#8 Romero – beska-Tujázva

A szerkesztőség Top10-es listájának nyolcadik helyén egy némiképp meglepő névvel találkozhatunk, egy csapat második számú kapusa ugyanis ritkán kerül be a 10 legjobb teljesítményt nyújtó játékos közé, egy szezon végi értékeléskor. Mégis, kedvenc örökzöldünk nem érdemtelenül szerepel az idei elitben. A nyolcadik: Romero.

A 2015 nyarán érkező VB ezüstérmes kapusról túl sokat nem tudtunk, már a Unitedbe való igazolása is elég váratlan volt mindenki számára. Első idénye után elképzelhetetlen is lett volna a legjobb tízbe kerülnie, hiszen csak Dávid faxa bekrepálásáig kapott érdemi szerepet az első négy fordulóban (egyébként négy meccsből háromszor nem kapott gólt), utána már csak egy FA, egy Ligakupa és az örmény játékosunkról elnevezett dán Midtjylland ellen védhetett. Leginkább az edzéseken és néha meccseken látható üveges tekintetével és gyanús mozdulatlanságával hívta fel magára a figyelmet, minek láttán joggal merült fel az emberben, hogy lélegzik-e egyáltalán Sergio, és ami után meg is kapta a Tuja becenevet.

Idén sem a bajnoki szereplése okán került a dicsőséglistára, hisz a PL de Gea felségterülete volt szinte teljes egészében, hősünknek mindössze két tavaszi mérkőzés jutott, igaz, a Sunderland és a Southampton elleni is clean sheetet jegyezhetett. A szezonbeli első fellépésére szeptember 21-ig, a Northampton elleni Ligakupa mérkőzésig kellett várnia, ahol kapott is egy gólt tizenegyesből. Érdekes módon ebben a sorozatban többet nem is láttuk, a Ligakupa győzelemből inkább Fánkinhos vette ki a részét.

Romero – Mikihez hasonlóan – az Európa Ligában mutatott teljesítményével hívta fel magára a szerkesztőség figyelmét. Eleinte itt is Dávid volt az első számú választás, az első négy mérkőzésből háromszor a spanyol állt a kapuban, a Feyenoord és a Fenerbahce ellen elszenvedett vereséget és a törökök hazai legyőzését Tujánk a padról nézte végig. A második fordulóban, a Zorja ellen kezdett az EL-ben először (clean sheet), de az ötödik fordulótól már ő vitte végig a sorozatot a döntőig. A 15 meccsből végül 12 (!) alkalommal védte a kapunkat, és ezeken a találkozókon mindössze négy gólt kapott: a rostovi sztyeppén egyet, az Anderlecht kétszer talált be a kapujába, utoljára pedig a Celtás Roncaglia tudott túljárni az eszén.

A téli EL szünet idején az FA kupában négy fordulóból háromszor is védett, csupán egyszer talált be a blackburni Graham a kapujába, a Chelsea elleni vereség alkalmával már Dávid volt a kezdőcsapat kapusa.

Összesítve 18 meccsen mindössze 6 gólt kapott, és 12 clean sheetet jegyzett, a Northampton és a Rovers mérkőzés között 514 percen keresztül nem kapott gólt, ami igen szép teljesítmény egy második számú hálóőrtől. Igaz, hogy az ellenfelek nem a Real Madrid, a Bayern vagy a Juventus voltak, de azokon a meccseken, ahol szerepet kapott, mindig odatette magát, becsülettel tette a dolgát, a Soton ellen pedig idei legjobb teljesítményével mentette döntetlenre a meccset.

Kritikusai szerint a teljesítményére magyarázat lehet a kevésbé erős ellenfeleken kívül a jó védelem előtte, a szerencse, meg, hogy nem igazán volt sok dolga a mérkőzésein. Sokan minden mozdulatában (ön)veszélyt sejtenek, de szerintem Romero egyszerűen alulértékelt kapus. Az elmúlt szezonban nagyon megkedveltem, hajlok rá, hogy valójában csak remekül helyezkedik, és ezért nem kell folyamatosan robinzonádokat bemutatni – bár az utóbbi időben ilyeneket is láttunk tőle – mindössze felemeli a kezét, és véd. A fellépése pedig több, mint meggyőző, Guidetti is elbizonytalanodott fenyegető sziluettjétől a döntő pillanatban. A mozgása pedig…Istenem, nem rendelkezhet mindenki Marvel szuperhősöket idéző akrobatikus mozgáskultúrával. Romero remek szezonon van túl, több mérkőzést érdemelt volna és mindenképp megérdemli a Top10-be való bekerülését.

 

 • MuriÁgnes

  En leigazolnam Viktorunkat a szelre. Jol cselez, agressziv, tud jobbszelen es balszelen is jatszani. Egy ev mulva lejar a szerzodese, csak egy kicsit oreg.

 • “I came on to take the penalty,” he told Radio Grenal. “I hadn’t touched the ball. I was sitting on the bench, Giggs looked and said like this: ‘Get Anderson to take one’. I said ‘Oh my’. I was 20 at the time.”
  “The history of the club in my hands! I would not take it! I’m joking. I went. How couldn’t I? I didn’t touch the ball. I got there, Ferguson saying ‘come, come, come’. He put me in, the game finished and I said ‘Oh my God’.
  “I took the ball, it was the longest walk of my life. Even when I came from Azenha to Grêmio, it was the longest walk I ever saw. I came with the ball, there is no way I wouldn’t be shaking. I was already shaking. I was terrified. The story of a club, and our fans were on that side.
  “I went to the ball, I got the ball, I looked at that goalkeeper, who is a giant. Cech opened his arms, I said ‘oh, I’m f***ed’. I’ll kick it hard, close my eyes and pray for the ball to go in… then I took three, four steps, I closed my eyes and the ball passed just by his hand.
  “I trained with Van der Sar. Van der Sar has two metres. Van der Sar used to wait until the last second, he would only do it like this. I thought, if I do it, he’ll save it. I’ll have to put my foot through it.
  “So I put my foot through it, the ball went in, I went there, I kicked again, the ball went in again. Just to be sure!”

  andolove <3

  • fella

   most akartam berakni, hihetetlenül aranyos a vége!

  • Freeezer89

   nagyon bírtam a seggest

 • fella

  http://www.express.co.uk/sport/football/821750/Manchester-United-Jose-Mourinho-Portugal-father-funeral-sportgalleries

  Most azt hagyjuk, hogy ezek a képek mennyire etikusak, de az milyen szép dolog mar, hogy a komplett stábja ott van vele az apja temetésén.

  • SB85

   Nem öltözték túl az eseményt az biztos…

   • Asimov

    Én igy dolgozni nem mehetek be nem hogy temetesre

    • fella

     most tényleg leálltatok azon lamentálni, hogy hogyan vannak felöltözve egy temetésen?

     • Limb for a Limb

      Igen

     • fella

      szép

     • reelbeba

      háde ez nem is a temetés

  • Schweinsteigerlin

   Kár hogy itt nem lehet szívecskét reactolni.

 • Dzsuk1

  Szerintetek lesz valami negatív hatása Mourinho munkájára nézve hosszabb távon annak, hogy tegnap elhunyt az édesapja?

  • Golf

   Mivel elég profi nem hiszem.
   Nem tudom milyen volt a viszonyuk, de saját tapasztalatból azt tudom mondani, hogy meg kell tanulni együtt élni vele, bármennyire is nehéz.

  • stanley

   Idős volt, nyilván ez egy nagyon szomorú dolog, bárki életében, de alighanem mindannyian összetennénk a két kezünk, ha a szüleink 54 éves korunkig élnének.

 • mddnszksz

  Morata újdonsült asszonya bekovette a Unitedet instan, tehát confirmed.

   • Harrari Ezra

    “Radja Nainggolan drops Man Utd transfer hint as Roma star uploads cryptic Instagram post

    RADJA NAINGGOLAN has dropped a huge transfer hint after admitting he’s “thinking about what to do” in an Instagram post.”

    ennél nincs lejjebb, ez is mai by Sun

 • Golf

  A De Geás pletykák nagyon alább hagytak…

 • Angus

  Szóval nagy az esély rá, hogy jön Nemanja Matic, mivel a Chelsea leigazolja Bakayokot. Nagyon tetszett egy-két BL-meccsen a monacói, csinált igen elegáns dolgokat, szép megmozdulásai is akadtak, amik nem csak arra engednek következtetni, hogy elévágnak egy véreshúst meccs előtt, és pusztíts. Matic sem rossz játékos amúgy, szeretni sosem szerettem, de eslikóli magasságokba (mélységbe) sem került. Amúgy szerintem jól képzett játékos. Nagy kérdés, melyik fél jár jól. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján szinte biztos, hogy nem mi, de talán Nemanjában is van még 3-4 év ezen a szinten.

  • lasi

   Nekem inkább a körülményekkel van bajom. Matic nem egy rossz játékos (kétszer volt alaptagja a bajnok kelszinek, ez valószínűleg nem véletlen), de ott feleslegessé vált, nálunk elvileg csak a 3-dik számú választás volt a posztra. Ezektől nem lettem lelkes.

   • Angus

    Most olyan leszek mint fella, és belemagyarázom, hogy jó lesz ez, de hát tököm tudja.

   • Golf

    Dier azért várható volt hogy annyira nem könnyen mozdítható célpont, tudjuk milyen nehéz Levytől bármit venni.
    Nainggolan már más kérdés, kíváncsi lennék miért nem tudtuk elhozni.

   • Pite

    “Elvileg” = a brit sajto szerint aki szokas szerint sosem tud semmit. Maticot mar osszel is pletykaltak amugy, Verrattival es Fabinhoval egyutt. Honnan tudod h o volt csak a 3. Opcio?

    • lasi

     sky-on is fenn volt. ennyi erővel Verratti mikor lehetett reális célpont? (no offense)

     • Pite

      Pont ezaz, hogy nem tudom, hogy az volt-e. 😉

   • fella

    Ez a “csak harmadik opció volt” dolog nem tudom, miert van ugy beallitva, mintha a Unitednek alanyi joga lenne minden célpontot leigazolni. Eddig is volt es ezután is lesz olyan, hogy az elsőszámú nem jon össze, nem csak nalunk, hanem a világ összes csapatánál. Evvan.

    • lasi

     gondoltam, hogy ezt is meg kell magyarázni.

   • Csordás Adrián

    Első számú szempont hogy egy olyan középpályás kerüljön a csapatba aki a kirobbanthatatlan Pogba társaként (és ettől még lehet 3. ember is középen) ki tudja egészíteni a francia hiányosságait.

  • infinite_red

   Én alapvetően egy buta játékosnak tarrom és remélem nem is fog rámcáfolni.

 • mddnszksz

  reggeli offos olvasmány

  Megérkezett annak a telefonbeszélgetésnek a jegyzőkönyve, amely a hírek szerint Wenger és Lacazette között zajlódott le a napokban:

  W: Alexandre!
  L: Ááh, Mr. Wenger, micsoda megtiszteltetés!
  W: Tegezz és hívj csak Papának, mint mindenki.
  L: Heló, Papa! Úgy örülök!

  W: Pedig nem fogok érted kifizetni 65 milliót…
  L: Azt én leszarom.
  W: Coquelinnel akarsz te is egy csapatban lenni, ugye?
  L: Majdnem. Ramsey az én emberem!

  W: Nah, ezt mondjuk megértem. Amikor majd kapsz tőle egy sarokpasszt, ahhh… Abban benne lesz minden. Egyszerűen érezni fogod.
  L: Remegek!!!
  W: Még nem kell, erre ráérsz februárban.
  L: Miért, mi lesz februárban?

  W: Repülőnap. Lényegtelen, ne nézz fel majd az égre.
  L: Megbeszéltük.
  W: Azzal nincs bajod, hogy Giroud lesz a mindenkori kezdőcsatárunk, ugye?
  L: Hát… Hát.

