aggódnak

   • wolandrule

    Ahhoz még kell vagy 15 országnak születnie.

  • stanleykubrick

   harmadik helyhez, 10 pont?! 😀

 • Moyes Story

  Since Liverpool last won a league title, 29 new countries have been formed

  • The last time Liverpool won the league, Jon Flanagan’s parents were still just brother and sister.

 • Kis Vak

  Hullik a forgács!

 • psychocska

  pudli közben biztosít minket, hogy bármit is balfaszkodunk, ők azért nagyobb balfaszok

  • Porter Ramsey

   a kommentátor szerint a gól előtti, oldalról jövő beadásnál a lesen állók zavarták a kilátásban a kapust. sikerül a szezon végére eljutnom odáig, hogy teljesen ki van a faszom az egész digiből

   • RafaRoo

    Csak most?

    • Porter Ramsey

     jaja, összefoglalókat idén még nem láttam, felvezetőket nem nagyon nézem, digi 2-t meg kivették. a kommentátorok meg az egész országban olyanok, amilyenek, kivéve 2-3, az egyik az eurosporton van eldugva. szóval ja, nem volt olyan sok alkalmam koptatni az idegrendszeremet

     • RafaRoo

      Nekem már akkor kilett vele a faszom, amikor nem tudtam fogni. Ennek már idén lesz öt éve. Évforduló.

     • lackoo

      a siralmas az, hogy a digi még ígyis magasan a legjobb itthon…

 • Moyes Story

  U21s: #mufc vs Fulham (A) – Lindegaard; Love, Thorpe, Blackett, Kellett; Grimshaw, Goss, Rothwell; Januzaj, A.Pereira, van Persie.

  • Moyes Story
  • Moyes Story

   Pörszi gól!!

   • psychocska

    ollééé! rúni valszeg úgyis sérült lesz, falcaot meg a lófasz akarja a kezdőben látni

    • Moyes Story

     hát én Pörszit sem, ezzel a nagytatás mozgással

     • psychocska

      soha nem a sebessége volt a legnagyobb erőssége. falcaonál szarabb nem lesz, ez nyugtasson mindenkit

     • godlikezaza

      szerintem le kéne már szoknunk a csatárokról a picsába. spanyolok is vébét nyertek vele, mi meg tele vagyunk spanyolokkal, latinokkal. minden adott

     • Fish08

      Lesz*rom a mozgását, ha hint majd pár gólt.

     • stanleykubrick

      Otthon Persie tökéletesen belövi a tizenegyest és a harmadik gólt a 10+-os csapatoknak, úgyhogy nem lesz gond. 😀

     • Limb for a Limb

      Nekem ez pont Falcao-ról jut eszembe, olyan a mozgása mint Bödének, ami elég pejoratív

   • Moyes Story

    káttúú

    • psychocska

     gifs or didnt happen

     • Moyes Story

      nem nézed?

     • psychocska

      bayern dortmund sorry 🙁

     • Moyes Story

      pedig faszák vagyunk, ez a fulham nagyon lutri, mondhatni űrfoci van

      majd figyeld meg, hogy Gündi klasszis-e

     • psychocska

      fulhamben nincs ott az a patrick roberts nevű csodagyerek?

     • Moyes Story

      nincs, viszont van Baba

     • psychocska

      nem győzött meg, alig ért labdába, lomha, nem fut, nem ütközik, nem szerel. rettenet

     • RedMark

      most a masodikban hasznos szvsz

     • Moyes Story
    • Moyes Story

     Három!!

     • Pokmalac

      azért szar érzés lehet egy u21-es csapatnak/edzőnek amikor egy Robin szintű rutinos spíler csinálja ki

   • Moyes Story

    lőtt két kapufát is

    • psychocska

     úgy látszik minden adott a hétvégi visszatéréshez

    • Moyes Story

     rúgott még egy gólt

     • RafaRoo

      lájvkávridzs

     • Moyes Story

      sikerült egyet kapni is

 • psychocska

  memphis belájkolt egy welcome to liverpool hozzászólást a fészbukján. vagy a legnagyobb troll a világon vagy a legnagyobb idióta. tegyék meg tétjeiket

  • csakaMU

   És tényleg. A marhája. Elképzelhetetlennek tartom egyébként hogy ne nálunk kössön ki, de láttunk már karón varjút.

