#4 Ibrahimovic – Mr. Se veled, se nélküled

Strigo idegesen ült a billentyűzethez. Megnyitotta a Messengert, majd szinte azonnal kilépett belőle. Kiment az előszobába, és még egyszer megnézte, biztosan be van-e zárva az ajtó. Újra visszaült a géphez. Remegő kézzel egy cigiért nyúlt, és rágyújtott. A lába csak úgy rúgózott az idegességtől. „Hogy fogja ezt most közölni a csapattal?” „Mi lesz ebből?” – a kérdések szinte villámként cikáztak át az agyán. Végül erőt vett magán, és belépett a Stretford End szerkesztői csoportjába.

„Gyerekek, baj van, nagyon nagy baj…” – kezdte mondandóját. „Pakoljatok össze, és szívódjatok fel pár napra. Még a családnak se mondjátok meg, hova mentetek, talán megússzák a kínvallatást, ha tényleg nem tudják, hova tűntetek. Somebody08-cal megbeszéltem, hogy ő közli a hírt az olvasóközönséggel. Úgyis régóta ígéri, hogy visszatér, de idén is csak egy bejegyzést írt, és azt is elbaszta. Engem most pár napig ne keressetek! Jelentkezem, ha elült a balhé. Sajnálom, hogy így alakult, az Isten irgalmazzon mindnyájunknak!”

Ezután felállt, felkapta az előre összekészített sporttáskáját, és a tűzlépcső felé vette az irányt. A mobilján megnyitotta a Messengert, kikereste somebody08-at a kapcsolatok közül és csak ennyit írt: „Zlatan nem fért fel a dobogóra. Te írod a posztot.” – majd visszahajította a telefont a szobába, lemászott a létrán, és az első sikátorba befordulva tovatűnt a nyirkos brit éjszakában.

Na jó, a fent leírtakból mindössze annyi igaz, hogy Ibra valóban a 4. helyen zárt a szerkesztői listán. Ami azonban még ennél is megdöbbentőbb, hogy senkinél sem végzett a 3. pozíciónál előrébb a rangsorban, vagyis a szerkesztőség igencsak hasonlóan ítélte meg Zlatan idei ténykedését. Mindezt csak azért írom le, hogy ha svéd esetleg olvassa a Stretford End blogot, akkor ne csak rajtam vegyen elégtételt, hanem legyen szíves a többi szerzőt is ugyanúgy letaekwondózni. Bocs Srácok, de ezt a balhét nem viszem el egyedül…

Egy kizárólag a labda megszerzésére irányuló mozdulat.

Persze, aki idén rendszeresen olvasta a blogot, és/vagy néhányszor megfordult a Mozaikban, azt aligha lepi meg a döntés, hiszen mi folyamatosan azt hangoztattuk, hogy a 35 éves tetkókirály legalább annyira gúzsba köti a csapat játékát, mint amennyi pluszt ad hozzá. Aztán a szezon hajrájában – egy eltiltást, illetve egy sajnálatos térdsérülést követően – az elméletünk a gyakorlatban is bizonyítást nyert, hiszen Ibrahimovic kidőlése után sem döcögött rosszabbul a csapat szekere (igaz, jobban sem). De ne rohanjunk ennyire előre…

Az egész úgy kezdődött, hogy a Unitedhez egy évre aláíró Zlatan egy Cantona nyilatkozatra reagálva bejelentette, ő Manchester Istene kíván lenni, a vezetőség pedig nagyjából ennek megfelelően is kezdte kezelni őt. Így eshetett meg az a blama, hogy az AM9 néven éppen saját márkanevet alapító Anthony Martialtól a csapat elvette a 9-es mezt, amit a fiatal, éppen válófélben lévő francia támadó érthetően nem fogadott jól. Azonban ami ennél is fájóbb lehetett a számára, hogy Ibra a csatár posztról is azonnal kirobbanthatatlanná vált, így tavalyi gólkirályunk Giggs mezszámával együtt a régi posztját, és az utolsó 2 évében neki jutó játékidőt is megörökölte.

Mindeközben viszont a malmői rém meccsről meccsre bizonyította, hogy jó döntés volt őt a csapathoz hozni, hiszen előbb győztes gólt szerzett a Szuperkupa döntőben, majd az első két Premier League meccsén háromszor is betalált. Az október-novemberre tehető bajnoki mélyrepülésnek azonban ő is aktív részese volt, és ez alól még az sem ad felmentést, hogy a 7 meccsen rúgott 6 gólunk felét még így is ő vállalta magára. Ha ekkoriban készül egy reprezentatív felmérés a United szurkolók között, alighanem kevesen válaszoltak volna igennel az „Ön engedné-e, hogy Zlatan Ibrahimovic közösüljön a feleségével, ha a csatár cserébe marad még egy szezont a Vörös Ördögöknél?” kérdésre, de aztán eljött a december, és úgy tűnt, hogy a Mikulás talán nem is finn, hanem svéd. Zlatan Claus ugyanis megint kinyitotta a gólzsákot, és a december 4. illetve január 2. közötti ünnepi darálásban 7 mérkőzésen 7-szer talált az ellenfelek kapujába.

Ebből már nem lesz szex…

Kisebb meglepetésre azonban a riválisokat sem viselte meg túlságosan ez az időszak, ezért a 2016-17-es szezon egyik legsikeresebb periódusa sem vitt minket előre a bajnoki tabellán. Így hát – ahogy a csapat, úgy – Ibra is kénytelen volt eközben a kicsik játszóterén is vitézkedni. Betalált a Ligakupában, mesterhármast szerzett az Európa Ligában, majd pár napra rá az FA-kupában is győztes gólt ünnepelhetett a Blackburn Rovers ellenében. Utóbbi meccs azért is érdekes, mert ezzel ő lett a második MU játékos Hernandez után, aki egy szezonon belül betalált minden sorozatban (Szuperkupa, Premier League, FA-Kupa, Ligakupa, Európai kupaporond).

A koktélcseresznyét azonban nem ezzel az ESPN amerikai focis közvetítéseit idéző statisztikai érdekességgel tette fel idei teljesítménye tetejére, hanem a Ligakupa döntőjében nyújtott játékával. A Southampton február végi 3-2-es legyőzéséből ugyanis 2 góllal is kivette a részét, és ki merem jelenteni, hogy lélektanilag még a két találatnál is többet jelentett az ő puszta jelenléte a pályán. Azok után ugyanis, hogy a csapat pillanatok leforgása alatt elvasasozott egy kétgólos előnyt, valakinek össze kellett rántani a pályán társaságot, mert sajnos erre Mourinho a partvonalról nem sokszor volt képes szezon közben. Ibra amúgy nem csak ezen a meccsen űzte és hajtotta a többieket. Többször lehetett látni, és az Anderlecht elleni odavágón egyszer talán hallani is, ahogy arra bíztatja társait, hogy ne álljanak le, hanem tekerjenek tovább, mert az egygólos vezetés bizony nálunk legfeljebb az 1 pontra jelentett életbiztosítást.

Ez az apáskodó hév szerintem nagyon fog hiányozni jövőre a csapatból, mivel Carricknek a hangja, a latin delegációnak a nyelvtudása, a többieknek pedig még a respektje nincs meg ahhoz, hogy afféle motivációs trénerként tevékenykedjen a gyepen (Rooney persze betölthetné ezt a szerepet azon a két Ligakupa meccsen, amin csereként lehetőséget kap, ha nem igazol el). Persze nem is Ibrahimovicról beszélnénk, ha a túlmotiváltság egyszer-kétszer ne ütközött volna ki rajta negatív módon is. A minden bálnahájjal megkent skandináv barátunk ugyanis úgy döntött, hogy a születésnapom alkalmából egy látványos pankrációmeccsel is megörvendeztet, a Bournemouth elleni keménykedésnek pedig Tyrone Mings, valamint Zlatan pótolhatatlan imidzse látta kárát (bocs a zenéért).

A Fellaini highlightsból ellesett mozdulat ugyanis 3 meccses eltiltást ért, így pedig Mourinho kénytelen volt más formációt is kipróbálni a következő találkozókon. Mint később kiderült, ez a kis kényszerpihenő jó előkészület volt a szezonfináléra, április 20-án ugyanis olyan dolog történt Ibrával, ami hosszúra nyúlt profi karrierje során egyszer sem: súlyosan megsérült. Szerencsére az Európa Ligát végül az ő döntőbeli gólérzékenysége nélkül is sikerült berántani, a váratlan fordulatnak köszönhetően azonban nagyjából annyira felpörögtek a találgatások a svéd jövőjével kapcsolatban, mint egy éve.

Miközben az egyik újság azt írta, Zlatan azonnal jelezte a klub felé, hogy jövőre is maradna, és addig nem veszi fel a fizetését, amíg fel nem épül, addig más forrásból azt lehet hallani, hogy már márciusban aláírt az Egyesült Államokba. Az állapotáról szintén egymásnak ellentmondó hírek láttak napvilágot. Volt ahol azt írták, hogy úgy gyógyul, mint Rozsomák, és már most képes lenne ollózásnak álcázva lerúgni néhány fejet, míg más helyeken októberi, novemberi visszatérést emlegettek. Ez a sérülés, és azt követő kommunikációs káosz persze lehetetlenné teszi, hogy rekonstruáljuk, mi is lehetett a klub terve Ibrával hosszú távon, illetve egyáltalán létezett-e hosszabb távú terv ennél az egy szezonnál. Ami biztos, hogy a klub nem élt a hosszabbítás lehetőségével, így június 9. óta Ibra már nem a Manchester United játékosa.

Hogy kár érte vagy nem kár, az egy igencsak összetett kérdés. Ami eltagadhatatlan, hogy összesen 28 gólt rúgott a mögöttünk hagyott idényben, ami Van Persie 2012-2013-as szezonja óta a legtöbb egy United játékostól. Emellett ráadásul kiosztott 9 gólpasszt is, és sérülés valamint az eltiltás ellenére is kicsapott az asztalra egy 46 mérkőzéses évet – 35 évesen. Ahogy említettem, lélektanilag biztosan nagyot sokat jelentett a csapatnak az ő jelenléte, ugyanakkor taktikailag igencsak behatárolta a játékunkat. Ez persze nem az ő hibája, sokkal inkább a stábé. Hiszem ugyanis, hogy ha nem kezelik szent tehénként Ibrát, akkor az egész csapat sokkal jobb idényt futhatott volna, és legalább kicsit több tapasztalatunk lenne arra vonatkozólag, hogy mégis mit akarunk majd játszani az előttünk álló szezonokban. Az ugyanis egészen nevetséges, hogy José mindössze 5 meccsen cserélte le, egyszer be, és csak 3 alkalommal padoztatta a svéd tornyot (amikor bevethető volt), és olyan találkozókat is végigjátszatott vele, amelyeken nyugodtan gyakorolhattuk volna az idény végén többször látott kontrafocit.

Szintén nehéz pálcát törni Ibrahimovic mentori tevékenysége felett. Ahogy Rashford szezonösszefoglalójában is olvashattátok, Marcus saját elmondása szerint is sokat tanult a svédtől, akire a cserpákjának mérete, valamint a kora alapján nyugodtan tekinthetett apjaként is. Martialnak viszont első blikkre nem tett jót a konkurencia, de lehet, hogy rajta is inkább csak a Mourinho-effektust érezzük, és nem az erősebb kutya koitál esetét.

Az viszont vitán fölül áll, hogy Ibra leigazolása üzleti, PR és marketingszempontból nagyon is megérte a klubnak. Most természetesen nem a mezeladásos kamu hírekre gondolok, hanem inkább arra, hogy hányan lesték csak miatta a csapat egyébként nézhetetlen mérkőzéseit is, vagy arra, hogy Premier League-hatodikként, valamint Ligakupa és Répaliga győztesként mekkora sajtóérdeklődésre tartottunk volna számot, ha Zlatan nem nálunk rúgja a bőrt.

Amúgy az a kupa 15 kiló, csak mondom…

Mindent összevetve kijelenthető, hogy Ibrahimovic nem lett Isten Manchesterben, de mutatott valamit abból, hogy máshol miért tartották annak. Rövid távon szerintem inkább előre vitte a csapatot, mintsem hátráltatta, de lehetett volna őt sokkal okosabban is használni, és akkor talán még egy szezont lehúzhatott volna nálunk. Hogy hasznosabb mentora volt-e Rashfordnak, mint amennyivel visszavetette Martial fejlődését, illetve hogy Griezmannról lemaradva kellett-e volna őt marasztalnunk, azt pedig a jövő dönti el.

Persze szurkolóként dőreség volna kizárólag az objektív szempontokat figyelembe venni. Tavaly decemberben a FouFourTwo hasábjain a svéd futball másik nagy ikonja, Henrik Larsson válaszolt a kommentelők által feltett kérdésekre. A személyiségét tekintve mindenképpen különböző, ámde zsenialitásában, karrierje hosszában és a be nem teljesített álmok tekintetében hasonló pályát befutó csatártól egy hozzászóló azt kérdezte, megbánt-e valamit a pályafutása során. Larsson mindössze egy dolgot említett: hogy 2007-ben, amikor 2 hónap erejéig kölcsönben Manchesterben játszott, nem maradt a szezon végéig, vagy akár még a következő idényre is. Nála jobban talán csak mi, szurkolók sajnáltuk, hogy akkor visszatért a Helsingborghoz, de így visszagondolva már annak is örülök, hogy legalább 13 meccsen láthattam őt United mezben. Ibrahimovic esetében most pontosan ugyanezek az érzések kavarognak bennem…

 • stanley

  Megjött a harmadik.

 • Golf

  Mondom én, hogy Lukaku-Morata ékpárt akar José.

 • mucus

  Real Madrid and Manchester United are close to reaching an agreement over the transfer of Alvaro Morata, reports Marca.

  The European champions have been looking for an €80m fee for the Spain striker and United’s latest offer is worth €75m.

  Marca reports that an agreement between the two clubs could be reached within the next few hours.

  Végre.

 • fella

  https://twitter.com/sistoney67/status/882836964394897409

  Jóreggelt, Stone meg a leghitelesebb belga arc is hozza, hogy tenyleg átmentünk Lukakura.

 • Golf

  Manchester United will sign Bolton Wanderers prodigy Max Broughton ahead of Premier League champions Chelsea, according to reports in England.

  Woodynak rossz listát adtak, valamiért a 16-17 éves prospecteket veszi zsák számra.

  • Csinibob

   A következő edzőnek igazolja már őket.

   • Golf

    Ja mint Martialt Lui Giggsnek. 🙂

 • fella

  Morata a spanyolok szerint nagyon kozel, az angolok szerint ramentunk Luakakura is, ha mar Rooney oda megy. Vicc

  • ZoliH85

   Lukaku 100x jobb mint Morata , en megmondtam h nagyon spanol Pogbaval LA ben

 • Pite

  Ajax TV szerint a City a Roma és mi is bejelentkeztünk Dolbergért. Nem tom hogy egy 19 éves gyerek mennyiben előrelépés jelen helyzetben, de 100x inkább ő mint Morata.

  • Csinibob

   Már csak a City miatt is kamu, teljesen jó a centereik eloszlása.

   • Pite

    Azt nem írták, hogy mikor jelentkeztünk be, simán lehet, hogy még a szezon folyamán az igazolások előtt.

  • stanley

   A Cityben még egy támadót vinni, az olyan, mintha mi most leigazolnánk Ramost.

   • lasi

    inkább mondtál volna csak simán belső védőt. miért kellett leírni annak a faszparasztnak a nevét?

    • stanley

     Ez jutott eszembe, így 11 körül. 😀

     • lasi

      részeg vagy?

     • stanley

      Nem kevésbé, mint a blog mámoros része, ami itt az elmúlt 5-6 órában lefolyt. 😀

   • Chestcontrol

    2-3-5ben fogjak nyomatni a totalis futballt uh a hosszu szezon miatt kell legalabb 10tamado

 • Csinibob

  Ha Pep egy évvel tovább marad, akkor már zsákban lenne az isteni Thomas!

  • lasi

   te is kalapáccsal kopogtatod az itteni törékeny kis békét

   • Csinibob

    😀 😀 Őszintén várom, ahogy EZS megérkezik reggel a kommentmezőbe!

    • lasi

     az általad említett játékost én legalább annyira kultiválom, mint EZS

 • stanley

  Ez a blog nagyon súlyos hely lett.
  A Stretford End az átigazolási időszakban súlyosan károsítja ön és környezete egészségét! 😀

 • fella

  azt olvastam, hogy james megfenyegette a realt, hogy ha nem ajánlanak neki annyit, mint mi, akkor bizony el fog jönni hozzánk

  :DDDDDDDD

  legyen már szeptember, könyörgöm

  • fella

   (persze hogy a másik köcsög, torres is hosszabbított az atleticonál. morata meg lassan 150 millió meg jelzálog az old traffordra)

 • mrmojo

  közben douglas costa hivatalosan is eladó: “If a club pays the fee that [Bayern CEO] Karl-Heinz Rummenigge has asked for then he will leave, club president Uli Hoeness said.
  We paid a lot of money for him so we now want more in return. However, as long as he hasn’t signed anywhere else, he will return.
  If he doesn’t sign, he will start the season with us on Aug. 18 [for Bayern’s opening Bundesliga fixture against Bayer Leverkusen].”

  • fella

   jaj talán őt azért mégse kéne

   • Newton_heath

    Mondjuk ő focista.