  W: Nem tudok mit csinálni. Komoly értékű szerződésünk van a Viagrával.
  L: Ennyire?
  W: Bazdmeg, ez a csávó olyan, mint én. Bármit el lehet adni vele. Még azt is, hogy csatár. Durva.
  L: Akkor mégiscsak szükségünk lesz Coquelinre.

  W: Francis ok nélkül nem fog becsúszni edzésen.
  L: Akkor csináljunk egy okot. Mondjuk dugassuk meg a csaját Olivierrel.
  W: Ilyennel már próbálkoztunk, de szarul sült el.
  L: Mi történt?

  W: Giroud kicsit berúgott, és véletlenül Lucast dugta meg.
  L: Értem már, miért nem játszik…
  W: Gondolhatod, hogy azt a brét nem 4 hét kihordani.
  L: Szerencsétlen mexikói.

  W: Ilyen a showbusiness.
  L: Akkor Mbappe már nem érdekel?
  W: 130 millióért szerinted mennyire érdekelt bármikor is?
  L: Muhaha! Jogos.

  W: Valamelyik este őt is felhívtam, de bealudtam közben.
  L: Ennyire unalmas a srác?
  W: Faszom se hallgatja állandóan, hogy szerezzek neki 03/04-es Henry mezt. Nincs! Már 2005-ben sem volt, még én is Flaminitől vettem, mert anno direkt bevásárolt belőle, abból van most bio-cége.
  L: Nekem wengeres kell.

  W: A hiúság az egyetlen hibám, elfogadom, haha!
  L: Reméltem is. De most akkor tényleg Giroud kezd?
  W: Miért, ki kezdjen, Walcott???
  L: De… Hát Sánchez is játszik csatárt, nem?

  W: Alexandre, nálunk mindenki csatár. Arshavin megvan?
  L: Persze.
  W: Nah, ő is volt csatár 2 hétig. De például Monreal is egyre több gólt rúg.
  L: Azt hiszem értem. Te végülis azt szereted, ha egy idényben minél több gólszerződ van, jól mondom?

  W: A tizenhatoson belülről, igen.
  L: Stimmel. Én egyébként elég jól százalékkal lövöm a büntetőket is.
  W: Ez akkor jönne jól, ha megkapnánk a tiziket. De hát csak a statisztika marad minden szezon végén, hogy ha megadták volna jogos büntetőket, akkor megint megnyertük volna a bajnokságot.
  L: Értem… Amúgy minden rendben veled?

  W: Megvagyok, gyermekem. Kicsit unatkozom, nincs foci, nincsenek edzések, nem nagyon van mit csinálnom, viszont Ebouéval kitaláltuk, hogy alapítunk egy zenekart Guns & Knowses néven. Elérhető minőség a piacon szinte sehol, de komolyan, valamelyik nap már Sanogo góljait néztem vissza DVD-n. A térdem egy picit vizesedik, a biciklim csapágyas…
  L: Fuh, az nekem is!
  W: Micsoda?
  L: A térdem, rakoncátlankodik, de kezelhető.

  W: Ne basszál már fel!!
  L: Most mi van??
  W: Még csak ajánlatot sem tettünk. Még csak ennyit sem. De már van valami bajod. Kikészülök, geci!
  L: Nem nagy dolog, mondom, kezelhető, minden évben előjön, aztán elmúlik.

  W: (csend)
  L: Itt vagy?
  W: Most aztán kurvára sokkal jobb lett. MINDEN ÉVBEN??!!! Szopatsz.
  L: Hát most…

  W: 65 millió, mi?
  L: Annyi, azt hiszem.
  W: Bazdmeg! Most nézem. Te tényleg 26 éves vagy????!
  L: Igen.

  Beep. Beep. Beep.

  ismeretlen szerző

  • Angus

   mekkora :DD

  • reelbeba

   Ezt csak így? kurvajó

  • Harrari Ezra

   helyedben útwengerre azért csak elküldeném fb-on! 😀

 • mrmojo

  azért akik itt fabinhot meg bakayokot jobb játékosnak tartják maticnál érdekelne mennyit láttak egyikből s másikból

  • Chestcontrol

   Matics sztem egesz jo kis jatekos. plusz PL tapasztalata is van…. es a 35misi is elfogadhato ar sztem

  • mddnszksz

   Matic egyébként tökéletes horgony lenne Pogesz és Ander mögé, de én ezt gondolom Dierről is annak ellenére hogy Pogba felrakta a körhintára és azóta nem jött le. De nyilván az Pogba volt, akiből az egyetlen egy nálunk játszik. Fabinho ennyire nem horgony, de ugyan úgy jó lenne arra a posztra. Bármelyikőjük jön, én örülni fogok őszintén. Dier és Matic mellett a PL tapasztalat szól, nyilván Matic 2 bajnokcsapat oszlopos tagja volt, Dier pedig végigtolt 2 jó spurs szezont és használható középhátvédként is + angol(sajnos ezt is figyelni kell)

  • infinite_red

   Matic > Bakayoko, szvsz ez egyértelmű

  • The Shaw Show

   nyilván matics instant impact esélye nagyobb, de ha kicsit is a jövő csapatát építjük, jobb ötlet tán fabinho

   • Fish08

    Akkor legyen mindkettő, mert ha Fabinho nem válna be az első szezonjában, akkor nézhetnénk megint Fellainit, mivel rajta kívül csak Carrick van, akit meg egyre kevesebb meccsre lehet berakni. Már amennyiben 3 fős kp-ról beszélünk.
    Persze, ott vannak a fiatalok, de eléggé rizikós lenne csak rájuk számítani backupként.

 • infinite_red

  ha már Herrera; ma 3 éve, hogy leigazoltuk az egyik, ha nem a legalulértékeltebb spanyolt, na meg a legszerethetőbbet is Matito mellett. lajos legjobb vétele volt szvsz.

  • Harrari Ezra

   Moyes volt az igazi agent, Lajos mán csak a pecsét(et) nyomta a papírra

   • infinite_red

    Jogos, de latyak tette ki a brét az asztalra

 • fella

  hypothetically: kazetta 56 millióért vagy morata 60-ért?

  • filozofi

   1.

  • lasi

   a francia, természetesen

  • Golf

   Kazetta, egyértelmű

  • infinite_red

   ibra ingyen

   ja az vótmá

  • RedMark

   Kazi

  • Csinibob

   Martial – Rashford – Dembele

   Pogba Herrera

   Fabinho

  • Tam

   Mondj valami jót kazettáról pls 😀 Utána eldöntöm

  • Chestcontrol

   azt nem lehetne h egyiket sem? inkabb adjuk ossze a ket osszeget es hozzuk el Kanet????

   • Fish08

    Vagy, hozzuk haza Hernándezt, és kapjon több lehetőséget Rashi és Marci.

  • stanley

   Ha Lacazette 56 misibe fog fájni az Arsenalnak és Morata 60-ba nekünk, akkor jövök neked négy gömb fagyival.

 • fella

  na, az independent szerint matic csak 35 millió fontba lesz

  • infinite_red

   20 + fellaini

   • Roland

    szerintem a 35millió + Fellainibe se mennének bele

    • filozofi

     35 milla + fellaini = 20 milla

  • fella

   amúgy bár meglepne, ha két középpályás is jönne, igazán jó megoldásunk a posztra csak kettő van, fellaini, carrick, fosu, pereira mind kérdőjelek. tulajdonképpen simán elférne mindkettő

   • filozofi

    úgy rémlett mintha te nem lettél volna kibékülve Anderrel

    • fella

     csípem andert, bár a hype-vonatra még mindig nem ültem fel

     • MisterUnited7

      pedig a szezon egyik kimagaslóan legjobb játékosa, hihetetlen akarat van benne, imádom a mentalitását, nagyszerű példakép és emellett egy baromi technikás kis játékos. egy igazi pitbullt faragott belőle Mourinho. nekem hatalmas kedvencem, remélem még évekig meghatározó tagja lesz a keretnek.

     • ráadásul a pl egyik legjobb középpályása volt az előző szezonban egy olyan poszton, ahol kb. életében most játszott először

     • MisterUnited7

      ami szintén mindent elmond a mentalitásáról, meg egyébként is egy spanyol középpályás tud focizni, ez a pörgés amit lenyom a pályán pedig egy hatalmas plusz a játékához, nem véletlen szemezgetett vele a Barca is..

     • fella

      épp ez az, ami miatt még kivárok: ebben a mélyebb, limitáltabb szerepkörben tetszett eddig messzen a legjobban (egy sorral feljebb szerintem teljesen átlagos játékos), viszont félő, hogy ha hozunk védekező középpályást, akkor megint előrébb fog kerülni, ami szerintem hiba lenne. ez a szezon nagyon bíztató volt, de marha kíváncsi vagyok, hogy meg tudja-e ismételni, ami ugye attól is függ, hogy melyik poszton köt ki.

     • MisterUnited7

      pont, hogy inkább ő játsszon előrébb, mint egy Matic, a first toucha Andernek az egyik legjobb, lát a pályán, nem szórja ill. dédelgeti a labdát feleslegesen stb. emellett ugyanúgy tudja csinálni a piszkos munkát is.

     • Kuba

      A nem szórja a labdát az azért kis túlzás, volt egy olyan periódusa Laja alatt, amikor bőven baszkodta összevissza a lasztikat előre. Mourinho alatt viszont tényleg egy klasszissal jobb

     • infinite_red

      ez latyak alatt volt, zsozé keze alatt nagyon összekapta magát

     • fella

      mondom, kivárok még, hogy akár egy kicsivel szabadabb szerepkörben (egy cdm előtt), akár ugyanebben meg tudja-e ismételni az idei teljesítményét. én josé előtt úgy voltam vele, hogy valszleg sosem lesz meghatározó játékosa a klubnak, bármilyen szimpi is – idén megmutatta, hogy még simán lehet, de ahhoz az kell, hogy hosszabb távon is tudja hozni ezt.

  • HarciasToni

   ugyanannyiert vesszuk meg mint ok az 5 evvel fiatalabb Bakayokot… ekkora luzerek is csak mi lehetunk.

   • fella

    ennyire jó lenne bakayoko?

    • HarciasToni

     jobb mint matic

     • fella

      azért én ezzel megvárnám, hogy mire megy a pl-ben. nekem egy nem ügyetlen, baromi hosszú lábú, tök semmilyen középpályásnak tűnik, de tök kíváncsi vagyok rá

 • The Shaw Show

  lentebbi szélsős témához:
  Szerintetek ki az a szélső ma a piacon, aki TUD beadni, úgy rendesen-tudatosan, és nem egybites, mint Vale?
  Mourinho focijában az LW és az RW is beadás felelős kéne legyen, nem csak a hátvédek, nem?

  • fella

   nem nagyon vannak már klasszikus szélsők a fociban (ami egyébként tök érdekes dolog), ezért szerintem perisic nem volt buta ötlet, ahogy az sem, hogy nem akarunk többet adni érte, mint amennyit ér. mondjuk így, hogy tele lesz a középpálya tornyokkal, illene ezt kihasználni

  • lasi

   Béla szerintem még képes ilyesmire

  • mddnszksz

   rikta már az ilyen klasszik winger. majdnem mindenki az inverz wingereket erőlteti, aztán majd az overlapen a bekkek beadogatna. egyébként minden komolysággal Perisic még olyan, aki rendesen be tudja adni a labdákat annak ellenére hogy a gyengébbik lábával csinálja. ez az egyik nagy erőssége, hogy abszolút kétlábas

   • The Shaw Show

    nyilván, de attól mert nem vonalszélsőt nyomat valaki, kéne tudnia beadni is, nem?
    ehhez képest sok “géniusz” előbb gyalogol be a kapuba

  • Pite

   Younes!

 • fella

  https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/879377648367149056

  ha jön fabinho ÉS matic, akkor fellaini tuti kuka + carrick nagyon kevés meccset fog játszani

  vagy hoszé megheccel mindenkit és fabinho jobbhátvéd lesz :))))

  • infinite_red

   magyarul?

