Feketén-fehéren a Newcastle United ellen

“We’re nothing, and nothing will help us
Maybe we’re lying,
then you better not stay
But we could be safer,
just for one day”

(David Bowie – Heroes)

Áthallásos, megemlékezős idézetet követően nem illik nagy szavakat használni, de valamerre még mindig el kell, hogy induljon a nagyjából december óta bemutatott csoportos szenvedés, amit játékosok, szurkolók és szponzorok egyaránt bemutatnak nekünk. Még mindig semmi nem dőlt el van Gaal és a csapat jövőjét illetően, így egyre nehezebb miről elmélkedni. Hétről hétre megjelennek a gólgálás tippek a Stretford End kommentmezőin, azonban általában jön az újabb 0-0-s első félidő és a nagyon maximum 1-2 találatot hozó második, igaz idegenben mintha más lenne a helyzet. Várjuk a fejleményeket, ellenfél a Newcastle United.

Newcastle-United-1200x469

Kezdjük a csapatunkkal és ezennel máris megosztanék veletek egy egészen vicces dolgot, amire a honlapunkon akadtam rá. Na most, ha még egy Manchester United szponzor fogadóiroda is az alábbi összeget fizeti egy tetves gól esetén, amit mi szerzünk, akkor már csak egy kérdésünk marad. Vajon milyen érzésekkel indulhat útra egy United szurkoló mondjuk élőben megnézni a mérkőzést? Arról már nem is beszélve, hogy milyen lelkiállapottal ülünk le (vagy már lassan sokan azt se) a képernyők elé. Szóval álljon itt az a bizonyos kép.

26a4df8e-2dd6-4106-a7fd-0b14e5292d02

A hét nyilatkozata nálam ez volt:

“Yeah we understand what the fans are thinking but we have to stick with the manager and his plan,” Kedves Pereira, értem én a lojalitást, de mi azért szívesen néznénk valami joga bonito utánzatot és kérlek, ne kövesd annyira a Mestert, a rossz oldalon áll!

Kiderült néhány információ még a sajtóból, például, hogy Will Keane az U21-es csapatot fogja erősíteni a Reading ellen (update: rúgott is hármat), így ő aligha fér oda a padra és Januzaj sem, van Gaal szerint rizikós lenne Adnan bedobása most a mélyvízbe. A belga kapcsán érdekesség, hogy éppen a Newcastle United elleni hazai találkozón játszott utoljára vörös mezben.

7CB6318FFAF94052B5A7E27AB109322B

Sérülésfronton a helyzet majdnem változatlan, annyi kivétellel, hogy Schweinsteiger nem tud elutazni és ez nem túl jó hír, bár a Carrick-Schneiderlin kettős azért mozdítható és reméljük nem Fellaini vizes haját kell majd néznünk a mérkőzésen. Na meg ugye nincsen Jones sem, de ez olyan információ, minthogy a fű zöld, az ég kék és télen ritkán esik a hó Magyarországon. Szóval vagy Young kerül vissza a védelembe vagy ismételten jön CBJ43. Kérdés, hogy Depay vagy Lingard be fog-e kerülni a kezdőbe vagy elől is nagyjából marad a megszokott felállás.

Továbbá esett még némi moralizálás a játékosok állapotáról és hogy csínján kell velük bánni. Louis van Gaal kifejette, hogy muszáj megnyerni ezt a mérkőzést és Scholes kritikája is szóba került, amire csak visszakérdésekkel reagált a Mester. Kifejtésre került az is, hogy a csapat számára még fejlődni kell a támadások terén és gyorsabban kell futballoznunk.

7e85f6ca25dc43a8b8df72e52bda600e

Az ellenfél továbbra is olyan pocsék formának örvend, hogy McClaren még mindig csoda, hogy a helyén van. A Newcastle United kiesett az FA Kupából a hétvégén, zsinórban három vereség is bejátszott legutóbb a bajnokságban és a csapat újra a kiesőzóna hugymelegében, a 18. helyen találta magát. A sérülések sem kímélik a szarkákat. Obertan, Krul, Cisse, Anita, Taylor, Haidara és még néhány társuk is csak lélekben erősítheti a fekete-fehéreket, ráadásul még Colback visszatérése is kérdéses. Viszont éppen ezért elvitathatatlan, hogy a hazaiak nagyon fognak kaparni a pontokért, hiszen a bennmaradáshoz minden egységre nagy szükségük van és biztosan ők sem szeretnék, hogy Stevie még tovább hullajtsa a haját.

1627

Mi viszont nagyon szeretnénk a három pontot és biztos, hogy van Gaal sem fog fukarkodni a legjobb kezdőjével, a többi már remélhetőleg megy majd magától. A játékvezető Mike Dean lesz, a mérkőzést a DIGI Sport 1 csatornája sugározza számunkra. Az FA Kupa sorsolásakor pedig az is kiderült, hogy a Premier League feljutásért való harcban igen kiemelkedő Derby County lesz az ellenfelünk, ráadásul idegenben.

Soha ne add fel a reményt és bízz a gólokban! Glory-Glory ManUnited!

 • stanleykubrick

  Szerintem inkább olvassátok el a legújabb bejegyzésemet.

 • godlikezaza

  ezé szar a csapat, meg a tegnapi is ezért volt meg a katinka ügy is meg minden:

  http://i.imgur.com/v9tQi1v.gif?noredirect

 • csinibob

  OFF: Katinkának még légyszi azt is vessétek majd a szemére, hogy hiányolta a bemelegítő medencét az OB-n, mert az olimpia előtt 10 hónappal nem akart megsérülni. A helyzet kiválóan mutatja csodás országunk szellemiségét. Egy embert, aki kőkeményen hajt és példát akar mutatni, ÉS MÁSOKNAK is szeretné a minőségi felkészülést lehetővé tenni, elnyomja a hangos nyáj, mert a köztudottan maffiózó Gyárfás és a mélyen tisztelt Miniszterelnök Úr ebből is belpolitikai ügyet csinált. Gratulálok az értelmes hőzöngőknek ismét.

  Egy mod nyugodtan törölheti, de le kellett írnom, mert jogászként szégyenteljesnek tartom, hogy már a sport is a mindennapi politika játszótere lett.

  • ezraharrari

   De miért kell ehhez jogásznak lenni?

   • csinibob

    Mert úgy tűnik, hogy a magát értelmiségnek hazudó barátaim is felültek a fidesz vonatra ebben a témában is, ami fájóan bántó, hiszen sportolóként azt sem kellene tudnia az adott versenyzőnek, hogy ki van hatalmon. És, nem csak tőlük hallom ezt, hanem ezt a SZART kell reggel korán itt is olvasnom, ahelyett, hogy jól kibeszéltük volna a tegnapi meccset.

    • ezraharrari

     Tehát aki nem ért veled egyet, az fideszes?

     • csinibob

      Látod, ez a baj. Megint össze akarod mosni te is ezt. Nem mondtam értékítéletet, csak azt, hogy a fidesz (Gyárfás, Orbán, stb.) ezt is pártpolitikává tette. ÉS az itteni érvek is olyan szinten vannak.

     • wolandrule

      Gyárfás, mint Fideszes? Otthon vagy a témában 🙂

     • csinibob

      Kérlek, ne nézz hülyének. Gyárfás ott volt a Napkeltében a szocialista időkben is. (Erről lentebb írtam is, csak azt láthatóan nem olvastad el, akkor nem próbálnál hülyének beállítani.) Arról van szó, hogy ma ő fideszközeli ember, hiszen másképp nem lehetsz elnök. Lásd kézilabda, foci, stb.

     • wolandrule

      Ő nem kormányközeli, csak nehezebb eltüntetni, mert a nemzetközi szövetség alelnöke, plusz nélküle nem kapjuk meg a vizes VB-t.

     • csinibob

      Jaj, Istenkém. Ne légy naiv ennyire. A vizes vb megszerzéséhez neki vajmi kevés köze van. Kellő kötelezettségvállalással szinte bárki megszerezheti. Nézd meg, hogy a szakági szövetségek élén milyen cserék voltak, és láthatod, hogy senki sem mozdíthatatlan.

     • wolandrule

      Biztos, hogy kettőnk közül én vagyok a naiv? 😀

     • mrmojo

      igen

     • mrmojo

      gyárfás nem fideszes , nem is maszopos , ő egy flexibilis gerincű ember , inkább önálló értékrend nélküli , mintsem politikailag elkötelezett valamerre

     • ezraharrari

      nem akarlak elkeseríteni, doktor úr, de a politikát javarészt jogászok és értelmiségiek csinálják. de azt hinni, hogy Magyarországon lehet bármit apolitikusan nézni, szerintem naivitás

     • csinibob

      itt tévedsz. lehet, hogy ők csinálják, de az embereken múlik. az ő igényeiken. a csinált politika mindig leképezi egy társadalom szerkezetét és igényeit. ha nem lenne igény a gyűlölködésre, az állandó bűnbakkeresésre, akkor másról szólna.

     • ezraharrari

      de van. és ez így is lesz, mert mindig is így volt, Katinka ide vagy oda. engem nem zavar, én is utálok mindenkit, pedig – plot twist – én is jogász vagyok, pont ezért is nem értem, miért lenne nekem kötelező azt gondolni, mint neked, mert még életemben nem szavaztam a Fideszre és nem ültem még fideszvonaton

     • csinibob

      ha ennyi jött le a mondandómból, akkor sajnálom, hogy a doktor úrnak nem tudtam megfelelni. következő alkalommal jobban igyekszem, ígérem.

     • ezraharrari

      ja, nekem ez volt benne a lényeg, mert Katinkák meg Gyárfások mindig lesznek

     • csinibob

      Nem tudom éltél-e huzamosabb ideig valahol nyugaton, de a mindennapok nem így mennek. Ott is megvan ugyanaz a szar, de elképzelhetetlen, hogy egy sportolóra ráeresszék a hordát, mert más körülményeket szeretne.

     • ezraharrari

      nem, én szeretem, ami most van, különben most nem beszélgetnénk ennyire jót

     • mrmojo

      tehát szerinted most is két politikai pólus csatáját látjuk? remélem nem ezt gondolod , mert ha igen menthetetlen vagy

     • ezraharrari

      ugyan már, végigironizáltam az egész diskurzust, ha visszaolvasod, feltűnik, de ettől még Katinka nem lett számomra szimpatikusabb, igaz nekem a botrány előtt sem volt az, hiába rühellem a szarrágó Gyárfást is. nem egyszerűen szerintem csak naivitás azt hinni, hogy az apolitikus szemlélet Magyarországon eredményre vezethet

     • mrmojo

      Már elnézést de ebben az országban a szakmai , a pszichológiai , az alapvető morális kérdéseket is átpolitizálják , szerinted ez mindig is ilyen mértékben jelen volt , szerinted ez más országokban pontosan ilyen mértékben jelen van , szerinted ez normális , elfogadható? Amit mondasz hogy mindig is így volt és lesz , az pont mintha valamelyik kevésbé fejlett politikusunkat hallanám , aki ezzel akarja legitimálni létezését-ténykedését.

     • ezraharrari

      ez egyáltalán nem normális és egyáltalán nem elfogadható, de amíg én ennek köszönhetően tudom a dolgaimat intézni, addig nem érdekel, még akkor sem, ha ettől gerinctelen szarember leszek

     • csinibob

      ezek szerint benned már nincs meg vagy egyáltalán nem is volt meg egy normálisabb közéletre való igény. sajnálom.

     • ezraharrari

      szerintem x év ájk pont ezt öli ki az emberből, az igazságérzetével együtt, de örülök, ha te még tudsz reménykedni

     • csinibob

      más nézőpontból látjuk. az ájk életre nevel, ezek szerint belőled kiölték, engem megerősít abban, hogy nem reménykedni kell, hogy majd mások megoldják, hanem tenni kell érte.

     • ezraharrari

      értem. most ezt így zárásként írom – különben is, van új poszt! – de szurkolok, hogy tudjál tenni érte, hogy mit, azt majd csak akkor áruld el, ha sikerül!

     • csinibob

      szerintem kezdésnek annyi is elég lenne, ha a környezetében mindenki csak kicsit kevesebbet nézne félre. már ez óriási lépés lenne. részemről én is lezártnak tekintem.

     • wolandrule

      Az élettapasztalat képes finomítani ezeket a sarkos gondolatokat, amiket csinibob megfogalmazott.

     • csinibob

      hát, igen, a multi és az állandó jogszabályi környezettel való hadakozás engem még nem edzett meg, csak titeket vén rókákat.

     • mrmojo

      az élettapasztalat az egyes ember életében történő dolgok , és magának az embernek ehhez való viszonya , alkalmazkodása , az hogy te esetleg (fogalmam nincs hogy így van vagy sem) az alkalmazkodásnak bizonyos mintázatait vetted fel az önérvényesülés érdekében egyáltalán nem az egyetlen járható út , bár valszeg az egyszerűbb

     • mrmojo

      lehet , csak érdeke a politikai elitnek hogy ne lehessen…..mostmár olyan dolgokat is politikai témává tesznek amelyek egyébként a privát szféra része kellene hogy legyen…

     • ketomika22

      de bármi negatív történik ebben az országban ami rossz fényt vethet a kormányra/rendszerre stb. azonnal jön minden kormány közeli orgánumból a (kibaszott) BULLSHIT és konkrétan mindent összehordanak, hogy bemocskolják az ellenséget (jelen esetben Katinkát, ami már magában nevetséges, hogy Őt támadják), és megvédjék a saját kis posványukat. Még csak véletlenül sem lehetne fejlődni, legfeljebb elrontani/elkussoltatni az éppen jelenlévő konkurenciát. hát remek.

    • ketomika22

     elég sokan felültek már arra a vonatra, azért lehetnek ezek még mindig itt

    • Newton_heath

     Fidesz vonat !!!! :-)))))))))))

     • csinibob

      Nincs kedvem visszakeresni, de talán te drukkolsz már annak, hogy semmit se érjen el az olimpián. Számomra ennél nem sokkal van lejjebb. És teszed mindezt azért, mert kiállt és mondott valamit. HA hülyeség lett volna, még akkor sem ezt érdemelné.

     • Newton_heath

      Nem nem, soha nem tennék olyat, hogy ellene drukkolok….Drukkolok neki, csak én nem vagyok olyan magabiztos az aranyesélyeit illetően mint mások.

  • godlikezaza

   ez az offtopik ott van már lentebb

   • csinibob

    majd törli az illetékes. de jobb volt leírni ide, mint még magamban ezen morogni órákat,

  • Newton_heath

   Érdekes, még nem volt olyan posztod amivel egyetértettem volna, foci témában sem futballisták megítélése kapcsán sem…Ritka az ilyen. :-)) Tulajdonképpen fontos benchmark vagy nekem..

   • godlikezaza

    kezdjünk egy offtopikot a nőkről. abban remélem lesznek, és megbékél mindenki

    • csinibob

     biztos vagyok benne, hogy nem a szőke szeplős az ő esete.

     • Newton_heath

      Ha formás a feneke, akkor nem zárom ki… :-))

   • csinibob

    a sokszínűség gyönyörködtet.

   • mrmojo

    ez az információ mennyiben releváns , nem tudom . önigazolás forever

 • Golf

  Aludtam rá egyet, de még mindig úgy érzem, hogy két gyenge láncszem van a csapatban jelenleg, ami mivel éppen január van simán orvosolható lenne. Blind mint középhátvéd és Fellaini mint játékos. Nem hiszem el, hogy ezt pont Lajos nem látja. Két igazolást simán be lehet húzni, tök mindegy hogy éppen január van, tele vagyunk pénzzel. Én bízom benne, hogy ezt meglépik és helyreáll a balance.

 • Mainpieeater

  mérföldes OFF: Valaki aki nagyon benne van az NFL-ben magyarázza már el nekem, hogy hogyan működik ez a csapat átpakolás. A Rams 2019-től LA? Annak ellenére h most szavaztak meg nekik nemrég valami 1,1 milliárd dolláros stadiont StLouisban? + lehet megy a Raiders/Chargers is? Ha nem, fizet nekik 100 millát a szövetség. Ez most kinek is jó? Az oké h a Rams eredetileg Los Angelesi csapat, de már vagy 20 év ott vannak stlouisban nem?

  • United82

   Már most kotloznek tavasszal es amíg nincs az új stadion addig vmi egyetemi stadionban játszanak . A chargers opciosan becsatlakozhat ha úgy alakul (vmi feltételeknek teljesulni kell). A raiders meg valszeg új stadiont kap.

   • Mainpieeater

    Azt olvastam, hogy ők döntenek és ők most valami városi szavazásra várnak, hogy San Diego hajlandó-e új stadiont építetni vagy nem. Ha nem akkor mennek, ha igen akkor maradnak. Ha maradnak, akkor jövő tavasszal lesz lehetősége a Raidersnek is csatlakoznia, ha ők sem akkor meg keresnek még valami csapatot. De minek két csapat LA-be?

    • godlikezaza

     minek két csapat manchesterbe 🙂
     meg aztán nba-ben is egész jól megvan a két la-i csapat

     • Mainpieeater

      nekem az NFL szépségét mindig is az adta, hogy minden csapat más városban játszik és tök sokat tudtam meg amerikáról amíg a 49ers meccsek unalmas részein szénnégugliztam meg wikipédiáztam magam az aktuális ellenfélről + városról.

     • enyeger

      azért LA kicsit nagyobb piac mint St. Louis 🙂
      de a City tényleg mehetne esetleg Szibériába

    • wolandrule

     Mindegyikük motivációja más, a Chargers stadionja kb. a Puskás szintjén van, máshol úgy érzik nem bír el ennyi major sportot a város, meg ki ne akarna LA-ben játszani? Egy ekkora város simán elbír 2 csapatot.

  • enyeger

   nem tudom mennyire szokás más blogokat reklámozni de itt van infó a költözésről: http://fuzovelkifele.com/2016/01/13/szokjuk-meg-los-angeles-rams/

   • Mainpieeater

    Koszonom! :))

 • Porter Ramsey

  Memphis amúgy éledezik, balon kezdhetne a Pool ellen, Martial meg a jobbon.
  bár a lényeg az, hogy Fella ne játsszon. többet.

  • United82

   Memphis miatt is 433 kéne mert nem tud a lelkem védekezni es kell a 3 fős belső kpalya aki kisegit. Lehet szidni Lingardot a kiahgyott helyzet miatt de amikor lement gyakorlatilag megszűnt a baloldalon a védekezés Darmian egyedül maradt. Es a vicc h Marcinak is a 433 lenne a jobb mert több teruelete lenne. Elegem van a vak edzonkbol.

   • Mainpieeater

    minden érv a 4-3-3 (4-1-4-1) mellett szól, csak lajos ragaszkodik valamiért a doppelsechshez ha játszik valamelyik matuzsálemünk.

 • Mainpieeater
 • juanfielden egy pool b-től elszenvedett vereség lesz a nóta vége

  • fella

   és akkor Giggs? hát lassan már én sem bánnám.

   • stanleykubrick

    Nem is kell más, jobb, mint egy José kaland. Nyáron meg kiderül, Woody pumpolja csak Pep-et addig.

    • csakaMU

     ??? mourinhot akarod?

     • ketomika22

      fella mester szeretné

     • csakaMU

      jaaa. uh van baj

     • fella

      kezd annyira hiányozni a régi united-mentalitás, hogy már bárkinek örülnék, akinek fogalma van róla, hogy azt hogy kell csinálni

     • stanleykubrick

      Szerintem a -jobb- szót átfutottad.

     • csakaMU

      Szerintem is.

  • csakaMU

   én is úgy tippeltem meccs előtt, hogy ma x, ott bukta és cső. de ma nem ilyen x-re számítottam. jó a lényegen nem változtat 😀

  • RobinGood

   Minden meccsre van egy ilyen tipp 🙂 Én tartom, hogy idény közben nem rúgják ki, csak ha nincs 4 vagy valamilyen kupa. Ha a csodálatos 0-0 elég volt a maradáshoz akkor az ilyen 3-3 is az lesz és a Pool-tól sem kapunk ki nagyon és az bele fog férni.

   • várjuk ki a végét, az nagy pofon lesz

 • Porter Ramsey

  Nemanja Vidic is set to leave Internazionale with immediate effect. The Serbian defender has struggled with injuries and his relationship with the manager, Roberto Mancini, has suffered as a result. He has not played for the club this season.

  The former Manchester United defender had five months left of the two-year-contract he signed in the summer of 2014.

  nemtom vote már, de azért az egyik örök kedvencet szar így látni. sérülten a bundabajnokságban, a buzeráns Mancinivel az élen. oh, my captain

  • csakaMU

   vote már. nem hiába, a united után csak lefelé vezet az út :DD

   • Csordás Adrián

    de ma már a Unitedben is

 • Angus

  Totális off, lehet a sör miatt írom ki.

  Csak nekem unszimpatikus Hosszú Katinka viselkedése?

  • stanleykubrick

   Biztos nem, de én mellette vagyok. 😀

  • glory

   sajnos nem

  • ketomika22

   úgy tűnik. teljesen jogosan csinálja, talán elér valami változást ebben a posványban

  • csakaMU

   Kicsit hálivúd lett a vége, de az indíttatással egyet tudok érteni. Meg amúgy is, egy olyan szervezet – még ha magyar szinten sikeres is – amit Gyárfás vezet, VESSZEN!!! Bár erre nyilván semmi esély.

  • Kriss

   ?
   őt is leigazoltuk? 😀

   • Angus

    Szélen jó lesz, meg nagy esőben remélhetőleg.

  • Porter Ramsey

   lehet teátrális volt a széttépés de:
   – Katinka már korábban ezerszer lobbizott a jobb körülményekért a szövetsgénél
   – világ legjobb női úszója, elvárja az a szövetség, aki minden kérését lesöpörte, hogy az arcát adja a matketinghez
   – USA-ban a férjével készült, látta a körülményeket, és itthon látja a különbségeket
   – az első sajtótájékoztatója után szerintem hányingerkeltő, hogy ezt a sz9vetség úgy akarta elintézni, hogy hozzávág 12 milkát.

