Röpdoga

 

Papírt, tollat elő, röpdolgozat következik, a téma a West Ham elleni győzelem. Be lesz írva.classroomX = 0, ahol X a David de Gea által kapott gólok száma a héten. Folytassa a sorozatot!

Ha 1 Rafael fél óra alatt 1 sárga lapot kap minden meccsen, akkor hány piros lapot kap hány Rafael hány meccsen, és miért adtuk el a testvérét?

Értelmezzen egy tetszőleges Jones-arckifejezést a természetes arcok halmazán!jones west hamHa Ferdinand csak heti 1 meccset bír, Vidic minden szarért legalább 2 meccses eltiltást kap, és nincs 3 másik középhátvéd, akkor hányszor kell Michael Carricknek védőt játszania egy szezonban?

Szerkesszen tetszőleges sugarú biciklicseleket Büttner lábai köré, és bizonyítsa be a Robben-tételt!

Andy Carroll 191 cm, Marouane Fellaini haj nélkül 194 cm magas. Legalább hány fejpárbajnak kell lezajlania kettőjük között, hogy egyikük lekönyökölje a másikat?Marouane+Fellaini+West+Ham+United+v+Manchester+IozZHdVn68AlDarren Fletcher 79 passzából 73 volt sikeres. Hány százalékos mutató ez?

Ha egy tetszőleges mérkőzésen Ashley Young 2 gólpasszt ad, amelyből egyik sem tudatos, akkor vajon hány millió fontot kell összedobni a világ United-drukkereinek ahhoz, hogy visszavásárolja őt az Aston Villa?

Ha Kagava az idei 45 meccsünkön 16-szor volt a kezdőcsapatban, ötször pedig csereként lépett pályára, akkor a hátralévő 10 mérkőzésen hányszor látjuk majd őt, és vajon szerez-e gólt az idényben?

Melyik játékosunk akcióit jelöltük vektorokkal és mindenféle hülye jelekkel?am cMekkora erővel és pontossággal kell meglőni Rooney-nak a labdát úgy, hogy az 50 méterről egy pattanás után a hálóba kerüljön, illetve hányszor lehet megnézni az alábbi animgifet, mielőtt megunnánk?beatifullyredMinden helyes válasz nagyjából hét pontot ér, az utolsó kérdés kicsit többet.