Nyerhetünk, nyerhettek

ajándék hegyekOlyanok vagyunk, mint a rossz szülők, akik hétköznapokon teljesen elhanyagolják gyermekeiket, hogy aztán ünnepnapok alkalmával drága és hőn áhított ajándékokkal halmozzák el őket, mintegy bűnbánásként. Szánjuk-bánjuk idei passzivitásunkat, a blog negyedik születésnapját poszt nélküliséggel ünnepeltük, éppen ezért nincs más megoldás mint ajándékokat osztogatni. De tényleg: rendes, manchesteri vásárfia vár rátok, a Találd el van Gaal kezdőcsapatát! játék különkiadásában.

A hétfő esti bajnoki az már majdnem olyan mint egy kedd esti BL-meccs, és sokkal jobb egy hétközi dubaji hakninál, szóval ne szomorkodjunk a furcsa időpont miatt. Igaz, hogy ebbe a programsávba általában a Stoke – Newcastle szintű összecsapások kerülnek, és hogy általában nincs jó tapasztalatunk az első munkanapra eső United-meccsekkel (így hirtelen egy Fellaini-fejessel elveszített első fordulós, és egy City ellen elbukott bajnoki döntő ugrik be), de ha hétfőn kell leverni a West Bromot, akkor hétfőn fogjuk ezt megtenni.
Louis van Gaal első idegenbeli győzelme lenne ez, ehhez vele együtt keressük a tökéletes kezdőcsapatot. Hogy mindenki számára legyen tétje is ennek a tippelgetésnek, a blog minden évére osztunk egy ajándékot, amelyek a következők:

A West Ham elleni meccs programfüzete (United Review), átlapozott állapotú, közepén poszter a hivatalos idei csapatfotóval.

Egy érintetlen példány az Inside United magazin októberi számából.

A más csapatoknak szorító olvasóink kedvéért egy L-es méretű, fekete színű Gerrard-póló (új, természetesen).

(igazából Ashley Young vagy Anderson-sálat kerestem, de nem volt csak falkajós meg dimáríás)

És egy igazi ereklye, Szücsi mester filccel készített rajza van Gaalról (ez itt), természetesen dedikálva (mármint Szücsi által).

Mindehhez csupán annyit kell tennetek, hogy legkésőbb a meccs kezdése előtt két órával egy hozzászólás formájában leadjátok válaszaitokat a négy kérdésből álló tipposzlopra, aztán a nyertesek majd válogathatnak a jobbnál jobb nyeremények közül.

A következő négy tippre vagyunk kíváncsiak:
Találd el van Gaal kezdőcsapatát!
Tippeld meg a meccs végeredményét!
Kit fog először becserélni van Gaal?
Hány pontos passza lesz Blindnek?

Bár a Szerencsejáték Zrt. Stretford End dolgozói és azoknak hozzátartozói nem indulhatnak a játékon, a helyesen kitöltött szelvényt a saját tippjeinkkel prezentálnánk.

De Gea – Rafael, Jones, Rojo, Shaw – Blind, Valencia, Di Maria, Mata – van Persie, Falcao

Nyerünk, 3-1-re

Januzajt

87