Elfújja a szél?

A mai napon van lehetőségünk még arra, hogy csapatunk megragadja utolsó esélyét a harmadik helyért folytatott harcban, amihez bizony szükség lenne mind a három pontra. Az Arsenal nagyon szép formát fut a szezon második felében, azonban közel sem tökéletesek és idegenben képesek lehetünk megadásra késztetni őket. Azt pedig, hogy hányszor késztettük már őket megadásra hazai pályán, annak következik most némi felelevenítése.

gun4

Már hogy a fenébe lehetne megunni a 2002-03-as szezont, amikor a pökhendi Arsenalt sikerült leszorítani a trónról, ráadásul úgy, hogy jelentős hátrányba kerültünk a szezon elején, amiből hatalmas erőfeszítéssel sikerült visszakapaszkodni. Feltűnik a videóban és természetesen gólt is szerez Verón, így hát azoknak is ajánljuk megtekintését, akiknek kevésbé lopta be a szívét az argentin. Azt meg mindenki maga döntse el, hogy Ruud kézzel veszi-e át a labdát az első gól előtt vagy sem.

Ugorva kicsit az időben, a 2005-06-os szezon szebbik felére evezünk, amikor hatalmas lendületbe jőve hoztuk a meccseket a szezon második felében. Rengeteg dolog történik itt is, Rooney még van haja, Diaby alkalmi kapusnak áll, CR orbitális luftot rúg, Park pedig egy szép gólt, nyugodtan mondhatom, hogy kihagyhatatlan videó.

Fogadjátok sok szeretettel a 8-2-es mogyoró zúzás zenés, gólösszefoglalós videóját is. Ez az, amit senkinek nem kell bemutatni, csak jó érzés ilyen mérkőzések előtt megnézni. van Persie már akkor sem volt biztos tizenegyes végrehajtó. Mondjuk méltán híres büntetője helyett szerencsére itt inkább a gólok kerültek bemutatásra. Young soha nem látott formában, Park hazagurítás-szerű lövése is a kapuban landol, elhittük, hogy Cleverley valaha focista lehet még és beáll Chamakh is.

Végső zárásként pedig folytatódik a minden rosszban van valami jó, azért a tavalyi szezonban is sikerült elpicsáznunk az Arsenalt, ráadásul Robin van Persie fejes góljával. Így abszolút elmondhatjuk, hogy legalább a tavalyi szezonban sem kaptunk ki az Arsenaltól és utoljára 2011. május elsején, azaz több mint 4 éve szenvedtünk utoljára vereséget az Arsenal ellen, bajnoki mérkőzésen.

És végül, de nem utolsósorban nem szeretnék ünneprontó lenni, de bizony könnyen elképzelhető, hogy néhány játékosunk számára ez lesz az utolsó fellépés az Old Traffordon, más kérdés, hogy ezt vajon hányan bánjunk-e avagy sem? Továbbá ez az utolsó hazai mérkőzésünk Nike felszerelésben is. Izgalmas korszak volt, az itt összefoglalt mérkőzéseken is ezen márkájú trikót viseltük, reméljük még egyszer találkozunk, a klub történelmének talán legszebb évei voltak ezek.

Nike-Unveils-Manchester-United-Home-Kit-for-2013-14-03-863x576