A Mourinho-sejtés

Az egészen hihetetlen szezonkezdést követően az elmúlt hetekben látványosan kiütközött egy olyan alapprobléma, amelyet egyesek tagadni szeretnének, mások pedig alighanem jelentősen túldimenzionálnak. Ugyanakkor a végletek egyáltalán nem tűnnek erőltetett agyszüleményeknek, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy az egyik, vagy másik vélt kifutása végül beteljesül a sztorinak. Mindenesetre az egyszeri United rajongó most már ötödik éve nyeli le a kimondatlan szavakat, így egy kilátástalan vereség is sokkal durvább erővel hat, mint a Ferguson érában előforduló egy-egy betli. A tavalyi évben igen korán megpróbáltam megfejteni dolgokat Mourinho ténykedése kapcsán, igyekszem most is elemezni az eddig látottakat.

Mourinho még mindig a saját csapdájában vergődve ül a Manchester United padján, a portugál ugyanis valóban próbálta megerőszakolni teljes hitvallását, de ez az idei szezonra most már nagyon úgy tűnik, hogy végleg a kukába került és jelen helyzetben a kényszerített José prés alatt készülődik egy ideális 4231 stílusú foci. Csak érthetetlen módon ez a gépezet tele van hibákkal, ami teljes módon meglepő egy olyan dörzsölt menedzsertől, mint kedvenc portugálunk. Szóval, vegyük sorra a legfontosabb pontokat, amelyek az idei évben egészen biztosan a legmeghatározóbbak lesznek majd:

1. A szélsőhátvédek kérdése

Tulajdonképpen öt játékos tud igazán szélsőhátvédet játszani ebben a gárdában. Young és Darmian mind a két oldalon, Valencia a jobbon, Blind és Shaw pedig a balon képes a bevetésre. Már a szezon előtt sejteni lehetett, hogy az angol játéka bőven kérdőjeles, Valencia hiába védekezik jól, a támadásokat képtelen eléggé segíteni, Darmian szárnyvédő (mondjuk ki, könyörgöm!), Young lelkes, de védekezésben problémásabb, Blind pedig szintén alapvetően egy szárnyvedő típusú fociban tudna kiteljesedni, de megállja a helyét a négyfős védelem balján is. A holland helyzete ráadásul azért nagyon érdekes, mert Mourinho bedobhatná őt fentebb, ráadásul a klasszikus 4231-es sémába is abszolút illeszkedne a lassan és megfontoltan közlekedő játékos, ehelyett bőven epizódszereplő ebben a szezonban. A modern focihoz nélkülözhetetlen, hogy alapból erre a posztra „gyártott”, felfutásokra, kombinatív játékra képes, beadni jól tudó játékosok játsszanak egy olyan gárdában, amely komoly eredményeket szeretne befutni. Mourinho esélye megvolt igazolni egy negyedik játékost a nyáron, de végül ebből a körből nem lett semmi. Részint hibáztatható ezért a portugál, ugyanakkor a Shaw, Valencia tengely mellett gondolhatta úgy, hogy ez a probléma kipipálódhat, a rotációhoz pedig alkalmas játékosok állnak rendelkezésre. Young játszatása így egyáltalán nem tűnik a meleg víz feltalálásának, hiszen valószínűleg José is érzékeli a problémát. Shaw visszatérését pedig nem szabad még leírni, gyökeresen is megfordíthatja a szezon alakulását az angol játéka.

2. Matics és Lukaku

A két játékost lehetne külön elemezni, de a túljátszatás okán érdemes talán egyben kitérni rájuk. A szerb pillanatok alatt olyan fontos eleme lett a csapatnak, mint a legfontosabb fogaskerék, ami nélkül talán a teljes rendszer csődöt mondana. Éppen ezért meg kellene próbálni minél többet rotálni, pihentetni, 70. perc környékén lecserélni Maticsot. A középpályás kiesésével valószínűleg a Herrera-Carrick duóra (esetleg Blind?) hárulna a pótlás, ami azért biztosan hozhatna minőségi változásokat, sajnos a nem jó irányba.

Lukaku helyzete pedig kicsit a tavalyi Ibra szituhoz hasonlít, ha kell, ha nem, folyamatosan játszik a belga támadó. Nyilván Ibra visszatérésével Lukaku több pihenőt kap majd, ugyanakkor most is lenne erre szükség, hiszen a válogatott mérkőzések és a folyamatos 90 percek a klubban érezhetően rátesznek a játék minőségére a csatár produkcióiban. Ráadásul Martial és Rashford remek befejezők, ahogy ezt az idei szezonban is bizonyítják. Martial önbizalmának például alighanem jót tenne még néhány gól és könnyen közelebbről szemlélhetné a kaput a francia. Így egy-egy szituációban nem kellene mélyről és túl szélről indulnia, hiszen tudjuk, hogy mi a támadó legnagyobb fegyvere. A kapuhoz közeli, lendületből érkező 1v1.

3. A szélső támadások

Martial esetét itt újra elő kell venni, de a helyzet igaz Rashford esetében is. Ezeknek a srácoknak egyértelműen az feküdne a legjobban, ha a kapuhoz minél közelebb (szélt és távolságot nézve is) tudnának játszani. Ráadásul, ha a Mourinho-féle klasszikus 4231-ekre gondolunk, akkor pontosan tudhatjuk, hogy mindig jellemezte a csapatai játékát egy gyors (Duff, Özil, Hazard) és ellenállhatatlan szélső, aki tolta a gólpasszokat, de a gólokkal sem maradt adós és alapvetően építette erre a stílusra Mourinho a csapatát. Egy 4231-ben pedig ez logikus is. Így igen nagy rejtély, hogy miért a Mkhitaryan-Mata-Lingard féle labdavezetgetésekből állunk ki, amelyek egyrészt stílusidegenek (már-már azt hittem néha a Huddersfield ellen, hogy Barca meccset nézek), másrészt pedig nem túl eredményesek, hiszen nem nagyon van kit kiugratni (sokszor túl közel vagyunk ehhez a kapuhoz), látványosan kevés a mozgás, a játékosok egymást tapossák és lassú a megvalósítás is.

4. Na, de mi lesz akkor, ha visszatérnek a többiek?

Óriási kérdés, hiszen Mourinho alighanem a Matics, Pogba, Fellaini hármasnak szívesen szorítana helyet a kezdőcsapatban, de ehhez gyakorlatilag másabb felállásra kell berendezkedni, vagy csak szimplán feltolódik a belga hajkirály a kapu elé és Pogba továbbra is mélyebben játszik, Mkhitaryan pedig jóval a szélebbre szorul egy ilyen rendszerben és ez a sors várhatna a már említett túloldali duóra is. Ráadásul ez az elképzelés viszonylag egybitessé teszi a játékot, de így is jelentős javulást vár el a rekordigazolásunktól, aki kozmetikázhatja a szélsőjátékát hiányát, olykor teljes elmaradását, hiszen alapvetően a területet megkapja majd itt a bizonyításra.

Konklúzió

Mourinho már nem tud megváltozni (a barcajax antitézis véglegessé vált) és a jelenlegi felfogásában alapjaiban ilyen típusú játékot láthatunk majd a nagyobb gárdák ellen és a Bajnokok Ligája gigászai ellen is maximum a bunkerből induló kontrafocit tudjuk csúcsra járatni, de ez egyelőre még nem látszik miként kerülhet megvalósításra. Shaw visszatérése, Pogba (visszatérése és) jelentős formajavulása, Fellaini megfelelő használata, Martial és Rashford olykori csatárként bevetése, rugalmasabb, kapuhoz közeli szerepének kialakítása, illetve Matics megfelelő rotálása mind olyan tényezők, amelyek egyszerre lökik jobbra vagy balra a gárda szekerét. Vízválasztó pillanatok lesznek ezek Mourinho itteni karrierjét illetően. Különösen most lesz szükséges valami olyat villantani, amikor az elkövetkezendő hét bajnoki mérkőzésen öt (Chelsea, Arsenal, Manchester City, Watford, Tottenham Hotspur) magas pozícióban lévő csapat ellen lépünk majd pályára.

Azzal fölösleges dobálózni, hogy vajon milyen eredményekkel lennénk elégedettek a szezon végén, az biztos, hogy a jó és izgalmas játék meg fogja hozni az eredményeit, ehhez a fentebbi helyes lépések meghozatalára lenne szükség. A rossz, meghunyászkodó, kockázatot semmilyen formában nem vállaló focit viszont büntetni fogják az ellenfelek és azt nagyon nem szeretnénk Ferguson távozása után alig négy évvel, egy újabb, már negyedik edzőt igyekezzünk leültetni a padra.

 • Beyonder

  új poszt

 • EZS

  szép 😀

  • ketomika22

   ha a cicaharcra írtad, hát zseniális! 😀

   • EZS

    jah, hát lejjebb görgettem, olvasgattam… örülök, hogy van élet a blogon. 😀

 • mddnszksz
 • HarciasToni

  Idén is elérkeztünk arra a pontra, hogy holnap a saját meccsem miatt nem látom a Unitedet és egyáltalán nem zavar… Annyira egyértelmű, hogy már megint 0 lesz a támadójátékunk… A szezont azért nyilván nem temetem, top 4 meglesz és a BL negyeddöntő is szerintem, de amíg a rangadókon ilyen beszari zsozé, addig komolyabb eredményeink nem lesznek. Azért remélem, hogy rámcáfol a csapat, de nem sok esélyt látok rá.

  • Angus

   Nekem iszonyatosan szét kell csapnom magam, hogy ütközés esetén ne a mi meccsünket várjam jobban, hanem a Unitedét. 😀

   • HarciasToni

    Bármennyire is szeretek focizni, azért általában nem érdekel annyira egy megye 2-es meccsem, mint a kedvenc csapatomé, ami jobb esetben bajnoki címért küzd.

    • Angus

     Ó én tökre nem így vagyok vele. A másiknak aktív résztvevője vagyok. (egyébként tökre szar meg zavar ha ütközés van :D)

  • Preston

   2 hét alatt eléggé megváltozott a hangulat mindenhol. 9 forduló után, 2 hónappal a (szerintem) vízválasztó ünnepi időszak előtt.

   Guardian: Is José Mourinho’s negativity a product of his failure to make it as a player?
   ahhoz képest, hogy az egyik legjobb sportrovatuk, már a cím is egy ‘miafaszt’ vált ki belőlem, tabloid-szint. és a héten vótmá ott is olyan cikk, miszerint a Spurs a City elsődleges kihívója. türelem, esetleg, legalább a holnapi meccsig, mielőtt megjósoljuk az egész szezonunkat?

 • Angus

  Gyerekek, ez nagyon nem jó, hogy kettő máspodperc alatt “anyázások”, trágár szavak kerülnek elő, mert nem értetek egyet abban, hogy José a legnagyobb király. Én is szoktam, de csak fellát, és már elég régóta olvasom, hogy legitim legyen. 😉

  Kár amúgy, hogy nem látom a meccset, Ausztriában nyaralok, de a hazai pálya, meg a Jones-Bailly duó visszatérésével talán jobbak a kilátások, mint az elmúlt két bajnokin. Talán nem Lindeblödöt kell nézni, talán támadni is akarunk. Talán nyerünk is. Amúgy a 3 ponton kívül minden más elfogadhatatlan eredmény.
  Glory

 • fella
  • fella

   “Why not?” Mourinho replied when asked if Shaw had a future at Old Trafford. “Because of his words? If you want to speak about his words I would be very disappointed if his words were different, I am always disappointed when a player because he has a new manager, the new manager becomes the best and the old manager becomes very bad, and football is full of examples of lack of character.

   Manchester United manager Jose Mourinho losing faith in Luke Shaw
   “Luke Shaw was just honest. The manager that helped him come to the first-team, the manager that helped him develop in the best moment of his career, is the manager he doesn’t forget, a manager he likes a lot, a manager that maybe one day he would like to be reunited again so for me the perfect words that show Luke Shaw’s character in relation to the people he was happy with.

   “He has a future here but the situation is not easy because he comes from injury after injury after injury he needs two, three, four, five or six matches in a row to play, to make mistakes, to get condition, to get match fitness and I cannot give him that. If he was a central midfielder then yes, because we only have two but at left back we have so many options.

   “So the situation is not easy. But he is in the squad, he works and maybe the opportunity comes.”

   • micsoda opciók

    • fella

     nem győzöm leírni, hogy az egyikkel a kezdőben százszázalékos idén a csapat

     • én nem bántom blindet, de nyilván nem rajta múltak azok a győzelmek. sajnos a középszernél nincs jobb megoldásunk arra a posztra, csak azt mégse mondhatja, hogy soha a büdös életben nem fogja betenni, mert mittudomén mér

 • Sousaphone

  Srácok holnap BPesten leszek! Ugye lesztek Mozaikban, mert akkor eljönnék, hogy végre lássátok a pofám! 😀

  • ketomika22

   Igen, gyere 🙂

  • Pite

   Persze, ketomika helyet megkaphatod!

   • ketomika22

    🙁

   • Sousaphone

    Ezek szerint te is leszel?

    • ketomika22

     Sajnos ott lesz Pite is

     De mas is, de nem arulom el ;P

     • Sousaphone

      Lesz asztalotok, boxotok? És miről ismerlek meg titeket? ☺ EZS nem lesz, pedig őt tudom hogy néz ki.

     • ketomika22

      van egy boxunk, nem tudom pontosan, hogy hányan leszünk, de szerintem megoldjuk. emiatt ne aggódj. arról ismersz meg, hogy mind baromi jó képűek vagyunk. (am majd leírom, hogy milyen ruhában mentem)

     • Sousaphone

      Köszi! De annál azért ugye többet írsz, hogy MU-s mezben leszel?! 😀

     • ketomika22

      Kopasz sracot keress (nem en vagyok)

    • Pite

     Igen! Meg filozofi es Pasztor Laca is (illetve az Isteni ketomikay is)

 • Yossuf_84

  Bailly, Jones OK! Pogba, Fella, Zlatan, Rojo, Carrick NO.

 • reelbeba

  pöcsnek egyszerü dolga lesz: megpakolja a középpályát, amivel hozé nem tud mit kezdeni (ahogy a púl meccs után ö maga mondta), és lehoznak egy kényelmes 0-0-t

  • fella

   ott mondjuk azt mondta, hogy a két bevethető kp miatt nem tudott konkurálni a pool három középpályásával, nem azért, mert ha meglát három középpályást a legjobb gondolata a fokhagyma és az ezüstkereszt

   • Frank O’Farrell

    Jó, de ezt ugye csak nem nyelted be? 🙂

    • fella

     nem is akart, persze, de azert ha nagyon akarna, valszleg tudna. szerintem megint sanchezre fog jatszani amugy, mint majusban, raadasul a védelmet is feljebb lehet tolni kane hiányában. szvsz holnap nyerünk, es ezt ugy irom, hogy a pool ellen doncit vártam

     • Achi

      Így hogy nincs Kane, sokkal jobbak az esélyek. Ha most nem élünk vele, akkor soha. Csak ne 0-0 legyen.

     • Frank O’Farrell

      egészen biztos, hogy nem nyerünk, én vagyok beosztva a meccsre.

     • fella

      amúgy a hethéssy miért nem visz már meccset kommentátorként ebben a szezonban? csíptem tavaly

     • Frank O’Farrell

      nehéz úgy kommentátorkodni, hogy te vagy az állandó műsorvezető a stúdióban.

     • fella

      amit amúgy szerintem semmi nem indokol, az egész stúdiózás lóg a levegőben idén. amennyi képernyőidőt kaptok, azért kb. kár bemennetek

     • Frank O’Farrell

      evvan, kurva sokat fizetnek

     • HarciasToni

      elso yachtodat megvetted mar?

     • Frank O’Farrell

      :DDDDDDDDD

     • Frank O’Farrell

      bár ez tavaly is épp a Spurs elleni hazain tört meg, tudja a franc

    • Chestcontrol

     masfelol meg holnap sem lesz tobb mint ket kp-nk szal a szutu ugyanaz

 • MrFer

  az ember vótmázna egy jót, erre törlik a posztot… ehh…

  • MuriÁgnes

   Ha az a nyilatkozat Jose szajabol hangzott volna el, akkor itt mar kitort volna a Jozsipokalipszis.

 • fella
  • MuriÁgnes

   Kenytelenul Kane-telenul.

  • Chestcontrol

   kane out pogback 😂😂

 • Frank O’Farrell

  mi lenne, ha Shaw maradna egy picit a seggén, megvárná, míg megbukik a portugál fenomén (max 1-1,5 év), és aztán élvezné az életet a hozzánk igazoló Pochettino plüssmackójaként? csak egy vad ötlet.

  • Giggser

   Az 1-1,5 év a poén része, vagy tényleg ennyit jósolsz neki?

   • Frank O’Farrell

    tényleg ennyit. nehéz elképzelnem, hogy pont nálunk cáfol rá a teljes eddigi karrierjére. és ha ez bekövetkezik, akkor teljesen biztos, hogy Pochettino nagyon komoly contender lesz a helyére.

    • Giggser

     A csillagoknak azért jelentősen együtt kell állniuk, de ez nekem is szép vízió, remélem a vezetőség is valami hasonlóban gondolkodik, át kéne ültetni a valóságba. Nem hiszem, hogy sok szurkoló ellenezné a dolgot.

  • Achi

   Nagyon nagy a tétje a most következő időszaknak. El fog dőlni, hogy lesz-e keresni valónk a top4ben, vagy sem. Ha nem, akkor José ennyi volt szerintem. Ha ott leszünk, akkor még van egy dobása jövőre.

  • fella

   Aki csak a kedvenc edzőjével tud teljesíteni, annak semmi helye ennél a klubnál (ld. még Schneiderlin). Az meg a másik, hogy ha Shaw még egy cirka évet lapítana, akkor az lenne a helyzet, hogy gyakorlatilag 4 szezon óta nem mutatott – ilyen-olyan okokból kifolyólag – semmit a profi futballban, miközben egyesek még mindig benne látják A Balhátvédet.

   • Frank O’Farrell

    szerintem meg edző szegénységi bizonyítványa, ha kiemelkedő teljesítményre képes embereket képtelen használni. így járt Lajos Schneiderlinnel, és így jár José Shaw-val, bár ismerve a portugált, én nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez nem egy szakmai érveket nélkülöző izmozás-e csupán, mert ugye ő arra is hajlamos

    • Angus

     egyértelműen vele van ki a faszom, és nem Shaw-val

    • fella

     Shawról Lajos is egy hónap után mondta, hogy “overweight”. Shaw 18 évesen volt kiemelkedő egy olyan klubban, ahol prekoncepciók, pricetag és nyomás nélkül játszhatott egy olyan edző keze alatt, akire apaként tekintett. Ezen kívül volt egy hónap a pályafutása során, amiben kifejezetten ígéretes volt, és ennyi. Ezt ne varrjuk már JM nyakába.

     • Frank O’Farrell

      Rooney hányszor volt overweight? És Ronaldo? Shaw nagy fegyvere a robbanékonyság, eleve azért tudott kurva fiatalon PL-alapember lenni, mert sokkal akceleráltabban fejlődött, mint a kortársai, ebből gyakran lesz elhízás esetileg, ez nem feltétlenül hozzáállás-függő, és akkor LvG kontroll-mániájáról még nem is beszéltem. ugyanakkor aki látta valaha játszani a srácot, az pontosan tudja, hogy kurva nagy prospect, elképesztő tehetség (Lajos második szezonja pl. a hiányában omlott össze, mint a kártyavár), akit elherdálni bűn.

      btw, José KdB-re is mondott anno sok mindent, azok is hogy bejöttek mind, naná

     • fella

      egyrészt kdb-nek nem tört el két helyen a lába 19 éves korában. másrészt shaw általában ifiént sem bírt végig 90 percet, erről cikkek is jelentek meg. a taktikai felkészültségét pedig nem tudjuk megítélni, de talán okkal mondja José, hogy le van maradva.

     • Frank O’Farrell

      jó, akkor jöjjenek a tények:
      első PL-szezonjában: 25 meccs, ebből 19-szer 80+ perc
      13/14: 35/31-szer full 90 perc

      nekem ebből nem az látszik, hogy ne bírt volna a tempót. épp ellenkezőleg, már tiniként is bírta. taktikai felkészültségről meg sok mindent lehet mondani, vagy igaz, vagy nem. egy, a mienknél sokkal kimunkáltabb csapatjátékot játsszó Sotonban anno zokszó nélkül, hibátlanul tette a dolgát, nehéz elképzelnem, hogy ebben a faékszerű José-fociban ne találná meg a helyét, ha az edzője akarná. más természetű itt az ok, nem szakmai: lásd még: KdB.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      A Sotonban ránézésre 10 kilóval könnyebb volt…És az a 10 kiló ha nem is mind zsír, akkor is meghatárózó..Nálunk nem bírta…Azzal az 5 meccsel nem ér jönni…

     • Csordás Adrián

      Ez a gond, hogy még mindig a Sotonos karrierjének adataival takarózunk.

     • Frank O’Farrell

      ? mivel takarózzak? amikor a srác játszik és egészséges, szinte folyamatosan 90 perceket tol, azzal ellentétben, amit Fella állít.

     • Csordás Adrián

      Mással nem lehet. Negyedik szezonját kezdi a klubnál, ezalatt nem tett le annyit az asztalra amire azt lehet mondani hogy: igen, vele előrébb vagyunk.

     • Frank O’Farrell

      jó ég. elhangzott egy állítás (Shaw tini korában sem tudta végigjátszani a meccseket), ezt azzal lehet cáfolni, ha előszedem a tényeket tini korából. ez történt.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Nem tudom, de bennem az maradt meg, hogy az első szezonjában nálunk baromi sokszor le kellett cserélni (azon kevés alkalommal, amikor kezdett), és akkor is tini volt.

     • Frank O’Farrell

      José érkezése előtt 20-szor volt kezdő a Unitedben: mindössze 5-ször cserélték le, ebből egyszer a 80. perc után. Ez a tény.

     • fella

      Megkeresem majd neked a cikket, ha gépnél leszek!

     • Frank O’Farrell

      én készséggel elhiszem, hogy valaki erről cikket írt, de hát látod, hogy folyamatosan tolta a 90 perceket a Sotonban. rosszabb esetben 85-öt. ezek sajnos tények, amiken nem változtat egy újságcikk :))))

     • fella

      Erről is volt benne szó – egyébként meg hány és hány ilyet láttunk, aztán meg kozepes karriereket. Theo Walcott jutott most eszembe például.

     • Frank O’Farrell

      jó, bazmeg, terelsz itt össze-vissza, erre nem érek rá, sry.

     • fella

      mé kell három válasz után rögtön a “:))))))” meg a “bazmeg”, fel nem fogom

     • Frank O’Farrell

      hülyeségeket beszélsz, és direkt. egyetlen állításodat cáfoltam, te meg jössz itt walcottal, akinek semmi köze ahhoz, hogy shaw-t le kellett-e cserélni sokszor tiniként. nem kellett. ez tény, ezt nem lehet fontoskodva elmismásolni, az a szomorú helyzet.

     • fella

      maximum túl távoli volt az asszociáció, a hülyeséget erősnek érzem, meg amúgy sem kell egymást minősítgetni és okatatni.

      meg fogom keresni a cikket, elolvasom, aztán belinkelem neked, ha releváns, ha meg rosszul emlékeztem, akkor beírom, hogy “bocs, rosszul emlékeztem, trú”

     • Frank O’Farrell

      most sem téged minősítettelek, hiszen nem állítottam, hogy hülye vagy. annyit állítottam, hogy hülyeséget beszélsz, hiszen amit állítottál, és amit én cáfoltam, ahhoz semmi köze Walcottnak. ebben remélem megegyezhetünk.

     • fella

      mondom, túl távoli asszociáció volt walcott, de szerintem a hülyeség erős. de persze, ebben simán!

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Szerintem egy sportolóval szemben az minimum elvárás,hogy a súlyát mindig és folyamatosan hozza …Pláne egy fiatalnál, egy 18 – 20 éves kölöknél aki egy top csapatnál van, elfogadhatatlan a tartós fölösleg (Rooney-nál is az volt). Őszintén szólva én fizetést se adnék a túlsúlyos játékosnak, amíg nem hozza a rendes súlyát…Játéktudás: erősen overrated ő, nagyon vékonynak érzem döntéshozatalban és technikailag, baromi jól futja be az üres területeket, de ehhez képest a hatékonyságban inkább csak közepes.

     • http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2015/09/IMG_6088.jpg

      pont ugyanígy vagyok elhízva, borzasztó érzés tud lenni

     • fella

      ez egy éppen 25 hónapos kép

     • Frank O’Farrell

      vagyis épp ekkoriban mondhatta rá Laja, hogy overweight

     • fella

      Laja ezelőtt 14 hónappal mondta

     • Frank O’Farrell

      most akkor egy hónap után mondta rá, vagy 14 hónapja? nem mellesleg 14 hónapja Lajosnak már hűlt helye sem volt Manchesterben…

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Félreérted…A 25 hónappal ezelőtthöz képest 14 hónappal korábban

     • fella

      ezelőtt a kép elott: a kep 15 szeptemberi, laja 14 nyarán mondta

     • Frank O’Farrell

      oké, értem. akkor viszont mégsem állja meg a helyét, hogy a srác szarik a munkára és az edzőire, hisz miután kritizálták, minden felesleges zsírpöttyöt leadott.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Ez egy pillanat…Nem ez a nehéz….Hanem így maradni.

     • fella

      Ja, ez a pályafutása legjobb hónapja utan 2-3 héttel készült kép.

      Amugy nem a testsúlyaval vagy az alkatával van a konkrét gond, az csak egy mellekkorulmeny, ami talan nem annyira sokadlagos.

  • fella

   *maradna egy nagyot a seggén

   😉

  • MuriÁgnes

   Hat nemtom. Ideje lenne mar megmutatni, hogy jobb alternativa, mint Young a balvedo szerepere….

  • oszt ki ad neki szerződést addig?

   • filozofi

    mi kénytelenek leszünk, ha nem akarjuk nyáron ingyen elengedni

    • fella

     engedjük inkább el ingyen, szerintem normális klubvezető egy petákot nem adna érte

     • Frank O’Farrell

      :DDDDDDDDDDDDDDD

     • fella

      na, kiváncsi vagyok, te mint az angol futball talán legnagyobb itteni ismerője, mit gondolsz, mennyit lehetne kérni shawért, amit ki is fizetnek érte, figyelembe véve a fizetési igényeit is? úgy valaszolj, mintha nem én, hanem mondjuk hethéssy kérdezné

     • Frank O’Farrell

      sok októl függ. mivel nyáron lejár a szerződése, kényszerpályán lenne a klub, mivel nyíltan ki van taszítva, szintén. ugyanakkor nagyon kevés a valódi minőséget képviselő alternatíva a posztján, ráadásul HG. 10-15 millió font környékét mindenképp le lehetne gombolni érte, akár télen is.
      (aki kifizetné: egy új tulajjal megspékelt Newcastle, Everton, nota bene: Liverpool, Spurs, West Ham.

     • fella

      oké, HG, de az elmúlt 3 szezonban összesen játszott kb. 10 bajnokit, rengeteg cikk jelenik meg arról, hogy nem elég profi a hozzáállása, és az a helyzet, hogy gyakorlatilag két éve egyáltalán nincs játékban, és tulajdonképpen előtte sem volt teljes szezonja a PL-ben, csak egy, még egy másik klubban. gólpassza talán egy van, gólja egy se, nemtom, nekem tűnik jó befektetésnek. ezen a piacon egy 10-est talán kidobna rá egy kevésbé szofisztikáltan építkező klub, de a mostani fizuját biztos nem kapná meg.

      15-20 korul talan Bertrand is elérhető, aki stabil PL-kvaliti és bejáratott, megbízható profi.

     • Frank O’Farrell

      Bertrand 147 PL-meccsén eddig össze-vissza 13 asszisztot szerzett, ha már feljött ez az érv Shaw-val szemben. nem látom be, hogy ez miért lenne érv, nem ez a dolga, ahogy Luke-nak sem. Ráadásul Bertrand 28, egy polccal feljebb egyszer más leselejtezték, az ilyen arcokért hagyományosan kevesebbet fizetnek ki, mint egy potenciálisan kiemelkedő játékosért. oké, most Shaw nincs a csúcson, de Bertrand több mint 2 éve, télen volt 12 millió font, nem látom be, miért ne lehetne ugyanennyit elkérni érte, ha akarunk-

     • fella

      ma már a fullbackeket is sokszor gólpasszban mérik, ezért hoztam fel.

      az, hogy Shaw nincs a csúcson, nagyon finom megfogalmazása a helyzetnek, a srác érdemben gyakorlatilag három éve nem játszik a Unitedben – ezt Mourinho nyakába lehet varrni (ahogy egyébként szinte mindent), de talán a játékosnak is van hozzá köze, nem csak áldozat.

     • Frank O’Farrell

      három évből egy megy JM nyakába, egy a mexikói hentesébe, a harmadik meg max félig igaz, mert abban a szezonban mindig játszott szinte, ha az egészsége engedte. tehát van az, hogy volt egy sérülésekkel terhelt első szezonja, volt egy kurva jól induló második, amit szétkúrt egy henteslegény, meg van a mostani szitu, ami José alatt eszkalálódott idáig.