   • psychocska

    akkor tudom elképzelni, ha nem akarjuk komolyan. ennek pedig az lehet az oka, hogy valami nagyobb spíler után megyünk. mondjuk bale. és hát a faszomat a welszibe 100 milláért, inkább memphis a negyedéért. aztán majd bale beint és úgy járunk mint a fabregas-strootman ügyletben

    • csakaMU

     A tavalyi nyárból nekem úgy tűnik Woody megtanulta a leckét és ha akar valakit akkor azt megszerzi. Nem félek a két szék és a padló esetétől.

    • ketomika22

     én sem örülnék Bale-nek. az árának a töredékét nyújtja Madridban. talán itt jobb lenne. de bökné a csőröm ha 100M-ért igazolnánk

     • stanleykubrick

      Bale jó lenne, de 50 millió fontnál többet adni érte, ördögi hiba lenne.

  • Roland

   egy olyan poszton lévő fiatal tehetség akire épp szükségünk van és nevetséges 25 milliót, de maximum 30 milliót kéne érte kipengetni, ha a csapat edzője nem a holland válogatott volt edzője lenne és nem ápolna a játékossal “elvileg” jó viszonyt még akkor is furcsállnám a dolgot (ha az Adidas meg ennyire durrantani akar valami nagy üzletet, tegye, de miért egy olyan játékossal kell ezt megtenni, akinek már egyszer volt esélye ide jönni, de inkább a Reálba ment)

  • Rio

   Kizártnak tartom, hogy ő kezelje a Fészbukját.

   • psychocska

    én meg azt, hogy a titkárnője engedély nélkül nekiáll trollkodni

  • Moyes Story

   valaki tud egy indokot, hogy miért jó döntés neki a pudli?

   • Fish08

    Utálja a BL-t, és elege van a bajnoki címekből.
    Vagy, mazochista.

    • Moyes Story

     mondjuk ránézésre nem sokkal lehet több IQ-ja, mint ahány füle

  • RedMark

   szerintem total be volt allva es a legnagyobb baromsagot kiszurta es belajkolta.

  • stanleykubrick

   a legnagyobb idióta, ha a Poolhoz megy. Ez a biztos része. A többi kiderül.

 • György Márk

  Rooneyt meg kell védenem mivel az összes bl döntőn amin játszott magas színvonalat képviselt

  • csakaMU

   Egyébként én is ezen filóztam ja. 2008ason jól tolta, 2009ben volt talán halványabb egy kicsit de ki nem, 2011ben meg az egyik “legjobbunk” volt.

   • wolandrule

    2008-ból nekem semmi extra nem ugrik be vele kapcsolatban.

    • csakaMU

     Ha csak az összefoglalóra gondolok minden támadásunkban benne volt szinte, főleg az első félidőben mikor elmehettünk volna 2-3 góllal. Ronaldoval meg tevezzel egész ügyesen kombináltak. Nekem így ragadt meg, persze lehet hogy az a hét év már megszépítette az emlékeket.

    • bfgbobo

     nem is kellene, Rooney akkor nem a posztján játszott, végig a csapat alá dolgozott

  • Porter Ramsey

   nem.

   • György Márk

    a barca ellen csodás gólt szerzett , az sem volt minőségi húzás ?

    • Porter Ramsey

     csak hogy ne a saját igazamat kelljen védeni, maga Fergie írta az önéletrajzi könyvében, hogy Rooneyt elragadta az alkalom, és csalódást keltő produkciót nyújtott

     • György Márk

      Igen gondoltam hogy felhozod. De ez szubjektív, melyik ér többet? Az hogy alázatosan visszazársz az ellenfél nyomásánál vagy hogy kiegyenlítessz a világ legjobb csapata ellen?

     • Porter Ramsey

      mi lenne, ha mindkettőt csinálná? de legfőképp azt tegye, ami a taktikai utasítás. a gólja tényleg szép volt

 • csakaMU

  Ismét kezdenek felerősödni a pletykák hogy Dávid menni Madrid. Én azt mondom, ha menni akar, menjen, de vonjuk be Bale-t a bizniszbe.

