Are you watching David Moyes?

moyeswatching Baszódj meg, Tim Howard! – így szólt a kb. másfél évvel ezelőtti 4-4 utáni bejegyzésünk nyitó mondata, és sajnos ez a bevezetés most is abszolút helytálló. Na nem szeretnénk ha ebből szállóige lenne, de tény, hogy tegnap este a kapufával szorosan együttműködő ex-unitedes amcsi kapus nem csak szakállával, hanem teljesítményével is kitűnt a mezőnyből. Idén már másodszor maradtunk góltalanok egy hazai bajnokin, ráadásul még kaptunk is egyet, így 14 forduló után az igen ciki kilencedik pozíciót foglaljuk el a tabellán. Tavaly (lásd még: Fergie-vel) az ilyen meccseket behúztuk, és a mutatott játékkal igazából most sem lehetünk elégedetlenek, de a West Brom után újra egy olyan csapat tudott nyerni az Old Traffordon, amelyik a PL történetében még soha. Valami tehát mégsem stimmel, ezért csatlakozunk a vidám Everton-drukkerekhez, és együtt énekeljük újdonsült menedzserünknek a címnek választott, tegnap hallott nótát. Na de azért az érdemjegyek kiosztását sem hanyagoljuk.

de Gea – 7

Hogy nem a megszokott forgatókönyv szerint zajlott ez a United – Everton, azt kapusunk foglalkoztatottsága is jól jelzi. Már a meccs elején észnél kellett lennie, amikor Mirallas lövését a léc fölé öklözte, de később Lukaku lapos lövését is hárítania kellett térddel, majd a második félidőben a szőke ál-Messi rövidbe tartó löketét is védte lábbal. Igazából nem lehet rá panaszunk, hiszen a gólnál bravúrra lett volna szüksége, egy szabadrúgást meg kapufára imádkozott, de akárcsak szakállban, teljesítményben is elmaradt Howardtól. Nem rajta múlt.

Rafael – 7

Moyes valószínűleg előre eltervezte, hogy kettesünk csupán 60 percet fog játszani felépülése után, mert játéka egyáltalán nem indokolta a cserét. Egyébként is aktívabb volt a jobb oldalunk, a legtöbb passz Rafael és Valencia között jött létre, de érthetetlen módon mindketten abban jeleskedtek, ami nem az elsődleges feladatuk. Az ecuadori beadáskirályról még lesz szó, brazil jobbhátvédünk meg inkább a támadást vállalta magára, ha már védekezésben néha nem bírt Mirallassal. Lendületes megindulásai után többször is beadhatott, a legveszélyesebbet Giggs csúsztatta kapu fölé. Hatvanperc.

Welcome back!

Welcome back!

Smalling – 7

Moyes érkezésének alighanem Smalling örül egyedül legjobban, hiszen az idei szezonban elég sokat játszik, és mostanában nem is rosszul. Rafa visszatérésével vissza kellett adnia a kölcsönkapott jobb oldalt, és középhátvédként még jobb teljesítményt nyújtott mint az utóbbi meccseken. Elsősorban jó helyezkedése miatt érdemel piros pontot, többször is gyilkos passzokat fülelt le azért, mert éppen jó helyen állt. De akadt fontos blokkja is, mint ahogyan becsúszó szerelése vagy megnyert fejpárbaja is. Nem is olyan kicsi Rio.

Vidic – 6

Nemanja nem az igazi valamiért. Régebben legalábbis elképzelhetetlen lett volna, hogy valakiről lepattanjon csapatkapitányunk, márpedig tegnap ez megtörtént, amikor a szétszteroidozott fekete predator Lukaku testi erejét kihasználva ment el mellette. Azért az egész meccset tekintve nem maradt alul a benga belgával szemben, hiszen blokkolta egy lövését és párszor szerelte is, de azért akadt pár meleg pillanat, amikor csapatkapitányunk nem állt a helyzet magaslatán. Új szelek?