     • fella

      Nyilván az eszkalódás időszakára értettem, hogy túlzásnak érzem az áldozati szerepet, főleg hogy az elején JM bizalommal állt hozza, próbálta felépíteni a sérülése után. Aztan valami félrement, szerinted azért, mert Jose benne találta meg az ellenséget, szerintem meg azert, mert a játékos nem tudta megugrani azt, amit ugy tunik, hogy az ittlévők nagyjanak sikerült, vagyis hogy alkalmazkodjon az uj stáb módszereihez, elvarasaihoz, hozzaallasahoz.

     • Frank O’Farrell

      nem állítom, hogy nem így volt. azt állítom, hogy ezt sem te, sem én nem tudhatod, és mivel kommunikáció is csak az egyik oldalról jön (josé oldaláról, neki meg van ebben a műfajban egyfajta történelme), reálisan nem lehet igazságot tenni, bármennyire is megpróbálod leegyszerűsíteni a szituációt. és én spec nem hiszek abban, hogy a gyerek elfelejtett focizni.

     • fella

      Te is annyit tudsz, amennyit en, megis megpróbálod ugy beállítani a dolgot, hogy Shaw kálváriájanak az alapja a Mourinhoval való személyes kapcsolata.

      Azt pontosan tudod, hogy Mourinhonal senki nem a futballtudasa alapjan fog jatszani vagy nem jatszani, hanem a mentalitása, hozzaallasa, küzdeni akarása es tudása az elsődleges szempont.

      Nem állítom, hogy Shaw elfelejtett focizni; azt állítom, hogy Shaw nem tud megfelelni azoknak az elvárásoknak, amiknek meg kellene ahhoz, hogy folyamatosan pályára lépjen a Unitedben.

     • Frank O’Farrell

      José szerint. José szerint ezeknek az elvárásoknak Cuadrado, Szalah, De Bruyne, meg egy sor másik focista sem felelt meg, aztán… Aztán láttuk, mi történt ezekkel a játékosokkal.

     • fella

      José az edző, ez most így alakult. Smalling, Jones, Blind, Herrera, Rashford, Martial, Mata, Miki megugrotta, világpotenciálisanlegjobbbalbekkje Shaw meg nemkellettvolnaeladni Schneiderlin meg nem. Érdekes.

     • Frank O’Farrell

      esküszöm, nem értelek. senki nem állítja, hogy ezek a játékosok MEGUGROTTÁK JOSÉ LÉCÉT, mert nyilván nem, erről hülyeség lenne vitatkozni, mindenki látja azt, ami az orra előtt történik. a vita abban van, hogy szerinted ebben az edzőnek vitán felül igaza van, én meg itt integetk, hogy hahó, ember, ugyanez az edző korábban egy rakat emberre rámondta már ugyanezt, aztán érdekes módon ezek az emberek kurva jó csapatok alapemberei és/vagy világklasszis játékosok lettek. vagyis a vita abban van, hogy megkérdőjelezhetetlen igazságaa van-e az edzőnek, vagy sem. jó reggelt.

     • fella

      te vagy az, aki kilép a kontextusból, mert az a szalah vagy kdb – akár lukaku – messze nem ezeknek a játékosoknak a mai napi szintjén játszottak, rengeteget kellett érniük, tapasztalniuk.

      igen, Mourinhonak van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy ido elott enged el óriási tehetségeket, ezzel elherdálva őket, de ezzel jobb híján egyutt kell élni. plusz Shaw elengedését ennyi idő után senki nem kérhetné úgy számon, mint De Bruynét mondjuk, aki esélyt sem kapott annak idején.

     • fella

      arrol nem is beszélve, hogy JM altalaban a leginkább kompetitiv kluboknal dolgozik, ahol a legritkább esetben van ido felépíteni 1-1 játékost arra a szintre, ahol az említettek most – nehány kanyar utan – tartanak. az ilyen jatekosok elherdalasaban ettől meg persze komoly szerepe volt, de azt latni kell – es szerintem te látod is -, hogy ezek az esetek is jóval árnyaltabbak, mint az a népszerű “kibaszta” kifejezésben kifejezhető.

     • Angus

      hát te hülye baszod

     • fella

      eh

  • Chestcontrol

   azert masfel ev a padon hosszu ido (plane ha hozzaadod az elmult masfel evhez) 😂😂

   • filozofi

    ezt adom, de 22 évesen igazából ki lehet várni, ha tényleg annyira nagyon MU játékos akar lenni az ember

    • Chestcontrol

     ha annyira mu jatekos akar lenni mutasson olyat az edzesen h mou osszehugyuozza magat

     • Frank O’Farrell

      tényleg elhisszük, hogy ezért nem játszik? ez komoly? mindig, mindenhol, mindenkinek megfelelt a hozzáállása, az összes válogatottnál, a korábbi klubjánál, a korábbi edzőinek, de josé beböffent valamit, és azonnal tényként kezeljük? 🙂 a portugálnál ez hatalmi játszma, mittudomén, kell a hely egy mendes-fiókának, példát akar statuálni, üzen a srác ügynökének, ezer megoldá elképzelhető

     • RedMark

      Tuti joci lanya van a dologban

     • MuriÁgnes

      *fia

     • filozofi

      ha személyes ellentét van köztük akármit mutathat edzésen, akkor sem kerül keretbe

  • Fructie

   Mi lenne ha nem sérülne meg es jól játszana? Mi lenne ha nem gondolnád azt, h Pochetino valaha a united edzoje lesz. Tovabbmegyek, mi lenne ha a jelenlegi edzonket beken hagynank, mivel minden téren jobb es tapasztaltabb mint az emlitett edző? Hihetetlen hogy bárki az edző, a kommentek nagy része arról szól, h mi lenne ha valaki más lenne majd az edző…egy vesztett meccs után. Nem akarok ismételni magam, de ez nem szurkolas.

   • Frank O’Farrell

    Ne haragudj, de ki vagy te, hogy megmondd, milyen gondolatokhoz van jogom? Ki a faszba hiszed magad, hogy eldontsd ki szurkoló valójában? Menj a picsaba.

    • Fructie

     Ne haragudj, de igenis haragszom. Ilyenkor hol vannak az adminok? Ez a stílus mégis hogy? Kicsit vegyél vissza a személyeskedesbol!

     • Frank O’Farrell

      Kérdéseket tettem fel, ez mióta személyeskedés? Még egyszer megkérlek rá, nyomatékosan, hogy válaszolj: ki a búbánatos fittyfenének képzeled magad, és honnan veszed a bátorságot, hogy eldöntsd, ki a valódi szurkoló, és ki nem? Mi alapján sértgetsz szurkolói minőségükben embereket, hmm? Ez nem való egy kulturált fórumra, felháborító, aljas, alávaló, minden ízemben visszautasítom az ilyesfajta ítélkezést.

     • Fructie

      Szerinted José szar edző, szerintem te szar szurkoló vagy. Easy as that. A stilusod szemelyeskedo. Mindne izemben visszautasitom azt, h olyan emberek tartsák magukat United drukkernek, akik 1 év után mindenféle random managereket szeretnének a jelenlegi helyett. Teljesen mindegy ki az es éppen h szerepel. Ha valami, akkor ez undorító

     • Frank O’Farrell

      Vérlázító az ilyen szintű ostobaság, ne haragudj. Btw, én valakinek a munkáját kiritizálom, te meg elvitatod a jogom valamitől. Kurva nagy különbség, egyben szépen leírja nagyjából azt a szellemi-emberi minőséget is, amit képviselhetsz az életben. (Vagyis, ha valakivel nem értesz egyet, akkor azt emberi minőségében próbálod megsemmisíteni, erodálni, kizárni egy csoportból, estébé. Csak, hogy értsd: ez a fórumozás legalja, méltatlan ehhez a helyhez.)

     • Fructie

      És meg mindig nem szemelyeskedsz, mi? Egy türelmetlen karogonak tartalak, Csak ennyit mondtam. Szerintme ez belefér. Az es amit es ahogyan te nekem írsz…nagyon nem

     • Frank O’Farrell

      Nem rólad beszélek, hanem arról, amit csinálsz, jó reggelt. Te meg azzal indítottál, hogy nem vagyok igazi szurkoló… Most képzeld el, hogy bemész egy manchesteri pubba, meghallod, hogy valaki kritizálja Josét, te meg odalépsz az asztalhoz, és az arcába vágod, hogy nem is igazi drukker, maradjon már a seggén. Ugye sejted, mi történt volna veled? :)))

     • Fructie

      Nemnem… Képzeld el, h te bemesz a pubba, ahol épp a meccsre hangoljak magukat. Örülnék h végre erős a csapat. Te odalepsz az asztalhoz es elkezdesz okoskodni, h pochetino jobb edző, és inkább Legyen o az edző. Ugye sejted mi történik veled?

     • Frank O’Farrell

      Nem tettem ilyet. Arról nem tehetek, hogy te képtelen vagy írott szöveget befogadni, és értelmezni.

     • Fructie

      Igen en nagyon buta vagyok. Lépjünk ezen túl. A united azért united mert nem az edző kibaszadan gondolkodnak októberben.

     • Frank O’Farrell

      Idéznéd, hol mondtam azt egészen pontosan, hogy basszák ki most, azonnal, októberben? Köszönöm, lekötelezel.

     • Ne már…hol marad a konstans outozás??:)

     • Fructie

      Azt mondtad h másfél év múlva legyen más. Miért nem más legyen? Miért ne lehetne egy edzonket stabilan hosszabb távon. Ahonnan ot elkuldtek onnan nagyon Sok más managert is elkuldtek. Nem szerintem ha a United is ilyen csapat lenne.

     • Frank O’Farrell

      nem, ez sem helyes, sajnálom. mutatom, mit írtam:

      “míg megbukik a portugál fenomén (max 1-1,5 év)”
      egészen pontosan ezt írtam. nem véletlenül, hiszen eddig majdnem minden munkahelyén ennyi időbe telt neki totálisan leamortizálni azt, amit korábban felépített. mondjuk úgy, most is erre SZÁMÍTOK.

     • Fructie

      Nem tudok róla h barhol bármit leamortizalt volna… Vagy ha igen, Akkor ezeknél a klubboknal veleletnul mindne edző Leamortizalta a csapatot..milyen érdekes h pont a chelsea es a realrol van szó… Ahol mindenkit elkuldenem egy rossz félév után. Azért ebben illene egyerteni szerintem.

     • Frank O’Farrell

      igen, hiszen rengetegen álltak kieső helyen a chelsea-vel. ja, nem.

     • Fructie

      És rengetegen nyertek velük bajnokságot is… Ja nem. És rengeteg edző visszahivnak oda ahonnan kibasztak.. Ja, nem

     • Frank O’Farrell

      állításom: szétkúrta amit felépített, aka kiesőhely
      cáfolatod: ja, ilyen kurvára nem jött.

      jó ember, tanulj meg érvelni, de kurvagyorsan, mert szánalmas, amit elővezetsz, magadat röhögteted ki. vagy lemaradtam és te vagy a SE Sas Józsija? Mert akkor bocs, nem illik rajtad köszörülni a nyelvem.

     • tök lényegtelen, hogy ki az edző, nem muszáj szeretni csak azért, mert kedvenc klubod edzője
      és miért ne mondhatná el Frank, hogy kit szeretne a helyére?
      én voltam az elsők között akik outoltak, mikor felmerült az isteni mou neve a klubnál
      nem vitatom az eddigi eredményeit különböző csapatoknál, de a módszereit, a viselkedését, a megnyilvánulásait és a személyiségét viszont marhára nem szeretem szeretett csapatomnál látni
      ez van
      ettől még nem leszünk se kevesebbek, se nem igazi szurkolók

     • Fructie

      Október van konyorogom! Mert lyen szurkoló gondolkodik uj edzoben egy vesztes mccs utan? Hagyjuk már

     • Frank O’Farrell

      úristen, te nem tudsz olvasni. szegény pára.

     • nem egy vesztes meccs után, hanem amióta itt van

   • filozofi

    pedig eladta Rooneyt

    • Fructie

     És? Meg mindig itt tartasz? Vagy csak rendkívül humoros akarsz lenni?

     • filozofi

      Te vagy egy humor

   • Achi

    Igaz, José már leglább bizonyított. A 6. helyre simán bevisz idén is. Kéne lassan külön blog az ő fan klubjának is, ha esetleg új csapata van, ne kelljen ezért új helyet keresni a rajongóknak.

    • Csordás Adrián

     Normál esetben nem arról lenne szó nap mint nap, hogy ami kicsit is nem úgy működik ahogy azt az egyszeri szurkoló szeretné azért csakis szeretett csapatunk edzője, José Mourinho tehet.

     • Achi

      Nem kell sajnálni, elég jól megfizetik ezért. Szerintem (ki tudja) még magyarul sem tud, úgyhogy nem fogják megviselni a kritikáink. Mindenki tudja, hogy hosszútávon milyen focit játszat, ezerszer megbeszéltük itt. Ha kedvenc csapatomtól ezt az unalmas szart kell nézzem, az a minimum,hogy ezért Mourinhot hibáztatom. Ha viszont jó meccset nyom, akkor mindig meg is dícsérem, ahogy pl. az orosz idegenbeli meglepetés alkalmával nem is olyan rég.

    • Fructie

     Tehát o ennyi ert el mióta itt van? Minek ezek a szar dumak? Van egy x es vége mindennek, lehet újra károgni. Üsd be a Wikibe Joset, aztán üsd be a Spurs manageret, aztán gyere vissza es meséld el mit láttál. Eszem faszom megáll

     • Achi

      Ismerem Josét, köszi. A spurs menedzseréről meg nem írtam semmit. Nincs vége semminek, volt United eddig is és lesz azután is,hogy José a következő sztárcsapatot edzi majd. Én csak abban reménykedek,hogy addig valahogy nyer itt egy bajnokságot nekünk is. Addigis hadd kritizáljam már az antifociját, ami akkor sem lett szebb ,ha most mi csináljuk és nem a chesea.

     • Fructie

      Antifoci? Ha megnézed a golaranyunkat, Akkor te ezt antifocinak tartod. A karogok valamit azért jegyezzenek meg: Fergie alatt nem jatszottunk semmivel sem szebb focit. Celfutball volt, mindig már nden körülmények között. Ezért lett o minden idok legjobb edzoje, nem pedig egy wenger, aki szépen játszik mindig, Csak óriási faszokba szalad bele. Szóval ez óriási ongol.

     • Frank O’Farrell

      2009, 2011, BL-döntő. Jó, mondjuk Józsi ilyenben régebben járt mint mi, de talán még rémlik valami a Fergie-féle antifociról, muhhhahaha.

      (Btw, Jóskában nem a defenzivitása a legidegesítőbb, hanem a cinizmusa és a képmutatása. Ez az, ami nem méltó ehhez a klubhoz. Btw, less azért rá SAF mérlegére a rangadókon, és idézd fel azt is, mikor birtokoltuk a labdát 35%-ban az Anfielden, és mikor zártunk egyetlen kapura lövéssel meccset ugyanott. Ha már tények.)

     • Fructie

      Nagyon sokszor megszoptuk a rivalisok ellen. De szerencsére nem hozzád hasonló emberek döntöttek a jovonkrol,ezert maradhatott

     • Frank O’Farrell

      Összehasonlítanád az ő mérlegét José mérlegével? Mintha ezt kértem volna, nem azt, hogy világosíts fel róla, kikaptunk-e valaha. Ja, igen. De hatodikak például a büdös életben nem lettünk a PL-ben.

     • Fructie

      Aham… De amikor BLben Kiestunk a csoportból, ott azért lehetett volna kicsit haborogni… A 6. hely a Europ liga gyozelemmel együtt emlitheto csak.. Szerintem. Kivéve persze ha mindenképp károgni akarsz

     • Frank O’Farrell

      te most voltaképpen miről is beszélsz? mert össze-vissza csapongsz, kérdésekre meg nem reagálsz, sőt, állítani sem állítottál még semmit azon kívül, hogy ki az igazi szurkoló, meg ki nem az. ennek így baromira nincsen ám értelme

     • Fructie

      Pontosan, semmi értelme. A legtöbb meccset folenyesen nyertuk, ráadásul clean sheettel. Mi értelme karogni? Semmi

     • Frank O’Farrell

      Köszönöm, el tudom dönteni, mikor, mit csinálok, de kedves, hogy be akarod osztani az időmet és az energiámat. Kár, hogy se az anyám, se a főnököm, se a csajom nem vagy, tudtommal.

     • Fructie

      …wtf

     • Fructie

      Ja, és a két BL döntő… Szerinted ott nem hibazott Fergie? Meg ó is elismerte a könyvében, h elbaszta mert a saját jatekunkat akartuk jatszani a barca ellen. Mikor vettük meg őket utoljára? Amikor antifocit nyomtunk es ket meccsen volt egy gol.

     • Frank O’Farrell

      nem az antifocival van baj, hanem annak indokolatlan, és eredménytelen, nyakló nélküli erőltetésével. Ferguson általában akkor vette elő, amikor annak helye volt, sőt, sokszor még akkor sem. Józsi ellenben mást se tud, csak ezt, a Huddersfield pl. már azzal kinyírta, hogy odaadta neki a labdát felállt fal ellen. bravúros.

     • Achi

      Annak tartom. Nem csak én, nagyon sokan a világon. De hagyjuk, örülök, hogy te élvezed a meccseit, én ritkán. Persze gondolom, ezt is jobban tudod,mint én. Majd te meghatározod itt az embereknek,hogy mit kell gondolniuk és érezniük. Elég rámenős arc lehetsz 😀

     • Fructie

      Azt gondolsz amit akarsz, csak nem kell állandóan ezen lovagolni. Majd majusban mikor ertekeljuk a szezont. Ennyi

     • Frank O’Farrell

      fogd már fel, jó ember, hogy nem te döntöd el, ki, min lovagol, és mikor. ha nem tetszik a topic, nem olvasod, ennyi.

     • Fructie

      Neked nem tetszik h nem tartalak szurkolonak… Ebből indult az egész. Nem te dontod el, h mit gondolok a kommentedrol es rólad.

     • Frank O’Farrell

      Igen, ez kurvára nem tetszik, és ennek kurvára nincsen helye egy focis fórumon. Megvetem azt, amit megengedsz magadnak, undorodom ettől a hozzáálástól, mélységesen felháborít, hogy ezt itt lehet csinálni, egyben határozottan felszólítalak, hogy fejezd be. Remélem a moderáció is így tesz, mert ez mondjuk jó pár fokkal súlyosabb, mint fella tevékenysége.

     • Fructie

      Miért is? Mert elitelem amit csinálsz? Szerintem ez bőven belefér, egész addig ameddig nem olyan stílusban csinálom, mint ahogy te reagalsz. Ez van…

     • Frank O’Farrell

      Még egyszer elmondom, te nem azt írtad, hogy nem értesz egyet, hanem önkényesen minősítettél engem, mint szurkolót, és kizártál a drukkerek csoportjából. Ezt nem lehet, ilyen a világon nincs, ezért egy kocsmában simán agyonvernek téged a nálam rosszabb arcok. Megengedhetetlen ilyen egy szurkolói fórumon, ne haragudj, ez nem ízlés kérdése. Ez a minimum.

     • Fructie

      Szerintem van ilyen. Nem kell besertodni… Persze ettől meg en elhiszem h igyekszel, Csak nem az egy szurkoló feladata, h egy sikeres csapata sikeres edzojet fikazza októberben. Ezért mindenhol pofanbasznanak.

     • Frank O’Farrell

      nem sértődtem be, egyszerűen megvetlek, és felháborít a létezésed ezen a fórumon. sértesz engem, ahogy minden jó érzésű, intelligens drukkert is. szánlak és megvetlek, a pofánbaszás ügyén pedig állok rendelkezésedre, mondd a helyet és az időt, ne csak a szád járjon

     • csodálatos egymásra találás ez 😀

      nálam már blokkolva van a figura egy ideje

     • Achi

      Szerintem kell. Ezt gondolom, és mivel azt gondolok, amit akarok…

  • box-to-box defender

   Hát, szerintem ha nyárig nem kerül be a csapatba és Mou nem bukik meg, akkor távozik. Jó lenne mondjuk kölcsönadni esetleg a 2018-19-es szezonban, ha belemenne, ha még Mou lesz az edző, de ez nem túl életszerű.

 • RedMark

  Nekem nem tolt be mobilnetrol, de hatha nektek van benne valami erdekesseg
  https://twitter.com/SkySportsPL/status/923595151041286144

 • fella
  • filozofi

   Rose melyik oldalon szokott játszani?

   • Tam

    Bal

    • filozofi

     nekem is ez rémlett, de olyan rég láttam, hogy talán már igaz sem volt

 • Giggser
  • mucus2

   ennek olyan szintű hírértéke volt mintha valaki belinkelné mondjuk egy FBs kommentemet

   • Giggser

    Csak azért tettem be, mert a hivatalos Shaw erre a posztra fejezte ki tetszését. Nem kell mindjárt alázni.

    • mucus2

     1. az nem derült ki ebből h ő lájkolta
     2. semmi alázás nem volt benne, csak nem értettem, hogy mit kell látni ebbe a posztba

     • Giggser

      Bocsi, legközelebb pontosítok.

  • Roland

   sajnos nem az ilyen posztok lájkolgatásával, meg a “szívesen játszanék még egyszer pochettino alatt” szöveggel fog visszakerülni a csapatba

   • Giggser

    Hát szerintem is nagyon rosszul áll a szénája. Én kb letettem már róla.

   • RedMark

    Kiveve ha poch idejon 😀

    • Giggser

     Ha Shaw nem megy Pochhoz, Poch jön Shawhoz?

     • RedMark

      Az lenne a tortenet shawa borsa

   • Giggser

    Amúgy ez a Morata profilkép ez mi??:D

    • Roland

     mikor úgy volt, hogy ő jön és nem Luki, felültem a morata bandwagonra, azóta meg nem volt kedvem lecserélni 😀

 • Pepoka

  https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10155226778002746/

  Tudom, tudom, vótmá 20éve+1napja de akkor is, ez csudálatos volt.

  • Károly Fodor

   Milyen egyszerűnek tűnik a futball.

  • wolandrule

   Úristen, hogy ment a zsuga lábról-lábra… Ők ma is kettészopatnának mindenkit.

 • Csinibob

  http://store.manutd.com/stores/manutd/en/product/manchester-united-ibrahimovic-t-shirt-by-stanley-chow—red—mens/221086

  Ha nem lenne túlárazva és/vagy rossz anyagból és hordanék cuki pólót, venném!

  • Alberti Róbert

   A felét talán megéri 😀

   • Csinibob

    Feléért már rendelném is, legrosszabb esetben meccsnézős lenne

    • Chestcontrol

     alvosnak jopofa de sztem ez
     max 5 eurot ha er. tobbet biztosan nem adnek erte

  • hát ez valami borzalmas:DD

 • Csinibob

  A mai kispályás meccsünkhöz hasonló meccset várok a hétvégén is.*

  *Annyi eltéréssel, hogy a nekik 5 perc után nem kell a seggükön venni a levegőt. #csakaz1:0

  • EZS

   te bírod 5 percig?? 😀

   • Csinibob

    Ha meglövöm az átlövésgólomat 15-ről, akkor lekocoghatok 3 perc után ‘nyújtani’ egyet. 😀

 • Chestcontrol

  amugy nem lenne semmi gond ezzel a ligakupaval, en pl bevezetnem h legalabb 5 sajatnevelesu jatekosnak (ifista v felnott mind1) a palyan kell lennie egyszerre. igy tobb eselyuk lenne a kisebbeknek mivel a city mondjuk nem nyomhat fel egy 300millas C-kezdot de a nagyok ugymond kotelezo jelleggel pihentetnenek/ illetve az akademistak is jatszananak.

 • Angus
  • stanley

   Kurva nagy gáz, hogy három évvel ezelőttről nem sikerült ezen a védősoron valami normálisat csavarni. Bailly doktor az egyedüli rohadt nagy lépés.

   • Fish08

    Illetve Rojo végeleges középre pakolása.

    • stanley

     Szélsőhátvéd hiánya, de a középsők tisztességes rendszeresítés. Mourinhoból még azt is kinézném, hogy vesz egy középhátvédet, egy szélsőhátvédet meg egy Carrick utódot és így megyünk neki a következő szezonnak.

     • crpa7

      középhátvédet minek venne? legerősebb poszt a csapatban

     • stanley

      Annak tűnik? Én most tökre el tudnám képzelni, hogy ki lesz picsázva 1-2 ember. Lindelöf, Rojo és Smalling helyzete kérdőjeles továbbra is. Mindegyiknek más ok miatt. Jones és Bailly helye tűnik biztosnak, de Jones ennyi sérüléssel is életveszély.

     • Fish08

      Rojo nem lesz kirakva, Smalling meg csak akkor, ha nem tudja elfogadni, hogy nem ő a fix pont hátul. Lindelöf már érdekesebb, de szerintem legrosszabb esetben is csak kölcsönbe megy majd.

      A fentebbire reagálva, én örülnék, ha Mourinho kipótolná a keret hiányosságait, nyerne 1-2 bajnoki címet, és békében lelépne válogatottat vezetni.

     • stanley

      Smalling kapcsán én is erről beszélek. Ha a Jones-Bailly kettős lenyomja a szezont, főleg, ha visszatér Rojo és Smalling kiszorul, akkor érdekes lehet a hozzáállása.

     • Angus

      Annyiban biztos vagyok, hogy ilyen Smalling, Jones féléknek a helyén az eszük, nekik a Man Utd a csúcs (egyébként másoknak is, csak ők nem mindig tudják…) és ebből kifolyólag példaértékű a mentalitásuk is.

     • stanley

      Ámen, de azt mondom Smallingban benne van a lelépési esély. Ha nem kap lehetőséget, akkor felbaszhatja magát, mert annál sokkal jobb, hogy ennyit padozzon.

     • RedMark

      Egyelore szerintem jol vannak forgatva a hatvedeink, most vegre lesz mar Rojo is, szerintem egyelore nagyon senki nem panaszkodhat

     • crpa7

      Nekem annak tűnik. Smalling helyzete miért kérdőjeles? Kb. annyit játszott a szezonban mint báji,tudom,hogy sérülés is benne van,de van annyi esze Smallingnak,hogy felfogja, nem fog minden meccsen kezdeni.Jones,Smalling,Báji mind klasszis szint szerintem+Rojo tökéletes kiegészíitő ember,Lindelöföt meglátjuk és még ott van Tuanzebe. Max. akkor tudom elképzelni,hogy jön oda valaki,ha Lindelöf teljesen megbukik. José egy Youngot nem baszott ki nyáron, Rojot,Smalingot nem látom miért küldené el.

     • stanley

      Van 5 kozephatvedunk és Jose még mindig jobban becsulne három kurva masszív kphatvedet, mint öt szétesőt. Keresi is nagyon ezt a párost. Ennyi erővel Bailly is fölösleges volt, mert volt 3 kozephatvedunk es Blind.

 • Schweinsteigerlin
  • Angus

   eret tudnék metszeni geci

   • fella

    az neked shaw, mint nekem hozé

    te egy faros angol tinédzserre, en meg egy koxos ötvenes portugál drogbarora bukom

    nemtom melyik a rosszabb

    • Angus
    • Chestcontrol

     te perisicre is buktal ha jol emlekszem 😂😂

     • fella

      Akit a sajtó szoba hozott velunk azt mind vittem volna

    • Angus

     nagyon szomorú vagyok, mert nagyon tetszett a játéka, a fiatal Bale-re emlékeztetett azzal az elképesztő gyorsaságával. és már két éve, hogy nem láthatom azt a srácot, imádtam nézni

     • fella

      nekem is volt olyan hónapom az ifiben, hogy öröm volt nézni, de aztán hamar elmúlt 🙁

      ettől még értelek persze

     • Angus

      Ha te nem akarod belátni azt, hogy ebben mekkora szerepe van a bokatörésnek, vagy mindenképpen Luke-ra terelni a felelősséget, mondván: ennyi idő után már simán toppon kéne lennie újra, akkor nem tudok veled mit kezdeni.
      Persze az a szép az egészben, hogy senki sem tudja, mi is az igazság. Nekem csak meggyőződésem, hogy Luke Shaw nem az a telibeszarom fajta.

     • Alberti Róbert

      Nekem a legjobb meccse ami beugrik, az a 14/15-ös szezonból a cselzi elleni idegenbeli meccs. Ment mint a meszes egész meccsen. Volt lendület…

     • Angus

      Az első jópár meccse nem volt jó, aztán Lajos első évének második felétől kezdve egészen a sérülésig egyre csak jobb és jobb lett. Aztán azóta meg tudjuk mi van…

  • Preston

   az idő majd választ ad a kérdésekre, de nekem nem először tűnik Shaw puhának. és itt nem a valós vagy vélt súlyfeleslegére gondolok.

 • peety

  Ma neztem a social szarokon pogba es lingard bohockodasat, akkor ez azt jelenti h pogbinho is back?

 • mddnszksz

  remélem ez is vóte má. akkor lefekszem aludni

  ESPN FC: Did you make the right decision?