   • fella

    tárgyalunk a monacoval, priority target, de még nincs megegyezés

    • infinite_red

     az a 35+5 milla euro adná, mai árakhoz képest semmi. fiatal, friss bajnok, jó számokkal, ráadásul _jönne_ is.

     • fella

      vele kapcsolatban a népítélet mellett az győz meg, hogy tényleg úgy tűnik, hogy nagyon szeretne ennél a klubnál játszani

     • fella

      (mondjuk a real-reject policy nála is be kéne, hogy játsszon, de valahogy ez nem történik meg :D)

     • infinite_red

      na meg fabi > bakayoko, örülök, hogy őt akarjuk elvileg, nem pedig a franciát.

  • akkor tapsikolnék, mint a két schnak. de kár lenne jobbhátvédben elpazarolni ezt a fiút

   • fella

    ennek akkor lenne értelme amúgy, ha fellainit és darmiant is eladnánk a faszba. fabesz lenne a back-up jobbhátvéd, miközben pogba, herrera, matic és ő rotálható lenne a középpályán

    • infinite_red

     valahogy nem sírnék, ha zsozé is így gondolná.

  • lasi

   Fabinho ne legyen jobbhátvéd, ahhoz túl jó középen. Szerintem tökéletes Carrick utód lehetne belőle. Egyébként csozé úgyis szerelmes Vale-ba.

  • fella

   közben a telegraph is hozza maticot egy kissé hatásvadász cikkben, ami szerint ő csak a third-choice volt dier és ragya mögött a posztra. kíváncsi vagyok, hogy melyik bizonyul igaznak (esetleg mindkettő?)

   • lasi

    Mondjuk, ha (Maha)radja és Fabinho jön, és Fella megy az nekem tökéletes névnapi/szülinapi ajándék lenne.

    • fella

     biztos nem jól fogalmaztam, de szerintük azért matic jön, mert ragya nem 😀

     • lasi

      pitsába!

  • fella

   ééééés moratáról pedig még mindig egyezkedünk a madriddal, 70 millió euró körül talán meg is egyezünk

   • lasi

    mér kell, hogy a jó hír mellé jön egy rossz hír is

 • stanley

  http://stanleykubricksays.reblog.hu/a-sport-csajos-oldala-interju

  A Mozaik két fantasztikus hölgye, Kata és Natasa felkért egy interjúra, így természetesen nem mondhattam nemet.
  Manchester United, blogolás, Leshatár, angol foci, miegymás.

  • mddnszksz

   hm, régebben itt szegeden volt 2 lány akik a szegediboszorkányokon párban kínálták portékáikat Natasa és Katja néven. már én nem tudom biztosra, úgy hallottam csak…

 • infinite_red

  Traore —> Lyon hivatalos, szval esélyes, hogy Lacazette lelép.

 • angrybeard

  Kedves Woody,

  Ha kívánhatnék a nyárra még, akkor ezt vedd figyelembe kérlek.
  Az első 4 poszt, ahova szerintem mindenképp kellene erősítés:
  DM: Dier ( / Fabinho / Matic)
  CM: Nainggolan ( / N.Keita / Matuidi / Renato Sanchez)
  Winger: Na itt segítsetek! Kurvára kéne valaki, de nem látom, ki az aki mozdítható és segíthetne igazán. Jelenleg kb nincs winger a csapatban, klasszikus értelemben. Mertens? Bale? 😀
  ST: Kane ( / Morata / T.Werner / Icardi)

  És ahova szerintem elég jövőre, mert nem látom magam előtt Valencia leváltását idén, Shawnak pedig a szívem azt mondja meg kell adni a lehetőséget, ha szar akkor Rojo/Blind jó back-up.
  RB
  LB

  Köszi!

  • infinite_red

   Miki baloldalon jobb számokat produkált, ha jól emlékszem, tehát lehet inkább jobbszélső kéne.

   • angrybeard

    Igen, ez igaz. Miki az egyetlen szélsőszerű az én felfogásomban. Se Rashford, se Marci nem alkalmas rá szerintem a mozgáskultúrájuk alapján…egyszerűen nem érzem eléggé lent a súlypontjuk, meg hogy a sebességen kívül miért kvalifikálnák magukat oda…ellenben középre mindkettő szép esélyekkel megy a jövőben.
    Igazából nálam Miki is inkább a belülről szervező szélső fajtája.

    Jobb oldalra bármi ötlet?

    • infinite_red

     nem tudnék perpill olyas valakit mondani, aki elérhető, nem dimaria és még reális áron is jönne.

   • fella

    sztem feltűnően szarul érezte magát bal oldalon

    • infinite_red

     Baloldalon 10 meccsen 4 gól, 1 assist
     Jobbon 7 meccs, 2 gól, 0 assist
     Középen 6 meccs, 2 gól, 0 assist
     Legjobb meccsét is balosként hozta (gól+assist, 9.3-as értékeléssel, szvsz balon hasznosabb volt.)

     • fella

      ez a mániájuk matával, hogy azokon a posztokon, ahol jól nyomják, nem tudnak eredményesen játszani, onnan viszont, ahol mezőnyben szarok folyamatosan gólokat rúgnak 😀

     • MisterUnited7

      a Tottenham ellen jobbon kezdett 4-3-3-ban és hatalmas gólt lőtt a Spursnek, nekem talán az a meccse tetszett legjobban a sérülésig természetesen.

  • MuriÁgnes

   Az avatarkeped miatt ugy asszocialok, hogy ezt a listat a telaponak irtad.

   • devil’s pray

    Ha a télapónak írta volna, akkor Ronaldo is a listán lenne. 🙂

  • Newton_heath

   Douglas Costa-t hoznám szélre.

 • peety

  istenem, feljovok ide es megint egy hetfoi armageddon, perisic,morata,matic , huu de kibaszott hosszu lesz meg ez a nyar… 😀

  annyiban van elorehaladas az atigazolasok teren, h morata eseteben vennenk egy jatekost, aki padozott egyfolytaban, tehat egy kikukazott jatekosra mennenk ra, mig matic eseteben az elorelepes ott van, hogy o legalabb mindig kezdo volt…

  mi ez, ha nem haladas, kerem szepen?!

  • Chestcontrol

   en pl maticnak orulnek… a tobbivel egyetertek. de remelem ez a morata perisic csak tenyleg az ujsagok szulemenye…. csalodott lennek h ezek erkeznenek nyaron

 • Angus

  kis OFF

  tudom itt sokan filmbuzik, és legfőképp ti beszéltetek rá a Maffiózókra, és hát megnéztem, lepörgettem sittysutty. olyat adott ez a sorozat, amit még eddig egyik sem, jelzőket nehezen találni rá, szóval köszi! 😀

  • peety

   beszippant es egy masik univerzumba kerulsz, emlekszem amikor eloszor lattam az osszes evadot, hogy ennek nem lehet vege, ezt meg folytatni kell, mintha en is reszese lettem volna az egesznek!

   • Angus

    legszívesebben előről kezdeném megint 😀

    • peety

     helyes , en is ezt megteszem a nyar folyaman megint !

  • lasi

   Nincs mit. Olyan atmoszferaja van, amit en mas sorozatnal nem tapasztaltam, es Gandolfini egy zseni volt, isten nyugosztalja!

  • én leszek az “ünneprontó”
   én kb a 3ik évad végéig bírtam, annyira vontatott volt, rimánkodtam, hogy történjen már valami
   Gandolfini zseniális, az nem vitás, de baromira rétestészta volt a dolog
   talán majd egyszer befejezem

   • Angus

    épp ez a szenzációs ebben a sorozatban, hogy Gandolfini mellett Edie Falco, Michael Imperioli is elképesztőt nyújt, Drea de Matteóról, vagy a jó öreg Pauliról (aki nem mellesleg sitten is volt a sorozat előtt) vagy éppen Silvióról, de tényleg akárkit, akárkit lehetne említeni

 • Csinibob

  Amúgy Mourinho összedobhatná a keményen dolgozó 500 milliós kiscsapatot a szemünk láttára: Hart – Valencia, Bailly, Smalling, Young – Herrera, Matic – Perisic, Rooney, Lingard – Morata

  • mrmojo

   mi pedig a keményen drogozó kisemberek lennénk ettől

  • Kuba

   Értem a viccet, de ebben a névsorban azért vannak olyan tehetségek, akikre az iparos erős túlzás.

   • Csinibob

    Szerintem ezekben az emberekben kiemelkedő workrate van.

    • Kuba

     Rooney? Azért volt ő klasszis, szerintem ekvitathatatlan a tehetsége. Herrera is tud focizni. Baillyról pedig még nem tudom megmondani, CB ként talán nem elvárás hogy a faszán pőrgesse a labdát, szerintem őt sem zavarja. A többiekkel egyetértek, vagy rohadtul nem figyeltem a jágékukat (majd ha leigazoljuk őket ;))) )

  • MisterUnited7

   van egy olyan érzésem, hogy bárki lesz itt az edző, bárkit fog vásárolni, bármennyiért lesz olyan akinek soha semmi sem fog tetszeni. nincs ezzel gond, csak egy idő után unalmassá válik, ráadásul nyilván soha nem lesz ilyen felállás sem.

   egyébként az hogy mennyit ad a klub egy játékosért az miért ekkora téma? úgy tudom, hogy ez nem a mi pénztárcánk vagy tévedek?

   • Csinibob

    Magas labdát dobsz fel 😀
    http://stretfordend.taccs.hu/2016/08/08/nem-a-te-penzed/

    Amúgy a többség azért csalódott, amiért szerintem én is. Tavaly nyomtunk egy hibátlan ablakot, idén meg a bajnoki bénázás miatt valami egészen irreális irányba megyünk el a pletykák alapján.

    Ja és Hart lehet, hogy túlzás volt, elismerem.

    • MisterUnited7

     ez jó 😀

     a viccet félretéve én nem látok rizikót egy Maticban, nem egy labdazsonglőr, de nem ügyetlen, igazság szerint Pogba és Herrera mögé egy jó opció. egy Fabinhónak jobban örülnék nem tagadom, de kibékülök Nemanjával (mégiscsak volt már egy klasszis Nemanjánk ezelőtt :D). de a legjobb nyilván az lenne, ha mindketten jönnének, nagy lesz a terhelés, kellenek középre az emberek.

     a csatár témában is úgy vagyok vele, hogy jó játékos Morata, de ő a garantált 20 gólján kívül szerintem többet nem fog tudni hozzátenni ehhez, Martial és Rashfordra építeni nem lehet jelenleg, tehát valami más alternatíva után kellene nézni. Lewa egy álom lenne, ahogy Kane is, de én Aubameyangot is megnézném. Ha már Zlatan úgysem lesz, a kontrafoci pedig működne, akkor egy Aubával nem nyúlnánk mellé.

     • infinite_red

      Morata meg a garantált 20 gól 😀

     • reelbeba

      ha matics szervezi a játékot, ki tudja? akár harminc fölé is mehet

     • infinite_red

      akár gólkirály is lehet

    • fella

     (attól még, hogy papíron nem néz ki annyira szexinek ez a tw, mint a tavaly nyári, még ugyanúgy elsülhet kifejezetten jól. én értem, hogy vannak aggályok, meg meg is értem őket, mert elég sok név “meh”, de eddig az átigazolások olyannyira ültek, hogy nem nagyon van ok kételkedni a főni elképzeléseiben)

     • Csinibob

      Ez a vegyünk középszert kurvadrágán projekt csak BL győzelemmel legitimálható.

     • fella

      ez a középszer dolog is erősen relatív

     • Csinibob

      A saját szurkolóik mondják pl. Maticra, hogy semmit nem mutatott idén.

