Kipukkant buborékok

Igazán nem lehet elmenni a tegnap látottak mellett, hiszen mégis a Bajnokok Ligája pozícióért ment a csata, csapatunk pedig csúfos kudarcot vallott az Upton Park búcsúmeccsén. Lentebb alaposan kivesézzük, hogy vajon hogyan következhetett be ez az újabb vállalhatatlan produkció a kedvenceinktől. Viszlát Bajnokok Ligája! Hello Európa Liga!

West-Hams-final-matchday-at-the-Boleyn-ground-after-112-years

Louis van Gaal csapata a Tottenham elleni mérkőzéshez hasonlóan ismételten sikeresen elkésett a találkozóról. Igaz ezúttal a West Ham United szurkolóinak, a rendőrség balfácánkodásának és nem tudom még mi egyébnek kellett ehhez együtt játszania, de a találkozó a mi óráink szerint 21:30-kor vette kezdetét, ami egy laza félidőnyi csúszás.

1., A felállás

A holland ismét változtatott a felálláson és más ránézésre se értette az ember, hogy a nem lúzer támadóegységgel rendelkező West Ham United ellen miként állhatunk ki ennyire támadószellemben. Martial és Mata sem a védekezéséről híres, de Rooney és Herrera sem ebben specialisták.

A mérkőzésen pedig sokadik alkalommal igazodott be az a tézis, hogy a csapat védelme ingatag lábakon áll, stabil középpálya nélkül pedig képtelen megbirkózni egy izmosabb támadósorral. A kérdés pusztán az, hogy van Gaal ezt miként nem látja egy ilyen mérkőzés előtt? A Wolfsburg vagy a Newcastle United elleni találkozók kitűnő példák voltak arra (csakhogy a tavalyi Leicester City elleni meccset ne idézzük), hogy a csapat nem a rohanás nagy mestere ilyen védelemmel és a 4141-es felállásunkat csak a Norwich City, Aston Villa és Crystal Palace szintű csapatok képtelenek kihasználni.

Ráadásul igazi taktikai “érettség” volt van Gaal részéről, hogy Schneiderlin helyére a szünetben behozza azt a Michael Carricket, akinek simán a kezdőben kellett volna játszani a francia mellett és éppen a tegnapi napon felvállalni a szokásos 4231-et, egy Carrick, Schneiderlin – Mata, Herrera, Martial – Rooney felállással.

2., Marcus Rashford

Rashford a tegnapi napon is az a játékos volt, aki bár lényegében adott egy gólpasszt, teljesen eltűnt a mezőnyben, nem először. Ez pedig szintén van Gaal felelőssége, hiszen minek pakolja fel az értelmetlen 4141-et a pályára, ha lényegében a támadások kezdeményezéséből és befejezéséből csak a négyfős középpálya veszi ki a részét. Erre volt élő példa mind a két gólunk, ahol Herrera labdaszerzését, Rooney tette tovább a Rashfordnak ő a franciának, Martial pedig a kapuig gyalogolt, de az első gólban is a Martial-Mata kettős vállalt főszerepet. Az ember megértené ezt a formációt, ha legalább egy igazi erőcsatárunk lenne a kapu előtt, aki a céltalan Rojo és Valencia beadásokat megpróbálja levenni vagy egyáltalán igyekszik vele valamit kezdeni. Amikor Fellaini a pályán van, akkor a belga jóval fentebb lép a támadásoknál és természetesen több veszélyt is rejtegetnek a kósza beadások, itt azonban ilyesmiről tegnap még csak szó sem lehetett. Rashford pedig nem Rooney, 12 évvel kevesebb tapasztalattal rendelkezik abban, hogy miként kell és érdemes visszalépni vagy éppen elmozogni, hogyan lehet hatékonyan segíteni a védekezést. A fiatal angol tehetség tehát valószínűleg még a szélen is több hasznot hozott volna a tegnapi napon. Louis van Gaal sokadik kudarca és makacssága ez, ráadásul teljesen érthetetlen módon a találkozó végéig a pályán hagyta Marcust.

rash

3., Daley Blind

Mindenképpen ki kell térnem Daley Blind személyére.

Valljuk be férfiasan, tegnap három gólt sikerült kapni a holland sztárunkról. Kétszer az ő embere szerzett találatot, egyszer pedig középiskolásokat megszégyenítő módon dobta át a palánkon a csapat teljes lestaktikáját, ezen felül pedig egyéb hajmeresztő hibákat kapart össze. Nehéz lenne elképzelni, hogy ezt a mérkőzést követően valaki továbbra is a védelem közepére követelje az alapvetően full back vagy védekező középpályás játékost. Sőt, egy ilyen mérkőzés után igen sok minden más egyéb kérdőjeleződik meg szerintem a legtöbb szurkoló fejében.

Továbbá értjük mi, hogy nem középhátvéd és nyilván a legjobbját próbálja hozni a holland, de olyat még nem láttunk a futball világában, amikor egy játékos próbált meg a saját szerepéről elbeszélgetni egy menedzserrel?

reid

4., Anthony Martial

Pozitív példaként pedig kerüljön itt említésére Anthony Martial, aki a csapat legutóbbi 15 találatából hetet (!) vállalt magára és további gólpasszok kiosztásában is jeleskedett és ezzel természetesen vezeti kedvenceink házi gólkirálya címet. Illetve jogosan merül fel nem először a kérdés, hogy mi történt volna, ha a három elzavart csatár közül legalább egyet megtartunk? De ennél is tovább menve inkább csak annyit kérdeznék, hányadik helyen állna vajon ez a csapat Anthony Martial nélkül? A válaszokat a kommentbe várjuk.

martial

5., Louis van Gaal

Most pedig vissza a szartengerhez és van Gaal személyéhez, hiszen a tegnapi napon nyugodtan mondjuk ki, hogy le lettünk mosva a pályáról, hiszen a kísérletek számában 20-6-os mutatót jegyezhettek fel a statisztikusok, a kaput eltaláló lövéseknél pedig 6-2 állt a lőlapon. Kérdezem én, a Manchester United csapatának a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén vajon ilyen sorokat kell produkálni? Az xG lapra tekintve egyenesen a sírás kerülgethet minket és nem is hiszem, hogy a képen kívül további magyarázatot igényelne a dolog.

CiIBPzrWsAAruUK

Ha a makacsságot egy személyről kellene elnevezni, a tulipánosnál erre jobb személyt nem is találhatnánk. A szezon elején orrba és szájba nyomta a 4231-et, majd érthetetlen módon számos alkalommal előhalászta a 4141 varázslatos szellemét, amiről valószínűleg azt megelőzően is kellően pontosan tudta, hogy komoly kockázatot jelent, hiszen minden bizonnyal ezért ment végig az anti-foci korábban. A 4141 nem működött jól, minden mérkőzésen komoly rizikót jelentett, különösen, ha nem annak megfelelő játékosokkal volt feltöltve a csapat, amire a tegnapi nap is ékes példaként szolgálhat. Egy ennél jobb védelemmel, egy eredményesebb szélsővel biztosan eredményesebbek lehetnénk, de van Gaal a legnagyobb shit storm kellős közepén sem volt hajlandó szélsőt vagy hátvédet vásárolni, pedig erre mind nyáron, mind januárban meglett volna a lehetősége. Ne kezdjük el mentegetni a hollandot a sérültekkel, hiszen most már hónapok óta a legjobb csapattal dolgozhat és a szezon első felében is hasonló volt a helyzet. 66 pontig juthatunk, ami mindössze 2 ponttal több, mint amit 2013-14-ben szereztünk és visszalépés a tavalyi évhez mérten is. Ráadásul Moyes a Bajnokok Ligája szereplés hiányában lett menesztve, így nem hiszem, hogy van Gaal mellett kellene gyűjteni az érveket egy ilyen évet követően.

lajoska

Ráadásul valaki magyarázza meg a Herrera-Lingard, Valencia-Januzaj cseréket a 85.+ percekben. Továbbá egészen elképesztő, hogy miként nem tudunk megtartani egy egygólos előnyt, a legfontosabb pillanatokban, amikor lényegében két kontrával demoralizáljuk az ellenfelet és nagyjából 20 perc marad mindössze a mérkőzésből arra, hogy az ellenfél kezdjen valamit magával.

Kimondhatom, hogy akár az Ördögöt is szívesebben nézném a következő szezonban a padon, mint a megbomlott elméjű hollandot, aki mindig másban keresi a hibát, pedig csak bele kellene tekinteni a tükörbe a megfejtésért.

 • stanleykubrick

  Kinn az idei szezon utolsó PL beharangozója.

 • Angus

  2012-őt írunk, nekünk épp idegenbeli meccsünk volt aznap (Mainpieeater sérülésre hivatkozva otthon maradt mecset nézni… :D), mikor a PL utolsó fordulóját rendezték. Nyertünk, és amint lezuhanyoztam már izzítottam is a mobilnetet. Mindkét meccs null-null.

  Szépem figyeltem az eseményeket, nem akartam hinni a fülemnek, szememnek, mert közben hívott fater is, hogy figyeld már fiam, vesztésre áll a City!! Utoljára néztem meg a neten a meccseket, mikor leszálltam a buszról. 3-2, 1-0. Na azt sosem feledem, mintha átment volna a lábamon egy remek Ikarus 280.

  Remélem ma mikor felmegyek a netre az idegenbeli meccsünk után, mi örülhetünk. 🙂

  • stanleykubrick

   Talán a 2004-es angol-portugalon voltam olyan csalódott, mint akkor. Nem igazan lehet leírni érzésekkel azt a napot. Tok eselytelenul futottunk neki annak a kornek es centijre volt a bajnoki cím. Ráadásul ugye az h mekkora elonyrol sikerult leadni…

   • Angus

    A Wigan elleni vereséggel kezdődött az egész. 4 éve volt, de a mai napig idegesít, hogy hogy lehetett elcseszni.

    • stanleykubrick

     Elég idei idényes Barcelonás volt az, csak nekik összejött végül. Az Everton, a Wigan és a City elleni meccs, mind a három egy tőrt vert az ember testébe, olyan Jon Snow feelinggel.

     • Angus

      Bizony, ennek ellenére valahogy mégis szépen emlékszem vissza arra a szezonra. Azt, ahogy a bajnokság legelején kezdtünk, meg ahogy akkor futballoztunk, azt nehéz feledni. Csak hüledeztem… főleg az azt megelőző szezon tekintetében. Űrfoci volt helyenként. Aztán van a 3-3 a Chelsea ellen, 0-3-ról ugye. Aztán Scholesy visszatérése, amire majdnem rábasztunk, hogy aztán tavasszal egy közel világklasszis formában játszó Scholest láthassunk. Már ez maga. De főleg a szezon eleje, kezdve a CS-sel.

   • Rio

    Emlekszem arra a meccsre, fosulis voltam, valahol a dunaparton ittunk cimbivel meg ket konnyuveru lannyal, amikor meglattam az erdmenyt, szegeny telefonommal (bugyikek tojas alaku siemens, eletem telefonja) kirugast hajtottam vegre, majdnem atszallt a hataron. Kb fel oraig csorgettuk mire meglett.

 • csinibob

  Bold: Swansea hozza 2-1-re, mi meg gálázunk, és Martial a eldönti a 82. percben, 1-0.

 • mucus

  am az Öregre mérges vagyok, nem lett volna edző aki ne akart volna a helyébe lépni, átvenni a világ legnagyobb klubját a valaha volt legnagyobb edzőtől, erre a töketlenkedése miatt ilyen kitudja hányadik jelölt Moyes jött, aki óta el van baszva minden. Most meg már inkább máshová mennek az akkor simán esélyes utódok. Mourinho is hülye lenne idejönni, BL nélküli klubban mikor volt utoljára, csak az hajtja malmunkra a vizet, h csorba esett a renoméján, úgy h talán annyira nem válogathat. De ha őt is skippeljük akkor nyakunkon marad ez a hólyag, és nem lesz edző akit valaha idetudnánk csalogatni ebbe az ótvar csapatba, ahol legalább még a board is vicc tárgya.

  • Csordás Adrián

   Moyes egyértelműen az ő döntése lehetett, az viszont homályos hogy LVG kiválasztásában közreműködött-e, ha igen akkor meg mennyire.

   • mucus

    arra akartam kilyukadni h ha pár hónappal, v akár egy évvel előre jelez Pepnek, Kloppnak, Carlonak, h visszavonulok jövőre, és szeretnélek téged látni utódomként, akkor kétlem h ezek oda mennek ahova mentek, vagy hosszabbítanak mint Klopp.

    • Csordás Adrián

     értem én, sőt, egyet is értek, csak egy saját gondolat volt a tiédhez.

    • György Márk

     Nem látjátok a nagy egészt. Jelenleg ez a legtöbb amit ki lehet hozni egy átalakuló játékoskeretből. Lajos kiváló munkát végez de rövid távon ez nyílván nem domborodik ki annyira.

     • Rio

      Aha :DDD

    • stanleykubrick

     Pontosan. Ad hoc döntés volt ez megint és lemaradtunk mindenkiről. Az pedig teljesen tisztán látszik hogy kb. az összes menedzser a PL-be akar jönni. Elbasszarintotta.

  • Porter Ramsey

   khm khm

   “[It was] a nice lunch. Alex chose the wine, really expensive. [But] I had already spoken to Real Madrid. For the experience, a manager has to go to Madrid. If it hadn’t been for that, I would have come, 100 per cent.”

   C.A.

 • van der wiel is FA lesz nyáron, jöhetne zlatannal csokorban

  • Roland

   azt hiszem ők ketten nem is olyan rég összebalhéztak, mondjuk ez nem feltétlen zárja ki a dolgot

   • György Márk

    Zlatan kivel nem balhèzott össze 😀

   • csinibob

    Biztosan kizárja, a csávó konkrétan haza ment egy meccsről annyira megsértődött.

  • ketomika22

   nem kell.

  • Moyes Story

   vagy nejmár, vagy senki

 • Porter Ramsey

  Sky sources have revealed Sanches would have agreed to join Manchester United if they had come to an agreement with Benfica. Sanches is regarded as the brightest prospect to emerge in Portugal since Cristiano Ronaldo, and he was keen to follow in his compatriot’s footsteps by moving to Old Trafford.

  The player’s agent, Jorge Mendes, was aware of United’s interest, and was ready to do a deal with Manchester United executive vice-chairman Ed Woodward. However, with pressure increasing from Benfica to sell the player before the Portuguese squad announcement, Sky Sports News HQ has been told Mendes was not able to stall other interested clubs long enough while United deliberated over whether or not to make a bid.

  Manchester United sources reiterated to Sky Sports News HQ that whilst they scouted Sanches extensively, manager Louis Van Gaal did not approve the signing, and the club therefore opted to pursue other targets instead.

  • Roland

   Ez akkor lenne igazán ciki, ha Mou-nak kellett volna Sanches, de még nincs eldöntve fixen a holland sorsa, így hagyták beleszólni Lajost az igazolásba. Persze a végén kibasszák, mert nem elég az 5. hely és a fakupa, Zsozé meg jön, csak 1 fontos targettel kevesebb. Taps-taps.

   • Moyes Story

    remélem józsi úgy megsértődött hogy nem ír alá

    • ezraharrari

     Vagy bosszúból aláír

     • Roland

      és idehozza Terryt, háhá

    • clacka

     Reményeidben határozottan osztozom!

   • Chestcontrol

    sztem meg pont hogy logikus. holnap eldol marad e a holland v nem. addig meg hulyeseg igazolni amig nem tudjuk ki lesz az edzo es mit/kit akar…. gondolom mendez gyorsan tul akart adni rajta nalunk meg megvarjak ki lesz az edzo. sztem mou matict favorizalja sanchezzel szemben. en tenyleg csak abban bizon h holnap ennek az egesznek veg es kibasszak lajost mert utana EB es megint itt a tura mi meg nem tudjuk h mit akarunk, azt majd augusztus vegen megiint johetnek a panik igazolasok

  • Roleee

   nem hiányzik még1 Mendes kölyök.

  • bearking

   Nem feltétlenül hiányzik ez a gyerek, de egyszerűen abszurd ami ennél a klubnál megy, kitalálni nem is lehetne ennyi tehetetlen balfaszt, mint ezeket. Eddig szentül hittem, hogy ez a Lajos vétózta meg a dolgot csak kamu, de ez így teljesen nevetséges. Toljunk neki oda egy szerződéshosszabbítást is egyből, hiszen kiváló munkát végez. Miért szólhat egyáltalán bele? Vagy ha ő sose akarta, akkor faszért scoutoltuk fél évig? Annyira, de annyira elegem van.

  • Angus

   Írtál anno egy átigazolási kisokost. Nekem sokat nem mondtál vele, mert amúgy is a bbc, guardian a fő amit nézni szoktam, tudtam mi a szenny. Viszont megírhatnád kiket kell követni twitteren, mert rendre rakjátok be ide, de nekem ők full noname emberek. Nyilván nem a bors újságírója Mr. Johnson.

   • ha egy ideig használod a twittert, úgyis rájössz, kiket érdemes követni. akiket ide berakunk, azokat általában megéri. itt most azér érdekes a beinsports, mer ugyanazok tulajdonolják, mint akik a psgt

    • Angus

     jó hát én max az ökörségeket szedem le onnan, meg instáról, a komoly híreket ti hozzátok 😀

     • a lényeget elmondtad, ha történik valami itt úgyis 1 percen belül megjelenik

     • Angus

      sőt… lassan azt hiszem, hogy itt minden előbb megjelenik

      lefordítva magyarra: itt jelenik meg minden először 🙂

     • Hamptitus

      ilyenkor mindig arra gondolok, örüljek, vagy szomorkodjak, hogy csak FB-m van és ott se vagyok egy nagy huszár 😀

     • GaálÁgnes

      Nekem meg FBs sincs…

     • ezraharrari

      én csak nem használom, mondhatni FB-állj van nálam

     • Angus

      amúgy Moyes Story fejére szívesen szerelnék egy pár napra egy gopro kamerát… néha nem hiszem el, de te sem vagy semmi 😀

     • csinibob

      Többször is le kell írnom: neki nincs feje, egy MU fan AI-ról beszélsz!!!!!!

     • Angus

      Miről?

      Amúgy azt mondta hogy nincs tv-je, de lehet van 18 laptop, meg 23 telefon. Minimum. Rá lennék aztán igazán kíváncsi a Mozaikban.:)
      De lehet, hogy nem iszik alkoholt, lehet hogy egy hindu pap, aki Indiában él, nagy United fan, aki különleges képességei folytán előbb értesül mindenről.

     • Fish08

      Olyan nincs, hogy valaki nem iszik 😀

     • Angus

      érdekes, de más nemzetnél megfigyelhető eme fura magatartás

     • Fish08

      És feltesszük, hogy Moyes Story más nemzetiségű?
      Amúgy, a Másoknak van nemzetük? Ők nem csak úgy jönnek a Fal felé?

     • EZS

      A Moyes Story név a Marty McFly anagrammája lett volna, csak elcseszte.

     • EZS

      psychocska meg Bruce Willis a 12 majomból.

     • Angus

      nem, psychocska Anthony Perkins a Psychóból

     • ja!

     • Chestcontrol

      moyes storyt nem lehet kovetni? nekem o a mervado 🙂

  • Csumpitáz Béla

   azért “gossip” névvel sok komolyságot nem várhatunk tőle

 • Angus

  Féltem azért Dárdait a kövi szezontól. Tavasszal csak a két kieső Stuttgart meg Hannover volt náluk szarabb. Ez a 7. hely így is nagy teljesítmény, kíváncsi leszek mi lesz velük jövőre. Nagyon szurkolok neki!

  • Fish08

   Ha nyáron tud 1-2 embert igazolni, akkor szerintem összekaphatja magát, a csapatával együtt, stabil középcsapat szintre.
   Szinte biztos vagyok abban is, hogy a visszaesésben közrejátszott az is, hogy mentálisan elfáradtak, kicsit összeestek a lehetőségtől

   • Fish08

    Az meg természetes, hogy szurkolunk neki 🙂

  • csinibob

   Szerintem elengedik az EL-t.

   • Pásztor László

    Dárdai annál nagyobb harcos, mint hogy valamit csak úgy elengedjen.

    • stanleykubrick

     A legjobb, hogy a Hertha és mi is 1,23 gólt lövünk meccsenként.

    • csinibob

     Épp annyira pragmatikus is, lásd fentebb.

   • Angus

    Nyilván, azért küzdöttek egész szezonban… meg a keret amúgy is tele van olyanokkal, akik 50+ európai kupameccsel rendelkeznek…
    Neeeem! Szerintem igenis fontos nekik, miért ne lenne az?!

    • csinibob

     Mert a 7. hely miatt teljesen át kell szervezniük a nyarat, kell nekik legalább 2 gyors szélső meg egy csatár, plusz el kellene adni Ronnyt. Ja, ott van az is, hogy pénz valószínűleg idén sem lesz több, csak ekkora szerencséjük nem lesz a sérülésekkel. Minden az EL ellen szól.

     • stanleykubrick

      Hát igen, Rooneyt el kellene adni.. 😀 Szerintem is minden az EL ellen szól. 🙂

     • csinibob

      Szar az U21-es bajnokság, tolhatnák az EL-ben BoJa-ék 🙂 🙂

     • stanleykubrick

      Ha Lajoson múlik, akkor biztos nem fog ez megtörténni.

     • csinibob

      Laller akkor már hollandban tolja a sex masochismot.

     • portugália lesz az

     • stanleykubrick

      És két év múlva majd ő bizonygatja, hogy micsoda játékosokat épített be a csapatba. 😀

  • sipi
  • stanleykubrick

   És könnyen keserű szájíz lehet, ha jövőre mondjuk csak 13. helyen végeznek majd. Ettől függetlenül, ha egy Moyes szintet elfogadnak tőle, akkor évről évre hozhatja a 7.-14. hely közötti eredményeket. Nem is tudom mit lehetne várni ettől a Herthától ilyen kerettel?

  • clacka

   Én még Dárdait is szívesebben látnám a padunkon, mint Mourinhót. És ez nem vicc, még ha sok értelme nincs is…

 • sipi
  • stanleykubrick

   Az Öreg sikeresen elbaszta az utódlását. Nem időben gondolkodott róla és már korábban megkereshetett volna x menedzsert.

   • Moyes Story

    ha mindenképp moyest akarta akkor rendeltetésszerűen járt el

   • filozofi

    szerintem jóval hosszabb távon gondolkodott, mint amennyit Ancelotti még a szakmában lesz

    • stanleykubrick

     :DD Ancelotti 56 éves, még lazán 15-20 évig lehet menedzser.

 • Moyes Story

  mikor jön már morinho?

  • Roleee

   nana, te hosszabbítottál Lalival 😀

  • wolandrule

   Ő a mi Godot-nk.

   • filozofi

    azért nekem egyáltalán nem lenne megváltás Mou érkezése 😀

    • wolandrule

     Nyugi, ő se ért oda. 😀

     • filozofi

      jogos :DD

     • Rio

      SPOILER?????

      😀

 • stanleykubrick
  • mucus

   keresnivalója nincs ott Kane, Stu, Vardy, Defoe mellett

   • stanleykubrick

    Nem olyan elvetélt ötlet pedig, ha Hodgson mondjuk feldobna egy 433-at vagy 4231-et és akkor Rashford valamelyik szélen feltűnhetne, még akkor is, ha nem feltétlen kezdőként. De Ox és Welbeck kiesése, plusz Walcott szar formája gondolom elgondolkoztatta az öreget.

    • mucus

     http://lineupbuilder.com/2014/custom/?sk=sy6sy7

     És akkor Stu csatár csere, szélekre Milner, Walcott, Antonio (?), CAMnak Barkley, Rooney. Végülis ja, lehet elviszi a bagoly, bár kétem h kapna játékidőt.

     • Captain Mike

      sztem Rooney ugyanúgy fix kezdő az angoloknál mint nálunk

     • stanleykubrick

      Kb. ez lenne a reális kezdő amúgy, de még megtörténhet a Vardy, Kane, Sturridge felállás is, középen Barkley, Alli, Dier pl.
      Nem lehet tudni. 4231-ben pedig mondjuk Sterling, Rooney, Lallana – Kane. Nem lehet itt már tudni semmit. Nyilván lehet olyan lenne ez, mint Walcott 2006-ban, de akkor is nagy szó lenne, ha kivinné.