  • Pokmalac

   tudnánk jobbat is hozni onnan, persze én nem bánnám Bale-t, de őt inkább diMára cserélném (de rá bármikor)

   • csakaMU

    Potenciálisan akik mozdíthatóak onnan, azok közül Bale egyértelműen kiemelkedik szerintem. Én is bármikor kiegyeznék egy Maris-Bale cserével, de biztos hogy nem kívánják már vissza az argentint, ha már olyan könnyen elengedték. Főleg nem egy év után. Di María esetében Párizst tudom elképzelni úticélnak.

    • Pokmalac

     majd meglátjuk 🙂 szerintem Bale nem jön és diMa nem megy el

     • csakaMU

      Di María szerintem sem megy viszont ha De Gea megy akkor látok rá esélyt hogy Bale jöjjön, vagy legalábbis megpróbálják Eddyék idehozni. Sőt anélkül is rá fognak próbálni én úgy gondolom.

 • EZS

  Vajon megértették végre, hogy gáz, amit csinálnak, vagy csak valami még rosszabb előjele? 🙂

  • Fish08

   Remélem felvesznek értelmes embereket, és új oldalt nyitnak. A kezem meg bilibe lóg

  • Pokmalac

   nem fog hiányozni

  • Fish08

   Vaagy, mostantól SportLászló lesz..

   • ketomika22

    Béla

    • csakaMU

     sanyi?

  • Rio

   Új név: SportJoóGabi

  • wolandrule

   Nem működik a tovább a sport gézára ajánló 🙁

   • EZS

    persze, mert ha működne, már VendégZS-ként szerepelnék itt! 😀

 • csakaMU

  túúúúúúúr

 • ezraharrari

  Off: Azért vizuálisan (is) még mindig durva. Jövőre viszont ideje lesz tovább satírozni. (kép)

 • RedMark

  nekem meg oktoberben tuntek fel, hatalmas respect nekik, jovore talalkozunk veluk!
  http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/perselyeztek-ot-percre-voltak-a-megszunestol-most-a-pl-be-jutnak-2410227

 • csakaMU

  https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/vb.338233632988842/1616773828468143/?type=2&theater

  Valahogy így néz ki egy United szurkoló “élére vasalva” 😀

  • csakaMU

   Jutá eszembe a szakszó atyjáról, feltalálójáról mi hír? Where is Freeezer bitches? Napok óta nem hallok Young legnagyobb magyarországi fanjáról. Csak nem vendég lett belőle is?!?!!???

   • godlikezaza

    @disqus_zFtal2CKf3:disqus megbasz, ő is harcban van “Young legnagyobb magyarországi fanja” címre

   • Csordás Adrián

    A “Magyarország legnagyobb Young fanja” titulus szerintem még kiadó, ő Felvidéket képviseli. Amúgy meg amint a videón látható, beüthette a fejét. remélem nem komoly a baj. #gyógyuljmegfreeeeeeezer

    • godlikezaza

     milyen videó?

     • Csordás Adrián

      fentebb posztolta csakaMU

     • godlikezaza

      ja ok, akkor ezért nem értettem. azt majd este látom csak:)

    • csakaMU

     Felvidék az nekem Magyarország… legalábbis egy kicsit.

     • Csordás Adrián

      ott a pont. nem csak kicsit

   • Rio

    Szerintem minimum holtverseny van köztünk Youngot illetően 🙂

 • Limb for a Limb

  Ha Valencia 3, akkor McNair sem több. A “legjobb” Evansi mozdulatokat produkálta.

 • Moyes Story
  • Angus

   Még ő is twitterül?

  • psychocska

   viszonyítás kérdése. elismertségben valószínűleg mi vagyunk a legnagyobbak, realnak meg van 10bek/bl győzelme és címvédők, úgyhogy sportszakmailag meg lehet ők

   • godlikezaza

    tény. trófeák mennyiségében sajnos meg sem közelítjük őket.

