Klinikák

Detoxikáló

Nyugodjon meg, Uram, nincsen semmi gond. Ne essen pánikba, jó helyen van. Nyilván sosem ébredt még detoxikálóban, most ez is megesett. Remélem hogy semmi fontos dolga nem akadt az elmúlt két napban, ugyanis azóta a vendégszeretetünket élvezi. Leginkább eszméletlenül, vagy legalábbis mély álomban – mi itt bent szaknyelven úgy hívjuk az ilyen állapotot, hogy kiütve. A szervezetében talált alkoholmennyiség, valamint a különböző növényi- és vegyi származékok alapján ez egyáltalán nem meglepő. Hogy mi történt? Azt hittem, erre majd maga fog választ adni. Még mindig nem emlékszik semmire? Aha, értem, szóval az utolsó emléke egy egyenlítő gól.

Hozzánk csütörtök hajnalban került, erősen ittas állapotban és hallucinációktól zaklatottan, folyamatosan a gólt lőttünk, gólt kaptunk, kurvaanyád szavakat ordibálva. A barátaival és a rendőrökkel folytatott beszélgetéseink során valamennyire összeraktuk a történetét, de még mindig vannak homályos foltok. Egy futballmérkőzést nézett ismerőseivel a közeli pubban, folyamatosan sört és röviditalokat fogyasztva. A második félidő elején történt események hatására viselkedése rövid időn belül agresszívvá és kontrollálhatatlanná vált, emiatt elhagyni kényszerült a vendéglátó helyiséget. Negyed óra múlva egy bárban látták legközelebb, ahol megnézte a meccs hátralévő részét, az eredmény alakulása miatti szomorú hangulatában egészen zárásig, fél kettőig ott ivott. A következő mintegy két órát ismeretlen helyen töltötte, bár egyes információk szerint valamennyi időt a kerületi általános iskola játszóterén töltött egy Manchester United mezbe bújtatott kóbor kutya társaságában. Őrizetbe vételére a négyes metró lezárt állomásán került sor, ahol kábítószeres hallucinációk hatására, ruháit ledobva rohangált, közben azt üvöltözve hogy Welbeck mesterhármas. Az arcát és felsőtestét borító sérülések az elfogás közben keletkeztek, bal lábán található lábujjtörés eredete ismeretlen. Mi ennyit tudunk. Mondja, megérte?

Neurológia

Doki, nem tudom mi ez velem, de fáj a fejem. A szombati meccsen kezdődött, és már ott szédültem egy kicsit, azóta pedig csak rosszabb lett. Koordinációs problémáim vannak, néha a látásom is zavart, a karjaim gyakran végeznek hirtelen mozdulatokat, és a fejem annyira fáj, mintha tarkón könyököltem volna saját magamat. Pedig az nem lehetséges, látja, a felkarom hosszabb és emiatt nem tudom elérni. Rohadtul fontos lenne, tényleg, mert szerdán a szezon legfontosabb meccse, és ha nem javul az állapotom, akkor még a gépre sem ülhetek fel. Van valami ötlete, hogy mi lehet ez?
Ne szopasson már, Doki, nem a paróka szorít, látja, ez itt eredeti háré, nem mű. Itt lenne a nagy lehetőség, hogy bizonyítsak a szurkolóknak, erre összeszedek egy ilyen sérülést, amiről azt sem tudom hogy micsoda. Így is sérült csuklóval nyomom hónapok óta, ráadásul hamarosan vébé is, csináljon már valamit, Doki!

Farmakológia

Fukoyaki professzor tűkön ülve várta informátora jelentkezését. Ezúttal azonban nem érkeztek jó hírek. Idegességében rágyújtott egy cigarettára, pedig nagyon jól tudta, hogy a Cambridge Egyetem genetikai tanszékének egészén tilos a dohányzás. Igaz, azzal is tisztában volt, hogy este 10 után már senki sem tartózkodik az épületben. Már a takarítók is hazamentek, miután a kantinban megtekintették a mérkőzést, csupán Keith, az alvászavarral küzdő éjjeliőr horkolhatott kint a portán. Nem törődött vele a kutya sem, hogy ő idegesen bagózik a szobájában. Azt pedig már megszokhatták, hogy sokszor éjszakába nyúló kísérletei miatt hajnaltájt ébresztették fel őt az akkor érkező kollégák. Csodabogárnak tartották, a saját teóriáiba beleszerelmesedő őrültnek – és lehet hogy nekik volt igazuk.

Kiestünk, a szer nem hatott – állt az üzenetben, melynek hatására kezdte újragondolni az egy évet. Amikor tavasszal megkeresték a projekttel, még ő maga sem hitt az egészben. Valamiért mégis belevágott. Talán a büszkeség? Biztosan, hiszen még oly élénken élt benne a sikeressége ellenére is leállított, majd végül betiltott Örök Fiatalság Széruma. Évekig kísérletezett a tökéletes formulán, Ryan Giggs és Paul Scholes példája pedig bizonyította, hogy nem hiába. A doppingellenőrök lobbija, a pénzhiány és a további tesztalanyok hiánya miatt azonban nem hogy Nobel-díj, még egy kéthasábos cikk sem méltathatja élete főművét, amelyet illegálissá minősítettek. Valahogyan hasznosítania kellett a felhalmozott tudást, és ez a megkeresés pont kapóra jött. 180 perc, 155 perc. 86 százalék. Az nagyon messze van a tökéletestől, az nagyon kevés. Javítani kell a formulán, tisztább alapanyagokkal kell dolgozni, jobb eszközökkel és még jobb körülmények között. 100 százalék kell. Talán nem is lehetséges, de pár hónapja még a felét sem tartotta elérhetőnek. Azonnal neki kell látni a munkának. Holnap korán reggel beszélnie kell Sir Alex Ferguson orvosaival még több mintáért, valamint Phil Neville-lel is találkoznia kell valahol, ugyanis még többet kell a szérumból észrevétlenül David Moyes szervezetébe juttatni. Javítani kell a koncentrátum minőségén, és akkor talán lehetséges az, amit eddig mindenki elképzelhetetlennek hitt: egy ember személyiségét lemásolni egy másik testben.

Röntgen

Nos, Wayne, ez nagyon csúnyán néz ki. Fractura nem mutatható ki, de ez a lábujj bizony focira nem alkalmas. Látod, ha itt … megfogom, és egy kicsit megnyomom … akkor rá sem tudsz lépni utána. Három-négy hét, én azt mondom. Tudom, tudom, hogy mindenképp játszanod kell a visszavágón, de jobb lenne ezt pihentetni. Figyelj, be tudom injekciózni, és akkor talán futni tudsz majd, de hogy bal lábbal még egy hátrapasszt sem tudsz majd összehozni anélkül hogy ordítanál a fájdalomtól, az biztos. Hogy mi ezzel a gond? Ne már, Wayne! Tudom hogy vállalnád ezt a csapatért, de a csapat maga nem biztos hogy jól fog járni ezzel. Képzeld csak el, hogy jobbról viszed a labdát a kapusra. Vagy valaki visszateszi neked lövőre, te meg ballal nem tudod elvállalni. Jó, figyelj, ezt Daviddel kell megbeszélned, ha ő is erősködik, felőlem játszhatsz, de két dologra azért emlékeztetnélek. Ha így, mondjuk 80%-osan játszol és nem fog menni, az egyikőtöknek sem fog jót tenni. Rólad megint leírják majd, hogy a legnagyobb meccseket nem tudod eldönteni, Moyes meg ha lecserél téged emiatt, akkor az a gond, ha meg pályán hagy, akkor meg az. A másik, ugyancsak fontos szempont hogy négy éve egyszer már lejátszottuk ezt. Emlékszel, ugye? Münchenben megsérültél, a visszavágón játszani akartál, nem is ment a játék, kiestünk. Ráadásul utána ugyanúgy világbajnokság volt nyáron, ahová szintén sérülés után érkeztél. Márpedig ha játszani fogsz a visszavágón, akkor könnyen lehet hogy a szezonban az lesz az utolsó meccsed, és mehetsz formán kívül egy újabb világeseményre. Jól gondold át, Wayne!

Pszichiátria

Igen, akarok beszélni róla. Ismét előjött. Sőt, erősebben mint valaha. És, azt hiszem, rá is jöttem hogy mi ez. De kezdjük az elején. Sokáig nem tudtam mit kezdeni ezekkel a dühkitörésekkel. Aztán, a beszélgetéseink hatására vizsgálni kezdtem magamat. A viselkedésemet, a reakcióimat, a tetteim következményeit. Mint azt a legutóbb is mondtam, bár talán már nem emlékszik rá, ezek a dühkitörések egyre gyakoribbak. Négy éve kezdődött, talán nem véletlen hogy éppen a Bayern München elleni meccsen. Amikor egy agyonnyert meccset buktunk el Rafael kiállítása miatt. Aztán a tavalyi Nani-piros, a gyökér török bíróval. De idén csak fokozódott. A hülye, pechesen bekapott gólok, a rengeteg elkúrt beadás, az elbénázott helyzetek. Nem lehet idegekkel bírni. De most tényleg, amikor az első percben gólt kapunk, vagy három tizenegyest ítélnek az Old Traffordon a Liverpoolnak, akkor ne legyek ideges? Egyre gyakoribb ez. Emlékszik arra, amikor tavaly májusban a BL-döntő után felkerestem magát? Akkor a második félidőt áramszünet miatt nem láttam. Persze nyert a Bayern, pedig még pénzem is volt a Dortmund győzelmén. Most ugyanez a helyzet állt elő. Deja vu.

Mindössze negyed órát nem láttam a szerdai meccsből. Tudja, melyik negyed órát? A 65. perctől a 80. percig. Elszállt a netem. Tudom, én vagyok a hülye hogy ezt otthonról nézem, de éppen egy 10 órás útról estem haza, fél órával a meccs előtt. A maradék 75 percet is olyan minőségben néztem végig, hogy egy rádiós közvetítés élvezetesebb lett volna. De még így is láttam, hogy minden terv szerint halad. A csapat, ha jól nem is játszott, keményen megfogta a félelmetes Bayern-gépezetet. Sőt, még gólt is szereztünk, nem is akármilyet! Még az is belefért, hogy a hazaiak kiegyenlítsenek. Csináljuk tovább, 1-1 az jobb mint a 0-0. Védekezzünk, aztán majd hosszabbítás, és majd meglátjuk. És ekkor jött a világvége. Elment a net. Mire valahogyan visszaküzdöttem, már 3-1 volt a Bayernnek. Mindent láttam a párharcból, csak azt nem amikor kiestünk. Azóta vagyok ebben az állapotban. Nem dühkitörés, de hasonlít ahhoz. Eljutottam oda, hogy kontrollálni tudom, és ez a legjobb ami történhetett velem. Tudja, hogy mi ez? Még nem fejtette meg? Elárulom. Ebben az állapotban bármit képes vagyok elhitetni az emberekkel. Igen, tényleg mókásan hangzik, és valóban hihetetlen, de igaz. Nevessen csak, nyugodtan, majd meglátja hogy nekem van igazam. De addig is megadhatná a 20 fontomat, amit arra tettem fel hogy a United szerzi az első gólt. Emlékszik? A múlt heti kezelésen fogadtunk, az első meccs után. Ez az, így mindjárt jobb a hangulatom. És, mivel úgyis bármit el tudok hitetni akár magával is, akár azt is mondhatnám, hogy ez a mostani beszélgetés* meg sem történt. Így hát fizetnem sem kell érte. Viszontlátásra!

* szezon

 • Pingback: replca Yachtmaster watches()

 • Pingback: skype download()

 • Pingback: java update()

 • Pingback: mozilla firefox free download for windows 7()

 • Pingback: google chrome free download for windows 7()

 • Pingback: Vanessa Smith()

 • Pingback: Jessie()

 • Pingback: Allen()

 • Pingback: Timothy()

 • Pingback: Rafael()

 • Pingback: nick()

 • Pingback: Greg()

 • Pingback: Jeffery()

 • Pingback: tom()

 • Pingback: byron()

 • Pingback: Mathew()

 • Pingback: julio()

 • Pingback: Angel()

 • Pingback: frank()

 • Pingback: Jeremy()

 • Pingback: Melvin()

 • Pingback: Marion()

 • Pingback: Wallace()

 • Pingback: corey()

 • Pingback: kenny()

 • Pingback: Eduardo()

 • Pingback: Christian()

 • Pingback: gilbert()

 • Pingback: shaun()

 • Pingback: cecil()

 • Pingback: Terrence()

 • _not_arrogant_just_better_

  Igencsak remélem, hogy a Welbeckes pletykák kamuk! Nagyon szomorú lennék, ő nekünk abszolút kell

 • Csordás Adrián
  • moyeslepke

   ááá 😀 😀

  • stanleykubrick

   Egy ösztönös zseni, ő sem lett nálunk kihasználva rendesen. Szerintem csomó játékossal jártunk így. Remélem Kagawaval vagy Fellainivel nem fogunk így járni.