    • fella

     jaja, extraklasszis, ki akarják baszni a bayernből. ha ancelottinak nem jön be valaki, az hoszénak se fog. igazi di maria 2.0 lenne szvsz

     • Newton_heath

      Olcsóbb és fiatalabb mint Perisic. Kb 10 percet elég nézni a 2 fiúból, hogy lásd melyik tud jobban focizni…Ezt az Ancelotti-s szabályt nem ismerem.

     • fella

      ti perisictől sírnátok, én duglaszkosztától, ilyen ez

     • Pite

      Én mindkettőtől, ha ez megnyugtat

    • Pite

     cserébe extrán buta játékos 😀 minek egy bajner a Unitedbe?

  • Csinibob

   We paid a lot of money for him so we now want more in return. —> szóval nem jött be, de nem adjuk el olcsóbban. Ilyenkor kell meghagyni neki, hadd rohadjon a padon.

   • mrmojo

    ami még mindig kevesebb lenne mint perisic, és tud focizni, bár tény hogy nem egy “mourinho-játékos” ahogy fella mondaná, de ez inkább bók

    • Csinibob

     Én adnám a jobbszélre, de nyilván edző kellene hozzá

  • stanley

   Csakhogy borzoljam a kedélyeket, én Renatoért csengetnék. 😀

   • Harrari Ezra

    megadjam a számom?

    • stanley

     Régóta érik már az a pálinkázás. 😀

     • Harrari Ezra

      következő podcast pálincast lesz

 • fella

  evertonék asziszik, hogy a keane-ért lepattanó majd 7 misivel minden el van intézve??????

 • mrmojo

  Everton are willing to pay half of Rooney’s wages as part of a loan agreement with #mufc. [mirror] – milyen gálánsak, megint hülyét csinálnak belőlünk

  • Schweinsteigerlin

   Egen, ezt irtam lentebb kifizetjuk a lelkunket majd ingyen odaadjuk

  • reelbeba

   nemtom, -150ezer font a heti wage billböl, és nálunk úccse játszana. Szal?

   • mrmojo

    avagy mi 150k-t fizetünk (két martial bére) vkinek aki potenciális riválisnál játszik? még ha szarul is- inkább ingyen passzoljuk le konkrétan bárkinek azt cső, ez nevetséges, és gondolom loan fee-t sem fizetnek nekünk. mellesleg ha rooney kis lelkét nem tartanánk ennyire fontosnak egyszerűen elküldtük volna shanghajba 20-30ért és kurvajól járunk

    • reelbeba

     de mivel még érvényes szerzödése van, nem adhatjuk el akarata ellenére mint egy rabszolgát, asszem ez világos

     • mrmojo

      persze, de nem is kell azt mondani hogy döntsd el kérlek hova szeretnél menni, összehozzuk neked

   • stanley

    El se hiszem, hogy végre lehet a Rooney ügyről itt beszélni. 😀

  • na látod pite, ez viszont kurvagáz

   • reelbeba

    És Pite is nyugodtan alszik, mer jófejek vagyunk, pontosan. Szal win-win-win

    • Csinibob

     Pite megértette, hogy ha ingyen megy, akkor spórolunk 25 mio EUR-t.

     Ez a loan-deal az abszolút faszság.

     • reelbeba

      Moyes és woody íratott vele alá ötéves szerzödést, gondolom senki nem tartott pisztolyt a fejükhöz. Ha valakit anyázni kell

     • fella

      kivi vagyok mikorra sikerül felülemelkedni a 2013-2016-ig tartó klubszintű ámokfutáson. mármint mikorra normalizálódnak a dolgok, mikorra jár le az ebben az időszakban hozott bántóan amatőr és meggondolatlan lépések kamata

     • mrmojo

      amikor mourinhot kibasszák

     • fella

      még a legnagyobb héterek szerint is valamelyest normalizálta a viszonyokat hoszinnyó érkezése

     • fella

      nem szakmailag, mert az ízlés kérdése, hanem structure tekintetében

     • mrmojo

      első évében jól igazolt, egyelőre ennyi, meg hozta a minimumot, ami hajszálon múlott, persze nem küldtem volna el most, azt majd még egy ilyen szezon után

     • reelbeba

      Majd meglátjuk milyen koloncok maradnak utána, vájjá még

     • fella

      azt nem mondtam, hogy így is marad, de talán egy fokkal könnyebb komolyan venni a klubot, mint a mojszi-lajcsi érában

    • Pite

     De ha eladjuk szaré-hugyé a legjobb gólszerzőnket az nettó faszfejség és egy 253 gólos csatárért 15-20 milliót elkérni meg kurvaciki, főleg, hogy nincs szükségünk rá. Ha megy felszabadul a bérkeretben 18 millió euró ha jól tudom, az is bőven elég nyereség.

     Köszönjük meg neki szépen amit értünk tett, legyünk boldogak, váljunk el szépen és agyő. De ez a loan-deal meg ez a 15-20 millió érte ez annyira szörnyű és annyira jól példázza a Manchester United 2017-es helyzetét. Jóég.

     • reelbeba

      De érvényes szerzödése van, nyilván nem akar lemondani a fizetése feléröl (ki akarna?) nekünk nincs sok választásunk, mer vagy két évig a homokos pályán edz egyedül (ez durván 7millió fontba fájna), vagy próbálunk spórolni vmit plusz jófejnek látszani. Nyilván ha valaki pézt ajánlana érte (ahova ö is szivesen menne) más lenne a szitu, de nem, ez van.

     • Pite

      ezért mondom, hogy menjen oda ahova akar ingyér’. Tőlem az lehet az evertontól kezdve a gvandzsu evergrandén át az LA Galaxytól a Puskás Akadméiáig bármelyik csapat, csak ne a mi és a saját imidzsét rombolja tovább

     • reelbeba

      Ha gyirmótnak lenne félmilliárd forintja rúni havi fizujára… 😉

     • Fish08

      Szólj Lőrincnek, 2 hónap alatt összedobja.

     • reelbeba

      Ha két hónap alatt dobja össze rúni havi fizuját, lörinc barát is hamar legatyásodna 🙂

     • Pásztor László

      Ne aggódj, a korházaknak szánt EU-s pénzekből átmozgosítanak egy keveset TAO-ra, amit megkap a Puskás Akadémia azon okból, mert évi 25 focistát nevelnek ki (???), és így leigazolják Rooney-t, aki 1 hónap alatt annyi gulyást és hurkát zabál, hogy durvábban fog ki nézni, mint most a brazil Ronaldo.

     • Fish08

      2 hónap összedobni, nem összelopni. Az órák alatt menne, túl egyszerű.

     • Pite

      Szerinted Máté Jánost kiszoríthatná a kezdőből? :/ Szerintem nem biztos

   • Pite

    ez teljesen. Jóég

  • fella

   woody is foglalkozhatna a prioritási sorrendben háromszáznegyvenkettedik rúni boldogságánál jelentősebb dolgokkal is. mondjuk ez sztem kamu, ingyé megy majd 2-3 évre

   • mrmojo

    remélem kamu

    • lasi

     nem akartam ápvótóni, csak mellé nyomtam. bocsika

     • mrmojo

      mégegyszer rányomsz eltűnik, de nem kell bejelenteni ha downeozol mert nem érdekel, de az viszont igen hogy roo eladása nem tetszik úgy általában, vagy az hogy nevetségesen szarul jövünk ki belőle és ez nem tetszik nekem. csak hogy te is egy ilyen “klublegenda riszpektet neki” ájtatos szemforgató hipokrita vagy-e?

     • mrmojo

      rooney óriási egyéniség, nagy játékos volt, de ne felejtsük hogy kétszer baszta ki a hisztit, egyszer nagyon komolyan, és ha SAF, akit még mindig mérvadónak tartok mind szakmai, mind erkölcsi ügyekben marad egy évet rooney bizony ki lett volna dobva, legalább nem diszkont áron, soha nem lesz ő nálam legenda mint giggs vagy scholes

     • reelbeba

      De saf ha tökös, eladta volna a picsába amikor hisztizett (állítólag) 2013-ban. Aszt’ mégse

     • mrmojo

      há’ mert decemberben tudta hogy visszavonul, azt mégse más (edző) faszával verje a csalánt, bár mojszéval nem ártott volna, és a 2010es hiszti volt az igazi, amikor be is jelentette közleményben hogy el akar menni a picsába, illetve a takonygerincű ügynöke főleg akkori mércével elég nagyot ment

     • reelbeba

      de a lényeggel egyetértek

   • reelbeba

    Ha ingyen megy, akkor gyakorlatilag 30 millát belerak szivességböl a glázerek zsebébe. Tengerbe vizet

   • Newton_heath

    Szerintem pedig loan lesz belőle, mert az Everton nem fogja a United-es fizetést megadni neki, Wayne-nek pedig futó szerződése van, és nem hiszem, hogy lemondana, a hátralévő időre eső 250-300k / hóról. A másik opció, hogy kifzetjük a szerződés szerint neki járó összeget, és úgy engedjük el ingyér.

    • azé rooney is elmehet a picsába, ha nem érzi, hogy ez mennyire méltánytalan. nem is akarom elhinni, hogy ennyire ragaszkodna a mostani lóvéjához, hátha csak az angol sajtó okoskodik

     • reelbeba

      Igen, én is így voltam vele. Hogy ki akarja fizettetni a szerzödését, menjen a picsába. De változott a véleményem, nem érzem méltánytalannak belegondolva, hogy mi pézt verünk el hót közepes játékosokra, illetve hogy a klub milyen nagyvonalú tud lenni amikor united neveléseket ad el szarér-hugyér. Vagy pl nani fizetését is álltuk egy évig amikor a portoban volt kölcsibe. És hát rúni mégiscsak egy kibaszott legend. Nemtom, lehet hogy nem logikus ez az érvelés, vhogy most így érzem

  • Chestcontrol

   es levonjuk lukaku arabol

 • fella

  hahó hoszé, woody: zsiru 20 milláért eladó! bargain

  • Csinibob

   Llorente!

   • fella

    zsiru!

    • MuriÁgnes

     Tevez visszavonult mar?

     • fella

      nyem, de én télleg nem értem miért csak én látok fantáziát zsiruban :((((

     • fella

      (magas labda!)

     • Golf

      Én is látok benne, 1-2 évre simán megoldás lehetne.

     • MuriÁgnes

      Mondjuk en meg Morataban, szal.

     • Csinibob

      Megint csak a szex!

     • Fish08

      Arsenal

     • Newton_heath

      Giroud jó, én is bírom.

     • fella

      plusz most valszleg jól fel is baszta magát h egy olyan játékost hoztak elé, aki a válogatottban mögötte van, szóval talán jönne is

     • lasi

      honvágya volt, ezért Kínába igazolt

  • mrmojo

   forrásaim szerint gignac nem komálja a mexikóit és jönne vissza, elhoznám

  • sdave07

   Nem lenne akkora hulyeseg, mint 70-80-ert hozni valakit…a legjobb az lenne, ha kolcsonbe el tudnank hozni par millaert 1 evre esetleg egy kivasarlasi zaradekkal aztan meg jol is jarhatunk vele

 • reelbeba

  Bold: Rooney jobb lesz a gól/perc statja jövöre mint Moratának, akármelyik csapatnál

  • reelbeba

   (bahh, egyébként már szinte sajnálom szegény morcsit, és nem akartam belerúgni, szal lécci ne vegyétek komolyan)

  • Definitely Maybe

   Tavaly a bajnoksagban perc / gol:
   Morata 88.93
   Rooney 308

   • skiz

    nem osztottad le a centi logaritmusával

    • Csinibob

     Te is csak idegenben mered gyalázni! Aztán átjönnek az agyhalottak revansért!

     • skiz

      mikor össznépileg tapsikolnak a coelho-level poénmagyarázathoz, kifejezetten provokációnak hatna a debunking
      + nekem nincs azzal gondom, ha ezeket a blogokat egyfajta safe space-nek tekintjük. mu-related témában nem is kommentálok ittene

     • ööö, az nstn vagyok?

     • reelbeba

      Volt mostanában valami excel a fonaton a témában, vagy mi? lemaradtam

     • Csinibob

      😀 😀 NE TEDD VELEM EZT 😀

     • reelbeba

      Ja látom, de ezt most nem fogom elolvasni

     • Csinibob

      Pedig volt 2-3 ilyen mostanság, KEGYETLEN

    • Definitely Maybe

     jogos, perc / gol / log magassag:

     Morata – 39.0650086186
     Rooney – 137.162441528

     • skiz

      ez milyen alapú? természetes?
      lol

     • Definitely Maybe

      Nyilvan az, wiki es gugli segitsegevel szamoltam mindent 10mp alatt, az excel sheetekhez ez dukal.

     • Definitely Maybe

      vagyis 10-es nyilvan, ha esetleg kene @fonat

   • reelbeba

    aszondod nem elég bold?

    • Definitely Maybe

     A nem eleg bold az, hogy Morata jobb mint Rooney. 😀

  • Freeezer89

   nem lesz, mert januárra leserul, ugyanis addigra annyi meccs lesz a lábában, mint az elmúlt három évben osszesen…

  • sandro mögött a padon tölti majd a szezont heti 250ér 😀

   • fella

    amiből lehet, hogy cc 125-öt mi állunk, és még a nevét is everton-mezre nyomják majd. ha belefizetős loan lesz kurva morci leszek

 • mddnszksz

  off: Messi új szerződése 2021-ig tartja a barszánál. A heti fizetése 570.000 Euro. Ami adózás után nagyjából ~ 570.000 Euro.

 • Pásztor László
  • Golf

   Bazz én bekajáltam. Megkerestem transfermarkton. 😀

   • Csinibob

    csak hangosan kellett kiejteni 😀 😀

 • fella

  diego costa is megy haza, órák kérdése es hivatalosan is visszatér az atleticohoz. csak kene meg egy kort futni a köcsög griezmannal, mielőtt 90-et adunk moratáért

  • reelbeba

   Háde hogy?

   • fella

    igazolhatnak, csak nem regisztralhatjak januárig

    • reelbeba

     Akkor nem játszik januárig?

     • fella

      igy van, elméletileg az a terv, hogy addig csak edz.

     • fella

      turannak is faszan sült el nagyon ugyanez a barcaban

  • RedMark

   De szep is lenne, de mar remenykedni sem merek ebben a temaban

  • reelbeba

   egyébként grizmannal kapcsolatban nem értek egyet veled, szerintem fasza dolog hogy nem hagyta szarban a csapatát, nekem ettöl szimpatikusabb lett. És nagyon korrekt a nyilatkozata szerintem.

   • Csinibob

    A gond azzal van, hogy ezzel párhuzamosan a kivásárlási nem csökkent.

    • reelbeba

     értem mit mondasz, de ha jövöre is lesz olyan balek aki kipengeti, akkor mér ne

     • reelbeba

      plusz ami most száz, az – a tavalyi/ideji árakból kiindulva – jövöre százhúsz, úgyhogy még jól is jártunk, hogy befagyasztják az árát

     • fella

      ja, kurva jól, a faszkodása miatt fogunk az összes többi igazolásra fejenként 20-szal többet fizetni

     • Pite

      Griezmann hibája az egész!!!! KÖCSÖG FASSZOPÓ CSIGAZABÁLÓ! Miért van benne egy olyan érték ami minden más focistából hiányzik?? GYÖKÉR GECI. Bárcsak a teljesen kompetens és felkészült boardunk megkérdezte volna időben, hogy mi lesz ha jön a transferban…

     • Freeezer89

      Barbi most aktíválta magát instán, inkább azt nézd, és ne baszd fel magad 😀

     • Rio

      Vagy ahogy ismerősöm írja minden második facebook bejegyzésében: faszopo

     • Csinibob

      Azért ez már az az összeg, ami jelentősen behatárolja a kérők körét: Barca, Madrid, PSG, City, United, Chelsea.

      Ráadásul 3-4 prémium éve maradt, én nagyon elgondolkodnék ezen.

   • fella

    szerintem meg idióta, hogy nem élt élete lehetőségével. adott ő eleget az atleticonak ahhoz, hogy amikor 100 millió euróért távozik senki ne szólhasson egy rossz szót se.

    • reelbeba

     Háde ennyiért jövöre is oda megy ahova akar

     • reelbeba

      Mi meg vagyunk akkora balfaszok, hogy jövöre is ott fogunk kuncsorogni

     • fella

      jövőre 27 éves lesz, simán lehet szar szezonja, simán megsérülhet, simán előkerülhetnek olyan arcok (mint idén a komplett monaco), akik fiatalabbak, gyorsabbak és vonzóbbak, mint ő. most minden klappolt ahhoz, hogy a unitedbe igazoljon, ehelyett választotta a maradást. a nyilatkozata korrekt, persze, de ettől még hülyeséget csinált, ezt valszleg ő is tudja, látva mondjuk akár a spancija, lacazette átigazolását

     • RedMark

      Raadasul pogba is haragszik ra

     • reelbeba

      nem mindenkinek ám olyan vonzó a péel, ahol a csapatok fele rögbit játszik foci helyett, plusz mourinho se mindenkinek a világ legjobb edzöje. A péz jó, az biztos

     • fella

      január óta teljesen egyértelmű volt, hogy a relative vonzó péelben a relative vonzó unitedben fog játszani jövőre a szimpatikus, de tök irracionális pálfordulásáig. ezt sztem elbaszta, de alaposan

     • reelbeba

      nem értek egyet. aszongya szar alaknak tartaná magát. Amit elhiszek neki, mer én is. Plusz nem marad le semmiröl, és a péel sem fog bezárni csak azér mer nem jön a müvész úr.

