Mini BL-kvíz kezdő sípszó elé

Ma este újra felcsendül a BL-himnusz egy United-meccs előtt, bár ezt hagyományos tévécsatornán nem hallhatjuk majd, hiszen a közvetési jogokat birtokló sporttévék nem érezték úgy, hogy a Koppenhága – Manchester United meccs tömegeket vonzana a képernyő elé. Talán a támadójátékunk potenicájára utalva így az AMC Mikro nevű alkalmazáson keresztül követhetjük a mérkőzést, szépen meg is kérném a kedves kommentelőket, hogy aki gyakorlott a témában, az megoszthatná hogyan is tudjuk ezt megtenni számítógépen, okostévén, mobilon, mikrón. Hogy mi sül ki ebből a ma esti összecsapásból, annak a megtippelésére nem vállalkoznék, mindenesetre a győzelem kötelező, különben baszhatjuk ezt a BL-szezont (is). Ha a legrosszabbra készülünk, csakis pozitív meglepetés érhet, éppen ezért egy mini kvízben tesztelhetitek tudásotokat a Fergie-éra utáni BL-katasztrófák témakörében. (a válaszokért jelöld ki a kérdés alatti sort/sorokat).

Bizony, Ferguson visszavonulása óta már eltelt 10 év, a mostani pedig mindössze a hetedik szezonunk a legrangosabb európai kupasorozatban. Egészen pontosan 51 meccset játszottunk (a selejtezőket nem számítva) úgy, hogy nem a Sir ült a kispadon. Az első kérdés egyszerű: mennyi volt ezekből győzelem?
Huszonhármat.

Ebből az 51 meccsből csupán 12 történt a kieséses szakasz keretein belül. A kérdés ismét az, vajon mennyit nyertünk meg ezekből?
Kettőt bazmeg, kettőt. 10 év alatt.

Mi volt a leggyakoribb eredmény ezeken a meccseken, ami hatszor is előfordult?
1-0, ma is az lesz.

A mai lesz a huszadik csoportmeccsünk idegenben. Az eddigi 19-ből mennyit nyertünk meg?
Hetet, átlagban minden szezonban egyet.

Történtek szép dolgok is azért, két csapatot is például 5-0-ra vertünk. Alighanem ezzel ma is kiegyeznénk, de a kérdés az, melyik csapatokat zúztuk meg ennyire?
Leverkusen és Lipcse.

80 gólt szereztünk ezen idő alatt. De vajon kik szerepelnek a házi góllövőlista dobogóján?
Rashford 12
Lukaku 7
Martial és Ronaldo 6

Ki volt az a menedzser, aki bár ült BL-meccsen a United kispadján, de nyernie nem sikerült?
Rangnick, 2 döntetlen 1 vereség.

Mi lesz a mai meccs végeredménye?
Nem árulom el, de gólt azt nem fogtok látni.