    • United82

     De akik előttünk vannak ilyen viszonylatban azoknak a régi időkben volt egy minimum 3-as nagy sorozatuk (kivéve a Barcát) az 50-60-70-80-as években. Nálunk meg csoda hogy München után 10 évvel összejött egy …
     Plusz amikor az angol klubfutball toppon volt és mindent nyertek a 70es évek vége 80as évek elején akkor mi nem voltunk igazán élcsapat. Akkor a Pool volt az nemhiába van nekik 5 főleg ezekből az időkből.
     a Real,Barca,Bayern,Milan…Ajax…ezek az 50es évek óta élcsapatok a hazájukban és európában. (ok a Milan éppen most éli a nagyobb válságát) .Angliában ez a 90-es évekig azért eléggé változatos volt…mindig más csapatok voltak az úgymond “elit” akik bajnokesélyesek vagy nemzetközi kupaesélyesek. A mi korszakunk meg Fergivel 3 győzelemre futotta …és 5 döntőre, hogy ez sok vagy kevés? Jó kérdés de talán eggyel több BL siker jobban mutatna…(ugye a Kek sikert is beleszámítom mint nemzetközi trófa..most a szuper kupa meg klub vb dolgot hagyjuk is mert ugyse számít 😀 )
     ha csak a BL-t nézzük..akkor Barca-Real 4-4..Milan 3..és utána máris mi jövünk a kettővel (meg a Bayern) (vagy a barca 92es sikere még BEK volt és akkor BL “csak” 3 van nekik?..nem tudom h 92 az BEK v BL volt-e már 😀 )

     • godlikezaza

      tudom, teljesen rendben van amit írsz. nekem az öreg érája bosszantó, több volt abban mint 3 kupagyőzelem.
      amúgy a klub vb egy érdekes dolog szerintem. az egyetlen porond, ahol a világ aktuális élcsapatai megmérkőzhetnek “hivatalosan”. maga az ötlet nem rossz, ha minden csapat komolyan veszi.

     • Csordás Adrián

      egy teljesen felesleges torna, mivel az európai futball nem említhető egy lapon a többivel

     • godlikezaza

      én nem tudom mivel sose követtem. alapvetően a dél-amerikai csapatokban régen láttam potenciált.

     • United82

      Ok de azért Fergie fő prioritása a Pool leküzdése volt a bajnoki címeket tekintve…persze ok akart ő sikeres lenni a BL-ben is de azért a 2000es évek közepéig a PL és BL meccsek teljesen másféle csapatokat kívántak, persze azért 99 “becsúszott” 😀
      Ma már ez a stíluskülönbség azért nincs meg annyira. Sőt. Aztán Ő is megpróbált átállni egy másféle játékra 2002 környékén Veronnal és mondjuk a 2002es Kusen elleni elődöntő vagy a 2003as Real elleni negyeddöntők..ott azért kicsi mákkal bőven jöhetett volna egy döntő…főleg a ‘kusen ellen..de 2003as idényben is emlékszem h a BL-ben mekkora menetelés volt…pl a második csoportkörben (o régi szép emlékek..második csoportkör..és ma sírnak h sok meccs van 😀 😀 ) a deportivo,.juventus oda-vissza verése….
      Aztán ugye kis “gödör” 3évig míg Roo és Cé beértek és azért utána 2007től 2011ig 5év alatt 3 döntő egy elő és egy negyeddöntő….
      Utána meg azért lássuk be Fergie csak arra koncentrált h PL-el búcsúzzon a BL-re reális esélyünk nemigazán volt.

     • United82

      Tényleg belegondolok h volt második csoportkör a BL-ben….ősszel az első csopkör után még volt 2 forduló a második csoportkörből, aztán tavasszal még 4 meccs a csoportban és utána negyed, elődöntők döntő….akárhogy is számolom 17 meccs a BL-ben és még az FA kupában az elődöntőben is újrajátszás volt.. ….Ma már elég 13 meccset vívni a BL_ben…6 csop meccs plusz nyolcad,negyed,elődöntők és a döntő….mit sírnak….”régen minden jobb volt”…sokkal több meccs és nem volt rinyálás h jaj fáradtak 😀

     • godlikezaza

      az idő előrehaladtával punczit növesztettek a fodbalisták, nem kell meglepődni

     • Pokmalac

      hát az utolsó évében már csak a bajnoki cím biztonságában eléggé rákoncentráltunk a reálra és azután még bármi lehetett volna…

     • csakaMU

      92es még BEK volt

   • Moyes Story

    a legnagyobb szerintem egyértelműen a népszerűségre vonatkozik

 • Angus

  Van ma még egy születésnaposunk! Azt hiszem, ez legalább olyan örömteli, mint Juan vagy Paddy születésnapjai. 😀

 • Csordás Adrián
  • csakaMU

   akkor a jó isten még sokáig éltesse!