     • fella

      szerintem komoly önértékelési problémái vannak, ha így fogja fel a tico banjét. semmi köze hozzá, ráadásul a klubja se járna szarul, az meg ugye külön vicces, hogy aláírt egy új szerződést azonos kivásárlási árral de magasabb fizuval erre az egy évre.

      az egyetlen dolog, amiért lelkifurkája lehet, az a kihagyott tizi a real ellen, de az meg má mikor volt

     • reelbeba

      a te távpszichoanalízised vs gríz saját nyilatkozata: szerinted melyiket tartom validabbnak? De nem bántiból mondom, komolyan, ma nagyon nyájas vagyok

     • bazdmeg, a pszichoanalízist én akartam írni 😀

     • fella

      neked jobban állt volna am, mégiscsak nomen est omen meg ilyenek

     • fella

      mondom, nem kétséges, hogy szimpi, de ettől még a lelki békéjén kívül csúnyán elszabta

     • fella

      meg mert szétbaszta a nyarunkat, de gondolom azt leszarja

    • fella

     amúgy végsősoron ezt is mi basztuk el, ha a cas-ítélet előtt kicsengetjük a release clauset és legazoljuk, akkor eső után köpönyeg lett volna a sajnálkozása

  • Salvatore

   Te miért kajálsz be mindent??? (Aztán persze lehet, hogy pont ez jön be 😀 )

 • Schweinsteigerlin
  • Pásztor László

   Ugye van az a teória, hogy Zlatan ha felépült ősz végén, vagy januárban, akkor még szivesen játszana itt a szezon végéig, amit én nagyon adnék. Lehet ettől is függ a csatár igazolás, hogy mizu van Ibra térdében. Bár nem valószínű

   • bold: megvesszük moratát 80ér (ez nem a bold része), ibra visszatér novemberben és kiszorítja a picsába 😀

    • Pásztor László

     Adom amúgy, játszhatnánk minden meccsen 4-2-4-et Marci, Rashi, Ibra, Morata négyessel elől 😀

    • lasi

     állva tapsolnám csozét

    • és befutunk hatodiknak

     • lasi

      az se a bold része :DDDD

 • bfgbobo

  Mivan megírta az NSO is hogy mindenki be van szarva? 😀

 • Roleee_#JoseOUT

  Rooneyval Fructiet is elveszítjük? 🙁

  • Csinibob

   99%

   • Roleee_#JoseOUT

    elöszőr Moyes_story, aztán Fructie, ennek sose lesz vége?! 🙁

    • MuriÁgnes

     Durkop :((((((

     • MuriÁgnes

      Mondjuk szemely szerint Hamptitusert es Pokmalacert nagyobb konnyeket ejtek.

     • Csinibob

      A Durkop-upvoteok voltak depresszív napjaim fénypontja! Hiányzol, durkop!!!! <3

     • Pite

      nekem is Pokmalac hiányzik a legjobban, meg talán Durkop és Hampitus a többiek nem 🙁

     • filozofi

      nekem te hiányzol a legjobban <3

     • Pite

      kis cukim <3

      nekem Zoli bácsi fog 🙁 mi lesz velem nélküle 🙁

     • lasi

      feketevipera, everred, robingood (bár, akkortájt én még csak olvastam a fórumot)

     • Freeezer89

      az se tegnap volt 😀 klasszikus nevek, a régi szép idok

     • MuriÁgnes

      Oke, megertettem, kocsog voltam.

     • Pite

      de te itt vagy

 • Angus

  Ha érdekel valakit, nekem ez nagyon-nagy letargia. Nem látom többet gyerekkori kedvencemet United-mezben.

  Az viszont tuti, hogy Everton meccset rendszeresen nézni fogok.

  Mekkora szar már… :((

  • Angus

   Aztakurvabazmeg, nem is hiszem el

  • MuriÁgnes

   Szerintem jobb ez igy mindenkinek.

  • lasi

   Én megértelek. kb. 2004 óta vagyok United szurker. És Rooney is szerepet játszott ebben.

  • Attylon

   Ne aggódj, 5-6 meccs és már Everton meccset sem kell majd nézned, mivel cserepadra szorul. 🙁

  • Golf

   Nekem is az. Faterral (aki sajna már nincs köztünk) közösen néztük a bemutatkozását a fener ellen és ámultunk, hogy mekkora játékos lesz ebből a kölyökből. Talán ezért a közös élményért is szerettem annyira Roo-t… 🙁

  • mrmojo

   évekig rooneyt tartottam a csapat ikonikus tehetségének, de olyan változáson 30 körül legfeljebb csak a poszt-barca ronaldinho ment keresztül mint rooney az utóbbi években, leszámítva hogy előbbi legalább néha adott egy felesleges kötényt, nem ugyanaz a játékos, nem ugyanaz az ember

   • Angus

    örök kedvenc marad, hajrá Everton

 • fella

  szerintem pogba itt is magáévá teszi majd a 10-est

  • lasi

   van még ezeknek a számoknak bármi jelentősége a játékosok számára? csak, mert Labile kurvára nem 10-es.

   • Csinibob

    PP10

    • fella

     10. § (1) Első fokon ítélkeznek:
     a) a járásbíróság,
     b) a közigazgatási és munkaügyi bíróság és
     c) a törvényszék.
     (2) Másodfokon ítélkeznek:
     a) a járásbírósághoz és a közigazgatási és munkaügyi bírósághoz tartozó ügyekben a törvényszék,
     b) a törvényszékhez tartozó ügyekben az ítélőtábla,30
     c) az ítélőtáblához tartozó ügyekben (233/A. §), továbbá a 235. § (3) bekezdésében meghatározott esetben a Kúria.
     (3) Felülvizsgálati ügyekben a Kúria jár el.
     (4) Ahol a törvény járásbíróságról rendelkezik, ott ezen kerületi bíróságot is érteni kell.

   • Tam

    Tudomásom szerint Bailly 9-esben játszik a válogatottban 😀 Mikor ellenünk toltak barátságos meccset az EB előtt, még fel is háborodtam, hogy ki ez a gyökér, aki védő létére ebben tolja 😀

   • mddnszksz

    általában egy csapatban a legjobb játékos viseli a 10-es mezt. kivéve mennyei megyeiben. nálunk pl. a csatárból az évek során középhátvéddé lett csapatkapitányunk aki imád fiatal gyerekeket kettétörni 2 bicikli csel között

 • Angus

  Rooney tényleg lelép?

  • Angus

   ????????????????????????

   • fella

    jaja

    • fella

     michael keane, sníderlen, rooney… a fél blog látens everton-szurkoló lesz jövőre 😀

 • Csinibob

  Viszont ha Rooney megy, akkor alá van írva a szerződés egy centerrel biztosan 🙁

  • fella

   aztán woody be ne jelentsen egy exluzív partnershipet valami indonéz call center céggel

 • lasi

  off: Theo Hernandez -> margit. kaptyák be!

  • mddnszksz

   várható volt, marcelo is már 30 jövőre. ezért kellene nekünk is egy új jobbekk(semedo vagy karsdorp aki a romába ment)

 • mddnszksz

  elmegy az ember dolgozni röpke 13 órára,aztán eladjuk Wayne-t? vagy mi a bánatos faszért búcsúzkodik mindenki tőle twitteren?

  • Csinibob

   Lófasz nincs ott, nem búcsúzkodás. 😀

  • az eladás az optimista forgatókönyv. nehogy a végén ingyen menjen

   • Pite

    Szerintem megerdemli hogy ingyen elengedjuk. 15-20 milliokert eladni gazabb lenne sokkal.

    • amennyiben?

     az everton az ő marketing értékén nem keveset fog húzni

     • Pite

      De az ilyen 15-20 millioert kikutyazott legendas sztoriknal keves rombolja jobban a klub imidzset.

      Halank jeleul elengedjuk ingyen egy jo csapatba ahol jaszhat is -> jofejek vagyunk

     • amikor kínába el tudnánk adni egy fél griezmann áráért, nem igazán van helye jófejkedni. fizessenek csak, tele vannak pénzzel

    • Csinibob

     Majd valaki figyelmeztesse a derék kollégát a kommented alatt, hogy még 25 mio-nk mehet bele Rooney fizetésébe.

     • fella

      van ám olyan forgatókönyv is, hogy kölcsönbe megy csak, és a fizuja felét mi álljuk 😀

     • Csinibob

      Az a legrosszabb 😀

   • fella

    de csak a szüleit ment meglátogatni, nem?

    • lukakuról beszéltem, ne fárassz

     • fella

      jaj de nem vagy humorodnál

     • fasznak kell provokálni? ha az életben is ezt csinálod mikor unod magad, biztos nem kevésszer vágtak már szájba 😀

     • fella

      dzsíz, mi volt ebben a provokáció? na mindegy. az életben még inkább jófej vagyok, meglepődnél!

     • Freeezer89

      :DDD

    • fella

     https://twitter.com/utdhq/status/882648313895538690

     Sőt vitte az ügynökét is, akinek a nagybátyja az Everton elnöke

     • Schweinsteigerlin

      Abban szinte biztos voltam, hogy a fizeteset mi fogjuk egy reszben allni…

     • Schweinsteigerlin

      Anyam levadaszom, szamaritanus egylet

 • bfgbobo

  Brutál megszoptuk ezt az Ibra sérülést, mert ennek a transfer windownak nagyon olyan szaga van hogy áprilisban még eszünkbe se jutott volna csatárt igazolni a kezdőbe (szóba került talán Hirving Lozano, de ő inkább pados lett volna).
  1 éve még biztos hogy lett volna itt, addigra beérik Marcus és szépen lement volna a váltás, ehhez képest most kergetjük a piacon elérhető legdrágább csatárt

  • fella

   word. ibra térde és a tico banje rendesen keresztbebaszta a terveket

   • Freeezer89

    már most magyarázzuk a bizonyítványt? nincs nagy bizodalmam a jovoben

  • Pite

   Griezmannt jobban beszoptuk szvsz

 • https://pbs.twimg.com/media/DD-9TxjXoAUdT9Y.jpg

  tiattok

  bbc szerint 53 millió euró, ami lehet 60 is bónuszokkal

  anyjukat

  • RedMark

   Ezt az igazolast sajnalom eddig a legjobban a nyaron, sanchez eligazolasa enyhithetne a fajdalmamon.

  • MuriÁgnes

   Ingyer volt.

  • fella

   most kell rámenni zsirura

  • ander

   a szarzenál kurva jól igazol, mi meg elhozunk egy moratat brafó

  • lasi

   Bassza meg!

  • bfgbobo

   szar érzésem van vele kapcsolatba, nem azért mert jók a számai, hanem mert ő lett volna az Atletico igazolása Griezmann helyére
   Évek óta vannak ilyen számokat produkáló csatárok a Ligue 1-ben, de azok eddig többnyire felsültek máshol(Gignac, Giroud, Sámák) de ezt most valamiért nem tetszik

  • truedevil

   régóta nem tudom komolyan venni az arsenalt, viszont így, hogy nincs bl náluk + jól is igazolnak, hát attól fosok nehogy wenger egy bajnoki címmel vonuljon vissza

   • Kuba

    Na jó, azért nemár…:D

  • Schweinsteigerlin

   Ez rendes szarul erint, bar igy jobban szem elott lesz egy Citynek plö

  • Pite

   Ha ok 50-ert viszik Lacazette-t mi meg 80-ert moratat, az olyan mintha en ingyen ejszakaznej Palvin Barbival te meg fizetnel Ruzsa Magdiert.

   • *kálmán olgáért

    • Pite

     Lenyeg a lenyeg takynosra fogja szopatni a PL-t a srac es ez nem Bold

     • fella

      akkor te a jövőbe látsz

 • lasi

  Valaki Lukaku-t nem akarja, valaki Morata-t. En vagyok az egyetlen hulye, aki kurvara nem porogne ezen, amig egy normalis kp-t es egy fasza szelsot, vagy egy tamadasban is hasznalhato szelsovedot (jobb oldalra) nem hozunk?

  • Limb for a Limb

   There’s no value in the market

   • stanley

    Illetve, há’ se Dortmund, se Monaco nem vagyunk.

    • Limb for a Limb

     Fella megoldja

  • infinite_red

   én mindkettőt leszarom, mert egyiket se hoznám, de való igaz, hogy egy középpályás igazolás sokkal fontosabb perpill.

  • Pásztor László

   Tökre adlak, azok a priorok.

 • Krunyec

  Checkoljátok Rashi instáját, kurvajó training montázst rakott fel. Első ami igazán tetszik. (nem, nem tudom ide megosztani azt a tetves instagram videót)

  • infinite_red

   és ez a gyerek jó 2 évvel fiatalabb mint én 😀

 • fella

  https://twitter.com/Devils_Latest/status/882561884930658309

  valaki már liverpoolban készíti elő az evertonba igazolását. mondjuk ez kétségkívül advantage, ha tényleg akarjuk lukakut, gyorsan le lehetne rendezni a dolgot, úgyis azt írják, hogy rooney eligazolása még a héten hivatalos lesz

  • Chestcontrol

   es akkor mezszamukat is vihetnek magukkal 😀 am nem tudom hogy vagytok vele nekem azert furcsa lesz rooneyt mas csapatban latni

  • te tényleg minden szart benyelsz elsőre 😀

   • fella

    ezen mit nyeltem be?

    • a kibaszott lukakus fasságot. mellesleg rooney szülei még mindig ott élnek szerintem, szóval ennek hatalmas hírértéke van

     • fella

      biztos véletlenül hozza a teljes angol sajtó, hogy megy az evertonba 😀

      lukakuval óvatos vagyok, de érdekes módon a cselszis szál egész nyáron baromi jelentéktelen, pedig sokan done dealként kezelték.

     • pihenj egy kicsit

     • Chestcontrol

      fella sosem pihen… /komment fizetik ot Strigoek 😀

     • Asimov

      En azert orulok hogy tolja, nekem meg twitterem sincs. Amugy meg lukak>morata. Bar egyik sem united szint ha meg van olyan

     • Chestcontrol

      hat ha azt nezzuk h befer fella is akkor sztem lukaku is meguti a lecet

     • Limb for a Limb

      majd, ha az NSO lehozza 😀

     • Chestcontrol

      en pedig azt mondom remelem most forrobb nyomon vagy mint azzal a moratas faszsaggal 😛

  • Harrari Ezra

   nekem inkább tűnik Hajdúszoboszlónak

  • Pepoka

   én az emnétyen olvastam szóval tuti igaz, ők meg a Sun-tól szóval még sokkal igazabb

   “A Manchester United törölte csapatkapitányát, Wayne Rooney-t az együttes amerikai turnéjára utazó keretből, miután a klub gólrekordere elfogadta nevelőegyesülete, az Everton kétéves szerződési ajánlatát.”

   “A Sun értesülései szerint a Manchester United gólrekordere – minden sorozatot figyelembe véve 253 gólt szerzett a Vörös Ördögök színeiben – kétéves szerződést írt alá az Evertonnal, ahol heti 250 ezer fontot keres majd. Az átigazolást állítólag még ezen a héten megejtik.”

 • stanley
 • Csinibob

  A 90 milliós Lukaku > 80 milliós Morata

  És Persze: Martial > Blackett > all

  • Pásztor László

   Mekkora sírás-rívás lesz itt, ha Rashi ki lesz baszva a szélre, mert Lukaku csak elcseszett 9-est tud játszani, és lövöldözzük fel rá a labdákat…………………

   • Harrari Ezra

    Lukaku_nem_csak_bója. ettől függetlenül ennyiért NE!

    • Pásztor László

     Majd ő fug futkározni a szélen? 😀 Értem én, hogy nem bója teljesen, de Rashit teljesen kiszorítaná, mert a 90 milliós csatárnak játszania KELL. Morata-t sokkal könnyebb lenne kibaszni a padra.

     • Harrari Ezra

      4-4-2-ben pl nem kellene ezen aggódni, de 3-2-1-ben sem értem, miért kéne neki a szélen is futkároznia, másrészt meg Morata nem lesz annyival olcsóbb, hogy lehessen padoztatni. nem vagyok én #teamromelu, de az embert mindig mindenki egy kézlegyintéssel intézi el.

     • fella

      mert eddig nagyon úgy tűnt, hogy nincs reális esély rá amiatt, hogy a cselszibe vágyik. én benne is látok fantáziát, szeretem az ilyen oldschool centereket, meg amúgy is van egy teóriám azzal kapcsolatban, hogy az erőcsatár reneszánszát éljük az angol fociban

     • Chestcontrol

      a margo szelere: azert fossa golokat

     • Harrari Ezra

      ráadásul sebességben idén olyanokra vert rá, mint Mané, Sané, Antonio, Walcott, Hazard, Zaha stb. nyilván ez egy kiragadott érték, de akkor is beszédes

     • fella

      nem egy one-touch király, de ha matic mellett azzal érvelek, hogy a pl-provenségénél és puritánságánál fogva az “egyszerű de nagyszerű” kategória, akkor az lukakura is igaz. plusz mögötte/mellette egy kétcsatáros játékban bőven megél rashford is, akinek talán nem is baj, ha nem a kapunak háttal kell játszania. nem sírnék miatta se, na

     • Harrari Ezra

      nem ez lenne a bajnokcsapat feltétlenül, de néhány kérdést megoldana (alternatív játékosokkal ugyanúgy persze)
      https://uploads.disquscdn.com/images/7bcc1a794b1c778a252b37ace12830f5c6545fa94ae647c50ef2efacd96d555d.png

     • Golf

      Engem ezzel megvettél 🙂
      Egy Semedo-t még elnéznék ott a jobbon.

     • infinite_red

      A jó öreg, latyak által is használt diamond.