   • Angus

    ezekkel egyet is értek, és tisztában voltam vele, de valahogy (lehet a buzi híradósok miatt) már sok

  • mddnszksz

   én egy általános iskolába jártam vele (már amennyit Katka bejárt akkor a napi 2 edzése miatt), már akkor is mindig kiállt az igazáért én teljesen mellette állok

   • Angus

    elég hülyén fogalmaztam, nem az unszimpatikus, hogy ő kiáll az igazáért, hanem hogy túltolja kicsit. De hagyjuk is, nem idevaló, reméljük a legjobbakat a nyárra. Biztos hogy nyerni fog, kérdés mennyit. 🙂

    • csakaMU

     legalább két arany, vegyesekben. meg talán csillan még valami háton

     • fabiancancellara

      kérdés, hogy milyen színekben éri el (nem feltétlen az úszódresszre gondolok)

     • Mainpieeater

      Ha jól tudom akkor amennyiben elindul Rióban (és elfog) azt már csak magyar színekben teheti meg, mert a vbn úgy szerzett kvótát, illetve ő kijelentette, hogy szereti magyarországot és büszke arra a magyar, csak a helyzet nem tetszik neki ami a szövetségben van. Attól nem félek, hogy JanicsNatasázik egyet és szembeköpi a magyarokat 🙂

     • Newton_heath

      Ugye a helyzet ott annyiban más, hogy Janics nem magyar.

     • fabiancancellara

      valószínűleg igazad van, de a jövőben az akkor is nagy kérdés marad. Vagyunk akkora barmok, hogy pusztán begyepesedettségből, faszméricskélés miatt illetve kizárólag önzésből elzavarjuk a nemzet egyik legnagyobb büszkeségét? Ki tudja, hogy nem fogják mások is követni? A “maradóknak” meg még szarabb helyzete lesz.

     • godlikezaza

      ilyenkor jön az, hogy nagy várakozások szép remények osztán kopp. mert magyarok vagyunk. ne legyen igazam.

     • Mainpieeater

      Mondjuk lehet pont nem fél évvel az olimpia előtt kellett volna kirobbantani a botrányt, hanem már csak a felkészülésre koncentrálni (addig úgysem változik semmi), de remélem az idő őt igazolja és hoz egy raklap érmet. Aztán ha Olimpiai bajnok utána úgyis többet fog érni a szava mint Gyárfásnak. Ami engem legjobban zavar ebben az egészben az a szarkeverés amit a férje is művel meg a szövetség is. Ez így senkinek sem jó 🙁

     • mrmojo

      azt egyébként miből következtetted ki hogy a férje keveri a szart és ez nem az ő saját véleménye?

     • Mainpieeater

      Volt az a tavalyi balhé amikor ordibáltak egymással Gyárfással, meg ez a sértődés, nulla kommunikáció szerintem nem Katinka sara. Nem hiszem el, hogy ha ő tényleg változást akarna akkor azt így kezelné + ami a napokban történt (tusup benevezte valami amcsi pénzes versenyre és nem kérte ki a rajtengedélyt a szövetségtől, csak amikor már kint voltak).

      Simán lehet, hogy a csávókámnak semmi köze a balhéhoz, simán lehet, hogy miatta van az egész. Abban mondjuk 100% biztos vagyok , hogy ő a legjobbat akarja csak Katinkának, de valahogy nem szimpatikus a viselkedése.

     • mrmojo

      Ordibáltak egymással igen , és? sértődés-vagy csak hosszú nem akar a semmiről beszélni , márpedig gyárfásék részéről nincs hajlandóság semmi értelmesről . Azt nem tudom értelmezni hogy tusup benevezte , mintha vmi felsőbb entitás lenne , hosszúnak ez a munkája , bármennyire meglepő pénzt akar keresni vele , a rajtengedélyes dolog nekem nem tiszta , nem tudom ez hogy működik pontosan. Nem szimpatikus a feje-hát nekem sem de ennyi kb.

     • Mainpieeater

      Hosszúval azóta vannak “problémák” ha jól tudom amióta edzőt váltott. Gondolom a szövetséget is fúrja, hogy az aranytojást tojó tyúk más edzi, de eddig mindenben mellettük álltak tudtommal. (nem védeni akarom őket mielőtt valaki azt hinné). Amúgy úgy működik, ha jól tudom, hogy meghatározzátok az edződdel a felkészülési programot, ezt lekonzultálod a szövetséggel, a szövkap rábólint esetleg tesz egykét ajánlást és csinálod. Ha ezeken kívül beugranál valahova hivatalos versenyekre (mint ami most lesz amcsiban) akkor ki kell kérned a rajtengedélyt időben, hogy elindulhass. Nem akarom levenni a férjéről a keresztvizet, mert nekem szimpatikus az alapötlet, hogy szembe mernek menni a szövetséggel, csak a módszereik és a teátrálisságuk egy kicsit sok volt nekem. Az is a baj, hogy elég kevés és megszűrt info jut csak el hozzánk, nehéz így látni az összképet és eldönteni, hogy kinek mennyire és miben van igaza.

     • Newton_heath

      Ja, semmi köze a balhéhoz…Ehhez képest Katinka által megkeresett pénzt Tusup bankár apja kezeli az USA-ban.

     • csakaMU

      Ami miért is baj?

     • Newton_heath

      Hozzáértők azt mondták, hogy a sajtótáj szövegén egyértelműen látszott, hogy angolból volt magyarra fordítva

     • csakaMU

      Legalább akkora esélyes, mint pölö Jurta Jani volt mellen az utóbbi években. Nem lehetetlen azért ezt a terhet elviselni, akár egy magyarnak sem, hiába tűnik hihetetlennek. Négy éve is ott lehetett volna Katinka, de az edzője egy fasz volt meg ő hozzáállásával is voltak gondok. Most tarolni fog, kár ezért a mellékzöngéért.

     • wolandrule

      Hihetetlenek vagytok, az egyik kisbetűvel írja országunk nevét, Te Jurta Janizol, ne már! Most tarolni fog, ja, valszeg megkapja a kinti “edzésmódszereket”. Nekem százszor inkább Cseh Laci, aki majdnem összeesett a medencéből kijövet, a jól edzett versenytársai meg mentek 10 perc múlva a következő döntőre.

     • csakaMU

      A Jurta Jani az csak úgy beugrott, nem kifigurázni akartam, nem tudom miért kell ezen ennyire fennakadni. Az esélyesség terhével is meg tudott birkózni, a legnagyobbak sajátja ez, minden tiszteletem az övé.

     • Newton_heath

      Ja, az előző olimpián is megvolt

     • csakaMU

      Szoktál a dolgok mögé is nézni vagy csak vagdalkozol?

     • Newton_heath

      :-))) Az előző olimpián is biztos voltam az aranyéremben legalább 400 vegyesen. 4. lett. Ezek a tények. Simán benne van, hogy valami kemikáliával Je Siven-t megint kihegyezik az olimpiára. Érem most lesz, azt tutti

  • RobinGood

   Az inkább, hogy Kiss megfenyegeti, majd pedig eljátssza a mártír öregembert, akit a “miniszterelnök úr támogatása” hív vissza a posztjára.

  • KecsopBeno

   Segiteni akar es kokemeny. En tisztelem.

  • Newton_heath

   Nem. Igazából nagy az arc, és valójában olimpián nem nyert semmit (érmet sem)..Katinka előtt is volt magyar úszósport és utána is lesz…Fura, hogy tavaly az úszószövetség finaszírozta, hogy induljon a pénzes versenyeken (ebből egy csomót kaszált), utána meg nem akar szerepelni egy 30 mp-es reklámspotban ingyen hanem pénzt kér érte. :-)))..Kurva nagy faszság a magyar körülményeket az amerikaihoz hasonlítani, ott az egyetemről kikerülve mindent az úszónak kell fizetni, még az úszópálya bérlést is beleértve, itt sokkal többet kap egy úszó a (mind a felkészülésben mind jutalmazásban) USA-ban egyéni szponzorokra vannak utalva..A sajtótáj nagyon gáz volt, öltözőt kért, megkapta, utána azt mondja nem értenek engem, nem öltözőt kértem, hanem rekreációs helyiséget… :-)) Utána meg elfutnak Kiss elől, meg nem veszik fel a hívásait…Legalja.

   MIndazonáltal Gyárfás is menjen a picsába, rég meg kellett volna csinálnia az úszókat támogató tudományos részt.

   • stanleykubrick

    Bullshit bingó. Itt nem az ő személyéről van szó. Sok ezer fiatal úszik baszki reggel 5-től és évtizedeken keresztül csinálja, hogy sikert érjenek el és ehelyett pedofil edzőkkel találkoznak meg lesajnálással, szar körülményekkel stb. És a legszomorúbb az egészben, hogy nem az úszósport van a legpocsékabb helyzetben és a birkózók hordják haza az érmeket az Olimpiákról, mégis szar körülmények között tengődnek, szinte mindenfelé. Eszméletlen módon megy itthon a sportágválasztás is, hát még a sporttámogatás.

    • Newton_heath

     NEm annyira értem, hogy ez most hogy kapcsolódik ehhez a konkrét dologhoz…Mi a bullshit? Csupa konkrét dolgot írtam, te maszatolsz

     • stanleykubrick

      De ő nem maga miatt rinyált, ezt értsd már meg!

   • mrmojo

    Itt a maffiózó gyárfás mozgatja a szálakat azt azért érdemes látni , kiss lemondása-visszajövetele is az ő ötlete volt . Egyébként profin kommunikálja le az egészet , a problémákról eltereli a figyelmet amiket hosszú próbált volna elmondani a maga nem igazán kommunikáció-szakos módján (egyébként nem hasonlította a körülményeket az amerikaihoz , alapból sem öltözőt kért stb.) , mégpedig hogy a felsőbb vezetés (gyárfásék stb.-hozzáteszem ezt az egész országra ki lehet terjeszteni) nem hajlandó semmi energiát és szakmai tudást beleölni a fejlődésbe – és ezt addig könnyen meg is tehetik amíg jönnek a sporteredmények , csak ennek a visszamaradottságnak a hatása később fog kijönni (belegondolsz a 60as években már voltak gondok a magyar fociképzéssel , de akkor még voltak eredmények , ami ezekből fakadt később jött ki ) . Súgjuk egymás fülébe , ne mondjuk ki , 12milla nesze kussolj , kis sztoridarabok hogy milyen romlott ő meg a férje …. természetesen az a gyenge értelmi képességű magyar lakosságnak önmagában is elég hogy a férje amerikai , könnyebb utálni . Ezekre gyárfás maximálisan rá is játszik , és sikeresen , mert nincs is szó arról hogy ők mit fognak tenni. Magyarország kicsiben egyébként.

    • Newton_heath

     Nagyon különböző dolgokat próbálsz összemosni…A magyar foci és a többi sportág helyzete teljesen más mind anyagiakban mind szakmai háttér szempontjából…

     Az a helyzet, hogy a gyenge értelmi képességű lakosság túlnyomó többsége Katinka mellett van, mert ugye ő sportoló, nyert VB címeket, ő bármit megtehet és neki mindig igaza van. Tusup jól csinálta, nagyon komoly támogatottságot kreált Katinkának az eredményein keresztül, ehhez szépen felhasználta a közösségi médiát, és most ezt az erőt próbálja az úszószövetségnek vezetni.. Érdekes a helyzet, mert úgy néz ki, hogy a MOB-tól ehhez támogatást kap, itt a 2 szervezet között is van valami ellentét.

     Szerintem ez a sztori nem fekete vagy fehér, Gyárfás egy simlis fasz, ez nem vitás, nem is értem hogy sikerült az úszószövetség élén maradnia, de Katinka azért nem tett le annyit az asztalra, hogy megmondja hányas a nagykifli…Most őszintén nem lenne okosabb, ha egy sikeres olimpia után áll elő ezzel…Miért nem lehetett szerepelni a vb-t reklámozó spot-ban őszintén? Miért kell ezért pénzt kérni? HA egy Kiss kaliberű ember felhív telefonon többször, akkor nem illene felvenni vagy visszahívni?…Mennyire gáz már hogy elfutnak előle…Szóval ez az elemi emberi viselkedés normáiba nem fér bele nálam. Ez színtiszta bunkóság. Ja hogy ő lehet paraszt, mert világbajnok…

     • csinibob

      GYÁRFÁSRÓL, ugye megvan, hogy az utóbbi 1 évtized top 5 túlélőjében van?!?! Nem sok ekkora maffiózó van, úgyhogy minimálisan sem kellene Katinkával szemben védeni, Meg mi az ,hogy várjuk vissza az édes Katinkát, meg kérjen elnézést az elnöktől? Meg ne dugja éppen?! Jobb körülményeket szeretne mindenkinek.

     • mrmojo

      A focit az analógia miatt hoztam be mert ott is látszott a 60as években hogy bajok vannak a rendszerrel , de volt aranylabdásunk stb , á szarjuk le aztán mi lett belőle. Katinka azért mert kiállni a véleményével , mert sikeres. Egy nem sikeres úszó elmondaná ezt még szofisztikáltabban is mint ő , jobban ki is fejtené esetleg , gyárfásék annyival el tudnák intézni hogy nepofázz szar vagy- ennyi elég is lenne az emberek többségének , nem azért mert az a vélemény kevesebbet érne , hanem ,mert a társadalom nagyrészének látásmódja a kommunizmus és a feudálfasizmus legrosszabb elemeit olvasztja össze. Tusup támogatottságot kreált? Hosszú úszott , sikeres lett , volt két sajtó előtti beszéde , volt aki előtte is szerette , volt aki előtte igen , már nem , van aki csak most , én pl. eddig sem különösebben szimpatizáltam vele , ezután sem fogok , azt nézem csak hogy mit mond , hogy ennek ellenében hogy működik az általánosan elfogadott és berögzött gondolkodásmód a társadalom szintjein. Elég rosszul látod a hatalmi helyzeteket , itt nem az van hogy katinka akkora király hogy ő megmondhatja , hanem ő az akit nem tudnak annyival elintézni hogy hazaáruló , pénzéhes , tehetségtelen satöbbi (próbálják persze) – azért az olimpia előtt állt elő ezzel , mert most nagyobb sajtóvisszhangot kap , az olimpiáig vmilyen formában eszkalálódni fog a helyzet. Az a baj hogy ebben a témában a szimpatikus-antipatikus koordinátarendszerben gondolkozol , ez alapján formálsz véleményt , ami nem több mint zsigeri érzés.

  • wolandrule

   A férjét ha meglátom már viszket a tenyerem, amúgy nem látjuk pontosan mi a helyzet.

   • Newton_heath

    Adom…Nagyon kivagyok a csávótól. A tavalyi vébén többet mutatták a közvetítésekben mint bármelyik más úszóedzőt…

  • United82

   Azokutan h a MUSZ hazudott ( azaz hogy a facerol tudták meg h HK amcsiba van uszni- egy vasárnapi interjúban Kiss László mondta h megy HK amcsiba majd utána beszélnek) es megfenyegette HKt hogyha szépen kéri akkor uszhat szerintem nincs miről beszélni. Egyszerű a dolog. A szövetség hozzászokott h ők a feudallis nagyurak akiknek a penzetol függnek az úszók akiket lehet csicskaztatni. HK az első magyar úszó aki nem a szövetségtől függ pénzügyileg es így nem lehet ugraltatni. A magyar sporttendszerben ez nagyon ritka így a komcsi rendszertől örökölt struktúrába legypiszok került nehogy már egy versenyzo ne legyen a szövetség lekotelezettje. Erről szól az egész. Gyarfaseknak szurja a szemet h vki nem tőlük függ.

  • Károly Fodor

   A gond azzal van, hogy látta és tapasztalta, hogy hogyan kellene ennek az úszásnak működnie. Az nem tetszik neki, hogy egy eredményhez (és itt mindegy, hogy kié) a szövetség nem tesz hozzá annyit, mint máshol.

   Ott az úszó, aki beletolja az energiát a munkába. Meg ott van a szövetség, akinek az lenne a feladata, hogy minden mást alátegyen az úszónak. Ahogy a szövetség nem tud helyetted úszni, úgy a versenyző sem tudja megteremteni a megfelelő körülményeket.

   A kérdés az, hogy miért nincs élvonalbeli körülmény? Nem Katinkának, hanem az összes úszónak. Miért van az, hogy nem tudnak a legújabb, hivatalos versenykövekkel edzeni? Miért van az, hogy egy nyamvadt raktárban pihent 16 db rajtkő és nem szerelték be egy uszodában sem? Amikor meg a versenyző SAJÁT pénzen szeretne venni egy darabot, hogy ne a versenyen kelljen vele először találkoznia, akkor nem adnak neki, mert csak a 16-ot egyben adják (tudom, hogy a józan ész ezt diktálja, nem is ez a baj, sokkal inkább az, hogy nem szerelték be sehova). Miért nem használhatnak olyan jeges kabint, mint amit a világ élvonala használ?
   Ezek nagyon súlyos század-, akár tizedmásodperceket jelenthetnek.

   Tornában ugyanez. Mikor azt olvasod, hogy a világbajnok, olipiai bajnok Berki Krisztián nem tud felkészülni a legújabb hivatalos verseny lóval, csak az előzővel, az mi?
   Én úgy látom, hogy Katinkának azzal van baja, hogy a szövetség nem tesz meg mindent, amit megtehetne vagy meg kellene tennie.
   Az is lehet, hogy ezekkel sem lenne semmi változás. Meg az is, hogy Katinka mellett lenne még másik 5 olyan versenyző, akik a maguk úszószámaiban verik a mezőnyt. 10-ből 8 szor.

  • ezraharrari

   Gyárfás egy gusztustalan ember napkeltéstől, mindenestől, de hogy valaki képes egy jól felépített marketingfogásban meg a Katinka nevű úszó reklámtáblában szabadságharcost látni, az még szomorúbb

 • fella

  Van Gaal másfél év után felállt a kispadról, már ezért megérte. én ezt kurvára élveztem, Rooney fasza volt. dobni kéne a mindenkori 10-est és Rooney mögött játszatni Martialt, aztán semmi gond nem lenne. Fellaini kilóg, Marci szélen faszág. Depay-Lingard szél, Scheid és aki egészséges középen, Martial, Rooney elől, viszont látásra. De Van Gaal felállr, dühöngött, mutatott érzelmet… ennek még mindig a hatása alatt vagyok basszameg.

  • stanleykubrick

   Felállhatna és elballaghatna.

  • Angus

   Egyszer ilyesmi volt, tavaly a Soton ellen, mikor Mekner jött volna le ugye fél óra után, az az ökör Rojo meg saját térfélen rúgta ki hogy cserélhessünk. 😀 Na akkor is kiakadt, mondjuk én is.

   • fella

    de bazmeg, ma úgy nézett ki, mint akinek nem kurvára mindegy, hogy mi a fasz történik, csak lehessen jegyzetelni. ebben ma volt valami, ami unitedes, függetlenül attól, hogy elfaszkodtuk. nyáron Stones ide, Blind fel, Fella el, és jó lehet. Csak Martialt felejtsük el a jobbszélen.

    • Csordás Adrián

     lehet ma az állása múlott rajta

     • fella

      nekem is az az érzésem, hogy ezután simán kivághatják, bármennyire is üdítő volt a meccs összképe, nem voltunk elég jók

    • Angus

     Túlzónak tűnik optimizmusod. Rajtam már nem hatnak efféle romantikus csecsebecsék, tavaly meg idén ősszel rájöttem, hogy nem ezen múlik.

  • reelbeba

   ehhez kéne egy nagyon komoly középpályás

   • fella

    amúgy az az igazság, hogy matát meg herrerát is kivágnám, ha elvonatkoztatok az érzelmi oldaltól, jó esetben ketten tesznek ki egy komplett focistát

    • stanleykubrick

     Mata 433-ban szerintem megmutathatná mit tud vagy 4231-ben középen, Herrera meg egy normális középpályával 433-ban szintén kellett, hogy villantson. Egy kis időt azért hagyni kell a játékosoknak, tényleg nem zavarhatunk el mindenkit 2 szezon után.

     • fella

      kibaszott idegesítő, hogy fizikálisan nullák; főleg Matának csak körömpasszai vanak, lassúak, körülményesek. lehet, hogy csak a sör mondatja velem, de abba az ellentmondást nem tűrő fociba, ami miatt a Unitedbe szerelmes lettem bő tíz éve, az ilyen típusú focisták valahogy nem férnek bele. pedig kedvelem őket, főleg Herrerát, de valahogy mégsem

     • stanleykubrick

      Megvárnám egy edzőt mit hoz ki mind a kettőjükből még és akkor kiderül, mert látjuk, hogy nem szar focisták és képesek nagyokat menni. Valószínűleg Matanak hamarabb fog itt lefőni a kávé, azt mondjuk látszik.

     • fella

      Matáról elég sok mindent elmond – ezt annak tudatában írom, hogy az elmúlt 2 év egyik, ha nem a legjobbja United-szinten – hogy Chelesea-rejectként került hozzánk. ha egy játékos full frankó, akkor a klubjának eszébe sem jut eladni

     • stanleykubrick

      Jó, de azért a 3 év alatt vagy 40-50 gólhoz azért köze volt, ami nem szar.

    • Angus

     Ahhhww. Menj már.

     • fella

      mert szerinted bármelyikük komplett játékos, egy csapat kihagyhatatlan tagja, alapember, neadjisten klasszis? aligha

     • Angus

      Nem létezett még olyan csapat amelyben 15 klasszis volt. Herrera kedvenc, a tavalyi szezon után nem tudom kinél nem. Imádom a csávót. És focizni is tud! Nem ők a baj, maradjunk annyiban. Szarba nem lehet szöget verni.

     • fella

      szerintem tök nagy baj, hogy olyan játékosokra tekintünk alapemberként, akik azon a szinten, amire vágyunk, 13-14. embernek számítananának. kettejüket nem, egyiküket bírja maximum el a csapat, nekem eddig ez a nagy tanulság velük kapcsolatban így fél év után

     • Angus

      Nem értek egyet, Herrera nagyon jó játékos.

    • Veled tényleg valami baj van, hogy ilyeneket írsz.

 • stanleykubrick

  De most őszintén. Tippjáték. Szerintetek mi várható ebben a szezonban? Szerintem az FA Kupában elmegyünk a 4-ig, EL-ben vagy 8-16, de a bajnokságban nem lesz meg a top four.

  • csakaMU

   ugyanaz mint tavaly. a kupákból az első értelmes csapat kipofoz, top 4 jó tavasszal épphogy

  • Angus

   Biztos vagyok benne, hogy fogalmam sincs.

  • Kriss

   nem tudom, de már épp keresem a vevőket a házra, és tolom is fel a befolyt összeget a liverpool elleni meccsre 😀

  • Yossuf_84

   FA Kupa, 4??? Derby búcsúztat minket, vagy újrajátszás… EL-ben Mityilandon túl megyünk, és OFF, ha pedig nincs top4 a bajnokságban, nagyon forró…

  • Kriss

   egyébként az FA kupában szerintem a következő köreben újrajátszásra mentjük a balhét, és a második meccsen büntetőkkel kizúgunk.