  When I stood in the tunnel as a Manchester United player, I saw [Cristiano] Ronaldo, [Wayne] Rooney, [Ryan] Giggs, [Paul] Scholes, [Gary] Neville, [Nemanja] Vidic, Rio [Ferdinand], [Patrice] Evra, Edwin van der Sar. I said to myself: ‘Berba, you need to cherish this moment forever, my friend.’ And then I looked at the opponents. They were already beaten.

  https://twitter.com/AndyMitten/status/923536933741105152

  • Schweinsteigerlin

   Olvastam délután, zorall nagyon. Nem is emlékeztem, hogy a City jobb pénzt is ajánlott neki. Szarházi banda.

  • reelbeba

   még úgy is, hogy tíz emberrel álltunk ki!

   • Angus

    Ando a büfében volt

  • Angus
  • Roleee_#JoseOut

   “I went to (Man United’s training ground) Carrington recently. I saw Jose Mourinho and he was very welcoming. I saw the beast, Antonio Valencia. I gave him stick about his English, but he was shy like me.” 😀 😀 😀

  • briliáns férfi

   • fella

    némá, berbában megegyezünk?

    • hát nemtom, szerintem ha kommenteltél volna akkoriban, a picsába küldted volna el 😀

     • Salvatore

      És tényleg. 😀 😀

     • fella

      imádtam

  • Achi

   Ő megbecsülte, hogy ilyen csapatban játszhatott. Bírtam, neki aztán volt stílusa. Ezt sosem felejtem el 😀 : http://stream1.gifsoup.com/view/39905/skill-by-berbatov-o.gif

  • filozofi

   legjobb rész:

   “ESPN FC: How many children do you have?

   Two daughters, aged 7 and 5. And I have two guns for whoever comes to
   date my daughters. They need to know that I have guns before they date
   my daughters! But seriously, as long as everyone is healthy I’m OK and,
   when the time for the big talk comes, when they say: ‘Dad, this is my
   boyfriend,’ I’ll be ready. What can I do about it? It’s coming.”

 • Csekker
 • mddnszksz
 • fella

  a bristollal játszunk, címvédés in the making

  update: hopp EZ KAMU vót, benéztem

  • példátlan bravúr kapujában

   • fella

    hozénóz

   • Achi

    Megéri az A csapatot játszatni, max beáldozzuk a bajnokságot 😀

  • fella

   jellemző erre a kupára, hogy véletelenül sem sorsolták össze a nagyokat, hátha mind továbbmegy

  • Angus

   Chelsea v AFC Bournemouth
   Arsenal v West Ham
   Leicester City v Manchester City
   Bristol City v Manchester United

   • stanley

    Ezúttal nem bohócokkal fogunk játszani a négy között. 😀 Mondjuk az Arsenalt akkor is akarnám, hogy megbasszuk, ha még én is telibe leszarom ezt a kupát.

    • Angus

     hogy innen nem a Chelsea, Arsenal, Sziti, United négyes megy tovább, arra van egy krémtúróm!

     • Chestcontrol

      sztem a city es az arsenal sem fog tovabb menni

  • Angus

   hogy is volt? “it’s a process”

 • Roleee_#JoseOut

  https://twitter.com/LukeShaw23/status/923541722243784704
  Mondom én hogy Csozé a Spurs ellen tartogatja, vagy azért hogy megalázza, vagy hogy ő legyen az istencsászár h meglépte h betette kezdőbe 😀

  • keretben se lesz

   • Angus

    van rá egy sanda gyanúm nekem is 🙁

   • Roleee_#JoseOut

    hiszek az utolsó pillanatig, kivéve Mourinhoban őt már az első pillantnál elengedtem volna 😀

 • CaptainTonio

  a caballero kupát se sorsolják ma ki ha a twitteren múlik

 • Schweinsteigerlin

  https://twitter.com/ManUtd/status/923559876219072512

  Indított az official oldal egy jópofa threadet, érdemes kutatni a replyokban, lehet kincseket lelni benne 🙂

 • fella

  lehet izgulni, most sorsolnak a karalábéban

  jó lenne valami könnyűt kapni, viccből megvédhetnénk a címet

  • Preston

   személy szerint engem ezzel a kupával kapcsolatban csak az érdekel, hogy mikor szüntetik meg végre.

   • fella

    akkor olvasd el azt a cikket, amit eggyel lejjebb linkeltem

    • Preston

     elolvastam és nem tudom mi köze van a ‘kell-e Angliának a ligakupa’ tárgykörhöz.

   • Achi

    Nem kell megszüntetni. Én inkább valahogy úgy csinálnam, hogy azok a csapatok, akik a nemzetközi kupákban érdekeltek az adott szezonban, ne induljanak rajta. Megmaradna a kicsiknek.

    • Preston

     nézettség –> szponzorok –> $$$$ —> motiváció (<<<<<PL-ben maradás/feljutás)

   • Angus

    vagy úgy csinálni, mint Fergie, és feltenni az ifit, ennyi, csá

  • Schweinsteigerlin

   The #CarabaoCup draw has been delayed until 5pm due to a ‘minor technical glitch’

   • ketomika22

    Nem mukodott a labdamelegitogep

   • mddnszksz

    gondolom a probahúzásnál nem ment teljesen hibátlanul az előre megbeszélt bunda

 • fella
  • ZoliH85

   jha szerintem kikapunk de ne igy legyen… de latva h hogy jatszottak a madrid ellen mi meg h a huddesfield ellen…

   • fella

    nem értem, hogy téged még miért nem hívtak sehova szakérteni

  • reelbeba

   elolvastam, ez ének a semmiröl 🙁

 • Zénó

  Szerintetek mi lesz Shaw-al vegul? Mive nyaron lejar a szerzodese es nem is jatszik egyaltalan,szerintem tovabb all…

  • Roleee_#JoseOut

   akkor szimplán barmok vagyunk. Egy játékos sem távozhatna ingyen.

   • fella

    izé, shawért az itt töltött ideje alapján sok pénzt nem lehetne kérni

    régi mantrám, hogy rose-ba kéne beszámíttatni, pochnál dobhatna az árán a praetium affectionis

    • Schweinsteigerlin

     De szerintem ezt a mantrát engedd el, Rose-nak húggyá ment a térde januárban…vennénk egy újabb Hargreavest kb.

     • fella

      akkor marad a celtices gyerek, ő elég ígéretes

     • Zénó

      Mi tortent vele?

     • Schweinsteigerlin

      A jó öreg keresztszalag szakadás, 260 napot hagyott ki.

  • van rá opciónk asszem, úgyhogy megkapja és eladjuk

   • Alberti Róbert

    Hamarabb küldeném el Jóskát mint Shawt, az kurvaélet. Semmi baja nincs szegénynek, erre ez a barom nem is játszatja. Kurvára lenne helye nálunk. Blind meg Young aztán óriási megoldás. A kisebb csapatok elleni meccsen szépen lehetne tolni, hogy legyen önbizalma. Amikor játszott, ment mint a meszes. Mondanom se kell, mennyire kéne egy bitang baloldal a csapatba. Marcival együtt lenne lendület 😎

    • Rio

     “Semmi baja nincs szegénynek” – nagyon érdelel, ezt mire alapozod. A tweetjeiből minden kiderül, kivéve a mentális állapota és a meccsfittsége.

     • Alberti Róbert

      Miért lenne baja ? A lábtöréséből tudtommal teljesen felépült, ami sérüles volt azt írták hogy szeptemberre felépül. Szóval nem látom akadályát hogy többet játszon. De Jóskát ismerjük. Nem értem miért kellene elengedni, amikor nincs alternatíva. Remélem Shawval nem fogja azt eljátszani mint az Sch középpályával az előző szezonban. Mert abba nem lesz köszönet, az garantált

 • Csordás Adrián
 • CaptainTonio
 • Roleee_#JoseOut
  • Túrin Turambar

   oszt előtte mi vót az az öt év, he?

 • Chestcontrol

  pogback votmà?

  • sipi

   má vote.. másfél éve :v

  • Túrin Turambar

   annyiszorvót, hogy azóta mán bele is sérült sérült

 • Achi

  Ez a vótmá poén nagyon toxikus. Szeritnem teljesen szétcseszi blogot. Sokszor felnézek,hogy milyen témák mennek,de így sem tudom lekövetni az összes kommentet. Az, hogy egy csomó mindenre aminek egy részét amúgy nem is láttam még azt olvasom, hogy vótmá, elég idegesítő. Volt már? Örülj neki, lépj túl rajta.

  • Csordás Adrián

   Jobb ma egy vótmázás, mint holnap egy szélsővédőzés.
   Különben ez is vótmá. 🙂

   • Golf

    Egy jó kis Schneiderlin-téma?

    • Csordás Adrián

     Ínyenc! Csak el ne Shawzzuk 🙂

    • devil’s pray

     Fellaini a legjobb téma. Vagy Shaw segge. 😀

  • Salvatore

   No offense, de Te is lejjebb görgethetsz. 🙂

   • Achi

    Oké.

   • infinite_red

    jogos

  • fella

   ugyanakkor arra remek, hogy ha valamit mar megtargyaltunk lejjebb, akkor arrol meg egy beszélgetés par órán belül ne kezdődjön, inkabb a megfelelő helyen folytatodjon

  • RedMark

   Az se jobb ha naponta 10szer kikerul ugyanaz a kep szvsz.
   Nyaron volt egy kep amit nagyjabol 10en megosztottak itt ket napon belul, aztan alig gyoztuk votmazni, en meg kurva viccesnek gondoltam magam es kiraktam 11edjere, aztan kaptam is erte egy virtualis pofont az egyik modtol es toroltek gyorsan 😀
   Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az is zavaro tud lenni am, ha folyamatosan ismetlodnek a dolgok, igy szerintem meg folyamatosan uj a content, ami kiraly.

  • Angus

   egyszer nem írtam oda senkinek 😀

  • Kövi

   Lehet egyszerű vagyok, mint a hullámcsat, de szerintem vicces. A lenti Vótmáren még ezt a szar reggelt is feldobta. 🙂

 • Yossuf_84
 • Preston

  Kane játéka kérdéses szombaton

 • fella

  Lingard snapje alapjan Pogba ismét Manchesterben!

 • The Shawsegg Redemption

  🙁

  • FabianCancellara

   …és még Red is szerepel a filmben

  • MrFer

   ??

   • The Shawsegg Redemption

    a remény rb-jai (igazából lb-jai)

    • MrFer

     közben összeraktam, hogy a nevedet kell nézni 🙂

 • FabianCancellara

  Volt már Arsenallal is itt, most a Liverpool a soros (Soros??)

  http://sinceliverpoollastwonatrophy.co.uk/league-title/

 • Angus
 • fella

  elvileg Pogba november 5-re játékra kesz lehet (Ekip)
  Kane nem biztos, hogy jatszik szombaton (Poch)

  • RedMark

   Hajrol van valami update? Nem lenne rossz hetvegere

 • fella
  • Chestcontrol

   marmint a padra?

   • fella

    igen, az elso 1-2 évben alapvetően 4. számú kp lenne, aztan lepkedhetne a kezdo fele

  • Yossuf_84

   és nem utolsó sorban CB-t is tud játszani.

  • MisterUnited7

   A jelenlegi sérüléshullámot elnézve most nagy szükség lenne egy középpályásra. Persze senki sem gondolta volna, hogy egyszerre hárman is hiányoznak majd a kp-ról.

   akár télen is jöhetne..

  • Preston

   ha nem is Carrick-pótléknak, de középpályára én Tielemanst várom inkább előbb, mint utóbb.

 • crpa7

  Am. tök fura,hogy minden nagy csapat ilyen komolyan vette ezt a karvalybaszó kupát,legalábbis a kezdőket nézve.

  • CaptainTonio

   az arsenal nem annyira

  • Endy919

   Azért no . Nálunk ma az alap kezdőből 10en pihentek , a Cityből nyolcan míg tőletek is kb hatan-heten.

   • crpa7

    igen,akartam írni,h a chelseat leszámítva

   • crpa7

    de nem ilyen full ifi meg C csapatokat küldenek föl a csapatok,hanem A-B vegyest

    • Endy919

     Ja . Már komolyabban veszi mindenki ezt a kupát is , amit nem is sajnálok.

     • crpa7

      mert?

     • Endy919

      Mert egy trófea 🙂

     • crpa7

      hát,de presztízse nem sok van
      persze ez változhat,ha komolyan veszik a nagy csapatok

 • crpa7

  Na,egy riválissal kevesebb.

  • sipi

   bold: következő körben megkapjuk a west hamet és ki is esünk 😛

   • crpa7

    bold: addigra már nem Bilic lesz az edzőjük. Mondjuk ez nem tudom mennyire bold 🙂

 • Csordás Adrián

  Szpörszösödik a szpörsz

  • crpa7

   az igen,pedig kb. fullos kezdőjük van fönt

  • crpa7

   alderweireld,alli,rose,dier,triipier,son,llorente,davies játszik…legalább fáradtak lesznek ellenünk

   • Preston

    ezért lenne jó egy hosszabbítás

  • Fish08

   Nem bánnám, ha ellenünk tennék inkább.

  • Angus

   remélem elmennek a tizikig, és kikapnak 46-45-re.

 • Achi

  Oké, sajnos Mourinhot megint túlszárnyalta Guardiola. Ezt idén az év kifogása:
  “Nem kifogásokat keresek -(persze azért kezded így a mondatot) -de ez a labda egyszerűen komolytalan a ligakupához” Ennyi. Azért nem tudtak nyerni, mert könnyű volt a labda. Persze gondokom csak direkt nekik. 😀

  • Fish08

   Angolul, de vótmá 🙁

   Amúgy, a két legnevesbb aktív edző tud a két legröhejesebb is lenni…

   • crpa7

    ancelotti és van gaal?

   • Achi

    Biztos voltam benne, hogy volt, de most nem volt kedvem kikeresni, hogy kommentálhassam.
    Fura,hogy ennyi év után sem érzik, hogy néha jobb Good game-et mondani és gyorsan lelépni a helyszínről 😀

    • Fish08

     Ugyan, akkor azzal lenne tele a sajtó, hogy megtörtek, lassan pihennek, visszavonulnak.

     Meg szerintem itt pl köcsögpep azt akarta, hogy a sajtó vele foglalkozzon, és ne a játékosaival. Mourinhonál is szoktam ezt érezni, amikor valami hatalmas faszságot böffent be.

     • Achi

      Ez a 21. század, már olyan kiterjed a sajtó, hogy egyszerre tudnak mindennel foglalkozni,már nem lehet ilyen könnyen terelni.

  • Chestcontrol

   persze az ellenfelnek konyebb volt, ok biztosN masik lavdaval jatszottak 😂😂

 • crpa7

  OFF:
  Ha valaki egy kis minőségi footballra vágyik ma este,akkor nézze a Lipcse-Bayernt. Szenzációs ez a Lipcse.
  http://mntvlive.com/frames/bt3inner.php

  • stanley

   Keita remélem a Poolban is ilyen szepen szóratja majd ki magát.

   • crpa7

    mezőny legjobbja volt kb. amíg nem állították ki…meg hát ez a bíró is kegyetlenül szar.Sajna hatalmas igazolás az a Pool részéről.
    Én most látom először ezt a Lipcsét.Nagyon jó nézni őket,60 percig zsebre raktak egy Bayernt.

  • filozofi

   Gulácsi miket szed ki

   • crpa7

    kurva jól véd…előbb ez a dupla ziccer védése…

    • filozofi

     csak néha belepillantok, de azt pont elkaptam, hatalmas volt

     • crpa7

      nagyon jó meccs am.,a színvonal azért nem egy hud-mu
      de majd a tiziknél jön a tizi ölő Gula 🙂

 • Rio

  Veletlenul az m4-re kapcsoltam, magyar kupa, az ujvarosi csk-nak MU-s karszalagja van. Ugyanez forditva remelem soha nem tortenik meg 😀

 • stanley

  U17 angolok a VB döntőben.

  • mddnszksz

   komoly kis brigád. időszerű volna már egy újabb világverseny győzelem az angoloknak
   https://twitter.com/England/status/923178545878269952

   • Preston

    egy kiemelkedő generáció nem jelent semmit, de 3-4 egymást követő garnitúra..ebből már lehet valami.

    • jaja, most mintha kezdene valami elindulni

     • Fish08

      Mondjuk ezzel együtt egy normális kapitányt is kinevelhetnének.

  • HarciasToni

   de sajnos A. Gomes keveset jatszott 🙁

 • Angus

  Teljesen ki van a faszom ezzel a Shaw-üggyel. Nagyon elszomorít. 🙁

  • MuriÁgnes

   Amugy – kovezzetek meg – de ez mar teljesen Shaw sara.

   • ketomika22

    Ami most folyik az tuti. De lehet mondjuk ha korabban nincs hanyagolva nem megy el a kedve. Ezt majd talan megtudjuk valamikor

   • Angus

    Nem tudom, biztos van része benne, de áh… ahányszor eszembe jut a csapat, eszembe jut ez a szerencsétlen is. Egy fél éven keresztül imádtam a játékát.

  • Csumpitáz Béla

  • Túrin Turambar

   ugyan, kár neki ekkora feneket keríteni!

 • MrFer
 • box-to-box defender

  Lingard nagyon teper, hogy megint gólt lőhessen a Wembley-ben 🙂

 • fella
  • rphltylr

   ne legyen igazam, de sztem josé regnálásának sztem ő és ander lesz a 2 vezéráldozata,

   • fella

    shawt vezéráldozatnak aposztrofálni vicces. ander meg heteken belül hosszabbítani fog

    • rphltylr

     hosszabbít, többért tudjuk eladni.

     • fella

      nem fog ő kelleni senkinek annyiért, amennyit kérnénk érte.

      amúgy tegnap már egészen reménykeltő volt a prdukciója, jót tette neki, hogy megint ő lehetett a defenzívebb középső középpályás

     • rphltylr

      nem tudom, nem láttam, de engem sok esetben már a jelenléte a pályán is idegesít, nem szeretem az ilyen mitugrálsz típusú játékosokat.

     • fella

      én sem vagyok tagja a herrera-fanklubnak, és még azzal is tudok azonosulni, hogy néha irritáló jelenség, de ő is remek squad-palyer, szóval nem bántanám.

 • crpa7

  Valaki magyarázza el.,miért kellett tegnap megalázni Shawt ezzel 3 perrcel. Ez azt jelenti,hogy neki itt végleg lefőtt vagy,hogy amíg nem dolgoz le a segébből edzéseken addig max. 3 perceket kap?

  • CaptainTonio

   remélem csak utóbbi. baszki 22 éves, és láttuk már amikor 20 volt hogy mit tud. ha nem próbáljuk meg kitaposni belőle amit szeretnénk az csak a mi hibánk (hozzáteszem szerintem nincs gond a munkamoráljával – bár ez csak jóindulat és szeretet miatt 😀 )

   • fella

    Engem erdekelne, hogy mi különlegeset láttunk 20 éves korában.

    • CaptainTonio

     elszántság, akarat, sebesség, támadás segítés https://www.youtube.com/watch?v=R-u71s3ct0c

     • CaptainTonio

      persze az ilyen videókban minden szar benne van. de egy-két kombinatív megindulás miatt bírtam nagyon. és védekezésben is ott volt. ha meg is verték csellel, sebességből tudott korrigálni. (kivéve everton elleni tizi) 😀

     • Balti

      A baj ezzel az, hogy megnézi az szurkáló, és azt hiszi, hogy van egy fasza balszélsője a csapatának. Közben meg ezt a hét perces anyagot 3 év mukájából lehetett kínnal-keservvel előálítani…

     • CaptainTonio

      igen ezt mondom, hogy nem mérvadó egy ilyen ócska videó, de látszik hogy tud a srác ezt-azt

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Gyorsan futni.

     • CaptainTonio

      -.-

    • Túrin Turambar

     Poch-magic. Lehet, hogy nálunk Kane is szar lenne

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    Az a baj, hogy amikor láttuk mit tud az nem nálunk volt, és nem is 20 éves volt.

    • ketomika22

     Konkretan a seruleseig O volt a legjpbb jatekosunk

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Melyik sérüléséig?

     • ketomika22

      Moreno

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Ne viccelj, kb 5 meccse volt addig abban a szezonban, és úgy emlékszem, volt meccs, ami rajta ment el (tán Swansea)…Az idő megszépíti a dolgokat, de mindegy is, 5 meccs elég kis minta, hogy bármilyen következtetést levonjunk a teljesítményéről

     • ketomika22

      Swansea Romero barátunkon ment el. és nem viccelek. tudom, hogy kis minta, de ott Shaw össze olt rakva és megkapta a lehetőséget. tavaly nem.

  • Chestcontrol

   mondjuk elnezve a bulàjàt annyira azert nem hiszem h osszetorne magat az edzeseken

   • Túrin Turambar

    én semmi botrányosan nagy felesleget nem látok rajta, ami indokolná, hogy minden shaw-s kommentnél meg kelljen valakinek ezt jegyeznie, de lehet, az én ízlésem ilyen csak
    http://media.gettyimages.com/photos/wayne-routledge-of-swansea-city-and-luke-shaw-of-manchester-united-picture-id865960848

    • Chestcontrol

     igen ilyen kepet jennifer lopezrol is lehet talalni

     • Túrin Turambar

      -ez a legfrissebb kép, ami róla készülhetett (tegnap esti)
      -mindenkiről lehet természetesen jó és rossz képeket készíteni
      -azonban a fentiek együtt sem szolgáltatnak alapot a bullyingra, ami Shaw súlyával (BME-seknek: tömegével) kapcsolatos. Sőt, az edzés közbeni mentalitás és a testsúly között sincs egyenes arányos összefüggés.
      -mindezektől persze lehet, hogy Shaw egy botlábú flop, de ennek aligha van köze a segge méretéhez, ami szerintem még hibahatáron belül van egy sportolóhoz képest (de ebben meg Ági a kompetensebb)

     • EZS

      BME-seknek: tömegével! :D:D:D

     • EZS

      Amúgy Ivanovic is egész jól elkavirnyált átlagnál nagyobb hátsóval a PL-ben, ha már a férfiseggek a mai témánk. 😀
      https://i.imgur.com/dmvjY.jpg

     • stanley

      Csak nézzétek meg Hajdu Attiláét és nem lesz több kérdésetek!

     • CaptainTonio

      külön köszönet a tömeg-ért

   • ketomika22

    Halkan megjegyeznem, hogy a farizomtol lesz valaki igazan gyors es robbanekony

    • Angus

     Dr. Ke Tamás?

 • fella
  • rphltylr

   vótmá

   • fella

    Franc, töröld lecci akkor

    • Aljas, hazug, manipulatív alak

     Te is tudod a jobb felső ficakban azzal a bizbasszal.

     • fella

      A threadet gondoltam torolni

 • rphltylr

  lingaard dupla, sose hittem volna, h ez megtörténik.

  • Krunyec

   Szerintem még mindig nem United szint a srác. Bár mostanában ez a fogalom kezd kissé elcsépelté válni. Fellára is ezt mondtuk.. 😛

   • crpa7

    nem alap ember szint,de tökéletes squad player

    • Chestcontrol

     solksjaer is ez volt.

   • rphltylr

    erre gondoltam, h nagyjából, h baromira nem a mi szintünk a srác..