     • stanley

      Nyilván elől főleg Micki és Rash szorulna szélre, de lehetne ez kellően fluid, ha hátulról meg van támogatva.

     • Pásztor László

      Naivitás, hogy mi szélsők nélkül lépnénk pályára. Lenne benne fantázia, de Pogba és Ander mindkét szélre kellene figyelniük védekezéskor, csúnyán ki lő többet verseny lenne minden meccsünk.

     • fella
     • stanley

      Csak eljutunk a 3421-ig. 😀

     • Chestcontrol

      szvsz Lukaku > Morata

     • Egy erőcsatárhoz (target man) nem árt, ha vannak szélsők is akik középre adják a labdát. Ha Martial, Rashford, Mata, Miki lesznek a szélen, akkor teljesen felesleges target mant igazolni mert annyira lesz izgi a támadójátékunk mint idén.

     • Chestcontrol

      majd shaw -Valencia

     • fella

      a támadójátékunk sosem azért volt izgi, mert elképesztően kreatív volt, hanem azért, mert hatékony. egyébként adom amit írsz, és a perisic-hajsza azt mutatja, hogy murinnyó is észrevette ezt. lukaku mindenesetre újabb lépés lenne a pragmatizmus irányába, de lehet, hogy ez nem jelent rosszat.

     • Pásztor László

      Nem látom, hogy 4-4-2-t fogunk játszani, 3-2-1t talán, de ott se hiszem, hogy Rashfordnak Lukaku mögött kéne játszania, mert akkor játszon ott Miki és Mata, akiknek az a posztja. Szélre meg ne kerüljön ki, feleslegesen fog szenvedni ott.

     • Chestcontrol

      70misiert ne a padra hozzunk mar jatekost

     • Pásztor László

      Morata nem olyan játékos lenne, mint Lukaku. A belgát 3-4 top csapat körbe udvarolta már, klasszis center, akit még 20 meccsre se fogjuk tudni a padra rakni sértődés nélkül, arról nem beszélve, hogy Rashfordnak több kéne idén, min a maradék 15 meccs a kezdőben centerként.

      Morata ára annak szól, hogy mi akarjuk, illetve Perez pénzt akar látni belőle, nem a tudásának. Nem ér 70 milliót, se 90-et, talán 50-et euróban. De tökéletesen cserélhető lenne Rashforddal, alkalmanként mehet a szélre is, biztos nem fog bedurcizni, ha 5 meccsen keresztül mondjuk csak a padról szál be. Nem mellesleg egyszerűbb lenne eladni, ha Rashford már ott tart.

      Lukakuval csak szopnánk, már az első évben is.

     • Chestcontrol

      csak itt ugye sokan azt hoztak fel ervnek h keves golt lottunk….. na most mar morata ezen nem segitene szvsz… lukaku viszont fossa a golokat es PLproven is. en nalam akkor is a belga egyertelmuen

     • Pásztor László

      Mert úgy állunk hozzá, hogy Morata 20+ gólos csatárnak jön. Korántsem. Rotációs csatárnak jön, akinek 15 gól a feladata, és Rashfordnak és Marcinak kell felnőnie a poszton. Rashford és Morata ha ketten összeraknak 30-35 gólt max, akkor jók leszünk, és ez már reális szerintem. Plusz ott van Marci, meg a középpályás tömeg.

     • RedMark

      De 75ert ne vegyunk mar rotacios kap…csatart 😀

     • Golf

      Megvennénk Nikolicsot 10 millióért, ő is hozna 15 gólt. 🙂

     • Chestcontrol

      de szalai meg olcsobb es nem torne a segget a pad, Fellaval ugyis spanok

     • Ruud

      + nem serul le valogatott szunetben 😀

     • Pásztor László

      De fogjátok már fel, hogy ne az árát nézzétek :DDDDDDD

     • RedMark

      Hat de nezem az arat, 70-80 millioert olyan jatekost illik venni, aki a csapat huzoembere lehet, nem pedig egy cserejatekos

     • Pásztor László

      Akkor jólvan…………..

     • RedMark

      😀

     • Chestcontrol

      de 70(ma mar 90eket olvastam) misiert a 15 gol es a padozas illetve rotalas az csak nekem bassza a csoromet????

     • Chestcontrol

      de a 15golban sem vagyok en annyira biztos. (max a ligakupaval de nehogy mar azert hozzuk ide)

     • Pásztor László

      De fogjátok már fel, hogy ne az árát nézzétek :DDDDDDDD

     • Chestcontrol

      jah ok akkor mit??? jah igen a goljait 😀

     • Pásztor László

      nem ragzom tovább, mintha fának beszélnék…..

     • Rio

      Hagyjad, sok ember jobban ert a penzugyekhez mint azok a szakemberek, akik mar romma exceleztek az osszes lehetseges forgatokonyvet a megeri/nem eri meg tengelyen.

     • mrmojo

      van kb 30 értelmesebb opció 15 gólos rotációs csatár moratánál, ha ezt komolyan gondolod, nem mellesleg 30-35 gól együtt a két main goalscorerünktől megint egy kb ilyen szezonra lesz elég

     • fella

      (jelenleg morata is 90 milliós csatárnak tűnik)

    • ennyiért nem kéne valóban, de inkább egy PL kezdőcenter ennyiért, nem egy bohócligás padozó majdnem ennyiért…az életkorról ne is beszéljünk
     sokkal inkább Lukaku

    • mrmojo

     lukaku azt tudja mint ibra, csak kevésbé jól, kevesebb játékintelligencia, technikai tudás stb., széttárt karok és egó az van, de a csapatjátékot annyira behatárolná hogy ott tartanánk mint ebben a szezonban

   • stanley

    https://www.youtube.com/watch?v=NdjlPLvo0rA Azért érdemes meglesni az idei gólját, de amúgy 90 misit nem ér, kurvára nem.

    • Newton_heath

     Rashford mellé jobban illene egy képzettebb, okosabb jobb link-up playt tudó támadó. A kettőből egyértelműen Morata nálam.

     • Csinibob

      HA jön Morata vagy bárki, akkor Rashford csak a padon lesz. Persze bohóckodhat a balszélen, de abban nem sok köszönet lesz.

     • Newton_heath

      Nem. Alapember lesz.

     • Csinibob

      De hol?! 😀 Nem balszélső, és, ha hozunk csatárt, akkor nem is centerben.

     • Chestcontrol

      lesz liga kupa fa kupa bajnoksag BL sztem jut boven szerep mindenkinek

     • stanley

      De ez nem rajtunk múlik. Én se hoznék csatárt, de úgy látszik ez a prioritás. Szerintem ez akkor lenne amúgy jó, ha egy Lukaku pl. nem játszana csak vagy 40 meccset, főleg PL-BL, Rashford meg megkaphatná a többit.
      Martialnak is jó lenne szabad területet engedni, ehhez mondjuk egy Shawval való kooperáció jó lenne.

     • hozéban ebből a szempontból nem bízok, lásd Ibra esete (akiért ugye az igazolásnál nem is fizettünk)
      ha most jönne egy (random) csatár 80-90ért, azt megint szarásig játszatná

     • reelbeba

      Szerintem zlatan sérülése borított mindent, hozé megtartotta volna. És az ö helyére akar vkit, aki tud mit kezdeni a beadásokkal, jól fejel, jól tartja meg a labdát. Legalábbis én erre következtetek abból hogy kazetta pl nálunk szóba se került.

     • Newton_heath

      Balszélen vagy centerben…Bárki jön, ő lesz legalább a második legjobb támadó a csapatban, neki lesz helye a kezdőben.

     • Csinibob

      ezt a Martialnál gyengébb számai mondatják veled?

     • Newton_heath

      Mindent egybevetve többet látok Rashfordban…Amit eddig Martial-ból láttam (ideértve a mentalitását a hozzáállását is) az alapján kizártnak tartom, hogy top játékos lesz a francia. Rashford ráadásul jó 2 évvel fiatalabb, még mindig suhanc. Durva, de nekem Rashford a szélen is jobban tetszik, Martial keveset egyazegyezik, keveset vállalkozik, ha sündisznóban van az ellenfél. Szélsőtől azt várom, hogy vállalkozzon, ha 2 ember van rajta, akkor is próbálja meg.Ha ketten vannak rajta, és 3 szor megpróbál elmenni és egyszer sikerül, kétszer ki/belevezeti az emberbe, az nekem ok. Inkább ez, mint egy olyan játékos, aki 3-ból 3 szzor visszaadja a középpályásoknak. Rashford tökös és sokkal erősebb mentálisan. Egyébként úgy érzem, hogy Rashford az előző szezonban nagyon bizonyítani akart, hogy helye van a csapatban, ezért volt sokszor görcsös, és hibázott többet, Ibra sérülése után megnyugodott, onnan szerintem sokkal jobb volt. Sok tényező van még, és aláírom, hogy van amiben Martial jobb, de szummában szerintem a döntő faktor a fej és a mentalitás lesz.

     • Chestcontrol

      azert 19evesen nem is kell h lenyomjon 40+meccset

     • fella

      ja, idén is alig játszott

     • Csinibob

      ha szerinted a balszélen volt értelme, akkor valóban, hasznos volt!

     • fella

      egy 19 éves gyereknek 50 meccs egy unitedben a poszttól függetlenül kurvára hasznára van

     • Csinibob

      és még 50-re ott van szüksége!

     • mrmojo

      rashfordnak a legfőbb skillje a szélen a hosszan megtolva kivezetem/belevezetem az emberbe cuccok, középen pedig messze nem elég eredményes, persze a szezon végére belelendült ezért alakult ki irreálisan kedvező kép a szezonjáról

     • Newton_heath

      Faszságokat beszélsz.

     • mrmojo

      rashfordból nagy játékos lesz meg minden, de valid amit mondok. azzal tisztában vagyok hogy ez a szint nálad, miután érveket követeltél és 500 szavas kommentekben elmeséltem miért marhaság amit oliver stone kapcsán benyeltél, és sunyi, aljas módon egy kurva szót nem sikerült válaszolnod rá, úgyhogy érthetően fogalmazva: vigyázz a szádra te szarházi

     • Newton_heath

      :-))) Hóhó régi sérelmek.

      1. Emlékszem a dologra, bocsáss meg de én úgy emlékszem, hogy te futamodtál meg, és nem tudtál semmit arra vonatkozóan írni, hogy a dokumentumfilm fő mondanivalója szempontjából (mert elég egy szálra van felfűzve) milyen tévedések csúsztatások viszik félre a nézőket. Szerintem az azóta eltelt időszak sem a mondanivalója ellenkezőjét igazolja, hanem pontosan azt.

      2. Rashford. Az, hogy a hosszú idő után az akadémiánkról feltűnő első kiugróan tehetséges 19 éves játékosról azt írod le, hogy legfőbb skillje a szélen a hosszan megtolva kivezetem/belevezetem az emberbe, amiatt ne nekem kelljen magyarázkodnom…Különösen látva, hogy ebben a fos jelenlegi csapatunkban más, magasabb polcon lévő játékosok milyen szánalmas teljesítményekkel tudnak a keret megbecsült tagjai lenni. Ez a vélemény nálam annyira szinten aluli, hogy erre nem tudok mást írni, ne haragudj.
      3. Én mindig figyelek arra, hogy embereket ne minősítsek, csak a véleményüket…Te is én is több ezer kommentet írtunk ide, mindenkinek becsúszik baromság..Az hogy a véleményedre azt írom hogy faszság (szerintem!) ez még belefér. De a “vigyázz a szádra te szarházi az nem”. A sunyiság és az aljasság is távol áll tőlem, elhiheted. Peace.

     • mrmojo

      1. két maratoni hozzászólásomra nem érkezett válasz, amiben pontról pontra érveltem, (azóta csak az derült ki hogy stone még jobban szem elől tévesztette a valóságot) viszont előtte a szarházizásomhoz hasonlóan lettem elküldve a faszba, ez meglehetősen visszatetsző
      2.rashford valóban kiugróan tehetséges, főleg csatárban, szélen az utolsó 2 hónapig rendre használhatatlan performanszai voltak egy-két villanással, bőven nem kell neki 50 meccset játszania, főleg nem mint a gólszerzés második felelőse, vannak nála magasabb polcon lévő játékosok akik még gyengébbek voltak, nem róluk volt szó (martialnak hasonló szezonja volt, mégsem úgy van elkönyvelve mint rashfordé)
      3. biztos sok baromságot írok, mindenesetre a válasz véleményem szerint, -a hirtelen felindulás ellenére- adekvát volt részemről, legfeljebb nem túl ízléses, egy ilyen random faszságokat beszélszre (gondolj legalább bele ha valakinek azt mondanád élőben hogy faszságokat beszélsz azt semmiképpen nem úgy venné le hogy most sztem hülyeség amit mondasz, nyilván lenne rá reakció)

     • Newton_heath

      Figyu, ha túl későn írtál választ rá, akkor már nem olvasom vissza a posztjaimra írt válaszokat, a diskuszos maileket ignorálom…Ha nem reagáltam a maratoni posztjaidra, akkor biztosan nem olvastam, sorry. Nem volt bennem rossz szándék. Viszont szívesen elolvasnám így utólag.

   • Csinibob

    Viszont 20-25 gól között biztosan hozna a PL-ben. Én sem akarom őt, de sokkal jobb opciónak tartom, mint Morata.

    • Pásztor László

     Csak Rashford szemszögéből meg szarul jövünk ki.

   • RedMark

    Azert vele jobban meg tudnek baratkozni, mint morataval 😀

 • fella
  • Golf

   Jó kis ékpár lesznek Moratával. 🙂

  • infinite_red

   agent pogba keze lehet a dologban

  • RedMark

   #látnokmárk

   • Fish08

   • Harrari Ezra

    #márkhívó

 • Chestcontrol

  http://store.manutd.com/stores/manutd/en/c/training/collections/2017-18-training off(?) de az idei ezdo cucccok nagyon odabasznak……… par honap es a sportsdirecten tuti olcsobb lesz.

  • stanley

   Valami frankó Unitedos pulcsira már régóta gyúrok.

   • Chestcontrol

    http://store.manutd.com/stores/manutd/en/product/manchester-united-training-top—grey/191675 szerelem elso latasra/…….. de a 3/4edes edzonaci sem rossz….. kb 4dolgot vennek is csakhat ugye a penz….

    • Chestcontrol

     csak az a baj h az asszony kezeli a kasszat!!!! ne kovessetek el ezt a hibat sracok

     • Fish08

      ha néha elviszed 2-3 napra “nyaralni” akkor ezeket elnézi 😀

     • Chestcontrol

      sokat utazunk nekem a nyaralas az ha otthon ulok a kanapen es meccset nezek 😀

     • Fish08

      Neveld United szurkolóvá 😀

     • infinite_red

      erről ismerősöm jutott eszembe. anno kijöttek hozzánk és valahogy szóbajött a fizetés, aztán beszólt az asszonya: “amíg az én tárcámba keresed a pénzt, egy szavad nem lehet!” 😀

  • Csinibob

   Amúgy az tudjuk, hogy a sportsdirect-es mennyiben azonos a store-ben kaphatóval?

 • Chestcontrol

  @fellathebest:disqus,@disqus_SDtX1GcN1G:disqus varhato a heten(napokban) valami bejelentes mar? Maticsrol ok h varunk a cselzi bakayoko dealre de azert csak kene valami hataridot szabni ott is, mert ha az az uzlet bebukik akkor baszhatjuk mi is…. 90szazalek akkor h az usa turara nem lesz meg a keret, ahhoz kepest h jose mar kesz kerettel akart menni…… dissapointing :/

  • Golf

   Tuti nem a kész keret ül majd a repülőn. Sajnos. 🙁

   • Chestcontrol

    ez azert eleg pancser munka, mert mar jo elore tudtak kit kiket akarunk….. Griezmanntol fuggetlenul

  • Chestcontrol

   illetve nagyon irjak a mai lapok Rooneyt az evertonba… bele lesz esetleg kalkulalva egy Lukaku Dealbe??? istenem de orulnek ha a belga jonne es nem Morata

   • Rio

    En nem orulnek annak, ha egy torony hatarozna meg evekig a tamadojatekunkat, akkor annyi a dinamikus focinak. Lukaku jo playa, csak nem ide

  • stanley

   De ezt miért tőlem kérdezed? 🙂
   Én nem igazán vagyok twitter huszár. Egyelőre én is le vagyok lombozódva, meglátjuk mi lesz, reméljük a legjobbakat!

   • Chestcontrol

    te meg fella itt alszotok a blogon 😀

  • infinite_red

   4 nap múlva túra, we’ll see!

  • fella

   Matic meg Morata szerintem lepattan a turaig

 • truedevil
  • Golf

   Ez azért jófejség. 🙂

   • RedMark

    Lingardnak minden hulye huzasara jut egy ertekelendo ami miatt nem birom ot utalni 😀

 • RedMark

  Beszarok, tenyleg megjelentek a lukaku fancies United cikkek.

  Szoljatok kit szeretnetek, masnapra elintezem.

  • Chestcontrol

   lukaku+cash=fella

  • kicsit sürgetni kell a chelsea-t

 • fella
  • Csordás Adrián

   Moyes Story?

 • Salvatore

  Bocs, ha vótmá: Somebody, írj minél több posztot ide nekünk! 😉

 • fella

  lol, griezmann már most arról beszél, hogy valszleg nem marad jövő nyárnál tovább. az egyetlen ami ezzel kapcsolatban eszembe jut, az az, hogy elmehet a picsába

  • 100 millió euró a kivásárlási ára? Jövőre sem lesz olcsóbb, meg kéne játszani.