   A Mityilandnak Depay oda vissza lőni fog 3 gólt összesen, és a következő körben kiesünk. Whoever we get in the next round ellen.

  • wolandrule

   Szerintem a bajnokságban elfogy Lui mákpatronja, 5., 6. helyet tippelek. Az EL le van szarva, de megpróbálunk rámenni, kb. elődöntő, az FA-ben idegenben kiesünk valahol.

   • Mainpieeater

    szerintem a bajnokságban simán belavírozunk a top 4-be FA-kupa elődöntő, EL legjobb 8 lesz a vége

  • enyeger

   én az EL-t elengedném, játszanak Pereiráék…FA kupára inkább rámennék a hagyomány miatt
   bajnokságban mindenképp kell a Top 4, de ha így folytatjuk akkor nagyon lemaradunk és borzasztó nehéz lesz

 • Kriss

  Mellesleg ha van Gaal bedühödik, simán kinézem belőle hogy Lingaardot kölcsönadja. Vagy elküldi. A legenda szerint Hernandeznek is kerek perec megmondta a büntetője után hogy takarodjék, többet nem fog játszani…Sőt, még lehet hogy a meccset is a nyakába varrja.

  • Porter Ramsey

   az fake volt, a fél blog is beszopta itt

   • Kriss

    szkúzi. Attól még izgulok érte. 😀

   • Attylon

    Nem mondta ki, de nyílt titok, hogy ott játszotta ki magát végleg.

 • RobinGood

  Azért ha ma Rooneynak nem jut eszébe hogy tud focizni is, akkor nem nagyon lenne miről beszélgetni, mert pont ez volt a különbség az eddigi meccsek meg a mai között. Most vagy egy keverttel többet vagy eggyel kevesebbet vert be meccs előtt, nem tudom, de amit ma csinált azt csinálhatná vasárnap is.

 • Kriss

  Azért azt hozzátenném hogy azzal indult a nap, hogy leballagtam a totózóba és megraktam a Newcastle győzelmet, és egy másik cetlin a döntetlent is, biztos ami biztos. Aztán megszállt a kisördög és egy harmadik papírkán megraktam a félidei 0-0-ás állást is, mert hát nehogymár egy fillért is a bankban hagyjak. Ugyan az előző másfél órában történt sajnálatos események miatt csak a döntetlen jött be, így is sikerült +ban zárni az estét. Van Gaal még elbohóckodik itt a kispadon pár meccset, addig azonban úgy döntöttem inkább kifosztom a cseresznyejáték zrt-t. És hát mit mondjak, nem panaszkodom 😀 Sokkal jobb végignézni a meccset ha az ember Xre fogad.

  • Mainpieeater

   egyik kecskemét szurkoló ismerősöm játszotta mindig azt 3-4 éve amikor fos volt a KTE, hogy megrakta az ellenfelet. Ha nyertek, ha veszítettek ő boldog volt 😀

   • Kriss

    😀
    ha meg mégis elmegy akkor gyakorlatilag pár száz ft-ért vettem egy győzelmet nekünk, az se rossz. Mint múlt héten.

   • csakaMU

    damage limitation at its best.

    • Mainpieeater

     úgyúgy (damage control az angol internet szleng az ilyenre am :D)

 • stanleykubrick

  És a legszarabb az egészben, hogy semmi jele és esélye a változásnak. Jones nem lesz egészséges 5 meccsre egymást követően, Smalling le fog fulladni, Valencia márciusban, Shaw áprilisban térhet vissza, elképzelhetjük mennyit fognak bírni és milyen formában lesznek. Schweinsteiger még nem volt sérült gyakorlatilag komolyan és márpedig, ha ő sérült, akkor elég gyakran jön a Fellaini magic.

  • Attylon

   Egy normális csapatnál Sweini, akármennyire klasszis (volt), már nem lenne alapember. Kiegészítőnek egy 22-26 éves (nagyon jó) középpályás mellett iszonyat nagyot tudna dobni a játékon, ha csereként bejön.
   De ahogy Moyes Story úr is emlegette nem egyszer egy 34 és egy 31 éves középpályást akarunk váltogatva játszatni. Ez egy komolyan vehető csapatnál még elméleti szinten sem jöhetne szóba.

   • Mainpieeater

    Scholes hány évesen nyert Blt alapkezdőként? Lampard? Xabi Alonso? Xavi? egy 30+ elfér. kettő nem.

   • Rio

    Ezt mondtam én is az első pár meccs után, amikor a két öreg egymást váltogatta a középpályán. Minusz egy csere minden meccsre.

   • stanleykubrick

    Én ezt már ezer éve mondom, hogy Schweinsteiger 4231-ben nem igazán érthető miért van még ennyire nyomatva. Az a baj idén nem lehetett feltenni egy 433-at, mert a Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera hármas nem bírt volna vagy 40 meccset, még akkor sem, ha Carrick normálisan rotálta volna őket, Fellaini tényleg egyre lesújtóbb, ha a pályán van és innentől meg ott lenne még Blind, de…..

 • Moyes Story
  • csakaMU

   Akar, küzd, hajt. Hogy focizni nem tud, az a kuttyát nem érdekli.

   • RobinGood

    Pedig itt pl. pont úgy szaladt a labda után mint egy kutya 🙂 és kb olyan jól is bánik vele 🙂

  • Angus

   Szakadok. 😀 Egyenes vonalban távozott a pályáról. :DD Labdástól. 😀

  • ketomika22

   erre emlékszem. Te raktad be talán szóról szóra ezzel a szöveggel: “ball playing midfielder”

   • Moyes Story

    hazudsz, centre back volt

    • ketomika22

     ige’? 😀

  • reelbeba

   😀

 • United82

  3-3, 2 Rooney gól ,izgalmas meccs. Tiszta retro. Most majd mondhatja Lajos h boring az anyatok az 1-0 3 pontot ért volna.
  Amúgy ketsegbeejto h 1.5 év alatt nem lett meg a balansz.
  Lajos out továbbra is azonnal.

 • Angus

  Nekem beugrott a Reading elleni idegenben. Megvan? 4-3 ide kb. 35 perc után, Linde véd, Anderson talán utoljára élete formájában, a Reading minden megmozdulása gól.

  • csakaMU

   lindegaard ott védte ki magát a Unitedből

   • Porter Ramsey

    lajos adta el

    • csakaMU

     lényegen nem változtat. azután a meccs után védett egyáltalán?

     • Angus

      Biztos, szerintem Moyes alatt is, bár így most nem rémlik. Hogy Fergie játszatta-é azután azt nem tudom.

     • csakaMU

      wba ellen ő nyelte az ötöst Fergie búcsúmeccsén, ennyi rémlik.

     • Angus

      jogos

     • Porter Ramsey

      lajánál mindenki tiszta lappal indult, a túrán kapott egy potyát (Pjanics 60 méterese talán), azután ment a levesbe. ergo nem akkor játszotta ki magát

     • csakaMU

      azt nem amos kapta?

  • stanleykubrick

   Én csak arra emlékszem, hogy Fergie ott is mert cserélni, reagálni a helyzetre. Ma meg Fellaini megint végigtolta a 90 percet, megint amint lőtték a szépítőt, egyből harapva jöttek ki a másodikra és beszorítottak minket, ahogy a 3. rúgott után is. Ez kurvára fájó.

 • reelbeba

  fella fejelgette kifele a labdákat, de összességében inkább kárára van a csapatnak. én nem vagyok hive annak, hogy kétévente lecseréljük az egész csapatot, de ha fellaini alapember lehet védekezö középpályásként, akkor bizony komoly gondok vannak. Lehet ha jön egy középhátvéd, Blind egy sorral elörébb jobb lesz, nem tudom, nem hiszem.

  • Mainpieeater

   Blind egy sorral előrébb jobb lesz. A hátulról építkezést még bátrabban csinálhatja, a passzjátéka rendben van és ha vét egy helyezkedési hibát vagy elküldik gyufáért akkor is lesz mögötte 2 ember aki tud kompenzálni. A srácnak gecijó szeme és rúgókája van, de ez kh-nak kevés. Hibátlan lenne egy háromfős középpálya leghátsó posztjára. Herrera-Blind-Schneidi

   • stanleykubrick

    Meg akkor jóval nyugodtabban végezhetné a szögleteket, mert ahhoz megvan a lába és igen, fentebb simán ki tudna osztani 20-30 méteres lasztikat egy kirobbanó játékosnak, ez abszolút benne van, Néha meg be tud segíteni máshová is, de a középpályán a helye.

 • Csumpitáz Béla

  Az a borzasztó, hogy darabra meg is lenne a védelmünk, ha Rojo, Shaw és Jones nem lenne sérült. Akkor Blind játszhatna középpályán.

  • Mainpieeater

   arra mikor lehetett építeni, hogy Jones nem lesz legalább egy hónapig sérült?

   • EZS

    amikor Vinnie-nek hívták.

   • Porter Ramsey

    első és harmadik szezonjába. de rojo még mindig 10szer inkább mint Blind.
    ja és Blind már bizonyította, hogy középpályára is kevés. egy jó jolly joker, de kezdőben nem érdemes vele számolni

    • Angus

     Ó de hogy indult, azonnal beleszerettem. Az első három szezonja elég fasza volt.

     • Porter Ramsey

      pls dont:(
      mindig én voltam itt a legnagyobb védelmezője, de már kifogytam az érvekből.

   • godlikezaza

    amikor megvettük

    • Mainpieeater

     ja 5 éve. azóta talán rájöhettünk volna, hogy ő kevés ide egyedül

 • Porter Ramsey

  steve mcclaren extrém balfasz csapata ellen 2 pontot gereblyéztünk össze.
  gondoltam feljegyzem, hátha májusban majd elemzünk és értékelünk hogy miért nem lett meg a top4

 • Kleinheislerlin

  Kep

  • EZS

   bazmeg, altatom a gyereket! :DD

   • KecsopBeno

    Most?

   • Mainpieeater

    mutasd meg neki a sheffield meccset felvételről

   • wolandrule

    Indítsd el neki bármelyik decemberi meccsünket.

 • Kriss

  Borzalmas amit Blind leművelt középhátvédben. Teljesen fölösleges ott erőltetni. Smalling és Fellaini játéka is arra ment rá, hogy Blind bénázásait kisegítsék valahogy.

  • Angus

   Darmian, Smelé… nem a védelem nalja volt.

 • Newton_heath

  Az milyen , hogy Fella követő emberfogással fogta a szerbet, külön készülünk rá, és ő szopatott meg az első kettőnél..Pedig Mitrovic egy hulladék.

 • rooney, lingard, fella. ez 3 100as ziccer, itt ment el a meccs

  • KecsopBeno

   Nekik is volt azert helyzetuk. A meccs nem ezen ment el, hanem azon, hogy a nyolcvanbaszomhanyadik percben nem sikerult normalisan vedekezni.

   • ha a mi helyzeteink bemennek, kurvamindegy mivan. 1-3nál végük lett volna

  • ketomika22

   na meg. kaptunk hármat

  • MrFer

   rooneyt most nem basztatnám

  • Newton_heath

   3 gólt nem szabad kapni egy ilyen fos csapattól..

   • belefért volna, ha képesek vagyunk berúgni a 3ból legalább egyet

  • EZS

   ezen, hangsúlyozom, ezen a meccsen Rooneyt említeni azok között, akiken elment a meccs, hát elég butaság.

   • csakaMU

    hirtelen be se ugrik mire gondolt a szerző…

    • Angus

     mikor Colora vitte rá…

     • csakaMU

      jahhogyúgyértemmár. igen az ha marcira jön ki talán többre megyünk vele. jó volt ma rooney de azért 1v1ben sosem volt egy nagy császár.

     • Attylon

      Azért a pályája kezdetén ez a műfaj jobban ment neki, meg a labdavezetés.

    • EZS

     az első felesben volt egy helyzete, amit bárki más berabonázott volna.

     • Angus

      haha 😀 mindegy, hogy a védelmen vagy a ziccereken ment el a meccs, a csapatunk gyöngusz, kell a 4. hely. idén is ennyi az annyi.

      edit: az hogy mi trófeát nyerjunk meg továbbra is elképzelhetetlen nekem, szóval hogy mi FA kupával ugrálunk májusban… felejtős

     • EZS

      márpedig nem is az FA kupával kell pózolni, hanem az EL-lel (sci-fi), ha BL-t akarunk.

     • Mainpieeater

      de szép lenne. Befutna a Pool negyediknek de mehetnének az EL-be bohóckodni mert mi megyünk a BL-be 😀

     • Fish08

      Elképzeltem. Legyen így 😀

   • tényekkel nehéz vitatkozni, én csak azt írtam

    • EZS

     ok értem persze, rúghatott volna még kettőt, de annyit kapott már idén (jogosan), hogy most azért se érdemli meg. Bár amikor belevitte Coloccinibe 1v1, az az idei önmagát idézte, az igaz. Viszont mindhárom gólunk tevékeny részese volt, így belefér egy-két kihagyott helyzet szerintem.
     Persze, ahogy írtad 3-1-nél végük lett volna, így döntő lett, hogy az első félidőben nem ment be az a helyzet.

  • Porter Ramsey

   3 gólnak bármikor elégnek kell lennie a győzelemhez, ennyi

   • Mainpieeater

    Anglia 3 – 6 Magyarország 🙁

 • sipi

  azért na. ilyen ingerek nem értek másfél hónapja United meccs nézése közben. pl tudtam örülni egy gólnak. egy Rooney gólnak

 • stanleykubrick

  Kirúgták-e már Lajost?

  • ketomika22

   KecsopBeno megtudta a jelszavad? 😀

   • stanleykubrick

    Nem tudom ma Carrick miért nem volt legalább egy 30 perces bevethető állapotban. Fellaini helyett pont kurvára ő kellett volna, kicsit hozni a nyugit.

    • ketomika22

     vicc. az előzőn sem volt a padon nem? érthetetlen.

     • stanleykubrick

      Ezek a WTF dolgok magyarázatra szorulnának. Már a kezdőből meg lehetett mondani, hogy lesz egy rakat gól.

     • sipi

      McLaren is megmondta. Vagy 0-0 lesz vagy 3-3

   • KecsopBeno

    En a krivaanyadKaili-val probalkoztam, de nem az volt.

    • ketomika22

     :DDD az az enyém :S

  • KecsopBeno

   Elveszed a munkam!!!!!!!

 • Angus

  A Newcastle tizije meg semmi nem volt. Az a szerb fasz letépi a mezt róla, hát hogy engedné el?! Mike Köcsög Dean meg köszönte szépen, kompenzált.

  • ketomika22

   látom elszakadt a pohár :/

  • RobinGood

   szerintem simán be lehetett fújni, persze akár kifelé is lehetett volna fújni vagy semmit is lehetett volna fújni

   • ketomika22

    szerintem meg “verseny baleset”. mind a ketten ugyanazokat az eszközöket használták, innentől ez semmi, mehet tovább

   • wolandrule

    Kutyából nem lesz szalonna, összeomlana az univerzum, ha ez a fasz nekünk fújna egyszer.

   • Angus

    semmit nem kellett volna fújni, az elsônél meg a néger gyerek kitárt kézzel volt, jogos!

   • Mainpieeater

    ennyi erővel azt is befújhatta volna amikor két newcastle-i röpizett a labdával, de nem akkor kifelé szabad és sárga póznának, mert bevetődött elé a srác 😀

    • RobinGood

     Jó, de az, hogy egy befújhatót nem fújt be az nem jelenti azt, hogy egy másik befújhatót ne fújjon be 🙂 Egyébként meg következetes volt annál a helyzetnél. Mivel szerinte ha valaki a földön fekve maga alá húzza a labdát kézzel az szabályos, akkor nem történt semmi, így Fellaini viszont már szabálytalan volt mikor belerúgott az előtte fekvő (a labdát szabályosan a kezével maga alatt tartó) védőbe 🙂

  • Newton_heath

   Mind a ketten faltoltak, csak Mitrovic okosan elölről, Smalling meg bután a szerb hátán húzta a mezt…Dean meg hátulról csak az utóbbit látta.

  • csakaMU

   ennyi egyéni hibával nem lehet meccset nyerni a Premier League-ben. a két fasz tizi üti egymást, mindkettőt be lehetett fújni, de ha egyiket se fújja be, akkor se emlékezne rá holnap senki. nem ezen múlt. fellaini a pályán volt, lingard túl jól akarta, blind hetek óta kuka, darmian annyira kivan hogy félek lassan összeesik a pályán stb stb stb

   • Ressan

    Mindkét tizit be lehetett fújni, hiszen be is fújta, csak annyi a különbség, hogy az egyiket jogosan, a másikat meg jogtalanul.
    ..de nem ezen múlt az tuti! 😉

 • bfgbobo

  Azon a napon amikor leigazoltuk Marouane Fellaini-t valami megtört…

  • csakaMU

   ezt nehéz lenne vitatni. bebé és obertani magasságokban ha az előző évtized flopjait vizsgálom

   • RobinGood

    Mert Fergia alatt is volt ilyen. Igaz itt egy négyszeres szorzást is meg lehet tenni.

   • wolandrule

    De ők nemigen játszottak. Le sem kellett volna igazolni, nagy vita ment itt is, hogy kell-e.

    • csakaMU

     Mondjuk úgy a nulladik percig támogattam. Na jó hazudok, megvett azzal, amit ellenünk csinált mindig, bíztam. Úgy kábé 2-3 lejátszott meccséig.

 • mrmojo

  most se lesz bl kurva nagy gáz lesz itt

  • stanleykubrick

   Márpedig nagyon kérdéses, hogy lesz.

 • Angus

  Hát ez focimeccs volt, na. Most örömmel ihatnám a harmadik sert, ha Lingard nem hagyja ki (javulnia kell ebben, hiába az okos gól), ha Fellaini befejeli (omfg…) vagy ha Darmian vagy Depay kibikázza 2-3 nál. Apróságok, amik kibaszott dühítőek. Igen cinkes lesz ez a BL idén. Gyenge a csapat, az a helyzet.

 • GENERATI

  Az ég megbassza, hogy nem lehet kivágni azt a kurva labdát, megállnak és várnak hátha beadják, meg középre felszabadítani első és harmadik gólnál… barátnőm már ijedezik, mikor 3 percenként felordítok minden hajmeresztő megoldásnál…

  • Mainpieeater

   annyi gólt lőttünk mint az elmúlt négyen összesen, jobb volt ez sokkal, csak (remélhetőleg lajos számára is végképp) bebizonyosodott, hogy Smalling egyedül nem bírja el a védelmet, mert Blind nem oda való. 🙁 kár érte, de én érzem azt, hogy egy-két igazolás, felépülés és formába javulás után lehet keresnivalónk a foci elitjében újra 🙂

   • stanleykubrick

    És ez tényleg így van. Nem vagyunk messze tőle. Nyugodtan támadhatnánk egy jobb védelemmel és ha még előre is besegítene valaki, könnyen fordulhatna a helyzet.

    • Newton_heath

     Egyébként sokan Blind nyakába varrtátok az elsőt tévesen…Fellaini követő emberfogással fogta a szerbet, ha mente vele, el kellett volna fejelnie…Nálam az 100%-ban Felláé

     • Mainpieeater

      Smalling meg feleslegesen (Jonesosan) kirohant..

     • ketomika22

      fejben kicsit elkészült szerintem, Sissoko helyzeténél is elszállt. PIHENNIE KÉNE (KELLETT VOLNA)

     • Mainpieeater

      aztán majd jön a McNair Tuanzebe belsővédő páros a végén. Kell az nekünk?

     • ketomika22

      ez az, nagy hiba. de így meg csak a sérülés fog jönni

     • Mainpieeater

      Igazolni kéne, akár ilyen Ron Vlaart meg Suboticot is lehetne hozni, nem kötelező már most világsztárt, csupán valami megbízható KHt aki nem akkora homály mint Blind. Nyáron meg jöhet Laporte vagy Stones

     • ketomika22

      most nyáron kellett volna

     • wolandrule

      Mike is lemaradt a csatárról.

   • GENERATI

    nem mondom, hogy nem lehet jobb, de mikor Blind háttal állva próbálja kihúzni a támadó elől és luftot rúg… az a hülye aki CB-ként játszatja, az pedig a hülye edzője… kéne egy jó középhátvéd, de Smalling ma a 3 évvel ezelőtti homályát hozta, az meg mindent elmond, hogy nekem 30 percig fel sem tűnt, hogy Scneiderlein a pályán van, semmi szűrés nem volt ezzel a rohadt Fellainivel, semmi stabilitás…

    • Mainpieeater

     mert Blindnek kéne ott játszania ahol most Fella játszott és egy középső védőnek Blind helyén. Akkor ez ma sima 0-3 lett volna 🙁

     • GENERATI

      Egyetértünk, csak kéne nagyon az új Carrick Schneiderlein mellé (azt, hogy új Scholes, nem nagyon merem remélni sem…) irány lerabolni 120 millióval az Evertont…

     • Mainpieeater

      Senkiből sem kell “új”, hanem egy olyan kk aki ütközik labdát szerez és utána elosztani es el tudja (nem suta teljesen) és ha kell a támadásba is be tud kapcsolódni érdemben. Én tuti Gündogant hoznám vagy Verrattit, de az a Rabiot srác is ígéretesnek tűnik.

     • GENERATI

      akkor a reinkarnációjuk, úgy értettem 😛 mind3 jó név, sokat is forognak opciókként, én egy Kroost próbálnék, bár esélyét nem látom 😀

     • Mainpieeater

      Realból mi többet nem igazolunk soha 😀

     • GENERATI

      ne már, pedig CR-t már zsebben éreztem :-/

     • stanleykubrick

      Amúgy én ezt kb. október óta mondom. Örülök, hogy mások is kezdenek ráébredni.

     • GENERATI

      Én is láttam már rajtuk a potenciált, más kérdés, mennyire hajlandóak szétesni a kedvünkért 😀

 • Porter Ramsey

  Fellainiről a ‘you had one job…’ szállóige jut eszembe, még a magas labdákat sem tudta lefejelni, teljesen haszontalan volt. Blind meg a már megszokott nagy szart hozta védekezésben, csak most Mike sem segítette ki.
  Rooneyak pacsi, viszont nem változott meg a filozofi meg hasonlók, egyszerűen a ‘Castle egyszerűen negyed óra után teljesen kijött és rohadt sok emberrel támadott, a lyukakat meg a srácok kitudták passzolni. a lényeg, hogy ez még mindig lófasz, Fellát pedig a kihagyott helyzetéről is megkérdezném, hogy 4 méterről mégis mi volt a terve és hiogy sikerült végül a kapust eltalálni

  • csinibob

   a puli a fején összezavarta

  • Achi Mike

   Simán! Fella sok kárt tud tenni, de nagyon hasznos is lehet. Pl. ha gólt fejel. Nem értem, hogy mostanság mi faszért nem megy legalább az neki, ha már ott van a labda előtte. Balszerencsénk is volt ma, ahogy kell.

