#15 ≠ 33 +42

A poszt címében szereplő hipotézis igazolására nincs szükségünk schmittelésre, így nem ez lesz „álamfővé” válásunk első „álomása” sem. Elég csak megkérdezni egy 2. osztályos gyereket és készen is vagyunk. No de azért mi itt pontosan tudjuk, hogy nem a kísérleti matematika tankönyv egyik NER-kompatibilis feladványról van szó. Robin Good vendégposztját olvashatjátok a hajtás után.vidic

2013 szomorú nyarát 2014 szomorú nyara követte, mikor is a védelmünk, időnként ugyan kicsit már roskadozó, de mégis büszke oszlopainak kellett búcsút intenünk. Köztük a csapat kapitányának, a 15-ös mezszám tulajdonosának is. Vidicset azóta sem pótoltuk, sem a mezszámát, sem pedig a játékát tekintve. Persze ezt ebben az idényben nem is a két „ovistól” vártuk, hiszen ők éppen most hagyják maguk mögött az utánpótlást és válnak felnőtt United játékosokká. Már ha erre valóban sor kerül…

Mindannyian nagyon szeretnénk, ha végre ismét felbukkanna 1-2 csodás tehetség a United utánpótlásából, és ismét giggsek és scholesok szaladgálnának az Old Trafford gyepén. Tavaly Januzaj volt a nagy reménység, aztán jött a 2014-es nyári felkészülés, ahol a született manchesteri, Tyler Blackett robbant, bár innen nézve inkább csak pukkant be a köztudatba. Akadt köztünk olyan aki már blackwallról kezdett beszélni, és összességében valóban elég jó benyomást tett ránk. Vélhetően van Gaal is így volt ezzel, amiben talán a védőmunkája mellett a hosszú passzokban mutatott jó teljesítménye is szerepet játszott, ami végül oda vezetett, hogy az idény elején alkalmazott 3-5-2-ben a védelem baloldalát Blackettre bízta. Ezt az időszakot azonban a katasztrofális és a pocsék között ingadozó védekezésünk jellemezte, így Blackett sem szolgált rá a dicséretre, azt a bravúrt azonban nem tudta végrehajtani, hogy lefelé lógott volna ki a mélyen alulteljesítő társaságból. Először a 4. fordulóban léptünk pályára négy védővel, és mivel Jones és Smalling az orvosit védte, Blackettnek Evans oldalán bérelt helye volt a QPR és a Leicester elleni kezdőben is. Az első öt fordulóban ő játszott a legtöbbet a védőink közül, és csak azért nem írhattam, hogy egyedüliként játszotta végig az első öt meccset, mert a Leicester elleni összeomlásban nem kis szerepet vállalva kiállíttatta magát. A folytatásban már nem kapott annyi lehetőséget, a bajnokságban mindössze egy meccsen, az Arsenal elleni idegenbeli meccsen volt kezdő, a többi meccsen csak csereként, általában a meccs vége felé léphetett pályára. A Yeovil Town ellen a védelem közepén játszhatta végig élete első és eddigi egyetlen FA kupameccsét.Tyler Blackett

Blackett a bajnokságban 11 mérkőzésen lépett pályára ebből 6 alkalommal kezdőként, és amikor így volt, akkor csak Clattenburg tudta eltávolítani a pályáról. Azt a számok alapján sem állíthatjuk, hogy a United győzelme nagyban függne a jelenlététől, mert bizony az említett 11 meccsből mindössze hármat nyertünk meg vele a csapatban, míg négy alkalommal az egy ponttal kellett megelégednünk, és ugyanennyi meccsen még ennyi sem jutott.

Tyler Blackett szezonjától eltérő ívet mutat az észak-ír Patrick McNair idénye. Ő nem a nyári felkészülésen mutatta meg magát először a nagyközönségnek, hanem a tétmeccseken. Ahhoz, hogy erre sor kerülhessen, az orvosit olyannyira kedvelő védőinken túl, kellett a már említett Blackett kiállítás is, így lényegében elfogytak előle a játékosok. Bemutatkozásként elég jó kis meccset hozott össze, ahol bizony a győzelmünket mentette meg, ezzel a mozdulattal.

McNair középpályásként indult, de már az U21-ben is többször került hátra a védelembe, így aztán nem meglepő, hogy van Gaal is ebben a csapatrészben számol vele, és bár három alkalommal a jobb bekk pozíciójában is kipróbálta, alapvetően a négyvédős rendszerben a jobboldali belső védő posztja az övé. Talán középpályás „múltjának” is köszönhetően, nem csak bíztató hosszú passzaival, hanem felfutásokkal is bekapcsolódik a támadásokba, ahol labdabiztossága is megmutatkozik, e tekintetben Rojot kivéve valamennyi középsővédőnk előtt jár, de még Fellaini vagy Valencia is irigykedhet rá.

A kapott játéklehetőséggel jobban élt, mint Blackett, ezt bizonyítja az is, hogy az idény vége felé sem felejtette el van Gaal, annak ellenére sem, hogy a Southampton ellen a félidőt sem várta meg és a 39. percben lehozta a borzalmasan játszó észak-írt. 16 bajnoki meccsen lépett pályára, ebből 12 meccsen kezdőként. Vele a csapatban 10 meccset nyert a United, 1 meccsen döntetlent játszott, de 5-ször vesztesként hagyta el a pályát. Míg Blackett részvételével mindössze 13 pontot szereztünk, addig Paddy szereplése 31 pont megszerzéséhez járult hozzá. Ő is a Yeovil Town ellen játszhatta élete első felnőtt FA kupameccsét, de ő a Cambridge elleni megismételt meccset is végigjátszotta. Az észak-ír felnőtt válogatottba is meghívót kapott, de ott pályára még nem lépett.