     • fella

      ami azért elég vicces, tekintve hogy a cselszi egyetlen trófeájához vezető 38 meccsből 35-ön pályára lépett, és kifejezetten fontos eleme volt a csapatnak.

      mondjuk matic sem a pogba-vidal típusú villogó középpályások közé tartozik, nem feltűnően végzi a dolgát általában

     • Csinibob

      cserébe a számai is szarok, annyira észrevétlen

     • fella

      a számokkal sníderlen óta óvatos vagyok, de oké, ez jó kis kontra érv. möglássuk

  • EZS

   keményen boldozó kisember 😀

 • fella

  Matic-csal amugy kétszeres angol bajnokot igazolnánk, amiből nem nagyon (Jones, Smalling, Carrick, Rooney, Valencia, Young) van a keretben – foleg a kezdoben – sok, főleg olyan, aki ilyesmit viszonylag frissen tapasztalt.

  José rámegy a bajnokságra.

  • Golf

   Nekem ezt be tudja José adagolni, hogy miért ilyen játékosokat vesz, mert nem az én állásommal játszik, hanem a sajátjával, szóval ha neki Matic kell, akkor én nézem hétvégenként Maticot, nem bánom. Ha nem nyer semmit, akkor idén úgyis kibasszák…

   • MisterUnited7

    de mégis mi a baj Maticcsal? egy ész érvet írj már le, hogy őt miért ne.. A PL-ben bevált, játszott Mourinho kezei alatt, ez egy tök jó igazolás, legalább tudjuk, hogy Pogba és Herrera mögé őt képzeli el, ami jónak tűnik.

    • infinite_red

     40 millio fontert egy maticot a ruhes cselzibol? Ha’ egybol tapsikolok ennek a jo embernek.

     • MisterUnited7

      szarok a pénzre, annyi van mint a pelyva. a csúzlit meg ki nem szarja le. 😀

     • infinite_red

      az, hogy van pénz szarásig nem jelenti azt, hogy két kézzel kell szórni, el lehet költeni okosan is szvsz.

    • Golf

     Ja én örülök neki, mindig is hangsúlyoztam, szerintem jó játékos. A lenti cselzis kolléga bizonytalanított most csak el. 🙂

  • reelbeba

   Ezt képes voltál leírni, beszarok. A napi húsz smalling/jones/rooney/young bashing mellett. Szmellingröl konkrétan nem tudsz úgy kommentelni hogy ne hánynád el magad közben, de most hirtelen a két bajnoki cím lett a legerösebb érv matics mellett

   • mrmojo

    fella még a világ legjobb játékosának is képes lenne visszatetsző marketinget csinálni, úgyhogy ez nem jelent semmit

   • fella

    te miről beszelsz? bedobtam egy szempontot, ami Matic mellett szólhat a többi jelölttel szemben, mert eszembe jutott. abban a szellemiségben kommunikalsz velem, mintha te lennel az itteni tevékenységem bírája, aki minden egyes kibaszott kommentet ertekel meg minősít, pedig a fasz se kiváncsi az értékítéletedre.

    Annyit irtam, hogy Matic-csal kapcsolatban nem hátrány, hogy friss emlékei vannak arrol, hogy kell megnyerni az angol bajnokságot.

    • reelbeba

     a kommentjeiddel te értékeled saját magadat, kis barátom. persze nyilván szarul esik, hogy a saját faszságaidba futsz bele folyton, megértem

     • fella

      mondd már el légyszíves, hogy mi a búbánatos fasz az összefüggés aközött, hogy szerintem matic mellett szólt az elmúlt három szezonban nyert két bajnoki címe, és aközött, hogy 4 meg 6 éve 10 meccs/szezonos játékosként kétszeres bajnok smallingot nem tartom jó focistának? vagy hol van ebben az ellentmondás, meg a faszság, amibe belefutok?

  • Kuba

   Amúgy te most Maticot Herrera elé képzeled? Nekem ő olyan, akit a jelenlegi duónk mögé, pont,hogy vkp-nak, rombolónak látok, így Herrera tudna valami Box-to-box robotolást tolni, az szerintem jól áll neki.

   • Csinibob

    Herrera elé nem kis kapufa lenne 😀 😀

    • Kuba

     Háde’ ezt olvastam lejjebb.

     • Csinibob

      Jaja, láttam én is, de bíztam benne, hogy nem gondolja komolyan. 😀

  • Harrari Ezra

   Egyébként én José bajnok szezonjában bírtam Maticot, tavaly nem sokat láttam, viszont nem ásom el előre, DE van olyan játékos, akit ha elkezd pletykálni a sajtó, nem látsz bele pozitívumot? mert akkor házi feladat: írj egy “miért lenne tökéletes united játékos?” esszét Glen Johnson, Rodwell, Bigirimana, Hector Moreno és egy általad választott játékos szerepeltetésével!

   • fella

    Maticot egy éve írom. Amugy “always look on the bright side of life” (bizonyos keretek kozott).

    • Harrari Ezra

     nem feltétlenül Maticra írtam per se, de most ő volt pont a topic

     • fella

      amúgy ugyanezt a kérdést tedd fel fordítva is: mennyivel látnak tisztábban, akik minden potenciális igazolásban az antikrisztust, a pénzszórást, az értelmetlenséget, a klub meggyalázását és a szurkolókkal való közvetett kibaszás mögöttes szándékát látják?

      oké, szélsőséges, már-már naiv, ahogy én állok a bedobott nevekhez, de ebben ugyanúgy van nem kevés (túl)kompenzálás, ahogy a mourinhoval kapcsolatban felvett ördög ügyvédje szerepben is.

      kurva uncsi lenne, ha ez a kommentmező egy nagy kollektív bólogatás lenne.

     • Harrari Ezra

      az sem optimalis, cserebe szélsőség nem kompenzálja a másik szélsőséget, hanem csak feszültséget general. en speciel Matictol sem kezdek sirva hanyni, de nezve, milyen nevek mennek a piacon, azert érthető, hogy mas szimpibb celpont lenne.

     • amúgy ugyanezt a kérdést tedd fel fordítva is: mennyivel látnak tisztábban, akik minden potenciális igazolásban az antikrisztust, a pénzszórást, az értelmetlenséget, a klub meggyalázását és a szurkolókkal való közvetett kibaszás mögöttes szándékát látják?

      ilyen ember itt nincs, ellentétben veled, aki tényleg mindenre bólogat

  • MuriÁgnes

   Messi se ketszeres angol bajnok, attol meg elferne.

 • Newton_heath

  Frank de Boer – > Kristálypalota

 • mrmojo

  matic ugyanazt tudja kb mint schneiderlin- ez egyrészt azt jelenti hogy egy jó kis játékos, másrészt hogy kurva nagy idióta az aki eladja 20ért a franciát, és kétszerannyiért megveszi a másikat

  • this

  • fella

   adom, mondjuk azzal, hogy amennyivel a francia fiatalabb, annyival elorefele jobb a szerb

   • mrmojo

    nem mondanám, de egyiknek sem a keypassok lenne a feladata, csak ki ne derüljön hogy fella-matic kp-t képzel el maureen mert leszakad a trafford

    • fella

     Szezon végére szepen rájött ő is, hogy Fellaini nem focista, hanem egy cheat code valami advanced midfield roleban. Amit az Ajax ellen hozott, abban hasznos, amugy meg egy rosszabb iparos

     • mrmojo

      pont ezaz, a mester jobban szereti a cheat codeokat mint a focistákat

     • fella

      Valszleg nem dísznek veszi ennyiért Maticot, Herreraba es Pogbaba szerelmes, szal Fellaini 3.-ból legjobb esetben is 4. számú kp-vá degradálódik minden bizonnyal, amíg télen pénzzé nem tesszük

     • FabianCancellara

      legjobb esetben menne Kínába bohóckodni. Volt, hogy hasznos volt, de azért nemár… Ő a mi Wengerünk. Amíg a csapatnál van addig biztosan nem lehet komolyan venni minket.

     • fella

      Jövő nyárig van szerződése, újat szerintem nem fog kapni, úgyhogy vagy most, vagy télen el kell passzolni. 15millió font korul barmikor megér

  • FabianCancellara

   Valamint a francia nem buta és alattomos, míg Matic az. Fella írta, hogy tkp egy erős Fella(ini) upgrade…na de 40 misiért egy tahó? Fosu is upgrade lenne, ingyen, és ő szerethető is.

   (Matic semmivel sem jobb előrébb, csak Schneiderlint nem tudtuk használni)

   • mrmojo

    mondtam olyat hogy jobb előrébb? matic sztem nem kifejezetten alattomos és nem is kifejezetten buta, ha már akkor fosu például az

    • FabianCancellara

     Fella kommentjére reagáltam, csak nem akartam sok kommentet elszórni ezért
     Edit: Maticot sem az eszéért vennénk, azt meg Fosu is tudja. Vagy kb bárki más is.

  • reelbeba
   • infinite_red

    Herrera > bármelyik PL középpályás

   • MuriÁgnes

    Toltsed fel a telodat.

    • infinite_red

     Meg bluetooth 2017ben?

     • MuriÁgnes

      Es meg az idot se tuggya!!!!!!

   • mrmojo

    akkor megnézheted azokat a szezonjait is amikor nem kante mellett játszott

    • reelbeba

     megnézném, de hol?

     • mrmojo

      ahonnan ezt kifotózták, squawka stats comparison

     • reelbeba

      de ott nincs régebbi szezonról adat

     • reelbeba

      (ja de van, csak nem mindenkiröl)

 • reelbeba

  Na, ha fella backupja megvan, akkor már csak egy középpályást kell igazolni!

  • Harrari Ezra

   minek, eladni jövőre 13 percnyi játékkal, mert Fellaini megint kiszorítja?

   • reelbeba

    true :/

 • fella

  https://twitter.com/hlninengeland/status/879313337217167360

  Longbósszal fogunk BL-t nyerni, bárki meglathassa. A várható kezdők kozul Lindelof, Bailly, Valencia, Matic, Pogba, Morata eleg szép szal gyerekek mind.

  • Kicsirio

   kicsit nyugodjál le, ne ijesztgessél itt bennünket feleslegesen.. Egyelőre se Maticot se Moratat nem akarom “várható kezdőként” emlegetni.

   • fella

    hát akkor ne emlegesd

    • Kicsirio

     de te se! 😀

  • Newton_heath

   Mondjuk nem emlékszem Matic fejesgólra. Meg még csak arra sem, hogy különösebben jó lenne a fejjátéka.

   • fella

    majd a legendás valencia-beadásokból

 • reelbeba
  • fella

   ezzel arra célzol, hogy egymás mellett kéne játszaniuk?

   • Angus

    még előre egy zsiru, és a lemondom az áramot is

    • mddnszksz

     bazd átjött a szomszédból a titkár gyakornok csaj hogy miért röhögök úgy mint egy idióta :DDDD

   • reelbeba

    a veszbromban

    • fella

     :((((

  • Pásztor-e

   Kanté elvégezte a piszkos munkát, szerintem jó játékos Matic, csak kár, hogy a Chelseaből jön(ha jön)

   • nem rossz matic, de fabinho jobb. főleg az előrejátékban

    • MisterUnited7

     nem hinném, hogy ez kizárna Fabinho érkezését, ő azért több helyen is bevethető, olyan játékosokból pedig nem árt sosem. Megnézném Valencia helyett Fabinhót…

     • az előző szezon után én nem hiszem, hogy valaha látjuk még fabinhot jobbhátvédben. nekem pont carrick szerepkörbe kéne, hasonló módon tudja átjátszani a csapatrészeket 1 passzal

     • Newton_heath

      Carrick-Herrera-Pogba-Fellaini-Matic-Fabinho + Perreira vissza kölcsönből, pettyet soknak tűnik középre….Josénak sosem volt ennyi középpályása

     • MisterUnited7

      Egyetértek azzal, hogy inkább középpályára Carrick helyére, de azzal viszont számolni kell, hogy Carrick utolsó éve, Perreiráról nem tudunk azért még semmit, várjuk meg a pre-seasont aztán majd kiderülnek a dolgok úgyis. Mindemellett elférne két minőségi középpályás – de ha kibasszuk Fellainit meg is van oldva.

  • Golf

   Szerelése jóval kevesebb van, mint Kanténak vagy Herrerának, az azért érdekes, főleg hogy nálunk az lenne majd a feladata.