  • vicc ahogy ezek válogatnak

   • stanleykubrick

    Töretlen optimizmusom van. 2014-hez képest ez egy más válogatott és ha nem is most, de az elkövetkezendő 2-3 tornán ebből bizony lehet valami.

    • box-to-box defender

     Most ne sértődj meg, de minden tornának így mennek neki az angolok 🙂 Aztán semmi sem úgy sül el és ráfogják valami balhéra, ami közvetlenül az Eb előtt vagy alatt robbant ki.
     Az angolok ugyanazt tolják nagyban, mint a magyar válogatott.

     • ketomika22

      vagy az Arsenal

     • stanleykubrick

      Én nem sértődöm meg, de igazából károgni meg kb. a tutit mondani kurva könnyű.

     • box-to-box defender

      Abszolút nem károgás szántam és tutinak se tuti. Én azt mondom, hogy nagyon max. az elődöntőig mehetnek, aztán hogy mi lesz 2 meg 4 év múlva az attól függ, hogy ki lesz az új szövkap. Hodgsonnal semmire nem fognak menni, akármilyen jó a keret.

     • stanleykubrick

      De nyilván neki ez az utolsó világeseménye, másrészt meg egy négy is sikernek számítana.

    • igazi angol vagy 😀

    • glory

     #arsenalway

 • mddnszksz

  napi Steve Bruce:

  Q: Pplay-offs best way to go up?
  A: No, I’d rather be sat on my arse in Portugal sipping a tin of lager. #hcafc

  • stanleykubrick

   Ők baszták el, simán feljuthattak volna csont nélkül.

  • célzás lajosra

  • stanleykubrick

   Csúnyán bezúzták az első meccset.

 • Harcias Tóni
  • stanleykubrick

   Annyi pénzt vertünk ki érte, hogy 100 millió alatt őt nem viszik sehová, főleg nem mostanság. Pár év múlva, ha ezt fogja produkálni, akkor könnyen lehet, hogy jön a Margit.

   • Harcias Tóni

    De mi a Manchester United vagyunk. Az ilyeneknek nem szabadna megtörténnie, mert olyan csapat leszünk, mint a Spurs. Nekünk kellene megvenni a jól teljesítő sztárokat (mint a real, barca, bayern), nem pedig eladni őket. Persze ha Martialnak a gyerekkori kedvenc csapata és az álma a real (mint CR-nek) vagy a psg, akkor pár év múlva 100 millióért el kell őt adni, mert az sem jó ha boldogtalan nálunk.

    • stanleykubrick

     CR-nél is ez történt. A Manchester Uniteddel CR-rel semmi baj nem történt volna, tök mindegy ki az edző. Ezért adtam volna el vagy 150-200 millióért.

     • ha most adnánk el, talán kérhetnénk érte annyit. de az egy kurvajó ár volt így is egy játékosért, aki köztudottan le akart lécelni. most a bale biznisz rejtelmein túl az még mindig valószínűleg világrekord összeg

     • stanleykubrick

      Szerintem lélektani összeg az a 100 milla körüli összeg. Pedig, ha volt játékos, aki annál többet ért, az ő. Messi kaliber.

  • utóbbi napok psg igazolásai:

   hazard
   alexis
   martial

   griezmann

   • stanleykubrick

    Az a baj, hogy nem fognak nyugodni, amíg BL-t nem nyernek.

    • márpedig blanc-nal nem fognak

     • stanleykubrick

      Luis Enriqueről is mondták ezt sokan.

     • ahhoz kéne egy másik olyan hármas, ami a barcának van. na abból meg nincs még egy

     • stanleykubrick

      Pont ezt mondom, majd igazolnak.

     • pont ezt mondom, hogy nincs másik ilyen hármas. ibra, cavani, lucas, dima négyesnél ráadásul nem is nagyon tudtak volna jobbakat venni

     • stanleykubrick

      Jó, én most fogadok veled, hogy a PSG 3 éven belül BL-t nyer, tök mindegy ki lesz az edző.

     • ketomika22

      ajánlj fel pár sört és gondolkodás nélkül belemegy 🙂

     • stanleykubrick

      Végül is valaki úgyis lóg nekem elvileg egy Guinnessel itt. 😀

  • Speaking to BeIN Sports, Manchester United striker Anthony Martial’s entourage has confirmed that they have received multiple approaches from multiple clubs about a possible summer move away from the Premier League side.

   They also added however that for the moment, “he is happy at Manchester United.”

  • Clement7

   10 évre vettétek, nyilvánvaló hogy nem fogtok tágítani.

 • bearking

  Tegnap Lajos megint elmondta, hogy too high expectations, nálam már önmagában ez megérne egy instant kibaszást elsőre is, de ez kb a 4. volt. Ha valami nem Manchester United, akkor ez az. Végtelen pénzügyi erőforrásokat meg támogatást megkap ez a fasz és annyit tud mondani 2év után, hogy too high expectations, meg, hogy nég mindig versenyben vagyunk a 4. helyért és ezt nem sok csapat mondhatja el magáról, miközben a Leicester a bajnok. Hát akurvaanyád. Fel nem foghatom, hogy lehet valaki ilyen nagy pofájú és semmirevaló szarrágó egyszerre. Moyest is szívesebben nézném a padon, mint ezt a faszt, ő legalább őszintén volt egy középszerű figura. Utállak Lajos.

 • Szilveszter94

  Az lehet, hogy Van Gaal eltaktikázta magát, de ez nem taktikai vereség volt, ez ostoba vereség volt. Ez van akkor, amikor nincs elég rutinos játékos a csapatban, aki tudja, hogyan tördelje a játékot – hagytuk, hogy az ellenfél nekünk essen, veszélyes helyeken követtünk el buta faultokat és ezért megfizettünk. Ennyi történt a második félidőben.
  (Amit még hozzá kell tennem: a többséggel ellentétben én elhiszem Lajosnak, hogy a meccs előtti történések befolyásolták a csapat koncentrációját, és ez magyarázza – az első félidőt. Azonban az után, hogy a második félidőben már elkezdtük a saját játékunkat játszani, és meg is fordítottuk a meccset, a vereségre nem magyarázat.)

  • stanleykubrick

   3,1-0,9 volt az xg. Ha nincs Martial, lófasz esélyünk nem lett volna. Vállalhatatlan a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén.

 • stanleykubrick
  • RedMark

   Volt valami olyasmi, hogy lui elkuldte usaint hogy nem fog itt jatszani nem? Igy megertem a hisztit:D

   • MikeSCHmalling

    Pedig ha Fella játszik csak azért mert magas, Bolt is játszhatna, úgyhallotam nem lassú

    • EZS

     ja, csak ő egyből megbukna a doppingteszten.

 • Csordás Adrián
  • mddnszksz

   sky italy szerint meg has an agreement. mikor milyen nap van

   • angol sky >>>>>>>>>>>>>>olasz sky

    • mddnszksz

     persze, de én már nem forgatom a fejem semmire a kupadöntő utánig. érdemi dolgok akkor fognak történni

 • csinibob

  A tegnapi ‘biszniszkedés’ és az év elég jó kis összefoglalója:

  http://www.telegraph.co.uk/football/2016/05/13/should-louis-van-gaal-stay-the-manchester-united-stakeholders-ve/
  (A táblázatok tökéletesen mutatják, hogy mennyire nincs fejlődés tavalyhoz képest.)

  És egy kis érdekesség:
  “If United miss out on the top four this season and next, they will take a £22.5 million hit from Adidas spread over the remaining eight years of the deal – so £2.8 million a year. Overall income from the Champions League next season is expected to average £40 million per club, with the new TV deal taking effect, so that would be a significant loss for United, who are forecasting an annual turnover of up to £510 million.”

 • ezraharrari

  Off: Urak, van már konszenzus kupadöntő megtekintése kérdésében? (bocs, ha vótmá, csak nekem azt a napot rendesen meg kell szerveznem)

  • csinibob

   A sörben konszenzus szokott lenni, de a csajt illetően biztosan a szeplős, germán-skandináv vonalra teszem le a voksomat.

   • ezraharrari

    Tehát akkor Angela Merkelben nézzük a palace meccset?

    • csinibob

     Fura egy ízlésed van, de nem ítéllek el 🙂 Sok ezer virág van réten, hadd virágozzanak.

     • ezraharrari

      Nem értek hozzá sajnos, nem csípem a krautokat

     • csinibob

      Mondom én, hogy csak a sörben lesz konszenzus.

     • ezraharrari

      Kilkenny?

     • csinibob

      Akkor már ebben sem vagyok biztos.

     • ezraharrari

      Azért bayern drukker ugye nem vagy?

     • csinibob

      Ennyi erővel akár édesanyámat is szidhatnád.

   • wolandrule

    Egyetértek, formás kis domborulattal.

  • EZS

   szervezés alatt van, jó lenne tudni, mennyien leszünk

 • Freeezer89

  asszem végig olvastam 120 ezer kommentet, nevettem is, meg olyan dolgokról is olvastam, h az agyam teljesen szétfolyt… mára már csak egy kérdésem maradt:
  még mindig nem baszták ki?

  • filozofi

   sajnos nem
   ha egy kérdésed volt mára, akkor van 22, kérdésmentes órád

   • Freeezer89

    ebbe most ne menjuk bele 😀 elég szar ez nekem, h pénteken mentem melóba és szombaton jottem haza

    • Rio

     A kommentgyárban éjszaka is van műszak? Mik vannak!

     • Freeezer89

      US working hours 😀

     • Rio

      :O wow!

  • ketomika22

   szveaó! mizu? kommentelj mér tönnet! opict hiámyzol haver

   • filozofi

    aztán igyál sok vizet elalvás előtt, különben fájni fog az a másnap 😀

    • ketomika22

     nyugi. van itt tapasztalat

     • filozofi

      Kétlem hogy van a blogon olyan akinek ne lenne 😀

     • EZS

      ez azért elég szomorú, tekintve, hogy most érettségizel. 😀

     • Fish08

      Miért? 25 évesen is lehet érettségizni 😀

     • ketomika22

      szünet vaan 😀

   • Freeezer89

    rendben, rendben! csak ne idd halálra magad! nem ér ez az egész annyit 😀

    • ketomika22

     de vazz. hol voltál eddig? csalás, hohy kihagytad az igazán szar időket

     • Freeezer89

      nem hagytam ki 😀 csak semmi idom nem volt a zinternetre

     • ketomika22

      jó. majd nyáron gyere. ha semmi nincs, és hozd a beteg kommenked is. én jókat röhödöt rajtuk,. naj jó éjT!

   • GaálÁgnes

    Reszeg diszno!!!

   • ezraharrari
  • ezraharrari

   Már megint nem…

  • EZS

   milyen régen is voltál itt utoljára? Moyesról beszélsz? 😀

  • RedMark

   Kejp

 • Csordás Adrián


  5 éve 🙂

  • filozofi

   hát mi ez ha nem filozofi?

  • Milyen szarul lenyúlták a videómat.

 • Angus
  • ezraharrari

   Dicky Butt

 • Moyes Story
  • stanleykubrick

   Telitalálat. Nehéz mást mondani. Egyben persze sokkoló is.

  • Rio

   Elképesztő. Ha ezek után valaki isteníti Lajost, hogy milyen jól bánik a fiatalokkal, definiálja újra a mondandóját.

 • infinite_red

  Akkor Őzike, Weir, Love és Rash jövőre a nagycsapatban?

  • ezraharrari

   Ha Rash augusztusban automaticky megy vissza az U-ba, lesz egy-két csúnya szavam Joséhoz

   • infinite_red

    Zsozéout

    • Angus

     ja, úgy jön mint aki megy

   • box-to-box defender

    José, amúgy szerinted 99%, hogy jön? 😀 😛 Én még valahogy nem veszem komolyan ezt a dolgot, szerintem kamu. Csak Mourinho el akarja sózni magát valahova.

    • Moyes Story

     hova?

     • box-to-box defender

      Bárhova

   • Harcias Tóni

    Nem fog visszamenni, csak az lesz vele, mint a cselzinél Loftus-Cheek-vel. Mindig ott fog ülni a padon, de csak 5 perceket kap, vagy annyit sem.

  • bearking

   Isten óvjon meg minket attól, hogy Love huzamosabb ideig kerettag legyen.

   • filozofi

    pár szar meccs alapján mondod vagy követted őt a korosztályos csapatokban?

    • bearking

     A pár szar meccs alapján nyilatkozom, semmi olyat nem mutatott ami indokolná, hogy jelenlegi státuszánál (kb. 5. számú választás jobbekknek) valaha érdemesebb lenne komolyabban számításba venni. Nem tűnik se túl gyorsnak, ügyesnek, vagy okosnak, védekezésbeli skilljeiből keveset láttam, hogy azt megítéljem, de szerintem nem kell erőltetni a srácot. Aztán ne legyen igazam.

 • bearking

  “We fight until the end. We are dependent on Manchester City FC, that’s the difference . That’s also frustrating when you had the chance two matches before the end to keep that advantage. We were 2-1 ahead with 15 minutes to play and then we gave it away”
  nagyon motiváltnak tűnik lajosunk, szerintem adjunk neki még időt. biztos minden jobb lesz, ha kitölti a szerződését, kövőre nem marad csak good luck, aztán akkor másik irányba lesz a difference. amúgy szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam ezt a lajcsi féle csapatot küzdeni.

 • Csordás Adrián
 • United82

  Arra leszek kíváncsi h Ibra hányas számú mezben fut majd ki a pályára a szuperkupan a leszter ellen. Az lesz az első nagyon pikáns Ranieri- Jose csörte.

  • Moyes Story

   miért igazolnának a palaszba?

  • Chestcontrol

   11

 • filozofi

  Quique Sanchez Florest menesztette a Watford. ez számomra elég meglepő

  • Roleee

   hát ez így nem teljesen pontos, volt tegnap egy megbeszélése a vezetőséggel, nem értettek egyet, így jun. 6.-án lejáró szerződéssel távozik.

   • filozofi

    jaa ezt nem tudtam, így érthetőbb

 • box-to-box defender

  Egyébként ha már portugál edző, aki megbukott Angliában: Villas-Boas. Neki most jár le a szerződése a Zenitnél, igaz nagyok lennének a fizetési igények az oroszok után. (És akkor már inkább Giggs, aki 4 évvel idősebb nála.)

  • box-to-box defender

   Esetleg Vicente del Bosque az Eb után?

   • Pásztor László

    Balfasz Bosque nem kell. AVB meg kétséges, a Zenittel sem tett csodát. Tényleg nem tudom mi jönne ide aki megfelelő lenne és még elérhető is.

    Moyes talán?

    • box-to-box defender

     2 La Liga, 2 BL, Vb, Eb. Ez balfasznak számít? 🙂

     • Pásztor László

      Őszintén, azzal a spanyol válogatottal mindenki myert volna szerintem. Az viszont, hogy következetesen csak a Barca és Real sztárokat hivja meg, azzal bukta a 2014-es vb-t.

     • box-to-box defender

      Viszont ha egyre több spanyol ajkú játékosunk lesz, akkor kellene egy spanyolos edző is, aki stílusban hasonló.

     • fabiancancellara

      El Risitas?

     • infinite_red

      Inkább ne legyen több spanyolajkú…

     • box-to-box defender

      Abban is benne vagyok, de nem ez a tendencia

     • wolandrule

      A Madridot szépen összekapta a 2000es években, a spanyol válogatottat is kimaxolta, nagyon jó pedagógus és edző.

     • Angus

      Ez szerintem felejtős, hogy ha van egy kurva jó csapat, annak az edzője egy átlagos fószer, mondván: “velük bárki nyert volna valamit”.

     • mrmojo

      micsoda balfasz

   • szerintem ő visszavonul

    • box-to-box defender

     Igazad van…

  • Csordás Adrián

   kép

   • box-to-box defender

    Ezen nem olyan régen Neville volt a listavezető. Nem venném annyira komolyan.

   • Chestcontrol

    eltuntek az irrealis 5000szeres oddsok hala a leszternek 🙂

   • Moreno elmehecc

    David Beckham 😀
    Benitez :DDD
    Mancini :DDDDDDD

 • mddnszksz
  • sztem nem csak british, ennyit a real se keresett még egyszer sem

   • EZS

    ezek szerint minél szarabbak vagyunk, annál többet keresünk…

    • box-to-box defender

     Lehet, hogy a fogadóirodák jutalékos rendszer alapján utalnak, ha kiszopunk egy esélytelenebb ellenféllel szemben.

    • ketomika22

     lehet ezt látják Woody-ék is :DDD

 • mai igazolásaink: james, ibra, morata

  beszép lesz a nyár

  • Golf

   Renátót pedig már megvettük. 🙂

   • ezraharrari

    Jövök is minden nap

  • RedMark

   Murinnyo, murinnyot ne hagyd ki!

 • Chestcontrol

  off: nekem 2 napja jott a level ha meg akarom hosszabbitani a membesrshipet skkor nem kell csinalnam semmit, leemelik a kartyamrol, ellenben ha nem akkor van 2hetem jelezni kulonben automatikusan leemelik 🙂 woody a marketing guru

  • Angus

   ez komoly? akkor alaposan átolvasom azt a levelet

  • Balint88

   Nekem is jött, írtam is egy szívhez szóló mailt számukra. Kiderült ez egy első éves akció. Van egy oldal ahol ezt vissza lehet mondani, persze az az egyetlen rész ami nem működik. Aztán megírtam, hogy ez így nem okés, meg szeretném én eldönteni, hogy hosszabbítok e vagy sem. Megadtam az adataimat és akkor elvileg nem hosszabbítok automatikusan.

   • Chestcontrol

    de nem elsoeves akcio, mert eddig nem volt ilyen. 4dik eve vok klub tag

    • Balint88

     Nekem sem tetszik, nekem azt írták, hogy ez az első év, hogy felkínálják ezt az automatikus hosszabítást

   • Chestcontrol

    nekem sem tetszik az auto hosszabbitas mert 37fontert kinalja…. augusztusban alt 32. legalabbis tavaly ennyi volt

 • Csordás Adrián
  • filozofi

   nem jó vicc

  • stanleykubrick

   Utolsó bajnoki meg FA Kupa döntő előtt merész lenne kinevezni, de nálunk már semmit nem lehet tudni.

   • Chestcontrol

    kibasztak mar a hollandot stan??

    • stanleykubrick

     Mert tán akkor nem lehet kinevezni valakit? 😀

     • Chestcontrol

      ez sztem meg nem hivatalos…

     • stanleykubrick

      Ki mondta, hogy hivatalos? 🙂

     • Chestcontrol

      jo most mar latom en is 😀 elsore jonak tunt a kep 🙂

   • Achi Mike

    Miért merész? Szarabb lesz a motál? Ennél is?:D

    • Chestcontrol

     sztem meg pont az ellenkezoje, mindenki bizonyitani akar h mou ne bassza ki oket a nyaron

     • Chestcontrol

      tokeletes pillanat lenne most kibaszni a hollandot, ami sztem vasarnap este meg is tortenik amennyiben a city xel

     • filozofi

      szerintem az FA győzelem megmentheti

     • Chestcontrol

      sztem meg nem, mert az FAkupa nem jelent BLt es az minimalis elvaras kellett h legyen. moyest is akkor basztak ki amikor matematikailag elszallt a BL

     • Rio

      szerintem nem, de ha mégis, egy ideig elfelejthetnek engem és a meccsnézést egy közös mondatban emlegetni.

    • EZS

     a motál a nyugvópontba jutó motolla?

     • ezraharrari

      Motál Kombat

     • Achi Mike

      *morál. Túl közel van a telón az R meg a T. 😀

     • reelbeba

      totális motál

  • filozofi

   te is nézed a forma1 szabadedzést, vagy egy másik veled azonos nevű egyén írt kérdést Szujóéknak? 😀

   • Csordás Adrián

    sztár élet 😀 én voltam

    • filozofi

     mindenhol ott vagy 😀

     • Csordás Adrián

      csak a legjobb helyeken

     • Golf

      Fonat? 😀

   • EZS

    azt kérdezte, hogy mikor jelentik be Mourinhot?

 • GaálÁgnes

  Mikor ma reggel felkeltem, megneztem az emailjeimet. Kaptam egyet egy szaudi hercegtol, hogy eppen a varosban van, es elhagyta az arany BMW-jet es abban a penztarcajat, es ha adok neki 1000 dollart, hogy visszarepulhessen Riyadh-ba, akkor ad nekem 10000-ret. Sajnos most nincsen penzen.:( Kaptam egyet valami Darlene-tol, hogy Ukrajnaban van, meleg es szarvas, es hazasodni akar egy szep uriemberrel. Ezzel nem tudok mit kezdeni, nem vagyok egy nagy uriember. A lenyeg, hogy a ket email kozott ott volt egy erdekes is. Edward Woodward keri mindannyiunk segitseget!

  Minek igazoljunk draga penzert uj menedzsert? Minek alljunk le alkudozni a penzehes ugynokokkel, mikor sokkal egyszerubb megoldas is van: M-Faktor! Egy musor arra, hogy ki legyen a Manchester United uj menedzsere. Ennek a megoldasnak hihetetlen elonyei vannak:
  1. Penzt hoz a konyhara. Kepzeljetek, minden heten kiszavazoshow! Mennyi sms, mennyi telefonhivas! Mennyi reklamszunet! Ahelyett, hogy penzt koltenenk az uj menedzserre, most vegre kaphatunk!
  2. Vegre igazan a Manchester Unitedhoz valo menedzsert valaszthatunk. A kulonbozo hetekben, kulonbozo oldalrol lehet megkozeliteni, hogy miben is kell igazan jonek lennie egy Manchester United menedzsernek. Kiszavazhatjuk azokat, akik nem illenek ide. Fejtesz sudokut, repulsz. Ilyen egyszeru.

  Pont az utobbi pont miatt irt nekem (gondolom ti is megkaptatok). Edward sajnos nem tudja, hogy miben kell egy Manchester United menedzsernek jonek lennie. Szerintetek? Hogyan mutassak meg a jeloltek, hogy ok a legjobbak?

  En peldaul arra gondoltam, hogy egy jo edzo messzire tud kopni a ragojaval. (Igy kepzelem az M-Faktor akkori adasat (lasd kep):
  http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/lucasarts/monkeyisland2/monkeyisland2lechucksrevenge1207-610.jpg)

  Szoval, akkor ti mit kernetek a leendo menedzserektol?

  • Ressan

   Pl ne egy kurva fia legyen!

  • wolandrule

   Jó ötlet! Mi anno, mikor a presszóba kerestem embert, 3 kérdéses “felvételi tesztet” állítottunk össze. Minden nap borotválkozol? Szoktál inni munka közben? Kikezdesz a csajokkal? Ha igen, nem, nem volt a válasz, akkor közöltük, hogy sajnos nem felelt meg. 😀

   • EZS

    ja azt hittem, hogy
    1. Hány járkálót öltél már meg?
    2. Hány embert öltél már meg?
    3. Miért?

    • clacka

     Angolul nézed, mi?:)
     Akkor nem tudod, hogy Szekeres Viktor – sok vitát kiváltva, de a képregény-fordításokat is követve és a szinkron szempontjából fontos szájmozgás szempontját is szem előtt tartva – “kóborlónak” fordította a “walkert”?

     • EZS

      ja, általában szerezem a szinkront, de ebben az esetben nem. 😀

    • Angus

     :DDDDD

  • Hamptitus

   Én csak annyit kérek, hogy ilyen Ádám keresi Évát típusú legyen, és értelemszerűen csak nők indulhassanak. (Azért Woodyn legyen ruha.)

   • filozofi

    Lajos lehetne zsűri tag csak félő lenne, hogy a golyói kitakarják a képet

    • Hamptitus

     de csak akkor ha napszemcsiben van 😀

 • RedMark

  A telegraph szerint ‘clear favourite’ vagyunk Ibranak 😀

  • mrmojo

   morata , ibra…nem tetszik ez a mai nap

   • Golf

    És még Josét be se jelentették. 😀

    • filozofi

     azt majd Angus mester 😀

  • fabiancancellara

   ez úgy nézne ki, hogy Realba 24 millió fontért menne, PSG-be kb 45 millióért, hozzánk meg 80-ért. Arsenal nem pálya.

