Kötelező szolgálat

A múlt hét eseményei óta nem igazán nekünk kedvez a széljárás. Wenger csapata várhatóan ismételten FA Kupát nyer. A Manchester City jelenleg újra előttünk áll a tabellán, tehát nyomás alatt lépünk pályára Liverpool kevésbé ismert felén. Hogy kibírjuk a meccsig, felelevenítünk néhány Moyes – Sir Alex összecsapást a múltból, az Everton otthonából.

article-2608845-19BE1D2E000005DC-478_634x365

Senki nem mondhatja, hogy Saha nem tett meg mindent annak érdekében, hogy a Manchester United szurkolóinak a szívébe lopja magát. Első mérkőzésén azonnal betalált a Southampton kapujába, majd az Everton elleni őrült meccsen mutatta meg tudását. Nem akármilyen ütközet volt ez. Csapatunk már 3-0-ra vezetett az Everton ellen, mégis a 90. percben kellett megszerezni a győztes gólt. Sir Alex tapsolása a győztes gólnál egészen biztosan megérne pár GIF-et manapság is.

Egészen elképesztő, hogy a 2006-07-es óriási comebackről nincs külön videó, illetve korrekt minőségben, de cserébe megnézhetitek a mérkőzés rövid összefoglalóját 2.45-től és plusz további 4 visszajövetelt hozadékként. A kékek már 2-0-ra vezettek ellenünk, amikor megint olyan jelenségek és olyan gólszerzők törtek az élre, akik tipikusan ilyen helyzetben kerülnek elő. Többek között Mr. Own Goal is, akit maga Phil Neville testesít meg.

Azt hiszem ma sem lenne ellenünkre egy akár egygólos, tipikus United siker. Már többször elevenítettük fel a tagbaszakadt Javier Hernandezt idén és mivel a héten újra reflektorfénybe került mexikói barátunk, ezért fogadjatok egy röpke gólt tőle a Goodison Parkban. Amivel mellesleg meg is nyertük a mérkőzést.

David Moyes számára elég sok korszak ért véget és kezdődött egy év alatt, most mazochistáknak ajánljuk David utolsó meccsét a United padján, amely éppen az Everton ellen következett be. A sors keze egészen elképesztő dolgokra képes. Egy utat lezártunk, hogy elkezdhessünk egy újat. Idén már eljutottunk egy szintig, reméljük jövőre bőven képesek leszünk meglépni azt.

Itt az ideje egy újabb győzelemnek és a tabellán való újrapozicionálásnak.

Glory-Glory ManUnited!

di-maria-1