   • fella

    Herrera marad verőlegénynek hátul, Matic lesz a balansz, Pogba meg a kreativitás sztem. Nem kell neki szerelnie.

    • mrmojo

     herrera meg matic szerepét felcserélted

     • fella

      Meglatjuk, nalam Herrera játszana a védelem elott közvetlenül, de aztan lehet, hogy igazad van, es Matic lesz holding pozícióban, Herrera meg ütközik meg interceptionöket tol.

     • infinite_red

      Több mint 3 interception/meccs idén, valszleg igen, ő fog interceptionozni meg ütközni.

    • Golf

     De oda azért akkor lehet tényleg Fabinho jobb lett volna, a fene se érti ezt most így, de kíváncsi leszek nagyon, hogy hova kerül a mágnestáblán.

    • Golf

     Meg azért Herrera elég jól tolta a keypassokat, amiben Matic nem kiemelkedő, szóval akkor csak hátrébb kellene lennie Maticnak.

  • infinite_red

   Nem egy passzkirály, nem szerel sokat és sikeresen, interceptionben sem kiemelkedő, nem sok fejpárbajt nyer. Akkor mi a tökömet tud?

   • mrmojo

    többi szezonját is nézzed meg, 2 évig a PL legtöbb tackle+interceptiont csináló játékosa volt, kante mellett nyilván más a játéka

 • Csinibob

  Matic, Perisic, gecc 😀 😀 ezek mellett még egészen megkedvelem Moratát.

  • Harrari Ezra

   Handanovic, Mijatovic, mezen jövőre zastava lesz chevy helyett

  • stanley

   Szerintem Perisic má’ lefőtt, hála az égnek.

  • fella

   a morata és perisic kapcsán felmerülő kételyeket meg-megértem, de maticban a premier league elmúlt éveinek egyik legjobb középpályását igazolnánk le, egy abszolút hiányposztra, ahová elkél a tapasztalat, ráadásul 50 milió eurónyi fontért. ismeri a közeget, ismeri a menedzsert. szvsz totál védhető, logikus igazolás

   • lasi

    az a baj, hogy számodra minden igazolás védhető, amit csozé csinál

   • Endy919

    Az elmúlt 2 évben hány Chelsea meccset láttal ? 🙂

    • fella

     eleget ahhoz, hogy már szezon közben írtam csomószor, hogy herrera és pogba mellé tökéletes lenne harmadiknak a középpályánkra. btw az utolsó két valamirevaló, amúgy mindkétszer bajnok chelsea alapembere volt

     • Endy919

      Akkor sok boldogságot hozzá 🙂

     • fella

      vicces, hogy azt hiszitek, hogy bakayoko annyival jobb lesz

     • Endy919

      Az a vicces , hogy még mindig abban a mesében élsz , hogy Matic valamit szervez a középpályán.

      Akkor kezdett kreatív lenni a középpálya , amikor Matic helyére jött Cesc.

     • fella

      pogba nálunk megoldja a kreativitást, herrera megszerzi a labdát, matic meg egy focizni tudó fellaini, tehát josénak tökéletes harmadik ember arra a pár évre, amíg itt van.

     • Endy919

      Akkor ismét : Sok boldogságot hozzá 🙂

     • fella

      köszi 🙂

     • reelbeba

      Conte meg olyan jószivü, hogy elengedi hozzánk a kulcsemberét. Igaziból united drukker szerintem

     • fella

      tőle kérdezd meg, hogy miért cseréli le egy potenciálisan lehet, hogy egy árnyalattal jobb, de semmit sem bizonyított játékosra

     • reelbeba

      erre egyébként van egy egyszerü és logikus válasz is. De nem akarlak felzaklatni

     • fella

      Ne is

   • Csinibob

    29 éves, tavaly semmit nem mutatott, de legalább szervezni sem tud. Verőembernek tényleg rakjuk inkább oda valamelyik pöcsöst, 10 meccs alatt beletanulnak a sarabolásba.

    • fella

     egyrészt egy 29 éves, trófeákat nyert játékos know-howját nem 10 meccs után fogja hozni egy fosu-mensah, másrészt pogba mellé ki az az idióta, aki a szervezési-képesség alapján választ középpályást? btw az idei chelseat főleg ő szervezte a kápén, és hát nem sült el rosszul

     • Csinibob

      Ha Pogba magasabban fog játszani, akkor valaki kénytelen lesz szervezni. A romboláshoz (hiszen eddig azzal adtad el) meg óriási know-how nem kell azért. Legrosszabb esetben lesz benne néhány lap. Nem a komoly csapatok ellen kell elkezdeni. 50 millió?! Nevetséges.

     • fella

      pogba (ha van josénak kis esze) nem magasabban, hanem szabadabban fog játszani.

     • mrmojo

      szervezni mondjuk kurvára nem tud, és nem is fog, ettől függetlenül jó játékos

   • Newton_heath

    Nálam is az a szitu mint bobnál (milyen érdekes korábban mindig ekéztem a szerintem faszságai miatt), de mostanában egy rugóra…Szóval Morata még szódával elmegy, de Perisic és Matic érthetetlen….

    • Csinibob

     😀 😀 mekkora nagy lett az egyetértés, ezt sem láttam jönni.

     Mondjuk az megnyugtat, hogy Martialon még bármikor össze tudunk veszni.

  • Csinibob

   btw abban egyet tudok érteni többekkel, hogy Matic jöhet, ha egyúttal megy Fellaini és esetleg beesik valami tehetség.

  • mrmojo

   matic teljesen jó vétel lenne, az egyetlen ellenérv hogy ugyanazt tudja mint schneiderlin, csak akkor meg ugye őt miért kellett elpasszolni

 • chelsea belehúz: bakayoko, sandro aztán valószínűleg lókaki

  • lasi

   Sandro-ról 61m fontot olvastam

   • ezé vagyok viszonylag biztos benne, hogy a juve odaadja. ennyi pénzre nem fognak nemet mondani

    • lasi

     hülyék lennének. serie A-t behúzzák nélküle is

  • crpa7

   baszki, azért ha sandrot oda viszik, akkor bivaly erősek lehetnek jövőre

   • Kicsirio

    faszomat már… Matic, Perisic, Morata 3ast kurvára nem akarom a Unitedben látni valaki csináljon valamit!

    • crpa7

     na ez az, azért ha választani kéne, hogy perisic,morata,matic vagy alex sandro,lukaku,bakayoko nem lenne nehéz dolgunk

    • MuriÁgnes

     Csukd be a szemed.

    • Newton_heath

     Ha ezek hárman jönnek, nem tudok másra gondolni, hogy Abra papa beépítette ide Mourinho-t, hogy hosszú távon leépítse a klubot…A másik lehetőség, hogy a Unitednél mindenkinek elment a józan esze.

     • bfgbobo

      tiszta sor hogy a látványos futballról lemondhatunk
      10 emberrel fogunk buszozni a BL kieséses szakaszában
      ha Matic tényleg jön akkor annak talán az az egy pozitívuma lesz hogy Lobonc alig fog játszani

     • fella

      amúgy igen, matic legelső sorban fellainin egy méretes upgrade. akár azt is el tudom képzelni, hogy eladja őt szeptemberig

     • reelbeba

      Matics még póznánál _is_ jobb focista?! Hihetetlen!

     • fella

      eh

    • lasi

     nem az van, hogy Perisic már nem eladó, mert kell Spalletti-nek?

   • fella

    fella örül

   • infinite_red

    Fontban 40 milla, geccc

  • fella

   mondjuk az fura, hogy a tavalyi szezon kvázi legjobbja marcos alonso helyére igazolnak ilyen brutál pénzért játékost a kezdőbe

  • stanley

   Azért ez így 150-180 misi. Nem hinném, hogy mind összejön.

   • pont ennyit kaptak a bajnoki címért

   • Endy919

    Kb 200 misink lesz az eladásokból.

    • stanley

     Már hogy?

     • lasi

      40-et mi adunk Matic-ért

     • Endy919

      BlueCech01 kolléga csinált egy kis összegzést :
      “Eddig így állunk akkor befolyt összeg terén:
      Oscar 58 millió euró
      Cuadrado 19m
      Bego 11m
      Atsu 7 millió
      Bamford szintén 7 körüli
      Salahból lecsöppen 3m körüli összeg

      Ez eddig 105m euró. Ehhez még hozzájön Costa és Traoré ára minden bizonnyal, valamint Matic, Aké és néhány loanee is.”

      Tehát Matic +40 , Diego szintén 40-50 , Traoré 19 , Aké 20

     • stanley

      Na, azért erre még kíváncsi leszek.

     • Endy919

      Szeptemberben meglátjuk , de eddig nagyon sanszos ez a forgatókönyv.

     • danNN

      Az oszkár 58 milla még mindig beszarás

     • Csinibob

      btw a téli költést/eladást az előző szezonhoz szokás számolni…

     • Endy919

      Ez oké , de mivel télen senki sem érkezett , ezért ez az összeg attól még ott pihen a számlán.

     • Csinibob

      Amivel az előző nyári veszteséget szokás csökkenteni. Szóval, statisztikai szinten, ez becsapós eléggé. Nem mintha Abra szempontjából nem lenne teljesen mindegy mennyi van a számlán, ha éppen a zseb mindig tele van.

     • Endy919

      Ez igaz . De most mindegy is , meglátjuk majd. 🙂

   • Harrari Ezra
   • Csinibob

    EUR-ban ez 200 millió felett lesz. (És csatárban gyengülnek bárhogy is nézem.)

 • AlgériaiIbra

 • Csinibob

  “United ‘blow’ for Perisic
  Corriere dello Sport reports that Ivan Perisic has been ‘taken off the market’ with manager Luciano Spalletti desperate to keep him.
  Perisic expects to join United but the main stumbling block is the fee – United and Inter are said to be around £15m apart in valuation.” —» idén később kaptam meg a szülinapi ajándékomat :))))

 • Csinibob

  Az mondjuk a világ szégyene lesz, ha Maticot drágábban hozzuk, mint a Chelsea Bakayokot.

  • infinite_red

   nem lesz, mert fabit hozzuk cc 40 millio ojroert

 • lasi

  off: Sanchez és Aguero helyet cserél (Daily Star) :DDDD

  Ja, és psyçhoçska-nak igaza lesz: a bárka rámozdult Verratti-ra

  • GENERATI

   előbbi hír az pontosan zéró összegű játszma lenne teljesítményben, senki se nyerne vele 😀 max annyi, hogy Sanchez kevesebbet sérült

 • RedMark
 • Yossuf_84

  Bernardeschi (Fiorentina), neve már be lett dobva itt a blogon, mint Perisic alternatíva?

  • Kuba

   Kettőt tippelhetsz 😉

 • Harrari Ezra

  Ha tényleg megvesszük Maticot, akkor azért elkezd kialakulni egy minta a Chelsea-lepattanókból nálunk:
  -Mata
  -Matic
  -Matisz nagypapa?

  • GENERATI

   Matuidi akkor confirmed ezek alapján

  • The Shaw Show

   egy jó Terry erősítés lenne, wagekből főleg

  • stanley

   Mazard lesz az.

   • Harrari Ezra

    Matěj Vydra

 • fella

  https://twitter.com/hayles_101/status/879104037009993728

  Keptönsellpléj kicsit elengedte magát

  • Harrari Ezra

   nem az volt, hogy már elkezdi a héten az edzést? lehet, hogy nem csak önszorgalomból

   • Balti

    Puskás ennél durvább pocakkal érkezett meg második madridi körére. Jó volna, ha Wayne is összekapná magát egy-két szezonra. Összehoznám szívesen Giggs fizikoterapeutájával. Takaréklángon is lehetne ő jó, ha felismerné, hogy hogyan kell. Én még bízom Ronneyban. Lehet, hogy tök alaptalanul, de bízok benne. Ha itt nem lesz jó, máshol sem lesz már jó.