   • fella

    jaja, ennyi is marad. mielőtt moratáért kifizetünk 90 milkát én is erősen javasolnám, hogy fussunk egy gyors kört griezmann-nal.

  • stanley

   De szerintem ez logikus. Most azt mondta a ban miatt marad, de ennyi. Az, hogy valaki meghosszabbítja x évre, x évvel a szerződését, az tudjuk pontosan mit jelent…

   • fella

    szerintem meg kapja be a szentimentalizmusát

  • GENERATI

   mikor tudtam, hogy fel akarok mondani, és amikor biztossá vált, hogy felvesznek, meg is tettem, az utána lévő időszakban a váltásig nem sok energiát tettem már bele, mert már az újat vártam… nem tudom, nála ez hogyan fog lecsapódni…

   • fella

    ugyanezt gondolom, szerintem az eddigiekhez képest szar szezonja lesz. már ez a legutóbbi sem volt százas a várható távozás miatt.

    • Chestcontrol

     sztem pont esert dobbant januarba igy legalabb nem az egesz szezon kuka…. plusz jovore vb

  • Golf

   Szerintem ez egy hülye döntés a részéről, hogy marad. Nem tehet róla hogy a tikónál idióták ülnek és trükköznek az igazolásokkal, miért neki kellene viselni a következményeit? Úgy lelépnék mint a szél…

   • kb jah, dolgozol egy helyen, máshova felvesznek jobb pénzért…aztán visszamondod, mert nem találtak senkit a helyedre (itt most ugye az van, hogy nem is vehetnek fel senkit)…na ne már

    • Golf

     Nem egészen ugyanaz, mert a ban nem miatta történt, szóval valami olyanért tartja a hátát, amihez semmi köze nincs. Én azt a részét megértem hogy nem akarja őket szarban hagyni, csak azt nem, hogy ezt miért olyan dologért teszi, amit nem ő rontott el…

  • Csinibob

   Mondjuk erre tekintettel, plusz az egy év, illetve amivel idősebb lesz, kérhette volna a kivásárlási árának csökkentését 10-15 mioval.

  • nemtom mér kell ezen vergődni még mindig, ember volt, nem egy féreg. rohadjon meg érte

 • mucus

  http://www.skysports.com/football/news/11667/10934516/alvaro-morata-to-manchester-united-how-could-he-fit-in

  kételkedőknek érdemes elolvasni, magáért beszélnek a támadó statjai, hogy Ronaldo és Messi a legtöbbnél az összehasonlítási alap.

  Kell.

  • Chestcontrol

   nem

  • infinite_red

   ez a cikk most meggyőzött, hogy nekünk mégis ő kell!!

  • mrmojo

   chicharito is évekig ilyen számokat hozott padról, mégse volt kezdő, nem véletlen, meg érdemes megnézni a többi szezonját is

 • Golf

  Ezt a Naby Keitát miért nem zsákoljuk be? Fiatal, jó, nem olcsó. Ideális igazolás lenne nekünk. Mellé Matic és készen vagyunk. Nem hiszem el, hogy Ed nem tud találni egy épkézláb középpályást…

  • mucus

   gondolom mert nem szerepel Mou listáján

   • Golf

    Jó, de a listáját már baszhatja, az azért az elmúlt pár hétben kiderült, különben fent ülnének az újak a repülőn. 🙂

  • stanley

   Amúgy pont ezt mondtam talán a podcastban de a sport csajos oldala interjúban tuti. Egy DM kell a kezdőbe és egy fiatal CM egyelőre a padra. Vagy úgymond kevesebb játéklehetőséggel.

  • Pite

   Mert not for sale. Lipcs franchise player eppen a srac, mennek BL-be, meg egy evet tuti marad. Ha elolvastad volna a 27 oldalas irasomat tudnad 😉

   • fella

    itt senkit nem érdekel annyira, hogy egy átigazoláshoz alaphangon három fél egyetértése szükséges

    • stanley

     A lényeg, hogy egy nem túl fiatal, de annál tehetségesebb CM-re kurvára szükség lenne és mellé egy DM-re is, aki meg kezdőként tudna játszani. Egy Matic, Herrera, Pogba, a padon ?, Fellaini, Carrick már azért pofásabban nézne ki.

     • fella

      ? = pereira, nem nagyon van nála sokkal jobb a piacon

     • stanley

      Passz, nem tudom. Nézzenek körül, szerezzenek valami 21-23 éves francia, portugál gyereket, aki be tud állni, ha Pogba lerohad és lehetőleg nem Anderson/Gibson szinten nyomja, nem tudok mást mondani.
      Mert ez szerintem baj lehet jövőre. Pogba és Ander is sokat játszott. Sérülés és teljesítményingadozás csúnyán benne lehet a játékukban. Pogbanak majd lesz még utána egy VB is, de jó eséllyel Herrera is fog menni. A középpályát be kell durrantani. Carrick plusz egy éve, meg a Fella szerelem összességében nem tett jót ennek a dolognak.

     • fella

      ilyen random arcok helyett tényleg itt van pereira meg mektominé 😀

     • stanley

      Jah, csak José nem nagyon látszik, hogy játszatni akarná őket. Szerintem most pl. a középpálya téma sokkal fajsúlyosabb gond, mint a szélsők vagy a csatárok helyzete. Mégsem nagyon hallok arról, hogy lenne valami mozgás ezen a téren. Oké, a Fabinho vs. Matic story, de a Perisic és Morata történet kicsit erősebben mozog.

     • fella

      hát mert a középpályára pontosan tudjuk, hogy kit akarunk, és minden bizonnyal régóta meg is egyeztünk a chelseavel, csak várják a felek, hogy bakayoko végleges legyen.

      pereirát deklaráltan azért küldte granadába, hogy idén beépítse a felnőtt csapatba, fosut sem véletlenül utaztatta mindenhova a felnőttekkel. a csatárposztot, a dm-et meg a wingert nem tudjuk házon belül megoldani, de egy-két középső középpályást még be tudunk dobni, ha szükség van rá.

     • stanley

      Legyen így!

   • Golf

    Van olyan hogy not for sale? Amúgy egy részét olvastam, ne sérts meg. 🙂

    • Pite

     Ha gecisok penzed van es a jatekos hisz a projektben akkor van. Lsd Mahrez tavaly

   • Csinibob

    Viszont a jövő évi kivásárlási záradéka kimondottan érdekes lehet!

    • Pite

     Igen-igen 45 m € ha jol emlekszem

     • Csinibob

      Elkezdhetünk spórolni mondjuk Perisic árán

 • RedMark

  Pogba meg mindig lukakuval nyomul.

  Sun: Lukaku joins Man Utd this week according to Paul Pogba’s Instagram.

  • RedMark

   Kiraly ujsagiro lennek

   • Fish08

    Joó Gabihoz képest mindenképp 😉

 • fella

  https://twitter.com/ncustisTheSun/status/882350823048708097

  a fat man robbantja a bombát, kíváncsi vagyok, van-e valóságalapja. ha mellérakom a délelőtti times-es cikket könnyen lehet

  • fella

   ha rooney is azelőtt lép le (hivatalosan), hogy nem jön senki előre, az elég szarul fog mutatni papíron 😀 se 7-es, se 9-es, se 10-es nem lenne a csapatban

   • Fish08

    Lesz Rashford, és Martial, még ha fiatalok is.
    https://www.mememaker.net/static/images/memes/4306709.jpg

    • fella

     ezért írtam, hogy csak papíron 😀 én bízom a kicsikben meg a leendő támadóban, és így minden bizonnyal lesz hely griezmann-nak is

     • Fish08

      Griezmannak csak akkor lesz hely, ha olyan támadó jön, akit jövőre kb olyan értékben adhatunk el, mint ahogy vettük. Vagy megválunk 1-2 irányítótól.

   • Chestcontrol

    akkor fella megkapja a 7est v a 10est??

 • fella

  visszadobott az inter egy 45 millió eurós ajánlatot perisicért, 55-öt kérnek. nemtom, hogy neki ki lehet az alternatívája, de efölé nem nagyon kéne menni

  • infinite_red

   45 milla ojró egy perisicért, 65 m font egy morataért… elbaszott egy világ ez.

   • fella

    erről írtak ma több helyen is, hogy azért mennek ennyire nehézkesen a dolgok a piacon, mert mindenki fejőstehénként tekint a világ leggazdagabb klubjára, woodyék viszont a lehetőségekhez mérten a legjobban akarnak kijönni a dealekből, ami viszont lassítja a folyamatot (és még eredményre sem vezet valszleg, mert perisicért és moratáért is a köbö reális piaci áruk 140%-át fogjuk a végén kifizetni).

    • infinite_red

     ezért kéne szépen továbbállni a faszba, aztán más emberek után nézni.

     • fella

      tök mindegy, hogy kiért megyünk, mindenkire valami agybeteg árcédulát raknak, ha bekopog a united. ha ezeket a játékosoka akarja hoszé, akkor gyorsan húzzuk be őket aranyáron, aztán uccu neki. ennek a faszverésnek tényleg semmi értelme, se az inter, se a real nem fog kevesebbet kérni, max még jobban felbátorodnak ahogy telik az idő

     • Csinibob

      ez nem mehet így, be kell látni, hogy az aranyár csak a world class-ért mehet, mindenki másnak van alternatívája, ha más nem, akkor némi szerkezeti módosítással

     • fella

      én azt gondolom, hogy ha a klubnak lehetősége van bárkit megvenni, akkor éljen vele. azért ne vegyünk olcsóbb b meg c opciókat, mert kevesebbe kerülnek

     • Csinibob

      hiába A opciókról beszélsz, ezek tisztes iparosok semmi több. ezek esetében még inkább megmagyarázhatatlan, hogy miért nem használja inkább a fiatalokat. 55 millió egy 28-29 éves Perisicért? ne basszál fel, az egy Martial ára.

     • fella

      jó hát én az elmúlt hónapokhoz hasonlóan hülye fasz vagyok, és azt gondolom, hogy amíg az edző élvezi a vezetőség bizalmát joga van eldönteni, hogy kit szeretne a csapatában tudni a opcióként. martialhoz képest douglas costa sehol nem upgrade, cserébe tök hasonló kvalitásokkal rendelkezik, míg perisic egy univerzális támadó, akit másra lehet használni, mint a már meglevő opciókat. ez szerintem nem olyan nagy baj

     • Csinibob

      Na, akkor az edző majd kaphat egy C opciót, mert Perisic hiába lett felírva, még felárral sem ér 55 milliót, aztán Woody nem neki felel, hanem a boardnak.

     • Fish08

      De fella pont az írta, hogy nem kéne már többet ajánlani perisicsért, emiatt tényleg felesleges vele vitázni. Főleg, hogy úgy sem győzöd meg.

     • Csinibob

      majd pár kommenttel lejjebb leírta: “én azt gondolom, hogy ha a klubnak lehetősége van bárkit megvenni, akkor éljen vele. azért ne vegyünk olcsóbb b meg c opciókat, mert kevesebbe kerülnek” és ez ostobaság, mert zsákutcába vezet.

     • Fish08

      Ez egyébként nem összeegyeztethetetlen. Ha a klubbnak mondjuk P. 50 millió fontot ér, akkor ne vegyük meg Y játékost 40 ért. De ha 50ért nem adják P-t, akkor jöjjön Y mint B terv.

     • Csinibob

      Na, pontosan ez történt, meg lett mondva, hogy max. 40 mio, ami már így is WWTF (Woody WTF) volt.

     • Fish08

      És fella is ezt írta.

     • Csinibob

      majd leírta, hogy amúgy az A opciót kell mindenáron megvenni, mert van rá málna

     • Fish08

      Igen. Valószínűleg én vagyok az ördög ügyvédje, hogy ezt a kiinduló kommentkének a kontextusába helyeztem be. 🙂

     • fella

      a mindenáron nem jelenti azt, hogy agy nélkül. ha annyira kell, menjünk el a falig, de gondolkodni azért szabad. én sem adnék 48 millió fontot perisicért, de ha a klub úgy érzi, hogy annyit is megér nekik, akkor miért ne?

     • infinite_red

      nem mindegy, hogy egy lacazette vagy morata. vagy hogy perisic helyett egy éppkézláb winger.

     • fella

      ez a lacazette vagy morata dolog kb olyan, minthogy van, akinek tetszik az új mez, meg van, akinek nem annyira. egyik sem olcsó, az egyik azért lutri, mert egy zsíroskenyérligában kiskakas a szemétdombon, a másik meg azért, mert még sosem volt main man. majd az élet eldönti, de azért az erős túlzás, hogy moratához képest kazetta a racionális “bezzeg” igazolás

     • infinite_red

      majd ha morata spanyol gólkirály lesz, térjünk vissza erre.

     • Fish08

      Úgy érted spanyol 3. gólkirály CR és Messi mögött.

     • fella

      hát egy darabig max angol gólkirály lehet 😀

    • Newton_heath

     Meg könnyen lehet, hogy az is benne van a pakliban, hogy a tulajdonos és Ed nem boldogok a 6.hellyel, és akár az a gondolatcsíra is megérhetett bennünk, hogy nem Csozé fog visszavezetni minket a helyünkre. Ennél fogva nem akarnak egy kétes kimenetelű projektbe újabb fontszázmilliókat ölni olyan játékosok megvásárlásával, akiket csak nagy bukóval tudunk eladni, ha jön egy újabb edző. Márpedig egy újabb szar szezonkezdettel könnyen bedőlhet a Hozé prozsé.

   • stanley

    És pont ezért mondom, hogy megemberelhetnénk már magunkat és normális igazolásokat és célpontokat kereshetnénk. Mert amíg ezt nyomjuk, mindenki csak le akar majd húzni minket. Az meg már eddig is elég kínos volt.

  • estiszorel

   Perisic kb 20 milliót ér… durván

   • fella

    ezen a piacon azért talán kicsit többet, de 30 millió eurónál többet a uniteden kívül senkitől sem kérhetnének el érte

  • Csinibob

   Ezt a futok, triblizek, nem lövök gólt egy 4411-ben Lingard is hozná ám hibátlanul

  • mrmojo

   ilyen árak mellett egy 29 évesért kurvára rá kell menni 90nel ousmane dembelére

 • stanley

  Kazetta kíváncsi vagyok végül mennyibe fog fájni.

  • fella

   ezen olyan sok izgalom nincsenek, aulas szerint 50 milliió eurónyi font (44 misi), az angolok szerint 52 millió font. a kettő ugyanakkor nem zárja ki egymást, könnyen elképzelhető, hogy aulas a tiszta vételárról, az angolok meg a vételár + add-ons kombóról írnak.

   eközben moratáról ma közepesen megbízható spanyol források az írták, hogy 65 millió font lesz.

   • infinite_red

    az meleg

 • Csinibob

  Basszátok meg, nincs itt semmilyen bejelentés ma :(((

 • Freeezer89

  (ha ezek a rémiszto nevek valóban nálunk kotnek ki, akkor csozé elmehet a jó kurva anyjába, meg buzied is és a komplett vezetés monnyon le a gecibe. nem akarok szentimentálisnak tetszelegni, mert nekem bejonnek a változásokat, de konyorgom ez mégis csak a Manchester United és nem más…) ezt akartam írni, de inkább annyit szeretnék: hogy eléggé frusztrált vagyok… koszonom, hogy leírhattam

 • Angus

  Na jó, az tuti, hogy a Rangers a hét balfasza. Miután 50 ezer ember előtt megverték a luxemburgi ellenfelüket 1-0-ra, az EL 1. selejtezőkörében (szerintem az eddigi 7-8 év alatt voltak össz ennyien), sikerült kikapni 2-0-ra. :DDD

 • Golf

  Én nem akarom ezt a Joe Hart pletykát. Remélem még mindig nem javították meg a faxot…

  • Lehet hogy hülyeség, de szerintem Romero > Hart.

   • lasi

    ez mér lenne hülyeség?

   • Golf

    Ez nem hülyeség.

    • Angus

     én szeretem Sergio-t, de majd ha végigvédett pár idényt a PL-ben akkor össze lehet hasonlítani Harttal

   • RedMark

    Ez tény

   • infinite_red

    sőt, romero > minyolé

    • fella

     romero szerintem nagyon messze van attól, hogy bajnokok ligája klub elsőszámú kapusa legyen. beugrósnak tökéletes (én is elfogadtam, pedig nagyon nem szerettem), de azért korántsem konzisztens kapus. minyó meg hart hoztak már le szép, komplett szezonokat, míg romero eddig egy szép el-szereplést tud felmutatni kb. európai pályafutásából

     • Freeezer89

      eeeembeer 😀 régen nevetettél már meg ennyire (compliment)

     • fella

      értem én, hogy a mi kutyánk kölke, de ettől még egy stricikesztyűs tuja, aki azért a válogatott elsőszámú kapusa, mert ő a legkevésbé rossz 😀

     • infinite_red

      tehát az el-ben való klin shitek meg bravúrok véletlenek voltak?

     • Freeezer89

      az el gyozelmet nem ér felhozni, azt ciki volt megnyerni

     • fella

      miért lettek volna? nem azt írtam, hogy szar kapus és csak szerencséje van, hanem azt, hogy kezeljük a helyén. tökéletes backup, de ha ő lenne az elsőszámú kapusunk nagyon be lennék szarva

     • Freeezer89

      hart sem United-szint, azért valljuk be, nem lenne sokkal nagyobb upgrade, sot…

     • fella

      ja ez most nem hart mellett érv, hanem amellett, hogy romival kapcsolatban azért ne szálljunk el. hart pep érkezéséig a pl egyik legbiztosabb kapusa volt (és többek között fergie sírt róla, hogy el kellett volna hoznia még a birminghamből)

     • mrmojo

      hart már pep érkezése előtt évekkel óriási lepkevadásszá vált

     • Fish08

      Minyon mikor hozott szép nemzetközi szezont?
      Hart egy jó kapus, de a PL tapasztalaton kívül nincs benne több mint Romeroban.