 • Csordás Adrián

  Another day, another club to have joined the race for Ilkay Gundogan . Bild are reporting that Bayern Munich, who have a habit of signing Dortmund’s best players, are interested in the Manchester United target.
  😀

  • CaptainRoy

   Csodás 😀

  • psychocska

   ha gündögan nem olyan gané mint götze vagy lewa, akkor baszhatják. dortmund sose fogja nekik odaadni, ha van más kérő is. márpedig van

 • godlikezaza

  “Igen, az a hosszú labda Falcaonak, amit ugye be kellett volna verni.”
  Azt egyébként nem értem, hogyan tudta volna falcao beverni, nekem csodakategóriának tűnt, hogy egyáltalán ugy beleért, hogy kapura ment a fejes. nem lehet, hogy elkeseredettségünkben kicsit nagyot túlozunk? 🙂

  Az, hogy fejelés helyett lekezelte volna, és helyzetben kerül azt nem tudom mennyire lett volna kivitelezhető…ahhoz újra meg kéne néznem a helyzetet.

  • mrmojo

   sok embernek itt olyan kettőslátása lesz időnként , hogy én már inkább nem szólok semmit , csak megvárom míg lecseng

   • godlikezaza

    voltvanlesz. sose javulunk meg

  • Azért hoztuk hogy az ilyeneket beverje. Kérte a labdát, meg is kapta, ha leveszi oda lövi ahová akarja.

   • mrmojo

    kurva magasan jött a labda…nézd meg újra

 • Rio

  #megbasztak

  • psychocska

   mér hagytad?

 • CaptainRoy

  Engem eddig nem zavart, hogy Lajos végig üli a találkozókat, és ha valami van akkor a Csodálatos férfi megy le reklamálni. De én tuti nem bírnék ott ücsörögni amikor szopóra áll a csapatom. Hát széjjelb@szna az ideg. Talán a játékosokra hatással lenne, ha aktívabban viselkedne.

  • Mainpieeater

   nem teheti, Csípőprotézise van 🙁

   • CaptainRoy

    azt hittem ez csak terelés, de érthető, ha belegondolunk a régi ajaxos kung fu rúgásaira a vonal mellett. 😀

  • Fish08

   Egyszer fog lemenni, onnantól minden meccsen büntetőt rúgunk kezdőrúgás helyett 😉

 • stanleykubrick

  Én sem írhattam volna szebben.

 • Porter Ramsey

  Falcao>Rooney? no mindegy, végülis gecire mindegy ki kap kettest vagy hármast. Martinez jól felkészült belőlünk, de a fél csapat rohadt gyenge napot fogott ki, a védekezésünk meg borult a hátsó négyes bénázásainak és főleg Blind homály játékának köszönhetően. Fellát szerintem le kellett kapni, de ilyenkor megpróbálhatnánk már di Mát a helyén (Chelsea ellen is ezt hiányoltam), más fajta játékos. totál hülye mondjuk, a cikk remekül leírja mi vele a helyzet.
  simán bajnokesélyesnek kéne lennünk jövőre, de más dolog egy kései feltámadás mint egy egész szezonon át tartó stabil játék

  • stanleykubrick

   Rooney egy vezér, Rooneytól azt várom, hogy ilyen meccseket döntsön el, motiválja a társait, ha kell, ő kapjon sárgát a sporitól, várom, hogy a mi játékosaink is rohanják körbe a játékvezetőt és ennek ő legyen az arca, ha van valami stb. és sorolhatnám. De ugyanazt a teljesítményt nyújtja a legtöbb meccsen, mint szidott társai. Különösen idegenben és ott lenne a legfontosabb a jó forma.

   • United82

    Mikor játszott jól Roo a Goodisonban..vagy az Anfielden? …Liverpoolban kb nem volt jó meccse….max 1-2…

    • stanleykubrick

     Az a baj idén Rooney mindenhol egy rakat szar volt idegenben, ahol kurvára kellett volna. Stoke, Villa, Swansea, WHU, a szezon eleji formát nem is emlegetem már, mert még szidást kapok. Ez kevés…Aztán villant egy Spurs vagy NUFC elleni gólt és már mindenki el van ájulva tőle, én nem ezt várom Rooneytól. Mert az, hogy Young vagy Valencia ennyit tud, hát oké, betudom, de Rooney?! Idén nálam nincs benne a top 5, de lehet 8 legjobb játékosunk között sem. Ez magáért beszél.
     Vicc, hogy nincs tényleg egy 20 gólos szezonos csatárunk.