Mindkét játékosról elmondható, hogy erős, jól passzol és nem retten vissza, ha keményen oda kell lépni vagy éppen be kell vetődni egy-egy lövésnél. Blackett 84%-os, McNair 87%-os passzmutatója egyaránt jónak mondható, a meccseken látottak alapján mégis egyértelmű, hogy Paddy jobban bánik a labdával, ennek köszönhetően előrefelé is hasznosabb lehet a csapat számára. Helyezkedési hibákban azonban egymást próbálták alulmúlni, ami az ő pozíciójukban döntő kérdés, ha arról gondolkodunk, hogy van-e helyük a Unitedben.statok

Sok új dolgot hozott ez az idény a számunkra, ezek közül az egyik, hogy végre tartósan láthattunk két fiatal, saját nevelésű játékost a csapatnál. Ez azért is fontos, mert rendszeresen igazoljuk millióért a jövő ígéreteit azzal, hogy majd pár év múlva beérnek és klasszisokká fejlődnek nálunk (aztán mehetnek a Realba). Mindeközben a saját utánpótlásunkból meg nem nagyon láthatunk ilyen fejlődést. Ha rosszmájú akarok lenni, akkor azt is írhatom, hogy Blackett és McNair talán erre meg is adta a magyarázatot. Pedig a statisztikákat böngészve első PL szezonnak nem rosszak az eredményeik. A probléma ezzel csak az, hogy ők egy klasszis középhátvédek nélküli csapatban szerepeltek, nem elsősorban kimagasló tehetségük, hanem a kényszer és a csapatkeresés adta számukra a játéklehetőséget.

Kudarcot nem vallottak, de azt sem bizonyították, hogy végzetes hiba lenne az elengedésük. Blackett már szerepelt kölcsönben, több tapasztalata van felnőtt csapatban, ennek ellenére McNair játékában több a lehetőség. Szükséges és biztosra vehető, hogy középhátvédet igazolunk a nyáron, ami azt is jelenti, hogy a két fiatal helyzete és Evans-é is bizonytalanná válik. Hacsak nem lesz a következő idény is az orvosoké, akkor ennyi játéklehetőséget nem fognak kapni, a várhatóan megnövekvő meccsszám ellenére sem. Nyilván az lenne az ideális mindkét játékosnak, ha egy PL csapathoz kerülhetnének kölcsönbe, ahonnan tapasztalatokkal felvértezve térnének vissza, hogy lassan meghatározó játékosokká váljanak. De ez csak egy nagyon halványan pislákoló remény, amit főleg az táplál, hogy ők mégiscsak a Unitedben nevelkedtek.

 • Pingback: Payday loans()

 • psychocska

  van új poszt

 • csakaMU

  Mindeközben Agent Shaw épp Bale Manchesterbe csábításán fáradozik.

  https://instagram.com/p/36o88PCDC2/?taken-by=lukeshaw23

  • Pásztor László

   Van kép is, mert ezt így nem értem xd

   • EZS

    van sajnos 😀

  • Sousaphone

   Az a baj ez egy orangután! 🙂

   • EZS

    én felismertem, hogy ez nem Bale… 😀

    • Sousaphone

     Nem úgy értettem. Bale csimpi !!! 🙂

     • EZS

      tudom, hogy értetted! 😀

   • csakaMU

    Látom az álca téged is megtévesztett. Sebaj, nem vagy vele egyedül 🙂

 • Ricardo

  Mezszám = nap alapján jönnek a posztok, ugye? Szóval Van Persie szombaton jön?

  • psychocska

   vérszagra gyűl az éji vad 😀

   • Ricardo

    Annyit írtak már erről a Juve – Van Persie házasságról, hogy mondom csak elolvasom, mit is tud a gyerek. 😀

    • EZS

     😀 az ilyen fiatal ismeretlen tehetségeket mindig jó megismerni színvonalas írások által.

     • Ricardo

      Az hogy mit csinált 5 éve nagyon nem segít abban, hogy mire lehet képes a következő szezonban. A legutolsó emlékem Robinnal kapcsolatban kb a vb-s fejes gólja, ami MU meccset én láttam idén azokon kb egyen se játszott.

     • psychocska

      ha egészséges marad, nagy fogás lenne nektek diszkont áron

 • ezraharrari

  Guardiannél is beütött a kánikula (kép)

  • csakaMU

   Chelsea kapusedzője, Cech jóbarátja:

   Man United are thought to be holding an interest in Cech with David de Gea looking likely to join Real Madrid, though Lollichon believes they have turned their attention elsewhere.

   He added: ‘I think that Manchester United like Lloris.’

 • Sousaphone

  Agent Memphis! 🙂 (kéjp)

  • csakaMU

   most épp alvó ügynök, szóval ez csak véletlen 🙂

  • ezraharrari

   kep

   • EZS

    :D:D:D

 • bfgbobo

  Borsót ki se vitték?

  • Kis Vak

   Én is azt néztem, kb. mintha Rooney-t nem vinnék ki az Eb-re.