   • infinite_red

    szerintem meg még írjátok le ezerszer, hátha akkor az lesz 🙂

    • Pite

     1.
     Lingard nem United szint

     2.
     Lingard nem United szint

     3.
     Lingard nem United szint

     4.
     Lingard nem United szint

     5.
     Lingard nem United szint

     6.
     Lingard nem United szint

     7.
     Lingard nem United szint

     8.
     Lingard nem United szint

     9.
     Lingard nem United szint

     10.
     Lingard nem United szint

     11.
     Lingard nem United szint

     12.
     Lingard nem United szint

     13.
     Lingard nem United szint

     14.
     Lingard nem United szint

     15.
     Lingard nem United szint

     16.
     Lingard nem United szint

     17.
     Lingard nem United szint

     18.
     Lingard nem United szint

     19.
     Lingard nem United szint

     20.
     Lingard nem United szint

     21.
     Lingard nem United szint

     22.
     Lingard nem United szint

     23.
     Lingard nem United szint

     24.
     Lingard nem United szint

     25.
     Lingard nem United szint

     26.
     Lingard nem United szint

     27.
     Lingard nem United szint

     28.
     Lingard nem United szint

     29.
     Lingard nem United szint

     30.
     Lingard nem United szint

     31.
     Lingard nem United szint

     32.
     Lingard nem United szint

     33.
     Lingard nem United szint

     34.
     Lingard nem United szint

     35.
     Lingard nem United szint

     36.
     Lingard nem United szint

     37.
     Lingard nem United szint

     38.
     Lingard nem United szint

     39.
     Lingard nem United szint

     40.
     Lingard nem United szint

     41.
     Lingard nem United szint

     42.
     Lingard nem United szint

     43.
     Lingard nem United szint

     44.
     Lingard nem United szint

     45.
     Lingard nem United szint

     46.
     Lingard nem United szint

     47.
     Lingard nem United szint

     48.
     Lingard nem United szint

     49.
     Lingard nem United szint

     50.
     Lingard nem United szint

     51.
     Lingard nem United szint

     52.
     Lingard nem United szint

     53.
     Lingard nem United szint

     54.
     Lingard nem United szint

     55.
     Lingard nem United szint

     56.
     Lingard nem United szint

     57.
     Lingard nem United szint

     58.
     Lingard nem United szint

     59.
     Lingard nem United szint

     60.
     Lingard nem United szint

     61.
     Lingard nem United szint

     62.
     Lingard nem United szint

     63.
     Lingard nem United szint

     64.
     Lingard nem United szint

     65.
     Lingard nem United szint

     66.
     Lingard nem United szint

     67.
     Lingard nem United szint

     68.
     Lingard nem United szint

     69.
     Lingard nem United szint

     70.
     Lingard nem United szint

     71.
     Lingard nem United szint

     72.
     Lingard nem United szint

     73.
     Lingard nem United szint

     74.
     Lingard nem United szint

     75.
     Lingard nem United szint

     76.
     Lingard nem United szint

     77.
     Lingard nem United szint

     78.
     Lingard nem United szint

     79.
     Lingard nem United szint

     80.
     Lingard nem United szint

     81.
     Lingard nem United szint

     82.
     Lingard nem United szint

     83.
     Lingard nem United szint

     84.
     Lingard nem United szint

     85.
     Lingard nem United szint

     86.
     Lingard nem United szint

     87.
     Lingard nem United szint

     88.
     Lingard nem United szint

     89.
     Lingard nem United szint

     90.
     Lingard nem United szint

     91.
     Lingard nem United szint

     92.
     Lingard nem United szint

     93.
     Lingard nem United szint

     94.
     Lingard nem United szint

     95.
     Lingard nem United szint

     96.
     Lingard nem United szint

     97.
     Lingard nem United szint

     98.
     Lingard nem United szint

     99.
     Lingard nem United szint

     100.
     Lingard nem United szint

     101.
     Lingard nem United szint

     102.
     Lingard nem United szint

     103.
     Lingard nem United szint

     104.
     Lingard nem United szint

     105.
     Lingard nem United szint

     106.
     Lingard nem United szint

     107.
     Lingard nem United szint

     108.
     Lingard nem United szint

     109.
     Lingard nem United szint

     110.
     Lingard nem United szint

     111.
     Lingard nem United szint

     112.
     Lingard nem United szint

     113.
     Lingard nem United szint

     114.
     Lingard nem United szint

     115.
     Lingard nem United szint

     116.
     Lingard nem United szint

     117.
     Lingard nem United szint

     118.
     Lingard nem United szint

     119.
     Lingard nem United szint

     120.
     Lingard nem United szint

     121.
     Lingard nem United szint

     122.
     Lingard nem United szint

     123.
     Lingard nem United szint

     124.
     Lingard nem United szint

     125.
     Lingard nem United szint

     126.
     Lingard nem United szint

     127.
     Lingard nem United szint

     128.
     Lingard nem United szint

     129.
     Lingard nem United szint

     130.
     Lingard nem United szint

     131.
     Lingard nem United szint

     132.
     Lingard nem United szint

     133.
     Lingard nem United szint

     134.
     Lingard nem United szint

     135.
     Lingard nem United szint

     136.
     Lingard nem United szint

     137.
     Lingard nem United szint

     138.
     Lingard nem United szint

     139.
     Lingard nem United szint

     140.
     Lingard nem United szint

     141.
     Lingard nem United szint

     142.
     Lingard nem United szint

     143.
     Lingard nem United szint

     144.
     Lingard nem United szint

     145.
     Lingard nem United szint

     146.
     Lingard nem United szint

     147.
     Lingard nem United szint

     148.
     Lingard nem United szint

     149.
     Lingard nem United szint

     150.
     Lingard nem United szint

     151.
     Lingard nem United szint

     152.
     Lingard nem United szint

     153.
     Lingard nem United szint

     154.
     Lingard nem United szint

     155.
     Lingard nem United szint

     156.
     Lingard nem United szint

     157.
     Lingard nem United szint

     158.
     Lingard nem United szint

     159.
     Lingard nem United szint

     160.
     Lingard nem United szint

     161.
     Lingard nem United szint

     162.
     Lingard nem United szint

     163.
     Lingard nem United szint

     164.
     Lingard nem United szint

     165.
     Lingard nem United szint

     166.
     Lingard nem United szint

     167.
     Lingard nem United szint

     168.
     Lingard nem United szint

     169.
     Lingard nem United szint

     170.
     Lingard nem United szint

     171.
     Lingard nem United szint

     172.
     Lingard nem United szint

     173.
     Lingard nem United szint

     174.
     Lingard nem United szint

     175.
     Lingard nem United szint

     176.
     Lingard nem United szint

     177.
     Lingard nem United szint

     178.
     Lingard nem United szint

     179.
     Lingard nem United szint

     180.
     Lingard nem United szint

     181.
     Lingard nem United szint

     182.
     Lingard nem United szint

     183.
     Lingard nem United szint

     184.
     Lingard nem United szint

     185.
     Lingard nem United szint

     186.
     Lingard nem United szint

     187.
     Lingard nem United szint

     188.
     Lingard nem United szint

     189.
     Lingard nem United szint

     190.
     Lingard nem United szint

     191.
     Lingard nem United szint

     192.
     Lingard nem United szint

     193.
     Lingard nem United szint

     194.
     Lingard nem United szint

     195.
     Lingard nem United szint

     196.
     Lingard nem United szint

     197.
     Lingard nem United szint

     198.
     Lingard nem United szint

     199.
     Lingard nem United szint

     200.
     Lingard nem United szint

     201.
     Lingard nem United szint

     202.
     Lingard nem United szint

     203.
     Lingard nem United szint

     204.
     Lingard nem United szint

     205.
     Lingard nem United szint

     206.
     Lingard nem United szint

     207.
     Lingard nem United szint

     208.
     Lingard nem United szint

     209.
     Lingard nem United szint

     210.
     Lingard nem United szint

     211.
     Lingard nem United szint

     212.
     Lingard nem United szint

     213.
     Lingard nem United szint

     214.
     Lingard nem United szint

     215.
     Lingard nem United szint

     216.
     Lingard nem United szint

     217.
     Lingard nem United szint

     218.
     Lingard nem United szint

     219.
     Lingard nem United szint

     220.
     Lingard nem United szint

     221.
     Lingard nem United szint

     222.
     Lingard nem United szint

     223.
     Lingard nem United szint

     224.
     Lingard nem United szint

     225.
     Lingard nem United szint

     226.
     Lingard nem United szint

     227.
     Lingard nem United szint

     228.
     Lingard nem United szint

     229.
     Lingard nem United szint

     230.
     Lingard nem United szint

     231.
     Lingard nem United szint

     232.
     Lingard nem United szint

     233.
     Lingard nem United szint

     234.
     Lingard nem United szint

     235.
     Lingard nem United szint

     236.
     Lingard nem United szint

     237.
     Lingard nem United szint

     238.
     Lingard nem United szint

     239.
     Lingard nem United szint

     240.
     Lingard nem United szint

     241.
     Lingard nem United szint

     242.
     Lingard nem United szint

     243.
     Lingard nem United szint

     244.
     Lingard nem United szint

     245.
     Lingard nem United szint

     246.
     Lingard nem United szint

     247.
     Lingard nem United szint

     248.
     Lingard nem United szint

     249.
     Lingard nem United szint

     250.
     Lingard nem United szint

     251.
     Lingard nem United szint

     252.
     Lingard nem United szint

     253.
     Lingard nem United szint

     254.
     Lingard nem United szint

     255.
     Lingard nem United szint

     256.
     Lingard nem United szint

     257.
     Lingard nem United szint

     258.
     Lingard nem United szint

     259.
     Lingard nem United szint

     260.
     Lingard nem United szint

     261.
     Lingard nem United szint

     262.
     Lingard nem United szint

     263.
     Lingard nem United szint

     264.
     Lingard nem United szint

     265.
     Lingard nem United szint

     266.
     Lingard nem United szint

     267.
     Lingard nem United szint

     268.
     Lingard nem United szint

     269.
     Lingard nem United szint

     270.
     Lingard nem United szint

     271.
     Lingard nem United szint

     272.
     Lingard nem United szint

     273.
     Lingard nem United szint

     274.
     Lingard nem United szint

     275.
     Lingard nem United szint

     276.
     Lingard nem United szint

     277.
     Lingard nem United szint

     278.
     Lingard nem United szint

     279.
     Lingard nem United szint

     280.
     Lingard nem United szint

     281.
     Lingard nem United szint

     282.
     Lingard nem United szint

     283.
     Lingard nem United szint

     284.
     Lingard nem United szint

     285.
     Lingard nem United szint

     286.
     Lingard nem United szint

     287.
     Lingard nem United szint

     288.
     Lingard nem United szint

     289.
     Lingard nem United szint

     290.
     Lingard nem United szint

     291.
     Lingard nem United szint

     292.
     Lingard nem United szint

     293.
     Lingard nem United szint

     294.
     Lingard nem United szint

     295.
     Lingard nem United szint

     296.
     Lingard nem United szint

     297.
     Lingard nem United szint

     298.
     Lingard nem United szint

     299.
     Lingard nem United szint

     300.
     Lingard nem United szint

     301.
     Lingard nem United szint

     302.
     Lingard nem United szint

     303.
     Lingard nem United szint

     304.
     Lingard nem United szint

     305.
     Lingard nem United szint

     306.
     Lingard nem United szint

     307.
     Lingard nem United szint

     308.
     Lingard nem United szint

     309.
     Lingard nem United szint

     310.
     Lingard nem United szint

     311.
     Lingard nem United szint

     312.
     Lingard nem United szint

     313.
     Lingard nem United szint

     314.
     Lingard nem United szint

     315.
     Lingard nem United szint

     316.
     Lingard nem United szint

     317.
     Lingard nem United szint

     318.
     Lingard nem United szint

     319.
     Lingard nem United szint

     320.
     Lingard nem United szint

     321.
     Lingard nem United szint

     322.
     Lingard nem United szint

     323.
     Lingard nem United szint

     324.
     Lingard nem United szint

     325.
     Lingard nem United szint

     326.
     Lingard nem United szint

     327.
     Lingard nem United szint

     328.
     Lingard nem United szint

     329.
     Lingard nem United szint

     330.
     Lingard nem United szint

     331.
     Lingard nem United szint

     332.
     Lingard nem United szint

     333.
     Lingard nem United szint

     334.
     Lingard nem United szint

     335.
     Lingard nem United szint

     336.
     Lingard nem United szint

     337.
     Lingard nem United szint

     338.
     Lingard nem United szint

     339.
     Lingard nem United szint

     340.
     Lingard nem United szint

     341.
     Lingard nem United szint

     342.
     Lingard nem United szint

     343.
     Lingard nem United szint

     344.
     Lingard nem United szint

     345.
     Lingard nem United szint

     346.
     Lingard nem United szint

     347.
     Lingard nem United szint

     348.
     Lingard nem United szint

     349.
     Lingard nem United szint

     350.
     Lingard nem United szint

     351.
     Lingard nem United szint

     352.
     Lingard nem United szint

     353.
     Lingard nem United szint

     354.
     Lingard nem United szint

     355.
     Lingard nem United szint

     356.
     Lingard nem United szint

     357.
     Lingard nem United szint

     358.
     Lingard nem United szint

     359.
     Lingard nem United szint

     360.
     Lingard nem United szint

     361.
     Lingard nem United szint

     362.
     Lingard nem United szint

     363.
     Lingard nem United szint

     364.
     Lingard nem United szint

     365.
     Lingard nem United szint

     366.
     Lingard nem United szint

     367.
     Lingard nem United szint

     368.
     Lingard nem United szint

     369.
     Lingard nem United szint

     370.
     Lingard nem United szint

     371.
     Lingard nem United szint

     372.
     Lingard nem United szint

     373.
     Lingard nem United szint

     374.
     Lingard nem United szint

     375.
     Lingard nem United szint

     376.
     Lingard nem United szint

     377.
     Lingard nem United szint

     378.
     Lingard nem United szint

     379.
     Lingard nem United szint

     380.
     Lingard nem United szint

     381.
     Lingard nem United szint

     382.
     Lingard nem United szint

     383.
     Lingard nem United szint

     384.
     Lingard nem United szint

     385.
     Lingard nem United szint

     386.
     Lingard nem United szint

     387.
     Lingard nem United szint

     388.
     Lingard nem United szint

     389.
     Lingard nem United szint

     390.
     Lingard nem United szint

     391.
     Lingard nem United szint

     392.
     Lingard nem United szint

     393.
     Lingard nem United szint

     394.
     Lingard nem United szint

     395.
     Lingard nem United szint

     396.
     Lingard nem United szint

     397.
     Lingard nem United szint

     398.
     Lingard nem United szint

     399.
     Lingard nem United szint

     400.
     Lingard nem United szint

     401.
     Lingard nem United szint

     402.
     Lingard nem United szint

     403.
     Lingard nem United szint

     404.
     Lingard nem United szint

     405.
     Lingard nem United szint

     406.
     Lingard nem United szint

     407.
     Lingard nem United szint

     408.
     Lingard nem United szint

     409.
     Lingard nem United szint

     410.
     Lingard nem United szint

     411.
     Lingard nem United szint

     412.
     Lingard nem United szint

     413.
     Lingard nem United szint

     414.
     Lingard nem United szint

     415.
     Lingard nem United szint

     416.
     Lingard nem United szint

     417.
     Lingard nem United szint

     418.
     Lingard nem United szint

     419.
     Lingard nem United szint

     420.
     Lingard nem United szint

     421.
     Lingard nem United szint

     422.
     Lingard nem United szint

     423.
     Lingard nem United szint

     424.
     Lingard nem United szint

     425.
     Lingard nem United szint

     426.
     Lingard nem United szint

     427.
     Lingard nem United szint

     428.
     Lingard nem United szint

     429.
     Lingard nem United szint

     430.
     Lingard nem United szint

     431.
     Lingard nem United szint

     432.
     Lingard nem United szint

     433.
     Lingard nem United szint

     434.
     Lingard nem United szint

     435.
     Lingard nem United szint

     436.
     Lingard nem United szint

     437.
     Lingard nem United szint

     438.
     Lingard nem United szint

     439.
     Lingard nem United szint

     440.
     Lingard nem United szint

     441.
     Lingard nem United szint

     442.
     Lingard nem United szint

     443.
     Lingard nem United szint

     444.
     Lingard nem United szint

     445.
     Lingard nem United szint

     446.
     Lingard nem United szint

     447.
     Lingard nem United szint

     448.
     Lingard nem United szint

     449.
     Lingard nem United szint

     450.
     Lingard nem United szint

     451.
     Lingard nem United szint

     452.
     Lingard nem United szint

     453.
     Lingard nem United szint

     454.
     Lingard nem United szint

     455.
     Lingard nem United szint

     456.
     Lingard nem United szint

     457.
     Lingard nem United szint

     458.
     Lingard nem United szint

     459.
     Lingard nem United szint

     460.
     Lingard nem United szint

     461.
     Lingard nem United szint

     462.
     Lingard nem United szint

     463.
     Lingard nem United szint

     464.
     Lingard nem United szint

     465.
     Lingard nem United szint

     466.
     Lingard nem United szint

     467.
     Lingard nem United szint

     468.
     Lingard nem United szint

     469.
     Lingard nem United szint

     470.
     Lingard nem United szint

     471.
     Lingard nem United szint

     472.
     Lingard nem United szint

     473.
     Lingard nem United szint

     474.
     Lingard nem United szint

     475.
     Lingard nem United szint

     476.
     Lingard nem United szint

     477.
     Lingard nem United szint

     478.
     Lingard nem United szint

     479.
     Lingard nem United szint

     480.
     Lingard nem United szint

     481.
     Lingard nem United szint

     482.
     Lingard nem United szint

     483.
     Lingard nem United szint

     484.
     Lingard nem United szint

     485.
     Lingard nem United szint

     486.
     Lingard nem United szint

     487.
     Lingard nem United szint

     488.
     Lingard nem United szint

     489.
     Lingard nem United szint

     490.
     Lingard nem United szint

     491.
     Lingard nem United szint

     492.
     Lingard nem United szint

     493.
     Lingard nem United szint

     494.
     Lingard nem United szint

     495.
     Lingard nem United szint

     496.
     Lingard nem United szint

     497.
     Lingard nem United szint

     498.
     Lingard nem United szint

     499.
     Lingard nem United szint

     500.
     Lingard nem United szint

     • Pite

      501.
      Lingard nem United szint

      502.
      Lingard nem United szint

      503.
      Lingard nem United szint

      504.
      Lingard nem United szint

      505.
      Lingard nem United szint

      506.
      Lingard nem United szint

      507.
      Lingard nem United szint

      508.
      Lingard nem United szint

      509.
      Lingard nem United szint

      510.
      Lingard nem United szint

      511.
      Lingard nem United szint

      512.
      Lingard nem United szint

      513.
      Lingard nem United szint

      514.
      Lingard nem United szint

      515.
      Lingard nem United szint

      516.
      Lingard nem United szint

      517.
      Lingard nem United szint

      518.
      Lingard nem United szint

      519.
      Lingard nem United szint

      520.
      Lingard nem United szint

      521.
      Lingard nem United szint

      522.
      Lingard nem United szint

      523.
      Lingard nem United szint

      524.
      Lingard nem United szint

      525.
      Lingard nem United szint

      526.
      Lingard nem United szint

      527.
      Lingard nem United szint

      528.
      Lingard nem United szint

      529.
      Lingard nem United szint

      530.
      Lingard nem United szint

      531.
      Lingard nem United szint

      532.
      Lingard nem United szint

      533.
      Lingard nem United szint

      534.
      Lingard nem United szint

      535.
      Lingard nem United szint

      536.
      Lingard nem United szint

      537.
      Lingard nem United szint

      538.
      Lingard nem United szint

      539.
      Lingard nem United szint

      540.
      Lingard nem United szint

      541.
      Lingard nem United szint

      542.
      Lingard nem United szint

      543.
      Lingard nem United szint

      544.
      Lingard nem United szint

      545.
      Lingard nem United szint

      546.
      Lingard nem United szint

      547.
      Lingard nem United szint

      548.
      Lingard nem United szint

      549.
      Lingard nem United szint

      550.
      Lingard nem United szint

      551.
      Lingard nem United szint

      552.
      Lingard nem United szint

      553.
      Lingard nem United szint

      554.
      Lingard nem United szint

      555.
      Lingard nem United szint

      556.
      Lingard nem United szint

      557.
      Lingard nem United szint

      558.
      Lingard nem United szint

      559.
      Lingard nem United szint

      560.
      Lingard nem United szint

      561.
      Lingard nem United szint

      562.
      Lingard nem United szint

      563.
      Lingard nem United szint

      564.
      Lingard nem United szint

      565.
      Lingard nem United szint

      566.
      Lingard nem United szint

      567.
      Lingard nem United szint

      568.
      Lingard nem United szint

      569.
      Lingard nem United szint

      570.
      Lingard nem United szint

      571.
      Lingard nem United szint

      572.
      Lingard nem United szint

      573.
      Lingard nem United szint

      574.
      Lingard nem United szint

      575.
      Lingard nem United szint

      576.
      Lingard nem United szint

      577.
      Lingard nem United szint

      578.
      Lingard nem United szint

      579.
      Lingard nem United szint

      580.
      Lingard nem United szint

      581.
      Lingard nem United szint

      582.
      Lingard nem United szint

      583.
      Lingard nem United szint

      584.
      Lingard nem United szint

      585.
      Lingard nem United szint

      586.
      Lingard nem United szint

      587.
      Lingard nem United szint

      588.
      Lingard nem United szint

      589.
      Lingard nem United szint

      590.
      Lingard nem United szint

      591.
      Lingard nem United szint

      592.
      Lingard nem United szint

      593.
      Lingard nem United szint

      594.
      Lingard nem United szint

      595.
      Lingard nem United szint

      596.
      Lingard nem United szint

      597.
      Lingard nem United szint

      598.
      Lingard nem United szint

      599.
      Lingard nem United szint

      600.
      Lingard nem United szint

      601.
      Lingard nem United szint

      602.
      Lingard nem United szint

      603.
      Lingard nem United szint

      604.
      Lingard nem United szint

      605.
      Lingard nem United szint

      606.
      Lingard nem United szint

      607.
      Lingard nem United szint

      608.
      Lingard nem United szint

      609.
      Lingard nem United szint

      610.
      Lingard nem United szint

      611.
      Lingard nem United szint

      612.
      Lingard nem United szint

      613.
      Lingard nem United szint

      614.
      Lingard nem United szint

      615.
      Lingard nem United szint

      616.
      Lingard nem United szint

      617.
      Lingard nem United szint

      618.
      Lingard nem United szint

      619.
      Lingard nem United szint

      620.
      Lingard nem United szint

      621.
      Lingard nem United szint

      622.
      Lingard nem United szint

      623.
      Lingard nem United szint

      624.
      Lingard nem United szint

      625.
      Lingard nem United szint

      626.
      Lingard nem United szint

      627.
      Lingard nem United szint

      628.
      Lingard nem United szint

      629.
      Lingard nem United szint

      630.
      Lingard nem United szint

      631.
      Lingard nem United szint

      632.
      Lingard nem United szint

      633.
      Lingard nem United szint

      634.
      Lingard nem United szint

      635.
      Lingard nem United szint

      636.
      Lingard nem United szint

      637.
      Lingard nem United szint

      638.
      Lingard nem United szint

      639.
      Lingard nem United szint

      640.
      Lingard nem United szint

      641.
      Lingard nem United szint

      642.
      Lingard nem United szint

      643.
      Lingard nem United szint

      644.
      Lingard nem United szint

      645.
      Lingard nem United szint

      646.
      Lingard nem United szint

      647.
      Lingard nem United szint

      648.
      Lingard nem United szint

      649.
      Lingard nem United szint

      650.
      Lingard nem United szint

      651.
      Lingard nem United szint

      652.
      Lingard nem United szint

      653.
      Lingard nem United szint

      654.
      Lingard nem United szint

      655.
      Lingard nem United szint

      656.
      Lingard nem United szint

      657.
      Lingard nem United szint

      658.
      Lingard nem United szint

      659.
      Lingard nem United szint

      660.
      Lingard nem United szint

      661.
      Lingard nem United szint

      662.
      Lingard nem United szint

      663.
      Lingard nem United szint

      664.
      Lingard nem United szint

      665.
      Lingard nem United szint

      666.
      Lingard nem United szint

      667.
      Lingard nem United szint

      668.
      Lingard nem United szint

      669.
      Lingard nem United szint

      670.
      Lingard nem United szint

      671.
      Lingard nem United szint

      672.
      Lingard nem United szint

      673.
      Lingard nem United szint

      674.
      Lingard nem United szint

      675.
      Lingard nem United szint

      676.
      Lingard nem United szint

      677.
      Lingard nem United szint

      678.
      Lingard nem United szint

      679.
      Lingard nem United szint

      680.
      Lingard nem United szint

      681.
      Lingard nem United szint

      682.
      Lingard nem United szint

      683.
      Lingard nem United szint

      684.
      Lingard nem United szint

      685.
      Lingard nem United szint

      686.
      Lingard nem United szint

      687.
      Lingard nem United szint

      688.
      Lingard nem United szint

      689.
      Lingard nem United szint

      690.
      Lingard nem United szint

      691.
      Lingard nem United szint

      692.
      Lingard nem United szint

      693.
      Lingard nem United szint

      694.
      Lingard nem United szint

      695.
      Lingard nem United szint

      696.
      Lingard nem United szint

      697.
      Lingard nem United szint

      698.
      Lingard nem United szint

      699.
      Lingard nem United szint

      700.
      Lingard nem United szint

      701.
      Lingard nem United szint

      702.
      Lingard nem United szint

      703.
      Lingard nem United szint

      704.
      Lingard nem United szint

      705.
      Lingard nem United szint

      706.
      Lingard nem United szint

      707.
      Lingard nem United szint

      708.
      Lingard nem United szint

      709.
      Lingard nem United szint

      710.
      Lingard nem United szint

      711.
      Lingard nem United szint

      712.
      Lingard nem United szint

      713.
      Lingard nem United szint

      714.
      Lingard nem United szint

      715.
      Lingard nem United szint

      716.
      Lingard nem United szint

      717.
      Lingard nem United szint

      718.
      Lingard nem United szint

      719.
      Lingard nem United szint

      720.
      Lingard nem United szint

      721.
      Lingard nem United szint

      722.
      Lingard nem United szint

      723.
      Lingard nem United szint

      724.
      Lingard nem United szint

      725.
      Lingard nem United szint

      726.
      Lingard nem United szint

      727.
      Lingard nem United szint

      728.
      Lingard nem United szint

      729.
      Lingard nem United szint

      730.
      Lingard nem United szint

      731.
      Lingard nem United szint

      732.
      Lingard nem United szint

      733.
      Lingard nem United szint

      734.
      Lingard nem United szint

      735.
      Lingard nem United szint

      736.
      Lingard nem United szint

      737.
      Lingard nem United szint

      738.
      Lingard nem United szint

      739.
      Lingard nem United szint

      740.
      Lingard nem United szint

      741.
      Lingard nem United szint

      742.
      Lingard nem United szint

      743.
      Lingard nem United szint

      744.
      Lingard nem United szint

      745.
      Lingard nem United szint

      746.
      Lingard nem United szint

      747.
      Lingard nem United szint

      748.
      Lingard nem United szint

      749.
      Lingard nem United szint

      750.
      Lingard nem United szint

     • Pite

      751.
      Lingard nem United szint

      752.
      Lingard nem United szint

      753.
      Lingard nem United szint

      754.
      Lingard nem United szint

      755.
      Lingard nem United szint

      756.
      Lingard nem United szint

      757.
      Lingard nem United szint

      758.
      Lingard nem United szint

      759.
      Lingard nem United szint

      760.
      Lingard nem United szint

      761.
      Lingard nem United szint

      762.
      Lingard nem United szint

      763.
      Lingard nem United szint

      764.
      Lingard nem United szint

      765.
      Lingard nem United szint

      766.
      Lingard nem United szint

      767.
      Lingard nem United szint

      768.
      Lingard nem United szint

      769.
      Lingard nem United szint

      770.
      Lingard nem United szint

      771.
      Lingard nem United szint

      772.
      Lingard nem United szint

      773.
      Lingard nem United szint

      774.
      Lingard nem United szint

      775.
      Lingard nem United szint

      776.
      Lingard nem United szint

      777.
      Lingard nem United szint

      778.
      Lingard nem United szint

      779.
      Lingard nem United szint

      780.
      Lingard nem United szint

      781.
      Lingard nem United szint

      782.
      Lingard nem United szint

      783.
      Lingard nem United szint

      784.
      Lingard nem United szint

      785.
      Lingard nem United szint

      786.
      Lingard nem United szint

      787.
      Lingard nem United szint

      788.
      Lingard nem United szint

      789.
      Lingard nem United szint

      790.
      Lingard nem United szint

      791.
      Lingard nem United szint

      792.
      Lingard nem United szint

      793.
      Lingard nem United szint

      794.
      Lingard nem United szint

      795.
      Lingard nem United szint

      796.
      Lingard nem United szint

      797.
      Lingard nem United szint

      798.
      Lingard nem United szint

      799.
      Lingard nem United szint

      800.
      Lingard nem United szint

      801.
      Lingard nem United szint

      802.
      Lingard nem United szint

      803.
      Lingard nem United szint

      804.
      Lingard nem United szint

      805.
      Lingard nem United szint

      806.
      Lingard nem United szint

      807.
      Lingard nem United szint

      808.
      Lingard nem United szint

      809.
      Lingard nem United szint

      810.
      Lingard nem United szint

      811.
      Lingard nem United szint

      812.
      Lingard nem United szint

      813.
      Lingard nem United szint

      814.
      Lingard nem United szint

      815.
      Lingard nem United szint

      816.
      Lingard nem United szint

      817.
      Lingard nem United szint

      818.
      Lingard nem United szint

      819.
      Lingard nem United szint

      820.
      Lingard nem United szint

      821.
      Lingard nem United szint

      822.
      Lingard nem United szint

      823.
      Lingard nem United szint

      824.
      Lingard nem United szint

      825.
      Lingard nem United szint

      826.
      Lingard nem United szint

      827.
      Lingard nem United szint

      828.
      Lingard nem United szint

      829.
      Lingard nem United szint

      830.
      Lingard nem United szint

      831.
      Lingard nem United szint

      832.
      Lingard nem United szint

      833.
      Lingard nem United szint

      834.
      Lingard nem United szint

      835.
      Lingard nem United szint

      836.
      Lingard nem United szint

      837.
      Lingard nem United szint

      838.
      Lingard nem United szint

      839.
      Lingard nem United szint

      840.
      Lingard nem United szint

      841.
      Lingard nem United szint

      842.
      Lingard nem United szint

      843.
      Lingard nem United szint

      844.
      Lingard nem United szint

      845.
      Lingard nem United szint

      846.
      Lingard nem United szint

      847.
      Lingard nem United szint

      848.
      Lingard nem United szint

      849.
      Lingard nem United szint

      850.
      Lingard nem United szint

      851.
      Lingard nem United szint

      852.
      Lingard nem United szint

      853.
      Lingard nem United szint

      854.
      Lingard nem United szint

      855.
      Lingard nem United szint

      856.
      Lingard nem United szint

      857.
      Lingard nem United szint

      858.
      Lingard nem United szint

      859.
      Lingard nem United szint

      860.
      Lingard nem United szint

      861.
      Lingard nem United szint

      862.
      Lingard nem United szint

      863.
      Lingard nem United szint

      864.
      Lingard nem United szint

      865.
      Lingard nem United szint

      866.
      Lingard nem United szint

      867.
      Lingard nem United szint

      868.
      Lingard nem United szint

      869.
      Lingard nem United szint

      870.
      Lingard nem United szint

      871.
      Lingard nem United szint

      872.
      Lingard nem United szint

      873.
      Lingard nem United szint

      874.
      Lingard nem United szint

      875.
      Lingard nem United szint

      876.
      Lingard nem United szint

      877.
      Lingard nem United szint

      878.
      Lingard nem United szint

      879.
      Lingard nem United szint

      880.
      Lingard nem United szint

      881.
      Lingard nem United szint

      882.
      Lingard nem United szint

      883.
      Lingard nem United szint

      884.
      Lingard nem United szint

      885.
      Lingard nem United szint

      886.
      Lingard nem United szint

      887.
      Lingard nem United szint

      888.
      Lingard nem United szint

      889.
      Lingard nem United szint

      890.
      Lingard nem United szint

      891.
      Lingard nem United szint

      892.
      Lingard nem United szint

      893.
      Lingard nem United szint

      894.
      Lingard nem United szint

      895.
      Lingard nem United szint

      896.
      Lingard nem United szint

      897.
      Lingard nem United szint

      898.
      Lingard nem United szint

      899.
      Lingard nem United szint

      900.
      Lingard nem United szint

      901.
      Lingard nem United szint

      902.
      Lingard nem United szint

      903.
      Lingard nem United szint

      904.
      Lingard nem United szint

      905.
      Lingard nem United szint

      906.
      Lingard nem United szint

      907.
      Lingard nem United szint

      908.
      Lingard nem United szint

      909.
      Lingard nem United szint

      910.
      Lingard nem United szint

      911.
      Lingard nem United szint

      912.
      Lingard nem United szint

      913.
      Lingard nem United szint

      914.
      Lingard nem United szint

      915.
      Lingard nem United szint

      916.
      Lingard nem United szint

      917.
      Lingard nem United szint

      918.
      Lingard nem United szint

      919.
      Lingard nem United szint

      920.
      Lingard nem United szint

      921.
      Lingard nem United szint

      922.
      Lingard nem United szint

      923.
      Lingard nem United szint

      924.
      Lingard nem United szint

      925.
      Lingard nem United szint

      926.
      Lingard nem United szint

      927.
      Lingard nem United szint

      928.
      Lingard nem United szint

      929.
      Lingard nem United szint

      930.
      Lingard nem United szint

      931.
      Lingard nem United szint

      932.
      Lingard nem United szint

      933.
      Lingard nem United szint

      934.
      Lingard nem United szint

      935.
      Lingard nem United szint

      936.
      Lingard nem United szint

      937.
      Lingard nem United szint

      938.
      Lingard nem United szint

      939.
      Lingard nem United szint

      940.
      Lingard nem United szint

      941.
      Lingard nem United szint

      942.
      Lingard nem United szint

      943.
      Lingard nem United szint

      944.
      Lingard nem United szint

      945.
      Lingard nem United szint

      946.
      Lingard nem United szint

      947.
      Lingard nem United szint

      948.
      Lingard nem United szint

      949.
      Lingard nem United szint

      950.
      Lingard nem United szint

      951.
      Lingard nem United szint

      952.
      Lingard nem United szint

      953.
      Lingard nem United szint

      954.
      Lingard nem United szint

      955.
      Lingard nem United szint

      956.
      Lingard nem United szint

      957.
      Lingard nem United szint

      958.
      Lingard nem United szint

      959.
      Lingard nem United szint

      960.
      Lingard nem United szint

      961.
      Lingard nem United szint

      962.
      Lingard nem United szint

      963.
      Lingard nem United szint

      964.
      Lingard nem United szint

      965.
      Lingard nem United szint

      966.
      Lingard nem United szint

      967.
      Lingard nem United szint

      968.
      Lingard nem United szint

      969.
      Lingard nem United szint

      970.
      Lingard nem United szint

      971.
      Lingard nem United szint

      972.
      Lingard nem United szint

      973.
      Lingard nem United szint

      974.
      Lingard nem United szint

      975.
      Lingard nem United szint

      976.
      Lingard nem United szint

      977.
      Lingard nem United szint

      978.
      Lingard nem United szint

      979.
      Lingard nem United szint

      980.
      Lingard nem United szint

      981.
      Lingard nem United szint

      982.
      Lingard nem United szint

      983.
      Lingard nem United szint

      984.
      Lingard nem United szint

      985.
      Lingard nem United szint

      986.
      Lingard nem United szint

      987.
      Lingard nem United szint

      988.
      Lingard nem United szint

      989.
      Lingard nem United szint

      990.
      Lingard nem United szint

      991.
      Lingard nem United szint

      992.
      Lingard nem United szint

      993.
      Lingard nem United szint

      994.
      Lingard nem United szint

      995.
      Lingard nem United szint

      996.
      Lingard nem United szint

      997.
      Lingard nem United szint

      998.
      Lingard nem United szint

      999.
      Lingard nem United szint

      1000.
      Lingard nem United szint

     • HarciasToni

      nagyon unatkoztal?