    • ketomika22

     igen, csak az az ötvenes évek vége volt és Puskás pedig a valaha élt egyik legnagyobb 😀

     • Balti

      Az igaz. Szerintem abban nincs vita, hogy tehetségből Rooneyba sem kevés szorult. Ha tud valamit kezdeni magával, akkor a pocak meg a sörcsöcs lemegy róla.

     • stanley

      Lefőtt a dolog és Rooneyt már 3.-4. éve csak a legendája tartja itt.

  • ketomika22

   ez lassan ketomika22 – szint

   • ketomika22

    a hogyan engedjük el magunkat on és off seasonban is

  • Yossuf_84

   csak ebéd után van

  • MuriÁgnes

   Miert usznak ezek alsogatyaban?

   • MuriÁgnes

    Furdoruci mar nem eleg?

  • Golf

   Na hát ezért lett ennyire szar 30 éves korára, egyáltalán nem figyelt oda soha magára. 🙁

  • MuriÁgnes
  • Newton_heath
   • danNN

    Egyáltalán nem gáz. Amúgy meg had pihizzen már szegény medvedisznóember.

   • fella

    Nem az a gaz, hogy Rooney most hogy nez ki magához kepest, hanem hogy milyen állapotban van ahhoz kepest, amilyenben egy versenyképes futballista 2017-ben kellene, hogy legyen. Rég elmúltak mar azok az idők, amikor egy focista megengedhette magának, hogy ne tulajdonítson kiemelt figyelmet a fizikai állapotának.

    • Newton_heath

     Nem szeretném védeni Rooney-t, de egy focistának nem kell úgy kinézni mint Ronaldo-nak…Van néhány nagyon szálkás, izmos atléta top szinten, de a nagy átlag messze nem az. Szerintem nincs messze a versenysúlyától Rooney, sokkal püffedtebb focisták vannak nála.

     • fella

      Peldaul?

     • Newton_heath

      Feljebb soroltam

   • egy legmagasabb szinten játszót profi sportolóhoz képest nem olyan gáz vagy 31 éves családapához képest? nem mindegy

    • Newton_heath

     Számos féllangyi szálkás, kipattintott hasú és azt állandóan megmutató latin játékos miatt szerintem irreális kép alakult ki, hogy kell kinézni egy focistának. Nem gondolom, hogy pl. Higuain, Tevez, Vidal vagy Suarez jobban néz ki ennél a nyári szünet végén. Amikor nagyon ment Rooney-nak, akkor sem volt kipattintva.

     • a keretből bárkit – nem csak a latinokat – mellé állítanál, wayne elég szarul jönne ki belőle. az említett úriemberek 30 éves korukban még a csúcson voltak/vannak, rooney ehhez képest levezet. én nem mondom, hogy csak emiatt, de nagyban hozzájárul ez is

  • The Shaw Show

   magába varratta a labdát

  • stanley

   Rooneynál a fizetés, az ehhez nyújtott teljesítmény, mind-mind olyan dolgok, amitől joggal lehet ki ettől az ember.
   És ugye itt nem érv, hogy de már tizenöt éve csinálja stb. stb. Mert engem is kirúgnak a melóhelyemről, ha tíz évig jó vagyok, de utána meg már két éve használhatatlan. Nála ez meg még nagyobb kérdőjelekkel és relációkkal áll fenn.

  • Csinibob

   A kis barna az az asszony?! Mert akkor gratulálnék, baszós!

 • lasi

  Olyat nem lehetne, hogy eladjuk Fellaini-t, és hozunk két értelmes kp-t. (tudom, ha ébren vagyok, ne álmodjak!)

 • fella

  amugy en meg mindig team matic vagyok, remelem ogdennek van igaza

  • Golf

   Maticban én is látok fantáziát, de mellé azért jöhetne egy fiatalabb is, Renátó vagy Fabinho.

   • fella

    Szerintem most, hogy meg van Carrick is egy évig elég lenne a Pogba, Pereira, Matic, Herrera, Fellaini, Carrick hatos.

    Fabinho izgalmas játékos, de picit lutrinak érzem igy, hogy gyakorlatilag egy szezont játszott csak középpályásként. Renatoval kapcsolatban annyit tudok, hogy egy Bayern-drukker barátom szerint jó kis atléta, csak zavarja a labda.

    • RedMark

     Olyan mint jr portugal haverja?:D

     • fella

      Sajna nincsenek belsős infói, csak meccseket nez 🙁

    • lasi

     Pogba-Herrera-Matic lenne, gondolom az alap, de Carras személyében ki is merült a minőségi csere (és Ő is csak Matic helyére mehetne). Max még Pereira robbanhatna be, de szerintem Liga- és FA-kupán kívül Ő nem igen fog játszani. Néha tényleg jó lenne Blind-et ott kipróbálni, de csozé úgysem fogja.

     • fella

      Pogba tuti kezd (leszámítva azt az x meccset amit megkap Pereira), mellette rombol Herrera és dominál Matic – előbbi helyén Fellaini, utóbbi helyen Carrick lesz bőven jó 20 körüli meccsre.

      Maticban az a jó, hogy nem klasszikus DM, foleg most, hogy egy egesz szezonon keresztul gyakorlatilag ő volt a középpálya vezére Kante mellett, igy Herrera maradhatna kicsit mélyebben, ahol tenyleg klasszis lehet (feljebb szerintem egyszerűen nem eleg jó).

      Persze lehet, hogy aztan Fabinho lesz belole, akkor az a kerdes, hogy őt játszatja kicsit feljebb Jose, vagy Herrerat veszi ki hátulról.

      Szvsz ket cm biztosan nem jon.

     • Yossuf_84

      Blind a tökéletes backup LBnek illetve CBnek. (Jose szerint). Pereira nem pont az az ütközős alkat. Matic szerintem is jó választás lehet, de mellé kellene még Fabinho is. Főleg, hogy két posztot is lejátszik simán. És azért ne feledjük, Matic már 29 lesz augusztusban.

     • fella

      Szerintem tok mindegy, hogy hány éves, simán lehet benne 4 jó év, annál meg nem kell sokkal előrébb gondolkodni. Tele vagyunk fiatalokkal, nem árt, ha jon par olyan arc, aki látott mar ezt-azt futballpályán.

     • Newton_heath

      De Conte miért adná el nekünk Maticot?

     • lasi

      sok pénzért

     • Newton_heath

      Nem tudom, nekem nem tűnik hitelesnek ez a dolog.
      Mellékzönge, hogy amikor José megbukott a Chelsea-nél, akkor annyira trágya volt a szerb, amilyen Carrick 45 évesen se tudna lenni, és egy idő után után José nem is játszatta.

     • lasi

      tavaly, ha jól emlékszem elég sokat játszott. alapembernek számított Conte-nál

     • lasi

      Pereira Pogba cseréje lenne nálam.

    • Newton_heath

     Egyébként ez már az EB-n is látszott..Meg hogy nem egy Pirloba oltott Xabi Alonso agyilag…De azért van húzása a kölöknek, más kérdés, hogy más típusú játékost képzelnék el hozzánk.

    • Golf

     Kevesen lennénk így megint, Pereira ki tudja mennyit tud ehhez hozzátenni, Carrick se lett fiatalabb. Jön egy sérülés és borul minden.

    • Ha már úgyis az amúgy védő Tuanzebe-t próbálgatta védekező középpályásként, nagy hülyeség lenne Jonest feljebb tolni egy (fél) sorral? Az Öregnek ez egyszer-kétszer bevált.

     • lasi

      már amikor nem sérült

     • Kuba

      Ha CB poszton is a legnagyobb érv Jones ellen az, hogy a csillagok kedvező együttállásakor egészséges csak, akkor ez bármelyik poszton igaz.

     • fella

      Na, ő buta. 😀 Blind adja magát rohadtul, de…

     • stanley

      Szerintem nagyon irreális olyasvalakit erőltetni, akinek még csak valós tapasztalata sincs ezen a poszton.
      Blind pl nem ilyen. Fiatalok jobban átképezhetőek, de egy 25 éves, sérülékeny játékos…

  • fabinhohoz képest öreg és legalább tuti drágább is

   • fella

    fabinhot el tudod képzelni mourinho játékosaként? en kicsit nehezen, ezert látok nagyobb esélyt a már bejáratott maticra

    • a kérdést se értem

     • fella

      nekem nem ennyire egyértemű

 • mddnszksz

  elhunyt jose edesapja

  • MuriÁgnes

   Akkor mar ertheto, hogy Jozsi miert tunt olyan szetesettnek. Reszvetem.

   • fella

    Írtak is valahol, hogy eléggé rányomta a bélyegét a moodjara az apja állapota, talán a ligakupa-döntős egykedvűség kapcsán.

 • angrybeard
  • angrybeard

   Matic közeleg, de biztos vótmá! Bár Ogden..

   • fella

    Ogden nem olyan nagyon vak, de azert gyanús, hogy a nem angolok Fabinhot irjak, az angolok viszont Maticot. Valaki hazudik.

    • Pásztor László

     Vagy jön mindkettő, és Fabinho többet játszik jobbvedoben, mint a középpályán.

     Nagyon hasonló a helyzet ahhoz, amikor a két Sch jött. Egy csapat újságíró szerint az egyik, a másik csapat szerint a másik jön, volt akik szerint egyik se. Erre jött mindkettő.

     Nem bánnám ha hasonlóan alakulna a dolog most is.

     • fella

      Akkor adjuk el Fellainit viszont.

     • Pásztor László

      Akkor igen, az ő idejét megkaphatná Pereira.

   • Endy919

    Reménykedjünk!

    • Kuba

     Az nektek miért lenne amúgy jó?

     • fella

      Mert ra vannak izgulva a nyilvánvalóan nem jobb focista Bakayoko-ra. A Bakayoko-Kante duó iszonyat butának ígérkezik középen.

     • Kantét buta focistának nevezni azért elég nagy faszság.

     • és matic is nyilván egy agysebész 😀

     • lasi
     • fella

      Szerintem azt irtam, hogy a Kante-Bakayoko kettős buta, nem azt, hogy Kante buta. Szvsz ők ketten nem alkalmasak arra, hogy a sok labdaszerzés mellett szervezzenek, márpedig a belső középpályásokra ezen a teren eleg sok felelősség hárul a 343-ban, ld. a 2-0-t, ahol Jose kivette Maticot, es ezzel totál le is nullazta a Chelseat.

     • Duót írtál, szerintem ez így arra vonatkozik hogy mindkettőt butának tartod. Amúgy meg felhozod az egy meccset, amit megnyertünk idén ellenük, inkább arra emlékezz mikor Kanté meccs legjobbja lett meg győztes gólt szerzett. Épp hogy nagyon okos játékos, nekem inkább Matic tűnt a butának a Chelsea középpályájáról, hamár.
      Amúgy őt nem José adta el Portugáliába anno? Vagy az még előtte/utána volt?

     • fella

      Ő vette vissza, nem ő adta el

     • Egyébként mi meg biztosan nagyon szép focit játszanánk egy Fellaini-Matic középpályával, már előre elnézést kérek érte.

     • fella

      En perverz vagyok, de a Pogba-Matic-Fellaini hármassal nehezen tudom elkepzelni, hogy bárki meg tudná verni a Unitedet. A fear factor tuti visszatérne 😀

     • Costa kéne még, a PL-ben be is vezetnék következő szezontól a fejvédőt, mint az amatőr bokszban.

     • lasi

      a köcsög faktor meg az eget verdesné

     • fella

      Azert a Unitedtol a köcsög-faktor sosem allt távol 😀

     • lasi

      de az mellett volt futbal tudás is, nem kicsi

     • fella

      Kante kvalitásait nem vitatom (bar szerintem picit tul van tolva a marketing), es szerintem ő jo is lesz továbbra is, de en semmiképpen sem egy Bakayoko-t hoznék mellé, foleg nem Maticon upgardenek.

     • Endy919

      Na mert Matic annyira alkalmas a játék szervezésére 😀 Ne viccelj már … Maticnak kettő darab skillje van : 1. szezononként ver egy nagy gólt , 2. magas (ez még nem jelenti azt , hogy jól is fejel ) ….továbbá alamuszi , lassú , darabos .