  • vendég22

   imádom a fickót!

 • Kristiante

  Most hallottam hogy Wellbeck el akar menni. A Spurs meg adna erte 20 milliot. Egyre jobb…
  Ja, es Kroos ugy nez ki meggondolta magat es megse jon 🙁 Inkabb nyer trofeakat a BM-mel kevesebb penzert mint keressen 260 ezer fontot hetente.

 • Achi

  Asszem nekem rémálmom volt az éjjel. Azt álmodtam, hogy ma rangadót játszunk az 5. helyért az Evertonnal. Mi lettünk az új Liverpool?! Vagy ez nem álom volt? o_O

 • Moyes Story

  Olyan régóta várom már, hogy Mourinho elveszítse a szüzeségét, a Bridgen, az még jobb, hogy pont a tökutolsó Sunderland ellen sikerült neki, de most még ennek sem tudok örülni. Pont úgy ahogy ebben a szezonban semminek.

 • bfgbobo

  Engem csak az lep meg hogy a Sunderland tizijét nem Gerrard rúghatta

  • Moyes Story

   Átengedte Borininek. UltraMegaRespect!!!

 • wolandrule

  Eszem-faszom megáll, a szunderland megnyeri a bajnokságot a Poolnak… Nem létezik, hogy ennél elbaszottabb szezont össze lehetne hozni! Tuti kamu, hogy az Öreg eladta az összes borát, szerintem megitta őket szép lassan.

  • glory

   szerintem már decemberben elfogyott, csak most kérdeztek rá és kamuzni kellett valamit.

  • bfgbobo

   átállt a töményre

  • stanleykubrick

   Az Arsenal trófeát nyer, a Pool egyenesen bajnokságot…A BL-ben még a Madrid is befuthat…őrület.

   • Fred

    Még az kell, hogy a vb döntő után lássam neymar-t, vagy sergioramos-t ugrálni a kupával és esküszöm, jövőre a United meccsein kívül csak curling, meg a darts közvetítéseket fogok nézni.

 • psychocska

  klasszik zsozé 😀

  • wolandrule

   Azért lássuk be, hogy Mike Dean egy hatalmas gyökér!

   • glory

    már egy ideje clattenburg meg dean nevébe is próbálok valami lealacsonyító jelzőt becsempészni (lásd: ratkinson), de sajna kevés sikerrel…(ötletek jöhetnek 😀 )

    • Definitely Maybe

     twattenburg

   • Csordás Adrián

    Dean egy hatalmas Young 😀

 • godlikezaza

  Chelsea is kapja be. Egy hete mondtam magamnak, hogy ok a City után nem létezik, hogy Sunderland-ék még egy nagyot így megfognak, HÁT DE.
  O’Shea meg Brown most már tényleg szarjanak sünt:)

  • Csordás Adrián

   Visszavásároljuk őket a nyáron, Bardsleyvel egyetemben 😀

 • Jok3r

  Csak mellékesen, Pogba megint betalált, ezzel 6-ot lőtt eddig a bajnokságban. (Vidal 11-et)

 • stanleykubrick

  Bajnok lesz a Liverpool… 🙁

  • Pokmalac

   Nem ismered Mou mindenkori csapatát ? Végig fos, de végig és a végén egy kamu tizivel vagy hasonlóval nyernek.

   • stanleykubrick

    1-2-ről 82. percből?

    • Pokmalac

     Whoscored nem tud rendesen frissülni, nekem még 1-1 volt.

   • Netup

    az 5 perc hosszabítás meg a fos chelsea megvan, de a fordítás nem, pedig esküszöm inkább ők nyerjenek mint a looserpool…

  • Jok3r

   Ne félj, a Chelsea kap 10 perc hosszabbítást, hogy rúgjon 2-t….a Mourinho-féle kékek nem kaphatnak ki otthon. 😛

  • zozi007

   hihetetlen… :/

  • Moyes Story

   Nem elég, hogy a Poolnak, de még kölcsönjátékosaiknak is szórják a büntetőket.

  • Moyes Story

   Ezzel amúgy mégjobban megútálom a Chelseat, de a Cityt is. Mou, You Had One Job!!!

 • Csordás Adrián

  Érdekes, erről még itt szó sem esett: Rooney játszani fog vasárnap. Ennyit a sérülésről 🙂

  • RedMark

   Ha en lennek moyes en csak padra tennem. Leszarom mennyit keres stb.. Nem kell egy ismet mindent elbaszo runi a palyan 🙁 pihenjen aztan majd bejon a masodik felidobe.

   • Jok3r

    Nem értem Moyest, a Newcastle ellen sem fociztunk rosszul, pedig akkor sem volt Rooney…

 • glory

  jamie redknapp szerint 2-1-re verjük az evertont, mata lövi az elsőt 😀
  valamint a mirror szerint reus szerződésében van egy 30m-s release clause, ami jó lenne, de én kétlem.

  • Nazara

   Van, ezt a németek is elmondták, idén nyártól érvényes.

   http://www.manutd.hu/hirek/5707/1/van-kivasarlasi-zaradek-reus-szerz-deseben.html

   • Pokmalac

    Maradjon csak kizárva a Barca és jöjjön szépen hozzánk Reus 😀 Nem bírok nem lelkesedni, már csak az esélytől.

   • glory

    huh, köszi. miután kénytelenek voltak elengedni götzét, a dortmundiak nagyon fogadkoztak hogy mindenkinek a szerződéséből megpróbálják kivenni a záradékot, ezért nem hittem el, meg egy kicsit túl szép volt hogy igaz legyen. így akkor hajrá, 30-at a hülyének is megér nemhogy nekünk.

    • Moyes Story

     Eddig sem ez ára volt a probléma, hanem hogy elakarjon jönni a Dortmundból.

   • psychocska

    ha jól tudom, ez 2015 nyárától érvényes

 • stanleykubrick

  Sajnálom, hogy nem került ki a vendégírásom, pedig mindent megtettem érte. 🙁

  • Pokmalac

   Írd kommentbe, én tuti elolvasom 😀

   • stanleykubrick

    Túl hosszú ahhoz.

    • godlikezaza

     akkor több kommentbe darabolva

     • stanleykubrick

      Nem alakulhat ki ott olyan párbeszéd, fölösleges is lenne stb…Meg szerintem elég megalázó is…

     • glory

      akkor küldd szét emailben, csak fokozod itt a kíváncsiságunkat. 🙂

     • stanleykubrick

      http://pastebin.com/JkWSJpEz

      Jó olvasgatást! 2014-15.

     • Pokmalac

      Evra nem teljesít úgy ahogy elvárható lenne, csak 2. számúnak tartanám meg, de ez nem fog megtörténni. Szval oda is igazolnék + a Jones, Smalling, Rio, Evans sor nagyon rövid tekintve a sérülékenységüket.
      Így viszont nálam máris 3 igazolásnál járunk…
      Jhv-nek valami gazdaságosat igazolnék, középre egy rutinos rókát (nem bántam volna, ha marad a szerb még 1 évet) bhv-nek meg ráhajtanék Shawra
      KK-ra 1 játékos (amennyiben minőségi) elég lehet egyenlőre szélre viszont igazolnék, legalább 1, de inkább kettő játékost. Kagawa nem szélső és Welbs-et sem játszatnám ott. (Mikor láttál tőle utoljára beadást ? )

     • stanleykubrick

      Nem olyan játékra kellene építenünk, amely a beadásokra operál.

     • Freeezer89

      én számomra ez egyik akinek mennie kell az RvP… sosem bírtam, de ez most mellékes, azért küldeném el, mert számomra tök nyilván való, a kagawa, mata, roo, jobban működik, mint bármilyen más felállás rvp-vel (legalábbis ebben az évben)… no most vegyétek a fejem 😀

     • stanleykubrick

      Szerintem nem elrugaszkodott a dolog, én sem hullajtanék krokodilkönnyeket, ha menne. Amennyire sérülékeny és amennyire ez Hernandez és Welbeck kárára van, akik ráadásul a jövőt építhetnék, mindenképpen jobb lenne, ha többet játszanának.
      Továbbra is sajnálom, hogy nem bontakozhat ki egy hosszabb párbeszéd itt erről, mert ahogy látom lenne rá igény és szerintem bőven ott tartunk a szezon azon szakaszában, ahol már nincs min izgulnunk.

     • Fred

      Nemigen szoktam a csapatépítési (játékosigazolási) terveken rágódni, mert ahhoz szerintem először is tudnom kéne, mit is akar játszatni jövőre Moyes. Az idei szezonból nem lehet kiindulni, mert a csak ívelgetős focitól a klasszikus szélsők nélküli játékon át, a bunkerfociig volt itt minden. Viszont, azt gondolom, ha össz-vissz vennénk egy szélső hátvédet, meg mondjuk Kroos-t, akkor jövőre is necces lenne a bl indulás. Én a helyében minimum négy, de inkább öt játékost vennék. (kh,jh?,bh,vk,bsz)

     • stanleykubrick

      “Én a helyében minimum négy, de inkább öt játékost vennék. (kh,jh?,bh,vk,bsz)”

      Akkor azért csak rágódsz te is egy kicsit. 🙂

     • Fred

      Nyilván foglalkoztat, hogy kiket akar, (fog) a csapatom igazolni, 🙂 de azon a nézeten vagyok, hogy ha már menedzsert nem cserélünk, akkor Fergie csapatának a jó részét kell lecserélni ahhoz, hogy Moyes-al esetleg menjünk valamire. Az, hogy legalább a fenti posztokra új játékos kell annak nálam az az oka, hogy (főleg) ezeken a posztokon ilyen-olyan okok miatt nem működött a csapat SAF után. Nevekkel (persze a védőkön kívül) azért tapogatózunk ködben szerintem, mert nem látok kialakult rendszert a játékunkban. De, ha valaki rájött, hogy milyen stílushoz keresünk játékosokat, az kérem világosítson fel. 🙂

     • Porter Ramsey

      én is jobban átmennék FIFA Managerbe. középhátvéd poszton egyetértünk, Rio beugorhatna még párszor + ha Jones hosszabb ideig tudna centerhalfként játszani (tehát nem jobbhátvéd, vkp, vagy csatár poszton) nincs is ott gond. Szmellinget és Evanst is elküldtem már párszor itt melegebb éghajlatra, de egy utolsót mégis bizonyíthatnának, előbbi is egyre megbízhatóbb hátul, bár Rio féle támadásépítésről ne is álmodjunk tőle. ettől még persze nem tudnék nem örülni Mangalanak mondjuk.
      Evrát én viszont nem marasztalnám. nálam legenda, de nem tudja már hozni magát. fájó szívvel ugyan, de ideje változtatni, (a Liverpool szurkolók előtt a címercsókolgatása a kaján vigyorával:D) Shawért adnék is egy valag pénzt. fiatal is, angol is, lehet formálni. jobbhátvédbe is kell valaki, nem állapot, hogy nincs back-up a poszton.
      Középpályások. Fellainit én már eladnám, meg se vettem volna. már akkor hangoztattam, hogy nem egy magas szint, és ez nagyon ki is jött a bőrgatyások ellen, hiába volt előtte pár bíztató performansz. el se hiszem, hogy Cleverleybe anno mennyire bíztam, természetesen Andersonnal együtt mehetnek. Fletch-Carrick maradhatnak, de Carrick idén sokszor nagyon szar volt, szedje már össze magát. W. Carvalho, Kroos, akárki jöjjön, mert idén támadást se tudnak építeni meg a védőket sem mentesítik elfogadható szinten szerintem.
      Matatól nagyon tetszik, amit látok tőle No. 10-be, ő kell oda mindenképp, a sokat mozgó, támadásépítésben is erős Rooneyval élmény őket nézni. Kagawa jól megérti magát velük, tetszik is ez a 2 irányítós játék, amit nyomtunk PL-ben utsó 2 meccsen, de a japán ennél jobbat érdemel, tényleg elpazaroljuk. Reus-Kagawa+$ csere, ha lehet. és akkor egy továbbfejlődő Januzaj+Mata-Reus-Rooney négyest ki ne akarna látni? most nem nyitom meg újra a ‘kell-e nekünk RVP’ vitát, de szerintem talán így működünk a legjobban. Vale maradjon, Young, Nani meg remélem már összecsomagolt. Chicharitot imádom, de ő is jobban járna, ha elmenne önmegvalósítani, sajnálom már szegényt. Wilsont meg fel a felnőttekhez.

      ha jól számolom 5 játékost vennék (+Wilson) és rendbe lennénk. jó cikk, jó volt pár percig fifa menedzsernek/zomboritaktikusnak lennem.