  • Moreno elmehecc

   no, akkor mindjárt jöhetne mellé Callejón….vagy Gago….f”sz kivan már

 • 2kor woody konferenciahívást bonyolít a befektetőkkel, kíváncsi vagyok mik kerülnek szóba. valószínűleg semmi érdekes, de sose tudni

  • Netup

   nem hiszem h. barmi extra, ma jott ki a negyedeves pu-i jelentes, kicsit a varakozasok alatt volt…

   • Newton_heath

    Pont hogy nem..Rekord bevétel…

    Ma a magyar gdp adat lett szar, azzal keverheted…

    • Netup

     annyit irtam h tobb volt a varakozas nezd meg bloombergen, kicsit esett is az arfolyam de meglatjuk 15:30 kor mi tortenik

     • Newton_heath

      Én nem tudom, eddig kb 10 helyen olvastam, hogy record revenue, ha ez rosszat jelent, igazad van…

     • Netup

      minden relativ, lehet rekord a 123M de ha a piac 126 ra szamitott akkor rovid tavon ( akar csak percek esni fog az arfolyam), de jah ezert irtam h semmi extra nem fogjak Edet ezert kirugni mert rekord bevetelt termelt az tuti 🙂

     • Newton_heath

      De az árfolyamot nemcsak a vállalati hírek mozgatják, hanem a makrohírek is….Lásd ma OTP, szintén nagyon erős gyorsjelentés, de a szar magyar gdp hírek miatt esik…

      Szóval az, hogy a gyökér bloombergesek mit írogatnak nem annyira számít, a rekord bevétel csak analfabéta újságírók tudják kudarcként prezentálni…

     • filozofi

      irány nézni a The Big Short című filmet

     • Netup

      hat en napi kereskedessel foglalkozom, hosszu tavon nyilvan mas, nem kudarc megis amit mutattam rovid tavon ´rossz hir´… Persze legtobb EU reszveny koveti a daxot, makro hirek befolyasoljak a szektorokat, de a futball reszvenyek mondjuk meg ehhez kepest is kicsit maskepp viselkednek

     • Newton_heath

      http://www.businesswire.com/news/home/20160513005249/en/

      Szóval ezek a tények…Nem rossz hír rövid távon sem, bármit írogat a bloomberg (a reuters cikk teljesen pozitív)…

     • Netup
     • Newton_heath

      Esik ma minden…Ráadásul az ilyen papíroknál pár centes mozgás is %-ban nagy mozgást jelent…Nem olyan rendkívüli ez, pár nappal ezelőtt nagyon felpattant…

     • Netup

      hat minden nem esik de persze:) nekem par centes mozgas (4%) napkozben kurva nagy profit tud lenni:) DAX egesz nap emelkedett CAC40, Stoxx is majdnem 1% kozeleben…

     • Newton_heath

      Amerikára értettem…

      Az okés, de a napközbeni kereskedés zéró összegű játék, komoly ember nem foglalkozik vele… :-))

     • Netup

      😀 hat a ceg ahol dolgozom ezzel foglalkozik csak, a top jatekosok nalunk istentelen penzeket tudnak keresni 🙂

     • Newton_heath

      Jól beszélsz játékosok, mert ez az…Olyan mint a sportfogadás…Remélem nem hívogattok telefonon embereket ügyfélnek.. :-)))

     • Netup

      nem mindenki a ceg penzevel kereskedik :), dolgoztam bankban is, hosszu tavu fund managerek/ portfolio managerek sem sokkal atgondoltabbak sajnos 🙂

     • Newton_heath

      Látod, már kezd visszajönni, már kevesebb, mint 2% mínusz…Lehet pluszban fog zárni 🙂

      Egyébként ha ezzel foglalkozol, akkor ismered a kereskedés játékelméleti megközelítéseit?

 • Freeezer89

  kibaszarintották má?

  • lasi

   Megvárják míg a FA-kupa döntőt is elbassza.

 • csinibob

  Lehet szidni a Bayernt, de bejelentették Carlo-t, majd egyből hozták neki, akiket kért. Nálunk meg megy a faszkodás még mindig. Várjuk a csodát, mintha annyira faszák lettünk volna idén.

  • Newton_heath

   Carlo szerintem kb eddig arról volt híres, hogy nem nagyon kérdezték meg, hogy kit kér…(se a milannál, se a real-nál…)

   • csinibob

    A Bayern vezetőségének meg van annyi esze, hogy nem olyanokat hoz, akiket ő nem akar. Pep is a saját képére formálhatta a csapatot, most sem lesz másképp.

  • Achi Mike

   Ő kellett volna ide:(

 • Roland

  United end the league season with a negative goal diff in away games for the second time in 25 years.

  Na melyik volt a másik eset?

  • stanleykubrick

   2013-14-ben elég jók voltunk idegenben, létezik, hogy mégis akkor?

   • Roland

    nem-nem, akkor 35-22 volt

    • stanleykubrick

     Könnyen lehet, hogy akkor a legelső szezon amit innen nézünk, nem tudom melyik.

     • Roland

      Nem kell nagyon visszamenni az időben :’D

     • stanleykubrick

      Óóó ne bassz már, hogy tavaly is. 😀

     • Roland

      nyereményed 20db metropolból kivágott sudoku, és egy fél tábla csoki amit most találtam meg a fiókomban 😀

     • stanleykubrick

      A sudokut minden nap megfejtem, de a csoki jöhet.

     • Ressan

      Botrány! papírra nyomva letenném az asztalra ezt a statot, és Lajos fejét úgy nyomnám bele, mint a kiskutyáét a szőnyegbe, mikor szobatisztaságra tanítják!

     • fabiancancellara

      én is, csak előbb rászarnék a papírra

     • Ressan

      Csak akkor azt hinné, hogy ő szart oda, és az a baj

     • fabiancancellara

      ő mindenhova szarik, az a baj…Tényleg nem tudom mi a klub hivatalos álláspontja, csak, hogy a bulvárszarok mit hoznak le…remélem egységes és egyértelmű (és előremutató)…mert már Mou-t is meg tudom érteni, hogy elvileg ultimátumot adott a klubnak. Kicsit off is ide, meg nem is.

 • Rio
  • Ressan

   Lenne már vége ennek a kibebaszott húza-vonának, bazmeg mikor baszták ki aChelsea-től?? azóta beszél mindenki erről, mert bedobnak egy-egy cikket, ha éppen nincs más, aminek annyi valóságtartalma lehet, mint mikiegérnek! Behányok! Órákon belül bejelentik???!!, akkor miért nem bírt várni egy pár órát, hogy tényként tudja írni, a qrva anyját?

   • Rio

    😀 bocs, nem akartam h a vernyomasod kritikus szintre emelkedjen

    • Ressan

     Semmi, péntek van, ilyenkor mindig ki kell sütni magam, és jobb lesz! 🙂

   • Newton_heath

    Nekem is a faxom ki van az egésszel..

   • stanleykubrick

    Azért lefosnánk a bokánkat, ha tényleg bejelentenék.

    • Angus

     hát az kurvaélet..

    • CaptainWazza

     megbontanám azt a vodkát, amit eddig nem akartam, mert majd jó lesz valami alkalomra. ez az apokalipszis szintű esemény kiválthatja attól tartok…

     • fabiancancellara

      itthon figyel egy ’76-os konyak erre az alkalomra

  • Chestcontrol

   en mar barkinek orulnek csak a holland takarodjon el

  • cspsaat

   Péntek 13 pont ideális lenne a Mou-transzfer bejelentésére. De még inkább alkalmas egy 5 éves Lajos szerződéshosszabbítás megkötésére

 • box-to-box defender

  2 meccsen legalább1 Martial gól és akkor ő szerezte a legtöbb gólt az első szezonjában a klubnál.
  Rooney, Kidd, Martial 17-17 eddig.

 • Angus

  Telefonbetyárok, régen. Óriási kép. 😀
  https://www.instagram.com/p/BFTIR6Ctlpl/

  • ketomika22

   Keane 😀

   • Angus

    ez az egész kép úgy zseniális ahogy van 😀

    • Achi Mike

     De miért?:) Ez egy reklám. Szeretjük őket meg minden, de nem ezért.

  • ezraharrari

   az öreg Sharp GX10, az első színes telefonom ez volt, nem kicsi motiváció volt, hogy a fiúk reklámozták 😀

   • csakaMU

    én GX15tel nyomultam keményen. polifónikus csengőhang, színes kijelző, játékok, VGA kamera. úgy éreztem, hogy enyém a világ… :DDD

    • ezraharrari

     lógott róla a nyakbaakasztó, és évekig a The Kids Aren’t Alright polifónikus csengőhangom volt 😀

   • stanleykubrick

    Én nekem általános iskolásként a számológépem volt az, de csodás is volt.

  • Rio

   En pont a mai napon lepek ki ettol a csodas cegtol 🙂 ejj de jo volt amikor meg az unitedet es a mclarent tamogattuk

  • wolandrule

   Ronaldo valszeg kapott egy nyaklevest, amiért nem tűrte be a mezét. Mit képzel magáról, azt nem lehet akárkinek! Depayt beküldtem volna abba az öltözőbe, lehet hogy mostanra már futballista lenne.

   • Pásztor László

    Vagy halott. Bár lehet az is jobb lenne xd

  • Krunyec

   Hú nekem még ilyen mezem van. :O

   • stanleykubrick

    Ilyen edzőmezed? Kajak?

    • Krunyec

     Hjah, hogy ez galléros. Nem, a sima 1st team mez. Természetesen v. Nistelrooy 10.. 😛

   • Chestcontrol

    nekem meg ilyen telefonom 🙂

  • stanleykubrick

   Zseni. Erre szokták mondani, hogy régi szép idők?

  • Ressan

   Ők futbalisták, a telefonbetyár az Lingard!

 • wolandrule

  Kezd tele lenni a puttonyom a hollandokkal. Nem elég, hogy itt is csak a baj van velük, de már dartsnézés közben is idegesítenek. A büdös suttyók végigfütyülték az MvG- Taylor meccsen az angol összes dobását, a hibáinál meg éljeneztek. Bravó.

  • box-to-box defender

   A legnagyobb csőcselék szurkolásban…

  • Fish08
  • filozofi

   ne is mondd, engem már a Wright meccsen felcsesztek, de a skót azért tökösen visszaintegetett 😀 Taylor viszont jól poénra vette

  • ketomika22

   nekem mondjuk van egy nagyon jóarc holland haverom.. de lehet benne valami.

   a PSV Madridos története megvan?

   • wolandrule

    Persze. Az EB-n legalább nem rontják a levegőt. Max. otthon pattintanak egy sört mikor Böde gólt rúg.

    • Achi Mike

     Vagy ha elhajít valakit. Arra töbv is az esély:D

   • EZS

    amikor dobáltálk az aprót?

    • ketomika22

     jajaja.. arra nem lehet szavakat találni

   • filozofi

    még videot is dobtam fel róla

 • sipi

  hát ez elég offisölnek tűnik. #kéjp
  más, 2015-16os szezonban eladott mezek listája:

  FC Barcelona 3,637,000
  Bayern Munich 3,312,000
  Chelsea 3,102,000
  Manchester United 2,977,000
  Real Madrid 2,866,000
  PSG 2,212,000
  Arsenal 2,055,000
  Atletico Madrid 1,977,000
  Juventus 1,678,000
  AC Milan 1,287,000

  https://twitter.com/footyroom/status/730684780845531136/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

  • mucus

   ki lesz az a bátor, aki tudatja sipivel, hogy ez a kép igen csak….

   • EZS

    …vótmá? 😀

    • Fish08

     … 2016/17-es

   • sipi

    tényleg vote? mi szkúzi 🙁

  • wolandrule

   A Chelsea mezeladása úgy jött ki, hogy a divatdrukkerek eladták a turkálóknak őket?

   • Fish08

    😀

   • EZS

    ezek szerint a lista alapján nekünk kevesebb divatdrukkerünk volt. 😀

    • wolandrule

     Számomra az egész cselzinek szurkolás rejtély. Furcsa egy betegség.

 • Angus

  egy éve ilyenkor 😀
  kép

 • filozofi

  vén bagoly mikor hirdet angol keretet, az utolsó forduló után?

  • infinite_red

   leszarom, kevés a MU játékos

  • durkop

   Hétfőn.

 • Roleee

  mocskospool: Sami Hyypia a Zürichnél(utolsó helyen állnak) bizalmi szavazást kért, a játékosok ellene szavaztak és kirúgták :DDD

  • ketomika22

   XD mondjuk lehet itt is bukna Laja

 • ezraharrari

  egyébként Lajos legnagyobb baja, hogy olyan, mint azok az idősebb szakik, akik egy szelet zsíroskenyérből is összeraknak egy tankot, de a telefont nem tudják lenémítani

  • Fish08

   Ez de szép megfogalmazás! 🙂

  • MrFer

   úúúú ezt lopom ha nem baj! egy gyárban dolgozom, jól jön ez majd még 😀

  • Achi Mike

   Ez gyönyörű:D (meg mondjuk egy arrogáns holland fasz, de az most melllékes)

 • sipi
 • infinite_red

  perinnyó 13 meccsen 8 gól, 7 gólpassz. középszer

 • Moyes Story

  amúgy meg kúman is nyugodtan számításba jöhetne, 3 ponttal vannak mögöttünk

  • ezraharrari

   nem olyan hülye ő

   • Moyes Story

    viszont ezt a sotont kimaxolta, innen nincs neki tovább, simán ugrana a ha hívnánk

    • ezraharrari

     vagy Poch ide, Roni a csirkékhez, oda meg pl de Boer

    • infinite_red

     csak nem fogjuk, mert nekünk csozé kell, a legjobb

  • Kövi

   Ezt felvetettem már párszor a haveri körben, de nem haraptak rá az ötletre. 🙂

 • csinovnyik

  Akkor fogok nagyot nézni ha Mou aláír a PSG-hez, nekünk meg itt marad Lajos

  • danNN

   Akkor kivasalom minden ruhámat.

  • Moyes Story

   akkor jön blanc

  • bearking

   Elvileg az arabok már jelezték, hogy ragaszkodnak hozzá.

   • Angus

    Ragaszkodjanak is, ide meg jöhet Blaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Ennél rosszabb nem lehet…

    • bearking

     ja, nem úgy, hanem blanhoz ragaszkodnak.

  • infinite_red

   ha ő odamegy, akkor blanc jön ide, aminek tudnék örülni

  • Achi Mike

   Nekem ez az “itt marad Lajos” része nem tetszik csak.

 • reelbeba

  a Giggs témához: az az ember manchester unitedet szarik, manchester unitedet hány. Neki elnézném az 50 százalékos win ratiot, és még akkor is tudnék drukkolni neki, ha alulteljesít, ha megbukik. Most komolyan, latyaknál nem lehet rosszabb, és ezt is kibírtuk

  • GaálÁgnes

   elegendo alkoholfogyasztas melett.

 • Kleinheislerlin

  Schneiderlin tartalék az EB-re…

  • infinite_red

   nem csoda

  • stanleykubrick

   De még Lacazette is.

   • infinite_red

    pedig ahogy összeszedte magát, simán kezdő kéne, h legyen

   • Harcias Tóni

    Attol felek, hogy Giroud vagy Gignac fog kezdeni kozepen es Martial, Griezmann csak a szelen lesznek. Ertem, hogy jo ha van egy erocsatar, de egy Payet(/Coman), Martial, Grizi csatarsor szet szopatna minden védelmet.

    • csinibob

     Martial – Griezmann – Coman mehetne felfelé kezdőnek.

    • ez olyan nyilvánvaló, nem is értem a csodálkozást. martial-giroud-griezmann támadó trió lesz

  • filozofi

   én nem vagyok annyira elkeseredve, talán kap tőle egy kis extra motivációt, és az sem mellékes hogy tud többet pihenni a nyáron. Mondjuk az más kérdés, hogy olyan nagyon nincs mit kipihennie 😀

   • stanleykubrick

    Azért érdekelne mit gondol van Gaalról. Mert többek között éppen a kevés játéklehetőség okán is került ki a keretből.

    • infinite_red

     valszeg azt, amit mi is: hogy egy pöcs

     • fabiancancellara

      mivel elzászi: le poetsch

  • ketomika22

   majd a VB-t a vezérletével nyerik 😉

  • mrmojo

   szerencsétlen 2 évig folyamatosan kerettag volt , lajcsi ezt is elintézte

   • Kleinheislerlin

    Igazából erre akartam utalni pontosan.

   • box-to-box defender

    azért a francia kapitány se kis fasz, sissoko vagy cabaye helyett sem fért volna be? egyik se az a nagy ász.

    • mrmojo

     ja , meg ben arfa , lacazette is kimaradt , gignac , giroud bent van

     • sallark

      Gameiro is elfért volna akár Gignac helyett.

    • infinite_red

     ha jól tévedek dösam mondta, hogy a MU egy szinten van a totemmel

     • Károly Fodor

      És még ránk nézve hízelgően fogalmazott….

     • Clement7

      domenech

 • Angus

  Amúgy ja, elég tré a helyzet. Mindenhol van biztos jövő (az Arsenalt kivéve, de ők az Arsenal), azaz kinevezték a managert jövőre. Itt meg még azt sem tudjuk ki lesz a tréner. Murinnyótól lassan lehányom a klaviatúrát, indokolatlanul sokat szerepel a neve eme remek blogon…
  Profin csináltuk régen a transzfer ablakokat, ma ez nem mondható el. Most amúgy mi a fasztól függ, hogy marad-é Lajos? Tele a faszom, azt se tudjuk ki lesz a menedzser…

  • Csordás Adrián

   mi nem tudjuk, de a háttérben már meg kell hogy legyen egy kész terv, csak nem tárják elénk

   • filozofi

    én ettől félek az egyik legjobban hogy nincs semmiféle kész terv a háttérben és most csak összeszorított segglyukkal ülnek woodyék abban reménykedve hogy LvG behúzza az FAt és akkor nem kell edzőt cserélni. A másik félelmem meg persze az, hogy az a koncepció, hogy ha Laja bukja a döntőt, akkor az a fasz mourinho jön

    • mrmojo

     Én úgy vettem észre az utóbbi években hogy mindig a,b,c tervek vannak , és általában a cét lőjük el.

  • Roland

   mi lesz veled, ha nem csak olvasnod, de látnod is kell, ahogy ott ül a padunkon 🙁

   • GaálÁgnes

    Lehanyja a tv-t is. Nem nagy kunszt ahhoz kepest, hogy valaki ezen a teven meg is tudja azt baszni azt.

  • ketomika22

   szerintem nem merünk igazolni addig amíg nem hivatalos Mou (pflej), de ha tényleg Ő jön, és ez már hónapok óta le van beszélve akkor van is célpontja..

   • Moyes Story

    renátó is valszeg zsozé célpontja volt, akit lajos vétózott meg akit lehet már jövőhéten kirúgnak 🙂

    látszik hogy a klubnál minden élére van vasalva

    • ketomika22

     jogos, ez a board nevetséges. mondjuk ezt kiveséztük már párszor

   • Angus

    kis ő-vel, “ő jön”

    • ketomika22

     én is gyűlölöm, de tudom tisztelni.. (ellenben Mou nem fogja a klubot)

  • filozofi

   várom már az esetleges mou bejelentő posztra érkező kommentjeidet, már ha nem töröd tőle szét a géped

   • Angus

    nem lesz itt semmiféle moubejelentő poszt

    • filozofi

     azért egy screenshotot elraktam

    • EZS

     úgy be fogom jelenteni, hogy attól kódul. 😀

  • Gyere_haza_Moyes

   matematikailag még mindig él a TOP4 remény. Ne feledd, Moyes még lentebb is volt, de csak akkor küldtük el, amikor már tuti volt, hogy nem lesz BL így egy csomó lelépő pénzt nem kellett kifizetni, ezek ilyen 5-10 millió fontok.

   • wolandrule

    Azért Moyes is benyelt 4 millát a remek munkásságáért…

   • Achi Mike

    Ja, Lajosnak van még egy dobása. Ki fogja használni és kikapunk az utolsó meccsen is, biztos, ami biztos.

  • csinovnyik

   Addig amíg nem ment le az uccsó két meccs, ne is rúgják ki Lajost, mer könnyen úgy járhatunk mint a sziti.

 • csinibob

  A Dortmund elvitte Ousmane Dembelet. Nem mondom, hogy ő kellett volna volna ide, de ilyen tempóval a jobbszél be lett volna játszva fényesen.

  • csinibob

   VÓÓÓÓTMÁ’

 • Moyes Story

  csomószor volt már hogy híres játékosból ha edző lesz megbukik, de ha megnézzük hogy hány sikeres példa van arra hogy amikor a híres játékost oda nevezik ki ahol híres lett, akkor rengeteg ellenpélda van, tehát nem a gary féle kinevezések, hanem a pep, lippi, cunte, dimatteo, rakás holland, a köcsögbájernnél is rémlenek páran, angliából monki, bigsam, egykét ellenpélda van csak szúnesszel, meg shearer-el

  • GaálÁgnes

   Cocut ide!

  • fella

   pep kinevezéséről annyit, hogy ott a barcelona semmit nem kockázatott, mert a referenciaszezonjában látták, hogy guardiola kurvára ért ahhoz, amit csinál. giggs 2 éve másodedző, és eddig lófasz

   • Moyes Story

    másodedzőként milyen eredményeket kellene elérnie?

    • ezraharrari

     megfejteni végre Lajos keresztrejtvényét

    • fella

     hát én nemtom, de ha van gaal repül, akkor repül a stábja is, aminek szerves része ryan giggs. elérnie semmit nem kell, de szakmailag ő a második számú felelős azért, hogy ez a csapat sikeres ő legyen, a csapat pedig nem sikeres. értem, hogy ő giggs, meg romantikus lenne, ha működne, de szerintem nem kéne megpróbálni

     • GaálÁgnes

      Nem mindig repul a stab egyebkent… Phil Neville peldaul mar 2 managert is tulelt.

     • Moyes Story

      ha tripláztunk volna idén, akkor bármikor elhangzott volna az hogy ez igen ryan, ezt várjuk tőled? mert szerintem kurvára eszébe sem jutott volna senkinek, minden lajos érdemes, ez hogy ő neki mekkora szerepe van az idei szopásban az inkább csak mentségnek tűnik számomra, hogy ne kelljen kinevezni, én a magam részéről azt hiszem hogy mivel ryan egész karrierje fergie focijában zajlott, nagyon kevés közös nevező van az ő lajos és elképzeléséről a fodballról, ezért szinte taktikailag nem is tényező lajosnál, meg nem is azért lett odatéve hogy megmondja hogy mit kellene csinálni, hanem mert a boardnak jólesik

     • mrmojo

      Tehát ezek szerint egy olyasvalakit kellene kineveznünk aki még az asszisztensi formátumában is legjobb esetben 2-3 másik asszisztenssel volt egy “szabadságfokon”. Ebből én jelen helyzetben nem kérek , akármennyire is imádom Giggsyt.

   • Olvass utána, nagyon sokat kockáztattak vele, nem is ő volt az elsődleges jelölt.

    • fella

     ismerem a sztorit, joséról, a “mi teszi a barca-edzőt” listáról és a b csapatnál töltött szezonjáról. nem véletlen, hogy nem murinnyót választották, biztosra mentek peppel

    • wolandrule

     Katalán gödör. Írjatok már poénból egy United gödört, hátha bejön nekünk is. 🙂

    • filozofi

     egy “készebb” csapatot vett át, mint amit nálunk Giggs venne, mi még többet kockáztatnánk

  • mrmojo

   Nem az a baj hogy ő lenne az edzőnk, hanem hogy nulla edzői tapasztalattal , a fentiek nem ilyenek. Giggs még ificsapatot sem vitt egyedül , nemhogy felnőttet , teljesen más kávéház mint az asszisztensi , ettől még beválhat akár elsőre is , elméletben.

   • Moyes Story

    hát szerintem 2 év a vezetőedző mellett, hasznosabb tapasztalat, mint valami ifi csapattal 1 év

    • mrmojo

     Lejjebb még azt mondod hogy a lajos mellett eltöltött idő nem olyan lényeges mert biztos teljesen más az elképzelésük , beleszólása túl sok úgyse lehetett , amolyan lelkiismeretkinevezés volt az övé a board részéről. Nem túl következetes az érvelésed.