      Nekünk a támadásaink nem középről indulnak , hanem a szélekről , ezért is kell Contének két labdaszerző középre. Ha meg nagyon ég a ház , beáll Cesc és ad egy gólt/gólpaszt.

     • ez pont úgy hangzik nekem, mint egy 40 milliós united igazolás 😀

     • Endy919

      Ti megveszitek tőlünk 40-ért Maticot , mi meg 35-ért hozzuk Bakayokot 🙂

  • Csinibob

   Perisichez lőjük be a színvonalat. Nem lehet elég vízhordó a csapatban.

 • GENERATI

  https://uploads.disquscdn.com/images/fec8e7bc857aba2c2102efc3ffd8663fe5020ac651df5e5a2ff10f3ec20adfc6.jpg
  kép: ha esetleg valaki ötvözni szeretné a két legerősebb dolgot az univerzumban 😀

  • Pite

   Vidic fejet es Fellaini konyoket?

   • Balázs Kozó

    José egóját és SAF hajszárítóját? 🙂

   • GENERATI

    vagy Fergie makacsságát és a klub pénztárcáját 😀

   • lasi

    Chuck-ot és Norris-t.

 • Shadedweller

  Off kicsit, de néha hiányzik ez az akcentus…
  És a hajszárítót is hasonlóképp képzelem el 🙂

 • truedevil

  nos, mivel Jesse várhatóan nem került be a top10-be, ezért most tenném ezt ide:
  https://www.instagram.com/p/BVsEtqphN8m/

  Ronaldinho és a példaképe

 • infinite_red

  Full off, de ha wanker behúzza kazit, mi meg moratát hozzuk, kissé mérges leszek.

  • Golf

   Nem off, mert többen leszünk ezzel így…

  • stanley

   Faszpörgentyű járna érte, az tuti.

   • fella

    az mi az a faszpörgentyű?

    • MuriÁgnes

     En azt hittem, hogy a rufke szoval szinonim.

  • MuriÁgnes

   FELGYUJTJUK A HOSOK TERET AKKOR!!!!!!!

  • Ráadásul olcsóbban.

  • Angus

   Ha most Lacazette-ről van szó, akkor igen. Nagy előnye Moratával szemben, hogy szokott gólokat lőni.

 • FabianCancellara
 • Harrari Ezra
  • Angus

   Nem mondanám rája, hogy határozottan tetszik. Az első adidas mezünk a nájki utáni érában volt a legfaszább. Szerintem.

   • Newton_heath

    A rája nekem sem tetszik. Ez a mez viszont bejövős.

    • Angus

     Belekötöl a betonba is?

  • reelbeba

   valaki meghalt?

   • Harrari Ezra

    az adidas kreatív igazgatója

   • Angus

    a fekete szín az 58-as tragédia után került a klub hivatalos színei közé, tudtommal

  • RedMark

   Nekem tetszik, de a feketebol fogok venni 😀

  • fella

   jót fog neki tenni a bl/pl badge az ujjon, így nem igazán focimezes (de egyébként szép).

   • Chestcontrol

    igen ebbol egy BL logosat sztem en is beszerzek. off valaki megvette a memebershipet??? mikor erkezik a csomag??

  • Pite

   legalább lehet bejelentgetni az új igazolásokat

  • Chestcontrol

   ez fasza lett

  • stanley

   2014-15-ös szaga van ennek a meznek nagyon amúgy.

  • ketomika22

   unalmas, ötlettelen sablonos fos szerintem. trademark adidas. nem és értem, hogy lehetett ilyen jó az idei.

 • Freeezer89
  • Freeezer89

   mondjuk a kurva anyját a diszkosznak, mert elforgatta a kepet

   • Harrari Ezra

    nem a diszkosz hibája, egy bayernes alapból csak ferde lehet

  • Angus

   én tök sokat tudok nevetni Mülleren, nem teljesen tiszta az agya 😀

  • EZS

   hátköszbazmeg. 😀

  • Csordás Adrián

   Bokazokni?

 • sdave07

  atya vilag 😀 osszerugott egymassal Can meg a 2-es szamu kameruni, a biro kimegy videozni, visszajon kiallitja a 15-ös szamu kamerunit, aztan megint visszamegy kicsit videozni es utana kiallitja a 2-es szamut 😀

 • sdave07

  figyelem ezt a Demirbayt a Nemeteknel es eleg korrekt kis kozeppalyas, aztan 1 perc mulva baszott egy nagy golt jobbal ugy, hogy egyertelmuen bal labas…a transfermarkt szerint 8 milliot er, szoval olyan 20-25 korul mozdithato is lenne akar.

  • mddnszksz

   + a United faktor, ami 1.35-ös szorzó az árra

   • sdave07

    igen, azert irtam csak igy h mozdithato…mas csapatoknak valszeg ennyi…nekunk olyan 35-40 😀

  • stanley

   A német-francia-spanyol-olasz négyes nem tud kifogyni a tehetségekből.

 • mddnszksz

  tényleg nagy pangás van Fella nélkül, szóval tessék:
  Bernardeschi, ha az inter nem enged Perisic árából. Megspórolva sokaknak egy google keresést: Bernardeschi a fiorentina 23 éves támadója. Serie A-ban 32 meccsen 11 gól 4 assist, EL-ben 8 meccsen 2 gól 1 assist
  https://uploads.disquscdn.com/images/75e7ff905686ba22d06ba0d3c947e662056a711ba0790e0dbbfac7ad363fe532.png

 • Angus

  egy kis Wazza vasárnapra; hajlamlos elfeledni az ember miket művelt fénykorában, pl. ha egyik-másik bemegy, ilyen szépgólos összefoglalóban alap helye lenne, főleg az a Giggs passza utáni

  • Károly Fodor

   Még az idei szezonjában is benne volt plusz 4-5 gól.
   Nem értem, hogy miért nem forszírozza valaki, hogy profi dietetikus, edző, terapeuta és pszichológus foglalkozzon vele, ha már egyszer a “nyakunkon” maradt. Ledobna 5-8 kilót, robbanékonyabb lenne talán. Persze ha a teste már nem bírja, akkor az egészről felesleges beszélni.

   • stanley

    Bizony, ez nem egy ördögtől való ötlet és ehhez bizony ő is kellene, de már csak a hőbörgésben kimerül a tudása, ami után meg lehet mondani, hogy de legalább hajt és reklamál.

 • mddnszksz
 • Asimov

  Fella nincs valami jo kis twitter pletykad? Uncsi nelkuled a vasarnap

 • Angus

  hol van fella? hol van? HOL VAN?!

  • Schweinsteigerlin

   Beszippantotta a twitter, mint Stant a facebook

   • Gyere_haza_Laja

    Mint engem a Depay zene

 • Csordás Adrián
  • filozofi

   az ott az öreg lepkevadász James? 😀

   • mddnszksz

    I. Hamesz király

  • Angus

   Azt a rohadt élet, mi futballisták… kicsit szégyellem, de a tagot Pat és Gary között nem ismerem fel.

   • stanley

    A jó öreg Balakov lesz az.

    • EZS

     vagy Dénes Tomi

 • Roland

  ez igen

  • Harrari Ezra

   nem akarok Lathspell lenni, de vót_má

   • FabianCancellara

    nem is vagy vendég:)

  • Csinibob

   OMG ő a szakma Hamiltonja, de legalább nem is kiemelkedő

  • FabianCancellara

   Nem merem hanggal lejátszani…az a tipikus te szégyenkezel miközben nézed?

  • Angus

   Aztakurvaeget

  • Gyere_haza_Laja

   Itt annyi különbség van a többi rappereskedéshez, hogy az autók tényleg az övék :DDD

  • Pite

   Mar varom a kovetkezo szamot, ami Pogesszal es Lingarddal lesz kozos

  • Asimov

   Ez nekem kínos

 • lasi

  Újabb pletyka: csozé győzködi a vezetőséget, hogy Kane-t hozzuk el Ronaldo helyett.

  • Csinibob

   Erre annyi esély van, minthogy Pite egy este húzza be Matát és Palvin Barbit, miközben Herrera drukkol neki.

   • lasi

    első két szó nem véletlenül van ott

    • Csinibob

     Nem kritika volt, csak ez még a pletykák közözz is wtf. Mondhatni a Ronaldo-deal egészen reálisnak hatott emellett.

     • lasi

      jó, hát Sunday Mirror (ez lemaradt) :DD

    • Pite

     Csak megprobalt valami vicceset irni, ne bantsd.

  • Schweinsteigerlin

   De legalább ilyenekről pletykáljanak bazki, hát eddig mi volt? Fabinho, Keane, Perisic, Talicska…Most meg azért már jönnek a Kane, Dembelé féle homály nevek 😀

   Moratat én nem emelem ki, mert ha jön elvagyok, ha nem jön el leszek.

  • Harrari Ezra

   jó, hát a mail szerint meg Marcit vinné Wenger.

 • Roland
  • RedMark

   Meg ugy is berugta, hogy tusszentett. Pure class.

 • Newton_heath

  Guardiola a védekezést is elkezdi rendezni..Alves mellett Javi Martinez is megy a city-be úgy néz ki. Ha egészséges tud maradni, baromi jó igazolás.

  • az a twitter fiók, aki ezt kitalálta, erősen fake gyanús

   • Rio

    Nso-n olvastam, ugyhogy biztos igaz!!4!4!!4

   • bfgbobo

    Nemzeti Sport is lehozta szóval ez már “done deal”

  • Csinibob

   Ő egy jobban védekező Stones?! Mi lesz az isteni Johnnal?

 • RedMark

  No fella, no party 😀

 • mddnszksz
 • box-to-box defender

  https://www.instagram.com/p/BVuDAKED4mk/?taken-by=alicecampello

  Nem akarom elvenni Pite kenyerét, de erre bukkantam. 80 millióba fájna 😛

 • HarciasToni

  Azért az elég szép Pogbától, hogy miközben a csapattársai (érthetően) mindentől távol, a családjukkal nyaralnak, ő Kína után most éppen Kolumbiában jótékonykodik/ foglalkozik a rajongókkal.

  • Harrari Ezra

   Kína->Kolumbia->Kazincbarcika túrát nyom?

 • infinite_red

  Jövőre valami ilyesmi kezdőt saccolok, Morata meg Perisic nélkül.

  David – Vale, Bailly, Linde, Shaw(?) – Herrera, Fabi/Matic – Pogba – Miki, Rash, Marci

 • Schweinsteigerlin

  Retweeteljetek welbecket

 • Off, de mekkora gecik ezek a ruszkik (mármint fociban, annyira nem off), Zsirkov két műesés után végre megkapta jogos piros lapját.

  • Csordás Adrián

   És még Morenotól is elvettek egy gólt!

   • FabianCancellara

    azért nyugtass meg, hogy MOTM lesz!

    • RedMark

     Csak ha labat tor

   • az mondjuk épp les volt…

 • Pite

  Meanwhile napi pletykarovat 06.24. Szombat:
  – Renato 26 millio lenne es Mendes ugynok, tehat van esely ra, hogy minket valasztana a Juve helyett.
  – Fabinho szinten Mendes ugynok es a brazil ESPN-nek tett nyilatkozata szerint szivesen jonne.
  – Perisic a napokban ugynokot valtott, folynak tovabb a targylasok.
  – Morata eppen a Seychelles szigeteken nyaral, a klubbal megegyezett, mar csak Pereznek es Woodynak kell kozos nevezot talalniuk.

  • Harrari Ezra

   R. Sanchest adnám…no reason

   • stanley

    Szerintem is adna, foleg ennyiért.