     • Károly Fodor

      Sima for ciklus 🙂

     • stanley

      Úristen. 😀

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Nem tudom mit szedsz, de kérek én is.

     • Freeezer89

      öcsém… sokk lesz az a herbál, ájjá lefelé

    • Pite

     KÉSZ, MOSTMÁR LINGARD UNITED SZINT!

     • EZS

      akkor most ugyanezt Mkhitaryan-nal, de copy-paste nélkül! 😀

 • MrFer

  “The kids are always the kids,” said the manager on MUTV. “When they play, it’s nice and it’s good. When they perform well, it’s even better. I think they both had good performances.

  “I would say especially Scott, as he had a big influence in the game in a crucial area. He was very comfortable and strong in midfield. I tried to give Axel good protection. I think Axel started a little bit shaky but he got stability and had a good performance.

  “I decided to play with three because also Victor was perhaps not coming with his confidence levels very high so I decided to play both with the experience of Smalling. It was good for the players to have confidence.”

  • Túrin Turambar

   “The kids are always the kids” (José Zombourinho)

 • crpa7

  “Szerintem Jones visszatérhet, mert ma már a kispadra leülhetett, emellett pedig közölte velem, hogy a hétvégén készen fog állni arra az esetre, ha szükségem lesz rá. Úgyhogy hiszek abban, hogy szombatra még jobb állapotban lesz.”

  “Ettől eltekintve viszont nincs új hírem és reményem se azt illetően, hogy más játékosokra számíthatnék.”

  Ezek szerint vagy altat Mou vagy ismét nézhetjük a csudállatos matic-hernyó tengelyt szombaton.

  • Chestcontrol

   en nem tudom elhinni h semmi fogalma a serilultekrol. ha leult a padra akkor vszinuleg mar jatekra alkalmas kulonben minek ul ott… sztem altat jose

  • infinite_red

   remélem egy 3412-t állít ki a spurs ellen

   ddg – jones, smalling, tuanzebe – vale, herrera, matic, blind – mata – marci, rash

   • fella

    lesz má béji, meg gondolom blind majd a bl-ben játszik, plusz lukaku fix kezdő

    ddg – bailly, jones, smalling – young, matic, herrera, valencia – miki – rashford, lukaku a tippem

   • Yossuf_84

    4231 DeGea- Valencia, Jones, Smalling,Young – Pogba,Matic – Mata,Miki,Rashford – Lukaku

    bold…

 • A tegnapi teljesítménye után elképzeltem hogy Tuanzebe is csatlakozhat a Rashford-Fosu kettőshöz, és kialakulhatna egy United-nevelésű mag a következő 5-10 évre. Nem egy új Class of ’92, csak hát mégis ez lenne a United way (inkább mint a százmilliók minden évben). Ez most egy nagyon erős keret, kevés lyukkal (és ebben vitatkoznék is stanley posztjával, ráadásul bízom Shaw-ban is), jó korban lévő vagy még potenciállal rendelkező játékosokkal. Ha a kiöregedő vagy távozó játékosokat pótoljuk tehetséges ifikkel meg nyári egy nagy igazolással, hosszabb távon akár egy új aranykor is eljöhet.

  • godlikezaza

   Fosu előbb jöjjön vissza kölcsönből (Tuanzebe meg ne menjen oda), és legyen stabil kerettag. Azzal, hogy kölöcsnbe ment sajnos az ő itteni jövőjével kapcsolatban is komoly kétségeim vannak, de ebbe nem akarok most belemenni ezredszerre.
   Jó lenne, ha za lenne amit írsz

   • Persze, nem erre a szezonra gondoltam, de nagyon tetszik amit abban a fos Palace-ben letett eddig az asztalra.

    • crpa7

     az a baj most néztem,h elmúlt két bajnokin már nem kezdett,de tegnap a kabaré kupában igen szval. kicsit hátrébb szorult

  • Rio

   +Mctomi iszonyat bevallalosan, ugyesen es dinamikusan mozgott, remelem, tobb lehetoseget kap igy, hogy a fel CM-allomanyunk roki

   • wolandrule

    Adom. Ami róla először eszembe jutott, hogy Jörg Mutterfickert pont így képzeltem el. 🙂

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    Passzolásban nagyon minimál volt nekem…Persze 20 évesen nem nagy gond ha kerüli a kockázatot, de ebben még sokat kell fejlődnie

  • wolandrule

   Nagyon jó lenne, ha ez így alakulna a jövőben, egyelőre ennek igen nagy akadálya van, Jose.

   • Jó, de Lajos alatt még nézhetetlenebb volt a focink.

    • Achi

     Ez igaz, de a bíróságon sem jó arra hivatkozni, hogy Hitler azért csak gecibb volt, mint én 😀

    • wolandrule

     Ez igaz. Szerintem Jose jól szúrja ki a tehetségeket, de nem építi be őket a csapatba, szóval akkor jöhet az aranykor, ha a következő managert lemákoljuk, és addigra nem sodródnak el a srácok.

     • Preston

      ezt adom, de még kérdőjel, hogy a fentebb említett játékosok vagy akár Fosu, Tuanzabe és McTominay tényleg elegendőek-e egy világszinten top5ös klubhoz, ahova ugye tartozni akarunk.

     • wolandrule

      Meg kell adni nekik az esélyt, ha élnek vele win-win a szituáció. Erre céloztam, Jose alatt ez nem fog kiderülni.

     • Preston

      PL kluboknál egy szezon kölcsön jó fokmérő lehetne. Beckham is így kezdte.

   • fella

    miert vagy meggyőződve rola, hogy masik edzővel sokkal tobb lehetőséget kapnának a fiatalok ilyen eredmenykenyszer mellett?

    józsi faszan használja és igazi felnőtt jatekossa nevelte rasit, az elso csapat közelében tartja tuanzebet, mektominét, itt tartotta volna andreas pereirat, fejlődni küldte el fosut, harmadik számú kapusként szamit joel pereirára, továbbá jol használja lingardot is.

    a tegnap játszókat leszámítva egy-ket tehetséget (gomes, chong) kivéve nem igazan vannak nagy tehetségek az akademian.

    • És 2-0-nál becseréli Lukakut és Maticot.

     • fella

      ez miert ekkora dráma neked? mentunk 2-0-ra, ahol picit megrekedtunk, mikozben tudjuk, hogy ez egy veszélyes eredmény, ezert beküldte a ket seniort, hogy 1) kicsit mozogjanak 2) végleg elvegye a swansea kedvet

      szerintem ez egy okos döntés volt, lezárta a meccset a becserelesukkel, mikozben meg sem izzadtak nagyjából

     • wolandrule

      Az égvilágon semmi veszély nem volt tegnap.

     • fella

      ezt talán ő jobban meg tudta ítélni a padról, mint te a televízión keresztül

     • wolandrule

      Aki látott már pár meccset, vagy focizott valaha, az látta, hogy ez a Swansea a végét várja, ami az ő helyzetükben érthető. Mindegy, hagyjuk mindent tökéletesen csinál a fogadott apád.

     • fella

      Ezt nem állítom, de ez a fajta hüledezés szerintem túlzás.

     • Csordás Adrián

      Ez ilyen, a szurkoló mindig jobban tudja. Ha a legjobbak játszanak az a baj, ha a legjobbak nem kapnak szerepet akkor meg az.

     • MrFer
  • Pite

   Raadasul ugy tunik, hogy az a par eve bevezetett reform nem tett rosszat az akademianak, van 1-2 kiemelkedo tehetsege a korosztalyainknak az ifiben is. Gomes, Gribbin, Buffonge, Burkhart, Chong. Ha ezek kozul 1 vagy 2 megeri a felnottcsapatkort es be tud epulni, az mar extra lenne. 🙂

   • stanley

    Hiszem, ha látom.

   • reelbeba

    tényleg, hogy megy az ifiknek? Mióta butt az edzöjük, elég szarul, nem?

    • fella

     mar nem butt, de szarul

    • Pite

     Hat jelenleg ugy, hogy a 18-19 eves fiaink mindenkitol kikapnak az u23-ban, de a legtobb csapat B jatekosai folyamatosan jatszanak ott, szoval ez ilyen meh dolog.

     Az sem segit, hogy Mou egy csomo sracot kidobott kolcsonbe.

  • Achi

   A kerettel 1-2 posztot kivéve semmi baj sincs szerintem. Nekem viszont határozott véleményem,hogy hosszútávon kell majd egy építő típusú menedzser, aki alkalmazkodni is is képes. Akkor el tudom képzelni, hogy új aranykor jön.

  • stanley

   Kevés lyuk, miért, én azt mondom, hogy sok van? 🙂 Amúgy egyetértek.

 • United82

  Megint nem láttam a meccset (kezd riasztó méreteket ölteni a nem megnézett mecsek száma idén) de Shaw 3 perce az vérlázító. Én télen nem adnám el végleg hanem kölcsönbe adnám egy olyan csapathoz ahol 90%os eséllyel kezdo lehetne és fél éven át gyűjtse a meccseket stb stb. Ha ezalatt a fél év alatt nincs fejlődés , a problémák továbbra is fennállnak akkor nyaron a túra után el kell adni. De ez a 3 perc teljesen értelmetlen ilyen formában.

  • Csordás Adrián

   Ha Shaw lenne olyan jó hogy 90 percen át a csapat hasznára lenne már rég játszana.

 • The Shawsegg Redemption

  hétvégéig lesz Pogba?

 • Giggser

  Tuanzebenek mekkora esélye lehet a következő BL meccsen pályára lépni?

  • reelbeba

   zéró

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   A következőn még talán nem, de ha tét nélkülivé válik, akkor beteszi.

 • Schweinsteigerlin
 • Aljas, hazug, manipulatív alak
 • fella
  • MuriÁgnes

   Amugy passzjatekban eleg jo volt a csako!

  • Tam

   ha ebből az emberből nem lesz kezdő közeli játékos a következő 2 évben, akkor megölök valakit!

   • Chestcontrol

    nekem mektomi is tetszett. nagy cula de a labdaval sem ugyetlen

  • Rio

   Nekem kulonosen az tetszett ahogy rancigalta Routledge-t meg a tizenhatoson kivul de ugy h meg ne essen el, aztan belulre erve mentett.

 • fella
  • Freeezer89

   labda gate

 • crpa7

  Agüero az all time goal scorer mostmá a ciciben?

  • Definitely Maybe

   Az eleg durva teljesitmeny lenne egy 0-0-val zarult meccsen.

   • crpa7

    tizi párbajban belőtte és akkor mondott valami ilyesmit a kommentátor

    • Definitely Maybe

     ja, aztan lattam azt a kozvetitest, jol ki is rohogtek ot

     durva, mert meg az amiknal sem szamoljak a statokhoz a shootoutot eldonto golt (NHL), szoval ez nemtom, hogy jott ki

     • crpa7

      én se értem,de ünnepelték ott agüerot meg a kommentátor is mondta

     • Definitely Maybe

      az dontotte el a parbajt, alap, hogy unnepeltek 😀

     • crpa7

      nyílván,de jobban a szokásonál
      szerintem

 • crpa7

  faszomat

  • filozofi

   érdekes volt ez a tizi lebonyolítás

   • crpa7

    nekem nem tetszik am….a régit megszoktam,meg jó volt az úgy felváltva

    • filozofi

     szerintem sem kéne variálni

     • filozofi

      nem értem hogy ez a rendszer miért lenne igazságosabb

     • stanley

      Amúgy én sem. Elkúrja az első, utána bevernek kettőt, aztán onnantól kezdve olyan a nyomás, hogy beszarás. Amíg az előzőnél arról beszéltek, hogy az van előnyben, aki kezdi, szerintem itt meg az, aki a második a párbajban. Még akkor is, ha teszem azt az első belövik és kettőből egyet kihagynak, mert utána az ellenfél is kettővel jön, hibázhat egyet.

    • Angus

     miféle tizipárbaj volt?!

     • crpa7

      már bevezették az új rendszrt a tizi párbajoknál. “A” csapat kezd,lő egyet és utána felváltva kettőt-kettőt lőnek.

     • Angus

      remélem csak karalábé kupás böszmeség

     • crpa7

      konföderációs kupán is ez volt asszem, és valamiért az rémlik,h ez lesz hivatalosan is nagy tornákon is,de ne legyen igazam

     • reelbeba

      A holland kupában benézte a bíró, ABBÁ-ban lötték a tiziket, aztán kiderült, hogy ott még a régi szisztem van. A kiesö csapat fellebbezett, és újrajátszották, de nem az egész meccset, csak a tiziket! Természetesen most a másik csapat nyerte
      https://www.google.co.uk/amp/www.telegraph.co.uk/football/2017/10/12/dutch-side-lose-retaken-penalty-shoot-out-three-weeks-winning/amp/

 • Pite

  Az amúgy volt már, hogy a Pool az U23 meccsre elküldte a fél felnőttcsapatát nálunk meg az u19 játszott Riley-vel, Wilsonnal és Mitchellel felturbózva?

  • Roleee_#JoseOut

   Kell nekik a sikerélmény.

 • MuriÁgnes

  Kocsogok

 • crpa7
  • crpa7

   késik a sztrím

  • MuriÁgnes

   Remelem, kiszopnak.

   • crpa7

    én is szorítok a wolvesnak

   • crpa7

    bravo elintézi, reméljük:)

    • mucus2

     elintézte ja

     • crpa7

      nem így gondoltam 🙂

 • crpa7

  A city még mindig nem vezet pedig bent van gündogan,touré,sterling,de bruyne,silva,agüero,stones,walker,sané
  kóklerpepsi

  • crpa7

   * silva csak volt

  • Pite

   Pedig 9 helyen változtatott a hétvégi meccsükhöz képest a Wolves edzője 😀

   A City B csapat olyan erős mint egy champocsapat. Ezt azért jó tudni. Ha jönnek a sérülések szarban lesznek

 • Csumpitáz Béla
  • MuriÁgnes

   Ez ki a ftokom?

   • Csumpitáz Béla

    rosszul linkeltem. A lényeg, hogy Miki nem jelölte a 3 legjobb edző közé Murit.

    • MuriÁgnes

     Achi sem jelolte 🙂

    • stanley

     Amúgy komolyan, a sajtó manapság már csak arra jó, hogy bizonytalan pletykákat és ellenségeskedéseket hozzon össze. A faszom ki van vele. És, mi van akkor, ha nem jelölte? Nem is értem.

     • reelbeba

      mivel az egész csak smúzolás, általában csapattársakat, saját edzöket jelölnek, szal elég fura. Mindenesetre még jobban megkedveltem mikit, ha ez igaz

 • fella

  bazeg, már megint az van, hogy két meccs után negyeddöntősök vagyunk. 4 meccsre a kupagyőzelem? 😀

  • fella

   tudom, “kupa”győzelem

  • crpa7

   sorsolás mikó lösz?

   • filozofi

    szerintem a holnapi kör után

  • reelbeba

   ez a mai vállalható volt, még a lineup is szódával. Persze nem hozé lenne ha a reserve plajákat cserélt volna be a végére, vagy ha nem alázta volna meg sót. Mindegy. Ha így állunk hozzá, akkor tölem oké

   • jo de hat azert shaw szar is

    • reelbeba

     hejhó

  • stanley

   Nyolcaddöntő?

   • stanley

    Jesszus, ez már tényleg a negyeddöntő. Hát, kár, hogy a City vagy az Arsenal nem esik ki. Esetleg holnap a Chelsea mondjuk. Bár én továbbra sem a Ligakupáról álmodok.

    • Chestcontrol

     ez az arzenal verheto. am meg nem gaz ha mennek meg egy kort. milyen volt szelsohadvedtol holpasszt latni Stan?

     • stanley

      Még akkor is élvezet, ha most nyilván fentebb játszottak a szélsőhátvédeink. Vészhelyzetben vagy 1-1 meccsen elő lehetne venni ezt a formációt. Young, Blind, Darmian nem menthetetlen benne, Shawnak meg szerintem feküdne, de megnézném a rossz életű Lindelöföt is ezen a poszton.

  • Chestcontrol

   bezzeg a pool mar letudta idenre 😂😂😂

 • crpa7

  Nem láttam a meccset,csak a gólokat. Tuan Zebe milyen volt?

  • Benő

   Szerintem fasza, gyors, erős, határozott, és okosan faultolt.

 • mddnszksz
 • Dyer

  Hát baszki, a Lingard interjúból kb csak a kérdéseket értettem, pedig nem ma kezdtem angolul beszélni…

  • Angus

   Ferguson sub nélkül törökül van nekem.

 • Schweinsteigerlin

  Ha csak egyet kívánhatok az legyen, hogy Shaw legyen a régi újra..nem is néz ki úgy mint egy sportember 🙁 Akkora a picsája mint a honvéd lónak.

  https://twitter.com/everything_utd/status/922925025010663424

 • MuriÁgnes

  Azert mi voltunk az egyetlenek, akik idegenben gyoztek!!!
  #koklerjoco

 • Freeezer89

  az öregasszony honnan akasztotta ezt a nketian kölyköt?

  • stanley

   Nem mindegy? Most két hétig ezen fognak élvezkedni az Arsenal szurkolók. 😀

 • Chestcontrol

  off: sztetek a baglyot kivagjak a CPtol meg karacsony elott?? 😅😂😂😂😂

  • stanley

   West Ham, Everton, Stoke, Bournemouth négyes lesz a következő négy hazai meccsük, plusz Brighton és WBA idegenben, meg egy Spurs kaland. Ha itt sem jönnek vissza a képbe, akkor már akkor mehet Roy, de szerintem ez menni fog nekik annyira, hogy maradjon még a vén bagoly.

 • MuriÁgnes

  Winger!!!

 • MuriÁgnes

  Dontetlennel ujrajatszas?

  • fella

   hosszabbítás

   • MuriÁgnes

    Kar

  • sipi

   itt is kellene olyan szabály mint a budapest kupában, h döntetlen esetén az alsóbb osztályú csapat jut tovább 🙂

 • Chestcontrol

  Lukaku minek volt am a palyan??? ennyit akkor is mozgasban lett volna ha csak melegit

 • Rio

  Na nezzuk a Arzenalt

 • mddnszksz
 • Giggser

  Lindelöf fehér lepedő!

 • fella

  a cici közben hazai pályán 0-0-pozik a wolverhamptonnal, uccsó 15 percet érdemes elcsípni azoknak, akik minőségi fodballt akarnak nézni lefekvés előtt

  • devil’s pray

   Stream-et tudsz?

  • fella

   tavaly ilyenkor estek ki ellenünk okosan

  • reelbeba

   quadruple a cél, megmondta a sziti board, nem kell a bohóckupát is megnyerni

   • fella

    de akkor mi a negyedik? a komüniti sild? vagy pep tud egyszerre bl-t és el-t nyerni?

    • Chestcontrol

     ezzel a kerettel siman 😂😂

   • Csumpitáz Béla

    ahhoz pont kellene ez a kupa is

    • reelbeba

     háde a cs is kupa, hozé óta tudjuk

     • Csumpitáz Béla

      de azt meg az Arsenal nyerte

  • Csumpitáz Béla

   ezek ugyanazt a szélről beadom valakinek játékot nyomják, amit mi szoktunk hasonló helyzetben

   • fella

    a 160 centis támadóknak ívelgetnek

    • Csumpitáz Béla

     ennyivel hülyébbek, mint mi, nekünk ott vagy ilyenkor te

 • MuriÁgnes

  BESZOPTATOK!

 • Pite

  Azert az megnyugtato, hogy a masodikszamu kapusunk jobb mint a PL masik 19 csapatanak 80%-nak a kezdokapusa

  • imádom Romero-t
   nem tudom, #embere-e valakinek, de remélem nekem:))

   • Chestcontrol

    nalam tuja a MOTM hihetetlen a pali 😅😂😂😂😂

 • sipi

  de Gea who??

 • Achi

  Romero ma is nagyon ott volt.

 • Freeezer89

  baszod Sónak akkor a segge mint kardasiannak

  • devil’s pray

   Anderson után kellett egy újabb segges a brigádba.

   • Freeezer89

    de Anderson szerethető figura volt, meg voltak jó es emlékezetes meccsei is 🙂

    • Chestcontrol

     voltak meccsei is 😂😂

     • Freeezer89

      :DD

    • devil’s pray

     Ez igaz, nekem kedvenceim közé tartozott, kár, hogy nem lett belőle nálunk semmi.

  • MuriÁgnes

   Nyomtam a zoom outot, kulonben ra nem fert volna a kepernyore.

  • Chestcontrol

   nem csak kilot de sztem evekwt is szedett fel

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   Izom.

 • Furkóúr

  Egy hasonló eredményt el tudnèk viselni a hètvègèn, de addigra elfelejt a csapat focizni.Sajnos

 • fella

  jó hát a boldjaim nem jöttek be, de az a szabály továbbra is érvényes, hogy amikor blind kezd, akkor a csapat nyer

  • Giggser

   A logikám alapján, akkor ha Blind minden meccsen játszana akkor mindent megnyernénk. Basszus valaki szóljon Josénak!!

  • reelbeba

   *amikor a junájtides pizsamaalsóban nézem a meccset, nyerünk

   • reelbeba

    de télleg!

 • MuriÁgnes

  Mekkora segge van

  • Pite

   Lukakunal bezzeg nem zavart

  • fella

   ott tárolja a futballtudását

  • wolandrule

   Hrabal csettintene, hogy jó kis faroscica.

 • Pite

  Parittyasok meg tuloroznak ugy nez ki

 • MuriÁgnes

  Kezdodik a shaw

 • Furkóúr

  Bevásárló listán karikázza mit vett meg eddig:)

  • Csumpitáz Béla

   szerintem egyedül amőbázott. és nyert.

   • devil’s pray

    Á, dehogy. Betolta a buszt, mert az x jó idegenben. 🙂

 • Pite

  Vegre van ideje Lajos keresztrejtvenyet fejtenie Josenak. 🙂

  • RedMark

   Igazabol az egy ilyen kincskeresos feladvany, amit meg Fergie irt. Aki megfejti az megtalalhatja Ferguson-orokseget es visszajuttathat a csucsra.

 • Giggser

  Ha Mourinho becseréli Shawt, aztán szokásához híven hamarabb bemegy az öltözőbe, na az az igazi geciség.

 • Freeezer89

  ez egy becsületes férfimunka volt a csapattól, de mi Ki mondottan nagyot mentünk 😀

 • devil’s pray
 • Roleee_#JoseOut

  Biztos tartogatja Shawt a Spurs ellen

 • Pite

  De csak azert, hogy lehessen rola evvegi bestof videot csinalni

 • reelbeba

  bekaki, apu megengedte sónak hogy játszon egy kicsit a nagyokkal

 • Achi

  Jöhet a Luke show! Én mondjuk 1 percet adtam volna neki. Ha addig bizonyít , akkor tud a gyerek.

 • fella

  becseréli sót 5 percre, mekkora geci, imádom

 • Freeezer89

  ki a bíró?

  • CaptainTonio

   Madley

  • devil’s pray

   Nem mindegy? Egy fasz, mint mindig. 😀

   • Freeezer89

    eleg fogalmatlan csoro

  • MuriÁgnes

   A fekete ruhas.

  • Csumpitáz Béla

   akinél a síp van

  • Achi

   Nem, az nem lenne Fer.

   • CaptainTonio

    :DDDDDDDDDDDDDDD

   • MrFer

    Én???

   • EZS

    😀

   • reelbeba

    a hét poénja

    • Achi

     A csúcson kell abbahagyni. Azt hiszem a Spurs ellen már Keane-os lenne.

 • reelbeba

  Ez az A csapat a szvenzinél? Mer akkor ki fognak esni

  • Freeezer89

   :DDD

  • devil’s pray

   Ez egy pl csapat? Pont ezen gondolkoztam, hogy ezek most kiestek-e tavaly vagy megúszták?

  • fella

   én azon gondolkodom, hogy vajon ők ma tovább akartak menni, vagy a méltósággal kiesés volt a cél

 • Pite

  Na tessek ott volt az a testcsel Victortol. Az igazi Lindebloff

 • Pite

  Ha most Axelrol kapunk egy golt, akkor mondhatjuk, hogy Two-One-Zebe.

 • reelbeba

  labdavót te majom

  • Freeezer89

   jóvan a… belefér

 • amit eddig axelből láttunk, teljesen fölösleges volt középhátvédbe invesztálni

  • Angus

   bizony, és Lindelöf nem tudom hogy jön ki ebből a szarból, jelenleg kb. a nőjére is fordítva fekszik rá

   • wolandrule

    Á, melléugrik.

    • MrFer

     Másik szobában

   • Pite

    Jelenleg en fekszem a nojen tes

    • Giggser

     A nője éppen matracot próbál venni, mert Lindének azt sem sikerült a hétvégén.

     • Pite

      Nekem jo a matracom, atjott kiprobalni

    • Angus

     azt adnám tes

  • reelbeba

   (és fosut is elküldte, hogy helyet csináljon a svédnek)

 • Pite

  Juhuuu rolunk beszel a tag. Lecci mondd be elo adasban, hogy “Pite faterja keljen fel”, mert elaludt a meccsen. Koszi tes!

  • Freeezer89

   mit mondott? azt is bemondhatna, hogy Csabi épp szabad (if u know what I mean dear Barbi!)

   • EZS

    Ez köztudott. (Free ezer) 😀

 • MisterUnited7

  Remélem meggyőzte Mout a mai 3-4-1-2-es hadrend működése és hétvégén is ezt fogjuk használni.

  • Gyere_haza_Laja

   hazaiban jó az X?

 • Achi

  Ide a ZS csapat is jó lett volna. Max kiesünk, ki a faszt érdekel? Nem nomális ez az ember. Remélem végigmegyünk a kurva döntőig,hogy aztán arra lehessen fogni, hogy miért vagyunk megint 6. helyen.

 • devil’s pray

  Ki kapott sárgát(?) 🙂

 • mddnszksz

  Maticot meg Lukakut sztem csak azért hozta be, hogy mindenkinek megmutathassák az új cipőiket.
  Amúgy Matic 2 perce van a pályán és 2 olyan through ball-t adott, amit előtte kb 6 kis passzal hoztunk össze.

  • stanley

   Ez igaz, de nem értem miert kell egy percet is játszania neki is meg Lukakunak is.

   • Freeezer89

    Lukakunak nem ártana egy könnyű kis gól, amit az elmúlt pár meccsen művelt, az elég keserves volt

 • MuriÁgnes

  vedowelbeck

  • Pite

   Akarod mondani Welback?

 • Furkóúr

  Palacknál lassan kèrik a kövi managert😀

 • reelbeba

  mektomi és tunya is jónagyot bénázott most

 • peety

  Ander kezd hétvégén, ahogy rashford is nem gondolom, h akar matic akar lukaku elfaradna 20 p utan

 • MuriÁgnes

  Lingard nagyon hepi a palyan.

  • Pite

   A huddersfield ellen is o volt a legaktivabb es a legkezdemenyezobb 0-2-nel es 1-2-nel is. Nem lepodnek meg ha o kezdene szombaton

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   Jó lenne egy mesterhármas.

 • Furkóúr

  Itt janizik az “A csapattal” joska , aztán a hètvègèn meg induljon a fal??

  • EZS

   Induljon a banzáj

  • lasi

   parkoljon a busz!

   • Furkóúr

    Oda az kevès lesz 😀

    • lasi

     de megpróbálja

 • Ezért kellettek volna ifik a padra…

 • Gyere_haza_Laja

  Rashford és Herrera kezd a Spurs ellen

 • Achi

  Nem hiszem el, hogy a mikiegér kupában is az A csapatra van szükség. 2-0nál. Mi a fasz José? Ez lesz majd a kifogás, amikor fáradnak a Spurs ellen?

 • reelbeba

  Az leesett, hogy eslit a szpörsz ellen pihenteti? 😉

 • Pite

  Pont oket kell behozni szerintem is.