   • EZS

    lehet, hogy ha Roo egy idény alatt 6 meccsen játszana, őt se vinnék ki.

    • Kis Vak

     Lehet, de nézd meg kik vannak bent helyette. Ők se játszottak többet idén. Mondjuk nem értem Mexikónak miért fontosabb a Gold Cup, de mindegy.

     • EZS

      mert azt megnyerhetik. 🙂

  • psychocska

   Arany kupa is lesz, ő arra hivatalos

   • Kis Vak

    Az gyakorlatilag arról szól, hogy rendeznek egy USA-Mexikó meccset, nem nagy sportértéke van.

    • psychocska

     az lehet, de ettől még aki copázik, az nem gold cupozik és fordítva

 • Csordás Adrián

 • Moyes Story
 • Moyes Story
 • krisztheRED

  Matt Le Tissier -> Schneiderlin: ‘Out of the the top four clubs, I think Manchester United are more in need of him than Arsenal. Arsenal have got a lot of midfield players. Would he be that much better than what they have already got? Possible a little better, yes, but in terms of needing somebody in that position and being light in that position – I think United are more in need of him than Arsenal are.He can play for a top four team comfortably. He’s very accomplished in that [defensive midfield] position.’

 • Angus

  Bírom mindkét srácot, remélem lesz belőlük valami, legalább egy új Sheasy vagy Brown. Én már annak is örülnék.
  #BlackettInBlack

  • Pásztor László

   #Bib-Bib

 • David_MOTM

  Hoffenheim forward Roberto Firmino will sign for Manchester United, Sky understands, after United agreed to meet the player’s €20m release clause in his contract.

  • Mainpieeater

   Akkor viszont valaki menni is fog. Vanpersie?

   • stanleykubrick

    Jó volna.

    • Mainpieeater

     Firmino jobb volna RvP helyett azt mondod?

     • Pásztor László

      Egyikre sincs szükség. Van már brazil 10-esünk, Pereira elég ide. Nem kell még egy német középcsapatból valaki, aki mellett nem szól egy nyomós érv se, amiért szükségünk lenne pont rá, pont most. Tuti az ügynöke nyomja a pletykákat, hogy felnyomja az árát.

     • Mainpieeater

      Végülis Bajnokságot meg Bl-t akarunk nyerni ezért menjünk neki az évnek egy Rooney-Wilson-Will Keane csatársorral. Bátor ötlet mit ne mondjak 😀
      Edit: Van Borsócska, Nick Powell is és Henriquez is ha nem rabolja le a Zágráb.
      de ez nekem akkor is kevés 🙁

     • Pásztor László

      Mert egy Firmino, aki nem is csatár, de legalább 10-esnak se olyan mint Mata vagy Rooney vagy bárki a keretből, segítene ezen. Nem.

      RvP befogja látni, hogy nem lesz kezdő, mert itt már nem tudunk rá építeni. Sajnálatos de ez van, olaszba lenyomhat még 1-2 évet, de ott se sokáig. Egyszerűen kevés fizikálisan már. Rooney-ra kell építeni. Benne még van lehetőség, és mellé kell még egy csatár.

     • Mainpieeater

      Nem Firminot tartom én sem megoldásnak, azért is kérdeztem stanleyt, mert nem értettem, hogy miért örülne neki, ha ő jönne Robin meg menne. Robin nem lesz jobb az lehet, de ha benne van még 1-2-3 db 15-20 gólos szezon akkor én tuti h megtartanám. 3x olyan jó csatár mint Rooney és mellette (/tőle) Wilson is sokkal többet tanulhat. Rooneyra építeni eléggé nehét csatárként 2 jó szezonja volt. Rohadt fontos squadplayer meg captain meg minden, de valahogy ő nem az a klasszis csatár mint ami Nistelrooy vagy Persie volt 🙁

     • stanleykubrick

      A Chelsea Drogba, Remy, Costa csatársorral nyerte meg tükörsimán a bajnokságot. Tuti szerzünk még pár játékost, lesz abban csatár is, más kérdés, hogy ide lesz valószínűleg a legnehezebb igazolni, főleg jól.

  • Mainpieeater

   nem is sky-os hír 🙁 csíra David_MOTM átt baszott a pletykával

   • David_MOTM

    bocs, rossz napom van.

    • Mainpieeater

     semmi baj 😀 csak meglepődtem, mert amit a sky leközöl az tuti és általában nem 23.33-kor szoktak az ilyenek robbanni.

   • David_MOTM

    Ellenben még igaz is lehet.

   • Freeezer89

    jesszusom :DDD

   • sallark

    De a hírek szerint a klub a pénzt már odaadta.

  • krisztheRED

   nemár, nem kell ő ide.

 • Mainpieeater

  #vészhelyzet #kép #segítség
  Most látom, hogy egy ismerősöm sűrgősen vasalót keres a koleszban. Valaki nem ér rá egy picit Budapesten (:D)?

  • Freeezer89

   :DDDD szegeny gyermek, ha tudnad, h mit ker 😀

   • Mainpieeater

    mármint én vagy ő? 😀

    • Freeezer89

     franc, sok volt a sor… ha tudna akart lenni

     • Mainpieeater

      naazérám 😀

  • EZS

   hú, néhány napja azt mondta az asszony, hogy egyre több a vasalni valója a kisebb gyerek miatt, én meg hangosan felröhögtem. Nem örült. 😀

   • Mainpieeater

    szólj ha menni kell, szívesen megyünk segíteni vasalni 😀

   • Angus

    ez egy másik világ 😀

  • Gaben

   Melyik koliban laksz?