     • United82

      Jó hát azért se Rvp se Falcao se Roo nem játszott folyamatosan csatárt vagy sérülés vagy egyéb okok (középpálya) miatt. Az hogy idegenben ennyire szarok vagyunk …nem is tudom miikor volt mínuszos a gólarányunk idegenbe. Az otthoni mutatónk viszont kb a legjobb (talán a chelsea az akinek jobb lehet). Én ezt betudom Lajos naivitásának, amit jövőre ki kell küszöbölnie. Mármint az hogy otthon az OT-on dominálunk és jönnek a győzelmek, a gólok az egy dolog. De a PL-ben idegenben nem elég a labdatartás a nyeréshez meg majd bemegy 1-2 helyzet, ez nem a La Liga meg a Bundás h a topcsapat idegenbeli győzelmekor csak az a kérdés hány góllal. Ez a Pl itt kellenek a golyók az idegenbeli győzelmekhez.-..az pedig nincs idén. Pedig pl a rangadókon Etihad,Stamford,Emirates,Anfiled voltak golyóink és se az Etihadba se a Stamfordon nem érdemeletünk vereséget, míg emiratesbe,anfieldbe is nyertünk…..azaz a rangadókon megvolt a kellő erő és bátorásg, de a kisebbek ellen mintha Lajos azt hinné elé az ha dominálunk és majd beakad 1-2 helyzet, de nem számol a kisebb PL csapatok hazai erejável, amikor dúvadként kijönnek a pályára vérivás után…
      Szóval én valahol itt látom az idegenbeli mélyrepülésünk okait. A következő évi esetleges bajnoki címünk kulcskérdése az h Lajos tanult-e a PL idegenbeli meccseiről annyit h tudja, ez a PL–nem a la liga meg a bundás…itt idegenben minden meccs “rangadó” és nem az a kérdés 3-4-5gólt rúgunk-e…

     • stanleykubrick

      “Szóval én valahol itt látom az idegenbeli mélyrepülésünk okait.
      A következő évi esetleges bajnoki címünk kulcskérdése az h Lajos tanult-e a PL idegenbeli meccseiről annyit h tudja, ez a PL…” Itt ez a lényeg. Ha plusz 10 pontunk lenne idegenben, ami annyira nem sok, ma még a bajnoki címről álmodnánk.

     • United82

      Ez így van. A hazai szereplésünk már-már bajnokot idéz…de idegenben egy gyenge középcsapat….tényleg ezt betudom Lajos naivitásának. Kérdés jövőre ezt megoldja-e…kb ezen múlik…

     • stanleykubrick

      Remélem a Depay, Gündogan, Hummels, Clyne négyes megoldja majd. 😀

     • United82

      Hát amennyi pletyi van Lajos kb június közepére mindent le akar tudni h júliustól a teljes kerettel tudjon készülni…..(főleg ha bl selejtezőt kell játszani….már aug elején csúcsformában kell lennünk….)

     • United82

      De amúgy Rooneyról igazad van. Nem tud vezére lenni a csapatnak amikor kell. Nemhiába volt ő is “csak” vízhordó Cé mellett és ugyan 2010/2011ben tudott vezér lenni ,talán egyedül akkor, utána Ő már csak egy egy meccseken játssza azt amit mindig elvárna tőle az ember. De kb havonta egyszer játszik úgy ahogyan egy Unitedben lévő vezérbikának kéne. Sajnos ez nem kérdés, hanem tény. És persze olyankor mindig fellelkesül az ember h na most végre beindul, aztán jön megint 2-3 meccs amikor még labdát se tud átvenni. Aztán megint jön egy jó teljestmény, megint lelkes az ember…és ez így megy évek óta…

     • stanleykubrick

      CSK, álomfizetés, legenda státusz, akárhányszor gólt lő az van emlegetve, hogy mikor dönti meg Charlton rekordjait itt és ott etc., aztán tessék…