     • Fish08

      Kiegészítés: pár szezonnal korábban Hart nagyon jó kapus volt, de leépült kicsit.

     • Freeezer89

      fejben foleg

   • stanley

    Bárki > Hart. 😀

    • infinite_red

     azért bravo nem

     • stanley

      Nálam Hart annyira leadta, hogy az félelmetes. Egy harmincméteres szabadrúgásnál már jobb, ha rettegsz nála. Mindezek mellé óriási őrültségei vannak, hiába bravúrkapus, ha elmegy rajta öt sima bajnoki.

 • infinite_red
  • fella

   mondjuk ha választanom kell, hogy a 28 éves matic vagy a 29 éves ragya, akkor inkább a pl-proven matic, valszleg ő tudna instant impact lenni. de ragyát is elfogadnám persze

   • infinite_red

    radja több gólt rúg, több assistot ad, míg nemanja jobban és többet védekezik. ezért lenne fabi a legjobb választás.

    • angrybeard

     Dier es Radja. Alomnyaram.

     • HarciasToni

      dierben mit latnak ilyen sokan?

     • infinite_red

      angol

     • angrybeard

      Potencialt es hogy karizmatikus. Plusz fizikailag mar kesz kb.

   • Endy919

    Klasszisokkal jobb játékos a Ninja . Nagyon morci lennék , ha elvinnétek.

    • infinite_red

     jó lesz nektek bakayolo

     • Endy919

      Nem kérdés , hogy Matic után upgrade , de én hatalmas Nainggolan fan vagyok.

     • infinite_red

      ennyivel jobb lenne a francia??

     • nem véletlen, hogy se az itthoni, se a kinti chelsea szurkolók többsége nem sírna matic után

     • Endy919

      Szerintem igen.

     • infinite_red

      Nekem eléggé túlhypeoltnak tűnik.

    • fella

     szvsz arra, amire nekünk most középpályás kell, jobb lenne matic. de mondjuk nálatok, kante mellé powerhousenak eléggé adná magát matic helyére

   • HarciasToni

    radja sokkal komplexebb jatekos maticnal, de ez attol fugg, hogy milyen posztra akarunk igazolni.
    tegyuk fel, hogy 3 kozeppalyassal jatszunk jovore. igy pogba helye fix lenne. ot kellene tehermentesiteni, hogy szabadabban jatszhasson. herrere helye is biztos a kezdoben, a kerdes hogy hol. ha az idei szerepkoreben szamol vele zsoze (vedelem elott), akkor radja a legjobb valasztas. o vegigsprinteli az egesz meccset, fegyelmezetten (oke, neha megbolondul) vedekezik, de ha kell, akkor tamadasban is tokeletes. ha herreraval cm-ben szamol zsoze, akkor kell egy cdm. ez lehetne matic vagy fabinho. kettejuk kozul nalam egyertelmuen fabinho lenne a jo valasztas, mert jobban passzol es fiatalabb.

   • Ebben most veled vagyok, de csak azért mert a rómás gyerek egy féreg.

   • stanley

    Matic olcsóbb lenne, inkább robot és nem akar feltűnést kelteni, fiatalabb és még PL-ben is láttuk már bizonyítani. Szóval ez nem is kérdés.

    • infinite_red

     fabi upgrade lenne mindkettőhöz képest, valszleg olcsóbb is, szóval tuti nem őt hozzuk 😀

     • stanley

      Nyilván nálam is ő lenne ebből a hármasból a top, de mindenképpen igazi DM kell.

     • infinite_red

      talán tóni írta lentebb, hogy attól függ, hol tervezünk anderrel; ha a védelem előtt lesz, akkor egy btb kellene, ha feljebb, akkor egy cdm. szvsz.

 • Angus

  Akkora kibaszott gáz ez az eurépa selejtező… mi a rossebnek indulunk mi ebben egyáltalán??

  • Angus

   meg egyáltalán bármilyen (klubcsapat)selejtezőben… 😀

 • RedMark

  Azt olvasom, hogy ma este egy bejelentes varhato.
  Forrasom annyira hiteles, mintha azt irtam volna, hogy bold, de ha bejon akkor megmondtamozhatok, es annal nincs nagyobb siker kerek e vilagon.

  • infinite_red

   jr haverja mondta?

   • RedMark

    Manchesteri haverom!!

  • stanley

   Este van már, faszom! 😀

   • infinite_red

    csira redmark Át baszot a bejelentésel

   • Freeezer89

    én már mennék, de itt izgulok, hogy most van vlki, vagy ma sincs

    • Fish08

     Ezért fogod elszalasztani Palvin Barbit 🙁

     • Freeezer89

      férfiasan bevallom, igen :((

 • fella

  az arsenal viszi mahrezt is, és a mai hírek szerint sanchez hajlik a maradásra

  • infinite_red

   a sanchez – kazi – mahrez hármas nem tűnik szarnak, főleg egy zombi – dzsaka – remzi kp-val

  • RedMark

   Nagyon nem tetszik ez nekem 🙁

   • infinite_red

    a rashi – mormota – miki trio jobb lesz

  • legalább wenger után lesz miből építkezni

   • fella

    trú, a következő két évben maximum papíron esélyesek bármire

    • fella

     jó mondjuk mi is csak a 18/19-es el-nek vagyunk esélyesei

   • fella

    (tom, hogy aulas kevesebbet mondott, de a komplett angol sajtó 52-53 misi körül hozza kazit)

    • infinite_red

     akkor is jobb bolt lesz mint morata 😀

 • RedMark

  Atporgetve a kommenteket: barcsak hazahoznank csicsot 🙁

  • fella

   en is hajlamos vagyok elfelejteni újabban, hogy egyaltalan nem tudott focizni – amellett, hogy a killer instinct tenyleg megvan benne

   • RedMark

    Mit banom en ha elront par passzt, ha nem hagy ki ezer ziccert es a legjobbkor talal be, szokasahoz hiven.

 • fella
 • Harrari Ezra
  • Definitely Maybe
   • MuriÁgnes

    Bal oldalt az ott egy pudvas segg?

  • mrmojo

   hol van itt brooklyn gyerek?

   • Harrari Ezra

    az irón-hegyen túli országban

    • mrmojo

     ja, megvan mi akar lenni, csak nem vagyok tisztában a beckham család keresztneveivel, mondjuk amerikai focit sem nézek

 • lasi

  Woody lehet azt hiszi, hogy eleg 3-4 evente egy jo transfer window-t abszolvalni.

 • peety

  Igazoltunk valakit , vagy mi ez a komment cunami, mert nem pörgettem mėg le

  • Golf

   Morata jöjjön vagy ne jöjjön, drága vagy drága, jó vagy nem, kb ez lett kitárgyalva. 🙂

   • Roleee_#JoseOUT

    megint*

   • peety

    Ės mi a megfejtės ez ügyben?

    • Golf

     Én már nem tudom… 🙁

     • peety

      Veled vagyok ne add fel

    • Pite

     Nikolic 7 millióért hozna 15 gólt, Moratától 75 millióért várjuk ugyanezt. 🙂

     • peety

      Inkább egy futács

 • Pite

  Valami vicces is legyen, mert félig érint minket is a dolog innen-onnan: remélem mindenki látta a puskás akadémia mai arcpirító öntökönszúrásait a zinterneten (trollfocin tuti kint van, meg vagy 444-en vagy indexen is). A Manchastar Unitethez hasonlítgatják magukat, mondván, hogy mi sem csak akadémistákra építjük a csapatot, ezért nekik sem kell és megmagyarázzák, hogy ők jobban megérdemlik Puskás nevét mint a honvéd, a fradi vagy a zújpest. Tiszta vicci, ilyen sírósan vicci és az ember a fejét fogja, hogy ez a csapat egyáltalán létezhet. Jó kórkép a magyar fociról, mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg és sírjon.

  • fella

   Érdemes hozza megnézni ahogy Viktor Dzsudzsákkal bazsevált totál benemtommizve

   • Pite

    őt is hazahozhatnánk a Puskásba és végleg kiszaladnék a világból. Nem elég, hogy Madarászt is elcsaklizták Gyirmótról. Faszom

    • MuriÁgnes

     Dzsudzsi a Gyere haza magyar program keretein keresztul erkezik Felcsutra.

   • vendeg6542

    *beközpénzezve

  • Angus

   Hányingerem van ennek a csapatnak a létezése kapcsán.

   • Schweinsteigerlin

    Pite kommentjében azért nagyjából minden benne van amit gyűlölök.

 • fella

  74 millió euró körül talán done a Morata deal

  • Chestcontrol

   forras?

   • fella

    még semmi megbízható, a spanyolok írják ezt az összeget, meg lent beraktam egy klubközeli arc vonatkozó tweetjét is. csütörtökig hivatalos lehet a dolog

    • Chestcontrol

     bizzunk benne h nem ment el jose esze. mert ha iden nem villant vmit akkor az remelem az allasaba kerul……

     • Pite

      ami nekünk még 5 évünkbe legalább. Jézus, remélem kinevezünk a portugál kókler 3 éve után végre egy DOFot

     • fella

      A dof lutri?

     • Pite

      álalában nem, ha értelmes embert tesznek oda

     • fella

      kb monchi meg a dortmundos arcok azok, akik jegyzett dofok a világban, nincs túl nagy merítés

   • infinite_red
 • kazetta már orvosin

 • reelbeba

  ON
  Zlatan legjobb gólja szvsz a wba elleni elsö
  https://youtu.be/Wh_ExHo_5tU

  Ezen a videón látszik hogy hangyafasznyit visszahúzza a védöt még negyven méterre a kaputól, csak annyira hogy megelözze és ö érkezzen elöbb a beadásra.
  Ez a rutin, plusz a brutális fizikai fölény amitöl összeszarták magukat a péel védöi is. És hát kurvára ügyes is.
  Szal igen, mindig is egy tahónak hittem, de megkedveltem zlatant, és brühühü

 • Csinibob

  Én mondjuk leszarom, ha nem igazolunk, csak legyen tudatos építkezés.

  DDG – Shaw, Bailly, Lindelöf, Valencia – FoMe, Pogba, Herrera – Martial, Rashford, Micky
  Romero – Blind, Jones, Smalling, Darmian – Carrick, Pereira, Fellaini – Lingard, Rooney, Mata
  (Young, Tuanzebe)

  Ja, nem egy világverő sor, meg kellene erősítés CM-be, de egy rendes csapatjátékkal azért pánikolni sem kellene.

  • Pite

   FoMe nem lesz elsoszamu opcio Mounal. Tuanzebe is elobb volt iden CDM mint o.

   • Csinibob

    Jó-jó, persze. Csak arra akarok utalni, hogy valamelyik pöcsös izomemberünket meg lehet próbálni ott, lesz rá 7 meccsünk, aztán, ha szenvednek ott, akkor még mindig lehet hozni valami nem túl okos, de erős verőembert.

    • Pite

     Matic szerintem meglesz nemsokra

     • SB85

      Vagy Lindelöfből csinálunk egy Maticot 😀

     • Pásztor László

      Az baszna be 😀

     • Pite

      Vagy McTominaybol. Adna az eg. Fizikuma es az esze megvan hozza, remelem turara elvisszuk megnezni, hogy mit tud

     • Harrari Ezra

      Aztán elviszi a Barnsley

     • Pite

      Preston ingyen

     • stanley

      Úgy kéne eladni a spílereket, hogy amikor majd megy utána egy következő klubba, hogy úgy járjunk, mint Keane esetében. Tuti minden évre jutna pár ilyen igazolás, elég körülnézni a PL-ben.

     • Chestcontrol

      vagy visszavasarlasi opcioval

     • Chestcontrol

      vagy rooneybol 🙂

  • Pite

   Rojo > Smalling, Jones amugy

   • Csinibob

    Jogos, a sérülése miatt teljesen megfeledkeztem róla

  • reelbeba

   végülis igen. ehhez a csapathoz csak egy edzöt kéne igazolni

 • Schweinsteigerlin

  Az cinó lesz ha tényleg Woodward balfaszkodik és össz-vissz a svéd lesz az új arc a gépen. Kibaszott B kategóriás játékosokkal bohóckodunk. (Persze benne van az is, hogy ha Morata jön úgy járunk vele mint Henryval Wenger..:DD)

  Más: csak én gondolom azt, hogy senki nem fog távozni? Védelem igazából egybe van mint a szaros alsó, jól meg igazából sehol sem állunk azon kívül .. (hú most kipróbálom én is) _szerintem_. Oké,oké orr nehezek vagyunk picit, de ott sem mindenkinek van meg feltétlenül az igazi posztja szerintem (még/egyáltalán). Young és a hasonlók pedig szerintem ellubickolnak a font százezrekkel a padon is.

  • stanley

   José azt mondta, hogy adott listát Ednek. Ez valószínűleg igaz. Az lehet, hogy vannak bizonyos célpontok, akikről lemaradtunk vagy még valamilyen okból kifolyólag nem tudtuk őket megszerezni. Én a középpálya miatt aggódom kurvára jelen pillanatban.

   • Schweinsteigerlin

    Hát igen, ez az a lista ami miatt már ez az egész kezd para lenni. Azt meg pont lefosom, hogy ki mennyit igazolt. Azt látom, hogy mi kurvára egy helyben állunk olyan játékosokkal, akik a két kezüket összetehetnék, hogy egyáltalán szóba jönnek egy ekkora csapattal mint a mienk. (ha egyáltalán lehet ezeknek a twitteres faszorrúaknak hinni).

   • Chestcontrol

    en meg mindig nem tudom elhinni h morata azon a listan rajta volt….. hogy ?? vagy miert??

    • stanley

     Nem volt, sokadik opció. Csak úgy látszik kurvára akarunk egy csatárt, amit nehezen értek.

     • fella

      😀 ne mar

     • mucus

      talán mert tavaly Rashford 10 meccsből 8-on vállalhatatlan volt, EL döntőben a nevenincs holland gyerekek úgy levették mintha világ legtermészetesebb dolga lett volna. Tök jó betenni ilyen ő szabadrúgásával nyertünk meccset videókat, de ettől azokon is iszonyat szar volt, főleg egy az egyekben idén vmi rettentő gyenge volt, örökké védőbe vezette labdát, és nem egy 100%ost lőtt kapusba vagy mellé. Mourinho rengeteg bizalmat fektetett bele, nem volt képes élni a lehetőséggel, én jövőre letenném padra, mert csatárként gyenge volt, szélen meg sose volt jó.

      Martialból nem lesz itt soha csatár, ezt el kell fogadni, más opció meg nincs. Mindenképp kell valaki aki Ibrát pótolja.

     • Chestcontrol

      Lukaku, abumeyang, Kane de ha tenyleg csak azert kell h szamra egyel tobben legyunk akkor csicsaritot hozzuk vissza

     • stanley

      Ahogy psycho mondja, ilyen áron nem kell csatár, nem kell a kolonc és a bizonytalanság. Főleg úgy, hogy azt látjuk Morata egy bizonytalan igazolás lenne. Lukaku egyébként a reálisan egyetlen elérhető opció avagy valamilyen random fiatal, kurva sok pénzért.

      Szélsők is nyugodtan veregethetnek gólokat és azt könnyebb is lenne igazolni, a Martial-Rashford kettős oktalan leírása pedig már sokadik alkalommal folyik itt a blogon. Fiatalok, egyik saját nevelés, a másik mocskos drága volt. Láttuk mit tudnak, láttuk, hogy kell még tanulniuk, de óriási játékosok lehetnek belőlük. Nehezen tudom mire alapozni ezt a sok kritikát.
      Továbbá egy jó DM-mel megtámogatható lenne Herrera és Pogba játéka is. Ha ez a rendszer nem működik, majd vehetünk ennek ráerősítésére egy csatárt, de azért, hogy legyen papíron csatár, azért nem kell igazolni.

     • Pite

      Inkabb adnek Lewandowskiert 110 millat mint Lukakuert 100-at vagy Morataert 80-at

     • Chestcontrol

      es sztem 110millaert mozdithato is lenne…. ezert tartom nonszensznek ezeket a moratas talalgatasokat

     • fella

      Nem írja le senki Rashfordot meg Martialt, hanem nem tartjuk reálisnak _még_, hogy tőlük várjuk kizárólag a gólokat. Ha nem is Morata, csatár mindenképpen kell szerintem.

     • Chestcontrol

      nyilvan. ezert nem ertem…. mert ha az a baj h rasi meg marci keveset lott akkor hozzunk a nyakukra egy lukakut v kanet de ne mar egy moratat aki 10golt lott…. szoval sztem el kellene donteni h mi kell, upgrade(morata nem az) v kiegeszito ember(70misiert nem kell) mert arra szte csicsarito is jo lenne

     • fella

      Valahol Hernandez es Morata kozott lenne egyébként az optimális megoldas (ha egyszer a Ronaldo, Suarez, Lewa, Kane kategória nem játszik), ebben egyetertek. Team Giroud!

     • Chestcontrol

      mondjuk en azert kivancsi lennek h egy 110millios ajanlatra mondjuk lewaert v Kaneert mit mondana a klubjuk

     • fella

      Ne gondold, hogy nem puhatolózik ilyenkor egy United a legnagyobb nevek kapcsán.