     • Moyes Story

      az eredmények szempontjából nem lényeges, giggs szempontjából valszeg sokkal hasznosabb

  • mucus

   én féltem Giggsyt (meg a klubot), elég Pippora meg Seedorfra gondolni.

   • Moyes Story

    a milánnál tán seedorf hozta a legjobb teljesítményt a ebből az újkori milán edzői garnitúrából, és azért ott sem az edző poszt a legnagyobb probléma, közel sem

    • mrmojo

     seedorf és a nemrég kibaszott mihajlovic pontosan 50%-os győzelmi mutatóval rendelkezik , inzaghi 36 (még allegrié is csak 52%)

     • Moyes Story

      mihajlovicnak volt ezek közül a legjobb kerete, pont most nyáron sikerül egy-két értelmesebb játékosok odahozni

     • mrmojo

      Bacca esetleg , de ő sem világverő , a nevetséges bertolacci , luiz adriano , balotelli , illetve az ígéretes , cserébe túlárazott , és jelenleg alulteljesítő romagnoli volt még a szerzemény , úgyhogy ők is csak többen lettek , náluk mondjuk ez már így megy pár éve.

  • Hamptitus

   Ez amúgy érzelmi kérdés, nem hiszem, hogy el lehet dönteni. Woody tevékenységét elnézve, az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a név,a tartalom nem számít.
   Akik meg nem akarják Giggset, fölösleges bármit mondani (és fordítva murányival), mert ha az ifiknél lett volna 10 évig edző, akkor az a baj, hogy miért nem volt felnőtteknél, ha valami angol kisebb klubnál lett volna, akkor az, hogy miért csak ott, ha meg nyert volna 10 bajnokságot valami másik országban, akkor az tuti bohócliga.
   Nem hiszem hogy lenne olyan ember, aki jobban ismeri a klub működését (most értelemszerűen a menedzseri poszt jelöltjei közül) és a teljes játékoskeretet, mint Giggs. Ott volt Fergie mellett 20 évig, az utolsó években biztos, hogy szakértő szemmel figyelte, mit hogyan csinál az öreg. Moyes és Lajos meg jó összehasonlítási alap volt arra, hogy lássa miként lehet elszúrni az egészet.
   Ha Giggs intelligens ember, márpedig miért nem lenne az, akkor szerintem abszolút felkészült arra, hogy megkapja élete legnagyobb esélyét. Arról nem is beszélve, hogy ez marketing szempontból is kiaknázható (ez főleg Woodynak izgis) + a szurkolók maximálisan támogatnák az első pillanattól fogva.

   • Moyes Story

    számomra az hogy a hírek szerint giggs nem akarta elvállalni a caretaker szerepet, csak ha kap egész nyarat, pre-seasonnel, az is azt sugallja, hogy neki komoly céljai vannak, nem csak annyi hogy elmondhassa magáról hogy volt MU menedzser is

    • mrmojo

     Ilyen szinten már senkiből sem a jószándék meg az eltökéltség hiányzik.

   • mrmojo

    Úgy látszik ebben a giggs vitában a “Miért ne lenne az ?” alapból többet ér mint a “Miért lenne az?” , úgyhogy jókat nevetek. Persze én is azt szeretném ha vele térnénk rá a helyes útra jövő évtől , de wishful thinkingből várat még senki nem épített .

  • ezraharrari

   Dárdai

   • Moyes Story

    simeone is elég jó, rengeteg példa van még

 • fella

  rohadjak meg, de én Van Gaal miatt is örülnék, ha megnyernénk az FA kupát, jó nagy fasz szegény, de azért igyekezett 2 évig, és le is rakta egy elég jó csapat alapjait. Szép búcsú lenne, ennyit megérdemel.

  • stanleykubrick

   Búcsú és győzelem. Win-Win.

  • mucus

   alapjait? A nem létező “játék” helyett valami teljesen újat kell majd kifundálni, és 4 játékos van, akire lehet alapozni. (de gea, smaling, shaw, martial)

   • fella

    szerintem azért cbj, rojo, tfm, blind, schneiderlin, rashford, lingard simán a gerinchez tartozhatnak, és az általad említettekkel együtt egy olyan magot képeznek, amire lehet csapatot építeni. ahhoz képest, amit átvett egy (általa rosszul használt) de fiatal, viszonylag kiegyensúlyozott, ígéretes keretet hagy majd itt, amit már csak foltozni kell. de mondjuk ez neki régi jó szokása, csak fontosnak tartom megemlíteni.

    az a kérdés, hogy rooney, herrera, mata, young, schweinsteiger, carrick és még páran hogyan lesznek használva Mourinho alatt.

    • mucus

     Cbj meg Fosu annyira lesz gerinc mint Janu meg Pereira, Rojo az valami hatalmas flop, Rashford meg marad másodhegedűs, ilyen helyzetben egy ekkora klub nem fogja rábízni a gólvágást, nyáron valami proven csatár tuti jön. Schneiderlint idén kellett volna beépíteni, de így ő is kétely marad, ah az általand említett többi játékos is. A poszton kívül játszatások meg csak még hozzájárultak a megalapozás elbaszásához.

     • fella

      rojo szerintem tök jó squad-player, fosu egyértelműen alapember lehet (valszleg verőember schneiderlin mellett, ha josé fejével gondolkozom), cbj simán a második legjobb balhátvéd lehet a keretben mire 20 éves lesz, pereirából pedig bármi lehet. szerintem is faszság, hogy összevissza variálja a játékosokat, de pl. schneiderlin esetében szerintem védhető, amit csinált, mert összesen 5 jó meccse volt idén a franciának. kurva jó játékos lenne, de kell mellé egy olyan partner, mint wanyama volt, mondjuk fosu.

     • Csordás Adrián

      az a baj hogy ha kivesézzük az összes játékost akkor a 80%-nál ott lesz a “lehet” szó. mindenkitől azt várjuk amit fel sem mutatott.

     • fella

      de épp ezt mondom, hogy van a keretben potenciál. abban, amit fergie hagyott, vagy amit lajos átvett, semmi nem volt. öreg, mindent megnyert, megsavanyodott játékosok, akik nem voltak hajlandók elfogadni, hogy nem ferguson a menedzser. a mostaniak nyerni akarnak, fiatalok. ilyen szempontból azért sikerült megújítani a keretet és átvinni egy komoly overhault. mourinho dolga az lesz, hogy 1-2 tapasztalt játékossal kihozza a kicsikből, ami bennük van. szerintem szép és hálás feladat.

     • Csordás Adrián

      ezzel egyetértek.
      az előző hozzászólásom mondjuk nem tudom miért a tiédre írtam válaszként, inkább azoknak szól, akik belelátják a játékosokba azt a teljesítményt amit soha nem láttunk és vakon hisznek benne hogy ebben a csapatban több klasszis és vezér is van, csak most épp nem tudják megmutatni mit is tudnak valójában.

     • mrmojo

      +1000 Fentebb már a komplett keret fel lett sorolva , 23éves u20asokkal együtt mint akikre lehet építeni , nincs itt semmi látnivaló.

     • Pásztor László

      Miért, igazoljunk 10 új játékost? Szoljatok veszem a Madrid mezt.

     • mrmojo

      Nem , de attól még aki gyenge az gyenge , ettől még ezzel a kerettel is alap kellene legyen a top4 , még az sincs meg.

     • Pásztor László

      En csak annyit kerek, hogy ismerjük már el hogy ez a keret nem szar, legalábbis nem annyira mint amit most itt mindenki hiresztel. Van benne potencial, van rutin, egy megfelelő stilus es felállás mellett sokkal jobb lesz a csapat.

     • mrmojo

      Az nem újdonság hogy ennél a mostaniakkal is jobbnak kellene lennünk , de én hajlamos vagyok a barca-bayern-real trióhoz mérni magunkat játékerőben. Sajnálom , Fergie tehet róla.

     • Pásztor László

      Azert en megnézném azt a keretet, amivel Fergie 4 éven belül 3x volt BL döntőben. Máshol szoba se kerültek volna olyan játekosok, mint Brown, Oshea, Gibson, Fletcher. A rendszerbe tökéletesen beleilletek es hoztak amit kellett. Nehezen lett volna emészthető más csapatnál egy Carrick-Giggs kp kettő 2011-ben. Mi BL döntőbe mentünk velük.

     • mrmojo

      Játékerőt mondtam , nem minőséget , ha egyszer Fergie a szarból is tudott várat , azért volt zseni. Nem tudnék még egyet mondani aki ezt megcsinálta huzamosabb ideig.

     • Pásztor László

      “hajlamos vagyok a barca-bayern-real trióhoz mérni magunkat minőségben”

      Most akkor melyik? Amugy oké, a játékerő nem látszik a csapaton most, de a minőség ott van a játékosokban. Fergie meg zseni, ezt soha senki nem fogja vitatni 😉

     • mrmojo

      Az eredeti hozzászólás elküldése után 2 másodperccel editeltem a mondandóm pontossága végett , a következő előtt még , nekem most is játékerő látszik. Szvsz tele vagyunk drága másodvonalbeli spílerekkel.

     • Pásztor László

      De ki a drága a keretben, aki annyira szar? Fella? Ok. Herrera? Korantsem olyan draga a mai piacon, xserébe van benne potencial. Mata? Ha Jose jön el lesz adva, ha nem, akkor még ő is hozzatehet.

     • mucus

      nem attól lesz jó squadplayer valaki h több poszton is játszik, ha egyszerűen mindegyiken rémszar, ezek a cbj meg fosu féle fellángolások meg a varela janu wilson-hoz hasonlíthatók. Egyik se lesz a köv években alapember, de valszeg utána se. Kiutat keressük a fospermetből, és nem a 18 évesek fogják ezt megoldani, nem vagyunk abban a helyzetben mint 5 éve, h SAF kockáztatva bedobhat pár fiatalt, hátha valamelyikből lesz valami. Amúgy meg hihetetlen, láttunk a fiataloktól 3-4 meccset, de már “jövő csapat” kezdője. Mint McNair nem?

     • fella

      nemtom, nekem ez az út még mindig ezerszer szimpatikusabb, mint amit 2014-ben csináltunk. hányingerem volt, amikor a mexikói drogkartell ült a padon liverpoolban. mcnairről pl azt mondják, hogy az u21-ben kurvajó volt szűrőként, az eb-n akár még be is robbanhat.

     • mucus

      akkor biztos az is szimpatikus lenne, h minden évben egy Everton szintű csapatnak szurkolnál, hátha meglesz a top4 1x. Mert jelenleg itt tartunk, ezt alapozta meg Lala.

     • fella
     • mucus

      ezzel a paddal semmi baj nincs, minusz di maria meg falcao, mert ők elbaszott igazolások voltak, attól függetlenül h h teljesítettek.

     • fella

      semmi baj, azon kívül, hogy az összes flop, talán pereirát leszámítva

     • mrmojo

      Mert pereira aztán tényleg kurvára kilóg ezek közül.

     • fabiancancellara

      Jó squad player O’Shea volt, mert mindenhol ugyanolyan szinten játszott. Jóllehet, emberét nem tudta megverni, de megbízhatóan védekezett, szívét-lelkét kitette a pályára és betartotta az edzői utasításokat. Mindig az lebegett a szeme előtt, hogy miben tud a csapat hasznára lenni.
      Rojo ezzel szemben buta, szerintem kimondottan rosszul helyezkedik, és fizikálisan sem a legjobb. Ezzel nem kettejüket akartam összehasonlítani, mert értelmetlen, de ha már a jó kerettagságot definiáljuk, nálam ez O’Shea, sőt, nálam ez Blind…ha nincsen szarrá játszatva és nincs beküldve CB-be egy egész évig, ahol a 100 kg-s kuntakintékkel kell megharcolnia (amire hosszútávon-már csak a fizikai adottságai miatt is- alkalmatlan)

     • fella

      ja igen Rashford: szerintem megcsípjük Zlatant, aki vagy fél év után lelép, vagy kurva jó lesz.

     • fabiancancellara

      Ibra eljönne bohóckodni az EL-ben tudván, hogy nincs már sok esélye BL-t nyerni? Kizárt, hogy ő, mint profi és ő, mint egy ekkora egóval rendelkező ember lemondana erről az álomról. Mi legjobb esetben két év múlva tudnánk BL-t nyerni, de ez minimum 5 év, ha nem több. Zlatannak nincs ennyi ideje ezen a szinten.

     • mucus

      Ibrára azért lenne sanszunk, mert:
      1. Mourinhot komálja
      2. Öreg, és nyilván borsos fizut kérne ennek ellenére, amit mi megtudunk neki adni, és rövid távra is tökéletes nekünk, akkora szarban vagyunk
      3. Nem hiszem h úgy akarna visszavonulni h angliában ne játszott volna
      4. Pep miatt Citybe nem menne, Chelseanél meg vannak posztra, Poolnál is, egyedül Arsenalnak kéne egy klasszis csatár, de Arsenalba egyszeráen nem tudom elképzelni a kis labdabaszós jófiús focijukba

     • fabiancancellara

      Tehát ahelyett, hogy esetleg a PSG-ben maradna vagy egy másik BL contender csapatba igazolna a BL győzelem reményében, inkább elmenne Angliába bohóckodni, mert rajta van a bakancslistáján?

     • fella

      aha

     • fabiancancellara

      ok, meggyőztél, már csak az nso hivatalos közlésére várok

     • mucus

      Schweini ugyanígy döntött, idős korára eljött ide bohóckodni egy szar csapatba, Ibra mér ne gondolkodhatna ugyanígy?

     • fabiancancellara

      mert Schweini már mindent elért. Ibra nem. S mikor jött BL is volt, most meg nincs.

     • Csordás Adrián

      Chelseanél megvannak posztra?

     • Angus

      Persze. Flo, az a jugoszláv drogos (most nem ugrik be), Gudjohnsen, Anelka, Drogba… Ja, nem. 😀

     • Csordás Adrián

      Mr. Klubhűség, Mateja Kezsman? 😀

     • Angus

      No meg Mutu! Tele vannak csatárral! 😀

     • mrmojo

      hubaszki , nekem még volt (valszeg van is) egy kezman psv mezem 😀

     • mucus

      1 csatáros játékhoz igen, Costa az alapkezdő, rohadt nehezen sérül le, max az eltiltásai miatt kell pótolni. Padozni meg a fasz se menne oda, Costa meg nem fog padozni. Remy, Pato meg kiegészítőnek tökéletes.

     • Csordás Adrián

      Conte nem hiszem hogy ezzel a felhozatallal beéri

     • mucus

      Zaza valszeg megy Chelseabe, de most az volt a lényeg, h Ibra nem menne oda, mert Costával ütik egymást. Bár lehet a Chelsea régen tartó 2-3-1ét pont ő fogja megtörni.

   • Pásztor László

    Honnan a fenéből veszitek ezt a 4 játékos van baromságot folyton? Nem vagyunk mi Real Madrid hogy 18 világklasszis legyen a keretben, amúgysem műküdne.

    Kapuban David, a védelemben ott van a klasszis Smalling és Shaw (hopefully), ott van Darmian akinek csak egy szezonja volt, ott van Rojo, aki folyamatosan lesérül, ezért nem tudunk róla semmit, ott van Valencia, aki csere bekknek tökéletes, ott van a jövő Fosuja és a CBJ-Varela kettős. Meg még középen ott van Jones, aki sajna sokat sérült, de lehet egy normális edzésprogrammal egyben lehetne tartani. Egy klasszis kell Mike mellé állandóra.

    A középpályán ott van Fella(ha jönnek a helyére mehet), Herrera (szintén zenész, de vele várnék), Morgan, Basti, Carrick, Rooney (én már csak itt számolok vele). Ide kell egy klasszis ember.

    A szélsőknél ott van Depay, Januzaj, Lingard, Mata, Young. Ide is kell valaki klasszis.

    Csatárba ott van Rashford, Wilson, Martial, esetleg Keane, meg ha muszáj Rooney. Ide nem árt ha van, de nagyban függ attól, hogy Marcit a kövi edző hova képzeli el.

    Akkor most milyen 4 játékosról is van szó?

    • fella

     egy Varane-kaliberű védő (Joséval esélyes, bár valszleg pipák David miatt), egy Sneijder/Özil/Fabregas-kaliberű középpályás Scheiderlin és Fosu elé-mellé (egy felelősségteljesebb Herrera amúgy José-kompatibilis lenne), és egy jobbszélső támadó kellene ebbe a keretbe, hogy bajnokesélyes legyen Mourinhoval. szerintem amúgy nála Rooney középcsatár lesz, ami nem is rossz ötlet, mert az ő rendszerében, amiben 4+1 ember támadhat szabad kezet kapva akár még jó is lehetne. de lehet hogy elengedi, beépíti Depayt normálisan és feltolja Marcit, aztán haddszóljon.

     • fabiancancellara

      Rooney ékként? Bözsi néni is gyorsabban dönt nála a piacon, mint ő gólhelyzetben. Arról nem is beszélve, hogy lassan a piacra is gyorsabban ér ki, mint Wayne. Finoman szólva is szkepticizmussal fogadnám a kövi edző/év hozta “Rooney ékként” döntését.

     • fella

      most erre annyit tudok mondani, hogy látjuk, hogy rooney mélységi játéka remek. ha lenne mellette két gyors szélső, aki beindulna mögé, nem pedig a vonal mellett állna és várná a labdát, akkor kurva sok gól lőhetnénk abból, hogy visszalépeget

     • Pásztor László

      Ez jogos, sok múlio majd az új fellálláson és stiluson

     • Pásztor László

      Én nem Josß szinten nézem, mert nem akarom látni itt. De ettől fúggetlenül maximum 4 igazolás kell, 1 KH, 2 KP, 1 szelső. Csatar nem muszáj, csak ha ertek van a piacon. A jelenlegi helyzetünkben Ibra nem kell szerintem, csak ha Marci szélső

    • Angus

     Veled vagyok, kivéve hogy Keane-t szerintem felejtsük el, Wilsonra kíváncsi leszek, én őt nem írnám le teljesen. Az általad felsorolt szélsők közül sem írnék le senkit, a védelemben meg jó ha sokan vagyunk, de oda igazolni kell, mert Jonesy tápos.
     Lehet tök hülyeség, de én azt hajtom mindig, hogy egy olyan menedzserrel, aki futballozni is szeretne a csapatával (márpedig ez az MU-nál kötelező szerintem), ezek a játékosok is többre/másra lennének képesek. Nem akarom elhinni, hogy ezt a szart tudják csak igazából produkálni. 45 gólt lőni egy szezon alatt… KIZÁRT!

     • Pásztor László

      Persze hogy nem. Oké, nem klasszisok, de kellenek a fasznak a klasszisok. Játszó csapat kell, nem 11 pójáca. A védelem közepére sajnos pont Jonesy miatt kell valaki.

    • Pásztor László

     Plusz Blind aki 3 poszton is hoz egy atlagot.

    • mucus

     arról a 4 játéksoról akiket leírtam, akiket te felsoroltál egyik se alapember, mert nem képesek kiegyensúlyozott jó teljesítményre nem h egy évben, de 2 meccsen se.

     • ketomika22

      melyik csapatnak van 11 alapembere? lehet egy remek gerincünk:
      de Gea – Smalling – Shaw – Schneidi – Marcsi. köréjük lehet csapatot építeni!

     • filozofi

      a chelseanek mou alatt

     • ketomika22

      :DDDDD meg is lett a böjtje.. fasza kis 15 emberes keretével

     • filozofi

      hát hála égnek, hogy meglett, nem pozitív példaként írtam, csak ők jutottak eszembe 😀 de pl idén a Leicester vagy ha jól tudom Olaszo.ban a Juve sem nagyon vitte túlzásba a rotálást

     • ketomika22

      tudom, hogy nem pozitív példának írtad 🙂 ne aggódj a Leicester nem fogja tudni BL-lel megengedni magának, hogy ilyen kevés játékost használjon

     • filozofi

      szerintem sem, de a Juve jól bírta vagy most még a Spurs ugrott be, hogy ők is kevés játékost használtak, bár az a csapat szemtelenül fiatal, nem tudom volt-e de a szezonban egy darab 30 éven felüli játékos lépett náluk pályára

     • ketomika22

      EL-ben azért rotáltak 1000-rel.

     • filozofi

      igaz, azt nem nagyon figyeltem, de annak is meglett az eredménye

     • Pásztor László

      Meg is szopta

     • Pásztor László

      Igen? Shaw sajnos két év alatt alig játszott. Marcinak is voltak szar meccsei. Én szerintem a keretnek több mint a fele az összevissza játszatás és a szar edzésmódszerek miatt nem nyújtotta azt amit kellene. De ez nyaron változik.

     • mucus

      Shaw amíg le nem sérült tanár volt, Martialnak meg az a szar meccs ha nem megy el 3 védő között és nem ad 3 key passt meg lő 2 gólt.

     • Pásztor László

      Persze. Tavaly mi volt Luke baja? Kikupálódott, rádolgozott egy nyarat és ha nincs kurvaanyadmoreno, akkor valazeg tanár lett volna vegleg. De ezt a lehetőséget nem akarjuk másoknak is megadni?

     • filozofi

      shaw, martial bal oldal (kép)

     • Pásztor László

      Oke. Mi a lenyeg?

     • filozofi

      hát, hogy várom már, hogy együtt lássam őket játszani a bal oldalon

     • Pásztor László

      Jah oké. Azt en is 😀 Bár egy jó Depay elférne ott, Marci meg érkezhetne a beadasokra 😉

     • filozofi

      ez is tökéletes, de szerintem jó Depayt utoljára a PSVben láthatott az, aki arra vetemedik, hogy holland bajnokit nézzen

     • Pásztor László

      Nah jah. Talan jövőre. De legalább nem 60 millió lett, mint mondjuk Kaka

     • filozofi

      öröm az ürömben, de én is drukkolok neki

     • stanleykubrick

      És Depay még ott igen nagy haver. Figyeljétek meg, Shaw visszatér és a chemistry is újra él majd.

     • mucus

      ez alapján Depaynak meg Schneiderlinnek kell még esélyt adni, ami jogos is, bár Shaw sehol se volt akkora flop mint Depay. Schneiderlint meg be kell építeni, ekkora vkp tehetségnél alap. De akiket felsoroltál alapembernek mint Fellaini, aki 2 éve itt szomorít minket, meg Rojot, akinek volt ha 2 jó meccse itt, Bastit, aki kb a világ legmelléfogottabb igazolása, egész évben van 10 meccse, azon is szar, meg megemlíted Janut akinek annyi jövője van it mint LvGnek. Mata 5 meccsenként focizik egyet, ha jobb oldalon játszik ha középen, Lingard is el-el tűnik hónapokra, nem is értem miről beszélsz, h jó ez a keret. 4 játékosról van szó aki jelenleg képes magas szinten focizni, te meg ezt próbáltad vitatni h nem is. Közben meg de. H kinek a sara ez a szar telejsítmény, az lényegtelen, mert ez a 4 így is képes volt kiemelkedni.

     • Pásztor László

      Fella mellé odaírtam, hogy ha jön a helyére valaki, mehet. Rojo meg szerintem elég jo 3. CB lehet, ha nem sérül le 6-7 meccsenként. Lingard agyon lett játszatva. Nem hiszem, hogy alapember lenne, de egy cserenek bármikor jó. Basti meg a heti 60+30 percet lenyomhatja, őt nyilván nem szabad agyon játszatni.

      Shaw tavaly tavasszal konkrétan vagy sérült volt vagy nem játszott. Akkor az is flopnak tűnt. Depay ha nyáron összerakja magát, klasszis lehet.

      De én a teljes keretet soroltam fel, nem az alapembreket a kezdő 11ben. Az a David, Mike, Luke(ha nem nyomja rá a belyegét a sérülés), Morgan, Herrera – Depay (ha mindharman összerakjak magukat), Marci. És akkor vannak a squad playerek, akiknél televagyunk egy jó átlagot hozó játékosokkal

      Kell egy klassziy KH, jó esetben 2 klasszis kp, 1 szélső. Ha meg Marci szelső lesz és Rooney kp, akkor egy csatár.

     • mucus

      ezen a “jó lesz ez ha összekapják magukat” mentalitás alapján sose keleltt volna igazolni, hanem várni h Djemba-Djemba összeszedja magát, meg Silvestre majd csak klasszis lesz, meg Forlán jövőre már megszokja a PLt.