 • Moyes Story
  • Mainpieeater

   Manchester United fan MainPieEater claimed that according to his understanding David De Gea got frightened by the idea to have to work under a fat waiter so he urged Ed (Woodward – CEO Man. United) and Jorge (Mendes – his agent) to “come to a fucking agreement already you sons of bitches”

   • RafaRoo

    Tudom, hogy rohadt gáz vagyok, de most értettem meg a felhasználónevedet…

    • Mainpieeater

     én Godlikezaza-t olvastam pár hónapig Godzillazka-nak. Semmi probléma 😀

     • EZS

      na, ezzel én is így voltam 😀

    • Moyes Story

     akkor gondolom reelbeba még hátravan

     • Mainpieeater

      na és mit takar?

     • Moyes Story

      fogalmam nincs 🙂

     • EZS

      miért, az jelent valamit?? 🙂

     • Mainpieeater

      és bfgbobo? ezraharrari? wolandrule? 🙁 túl sok mindent nem tudunk 🙁

     • EZS

      Ezraharrari és Wolandrule már elmondta. Csak nem figyelsz! 🙂

     • Moyes Story

      én figyelek, és nem emlékszem

     • EZS

      Ezraharrari azt mondta, hogy gyerekkori írói álneve maradt rajta, Wolandrule-t pedig a Mester és Margaritából Woland professzor ihlette meg, ha jól emlékszem. Godlikezaza pedig valami doom-szerű játékban unreal tournament? kapta ezt a nevet, de ezt már régebben mondta, szóval lehet, hogy tévedek.

     • Freeezer89

      bravo-bravo

     • wolandrule

      Jól emlékszel, de nem professzor, csak a mű elején, hanem az ördög. Amúgy ajánlom mindenkinek a könyvet, pazar!

     • EZS

      Ja tudom, de valahogy nem akartam azt írni, hogy a sátán után nevezted el magad. 🙂

     • wolandrule

      😀 ijesztően hangzik, de a legjobb karakter amit valaha olvastam az Woland, hatalmas figura.

     • RobinGood

      Hogy te mennyire képben vagy itt mindenről…? 🙂 Így hogy most felelevenítetted már emlékszem Wolandrule nevének történetére, de magamtól ha egy hétig Liverpool meccseket nézettek volna velem akkor sem jutott volna eszembe 🙂 A fejemben csak “pécsi srác”, meg “csajcsávó”, meg “vasalós” meg ilyenek vannak 🙂

     • EZS

      Csajcsávó!!! :D:D az ki?

     • RobinGood

      Mainpieeater 🙂

   • fella

    • krisztheRED

     vote már

     • fella

      bocsi 🙁

  • fella

   http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11673923/Man-Utd-transfer-news-United-expected-to-sign-Ajaxs-Jasper-Cillessen-to-replace-David-de-Gea.html

   Cillessen amúgy nem rossz választás, ráadásul úgy tűnik, hogy azért őt akarjuk, mert Hoek szerint benne van a leginkább fantázia. A statjai jobbak voltak tavaly az Eredivise-ben, mint Davidéi a PL-ben (ez nyilván nem mérvadó) – sajnos nem találom a cikket, de rajta vagyok. Amúgy ha ő jön, akkor Valdes is maradhat, és nulláról megküzdhetnek az egyes mezért.

   • Moyes Story

    szerintem is a Cillessen-Valdes vállalható lenne ha Cech nem jön össze

    • Porter Ramsey

     Cilessen fizikuma csak nálam vet fel kérdéseket? félek a PL tapasztalat hiányára rámenne pár pont

     • bfgbobo

      nekem pont ezért jutott eszembe Krul
      a vébén se azért küldte be tiziket védeni Lui mert olyan nagy büntetőgyilkos, hanem azért mert 2X akkora a csávó

     • Pokmalac

      + ugyebár a lélektan

     • fella

      beíveléseknél kifejezetten jó, szóval szerintem ez a része nem para. a másik meg az, hogy Davidnál láttuk, 1 szezon alatt bárkire lehet kurva sok izmot pakolni, úgy meg különösen, ha kapusról beszélünk.

     • Moyes Story

      De Gea fizikuma se sokkal jobb, technikával és ésszel kompenzálják ezeket, Cillessen ebben kiemelkedő, és Hoek ezt még biztos tudná upgradelni

     • fella

      amúgy DDG 192, Cillessen pedig 188 centi magas.

     • Moyes Story

      Valdes meg 183

     • Freeezer89

      en meg 174

     • EZS

      franc, még így is versz. 😀

     • Freeezer89

      komoly? pedig en mar azt hittem, h fizikailag keptelenseg felnott ferfinak alacsonyabban elnie

     • EZS

      pedig jobb napokon 172, rosszabbokon 170 vagyok 😀

     • Freeezer89

      en veled vagyok 🙂

     • Moyes Story

      te is kapus vagy?

     • EZS

      tökmindegy, ha ekkora, úgyse igazoljuk le.

     • Moyes Story

      rád viszont szükség lenne Anderson posztra

     • EZS

      miért? 🙂

     • Moyes Story

      hát mert eligazolt

     • EZS

      ja értem! 😀 Testalkat is megfelelő, megyek jelentkezem. Annyit játszani én is tudnék. 😀

     • Freeezer89

      burgert szereted?