     • godlikezaza

      ekkora felhajtás után én kicsit több szitkozódásra számítottam:)

     • Moyes Story

      Töltsd fel ide: http://pastebin.com/

     • Pokmalac

      De dolgoztál vele… Kár lenne ha kárba vészne, de te tudod.

     • Porter Ramsey

      csatlakozom, engem is érdekel.

    • Freeezer89

     olvasni akarom !!!!

 • csakaMU

  Végképp ki merem jelenteni, elindultunk lefelé a lejtőn. Shaw? Kroos? Hagyjuk már, nagy a nincs emberek. Aon felirat a mezen? Áh lehúzhatjuk a rolót… 🙁

  • KiB

   a mondandód második fele nem sikerült túl érthetőre…

   • zozi007

    Első sem. Azért mert levált a ragasztás? Jövőre úgyis Chevrolet lesz a mezen 😀

   • psychocska

    be volt baszva

  • RafaRoo
 • Csordás Adrián

  A Goal.com úgy értesült, hogy az Arsenalnál kitűzhetik célul Chris Smalling leigazolását. Arséne Wenger menedzser már jó ideje nagy kedvelője a játékának, és a nyáron lépéseket tehet a megszerzése érdekében. (12 millió)
  Ugyan…

 • RafaRoo
  • Csordás Adrián

   nehéz döntés… fél szezon alapján Mata lenne, emígy fogalmam sincs. Talán Rooney. Így született meg a döntésem (“enyhe” elfogultságom miatt): Valencia 😀

 • Jok3r

  “Aston Villa are set for a £200m takeover by two American billionaires – but only if the Villans avoid relegation.” (Daily Telegraph)

  Wtf?!

  Más:
  http://metro.co.uk/2014/04/17/26-years-of-manchester-united-history-immortalised-in-handwritten-sir-alex-ferguson-portrait-4702718/

  Ki találja meg Youngot? 😀

  • RafaRoo

   Bebét megtaláltam xD

   • RafaRoo

    Meg Djemba-Djembát is…. Hihetetlen, csak ilyeneket tudok kiszúrni…

  • _not_arrogant_just_better_

   😀 második név akiére ránéztem AY volt, djemba djemba után. kiszúrom a csiszolatlan gyémántokat

  • harmansmith

   A Villa éppenséggel megtalálhatná. 🙂

 • lackoo
 • Moyes Story

  U21-et valaki nézi? Utolsó előtti meccse a srácoknak. Eddig 0-0.

  • psychocska

   nincs stream, pedig néztem volna. amúgy ha 4-be mennek, akkor ott jön egy rájátszás még

   • Moyes Story

    Tudom. A 4 szerintem meglesz, így hogy van 2 elmaradt meccs is.

  • Moyes Story

   2-2 lett. Még lesz egy meccs a 19. helyezett Wolves ellen. Ha azt hozzuk, akkor elég valószínű a playoff.

 • Pokmalac

  Spanyol források szerint minden idők második leggyorsabb sprintjét
  produkálta, 34 km/h-s csúcssebességgel, kevésen múlott, hogy megdöntse a
  rekordot, amelyet Antonio Valencia, a Manchester United futballistája
  tart a sportstatisztikusoknál.
  Majd legközelebb 😀

  • RafaRoo

   Valencia>Bale

   • RafaRoo

    Valencia>Ronaldo

   • Pokmalac

    • Freeezer89

     jaj, de jó is volt ezt akkor a két szememmel látni

    • RafaRoo

     Emlékek…. Amúgy konkrétan ez volt az a 34 km/h?

    • Moyes Story

     Ilyen sprintet se láttam tőle azóta. Pedig lenne rá alkalma, de inkább megáll, és visszapasszol, ahelyett hogy meg se állna a gólvonalig.

 • crpa7
  • RafaRoo

   Félek, hogy Rooney megint korán tért vissza és emiatt fél évig szar formában lesz.

   • psychocska

    az a fél év nekünk már mindegy 😀

 • vendég22

  Giggs lőtt gólt a PL-ben? :O

  • Pokmalac

   Nem.

   • Netup

    A te lelkeden szárad ha emiatt egy hétig nem alszik…

    • vendég22

     adni kéne neki egy tizit 😀

 • vendég22

  tegnap este 2 órán át nem tudtam elaludni a gondolattól, hogy a Liverpool nyeri a bajnokságot 🙁

  • Rio

   Mennyit ittál?

   • vendég22

    semmit, reggel meccsem volt. de amúgy sem szoktam 😀

 • godlikezaza

  Az NBA-ben nagy Lakers drukker vagyok és ott is van egy Young-unk 😀 De ő nagyon nem gyökér, bár az itteni is olyan jó lenne.
  Bár melyik a jobb.. a Lakers szar, de van egy jó Young, a United jó (ok, momentán annyira nem), de van egy szar Young.

  • godlikezaza

   illetve, a United jó/szar és nincs semmilyen Young

 • psychocska

  tegnap este moyes az estadio da luz-ban vendégszerepelt. lehetséges megfigyeltek: mangala, jackson martinez, garay

 • András Winkler

  sunderland megnyerte a bajnoksagot a poolnak….
  ha vernenk az evertont talan meg oket is elozhetnenk, tottenhamet sztem lenyomjuk a vegere

  • godlikezaza

   ennyit O’Shea-ról meg Brown-ról 🙂 amúgy a Chelsea-ben még bízhatunk mennek még Pool-ba.

 • bfgbobo

  gyerekek, 5 rongyot raktam a cityre és az evertonra
  meg lesz az a 4. hely, az se érdekel ha el kell adnom a vesémet

 • Károly Fodor

  A realitás talaján maradva én az 5. helyet mondanám, amit el lehetne érni. Ehhez is kell az, hogy az Everton bukjon még egyet a MU elleni meccsen kívül, szóval az sem igazán a mi kezünkben van. United, Southampton, ManCity, Hull az Everton programja. Nem lehetetlen, hogy a két manchesteri csapattól kikapnak. Így beérhetjük őket. A Soton és a Hull még nekünk is lesz és egy Sunderland Norwich az Evertonon kívül. Kell, hogy legyen 15 pont ebből.

  • reddevil72

   evertonnak 2 bukta kell.

   • Pokmalac

    “Everton bukjon még egyet a MU elleni meccsen kívül”

 • crpa7

  Összegzés.Egyel kevesebbet játszottunk mint az everton,arsenal,spurs hármas.Ha azt az elmaradt meccset hozzuk akkor 6.-ak vagyunk, 6 pontra a kékektől és 7-re az ágyúsoktól.Akkor még lesz 4 forduló amelyet 4/4-elé kell zárnunk természetesen.Ezalatt az arsenalnak max 1 meccset szabad megnyernie az evertonnak meg még egyszer legalább ki kell kapnia rajtunk kívül.

  • Moyes Story

   Kizárt, hogy az Arsenal csak 1-et nyerjen, ez miatt kár álmodozni.

   • crpa7

    jaja.Bár wenger mindenre képes.

  • EZS

   Fogalmazzunk másképp! Akár úgy is előzhetjük az Arsenalt, hogy ők egyszer se kapnak ki már a végéig! 😀

  • Nazara

   Most verhetjük a fejünket a falba, hogy az Emirates-ben a végén van Persie baszott sprintelni az utolsó támadásnál, pedig ziccer lett volna… xD

   • EZS

    vagy a WBA, Newcastle, Everton hazai meccseken kellett volna nyerni…

    • Moyes Story

     Elég lett volna az iksz is.

    • Nazara

     Láttam azokat a meccseket, és a játék képe alapján a WBA-Newcastle duónak ha napestig játszunk, se lőttünk volna gólt szvsz. Az Everton más tészta, ott kiegyenlitett volt sztem a találkozó, a végén pechünk volt, csakúgy, mint sokszor idén.

     Ellenben az Arsenal ellen ziccereink voltak, mégse tudtunk nyerni sajnos.

 • Károly Fodor

  Mondjuk azért az nagy beszarás lenne, ha valahogy mégis odaérnénk a 4. helyre.

 • Károly Fodor

  Kíváncsi leszek, mire megyünk az Everton ellen. Nagyon remélem, hogy a Bayern ellen játék folytatódik és felőröljük őket. Vagy csak szimplán győzünk sok nullára.

  • psychocska

   azért ha az everton ellen beállunk védekezni kilencen, annak nem fognak túl sokan örülni

   • Károly Fodor

    Jól játszottunk mind a két meccsen, a vezetést is megszereztük mindkét alkalommal. Nagyon bízom benne, hogy még egyszer nem kap ki úgy a csapat, ahogy Németországban tette. Olyan játékkal simán kellene verni ezt az Evertont

    • godlikezaza

     nem játszottunk, bekkeltünk. én gyűlölöm a bekkelést, de a Bayern meccs előtt kijelentettem, hogy nincs más esély muszáj így. és örültem is, hogy ezt csináltuk. de CSAK a Bayern ellen. Ha ez lenne az Everton ellen felmásznék a falra.

     • Rio

      Nem csak te. De tudjátok mit? Eljutottam arra a szintre, hogy mindegy milyen játékkal, de nyerjük meg a hátralévő meccseinket. Bűnrossz meccseket játszva, 1-0-ra, mindegy.

 • psychocska

  a szezon elején alakult pippantsuk le pellegrinit a semmiért mozgalom bejelentette megszünését

  • Moyes Story

   A Martinezesnek sincs már sok hátra.

  • godlikezaza

   elképesztő

  • Flack

   pedig ebből a “vékony” keretből kihozta a maximumot 😀

 • Jok3r

  A City x-elt, a Palace pedig verte az Evertont…best day of the week? 😀

  • Moyes Story

   A Pool bajnok lesz, az Arsenal meg top4-es. Nekünk ehhez mi közünk?

   • psychocska

    egy torres góllal elbuknák a bajnokságot, szép lenne?

    • godlikezaza

     visítanék. legjobb forgatókönyv, de jó is lenne

  • crpa7

   Nem az a vasárnap lesz amikor is kiütjük a stolveroskokat!

  • _not_arrogant_just_better_

   Ez max úgy lenne ekkora örömhír, ha az Arsenal tegnap kikapott volna. Így csak megint ők csúsznak bele a top4-be… Bár az király, hogy továbbra is marad a csapatnál a vénasszony

   • Jok3r

    Azért írtam “day”-t 😛

   • Flack

    ha még a Fa kupát is megnyerik, akkor meg kb élete végéig szóló szerződést kap

 • Károly Fodor

  Közben a City 2-2

 • Károly Fodor

  Azért nagyon szoros az Everton meccs vége…

 • crpa7

  Közben szopóra áll az everton úgyhogy még van némi “esély” a 4. helyre. A city meg most cseszi el a bajnoki címét!

  • Moyes Story

   A City az Anfielden baszta el.

 • crpa7

  Haraszti Ádám said: cristiálnó ronáldó

 • crpa7

  VEZET A PALACE!!!!

  • stoncilol

   még a félidő is fasza.

  • Zacskoostej

   Már 2-vel

 • crpa7

  Elvileg u21-ben hétfőn Wilson góljával nyertünk a spurs ellen.Valaki tud egy linket róla.Egyre inkább érdekel a srác.

  • Pokmalac

   Lentebb már linkelték.

   • crpa7

    köszi

 • Jok3r

  “Manchester United players Tom Cleverley, Danny Welbeck and Ashley Young were made to do a second extra training session as punishment after they were photographed on a late night in Manchester following the club’s Champions League exit in Munich.” (Daily Mail)

  Én jobban megbüntettem volna őket…

  • Pásztor László

   Így is panaszkodnak hogy túl kemény az edzés, lehet az a plusz 1 is elég volt nekik

   • godlikezaza

    kicsi szívem majd megszakad miattuk

    • Pásztor László

     nem együttérzésből írtam, csak megjegyeztem hogy nem tudhatjuk milyen volt az a plusz 1 edzés 😀 amugy, máshol azt is irtak h kaptak pénzlevonást is.

     • Csordás Adrián

      Youngot 1 edzésen át rugdosták és nem eshetett el egyszer sem. Többiek büntetéséről nincs információm.

 • KiB

  Luke Shaw, Reus, Kroos, Mangala, William Carvalho
  nem olyan rossz ez a névsor
  nagyon várom, és nagyon kiváncsi vagyok az igazolásokra

  • Nazara

   Nem rossz, való igaz, de egy box-to-box kp-nak csak bele kéne abba fránya büdzsébe férnie! (Vidal, Gündogan, Moutinho, Matuidi stb. – valaki, aki támadásban és védekezésben is folyamatosan képes klasszis teljesitményre)

   • Moyes Story

    Rakitic

    • Nazara

     Szerintem ő egy kicsit amolyan Kroos-szerű, inkább az előre játékban érzi otthon magát, mig szvsz nekünk már évek óta kellene egy mindenes a kp-ra.