     • filozofi

      Szerintem csak félig van igazad, mert Lajos annyit rotált ide-oda, hogy max annyi derült ki, hogy a Martialra több poszton is lehet alapozni. Matáról annyi derült ki, hogy nem minden felállásban és poszton világklasszis, de ha meg lenne a posztja, ahogy stabilan játszik egy számára is kedvezőbb felállásban, akkor sokkal többet érne és szerintem rá is lehetne alapozni. Shawt sajnos idén nem sokat láttuk, így max az alapján a két hónap alapján lehet róla bármit is mondani, ami ha jó is volt, de nem egy hosszútávú stabil teljesítmény, ami az alapemberek egyik fontos ismérve. Smallingról meg de Geáról nem érdemes sok mindent mondani, mindkettő world class volt idén.

     • mrmojo

      Felsorolod a vécésnénit is mint valid opció a jövőre nézve , következő kommentben leírod hogy azé’ marszikának is voltak szar meccsei. Huh.

     • Pásztor László

      Mivan? Én abban nem értek egyet, hogy 4 alapembernek nevezhető játékosunk van, akiket elöttem felsoroltak. Szerintem több van annal, mint ami most látszik a csapatból. Az meg tény, hogy mindenkinek, így az állítólagos 4 alapembernek Kivéve De Gea, vannak szar meccsei, amivel nincs is semmi baj.

  • reelbeba

   Kurvára nem érdemel semmit, ez a csávó egy bohóc, önmaga paródiája. Semmit nem épített, még a müfüves edzöpályáit is vissza kell majd bontani. Nem hogy megbukott, de folyamatosan bukik két éve. Ha ennek ellenére még Angliából is begyüjt egy kupát, az a világ vicce lesz

 • Porter Ramsey

  https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10153744987837746/

  Mata és Lingard promotálja az új mezünket, mindegy. viszont nem tudja valaki ki ez a csajóca?

  kutatási célból.

  • stanleykubrick

   José nehogy kipromotálja mind a kettőt.

   • Moyes Story

    nehéz megtippelni hogy kikkel kellene a mezeket promótálni akik biztos itt lesznek jövőre

    • stanleykubrick

     Azért a de Gea – Smalling – Schneiderlin – Martial négyes helye aligha van veszélyben.

     • Angus

      Shaw, ne felejtshük el Shawt!

     • stanleykubrick

      Jogos.

     • Moyes Story

      de gea nincs veszélyben?

     • Fish08

      A Windows 98 készen áll az újratelepítésre

   • mrmojo

    Mondjuk nem lennének álmatlan éjszakáim attól se.

  • mucus

   de rossz lett ez a mez, a logo szokás szerint elüt, az ujjába 2x belefér a karjuk, a nyaka tágas, jobbra-balra csúszkál rajtuk, 2004 körül volt hasonló szar szabása a mezeknek.

  • filozofi

   csak nekem tűnik úgy, hogy Lingard a szemével végig dugja a csajt? 😀

   • ketomika22

    én is

   • Porter Ramsey

    nope. 😀

  • ezraharrari

   valahol csodálatos, ahogy Lingard majd’ 10 percet végigbeszél csukott szájjal

  • danNN

   Ezek templomkulccsal a nyakukban 65 kilósak baszki.

  • box-to-box defender
   • Porter Ramsey

    ááá, nagyon köszi

  • Krunyec

   Fiúk megmutatták neki szerintem az öltözői jacuzzit.

  • ketomika22

   ez jó mez!! bravó adidas

   • stanleykubrick

    Szerintem is rendben van. Elég sokat láttuk már, hogy ez lesz, de ez tök okés. Jót tesz a meznek, hogy a vállról lekerülnek a csíkok, olyan BL győztes mezes hangulata van.

    • bfgbobo

     hát ez most nem lesz BL győztes mez 😀

     • stanleykubrick

      Még BL mez se. 😀

   • Harcias Tóni

    ez szerintem is nagyon jó

 • stanleykubrick
  • Ressan

   Aszittem Silvestre beszél vele!

  • mrmojo

   jó vétel

  • Pásztor László

   Reus lelép? Jöhetne ide 😀

  • Mainpieeater

   akkor én rá is repülnék Agyabugyálóra

 • filozofi
  • stanleykubrick

   Egyértelműen a mi padunkra pályázik. Hová menne, az Interbe?

   • filozofi

    szerintem is, 21.én Palace mezben fogja nézni azt a meccset

   • Moyes Story

    a világ legjobb edzőjét rengeteg csábító ajánlattal bombázzák, csozét pl a szíriai, és az indonéz válogatottal

    • fabiancancellara

     szíriából bombázzák? Szar lehet neki

 • Rio

  BTW, már csak az ilyen embertelen bánásmód miatt kellene a féreg Woodwardnak is takarodnia Lajossal kézenfogva: http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-michael-carrick-contract-11322113

  • filozofi

   én nagyon felbasznám az agyam, ha nem kapna még legalább egy 1 éves szerződést

   • stanleykubrick

    Fella mehetne és akkor kaphatna még egy évet, de ettől még kell egy CM a középpályára.

   • Rio

    Én azon basztam most fel magam, ahogy Rioval bánt, nem vágtam teljesen a sztorit. Meccs után beközölni vele hogy csá? Kurva anyját.

 • Mainpieeater

  Közkívánatra:
  Tessék szavazni!
  http://www.strawpoll.me/10191609

  • Csordás Adrián

   adjuk meg a robotnak a lehetőséget

  • GaálÁgnes

   Kellene egy olyan, ahova be lehetne irni, hogy kit akarunk.:)

  • Hamptitus

   Giggs +1

   • GaálÁgnes

    LAJOSALEGNAGYOBBKIRALY??????

    • Hamptitus

     GIGGSALEGESLEGNAGYOBBKIRÁLY!!!

     • GaálÁgnes

      Ez most azt jelenti, hogy Giggs alatt is 2 golt lonek a tok utolsonak 2 meccsen?

     • Hamptitus

      A 3 kiesőnek 6 gólt lőnénk 6 meccsen, de mindet megnyernénk 1-0-ra. Sok gólt csak a pudli ellen szereznénk.

   • Rio

    Guardiola, Klopp, Ranieri, Pocchettino mellé egy Giggs. Aha.

    • Hamptitus

     Zidane éppen BL-t nyer, ő sem az a hűdenagyon tapasztalt figura

     • Mainpieeater

      (Simeone nyer idén BL-t)

     • Roland

      eddig kb edző nélkül is eljutottak volna

     • Hamptitus

      Mi sem lennénk sokkal hátrébb

     • Rio

      Hany evig gurizett a b-csapatnal dontesi pozicioban? Oleg sok. Giggsnek szava nincs.

     • Rio

      Jo de elotte evekig tolta a b-csapatban dontesi pozicioban es felelossegi korrel. Giggsnek egyik sem volt soha, kiveve Moyes utan az a par meccs.

  • Fish08

   Túl sok trollkodási lehetőség van 🙁

   • Mainpieeater

    igazából csak Moyes a trollkodás, a többi teljesen valid 🙁

    • Roland

     Pöcs már nem 🙁

     • Mainpieeater

      “bármibe kerül”. Adjunk érte 25 milliót a t’hamnek 😀

     • Moyes Story

      megkéne venni az egész totenemet, edzői stábostul, levystül, boardostul, adunk cserébe pár millió indiai szurkolót

    • Fish08

     Pinyő, Benítez? 😀
     Tudom, hogy valaki másra gondoltál, de ezekkel a nevekkel zárójelben 😀
     Amúgy, érzelmek alapján Giggs, az eszem alapján Mourinho/valaki más, csak lajos húzzon a faszba

  • Moyes Story

   Big Sam nem opció? komolytalan szavazásban nem veszek részt

   • Mainpieeater

    Ott a bárki más, szavazz arra.

   • GaálÁgnes

    Fructie utan o kovetkezik.

  • Achi Mike

   Komolyan van, aki még Lajosra szavaz? Jó, volt idén kb. 2 darab nézhető meccse, amit meg is nyertünk, de bíztok benne, hogy jövőre lesz ez 3 is?

   • Mainpieeater

    engem az jobban meglep, hogy valaki Hozéra szavaz

    • Achi Mike

     Engem már nem, én néztem az idei meccseket.

    • Rio

     Jelen!

     • Roland

      végre, szarul éreztem magam, hogy 10 percig csak az én szavazatom volt egyedül

  • wolandrule

   Szerintem azok közül kell választani, akik edzésre viszik kis EZS-t.

   • GaálÁgnes

    Na, ne mar! Wenger nem kell ide!

  • fabiancancellara

   és Will Smith hogyan szavaz?

  • Angus

   megin kihagytad a pinát bázeg

   • Fish08

    Nincs lyukérzéke :/

   • Mainpieeater

    Hát ha a srácok pina után mennének, akkor nem hogy bajnokok nem lennénk, de egy meccsen sem lenne egy játékosunk sem. (Kivéve Shaw-t mert ő buzi)

  • Roleee

   Szegény Moyesira dobjon már vki egy szavazatot.

   • Csordás Adrián

    jön nekem egy sörrel

   • filozofi

    annyira még nem vagyunk mélyen, hogy őt visszasírjuk

  • Rio

   Izéhozé! ELSŐ!

  • fabiancancellara

   napi Strigo: Ki az a Blanco?

   • Mainpieeater

    Blanc mexikói mostohatesója. Amúgy ezen gondolkodtam egy csomót, hogy “Blank”-nak vagy “Blenk”-nek ejtik-e, de nem jöttem rá 🙁

    • Hamptitus

     egyik sem 😀 Blan

    • fabiancancellara

     Blan-nak:)

     • Mainpieeater

      Akkor már tudom :D, eszerint Blanc-t 😀

     • fabiancancellara

      perfetto májesztro

     • Mainpieeater

      köszönöm a segítséget 😀

  • mucus

   két reális opció van, Giggs v Mou. Ebből a szardömpingből Giggs a 0 tapasztalatával kétlem h pár év alatt képes lenne bármit is alkotni, másik meg h nem hiszem h a mai top playerek álma lenne Giggs keze alatt dolgozni egy középcsapatban–> nem játékos csalogató, ah Moyes se volt az. Mourinho egy emberi 0, mainboss a klubnál, főleg SAF elleni rekordjai miatt, de legalább az embernek jó a CVje, és nem csak bohóc bajnokságokat nyert mint LvG. Fájó, de napjaink egyik legnagyobb edzője, és ahogy LvG is tudott erősíteni BL nélküli csapatba elég komoly nevekkel, úgy Mourinhoból ezt szintén kinézem. 2. évében meghozná a szokásos bajnoki címet, aztán tönkretenne mindent, és kibasznánk. DE! Az általa felépített jó nevekből felépített bajnok/bajnokesélyes csapat már jó alapanyag lenne a köv edzőnek. Úgy h sajnálatos módon be kell látni, a végső megoldás: halál (Mou kinevezése)

   • ketomika22

    “Az általa felépített jó nevekből felépített bajnok/bajnokesélyes csapat már jó alapanyag lenne a köv edzőnek.”

    az a baj, hogy nem feltétlen ilyen csapatokat hagy hátra.

    • mucus

     he? Interje, Chelseaje, RM-je amit ott hagyott továbbra is tele volt klasszisokkal, és nem volt túl nagy dolga vele az utódjainak. Intert h a szerencsétlen pincér tönkrebaszta az más tészta.

     • ketomika22

      nézz rá a mostani Chelsea-re. de a Real sem volt rendben, csak Carlo nagyon összeszedte.

     • mucus

      Mostani Chelseat is csak ki kell egészíteni pár emberrel, amúgy full rendben van a kerete. Ha év eleje óta Hiddink van kétség nem fér hozzá h top4ben ott lennének.

     • ketomika22

      ne csk a neveket nézd, bár szerintem abban is borzalmasan állnak, hanem azt is ahogyan kezelte Őket. morálisan szét baszta az egészet, támadta a játékosait, széthajtotta őket stb…

     • Moyes Story

      ne jöjjünk már azzal hogy 5-10 éve miket ért el, annyira irreleváns mint latyak ajaxa, vagy mojz evertonja

   • Moyes Story

    miből gondolod hogy Giggs, hanemis jövőre, de pár alatt ne hozna ki valami értelmeset?

    • mucus

     Jelenleg PLben 5-6 csapat előrébb van van nálunk, jövőre Kloppo poolja előttünk végez ez ziher, főleg a amilyen nevekkel fog erősíteni, és össze is áll neki amit már elkezdett, Conte Chelseaje a Serie A-ból összelopkodott legnagyobb nevekkel dettó. Giggs a 2-3 értelmes játékost tartalmazó keretünkből nem tudna csodát tenni, és ah feljebb leírtam a kutya se akar az EL-es Giggses MUba igazolni. Tök jó h valszeg bedobná a fiatalokat, de annyira menne velük mint Lajos, főleg egy olyan PLben ahol a fentebb leírt csapatok az ellenfelek. Ez nem a Real Madrid h bedobják Zizout a minden évben bajnokesélyes 100 milliós játékosos csapatba és megy az mint minden évben, bajnoki címért versenég Barcával, a fogalmatlan bajnokásgukban.Itt PLben már túlélni kell, nem az a kudarc ha nem vagy bajnok, hanem hanem ha nem vagy TOP4-ben. Ez már nem az a világ mint 15 éve, h PLben biztosítva van a helyünk BL helyen, a bajnokságban betöltött kiemelkedő anyagi pozíciónk miatt, itt már mindenki igazolhat 30-40 misiért kénye kedve szerint, és a nevünk, sajnos, h Manchester United, a világ legnagyob klubja, szart se számít. Főleg amilyen szponzori pénzeket fizetnek nekünk, nem egnedhetjük meg 2016ban a Giggses építkezést, meg 3 évig tartó 8. helyeket.

     • Mainpieeater

      5-6 csapat? Szerintem jelenleg 1 csapat van előrébb nálunk, a T’ham. Az Arsenal-Cheslea-Pool-Leicester-West Ham-City vonat meg kb egy szinten velünk. Egy értelmes edzővel simán hozhattunk volna egy dobogót idén. Az a baj, hogy jövőre sem lesz értelmes edzőnk, úgy meg lehetetlen bármit is elérni…

     • mucus

      ezt már télen is hallottam h PLben kb legjobbakkal állunk egy szinten, azárt ver el minket minden legnimandabb csapat, és megyünk ELbe jövőre

     • ketomika22

      nem. azért mert van Gaal egy pöcs.

     • ketomika22

      pl. a Liverpoolnál Kloppnak mivel van kevesebb dolga a mostaniból egy jobb keretet összerakni, mint Giggsnek (lenne)? fényévekkel jobb a keretünk, náluk tényleg csak 2-3-4 értelmes spíler van.

     • Csordás Adrián

      Klopp már bizonyított edző, ezt nem szabad elfelejteni

     • ketomika22

      természetesen, csak azt próbálom kiemelni, hogy egyáltalán nem állunk rosszul, és miért ne sikerülhetne Giggsnek?

     • Csordás Adrián

      sikerülhet, de óriási lutri, amit a klub ebben a helyzetben már nem engedhet meg magának. olyan mélységbe kerülhetünk ahonnan már nem tudunk belátható időn belül visszazárkózni.

     • mucus

      most komolyan Giggset Kloppoval akarod összehasoníltani?

     • ketomika22

      nem, de közel sincs könnyű dolga, sőt nagyon nehéz.

     • mucus

      Kloppo egy olyan fos csapattal mint a Pool, amiben Mignolet Touré Lovren Sakho Allen Lallana meg hasonló floppok játszanak, félévkor átvett csapatával fog játszani EL döntőt. Most akkor jövőre mi lesz, ha még futballisták is fognak játszani?

     • mucus

      ja és egy ilyen csapattal simázott le minket oda-vissza, meg ejtette ki a 2x jobb BVBt

     • ketomika22

      jobb a keretünk, csak LvG egy fasz. emiatt vert meg a Pool nem másért.

     • ketomika22

      Klopp október 8 óta: 1.62pont/ meccs átlag.
      Brenda tavaly: 1,63 pont/ meccs átlag.

      just sayin. nem azt akarom mondani, hogy Brenda jobb, de nem kell túlmisztifikálni Kloppot, hogy olyan hű de sokat kihozott a keretből. mondjuk az EL finálé tényleg szép eredmény.

     • mucus

      Kloppo félévkor vette át BR retek csapatát, úgy h semmi köze nem volt a mostani kerethez, egy saját játékosa (akit ő igazolt) nincs benne. És szezon közben egy a már betanított taktikot félredobni, és egy teljesen új vonalat lefektetni úgy h pár nap múlva tétmeccs, kurva nehéz lehet. És így vannak 4 ponttal lemaradva tőlünk, attól a MUtól, akit LvG 2 éve próbál irányítani, és ráköltött kiscsillió fontot. #szégyen

     • ketomika22

      így van szégyen, de attól, hogy LvG fasz még nem jobb a Pool kerete.. sőt.. és ki tudja milyen lesz a nyár végére? sajnos Klopp jól szokott igazolni, viszont mi miért ne igazolhatnánk jól.. ahhoz, hogy legyen egy erős keretünk nekünk 2-3 igazolás elég lehet, nekik meg LEGALÁBB 5-6 kéne..

     • Moyes Story

      a MU még mindig többet tud fizetni mint a többi klub nagyátlaga, és nem feltétlen kell nekünk világsztárokat igazolni, kiderült az már nem egyszer, hogy semmivel nem jobbak azok sem, ha 2-3 éves távlatban gondolkodunk akkor a mostani fiatal keret egykét stabil tapasztalt igazolással szerintem elég lehet, jörgen sem fog válogatni nagyobb merítésből, de több jobb igazolása lesz mint nekünk az utóbbi 3 évben ez is biztos

     • mucus

      már akkor is volt rá eset h szarra se mentünk a pénzünkkel, amikor SAF alatt világ egyik legjobb csapata voltunk, lásd a pénzéhes Mourát, aki inkább az akkormég teljesen noname PSGbe ment, vagy Hazardot. Szóval ha egy legenda edző, meg a bajnoki címért/BL győzelemért harcolás se volt elég imponáló egyeseknek, akkor ki a tököm akarna egy teljesen bizonytalan jövőjű, BL nélküli, top4ért harcoló klubba jönni? Kloppo meg majd felvásárolja szépen a bundás tehetségeit, Matip után majd megy Götze is, meg még ki tudja kik.

     • Moyes Story

      se hazard, vagy moura nem hiányzott utána, és nekünk sem ezekre kell majd rámennünk

    • mrmojo

     miből gondolod hogy igen?

  • Krunyec

   Adminok! Emeljétek ki!

   • Mainpieeater

    már fb-ra is kirakták. 120 szavazat van rajta. Meg egy tök cuki pitediagram :3

  • Ressan

   Ahhoz képest, hogy úgy indult a szavazás, hogy Lajos vagy Mou, sok jó választási lehetőség volt, meg két rossz, Lajos meg Mou! 🙂

 • Hamptitus

  Mellesleg, Frank de Boer szabadúszó lett…

  • Roleee

   Meg már Martínez is, válogathatunk.

   • Csordás Adrián

    Moyes > Martinez

   • Hamptitus

    Boer holland, nem is lehet kérdés, hogy ő kell nekünk

 • Newton_heath

  https://twitter.com/SpursOfficial/status/730717834825846785

  A bizakodóknak…Most lett hivatalos, most írták alá.

  • Pásztor László

   Csak azért, hogy Woody még többet ajánlhasson érte.

   • Roleee

    Sztem is.

   • Achi Mike

    Vagy Woody is elhúzhatna a faszba Lajos haverjával együtt.

    • Pásztor László

     Én még most sem értem Woody szidását teljesen, de biztos neked van igazad.

     • Achi Mike

      Vagy a takarítók baszták el ezt a csapatot, vagy a vezetők. Én a vezetőkre szavazok:)

     • Pásztor László

      A többesszám a fontos. Nem csak Woody a fasz. Hanem a teljes Board, mindenki akinek bármilyen szava van a klubnál.

     • Achi Mike

      Nem akarok siettetni senkit, de lassan talán nem ártana felelősösket találni. Mert ha nincsenek, az azt jelenti, hogy mindenki meg van elégedve ezzel a játékkal, és a csodás EL indulássa.

     • Pásztor László

      Nem mondom, hogy nincs felelős. És hogy nem kéne megtalálni ezeket. De előbb azt kéne kideríteni, hogy miért áll egymással szemben a board. Ott kéne megoldani. Ha ez azt jelenit, hogy basszuk ki a board felét, akkor legyen. Leszarom, hogy melyik felét. Ha Sir Bobby és Fergi miatt nem működik a board, akkor sajnálom. Nem maradhatunk a nosztalgiánál. Tovább kell lépni. Vagy velük vagy nélkülük.

  • Roland

   plot twist: hozzánk akart jönni, csak SAF ebéd közben lebeszélte

 • stanleykubrick
  • GaálÁgnes

   Cocut ide!

  • Ressan

   Kíváncsi lennék nagyon, az eredményre. …de ha lesz, akkor legyen már benne egy “bárki más” választási lehetőség is!

   …igen! Bárki! 🙂

 • stanleykubrick

  Ha játszottunk volna egész szezonban végig a 4231-re épülő védekező focit, érdekelt volna mire jutottunk volna vagy éppen az ellenkezőjét, ha csináltuk volna, azaz merünk támadni és baszunk rá, hogy milyen gyér a védelmünk.

  • ketomika22

   ha baszunk rá és megyünk előre szerintem kevesebb pontunk lenne.. az ezzel a védelemmel teljesen random eredményeket okozott volna

   • stanleykubrick

    Én is így gondolom. Az unalmas filozofi 1-0-kat szívesebben nézegettem volna, de az se volt fenntartható.

    • ketomika22

     nem volt, de inkább arra kellett volna rámenni. halott ez az egész. szerintem sokkal több van a keretben, éppenséggel kis szerencsével még a bajnokságért s simán mehetne ez a csapat.

     nem mondom, hiányzik 2-3 igazolás.. de a legfontosabb egy normális menedzser lenne.

    • MrFer

     ennyi? ennyit tud LvG? unalmas meccseken 1-0 (vagy az sem), vagy 3-3 (3-2)? olyat nem lehetne, hogy védekezni és támadni is tudunk? szánalom…

     • stanleykubrick

      Nem ez látszott egész évben? És ezt nem tudom másra kenni, csak rá.

     • MrFer

      de ez látszott. te is megírtad ezer éve, hogy ez van. csak most a szezon végén visszatekintve még dühítőbb, hogy pontosan ott tartunk, ahonnan elindultunk (és muszáj dühöngeni kicst).

     • stanleykubrick

      “A Norwich City és Stoke City ellen végig padozik Schneiderlin, most a mesében sincs Carrick. Powell 20 percre a csapatban a Bournemouth ellen. A Sheffield United ellen miért kezd és játszik 90 percet sokadjára Smalling? Varela egy sorsdöntő BL meccsen jó, utána meg még rotálásban sem fér el a nagyoknál 10-15 percre?” És ez még csak januárban volt. Azóta tetszőlegesen bővült a WTF lista.

  • GaálÁgnes

   Ha akozott kell valasztani, hogy szar jatek + szar eredmenyek vagy jo jatek + szar eredmenyek, akkor az utobbira szavazok.:)

 • fabiancancellara

  Nálunk is ez megy az öltözőben motiválás terén, csak Kiszel Tünde naptára van terítéken

  • EZS

   ó bazmeg, hogy én mennyit kerestem ezt, már mióta meg akartam osztani, mint lehetséges megoldást a bajainkra! 😀

   • fabiancancellara

    kb detto, én nem kerestem sokáig, csupán csak most raktam be:)

  • GaálÁgnes

   Most nem azert, de kurva jo az avatar keped. Ott feszit a Gaal UT 🙂

   • fabiancancellara

    a felét passzírozza be, nem akartam emiatt átméretezni, így a kóbor apácák azt hihetik Unreal Tournamentezik vagy valami hasonló, esetleg Uld Trafford, uvertime, uffensive tackle

    • GaálÁgnes

     Vagy csak Van Gaal way.:)

     • fabiancancellara

      van way ore ANOTHER

   • Rio

    Jó napot kívánok.