Evra – 7

Egyik előtte helyezkedő balszélső sem segítette igazán a munkáját, hiszen Coleman szabadon vezethette a labdát a szélen, ennek ellenére egy kisebb megingástól eltekintve, amikor Delafeuso (vagy ki) legyorsulta, Evra remekül tette a dolgát hátul. Akadt egy kulcsfontosságú szerelése a tizenhatosunkon belül (a már említett Coleman volt a szenvedő fél), de legemlékezetesebb megmozdulásai ismét a másik kapu előtt adódtak. Bemelegítésnek egy lövés-szerű beadás (mellé), majd egy 25 méteres bomba (Howard kiütötte), végül egy életerős fejes Rooney szöglete után (ezt is kiszedte). Mégis, minden próbálkozása ellenére sem gólpassz, sem gól nem került a neve mellé. A baloldal maga.

Fellaini – 5

Statisztikái nem rosszak, és védekezésben tényleg odatette magát, de semmiképpen sem tudjuk azt írni, hogy Fella jól játszott volna. Nyoma sincs annak a gólemnek, aki még Everton-játékosként terrorizálta a légterünket (nem nyert fejpárbajt tegnap, az kemény), van cserébe egy lassú, ütemtelen, alibipasszokkal operáló oszlopunk. Azt persze tudtuk róla eddig is, hogy nem egy labdazsonglőr, de azért ennél ő sokkal többet tud. Komoly eséllyel pályázik az egy percen belül történő labdaeladások rekordjának megdöntésére, valamint a meccsenkénti hazaadások számában is jól áll (ne legyünk gonoszak, Smallingnak többet passzolt). Talán valamiféle áttörés hiányzik neki, például egy gól, amire kétszer is volt esélye, de kapáslövését és fordulás után leadott löketét is blokkolták. Kell legyen egy fordulópont hamarosan, mert jelenleg úgy játszik mint aki be van szarva attól, hogy a Manchester United mezét viseli. De szó szerint is, néha úgy mozog, mint a kétségbeesetten wc-re siető ember, mikor már kilóg a vége. Ébresztő!

Nagyra nőtt belgák.

Nagyra nőtt belgák.

Giggs – 6

A Leverkusen elleni meccs után ismét végignyomott 90 percet az immár tényleg 40 éves Giggs, úgy tűnik őt a hétközi mérkőzésekre tartogatja az edzői stáb, amelynek természetesen ő is része. Nem is játszott rosszul, kezdésnek például finoman odébbtette a 19 éves Barkley-t, majd Rafael beadását csúsztatta fejjel a kapu fölé. Szögletei veszélyesnek bizonyultak, és több akcióban is részt vett, kár hogy a második félidőben eltűnt, illetve hogy neve mellé gólpassz nem került, csak élménypassz, meg még egy felesleges sárgát is összeszedett. Balküli.

Ebben a szezonban még nem szerzett gólt. Csak majdnem.

Ebben a szezonban még nem szerzett gólt. Csak majdnem.

Valencia – 5

Valencia – Oviedo 0-1, kettes. Ez nem a spanyol bajnokság totóeredményeinek ismertetése, hanem a tegnapi vonal melleti harc párbajának végeredménye. Egy pocsék vonalszélső és egy támadó szellemű szélső védő keresztezéséből jöhetett létre az idei Antonio, aki ugyan nem olyan rossz mint a tavalyi, de a két évvel ezelőtti önmagát meg sem közelíti. Oviedo pedig costa rica-i válogatott balbekk, aki Baines helyetteseként három meccsen két gólnál jár. Az eredmény meglepő, de jogos.

0 sikeres beadás.

0 sikeres beadás.