     • KiB

      ugye erre a postra lenne jó egy igazán jó formában lévő Haj…de az most nincs…:(

     • Moyes Story

      Majd jön William Carvalho. Akik Fellainire azt mondták, hogy darabos, azok fognak neki örülni, úgy fut mintha térdig érő vízben lenne.

     • EZS

      Az nem akadály, Yaya Touré sem egy balerina, és mégis…

     • Moyes Story

      Szerintem ő pont ilyen, védekezésből is bőven kiveszi a részét, olyan Scholes szerepkörben jó lenne.

   • Jok3r

    Yaya Touré “utódját” kéne megtalálni és akkor gond egy szál se. 😛

  • Kristiante

   Jürgen Klopp, Louis van Gaal. Ez a nevsor sem rossz, csak hogy biztos legyen a 2015-16-os szezon BL reszvetel.

 • Moyes Story

  Nincs twitterem, nem tudom, hogy működik, de Só nyomott egy olyat, erre az üzenetre, ami fb-on a likeolással egyenértékű: https://twitter.com/chanel123445/status/456249583048597504

  • Moyes Story

   Sőt, Phil Neville-t is követi. Hogy minek azt szerintem ő sem tudja.

   • EZS

    ez valószínű egy másik Luke Shaw. Ráadásul tuti, hogy egy másik Phil Neville-t követ… 😀

    • Moyes Story

     Látod azt a kék alapon, fehér pipát, a neve mellett? Nos az megcáfol téged. 🙂

     • EZS

      Lehet! Nekem van twitterem, de én se tudom, hogy működik! 😀

     • Moyes Story

      Nekem csak szvetterem van, már egész jól boldogulok vele.

     • EZS

      Ír szvetter? Nekem csak egy labrador keverék… De nehezen kezelhető! 😀

     • Moyes Story

      Nem ír. Kötött. Karácsonykor nagyon menő.

     • Freeezer89

      :DDD elmebeteg állatok vagytok (jó értelemben) phil álltalában azt írja,h mikor fut és hova + milyen filmeket néz a gyerekeivel, szal extra érdemes ot kovetni 😛 UI: én sem értek a tvittyerhez

 • Porter Ramsey

  Mario Gotze, who was the 24-year-old’s club and international team-mate until his own move to Bayern Munich, has claimed in the German media that Reus “wanted a move to Manchester United and he hasn’t changed.”

  augusztus 31-ig megvan miről fogok álmodni.

  • glory

   adja isten hogy ez igaz legyen

  • Nazara

   Remélem nem kell olyan sokáig álmodnod róla, az lenne a tuti, ha a VB előtt lerendeznék az ügyleteket, ahogy igérték!

  • Pokmalac

   Hogyan lehet kétszer likeolni ?!

 • crpa7
 • Pokmalac

  Rohadjak meg én akkor is számolgatok, hogy mennyi esély van a BL-re.

  • Rio

   Ketten vagyunk 🙂

   • bfgbobo

    3-an

    • Moyes Story
     • RafaRoo

      Ezaz! 100%, hogy negyedikek leszünk!

     • Moyes Story

      Mostmár nem, vezet az Arsenal.

     • RafaRoo

      Várd ki a végét.

     • Rio

      Áh, nem lesz itt comeback, sajnos.

     • Moyes Story

      Idén nekünk semmi nem jön, amit szeretnénk, ennek érdekében még Giroudból is előjön a nemlétező klasszis.

     • Rio

      Az EL meglesz, nyugi.

     • crpa7

      EZAZZZZZZZZZZZ!!!!!!

     • RafaRoo

      Jövünk, Dinamo Yxcycsyxcyscyxge!

     • RafaRoo

      Helyette itt egy vicc: ömömömm
      Mi az, fehér és nem tud fára mászni?

     • RafaRoo

      hűtőszekrény

 • Rio

  Nézem ezt az Arsenal – West Ham meccset… Diamét és főleg Tomkinst el tudnám viselni nálunk.

  • Rio

   És már szopásra is állnak Wengerék.

   • Moyes Story

    Nyugi. Majd jön Akpom, és Bellerin.

    • Rio

     Szuper angol nevelésnek hangzanak.

  • Moyes Story

   Amúgy Kallström oktat?

   • Rio

    Nem volt egy értelmes megmozdulása se a meccsen. Megérte elhozni.

  • glory

   tomkinst elhozhatnánk, úgyis kell egy belső védő tartaléknak.

 • psychocska

  gündogan hosszabbított 18-ig, őt kihúzhatjuk

  • csakaMU

   +15Millió

   • psychocska

    16-ig hosszabbított, nem 18ig. ez viszont a sérülésének szól

    • csakaMU

     vagy a potenciális vevőkről fognak így leakasztani jó pár millió ojrót pluszba

  • Moyes Story

   szorsz?

   • Moyes Story
   • psychocska

    hivatalos, de csak 16ig

    • Moyes Story

     Az előző 15-ig szólt. Nem fog ő ott megöregedni.

     • psychocska

      a sérülése miatt van ez. az se biztos, hogy valaha a régi lesz

     • Moyes Story

      A sérülése miatt hosszabítottak volna vele? Még volt neki 1 év hátra. Nem értem az összefüggést. 🙁

     • psychocska

      pedig egyszerű. ha következő szezonban visszajön és végignyomja kiváló formában, akkor a dortmund ott áll egy szál gatyában: vagy eladja télen bagóért vagy megy nyáron ingyen. így bármi történik, jobb alkupozícióban vannak. kivéve ha soha nem fog többet azon a szinten játszani

     • Moyes Story

      Akkor se fog sokkal többet érni, ha nem félév lesz hátra neki, hanem 1 év.

     • glory

      ha már csak fél év van hátra a szerződésből, a többi klub a kivásárlási ár fizetése nélkül tárgyalhat a játékossal, ha megegyeznek ingyen távozik a szerződés lejárta után. így azért hagynak maguknak egérutat.

     • psychocska

      mit nem adnának most azért a plusz 1évért lewandowski szerződésében

     • Moyes Story

      Nem mennének vele semmire. A Bayern megvárná míg letelik, a játékos máshova nem ír alá, ezt ők is tudják, türelmesen kivárják, tavaly csak ezért nem igazolták le.

     • Pokmalac

      Ők cseszték el. Múlt nyáron egyértelmű volt a helyzet.

     • EZS

      Bizony, ha most lenne még egy év a szerződéséből, megint ott tartanák még egy évig.

 • Gro3g
 • Csordás Adrián

  OFF: Ezt a videót ajánlotta nemrég a Youtube… Micsoda csapat volt (kialakulóban). 🙂

  • glory

   3.45-nél: ronaldo enjoying himself 😀

 • Pokmalac
 • psychocska

  Pirlo: “The only great English midfielder in my career was Paul Scholes. He had elegance in him. Others were pretenders.” #MUFC
  stevie g figyelsz e?

  • Freeezer89

   nem értem, most annyira oda meg vissza vannak a pool-tól, meg ettől az embertől, és legjobb esetben is május végére EGYSZERES győztes lesz… még csak nem is kétszeres 😀

   • Moyes Story

    Már csak 3-al lesz kevesebb PL érme, mint a True8-nak, ez azért előrelépés.

    • Freeezer89

     amúgy már túl tettem magam rajta: i dont give a shit… 😀 felőlem aztán minden hír róla szólhat egész július 1-ig… szóval, már nem tud kiborítani 😛

     • Moyes Story

      Angliának is ő fogja megnyerni a vb-t, és végre elindul a pályája, így 33 évesen.

     • Freeezer89

      meglássátok: közte és jang között lesz a legtöbb sikeres passz, ő gólkirály lesz, jang meg mvp… majd a végén jól megfarkalják egymást

 • psychocska

  Man Utd have agreed £35m deal for Sporting Lisbon’s William Carvalho, according to @talkSPORT. First of many new arrivals if true #MUFC

  valószínűleg kamu, de azért csak berakom legyen miről diskurálni

  • Moyes Story

   Vicc, hogy Mata került ennyibe, mint amennyit ezért a félistenért kérnek. Ben Pearson 21 évesen simán jobb lesz nála.

   • bfgbobo

    city felnyomta az árát
    de amugy tényleg, ha érte fizetünk 35-öt, Kroosért mennyit kéne, 60-at?

    • psychocska

     real is szaglászik utána, nincs min csodálkozni

     • Moyes Story

      A Real ki után nem érdeklődik?

     • pbalu

      Jelen! 🙂

     • Moyes Story

      Nem tudhatod.

     • vendég22

      :DDDDDDD

     • Freeezer89

      Bebe? vagy csak egyelőre?? 😀

    • psychocska

     kroosnak lejáró szerződése lesz 1év múlva, az lenyomja az árát kicsit

    • Freeezer89

     amúgy ma dobálóznak a számokkal, ÁLLÍTÓLAG 50-et ajánlottunk Barkley-ért, de elutasították… remélem nem igazak ezek a számok

   • psychocska

    az eheti lottószámokat még ha kérhetném 😀

  • EZS

   ez kicsoda?

   • Moyes Story

    Na ez az. Ezt kérdezem én is.

   • psychocska

    az idősebb carvalho fia

    • EZS

     aham, meg a legfiatalabb Carvalho leendő apja! 🙂

  • Pokmalac

   Iszonyat sok pénz. Egyszer nem láttam játszani. Félek.

  • Flack

   na és ki az ügynöke? természetesen Jorge Mendes “barátunk” érdekeltségébe tartozik

  • Porter Ramsey

   nekem is ismeretlen.

   YT-ra rólam is lehetne feltenni olyan videót, ahol a mennyei megyeiből rögtön külföldre szerződhetnék. de. ahogy olvassa a játékot, nem is egyszer, az tényleg átlag felett van jóval, még ha csak portugál bajnokságról is van szó. + ha egész szezonba figyelték, akkor valószínű, hogy segítség lesz a rogyadozó középpályánknak. már ha tényleg jön.

   • Pásztor László

    eléggé jobb lábas, és ez veszélyes lehet, mivelazért nálunk magasabb az iram. de igéretes

 • glory
  • KiB

   lassan letiltanak minden nagyot, mi meg mazsolázhatunk akárhonnan:)

  • Bixoww

   Pont most akartam linkelni! 😀
   A végén csak hozzánk tud igazolni mindenki 😀

  • Flack

   A nyári átigazolási szezon érdeklődés hiányában elmarad 🙂

  • EZS

   előre látom az elméleteket arról, hogy Fergie azért vonult vissza, mert már nem elégszik meg az FA és az angol bírók uralásával, hanem már az UEFA és a FIFA is az ő irányítása alá került! 😀

  • Moyes Story

   A Real, Chelsea még mindig ott lesz, akik visznek akárkit, ha kell, hanem. Na meg ha a Poolnak összejön, akkor még ők is vonzóbbak lesznek, mint mi.

   • psychocska

    ja hát meg még az mtk-t kihagytad, még ők is

    • vendég22

     most ott van Xanyi. miért ne? 😀

    • Moyes Story

     Szerintem a bajnok, és Bl-ben játszó Pool, vonzóbb lesz, mint az EL selejtezős, 7. helyezett MU. Még akkor is, ha nekik a büdzséjük, és a sapkájuk kicsit szűkösebb.

    • Flack

     szerencsére a Diósgyőrt is most zárták ki az átigazolásokból, szóval még egy riválissal kevesebb

 • Bixoww
  • lackoo

   tegnap még azt olvastam.(..bár NSO cikk volt), hogy a Barcába tart 😀

   • Bixoww

    Biztos azért nem megy oda, mert átigazolási zárlat lesz 😀

  • csakaMU

   sokunk álma válna valóra vele, azonban egyre gyanúsabb, hogy barca vagy arsenal edző lesz a jó öreg Jurgen 🙁

   • Moyes Story

    Arsenal biztos nem ha Wengernek meg lesz a BL, és még kupát is nyernek. Ha nem akkor lehet elküldik. A Barca játékát pedig már nem egyszer kritizálta, hogy nem jön be neki.

    • csakaMU

     Szépen átformálná. Kihívás a javából. Arsenalnal meg az is előfordulhat, hogy se fa kupa, se bl, akkor már nem tudnám elképzelni, hogy a következő szezonnak is Wengerrel fussanak neki.

     • Moyes Story

      Transfer ban mellett nehezen formálna át bármit is. Egyébként sem illik hozzá a spanyol foci, én nem tudom őt ott elképzelni. Az Arsenalban annál inkább, ezt már régebben meg is említettem.