     • United82

      Talán az is a baj hogy egyedül van. Ha lenne egy hozzá hasonló karakter és nem minden az Ő vállát nyomná akkor felszabadultabban játszana. De ez csak egy talán…mert kevés nálam nagyobb Rooney fan volt…de ezt már sokszor leírtam….és hiába dönt meg majd minden gólrekordot…anglia…united…nekem mégis óriási hiányérzetem lesz amikor majd visszavonul…mert sokkal több volt benne…na mindegy…(persze lehet mondani h nem elég ez a 2 rekord meg mit fanyalgok….de ezt akkor is tartom…)

     • stanleykubrick

      Mata, Herrera mindenképpen ott van, de de Gea vagy éppen Smalling, Carrick is képes kiemelkedőt nyújtani. De szerintem idén vannak még páran, akik szép formát futottak mindennek ellenére. Nekem még most is egy szélső hiányzik, aki kioszt jó pár gólpasszt, meg ver pár gólt a szezonban. Ez valószínűleg segíthetne Roo életén is.

     • United82

      Mata és Herrera nemrég óta vannak itt és Matában se azt látom aki ha baj van előránt valami pluszt Ő akkor jó ha megy mindenkinek. Herrerában lehet valami plusz akkor is ha a többiek gyengén muzsikálnak…tud valami váratlant akkor is ha lent van a csapat (pl a passza Blindnek az első félidőben…na az egy nagyon nagy plusz volt …).
      Carrick csendes vezértípus, látjuk mennyire nélkülözhetetlen de nem olyan típusú, stílusú hogy hátára veszi a csapatot a bajban. De Gea a kapuból mindent megtesz de azért gólt nem tud lőni…
      Akárhogy is de Marisnak Rvp-nek Falcaonak kéne..kellette volna ezt a szerepet felvállalni de különböző okok miatt ez csak Rvp-nek sikerült az első évében. Marisban lenne lehetőség ha nem minden passzából key passt akarna……Falcaoban már nem hiszek.

     • Angus

      De bizony, igazad van. Én ugyan baromi elfogult vagyok Rooney-val, mert az egyik kedvencem, de milliószor többre volt hivatott. Valószínűleg bennem is hiányérzet lesz, ha visszavonuI, bár az idő úgy is megszépít mindent, de az igazi United-drukkerben hiányérzet marad. Igazából gőzöm sincs, miért van ez…

     • godlikezaza

      én nem vagyok elfogult rooney-val.
      az én meglátásom, hogy sajnos rooney vállára olyan terheket raktak az évek során (drukkerek inkább) ami indokolatlan volt. ő nem vezér. ő az csatárban ami carrick a kp-nek. a lehető legjobb szolga. ha így lett volna kezelve, és nem képzel bele senki semmi olyat ami nincs ott akkor nem kapna ennyi szidást.
      és ezért nem érdemel most sem szidást az elmúlt meccseiért. nem tőle kell várni a pluszt. egyedül ugyanúgy meghalt elöl ebben a rendszerben mint falcao.

     • Angus

      Hát. Lehet.

   • godlikezaza

    hát azt várhatod 😀
    nem akarok a saját igazammal kampányolni, mert ugye alternatíva nem nagyon van ezen a téren ezt én is tudom, csak megjegyzem, hogy sokan, hogy megszóltak mikor nem értettem egyet azzal hogy Rooney csk alapanyag…eddig nem cáfolt rám.
    egyszer régen a leicester ellen láttam tőle említésre méltót mindenki haját leordította egy bekapott gól után, ezt nagyon kiemeltem akkor is. de ezen kívül kb semmi előttem

    • György Márk

     Ja ez igaz

     • György Márk

      Sztem is jobb lenne más csk nak bár az is igaz hogy ebbe a szerepbe is bele kell nőni

 • EZS

  Szezon végén kellene egy komment-gyűjtés az egész évi termésből, mert ilyen érzelmi hullámvasutat ritkán látni a ‘minden szar’-tól a ‘minden szupi szuperig’. Nem mondom, hogy két évet foglaljunk össze, mert a Moyes-éra nem hullámvasút volt, inkább bungee-jumping, ahol két méterrel hosszabb a kötél a kelleténél. 🙂 Jó az osztályzás, de Di Maria túl jót kapott egy db. megmozdulásra szerintem. 🙂

 • sipi

  első gólnál nekem is egyből az ugrott be (csak Rojo-val, nem Jones-szal) h úgy felrúgta volna a csávót h még mindig nem esik le..
  a van Gaal-os résszel viszont nem értek egyet, jó döntés volt lehozni Fellát, más kérdés h Di Maria lehet h jobb választás lett volna Flacao helyett

 • Rio

  Mata lehozatala teljesen indokolt volt, messze ő volt a leggyengébb tegnap. Az első két gól így vagy úgy, de az ő labdaeladásaiból született, alig volt pontos passza, azt se tudta, hol van. Ettől függetlenül imádom, és remélem, a következő négy meccsre ő is összekapja magát.