  Akurva de fel tud baszni Jozsi egy ilyen siman megnyert pipogya meccsen is.

 • fella, magyarázd meg

  • lasi

   nem kéne

  • fella

   ne a rossz élmény legyen bennük a spurs ellen 😉

   • EZS

    😀 szép

  • Pite

   Ha kikapunk a spudstol elmondhatja, hogy “we were not fresh enough. Matic and Lukaku were tired, they had to play 30 minutes on tuesday”

 • Furkóúr

  José te fasz….

 • devil’s pray

  Faszé’ jön Matic meg Lukaku?

 • Gyere_haza_Laja

  Matic???

 • fella

  tuanzebe iszonyat nagy király, szépen be lehetne építeni bailly mellé

 • Freeezer89

  Tunya 10x inkább első csapat szint, mint Linde

 • infinite_red

  második gólról egy gifet pls, megakadt a stream

 • Furkóúr

  Matic??Minek jön be??

  • mddnszksz

   kapjon ő is játékperceket mint Lindelöf, jót tesz neki

   • Furkóúr

    Jah aztán hètvègèn meg olyan fos lesz, hogy tham ellen majd szemmel veri a lasztit….faszomjose

 • Angus

  Wemberley, Wemberley, we’re the famous man utd and we’re going to Wemberley

 • Achi

  Lukaku kurvára kell ide. Még Matic is nélkülözhetetlen ma szerintem.

  • Giggser

   Jó, ennyi percre az én fizikumom is bírná, nem hímes tojások.

  • EZS

   Kurvára kellenek

   • Giggser

    nem lennék kurva, akit Lukaku szed fel.

    • EZS

     Átmérő kérdése 😀

 • fella

  jön lóbaszu, de minek

 • reelbeba

  fakk, kimentem vizelni, gól

  • stanley

   Gólpassz megvan?

   • reelbeba

    😉

  • lasi

   szombaton, akkor ki se gyere

 • HarciasToni

  mctomi amúgy egész meggyőző ma és axel sem rossz. főleg ez a megindulása volt szép

 • Rio

  Lingyó!!4!4!

 • Achi

  Zsozé unja. A 90 perces buszozást bezzeg nem unja.

 • Giggser

  Lingard-kupa!

 • devil’s pray

  Lingard show 😀

 • fella

  darmian beadásból lingard fejes, elmennek ezek a faszomba 😀

 • Dyer

  De szép gól ^^

 • Gyere_haza_Laja

  DARMIAN>>>>>VALENCIA

  • Pite

   Adjuk el mindkettot!

 • CaptainTonio

  ez a srác a kupákra lett kitalálva 😀

 • Pite

  “Darmian nem tud beadni” – Stretford End 2016-7

  • Roleee_#JoseOut

   2. gólpassza idén !4!4!4!4!4!44!4!

   • Pite

    Valencicanak mennyi van?

    • Roleee_#JoseOut

     Na ezaz

    • Gyere_haza_Laja

     WELL PLAYED

  • HarciasToni

   félévente összejön neki egy ilyen

   • fella

    szigorúan a karalábé kupában

 • wolandrule

  Mi gólpassz Darmiantól.

 • Achi

  Gyönyörű volt.

 • Roleee_#JoseOut

  Darmian gólpassz khm

 • Freeezer89

  Mike megoldhatatlan feladat előtt állt, le is fagyott a vindóz

 • lasi

  Jesse nagyon megy

 • devil’s pray

  A spori vajon otthon hagyta a sárga lapját?

  • MrFer

   Ott volt az

   • devil’s pray

    Mire beütöttem, megtalálta. 🙂

 • peety

  Smalling is faszom képtelen egy 2mes passznál nagyobb pontosan megcsinálni…

 • HarciasToni

  bigrom annyira leszarja a szabályokat, hogy a pályán melegít :DD

  • Freeezer89

   ugyan Ki merne beszólni neki?

 • Csumpitáz Béla

  Lindelöf egyfolytában mutogat még futás közben is. De kinek?

  • lasi

   Zeki barátjának

  • Pite

   A sracnak aki tartja a tabletet amin a streamet nezi

 • lasi

  Lukaku mi a faszomért melegít?!

  • infinite_red

   fázik csoro

  • Pite

   Mer’ fazik

 • Pite

  Herrera inkabb kibassza a vilagurbe -> nincs kontra.
  Blind odarugja az ellenfelnek -> jon a kontra.
  Ezert nem lesz Daley soha cdm Josenal 🙁

 • peety

  Bazzeg ander csinálj már úgy, aki elakarja a találni a kaput

 • reelbeba

  kecseg, sárgalap hol van?

 • MuriÁgnes

  Herrrera :DDDDDDDDD

  • MrFer

   IE8?

   • MuriÁgnes

    Buszmegalloban sztrimelek, orulok, hogy van.

    • MrFer

     Buszmegálló?

     • reelbeba

      a félidö hozénál

    • Pite

     Az a sajat 16-osunk elotere. Na varj, te vagy Lindelof? Akkor azert jatszol ilyen szarul

 • reelbeba

  herrera lö… bedobás:(

 • Achi

  Vajon ki rúgta ki megint az űrbe…

 • fella

  blind felrakta a haját copfba, a szvanszi helyében be lennék most szarva alaposan

 • Pite

  Aaa mar hianyzott a Herrera mezonygol 😀

  • EZS

   Ahhoz a kapu fölé kéne, nem? 😀

   • Achi

    Ja, ezzel most elbaszta az NFLes karrierjét is.

 • Angus

  Mourinho-n látszik a legjobban, hogy úgy hiányzik neki ez a mai, mint fasza hegyére a köröm.

 • Achi

  Na, de megérné egy csöves ligakupa miatt elveszteni Marcit is.

 • reelbeba

  Nézem a sziti lineupot: Mangala! Még ott van, jé

  • mddnszksz

   KÓKLER PEP KÉREM VISSZA A 600 FORINTOM AMIT RÁTOK KÖLTÖTTEM!!444
   a kezdő láttán megraktam őket félidő hazaira rohadjanak bele a 80%-os labdabaszásukba

  • Pite

   Arsenalnal meg Wilshere. Ilyen klasszisokat elpazarolni a libakutyara…

 • MuriÁgnes

  Coquelaire wenger!!!!

 • Pite

  Amugy Fekirt is szivesen megneznem nalunk. Tavaly felepult a serulesebol, iden megint nagyot megy.

  • mddnszksz

   szegény ember Griezmannja. nálunk meg van pénz lóvéra

   • Pite

    Tipikus Fergusonos igazolas lenne. Amikor vartuk az oriasi sztart Ronci potlasara, aztan jott Valencia. 😀

    • mddnszksz

     sztár jobb bekk igazolás lett 😀

     • Roleee_#JoseOut

      Akarod írni worldclass 😀

 • Angus

  ilyen álmos kedd esténként lehetne pont ilyen lómony meccsekre ivós játékot csinálni 😀

  • EZS

   Megy az játék nélkül is 😀

 • Gyere_haza_Laja

  Eddig Darmiant kiemelném, hogy egész jó…én még mindig tartom, hogy neki a kezdőben a helye.

  • HarciasToni

   lol

  • devil’s pray

   Oké, te már eleget ittál, leülhetsz. 😀

  • Chestcontrol

   amugy most tenyleg jo.

 • fella

  Lindelof félelmetes, hogy mennyire nem érzi. Geciseg lenne, de lehoznam, behuznam Blindet es megprobalnam Shawt

  • reelbeba

   és ki is dobtunk az ablakon 35 millát. Ahogy múltkor írtam, jól tette hozé hogy behozta a hud ellen, és most is jól teszi hogy játszatja. Aztán lehet télleg gecinagy flop lesz

   • wolandrule

    Az a baj, hogy nem csak mentális problémája van, hanem nagyon úgy tűnik képességbeli is. Bust lesz sajnos, szinte biztos.

    • Chestcontrol

     azert ne 4 lejatszott meccs utan iteljuk mar meg

    • reelbeba

     háde hónapokig scoutolták, gondolom megnéztek róla vagy száz órányi videót, aztán kipattintottak 35 millát. Képességnek kell lennie

    • Pite

     Szerintem csak fejben van gond nala. Mindenki hajlamosabb a bevett, begyakorolt figurakat is elrontani ha nincs teljesen rendben az onbizalma.

     • wolandrule

      Remélem így van.

  • Chestcontrol

   shaw tuanzebe smalling darmian, blind meg menjen be herrera melle

  • mddnszksz

   anno Vidicet és Evrát is elküldtem volna a faszba az első fél évükben. kapjon lehetőséget, játsszon, szokja. aztán ha utána is tökön rúgja magát akkor meg lehet köszönni neki

 • lindi mentálisan nem nagyon van erre kész

  • EZS

   Mondhatni

  • Freeezer89

   ettől melyebben mar nem nagyon lehetne, ha mégis, azt ne az első csapat közelébe tegye, legyen mar ez a meccs egy vízválasztó neki is, a fasz Ki van már vele

  • Angus

   baszottul látszik, hogy nem tiszta elletés a fiú

   • Csumpitáz Béla

    pardon?

    • wolandrule

     Császárral született. 🙂

    • Angus

     hát vannak nála gondok

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   Sajnálom a fiút, de olyan mélységben van, ahonnan nincs visszaút…

 • wolandrule

  Nem csodálom, hogy elvált az asszony Martialtól, szeret láb között játszani.

 • infinite_red

  arsenal 😀

 • Giggser

  A Swansea bajszos rekordigazolása mintha a hatvanas évekből lépett volna ki 😀

 • reelbeba

  ja, meglöttük a gólt, és már nem kell focizni, értem

  • Freeezer89

   jóból is megárt a sok, ugye

 • fella

  kíváncsi vagyok, hogy mikor jutunk el oda, hogy nem lindelöf passzol smallingnak a labdakihozatal érdekében, hanem smalling a svédnek. a csávót elvileg azért vettük, mert faszán tud belépni a játékba, ehhez képest eddig a passzai 90%-a smallingnak ment

  • reelbeba

   én egy oddsot egy darmian successful take onra néznék meg szívesen

  • Shadedweller

   Szerencsétlennek jelenleg semmi önbizalma nincsen szerintem. Én is az imént említett cserédre (Shaw) gondoltam, de könnyen lehet, hogy az tényleg betenne neki így félidőben. Mondjuk mindkettőjüknek kellenek a percek, így meg lehetne racionalizálni 🙂

 • Pite

  Mar vagy 3x enekelnek Martialrol a szurkolok, nagy kedvenc naluk, remelem ezt o is erzi.

  • Giggser

   Véletlenül Lindelöf-dalt nem hallani? Esetleg. Hátha.

   • EZS

    Lentebb írtam. 😀

 • Rio

  Azert ez a haromvedos csoda szelrol eleg rendesen szijjelszopathato

  • Pite

   Jo hat ezt Blinddel es Darmiannal jatszanai kb. Annyira hatekony mint ha Halmosival es LaczkoZsoltival jatszanak. Annak ellenere, hogy szerintem Durmi eddig fasza.

 • Achi

  Most a srácok mindent bevetnek a támadásoknál, tudják, hogy ilyet egy darabig úgy sem csinálhatnak majd.

 • Furkóúr

  Diginèl Ambrus vagy valami ilyesmi

  • wolandrule

   Ja, hogy megy a digin?

   • Furkóúr

    Igen digi3

    • wolandrule

     Köszi. Annyira megszoktam, hogy nem adják a meccseinket, hogy rá se kerestem…

    • Golf

     Ne bassz fel, én meg itt streamelek. 🙂

     • Furkóúr

      🙂

 • Tam

  Amúgy ki ez a baromarcú kommentátor?

 • Furkóúr

  Blind😀😀

  • Achi

   Nem vak ez csak bátor.

 • Pite

  Csak 3 meteres les volt 😀 nyugi bastya az nem okyan sok, de a kocsival be tudnek parkolni akkora helyre csukott szemmel is

 • fella

  lesföld azért alapvetően nem ésszel játssza ezt a játékot, ami nem baj, csak a szabadokat ne mindig adjuk neki

  • reelbeba

   wat?

   • reelbeba

    csak múlt héten lött tovább minket a béel csoportból, ne zavarjon

    • reelbeba

     az elsö mondatrészre inkább nem is reagálok

    • fella

     azt a gólt nagyon sok jóindulattal lehet csak rashford fantasztikus szabadrúgási skilljeinek betudni

     • wolandrule

      Pedig így akarta. Az előtte lévő 2 szögletet is kapura tekerte, gondolom nem véletlenül.

  • Achi

   Fiatal. Ilyenkor még azt hiszik,hogy a mindent ki kell próbálni, mert tuti bejön. Hát nem. Majd megkomolyodik.

  • Pite

   Roncinak is rettento sok homaly szabadrugasa volt ennyi idosen, es habar arra sajnos nem emlekszem, de szerintem Beckinhonak is.

  • Giggser

   Ezeket a szabadokat nem hiszem, hogy csak úgy, saját megfontolásból lövi el. Erre engedélye van.

  • EZS

   Én alapvetően kedvelem a lelkesedésedet, de ez egy faszság. 🙂

 • stanley

  Beállok én is a rossz szóviccek sorába.
  A Swansea meccsen úgy látom elírták a me too feliratot és le tou lett belőle. 😈 én kérek elnézést. Csak a Mozaikból is bejelentkezem. 😀

  • Pite

   Pedig az augusztusi utan nem csodalkoznek ha a Swansea is kiirna h me too 😏

   • Csumpitáz Béla

    megabuzáltuk őket?

 • mddnszksz

  tuja ennél lazább lenne, molekuláira bomlana

 • Schweinsteigerlin

  Lassan at lehetne nevezni ezt a blogot megmondtamendre

 • MuriÁgnes

  Egy kis malac rofrofrof,
  Kibasztak mar Lindelof?

 • fella

  herrera mélységi felpassz, rashford kombinatív gólpassz, playmaker gól…

  …hát ez nem az én gólom!

  • Giggser

   Önkritikád viszont helyén van, ez szimpatikus!

  • infinite_red

   jövőre ezeket a gólokat özil fogja rugdosni

 • Giggser

  Rashfordnak egy-egy risky megmozdulásánál mindig szentségelek, hogy fasznak próbálja meg ezeket, ha kicsi az esély, hogy sikerül. De aztán itt van az amikor rám cáfol.

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   Én pont ezt bírom benne legjobban, hogy egy elbaszott passz, kényszerítő, pengésnek szánt sikertelen megoldás nem szegi kedvét és ugyanúgy megpróbálja legközelebb..

   • Giggser

    Bazzeg ezzel nem tudok vitatkozni, mondjuk ez a szitu kellemesebb oldalról vizsgálva.

 • Csumpitáz Béla

  ez szép volt!

 • Pite

  Van meg rajtam kivul valaki aki bizik Lindelofben? Vagy mindeki LindelOFF parti mar?

 • Achi

  Szóval mégis tud támadni a csapat. Akkor jól van.

  • lasi

   címvédésre hajtunk

 • CaptainTonio

  #EZNEMISAWEMBLEY

  • Pite

   De kupameccs. Lingard utolso 9 goljabol 8-at kupameccsen lott. Beszaras 😀

 • Rashford gólpassza nem volt gyenge.

  • stanley

   A riporter szerint is érdemes volt figyelni. 😀

   • MrFer

    Min nézitek?

    • Csumpitáz Béla

     laptopon

    • EZS

     IPÁn

     • Freeezer89

      kocsmazol?

     • EZS

      Nem, mozaikozom 😀

     • Freeezer89

      picsába, nekem ez Ki maradt… legközelebb majd rá kérdezek, mehettem
      volna en is

     • EZS

      Én is csak délután tudtam meg, hogy itt leszek 😀

 • Pite

  (Szar Herrera pici melysegi passzt adott)

  • ketomika22

   pedig nem jó előre

 • Tam

  Az már passz volt

  • EZS

   “Érdemes volt azt is figyelni”

 • Pite

  Jese!

 • Pite

  Ezert Ki kellett volna allitani!

 • Aljas, hazug, manipulatív alak

  Engem játékos így még nem irritált United mezben mint Lindelöf…Ennél nem lehet szarabbnak lenni…Ez nem 0, ez már mínusz bazmeg.

 • EZS

  Németül a kanál Löffel,
  Jól rábasztunk Lindelöffel.

  • MrFer

   Felkészül Csinibob

  • Achi

   Nem kéne ma ennyit inni,
   De nem ártana egy Fellaini

   • EZS

    A kétsoros remek, bár nem értek egyet az első részével 😀

   • MrFer

    Soproniból jó az IPA
    Mourinho egy kicsit pipa

    • Achi

     Iszok én egy jó IPÁt,
     Miért nem játszik inkább FIFÁt?

  • wolandrule

   Figyelj asszony, hol a Gösser?
   Mou bekezdett Lindelöffel.

  • Pite

   Vedekezunk Lindeloffel
   Csak alaugrott, tul nagy rossel

 • Freeezer89

  néha Mike is meglepődik Lindén 😀

 • CaptainTonio

  szexi támadás volt. ezt kérem

 • MrFer

  Linde key pass

  • Zénó

   Fejelni nem tanították meg vagy mi ?

 • Pite

  Szol a “Tony Martial will score again”

 • Freeezer89

  szvsz darmian még soha nem játszott ennyire agyig feltolva 😀

  • reelbeba

   most megnézzük a sztenli-sejtést élöben

 • Schweinsteigerlin

  Remelem ez a Lindelof egy kezdeti Vidicet nyom, mert ez nem okes. Azert bazmeg focizni mindenhol ugyanugy kell.

  • ez a 3védőzés is neki szól, nem meri berakni senki mellé egyedül

 • Pite

  Cuki ez a magas pressing.

 • wolandrule

  Lindelöf olyan darabos, mint a romlott tej.

  • Freeezer89

   vlmit énekeltek róla csak nem értettem 🙂

  • Achi

   És mit művelt már megint… én nem tudom,hogy mi a baja,de kizár,hogy ilyen szar volt régebben is.

   • Pite

    Ongeneralo folyamat -> hibazol -> veszitesz egy kis onbizalmat -> nem mersz kockazatot vallalni -> hibazol.

    Most kell neki a bizalom es egy jo teljesitmeny

    • Freeezer89

     egy klín sitt jót tenne neki

 • Zénó

  streamet plz valaki…. 😀

  • CaptainTonio

   9eba690be925a98e8aecfc758070b874e19260c6

  • MrFer

   Lejjebb van ace

   • Freeezer89

    lejjebb van minden (is)

 • Pite

  Tuja in action :DDD

  • Achi

   Nagyon kész a csávó 😀 Kár, hogy nem lassítottak.

 • Freeezer89

  nagyon szekszi ez a vörös/fekete kombó

 • reelbeba

  szmelling az új fella

  • Pite

   Smallini

   • Freeezer89

    Mike

 • fella

  352

  • HarciasToni

   jaja, 3412

 • Freeezer89

  meg egyetlen Ki szovicc sem
  volt? csalódott vagyok

  • Achi

   Ki-t érdekel.

   • Freeezer89

    ez olyan jol esett, mint a reggeli kávé

  • Pite

   Inkabb menj es verd Ki barbikadra

 • Angus

  remélem Maticsnak otthon hagyták az igazolását, vagy lejárt a sportorvosija, csak ne játsszon 😀

 • mddnszksz

  ez a Roque Mesa úgy néz ki mint aki most lépett meg a Boardwalk Empire egyik jelenetéből ezzel a bajusszal meg hajjal.

 • Angus

  McTominak itt az esély. Bizonyítsál fiam! Bár lehet itt az is kevés, hogy játssz a PL-ben.
  Kicsit idegesít Darmian Shaw helyén. Vagy nemtom ki helyén, de Shaw lehetne a balbunkó.

 • Golf

  9eba690be925a98e8aecfc758070b874e19260c6

  ace

 • fella

  ja igen figyeljed meg, hogy mivel blind kezd mögötte, marci ma nagy károly lesz

  • Angus

   Young előtt is simán lehet jó, de Darmian előtt is. Az olasztól kap kevesebb segítséget.

 • fella

  https://twitter.com/MENCKelly/status/922893038384570369

  azé az, hogy tuanzebét előbb rakja be középpályára, mint blindet, igazi geciség

  mektomi meg ha lenne három egyenes passza már bérelt helye lenne a kezdőben 10-es poszton

  • Roleee_#JoseOut

   Mi más lenne mint 4231?! (bár én preferálnám, csak nemúgy ahogy csozé elképzeli)

   • mddnszksz

    biztos hogy az lesz. ander-tuanzebe a 2 DM és McTominay irányít

 • Angus

  OFF

  Látta valaki a Homok alatt c. dán filmet?

  • clacka

   Még csak letöltöttem, mert ígéretesnek éreztem…

   • Angus

    Geci kibaszott kurva király film!!!

 • MrFer

  Hint: OSX-en a Soda Player lejátsza az Ace Stream-eket

  • fella

   úúú ez szexi tipp, a mac egyetlen hátránya kb a sztrímelés

   • MrFer

    de már nem 🙂 Hackintoshom van btw, de eléggé bejön 🙂

 • fella

  bód: blind ma gólt lő és gólpasszt ad

 • mddnszksz

  Angel Gomest azért elnéztem volna legalább a padon, ha már ekkora a hype körülötte

  • fella

   nem a vébén van?

   • mddnszksz

    még mindig? én azt hittem annak már rég vége. tovább tart mint a felnőtt vb lassan

 • peety

  Teljesen jo kezdo, ha x van, akkor tizik vannak?

  • Gyere_haza_Laja

   14.4 In the event of the scores being level at the end of ninety minutes’ play in Rounds One, Two, Three, Four and Five an extra half-hour shall be played. If the tie is still undecided after extra time, the winners shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with procedures as approved by IFAB.
   14.5 In the Semi-Final ties, if the aggregate score is level at the end of the second game an extra half-hour shall be played. If the aggregate scores are still level at the end of extra time the tie shall be decided by goals scored away from home counting twice. If the teams remain equal after this procedure the tie shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with procedures as approved by IFAB.
   14.6 If the score is level at the end of ninety minutes in the Final Tie an extra half hour shall be played and if the score be still level at the end of extra time the winners of the Competition shall be determined by the taking of kicks from the penalty mark in accordance with procedures as approved by IFAB.

   • peety

    Micsoda pontossag, koszonom uram!

  • Gyere_haza_Laja

   hosszabbítás utána tizi, és +1 csere

   • stanley

    Szerintem ez csak az FA kupa, nem?

    • Gyere_haza_Laja

     elvileg itt is

 • fella
  • Fish08

   Not bad

  • crpa7

   de Sót am. mindek tartjuk akkor?

   • fella

    nyaron nem lehetett eladni, sérült volt

    • crpa7

     de akkor meg minek van keretben? 10 percet játszania semmi értelme,többet meg egyszerűen nem kap

  • stanley

   Korrekt. Shaw remélem be fog állni. Matics és Lukaku meg remélem, hogy nem.

  • fella

   röhögnék ha Darmian lenne a balhátvéd, Tuanzebe meg a jobb és Blind játszana a közepén

   • ez még lehet egy 3 védős cucc is, vagy tuanzebe lesz a david luizunk

    • Pite

     De Gea – Lindelöf Smalling Blind – Tuanzebe Herrera McTominay Darmian – Lingard – Martial Rashford

     Papíron nagyon morcosan nézne ki, de valószínűleg 4-2-3-1 lesz 🙁

   • MisterUnited7

    Valami ilyet néznék meg leginkább ebből a névsorból:

    Romero
    Lindelof Smalling Tuanzebe
    Darmian Herrera McTominay Blind
    Lingard
    Rashford Martial

  • Roleee_#JoseOut
  • Pite

   nekem teccíík

   • Chestcontrol

    nekem is. marci es tasi 1 szerre a palyan plusz pihen lukaku es matic.

  • Gyere_haza_Laja

   Nagyon tetszik!+!!!!!!! Kivéve, hogy Shaw csak csere

  • Miért nem lehet a padra tenni pár ifit?

   • Pite

    2-en a kezdőben is ott vannak + Pereira és Shaw az U23-ból lettek felhozva a padra. Neked semmi sem elég? 😀

    • Matic, Lukaku, Mata, Miki minek?

     • Pite

      hogy legyen a padon kvalityi akik be tudnak ugrani ha vereségre állunk 😀

     • fella

      ha már hozé nem kvaliti!!!!

   • MisterUnited7

    Ez is tipikus Mou, akármilyen sztuyok kupa ő akkor is viszi az egész első csapatot. Persze később majd sírunk, hogy sok a meccs, mi játszottuk a legtöbb találkozót stb.

    • fella

     izé, de gea, rojo, bailly, young, valencia, carrick, fellaini, pogba, zlatan nélkül utaztunk

     • MisterUnited7

      egyébként Pep sem különb, Agüero Jesus elől. mindenki rámegy a carabaora!

     • Angus

      fele sérült baszod

     • fella

      ott vannak? nincsenek

   • fella

    amúgy a kezdőben van a két legtehetségesebb, plusz rashi, marci, lingard, szal nem elégedetlenkednék

    btw jelenleg egy kalap szar az u23, gyakorlatilag angel gomesen meg chongon kívül nincs értékelhető tehetség az ifiben

    • Pite

     Boonen 🙁

  • MuriÁgnes

   Ez elegge wtf, hogy 4 gollal nyerjunk.

  • infinite_red

   Mekktomi mint 10-es?

  • reelbeba

   hajrá tunya!

 • crpa7
  • Angus

   nagyon állat volt ilyen szakállal

   • Freeezer89

    jah 😀 mondjuk kopaszan meg a játéka volt állat

    tough choice

    • Csordás Adrián

     • Freeezer89

      :DDD

 • fella

  löf elvileg kezdő lesz ma

  • Roleee_#JoseOut

   nem árt szoknia, innen még ki is eshetünk.

   • fella

    szerintem is jo döntés, bárhogy is sül el

    • crpa7

     hát a múltkori meccs után én komoly meccsen nem tesztelném, szval. marad neki ez

 • crpa7

  “Young játszatása így egyáltalán nem tűnik a meleg víz feltalálásának, hiszen valószínűleg José is érzékeli a problémát.”
  Engem ez a mondat illetve fella tegnapi valamelyik kommentje ejtett gondolkodóba,amiben azt fejtegette,hogy José szereti a téli transfer windowt a lyukak befoltozására használni.Szerintetek kit tudnánk hozni télen balbekknek aki upgrade lenne? Vagy egyáltalán terbe van-e ilyen Józsinál?

  • Giggser

   Neked nem tanulnod kéne? Amúgy szerintem télen nem igazolunk senkit.

   • Rio

    Grizemberen kivul ofkorsz

    • MuriÁgnes

     O lesz az uj balbekk akkor.

  • fella

   Rózsikát szerintem elhozhatjuk, Poch annyira nem erőlteti a jatekat, szvsz ő még Shawval is tudna mit kezdeni, szoval mindenki jol járna.

   • crpa7

    hát ő a real meccsig sérült volt,azért nem játszott. Őt am. adnám csak kérdés,hogy télen a Spurs eladná-e egy riválisnak.

  • Chestcontrol

   rose es grizember

   • crpa7

    hát ha télen elengedik grizit én megeszem a kalapom

    • Chestcontrol

     oda erkezik diego costa a helyere, az uj szerzodeseben meg van RC es nem milliardos szamjegyu uh sztem letesszuk a 100+misit es jon. melle meg rozsika is

     • crpa7

      hát legyen igazad
      Valahogy úgy rémlett,hogy Costa és Grizi játszottak egy szezont együtt az Atletinél,de megnéztem és nem
      szval. akkor áldásom rá, Ha jönne Griezmann,akkor teljesen más dimenzióba kerülne ez a szezon.

     • stanley

      Ha jön egy Grizi, szélsőhátvéd meg egy Carrick utód, onnantól kezdve tök mindegy ki az edző, abszolút a PL siker, BL top 4 kellene, hogy legyen a cél.

     • crpa7

      persze,ez egyértelmű…ezért reménykedek benne,hogy ha idén nem basz szét mindent Mou(és ennek én nem sok előjelét látom) és továbbra is jönnek az eredmények akkor megkap egy 3. szezont és akkor az utolsó lyukak befoltozásával végre lehet egy reálisan bajnok esélyes gárdánk 6 év után .

     • Khal Drogo

      A kivásárlási záradékot ki tudja fizetni a Real Madrid, a Barcelona és a PSG is. Nyáron nem tartom kizártnak hogy mindhárom felsorolt csapatnak szüksége lesz egy támadóra. Könnyen lehet hogy Griezmann ügynöke minden ajánlatot meghallgat és ez után döntenek. A pénz szerintem nem számít, amit a United tud kínálni, megadja ez a három klub is.

     • Pite

      A Realba tuti nem menne, haza még nem akar menni azt mondta nyáron. A Barcelona lehet egyedül reális ellenfél, de nem hiszem, hogy képesek felvenni a licitharcot velünk, illetve ha Grizi tényleg annyira szereti a ticot meg a szurkolóikat, akkor nem fog egy bajnoki riválishoz dobbantani.