     • EZS

      sőt, még az olasz konyhát is, így egy firenzei kölcsönjáték sem lenne ellenemre.

     • Freeezer89

      EZS88

     • Mainpieeater

      * ESZ88 :DD (Andesron)

     • Mainpieeater

      tehát shawkat EZSel? :DD Najó ez már a kőműves szex kategória 😀

     • Moyes Story

      igazából a mai viccedet már kétlem, hogy alul tudod múlni 🙂

     • Mainpieeater

      melyiket?

     • Moyes Story

      ezt a hosszút

     • Mainpieeater

      megboldogult nagyapám szerette 🙁 szerintem szar vicc, de hát szentimentálisan kötődöm hozzá. 🙁 bocsi 🙁

     • EZS

      na basszus, rákerestem a kőműves szexre. Nem kellett volna. 🙂

     • Freeezer89

      tul alacsony vagyok, soha nem lesz belolem fodbalista 🙁

     • Moyes Story

      Messi alacsonyabb

     • Freeezer89

      who?

     • Moyes Story

      az argentín Fellaini

     • Mainpieeater

      én 176 hahahahaha. Milyen érzés törpének lenni? Hahahaha

     • krisztheRED

      akkor a 183 centimmel lehetnék kapus is?

     • Mainpieeater

      azt nem tudom, de a pornóban imádnának (hahahaha Pun Intended)

     • Freeezer89

      fasza, konnyeden belatok a lanyok szoknyaja ala 😛

     • Mainpieeater

      csak fényesre kell sikálni a csizma elejét 😉

     • Freeezer89

      olyankor mar mast sikalok, de nagyon eltertunk a tematol 😀

     • Mainpieeater

      ahhoz hogy beláss a szoknya alá egy fényesre suvickolt gumicsizma a legjobb. Nagypapám kedvenc vicce is erről szólt 🙁

     • Freeezer89

      megosztod?

     • Mainpieeater

      neszke:

      Egy székely fiatalember el szeretne menni a bálba, de nincsen ünneplős
      cipője. Elhatározza hogy kifényesíti a gumicsizmáját és abban megy majd
      el táncolni. Így is tesz.

      Aznap este a bálban először Annát kéri fel táncolni. Tánc közben lenéz, és azt mondja:

      – Anna, rajtad kék bugyi van.

      – Hát ezt honnan tudod?

      – Tudom.

      Másodszorra Natasát kéri fel táncolni. Tánc közben ismét lenéz és azt mondja:

      – Natasa, rajtad fehér bugyi van.

      – Ezt meg honnan tudod?

      – Tudom.

      Harmadszorra Nórát kéri fel táncolni. Tánc közben megint lenéz, majd ijedten felkapja a fejét:

      – Nóra, van rajtad bugyi?

      – Nincs. – válaszolja.

      – Huh, már azt hittem, hogy a csizmám repedt szét.

     • Pásztor László

      én meg 195, számit ez valamit is? xd

     • Mainpieeater

      és szereted a fánkot meg a szőke kismellű spanyol nőket?

    • ketomika22

     áhh. vicc (Liverpool) – kategória lenne

   • bfgbobo

    akkor már inkább vadásszuk le a Newcastleből a másik hollandot

  • fella

   http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11673982/Who-is-Manchester-United-target-Jasper-Cillessen.html

   itt a telegraphos – tehát nem szar – who is cillessen? cikk, amiben De Geához hasonlítva mutatják be a hollandot. számomra elég impresszív.

   • Moyes Story

    jó hát ezek a holland ligás statok nem mérhetőek a PL-ben hozottakhoz

    • fella

     persze, de az például egyértelműen látszik, hogy nem vonalkapus. a vb óta tudjuk, hogy azért ő védett krullal szemben, mert lábbal jó(bb). ami még eszembe jutott, hogy 26 évesen elég fiatal még esetleg ahhoz is, hogy ne rögtön elsőszámú legyen, hanem mondjuk fél-egy év alatt felépítsük úgy, hogy itt van Valdes is. számomra nagyon szimpatikus opció, akár 20 millióért is, bár vagyunk olyan viszonyban az Ajaxszal, hogy 15-nél nem lenne több.

  • psychocska

   20millió fontot írogatnak cilessenről, ami nálam az agyrém kategória. közel se olyan kapus, akiért ennyit kéne fizetni

   • Moyes Story

    nem túl reális, mikor depay volt 25+addons

    • psychocska

     nem reális, az biztos

   • krisztheRED

    jó lesz az 20 millió eurónak is.

    • psychocska

     az is duplája annak, amit én gondolnék

     • krisztheRED

      szerintem 15-ért elengedné az ajax, annyiért meg jó lenne.

   • ketomika22

    nagyon remélem hogy ezt a Cilessen témát nem gondoljuk komolyan… PL-közép csapat szint a faszi. legfeljebb.

 • psychocska

  Van Persie: “Things could change, but that depends on United, not me. I’m relaxed [but] I’m not going to be part of a puppet show.”
  “In a few years I may have to accept that I will no longer play at the highest level. I don’t think that moment is now.”

  • Pásztor László

   Hát akkor lelép. Én nem sajnálom, nem hiszem, hogy Angliában lenne esélye még egy sérülésmentes idényre, ahol önmaga lehetne. Majd a Juvéban brillirózhat, aztán hallgatjuk, hogy mekkora faszok vagyunk hogy elküldtük.