   • bfgbobo

    meccsenként van ajtó-ablak ziccerünk amit képesek a játékosaink kihagyni
    MIÉRT?

    • wolandrule

     És ezek meccslabdák általában.

    • Angus

     Mert Lingard nem Ronaldo, Fella meg nem Scholes, akik belövik a ziccert.

 • Moyes Story

  beelőzött a west ham

 • Endy919

  De Joséval lesz két jó évetek !

  • Moyes Story
  • lasi

   Na az baszna be!

  • Achi Mike

   Köszi, nem veszünk semmit.

   • Endy919

    Csak vigasztalni probalok… tudom milyen erzes 😀

  • bfgbobo

   nem lesz
   ne próbálkozz!

  • MrFer

   az üvegtigrisből idéznék, de nem akarok paraszt lenni…

   • Mainpieeater

    én a torrentéből de azért EZS már lecseszett egyszer 🙁

    • EZS

     mi van ? 🙂

 • RobinGood

  Legalább unalmas nem volt és LvG úgy tett mint akit érdekel mi van. Rooney meg ma kurva jól nyomta.

 • Mainpieeater

  és még a pozessönt is buktuk 🙁

 • Moyes Story

  egyéni hibák, elkerülhető gólok, hogyne
  ez még mindig egy balfasz csapat, lúzer mentalitással, csak most más árnyalata jött ki

 • infinite_red

  köcsögdummett

 • Károly Fodor

  Egyéni hibákon ment el. Nem az a baj, hogy rábassza aztán bemegy. Pattanóból.

  Hanem az, hogy előtte 15 másodperccel a balbunkó nem vágta ki a labdát, illetve rúgta fel az ellent a csillagokig, ha már nem tudja taccsra vágni.

 • Mainpieeater

  Fella fejjátéka végzett ki minket ma. Gólpassz az ellenfélnek, kapus kezébe fejelt ziccer 1v1ben. 🙁 Lehet le kéne nyírni a haját, hátha jobban menne neki ha érezné is a labdát

  • RobinGood

   Na de ez az, hogy nem érzi, hanem zavarja.

  • Attylon

   Lehet le kéne nyírni a lábát, akkor nem lenne ennyi kókler a csapatban.
   Nem tudom eldönteni, hogy a külseje vagy a produkciója áll távolabb egy futballistáétól.

 • enyeger

  haverom szerint ma v holnap kirúgják lajost…szerintem ez (sajnos) nem fog megtörténni
  de legalább golokat rugtunk…de hihetetlen h egyfolytában a balanszrol beszél és másfél év alatt nem sikerült kitalálnia h miképpen kellene megoldani h egyszerre legyen meg ez és a góllövés…hullagyenge newcastle rug 3at

  • csakaMU

   azért sok embert megtéveszt a castle. oké hogy picsába nincsenek a tabellán, de mondjuk az utóbbi 2-3 fordulóban nem játszottak ám rosszul, csak kibaszott szerencsétlenek voltak. emiratesben arsenalt kb lejátszották jó 60 percig szóval annyira azért nem kell lesajnálni őket. persze nagyon idegesítő így pontot veszteni, de azért ezt ezerszer inkább nevezném focinak, mint amit ezelőtt két hónapig elővezettek a fiúk. és szívesebben is nézem. a baj csak az, hogy megint az fog történni, amit moyesstory úr is írt. lajos mint egy kis csiga amihez hozzáértek, ettől most visszabújik a házába és jön újra a dögunalom, 0-0ás félidők, néha szerencsés győzelmek, botrányos pontvesztések

   • MrFer

    jó, akkor legyünk büszkék

    • csakaMU

     fergie apó alatt is volt azért egyéni hibákkal tarkított idegesítő pontvesztés, ennél durvább módon is. értem én hogy semmi se jó, de azért ez egy kicsit túlzás. ezerszer közelebb állt ez a mai a Unitedhez amit szeretek, mint a decemberi

     • RobinGood

      Komolyan a világból ki lehet már üldözni ezzel a szar dumával, hogy Fergie alatt is volt ez meg az. Ez pont olyan lófasz játék volt mint eddig csak kicsit több mákkal támadásban. A 18. helyezett egy hónapja gólképtelen csapat ellen nyertünk 3-3-ra…

     • csakaMU

      Akkor szaladj ki a világból. Támadásban nem több mák volt, ha nem több “támadás”. Remélem érted. Tudod a szándék. Moving the ball forward, első szándék, ilyesmi. A hibát a védekezésben keresném.

     • RobinGood

      Reménykedj csak. Annyi történt, hogy Rooney az idényben először azt csinálta ami várható tőle. Lingard meg képes volt egy helyzetet berúgni aztán gyorsan egy még nagyobbat kihagyni. De a lényeg, hogy Fergie alatt is volt ilyen.

     • csakaMU

      Látom sikerült megfogni a lényeget, oké. Nem nagyon reménykedek én semmiben, maximum abban, hogy látok még néhány ilyen meccset, mint a mai (nem feltétlenül ezzel a végeredménnyel) mielőtt könnyes búcsút veszünk Lajostól.

     • MrFer

      én sosem mondom, hogy semmi sem jó, sőt, legyen process, waitandsee (slipknot) de azt nem tudom vállalni, hogy ha az alsóház bármely csapata ellen élet-halál harcot vívunk, azon nem b.szom fel magam. a mai meccs egy Arsenal ellen vállalható lett volna. a castle ellen szerintem nem.

   • enyeger

    persze h jobb az ilyen meccs és nincs is ezzel baj vagyis de persze mert így csak még jobban leszakadunk…de h így ne tudjon működni egyszerre támadás és védekezés

   • stanleykubrick

    az a baj, hogy nem tudtunk megverni a WHU-t otthon, nem tudtunk pontot szerezni a Norwich és a Bournemouth ellen, most meg megyünk a Liverpoolhoz…Ha elúszik megint a BL, az kegyetlen gáz. Az eredmények most már igazán rávehetnék a boardot valami igazolásra!

    • infinite_red

     szvsz lajos kezébe egy fillért nem kéne adni

    • csakaMU

     ez a keret simán top4. a többi miértre nem tudok választ adni, és nem vagyok benne biztos, hogy egy netán két igazolással megoldódnának a problémáink. még mindig lajos ellen vagyok, látványosan nem találja az arany középutat, pedig a sikerhez az kell. végletek között csapong, nem lesz ő már itt sikeres. a szerencse sincs mellette, ezt baszhatja. mindettől függetlenül ezerszer inkább a mai, mint az ezelőttiek.

     • enyeger

      igazolni muszáj mert blind helyett nincs más akit be lehetne tenni és januárban bőven lesz még meccs…rojo még ha vissza is tér ki tudja milyen állapotban lesz, jones meg jones

     • stanleykubrick

      Nekem egyik se gyere be…A keret egyértelműen top 4 és azt mondom továbbra is, hogy pár igazolás rendbe pakolhatja a csapatot, de ez a pár hónap továbbra is nagyon fájdalmas lesz és egyre nyilvánvalóbb, hogy fölösleges Lajossal szenvedni. Egy mókás félszezont már Giggs is le tud hozni, lehet még a csapat mentalitása is jobb lenne és nem lenne állandóan a red zone, meg a mellébeszélés és még az elvárások is csökkennének.

     • Rio

      A keret NEM top4. Egy db jobbvédővel és egy db balvédővel egy top4 sem vághat neki egy szezonnak.

 • Rio
  • Achi Mike

   Ó,nem is fogunk pár hétig az tuti. Majd a kupában, ha nagyon nem lesz más választás, aztán kiesünk.

 • csinibob

  Fella, Smalling, Lingard megölték a mai meccset. Majd megköszönheti nekik a csapat.

 • ezraharrari

  hát én nem vagyok elégedett, lehet, hogy ez már foci volt, de 3 gólt kapni a Barcától sem elfogadható, nemhogy a Castle-től

 • KiB

  Hát én nem vagyok elégedett semennyire
  Ez egy vereséggel felérő döntetlen, 4szer is megnyerhettuk volna a meccset
  Nagyon csalódott vagyok:((((

 • stanleykubrick

  Nézném kell egy kis Comedy Centralt, hátha jobb kedvem lesz. Ezzel a meccsel vált biztossá, hogy örüljünk, de nagyon, ha összejön a negyedik hely, nem tudom Lajos azt túléli-e, ha nem. Lehet, ha a kupákban mutatunk valamit, akkor talán. Nem tudunk megverni kb. senkit és tök mindegy, hogy helyzetek meg ziccerek, ez szép és jó, de cserébe elvileg a papíron ép legjobb védelemmel nyeljük a nevetséges gólokat.

  • safbérenc

   Én pont azt teszem, és kb ugyanezt gondolom

  • Mainpieeater

   a legjobb védelmünkben nincs Blind és Young szvsz. Az valahogy úgy néz ki, hogy Darmian Smalling Rojo Shaw. Sajnos ez most nem lesz áprilisig, de Blind semiképpen sincs benne a legerősebb védelmünkben.

   • RobinGood

    Rojo is csak akkor ilyen népszerű mikor nem játszik.

    • lasi

     Én mindig bírtam a csávót. Szerintem nem rossz.

    • Mainpieeater

     nálam nem 🙁

    • Achi Mike

     Szerintem ennél azért ő tud jobbat. Mondjuk Blind is, ma szar napja volt, azt hozzá kell tenni.

  • Achi Mike

   Bemutattunk egy olyat, mint wolfsburg ellen. Csak most szarabb ellenfél ellen és kicsit jobb csapattal.

   • stanleykubrick

    És ugyanez volt a Norwich ellen is és lényegében a Bournemouth ellen is, csak ott még több volt a sérültünk. Ez agyfasz.

  • ketomika22

   legalább Family Guy megy

 • safbérenc

  Hogy én mennyire rühellem a newcastlet…

  • Kleinheislerlin

   Én ezeket a lehetetlen 18-ak helyezettek védőit akik ráhúzzák 20 méterről és még meg is pattan nekik a 90.percben.

   • safbérenc

    Hát többek közt pont ezért. Gólt is alig rúgnak, erre ma 3mat is. És szerintem még szerencsések is voltak mellé

 • Károly Fodor

  kép

 • glory

  azér lehet, hogy az agyfasz környékez mindenkit, de csak jobb ez így mint a jó öreg nullnull. remélem lui segge rendben van.

 • Fructie

  Ilyen nincs…miért ne nyerhetünk? És akkor is Rooney!

 • mddnszksz
 • Golf

  Fellainit meg Blindet szimplán elzavarnám, Durmi meg jó lenne csere védőnek, mert ez lófasz volt mindháromtól.

  • Angus

   Blindet divat is leszólni, holott ma Smalling maradt le Vájnáldumról, a tiziről nem tehet.

   • ketomika22

    persze. csak látod, hogy Smalling nincs beast mode-ban és máris szopunk 3mat, ezért egy lófasz ez a védelem

   • Golf

    Ja hát azt már nem is mondom, hogy ma Smalling mit művelt, de ő legalább nyomokban középhátvédet tartalmaz. Várható volt hogy fejben el fog fáradni. Blind kiegészítő embernek tökéletes lenne, mind a középpályára, mind a védelemben bárhova, de könyörgöm vegyünk már egy normális védőt.

 • György Márk

  Ez a védelem ma olyan volt mint a faszom :/. Kell egy középhávéd.

 • csinibob

  MA sajnálom LvG-t. Smalling kibabrált vele, de mennyire….

 • wolandrule

  Amúgy tényleg vicc, hogy az ember belebikáz egyet, amit valszeg David kiszedne, de bepattan a sarokba. Ááááááááá

  • bfgbobo

   mit szedne ki?
   akkora mezőnygól lett volna hogy az NFL-ben 4 pontot adtak volna rá

   • wolandrule

    Pont arra vetődött, lehet, hogy beleakadt volna.

    • jimboy

     te is tudod, hogy csak Romero foghatta volna

 • Moyes Story

  ez most nekem tetszett

  • KecsopBeno

   Moyes alatt is voltak ilyen elvezheto meccseink.

  • Mainpieeater

   a 90. percig…

  • wolandrule

   Nekem is, végre olyan érzésem volt, mintha focimeccset néznék.

  • csakaMU

   nekem is. már csak meg kéne tanulni azt, hogy 2-0nál el lehet kezdeni a labdatoszást. meg a középpályán combosítani kicsit.

  • Krunyec

   Jobban tetszett volna ha a 2.-3. helyen állnánk.

   • Moyes Story

    mer akkor mi változna?

    • Krunyec

     Nem kéne annak drukkolni, hogy húzzuk be az Európa Ligát a BL indulásért.

  • ketomika22

   vicc nélkül, ezt a meccset érdemes volt megnézni

 • reelbeba

  kár, mert jó meccs volt. Rooneyt sajnálom

 • Achi Mike

  Ez legaláb egy meccs volt.

  • Gezu77

   Mennyivel jobb ez, mint a 0-0ák

   • Achi Mike

    Ez vállalható. Így ki lelehet döntetlenezni. Mondjuk nem éppen a 18. ellen, de mindegy.

 • KiB

  ….. ………. .. .. …. . ………..
  Ez a véleményem

 • bfgbobo

  ha ez a meccs ahhoz vezet hogy vegyünk 2 darab középhátvédet és egy jobbhátvédet a nyáron akkor képes vagyok megemészteni

  • Szilveszter94

   Jobbhátvédünk van, csak balhátvédet játszik…

   • bfgbobo

    backup?

   • KecsopBeno

    Inkabb a jobbhatvedunk kepes balhatvedet, bal- es jobbszelsot es csatart is jatszani.:)

  • stanleykubrick

   Fogunk nyáron vásárolni, csak nem tudom, hogy abban a maradék pár hónapban hányszor kapunk még agyérgörcsöt és meg leszünk-e elégedve a 6. hellyel?

  • Mainpieeater

   egy középhátvéd, egy jobbvédő, két középső középpályás és egy támadó mindenes

  • Rio

   Ez a meccs most mindenkin elment. középső védők basztak védekezni, akiknek kellett vna meg elbaszták a helyzeteket. Rooney és Young nagy up, a többiek lófasz tejszínhabbal.

 • Gezu77

  És jön a Fella fejes

 • h492019

  mindenkit emlékeztetnék, hogy ez borzalmas formában lévő és tartalékos Newcastle… mondjuk leggalább izgulni volt min. várom a 4-et.

  • KecsopBeno

   Pedig aszittem, hogy a Barcaval jatszunk.

  • Szilveszter94

   Annyira nem borzalmas ez a forma, a múlt héten az Arsenal is megizzadt ellenük.

   • h492019

    😀 jó lett volna nekünk is csak megizzadni a 3 gól benézése helyett.

  • wolandrule

   Az Arsenal ellen jól játszottak, persze akkor véletlenül sem ment be semmi.

 • Achi Mike

  Ezer éve nem lőttek gólt, mikor találnak magukra? Ez egy vicc.

 • ketomika22

  mi a faszt csinált a két bal oldali bohóc? ááá

 • Moyes Story

  lajost ez most annyira felbassza, hogy soha az életben nem focizunk többet, amíg itt lesz

  • mrmojo

   :DDD

 • wolandrule

  Védelem nélkül nem rossz eredmény.

 • Mainpieeater

  kihagytuk a meccslabdát 3x, megérdemeljük szerintem

 • lasi

  Nem kell se védő, se védekezni tudó kp. Minek?

 • h492019

  szép lesz

 • Endy919

  Pénzesőőő 😀

 • Rio

  Smalling 3/3

  • Szilveszter94

   A védelmére szóljon, hogy ma is két ember helyett kell védekeznie, mert Blind ismét csak előrefelé hasznos.

 • Szilveszter94

  De hogy nem bírt a kapu mellé pattanni… ilyen nincs. Hány gól kell, hogy megnyerjünk egy meccset?

 • nem lehet ennyi helyzetet elkurelni

 • Achi Mike

  És ott a dönci. Picsába.

 • reelbeba

  faszom. durmi is mit pöcsölt, istenem

  • KiB

   Teljesen kipukkadt

   • csakaMU

    hát ez nem a seria A. valamivel komolyabb az iram. szegénykém csak félidőkre képes feljavulni, komoly savasodása lehet

   • ketomika22

    még úgy kb. novemberig ezt elnéztem, de mostanára már igazán lejátszhatna teljes 90 percet, hogy nem fárad el

  • Gezu77

   Még elérhette volna a labdát, de megtorpant…

 • bedeabl

  ilyen nincs

 • Mainpieeater

  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • stanleykubrick

  de Gea kiszedhette volna…

 • wolandrule

  Kurva életbe, 5ször rúghattuk volna el a zsugát…

 • RedDevil4life

  Ilyen a mesében sincs…

 • Szilveszter94

  Anyád.

 • Szilveszter94

  Azért az is kiderült, hogy Rooney nem egy bonyolult élőlény: ha vannak helyzetei, vannak góljai is. Ma voltak helyzetei, egyből lőtt kettőt….

 • KiB

  Ilyen nincs

 • fellasz

  marcinak van a legnagyobb játékinteligenciája az összes pályán lévö közül

 • stanleykubrick

  A Pool ellen kurvára kell Carrick és Schweinsteiger is, előbbi akár cserében is, mert ez bizony kurvára sovány a középpályán.

 • Rio

  Dummett-ről mindig Jack Bauer jut az eszembe. Damnit.

 • KecsopBeno

  Ott volt egy kis vodka Lajosnal.

  • MrFer

   humbák feri pálinkája

 • Rio

  Megjött a néger Tóni.

 • Csumpitáz Béla

  Lajost mindjárt újra kell éleszteni

 • mrmojo

  mondjuk fella tényleg nem jó semmire

  • Szilveszter94

   Hát nekünk nem, de az ellenfélnek nagy segítség… ma csak kábé háromszor állíthatták volna ki, és kihagyott egy ajtó-ablak ziccert.

 • György Márk

  Loui újra él !:)

  • ezraharrari

   retteg

 • Moyes Story

  depay még nem tudja kinek kell passzolni a kapu előtt, és kinek felesleges

 • Achi Mike

  Fella majdnem mennybe ment. De megmutatta, hogy ő ezt is ki tuja hagyni:)

  • KiB

   Tavaly tavasszal ezek bementek neki…

 • reelbeba

  depay megint jó csere volt

  • enyeger

   mostanában jol száll be a meccsekbe…tavaszra nagyon jó lenne ha ezt folytatná

   • Szilveszter94

    Jövő őszre meg akár kezdőként is megtanulhatna focizni, és már meg is érte a pénzét…

  • Gezu77

   Adott is egy gólpasszt

 • mrmojo

  gyönyörű memfisz

  • stanleykubrick

   És a gólban is vaskos szerepe volt, megvolt a szerencse, de akaratos, törtető, erre van szükség.

 • Mainpieeater

  hány meccslabdát baszunk még ma el?

  • Sousaphone

   Gólokkal nyerni nem izgi!

 • stanleykubrick

  Fella nem veri be, a ziccert. Miért is lep meg? Depay is futballozik! Most már tényleg nyerjünk, édes faszom!

 • KiB

  Oooo bazzzzz

 • fella bazdmeg

 • wolandrule

  Fructie írja az osztályzást holnap.

  • RedDevil4life

   Köcsög up-vote vadász. 😀

   • wolandrule

    Azt be lehet váltani valamire? 🙂

    • Sousaphone

     Gyümölcskosárra! 🙂

    • RedDevil4life

     Állítólag két up-vote után fizet EZS egy sört. 😀 😀 😀

     • wolandrule

      Akkor hamar meghívathatjuk egymást. 🙂

     • Mainpieeater

      akkor ma berúgok:
      Aki szerint mocskospúl az lájkolja ezt a kommentet

     • EZS

      he?

  • Moyes Story

   kiveszi stanely szájából a mézEZS kenyeret

   • EZS

    nana, a végén átnevezem magam Moyezs Storyvá! 😀

   • stanleykubrick

    Ha nyerünk, tényleg jó lenne értékelni. Most valóban van mit!

 • fellasz

  mata és a labda találkozása…oh wait

 • bfgbobo

  2016. 01. 12.
  Wayne Rooney belerúgott egy egészségeset a játékszerbe
  Az eredmény:
  GÓL BAZDMEG

  • EZS

   mondjik Krull kiszedte volna. .D

   • Rio

    Ezt még anyám se szedte volna ki a partvissal.

  • ketomika22

   végre úgy nézett ki, mint aki neki megy a kapunak gondolkodás nélkül, és még ha ez csak egy lövés is volt, de be is ment nem baszki?

 • Achi Mike

  Miért pont most állt fel a padról? Betelt a füzet?

  • KiB

   :-):-):-):-):-):-)

  • stanleykubrick

   “Faszom, megyek a boltba…Oh, wait”

  • Achi Mike

   Nem. Megvan, megbízható forrásból tudom, hogy a következőket ordította: “Nincs valakinél egy ceruza?”

  • Sousaphone

   Ráült a faragójára! 🙂

 • Csumpitáz Béla

  Lajos teljesen elvesztette az önkontrollt!

  • Achi Mike

   Lajos részeg vagy, menj haza!

 • wolandrule

  Leszarom, ha kapunk minden meccsen két gólt, de ez a foci, nem a labdabaszás!

 • ketomika22

  OTT VAN VÉGRE BEBASZTA NEM GECIZETT AZ EMBEÜNK!!! HÁT EZT POFÁZOM, HOGY BASSZA BE NE TÖKÖLJÖN!! EZ A ROONEY!!!!

  • Mainpieeater

   az enyém Pereira és Tuanzebe. 🙁

   • ketomika22

    most ezt az embert máshogy értettem 😉

 • csakaMU

  meccsélményem van. fura érzés

 • MrFer

  LvG áll és magyaráz a vonalnál!!!!!!! mi a fasz nr2? 😀

 • bedeabl

  lajos felállt a padról

  • EZS

   csak kijött az aranyere

 • enyeger

  inkább 2-2ket játszottunk volna ilyen játékkal

 • Mainpieeater

  amúgy Depayé is bement volt a rövidbe. 😀 Rooney 2 gól + gólpassz. Na így néz ki egy United csatár és csk :3

  • Mainpieeater

   ^Kate_Ü lefotózta ezt a kommentet az örökkévalóságnak, mivel sosem dícsérem Rooneyt. #savage

 • glory

  laliban valami rég elveszettnek hitt latinos tűz ég ma

  • Szilveszter94

   Ja, a hollandban latinos tűz ég az angol bajnokin 🙂

   • glory

    majd adok kölcsön egy ilyen irony-detektort, nekem úgyis kettő van

 • fellasz

  lajos talpon…

 • ezraharrari

  Giggsy még mindig nem amused

 • fráki

  Rooney gólok? nem értem, tolmácsot kérek!

