Keressük a klub Terminátorát

Amíg leülepszik a szerda esti hullámvasutazás és mindenki áthangolja az adóvevőit a vasárnapi háborúra, addig játszani fogunk. Kicsit ilyen Fűrész-féle játékot.

Az orvostudomány (és a sci-fi sorozatok) ugrásszerű fejlődésének köszönhetően lehet, hogy már holnap eljön az a nap, amikor mindenki saját magának válogathatja majd ki a génállományát, összelegózva belőlük egy olyan testet, amiről mindenféle Brad Pittek és Conor McGregorok is csak álmodni mernek. A kívánt gének kiválasztása után pedig a kedves orvosok csak összelöttyintik a készítményt, amit némi kisüsti Tullamore Dew beiktatásával leküld a delikvens, és egy hétre rá mindenki hosszú, szőke, göndör fürtökkel, kék szemekkel, 30 centis szerszámmal és Stephen Hawking IQ-jával szaladgál az utcákon.
Ugye, milyen izgalmasnak ígérkezik a jövő.

Ez ihletett meg minket is: a következő játék során arra buzdítunk titeket, hogy rakjátok össze a modern kori Manchester United játékosainak adottságai felhasználásával a klub Terminátorát.
Szavazzátok meg testrészenként, hogy kinek a mije alkossa szerintetek a tökéletes játékost, a szavazatokat a végén összesítjük, és eddig még nem látott profizmussal össze fogjuk fotosoppolni a végeredményt.
Hogy ne csússzunk nagyon széjjel, olyan játékosokat várunk, akik 1992-től kezdve legalább egyszer pályára léptek a klub mezében tétmeccsen (de azért egye fene, Bobby Charltonokat, George Besteket és Dennis Law-kat is elfogadunk).
Kommentben írjátok meg mindezt, az alábbi sorrendben felsorolva.

Keressük tehát:

  • A legjobb bal lábfejet (a legjobb rúgótechnika, a legjobb passzok, természetesen ballal).
  • A legjobb jobb lábfejet (a legjobb rúgótechnika, a legjobb passzok, természetesen jobbal).
  • A legjobb combokat (a legelemibb lövőerő, stabilitás, akit egy teherautó sem tudna letaszigálni a labdáról, ha egyszer pozíciót fog).
  • A legjobb fejbúbot (ki fejel a legjobban? Materazzi-féle értelemben is).
  • A legélesebb agyat (ki gondolkodik a legjobban a pályán?)
  • A legjobb szájat (kinek a legnagyobb a hangja az öltözőben, ki mondja meg a magáét az újságíróknak, és reklamálja ki esetleg a bíróktól a számunkra kedvező döntéseket, illetve oltogatja az ellenfelek hasonló nagyszájú alakjait?)
  • A legjobb felsőtestet (kinek a kockahasa villogjon egy gólörömnél?)
  • A legnagyobb tartályt (ki az, aki a legtöbbet fogyasztja egy hosszú edzésnap utáni hosszú kocsmázás alatt és issza asztal alá a többieket anélkül, hogy alkoholmérgezést kapna, és grátiszként másnap vigyorogva végigfutkos egy 10-12 km-es bemelegítést?)
  • A legjobb karokat (Fernando Torres a leshatáron kiugrásra kész, ki rángassa le?)
  • A legjobb frizurát (A Head&Shoulders kirúgta Lewandowskit, kit küldjünk helyette?)
  • A legkifogástalanabb modort és megjelenést (A királynő érkezik díszvacsorára, ki fogadja?)

A választásokat kommentben írjátok meg, mi pedig majd összesítjük.