  • csakaMU

   csöö robin, torinó szép hely állítólag. lehet többet kapunk érte mint degeáért :DD

 • Moyes Story

  közben egykori kapusedzőnket Chris Woods-ot választotta kapusedzőnek a West Ham

  • fella

   Mr. Headset back in da business!

 • fella
  • Csekker

   Ez aztán kreativ dizájnermunka,a mi mezünkkel remélem kicsit jobban megerőltetik magukat

   • Rio

    Remélem, visszatérünk a zöld nyalóka kinézetű kapusmezhez.

  • ezraharrari
   • Moyes Story

    érdekelne, hogy a reál jövőbeli meze miért érdekes itt a fórumon.

    • ezraharrari

     Mert egészen addig, míg a miénk ki nem derül, lehet fikázni, hogy mennyire szar

    • Pásztor László

     mert talán nincsen megszabva a blogon, hogy miről beszélhetünk 😀 ha valaki berakja a Real mezét, és valaki arra reagál, hadd ne kérjen érte bocsánatot 😀

     • ezraharrari

      nem-nem, igaza van Mr. Story-nak, tényleg nem ez az adekvát hely, majd a jövőben igyekszem jobban figyelni a leaked mezeket is. igazából jó tanulság ez, hogy nem kell nekem sem mindenhez hozzászólni, ha érdemileg nem tudok

 • CaptainRoy

  Én amennyiben lehet elhoznám Schweinsteigert. Nálam a vb-n ő volt a legjobb playa, és bármennyire fáj ezt mondani de ő és Macherano. Hatalmasat melóztak végig. Szerintem a jó Bastiannak kellőképpen tele a fasza Pep-pel. És még így karrierjében utoljára kipróbálhatná magát, egy másik top csapatban. Az ára se lehetne magas, hiszen benne van a korban, és jövőre lejár a szerződése. Tippelgetni nem akarok, de 2-3 fasza éve még lehet Carrick-kel.

  • fella

   ugyanezt mondom, 10 millió font körül hozható lenne, és kb akkora bargain lenne, mint Xabi Alonso volt tavaly 3 milliáért a Realtól a Bayernbe.
   amúgy kezd körvonalazódni, hogy kik a valós célpontok a nyáron: Cillessen, Otamendi, Schneiderlin, Schweinsteiger biztosan ott vannak a kívánságlistán. a jobbhátvéd kiléte kérdéses, illetve ha veszünk csatárt, akkor az ő személye, bár elvileg az Atletico szívesen megválna Mandzukictól, akit elvileg Lajos hozna is. a Firminho-Felipe Anderson vonalat viszont nem bánnám, ha offolnánk.

   • valencia felesleges bal lába v

    az a xabi alonso akitől minden bayern szurkolónak feláll a szőr a hátán? persze a kis bundesliga csapatok ellen remekelt az év elején a 150passzával, de a blben már bohócot csináltak belőle. én nem örülnék ha 30+os játékosokat hoznánk 1-2 éves távra. Carricknek sincs már 2-3 jó éve szerintem.. mandzikic meg egy paraszt, aki szintén nem egy nagy filozofikompatibilis játékos, isten mentsen tőle

    • fella

     Xabi Alonso önmagában egy kurvajó igazolás, az már Pep faszsága, hogy agy nélkül használja. nem csak az a poén Swcheinsteigerben, hogy jó játékos, hanem az is, hogy fogott már az életében kupát, méghozzá nem is egyet. United-mércével mérve gyakorlatilag nincsenek igazán tapasztalt játékosok a keretben Valdest, Carricket, Rooneyt, Matát, Di Mariát és Van Perseit leszámítva.

  • bandi

   http://int.soccerway.com/players/bastian-schweinsteiger/35/

   Érdemes megnézni, hogyan csökkenek a játékpercei, évről-évre. Szegény ember elég leharcolt lett mostanára, elég sokat hiányzik, nem hiszem, hogy ezek a dolgok pont nálunk változnának meg. A játéktudásával semmi gond, de csapatot építeni rá, nagy butaság volna. Van elég hadirokkant a keretben már, magam részéről ezért nem erőltetném.

   • Inkább a fiatal dán középpályásra kéne rámenni, állítólag nincsenek túl jóban Guardiolával.

    • csakaMU

     Ki az? Hirtelen nem ugrik be.

     • Moyes Story

      Höjberg

     • csakaMU

      Ja. És akkora tálentum a gyerek? Neve ismerős.

     • A bundást csak összefoglalók szintjén követem, de elég jónak tűnik a srác, Augsburgban tolta kölcsönben tavasszal.

 • eartist

  Firminóval hogy állunk, az mennyire tekinthető komolynak? Idézték az ügynökét a Bildben, aki szerint Angliába megy, csak ennyit mondhat.

  • Moyes Story

   QPR

 • psychocska

  Plaza Deportiva reporting that the official instructions for Nicolas Otamendi’s possible transfer are coming directly from Peter Lim himself
  Valencia are very aware of Manchester United’s interest in him, and they know Otamendi’s intention is to go there. They will DEMAND €50m.

  na itt se nagyon fogunk alkudozni 😀

  • stanleykubrick

   Jézusom…

  • Porter Ramsey

   36 millió font, pfff, 30 is sok egy jó védőért. vissza kéne hozni shawcrosst

   • psychocska

    ezzel jár az, hogy a seggünkön is a pénz folyik. senki nem fog velünk alkudozni, ha nem muszáj

    • Porter Ramsey

     meg az, hogy woody állandóan a faszát mutogatja.