 • MrFer

  nem hiszem el, izgalmas a meccs O.o

 • MrFer

  aaaaaaaaaaaazztta kuuuurva mekkoora goooooooool

 • Achi Mike

  Rooney megérdemelte. Ma kitett magáért. Hagyjuk a faszba a védekezést, csak támadjunk:)

 • bedeabl

  yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss

 • Moyes Story

  véjn az isten!!!

 • György Márk

  Húuuuuuu bazzzdmeg

 • godlikezaza

  hm

 • Szilveszter94

  A kapitány úr ismét a fedélzeten 😀

 • mrmojo

  NA

 • reelbeba

  gólkirááály!

 • wolandrule

  Rooney ma Rooneyra emlékezetet.

 • Mainpieeater

  lecsúszott neki. 😀

  • EZS

   hülye :D:D:D

  • Sousaphone

   Hüje vagy fiam! 🙂 😀

 • stanleykubrick

  Na ezt hiányoltunk baszd meg! WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYNE!

 • enyeger

  ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEYYY

 • KiB

  Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-)

 • EZS

  ROOO! :D:D:D

 • Moyes Story

  fogadunk hogy fellaini végigjátsza

 • MrFer

  Comeback kings

  • KecsopBeno

   Inkabb Reality Kings, nem?

 • wolandrule

  Úristen, Blind mai játékánál gyengébb teljesítményt régen láttam…

  • lasi

   Nézd meg Fella-t!

   • EZS

    pedig blind rosszabb

    • lasi

     Erős mezőny.

     • EZS

      ez tény

  • KecsopBeno

   Ez a Blind-Mitrovic tanc mehetett volna Benny Hill zenevel.

  • Mainpieeater

   Blind Swansea elleni játéka?

  • KiB

   Ne vegyunk védőt, jó lesz ott továbbra is

 • ezraharrari

  közben #emberem Payet visszatért

 • Achi Mike

  Hát Lajos, megint megmutattad, hogy miért rettegnek a taktikádtól az ellenfelek.

  • KiB

   Sajna ma igaza lesz a helyzetekkel…amin Lingard kihagyott
   Meccslabda volt
   És Roo is lehetett volna okosabb

   • Achi Mike

    Neki folyton igaza van. Azért vagyunk ott, ahol vagyunk.

 • stanleykubrick

  Lecsúsztunk az EL helyről. 🙁

  • Moyes Story

   legalább a west ham beindult

   • stanleykubrick

    Kellett egy Payet. Félelmetes francia futballisták járják be Európát.

 • wolandrule

  Az ágyúsok ellen is jól játszottak amúgy, de ott nyilván elbénázták a helyzeteiket.

 • MrFer

  ezekután SAF mekkora hajszárítót tolna? LvG mekkorát fog? Remélem letépi az arcát ennek-annak mostmár…

 • reelbeba

  jó csere, nyerni akarunk

 • fellasz

  jön mata, gyorsítjuk a középpályát 😀

  • EZS

   de csak ha Fella marad.

   • fellasz

    nyeheheee 😀

   • Sousaphone

    Marad

    • EZS

     átrohanjuk őket.

 • EZS

  lehet hazudtam a Chelsea szurkoló srácnak lentebb…

  • Achi Mike

   Megtévesztetted szegényt. Most izgulhat.

 • Moyes Story

  blind ma szégyenletes

  • Rio

   smallinggal, herrerával, fellainival együtt

   • KecsopBeno

    Az tenyleg vicces, hogy a vedonegyesbol Young a legmagabiztosabb.

 • bfgbobo

  megint kaptunk egy gólt és úgy megzavarodtunk mint a picsa
  szerencse hogy az első hazai gól után szünet jött, mert már vezetne a ‘castle

 • MrFer

  beszorít egy húgyos newcastle, én mindjárt megőrülök

  • stanleykubrick

   Taknyon töröltük magunkat megint, elképesztő, de semmi meglepő.

   • MrFer

    lófasz jön itt csikánó nem csillag… tényleg megőrülök. nyitok még egy sört.

 • Achi Mike

  Hihetetlen, hogy egy meccsen csak egy valamit tudunk játszani. Vagy a birtoklós 0 helyzetes, vagy a több helyzetes élvezhető, de szopás.

  • ketomika22

   ezért kellene néha felállni és mondani a srácoknak, hogy mi legyen. ezek nem tudnak maguktól váltani meccs közben

 • Rio

  Fellainit és Herrerát kellene lehozni, mindkettő lófasz. Kár, hogy nincs kit behozni helyettük.

 • enyeger

  Mintha kicsit szétestünk volna…

  • fellasz

   mintha? kicsit? 🙂

   • EZS

    volna?

    • KiB

     Szetestunk?

    • enyeger

     na jó eléggé szétestünk

 • MrFer

  CNBC-n is a kp-nkat keresik

 • KiB

  Ki fogunk kapni…

 • Rio

  Baszdmeg Lajos a kurva szádat, ha még egyszer középső védővel rúgatod bármelyik pontrúgást.

 • fellasz

  üdv a valóságban 😀 tul szép volt ez a 0-2

 • Mainpieeater

  mi a kurvaanyám van? hozzunk be valami középpályást és vigyük le fellát a gecibe, nincs középpályánk helló

  • Moyes Story

   van lestaktikánk

   • Mainpieeater

    a newcastle a második félidőben lefocizik minket. mclaren csapata…

 • RedDevil4life

  Na az anyátok picsáját, azt…

 • Gyere_haza_Moyes

  4-el vertük itt őket kevesebb, mint 2 éve. Hagyjuk már ezt.
  http://www.bbc.com/sport/0/football/26797093

 • ketomika22

  ez meg.. egyenlő felek harca

 • lasi

  Egy ugyanilyen kamutizivel egyenlített a kastély abban az évben mikor gólaránnyal buktuk a bajnokságot.

  • EZS

   az kamubb volt

  • wolandrule

   És ki vezette azt a meccset?

 • Rio

  Smalling meg a bíró is elmehet a faszba. Pluszban Rooney és Lingard, ilyeneket kihagyni….

 • Károly Fodor

  Gólözön.

  #mostemotionalmanagerever

 • Achi Mike

  Akkor erről ennyit. Nem szabad játszani, mert kikapunk. Vissza a filzozofit!:D

  • MrFer

   ne idegesítsetek már ti is

 • KiB

  Ha 2ről kikapunk akkor mi lesz?

 • RedDevil4life

  Ezeket is kihúztuk a gödörből. 😀

 • Mainpieeater

  >kamutizi

 • bedeabl

  nemá

 • Kleinheislerlin

  Ez a Mitrovic egy büdös patkány volt világéletében, az is marad

 • reelbeba

  ezért kellett volna belöni, baszod

 • KecsopBeno

  Es a fasz meg latta is.

 • stanleykubrick

  Ez van. Focizunk, az garantált szopás.

  • wolandrule

   Be kell rúgni a helyzeteket és nincs gond.

   • stanleykubrick

    Ez Lajos szövege, nem lehet mindent berúgni.

   • reelbeba

    ez lajos dumája

  • Kleinheislerlin

   Egy Manchester Unitednél ne legyen már gond ha támadófocit nyom

   • Mainpieeater

    Fellával vkpben és blinddel khban?

    • Kleinheislerlin

     Nézed a meccset szerintem te is, Rooney már 2-nél járhatna ahogy Lingard is, szóval igen Fellával vkp-ben és blinddel kh-ban.

     • Mainpieeater

      te sem hiszed el h ez a támadósor 4 gólt lő egy meccsen

     • Kleinheislerlin

      3 megvan, a 4-ik a lábában maradt Lingardnak.

     • Mainpieeater

      Depay megrúgja mindjárt 😉

     • Kleinheislerlin

      Nagyon kéne basszameg

 • Gyere_haza_Moyes

  2-2

 • mrmojo

  ez szabad kifelé

 • EZS

  fogja Smalling torkát baszki 😀

  • ketomika22

   nem is értem. egyenlő eszközöket használtak. magyarul semmi. vicc

 • RedDevil4life

  Idegenben jó az X

 • wolandrule

  Éreztem, hogy visszaadja. Mégiscsak ő Mike Dean.

 • reelbeba

  klassz

 • stanleykubrick

  Na, akkor tizi, 1-1.

 • fellasz

  eza baj, egyedül marciban látom azt h 1v1ben van esélye. senki másban

 • Mainpieeater

  _gólokkal_vezethetnénk_ bent hagytuk a góllövőcipőket az öltözőben?

 • Moyes Story

  nézzük memfiszből lett már focista

 • reelbeba

  bünti dzsesszinek

  • csinibob

   MEGÉRDEMLI

  • stanleykubrick

   Amúgy kajak. Áh, biztos red zone-ban volt. 😀 Mindenesetre Memphis hozhatna a múltkorihoz hasonlót.

 • Moyes Story

  titánok harca volt ott véjn, és koloccsíni között

  • csinibob

   miért nem ment balra? a világ összes területe ott volt

 • Achi Mike

  Köben Fella micsoda paszt ad és védekezik is. Direkt, hogy szopasson minket és Lajos bent hagyja a végéig.

 • Kleinheislerlin
  • MrFer

   yapp ezaz

  • ketomika22

   van benne tűz, csak képes magában tartani.. amíg nincs szar

 • stanleykubrick

  Akkor kérnék egy Fella-Carrick…Ohh…Szóval Fella-Schweinsteiger…Na pasztmek…

 • EZS

  ezt most elég szarul csinálta Roo.

 • Gyere_haza_Moyes

  Megérkeztem. 5 perce nézem a meccset és nem hiszek a direkt focinak. Azt pletykálják, hogy LvG-nek volt arcmimikája?

 • Achi Mike

  Bár lenne pénz emberre, hogy ne kéne Fellainiket meg Blindeket nézni bénázni. Bár rekord összeget adna egy gazdag szponzor…

 • enyeger

  pedig a mai eredmények nekünk kedveznek…kötelező ezt lehozni

 • Csumpitáz Béla

  beast mood

 • ketomika22

  ezért lepett meg, hogy berúgta Lingard

 • csinibob

  Lingard megöli Lajost :O :O :O

 • godlikezaza

  pedig a gólnál nehezebb dolga volt

 • reelbeba

  moyes mester, komment?

  • Moyes Story

   fellát le kell hozni

   • lasi

    El kell adni.

    • MrFer

     Észak-Koreába

   • reelbeba

    találtam fellaininek képességei alapján egy ideális melót: csösz!

 • wolandrule

  Miért nem bassza be izomból a rövidbe?

 • MrFer

  Érzelem Lajoson mi a fasz

  • stanleykubrick

   Fosik. Tudja, hogy kb. kötelező a győzelem.

   • MrFer

    Amióta itt van nem láttam ilyennek…

    • stanleykubrick

     Szerintem úgy érzi rotált eleget, próbálkozott eleget, csiszolta a taktikát, próbálta gatyába rázni a csapatot stb., most már jöhetnének az eredmények meg némi foci is. De sajnos a helyzet leginkább az ő sara, kicsit későn ébredt a holland.

    • mer ha kiszopunk megint kapni fogja a savat, holott ezek nem rajta múlnak

     • MrFer

      direkt nem. indirekt csak rajta múltak.

  • mrmojo

   erről lemaradtam , gif?

   • KecsopBeno

    Olyan merges volt, hogy nem is jegyzetelt.

    • stanleykubrick

     Majd lazán kitekintett jobbra, hogy hátha nem látta senki.

   • MrFer

    nem találok, de hanyatt baszta magát a széken dühében Lingaard kihagyott helyzete után

   • MrFer

    fentebb kirakták

 • Achi Mike

  Túl szép lett volna még egy Lingard gól. Pedig ez tiszta volt baszki…

 • stanleykubrick

  Na, ezt mondtam Lingardról, ha ma ezt beveri, kb. két góllal meg egy mocskos nagy zsuga kiosztásával kb. ő az isten, de ebből a gyerek még lehet focista, öröm látni!

 • mrmojo

  ISTENEM

 • bazmeg lindard, az összes meccsen ez van

 • mucus

  Lingard…………..

 • Gezu77

  a Fella és a little bit quicker egy mondatban örök igazság

 • bfgbobo

  ha Blindet beraknánk Fellaini helyére és vennénk egy normális középhátvédet lehet hogy egy futballcsapatra emlékeztetnénk

  • stanleykubrick

   Pontosan. De ezer éve szövegelem. Igaz akkor is el tudnék nézni még egy minőségi középső középpályást meg egy csatárt.

 • stanleykubrick

  Kéne még egy gól…

 • csinibob

  VIDD MÁR LE FELLAINIT!!!!!!

 • Achi Mike

  Fellat nagyon rossz nézni. Pedig Rooney ma tényleg jó!

 • lasi

  Fella a faszomat már!

 • mrmojo

  nem de gea van ott ma is szopunk

 • Gezu77

  Young nagyon elment gyufáért…

 • Achi Mike

  Huha, azért most ők is szeretnének valamit. Vigyázni kéne.

 • Mainpieeater

  de gea tyűű

 • stanleykubrick

  Azért mikor így megforgatnak minket….

 • Gezu77

  Rooney nagyon érzi ma, ez is milyen labda volt majdnem…

 • stanleykubrick

  Smalling kiesne vagy öt-hat meccsre mi a szar lenne?

  • lasi

   Roo menne hátra.

   • stanleykubrick

    Fellaini-Carrick duót már látom a szemeim előtt. Jones egyből összeszedné magát vagy négy meccsre zsinórban!

  • ketomika22

   pihenjen egy kicsit.. csak sajnos nem fér bele

  • KecsopBeno

   az

 • GENERATI

  nem embert kell igazolni, hanem 11est, minden meccsen 1ről ha indulunk, talán ilyen jók is lehetünk 😀

 • reelbeba

  csak engem idegesít, hogy amikor Marci kapja a labdát, és megindul befele akkor mindenki megáll/elszalad/elbújik a védök mögé?

  • stanleykubrick

   Hernandezes lesipuskás gólt akarnak rúgni. Amúgy van ott mozgás.

  • Moreno_zmeg

   nehogy nekik menjen

  • Csumpitáz Béla

   nem, Marcit is

 • Moreno_zmeg

  Ne csábíts, Második Félidő, még száz oldalt ígértem Analitika I.-nek, én sem vagyok gép…

 • csakaMU

  a második gólunk a kontragól iskolapéldája. egy gyönyörű és egy okos passz, két kemény sprint meg egy higgadt befejezés. nem értem, valami probléma lehet a rendszerben. idejét se tudom mikor lőttünk utoljára ilyen meggyőző gólt. szép volt

  • mrmojo

   ennyit tesz hogy mindkét szélen egyrészt tartózkodik valaki , másrészt gyorsak

  • Achi Mike

   Mikor volt utoljára ilyen gólunk?

   • csakaMU

    biztos volt nem olyan régen is, de nekem első blikkre még rooney-ronaldoi idők ugranak be. ott baszattunk pár ilyet

    • Achi Mike

     Akkor nem is csak párat.

   • Mainpieeater

    pool ellen idegenben tavaly herrera + mata játékból 🙂

    • Achi Mike

     Az nem is volt olyan rég. Van remény, hogy idén még látunk ilyet:)

 • RobinGood

  Hát ez nekem kb ugyanaz a színtelen szagtalan semmilyen foci mint eddig, de óriási különbség, hogy végigvittünk egy kontrát és amit ott megcsinált Rooney az a klasszis. Amúgy meg ezt is szebbé teszi a gól, meglepő. A második félidőben gondolom nem lövünk kapura mert az sok lenne.

 • bedeabl

  bugos a meccs, két gólt lőttünk.

 • Achi Mike

  Nem volt unalmas! Thats something o/

 • csinibob

  a 4-1-4-1 teljesen szuper, bár a 3 védő ellen kevésbé jól hajlamos működni

 • bfgbobo

  nektek csak most szúrt szemet hogy rendszeresen Blindről kapjuk a gólokat?
  vajon Lui-nak mikor fog?

  • ketomika22

   már kb. október óta

  • Achi Mike

   Soha?

  • Roleee

   2014 szeptember óta

   • RobinGood

    Nahaha azért ez erős túlzás 🙂

    • Roleee

     jó akkor szeptembertől januárig valamikor, már akkor is lassú volt és kicsi.

  • Rio

   Lehet rosszul látom, de Schneiderlin és Smalling gólja volt.

  • Angus

   Smelé maradt le Vájnáldumról

   • EZS

    Fellának se volt kötelező középre lefejelni az ő lábára.

    • RobinGood

     Fellaini fejjátéka is egy vicc.

     • ketomika22

      védekezésben igazából nem túl jó szvsz. kurva lassú, és emiatt fejeléskor sem ér oda rendesen..

     • RobinGood

      a földről nem is nagyon lehet fejelni, ő meg egyáltalán nem ugrik
      szerintem a gólnál is röhögve kellett volna elfejelnie

 • ketomika22

  ez az. Bloodzeed visszaugrott a 15. perchez

  • Rio

   spoiler: változni fog az eredmény

   • ketomika22

    1 ide 1 oda?

    • EZS

     LÁTNOK! 😀

 • ezraharrari

  holnap hány cikk lesz arról, hogy ajánlatot tettünk vejnáldumért?

  • Moyes Story

   20-ér jöhetne ha a kastély kiesik

  • Rio

   Nálam mindig is nagy FM-játékos volt.

  • Roland

   vagy arról, hogy mégis elfogadnánk a milán ajánlatát, de azok már köszönik szépen nem kérik fellát

 • stanleykubrick

  Amúgy sajnos látszik, hogy ha támadunk, nincs stabilitás, könnyen sebezhetőek vagyunk. Amúgy Blind megint ki a faszomat fogott a gólnál? Meg mi a faszért fognak ketten egy embert egy szaros beívelt labdánál? Középre fejelni, kb. lábra az is…

  • Mainpieeater
   • stanleykubrick

    Teljesen tiszta sor. A Swansea ellen is benne volt a gólban és egyre gyengébb. Sem magasságban, sem fizikálisan.

   • Achi Mike

    Ezt mindenki tudja. Meg pénz sem volt már másra, csórik vagyunk, tudod.

  • ezraharrari

   ha Blind nem ragad be, nagy esély van rá, hogy Fella nem lép vissza az emberrel és akkor les, de hát nem így lett

   • stanleykubrick

    Konkrétan most már feszt Blindről kapjuk a gólokat.

    • ezraharrari

     nem kell ehhez futballfilozófusnak lenni, hogy az ember rájöjjön, 1 db rendes védővel nem lehet egy szezont lejátszani értelmes hatásfokon

     • stanleykubrick

      Oké, én is ezer éve mondom és ezért is védtem Lajost, mert tudta, hogy ez gebaszt okoz, ha kinyílunk, de akkor miért nem igazolunk egy középhátvédet? Most, azonnal!

     • lasi

      No value on the market.

     • stanleykubrick

      Mustafi, Stones, Laporte. Adnám bármelyiket.

     • mrmojo

      mustafit ne

     • lasi

      Én is, de az illetékesek csak a fenti szlogent hajtogatják.

     • wolandrule

      Kurva drága lesz Stones.

     • lasi

      Csak jönne már.

     • ezraharrari

      az sokkal drágább lesz, ha nem veszünk védőt és elfogy Smalling is

     • wolandrule

      Világos, meg is vesszük szerintem, de minden ilyen gól után megy fel az ára.

 • Mainpieeater

  Ha Smalling nem kerül be az év csapatába akkor ideje rágyújtani a FA székházat ezekre a majmokra

  • EZS

   persze ha bekerül, akkor is.

  • mucus

   pont most h rajta kaptunk gólt?

   • Mainpieeater

    utána meg úgy védekezte le mitrovicz h szöglet sem lett 🙂

 • reelbeba

  fella már nem szabálytalankodhat, és igy végképp semmi haszna

 • bfgbobo

  nehogy nyugodtak legyünk
  na mindegy, ezt a meccset nyerni kell

  • Achi Mike

   Hát jah, de a gólt kivéve azért jók nem vagyunk…

 • Moyes Story

  na ezér nem támadunk gyerekek, lássátok

 • Achi Mike

  Ez is szép volt sajnos. Gólzápor van! Most kellett volna egy kis possession, de nem lehet egyszerre mindent, hát nem úgy van az.

 • ketomika22

  áá eddig tartott. minden rendben. régi szép idők. mondtam EZS, hogy ezt a gecit kell Fellának levágnia. Smalling meg pihenjen már. még sérülten is játszott.

 • csinibob

  Fella letette lövésre 😀 😀 pure class

 • Moyes Story

  wijnaldumot is fel lehetne írni a megfontolandó listára

 • mucus

  Smallingot ezért kéne pihentetni

 • Csumpitáz Béla

  Apa, kezdődik…

 • fella arra se használható, hogy lefejeljen valakit? jó hogy a pályán van

 • EZS

  Fella gólpassz?

 • stanleykubrick

  Nem tartott sokáig az öröm.

  • KecsopBeno

   Bakker, nalam csak most gol.

 • wolandrule

  Nem tudom mi a padunk, de Herrerat lekapnám.

  • Moyes Story

   mi köze ennek a padunkhoz?

   • wolandrule

    Ki jöhet be helyette?

  • Mainpieeater

   #nohomo ?

  • csakaMU

   nagyon jól csinálja a dolgát, fellát kellene eltakarítani gyorsan. kártékony

 • Aoutum

  Dabbing gólöröm úgy néz ki nálunk is menő lett 😀 Amúgy bravó, micsoda gól !

 • bfgbobo

  mondtam én hogy Mata a 2. legnagyobb kerékkötője ennek a csapatnak
  tudta ezt Mourinho is…

  • ketomika22

   á-á csak beállt Fella 😛

 • Moreno_zmeg

  Mivan? Ezt az egy félidőt nem látom és jók vagyunk??? utnied pls

 • Csumpitáz Béla

  na ez a régi MU-ra emlékeztett

 • stanleykubrick

  Amúgy arra figyelmeztetnék mindenkit, hogy ez a McClaren-féle NUFC és még nincs vége. De már öröm látni, amit csinálunk. El tudjátok képzelni mondjuk egy Herrera, Schneiderlin, Barkley – Depay, Rooney, Martial felállással ezt? Esetleg hátul egy Stones, Shaw még pluszba. Hohhoó!