     • Khal Drogo

      A kérdés hogy mit akar Griezmann. Bajnokok Ligáját akar-e nyerni vagy a PL-ben akar szerepelni. A United amíg nem lesz újra bajnok, szerintem a PL trófeát fogja favorizálni a BL ellenében. De ez csak spekuláció a részemről, ez csak ilyen ködszurkálás.

     • Pite

      Egy Griezmann minden csapatban olyan építőkocka, ami bajnokesélyessé teszi azt. Pl. ő pont az olyan meccseken szokott a semmiből gólt lőni és meccset eldönteni mint a hétvégi fosfaragás. Hozhatnánk Saullal csomagban.

     • reelbeba

      tbh én biztos nem igazolnék hozé csapatába grizman helyében

     • stanley

      Szerintem is kicsit limitált a helyzete. Real bejátszhatna, de durva lenne, én sem tartom esélyesnek. Barca szerintem most igen felejtős, Bayern ugyancsak ott lehetne még, de nem fognak ennyit tejelni érte, ManCity fullon van, Chelsea vagy a PSG még esélyes, de ott a vége. (Sajnálom Wenger boys)

  • Pite

   Sessegnon, Tierney, Grimaldo és Rose lehetnek esélyesek a BHV posztra. Sajna Girmaldo, Rose és Tierney nem játszhatna a BL-ben, Sessegnon meg még kispöcsű 17 éves, szóval leginkább senkit. Majd nyáron valakit ebből a 4-ből

 • fella
  • MuriÁgnes

   A latnok!

 • fella

  legyen már valami izgi dumázás a következő cc 2 órában, rettenetesen unalmas órám lesz

  • Giggser

   Egyetemi óra hatkor és te meg is jelensz rajta?

   • CaptainTonio

    been there, done that 🙁

  • crpa7

   sajna tanulnom kell:(

  • Chestcontrol

   dobjal be vmi WTF temat es lesz itt elet 😂😂😂pl ird le miert tetszett a jatekunk a terrierek ellen 😂😂

  • MuriÁgnes

   En is behalok 🙁

  • ketomika22

   En meg zh-t irtam 🙁

 • fella

  amúgy Romero – Blind, Lindelöf, Smalling, Darmian – McTominay, Herrera – Martial, Mata, Lingard – Rashford a tippem

  • Pite

   Romero – Darmian Tuanzebe Smalling Blind – Mektamás Herrera – Lingard Miki Young – Rashford

 • fella

  ezer éve nem kellett sztrímelnem, az ilyen karalábé-kupa meccsekre szokott lenni használható valami, vagy annyira nem?

  • MuriÁgnes

   Szerintem jok azok, redditen keresgeljel.

  • MrFer

   karalábé kupa kivételesen tetszik, jár az upvote 😀

  • Dyer

   Jahogy ma meccs van… #dyerlyukasfejevagyok

   • Freeezer89

    nekem is kb 1 órája esett le, h ma meccs van 😀

  • crpa7

   vannak jók persze,ember emlékezet óta streamen nézek meccset 🙂
   reddit soccerstreamen pl. jó

  • Kuba

   /r/soccerstreams
   HD English ACE, amig találsz olxat ami nem szaggat.
   Moyes Story óta…:)

   • Roleee_#JoseOut

    NBCset kell keresni azok jól szokták bírni (nálam legalábbis)

    • Chestcontrol

     jja en is azt szoktam streamelni. hal istennek itt adja a tv a meccset (foxsports) ma

    • crpa7

     igen,az NBCsek tényleg jók

 • Freeezer89
  • Freeezer89

   lehet vótmázni

  • MuriÁgnes

   De Gea haja bakker.

  • Sousaphone

   Cuki DeGea a lyukas kis harisnyájában!!! 🙂

   • mddnszksz

    addig jó amíg a térdénél lyukas nem a golysziknál középen

  • MrFer

   Bailly kisujja? 😀

   • EZS

    úbazzmeg 😀

   • Csumpitáz Béla

    ezmiez???

  • Achi

   Szóval ezért sérülnek le sorra az emberek. Kösz Zlatan.

 • Pite

  Stanley amúgy én a végével nem értek csak egyet. Igen is van értelme azzal dobálózni, hogy mivel lehetne a Józsifocit elnézni. A bajnoki dobogó és a BL top8, meg egy értelmes FA-kupa menetelés (értsd: nem kiesni sunderlandok meg portsmouth-ok ellen otthon) nekem már megfelelne.

  • stanley

   Tavaly is nyertünk nemzetközi trófeát, mégsem volt jó sokaknak a dolog. Elsősorban a játék a fontos. Ha van jó játék, lesznek eredmények is. Ha beszari foci van, mint ami azért előfordult már a szezonban pár meccsen, nem csak ezen a legutóbbi hármon, akkor meg lehetnek bajok.

   • Achi

    Semmi gond nem lenne az eredményekkel és a játékkal, ha egy szegény, közép csapat lenne a United. De a világ egyik leggazdagabb klubja és a legnagyobb brandje. Így azért nagyon nem mindegy hogy milyen játékkal éri el a ragyogó 6. helyet és az EL győzelmet.

    • Achi

     Ja és lehet,hogy nem jött át, inkább kihangsúlyozom: Nem az eredmények zavartak, hanem az, hogy még ezeket is milyen nézehetlen játékkal sikerült kiszenvedni.

 • RedMark

  Nezzetek a most kovetkezo idoszak jo oldalat: ha szarok leszunk, akkor a plt jo esellyel baszhatjuk, ha netan annyira, hogy a top4 is vert izzados lenne, akkor jozsi kenytelen lesz megnyerni a BL-t, mint tavaly az EL-t. Most nem mindegy, hogy celta vigo vagy real madrid?
  Egyertelmuek a tervek!!! 😀

 • fella

  jones miatt nem kell fosni, már a mai meccsre is bekerült a keretbe

  • mddnszksz

   az öreg Jones. élő szövet a fém vázon

   • godlikezaza

    *cukor/üveg vázon

    :((((((((

    • mddnszksz

     a mostani sérülésére értettem. ahogy csapkodta a földet azt hittem csak jövőre látjuk újra pályán. ehhez képest 3 nap múlva már játékra jelentkezett

  • Pite

   Amúgy ha valahogy ha pár évet egészséges tudna végig maradni, akkor olyan simán odaérne a Vidic-Rio szintre, hogy félelmetes.

   • RedMark

    Elkepeszto tehetseg a csavo es ugy tunt baillyval is megertik egymast. Ha egeszseges maradhatna ahogy mondod, akkor lehetne egy nagyon jo kh parosunk, de sajnos ezt minden evben elhisszuk, aztan nem.

    • Pite

     Attól félek, hogy ő mindig az örök tehetség marad felvillanásokkal és miután visszavonult is az lesz a mantra, hogy “mi lett volna ha…”

    • Aljas, hazug, manipulatív alak

     Egyébként az az érdekes, hogy José előtt nem csak a sérülékenysége volt gond, hanem sokat is hibázott, pl sokszor rongyolt ki úgy a védőnégyesből, hogy a labdát nem sikerült megszerezni, vagy faultolni, ami nettó gólhelyzeteket eredményezett…Valahogy fejben is megérett, a faszságait levetkőzte…

     • Pite

      Végre a 3 poszt közül amiben próbálgattuk 4 évig amikor egészséges volt megtaláltuk neki azt, amiben a legjobb és beletanult.

     • RedMark

      Plusz ha hibazik is, baromi gyorsan visszer egy blokkra.
      Eddig nem volt ilyen kiegyensulyozott, szuper lenne egy palfordulas, aztan meglatjuk

   • MisterUnited7

    Ezt nagyon adom. Kár érte, hogy ennyire sérülékeny. Régebben voltak hiányosságai helyezkedés terén, de mostanra szépen kinőtte. Ha esetleg benézi, akkor pedig foggal körömmel teper, hogy javithasson, ezt imádom benne a legjobban.

   • Achi

    Van arra példa,hogy valaki ilyen sérülékeny játékosból hirtelen “felgyógyuljon”? Mert ha igen, remélem ő is ilyen lesz, megérdemelné ő is meg a csapat is.

  • crpa7

   na fasza,akkor a spurs ellen összeállhat újra a jones,báji kettős és akkor nem kapunk gólt:)
   persze,ha Smellé kezd Jones mellett az se baj

 • Frank O’Farrell

  nézzük akkor tételesen:

  1. szélsőhátvéd-probléma: nem egetrengető a minőség, ami a rendelkezésünkre áll, de emlékezzünk, José focija nem is használja csapágyasra ezeket a játékosokat, nála lehetett alapember fullback poszton Arbeloa, Paulo Ferreira és Ivanovics is. amire ő használni akar egy szélső bekket, arra a rendelkezésre álló embereink elegendőek, ráadásul a piac sem hemzseg a biztos előrelépést jelentő alternatíváktól. probléma, de lényegében bolhányi, nem ezen áll vagy bukik a szezonunk.

  2. “olyan fontos eleme lett a csapatnak, mint a legfontosabb fogaskerék, ami nélkül talán a teljes rendszer csődöt mondana. Éppen ezért meg kellene próbálni minél többet rotálni, pihentetni”
  ez szerintem teljes önellentmondás, Messit sem rotálja, cseréli a Barca, pedig elég fontos fogaskerék, nem? értem, hogy te félsz a sérülésétől/elfáradásától, de ezt speciel a stáb pont sokkal jobban látja, mint innen bármelyikünk, nem mellesleg a szerb az elmúlt hét szezonjából hatszor játszott bőven 2000 perc fölött, amikor pedig Joséval bajnok lett, akkor 3000+ játékperc került a lábába a ligában. nekem ilyen előzmények mellett inkább az tűnne hülyeségnek, ha nem használnánk ki teljesen, embertelen nagy fogás ugyanis.

  3. “mindig jellemezte a csapatai játékát egy gyors (Duff, Özil, Hazard) és ellenállhatatlan szélső, aki tolta a gólpasszokat, de a gólokkal sem maradt adós és alapvetően építette erre a stílusra Mourinho a csapatát”, írod, ehhez képest:
  – Duff 04/05-ban 6+6, egy évvel később 3+3
  – Özil alig-alig játszott szélsőt a keze alatt (akkor már inkább Di Maria, aki 6+16, 5+16, 7+12 szezonokat tolt a keze alatt Madridban)
  – Hazard az egyetlen teljesen passzentos példa, de ebből is látszik, mi a lényeg: José arra húzza fel a csapatait, hogy az aktuális legjobb játékosából kipörgesse a maximumot, nem annyira formáció-fetisiszta, mint inkább a hatékonyságé.

  “a Mkhitaryan-Mata-Lingard féle labdavezetgetésekből állunk ki, amelyek egyrészt stílusidegenek (már-már azt hittem néha a Huddersfield ellen, hogy Barca meccset nézek), másrészt pedig nem túl eredményesek, hiszen nem nagyon van kit kiugratni (sokszor túl közel vagyunk ehhez a kapuhoz), látványosan kevés a mozgás, a játékosok egymást tapossák és lassú a megvalósítás is.”
  itt most kiindultál egy egyetlen meccses mintából, mert pl. a szezon korábbi meccsein baromira nem ez a vezetgetés ment, sőt, Mikhi baromira nem is a vezetgetős típus. én nem hiszem, hogy a szombati vergődésünk független volt a HUD remek védekezésétől, egyszerűen láttuk, mi egy klasszikus José-csapat természetes korlátja: ha megkapja a kezdeményezés kizárólagos jogát. a portugálnak nincs pozíciós játéka, és ez baromira kijön, ha a játékosai nincsenek egyenként jó formában. de ez nem a 4-2-3-1-től függ.

  4. “Mourinho alighanem a Matics, Pogba, Fellaini hármasnak szívesen szorítana helyet a kezdőcsapatban”
  ez szimpla ferdítés, a szezon elején mind a hárman egészségesek voltak, mégsem kezdtek egyszerre SOHA. mi utal arra, hogy ez alapvetés lenne Josénál?

  konklúzió:
  nem igaz, hogy nem látjuk, ez a felfogás hogyan vezethet eredményre, José azért nem ma kezdte a szakmát. az egy dolog, hogy tetszik vagy sem, amit csinál, az egy másik, hogy mit gondolunk a végtelenül cinikus, képmutató stílusáról, az meg egy harmadik, hogy ezzel tudunk-e nyerni. szerintem lehet nyerni ilyen stílussal is, persze kellenek módosításuk, ugyanakkor kulcs egy olyan változó, ami ebben a posztban nem kerül említésre: a transition. hátrafelé ebben már rengeteget javultunk, de előre még mindig kell dolgozni rajta, és azon múlik a szezonunk sikere, hogy ez összejön-e. egyébként azt gondolom, hogy ezzel a játékkal, ezzel a filozófiával újra nyerünk, egyetlen szurkoló sem fog fanyalogni. Josét mindig is egyedül a győzelem volt képes legitimálni, most sincsen ez másként.

  písz 🙂

  • fella

   te hogy látod amúgy mkihtaryant, meg az érdemi playmaking teljes hiányát? a góljaink kb. fele beadásból született, a másik fele meg elfáradt csapatok elleni kontrákból, egyedül lukaku stoke elleni gólja jut most eszembe, amit tényleg a 10-esnek köszönhetünk

   • Frank O’Farrell

    Mkhitaryan alapvetően egy kompromisszum ebben a csapatban. kábé olyan, mint amilyen Özil volt a Realban. Az örmény alapvetően pozíciós játékban a legjobb (lásd a statjait Tuchel alatt), de rohanni is tud, mert ösztönösen látja meg a réseket és a veszi fel a tempót transitionben – a’la Özil -, így pedig José számára is használható tud lenni. Szerintem kisebb csapatok ellen mindenképp használni kell, főleg, mert letámadásban sem rossz, de vele kapcsolatban el fog jutni oda José ismét, hogy miképpen Özil, úgy ő sem felvállalható kockázat egy komolyabb rangadón. (és akkor vagy kitolja szélre, vagy feltolja a helyére mondjuk Fellát).

  • stanley

   1., Szerintem szélsőhátvéd nélkül nem megy, látjuk miért, José próbálná Youngot és Valenciát is idomítani, akár Blindet is, de mindhiába. Nincs ott minőség. Fontos alapvetése lehetne a játékunkak, akár csinált ilyet korábban José, akár nem. Én sem azt írom, hogy a José erre épített bárhol is.
   2., Szerintem nem jó példa egy támadó összehasonlítani egy vkp-val és Messi kiesése is komoly gondokat okozhatna, ugyanakkor ott még mindig meg tudnának verni 10-bő 8 csapatot nélküle is. Szerintem ez nagyon rossz példa.
   3., 4231-ben szükségesek voltak gyors, kombinatív szélsők, akik fontos szerepet töltöttek be a csapatban. Illetve, ha némileg sántít is a példa, de Martial Hazardosítása teljesen reális opció lehetne
   Első szezonban is többször jellemezte a játékot a fullra megtöltött középpálya, amiből nem sült ki semmi. Most sem értem mi volt vele a cél. Ebben ráadásul nekem Mata is nagy kérdés, de Herrera is érdekes.
   4., Mert a szezon elején még nem látta értelmét a Fella storynak komolyabban, de azóta rájött, hogy ez elég egyértelmű fegyver, ha mind a ketten egészségesek lesznek, akkor kíváncsi vagyok mi lesz. Felvetés egyelőre. De Mourinho számára Fella legalább olyan fontosnak tűnik, mint Pogba
   Merevnek tartom, amit José csinál, hogy nyerünk-e vagy sem, azt nem tudom, azt viszont igen, hogy az elmúlt mérkőzéseken továbbra is ezek a hibák határozták meg a játékunkat és az Swansea vagy az Everton ellen sem volt űrfoci, csak a 4-0 sok mindent elhomályosít.

   • Frank O’Farrell

    nem értelek. vannak az elvárásaid, meg van José. utóbbi egy tizenéve az orrunk előtt dolgozó valaki, kismillió elemzés született a stílusáról, az elveiről, a csapatai játékáról, nem hiszem, hogy olyan kurva nagy meglepetéseket fog okozni már bárkinek is. amiket te elvársz tőle, azokat meg tuti, hogy nem fogja szállítani, ugyanis konkrétan egy másik futballfilozófiát kérsz rajta számon.
    josé a maga módján tud nyerni, sehogy máshogy. és ezt a módot eddig mindenütt a győzelem legitimálta. ha nem győz, elbukik, ezt ő is tudja, nekünk is ideje megbarátkozni vele.

    • stanley

     Amiket felhozok, azok szerintem nem olyanok, amiken ne lehetne változtatni. Szélsőhátvédet már most is akartunk igazolni, Lukakut lehetne rotálni, van kire, Matics is kaphatna több pihenőt, nyilván a Fellaini stílusú játékosok kihagyása persze nem fog működni sose. Egyébként pedig tavaly próbált megerőszakolni ebből valamit, amit itt látunk.
     Jelenleg inkább a saját makacsságának az áldozata, mint bármilyen szar szereplésnek.

    • Achi

     De akkor el kell ismerni, hogy hosszútávon bele van kódolva a rendszerbe a bukása. Mert nem csinálja azt, amit SAF évtizedes viszonylatban. Nem alkalmazkodik. Persze rövid távon jó lehet (itt az a híres 2. szezon) , de mi van,ha az ellenfelek is kiismerték és túllépnek rajta, mielőtt még megcsinálná a szokásos várázslatot. Most a fent is elemzett jelek mutatnak arra, hogy nagy esély van rá, hogy nem sikerül a bajnoki sikerig vinni a csapatot, mielőtt eljönne a szokásos bukása.

     • MuriÁgnes

      Mondjuk azt is tegyuk hozza, hogy mind a Chelseaben, mind a Realban sem eppen idealis a vezetoedzo elete.

     • Achi

      Nem baj, ő sem egy ideális személyiség. Még élvezi is, hogy utálják.

  • Achi

   Na, így már más, érvelni azért érdemesebb 🙂 . Én szakmailag ilyen szinten nem tudom megmondani, hogy melyikőtöknek van igaza.
   Egyet azonban a “szakmázás” mellett nem szabad elfelejteni. A foci a csapatért van és a szurkolókért. Ez milliók szórakozása. Több is annál. Értem, hogy Mourinho a győzelemmel legitimálja a játékromboló stílusát, de éppen ezért csalódás minden nézhetetlen meccsen bemutatott vereség. Nem azért ülnek le a meccs elé az emberek, mert érdekli őket, ma milyen önigazoló kifogásokkal készünk a menedzser,hanem azért mert azt szeretnék látni, hogy a csapatunk mindent megtesz a győzelemért. Ha ezt nem látom, szarok a taktikájára, szarok a terveire, szarok az “egész jó” eredményekre. Az öreg sem nyert mindig,de tudtuk, hogy tud és akar. Olyanok is voltak az eredmények. Most annyit tudunk, hogy José ki akarja okoskodni azt a BL helyet a szezon végére valahogy, bármi áron. Csak remélni tudjuk, hogy EL nélkül is sikerül.

  • ketomika22

   Transition-t szetadom.

  • Preston

   + megjegyezném, hogy Pogba a szezon elején az előre való váltásban nagyon sokat adott hozzá. nem tudom most csípőből, hogy mikor sérült meg és utána milyen meccsek következtek, de emlékszem, hogy jó néhányan mondták (nem csak innen, so called punditok is), hogy nem is gáz, hogy nincs itt, nem hiányzik egyáltalán.

   hát a lófaszt nem, Herrera valahogy nem illik Matic mellé. szeretem a spanyolt, de idén nem nagyon tudom felidézni egy jó meccsét sem. bezzeg tavaly…

 • Frank O’Farrell

  tudod stan, hogy imádlak-szeretlek, de ez elemzésnek vékony. publicisztikának meg korai, elkapkodott, kicsit na, ugye, én megmondtam érzést kelt, mintha ott lenne a fiókban két hónapja arra várva, hogy végre egyszer kikapunk, és el lehet sütni.

  bocsi.

  • MuriÁgnes

   Ja, es a vereseg is az ev kabaregoljaival lett meg.

  • Achi

   Ha idén kezdte volna nálunk áldásos tevékenységét kezdő ezőként, akkor elég korai lenne. Viszont rendelkezésre áll már azért elég adat és tapasztalat a makulátlan múlttal rendelkező úriemberről ahhoz, hogy egy blog bejegyzésben lehessen írni a kilátásokról. Szerintem 🙂

   • Frank O’Farrell

    josé eddig minden csapatnál bajnok lett a második szezonjában. ezt csak arra, ha már a múlt alapján projektálnánk dolgokat 😉

    • Achi

     Legyen úgy. Te erre következtetsz , Stanley meg arra, amikről írt. Szabadjon már egy blogon ilyesmit írni, mikor láthatóan ezek a kérdések foglalkoztatják most az olvasókat.

     • Frank O’Farrell

      ki mondta, hogy nem szabad?????

     • stanley

      Ráadásul tavaly is ilyenkor írtam meg és sajnos elég pontosan bejöttek az akkor leírtak. Ahogyan anno LvG 4231 szerelméről is igen korán értekeztem.

     • Frank O’Farrell

      ja, sztem ezt a formáció-fetisizálást is túlkapod picit. ma már annyira nincsenek kötött posztok a játékban, hogy ezeknek kábé semmi jelentősége, de legalábbis nem ez határozza meg igazán a dolgokat (pep pl. mit játszat, 4-3-3-mat, vagy 4-1-4-1-et? 🙂

     • Pite

      Szerintem ha konvencionálisan nézzük a kérdést, akkor a formációknak olyan szempontból van jelentősége, hogy a 4-3-3-ban a két szélső főleg a “szélső” szerepkörben játszik, 4-1-4-1-ben pedig “szélső középpályás”-ban. Alapvetően már nem is a pályán elfoglalt pozíció miatt fontos ez a megnevezés, hanem az alapvető mentalitás miatt.

      Persze le lehetne írni azt, hogy 4 védő, 1 pivot, 2 cm (amiből egy inkább cam) két szélső és egy támadó játékos alkotja a kezdőt, és ebből 4-2-3-1-től kezdve 4-1-4-1-en át 4-3-3-n keresztül a 4-2-1-3-ig bármit ki lehet rakni. Sőt sokszor látni olyat, hogy ami támadásban 4-2-3-1, az védekezésben 4-5-1 vagy 4-4-2, szóval nyilván ilyen szempontból igazad van.

      Viszont! Szerintem igen is számít, hogy a “feladatkör” inkább egy klasszikus szélső középpályásé, vagy egy szélső támadóé. Előzőben pl se Martial, se Rashford nem remekel (ellenben pl. Perisiccel), szélső támadóként viszont annál inkább. Ezért nyilván le lehet írni, hogy a klasszikus 4-3-3 felfogás jobban állna a csapatnak, mint ez a 4-2-3-1.

     • Frank O’Farrell

      én ezt a mi esetünkben a pályán megjelenni egyáltalán nem látom. védekezésben kőkemény, iszonyatosan kompakt 4-4-2-t játszunk (ha 4-3-3-ből menne vissza a transition, akkor ez bajos lenne, 4-5-1-re tudnánk csak átállni, és sokkal több szaladgálni valója lenne Lukakunak), támadásban pedig sem Rash sem Martial nem középpályás, hanem egyértelműen támadó, már-már csatár.

     • Pite

      Hát én most nem is alapvetően arra akartam reflektálni, hogy általánosságban mi értelme van még a formációkról való vitáknak, de nyilván nálunk teljesen aszimmetrikus a csapat hála annak, hogy a jobb oldalról Mata vagy Miki is egyértelműen befele játszik, Valencia meg le a vonal fele, balon meg Martial vagy Rasi free roamban nyomja arra amerre éppen kedve tartja és a bal védőink egyike sem olyan munkabírású mint Valencia a jobbon (Istenem, ha Valenciát 8 évvel ezelőtt megtanítottuk volna a bal lábát is használni, most a világ legjobb szélsővédője lenne). Ergó támadásban általában 3 védőnk van hátul, előtte 2 középpályás, legelöl a 4 támadó, Valencia meg elöl, minimum a két középső középpályással egy vonalban.

      Ezt meg ugye nem is lehet formációként értelmezni nagyon, esetleg talán 2-3-4-1?
      Védekezésben adott ugye a 2×4 vonal, elöl meg Lukaku zavarja a középső védőket, mögötte meg általában Miki szaladgál. Ha így nézzük a kérdést, akkor ez egyszerre 2-3-4-1 és 4-4-1-1 papíron, de mégis egyetértünk abban, hogy ez az elmúlt meccseken 4-2-3-1 volt két vkp-val 🙂

     • godlikezaza

      öööö…. ne írj többet 🙂 ilyeneket

 • crpa7

  vicc
  Percentage of votes for FIFA’s best goalkeeper award:
  Buffon – 42%
  Neuer – 32%
  Navas – 10%
  Courtois – 9%
  Lloris – 3%
  De Gea – 0%

  • reelbeba

   nevetséges

  • Pite

   Hát az EL-t romi védte végig, a PL 5. helyért és a ligakupáért pedig nem szokás év legjobb kapusa címet osztogatni.

   • crpa7

    jó,de nem is azt kérem számon,h miért nem ő nyerte

   • Captain Mike

    6.-ak lettünk 🙁

    • Achi

     Megszépülnek az emlékek 😀

    • Pite

     Buzis lenne beeditelni, hogy 6 miután félregépeltem ugye? 😀

   • EZS

    Ja, hát a probléma elsősorban az, hogy Romero sincs ott.

  • Kuba

   Nem is volt a listán, nem? Mármint az is 0%, de van aki felkerült, és úgy kapott 0%-ot (Bravo :DD)

   • crpa7

    ja lehet,nem tudom…azt tudom ,h aranylabda listán fent van gondoltam akkor a FIFA-nál is

  • Limb for a Limb

   Navas mi a faszt keres ezek között a kapusok között, már az is talány. Rajta kívül mindegyik elég fasza.

  • ketomika22

   Lol. Ennyit er

   • Pite

    Ketomika – 99%

    • ketomika22

     Sajnos nem engedtek indulni

    • ketomika22

     A feyeneerd csk-ja remelem ram szavazna 😉

     • EZS

      nem is tudtam, van Arconada díj? Az év potyája? 😀

 • fella
  • MuriÁgnes

   Beszarok : D

   • MuriÁgnes

    Vegulis a legnagyobbtol tanult…

    • Pite

     A battyatol ? 😀

    • fella

     itt az ideje bejelentkeznünk nekünk is

  • sallark

   Koeman-tesók után a Neville-tesók? Mi lesz itt utána, Rafael és Fábio?

   • MuriÁgnes

    Memfisz es Depaj

  • Pite

   Tuchelt mondjuk adnám, tuti fasza csapatot csinálna, a Pool-Everton rangadók meg különösen viccesek lennének a két autista német fasz rángatózásai miatt 😀

   • tuchit én is imádnám

    • Pite

     Most az angolok Dyche-t rebesgetik erőteljesem… hát nemtom, én inkább Tuchelt vinném oda 🙁

  • ketomika22

   Neeeeeee

 • stanley

  Amúgy nálam Spurs 3, Chelsea 1, NUFC 3, Brighton 3, Watford 1, Arsenal 0, ManCity 1. Ez 12.
  Lesz ManCity-Arsenal, Arsenal-Spurs, Liverpool-Chelsea, Watford-Spurs, Liverpool-Everton, tehát biztos lesz pár veszített pont a riválisoknál is, de megint talán a ManCitynek lesz a legkevesebb nehéz meccse, ha itt most rácsapnak mindenkire még vagy öt pontot, akkor ez eldőlt.

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   A spuds elleni nagyon fontos lesz, ha nem nyerünk, negatív spirálba kerülhetünk, és vége lehetne akár a szezon érdemi részének számunkra…Ha viszont nyernénk, senki nem beszélne a Huddersfield elleni blamáról. Ennek megfelelően remélem a legtöbb meccset játszó kulcsemberek pihennek ma.
   Nálam ez a valószínű: Spuds1, Chelsea 0, NUFC 3, Brighton3, Watford 0, Arse 1, ManCity 0. Mindösszesen 8 bogyó. Ha a csirkéket sikerülne verni, akkor viszont más pályára kerülhetnénk…

   • stanley

    A szezon végére egyébként bőven ki fog derülni, hogy Mourinho alkalmas ezt a csapatot fentebb húzni, vagy sem. Kicsit ugyanaz, mint LvG esetében. Ezért lesz érdekes ez a szezon. Ha alapvetően, kisebb megingásokkal hozzuk azt, amit az elején és ehhez a rangadókon is teljesíteni kell, akkor fog kapni új embereket. Egyébként kinézem belőle, hogy elküld vagy két középhátvédet és inkább vesz Bailly mellé egy betont, Matics mellé valakit meg egy szélsőhátvédet és ezzel felszabadítja az első sorokat. Követi a régi elvet, aki kevesebbet hibázik, az nyer.

   • Achi

    Ha a Spurstől kikapunk, akkor tényleg nagy lesz a baj.

   • wolandrule

    Többektől olvastam már itt, de nem értem miért kell fosni a Watfordtól… Az 3 pont lesz.

    • Aljas, hazug, manipulatív alak

     Nagyon teccenek nekem…Baromi jók voltak a Chelsea ellen is, csak elbalfaszkodták a végét.

