A mentalista

mentalistA mentalista jelen esetben én lennék. Mint sok millió United-szurkoló, magam is megtekintettem a Norwich elleni mérkőzést, és igen különös folyamatokat indított el az agyamban: azt hiszem, egyfajta vevőberendezésként ráhangolódtam a pályán téblábolók gondolataira, elsősorban annak következményeként, hogy mintegy 68 percen keresztül lényegében semmi érdemleges nem történt.

Így úgy határoztam, szakmai elemzés helyett inkább megosztom az imigyen felvett tartalmakat, amelyek talán jobban segíthetnek megérteni mindazokat a folyamatokat, amelyek tulajdonképpen az ekképp kihallgatott gondolatoknak köszönhetően manifesztálódtak a pályán. /Everred rendhagyó meccsértékelése 2011 októberéből/

Lindegaard: Bazz, egyszer állítanak be ide, erre ezek egy fél darab értelmes lövést nem képesek kiizzadni. Bezzeg mikor De Gea véd, ő villoghat… HINNYE BAZMEG, ez mi volt, nem is láttam! Kapufa? Azistenit. Oké, meggondoltam magam, vigyáznom kell a vérnyomásomra. Köcsögség lenne szólni Valenciának, hogy inkább maradjon elöl, mer ő az ellenfél legveszélyesebb embere? Suliban volt egy ilyen osztálytársam, mindig védő akart lenni, de szóltunk neki, hogy nem, Lars, te menjél csak előre, vérbeli góllövő vagy…

Valencia: Oké, ma még nem csináltam tizenegyest, jól mennek a dolgok. Nani nem passzol nekem, még majd eldöntöm, hogy megsértődjek-e. Na, jön a labda… PICSÁBA, a bal lábam felé… most mi legyen? Jó, csak semmi pánik… kis ritmusváltás, másik lábra a testsúly, eggyel kisebb lépés… és megvan! Így most majdnem úgy néz ki, mintha nem is én basztam volna el. Anders meg itt kiabál valami holdbéli nyelven; mit akarhat?

jones_norwichJones: Most akkor menő a hajam vagy nem menő? De különben nem is érdekel azok véleménye, akik még mindig nem hajlandóak Jonesenbauernek hívni.

Evans: felrúglakgecifelrúglakgeciFELRÚGLAKGECI… hova lett? Ehh, nem hiszem el, már megint ugyanez…

Evra: Igenis lehettem volna balszélső! „Nem tudsz beadni fiam”, hát majd én megmutatom, hogy tudok, A VILÁG LEGJOBB BALSZÉLSŐJE LETTEM VOLNA!!!! AAAAARRRRGH!

Nani:…………………………………………………………………………………………………………. …………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………..

Fletcher: Jó ez a parti, csak ne csesztetnének folyton azzal a hülye gömbbel. Nem is értem, mi benne a poén? Azt meg kéne egyem, vagy beletömnöm a gatyámba? Nem vágom.

Anderson: Éhes vagyok. Hopp, Park ott fut, mint a hülye, állat, addig se nekem kell… uppsz, bocsi, szimpatikus idegen a 22. sorban, nem direkt volt. Nani fejét vajon le lehet csavarni, hogy egy másikat tegyünk a helyébe? Mint amikor a Lego Darth Vaderem feje helyére Leia hercegnőét tettem, hahaha, mekkora királyság! De geci éhes vagyok… GÓÓÓL! BAHAHAAAAA, szétszakítom a tér-idő kontinuumot!!!

park_norwichPark: EXECUTE PROGRAM #1: RUNNING FORWARD. EXECUTE PROGRAM #2: RUNNING AROUND. EXECUTE PROGRAM #3: KICKING THE BALL TO ORGANICS IN COLOUR=RED – FAILURE! CRITICAL ERROR! SYSTEM OVERLOAD! RESETTING! EXECUTE PROGRAM #1…

Rooney: Csicsó MÉG MINDIG nem dicsérte meg a hajam. Fejelek egyet, hátha feltűnik neki. Hahó, neked fejeltem, te konzervborsó. És a másik irányba fut direkt. És észre sem veszi a hajamat. Azt hiszem, sírni fogok. Nincs valahol egy kis fagyálló?

Hernández: Kezd kiborítani, hogy Wayne állandóan engem bámul, és a haját simogatja. És az a zászlós ember ott a szélen is nagyon idegesít. Oké, elsőre is felfogtam, hogy milyen feszesen emeli azt a textilt, nem kell állandóan menőzni vele. De a legrosszabb, hogy olyankor mindenki megáll, és a bíró is rám szól, hogy forduljak vissza. Nem értem ezt az egészet. Miért nem hagynak gólt lőni?


anderson_norwichGiggs:
Na, itt van apátok, hogy kihúzzon a szarból. Egyszer élném meg, hogy nélkülem is képesek vagytok valamit elintézni, taknyosok. Némá, a nagyseggű befejelte. Nem tudtam, hogy az én szögleteimből is lehet gól. Át kell gondolnom az egész világot. Vagy megdugok valakit.

Welbeck: Ennyit rólad, meg az erotikus hatású tekintetedről, Berbatov. A kör bezárult: most már én vagyok a mester!

Ferdinand: pályánvagyok tweeps! lets ‘aaav it!!! #stayonyourfeet… vajon magammal vihetem az iPhone-omat?