 • psychocska

  bocsmár hogy itt normálatlankodok, de 9től bebe is színre lép! legyetek rajta 😀

  • godlikezaza

   megszakadt a villantási sorozata…

 • psychocska

  ha valaki talál u21re sztrímet, lője ide bátran

 • Moyes Story


  Ádika milyet zsákol :O

  • godlikezaza

   Rafael-nek száz, hogy lejjebb engedték a palánkot, nem létezik, hogy a szabvány méretre zsákol mikor Amos-nak se ment 🙂 De szerintem még Januzaj-nak is

 • Angus

  Egyébként meg fura érzés, hogy annak idején jó volt látni Petr Cechet, Frankie Lampardot(és itt a vége a szimpatikus Chelsea játékosoknak) ahogyan ünneplik a BL győzelmet. Ők tényleg megérdemelték, meg mondom, számomra nagyon szimpatikus sportember mindekttő(hiába köszönhetünk nekik egynéhány rossz emléket), de valahogy Steven Gerrardra ezt nálam nem passzol. Valamiféle fura érzésem van vele, tök fasza, hogy egy olyan csapatban tolta le a pályafutásást, ami jóindulattal sem nevezhető topklubnak az elmúlt 20 évben, és ő ennek ellenére sem ment el a Citybe vagy a Chelsea-be, de ne nyerje már meg azt a rohadt trófeát. Utáltam mindig is a Liverpoolt, bár nem vagyok angol, de bármelyik riválistól jobbn el tudnám viselni, ha bajnokok lennének. meg egyébként is, mostanában előztük le őket, erre most, hogy Fergie vosszavonult, 100 év után bajnokok lesznek.

  • Attylon

   Persze, hogy nem érzed azt, mert nem olyan. Aki kocsmában bunyózik, meg ilyeneket csinál: http://www.youtube.com/watch?v=Rx0DHVB2mNo#t=02m11s
   az messze nem akkora sportember, mint Lampard vagy Cech. Bár ezzel a kettővel ki is merült a normális czhelskiij-sek névsora.

   • Moyes Story

    Nekem Drogba is idetartozik, nagyon bírtam az a csávót. Na meg persze Viva John Terry.

    • Attylon

     Nem teljesen világos, de remélem ez csak irónia akart lenni.

     • Moyes Story

      Nem irónia. Drogbát tényleg bírom.

     • Attylon

      Az szép, pedig nála nagyobb patkányt keveset hordott hátán a futballpálya.
      Terry meg persze normálisabb, de nem ahhoz a szinthez kell viszonyítani. Azért csapattárs barátnőjére hajtani, nyakon csúlni az ellenfelet meg a pályán nyíltan rasszista dolgot mondani megér egy pár misét.

     • _not_arrogant_just_better_

      Naa, azért bármikor inkább Drogba, mint Terry. Pontosan a felhozott dolgok miatt is. Drogbát én egyenesen kedvelem, minden hibája elenére (fetrengés pl), Terryt meg kurvára nem, minden pozitívuma ellenére:)

     • csakaMU

      Terry-t hogy nem lehet legendaként számon tartani, sosem értettem. Egy kibaszott United legenda, hiszen nyert nekünk egy BL-t. Ezt azért kevesen mondhatják el magukról… Néha nem értek itt pár embert.

     • _not_arrogant_just_better_

      :)) jogos, néha én is arra ébredek, hogy túl hangosan éneklem a viva john terryt álmomban

    • Dyer

     Dettó, speciel én annak örültem, h Drogba BL-t nyert, legalja dolog volt az a Barca elleni meccs.

   • Aduiert

    Nem akarok vitát gerjeszteni, meg alapból szimpatikus nekem a stretfordend de elég vicces Pool szurkerként olvasni ilyeneket. Ne becsméreljünk senkit azért, mert egyszer verekedett kocsmába. Most komolyan, veled még nem fordult elő, hogy valakit, erősen illuminált állapotban meg akartál cipőzni vagy meg is tetted? Biztos csináltál már te is baromságokat az alkohol úr pártfogása alatt. A szerelés meg tényleg durva volt, de nálatok emlékeim szerint volt egy Keane, aki nem volt éppen visszafogott nádszál. Hozzá tenném, hogy őt speciel még bírtam is, kell a fociba valami amitől tényleg férfias és nem csak finom cselek, meg körömpasszok garmadája az egész.
    Azzal meg semmi gond, hogy a többség nem akarja, hogy bajnokságot behúzzuk, elvégre riválisok. Én gyönyörű szép lelkemből is mindig egy darab szakadt ki és tűnt el az éterbe, mikor megnyertetek valamit.

    • Kristiante

     En jot mosolyogtam amikor megtudtam hogy pub-ban verekedett, tok jo. Csak annak nem orultem hogy a sajat laban hagyta el a pub-ot. En orulnek ha minden hetvegen lejarna inni, meg egy kicsit kemenykedni, aztan elobb utobb ugyis elkenne valaki ugy a szajat hogy nem tudna palyara lepni par hetig.

     • Aduiert

      Azt, hogy ne tudjon ő vagy bármelyik játékos pályára lépni, már válogatott szinten megoldják. Nem kell ide kocsma, az öreg Roy teszi a dolgát.

    • Krunyec

     Teljesen egyetértek. Én már rég kinőttem ebből a hülyeségből hogy azért anyázzak más csapatokat mert “riválisok”.

     Nem szabad ebbe belemenni, arra ott van a fészbúk kommentezés..

    • Attylon

     Ez nagyon mellé ment. Csak pislogni tudok azon, amikor az alkohol valakit agresszívvé tesz.
     Ezek a focisták meg pont azért kapják az aránytalanul magas fizetésüket, mert feláldozzák az életük “hétköznapi” részét, és egészségesen élnek. A sportnak szentelik az életüket és ebbe nem fér bele, hogy lejárnak kocsmázni meg egy sporttársának úgy mennek neki, hogy nem érdekli, hogy mi reccsen.
     Pont ezért küldeném el szó nélkül a Smalling-Cleverley-Welbeck hármast, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy a bl-kiesés után pár órával szétcsapják magukat és leszarják, mi történt. Nyilván ha valamelyikük tudna focizni, meg fontos lenne a csapatnak, akkor azt figyelmeztetném meg fizetésmegvonás (stb.), de a 2. hibája után már az is repülne.
     Egyébként meg minden csapatban lehet találni türhő parasztokat, csak nem mindegy, hogy mennyit. Ezért is szerettem mindig a Unitedet, mert amióta focit nézek, jóval kevesebb ilyen játszott a csapatban, mint bármely más riválisnál és mert sosem úgy léptek pályára rangadókon, hogy az ellenfél szétrúgásával akartak érvényesülni, amihez a bíró is asszisztál. És ezért nem tetszik, amilyen irányba elment a skót rém ezzel a hajasbabával.

     • Aduiert

      Annak örülők, hogy te személyiségedből adódóan egy nyugodt fazon vagy, de vannak bőven, akik bedurvulhatnak az alkohol hatása miatt. Ettől ők még nem állatok, bár én se szívlelem igazán őket. Gerrardnál egyébként egyszeri esett volt tudtommal és nem tudom, hogy mi állt a háterébe. A türhő paraszt játékos kedvelés vagy megvetése meg teljesen szubjektív. Jó magam pár évig rögbiztem, így a komolyabb test-test elleni harcokat elnézem. Az a baj, hogy pool szimpatizánsként ritkábban tűnnek fel a Liverpool játékosok által elkövetett esetek, míg pl. a MU játékosainál fröcsögve üvöltök, hogy ” Taj paraszt, hol van ilyenkor az FA???”. Bár azért a Fair Play táblázaton 2. helyen tanyázunk, de az megint egy másik történet.

     • Attylon

      Jaj, hát a Fair Play táblázat semmit nem jelent. Akkor jelentene, ha nem ilyen retardáltak vezetnék a meccseket. Minden évben dobogós lett volna a MU az elmúlt 9 évben. Bár nem tudom, lehet ténylegesen az is volt, azt sem tudom, hol lehet ezeket megnézni.

     • reddevil72

      egyetertek a trio menesztesevel,plusz fellaini..a united nem engedheti meg maganak,h ilyen alattomos(konyokos)fereg ember a mezet viselje.
      keane egy allat volt,de soha sem egy sunyi patkany..

      amennyiben rajtam mulna de jongok,van bommelek,suarezek,fellainik soha nem kapnanak futbalista licencet,cserebe egesz eletukben kene tolba mondaniuk,h patkany vagyok,patkany vagyok…

  • Kristiante

   Ne aggodj a jo oreg Jose biztos elo fog huzni valami masterclass dolgot a pool elleni meccsen. Raadasul az az idiota henderson kapott harom egy harom meccses eltiltast a labtoresi probalkozasaert, ugyhogy… Nem lesz bajnok a pool 🙂

  • EZS

   Amióta reális esély nyílt arra, hogy a ‘pool megnyerje a bajnokságot, sokat gondolkodtam rajta, hogy hogyan is viszonyulok ehhez a képtelen helyzethez. És végül rájöttem, hogy nem annyira zavar, mintha a City vagy a Chelsea nyerne. Egyrészt egy kedves barátom Liverpool drukker, és 8 éves volt kb., amikor utoljára ünnepelhetett kedvenc csapata. Ideje, hogy ő is örüljön egy kicsit. Másrészt ne egy olajsejk vagy az orosz maffia győzzön. Gerrard is megérdemel szerintem egy PL győzelmet. Viszont ha már sikerült lehagynunk őket a bajnoki címek terén, nem kéne engedni, hogy visszaelőzzenek. Az sokkal jobban idegesítene, ha jövőre is így állnának a hajrához érkezve.
   Tehát nem zavar, ha a vörösök 25 évenként nyernek egy bajnoki címet. Ami viszont rettenetesen irritál, az az, hogy Luis Suarez angol bajnok lehet!

  • Dyer

   Hát, ha a City bajnok lenne, lilát hánynék, a Pool meg a Chelsea (ill. összes többi csapat) győzelme esetén csak szomorú v közömbös.

  • _not_arrogant_just_better_

   Tényleg furcsa, de ez a Gerrard vs. Lampard dolog nálam sem volt soha valós dilemma. Lampardot kifejezetten kedvelem, Gerrard pedig valamiért a legkevésbé sem szimpatikus. Plusz hát ugye Liverpool, nem tenne jót a közérzetemnek, ha ők lennének a bajnokok..

  • reddevil72

   Az igazsag az,h aki megnyeri a PL-t,az meg is erdemli..ebben a bajnoksagban meg a szamomra leg visszataszitobb csapat is ezerszer szimpatikusabb a magyar valogatottnal,szoval rajottem,h lexarom ki nyer iden,hamar nem mi..
   De jovore mar nincs pardon..
   COME ON MU!!

 • Angus

  Gyerekek, mit nem adnék, hogy ne a Liverpool nyerje a bajnokságot. Legyen már akárki más, mg basszameg, arzenálék is trófeát nyerhetnek? Tök szar érzés, hogy ilyenek történnek.

 • crpa7

  OFF: Beszarás ez az atletico.Bár ezt csak az eredményeik miatt mondom,mert idén még ezidáig összesen 30 percet láttam őket játszani.

  • psychocska

   remélem megnyerik a bajnokságot+blt-t is és akkor tuti elszámoltak valamit a maják

 • reddevil72

  allitolag so-t es lallana-t akarja a kobold!nekem egyik se kene..

  • RafaRoo

   Shaw kellene mint egy muffin. Lallana nekem jónak tűnik, de egy nálam ebben a témában kompetensebb ember (asszem talán Nazara volt) aszonta, hogy nem férne be a szerkezetbe. A Fifában befér. 😀 Oszt majd meglátjuk mi lesz.

   • Pokmalac

    Shaw alap. Lallana meg az a játékos akiről non-stop látom, hogy gólt lő és gólpasszt ad, de még az életben nem láttam játszani.

    • glory

     ha reus nem jön össze, lallana tökéletes lenne b-tervnek.

 • Moyes Story

  Szerintetek Valenciától megválunk a nyáron? (Nem az a kérdés, hogy szeretnétek-e.)

  • RafaRoo

   Nem hinném, hogy addig egy város csatlakozna pont Magyarországhoz, majd egy függetlenségi nyilatkozatot aláírva elszakadna. Pláne ilyen rövid idő alatt.

  • crpa7

   Biztos,hogy nem.És sokakkal ellentétben még látok benne fantáziát,de azt én sem szeretném,hogy első számú jobb szélső legyen.De ez Mata érkezésével nagyjából ki is zárható.

  • Kristiante

   Szerintem marad, mar csak azert is mert bevetheto lenne j. vedokent is ha Raffael serult. De valoszinuleg csere padra fog szorulni ha veszunk szelsot a nyaron. Young szerintem megy egyreszt mert hasznalhatatlan masreszt pedig nagyon sok az a heti £120,000 (ha jol emlekszem) szinte a semmiert.

  • Csordás Adrián

   Természetesen marad, szükségünk van rá, masszív, megbízható

  • bfgbobo

   marad, cserének tökéletes

  • Moyes Story

   Sajnos én is erre számítok. Ha meglátom mindig eszembe jut hanyadikok vagyunk a tabellán.