  • Achi

   Bármi lehet, de annak nagyon örülnék,ha a City ellen hoznák 1 pontot 😀

   • stanley

    Otthon nem picsáznak meg minket, én ebben most bízok.

    • Achi

     José ha érzi, hogy gyengébb nagyon el tud szállni Pep ellen. Attól félek, hogy bekehajszolja a csapatot a favágásba.A reallal nem egyszer megtette.

     • Balázs Kozó

      Sajnos eredménye is volt egyszer-egyszer. Angliában meg..úgyis a bíró dönt egy favágós estén.

     • Achi

      Talán nem légbőlkapott észtevétel,hogy a bírók nagyon utálják őt. Szóval jóra ilyen esetben nem számítok…

 • fella
  • ketomika22

   Ne is tagadd, Te vagy az 😉 😀

  • mekkora seggfej az a faszi, de legalább nem titkolja

  • Roleee_#JoseOut

   egy triplázás csak ennyit ér? 🙁

  • mrmojo

   nem csoda hogy fizetésemelést kér maureen, vmiből ezt is kell fizetni

 • crpa7

  nem tudom mennyire megbízható a phisyoroom,de már kurvára idegesít,hogy semmi infó a sérültekről:
  Expected dates back (according to physioroom):
  Fellaini 28.10
  Bailly 28.10
  Pogba 5.11
  Rojo 5.11
  Zlatan 16.12
  Carrick & Jones, no dates

  • MrFer

   Ezt kiraktam én is tegnap

   • Chestcontrol

    szamomra az a rejtely h carrick es jones mibe serult le?

    • stanley

     Jonest láttuk, Carrick már kérdésesebb.

    • mddnszksz

     gondolom annyit golfozott, becsípődött a dereka

 • reelbeba

  nem mintha számítana a fifa bohóckodása, de zsiru egy olyan gólért kapott puskás díjat, amit miki mutatott be pár nappal elötte, hogy hogyan kell csinálni _tudatosan_, mer zsirué csak egy blöff volt

  • Giggser

   Az azt hiszem les miatt nem jutott szóhoz sem

  • az előző szezon, vagy ’17-es év gólja volt? mert utóbbi esetben Mikinek semmi esélye

  • Balázs Kozó

   “szabályos” gól?

  • Krunyec

   Rooney élete ollózása VS Neymar bohócligában cselezgetős gólja?

 • reelbeba

  következö 7 péel meccsen
  (spurs, kelszi, newcastle, brighton, vadford, arse, sziti)
  10 pontot számolok (nagyon optimistán)
  Nektek mennyi?

  • fella

   7×3 az ugy tudom hogy pont 21

   • HarciasToni

    es 7×4, vagyis 28 lott gol

  • reelbeba

   ebböl a spurs, newcastle, brighton hazai, ezeken hat pötty, arse verés plusz egy mákos iksz a vadford ellen

  • EZS

   mínusz 4,23

   • Giggser

    Utálom mikor az emberek ennyire negatívak!!!!

  • Achi

   11-et tippelek.

  • Pite

   Spurstol szopunk, chelsea-t, castle-t, brightont verjuk, watford X, zenalt verjuk, szititol szopunk.

   Azaz 0+3+3+3+1+3+0= 13

  • wolandrule

   13

  • Balázs Kozó

   Belepofázom így a másik oldalról:

   Szerintem a S?urst veritek, egy jó BL-es kontrafocival 3 pont
   A kékek sincsenek jó formában, ez nekem ki-ki meccs, amit Hozé lehoz special one-one-ra. 1 pont
   Newcastle: Pincér ide vagy oda, legalább akkora blama lenne nem nyerni, mint a terrierek ellen, 3 pont
   A Watford meg… Hát.. Ha bírják az ütemet, meg tudna tréfálni titeket, de szerintem nem bírják. 3 pont
   Mi mostanában meg tudjuk verni Josét, és a Unitedet is, ami bevallom, egészen szokatlan érzés az elmúlt tíz év seggberakásunk után. Még fáj. 0 pont.
   S akkor jön a Pepp vs José örökrangadó. Boldolok: 3 pont. José meg tudja verni Peppet, és ha kell rombol, karmol, tép, harap. De nem fogjátok tíz emberrel befejezni.

   13 pont.

   • Chestcontrol

    mondjuk szerintem a cityt nem verjuk meg cserebe az arzenalt igen. a spursben sem vok biztos, sztem spurs x es a chelseat verhetjuk. a watfordot meg a kastelyt jo lenne hozni.

 • Csinibob

  fella, ha Micky nem jönne be, Müllerre még a télen mehetne egy bid, nem?!

  • fella

   de hiszen micky óriási siker, adott pár gólpasszt sokgólos vezetésnél a szezon három első meccsén, klasszis

   • Giggser

    Szerintem senki nem mondta, hogy a csapat húzóembere meg extraklasszis, csak annyi van, hogy nem egy rakás kaki.

   • reelbeba

    felláskodsz megint

    • reelbeba

     szar volt visszaolvasni a tegnapi kommentjeidet, mi?

     • fella

      nem való nekem a konformizmus

     • fella

      meg így nem utal jorge mendes se

    • wolandrule

     Kutyából nem lesz szalonna.

   • Csinibob

    Szoval, te is hoznad Müllert? 🙂

    • fella

     tőlem jöhet koman vladimir is, ha upgrade mikin

  • akkor kilépek…

  • MuriÁgnes

   Dobnam Lukit azonnal.

 • Schweinsteigerlin
  • Angus

   több lenne, mint fullos, nemde barátom? 😀

  • Csinibob

   Akkor elengedjük a ligakupat es MaRrera kivételével mindenki pihen

  • reelbeba

   shaw játszhat a kakaó kupában, dejó, megengedte a föni

   • Chestcontrol

    hatha leserul

  • The Shaw Show

   ketten időhúzó cserék lesznek, egy pályára sem lép…yeah

 • fella

  kár, hogy szten nem írta oda a végére, hogy bár az elmúlt hét kaka volt, azért
  – holtversenyben másodikak vagyunk a pl-ben
  – holtversenyben mi kaptuk a legkevesebb gólt, illetve mi lőttük a második legtöbbet a pl-ben
  – hibátlanul vezetjük a bl csoportot, egy gólt kapva
  – gond nélkül lehoztunk egy vicckupa fordulót is
  (miközben elég sok fontos játékosunk, köztük a középpálya nagyja sérült)

  szóval ja, ez a hét annyira szomorú volt, hogy még én is meginogtam, de azért ez egy szezonkezdtnek nem rossz, plusz egész kényelmes pozícióból várunk egy nehéz időszakot

  • Giggser

   Ezzel maximálisan egyetértek! Szezon előtt az eddigi eredményeinket azonnal aláírtam volna.

  • MuriÁgnes

   En kimaradtam ebbol a hetbol, szoval szerintem minden kiraly.

   • Giggser

    Én kolbászfesztivállal semlegesítettem a hetet. De jobb lett volna nekem is, ha csak szimplán kimaradok.

    • MuriÁgnes

     Micsoda eufemizmus a san franciscoi melegfesztivalra!!!!!

  • fella

   ja igen, és mindig gondoljatok arra, hogy lehetne rosszabb, például ha kóklerkloppo lenne az edző

  • Achi

   Ez mind rendben is van. Ezzel a sorsolással kb. a kötelezőt hoztuk (A City még így is meg tudott előzni sajnos). Simán aláírtam volna előre ezt az 1 vereséget is, csak nem így. Esélyünk sem volt nyerni tegnap. Lehet, hogy az indokoltnál jobban felidegesített, de ez is azért van, mert hoztunk nagyon jó meccset is és már már keztem elhinni, hogy újra top csapat leszünk. Rájöttem,hogy nem szabad rangadók megnyerése nélkül ilyesmiben reménykedni.

   • fella

    izé, egy idegenbeli rangadónk volt eddig idén, amin józsi fasz módon nem vállalt kockázatot, ehhez képest úgy írsz erről, mintha lenne valami releváns minta a rangadózásra vonatkozóan.

    a tavalyi évből sem lehet semmi érdemlegeset levonni, a poolos ikszet és a cselszit őszről ismerjük, a city elleni 0-0-on kurva jók voltunk sok sérülttel, az arsenalt meg a spurst meg leszartuk már az el miatt.

    • Achi

     Egy 0-0ás rangadó után összeesett a csapat. Ez azért marha jó jel 😀 Én nem hiszek benne, hogy itt az idén top csapat épül. Na de mindegy is, itt vannak a rangadók, amik után már fel lehet mérni, milyen csapat is ez.

    • reelbeba

     Jose Mourinho has taken just five points from his last 10 games away to the Premier League’s top six, all of which have come in 0-0 draws

     • reelbeba

      Man Utd away in the league vs. last season’s top 6 under Jose Mourinho:

      0-2
      0-0
      0-4
      0-0
      1-2
      0-0

      Just the one goal scored.

     • Csordás Adrián

      Józsi legrosszabb statja. Le se kéne játszani a maradék idegenbeli rangadót, könyveljük el a 0 pontot és lépjünk tovább.

     • Achi

      Tudod, hogy mindenre van kifogás. Szerintem már előre megvan arra is, ha az 5. helyre esünk vissza.

     • reelbeba

      mondanám hogy akkor tavasszal rámegy a béelre, de ott sajni nem az ajaxbé a legkomolyabb ellenfél

     • Achi

      Kevés gyengébb csapat van a BLben, mint a Huddersfield. Na jó, befejezem 😀 (mára)

     • MuriÁgnes

      Nyilvan megnyerjuk a BL-t.

    • reelbeba

     amúgy a második bekezdés igen erös, a régi (igazi) fellát idézi. Kezdesz végre formába jönni, a tegnapi joséoutozás után pláne vicces

     • fella

      lightoutozás volt az, de kialudtam

   • stanley

    Meg főleg, hogy a kritizált pontok egyértelműen le vannak írva.

  • stanley

   A cikk elején ott van. Nincs óriási baj és nincs katarzis sem, de bármelyik lehet a vége. Ennek az okait fejtegettem.

 • HarciasToni

  Van valami hír arról, hogy United játékosok miért nem csatlakoztak még Mata Common Goal projektjéhez? Amikor új volt az egész még voltak hírek, hogy a csapat egész nagy része csatlakozni fog zsozéval együtt, de azóta semmi. Pedig már egész szép számban vannak. És az is sokat elmond, hogy több a nő, mint a férfi, pedig ők közel sem keresnek annyit, mint a férfiak.

 • mddnszksz
  • Angus

   imádom 😀

  • MrFer

   😀

 • Dávid János

  Józsi nem fog változtatni, ebben biztos vagyok és emiatt megint elbukunk…

 • fella

  https://twitter.com/carra23/status/922443409230585857

  Carragher tanácsa az Evertonnak – látszik, hogy Liverpool-drukker

  • fella

   https://twitter.com/skysportsnews/status/922498657349505024

   Meglepne, ha bármelyiknek is ő kéne, de végülis hátha elindul valami

  • Achi

   Én megnézném, hogy mit tud. Persze nekem nincs veszíteni valóm 😀

   • fella

    tudjátok, hogy nekem aztán nincs baj a fantáziámmal, de azt egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akár ők, akár a leszter giggs-t nevezze ki, miközben bigsam, moyes meg még jópár legalább mininmálisan proven arc elérhető. aztán simán lehet, hogy rám cáfolnak

    • big sam visszavonult

     • fella

      nem redknapp vonult vissza?

     • fella

      ez azért nem tűnik szentírásnak, de ha ő nem is játszik, akkor is vannak proven arcok

     • kijelentette, hogy elég volt neki az edzősködés, nemtom ennél mi kéne komolyabb. egy castles cikk nyilván hitelesebb lenne 😀

     • fella

      de azért az usa-paddal azóta sikerült összeflörtölnie 😀 meg amikor a palacktól lelépett nem hiszem, hogy gondolt arra, hogy a pl egyik legerősebb keretével rendelkező csapatához is leülhetne pár hónappal később. sikerrel és pénzzel fatsamet mindig lehetett motiválni, én azért nem zárnám őt ki, de esélyesebb dyche vagy moyes

    • Achi

     Moyes azért az everton óta azért sok mindent nem bizonyított. Nem véletlenül munkanélküli. Az ilyen 2. esélyek sem szoktak jól elsülni.

  • ketomika22

   amúgy Everton szurkoló

   • fella

    ja közben rájöttem, hogy hibrid

    • ketomika22

     realbarca blog betegségben szenved

 • fella

  kiváló időzítés, pontosan egy éve kaptunk ki kóklercontétól 4-0-ra

  • Roleee_#JoseOut

   meg az 1-6 is…

 • truedevil

  Nem értem a végére, de a “kedvenc portugálunk” részén nagyon agyalok, Bebe már régóta nincs itt, más meg nem nagyon jut eszembe

  • Roleee_#JoseOut

   nekem is ez maradt meg nagyon, talán az agyas és agyatlan Nani?

   • truedevil

    Őt sosem kedveltem, ezért nem rá asszociáltam

    • Giggser

     Bebeért viszont odavoltál?:D

     • truedevil

      Amilyen gólöröme volt, nem lehetet nem szeretni 😀 Ne érts félre, nem hiányolom, de van abban valami különleges ahogy a csapathoz került

  • EZS

   Nani 😀

  • MuriÁgnes

   Cakirção

  • The Shaw Show

   queiroz

 • fella

  még azt beleirtam volna, hogy playmaker poszton nagyon hiányzik a valós kvaliti, amugy nagy vonalakban adom

  • már most unom a miki fikádat, pedig még csak vagy 2 hete nyomod minden nap

   • ketomika22

    addig okés, de Özilt ne szopjuk már le tőből pls

   • fella

    egy hónapja, a cska elleni meccs óta nyomom, és teljesen igazam van benne

    amúgy leszarnám, hogy miki béna, ha lenne más helyette, de mata évek óta nem egy game-changer, lingard pedig kezdőként messze van egy teljesértékű focistától, ezt gyönyörűen bizonyította szombat délután

    • 300 millió fontot vert el a mester és nincs game changer a csapatban? vagy talán fogalma sincs mit kezdjen velük? én nemtom, de felfogtuk, hogy szerinted miki szar, nem kell minden nap leírni

     • fella

      olvasd már el amit írtam, nem csak mikibe álltam bele

      ha ibra nem sérül meg, akkor miki a jobbszélen játszana vagy a padon ücsörögne, és griezmann lenne a helyén középen, ezt te is pontosan tudod. muszáj volt centert venni, ezért beáldoztuk egy rendes támadóközéppályás/második csatár leigazolását, amire tartok tőle, hogy rá fogunk baszni

  • Angus

   szóval most ez lesz az új trend, “kell egy playmaker”. kéretik hozzászokni és a megfelelő türelemmel kezelni kedves kollégák

   • fella

    nekem az is jó, ha pogba visszatértével feljavulnak a jelenlegiek, ezt írtam az előző posztnál is. viszont ha ez nem jön össze, muszáj lesz szerintem lépni valamit januárban josé

    • Angus

     nem fog, ebbe jobb ha belenyugszol

     • fella

      az a policyje, hogy keretfoltozásra meg váratlanul jó lehetőségek esetén azok kihasználására való a januári tw. az uccsó féléves özil márpedig ilyen lehet

     • vele aztán kinn lennénk a szarból, főleg a csapatok ellen, akik ellen most is szarok vagyunk. erről híres

     • Angus

      hú én nagyon örülnék özilnek, kurvára utálom azt a faszt.

     • reelbeba

      te télleg komolyan gondolod ezt az özil témát

     • bármit komolyan gondol, amit elkezd nyomni a sajtó. olyan nincs, hogy valami egyszerűen nem jó ötlet

     • fella

      de tényleg

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Akkor már miért nem Sanchez?

     • fella

      szerintem ő city-bound

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Szerintem őt kellene megpróbálni, mert benne megvan az ami nálunk hiányzik…A sajtó azt nyomja, hogy city bound, de annyira sokan vannak elöl, hogy nem tudom elképzelni, hogy Pep őt is leigazolja.

     • fella

      nem pepen múlt, hogy nyáron nem tette meg

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      De azóta látszik, hogy kurva jól megvannak nélküle..

     • fella

      szerintem ez pepszit sehol nem érdekli

     • reelbeba

      (én sanchezt nagyon bírnám, mata helyett)

  • Giggser

   A playmaker poszton megvan a “kvaliti”, a legjobb focisták is tudnak szarok lenni, ha nem megfelelően vannak használva.

   • fella

    de ki nincs megfelelően használva? miki a kezdő a kedvenc 4231-ében, mata a saját bevallása szerint is már jobbról befelé játszó második irányító, lingard pedig… hát ő lingard.

    néha az az érzésem, hogy ha nem akarunk nettó emberhátrányban lenni, akkor itt az ideje fellainit játszatni ott

    • Angus

     :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    • Angus

     jézus fasza, ezen nagyon sikítottam 😀

    • stanley

     Nekem Mata egy nagy kérdőjel. Egymást tapossak elől de senki nem tud hozni valamit. Ezért kellene egy klasszikus jobbszelso vagy Grizi es egy rugalmasabb Marci / Rash, ez Mickin is segíthetne.

  • stanley

   Micki, Martial ennél sokkal jobb, ki kellene hozni belőlük. Ahogy Pogbabol is hiányzik valami. Ezeket, ha elérne José, már jobb lenne a helyzet.

   • fella

    nemtom hova rakni martialt, eddig a burton és a cska (a két leggyengébb idei ellenfél) ellen volt jó kezdőként, amúgy kalap szar. mikiért szerintem edzőként többet nem lehet tenni, pogbában én is bízom

    • Angus

     ilyenkor mi zajlik veled? valami külső tényező lehet, mert nagyon hirtelen tudsz megborulni

     • fella

      miért, kezdőként szerinted volt másik meccsen értékelhető teljesítméne marcinak? vagy mit lehet még csinálni egy 29 éves focistával annak érdekében, hogy jó legyen, azon kívül, hogy kedvenc rendszerében, a kedvenc posztján játszatod, a játékának kedvező felfogásban? merthogy miki nem a pool óta szar, hanem mióta nincs pogba, azaz már lassan másfél hónapja

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    Igen ez gond, senki nem tud előrelépni, fejlődni, senki nem tűnik jobb focistának mint korábban…Kivétel Fellaini… :-))

    • stanley

     De ebben az edző szerepet kell keresni. Marci és Rash is kurva jó játékosok, ahogy Micki is.

  • Pite

   Azert basz fel h Pereira elment kolcsonbe

 • reelbeba

  Amúgy én a középpálya közepén látom a problémát, írtam már, herrera és matics nem elég gyors a labdakihozataloknál, és nem is igazán ötletesek, nincsenek forgatások, ritmusváltások, megindulások, pogger azért keypasszokban is ott van (ezt most érzésre, nem csekkoltam). Felállt védelem ellen meg pózna a csodafegyver, mert valami brutál arányban nyeri a fejpárbajokat, háde nem kell bemutatni. Szal ez a mostani páros – bár papíron nem rossz egy herrera-matics kápé – szerintem kevés

  • reelbeba
   • reelbeba

    nyilván rombolásban ander a jobb, de elörefele azér látványos a különbség

   • fella

    nem ez a durva, mert azért kettejük között a vak is látja a minőségbeli különbséget, hanem az, hogy matic mellett fellainivel – ahogy írod is – sokkal jobban működött a csapat, mint anderrel, mert plusz dimenziót jelent támadójátékban

   • Preston

    ezt adom, sajna Herrera idén…nem elég jó.

   • stanley

    Ander azért alapvetően mélyebben játszott.

    • reelbeba

     de mér? Pogger a szezon elején megoldotta maticcsal, hogy elörejáték is legyen

 • Aljas, hazug, manipulatív alak

  Szerintem ez a United Mourinho második szezonos csapatai közül a leggyengébb…Azon gondolkoztam, hogy mi ennek az oka, ő gondolom mindent ugyanúgy csinál mint eddig, pénz van szarásig, mi az oka annak, hogy mégis gyengének tűnünk..Szerintem 3 oka van. 1. Vannak jobb edzők a PL-ben mint ő, ami korábban elég volt, az itt most karcsú. 2. Minőség. Nem gyenge a keretünk, de Hozénak különösen támadásban mindenhol erősebb kerete volt mint a miénk most. 3. Sérülések…Eléggé elkerülték csapatait a sérülések, 13-14 játékossal játszott végig komplett szezonokat, ami azért a fizikai hátrány mellett elég komoly hatással volt a csapatjátékra, jobban érezték egymást a játékosok…Na most ez is nagyon hiányzik, semmi begyakorolt séma nem látszik támadásban, nincsen kémia a játékosok között…

  • arra lennék kíváncsi, nálad mikor jön el a pillanat, amikor nem a keret minőségére fogod ezt a szart?

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    Félreérthető voltam. Jó a keretünk. Lehetne vele focit csinálni…Mourinho korábbi csapataihoz akartam csak hasonlítani, hogy miért vagyunk gyengébbek, mint azok, miért nincs ebben a csapatban még annyi foci sem mint azokban…

    • a triplázó interben pandev volt az egyik támadója. akkor még vele volt a mákfaktor + hozzá tudott tenni ő is valamit

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Az a Sneijder klasszisokkal jobb volt mint most Miki, Milito is nem egy szinttel képzettebb mint Lukaku..Eto is ott volt még, Pandev amennyire emlékszem nem is volt alapember, bár sokat játszott.

     • pandev az összes fontos meccsen kezdett, a bl döntőben is.

      mikit és lukakut is ő vette, ha nem tud velük mit kezdeni, az elég gáz

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      mindegy is, a lényeg, hogy az az Inter is jobb erőkből állt támadásban mint ez a United.

     • jobb formában lévő játékosokból esetleg. ez megint csak kinek a felelőssége?

  • ketomika22

   én azt veszem észre, hogy egyre inkább ilyen befelé forduló kockázatkerülő felfogással megy neki a komoly ellenfeleknek. ez már a Chelsea-nél is látszott (lásd BL szereplés), a Madridnál legalább volt egy urva jó gépezet elől, de úgy nem lehet meccseket nyerni, hogy a kapura legveszélyesebb játékosok a saját térfelünk közepén védekeznek.

   úgy látom, hogy egyre kevésbé tud reagálni a mindenkori foci követelményeire ezért inkább választja ezt “busz taktikát”.

   ezzel együtt persze egyfajta ötlettelenség mutatkozik már a kisebb csapatok ellen, vagy úgy mindenhol (pl. jobban képes egy Fellainit hasznosítani, mint egy Herrerát, vagy akár egy Mkhitaryan-t).

   • Preston

    a szombati meccsen kívül hol mutatkozott idén ötlettelenség a kisebb csapatok ellen?

    • reelbeba

     pool, benfica. a szoton meccset nem láttam, de kommentek alapján ott is

     • Beyonder

      Látom, a Fonatról átrándulóknak is adsz egy kis trollkoncot. Ügyes 😀

   • Achi

    Hát igen. A realnál pl. a barcától fosta össze magát, és nem véletlenül utálták meg a szurkolók. Nem folytam bele mélyebben az ottani tevékenységébe, de amennyire tudom, ott is azt hozták fel ellene, hogy szarik a csapat hagyományaira és romboló focit játszat, undorítóbbnál undorítóbb meccseken. A United-et persze nem ő kezdte el lehúzni a középszerbe, sőt én reménykedtem, hogy ő fogja kirántani, de szerintem ez úgy nem fog menni, ha a jobb csapatok ellen úgy állunk ki, hogy csak nehogy kikapjunk. Ez pontosan az a középcsapat mentalitás, amiben bentragadtunk.

  • montipájton

   A Rashford, Martial, Lukaku, Ibra támadókeretnél hol volt Mourinhónak sokkal erősebb csatársora?

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    Mindenhol?

   • Csinibob

    Szerintem ez egy kiváló sor lenne egy másik edzőnél, mert Martial csak szar lehet, ha állandóan a saját 10-osánál kénytelen bohóckodni.

 • reelbeba

  ‘A rossz, meghunyászkodó, kockázatot semmilyen formában nem vállaló focit viszont büntetni fogják az ellenfelek’
  my man!

 • HarciasToni

  – “Darmian szárnyvédő (mondjuk ki, könyörgöm!)”
  – “mindig jellemezte a csapatai játékát egy gyors (Duff, Özil, Hazard) és ellenállhatatlan szélső”
  Nemár stanley, ezeket most komolyan írtad?
  Darmianról sokáig azt hittük, hogy szárnyvédő, de támadásban én is hasznosabb lennék nála. Szóval legkevésbé sem az.
  Özil, mint gyors és ellenállhatatlan szélső? :DDD Ebből egyik szó sem igaz. Nem szélső, kibaszott lassú és nem is ellenállhatatlan.
  De ezeken kívül jól összefoglaltad.

  • stanley

   Szerintem Darmian szárnyvédőként egyáltalán nem menthetetlen.
   Özil pedig igen is fasza player volt x éve és még most se utolsó, igaz nem klasszikus szélsőként játszott, ezt aláírom. Mindenesetre nagyon meghatározó játékosa volt José Madridjának. Most meg fingom nincs ki akar lenni ez a játékos. Én el tudnám képzelni Martialtól ezt nálunk, de még csak a kísérlet sincs meg, hogy erre játsszunk.

   • reelbeba

    durmi a felezövonalon túl egy suta, gyámoltalan kis lény, tökmindegy milyen poszton, osztom HT véleményét. Egy olasz középcsapatban ez talán nem probléma, péel top4-ben nonszensz. A madridban ronci volt az úthenger, nem is kellett sokat gondolkodnia a támadásépítéseken, csak minél gyorsabban eljuttatni roncihoz a lasztit, az egy kurvajó kontracsapat volt

    • stanley

     Nem arról van szó, hogy ő a megváltás, csak nem érzem semmivel szarabbnak, mint a minőségi felhozatal bármelyik tagját. Lajos idehozott egy szárnyvédőt, ott működhetett volna, még lehet itt is működne, ha néha elővennénk a 3 védőt próbaként. De erre aligha lehet alapozni.

 • 1 hónap és eldől, hogy vergődés a top4-ért, vagy békés top3

  • stanley

   Ha nem fog változtatni a fentebbi dolgokon, akkor tartok tőle előbbi.

 • Achi

  Nagyon durva szakasz következik. Olyan meccsek, ahol muszáj lesz mindent beleadni a játékosoknak,és egy percig sem gondolom, hogy ilyen csapatok ellen majd motiválatlanok lesznek. Azonban abban is biztos vagyok,hogy Mourinho biztonsági játékot fog játszani, végigicsinálni ezeket úgy, hogy a lehető legkisebb veszteséggel jöjjön ki a végén. Ebben ő nagyon jó, azt nem tagadom, utáltam ezt nézni, mikor a Cheseavel csinálta és most is utálom. Tény, hogy megy neki. Ebben bízom most is a csapat érdekében. Abban, hogy változtat a filozófiáján, hogy valami meglepőt húz, nem tudok hinni.

 • devil’s pray

  Jól összefoglaltad Stan, köszönjük. Én eddig bíztam a portugálban, de az utóbbi három meccs ezt megingatta, ha ugyanilyen fost rakunk le a következő hetekben is a nagyobbak ellen, akkor felőlem szélnek is ereszthetik a télen, mert tuti, hogy a Wenger-trophy is messzire fog kerülni tőlünk. Ahogy írtad is, vízválasztó hetek elé nézünk.

 • Angus

  Ötödik éve nem Fergie a menedzser. Ez vág hátba.
  Az én véleményem szerint képesek lettünk volna gólt, gólokat lőni a pool és a Benfica ellen is, erre Csozé betette üresbe, megállt, a kézifék függőlegesben volt az addig 2 kilóval repesztő autóban.
  Ez az, ami zavar, hogy a saját faszsága miatt az elmúlt 3 meccsen nulla fodballt mutatott az addig szárnyaló csapat.

 • Sumajer

  Inkább arra lennék kíváncsi, ha a Mester távozik akkor ki lehet az a mozdítható személy aki leülne a padra és valahogy megnyerné a PL-t. Szerintem idén nagyon közel leszünk a bajnoki címhez, de lecsúszunk róla, így mou kitölti a szerződését, de nem hiszem, hogy maradna még.

 • MrFer

  Jól összefoglaltad, köszi Stanley!

 • Pingback: A Mourinho-sejtés | Zongoracipelő()

 • Konen

  Vannak akik a vereség után teljesen leírják a csapatot,ez a pofon nem biztos hogy rosszul jött,úgy éreztem a Hud ellen,hogy kimegyünk azt majd csak behúzzuk félgőzzel,na ez nagyon visszanyalt,szal szerintem még egy ilyen kényelmes foci nem lesz már (legalábbis remélem)! Bajnokságba legalább 4pont (Tott & Cselzi) meglesz úgy érzem és Swanseat is kiütjük 😉

 • Freeezer89

  ritkán vagyok első 😀
  en aztán tényleg nem akarok csozé felett pálcát törni, de kezd unalmassá válni az elbaszott hozzáállása!
  nagyon várom az elkövetkező időszakot, mert az alibi focival semmire nem fogunk menni, valamint nagyban megfogja határozni, hogy valóban merre is tart ez a csapat

 • Pingback: A Mournho-sejtés | Zongoracipelő()