     • Pásztor László

      Levy kiröhögne minket a gecibe, a Bayern meg se hallgatna. Felesleges arról álmodni, hogy ez olyan, mint a Fifában, hogy rátolod a pénzt, aztán csak annyit mondanak, hogy oké.

     • Chestcontrol

      v Alvaro Hernandez??? 😀

     • Pásztor László

      Valszeg az a baj (feltételezés), hogy Lukaku és Kane echte 9-es. Ergo leigazoljuk őket 100 millióért, és Rashford többet nem kezd, Marci kiszorul a szélre. Míg Morata előbb lehet szélen, mint Marcus. És előbb is lehet elküldeni, ha nem válik be, mint mondjuk a Lukaku-Kane kettőst. Szal őket semmiképp se igazolnám le.

     • Chestcontrol

      ok csak sztem 70misiert ez elegge oroszrulett

     • Pásztor László

      Ezek az árak vannak ma. A Real mennyiért igazolta azt a 16 éves gyereket, aki még 2(!) évig kölcsönben marad a jelenlegi klubjánál? Nem az összeget kell nézni, mert már tök felesleges. 8 éve Ronaldo 82 millió volt friss aranylabdásként, és akkor az még jelentett is valamit. Ha az árakat nézzük, aki mindenki kurva drága.

     • Limb for a Limb

      Ne haragudj, de te hányszor láttad a spanyolt játszani? Egyszer sem?

     • stanley

      De ahogy Psycho is mondja, nincs igazán elérhető opció. Ha döntenem kellene, akkor inkább 80 Lukakuért, mint 70 Morataért, amúgy meg nem érzek más mozdítható embert.
      Cavani meg Auba meg ilyenek, szerintem nem igazán tűnnének jó ötletnek.
      Mondom, nagyon remélem José tudja, hogy mit akar. Mert az igazolások már jelentősen befolyásolják a formációt és egyes játékosok későbbi szerepkörét is.

     • fella

      Ettől még kell valaki 😀 tőlem lehet Giroud, Carroll, Vardy vagy Lewandowski is, de az nem opció, hogy összesen két 20 éves gyerekkel menjünk neki egy 55 meccses szezonnak.

     • stanley

      Marcika decemberben már 22 lesz amúgy, de egyébként úgy mondjuk, mintha ez a két srác nem tudna lőni 20-20 gólt fejenként, ami nem sok.
      Mindezek mellett van egy Mata, egy Micki, egy Pogba, egy Herrera, egy Lingard. Továbbá remélhetőleg Shaw képes lesz normálisan támogatni az akciókat.
      Itt az a kérdés, hogy milyen típusú játékot szeretne látni José. Azt értem, hogy jó lenne valami rutinos igazolás 30 körülért, azt valószínűleg sokan adnánk, de azért az sem mindegy, hogy ki. Már jó, hogy nem Defoeval jössz te is, (tudom, ő már lelécelt) szóval szerintem nem ilyen egyszerű ez a csatár téma.

     • Pásztor László

      Nem tudnak 😀 Marci nagyon szar volt idén, Rash pedig még nem elég a szintre, hogy 40 meccsen végig kezdő legyen. Szar a helyzet.

     • fella

      Az a 20-20 pont annyira hipotetikus, mint hogy BL-t nyerünk. Semmi okunk ezt feltetelezni, de összejöhet.

     • stanley

      Rash 30 meccsen kezdett és lőtt 11 gólt. Ha kap lehetőséget és játszik vagy 40-45 meccsen kezdőként, akkor miért ne? Martialra ugyanez igaz. Ráadásul előrébb játszanának, több bizalommal. Ez semmivel nem sci-fibb mint Morata 20 gólja.

     • toni első szezonjában közel járt a 20hoz, ne feledjük

     • fella

      trú, de mindfele elvárás es felelősség nélkül

     • furcsa, hogy ezt moratával kapcsolatban nem emlegeted. sose volt ilyen szintű csapat első számú csatára, a nyomás, ami rá fog nehezedni 5-6 góltalan meccs után, könnyen kinyírhatja a picsába

     • fella

      tény, ugyanakkor a fentiekkel szemben neki van annyi tapasztalata az elmúlt három évből, ami segítségére lehet abban, hogy megugorja ezt a szintet. neki 24-25 évesen ideális pillanatban jönne a lehetőség, hogy egy európai topcsapat elsőszámú csatára legyen.

      nyilván le fogsz hurrogni, de morata azért ennyi idősen, friss házasként mégiscsak egy felnőtt ember, míg az instagramon az exének üzengető martial és az egy éve még iskolás rashford nem azok. könnyen hazabaszhatná a fejlődésüket, ha a nyakukba kapnák a góllövést ilyen fiatalon

     • kettős mérce rlz

     • fella

      a játékos nem ember, vágóistván

     • Csinibob

      Martial az első évében 17-et tudott!

     • dawos11

      Amikor Marci bemutatkozott nálunk kb minden
      meccsen vert egy gólt, elképesztően nyugodtan használta ki a ziccereit, tényleg
      megvolt benne minden ami egy tökéletes befejező csatárhoz kell. Aztán félig-meddig
      kényszerűségből Lajos kitette a szélre, ahonnan persze nem rúgott annyi gólt.

      Oké, hogy a csávó felett összecsaptak a
      hullámok elég rendesen az előző idényben. De én simán el tudnám képzelni őt
      első számú kilencesként hosszabb távon.

     • Chestcontrol

      ezt adom…. csak konyorgom olyat aki tud golt loni

     • Pásztor László

      De érted, Lukaku ha beválik, akkor Rashford kiszorul a szélre, vagy le a padra. Nem igazolhatunk elé fix opciót, aki 2-3 évig stabil kezdő lenne, vagy ha jövő nyártól cserepados lenne Lukaku, akkor a töredékéért adjuk el a jelenlegi árának, és ugyanúgy kiröhögnek mint DiMaria esetében.

      Lewandowski is csak azért lenne jobb ötlet, mert idősebb, de benne is van még 4 top év, addig Rashi megrohad a padon. Ezért kár Ibra sérülése, mert ha maradt volna csak 1 évet, nem kellene itt baszkodni a csatárposzttal, mert jelenleg nincs jó megoldásunk.

      Olyan kell, aki kezdő lehet, de ha Rashford formában van, szó nélkül ül a padon.

     • stanley

      Mert Morata nem lenne fix opció? Pont ez a lényeg, hogy oké, vegyünk csatárt, de az ne egy 70 millás arc legyen akkor. Én csak azt mondom, ha dönteném kéne, ezerszer Lukaku, mint Morata.

     • Pásztor László

      De Morata berakható bárhova a támadó 3-asban, míg Lukaku csak Rashford helyére mehet. Érzed a különbséget?

     • Csinibob

      Morata csak second strikert tud, szélsőt nem

     • Pásztor László

      Akkor tévedtem, de máris több, mint amit Lukaku tud. Nekem az is elég ha Micki és Mata van a két szélen, ő meg Rashford mögött kicsivel. A lényeg, hogy nem csak Rashford helyén tud játszani.

     • stanley

      De akkor ennyi erővel Kane vagy Lewandowski esetében is ez lenne a helyzet. Őket meg aztán végképp nem baszhatod le a padra.

     • Pásztor László

      Tudom, nem is akarom őket. Ha a pénzről van szó, tény, hogy Morata drága, és akkor ez a kettő jobban megéri, de ha az a célünk, hogy Rashford és Martial elég időt kapjon, akkor nem igazolhatunk ilyen neveket. De ezzel te is tisztában vagy, én is inkább szélsőket igazolnék meg középpályásokat, de kell egy csatár sajnos, mert egyik sráctól se várható el, hogy évi 60 meccsen végig formában legyenek.

     • Pite

      75 millios jatekost sem baszhatsz a padra, foleg ha elsoszamu csatar lesz

     • mrmojo

      akkor már inkább morata mert lukakuval egyetlen játékot lehet játszani és azt is szarabbul mint ibrával, plusz technikailag mostani rooney szint, leszarom hogy vágott huszonnéhány gólt, és a padra sem lehet olyan könnyen lebaszni, morata pedig azon fog meglepődni amikor zsinórban játssza a meccseket kezdőként

     • stanley

      Egy biztos, nem tűnik igazán jónak egyik nagy név sem és pontosan ezért lenne inkább egy szélsőre, meg egy jó DM-re fókuszálni, hogy a szélek legyenek megtámogatva, Pogba tudjon előrébb lépni és a Martial-Rash kettős csinálhassa a befejezéseket. És pont szar itt sokaktól hallgatni, hogy nem bíznak ebben a két fiatal srácban, amikor megállás nélkül mindig csak a fiatalok utáni vágy megy, meg elhajtunk egy ifit, akkor már öngyilkos mozgalmak indulnak az SE-n. Tudom, hogy te ennek általában az ellentétes végén vagy, csak a kontrasztot akartam megmutatni.

     • mrmojo

      na az a másik hogy szélsőügyben sem állunk valami jól, főleg ha perisic a no1 choice:D azért nem bántam a maticos pletykákat mert a végén még ő lesz itt a legkorrektebb játékos akit veszünk

     • Chestcontrol

      ok de akkor ennyi erovel johetett volna Defoe is mert lott annyi golt mint morata

     • Pásztor László

      Mondanám, hogy igen, bár Defoe nekem kissé erős 😀 de igen, ilyen tipús kellene sajnos, csak nincs.

     • fella

      Giroud, Llorente, Mandzukic, vagy akár Dzeko megoldhatták volna jövő nyárig.

     • reelbeba

      vagy Rooney

     • fella

      Egy párhuzamos univerzumban, igen

     • reelbeba

      tizenöt gólt ö is összehozna 2000+ perc alatt

     • fella

      én rooneyval már nem számolok, de valószínűleg igazad van

     • stanley

      Humor herold. 😉

     • reelbeba

      bocs, nem én kezdtem random faszságokat bedobálni

     • stanley

      Az a baj a Rooney iránti bizalom már annyira kiveszett, hogy nem tudom komolyan venni a csávót. Egyébként azt aláírom, hogy én is azt szövegeltem nem egyszer, hogy csatárként kellene őt játszatni, mert mindig akkor tudott kiteljesedni és szárnyalt igazán. De a Morata 70 vs. Rooney a csatársorban opcióban hajlanék a második megoldásra.

     • Pásztor László

      Giroud ide ne tolja azt a buzi francia szakállát, Llorente a Swanseaban megbukott, Mandzukic-ot szívesen nézném, City játékost nem igazolunk.

      Chicha-t nagyon adnám, csak kétlem, hogy bírná vinni a kezdőt, ha a fiatalok szar formában vannak.

     • mrmojo

      hogy auba miért nem tűnne jobb ötletnek mint morata azt kifejthetnéd, cavani is jobb de őt úgyse adnák, 70el meg már be lehet kopogni a dmundhoz

     • stanley

      Kicsit minden Dortmund játékostól félek én már. Hagyni kéne szerencsétleneket élni.
      Láttam sokat játszani Aubat és kurva nagy spíler, lehet lenne jó négy éve, amúgy meg nálam azért nem jön képbe, mert egyszerűen szerintem nem engednék el, szóba sem került eddig, kb. minden, nála botlábúbb arcot előbb akartunk megszerezni.

     • mrmojo

      nem cikkeztek róla, de már tavaly is hajlott a váltásra , előző két szezonban 40 fölött termelt, leggyorsabb csatár jelenleg, helyet is tud csinálni a csapattársaknak, és amennyiért morata idejön annyival már van keresnivalónk watzkénál is. egyébként nálam tony martial kurva sok meccset kapna csatárban

     • stanley

      Örülök, hogy a Martial ügyet legalább te is így látod.
      De Micki mutatói is überek voltak, mégsem érezzük eleget a klasszikus upgradet a részéről, pedig kéne nagyon.

     • mrmojo

      ha globálisan nézzük akkor viszont ameddig nincs valami támadójáték séma, elképzelés, mozgások, illetve szerepek a támadóharmadban, akkor barca, real szintű támadók kellenek, mert csak ők tudják megoldani a világon kb ezek teljes hiányában, miki baja is ez volt, na meg az hogy nem csak szélen de még winbacket is játszott sokszor. tuchel rendszere egy nagyon jól szabályzott rendszer, és egy jól működő rendszerben tud igazán szabadon alkotni egy miki féle játékos

     • Pásztor-e

      Szerintem ebben a hozzászólásban minden benne van, ezért szenvedett Martial, Rashford, Miki, Mata is.

     • stanley

      Tökéletesen egyetértünk. Csak itt kb. minden igazolásunk után az történik, hogy Mata köré, Pogba köré, Micki köré, Ibra köré kéne formálni a csapatot, aztán a végén meg a jó nagy lófasz történik csak. És pont ezért írtam tegnap, hogy végre csapatot szeretnék már látni, ahol van rendszerszintű elképzelés. Egyébként bárkit is igazoljunk, a második szezonjában ezt José bebizonyíthatja.

     • Chestcontrol

      egyetertek. en sem latom annak ertelmet h mereg dragan egy nem PLproven(sot semmilyen szinten nem proven, mert amit felhoz fella h lott golt a blben 3at is……szabics is lott anno a grazban) csatart aki nem lo golokat es padozott…… en tenyleg kurva ertetlenul allok a morata igazolas elott…..egyetlen egy epp ervet nem lattam meg ami amellett szolt volna h nekunk morata kene 70misiert…

     • Chestcontrol

      na es morata?

     • fella

      Nyugi már 😀

     • Chestcontrol

      lehet te optimistan latod de engem total idegesit ez a morata dolog….. nagyon nem az en emberem 😀

     • Húbazmeg, egy betűvel nem értek egyet.

     • Csinibob

      Látványos, ahogy Rashford szaladgál, de tény, hogy a számai gyengébbek a sokat szidott Martialnál is.

     • dawos11

      Martial jó, nem is kicsit.

     • Pite

      Vegre valaki 😀

     • Limb for a Limb

      Melyikkel?

     • Chestcontrol

      legalabbis a twitter szerint…… en azt nem latom h morata miert lenne nekunk jo??? mit tudna adni??? mert alt a 9es golokat lo de morata meg azt sem

   • Chestcontrol

    azt ugye egy percig sem hitted h ha rooney marad akkor 9est jatszik majd 😛

  • Pite

   Allitolag nem o a ludas hanem Judge, a MEN legalabbis azt irta

   • fella

    Judge?

    • Csinibob

     José autocorrectes verziója

    • Pite

     Az atigazolasokert felelos faszi, aki Woodward kezesbaranya

 • fella
  • SB85

   Én még mindig nem látom, hogy ez nekünk miért lesz jó…

   • stanley

    Egy hétig nem látnék a dühtől, ha leigazolnánk.

    • fella

     akkor a jövő hétre vegyél ki szabit!

   • fella

    ne akard, hogy belekezdjek 😀

    • SB85

     Pedig engem tényleg érdekel…

     • fella

      ha az árától elvonatkoztatsz, amire biztos jó lesz: garantált 10-15 gól, komolyabb BL-tapasztalat, plusz opció a támadóharmadban és Ibrához képest gyorsabb focit lehet vele játszani. ezt biztos megkapjuk 70 misiért, aztán majd kiderül, hogy tud-e többet

     • Csinibob

      10 góllal baszottnagy flop lesz, az Deeney és Vokes szintje.

     • Pite

      Joshua King > Morata

     • Csinibob

      Martial > Blackett > all

     • életében egyszer lőtt 10 gól fölött a bajnokságban -> garantált 10-15 gól

      http://m.cdn.blog.hu/ke/kekoceanosito/image/blinder.jpg

     • fella

      azt írtam, hogy bajnoki? amúgy egy morata-képességű arc elsőszámú csatárként ne mondjad már nekem, hogy nem rúg 10-15 gólt. ibrahimovic 12%-os chance conversation rate-tel rúgott 17 bajnoki gólt ebben a csapatban, az meg “nagyanyám is hozza” kategória

     • mi vagyok én, hogy mondjam? nézz rá a statjaira, azok megmondják. ha 50 meccsen lő 10 gólt 70-80 milláért, az végül is annyira tényleg nem rossz. van igazságod

     • reelbeba

      egyébként morata conversion ratejéröl van vmi adat? Nem akarok belepofázni, csak kérdezem

     • Chestcontrol

      en abban bizom h ezek a morata pletykak is elhalkulnak mint periseic… nem lehet mou ennyire fasz h morata rajta volt a listajan……

     • fella

      Perisicert is menni fog uj ajánlat a hírek szerint, ne aggódj

     • fella

      Nem talalok, de Ibra tavalyi vonatkozó statisztikája nem szint, aztan megis rúgott 28 gólt. Helyzetbe kerülni Morata is tud ugy, mint a svéd, aztan majd kiderül, hogy berúgja-e őket.

     • Pite

      Moratanak rosszabb a helyzetkihasznalasa mint Ibranak es Ibrat amiatt kuldjuk el, hogy a killer instinct halvanyul benne es rengeteg ziccert kihagy.

     • SB85

      Nem igazán győzött meg, én még mindig azt mondom, hogy ennyi pénzért inkább aubameyang-ot vagy esetleg cavanit hoznám.

     • Pásztor-e

      Kurva kevés az a 15 gól 70 millióért… Képzett, fasza játékos a spanyol de 70 millióért rúgja meg a 25 gólt, na neki ez 25 éves korára még nem jött össze minden sorozatot(klubcsapat) figyelembe véve,azért ez elég aggasztó.