   • fabiancancellara

    mellesleg bizakodom, hogy nem lesz sokáig, és mehet vissza Durmi:)

    • GaálÁgnes

     En sem tudom mi lesz Van Gaal nelkul velem.:( Se kep, se nev.:(

     Lajos nelkul nincs elet.:( <3<3<3<3<3<3

     • Csordás Adrián

      te lehetsz majd a Van Gaal Story

     • stanleykubrick

      Már várom a José story nevet.

     • GaálÁgnes

      En akkor majd Muri Joo Agnes leszek.

     • fabiancancellara

      Juri muri

     • GaálÁgnes

      Meg mielott valaki meggyanusitana valamivel, a <3 Lajos nemiszervet jelkepezi, a golyokra kulon hangsulyt fektetve.

     • Hamptitus

      a LAJOSALEGNAGYOBBKIRÁLY!!! név lefoglalva, amikor kiderül, hogy jövőre is marad a kedvenc menedzserünk 🙂

     • GaálÁgnes

      Mint mar mondtam egyszer, ha Lajost nem basszak ki juli 1-ig, akkor comingoutolok…

     • Hamptitus

      úgy könnyű, ha Te vagy Woody :DDD

     • GaálÁgnes

      Ja, azert nem ment David Madridba, mert itt izgultam az eligazolasa miatt.

     • MrFer

      :DDDDDDDDDDDD

 • ezraharrari
  • Hamptitus

   Edvarda Woodward

 • Yossuf_84

  Aludva kettőt a kedd esti meccsre, a helyzet több mint tré…

 • Krunyec

  Itt az Ultimate van Gaal collection!!

  • Krunyec

   Örök kedvence 2:50nél… 😀

  • Rio

   Elképesztő. Remélem, nem bővül újabb alkotással.

  • wolandrule

   Viccesebb lenne, ha nem magunkon kéne röhögni. Respect a készítőknek, szerintem az utolsó előtti a legjobb.

   • fabiancancellara

    csak szeretnéd, ha ő is feltámadna:)
    Egyébként mindkét tekintetben jó az alapanyag:) Airplane, Tom Cruise tánca, Trónok harca…etc

  • bearking

   Bár olyan jól menne neki a managerkedés, mint amilyen jó alapanyag az ilyen videókhoz.

  • Csordás Adrián

   egyedül azt hiányolom ebből a válogatásból amikor eldobja magát, eltűnik és átváltozik kakassá 😀 amúgy marha nagy

   • Csordás Adrián

 • Rio

  En a Newcastle kieseseben iszonyat nagy lehetoseget latok: megvan, hogy melyik csapatot fogom a magam kepere formalni a kovekezo Football Managerben.

 • Angus

  Newcastle-ben is igazi zsenik dolgoznak az tuti… hova jutott az a csapat is. Vicc.
  Amúgy mutassatok már még egy ilyen másodosztályt! 😀
  Champo 16/17:
  -Newcastle United
  -Leeds United
  -Aston Villa
  -Nottingham Forest
  -Blackburn Rovers
  -Wolverhampton
  -Ipswich Town
  -Derby County (ha nem jutnak fel)

  És még lehetne sorolni a nemrég tündöklő Fulhammel vagy pl. egy Sheffield Wednesday-jel… Angol foci <3

  • ketomika22

   nem kis csapatok vannak ám ott 🙂 de legalább van pár izgalmas új csapat a PL-ben is!

   • Angus

    Mégis kik? Akinek tényleg örülnék, az a Wednesday, mert ők kurva rég voltak. A Burnley is gyakori vendég mostanában, a Boro meg 7-8 éve esett ki.

    • ketomika22

     Burnley és a Bournemouth azért nem túl gyakori. egyébként én is nagyon örülnék a Wednesdaynek, vagy a Brightonnak! 😀

     • ketomika22

      de a legnagyobb csemege az lenne ha a Rotherham megtáltosodna és bejutna

     • stanleykubrick

      A Burnley azért gyakran felnéz kiesni. 😀

  • Csordás Adrián

   ha már másodosztály, meg mindjárt rájátszás, ezt nem lehet überelni. mondjuk a Leszter azóta visszakapta mindazt amit itt elvesztett

   • ketomika22

    ez nagyon komoly. csak azt nem értem, hogy a 2-1gyel ki jutott volna tovább? mert ha a Leicester minek mentek fel annyira?

    • csakaMU

     hazai pályán 1-0ra nyert a leszter, ez már visszavágó volt, és itt is away goal rulez

     • stanleykubrick

      de érted mit mond. 2-1, minek mennek fel annyian a tizinél? ha belövi király, ha meg kihagyja, akkor nem tudják esetleg őket lekontrázni, ami ugye megtörtént.

     • ketomika22

      pontosan. amatőr így kikapni szerintem

     • csakaMU

      ja hát igen, értem. elbaszták, bár úgy tűnik sikerült erőt meríteni belőle 😀

     • fabiancancellara

      ez ilyen százévente egyszer…Detroit Lions pacsizhatna velük
      Mindenki felment, kihagyja a tizenegyest, a második próbálkozás is a kapusba megy, mindenki elől ragadt, senki sem faultolta a labdást, a kapus árnyékra vetődött, egy ember futott hátra védekezni, a hátul lévők fogalmatlanok voltak és Deeney jól találta el. Amúgy indokolt volt az “időntúli tizenegyes” és a rendes játékidő letelte után két perccel megvárni hogy hová megy az előrevágott labda és ha már jó helyre ment, akkor a kontrát is?

     • ketomika22

      ha én lennék bíró ilyen esetben azon múlna, hogy mikor fújom be a tizit. pl. ha a 94. után akkor abban a pillanatban lefújom ahogy felszabadul a kapu.

     • Hamptitus

      A játékszabály értelmében a tizenegyes elvégzésének idejére meg lehet hosszabbítani a mérkőzést. Gyakorlatban az a normális, hogy amint van eredménye egyből lefújja a játékvezető. Szóval amikor Almunia kivédte a tizit és utána valamelyik védő felszabadított le kellett volna fújni a meccset. Ez a szabály azzal konkurál, miszerint a hosszabbítás mértékét a játékvezető dönti el és a jelzett hosszabbítás csak az a minimális idő, amivel a mérkőzés biztosan tovább tart, azt nyugodtan tovább növelheti a jv. 😀

  • MikeSCHmalling

   Hogy egy kib@szott arab/orosz/ázsiai milliárdos sem képes megvenni a Nottingham-et….örök 2. szerelem marad

 • Fish08

  Off: Csak én nem gondoltam szezon elején, hogy a castle kiesik?

  • stanleykubrick

   Azért reálisan nézve ezt senki nem gondolta.

   • ketomika22

    legfeljebb Steve miatt

    • stanleykubrick

     Az egyértelmű volt, hogy óriási hiba volt őt kinevezni, de a többség Ranieriről is ezt gondolta. Persze Steve már teljesen meghasonult, tőle semmi jóra nem számíthattunk.

 • csinibob

  Mitrovicot kellene elhozni, ha már kiestek ilyen ügyesen.

  • ketomika22

   annak a csapatnak Wijnaldum az egyetlen értékelhető játékosa, viszont Ő holland, szóval ne 😛

   • csinibob

    Pedig teljesen jó kis pitbull csatárnak gondoltam, érkezne, ütközne, Martial végre be tudná adni valakinek a labdát.

    • ketomika22

     sztem közel sem az a szint

     • clacka

      Nem rossz ő, és vezéralkat, a PSV-nél is csapatkapitány volt, de sztem inkább támadó középpályás és nem csatár… Egyébként sztem elég jó a Castle kerete, művészet volt vele kiesni.

  • Moyes Story
   • csinibob

    Olyat mondj, aki foglalkozna olyan komolytalan célokkal, mint a BL selejtező elérése.

   • bearking

    Na, megvan Lajos kire akart hasonlítani múlt héten.<3

 • ketomika22

  [img]http://i.imgur.com/66vpZxW.png[/img]

  hogy valami jó hír is legyen. Poolos haver 9 sört fizet, immár hivatalosan 😀

  • ketomika22

   ha nincs ott az img tag akkor nem rakja ki képnek 🙁

  • lasi

   Apró örömök az életben.

  • EZS

   ok, de nekem ez miért jó hír? 😀

   • ketomika22

    nekem az 🙁 meg a Liverpool sem előz meg minket 😀

    • Fish08

     Na jó, azért ha mocskospúl kétszer is előzött volna minket 3 szezonon belül , az több mint ciki lenne

  • stanleykubrick

   Azért örömteli, hogy legalább az ötödik hely meglesz egy győzelemmel. 😀 Köszönjük Lajos!

   • ketomika22

    jó, nyilván a pontoknak én sem örülök! 😀

 • lasi

  Buzipudli!

 • Captain Mike

  Twitteren rólunk meg az öreg Lassról szólnak a legújabb hírek 😀

  • Captain Mike

   De még megvárja, hogy lesz-e top4, mert jövőre a blben szeretne játszani:(

   • clacka

    Meg menni fog érte hirig, mert igen jó szezont ment, viszont nagyon benéztem, mert azt hittem, hogy lejár a szerződése és ingyér lenne, erre 2019-ig van kontraktusa…

  • stanleykubrick

   lassú a diarra.

   • box-to-box defender

    Hogy ne menjek a szomszédba, Scholes se volt az a Usain Bolt

    • csinibob

     Teljesen rendben volt a sebessége.

  • box-to-box defender

   Én nagyon bírom Lasst és elképzelhető, hogy van benne még 3 jó év, de 10 évvel ezelőtt kellett volna lecsapni rá…

 • Hamptitus

  Azért a Sunderland szépen megmutatja, hogy miként kell összekapnia magát egy csapatnak a szezon végén, hogy elérje a kitűzött célt.

  • ketomika22

   lehet kővel dobálni, de szerintem Big Sam nem is olyan rossz manager 😀

   • Moyes Story

    nem is olyan rossz? világklasszis

   • Hamptitus

    Lajosnál biztos, hogy jobban tud motiválni

  • mrmojo

   ha van edző..

  • Csordás Adrián

   Big Sam > Van Gaal

   • Moyes Story

    még az összehasonlítás is sértő

  • mucus

   mintha tavaly is láttunk volna ilyet…–> jövőre Sland lesz a bajnok

   :V

 • Yossuf_84

  Villa, Norwich, Newcastle.

  • GaálÁgnes

   A harom csapatnak 6 meccsen 6 golt sikerult rugnunk. #LAJOSALEGNAGYOBBKIRALY

   • GaálÁgnes

    Bocsanat, 7 golt rugtunk.

    • GaálÁgnes

     Te hazug judeomojszovista.

    • Hamptitus

     és még néha pontot is szereztünk!!!

   • Hamptitus

    ez nem is lehet kérdés

   • stanleykubrick

    És 11 pontot szereztünk ellenük, ami szintén szégyen kategória.

 • mrmojo

  stones a végén annyira letornássza az árát hogy érdemes lesz megvenni

  • box-to-box defender

   majd amikor senkinek nem kell már, mi kipengetünk érte 50 millát 😀

 • GaálÁgnes
  • GaálÁgnes

   Jo ejszakat mindenkinek!

  • Hamptitus

   hűha 😀
   lehet pöppet betojnék, ha éjszaka szembejönne velem 😀

  • stanleykubrick

   Most te lettél több blogon is az esti rettegtető?

   • GaálÁgnes

    Ha valaki haromszor szidja Lajost a tukor elott, akkor megjelenek…

    • GaálÁgnes

     De kurvara faraszto volt a tegnap este…

  • ezraharrari

   Csókolom, Ági van?

   • GaálÁgnes

    Van. Gaál.

  • wolandrule

   A holland Döme.

  • csakaMU

   Jóember hát van benned némi jó érzés embertársaiddal szemben? Terrorizálsz itt minket. Ettől a képtől még én is felsírok álmomban.

  • Angus

   menj már el a faszomba!! kell nekem nézegetni a régi kommenteket… soha többé!

 • Kleinheislerlin

  Megint ez a dramai csend a pool szarja alatt..geci megorulok. Hoblizes orditozas es megvannak elegedve, remek indulo.

 • ketomika22

  nagy off: most nézem, hogy Owen Coyle már két éve a Houston Dynamo edzője 😀 😀 😀 hova jutnak egyes emberek

 • Kleinheislerlin

  Summa.

 • reelbeba

  Nem tudom volt-e már, de a csapatbuszos videót nézve szerintetek nem az a legnagyobb gáz, hogy a szezon legfontosabb meccse elött egy órával mindenki a telefonját basztatja? Nem tudom igaziból minek kéne zajlania ott, csak ilyenkor én már biztos nem engedném a játékosoknak a telót

  • Harcias Tóni

   az a normális szerintem, ha ilyenkor zenét hallgatnak. szánalmas szvsz az, amit Lingard csinált, de CBJ elég vicces, ahogy teljesen nyugodtan ül az ablak mellett. 😀

 • reelbeba

  Nem láttam a meccset. Írnék valamit, de minek? Egy szar meccs a rengeteg közül, egy fontos meccs a sok közül ahol betlizünk. Jó lett volna elhinni, de igazság szerint én el sem hittem, úgyhogy tkp nem ért csalódás. Nem is hónapokkal ezelött, de már a tavalyi szezon végén látszott, azokat a helyzetkialakitás/ kapuralövés/ gól- mutatókat látva, hogy kurva nagy gáz van.

 • infinite_red

  chelsea mezén meg mintha peugeot emblémák lennének

 • Moyes Story

  • KiB

   én értem, hogy szurkolás (igaz, ez nem az), meg ellenfél meg minden
   de ezt soha nem fogom megérteni, hogy mire jó

 • wolandrule

  Minden szar. Ez a jövő évi kék mez siralmas… A kék színt hagyjuk meg az erre érdemeseknek.

  • Roleee

   szvsz kurvajól néz ki

   • wolandrule

    Hogy lehet kékben játszó csapatnak szurkolni? Nekem tiltakozik a szervezetem.

    • Golf

     Ha csak ez lenne a gondunk, de boldogok lehetnénk. 🙂

   • stanleykubrick

    A piros-kék kombináció nagyon nem a mi színünk. Nekem ezzel van a bajom, önmagában a kékkel nincs, plusz azért az csak köthető hozzánk, már az 1900-as években is volt kék mezünk. Azt viszont nem értem, hogy az alapvetően eddig mindig harmadik számú kék mez most miért lett második számú?

    • infinite_red

     kíváncsi vagyok a 3rd-re

  • Hamptitus

   Kék ördögök…

   • Moreno elmehecc

    az a facebook 😀

  • ezraharrari

   pedig illik hozzánk, ha mindenki kékre ver minket

   • EZS

    bakker majdnem beírtam, hogy jó De Gea zöld mezével, mert kékre-zöldre vernek, erre látom, megelőztél.

  • Achi Mike

   Egy kínai gagyinak néz ki. Én nem tudom felfogni, hogy miért csak ilyen primitív mezeket lehet nekünk tervezni. Annyi fasza megoldás lenne, erre jönnek ezek…

  • ketomika22

   nem nagyon tetszik a színe, és szerintem az a bordó még illik is hozzá. szerintem ezt most eltalálta az adidas

  • bearking

   Nekem tetszik amúgy, de inkább ilyen pólónak lehetne árulni, mert eléggé pizsi szerű. Meznek viszont elég fura.

   • stanleykubrick

    Abszolút edzőmez szag.

 • infinite_red

  lehet faszság, de CB-nek Benatia mennyire lenne jó ötlet? Most, h megvették Humit, nem hiszem, h sok szerephez fog jutni. ráadásul ott van Badstuber is (monnyuk ő elég sérülékeny), Javi Martínez és Alaba is szokott ott játszani.

  • stanleykubrick

   Ha lemaradunk megint mindenkiről, még akár ő is jól jöhet, bár kapott fikát bőven idén.

  • BL nélkül mekkora csatákat fogunk vívni a másodkategóriás játékosokért, te jó ég….

   • stanleykubrick

    Szerintem ti még nálunk is mérföldekkel nagyobb gondban vagytok.

    • Moyes Story

     hamarabb lesz ott foci mint nálunk

     • stanleykubrick

      Szerintem nem. Ivanovic egyre gyengébb, Terry is már tök mindegy, hogy marad vagy megy. Hazard, Costa, Fabregas hármasból is előbbi, ha nem idén, szerintem 1 év múlva lép, Costa még mindig tud focizni, de ez igen sovány, Fabregas motivációja is igen gyér.
      A Baba, Loftus-Cheek, Kenedy, Traore, Mikel paddal meg nincs mit kezdeni. A Chelseanél 4-5 meghatározó játékos nincs jelenleg, cserék meg egyáltalán.

     • Iva gyengeségével még akkora gond nem is lenne, akármikor rábíznám a széleket az Azpilicueta-Aké duóra, mert az már csak fényévekkel jobb lehet. Mögéjük egy Baba-Aina kettős meg elég lenne. Zouma mellé egy védő mindenképpen kéne a nyáron, akár Christensen is megkaphatná az esélyt, aki idén a Gladbachban nagyon jól nyomta, de egy van Dijk-ot sem vetnék meg elé.
      Fabre már mutatott életjeleket tavasszal, sajnos nincs könnyű dolga, mert Hiddink minden 2. meccsén begyakja tízesnek, ott meg teljesen el van veszve, de egy belga cm-re már eléggé rámentünk.
      Az RLC-Kenedy-Traoré résszel szerintem nincs gond, a posztjukon mind kimagasló tehetségeknek néznek ki még egy használható cserecsatár kéne+Solanke. Mikel meg valóban nem ártana egy kínai kaland.

     • stanleykubrick

      Tanulnunk kéne tőled az optimizmust.

     • Angus

      Mi is ilyenek voltunk a bajnoki cím után egy évvel. 😀

     • Optimizmus? 😀 Én abban mérem a kövi évet, hogy egy top5 legyen meg.

    • Most vagyunk ott, ahol ti Moyesie alatt, de már alakul.
     Viszont BL nélkül mindkét csapat egy, nem túl veretes játékosforrásból fog építkezni.

   • Moyes Story

    nálunk lesz a világ legjobb edzője, sajnálom

    • Hamptitus

     Lajos ♥

  • Angus

   Faszság hát, faszság addig bármiről beszélni, amíg a jelen állapotok uralkodnak.
   Lingard boldogan mosolyog az új kék mezzel, tegye fel a kezét, aki szerint Ferguson alatt még látogatná az edzéseket.
   De ez a videó csak nekem bassza az agyam lehet, nem tudom. Lényeg, hogy meggyőződésem, a jelenlegi keret alkalmas lenne futballra, meg top 4-re.

   • Fish08

    Tuti Fergie alatt is a csapatban lenne, csak nem kezdőként. Sőt, lehet hogy jobb játékos lenne, mint most.

    • csinibob

     ez a gyerek hülyébb, mint a sokévi átlag, már a Sunderlandben lenne.

     • Fish08

      Ha valaki megtanítaná higgadtan befejezni a ziccereit, nem lenne sok gond vele, mint kiegészítő ember.
      Arról meg nem ő tehet, hogy Lajos folyamatosan a kezdőbe pakolta

     • csinibob

      A ziccerkekhez is kellene egy kis ész, de erről a srácról süt a butaság. Lehetne a mi kis Jesus Navasunk, de ennyit sem jósolok neki.

     • Angus

      nem tudom, most sikerült magát leírnia a szememben

     • csinibob

      Én már a dab-elős gólörömét sem kedveltem, de ezzel szégyent hozott a csapatra.

   • Moreno elmehecc

    volt egy nyilatkozata, hogy Fergie évekkel ezelőtt mondta neki, hogy kb. mostanra áll majd készen a felnőtt csapatra

  • csinibob
  • marquinhos, varane, stones, mustafi névsorból fogunk válogatni szerintem

   • csinibob

    Nem tudom láttátok-e a Real – Valenciát, de Varane 10 milliót biztosan leküzdött az értékéből.

    • mondjuk őt nemigen fogják elengedni, öregszik az a védelem ott

     • csinibob

      Nálam ebben a névsorban még a botrányos éve után is Stones vezet, úgyhogy nem bánnám, mert Marquinhos szerintem gyenge, Mustafi bizonytalanabb, mint a fiatalabb Stones, Varane meg sokat sérült.

   • Stones-ból mi kiszálltunk, bár még így se biztos, hogy 40 alatt a tietek lesz.

    • infinite_red

     vigye el bárki, az everton nagyot fog rajta kaszálni

   • stanleykubrick

    Legyen így, de kurva gyorsan.

   • infinite_red

    első kettőt én kilőném

 • csinovnyik
  • stanleykubrick

   Moyes doktor már képeket is küldött. Azóta reménykedünk. 😀

  • Moyes Story

   Fergie egy csomó másik edzővel szokott találkozgatni, ebben szerintem semmi érdekes nincs, max annyi hogy mit keresett ott pöcs másodedzője

  • csinovnyik

   Mondjuk nem hiszem, hogy ez friss kép, mert most hosszabított

   • Moyes Story

    ezért nem lehet friss kép?

  • Fructie

   Nem lenne jó még egy évet kísérletezni…ez a csávó jó még minden, de most már ideje lenne tutira menni

   • infinite_red

    olyan nincs, h tuti. olyan van, h nagy az esély rá, h beválik. se giggs, se ancelotti, se mou nem tuti, bárki megbukhat.

 • stanleykubrick

  Welbeck 9 hónap. Az a gyerek se lesz már focista.

  • Moyes Story

   tönkretették

  • Newton_heath

   Mi a fasz? A keresztszalag is rövidebb szokott lenni

   • Moyes Story

    nem, ennyi szokott lenni, időnként még több is, mint strootmannak

    • Newton_heath

     Nem vagyok szagértő a témában, de ez nem szalag szerintem, sehol nem szalagszakadást olvasni, hanem cartilage damage (az porc sérülésnek tűnik)…A porc sérülések viszont nagyon szarok, azt viszont tudom.

     • csinibob

      9-11 hónap a szalag + porc szokott lenni.

 • Csordás Adrián

  Azt hiszem NSO szerkesztő is van közöttünk (kéjp)

  • stanleykubrick

   :DDD

 • box-to-box defender

  Én továbbmennék, Woodwardnak is távoznia kellene szerintem. Igaz ő talán nincs hatással a játékosok teljesítményére. Eddigi igazolásai pénzért: Martial, Shaw (sérülés előtt) és Mata bejött. Depay, Falcao, Darmian, Schweini, Di Maria, Fellaini és Rojo nem. Schneiderlin, Herrera és Blind: nem egyértelmű. Ez nálam: 3W, 3D, 7L. Ez Newcastle szint a tabellán.

  • Golf

   Fellát tuti Moyes akarta, Svájnit meg Lui.
   Depayt hülyeség lett volna máshova engedni.
   Falcao baromság volt, de ha bejön nagy fogás lehetett volna.
   Di Maria szerintem el lett cseszve, valahogy nem sikerült úgy beépíteni ahogy kellett volna (ez mondjuk sok mindenkire igaz)
   Rojo a VB-n elég király volt, ki gondolta hogy itt nem lesz?
   Amúgy egyetértek, sikít ez a csapat egy sportigazgatóért, Woody pedig mehetne vissza a pénzhez, ahhoz nagyon ért.

   • box-to-box defender

    Persze, de attól még ezek az átigazolások nem igazán jöttek be.

  • Roleee

   Depayel, és Darmiannal mindenképp várnak és nem jelenteném ezt így ki. Főleg hogy Darmiannal láttuk már hogy mire képes, ősszel. Memphis meg még fiatal, nevelhető, alakítható.

   • box-to-box defender

    Akkor majd, jövőre alakulhat ez a dolog.Most jelen pillanatban ezek az átigazolások bukták.

  • Newton_heath

   Nem kell távoznia, csak futballal kapcsolatos dologgal nem kellene foglalkoznia…Mert hülye hozzá.

  • Newton_heath

   Mata bejött? Akkor mit mondunk Alexis-re? Mata rengeteg meccsre nincs hatással néha villan egyet-kettőt, de kevés…Shaw szvsz nem kezdett 2 szezon alatt 10 PL meccsen United mezben…

   • Moyes Story

    mata több gólt lőtt már mint a cselziben

    • Newton_heath

     6 gól és 6 gólpassz 37 meccsen, tavaly 9/4, Sanchez kb ugyanannyi volt mint ő (kicsit olcsóbb), és más dimenzió gólokban, játékban, mindenben.

     • stanleykubrick

      Az azt jelenti, hogy a bajnokságban a góljaink 25%-hoz volt köze.