     • psychocska

      anélkül is tudják sajnos, pénzügyi jelentések hivatalosak, a rekordszerződésekről is tud mindenki

     • Porter Ramsey

      igen, de nem hiszem el, hogy semmit sem nyom a latba, amikor kijelenti, hogy unlimited resources áll rendelkezésre. végülis mindegy is, ottamendi majdnem biztos, de mi lesz a többiekkel? Clyne nem kapott új szerződést, Firminhoról most hallok először (csatárként számít rá vagy Fella poszton vajon?), Schneiderlin is lassan beérkezhetne…

    • csakaMU

     mér’ nem megyünk rá stonesra? ha már ennyit elbaszunk középhátvédre legalább legyen hg meg lehetőleg két normális szezon után ne a real legyen az álma…

 • psychocska

  Real Madrid intend to start as low as £13m bid for De Gea says @Ian_Ladyman_DM

  jó látni hogy a real madrid törekszik a jó viszonyra és tisztelettel közelít

  • Moyes Story

   £13m for a keeper who has kept the same number of clean sheets as Tim Howard in the past two seasons and has one year left on his contract Seems fair enough

   • godlikezaza

    mekkora politikus szöveg bakker, most vitatkozzon vele bárki is 😀 😀

  • Roland

   végtagonként 13 millió

  • KecsopBeno

   Woody helyeben azt csinalnam, hogy kuldenek egy £13m ajanlatot Modricert.:)

   • EZS

    Vagy 13m+Bale? ok!

    • Moyes Story

     Bale, Dimaria, Hernandez, Falcao, cserébe Modric, Varane, és Céerért

   • psychocska

    én varanera löknék egy 7.5ös választ

  • RafaRoo

   😀

  • Fish08

   Vicces fiúk ülnek náluk…

  • Golf

   Annyiért maradhatna és erősíthetné a tarcsit. Linde-t meg a többieket eladnám a tarcsiból, abból is bejönne ennyi.

  • LukSó

   gyanús h van nálunk vmi eddig elhallgatott up-s de Gea, ez megmagyarázná miért hallgat David…vagy sok volt a kábszi

  • csakaMU

   hogy a — —– k—- ——–

 • Roland

  tegnap Phil nem igazán remekelt jobb back pozícióban, ráadásul le is sérült
  Roy Hodgson asked what he thought of the Phil Jones throw-in that led to Slovenia’s opener. “Not much.”

  • Csordás Adrián

   az első sor elolvasása után azt hittem Nevilleről beszélsz, ő sem remekelt de viszont nem sérült le

 • Porter Ramsey

  jó írás.
  Blackettben én nem látom, hogy a jövőben a United legerősebb kezdőjébe be fog férni, Paddyben viszont igen. vele viszont az aggaszt, hogy képes elveszteni az önbizalmát teljesen egyes meccseken. Hazai meccseken nagyrészt teljesen lenyűgözött, de idegenben…Swansea elleni lecserélése vagy a Soton ellen a harmincvalahányadik percben történt lekapása remélem csak a fiatal korának köszönhető, az ilyeneket tudni kell kezelni, 19 év ide vagy oda.
  a kulcsmondat meg az, hogy egyik se klasszis védő mellett játszott, Jonesnak és Szmellingnek volt alkalma Vidic vagy Rio mellett lenyomni meccseket, teljesen jók voltak. nyilván a fiatalok is jobbnak tűnnének, ha előttük Carrick, mellettük meg a két úriember valamelyike játszana, de jelenleg (legalábbis egyelőre) nincs ilyen a keretben. erre akár példa lehetne, hogy Cahill Terry mellett remek, a válogatottban pedig időről időre kijön, hogy messze nem az a szint

 • Csordás Adrián

  Közben Reáléknál bemutatták az új mezt Casillassal az élen. Mondjuk nálunk tavaly Szindzsi volt ott az első sorban a bemutató videóban, szóval nem jelenthet ez semmit.
  https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11428794_10150865966629953_1751706926624960562_n.jpg?oh=3acd2ee8b6463ee4725aadb86fe77751&oe=56311128

  • Pásztor László

   Az is érdekes, hogy Ronaldo hátra lett sorolva. De Gea marad a seggén szerintem, ha akart volna már elment volna.

   • Moyes Story

    ha maradni akarna már hosszabbított volna

   • EZS

    Meg mondjuk Bél nincs is rajta.

    • krisztheRED

     ő már az aon centerben nézegeti az orvosi szobát 😀

  • ezraharrari

   Only perfect cunts!

   • EZS

    Vigyázz, a hírek szerint ezek közül legalább kettő a mi játékosunk lesz augusztusra! 😀

    • Fish08

     Cristiano és Ronaldo? 😀

    • David dö God

     egy meg a miénk volt, egy helyére a milénket viszik….akkor lehet hogy ez a United új Adidas meze?

     • Freeezer89

      ez aaaaz.. meg van a helyes megfejtes, ez a harmadik szamu mezunk 😀

    • Moyes Story

     ez vajon most egy Iker-es szóvicc?

     • EZS

      nem az a Begovicc.