Kagava – 5

Immár nem lehet kifogás, hogy Kagsi nem az eredeti pozíciójában játszik, hiszen tegnap is Rooney mögött foglalhatott helyet. A támadások kreatívabbá varázsolását várnánk tőle – na ebből nem sokat láthattunk. Feljegyezhettünk azért némi aktivitást a neve mellé, egyszer például kiugratta a bal oldalon Evrát, máskor meg bővítette a Howard-bravúrok körét egy közeli lövéssel, és tulajdonképp az sem a japón múlt, hogy beadását Welbeck elwelbeckezte, Rooney-t meg váratlanul érte a lábai között elsuhanó labda. Na de ennyi, meg néhány idegesítő szituáció, amikor lövés helyett keresi a tökéletes passzt. Most lőj, most lőj, ááá…

Welbeck – 4

Ha az a kapufa bemegy, vagy az elején a szép szóló után nem döngölik földbe… akkor nem Danny Welbecknek hívnák a csatárunkat. Két abszolút ziccert is kihagyott: a már említett Kagava-beadást nem találta el, a Howard által kiütött Evra-fejest pedig elég tiszta helyzetből csak a kapufára tudta fejelni. Szokás szerint csetlett-botlott, meg faragták is, de egy United-csatártól nem azt várjuk, hogy minden helyzetet elbutáskodjon. Vaktöltény.

Ezt azért illett volna befejelni, Dannyboy.

Ezt azért illett volna befejelni, Dannyboy.

Rooney – 7

Idén eddig egyértelműen Rooney a csapat motorja – ez azon is meglátszik, hogy ha ő nem lő gólt (vagy nem ad négy gólpasszt), akkor nem nyerünk. Egyáltalán nem rajta múlt ez most sem, hiszen annak ellenére hogy sokszor hátra kellett mennie labdáért, minden támadásunkban aktív szerepet játszott. Rövid alsóba tartó lövését Howard kiszedte, mint ahogyan reflexszerű kapurahúzását is. Amikor már az amerikai kapus sem tudott segíteni, akkor pedig a kapufa vállalta ezt a szerepet, mint megpattanó lövése után is. Fogalmunk sincs, mi lenne a csapattal Rooney nélkül, de sajnos erre hétvégén választ is kaphatunk, hiszen a Jagielka ellen elkövetett buta odarúgás szezonbéli ötödik sárgáját jelentette, így a Newcastle ellen nem játszhat. Öntörvény.

Reméljük valami csúnyát mond neki éppen.

Reméljük valami csúnyát mond neki éppen.

Nani – 5

Azért jött be, hogy aktívabb legyen a bal oldalunk, de csak elhamarkodott lövésekig jutott, és sokat cipelte a labdát feleslegesen. Mi lett azzal a sráccal, aki tudott lőni meg beadni, és nem gondolkodott éveket a következő megoldásán? Nuni.

Januzaj – 7

Negyedik belgaként érkezett a pályára, és lendített is a támadójátékunkon. Többször is szabálytalankodtak ellene, egyszer például a tizenhatos vonalán lökték fel (tovább, hogy rohadj meg, Atkinson). Pár perc alatt sikerült neki az, ami Valenciának egész meccsen nem ment, vagyis jól beadni a labdát, de legjobb megmozdulása mégsem ez volt, hanem egy középre cselezés után húszról eleresztett lövés, amit Howard természetesen bravúrral hárított. Kezdőbe vele!

Hernandez – 0

Nem sokkal többször ért labdába, mint ahányas osztályzatot kap. Majd hétvégén.

 

 

 • Pingback: skype download for windows 7()

 • Pingback: javascript()

 • Pingback: mozilla firefox free download for windows 7()

 • Pingback: download google()

 • Pingback: Vanessa Smith()

 • Pingback: Alberto()

 • Pingback: gabriel()

 • Pingback: nathaniel()

 • Pingback: jeff()

 • Pingback: Frederick()

 • Pingback: Nelson()

 • Pingback: Jared()

 • Pingback: bradley()

 • Pingback: francis()

 • Pingback: oscar()

 • Pingback: Craig()

 • Pingback: greg()

 • Pingback: henry()

 • Pingback: clayton()

 • Pingback: Ronald()

 • Pingback: sam()

 • Pingback: otis()

 • Pingback: Tommy()

 • Pingback: eduardo()