     • Moyes Story

      nem érdemes más fodbalcsapatok játékosaihoz mérni, nálunk egyedi fodbal van jelen

     • box-to-box defender

      De pl. azt miből gondolod, hogy Sanchez szeretett volna nálunk játszani? Lehet, hogy tettünk érte ajánlatot, de neki az Arsenal szimpatikusabb volt. Nekünk Mata jutott ennyi.

     • Newton_heath

      Ja nem, én csak arra írtam, hogy milyen az amikor beválik egy sok pénzért igazolt játékos.

   • stanleykubrick

    Mata hozhatná stabilan a formáját egy 433-ban, de én már lassan kételkedem benne, hogy itt fogunk olyat látni, esetleg egy 4141-ben középen.

   • box-to-box defender

    Mata szerintem egyértelműen bejött, csak neki aztán rohadtul nem jó ez az ultra rigid felfogás. Gól és gólpasszban a legjobb szezonja.

   • box-to-box defender

    Szóval Sanchez: a BL-ben 3, a PL-ben 26 ponthoz járult hozzá góllal vagy gólpasszal, Mata: 3 és 21 és Martial: 1 és 10.

   • stanleykubrick

    dupláján kezdett.

    • Newton_heath

     Most negnéztem, igen, és 13 végigjátszott PL meccse van.

  • infinite_red

   akik bejöttek, azok inkább csak marci és shaw.

  • Moyes Story

   hogy kiket igazol gondolom nem woody dönti el

   • box-to-box defender

    Nyílván egy ekkora klubnál ez nem egyszemélyi döntés, de ő az Executive Vice Chairman 🙂

 • Csordás Adrián
  • ezraharrari

   3025 kiló izom

 • Gyere_haza_Moyes

  Nem kell szépíteni sem csúfítani: tegnap kikaptunk, és ez a jó formánk ellenére is várható volt, egy ilyen motivált West Ham ellen. Tegnap ezek a verőnégerek megmerem kockáztatni, hogy egy fáradtabb Bárcát/Reált is megvertek volna.

  • Captain Mike

   “jó forma”? Nem láttad a Leicester elleni 2. félidőt és a norics elleni meccset?

   • Gyere_haza_Moyes

    te láttad a teljes decembert? magunkhoz képest az jó forma volt. te még 2010-ben vagy?

  • bearking

   Azt azért megkockáztatnám, hogy egy Barca nem kétszer talál kaput egy ilyen motivált West Ham ellen. Az is elkeserítő, hogy kikaptunk, de az, hogy Marci nélkül meccsben sem vagyunk , na az ami igazán gáz.

 • Becks77

  blindmagic (kép)

  • stanleykubrick

   Még ez nem is az ő sara volt.

   • Dehogynem, 20 méterrel hátrébb helyezkedik mint bárki más, miatta nem volt lesen Carroll.

    • stanleykubrick

     Szerintem ördögi hiba volt ilyen feltolt védekezést annál a szituációnál alkalmazni. Semmi nem indokolta.

     • stanleykubrick

      https://www.youtube.com/watch?v=KpWtZflxv88 Szerintem totálra nem normális, hogy ilyen kiugratási lehetőségnél ennyire fenn voltunk. Ez pont ebből a fenti kamerából tök jól látszik, az talán igaz, hogy ha Daley hamarabb kapcsol, lesre állíthattuk volna őket. Smalling tök fölöslegesen elhagyja a helyét, Schneiderlin nem fog senkit. Blindet pont előbbiért basztattuk rendszeresen.

     • box-to-box defender

      Ez teljesen egyértelmű, mindenki lesreállít, kivéve Blind. Kb. 20 méter van a vonal és Blind között.

     • stanleykubrick

      Ha félpályán próbálunk lesre állítani egy mozgásban lévő csapatot, az igen szomorú.

     • az lehet, de ha már mindenki ezt csinálja, blind vajon mi az úristenért befelé húzódik mikor látja, hogy rajta kívül hárman pont kifelé mozognak? agyhalál

   • Angus

    Akkor kié? 😀

    • stanleykubrick

     Válaszok lentebb.

  • sipi

   jézusom :DDDD ilyenért még a grundon is picsán rúgnak ahol nincs is les szabály :DD :v

 • infinite_red

  azon gondolkodtam tegnap, h vajon herrera azért teljesít ilyen gyengén, mert köcsöglajos, szarminden, nincs normális társa a kp-n, vagy mert ennyi a max, amit tud?

  • EZS

   tavaly sokkal jobb volt, szerintem nem csak ennyit tud.

   • clacka

    Láttuk, hogy ennél jóval többet tud, de egy ideje Laja tanítja lőni…

  • mrmojo

   lehet hogy tud ennél többet is , de a futball minden elemében eléggé korlátozott játékosnak tartom , az árcédulájához képest főleg

  • ezraharrari

   nekem azért gyanús, hogy Marcin kívül – de néha ő is – mindenki mérföldekkel teljesít egy átlagos focista képességei alatt…szóval, ha minden bábu koszos, én a sakkozót venném elő

   • Yossuf_84

    Marci és DeGea. Amúgy itt minden gyanús. 🙂

   • infinite_red

    jogos, igaz ez matára is pl.

   • KiB

    ez a hasonlat…használnám majd, ha alkalom adódik:))))

    • ezraharrari

     nyugodtan

 • ezraharrari
  • stanleykubrick

   Ahogy nézegettem a képeket, nekem is lett volna mindegyikhez egy kommentem.

 • infinite_red

  ez a carroll gyerek is egy jó nagy tajparaszt köcsög. tegnap miután lerúgta blind-et, még lepacsizott a csapattárssal. bár ha belegondolok, h ex-pudlis, nem is lepődöm meg annyira.

  • sANYNWA

   Valóban sok köze van a Liverpoolhoz,hogy ő a tegnapi meccsen hogy viselkedett 🙂 inkább nezelodj a saját házad tájékán ha gusztustalan lóbaszót akarsz találni, ne aggódj fogsz.

   • Moyes Story

    a saját háztájról jut eszembe, a fasznak jössz ezér ide

    • sANYNWA

     Bazdmeg esküszöm azt hittem a britannian vagyok 😀 tényleg elnézést :DDDD

   • Fish08

    A mi lóbaszónk is liverpoolból jött, csak a normálisabb feléről

   • MikeSCHmalling

    minden ami rossz, undoritó és gusztustalan annak köze van a Liverpoolhoz

 • Fructie

  Én már most kirúgnám, és Giggs-szel mennék neki az FA kupa döntőnek. Sokkal jobb lenne a hangulat

  • Achi Mike

   Simán. Visszamenőleg kibasznám.

 • Yossuf_84

  http://youtu.be/UdO8BYeSJjI

  Ennyire egyszerű játék ez…

  • Kövi

   Berbatov élete sprintje volt ez. 🙂

  • clacka

   Én többek között az ilyenekért imádtam! Egy egyedi talentum, egy zseni:)

   • Yossuf_84

    Az egyik kedvenc játékosom! FIFABAN szopatom a havert Vele, mikor a PAOK-al vagyok. 😀

 • Moyes Story

  kirúgtunk-e már valakit?

  • GaálÁgnes

   A buszsofort.

   • Moyes Story

    tudod ki vezeti a busójárást.

    a busófőr

 • GaálÁgnes

  Martial es David nelkul a Chelsea segget szagolnank alulrol.

  • Yossuf_84

   vagy se…

  • Porter Ramsey

   az antitámadó filozofi taktikában rúgott 17 gól nem kicsit megsüvegelendő

 • RedMark

  🙁

 • Krunyec

  Tudom hogy nagyon le van sújtva most mindenki, de OFFolnék. Nem tudja valamelyikőtök mivel lehet könyökölni Fellával a FIFA16ban?

  • Krunyec

   Amúgy sem realisztikus. 14 forduló után 6. vagyok és a vezetőség ki akar baszni. Pedig a karrier elején Louis van Gaal nevet adtam meg. Azt hittem ez biztosíték.

   • ketomika22

    :DDD

  • Shadedweller

   Hátra-hátra-fel-nagyütés!
   Előtte biztosíték gyanánt egy iddqd is mehet.

  • MikeSCHmalling

   bármit nyomsz könyököl

 • csinibob

  Ha már fizikai erő és passzolási képesség kell a középályára: Xhakat látta valaki többször játszani? Nagyon pletykálják az Arsenalt vele kapcsolatban.

  • stanleykubrick
   • csinibob

    Na, akkor csak le kell nyúlni előlük.

    • ez már bukó

     • clacka

      Vegyék-vigyék, nekik is kell egy piroskirály!:)

  • mrmojo

   xhaka nem akkora szám ,weigl nagyon jó már most , de a dortmund nem adná el

   • RedDevil4life

    Majd a Bayernnek.

  • Newton_heath

   Szerintem olyan mint ő, van 30 Európában.

  • clacka

   Xhakát soha! Ha jól tudom, csapatkapitányként (!) van idén 3 pirosa a Bundásban, tök indolens tud lenni, nekem – amennyit láttam belőle – nem tűnik egy észkombájnnak…

 • ezraharrari

  Hope volt, hope nem volt…

  • wolandrule

   Itt a vége, fuss el véle.

 • Fish08

  Lajosról, és a “taktikáiról”:
  Néha az az érzésem van, hogy olyan mint egy sértődött kisgyerek, akinek egyes viselkedési formáit kritizálják, de pont emiatt még inkább folytatja azokat, hogy bizonyítsa az igazát. És nálunk, Laja esetében nincs ott “apu” aki a sokadik ilyen húzásnál tarkón vágná, egy “Most már elég legyen!” felszólítással kísérve

 • mateperlaky13

  Általában tetszenek az írások, de ez most olyan útwenger szintű volt. Nem hiszem hogy az idei év a taktikán, vagy a csatáraink megtartásán múlt. Ráadásul megy herrera felszopása itt a legtöbbször, lingard szidása, amikor egész évben ha szépen játszottunk, ahhoz kellett a lingard -rashford-martial hármas összjátéka. Herrera egy cleverley szintű játékos, lingard legalább megérti egymást a többiekkel és kreatívan játszik. Nem ezért írtam csak már baszta a szemem.
  Az európa liga pont megfelel ennek a középcsapatnak amit manchester unitednek csúfolnak, és legalább szépen búcsúzott ez a nagyon korrekt west ham a stadiontól.
  Ami a jövőt illeti remélem lassan helyretesztik a menedzsmentet, edzőstül, igazoláspolitikástól, és szépen a nulláról újra felépítik. Amit néha elfelejtek ha jól játszik a csapat, az az hogy milyen bitangszar ez a keret. Degea, martial, smalling, shaw?-n kívül senkinek nem lenne helye egy erős manchesterben ami a bl-ben harcol. Szar amit van gaal művelt az elmúlt két évben, de nem is lenne itt neki helye. Ide nem egy jól bevált klasszis edző kell aki kialakít valami szinergiát a csapatban (vangaal, mourinho) hanem egy olyan mint ferguson anno, mint klopp a dortmundban, mint simeone az atletiben. Sokéves átgondolt építkezésre van szükség, nem pedig pár igazolásra meg egy jó edzőre a nyáron, ezt a tervet megpróbáltuk tavaly, idén, és nem úgy tűnik hogy működne. Nem a szart kéne fényezni tovább. Egy szar liverpool szintű középcsapat vagyunk jelenleg, csak éppen a poolnak már legalább van valami terve a jövőre. Nálunk meg semmi, és ez az ami kurvaaggasztó számomra. Inkább nézném mondjuk az akadémia edzőjét nulláról felépíteni a csapatot, úgy hogy lennénk 8.-ok a bajnokságban egy bíztató játékkal és koncepcióval, minthogy megnézzek egy erőltetett vergődést és csatát a negyedik helyért, akkor szurkolnék inkább az arsenalnak.
  Bízom benne hogy észhez tér a menedzsment és 4-5 év múlva megint egy valódi unitedet láthatok.

  • stanleykubrick

   Tehát Giggs, átgondolt erősítések és felépített koncepció, tudatos játékstílussal. Mintha mi is ezt mondanánk itt.

   • mateperlaky13

    Hát nem is ebben volt a véleménykülönbség, de mondjuk azt várni hogy giggs edzőként, pár átgondolt igazolás meg egy ütős koncepció lesz az ami meghozza a változást, hááát bárcsak, legyen úgy. De ez inkább hangzik tündérmesének mint a valóságnak. Én azt gondolom hogy jelenleg fogalmunk sincs mi és ki segíthet a csapatnak és szomorú hogy ide süllyedtünk.

    • stanleykubrick

     Értem, tehát te úgy gondolod, hogy mindenképpen hosszabb időt vesz igénybe ez a folyamat és alaposabb mérlegelést.
     Lingardos véleményeddel viszont alighanem a sovány kisebbség vagy itt a blogon. Rashfordot pedig nem basztatja senki, csak alkalmatlanul van használva, pedig hihetetlen tehetség a srác.

     • mateperlaky13

      Rashfordot én sem basztatom, lingard pedig nem véletlenül került szerintem nagyon sok helyzetbe, amit ugyan elbaszott (de volt hogy lőtt kurvaszép gólt is) de herrera ki sem alakított olyanokat. Szerintem lingard epizódszereplő kéne hogy legyen ez nem kérdés, csak éppen jelenleg pont a kémia miatt befér a kezdőbe.

  • Ressan

   Ki kell hogy ábrándítsalak: nem lesz akadémia embere a felnőtt csapatnál, nem lesz újabb nagy generáció! A sok pénz elviszi más irányban a Club-ot. Nálunk mostmár sok pénzért lesznek sztárjátékosok, sztáredzők. Ez ilyen az egész világon, és egyre ilyenebb lesz, egyre egyformább lesz mindenhol. Sajnálom én is, mert Fegie-vel mi sokáig kilógtunk ebből. Ezekért utálom legjobban a reált, meg a szityet. De mostmár nem vagyunk és nem is leszünk különbek!!! Sőt, mivel nekik legalább megy, ugyanezzel a policy-vel, ezért mi még röhejesebbek vagyunk most. Jó lenne Giggsszel 5-10 évre berendezkedni, de sajnos nem fogunk. Mourinhoval, meg rengeteg pénzzel akarja majd ez a management megoldani a sikertelenséget, és senki nem tehet semmit, csak szurkol, hogy ha már ilyen úton, de legalább sikerüljön! 🙁

   • mateperlaky13

    Azért írtam a dortmund és az atletico-t, mert szerintem nem teljesen irreális dolog ez. Meg amúgy a többiek se egyik évről a másikra lettek komoly tényezők, (reál, city) ha sokat akarunk költeni az pedig már nem megy úgy mint 10 éve, most pont lófasznyit kapsz a pénzedért nem megy úgy hogy veszünk egy ibrát meg egy tiago silvát 80ért. Senkit nem adnak el a nagycsapatok, vagy néha idióta összegekért, tehetségekre meg nem érdemes szerintem elszórni 40 milliókat, ha ki is nevelhetjük őket. de ha ezt az utat választjuk, akkor is kurvanagy változás kell hogy legyen, mert az szerintem nyilvánvaló hogy woodward meg a többiek nem valók ide

  • Ezt a “lennénk 8.-ok a bajnokságban biztató játékkal és koncepcióval” dolgot felejtsük már el. Ha jobb lenne a játék, nem nyolcadikok lennénk. El tudom képzelni, mit kapna egy noname edző azután, hogy még Moyes teljesítményét is alulmúlja.

   • mateperlaky13

    Abban nem vagyok biztos hogy szebb játékkal előrébb lennénk, sok mögöttünk álló csapat sokkal szebben játszik és több gólt szerez, mi meg nagyon vékonyan valahogy behúzzuk ezt az európaligát. Az viszont igaz, hogy a szurkolók többsége nem tenné ki az ablakba a nyolcadik helyet, legyen az bármilyen ‘szép’ játékkal. Én 3 év szenvedés után leszarom hogy jövőre 3-ok vagy 7-ek leszünk, akkor leszek elégedett ha látok valami koncepciót, esetleg színvonalas játékot, vagy ha majd a bajnoki címért megyünk.

    • Porter Ramsey

     tavaly 4.ek lettünk és a tavaszi hadjárat bizakodásra adott okot…
     erre kibaszott nagy lófasz, a City tálcán kínálta a lehetőséget nekünk, miután kurvára leolvadtak, erre mi baszunk az egészre. miért nem basztuk ki télen?

     • Porter Ramsey

      ennyi káromkodást nem tudom hogy sikerült idebiggyesztenem, de rég kúrt fel ennyire a csapatunk. #sorry

    • De épp ezt mondom, hogy szép (jó) játék = eredményesség. Persze, szép játékot játszik a Stoke mondjuk, csak néha be-becsúszik egy 0-4, nem véletlenül állnak ott, ahol.
     De lesarkítva a mondanivalódat, ez a ‘ki is eshetünk csak lássak valami koncepciót’ egy téveszme, nincs olyan hogy egy csapat jó és a szurkolóknak tetsző játékkal alulteljesít.

  • bearking

   Azért a szezonban Herrera is kapott rendesen, mert tényleg Clev szint volt, viszont neki nincs is bérelt helye a csapatban, bár tavaly láttuk, hogy megérdemelné és jó koncepcióval működne is.
   Lingard meg azért van annyit baszogatva, mert fél éve bármit is csinál beton kezdő, az meg ne legyen már elég egy Unitedben, hogy érzi egymást a másik két feka sráccal elől, meg visszazár, ha úgy van. Egy egyes passz nem jön neki össze, de irányítóként erőltetjük. Egyébként meg egy gyökér is.
   Azt meg szerintem elengedhetjük lassan, hogy belátható időn belül itt egy Fergousoni figura fog ülni a padon.

 • wolandrule

  Reggelig lehetne sorolni, hogy mit baszott el jó Lajosunk, meg miért nem küldték el decemberben, stb., de mindent elmond a munkásságáról, hogy ugyanazzal az ócska trükkel szopatják hónapok óta. Ki kell harcolni egy szabadrúgást, beívelni a középső védők közé és kész. Ha ezt nem tudta lereagálni, akkor a mennyeibe is kevés. Töltse túl a boxot, szarjuk le a kipattanót, aki Dávidnak gólt rúg a tizenhatoson kívülről, az megérdemli (kivéve ha belepiszkál valaki…), vagy bármi próbálkozásunk lett volna ennek a levédekezésére, de nem, sőt, még Blindel újabb fórt ad. Hihetetlen.
  Blindet meg ne védjük, jaj szegény, nem ez a posztja. Utoljára Büttner csinált ekkora faszságot. Azt se a poszt hibája, hogy lemarad a védőről, de azért beleér egy fosszar lövésbe, a kirohanásairól nem is beszélve. Két kulcsszituban hibázott ordas nagyot, szakadékba lökve csapatát.

  • Yossuf_84

   Bizony, bizony. Kismillió gólt kaptunk pontrúgásból, mióta Lajos itt van… ezt nem kiküszöbölni óriási hiba. Emlékszem tavaly mikor Rafael fogta Drogbát egy szögletnél a cselzi ellen, és abból kaptuk a gólt, akkor Lajos azt mondta, hogy magas szélső védők kellenek. Erre igazol egy effektív magas jobb hátvédet, de belső védőnek betesz egy “kertitörpét”… #filozifo vol.2 (a kertitörpe nem megbántás!)

  • Achi Mike

   Én nem védeni akarom Blindet, de tény, hogy őt Lajos tudatosan (és minden áron) odarakta idén. Hónapokkal ezelőtt volt kint itt egy videó, ahol a srác kielemezte, hogy Blond miért alkalmatlan erre. Mindenki látta ezt! Sok meccs ment el rajta, de nem miatta, hanem amiatt a balfasz Lajos miatt, akinél konkrétan egy random blog kommentelő is jobban átlátta a csapat problémáit.

  • fabiancancellara

   én sem védem, nem kevés meccs ment el rajta, de a helyezkedési hibák (beragad, nem megy az emberével) szerintem tipic mentális-fizikális fáradtság jellemzői. Ceterum censeo, mielőtt bárkit eladnánk (most ilyenről nem volt szó, de úgy ált.) ez a keret a tudásának 20%-t képes kiadni magából LvG alatt. Most már a felszabadultság miatt is fontos lenne a mielőbbi edzőváltás. A legnagyobb ciki a történetben, hogy november-december környékén ugyanezeket írtam. Nem tudom minek kellene történnie, hogy felébredjen a vezetőség. Tényleg olyan barmok, hogy FA-vel maradna az az edző, aki semerre sem viszi a csapatot, csak bullshitel…?

 • Aoutum

  Ez a meccs nekem is nagyon bebaszott :/ nem is találom nagyon a szavakat… Annyit csak, hogy a Rashfordos résznél össze van mosva a két gólunk a cikkben… Pont Rash adta Matának a labdát az elsőnél. A Herrera-Roo-Marci a második gól volt.

 • Egidio

  Most már több éve olvasom a blogot, de még a legmélyebb moyes-i idők vagy az ugyan csak “nagyszerű” decemberi időszak sem hozta meg a közlésvágyamat. De a tegnapival egyszerűen nem, hogy betelt de túlcsordult az a bizonyos pohár. Kezdődött délután azzal, hogy a Bayern elhalássza előlünk azt a játékost akit elvileg az elmúlt évben huszon x alkalommal scoutoltunk ( rohadtul ne akarja senki bemesélni,hogy nem is akartuk igazából) komplett hülyét csinálva megint a klubból. 3 év alatt sikerült teljesen leépíteni a United mítoszt. #woodwardout
  Aztán erre rátett még egy lapáttal az este. Már Lingard behind the scenes videója kicsapta a biztosítékot, amiből sejteni lehetett, hogy a ma este jól nem végződhet.. Ha az ember nem tudja, hogy melyik csapatnak van még esélye a top4-re hát meg nem mondta volna, hogy a fehérben játszó csapat az. Van Gaal komolyan azt hitte, hogy majd a West Ham úgy jön ki, hogy odaadja a labdát és engedi, hogy játsszuk a szokásos céltalan semmit?!! Nem szóltak neki, vagy csak nem értette meg- 2 év alatt semmit nem javult az angolja, sőőt- hogy ez az utolsó hazai PL meccsük ebben a stadionban?! Nem számolt azzal, hogy szupermotiváltak lesznek és nekünk jönnek?!! Mert a kezdőből másra nem tudok gondolni…
  Én még decemberben sem akartam Louis fejét venni. Sőt ha idén meglett volna a top4, FA-kupa kombó, akkor kisebbik rosszként arra szavaztam volna, hogy töltse ki a szerződését. Mert jelen pillanatban nem nagyon látszik más akiben a klub gondolkodik. Mourinho vagy Van Gaal. Siralmas de ez van.
  A tegnapi viszont olyan elemi erővel üvöltötte az arcomba, hogy ezt a rögeszmés, belassult hólyagot el kell innen takarítani,hogy olyan kompromisszumra is képesnek érzem magam amitől borsódzik a hátam. Hányingerem van a gondolattól, hogy Mourinho-t látom a kispadunkon 3 évvel Fergie után… Ha viszont megtartjuk én ‘biz Isten nem nézek meccset amíg ezt az önmagával torpedózó, kiégett idiótát kell látnom, a tegnapi meccs már-már maradandó egészségkárosodást okozott.

  • stanleykubrick

   Nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel. Az elmúlt 3 évben szerintem a hazai FA Kupa meg a tegnapi meccs hozta ki ezeket a gondolatokat és érzelmeket belőlem is. A többi fospermet meccset még csak-csak betudja valahogy az ember, meg bízik valami irányvonalba, de itt ez aztán nincs. Köszi a kommentet és gyere máskor is.

  • Porter Ramsey

   és általánosságban tényleg bejött az a számítás, hogy Lajos annyira leküzdi magát, hogy a végén a Mou-ellenes szurkolók már elfogadják zsozét, aki részben valós, részben urbanlegend okok miatt nem akarnak a kispadon látni.

