Wayne Rooney utolsó megkísértése

Kicsit rendhagyó poszttal jelentkezünk a Newcastle elleni rangadó előtt, egy egészen egyszerű vudu mágiával próbáljuk előcsalogatni azt, amit tízesünkben benne van. Történetesen a gólokat, de lehet, hogy sokunk már a jó játékkal is beérné. A Newcastle jó választás, ugyanis csapatkapitányunk megszámolatlanul lövöldözi nekik a gólokat.

fbl-eur-c1-man_utd-brugge_4565

Mindannyian teljesen biztosak vagyunk abban, hogy Wayne nem felejtett el focizni, pusztán bizonyos okokból valahogy semmi sem akar sikerülni neki. Ha bárki kételkedne, álljon itt első döfésünk a vudu babánkba 2004-05-ből. Lehet Rooneynak csak dühre van szüksége a jó focihoz?

Aztán egy következő gól, azonnal a következő idényből. Senkit ne tévesszen meg a dátum, valószínűleg a videó feltöltője éppen szilveszteri bulit tartott otthon a videó publikálásának idejében, mert a gól bizony 2006. márciusában született az Old Traffordon, hazai pályán, egy szép menetelés közepette.

Roo a duplázás évében is verte a „depayokat”, már-már a meghasonulásig hasonló gólt láthatunk, amilyet hollandunk varázsolt az ellenfél kapujába, de Rooneyé még annál is szebb és messzebbről érkezik. Fan videó és öröm.

Ugye mindannyian kívánjuk a bemozgások szabadságát, az elhelyezett lövések szabadon bocsátását, a gól nélkül eltöltött percek megszüntetését, a parázs első érintések visszatérését. Kitűnő válasz erre a tavalyi gól, amihez hasonlókat szívesen elnéznénk még.

Szóval egy szó mint száz, kérjük vissza a gólzsákunkat, a csapatkapitányunk és a dühös vezérünket, most! Hiszen még Fred the Red is ezt kívánja.

adidas-kit-launch_chny7nwxcdhr1a4drbsjrnz8y