  • Pokmalac

   Tuti marad.

  • psychocska

   marad. remélem young nem

  • godlikezaza

   nyem

 • Csordás Adrián
  • Kristiante

   Nagyon frappans!!! Most ide jonnek a pool szurkolok verni a nyalukat mert mar majdnem bajnoksagot nyertek. Majd akkor jojjenek ha a kovetkezo 20-25 evben nyernek legalabb 15-ot.

   • Aduiert

    Már majdnem megnyertük bajnokságot 😀

    • Moyes Story

     Majdnem megnyerni a bajnokságot úgy kell, ahogy mi, két évvel ezelőtt, attól ti még elég messze vagytok.

     • kozmadisk(fatalaa)

      Valóban messze vagyunk tőle, de nem is cél megismételni

     • Aduiert

      AJmár… Nem ez volt megbeszélve Moyes Story uram. 😀
      Neked most 20-25-tel kellet volna jönnöd, meg a 13 bajnokságra. Amire én az 5 BL. MAjd te, hogy Bl el xy óta van, meg különben Fergie az Isten. Erre én, hogy nem, mert Fowler az. Majd valahogy ide keverjük C. Ronit meg Gerrardot. Végül eljutottunk volna egymás családfájának megbecstelenítéséig…
      Ezt elrontottad

     • Moyes Story

      Ha Fergie-re te egy Fowlert raksz, én rögtön bemondom az ultit. 🙂

     • Aduiert

      Fowler beceneve, hogy Isten 😀
      De ha már itt tartunk… 🙂

   • Balazs Simon

    Sok minden eszembe jutott, de nem írom le. Gondolom fiatal vagy még…nem éltél még ’92 előtt

 • RafaRoo

  Nem tudom, miért gondoljátok, hogy az Arsenal FA kupát fog nyerni. Ott a Hull. Úristen de jót röhögnék!

  • Moyes Story

   Mert ez egy ilyen szezon. Azt jósolom, hogy Giroud labdástól beesik a kapuba, a Hull pedig még a gólvonalról se tud majd gólt rúgni.

 • Kristiante

  Meg elkerulheto az apokalipszis!!!

 • Kristiante

  VEZET A CHELSEA!!!

 • stanleykubrick

  Az Arsenal trófeát nyer, a Liverpool közel a bajnokság megnyeréséhez, a BL-ben pedig még a Madrid is lazán befuthat.

  Szomorú hetek elé nézünk… 🙁

 • csakaMU

  OFF: nézzetek fa kupa elődöntőt, jó kis meccset tol a sheffield a hull ellen.

 • bfgbobo

  na már itt is vannak
  furcsa mód mi nem járkáltunk hozzájuk pofázni
  főleg hogy van még 4 meccs

  • Moyes Story

   Mit pofáznánk náluk? 🙂

   • Jok3r

    Hogy irigykedhetnek, mert nekünk olyan zsenink van mint Moyes, aki az Evertonból gyütt, míg nekik csak egy szaros Rodgers jutott… (irónai vagy mi a szar, off)

   • Pokmalac

    Megvertük a NU-t. RÁadásul 4-gyel.

   • Freeezer89

    hát, hogy végre van egy olyan skót edzőnk, akinek érteni a beszédjét… sztem ez nagy dicsőség

    • Moyes Story

     Te érted? Jó neked.

     • Freeezer89

      SAF-hoz viszonyítva, egyenes olyan, mintha magyarul suttogna a fülembe 😛

     • Rio

      Szerintem nincs annál perverzebb dolog, mint Moyes közeli suttogása, miközben a hátad mögött áll.

     • Fred

      apám, ettől most leállt a szívem. 😀

     • Freeezer89

      a lánya meg előttem… zaha meg ő előtte 😀

     • Freeezer89

      humancentIPAD

   • Fred

    Hát, igazából azt kéne, hogy várjatok, mi megadjuk Moyes-nak az időt, ő épít egy fasza csapatot és jövőre elkenjük a szátokat. Csak…kiröhögnének.

    • Moyes Story

     Ezért itt is kiröhögnek, nem hogy ott…

     • Fred

      másban miben bízhatunk?

     • Moyes Story

      Mindenki másban. Én Welbeckben.

     • Fred

      Nem bízol Moyes-ban?

     • Moyes Story

      Nem bízok, csak reménykedek.

     • Fred

      Ez jóféle, diplomatikus válasz volt. 🙂 Én nem hiszek benne, hogy beválhat, ennek ellenére örülnék neki, ha valamiért tévednék. Most abban bízom, ha úgy alakul, a klub vezetése majd közbelép, ha már ők is úgy látják, hogy esélytelen az ügy. Arról most már vitatkozni, hogy alkalmas, vagy sem, parttalan és nagyon megosztó dolog, már minden elhangzott pro és kontra, most úgy hullámzik a “meccs” állása, ahogy a csapat éppen nyer, vagy veszít. De mind egy oldalon állunk, nem az a lényeg, hogy Moyes-al, vagy nélküle.

     • stanleykubrick

      :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • macca8

   de voltatok, de baj ez? megsértettünk bárkit is?

   • Kristiante

    Irtad korabban hogy “most minden a helyere kerul”… marmint ha a pool megnyeri a bajnoksagot.
    Na hat itt van minden a helyen…

    • macca8

     in mojsz we trust 🙂

 • KiB

  a legjobb, hogy a poolosok most verik a melluket, amikor meg azt mondjak nekik, hogy 20, akkor kuss van:D

  • macca8

   még két év, és itt a 21. 😀

   • bfgbobo

    itt bizony

    • macca8

     az anfielden, és egyetértünk 🙂

     • EZS

      Én értem, hogy ki akar robbanni 25 év frusztráltsága, de még ezt a bajnokságot se nyertétek meg. Ez fontos lépés volt számotokra, de van még hátra 4 meccs. Majd akkor örülj, ha már biztos. Szerintem.

     • macca8

      tudom, egyértelmű, h nem nyertünk semmit. de ez a szezon már így is a legszebb álmainkat múlja felül, szezon előtt a top4ért szerettünk volna harcban lenni, ehhez képest esélyünk van a bajnoki címre. én örülök már most, akármi lesz a vége
      btw, nem 25 év frusztráltsága robban ki, egyszerűen örülünk, ennyi

     • Balazs Simon

      25 év alatt eltűnik a frusztráltság. Majd megtudod te is 😉

     • EZS

      😀 Azért remélem nem! 🙂

  • Gunny

   Senki nem iszik előre a medve bőrére…Mindenki tudja,hogy 4 döntőnk van még hátra

  • Moyes Story

   Egyszer már nyerniük kellett egy bajnokságot, semmi nem tart örökké, ez a 24 év már így is elég ciki volt, azóta felnőtt egy generáció. 😀

  • Laxa

   Nem egészen, mert nekünk is van egy jokerünk, méghozzá a BL trófeák 🙂

 • _not_arrogant_just_better_

  Ocsmány egy gané csapat ez, remélem Chelsea elkapja őket. Borzalmas évet zárhatunk, Arsenal FA-kupa, Liverpool bajnok, BM BL győztes… behányok.

  • moyeslepke

   Remélem nem a BM nyeri a BL-t.

   Atletico!

   • _not_arrogant_just_better_

    Alap, bár az a csapat is tele van visszataszító játékosokkal, de a legkisebb rossz ugye…

    • Jok3r

     Kik? Nekem csak Diego Costa jut eszembe.

     • _not_arrogant_just_better_

      Hát az ilyen Filipe Luis félék sem a finomkodásról híresek, bár nem láttam túlzottan sok Atletico meccset (1<x<5). De persze, Diego Costa tahóságban abszolút verhetetlen

     • _not_arrogant_just_better_

      elég fura dolgok kerültek ebbe a kommentbe

     • Freeezer89

      én azt hittem,h direkt. amúgy, így csak még menőbb

  • Fred

   Embert próbáló időket élünk.

  • gabormajor

   Ebben a szezonban két pozitívum van. Az egyik, hogy mindjárt vége. A másik, hogy biztos kurva aktívak leszünk a piacon, végre nem azon kell izgulnunk, hogy igazolunk-e, hanem, hogy kiket és hányat.

   • Jok3r

    Carroll, Shelvey, Downing… 😀

    • bfgbobo

     Csárliedem

     • Jok3r

      A köcsög bombagólt vert nekünk…rohadna el a lába. 😛

     • Fred

      továbbá Shawcross és Baines és kész is vagyunk.

    • kozmadisk(fatalaa)

     Joke Cole, Poulsen

    • gabormajor

     Legkevésbé sem tartok tőle, hogy ilyen gyökereket vennénk. Kroos szintű játékosokat várok, ha nem is sikerül pont Őt, de ilyen szintűeket.

  • minimalcube

   You are DEFINATELY not arrogant just better

  • bfgbobo

   Mourinho nem fogja beáldozni a BL- döntőt

 • Fred

  Most stivie g-hez hasonlóan én is majdnem elsírtam magam.

  • Freeezer89

   úristen, a labdarúgás egyik fekete napja lesz, ha ez a majom kameracsóokolgató bajnok lesz… már most öklendezem

   • Porter Ramsey

    Gerrard nem majom, én rendkívül tisztelem.

    • Freeezer89

     hát én nem 😀 számomra majom, mint ahogy minden más csapat szurkolójának majom rooney is meg rio is meg giggs is. vita vége

     • Jok3r

      Nem tudom, én tisztelem Giggset, Scholest de ugyanúgy elismerem Gerrardot vagy Lampardot. Sok fiatal focista példát vehetne a klubhűségükről és az odaadásukról a csapat iránt.

     • Freeezer89

      az egy dolog, de útálnám azt a tényt,h bajnokok…

     • Porter Ramsey

      az a klub miatt, de akármekkora rivális ő tényleg megtestesít mindent, amit Scholes is. (még ha képességekben nincs is ott) VB-n meg örülünk a Gerrardnak? hagyjuk már.

     • Freeezer89

      :DDDDDDDDD én örülök a VB-n??? ember nem nagyon ismerjük egymást, kérlek ne gyanúsíts meg ilyen tényekkel :DDDD

     • Porter Ramsey

      nem hiszem olyan nagy feltételezés, hogy egy angol csapatnak szurkoló egyén az angol válogatottnak szurkol, csak az emberek 95%-a gondolkodik hasonlóan. bocs, hogy ilyenre következtetek, nem is tudom hogy gondolhattam.

     • Freeezer89

      ez meg van: United > England?

     • Porter Ramsey

      hát akkor tényleg izgi lehet. Rooney gól talpon vagyunk, Gerrard gól, kidobjuk a tévét az ablakon. te tudod.

     • Freeezer89

      nemtom mi jó van abban, hogy kötekedsz, de engem óriásian nem érdekel a vb, se eb… zavar téged? bocs, gyorsan törlöm magam

     • Porter Ramsey

      nem kötekedtem, csak nem értettem. de ok, Gerrardról más a véleményünk, válogatott meg nem érdekel téged. csak a United>England kommented alapján másra lehetett következtetni. peace.

     • Freeezer89

      örülök,h tisztáztuk

     • Rio

      Ha VB vagy EB van, akkor igenis United = England.

     • Freeezer89

      sztem meg hagyj legyen meg a jogom eldöntenem saját magamnak, ne akarjatok meggyőzni 😀

     • Rio

      Isten ments, hogy ezért kritizálnálak 🙂 De én angol mezben ugyanúgy örülök egy gólnak, bárki szerzi.

     • Freeezer89

      amúgy marha érdekes vagyunk, mi emberek… teljesen máshol kezdődött ez a vita, és már lassan a vallási hovatartozásom lett a téma 😀

     • Rio

      A Mennyei ismét más téma 🙂

     • Jok3r

      Akkor WBA=Hungary? 😀

     • Moyes Story

      Egyetértek, de szerintem ez fakultatív.

     • Fred

      ez mind igaz, de Te most az ördög ügyvédje vagy.

     • Jok3r

      “ördög”…mi vagyunk az ördögök nem? 😀

    • bfgbobo

     az a te bajod 😀

 • glory

  ha megnyeri a bajnokságot a pool azért küldhetnek virágot a bíróknak…a patkány sárgával műesik, balhé az első city-gól után meg kétszer elrúgja a labdát sípszó után. piros? nem. és háány tizit kapnak faszom…felháborító, hogy pont ez a mocskos fasz csapat bír győztesen kijönni az idei őrületből.

  • psychocska

   #injosewetrust

  • Kristiante

   soha nem gondoltam volna hogy megelem, hogy ezek a retkek bajnokok lesznek! Persze meg nem azok de ahoz Muringyonak meg kell fognia oket 🙁 Az Arsenal FA kupa donto, a Looserpool szinte bajnok… Hova jut igy a vilag!?!?!