  • Rio

   És egy normális edzővel a padon? Simán.

  • Mainpieeater

   *Lingard Rooney Martial, cserének Depay, Jancsi, Pereira, Lukaku, Griezmann 😀

 • KecsopBeno

  es jegyzetel bazzeg

  • Rio

   Régen, amikor gombfocibajnokságot játszottunk a cimborákkal, az idő háromnegyedét a jegyzőkönyv vitte el, megértem.

 • Achi Mike

  Ez szép volt! Lehet, hogy ma tényleg? Le se merem írni. Ilyet is rég látunk a csapattól.

 • ketomika22

  és Lingard nem rúgta fölé! Roo meg szépen okosba(n csak wolandrule kedvéért) 😉

 • mddnszksz

  valaki adjon már egy rendes linket a meccshez, én szerintem rosszat nézek

 • reelbeba

  szépvót dzsesszi

 • Moyes Story

  hol vagy beba?

  • reelbeba

   mata ezt még visszapasszolta volna, adom

 • Mainpieeater

  HERRERA JESSE WAYNE MICSODA GÓL GECI BEHUGYOZOK. EGYSZER NEM AKAROM A KURVA MECCSET NÉZNI ÉS AKKOR KEZDÜNK EL JÁTSZANI. VAN GÁÁÁÁLA :D. Rooneytól az ilyen klasszis megoldások, Herrerától az ilyen killer passzok, Lingardtól az ilyen gólok kellenek. ÁLÉ ÁLÉ ÁLÉ

 • Rio

  Ölég szép volt 🙂

 • Fructie

  ROoooooooooooney

 • ketomika22

  a szememnek nem hiszek

  • ketomika22

   ez a Newcastle tényleg szar 😀

 • csinibob

  Smalling felvitte a labdát, Darmian lőtt, majd bevágják LvG-t, hogy mennyire fel van baszva.

 • enyeger

  Mivanitt?! 😀

 • Fructie

  Baszki…ha ennyit kommenteltek, semmit nem láttok a meccsbol! Most már mindent értek…?

 • bfgbobo

  Darmian amúgy tisza Kylo ren

 • reelbeba

  de ez: small végigviszi a pályán, aztán ott áll a box elött _egyedül_

 • wolandrule

  Foci van!

 • EZS

  ezt azért jól csinálta Roo

 • stanleykubrick

  Csúcsfutbaaaallllllllllllllllllll!

 • KecsopBeno

  “Pele” Smalling

 • csinibob

  ez lingard – martial oldalcsere érthetetlen.

  • Moreno_zmeg

   nehogy véletlenül kijöjjenek mindkettőnek az erényei?

  • stanleykubrick

   Miért? Martial olyan veszélyesen baszkodja be a labdákat, hogy öröm nézni, Lingard amúgy is a balon nyomta leginkább és egy nagy zsugát már kiosztotta ma.

 • reelbeba

  ha fella mindenképp szeretne egy pirosat, akkor javaslom hogy rúgja le janmaatot mielött elmegy zuhanyozni, és akkor volt értelme a mai szereplésének

  • ketomika22

   vagy Wijnaldumot

 • ketomika22

  ezt meg megúsztuk? 😀

 • mddnszksz
 • Rio

  Mondjuk annak örülök, hogy Lajos nem rontotta el Dávidot. Jó egy ilyen magabiztos kapust látni a kezdőnkben.

 • Achi Mike

  Ma hol van a possession? Ez valami új? Mert gyengének ez is elég gyenge.

 • csinibob

  Smallingnak sem ez élete meccse

 • Achi Mike

  Azt hittem, hogy ez bemegy. Rooney azért lőhetne még. Sokat segítene neki a “visszatérésben”.

 • Endy919

  Van remény az X-re ?

  • stanleykubrick

   Nálunk? Bármikor!

   • Endy919

    Akkor hajrá 🙂

  • EZS

   ne aggódj, nem közelít ma a ‘castle. 😀

   • Endy919

    Óóó… mi már jövünk fel mint a talajvíz 😀

 • reelbeba

  ilyenekböl kéne több, és lehetne is, nem a szélekröl nyolc védöbe baszkodott labdákból

 • KecsopBeno

  Ez egy jo tamadas volt.

 • bfgbobo

  áááááááá

 • enyeger

  Vannak helyzetek és uraljuk a meccset…hihetetlen

  • Mainpieeater

   és ha nem Fella lenne a harmadik CM akkor agyon is venénk őket. Jajj, de kéne egy Kroos/Pogba/Gündogan kaliberű középső középpályás ebbe a csapatba. 🙁 Pereira ?

   • enyeger

    Pereira megélhetne a 433ban az egyik kp helyén

    • Mainpieeater

     Egy próbát biztosan megérne legalábbis. Inkább inverted winger vagy irányító a természetes pozíciója, de szerintem is jó lenne kk-ként is egy háromfős középpályán.

 • Mainpieeater

  na Rooney visszatért a formájához 😀

  • EZS

   ??? mert 1 centivel mellé rúgta egy jó kiugrás után?

   • ketomika22

    mert nem rúgta be. és nem először

    • EZS

     na azért a helyzetért senki más nem lenne basztatva.

   • Mainpieeater

    😀 = pojjén :3

    • EZS

     ja, azt tudom, hogy Herrera a lapos labdát is skorpiórúgással vágja be. 😀

     • Mainpieeater

      Túl könnyen felkapod a vizet, pedig ma Fellaininek kéne a vízhordónak lennie 🙁

     • EZS

      nem kaptam fel a vizet. Csak kérdeztem, mert ezért nem érdemelte meg.

     • Mainpieeater

      én csak próbálok a vicces fiú lenni 🙁

     • EZS

      jóvanna, nekem tetszett! 😀

     • EZS

      egyébként nem kéne tanulnod? 🙂

     • Mainpieeater

      kéne, de jó a meccs 🙁

 • Mainpieeater

  Amúgy ma Herrera és Martial jó (relatív jó) játéka jelenti a különbséget. 😀

  • Rio

   +Young

   • KecsopBeno

    Ja, kar hogy nincs meg ketto belole. Balhatvedben es balszelsonek is elneznem.

    • Mainpieeater

     Meg a jobboldalon jobbvédőként és jobbszélsőként és Martial mehetne be előre 🙁

    • Rio

     Azért nem egy Valencia jobb-bekkben. Iszonyat, mekkorát feljődött megint idénre egy számára teljesen idegen poszton.

    • Rio

     Ja, megnéznék egy Young, Younger, Youngest középpályát.

     • Mainpieeater

      Adam Johnson likes this

 • stanleykubrick

  Ezeket kellene beverni…

  • ketomika22

   és egy szavunk nem lenne. volt már vagy 8-10 ilyen a szezonban ami kimaradt tőle 🙁

   • stanleykubrick

    3-4 plusz akciógólja lenne komolyabb csapatok ellen, fele ennyi basztatást kapna.

 • EZS

  annyira, de annyira szeretnék egy Fellaini mesterhármast, nagyon megérdemelnétek, hogy annak kellene tapsoljatok. 😀

 • csinibob

  ez 3 kéz, fújható volt az 1 tizi

 • Achi Mike

  Fella nagyon elemében van. Ebből poros lesz, nem gól.

 • stanleykubrick
  • mddnszksz

   olyan mint amikor az élményfürdőben várod a buborékfürdőt hogy elinduljon és 3-an verekedtek az egyetlen szabad helyért

   • stanleykubrick

    Ebből amúgy leginkább Fella érthetetlensége látszik, mert Rooney nem véletlen lép vissza, most pedig abszolút Martial a soros a szélre, Lingard érthető, hogy annyira nincsen leszorítva.

 • ezt a hülyét, hát elé ugrott és ad egy sárgát

  • bfgbobo

   kijárt már Fellaininek egy, de ezért most pont nem 😀

 • stanleykubrick

  Martial meg kell, hogy mondjam lehet a jobbon faszább megoldás lenne, már ha nem ék egy 433-ban.

 • Mainpieeater

  fella édes szivem 😀 miért nem kosarazik vagy kézizik inkább? :DD

  • mddnszksz

   az is elég lenne ha egy parkban oxigént termelne

   • bfgbobo

    az a cserekapusunk

  • ezraharrari

   levehetne mellel pár medicinlabdát

 • stanleykubrick

  És vezet a Bournemouth is, stabilizáljuk az EL posszesönt!!négy4!!

 • reelbeba

  ezt soha nem értem, hogy miért nincs több játékosunk a boxban amikor jönnek befele a labdák

 • ezraharrari

  Fella minden mozdulatáról süt, hogy fogalma nincs, hol kéne lennie

  • stanleykubrick

   Egy igazi jolly joker. 😀 Területet védekezik!

  • KiB

   Most épp nem nagyon mozgott senki akinek tehette volna

   • ezraharrari

    nem is mostra gondoltam

    • KiB

     Emlékszem mikor ellenünk nyomta az evertonban hasonló poszton…rettegés volt:-)

     • ezraharrari

      ellenünk shelvey is world-class

 • stanleykubrick

  Martial jobbról még veszélyesebbnek is tűnik. Egyszerűen tör befelé, nem oldalról a távolabbi lábán tartva.

  • ketomika22

   nagyon jó, húzza a vonal felé és már lőheti is be erőből. érkezni kéne. láthatóan egész könnyen eljutunk oda

   • stanleykubrick

    433-ban, kurva jó dolgok történhetnének.

 • box-to-box defender

  Srácok, 31% a possession és vezetünk! 😀

 • MrFer

  Te az mekkora labda volt Rooneytol Marcinak

  • Bixoww

   Meg nem ertem haza. Gala van?

   • CaptainWazza

    Gaala

 • Fructie

  Howard Webb a BTsporton megmondta, h ez bizony tizi volt.

  • Rio

   Ezek szerint elfelejtettük leállítani az állandó átutalásokat, amikor visszavonult.

   • MrFer

    Bazzz 😀

   • Achi Mike

    Nem, most viccen kívül ez jogos volt. Nem igazán volt leszorítva a csóka keze, mikor eltérítette azt a fejest. Fellat ismerve tuti gól lett volna 😀 Jó az uccsó mondat vicc volt.

    • stanleykubrick

     És annak ellenére, hogy a spori azt mondta, hogy nem nézett oda, már régen nyújtva volt a keze és végig bámult arrafelé. Adható volt.

     • Rio

      Egyébként tényleg adható volt. Fella fejelt volna, a csóka kezének meg semmi keresnivalója nem volt ott.

    • EZS

     az uccsó mondat ez volt: “Jó az uccsó mondat vicc volt.” 😀

     • Achi Mike

      Köszi, majd kitörlöm a pontot.

   • Fructie

    Most viszont megadta volna a tizit ellenunk

 • CaptainWazza

  na most tényleg izgi lesz, hogy a korai vezetés mennyire zavar meg minket 😀

 • ezraharrari

  Young rossz beadásait is mennyivel jobb nézni, mint Dormióét

  • Rio

   Eddig mindkét beadása jó volt, ott lennie kellett vna vkinek.

 • godlikezaza

  amúgy ehhez a gólhoz na ki kellett? na?

  • Fructie

   Rooney?

   • godlikezaza

    és még?

    • reelbeba

     dean?

     • godlikezaza

      és mééég?

     • EZS

      te?

     • godlikezaza

      jóvan. látom úgyse fogjátok elismerni

     • KiB

      Én írtam lejjebb már:-)

     • EZS

      ja, az azt hittem, egyértelmű 😀

     • EZS

      de mit?

    • KiB

     A labda

 • KiB

  Fella összehozott egy tizit:-)

 • enyeger

  Wolandrule boldjai eddig szépen jöttek 😀

  • EZS

   hát Woland elég nagy hatalmú, nem csodálom.

 • Krunyec

  Basszunk mèg vagy 4et. Golarányon bőven van mit javìtani.

 • Csumpitáz Béla

  Dean az új Howard Webb?

 • Achi Mike

  Akkor ki is lehet nyomni. Ez már a végeredmény:)

 • bfgbobo

  McClaren ilyet még Fergie alatt se látott

 • bedeabl

  mondtam

 • CaptainWazza

  wayne goalmachine rooney

  • reelbeba

   minden meccsen lött gólt idén!

   • EZS

    😀

 • Kleinheislerlin

  Félidő 0-0-s mixem akkor kuka 😀

  • CaptainWazza

   az csak hazai pályán működik 😀

  • stanleykubrick

   Az csak otthon megy.

  • RedDevil4life

   Pont akartam kérdezni, hogy vajon most hány embernek ment el a tippmixe? 😀

 • EZS

  Rooney zsinórban 3 meccsen gól, vigyázz Vardy! 😀

 • KiB

  Fujhato volt. Ment volna kapu felé a bogyo…

 • bfgbobo

  valakinek kurvagyorsan elment a szelvénye XD

 • Rio

  Kamu 😀 de örülök

 • Mainpieeater

  ki mennyit bukott? 😀

 • csinibob

  Minden baráti foci konfliktusforrása: a kéz. 😀

 • Achi Mike

  Tessék. Csak meg kellett tegyem, máris nem 0-0 félidő. Deant is megvettük? De gecik vagyunk:D

 • stanleykubrick

  na jó, lehet adható volt.

 • reelbeba

  dean nem 0-0-ra fogadott, nyehehe

 • ketomika22

  safbérenc geci bíró. viszi is itt párak mikszét XD

 • Krunyec

  Tizi szèp volt.

 • Moyes Story

  lajos megint megússza

 • Gezu77

  Valaki egy streamet vágjon hozzám pls

  • Rio

   2839b353e42f94adc2b7f184752258b8e87fb85f by moyes story

   • Gezu77

    Kösziköszi mindkettőtöknek

 • bfgbobo

  LOL?

 • godlikezaza

  de most van herrera. lássuklássuk milesz

 • glory

  safbérenc dean

 • KiB

  Miért van fekete szalag? Lemaradtam az elejerol

  • EZS

   meghalt a castle egykori kapusa. Pavel Srnicek. Azt hiszem

   • KiB

    Ő nem volt olyan régenha jól emlékszem:(

    • EZS

     nem, ha jól hallottam, a Fradi ellen is ő védett.

 • stanleykubrick

  eléggé erős döntés ez.

  • Kleinheislerlin

   Stream spoiler 😀

 • wolandrule

  Mind a 2 boldom jött, köszi Dean 😀

 • reelbeba

  kösze deano!

 • ki mondta a dean tizit? gratulálok neki

  • MrFer

   Na ha ő is rúgja 😀

 • stanleykubrick

  tizi?! 😀

 • fella mán idegesít

 • ketomika22

  de jó. most szembesülök vele, hogy már nincs az ingyenes kábelen digi. faszom a streamekbe

  • lackoo

   nálunk történt vmi állítgatás így újév alkalmából és azóta a digi1et nem találom, csak a 2-t… remélem azért visszaáll a rend

  • wolandrule

   Te is Lagzi Lajcsi házában laksz?

   • EZS

    a digi nem az áram kábelen jön…

 • Rio

  Marci jobbszél? Hm.

 • godlikezaza

  ‘mivan louis megvan még a meló?’
  ‘höhöhö, és neked?’

 • bedeabl

  amúgy ki az a james weir?

  • Mainpieeater

   ügyes ifi kk, aki tegnap 75 percet játszott readingben az u21-gyel 😀

  • Angus

   volt a Rangersben egy Weir, lehet annak a fia

  • reelbeba

   random arc a reserveböl

 • bedeabl

  Szerintem a világ legnyomibb góljával, de nyerünk 1-0-ra.

  • box-to-box defender

   Azt tavaly eljátszottuk már…

   • bedeabl

    de ez még annál is nyomibb lesz

 • mddnszksz

  fellát most játszatni kell, hogy el lehessen adni?

 • stanleykubrick

  Ashley, Ön az utolsó reményünk!

 • godlikezaza

  ez a rooney komolyan mindig olyan jól elszórakozgat deanoval

 • Golf

  Valaki mondja meg már nekem h Carrick mitől van redzoneban? Az edzéstől?

  • stanleykubrick

   És még a padon sincs…Beszarás.

   • Golf

    18 meccs mindennel együtt a szezonban, 1085 perccel, vicc…

 • Rio

  Úgy át fognak rohanni rajtunk, mint a szar. Pereztől tartok.

  • bfgbobo

   Én is
   Remélem nem lesz szerelmes Martialba

 • csinibob

  az ESPN 4-1-4-1-nek rajzolta.

  • stanleykubrick

   Akkor itt megint lesznek gólok, főleg, hogy a hajas benn van.

 • Csumpitáz Béla

  MARTIAL MOSOLYGOTT!!!

  • infinite_red

   tuti fake

 • Aoutum

  Na, Kedd, 20:45, végre BL kieséses szakasz !!! Oh wait… 🙁

 • mddnszksz
  • wolandrule

   200-ért nem adjuk? 🙂

 • Kleinheislerlin

  Van Gaal on BT: ‘Mata has played all the games… he also needs a rest, but I like speed on the wings, so I have chosen Herrera.’

  • ezraharrari
  • mrmojo

   vén fasz

  • reelbeba

   Lajos mellé kéne egy tolmács, aki elmagyarázza nekünk hogy mire gondolt a költö

   • stanleykubrick

    :DDDDDDDDD

  • ketomika22

   de várj, akkor Rooney AM Marcsi CF?

   • Kleinheislerlin

    Én már nem tudok semmire sem gondolni, csak hogy legyünk túl rajta. Stream beizzítva fél szemmel, valószínüleg 9 perc után már a tételek fognak jobban érdekelni sajnos.

 • csinibob

  Jók leszünk, 1-3.

 • Achi Mike

  Most amúgy nem lesz 0-0 a félidő, mert fogadtam rá:D

  • sipi

   én is! :v 2,5 szorzot nem lehetett kihagyni

  • wolandrule

   Kapunk egyet a 45. percben.

 • Achi Mike

  Aki esetleg azért aggódott, hogy több góllal nyerünk, látva Fellát a kezdőben, azt hiszem megnyugodhat:)

  • Angus

   Előbb aggódom azon, mi lesz ha nyerek a
   lottón

 • Mainpieeater

  Mondjuk az laza, hogy Weir 75 percett nyomott tegnap Readingben U21-ben. #tudatoscsapatépítés #előretervezés #szopjlelajos

  • Moyes Story

   nehogyaszidd hogy ma beáll

   • csinibob

    Janu még u21-re sem áll készen!

   • Mainpieeater

    végülis U21 is végigtolta egy cserével, készülnek a felnőtt meccsterhelésre

  • Achi Mike

   Csak jobb helyről nézi a meccset. Ez a jutalom biztos. Lajos ugyis csak 2-t cserél.

  • bfgbobo

   tuti becseréli
   már csak azért is h verje a nyálát h mennyi fiatalnak adott lehetőséget

  • Károly Fodor

   Nekem nagyon tetszik a játéka. Meg tudja csinálni kicsiben is, és öröm volt nézni a Tottenham ellen a hosszú és pontos labdáit.
   Remélem lesz belőle valami.

   • Mainpieeater

    Nekem is, de nem jó kommunikációra / sok intelligenciára enged következtetni a tény, hogy a srác végigrohant tegnap 75 percet úgy, hogy közben Gribbinnek feltörte a seggét a pad, ma meg keretbe került…

 • box-to-box defender

  Két ugyanolyan formában lévő csapat találkozik, úgyhogy a tippem egy 0-0.

 • reelbeba

  Értem, hogy Mata játéka sokakat frusztrál, de Lingard mit mutatott, hogy ö a kezdö? Szerintem semmit, volt egy gólpassza ha jól emlékszem, és ennyi

  • infinite_red

   el is felejtetted azt a gólt???

   • reelbeba

    Elöszezonban?

    • infinite_red

     wba ellen??

     • reelbeba

      Nem emlékszem, de ez nem Lingard hibája

  • Moyes Story

   a házigólpasszkirálynak sincs sokkal több gólpassza egynél, szerintem

   • reelbeba

    Most nem Matát védem, csak azt mondom hogy ugyanakkora lófasz fog érkezni jobbról, mint szokott.

    • Moyes Story

     tud a labdával futni, már jobb mint a fél csapat

     • reelbeba

      Ja, csak ha valaki eléáll akkor már gondban van

    • reelbeba

     Illetve nem, mert Eslitöl még jöhetnek jó labdák

  • mrmojo

   mata mehetett volna herrera helyett megmutatni hogy mit tud 10esben ha 90percig oitt játszik

  • bfgbobo

   gyorsabb Matánál
   mondjuk egy jól megrakott IFA is gyorsabb Matánál

   • Angus

    Ideiglenes Forgalmi Akadály. Mata is hasonló, csak ő a kontrák akadálya.

    • hapci

     nana! az IFA a leggyorsabb a közutakon…mindig a sor elején halad

  • stanleykubrick

   Lingard nem olyan elveszett, ha idén beverte volna még 1-2 helyzetét, kicsit másként tekintenénk rá is.

   • csinibob

    🙁 nem az a típus

 • Csumpitáz Béla

  egy ászos számsort tud valaki?

  • infinite_red

   moyes doktor felkészül

   • Angus

    még nyújt

  • Moyes Story

   2839b353e42f94adc2b7f184752258b8e87fb85f

   • Csumpitáz Béla

    köszönöm szépen!

   • ivorchai

    sziasztok, ezt az acestreamet hogy kell hasznalni?

    • csinibob

     letöltöd az ace player-t, install, majd megnyitás után open stream content id, számsor megad, örül

     • ivorchai

      köszönöm szépen

    • Csumpitáz Béla

     a Media fülön belépsz az ace stream contentbe és bemásolod ezt a számsort, majd nyomsz egy playt

 • Angus

  Édes szent szűz máriám mi lesz ma.

 • csinibob

  ha muszáj a 4-2-3-1, akkor simán kezdhetett volna a Depay, Pereira, Lingard, Martial 4-es és lássuk, hogy mit tudnak a fiatalok.

  • Angus

   Depay nem kezdhet, még a végén kapura lőne a barma…

   • csinibob

    Ja, el is felejtettem, hogy odaadta a labdát az ellenfélnek 🙁

   • mrmojo

    ezzel a depayt padoztatjuk dologgal is átestünk már a ló túloldalára egyébként

    • Angus

     Mondom én hogy kapura lő, támad, cselez, igaz hogy nagyarcú, de próbálkozik néha-néha. A rendszer ellensége.