 • csakaMU

  amúgy teljesen korrekt az értékelés. jó volna valami más opciót is bedobni meg úgy a meccseléssel is néha mintha hadilábon állna lajos. blind balvédő pótlék lesz nem is kérdés, a holding midfielder nem az ő posztja, mcnairnek kicsit sok még ez az ingermennyiség az u21 után, fejben valahol nagyon máshol volt, soton ellen volt ennyire fogalmatlan le is kapta lajos harminc akárhány perc után. valencia remélhetőleg május 24ig lesz a jobbhátvédünk, utána tőlem kabalaállat is lehet csak ne jobbhátvéd. shaw ígéretes de a védőmunkán valóban volna még mit csiszolni. herrera ma egy vizezett herrera utánzat volt, mozgott, megjátszható volt de nulla fizikalitás, 0 játszótárs, úgy meg nehéz érvényesülni a plben, ez nem a lányliga. nincs a kezünkben a sorsunk, de ha hozzuk hátralévő meccseinket jó eséllyel nem negyedikek leszünk, ez a sziti még mindig hígfos csak most bemakkoltak két könnyű hazait, fognak még bukni.

 • RedMark

  ilyet soha tobbet nem akarok latni, amit tegnap. mindenki elmehet a bus p.csaba, nembaj legalabb nezhetjuk az izgi bl selejtezos meccseket, hatha kiszopunk mar ott.
  bocsi sracok a negativitasert de ez a tegnapi elkeserito volt.

  • Moyes Story

   remélem ez segített, hogy így kiadtad magadból

   • RedMark

    kicsit

  • RafaRoo

   pké

 • Nazara

  Kis korrekció Fellainihez:

  “Amikor utoljára szerepet kapott a két csapat meccsén, akkor győztes gólt szerzett. Kár, hogy mindezt kékben tette.” – 2013 decemberében a hazai 1-0-ás vereség során is pályán volt a hajasbaba, már Reddevilként.

  Szerencsére a második gólnál kinyomtam a streamet, mentünk focizini, bár abban sem volt sok köszönet, mert leszakadt az ég itt keleten. Mondtam is Unitedos cimborámnak: “Legalább az Evertont jól megkentük… wait, what?”

 • Moyes Story

  milyen csapatokat kaphatunk a BL selejtezőn?

  • Angus

   olasz 3., francia 3., fritz 4., spanyol 4., ezenkívül ha jól tudom orosz 2., ukrán 2., belga, portugál, stb stb… Mindegyiknél jobbak vagyunk, de ezt el kéne kerülni.

   • ketomika22

    azért egy Valenciával/Sevillával találkozni nem lenne egyszerű. de a francia harmadik helyezett is biztos nagyon erős lesz, ami még veszélyes lehet az az olasz 3.

    • Fish08

     Én egy orosz/ukrán túrától irtózok… túl messze vannak.

     • ketomika22

      az is igaz

     • Csordás Adrián

      pedig nem nekünk kell utazni 🙂

    • Moyes Story

     a valensziát megvertük augusztusban 🙂

   • stanleykubrick

    Az a lényeg, hogy lesz kiemelés, viszont könnyen lehet egy Kijev pl. nem kiemelt vagy egy Sporting, Gladback stb. Hát ki a fasznak hiányoznak ezek?

  • United82

   Valencia/Sevilla….Roma/Napoli….Leverkusen,Monaco,Ajax….kb ilyenek…
   azaz égetően jó lenne a dobogó mert augusztusban rögtön ilyen párharcal kezdeni minden csak nem életbiztosítás….ezért se értem az everton elleni meccset….

 • Moyes Story

  milyen hamar jön az osztályzás ha végre szarul játszunk 🙂

  • stanleykubrick

   A City ellen is jött volna, csak a rendszer kibaszott velünk.

 • RafaRoo

  Azért a Mata 5, Young 4 elég witizg…

  • csakaMU

   sehr