   • Egidio

    Valóban. Zseniális csávó ez az Edward. Már decemberben tudta, hogy nyáron hozza Mourinho-t, csak még nem merte meghúzni a télen. Ezért hagyta flúgos futamot játszani Louis-t, addig feszítve a húrt, amíg a José-t ellenzők is sírva könyörögnek, hogy nevezze már ki a portugált. 😀

 • Yossuf_84

  Két szűrővel kellett volna felállni (Morgan-Carrick) előttük felőlem lehetett volna Herrera, vagy Rooney, vagy akár Mata is. Bal szélen örömömre szolgált volna látni Young-ot, jobbon ha már erőltetjük akkor Lingardot, mivel láthatjuk, hogy egyenlőre Memphis kidobott pénz…, elől pedig Marcika. Egy felspanolt, stadiont búcsúztató csapat ellen, aki szombaton kapott egy 4-est ugyan itt, borítékolható volt, hogy “vért fognak inni” a meccs előtt, erre felmegyünk egy KVK-val(aki jegyzem meg, nincs is meccsritmusban). Köszi Laller… #filozofi

 • Achi Mike

  Hát igen. Egyetértek a poszttal. De talán már nem is maradt olyan ember, aki ne ezt vallaná. Már a szezon elején is tök pesszimista voltam, amikor láttam, hogy milyen mentalitással, milyen elképzelés szerint játszanak a srácok (jó a döntetlen vagy az 1 gól) Elkeseredtem, és meg is írtam ide, hogyha ezt így folytatjuk a szezonban, akkor annak nagyon csúnya vége lesz. Arra céloztam ezzel, hogy LvG bukik, menet közben kell edzőt váltani, újakat igazolni januárban. Vagy ugye a másik lehetőség, hogy feljavulunk, Lajosnak lesz igaza, meg az őt védőknek stb. DE azt álmomban nem gondoltam, hogy a tisztelt vezetőség végig fogja majd nézni, ahogy ez a holland marha konkrétan szétcseszi (morálisan, taktikailag és mindenhogy!) A csapatot és a brandet! Nem gondoltam, hogy januárban, egy ilyen december után, senkit sem igazolunk. Nem gondoltam, hogy ezzel a 0 (azaz nulla) játékkal végig lehet vinni egy teljes szezont. Nem gondoltam, hogy egy ekkora csapatból bohócot lehet csinálni büntetlenül. Moyes amatőr volt, igen. De Lui ebben is sikeresen leiskolázta így a végére. Szégyen! Ott tartok, hogy leszarom az FA döntőt, mert tudom, hogy a csapat is szarik rá. Ha jövőre Fred the red ül a padon, akkor is nézni fogom a meccseket, de ha Lajos, akkor nem. Ezt most sajnos komolyan is gondolom:(

  • Ressan

   Az optimista és a pesszimista ember között a különbség, hogy a pesszimista nem szereti, ha igaza van! 🙂

   • Achi Mike

    Nálam ez nem alapjárat. Azért lettem idén teljesen pesszimista, mert minden okom megvolt rá. Ez a stílus, amit LvG idehozott siralmas!

  • Egidio

   Fáj kimondani, de 12 év ide 12 év oda, én is ugyanígy vagyok a kupadöntővel.. A tegnapi után ezek lófaszt nem érdemelnek hát még, hogy miattuk csesszem fel az agyam és el egy újabb hétvégét.

 • KiB

  NSO-ról

  “David Sullivan, a WHU társelnöke közvetlenül az incidens után még tagadta, hogy üvegekkel dobálták volna meg a buszt, szerinte a drukkerek csak lökdösték azt, majd amikor szembesítették a felvételekkel, annyit mondott: a buszban akkor sem esett kár.

  Sullivan burkoltan a manchesteriekre hárította a felelősséget, mondván, túl későn érkeztek meg a mérkőzés helyszínére, akkor, amikor már szurkolók ezrei jártak a stadion körüli utcákon.”

  ANYÁD!!

  • Krunyec

   Egymást kínálgatták messziről sörrel, csak a köcsög busz közéjük állt és hát na, mitévő legyen ilyenkor az ember?

 • Porter Ramsey

  a cseréket indokolta a lajosi logika, mindkettő sárgás volt és benne volt, hogy kiállítják őket. #elővigyázatosság
  amúgy meg nálam Herrera Blind után a második leggyengébb játékos volt a pályán, elképesztő szarul játszott.

  • fella

   blinddel tegnap annak rendje és módja szerint kikúrt a menedzsere.

   • Porter Ramsey

    vagy az egész szezonban, hogy erőltette őt a védelemben.

    • fella

     az, hogy az Old Traffordon védő, tök rendben van. idegenben is, ha van Fellaini, aki fizikai presenceben kisegíti. de idegenben, Fellaini nélkül, egy West Ham ellen… őrület.

     • Porter Ramsey

      Blind sosem lesz belsővédő és hagyjuk már azt, hogy ki van vele fenn meg hogy éppen melyik pályán ki ellen játszunk. nem CB matéria, nem a tegnapi volt az első eset, hogy róla kaptunk gólokat.

     • fella

      az ot-s meccseinken tök jól kött blind mélységi játéka (miközben védekezében semmit nem vesz el, hogy ő van ott), ezt kár lenne tagadni. szerintem remek ötlet volt ő ott, csak ésszel kéne csinálni.

      nyilván amúgy carrick posztja az övé, jövőre nálam ő kezdene középpályán sníderlen és rúni mellett például.

     • stanleykubrick

      Kell vennünk embert, mert Blind, Schneiderlin, Rooney középpályára nem lehet építeni.

     • fella

      rúni helyére kéne valaki, meg eldönteni, hogy mi fosu posztja. a united-idegen elemektől, mint herka meg mata pedig könnyes búcsút kellene venni

     • stanleykubrick

      Az kellene tényleg eldönteni, hogy mit akarunk játszani, ez a csapat 4141-re vagy 433-ra nagyon jó lenne néhány minőségi igazolással, amiben Rashford és Fosu is könnyebben juthatna játéklehetőséghez.

     • fella

      murinnyó-féle 4231-ben is jó lehet ez a csapat. labdabaszó 4231-ben szar.

     • csinibob

      Megjön Mou aztán a kis spanyolkák kezdenek csomagolni, kivéve DDG, mert őt körbenyalja az első adandó alkalommal.

     • stanleykubrick

      Csak Lajost állítsák fel a padról, a többi nem érdekel.

     • csinibob

      Már elküldtem nekik a CV-met, hátha lehetek menedzer. De Woody helye sem lenne rossz.

     • ketomika22

      Blind fizikailag gyenge CB-nek, középpályára meg lassú (ha nem hiszed el, majd meglátod) és súlytalan. nem kezdő szint.. az mondjuk nem az Ő hibája, hogy játszatva van

     • fella

      carrick és lassú és súlytalan, mégis 11 éve kezdő ebben a csapatban. btw ha ezek blind jelzői, akkor mit mondanál a két spanyolra?

     • ketomika22

      Carrick lassú és súlytalan?? ugyan már.. sosem volt az, csak nem egy feltűnően robosztus gyerek. mindig oda tudta tenni magát ha kell. de ha más nem csak hasonlítsd össze Blinddel..

     • Porter Ramsey

      ha a csapat legsikeresebb 5 évében stabil kezdő volt, akkor hogy lenne súlytalan? ez most fizikailag fájt.

     • fella

      carrick pont annyira semmilyen focista, mint blind, és pont ez benne a csodálatos. amúgy nem értem, mire gondoltok súlytalanság alatt, ha arra, hogy eltűnik a mezőnyben, akkor szerintem blindre ez nem igaz

     • Porter Ramsey

      nem volt remek ötlet, Blind nem a futballpálya atomfizikusa, hogy annyira okos, mint senki más sem. stabil belsővédő (!), aki jól tud passzolni már 3x annyit ér, mint Blind azon a poszton

     • fella

      jól passzoló belső védőből relative kevés elérhető van. blindnek már azért is hálás vagyok, hogy idén megkímélt smalling előrebaszott labdáitól. az még megvan, hogy milyen, amikor smalldini indít? rosszabb, mint a bebe crossing-show

     • Porter Ramsey

      mindenki érti, blind nálad még akkor is király lenne, ha véletlen felgyújtaná az OT-t.

     • ketomika22

      baszki, még jó hogy nem Smalling örüljön, hogy Blind mellett lehet :DDDDD

     • fella

      a-a, csak azt mondom, hogy a munkamegosztás szerintem király volt idén középen. az meg pech, hogy blind nem magasabb 7-8 centivel. de ugye azt még neville óta tudjuk, hogy mi lett volna, ha…

     • ketomika22

      lehet hogy ez így király volt, de alapvetően a gyenge védelem (IGEN BLIND A LEGNAGYOBB GYENGEPONT) határozta meg az idei játékunkat. inkább látnék egy másik csak annyira ügyes védőt mint Smalling aki közben képes azért az alapvető feladatait is ellátni

     • fella

      szerintem egy kevésbé labdaügyes partner mellett Smalling megint nem lenne annyira húde, és ezt már nem blind védelmében írom. szerintem is kell amúgy védő, csak azt próbálom láttatni, hogy Blind nem volt rossz ötlet, csak tudni kellett volna, hogy mikor nem szabad meglépni (tegnap).

     • ketomika22

      ötletnek nem volt rossz, csak 3 meccs után el kellett volna felejteni

     • csinibob

      Abban teljesen igazi van az ellentábornak, hogy Ferdinandék idejében volt egy passzisten Scholes, most nincs ilyenünk. Smalling meg elég ügyetlen labdával, még egy belőle egyszerűen sok lenne, ha nem hozunk primadonna CM-et, olyat meg nem akar a blog többsége.

     • ketomika22

      ez abszolút így van. de akkor most ha nem lenne Blind akkor bepakolnád mondjuk Carricket vagy Scholes-t a védelembe, mert Ő sokkal jobban passzol mindenkinél? azért egy védnél (főleg ha van bőven dolga) legyen már prioritás az, hogy erős, tud fejelni, embert fogni ütközni, szerelni (egy szóval védekezni). addig oké, hogy a Barca megengedheti a 70%-os labdabirtoklásával meg a körülbelül 3 támadással ami a kapujuk felé tart, hogy egy Mascherano alapember legyen, de nálunk ez sosem fog működni

     • csinibob

      Én tudok azonosulni azzal, hogy az OT-n játsszon Blind, mert 65% körüli possessionnél hasznos lehet a tömörülő védelmek ellen. Jók az ilyen CB-k, csak az a baj, hogy Angliában ehhez kevés Blind, és ez régóta látszik. Szerintem minden más ligában elmenne, de itt nem. Kell egy CB, akár kettő is, mert Jonesnak én már nem hiszek el semmit.

     • stanleykubrick

      Nekünk nem jól passzoló belső védő kell, hanem védő, amilyen Smalling. A passzolást és a támadásépítést eggyel meg kettővel fentebb kell megoldani.

     • Porter Ramsey

      azért ne feledjük, hogy (asszem) 11 évig az egyik legjobban passzoló belsővédőt a sorunkba tudhattuk és Vidic sem volt épp két ballábas. azért előny, de nehogy már az legyen a prioritás.

     • stanleykubrick

      Lényeg, hogy kell valaki és ha Shaw is visszatér, meg tudunk venni a középpályára egy tisztességes CM-et, akkor már lehetnek reményeink, meg, ha Lajos elhúz persze.

     • fella

      az, hogy carrick és scholes alatt megszoktuk, hogy a belső védő dolga annyi, hogy odaadja a labdát valamelyiknek, nem jelenti, hogy ez nélkülük is menni fog. a madrid modric nélkül nem tudja eljuttatni a támadóharmadba a labdát a suta védői miatt, a barcelona is haldoklik buszkecc meg rakitic nélkül. szóval szerintem nem még egy Smalling kell, vagy ha mégis, akkor csomagban egy busquets-carrick-pirlo szintű focistával

     • ketomika22

      de kurvára egy Smalling kell! sokkal de sokkal bátrabban is játszhatnánk ha két normális jó beldső védő várná hátul a kontrákat

     • Porter Ramsey

      ld alul + Ramos az egyik legjobban passzoló védő a világon, még ha más skilljei megkérdőjelezhetőek is baszki :DD

     • lasi

      Valóban, így sokkal beljebb vagyunk, hogy a góljaink felét miatta szopjuk.

  • stanleykubrick

   Aha, 3-2-es szopásnál indokolt.

   • Porter Ramsey

    ha megkérdeznék őt a cserékről, 90%+, hogy ez lenne a válasz

  • Yossuf_84

   Előre eltervezett cserék voltak… Ennyi. Lallernál minden meccsen van egy “A” terv, és nincs se “B” se “C”…

   • Captain Mike

    amúgy tuti, egyedül talán a Schneiderlin-Carrick félidei nem

    • Yossuf_84

     Az is. Hidd el nekem…

    • Yossuf_84

     Egyszerűen az ember nem tudja lereagálni a mérkőzés közben történteket. Ül a padon a kis mappájával a kezében, és néz ki a buta fejéből az értetlen tekintetével, hogy mi a faszt is kéne reagálni, mondjuk egy kapott gólra.

  • Captain Mike

   Blind, Herrera és Mata nekem rohdtul bántja a szemem az ilyen West Ham féle csaptok ellen a szemem, helyettük Young, Fosu, és Fella kellett volna 🙁

   • fella

    nekem Mata és Herrera az esetek 80%-ában bántja a szemem.

 • Károly Fodor

  Hozzuk az utolsó meccset a kicsikkel, tét nélkül. Miénk lesz az 5. hely. Az FA kupát remélhetőleg nyerjük.
  Ennyi az idei teljesítmény. És engem is az zavar a legjobban, hogy megint elment egy év, amikor nem látunk semmi előrelépést. Totyorgunk egy helyben. Amivel nem is lenne bajom (DE), csak akkor ne hangoztassunk olyanokat, hogy bajnokesélyes és még mitttudomén mi nem vagyunk, hogy meg akarunk nyerni ezt meg azt meg amazt.

  Mondják azt, hogy srácok, küzdünk a 10-5. hely valamelyikéért. És az tiszta. Nem fog elpártolni tőlük ezért szurkoló, aki meg mégis azért meg nem kár.

  • fella

   azért ez nem igaz. tavaly úgy zártuk a szezont, hogy ötletünk sem volt, mi lesz itt 1-2 év múlva. most azért de gea, shaw, cbj, fosu, smalling, martial, rashford, és valahol azért depay is, blind, schneidelrin is rengeteg bizakodásra ad okot a jövőt illetően.

   • Károly Fodor

    Jó, ezeket én is látom. De azt hiszem joggal lehet elvárni 2 év után már egy hangyányival jobb futballt is.

   • stanleykubrick

    Csak az a gond, hogy hiányzik egy jó menedzser és plusz 2-3 kulcsjátékos. Ez éppen elég.

 • fella

  miután hétvégén rozsó tök jól elvolt a bantukkal, ötletem sincs, hogy hogy jutott eszébe lajosnak pont a west ham ellen visszarakni a helyére blindet. fosu kihagyása is nettó faszság, szóval ezt úgy, ahogy van van gaal baszta el tegnap.

  • fella

   azt pedig ő sem gondolhatja ilyenkor komolyan, hogy beküldi lingardot meg januzajt, miközben young sehol. carrick nélkül nincs középpályánk, erre jövő héten lejár a szerződése. herrera óriási csalódás, szerintem sníderlen sem szolgált rá idén semmire, szóval ja, én is nagyon csalódott voltam tegnap, és alig várom mourinhot.

 • KiB
  • bearking

   Valamelyik nyáron biztosan, amúgy tutiziher, hogy nem engedik el.

  • Károly Fodor

   Fölösleges ilyeneket leírni. Épkézláb kész játékos nem jön hozzánk, amíg normális futball nem lesz itt.

  • Captain Mike

   amikor hoztuk Jonest ő is úgy volt, hogy jön, de akkor a reál jelenlegi edzője beszélte rá, hogy jobban jár ha oda megy

 • Fish08

  Akkor bízzunk a swanseaben, meg Pellegriniben, illetve abban , hogy Giggs találja ki a kezdőt és a taktikát az utolsó pl meccsre

  • KiB

   még bízol?

   • Fish08

    Igyekszem, csak rohadt nehéz

 • Hamptitus

  Hatalmas csalódás a tegnapi eredmény, de főleg a játékosaink motiváltságának hiánya. Biztos velem van a baj, de én, mint kis mezei szurkolóemberke úgy hiszem, egy ilyen meccsen még edző nélkül is kell találni motivációt, hiszen ha nyernek szinte biztos a BL.
  Coming out: én nagyon bíztam Lajosban, de végül sehova nem jutottunk vele. Vagyis igen, ha beüt a szar, akkor behozza Powellt, Januzajt vagy Lingardot, hogy megnyerjék a meccset.
  De úgy tűnik Lajosnak mindent szabad. Egy következmények nélküli csapat lettünk. (?)

 • csinovnyik

  Mint egy igazi kis csapat, le lettünk mosva pályáról. Én mindjárt sírok.

 • shaw végre edzésben

  • KiB

   sztem Lala őrülete annál a lábtörésnél indult

  • Luke Shaw will not play again for Manchester United this season but is planning an early return to pre-season training in order to hit the ground running next term, Press Association Sport understands.

 • Ressan

  Az a helyzet, hogy nem vagyunk semmilyen megkezdett úton, amit folytatni kellene, vagy esetleg lehetne. Egy esetleges, kupac szarnak tűnik az egész. Nem sokszor fociztak le minket, de mi sem fociztunk sokszor a szezonban. Lesérülhet a fél csapat, majd felépülhet, semmin nem változtat. Játszhatunk a Mutyilanddal EL-t, a Chelsea-vel PL-t vagy a West Ham-mel a BL-ért, a hozzáállás ugyanaz. Győzhetünk vagy veszíthetünk, a kezdő nem változik. Lajos ugyanazt nyilatkozza, ugyanazt a semmit csinálja a padon. Egyszerűen történjen bármi, a fos játék, és a fos hozzáállás nem változik.

  Teljesen érthetetlen az egész. Főleg a hozzáállásnak mi lehet az oka? Kb sztem, ha a meccs előtt Bilic jön be a mi öltözőnkbe, Lajos meg a Hammersébe, fordítva történik az egész.

 • KiB

  én arra jutottam, és ez a legborzasztóbb az egészben, hogy nem érdekel, hogy mi lesz az eredmény
  győztünk: jaj de jó
  kikaptunk: már megint

  tegnap inkább sorozatot néztem, háttérben ment a meccs
  néha odanéztem, és szinte minden alkalommal egy rossz passzt láttam

  nagyon reménykedek valami pozitív folytatásban, mert nem szeretném, hogy egyáltalán ne érdekeljen a kedvenc csapatom a jövőben

 • United82

  Gondolom az utolsó bekezdés Joséra vonatkozik 😀
  Azért valljuk be Van Gaal óriási hatást gyakorol ránk. Még a nagy José ellenes emberkéket is más gondolkodásra tud “kényszeríteni” a működésével 😀

 • Angus

  Egyszerűen szavak nincsenek erre a tegnapira. Elkezdve a motiválatlan, lélektelen, beszari játéktól, a twitterhuszár gyerekek videóin át, a hülye edzőnkig, minden. Amit Ferguson és társai évtizedekig építettek, most bontókalapáccsal veri szét a vezetőség. Ha tudjátok kiket kell anyázni, ki azért a felelős, hogy van Gaal még itt lehet, akkor írjátok le. Én komolyan nem erre a holland faszra haragszom. December óta nem, mert akkor el kellett volna távolítani innen. Előtte őt szídtam, de rájöttem, hogy itt mélyebb a baj. Katasztrófálisan gyenge a Man United. Hihetetlen hova lehet süllyedni 3 év alatt.
  Amúgy teljességgel felfoghatatlan, hogyan sikerült tegnap két gólt is szerezni. Végig, bazdmeg, végig azt éreztem, hogy nekünk jó az iksz, csak kihúzzuk. A WHU-ra meg nem kell különösebb jelzőket aggatni. Tegnap már leírtam: erősebbek, gyorsabbak, motiváltabbak voltak = jobbak voltak.
  Blindre nem tudok haragudni. Alkalmatlan. Én ha a megye 1. ifibe így bentmaradok, és emiatt nincs les, az edző leüvölti a fejemről a hajat. És ő a Manchester United középhátvédje volt a szezon egyik legfontosabb meccsén.
  Hát ennyi, ezt a tegnapi sokkot sokáig nem tudom feledni. Nem az a legfőbb baj, hogy nincs béel. Hanem hogy 3 év a kukában végzi, és előről lehet mindent kezdeni.

  • filozofi

   azokat akik még nem küldték azt a bizonyos repülőt

 • Fish08

  Napi hangulat:

  • filozofi

   köszi, ez most kellett benyomtom estig. Utána civil war, remélem az feldobja kissé ezt a fos hetet

 • Pingback: Kipukkant buborékok | Zongoracipelő()

 • GENERATI

  Rettentően elkeserítő (másoknak inkább nevetséges, lásd én is kinevettem Wengert h most jön 9 döntő, erre püff) ami itt megy… annyira szerencsétlenek a többiek, de nekünk muszáj még alájuk kínálnunk…
  -hogy a kurva anyjába nem jön rá, hogy beívelni fognak? hogy a kurva életbe nem lehet levédekezni ezt? angol 3adosztályban komolyabb védelmek vannak ettől, kivétel Smalling…
  -hogy a rohadt kurva életben hagyja fent Herrerát, és nem Schneiderleint??? mikor szűrni kéne ezeket a rohadt gyors buzi tajparaszt londoni rohadékokat? fú de felidegeltek a “nem adom a labdát vissza” gyökerek is…
  -hogy gondolja ez a baromállat, hogy Martial ESETLEGES (sztem túlszínezi sokszor, de mit csináljon…) megoldásai alapján nyerünk, amúgy meg várjuk a sült galambot
  -én nem értem amúgy, nem vagyunk a bárszá, mi a francnak támadunk? de KOMOLYAN MIÉRT? nincs értelme, ez nem az a passzolgatás, én nem hittem el, hogy a whu játékosok mennyivel jobban védekeznek… jobban elnéztem volna az ő játékukat nálunk 60 percig, aztán all-in, de addig minek???? OKOS játékkal ezt hoztuk volna… :-/
  -én nem értem meg, ilyen Andersonokkal megkezdve volt pénz minden nyomorultra, DE egy Dragovic (vagy ide beilleszthető mondjuk a Championship legjobb középhátvédje, nem tudom ki az, de egy Smalling mellett kb egy 60%os Rio lett volna lefogadom) TÉLEN, mikor ORDÍT a poszt erősítésért, nem hozunk 20ért… DÖGÖLJ MEG TE HOLLAND ROHADÉK, jöjjön az az átok Mourinho, mert BL 8 (4…) szintű csapat játékát akarom látni, és belőle kinézem ezt….
  (elnézést h ide is bemásoltam, de nagyon nagyon dühös vagyok…)

  • Roland

   Nem hiszem hogy azért nem igazoltunk, mert nem találtunk senkit stb, szerintem szimplán lajos nem kapott pénzt igazolásra és megmondták neki hogy hozza le azzal ami van a maradék szezont. Blind, mint CB még jónak tűnt az első pár meccsig, utána szépen lassan azért leépítette magát ez a dolog és már egyértelmű, hogy hozni kellett volna még egy védőt nyáron.

   • stanleykubrick

    Te sem hiszed, hogy egy 15-20 milliós középhátvédet vagy balhátvédet ne tudtunk volna venni bármikor. Különösen a nyáron, de télen is. Indokolt vészhelyzet volt rá.

    • Roland

     Én azt mondom alapjáraton szélső védők terén megvoltunk létszámban nyáron, 1 CB kellett volna, amit Lajos nem hozott, helyette odapakolta Blindet, akiről azt hitte, hogy megoldja majd.

     De erre vannak az ifik nem Stanley? Volt lehetőség igazolásra, pl kellett egy balvédő, mert 1 se volt, nem igazoltunk, hanem felhozta CBJ-t. Én abból, hogy felhozta Varelát, CBJ-t, de még Fosu-t is arra tudok gondolni, hogy nem engedték igazolni, mert tökre egyértelmű volt, hogy kell védő, erre nem történt semmi.

   • GENERATI

    én tartom magam ahhoz, hogy Championship legjobb középső védője, aki robosztus, a technikás Smalling mellett instant impact, ismeri a beíveléseket, a csapatokat kb., télen simán kimozdítható… Matára volt anno 30? télen, nehogy ne legyen <20 erre… makacs barom, "majd megoldom én nyugi" van Gaal, látszik milyen ügyes…