 • ketomika22

  szopunk a faszba. hogy a picsában lehet Carrick redzone-ban amikor alig játszott a szezonban. vicc ez az egész. a padon legalább ott egy új név

  • csinibob

   eladás előtt azt is szokni kell.

  • wolandrule

   A -ba, -be, -ban, -ben ragokat szereted elvéteni. Mondjuk a ban már ismerős lehetne neked 🙂

   • Angus

    volt már része ban-BA? 🙂

    • ketomika22

     volt :$

     • sipi

      mit műveltél? :v

     • Mainpieeater

      joógabinak adta ki magát és lekacsázta EZSt

     • ketomika22

      -.-

   • ketomika22

    mérges voltam, ne haragudj. mindig odafigyelek erre és tudom is. javítom

   • godlikezaza

    cserébe ír rímet

    • ketomika22

     na, az abszolút tudatos volt 😀

   • Rio

    Halkan jegyezném meg, hogy minden második ember nem tud rendesen ragzani a kommentelők közül 🙂

    • ketomika22

     nem-e?

 • reelbeba

  Hihetetlen, hogy Fellaini nem tud lesérülni

  • csakaMU

   viszont mata kikerült a kezdőből, abszolút örömteli. fellainit tényleg elvihetné már két tót rudon

  • infinite_red

   70. percben váltja őt pereira

  • Angus

   de most ki játszon helyette? ettől függetlenül engem is a sírógörcs kerülget. bár benne legalább ott a gólhelyzet, nem a gól, csak a helyzet

   • mrmojo

    bárki

    • Angus

     Weir minket az Isten. bocsánat

   • stanleykubrick

    Rooneyt visszavonhatta volna most kivételesen, elől meg mehetett volna a Depay, Herrera, Lingard – Martial.

  • Moyes Story

   fellaini alapember

 • mucus

  mindenki nyugodjon le a picsába, Weir majd beáll a 80.ban és eldönti a meccset

 • Mainpieeater

  Ha ez nem 4-3-3 lesz akkor fejbelovom Lajost. Kep

  • RedDevil4life

   Fella in da house…

  • mddnszksz

   matát meg tuját leszámítva a pad átlagéletkor kb 20 év. not bad

  • mrmojo

   pedig nem az lesz , fella balerinamozgással schneiderlin mellett cm-ben , ocsmány képsorok

 • csinibob

  vicckezdő, el sem hiszem az újításokat 😀

 • CaptainWazza

  nyerünk! (kép)

  • ezraharrari

   na jó, így hogy Fella megint kezd, már nem is bajlódom inkább a stream kereséssel

  • infinite_red

   szerintem 4-2-3-1

   • Angus

    szerintem 0-0

 • mddnszksz
  • Angus

   Mindenki nyomogat, meg simogat, de ő nem. Na, ezért ő a kedvencem. 🙂 (nem mintha bajom lenne a simogatással)

  • ezraharrari

   most húzza elő a zsebből a tartalék “takarodjlajos!”-t, ha a meccs közben az alapkészlet elfogyna

 • infinite_red

  hatalmas 😀 (kép)

  • Szilveszter94

   Az utolsó a legjobb 😀

 • Kleinheislerlin
  • Achi Mike

   Kéne a régi Vidic. A régi Rooney is. Meg egy új Lajos.

   • Golf

    A régi Lajos is jó lenne.

 • infinite_red

  selvi-újkastély hivatalos

  • Angus

   (randoBüdös paraszt meg a Newcastle mindig is párban jártak.

 • fella

  megpróbálhatnánk amúgy ma is a 3421-et:
  Durmi, Smalling, Blind
  Young, Schneiderlin, Fellaini, Depay
  Herrera, Rooney
  Martial

  • infinite_red

   fella why?

   • fella

    az idei Carricknél Schweinsteiger sérülten is jobb, Fella legalább egészséges

    • infinite_red

     akkor játsszon ott mcnair, vagy pereira játsszon ander helyén, ő meg menjen morgan mellé, de fellát nem kéne

 • crpa7

  GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENDTNER VISSZATÉR ????????!!!!!!!
  http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-visszater-itt-a-tel-legvaratlanabb-atigazolasi-hire-2460339
  remélem még nem vótmá

  • fella

   mi amúgy nem csatárt keresünk?

   • infinite_red

    lord bendtner nem csak egy csatár. ő védő, csatár, középpályás és kapus egyben, és minden posztján világklasszis

    • ezraharrari

     vérbeli védő. csak mindig az ellenfélé
     http://i.imgur.com/28mGRar.gif

     • Achi Mike

      Imádom. Ilyet nem mindenki tud. Ő viszont többször is meg tudta csinálni.

   • crpa7

    hát…az a baj, h a kastélyba fix kezdő lenne itt meg nicht

 • Kleinheislerlin

  Ja, hogy ez a meccs ma van.

 • fella

  ma Depay kezdő lesz, és gólt rúg, meglássátok

  • reelbeba

   Jól szállt be legutóbb, de nem tudom kezdetném-e

   • reelbeba

    plusz van egy sanda gyanúm, hogy Herrera kárára kezdene

    • csinibob

     Csóró Herrera áldozatul esett a 4-2-3-1-nek.

     • infinite_red

      tavaly 4-3-3-ban vagy 4-1-4-1-ben fasza volt, simán játszhatná most is azt a csapat
      carrick – depay, morgan, ander, lingard – marci

     • csinibob

      Egy bloggal odébb ma kifejtettem már ezt én is:

      “A témáról (szerk.: a United taktikája idén és Herrera szerepe)rengeteget lehetne írni, de most megpróbálom nagyon röviden a saját véleményemet kifejteni. A Stretfordon sokak kedvence a kis spanyol, így óvatosan írom le, hogy van Gaal idei új rendszerével ő bukta a legnagyobbat véleményem szerint. Ugyanis ő nem egy pivotnak való játékos, hanem igazi CM. Ha emlékeim nem csalnak a tavaszi nagy menetelés alatt leginkább egy 4-1-4-1-et játszottunk, amiben volt egy DM(Carrick) és előtte 2 CM, akik közül az egyik Herrera volt. Működött, mert nem neki kellett diktálnia, és mégis a kapu elé oda tudott érni. Ebben a 4-2-3-1-ben nincs igazán helye neki. Izomnak ott van Schneiderlin, DLP-nek Carrick és Schweini, szóval marad a 10-es, ami meg nem ő, egyszerűen más a stílusa, mást tud. A helyzetét tovább bonyolítja, hogy idén teljesen ez a passzolgatunk körbe, és a tükörszélső törjön be lett a taktika, amiben aztán Schweini és Herrera, de még Mata értékei is eltűntek. Én úgy gondolom, hogy ez a keret 1 igazolással és némi formajavulással egészen alkalmas lenne 4-3-3-ra, 4-1-4-1-re, de a 4-2-3-1et biztosan el kellene felejteni.”

     • reelbeba

      Tavaly még az volt a bajunk, hogy túl sok a tizes, most meg ott vagyunk hogy egy épkézláb tizesünk sincs.

     • fella

      mindig sok volt, de soha nem volt minőség azon a poszton. mondjuk a 10-es poszt ennél a klubnál sosem működött, kurvára nem értem, minek erőltetjük. a united klasszikusan egy centerrel és second strikerrel játszó csapat, vagy ha nem, akkor 4-3-3, de ez a buzi 4-2-3-1 SOHA nem fog itt működni

     • Csordás Adrián

      köszönöm hogy leírtad helyettem is

     • csinibob

      A United 15 évig biztosan elvolt klasszikus 10-es nélkül, szóval engem arról sem kell meggyőzni, hogy kell olyan egy csapatba.

     • fella

      nagyon egy hullámhosszon vagyunk 😀

     • csinibob

      nem tudom, mennyire kell megijednem. #nohomo #bárcsinibobafilmbentudjukmelyikkapurajátszott

     • fella

      kb ugyanezt írtam le fent Herreráról 😀 btw ő nem cm, meg nem is box-to-box. ő meg mata iniesta és xavi lehetnének egy barcelonában, de az a félelmem, hogy a pl-ben ők egyszerűen kevesek igazán meghatározóvá válni

     • mrmojo

      maximálisan egyetértek

     • fella

      csóró Herrera nem elég jó idén 🙁

     • csinibob

      Hónapok óta hajtogatom, hogy ez a keret erre a 4-2-3-1-re nem jó. Még Mata tol pár szar meccset, és ezt is elismeri a közösség. Vagy évekig hallgathatom, hogy mekkora hülyeséget mondtam.

     • fella

      Mata most ki fog kerülni, Lajos sírt szombaton, hogy baszik szélsőt játszani, pedig az a feladata. mi a pöcsömért nem tudunk DDG – CBJ43, Blind, Smalling, Darmian – Depay, Schweinsteiger, Schneiderlin, Lingard – Rooney, Martial kezdővel játszani? simán szarrávernénk mindenkit labdabaszás helyett

     • csinibob

      Ezt mikor, hol nyilatkozta? (Nekem ez nem volt meg.) Részemről mehetne ez a kezdő. Mintha a jóöreg LvG-t a tavalyi idény végén elszenvedett vereségek térítették volna le erről az útról.

    • fella

     Herrera amúgy izgalmas kérdés, félek, hogy belőle nem lesz sokkal több, mint ami most: egy tehetséges, szenvedélyes, de kissé szeleburdi játékos, aki a felelősséget nem nagyon tudja kezelni. lehet, hogy Lajos skatulyázta be, de valahogy nem látom őt 1-2-3 év múlva kezdőként, mert CM-nek fegyelmezetlen, AM-nek kevés, szélsőnek lassú. kicsit Mata2, pedig én nagyon kedvelem őt focistaként meg emberileg is, csak valahogy nem az igazi.

     • Newton_heath

      Sérült volt, másrészt Lajos nem bízik benne…Szerintem ő simán kezdőjátékos lehetne egy BL győztes csapatban. Nem sok ilyen játékos van nálunk.

     • crpa7

      hát ja, de idei forma alapján, még nálunk is szinte indokolatlanul kezdő

     • Newton_heath

      Form is temporary, class is permanent.

     • csinibob

      nála a class volt elég temporary úgy néz ki.

     • lasi

      Pain is temporary, glory lasts forever.

     • Rio

      Figyeljetek meg, majdnem minden passza hatrapassz. Be van szarva.

 • Gyere_haza_Moyes

  Srácok. Úgy tűnik ma este nem fogom tudni a meccset nézni, DE mindannyitokat felruházlak “Moyes in” féle beírásokkal, az alábbi linkre hivatkozva:
  http://www.bbc.com/sport/0/football/26797093
  öreg Dáviddal ugyanis NÉGGYEL vertük őket. (mikor rúgtunk utoljára négyet a PL-ben?)

 • reelbeba

  Simán nyerünk szerintem, de nem tudom megindokolni

  • infinite_red

   merész, de eskü én is így gondolom

  • én már előttem a “ha ezeket nem verjük meg, akkor senkit” kártyámat a bournemouth-norwich duó ellen

   • reelbeba

    a kelszi meg a szvenzi ellen tulajdonképpen nézhetö volt a játék, most erre próbálom építeni az optimizmusomat

  • wolandrule

   Nem akartam beírni, de én 4-5 gólt “érzek” a fiúkban, természetesen nem tudom megmagyarázni 🙂 Olyan szürreális lenne, mint Lui.

   • Achi Mike

    Annyira semmilyenek vagyunk, hogy minden meccs előtt bujkál egy kisördög az emberben, hogy “Talán most, most lesz 3-4 gólos győzelem! Most már Muszáj jönnie egynek!”. Megmagyarázhatatlan. Aztán jön az első félidő, 0-0, és ez a hang eltűnik, mintha sosem lett volna:D

  • Newton_heath

   Jó lenne leírni, hogy egyszer valaki beleszalad a késbe, csak nincs nálunk kés.

 • infinite_red

  az uefa second team-be azért befért David

  • crpa7

   kurvajo

  • Attylon

   Miért, az elsőben Ramos a kapus?

   • infinite_red

    nójer

 • GENERATI

  lehet a 29 évem és a 18-19 éves (tehát már nagykorú) ManUtd drukkerségem teszi, de nem tudok kiégni, nézem akkor is a meccseket, amikor csak tehetem, annak ellenére, hogy ez a ronda pulykafejű holland MÉG az edző, ez a “haragudva-dühöngve szeretlek” tipikus esete… ezért IS tud rettentően felhúzni és elszomorítani a “teljesítmény” amit kapok tőlük mostanság kb folyamatosan… na de fel a fejjel, nézni és szurkolni KELL, NEM merülhet fel, hogy elmenjen akárki kedve is a CSAPATTÓL (a mutatott játéktól maybe, de összeszorított fogak és kis C2H5-OH, más nem segíthet 😀 )

  • Bixoww

   Akkor leírom én is a kis szerencsétlen történetemet… 😀
   Gyerekkoromban szerettem meg a unitedet. 8-9 lehettem, mikor apuval néztük Beckhamet, Giggs-t, Scholes-t… Imádtam még Ruud-ot is, de folyton Beckham mezben nyomultam, annak ellenére, hogy amúgy focizni elég szarul tudok… 😀
   Imádtam nézni az összes meccset. Valahogy gyerekkoromban az Arsenal elleni párharcok tetszettek a legjobban.
   Aztán nem tudtam sajnos nézni több meccset, családi okok miatt. lényeg a lényeg, nem volt többé olyan sportcsatornánk, ami közvetítette volna szeretett csapatom meccseit. Ez az állapot jó sokáig elhúzódott, és akkor tudtam visszatérni a képernyő elé, mikor Fergie az utolsó fél évét töltötte itt.
   Mondanom sem kell, már akkor is szar volt a játék kép, legalábbis a magamban őrzött emlékekhez képest. A mostaniról ne is beszéljünk…
   Szóval kicsit irigyellek titeket, hogy nézhettétek azokat a Fergie-s időszakokat, amikor nekem ki kellett hagynom őket…
   Számomra talán akkor ért véget a szép foci a Unitednél, amikor kb 11-12 éves koromban nem tudtam többet nézni a Unitedet… 🙁 🙂

   • infinite_red

    addig volt united, míg itt volt az öreg, én így látom.
    azóta vergődés van “újjáépítés” néven. remélem giggs-szel visszatér az a hangulat, küzdőszellem ami távozott SAF-fal.

 • Limb for a Limb

  “Annyira lassan építik fel a támadásaikat, hogy ha Scholesy újra cipőt húzna, még mindig ő lenne a legjobb játékos a csapatban.”

  Igen

  • infinite_red

   egy scholes-snejdi-ander kp… áhh hagyjuk

 • csinibob

  Ma egy kommentem miatt visszakerestem a tavalyi felállásokat. Az idő a tavalyi fejetlenséget is megszépíti.

 • Bild reporting that Schweinsteiger is ready for the game vs Liverpool Sunday.

  • mrmojo

   lui knows better

 • Csak az első félidőt tudnám nézni, nem tudom hogy érdemes-e.

  • amennyiben érdeklődsz a kerekded formák iránt, mindenképp

   • ezraharrari

    picsázás lesz?

    • fabiancancellara

     Nem. 8-8.

     • ezraharrari

      bárcsak…

  • fabiancancellara

   én mindkettőt tudnám a bornemósz meccs óta. Hogy nézem-e? No way.

  • csakaMU

   öööö nem

 • ezraharrari
  • United82

   keresem az alcímet: A BL után Messi az EL-ben keresi a kihívásokat.

  • Rio

   Mennyire csinos lenne egy Valencia, Messi, Powell, Lingard középpálya.

   • ezraharrari

    áhh, balbekk lenne

   • csinibob

    ráköptem a müzlit a képernyőre 😀 😀

    • Rio

     És Fellát ki is hagytam.

   • mrmojo

    necsináld:DD

 • wolandrule

  Bold 1: rúgunk gólt az első félidőben. Bold 2: Dean tizenegyest ítél a javunkra. Nem tudom melyik a merészebb 🙂

  • Fish08

   Hogy az első félidőben Dean által befújt büntetőből szerzünk vezetést 😛

   • MrFer

    Dean rúgja a tizenegyest

    • Fish08

     Ha kihagyja, akkor újra fújja?

     • ezraharrari

      akkor a következőt ő védi

     • Fish08

   • ivorchai

    😀

  • ezraharrari

   Bold 3: és így sem nyerünk

  • Csordás Adrián

   Dean eddig két meccset vezetett nekünk a szezonban és mindkettőt behúztuk. Tudom, ezt nem kellett volna leírni 🙂

  • EZS

   Bold 0: rúgunk gólt.

  • ivorchai

   na? 😀

 • stanleykubrick
  • csinibob

   Bennem fel sem merült, hogy majd a Spurs-szel bármit is üzletelünk. 😀

   • ez csakis moyes doktorban merülhetett fel 😀

    • Moyes Story

     nemtom hányan sírnak még itt kane után

     • nem értem az összefüggést. őt is kibaszott nehéz lesz onnan elhozni, ha egyáltalán

     • Limb for a Limb

      Mi csak pakkokat veszünk, jön Lukaku, Barkley, Stones az evertonból és Kane meg Pocsettinó a szpörszből

     • MrFer

      ez ilyen FIFA ultimate team rendszer 🙂 pézér kapsz gold cardokat is 😀

     • Limb for a Limb

      😀

     • Moyes Story

      ha kane klubot vált nyáron x összegért, alli ára abban évben biztosan kisebb lesz x-nél, ebben biztos vagyok

     • van a szint, ami felett ez már kurvamindegy

     • Moyes Story

      kane szerintem olyan 60 lesz maximum

     • Newton_heath

      Kane szerintem nagyon sokáig ott fog maradni…5-6 év múlva ha nem nyer semmit, lehet hogy elgondolkozik a váltáson, de lehet, hogy vonzó neki, hogy legenda státuszba kerüljön a csirkéknél.

     • Moyes Story

      csirke-legenda, angol szóval az elbaszott ízlésre komoly esély van

     • wolandrule

      Íme egy közülük: (kép)

     • britannián nem tudsz ránézni mi a fasz van a szavazómotorral?

     • godlikezaza

      vagyis mennyémá innen el 😀

     • az új stadionban még tuti szándékszik játszani, de ha jön érte egy real, szerintem két szezonnál többet nem marad

     • Newton_heath

      Fasz tudja. Annyival szerintem a Real nem tud magasabb fizetést adni, amennyivel nagyobb a kockázata a karrierje szempontjából…A tham is mennyit szopott, hogy egy igazi centert találjanak. Ha van eszük köré építik a csapatot, kiemelt fizuval…

      A Real-nál jön egy olyan góltalansági széria mint most a szezon elején, akkor könnyen szopóágra jut a karrierje..

     • általában nem a fizuért vált valaki a spursból a madridba

     • Newton_heath

      Akkor meg pláne, ő nem az a játékos aki a gyorsasága meg a cselezőkészsége miatt bárhol megél…Nagyon jó csatár, de képességben elmarad mondjuk Lewa-tól, ő szerintem inkább oda való..

     • csinibob

      az nagyjából reaális is lehet, de kinézem belőlük, hogy 75 lesz a price tag.

 • Newton_heath

  Caulker–>Pool (loan)

 • stanleykubrick
  • United82

   Ahogy nézem egy angol csapat se 😀
   Ez a kontinens alapellenszenve a szigetország futballjával szemben 😀 (illetik nem komolyan venni engemet mostan 😀 )

  • Moyes Story

   afaszt érdekel ez

 • stanleykubrick
  • Limb for a Limb

   Most is ez lesz: “bazmeg most se kaptunk gólt, jól jön ez az 1 pont”

   • Yossuf_84

    Nem. Nyertünk 1-0-ra Young utolsó percekben szerzett góljával. Az is hétközi forduló volt, szintén. Ha emlékezetem nem csal. Stream voltam, mert nem adta a Digi.

    • stanleykubrick

     Nem hittem a szememnek, amikor a végén Young bevágta azt a mocskos nagy balfaszkodást, amit leművelt a Newcastle védelme, Krul vezetésével.

     • Yossuf_84

      Krul ma este nem fog balfaszoskodni… Sajna… Viszont, ha emlékezetem megint nem csal, kivédte a szemünket egészen a balfaszoskodásáig.

  • csakaMU

   maximum hasonlóra lehet számítani, titkon. kiszenvedett, nyögvenyelős 0-1. azzal a meccsel indult a nagy tavaszi hadjárat, milyen optimisták voltunk akkoriban…

  • ketomika22

   úúú annál a gólnál, hogy felpörögtem!!!!

 • mejgyo
  • Limb for a Limb

   Bőven beférne, még a hülyeségével együtt is

   • Angus

    Kapuralövést legalább nem csak Depaytól lehetne várni

  • csinibob

   Nekem az utolsó 1-2 éve eléggé beégett ahhoz, hogy még egy fanvid után se támadjon nosztalgiázni kedvem 🙁

   • Angus

    Nekem nem, ahogy van Persie-vel sem vagyok így. Bármikor szívesen emlékszem arra mikor még fodbaloztunk.

    • csinibob

     RvP-t sokkal inkább megtartottam volna egy átmeneti évre, mint őt. Persze, RvP is rengeteget keresett annak ellenére, hogy sokat volt sérült, de legalább alapvetőnek gondolta a kezdő 11-beli tagságát, ami sok konfliktushoz vezetett volna idén.

   • Newton_heath

    :-))) Alig játszott az utsó 1-2 évben…Egy játékost nem lehet olyan szezonok alapján megítélni, amikor sokat sérült / és sokat padozik, és epizódszereplő… (lásd Chicha)

  • mrmojo

   szegény kagawa senkinek nem hiányzik ? berbatov óta szerintem ő volt a legizgalmasabb játékosunk , ami a stílust illeti , nekem egyedül ő kellene azok közül akit kidobtak

   • stanleykubrick

    Nagy kár volt érte, de az Fergie sara. Elhozta, de nem derült ki, hogy mit akarunk vele és ennek meg is lett az eredménye.

    • fabiancancellara

     Park 2.0-át akartunk belőle, ami szomorú, mert bármennyire szerettük a mi Nedvedünket (talán megállja a helyét), azért Kagawában több van/volt.

   • Angus

    Őszintén szólva nekem nem.

  • United82

   Nanit ne sírjuk már vissza, ki lesz a következő? Anderson ? 😀

   • Limb for a Limb

    Cantona

   • Golf

    Az oké, hogy az idő megszépíti az emlékeket, na de ennyire? A következő pedig Obertan lesz. 🙂

    • United82

     Még 1-2év Lajossal és Bebe jön 😀

     • fabiancancellara

      pedig még énekelni sem tud

    • Angus

     Azért a kettőt össze sem lehet hasonlítani. 😀

  • wolandrule

   Végre valaki. Sose tudjuk meg mi lett volna vele, ha nem hozza az Öreg Youngot a nyakára, de ezt már kitárgyaltuk.

