#31 – Egy belga lovag története

Sokan leírtatok már. Azt mondtátok Moyes tanítványa vagyok és hónapokra sérülök le az edzéseken vagy bármikor máskor, mint az a brazil jobbhátvéd srác. Ám egy igazi harcos újra visszatér és felveszi a küzdelmet a kétkedőkkel szemben. Utoljára láttátok ezt a képet.

fellainjury

A visszatérésem után térdre kényszerítettem a West Bromwich kapusát, igazából az év gólját lőttem, csak mindenki elfelejtette. Louis van Gaal 8 meccsen át nem tett ki a kezdőből, én adtam a balanszot a hatgyőzelmes sikersorozathoz az ősz végén. Újabb gólt lőttem, ráadásul az orkoknak. Törpékkel harcoltam Londonban, természetesen sikerrel.fellawil85%-os volt a passzmutatóm az idén, 111 légi párharcot nyertem meg. Az nem elég jó baszki? Karácsonykor kicsit rápihentem a következő évi harcokra, amiről elmondhatom, hogy igencsak jól sikerült. 5 gólt szereztem 2015-ben és hol van még a következő szezon? Több gólt lőttem 2015-ben a Unitedben (meg szerintem a válogatottban is), mint van Persie meg Falcao együttvéve. Úgy érzem magam, mint egy bika.

Newcastle-United-Marouane-Fellaini-NUFC-650x460Nem tudjátok milyen királyi érzés kicsipkézni az angol és a francia válogatott kapusának a hálóját. Hogy részese voltam-e a második hatos sikersorozatnak? Természetesen. Hát mikor találhattam volna meg a rést ezekbe a kapukba? Ezt a Lloris gyereket annyira megkedveltem, hogy a másik vörös gúnyámban is rúgtam neki kettőt.

fellagoal2A szezon végére pedig megnyertem még egy csatát a csapatnak Londonban, biztosítva a BL indulást. Az utolsó kanyarban eltiltattam magam, ki akar olyan hamar visszajönni a nyaralásból? Egyébként, ha meg ez nem tetszene Lajosnak, szívesen megmutatom én is, amiről azt hiszi, hogy csak ő mutogathatja. Hogy jövőre jön-e valaki a középpályára? Nem tudom, de nem is érdekel, mert én vagyok Marouane Fellaini, a vörös lovag.

fellabeach