 • Pingback: earl()

 • Pingback: Joel()

 • Pingback: marvin()

 • Pingback: gabriel()

 • Pingback: Albert()

 • Pingback: Clinton()

 • Pingback: jerome()

 • Pingback: greg()

 • Pingback: Austin()

 • Pingback: Ricardo()

 • Pingback: Ted()

 • az már régen rossz, ha nyilvánosan kérdőjelezik meg a menedzsert, Fergie ezért már eladta volna.:D na jó nem de egy seggberúgás és némi büntetés biztos következett volna az interjú után.
  egyébként csak remélni tudom, hogy nem az öltözőn belüli feszültség egyik felszínre törése ez, ha nem csak egy kósza elszólás. nem mintha a legrosszabb forgatókönyvet akarnám belelátni ebbe, de a frusztráltság nem hiszem nincs benne a játékosokba…

  http://www.theguardian.com/football/2013/dec/06/rio-ferdinand-david-moyes-manchester-united

 • not_arrogant_just_better

  Najó, azért az elgondolkodtató, hogy milyen attitűddel nyilatkozgat néha Moyes amióta megérkezett…legutóbb a Cardiff elleni meccs után is elég érdekes nyilatkozatot tett, de ez is több, mint furcsa egy United managertől. Newcastle elleni meccs elé:

  “Four straight wins is a great record to get.. but obviously they are coming to Old Trafford and we are going to make it as hard for them as we possibly can.”

  Öö, ekszküzémoá, hogy miafasz?

  • psychocska

   hát ez kurvajó 😀
   amúgy azt is mondta, hogy januárban lesz érkező, ha úgy adódik
   évek óta nem volt egy jó januári bevásárlásunk, most kinéz egy

  • 3 lehetseges verzio:
   Egy: Sajnos igaza van, manapsag mar a Fradi is eselyes lenne pontokat vinni az Old Traffordrol. Ugyhogy itt igazibol oszinten/onkritikusan nyilvanult meg Moyes nagyvezir.
   Ketto: A NU szerdan kikapott a Swanseatol, akiket mi lesimaztunk, ugyhogy ez papiron egy folenyes gyozelem. Muhaha. Mindenki latja, hogy koktelpoharakkal, napernyokkel jonnek lassan az ellenfelek az OT-ra; talan Phil Neville szolt Moyesnak, hogy regen ez azert nem egeszen igy volt… Bizonytalanul nyilatkozott Mojszi, ez a legnagyobb gatyafix.
   Harom: Mojsz mindgames. Ez a legvaloszinutlenebb verzio 🙁

  • ez nekem is tetszett nagyon

 • not_arrogant_just_better

  Ugyanmár…nem volt szerencsénk meg Howard élete formájában védett, ja.
  Januzaj lövését bravúrral védte? Ha bement volna, szép kis potya lett volna belőle. Reflexszerűen védte Rooney visszakanalazott “lövését”? Lassabban hullott a labda, mint egy elszáradt falevél. Kagava lövése is egy kötelező védés volt, annyira kiszorított helyzetből lőtt a japán.

  Na mindegy, csak hogy nehogys túlmisztifikáljuk az ellenfelet, az mindig csak a valós problémát palástolja; hogy megint egy széteső csapat benyomását keltettük.

  Az Everton egy közepesen erős csapat egy közepesen erős hálóőrrel, akit RvP és Carrick nélkül is kötelezően verni kellett volna. Amúgy Valencia 4, nem létezik, hogy legyen az övénél rosszabb osztályzat:) Ilyen nincs, hogy 28 próbálkozásból egyszer ne sikerüljön normálisan bepaszírozni a labdát középre, ez nem az a szint. Rooney 6.

  Vidic-nél inkább az volt a szembetűnő, hogy mennyire lelassult sajnos… amikor Lukakuval birkóztak, az is inkább egy versenyfutás volt, amiben alulmaradt, ugyhogy inkább hagyta magát elnyomni és elfeküdt. Legalábbis én így láttam. Kár érte, egyik legnagyobb kedvencem az öreg. Aki még annyira nem is öreg.