   • macca8

    minden a helyére kerül 🙂

    • Jok3r

     Akkor lenne a helyén, ha a City és a Chelsea a középmezőnyben kullogna és mi, ti és az Arsenal versenyeznénk a kupáért. 😀

     • macca8

      egy ideális világban igen, igazad van 🙂 még az everton rúghatna lasztiba, de amióta ömlik az olajpénz, azóta ilyen gyüttmentek is ott viribülnek 🙁

    • Kristiante

     Igen az iden oriasi szerencsetek van a ket ribaccal a tamado sorban. Tobb buntetot estek ok ketten ossze mint a fel mezony amennyit kapott egesz evben. Jovore ketlem hogy ekkora szerencsetek lesz!

     • macca8

      szabályosan kéne őket szerelni, és akkor nincs gond 🙂

  • Pokmalac

   Hagyjuk már a bírózást. Amikor mi voltunk bajnokok azt utáltam a legjobban, hogy mindig mindenki bírózott. Nem szeretem a poolt de ameddig egy félidőn át lefocizzák a cityt, addig megérdemlik. A city csak nézett az elején.

   • _not_arrogant_just_better_

    A második félidő viszont kétséget kizáróan cityé volt amúgy, csakhát ugye Kompany…Liverpool 1 pontot, ha érdemelt ezen a meccsen.

    • Pokmalac

     Ja Kompany, de a city meg nem egyenlít Jonson nélkül. szval még mindig nem értem.

     • _not_arrogant_just_better_

      Annyi baj legyen, én sem:D szerintem Liverpool 30 percet focizott, most nekik jött ki jobban a lépés, ennyi. Első félidő vége+második félidőben is jobb volt szerintem a city. Mindegy, bizarr helyzet ez, amikor citynek vagyok kénytelen szurkolni egy bajnoki hajrában 🙂

     • Moyes Story

      Elég sokszor jön ki idén nekik a lépést.

     • _not_arrogant_just_better_

      Ne sugalljuk azt, hogy elvitatom, hogy megérdemelten lennének ott ahol. Csupán ez a 3 pont nem volt szerintem megérdemelt.

      amúgy sajnos ja, elég sokszor jön ki az a lépés:)

     • macca8

      a foci egy ilyen játék: a city elleni odavágón sterling gólját nem adta meg a bíró, pedig kb egy méterrel volt nem lesen. ha megadja a szabályos gólt, kettővel megyünk, pl. de spec ott lescott gyalulta földbe suarezt, tovább volt, nem tizi. ez van.

     • _not_arrogant_just_better_

      így is van

    • bfgbobo

     a liverpool soha nem érdemel 1 pontot se

     • Moyes Story

      Ezen még mindig röhögök. 😀

  • vendég22

   skrtel kezezik 😀

  • bfgbobo

   Suarez olyan könyököst osztott ki az első gól előtt hogy azért bárki más sárgát kap
   Kompanynak is nagy grat, megnyerte a poolnak a meccset
   jah és azt nem értem hogy Skrtel idén fejelt már vagy 5 gólt szögletből, Pellegrininek nincs annyi esze hogy külön felhívja rá a védelem figyelmét?

   • Laxa

    http://www.molfc.com/liverpool-goals-vs-man-city-720hd/
    Test-test elleni küzdelem volt. Könyököst sehol sem látok. Ha könyököst szeretnél látni, nézd a meccseiteket, Fellaini minden meccsen kioszt egyet-kettőt. (többnyire büntetlenül)

   • Robbie_Fowler

    😀

 • Freeezer89

  a szitire lassan már az everton is veszélyes lesz 😀 legalább ennyi

  • Jok3r

   Az nekünk nem jó, ha oda akarunk érni a 4. helyre, ráadásul mi is játszunk velük. :S

   • Freeezer89

    próbáltam vlmi pozitívat látni abban,h a pool menetel a győzelem felé 🙁

 • Csordás Adrián

  Kompany, te jó ég!

  • Csordás Adrián

   na majd tanácsot kér Büttnertől (meg Youngtól), ők megmutatják neki hogy kell el/kirúgni a labdát a pcsába

 • Jok3r

  Azért bárhogy is nézem, elég durva, hogy Ferguson lelép és a Liverpool rögtön “átveszi a helyünket”, a Rodgers brigádban meg van az a harciasság, ami belőlünk pont hiányzik, és azelőtt megvolt. :S

 • Fred

  2-1, mintha fáradna a pool…:) nincs ez még lefutva.

  • Jok3r

   2-2

   • Freeezer89

    mindeféleképpen jót tenne a bajnokság végének, ha most kikapna a pool

    • Jok3r

     Mit mondtál? 😀

     • Freeezer89

      ja… fasza, semmi sem jön össze ebben az évben 🙁

 • vendég22

  ha a Pool bajnok lesz én tökön lövöm magam, de ez semmi. SAF egyenesen öngyilkos lesz!

  • Moyes Story

   Pedig ebbe SAF-nak a keze jócskán benne van, magára is legalább annyira lehet majd mérges.

   • psychocska

    biztos mérges lesz magára, hogy az ő bajnokcsapatával négybe se érünk és lealáz minket a pudli az OT-n. biztos vagyok ebben

    • Moyes Story

     Jajj hagyjuk már ezt a bajnokcsapat szöveget, a tavaly a Bl-ből is kizúgó Chelsea-City páros Benitez-Mancini-vel az élükön egy kész vicc volt.

     • psychocska

      az öreggel ugyanúgy versenyben lennénk ezzel a szar kerettel is, kétséged ne legyen

     • Jok3r

      Jogos, de aztán visszavonul és abban az évben szopunk Moyesszal. 😀

     • Moyes Story

      Egyrészt ez nem mentség, másrészt ebben igencsak kételkedem, a nyilatkozataiban úgy beszélt erről a keretről, mintha valami korszakos dream-team lenne, és micsoda szerencséje van Moyesnak, hogy megkaphatta, holott csak kiégett legendák, beéretlen fiatalok, középcsapatszintű szintű atléták, örökígéretek, na meg Rooney, és RvP. Az egész futballvilág szakértői, még a saját legendáink is azt hangoztatják, hogy igazolnunk kell, ha versenyben akarunk maradni. Miről beszélünk?

     • psychocska

      “a nyilatkozataiban úgy beszélt erről a keretről, mintha valami korszakos dream-team lenne” bingo
      moyes mit nyilatkozik?

      “Az egész futballvilág szakértői, még a saját legendáink is azt hangoztatják, hogy igazolnunk kell, ha versenyben akarunk maradni. Miről beszélünk?”

      még szép, hogy igazolni kell, mert valamivel ellensúlyozni kell moyes balfaszságait

     • Moyes Story

      Moyes mit nyilatkozik? 1 hétre rá, hogy kinevezték, kijelentette, hogy 2-3 világklasszis hiányzik a keretből.

      Moyes is követett el hibákat ezt nem tagadom, de attól a fent említett problémák sokkal jobban rányomják a bélyegét a teljesítményünkre, elég nagy fasszág, hogy mindezt Moyes nyakába varnák egyesek…

     • psychocska

      arra próbáltam rávilágítani, hogy az öreg az ilyen nyilatkozatival is hozzáadott a csapathoz, moyes meg kis túlzással kijelenti, hogy a keret szar. zseniális húzás tényleg

      szerintem meg bármit fergie nyakába varrni, na az a nagy faszság, mivel ő nyert az általa kialakított kerettel. mi a picsának igazolt volna, ha ő ezzel is tudott nyerni?

     • Freeezer89

      jogos 🙂

     • Moyes Story

      Nem jelentette ki, hogy szar, hanem reálisan értékelte , nem volt szar, most se szar a 7. hely. Attól függ mihez képest nézzük.

      Mi a picsának a igazolt volna??? Na szerinted miért?

      A triplázó Bayern miért vert el 60 milliót a nyáron?

     • psychocska

      de, képes volt azt mondani, hogy ezzel a kerettel az öreg is bajban lenne. jaja, hatalmas bajban volt az előző szezonban.
      egy kérdésem van már csak. a most látható liverpool kerete mivel erősebb mint a miénk?

     • vendég22

      ez a keret semmivel sem érősebb! és az Everton kerete erősebb mint a miénk? 😀

     • Freeezer89

      Rodgers

     • bfgbobo

      megnézném mi lenne a pudlivan ha a patkány és Strurridge felválta lenne sérült meg az egész szezon alatt lenne 4 bevethető hátédje

     • Moyes Story

      Ez a liverpool ki van éhezve, a PL győzelem életük legnagyobb eredményük lenne, és ezzel a hittel lépnek a pályára, ami meg is látszik, Majd szép lassan csökken a harcikedvük, pár év után. Felesleges felhozni őket a saját problémáink kapcsán.

     • psychocska

      azt hittem keretek erősségéről beszélünk, bocs

     • Freeezer89

      mert új edző jött, és hozta magával a spanyol köcsögöket 😛

     • moyeslepke

      Két kurvadrága játékost már vett, de nem haladtunk velük semmire.

     • csakaMU

      Azért a Mata-effekt egyre jobban kezd kijönni, Fellaini ugyanakkor elég szép nagy flopnak tűnik eddig.

     • Freeezer89

      :DDDD

     • Pokmalac

      “ezzel a szar kerettel is”
      Akkor most azon megy a vita, hogy Moyes miért nem képes arra amire az Öreg ?

     • psychocska

      inkább arról, hogy az öreg miben hibás. moyes kinevezésében esetleg, másban nem nagyon

     • Pokmalac

      Az öregnek a vége felé volt pár homály igazolása és érthetetlenül elhanyagolt posztja. A keretünk bőven elég erős a BL helyek egyikére, de a bajnoki címre szerintem nem. A keret amit Moyesra hagyott Ferguson, nem egy totális roncs vagy bármi efféle, mindenki el tudta volna fogadni, ha idén csak a top4-ben vagyunk. A keretnek van egy erős alapja, és pár jó igazolással megint ütős lesz. Ez a bajnok csapatos dolog, meg szerintem hülyeség, mert amire Fergie képes volt arra nagyon kevesek képesek.

     • Freeezer89

      ezt ugatom,h nem minden szar, azért 🙂

     • psychocska

      attól még ő nehogy már azon agyaljon az átigazolási szezonokban évekkel előtte, hogy na mi lesz az utódommal. lófaszt, ő azon agyalt, hogy nyerjen. azt hitte majd az utód is nyerni fog, hát itt tévedett

     • Moyes Story

      Szerinted semmi másban nem hibás. Szerintem meg 2009 óta folyamatosan épülünk lefele.
      Nézd meg azóta, hogy hány olyan játékost igazoltunk, akik huzamosabb ideig húzóemberek voltak a csapatban. RvP az egyetlen, és ő sem hiányposztra érkezett.

      Abban az évben eladtuk CR-t, és Tevezt, akik a két leggólerősebb játékosunk volt abban az évben. Idehoztuk a helyére, Valenciát a Wiganből, meg a 30 éves üveglábú Owent, és hátradőltünk, hogy mi vagyunk a faszagyerekek, középpályást nem igazoltunk.

      1 évre rá megvettük Bebé, Smallingot, és Hernandezt, középpályást megint nem igazoltunk, Scholes visszavonult, még akkor sem, inkább reaktiváltuk, és az egyetlen középpályás tehetségünket, hagytuk ingyen elmenni, inkább betette a 40 éves Giggset középre. Ashley Young-ot már meg sem említem.

      A taktikai újításokról meg annyit, hogy a Barca ellen elbukott Bl döntő után, képes ugyanazt az unalmas 4-4-2-t feltolni, ezzel várva, hogy majd talán most beválik.

     • bfgbobo

      Obertant kihagytad

     • Freeezer89

      kedvemcem 😀

     • psychocska

      az öreg tudta mit csinál, moyes meg nem. röviden összefoglaltam a mondanivalód

     • Jok3r

      “Nézd meg azóta, hogy hány olyan játékost igazoltunk, akik huzamosabb ideig húzóemberek voltak a csapatban. RvP az egyetlen, és ő sem hiányposztra érkezett.”

      “1 évre rá megvettük Bebé(t)”

      A 2 mondatod üti egymást…Bebé klasszis. 😀

 • moyeslepke

  Ha ez a tetves pool lesz a bajnok, azt nagyban köszönhetjük a liverpoolból jövő senkiházi moyesnak is.

  • Fred

   Meg annak is, hogy a mayák elszámoltak valamit és 2012 decemberében elmaradt a világvége.

  • Freeezer89

   Moyes eligazolt az evertonból HOZZÁNK, azzal megborult a focivilág 1000éves rendje… ennek tudhatjuk be,h az arsenal kupát nyerhet, a pool bajnok lehet, az a köcsög bayern bl duplázhat…

  • Jok3r

   Ne csináld már, hogy fogadhatod Moyesra? Még a legoptimistábbak sem gondolták, hogy Moyes első évében bajnokok leszünk, kb. mindenki top3-at várt…az, hogy a többi top csapat ennyire “szar” volt, az had ne legyen már a skót hibája. + Az se legyen az ő hibája, hogy a Liverpool ilyen jó csapat lett, mert ez meg Rodgers érdeme.