   • Angus

    Kinek? Kagsinak? Jang előbb itt volt.

    • Fish08

     Naninak

     • Angus

      ja igen, belekeveredtem itt a m betűs nevekbe, mint majom a házi cérnába

 • Moreno_zmeg

  Nem értem amúgy, hogy emberek hogy tudnak elálmosodni a meccseinken (én pl. minden egyes alkalommal nagyon fel”+”+!om az agyam, hogy hogy lehet ilyen unalmasan játszani).

  • Limb for a Limb

   Sok ember már átcsapott apátiába szerintem 😀

   • Achi Mike

    A múltkor a Swansea elleni meccsen kérdezte meg a barátnőm, hogy mostanában miért nem ugrok fel, ha gól van? Hát igen, régen miden gólunknál örültem. Most csak annyit mondtam, hogy mert nem sokára kiegyenlítenek. Aztán úgy is lett. (jó, aztán ott nyertünk, de az most irreleváns:) )

    • Limb for a Limb

     Inkább örülj, hogy a barátnőd ilyenekre figyel 😀 Az enyém tök hülyének néz, hogy miért szeretem egyáltalán a focit 😀

     • Achi Mike

      Volt, hogy nézte is. Akkor volt, hogy felébredt arra, hogy felugrok egy jó Rooney gólnál 😀

     • Limb for a Limb

      velem max a gyerek nézi, az is 2 percig 😀

     • wolandrule

      Az én fiam már a bíróknak szurkol 😀 Mondjuk ma letiltom róla, Deannek tilos.

     • Limb for a Limb

      :DD hát nem egy Webb az biztos

     • Yossuf_84

      Úgy érzem, hogy Ő azért több mint barátnő, mert jó rég ugorhattál fel Rooney gólnál, ha csak a swansea ellen nem tetted. Mondjuk a city elleni ollózós gólja után őröltem meg, és “másztam” meg a szoba ajtót… 😀

    • stanleykubrick

     Idén egyedül a Watford elleni gólra buliztam, annyira lesokkolt, hogy nem dönciztünk le. 😀

    • Mainpieeater

     Baratnommel egy ideje nem nezek meccset (kiveve mozaikban) azon egyszeru okbol, hogy amennyire unalmas amit a lajoslegenyek muvelnek mindig keresunk jobb elfoglaltsagot. 😀 ma ugyerzem az izgalmasabb elfoglaltsag a tanuls lesz mindkettonknek 🙁

     • Achi Mike

      A mostani meccsek közben simán lehet tanulni. Nem kell félni, hogy megzarnak az izgalmak. Azt a max 1 gólt kell csak “kibírni” 😀

  • crpa7

   én is így vagyok…de,h a sefield ellen is a 69. keljen várni az első kaput eltaláló lövésre….nem mondanám, h izgi

   • Shadedweller

    Erről a remekbe szabott Hofi jelenet jut az ember eszébe: 🙂

    „Az is volt a baj, hogy a lövésem…” – Az az egy. Számoltam, számoltam! Az az egy: „ha egy arasszal lejjebb megy, akkor nem fölfele pattan, hanem lefele, és akkor győzünk.” Hát kérem, erről az araszról jut eszembe… Nagyapámtól tudom, aki szabó… Igen, elvtársi szabó… Jól van, akkor úri, jól van… De finnyásak, de finnyásak! Azért mondtam, hogy elvtársi, mert így több munkája van. Szóval, én nagyapámtól tudom, hogy ha a szabó a gomblukat egy arasszal hosszabbra vágja, az már zseb…”

    • crpa7

     ez tetszik és nem is ismertem 😀

  • MrFer

   a gyász 5 fokozata: a tagadás, a harag, az alkudozás, a depresszió és végül az elfogadás.

   • Moreno_zmeg

    tagadás, harag, vizsgára tanulás, harag 😀

    • MrFer

     :DD

   • Rio

    6. A végén kibasszuk Lajost.

  • Angus

   A tagadás már rég megvolt, a harag is, most meg már bele is törődtem. Kurva nagy szar a csapatunk. 😀

 • Limb for a Limb

  Újabb látványos 0-0-t várok

  • MrFer

   giga izgalmakkal és egy szinte azonnali kapuralövéssel a 72. percben.

   • Moreno_zmeg

    valaki beleér egy hazagurításba

  • Achi Mike

   Szerintem most is nyerünk 1-0-ra, így Lajos elmondhatja majd hogy csúcsra járattuk a filozofit és sorban hozzuk a meccseket. Így aztán semmi ok az aggodalomra, a következő meccset már rutinból hozzuk. Aztán szopunk sima 2-0-ra.

   • Limb for a Limb

    Ki fog gólt rúgni és milyen helyzetből, lesz helyzet egyáltalán? Ezek a nagy kérdések.

    • MrFer

     megpattan egy sirály tarkóján Wayne lövése

     • Limb for a Limb

      Inkább fosson bele Wayne szájába, hátha jön a felemelkedés nála is

     • MrFer

      az nem volt benne a Belga számban 😀

     • Limb for a Limb

      Belga vagy? 😀

     • MrFer

      😀 feldobtam a labdát 😀 (de azért nyugtass meg, hogy tudod miről beszélek)

     • Limb for a Limb

      persze, élcelődtem csak 😀

     • Achi Mike

     • MrFer

      mostmár biztosan tudja 🙂

    • Achi Mike

     Azt nem tom, ezért kell megnézni a meccset. Van itt izgalom, kérem! Nem értem miért kell hazamenni a 70. percben. Ja, várjá’ , az a forgalom miatt van.

     • Limb for a Limb

      jaja, ki akar dugóba kerülni, LVG nagyon jól átlátja az egész szituációt

     • Achi Mike

      Átlátja a forgalmat is, mint a játékot a cseréknél.

 • Károly Fodor

  Megindulunk felfelé, sima 6 pont a következő két meccsen. Elindulunk a hollandos totális futball úton, jönnek a tért ölelő átadások és a gyors körömpasszok, háromszögelések, kényszerítők. FA kupa győzelem, EL győzelem,és még tán a bajnokságban is odaérünk.

  Mi leszünk az új Porto. Jövőre BL győzelem.

  • crpa7

   mit szívtál? vagy csak nem húztad ki a vasalót?

   • Károly Fodor

    Minek adjuk alább? Csak pozitívan. X-ekért meg vereségért nem érdemes szorítani. Merjünk nagyot álmodni. 🙂

    • crpa7

     persze, igazad van. Az a “baj”, h a riválisaink töketlenkedése+az arsenal első helye miatt még mindig hiszek benne, h idén behúzzuk a PL-t végre és helyre áll a világ rendje.

     • Károly Fodor

      Ha belegondolunk, hogy mennyi pontot szórtunk el és még minidg “csak” 9 pont a lemaradás, akkor még simán beleférhet. Én hiszek egy-két jó sorozatban, ahol folyamatosan jön 5-6 győzelem. Simán odaérhetünk.
      Azt képzelem, hogy csak két jó meccs kell és a játékosok is simán elhiszik, hogy meglehet. Onnan meg szárnyalunk megint.

     • crpa7

      Igen, valahogy én is. Én továbbra is azt hangsúlyozom, h a keret nem szorul komoly erősítésre(jó nyilván egy grízman elférne). Védelmünk még így is kevés gólt kap,h állandóan 2 ember sérült belőle szinte…..ha lajos kicsit “finomítaná” a filozofit még gólokat is lőnénk. Tavaly tavaszra azért szívesen emlékszem vissza. Hátha ismét tolunk egy olyat.

 • crpa7

  Jó kis beharang lett. Én azon filózom épp, hogy hagyjam ki a mai meccset és tanuljak helyette a holnapi vizsgámra, vagy szenvedjek újabb két órát ? Mondjuk akkor legalább nem lesz nehéz elaludni, ha megnézem.

 • Achi Mike

  Jó poszt lett (RIP David). Ez a hirdetés kiakasztó. Nem gondoltam, hogy odáig jutunk valaha is, hogy ennyit fizetnek majd, ha gólt rúgunk a 18.(!) helyezettnek. Persze nem kiakasztóbb, mint amit Lajcsi nyilatkozott legutóbb. Sötét korszak az övé a klub történetében.Számomra ez már nem vállalható. Sajnos ezúttal teljesen jogosan röhög rajtunk minden rivális és a sajtó kedves munkatársai is. Valóban rossz oldalon áll a Mester. Darth Gaal 😀 Azért remélem, hogy várható változás… Ahogy a Top secretben is volt: – Várható valami változás az állapotában? – Értem. *telefont letesz*. – Meghalt.

 • t.o.d.

  Vitaindítás: szerintetek CBJ43-ban van bármi biztató? Én eddig csak gyenge pillanatait láttam, és talán egyedül a Wolfsburg elleni meccset nem néztem, ahol játszott. Nem hiszem, hogy ott domborított akkorát, ami indokolja a helyét a kezdőben.

  • stanleykubrick

   Az a baj, hogy mindegy. Mert a védelem gyakorlatilag a Young, Darmian, Smalling, Blind, CBJ ötösből áll. Ezt meg olyan sok formában nem lehet rotálni.

  • csinibob

   Kezdőnek nem elég, ez biztos. Egy jó Shaw mögött én simán rotálnám ettől függetlenül.

  • Angus

   Nekem semmi. Illetve egy kicsi. De miután rengeteg ellenpélda van arra, hogy egy játékos az idő múlásával képes más szinten futballozni, ezért senkiről nem szeretek így nyilatkozni, főleg nem fiatal védőkről. De amiket pl. McNair csinál néhanapján… hajamat tépem. Rajta nagyon meglepődnék, ha nem Evans 2.0 lenne. Mondjuk Jonny fiú, ha még SAF lenne a főnök, érdemi United-játékos lenne, ahogy sokan mások is, akiket elpasszoltunk.

  • Newton_heath

   Szerintem meglepően pontosan és gyorsan passzolt szombaton, jobban mint bárki az akadémiánkról eddig..Védekeznie nem kellett, ez valószínűleg jó hatással volt a teljesítményére, kicsit fura a mozgása, fizikailag is fel kell keményednie, meglátjuk.

   • csinibob

    Viszont borzasztóan adott be.

    • Newton_heath

     De ki nem…

     • csinibob

      Azzal talán ő próbálkozott a legtöbbet, és emiatt látványos kijött ez.

  • Kleinheislerlin

   Én nem tudok ifistát akiben bármi bíztató lenne, de amíg nincs más addig játszatni kell.

   • crpa7

    nem tudom, lehet egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de én paddyben azért kicsit bízom

    • stanleykubrick

     Nagyon fasza lenne, ha nem is örökös atyaúristenek lennének az ifiből a csapatban, “csak” olyan játékosok, mint Fletcher, O’Shea, Brown, Evans legalább…

     • crpa7

      paddy szerintem lesz olyan

  • Limb for a Limb

   Engem sem győzött meg kicsit sem, oké fiatal még.

  • reelbeba

   Szerintem jol mozog, ugyes a labdaval, es jol passzol. Aztan nem tudom, hogy lesz-e belole valami

  • csakaMU

   ezzel a névvel és fejjel star wars következő részébe droidnak mehetne. nem tudom van e még kiadó hely, helyében megpályáznám. amúgy ügyes csak nem tudom mire való az a velociraptor kéztartás

   • mddnszksz

    inkább T-rex vagy Carnotaurus. a Velociraptor ügyesen használta a kezeit (lásd Jurassic Park)

 • t.o.d.

  Most megnyertünk két nyögős meccset. És azért ősszel voltak biztató jelek, pl az Everton elleni idegenbeli meccs. Hátha kijövünk ebből a fosból. LVG-t én ide se hoztam volna, de nem kívánok csak azért lemaradni a BL-ről, hogy kirúgjuk. A Pudli sajnos pont a nagyobb nevű ellenfelek ellen teljesít jól, szóval attól a meccstől különösen félek, de persze a mainál is inkább bizakodom egy ocsmány 1-0-s sikerben, mint hogy biztos lennék benne. Ha viszont ma nyerünk bárhogy, akkor a Pudlihoz is jobb előjelekkel mennénk, és esetleg elkaphatnánk őket.

  • Angus

   A tavalyi pool elleni meccsre még sokáig emlékezni fogok, igazi rangadó volt. Nem tudom, mikor látunk olyat megint. Olyan meccsekhez nemcsak klasszisokra, de egyéniségekre is szükség van, mindkét oldalon.

 • Fructie

  Kedves szerkesztők! Mi történt, miért nem írtok már osztályozásokat? Sejtem, hogy a válasz valami ilyen negatív maszlag lesz, hogy: Mióta szarok vagyunk…De pont ilyenkor lenne érdekes megnézni egyénileg, hogy ki mit produkál. lehet itt fürészelnia fingot, de számomra a pontozások voltak azok az információk amiket át tudtam gondolni, össze tudtam hasonlítani azzal amit én láttam a meccsen, illetve felhívta a figyelmem olyan dolgokra, amik elkerülték a figyelmem.

  • Angus

   Azért, mert ők ezt hobbiból csinálják, munka mellett. Ha tippelnem kéne, 20-as 30-as emberkék, akiknek nyilván nem mindig akad ideje, lehet meccset nézni se, szóval valószínűsítem, hogy ezért. Szép és jó a britannia blog is, de ott is lesz “hullámvölgy”, abban biztos vagyok.

   • Fructie

    Nem hinném, hogy időhiányról van szó…inkább csak arról, hogy szarul játszunk.

    • Angus

     Muszájból sem szabad írni, az megöli az egészet.

     • Fructie

      ezek a beharangok pedig elég muszájból jönnek..:D

     • stanleykubrick

      Én szeretem őket írni.
      Képet festeni a sérültekről, az ellenfélről, plusz információk (FA Kupa, hol lehet nézni a meccset, ki lesz a sporti stb.), sajtótájékoztató, igazolási hírek etc.

     • Fructie

      Akkor jó! Én meg szívesen olvaslom, ha van benne bármi infó! 🙂

     • Kleinheislerlin

      Isten tartsa meg a jó szokásod.

     • stanleykubrick

      Nektek írjuk ezt a blogot és én nagyon élvezem, sokkal jobban mint a csapat játékát. 🙂

     • Fructie

      Hamarosan megváltozik ez…

     • Angus

      Nem hinném.

  • stanleykubrick

   Én megmondom őszintén, hogy szívesen írtam osztályzást, illetve próbáltuk megbeszélni, közösen osztályozni, de nagyjából az elmúlt 1 hónapban ennek szerintem a klasszikus formában nem sok értelme. Ha akad persze 1-1 meccs, akkor talán érdemes, viszont nagyon kevés dolgot lehet kiemelni ebből az átlagos csapatból.

   • t.o.d.

    Gyakorlatilag meg lehetne szórni a csapatot 5-6-okkal minden meccsen, Memphis meg kaphatna 4-eseket. Értelme? 🙁

    • Fructie

     Az az értelme, hogy látjuk, ha bármi változás van, ha bárki kiemelkedik, stb-stb. Szerintem mindenképp érdekesebb mint havonta egy post ahol a sárga földig fikázunk mindenkit

     • stanleykubrick

      Havi összegző posztokat talán érdemes lenne írni, nem fikázót, hanem értékelőt, de azért nagyjából mindenki meg van emlegetve darabonként a posztokban és őszintén szólva Martial, Smalling és de Gea mutatott egyedül extrát idén, amitől legalább ott tartunk, ahol.

  • Olyan meccsekről lehet írni, ahol történik is valami. De amikor a a highlights is arról szól, hogy volt 3 lövés meg két tizigyanús szitu egy-egy meccsen, arról mégis mit lehet összehozni? Persze leírhatnánk minden meccs után hogy szarok voltunk meg lvgout, de annak sem lenne sok értelme.

 • mddnszksz

  nehogy Voldemort bemutatkozzon ellenünk szarka mezben, ha délelőtt lenyomják a medikálját

  • t.o.d.

   Ki az, kit nem nevezünk nevén?

   • Newton_heath

    Shelvey

    • Shadedweller

     Let’s defeat Newcastle, shall we…

 • RedMark

  https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10153444955672746/
  Itt meg volt jatek… A masodik golnal nem is akarmilyen

  • RedDevil4life

   Ilyen gólt mikor lövünk megint, hogy saját térfélről indulva, négy passzból beverjük?

  • godlikezaza

   el se merem indítani

   • stanleykubrick

    És még lőttünk másik hármat a CR három gólja mellé. 😀

    • Angus

     Ja hát voltak évek, mikor gyaláztuk a Newcastle-t rendszerint. 😀

  • stanleykubrick

   Igen, 8 éve ezen a napon lőtte első tripláját CR a United mezében, kár, hogy ezt a robotot nem tudtuk megtartani.

  • mi lettünk az új liverpool

  • mc’paddy

   Itt se volt gyenge

 • Angus

  Szenvedés lesz a mai is, csak most épp más az ellenfél…

  • csinibob

   NEm nagyon várható más, amikor még harmadosztályú Sheffield is levágta, hogy elég a tükörszélsőnkre odazavarni 2, néha 3 embert. Középen szinte sohasem próbálkozunk, Mata nem tudom, hogy mit játszik, szóval nagy csodára tényleg nem kell számítani.

   • stanleykubrick

    Most már ott járunk, hogy tényleg a klasszikus 442-t kellene elővenni, mondjuk egy Depay, Carrick, Schneiderlin, Young – Martial, Rooney felállással mondjuk.

    • mddnszksz

     Lajos nem fogja ezt megkockáztatni sajnos, ha na adj Isten nem jön be és kikapunk akkor ismét meleg lesz alatta a trón

     • stanleykubrick

      Abból indulok csak ki, hogy a Swansea ellen meg most a Sheffield United ellen is ment a próbálkozás, hogy akkor Martial bepucol középre idővel és várunk valami beadás félére.

    • csinibob

     Úgy nem lenne meg a 65% körüli poszesszió.

    • enyeger

     én szívesen megnézném a kezdőben Pereirát (úgy éreztem jól szállt be a meccsbe a Sheffield ellen és mintha jöttek volna a támadó passzok) és akár játszhatna szabadabb szerepkörben Martial mögött…és Herrerát se kéne kivenni a csapatból…persze ebből az lesz h egyik se fog kezdeni és Rooney lesz elöl v Martial mögött

     • stanleykubrick

      Szerintem a szokásos Carrick, Schneiderlin – Martial, Herrera, Mata – Rooney lesz ebből elől, de Young nagyon kellene a szélre, nem tudom milyen fittségi állapotban van. Soha nem hittem volna, hogy még ilyen igazolások után is őt fogom követelni a csapatba és szélre. Bár, ha már jobbhátvédként feltűnik, az is sokat segíthet.

     • enyeger

      igen valószínűbb h nem lesz “meglepetés”…bár én már annak is örülök ha Schneiderlin játszik és nem Fella lesz középen
      Young meg játszhatna a szélen de hátul lehet nagyobb szükség lenne rá..CBJ kikészít azzal ahogy fut 😀

     • stanleykubrick

      Az biztos, hogy kikapcsolom a tévét, ha Fellaini-Carrick kettőssel kezdünk középen.

    • Yossuf_84

     Ezt adom én is. Nem is értem, hogy ha többen “redzone”-ban vannak, Mata hogy – hogy nem? Akkora fiktív ez is LvG-től, hogy az hihetetlen… Memphis helyett talán Lingard, azt csókolom.

     • stanleykubrick

      Igen, hihetetlen. Smalling, Blind, Mata éjjel-nappal nyomja. Schneiderlin meg aki lepadozott pár meccset, aztán játszott kicsit, az gyanús. Januzajnak meg egyenesen meg van tiltva a futball. 😀
      David szintén, tök mindegy, milyen sorozat van, szegény Romero…. 😀

     • Yossuf_84

      😀 Meg Marcika is. Elgondolkodtató… A Mi Davidünk azért ne legyen “redzone”-ban. 🙂 De akár megnéznék egy DeGea- Darmian, Smalling, Blind, CBJ43- Lingard, Carrick, Morgan, Young- Memphis, Marcika 442-öt is… 🙂 Ha már Memphis a felkészülés során rendre csatár volt. Ott például folyamatosan 442-t játszottunk. És ha jól emlékszem legutóbb mikor csatár poszton volt, gólt szerzett.

     • Newton_heath

      Valószínű 90 perc tötymörgéssel nem lehet red zone-ba kerülni.

    • Newton_heath

     Én is erre jutottam, de Herrera mindenképpen benne lenne…Carrick / Schneiderlin – Herrera/ Schweini..Rooney meg egy kicsit Martial mögött…Nekem nagyon tetszett a City tavalyelőtti 4-4-2 je, amikor a szélsők folyamatosan befelé jöttek, és támadásban 4-2-2-2 volt..

     • Yossuf_84

      Herrera inkább box-to-box, ha 442 lenne, sajna nem fér be. Pedig az egyik kedvenc player.

      Oda Morgan-Bastian kellene, de jelen esetben Morgan-Carrick.

   • Angus

    Teljesen érdektelenné váltak az ilyen beszélgetések, diskurzusok számomra, mint hogy mi várható a következő meccsen. Leszarom lassan a kezdőt is, pedig rendesen tűkön ültem régen, hogy hogy állunk fel.

 • az ilyen promócióknál érdemes megnézni az apróbetűs részt is. bebaszna, ha hetes oddsot fizetne egy lőtt gólunk

  • mddnszksz

   azoknak ennyi akik újonnan regisztrálnak a sportfogadó portálhoz gondolom

   • nemtom, de amúgy 1.20 körül van

    • mddnszksz

     ja normális csapatoknál, nálunk szerintem 1,80 körül 😀

  • stanleykubrick

   Nekem akkor is tetű ironikus, hogy ilyenek jelennek meg a honlapunkon.

   • célt elérték, valószínűleg mindenki kattintott

  • ketomika22

   tapasztalatom szerint pár fontban korlátozzák a tétet. az Unibet a black fridaykor 10en valamennyi favorit oddsot “óriási” magasra emelt. de valami 10 euró körül korlátozták a max tétet.

 • csakaMU

  Jár a pacsi Bowie-ért! Eléggé idevág most. Természetesen x lesz ma, a pooltól meg kikapunk és Lajosnak megköszönik áldásos tevékenységét. Annyiszor írom le hogy hátha bejön.