     • Fish08

      Shawt hintettél a keanezó sebeimbe…

     • Csordás Adrián

      EZS most az egyszer nem Witsel

    • Mainpieeater

     Ronaldo, Casillas, Benzema, Ramos. Az 4 bárhogy is számolom 🙁

     • Moyes Story

      de Iker az legalább kettő

     • EZS

      ezért legalább! 😀

    • ezraharrari

     Akkora farka szerencsére Woodynak sincs

 • stanleykubrick

  Szerintem mind a kettőnek kell a kölcsön. Ha még veszünk védőket, akkor meg főleg. Nem igazán tudnak szerintem részt venni ebben a csapatban most ők tartósan, játék kell nekik, PL középcsapatban.

 • Moyes Story

  ha az van hogy sietünk az igazolásokkal, akkor már lassan ideje lenne igazolni valakit

  • csakaMU

   selejtezők lementek talán megmozdul a piac a héten már

  • psychocska

   1hónapunk van még a túráig, addig kellene lerendezni az érdemi dolgokat

 • RobinGood

  Köszi srácok az elismeréseket.
  McNairt tényleg elnéztem. A Transfermarkt adataira hagyatkoztam, de valójában 2015. március 25-én Skócia ellen debütált a válogatottban, ráadásul kezdőként lépett pályára és végig is játszotta a meccset.

  • wolandrule

   Jó írás! Nekem Blackettről Vidic jut eszembe, McNairről meg Rio. Szerintem mindkét játékosban van annyi potenciál, hogy a kezdőben legyenek pár éven belül, szurkolok nekik! Nekem Blackett sokakkal ellentétben ígéretesebbnek tűnik, majd meglátjuk.

   • Freeezer89

    mi, Blackett-fanok tartsunk ossze 😀

    • Dyer

     Jelen még egy… valahogy meggyőzőbbnek tűnt a srác, mint Paddyboy, legalábbis fizikálisan, és, mint ahogy fentebb is írva vagyon, McNair pedig elegánsabb.

     • Freeezer89

      igazabol mindketto egy-egy felszezonon van tul, ebbol tul sokat nem lehet leszurni… szurkolok mindkettonek, de Blackettben jobban bizom

 • psychocska

  a fekete fiút én nem erőltetném, mcnair viszont a labdaügyessége miatt még lehet valami

  Roberto Firmino’s agent confirms that his client will move to England, but can’t confirm his next club yet. Hoffenheim want about €30m.

  ha én lennék a púl, sterlinget lepasszolnám 50ér a szitinek és elhoznám ezt a fiút

  • Fish08

   Reméljük nem te vagy a púl.

  • Roland

   ha én lennék sterling nem írnék alá szart se, és 1 év után jönnék ide ingyen

   • psychocska

    2017ig van szerződése szerintem

    • Roland

     oh well, tényleg 2017.06.30 , egészen idáig azt hittem 1 év van hátra és azért van ez a macera

   • wolandrule

    Ha én lennék Sterling elmennék az Arsenalba.

    • EZS

     Ha én lennék Sterling, a fiamat Pound-nak neveztem volna el. Ezzel egycsapásra tönkretéve egész életét.

  • Pásztor László

   Legyél te a púl, mert ide biztos nem kell még egy 10-es, max sneijder

 • dat filozofi

  Jó írás és mindennel egyet értek. Mindkét srácnak drukkolok, hogy elérjenek egy komolyabb szintet. Viszont McNair már játszott 82 percet az észak-ír válogatottban Katar ellen.

 • reelbeba

  Klassz lett, Robin Good!

 • EZS

  Nagyon jó a poszt! 🙂 Én többet látok McNairben, róla el tudom képzelni, hogy a jövőben Fosu mentora lesz az új Redwallban. Persze ehhez még sokat kell fejlődnie. Blackett ellenben nem győzött meg, nagyon bizonytalannak tűnik. McNairt a fent is elérhető mentése óta kedvelem nagyon! 🙂

 • Dyer

  Blackwall… 😀 Inquisitionben minden csapatom első számú választása volt, köré építettem a partit, és egy ideális világban a Unitednél is ez lenne a helyzet.

 • Freeezer89

  Én úgy vagyok vele, hogy vagy mindkettő menjem kölcsönbe, vagy egyik sem

  • Fish08

   Mindkettőnek biztos nem lesz elég játék ideje nálunk, hacsak nem “nyaral” majd megint az orvosi szobában a komplett védelmünk, egyikük viszont kaphatna 10 fölötti meccset a felnőttcsapattal, amíg a másik meg kölcsönben játszik.

   • Freeezer89

    nyilvan, de jo lenne, ha mindkettovel PC lennenk…

 • Fish08

  Fasza írás lett 🙂
  Az egyikük mehetne kölcsönbe, a másik meg játszhatna kupameccseken, BL csoportkör végén a tét nélküli (reméljük lesz ilyen) találkozón, illetve, kisebb csapatok ellen a PL-ben. Én mindkettőben bízom, és ha Rio tényleg jön edzőnek, akkor semmi akadálya nem lesz annak, hogy fasza kis védőkké váljanak.

  • Freeezer89

   Azonkívül, hogy imádnánk ha Rio haza jönne, van még vlmi más jele is, hogy eme tettre készülne?

   • Fish08

    Volt róla szó pár hete.

   • Rio

    Rio mindig is itthon volt. Max megváltozott a levelezési címe a QPR-os időszak során 🙂