Mindenki szavazzon!

Már egy hete véget ért a szezon, és minden normális idény után nagyjából ilyenkor támadhat a szurkolóknak azon érzése, hogy valami hiányzik a hétvégéjükből. Minden normális idény után, mert a United drukkerei most alighanem fellélegezhetnek, hogy nem kell több hétvégét elbaszni a csapat aktuális vergődését szemlélve, ráadásul a városi rivális triplázásának köszönhetően megúsztuk az EL-selejtezőket is, így jó három hónapig nem kell meccset nézni. Mint ahogyan minden normális idény után immár hagyományosan megválasztjuk a szezon legjobb játékosait is – idén ez inkább a szezon legkevésbé rossz játékosainak listáját fogja jelenteni. Szóval idén is lesz közös szerkesztőségi top10 lista posztokkal meg podcasttel, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is.

A feladat egyszerű: mindenki írja le egy hozzászólásban azt a tíz játékost, akik szerinte a legjobban teljesítettek a szezonban, valami ilyesmi formátumban:
1. Sánchez
2. Fred
3. Rojo
4. Grant
5. Valencia
6. Dalot
7. Fellaini
8. Bailly
9. Pereira
10. Darmian

Tudjuk hogy nem könnyű, hiszen a szezon nagyjából három teljesen különböző részre osztható (vergődés José alatt – feltámadás Oléval – vergődés Ole alatt), de arra vagyunk kíváncsiak hogy összességében kit láttatok az idény legfontosabb játékosainak. Ha lehet akkor az összesítés érdekében kerüljétek a mindenféle elbaszott beceneveket és a humorosnak szánt (Woodward/Mourinho/Solskjaer/stb.) listákat, és lehetőleg ne az alapján rangsoroljatok, hogy ki miket nyilatkozott és kit milyen mértékben zavarnátok el a klubtól, hanem a teljesítmény alapján. Tájékozódásra nyugodtan használjátok a Premier League vagy a whoscored.com statisztikáit a csapatról, mi meg majd jól összesítjük a listákat és ismertetni fogjuk a Stretford End olvasóinak legjobbjait. Szavazni szerdáig lehet, akkor jövünk majd a saját listánk tizedik helyezettjének szezonját bemutató bejegyzéssel.