     • Chestcontrol

      en meg mindig nem latom h mi az a skillje ami miatt nekunk kellene… mert egy kilencesnel alt az h tud golt loni….de morata nem igazan… szal nem ertem…… 10gol de meg 15 is kurva szar ennyi erovel johetne balotelli is

     • fella

      Nemtom mennyit fog lőni, ennyit _valoszinuleg_ reálisan lehet tole várni. Az idei 19 nem rossz a játszott percek arányában.

     • Pite

      70 millioert 15 gol az olyan mintha egy kurvanak fizetnel egy teljes ejszakat, hogy lelkizzen veled. Chicharito 15 millioert 15 gol es meg szimpatikus is. De 15 golt meg Nikolics is siman rugna nalunk

   • Chestcontrol

    nem lesz jo nekunk…. en oszinten nem is tudom h volt e mar olyan igazolasunk aki eleve ugy erkezett h tuti buko lesz….. meg bebe is nafy remenyekkel jott

    • Pite

     Falcao talan es meg idevennem Fellainit is

     • Chestcontrol

      Falcao csak annyiban h flop lett, de o ugy erkezett mint golvago…. es iden is ment neki…. Fellainit nem vennem ilyen szempontbol ide mert egyreszt nem azert jott h 25golt lojon masreszt meg nem is kerult 70misibe….. de ehhez kepest morata nem az a gollovo csatar csak akkor meg minek jon? olyan csatarunk van boven aki nem lo golokat nem kell meg 1

     • Pite

      Fellaini 35 millioba kerult. Annyiba mint Herrera. Ahhoz kepest amit tole vartunk sztem flop lett

  • Pite

   Akkor kossuk meg erosen annak a zsaknak a szajat es ne is bontsuk ki jovo tavaszig

 • fella

  https://twitter.com/TimesSport/status/882125128779300864

  tényleg lehet valami ebben az evertonos dologban

 • Pite

  Monaco kozben megvette Kongolot (balvedo, Feyenoord), gondolom Mendy helyere, o mar hivatalos a cityben?

  • Csinibob

   Az NSO még nem hozta le.

  • stanley

   Má’ tegnap megvette. 😀 Mendy még mindig nem hivatalos.

  • fella

   beszarás, hogy a monaco a komplett csapatot le fogja cserélni nyár végére, és valszleg nem lesz sokkal szarabb 😀

   • stanley

    Dortmund feeling.

    • Pite

     Ok most eppen elpasszoltak Gintert, pedig vegre volt egy felig elfogadhato szezonja

  • mddnszksz

   Kongolo egyébként kényszerből játszott balbekket a Feyenoordban, egyébként középhátvéd

 • stanley

  http://www.squawka.com/news/eriksen-doesnt-need-to-leave-spurs-to-become-one-of-the-worlds-best-players/966063
  Na ezen lehet csámcsogni kicsit, de szerintem is kurva jó játékos a dán.

  • fella

   tök érdekes, hogy a spursös arcok britannián néha nagyon tudják utálni, pedig szerintem is klasszis

  • Csinibob

   Matát az elmúlt 4 szezonban 3-ban nyomta le kanadai pontokban, szumma 20 kanadai ponttal a PL-ben. Én sem értem miért nem kedvelik, persze, olykor eltűnik, mint a playmakerek jelentős része, de dolgozik mezőnyben, a számai meg baromi jók.

   • stanley

    Nyilván benne van, hogy mennyire játszik támadófocit a Spurs és mi mit játszottunk az elmúlt években, de a 13-15 assziszt, a gólokkal megspékelve, magáért beszél! 10-6-8 a PL-ben nem rossz, plusz mellé az egyéb dugók.

    • Jobb napjain Özil is hoz ilyen számokat, mégse kéne

 • Csinibob
  • stanley

   “I felt a bit sorry for Anthony with the price tag,” says Nicky Butt, United’s Head of Academy. “But he’s still only 21. People need to be patient with him, but United also need leaders on the pitch. Anthony needs them to help him through tough times.” A lényeg.

   • Csinibob

    Én mondjuk a sok szarság ellenére, ami az idei szezont jellemezte, még mindig úgy gondolom, hogy neki a Mourinho-féle taktika tett be a legjobban, amit csak fokozott, hogy hol kikerült a csapatból, hol nem.

    • stanley

     Persze. El lett véve a meze, elvált, feleannyit játszott, mint tavaly, nem is jutott neki annyi szabad terület, mint Lajos évében. És igen, rohadtul szeleburdi a srác még, lenne mit tanulnia.

    • fella

     nem hiszem, hogy a martial 11 feliratú mezes szurkolók örülnének neki, de a mezszámát visszaadhatnák neki, hátha az lökne rajta egyet

     • Csinibob

      Majd Potato kapja meg, de szerintem is az lenne a korrekt, ha visszakapná a számát, hiszen, amikor ideigazolt teljesen rászolgált a teljesítményével.

 • Harrari Ezra

  fella a nagy Luckhurst fan, de ez tetszett a faszi uccsó MEN-es cikkében:
  “Morata was not United’s first-choice striker and he might actually be fifth behind Zlatan Ibrahimovic, Antoine Griezmann, Andrea Belotti and Romelu Lukaku.”

  • stanley

   De vajon akkor miért szálltunk le a Belotti-Lukaku duóról?

   • lukaku 100, belotti annyi, mint morata. kb. ezér 😀

    • stanley

     Azért ebben szívesen fogadnék, hogy Lukaku nem 100-ért fog elkelni.
     A Belotti dolgot adom, csak róla kurvára nincsen vagy nem is igazán volt semmi pletyka.

     • nekem gyanús, hogy az everton már most a lukaku pénzt költi, már egy százasnál járnak

     • stanley

      Biztos, hogy el fogják adni, de nem kell nullára kijönniük, szóval 80 körül lesz az a reális ár.

   • Limb for a Limb

    Nem lehet, hogy Lukaku nem akar jönni Jose miatt?

  • fella

   ezt szépen kiragadtad a kontextusból 😀

   • fella

    meg amúgy se kéne ilyen átigazolási szennyekkel traktálnod magad, erre vagyok én

   • Harrari Ezra

    bocs, a napi rutin itt is utolért

  • Csinibob

   Ha a nap végén Lukaku és Morata között csak egy 10-es lesz, akkor Woody ezt nagyon elrontotta.

 • infinite_red

  a calhanoglu-milan transzfer is megér egy misét, 22 millió euróba került, ami lófasz

  • mrmojo

   én nem tudom mi történt most a milannal…..visszatértek a jó öreg maffiakapcsolatokhoz? avagy lófejjel ébrednek a klubigazgatók?

   • Tam

    Az öreg Silvio végre beadta a derekát és eladta a klubot a kínaiaknak, úgyhogy most dől a della ezerrel. Nem igazolnak amúgy rosszul, nagyon kíváncsi leszek a Milanra.

    • Rio

     Azert megkerdeznem hogy az ffp ilyenkor hol van? Pengeelnek tunik nekem.

     • Csinibob

      Az jövőre lesz izgalmas

     • fella

      nem vesznek drágán, max ilyen 20 millió eurókért meg olcsóbban igazolnak. összesen fognak költeni egy százast kb

    • mrmojo

     barom jól igazolnak az a helyzet, nem nagy sztárokat de mindegyik nagyon korrekt játékos nevetségesen jó árakon, és donnarumma is marad úgy látom

   • stanley

    Mocskosul szurkolok nekik. Szerintem nagyon jót tenne az olasz ligának is, meg Európának is, ha lenne egy erős Milan.

 • Csinibob

  Keane 30 milliója után így azért érthető, hogy miért Lindelöfre esett a választás.

  • ZoliH85

   ki vette meg?
   jha h Koemanan, hat ő tavaly is mögénk ért fele annyit transfer összeggel mint mi …

 • stanley

  Pontos kórkép.

  Amit szerintem még fontos megemlíteni a téma jobb megvizsgálásához, hogy benne volt a pakliban, hogy mondjuk lő vagy 35-40 gólt Ibra és lényegében ez meg is történhetett volna. Ez jobb bajnoki helyezést hozhatott volna és akkor most tuti nem a 4. helyet húzta volna be a svéd nálunk.
  Nem tudom ehhez pontosan mi kellett volna egyébként, nem lehet elvitatni, hogy valószínűleg a PL sokkal több energiát vesz ki a játékosokból, mint más bajnokság, de ha itt nem is, a 35 évben már jobban kereshetjük a válaszokat, vagy a kettő összességében legalább.
  Az viszont tuti, hogy José használhatta volna jobban Ibrát és akkor talán jövőre is itt lehetett volna és ha nem játszik örökké, akkor talán nem is lett volna ez az érzésünk, mint most, hogy mások elől szívja el a levegőt.
  Valahol őszintén remélem, hogy a United elmúlt négy év szenvedése az ő távozásával zárul.
  Ne legyen már több kétes igazolás, ne legyen már több kényszerjátszatás, ne legyen már egyirányú kép egy adott játékos kapcsán, legyünk már újra csapat. Ahol persze vannak sztárok, meg akikre jobban érdemes odafigyelni, de a BL döntőinket is cserecsatárok meg Wes Brown gólpasszok és Anderson tizenegyesek döntötték el. Nekem ez hiányzik a legjobban most a Manchester Unitedből.

  • RedMark

   Eszmeletlen erzes lesz majd egyszer visszajutni a csucsra. Mert menni fog, csak ido kerdese.

  • Chestcontrol

   erre idehozzuk(remelem nem) moratat🙁

   • stanley

    Én valahogy ezért bízom benne titkon, hogy ez nem fog összejönni. Se Perisic 50-ért, se Morata 70-ért.

 • MuriÁgnes

  Grat! Nagyon tetszett az iras.

 • mddnszksz

  bevallom, mielőtt idejöttél egy nagyképű fasznak tartottalak. de így utólag örülök, hogy a mi nagyképű faszunk is voltál. megismertem egy teljesen más oldaladat. azt az oldalt ami miatt 35 évesen is képes voltál lenyomni közel 50 meccset, termelve a gólokat és az asszisztokat. megismerni azt a mentalitást ami karriered kezdete óta hajt. szóval kedves Zlatan, köszönöm, hogy megismerhettem az igazi énedet. minden bizonnyal hiányozni fogsz az öltözőből, valószínűleg néha a pályáról is de nekem leginkább a játékoskijáróból fogsz. az a magabiztosság, kisugárzás, félelemkeltés és némi arrogancia fog leginkább hiányozni onnan, amit az ellenfelek rögtön észrevesznek és lehet hogy fejben már kicsit el is dönti a meccseket. emlékszem szezon elején volt egy interjú Shaw-val és elmondta, hogy minden ebédnél hozzád ülnek a fiatalok az asztalnál és hallgatják a történeteidet. nekik is biztosan hiányozni fogsz.
  szóval köszönünk mindent, Zlatan.
  és végül az interjú, amivel engem meggyőztél végleg.

  • godlikezaza

   ‘némi arrogancia’

 • kis keane -> everton hivatalos

  • lasi

   kíváncsi vagyok, mi kiket fogunk még igazolni.

  • mddnszksz

   7,5 millió font jön belőle nekünk

  • stanley

   Azért nem lehet mondani, hogy rossz lenne az a csapat. Pickord, Keane, Schneiderlin, Klaassen, Sandro.
   Mellettük a fiatalok, Calvert-Lewin, Davies, főleg Gueye. No meg a rutin, Baines, Williams, Barry, Jagielka-
   Bassza meg, ez egy jó csapat lesz és Koeman jól menedzseli őket!

   • ZoliH85

    ha Lukakut megtartsák főleg…

    • stanley

     Szerintem nem fogják. Csatarokbol szepen bevásároltak. A Lukakubol bejövő lovebol meg még költeni is lehet kicsit.

 • MrFer

  Hű de jó írás, köszi!

 • lasi

  Okosabban is “használhatta” volna csozé, de mindent egybevetve örülök, hogy láthattam United mezben focizni. Maradhatott volna még egy évet. Jól jött volna a tapasztalata. Rashi-ék biztos sokat tanulhattak volna még tőle.

 • fella

  nemtom mit gondoljak ibráról, de szerettem, hogy itt volt. az öltőzőből biztosan hiányozni fog jövőre, a pályáról talán nem

 • RedMark

  Mas csapatnal utalod, mert egy kocsog, de ha a te csapatodban jatszik akkor nem lehet nem szeretni.

  Ezer egy egyszer puffogtattuk ezt el vele kapcsolatban, valoszinu azert mert nagyon igaz. Ez az egy ev mindenkepp megerte, hatalmas jatekos, boldogga tesz, hogy itt volt. Egy nagy szivfajdalmam, hogy stockholmban nem lephetett palyara, de hat kegyetlen a futball.

  Arrol fel tud vilagositani valaki, hogy jol tudom-e azt, hogy bar nem hosszabbitunk vele, marad carringtonban kisegit meg felepul, es ha ugy van akkor meg kaphat valami szerzodest? Vagy ezek csak valamelyik illuziombol maradtak meg emlekkent?:D

  • fella

   ez egy lehetséges forgatókönyv, igen

   • fella

    mondjuk a legutóbbi social media dolgaiból ítélve nem valószínű, hogy megkockáztat egy sikertelen visszatérést a unitednél, ez így elég kerek volt. ha a kövi években lesznek nagy sikereink biztos el fogja mondani, hogy neki köszönhetjük 😀

   • RedMark

    Adom, koszi 😀

  • HarciasToni

   Zlatant mas csapatban is csak imadni lehet szerintem

 • Dzsuk1

  Bárcsak ilyen fizikumom lenne majd 35 éves koromban

  • mddnszksz

   sosem késő elkezdeni edzeni 🙂

  • Balázs Kozó

   Hehh.. Én februárban leszek 35, és bárcsak negyed olyan jó fizikumom lenne, mint Ibrának. Pedig edzek.

   • Dzsuk1

    Én is ezt mondom, edzek. De valamit lehet, hogy rosszul csinálok 😀

 • GENERATI

  minőséget, tudást és harcosságot hozott a csapatba, és valamit a “legmagasabb polcról”. Ahogy a csapat, úgy az ő idei szezonjának megítélése is vegyes, de -ahogy lentebb is látom- többnyire mindenkinél 51-49 arányban legalább pozitív az ittléte. Én is örülök, hogy itt volt, és végre van egy európai kupagyőzelme, ő is hálás lehet! 😀

 • mrmojo

  nem akartam hogy leigazoljuk, és nem is különösebben sajnálom hogy elmegy. henke larssont jobban szerettem, úgy általában

 • Dzsuk1

  Nekem minden negatívummal együtt is inkabb pozitív az összkép, mert mínusszor mínusz az ugye plusz

 • peety

  Ėn bevallom, rajongásig imádom ibrakadabrat, nagyon orultem, amikor megtudtam, h nalunk fog jatszani, imadtam a gesztusait, a nezeset , en nagyon szerettem, szeretem a flegmasagat es a pimaszsagait, hianyozni fog ibra papa!

  100 erv van mellette 100 erv ellene , de megis ugy gondolom , hogy mindig +1 erv lesz mellette, ez lehet reszemrol elfogultsag, de igy erzem, gondolom , nekem hianyozni fog!!!

 • clacka

  Hát igen, Henke United-beli pályafutása az én érzésem szerint is túl rövidre sikeredett…
  Zlatan meg Zlatan, de azért én személy szerint sajnálom, hogy a poszt miatt új szerkesztőkkel kell majd megbarátkoznom… 🙂

 • Angus

  Az az igazság, hogy ennek így kellett történnie. Egy ilyen korszakos focistának, mint Zlatan, muszáj volt itt fociznia. Tényleg hálás vagyok, hogy ez összejött.

  Az a ‘letagadhatatlan’ csak nekem fura? Mindenesetre van Persie 11/12-ben még szopni járt ide, bár a 8-2-őn gólt lőtt. 🙂

  • somebody08

   Jogos, köszi, javítva!

 • Csinibob

  !!!SPOILER!!! IBRA, VALENCIA, POGBA, HERRERA lett a TOP4.

 • Pingback: #4 Ibrahimovic – Mr. Se veled, se nélküled | Zongoracipelő()

 • godlikezaza
  • infinite_red

   csoro merle :((

 • Tam

  Az utolsó bekezdést írhattam volna akár én is, annyira ugyanez a véleményem. Jó iromány(talán a legjobb az eddigiek közül) és személy szerint sajnálom, hogy Ibra nem marad még egy évet, amit persze nem úgy tolt volna le, mint az ideit.

 • még nemtom hanyadik lett pogba, de látatlanban kicserélném a helyezésüket

  • Csumpitáz Béla

   gyanítom, hogy 1.

  • Ha egyáltalán rajta van a tízes listán.

   • nem baszol át

    • Amúgy én voltam az egyik akinél Ibra dobogósként végzett.

     • Csinibob

      Mert nem kedveled Pogbát!

     • A félreértések elkerülése végett, ez a lista nem arról szól hogy kit mennyire kedvelünk (legalábbis részemről), hanem hogy kik voltak a szezon legjobbjai.

     • Fish08

      Szerintem, és merem remélni, hogy a többiek is egyetértenek ezzel, ez egyértelmű volt.

     • Csinibob

      De, hát, a szezon egyik legjobbja volt

     • Igen, nálam asszem a nyolcadik legjobb 🙂

     • Csinibob

      Na, erre írtam azt, hogy nem kedveled. Sőt, ebből az látszik, hogy még csak nem is objektíven nézted.

     • Ezt majd kitárgyaljuk ha lesz róla poszt.

   • Chestcontrol

    fella nyerte tuti