   • moyeslepke

    Ha a múltkor nem szopatnak minket az OT-n szarrá, akkor most nincs ez a szar, hogy bajnokok lesznek. Borzasztó, hogy SAF lelép, és rögtön megnyerik a PL-t.

    • Jok3r

     Miért a Cityt és a Chelseat megvertük? Ugyanúgy megszoptatott minket a City mint a Liverpool…szóval nem értem a logikát.

     • moyeslepke

      a logika az, hogy bárki lehet a bajnok, csak a pool ne.

     • Jok3r

      Ja, így értem. 😀

 • psychocska
  • glory

   elég töketlennek tűnik egész szezonban…

   • Attylon

    Mondod ezt ilyen profilképpel XD

 • Pokmalac

  Valaki írja le nekem, hogy a liverpool nem lesz bajnok. Kélek titeket.

  • wolandrule

   A Liverpool nem lesz bajnok! A végén elbasszák majd.

   • Pokmalac

    Köszönöm

  • Moyes Story

   Természetesen Yaya lesérült, mert hát mikor máskor sérült volna le. Az Arsenal kupát nyer, a Pool bajnok lesz, idén minket ahol érnek ott rúgnak.

   • Pokmalac

    Everton BL hely.

  • Fred

   Majd mourinho megszopatja őket.

   • Moyes Story

    Szerintem ő inkább rámegy a BL-re.

    • Fred

     Azér’ Zsozé van akkora tetű. 😀 (más kérdés, hogy nem vagyok benne biztos, hogy a city minden meccsét hozza majd)

     • Moyes Story

      A Pool-Chelsea a két Atletico elleni meccs között lesz, mikor máskor lenne nyilván. Szerintem feltol egy buszt, és kibekkeli az ikszet, de azzal még mindig a Pool marad az első.

  • Krunyec

   Az emberiség megáll a fejlődésben.

   • Freeezer89

    homo merseysides

  • _not_arrogant_just_better_

   Borzalmas lenne, remélem Chelsea tesz róla, hogy ne legyenek

 • Moyes Story

  Phil Jones has told David Moyes not to waste Manchester United’s millions on any new central defenders but to trust him and Chris Smalling to replace outgoing duo Nemanja Vidic and Rio Ferdinand.

  Támogatom. Nem is költenék 40 milliós hiperszupersztár védőkre, csak egy 30 körüli tapasztalt védőt igazolnék, olcsón, akiben még van pár jó év, és a sérülések idején, be tud ugrani, és rutinból lehozni pár meccset, amíg a két angol beérik. Vidic tökéletes lett volna, kár hogy elmegy.

  • Jok3r

   Jonesban tökéletesen megbízok, de Smallingban már nem annyira…szerintem is kell ide egy tapasztalt védő, akit lehetőleg elkerülnek a sérülések.

   • Moyes Story

    Gondolom a sok JHV-ként való szerencsétlenkedése miatt gondolod ezt, ha a KH poszton szerepelt, mindig egy jó teljesítménye ugrik be.

    • Jok3r

     Azért ezt nem állítanám, középen egyértelműen több hasznát vesszük, de olykor felelőtlen, amit inkább a személyisége/kora rovására írnék. Szerintem túl nagy teher lenne neki, ha ő lenne a kezdőnk szinte az egész szezonon át. Amúgy is, ha Jones ne adj isten kidőlne, akkor kit teszünk be…Evanst? isten őrizz! Mindenképp kell minimum egy tapasztalt vén róka oda hátra, aki felett még nem járt el az idő és nem bakizik.

     • Freeezer89

      hmm… eléggé elszálltak itt az emberkék mostanában. mindenki szar, vagy öreg, vagy fiatal, már bocsánat, de azért ne írkaljunk marhaságokat. Evans saját nevelés, és kurva jó játékos, nem egy világklasszis (mert ugye nem brazil), de én nem cserélném senkire sem

     • Jok3r

      Hol írtam, hogy elcserélném? Én nem tartom megbízhatónak, egyik meccsét hibátlanul lehozza, úgy hogy a Rio-Vidic páros tagjai is megirigylik, a másik meccsen meg csinál egy istentelen baromságot. Nem a tudásával, vagy a hozzáállásával van a baj, mert ízig-vérig United játékos, csak vagy nem tudja tartani a formáját vagy lesérül. Valaki összeszámolhatná, hogy a védőink összesen mennyi időt is voltak lesérülve az utóbbi pár évben…

     • Freeezer89

      nyilván szükségünk van vlkire, de másképp is megfogalmazhattad volna,h “isten őrizz Evanstól”… nem kedvelem az ilyen hozzászólásokat. ha azt írtad volna, hogy isten óvjon jangtól, még meg is dícsertelek volna 😀

     • Jok3r

      Bocs, igazad van, túl drámaian fogalmaztam. 🙂

     • vendég22

      Evans már az utolsó 2 szezonban is a legjobb volt! Igazi United-szívű tökös gyerek!

     • Rio

      Már többször leírtam, leírom most is: Evans nem MU-kezdő szint. Tökéletes kiegészítő ember, MU-szívvel, de ennyi, és nem több. És néhányan még ők akarják csk-nak.

     • vendég22

      Az igaz, hogy szerintem is az lenne a legjobb ha Jones + valaki lenne a kezdő páros és Evans a 3. számú! 🙂

  • Fred

   Egyetértek, azt leszámítva, hogy szerintem Vida a csapat és a saját szempontjából is a legjobbkor távozik. Ebben a szezonban védekezésben már kevés jó meccse volt. Evans, Small és Jones mondjuk Hummels-el (?) kiegészítve elég lenne kh-nek, főleg, ha javítanánk a középpályás játékunkon és kevesebb nyomás nehezedne rájuk. A szélső hátvéd posztra viszont nálam mindkét oldalra kellene ember.

   • glory

    hummels nagyon drága lenne, szerintem mozdíthatatlan, ha sztárvédőt akarunk, nekem subotic szimpatikusabb. 3 belső védő elég vékony garnitúra úgyhogy mindenképp kell valakit hozni, ha evra megy, mangala mellett szólhat, hogy bevethető bhv-ként (egy büttner-shaw? páros kevés lenne egész szezonra). én adnék evrának egy 25-30 meccses szezont, elhoznám mellé shaw-t, középhátvédnek meg jöhetne valamelyik kiscsapat favágója (olsson, showcross, clark?) néhány millióért, így lenne 4 khv, bajnokság+európa ligára tökéletesek, ha nem működik, jövőre lehet itt is erősíteni a bl-re.

  • psychocska

   mindkettő, sőt evansszel együtt mindhárom hajlamos a sérülésre, ez a legnagyobb baj velük

   • Porter Ramsey

    kíváncsi vagyok Jones kinövi-e valaha a szokását, hogy veszélyesebb magára, mint az ellenfélre.

    • Moyes Story

     A jó védő nem foglalkozik azzal, hogy akár meg is sérülhet, ha ez megfordul a fejében, akkor legtöbbször el fog késni.

     • Porter Ramsey

      egy jó védő nem sérül bele minden harmadik szerelésébe.

 • Csordás Adrián

  OFF: Mik ezek a furcsa meccskezdési időpontok a hétvégén Angliában?

 • RafaRoo

  Ti ki ellen szurkoltok ma? Én a shitty ellen.

  • psychocska

   fogós kérdés, még nem döntöttem el 😀 legyen x

  • Fred

   Én leginkább annak szurkolok, hogy lehetőleg még a meccs elején Suarez marja meg Kompany-t, aki válaszul verje ki az uruguayi elülső hat fogát. Aztán legyen még négy piros lap és három jogos pool tizenegyes, amiket Gerrard egytől-egyig kihagy. Viccet félretéve, ha a két csapat közül kell választani, én kevésbé bánkódnék, ha a city lenne a bajnok. Akkor legalább lehet azt mondani: persze bazzeg arab milliárdokkal könnyű, de majd, ha elfogy az olaj…:)

   • psychocska

    kompany úgy néz ki megsérült, úgyhogy a rém izmos lescott-demichelis tengely várható

    • Fred

     most láttam én is, bár a sky-on azt írják, még nem biztos, hogy kihagyja a meccset.

  • Csordás Adrián

   Városi rivális ide vagy oda, egyértelműen a puli ellen

  • EZS

   Mindkettő ellen. Jó megoldás/eredmény nincs.

 • psychocska

  richards elvileg lelép a szitiből nyáron, kövezzetek meg de én elnézném itt nálunk a jobb oldalon rafaellel felváltva. de valószínűleg elviszi a púl őt is, aztán csinál belőle egy sturridge-t

 • crpa7

  És akkor már nehogy ez is megszakadjon:
  http://www.howmanypremierleaguemedalshasstevengerrardwon.com/

 • crpa7

  Én most láttam ezt először… beszarás…
  http://www.davidmoyesfootballgenius.co.uk/

 • Moyes Story

  Mikor volt ebben a szezonban valamiben/valamikor szerencsénk?

  • Porter Ramsey

   augusztus 31-én még épp sikerült elcsípnünk Fellainit:D

   • Moyes Story

    és aztán lesérült 4 hónapra.

  • Fred

   Kb. két dolog jut az eszembe, hogy Mata létszámfeletti lett Zsozénál, meg hogy az Olympiakoszt kaptuk a bl-ben. Tényleg, hova lett a szerencsénk?

   • Moyes Story

    Hogy az Olympiakosznál nehezebb ellenfelet kapjunk, arra elég kicsi esély volt, azért ők sem voltak könnyű falat, na de sokra mentünk vele, ha utána megkaptuk a címvédőt.

 • Freeezer89

  végül is akkor kivel játszik majd az arsenal a döntőben? vagyis kitől fognak kikapni?

  • Zacskoostej

   Hull vagy a Sheff Utd.

 • Jok3r

  A Wigan szarabb büntetőrúgásokban mint mi…

  • Moyes Story

   De miért nem a csatárok rúgtak? Aki az elsőt elvégezte, az ma lépett először pályára a Wigannél.

  • Fred

   Nah…mindegy, annyi jót ebben is lehet találni, ha wenger netán megnyeri az FA kupát, akkor biztosan marad és akkor az arsenal is olyan marad, amilyen most.

 • Jok3r

  Kallstrom beáll és kikúrja a francba…7 perc múlva pedig büntetőrúgások jönnek…GENIUS!

  • Moyes Story

   Kallström is BACK!!!

   • RafaRoo

    Miaz hogy back, sose volt ott! 😀

 • Moyes Story

  Mi az, hogy hosszabbítás, nem újrajátszás van?

 • reddevil72

  ez a Powell gyerek lesz a megvaltonk?ur isten..

 • Freeezer89

  mekkora poén lenne, ha Powell fa-kupa győztesként térne vissza 😀

 • Jok3r

  Vezet a Wigan egy büntetővel. Beszarás. 😀

  • Moyes Story

   és még Powell be sem állt.

   • Moyes Story

    Most állt be.

  • Fred

   wenger nyugtalannak tűnk.. 😀

   • Moyes Story

    Nem kell nyugtalankodnia, a jobbik csapat vezet.

   • Jok3r

    A sors sem kegyes hozzájuk…kapufa. 😀

    • Fred

     picsába.

    • Jok3r

     Na bekotorták…RESPECT a Wigannek, nagyon küzdenek/küzdöttek. 😛

 • Jok3r

  Nézi valaki a Wingan-Arsenal meccset?

  http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

  ui.: Kár lenne, ha lenullázódna a számláló. 🙁

  • Moyes Story

   Powell beáll és eldönti.

 • Freeezer89

  ezzel az egy írással minden meg_nem_írt osztályzat, beharang el van felejtve… MESTERMŰ, köszönöm Mauonika

 • stoncilol

  spurs cumi.

  • Dániel Fricz

   Eddig jol halad

  • RafaRoo

   Egyelőre még az Everton és egyenlőre áll. (Nyelvtanos példamondatok, 2. fejezet) Reméljük így is marad 🙂

   • Freeezer89

    helység / helyiség 😀

   • Dániel Fricz

    Egyszerűen képtelenek kikapni

    • Moyes Story

     Csak nem egy Wes Brown öngól? De!

  • Dániel Fricz

   Annyira tudtam… Addig jatszatjak oket amig pontot szereznek. Vicc

   • Moyes Story

    Buktak 2 pontot, teljesen mindegy, mert ha nyerünk akkor előzzük őket. Ha meg nem nyerünk, a maradék meccseinkből mindet, akkor nem is kell, hogy előzzünk.