  • FabianCancellara

   – Bocsáss meg, Fellának hittelek
   – Most Fella vagyok illetve az, aki ő kellett volna hogy legyen

  • Csinibob

   Ez az ügynökváltás remélem amiatt történt, mert nem sikerül nyélbe ütni az üzletet bármennyire is próbálják

 • Pite

  Delelott erkezett egy magangep Londonbol Manchesterbe. Pletykaimadok es konspiracioselmelet szerelmesek: Matic 😉

  • RedMark

   COSTA

  • crpa7

   remélem conte

   • Harrari Ezra

    Wenger

  • Csumpitáz Béla

   Habony?

   • Fish08

    Repülőt mondott, nem helikoptert. 😀

    • Csumpitáz Béla

     Az Rogán.

     • Fish08

      Basszák meg, ennyi féle van? Már bocsánat.

  • az a jó, hogy mikor nincs fella, akkor is van

   • Fish08

    fellabérencek vagyunk :/

  • box-to-box defender

   Fellának a töke tele lett, hogy nem jelentenek be senkit, úgyhogy londoni átszállással elment Manchesterbe intézkedni.

 • RedMark
  • Rio

   Osszeallt az atomfizikus haverjaival?

   • Kuba

    Családab marad

 • Schweinsteigerlin
  • sdave07

   nekem az egyik munkatársamat hívják majdnem így 😀 (Nani Nils)

 • reelbeba

  Manchester United transfer gossip: ‘Red Devils hopes of signing target boosted’

  http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-transfer-news-rumours-10678963#ICID=ios_TMNewsApp_AppShare_Click_Other

  Na végre, renátóról is van valami. Egyébként nekem az kimaradt, hogy a bájern már beújított egy kápét. Ez a tolisso jó igazolásnak számít?

  • Angus

   fiatal francia gyerek, tuti jó

   • reelbeba

    A válogatottba nem fér be

    • ott azér van olyan névsor, hogy ez sokat nem mond + deschamps-nak is megvannak a hülyeségei

    • Pite

     Pogba-Kante-Dembele harmas azert meg elotte jar, de par ev es be fog. Tousarttal egyetemben

  • Jobbhátvédként is bevethető box-to-box, nálunk is elfért volna.

  • skiz

   Ez a tolisso jó igazolásnak számít?

   nem

   • AlgériaiIbra

    Úgy tudtam, hogy ide is szoktál járni 😀

    • skiz

     fella is drug, fella is life

  • Pite

   Kurvajonak

  • Csinibob

   Szegény srác, nem tudom, hogy volt-e valaha is jó, de ezzel a Bayern kálváriával neki sem néz ki túl sok jó. Egyáltalán hova tennénk, mi is a padra, esetleg az u23? 😀

 • fella

  En továbbra is rettegek, ha ő van ott, de az El-menetelés során megkedveltem Romeszt.

  (Kozben Fabinho es Morata a twitter megbízhatóbb arcai szerint tenyleg egyre kozelebb.)

  • Pite

   Egymashoz? Fujj.

   • Harrari Ezra

    Mozaikban ez sose zavart téged

    • Pite

     Hat nem erdekelt mit csinaltok EZS-zsel amig meccset neztem 😀

  • Harrari Ezra

   mostmár tényleg fejezzük be, mert ma reggelre Fabinhoval álmodtam…

   • Csinibob

    A Jóisten nem ver bottal.

   • MuriÁgnes

    Es jo volt?

    • Harrari Ezra

     nem, valami olyasmi volt, hogy nem tudtam, hogy Fabinho is United nevelés és beégtem ezzel valami társaságban

     • MuriÁgnes

      Azt hittem, hogy nedves almod volt.

 • Pite

  Ugye azt mindenki tudja, hogy Romeronak egy bikinimodell milf a felesege? Ha nem akkor tessek, Eliana Guercio https://uploads.disquscdn.com/images/7a3f1eadd95580ce02719b90a083c32a37f3affa1bb7da25071e1e19602209d7.jpg

 • Angus

  Nagyon jó lett! 😀 Tujéró joggal került be a legjobbak közé.

  Más: Egyébként nem jutott most hirtelen eszembe hogy hányadikak lettünk a bajnokságban. Ez gáz azért :DDD

 • stanley

  http://stanleykubricksays.reblog.hu/post-001
  Két, a szakmája iránt hihetetlenül alázatos ember volt a vendégem, akik kérdés nélkül működtek közre abban, hogy ez az adás megszülethessen.
  Baumstark Tiborral és Haraszti Ádámmal beszélgettem.

  • EZS

   adóellenőrök? 😀

  • Angus

   mindenképp meghallgatom!

  • crpa7

   jó lett nagyon, érdemes volt meghallgatni
   köszi 🙂

 • stanley

  https://soundcloud.com/user-712294131-192738903/stanley-says-podcast-iii-vendegsegben-baumstark-tibor-es-haraszti-adam
  Jó reggelt!
  Elhívtam Baumstark Tibort és Haraszti Ádámot podcastolni, remek élmény volt.
  Mindenről beszélgettünk, ami egy futballszurkoló számára fontos lehet az elkövetkezendő években.
  Remélem nektek is elnyeri majd a tetszéseteket. 🙂

 • MuriÁgnes

  Milyen remek matekfeladat! Ha Romero 18 meccsen 12 clean sheetet ert el es csak 6 golt kapott, akkor mutassuk meg, hogy amikor golt kapott, akkor csak 1-et.

  • EZS

   😀 Az EL-ben De Gea három meccsen ugyanannyi gólt kapott, mint Romero 12 meccsen, ezzel is lehetne kezdeni valamit. 😀

   • MuriÁgnes

    A “Hany eves a kapitany” kerdesnel meg gyorsan rakeresunk googleben, hogy mikor szuletett Fellaini.

    • FabianCancellara

     15

 • devil’s pray

  Köszi, ezzel maximálisan egyetértek. Nagyon alul van értékelve és ha Dávidunk mégis halamaki szeretne (megint) lenni, én adnék neki egy esélyt a kezdőben is.

  • Pite

   Szerintem nem megy a halah madridba David, ha menne azt mar tudnank

 • mddnszksz

  For the wing back position, Fabinho has fallen out of favor, as Manchester United offered 50 million euros to Monaco for the Brazilian. This means that the contact with Real Madrid for Danilo is still alive, as well as the contact with Manchester United for Darmian.

  Di Marzio

  • Pite

   Juventus?

   • fella

    Ja

 • bfgbobo

  Fura hogy sokan úgy tekintenek rá mintha valami bohóc lenne, pedig évek óta ő az argentin válogatott kezdőkapusa és stabilan lehozza a világversenyeket
  Nem világklasszis, de megnyugtató hogy nem Carroll vagy egy Kuszczak a 2. számú kapusunk, viszont elsőszámúnak kevés lenne ide
  Ha már kapusok: jó lenne ha tényleg kölcsönadnánk Joel Pereirát a Benfica/Porto/Sporting valamelyikének, legalább kiderülne hogy valójában hanyas a kabát

  • Fish08

   Porto: Cassilas, Sporting: Rui Patrício. Benfica: ott mindegy, idén kétszer kaptak ki a bajnokságban, mindkétszer megdobálták a csapat buszát a saját szurkolóik. Egyik sem való egy ifi kapusnak. Vagy padozna, vagy letépnék a fejét minden hiba után.

  • Pite

   Inkabb a kozvetlen uldozok egyikenek, pl a Braganak

 • Beyonder

  Romero esetében olyan alacsonyra kerültek az elvárásaink, hogy ha nem balfaszkodik látványosan, már örülünk. Riszpekt, hogy lehozta az EL-t komolyabb hiba nélkül, de kiverne a víz, ha jövőre a ligakupán kívül bárhol is számolnánk vele.

  • stanley

   Azért keményen rácáfolt jó pár dologra idén, ezt szerintem nem érdemes elvitatni.

  • Newton_heath

   Hahó, azzal a mércével kellene nézni, hogy cserekapus. Amúgy egy hébe hóba védő kapusnál benne van a balfaszkodás nagyon is, de neki nem nagyon volt ilyen…

  • Pont hogy DDG miatt elég magasak az elvárásaink egy kapussal szemben, de hogy minden harmadik meccsen kapott csak gólt, azt nem nagyon kell magyarázni, meg azt is hogy nélküle nem lenne idén BL.

 • mddnszksz

  Amoyal aki olasz foci szakértő elég jó véleménnyel van Perisicről.
  https://twitter.com/DavidAmoyal/status/878367667522023424

  • Fish08

   Ha elfogadja a csere szerepet, akkor jó lehet, de első számúnak nem biztos, hogy ő kéne.

 • Pite

  AMugy esetleg a vegso pontokat amik alapjan letrejott a top10 nem irogatnatok ki a poszt vegere? Csak hogy lassuk mi is

  • Nem hinném hogy sok infót tartalmaz, de az eddigiek:
   Mata 10
   Miki 37
   Romero 39

   • Fish08

    Ez mondjuk egy szép szakadékot mutat Mata és Miki között.

   • Pite

    Na ez szamomra tok meglepo, azt hittem, hogy a hatso regio sokkal szorosabb. Koszi szepen!

    • EZS

     ja, Herrera pl 9 és fél ponttal épp, hogy lemaradt. 🙁

     • Pite

      Ez a ti hozza nem erteseteket peldazna csak, nekem nem faj 😀

  • stanley

   A következő két személy mindenesetre ugyanannyi pontot kapott, bőven Romero előtt már.

 • RedMark

  Romero iden engem megvett kilora, nagyon szimpatikus, alazatos csavo.
  Ez a dupla vedes szerintem tokeletesen osszefoglalja, hogy milyen kapus o:
  https://youtu.be/YxT0r9OW-fs
  Remelem, velunk tart meg sokaig ebben a szerepkorben, mint iden.

  • MuriÁgnes

   Itt az a kiraly, hogy o se hitte el, hogy kivedte.:)

 • reelbeba

  Nagyon jó értékelés, és igen, rómeó megérdemli a helyet a top10-ben

  • EZS

   köszi 🙂

   • Mi a rák az a Fitoland?

    • EZS

     dísznövénykertészet

     • Szóval álcázott reklám a magánbizniszednek.

     • EZS

      😀 bárcsak az lenne..

     • stanley

      :DDDD

    • EZS

     a tuja miatt, de valóban, lehet, hogy csak én ismerem, minden héten elmegyek mellette…

     • Fish08

      Scoutolod Romero helyettesét? Amúgy szokás szerint fasza poszt, bár a meglepő az lenne, ha nem így lenne.

 • Schweinsteigerlin

  Egyébként elképesztő mennyire pusholja a BBC, hogy nincs kibaszott női focacsapatunk :DD Ma lehoztak egy szívszorító történetet Emilyről is : “Sixteen-year-old Liverpool goalkeeper Emily Ramsey had to leave Manchester United because they do not have a women’s senior team.”

  https://uploads.disquscdn.com/images/29bf7ac9ea3c1dc6cd49e49da0d3512d26a40ca0759d826bc0778cebc21099eb.gif

 • Schweinsteigerlin

  Nem utolsósorban megtanult angolul…szorgalom, alázat, kitartás. Imádom.

 • wolandrule

  Important a srác. 🙂

 • infinite_red

  Egyik legalulértékeltebb kapus, remélem nem skaTujázza be egyik pl csapat se és marad még sokáig.

 • Pingback: #8 Romero – beska-Tujázva | Zongoracipelő()

 • mddnszksz
  • EZS

   bakker, tudtam, hogy elfelejtettem valamit!

 • szerintem se lenne gond Romero-val kezdő kapusként
  iszonyat nyugalom árad a paliból, ránéz az ember, és nem hiszi el, hogy gólt kaphatunk
  én csípem a fickót
  (asszem nála kérdeztem, hogy valakinek az #embere-e, ha nem, akkor jelentkeznék:) )

 • stanley

  Remek srác, jobb cserekapust szerintem senki sem kívánhatna. Aki nemzetközi és angol szinten lehoz egy ilyen szezont, annak bizony meg kell veregeti a vállát. Joggal van itt és bár remélem, hogy jövőre sem ő lesz az első számú hálóőr, de biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáim, ha például neki kell majd védenie egy BL negyeddöntőben.