 • Dzsuki

  Sokkal elnézőbb vagyok, amióta olvasom Ferguson önéletrajzi könyvét. Abból azért sok mindent le lehet szűrni, amiket mondogat az öreg. Szerintem kicsit türelmesebb lettem attól, amit olvastam tőle és én egyáltalán nem pánikolok. El lettünk kényeztetve, ez az igazság. Remélm, hogy engedik dolgozni Moyest és most támogatják még jobban, mint eddig. Különben a szurkolóknak is ez lenne a kötelessége.

  A játék egyébként ahhoz képest, hogy hány alapember hiányzott, egészen jó volt, csak most sem volt szerencsénk. Hát van ez így. Azzal nem tudok egyet érteni, aki már most elküldené a menedzsert meg szidalmaz mindenkit össze-vissza.

  • Dzsuki

   ja és mellesleg Moyes szerintem nagyon jót húzott cseréivel, nem rajta múlt, hogy nem bírták értékesíteni a helyzeteket a játékosok

   • Abszolut nem ertek egyet. Jazz es Nani becserelese utan lathatoan felelenkult a csapat: de Kagawa az elozo meccsen is gyenge volt, ahogy ritka kivetellel az elmult masfel evben mindig. Valencia detto. Kapasbol nem veluk kellett volna kezdeni. De a legrosszabb huzasa megis az volt, hogy Jazz Rafael helyere jott be: egyreszt Rafi tok jol nyomta, masreszt Valencia mar reg nem jatszott jobbhatvedet. Es micsoda meglepetes: rola kaptuk a golt. Azonkivul abszolut nem tudta motivalni a sracokat, a bekapott gol utan nem hogy nem nyomtunk, de mindenki az orajat nezegette, elcsordogalt az utolso negyedora. SuperSub Borso 3-szor ert labdahoz.
    Szoval en legalabbis nem neveznem jo csereknek. Maximum korrekcios cserek, plusz egy blodli nagy hiba (Valencia jobbhatved).

    • Moyes: 3
     Ha ertekelni kell. Egyebkent erdemes lenne a managert is osztalyozni osztalyzaskor, nem Fergie, hogy nem szabad rosszat mondani rola 😉

  • Bizonyos mértékben egyet értek. De az viszont Moyes sara is, hogy olyan játékosokat erőltet újra és újra akik láthatóan nem válnak be. Vannak alternatívák, lehet próbálkozni. Ha nem jön össze ok, lehet újragondolni. De, hogy meg se próbálja?
   Így teljesen olyan, mintha csak várná, remélné, hogy egyszer csak jön az áttörés. Na majd talán most. Francba mégse, majd akkor legközelebb. És ez megy újra és újra és újra.
   Ha Valenciának szerencséje van és véletlen összejön neki egy csel, vagy egy beadás az már élményszámba megy, de sajnos a lényegen nem változtat.
   Hány alapember hiányzott? Kettő. Nem a Bayern volt az elenfél, ezzel ne védekezzünk, ilyen szinten kell, hogy legyen megfelelő pótlás.

   Moyes-t egyébként én még nem szidtam, és továbbra sem áll szándékomban. Én leginkább arra vagyok kíváncsi mikor húz végre egy radikálisat.

   • Dzsuki

    Nehéz dolog ez, hogy kit miért erőletet a menedzser. Én úgy vagyok vele, hogy biztos az edzésmunkája alapján teszi be a játékosokat, meg még lehet sok más tényező is, amit mi még nem tudhatunk.

    • Szerintem az edzésmunka alapján betenni valakit minden, csak nem bölcs döntés. Nem részletezem, aki sportolt versenyszerűen tudja, miért mondom ezt.

     A sok más tényezőt elképzelni sem tudom. Jó esetben az eddigi szezonbeli teljesítmények egy-két játékosnál elegek kellettek volna, hogy legyenek arra, hogy egy időre száműzetésbe vonuljanak a lelátóra fizu nélkül.

     • Dzsuki

      Ebben sajnos nem tudok vitatkozni veled, csak tippeltem 🙂 Mivel nem állnak rendelkezésünkre azok az információk, amik alapján a menedzser dönt, csak találgatni tudtam.

  • psychocska

   én sem fogok hőbörögni, ha meglesz a bl
   de, ha nem lesz meg, akkor a türelem is vészesen fog fogyni vele szemben, mert az már a pénzügyeket is elég keményen érintené
   úgyhogy legjobb 4 meg valamelyik kupát hozzuk el valahogy

   • Dzsuki

    Én is ezt szeretném, hidd el. Csak valahogy még nem tud idegesíteni ez pár kezdeti nehézség. Majd kijönnek ebből, ahogy korábban is voltak szarabb évek 🙂

    • psychocska

     hosszútávon nincs félnivalónk, mert ahol pénz van, ott futball is
     előbb vagy utóbb ez mindig beigazolódik sajnos/szerencsére

  • Nekem az jott le a konyvbol, hogy mennyi ido, energia, tapasztalat, tudas kellett ahhoz, hogy ezt gyoztes mentalitasu csapatot felepitse: biztos benned is megmaradt, hogy az oreg nev szerint ismeri a jatekosok feleseget, edesanyjat, olykor beugrik hozzajuk vasarnap delutan, es leellenorzi hogy az embere tartja-e a dietajat. Szoval iszonyu munka van ebben.
   Cserebe nagyon rovid ido allat szet lehet barmolni ezt a munkat. Nem tudom, hogy eppen ezt latjuk-e, de nagyon ugy nez ki.
   En az elejetol fogva szkeptikus voltam Moyesszal szemben, es eddig semmit nem tett azert, hogy higyjek, bizzak benne. De ez a kisebb problema: a jatekosoknak lathatoan eszuk agaba nincsen tuzbe menni erte. A Stretford End rigmusa “David Moyes’ Red Army” egyelore csak ures szolam.
   Nem latom be, hogy miert kene azoknak a szurkoloknak akik nincsenek meggyozodve arrol, hogy jo kezekben van a csapat kussolni akkor, amikor tobb mint tiz (husz?) eve nem latott melyrepulesben a United: szerintem pont forditva mukodik. Majd ha lesznek eredmenyek, akkor lesz bizalom is. Talan.
   Pszihonak igaza van, van della, szoval elobb-utobb lesz valami foci is. En szemely szerint azt szeretnem, ha az az elobb-utobb az inkabb elobb lenne. Egy rossz ev amikor nem jatszunk a BL-ben az elbassza az igazolasokat is, a rossz igazolasok meg evekre az egesz csapatot. Nagyon nem mindegy, hogy mikor ebredunk fel ebbol a rossz alombol.

 • KiB

  sziasztok!

  engem (sok más mellett), az zavart a legjobban ezen a meccsen (csak a második félidőt láttam), hogy baromi lassú a csapat
  lehet az első félidőben nem volt az, de különösen a kapott gól körül voltunk iszonyat körülményesek
  Valenciat könyörgöm ne többet, sírok, ha hozzá kerül egy labda…lehet a labda is
  hihetetlen, hogy egy szélső ennyire ne tudjon beadni, meccseken keresztül, valami félelmetes:(
  Januzaj-t és Nanit meg már előbb kellett volna, azért jobb lett a helyzet, de Nani is körülményes
  nem tudom mi történhetett, ennyire egy új edző személye csak nem rombolhatja le az évek alatt összeszedett tudást+rutint…
  eddig nem nagyon aggódtam, reméltem, hogy lassan elindulunk felfelé, de most már idegesítő az, hogy ezeket a meccseket nem tudjuk behúzni

  ja, és még valami: Fellainire adjanak egy kék pólót a mez alá, hátha az visszahozza azt, amit tud
  Howard meg ellenünk a világ legjobbja állandóan…áááá mind1

 • ErPupone

  Szerintem latszik, hogy Kagawa jateka stilusa nem illik a csapatehoz (mas kerdes, hogy ezen az edzok kellett volna javitsanak osszecsiszoljak beilleszek a csapatba de ez emeg a jo oregnek sem sikerult), az hogy a kis japan szep kombinativ jatekot akar jatszani mint ahogy a Dortmundban tette de nincs kivel. Szeirntem o egy virtuoz es annak ellenere, hogy a csapatba nem illik meg jol egyenileg ahogy olvassa a jatekot es az hogy keresi a tarsak megjatszasat az utolos key pass-t egyenileg felfele log ki a csapatbol.

 • sajnos masszív italozás miatt a meccset nem láttam, csak az összefoglalót.
  egy valami viszont feltűnt Rooneyval kapcsolatban: míg tavaly harminc valahány meccsig nem kapott sárgát, most gyorsan összeszedett ötöt, és ennek én örülök. ne értsetek félre voltak futballpályára nem való, elítélendő megmozdulásai, de zsenge időszakában hajtott mint a szar és a szenvedélye sokszor magával vonta a sárga és piros lapokat. azonban akkoriban játszotta talán a legjobb futballját, bár voltak remek periódusai még utóbbi években, nála ez ciklikusan változik. szóval visszakaptuk ezt a pályát felszántó eltökélt Waynet, a mindenre elszánt arckifejezésével és ennek nem tudok nem örülni.

  mindenesetre kíváncsi leszek Carrick, Rooney és RVP nélkül mégis mire megyünk szombaton.

  • Laci

   Hmm, ez a Roo-s dolog tényleg így van, egyetértek! 🙂

 • kamion

  És a védelemről szó sem esett. Többször is úgy mentek át a védelmünkön mint kés a vajon, és a meccsek nagy többségén ez van, idén valahogy ez sem úgy muzsikál ahogy kellene. Nem tudom, hogy Valenciát miért erőltetjük, mikor kb. 20 beadásából egy sem volt jó. Jani fél félidő alatt többet tett a támadójátékohoz, mint Ő. Én személy szerint a Fellaininak az 5, is sokallom, egy értelmes passzot nem volt képes létrehozni.

  • Dzsuki

   az sem mindegy, hogyan érkeznek meg a támadók a védőkre, ebben szerintem nagyon nagy szerepe van annak, hogy a középpályánk lyukas

 • stamp85

  Egyetértek a hozzászólókkal, ez az értékelés számomra sem elfogadható, Rafael nagyon nem 7, Nani miért csak 5?

 • Kimi93

  Nuni 😀 😀 😀 😀

  Amúgy Fellaini 6, Rafael 6, Rooney 6.

  Ha már ennyire nincs bal szélünk, akkor Moyes hétvégén dobja be Büttner-biciklit a középpálya bal szélére, aztán meglátjuk mi lesz. Csak tudja hozni azt a szintet, amit Welbeck vagy Kagawa tud azon a poszton.

  • kizzmyass

   Büttner játsszon inkább a ligakupában/BL-ben, a hétvégére meg szedjük elő végre Zahát! Persze ebből nyilván nem lesz semmi, úgyhogy marad a jó öreg Young (:

 • x8

  Igazából nem minden “kritikával” értek egyet, de sebaj attól szép (SZÉÉÉP??),h másképp látjuk…jah a 9. helyet másképp látni ( ha fejjel lefelé nézzük akkor 6.) ez óriási szégyen…nem értem,h mindig arra panaszkodunk,h nincs szerencsénk…(pedig komolyan nincs) míg Fergievel elég volt 4-5 helyzet és lőttünk 3 gólt, most rengeteg helyzet és 0 gól…hazai pályán 7 meccsen 8 gól…ezen 8 meccs alatt olyan erős csapatok is +fordultak a gyepen mint a Stoke, S’oton a WB vagy a CP (azóta kiderült,h a S’oton se annyira erős…)
  7 meccs 8 rúgott gól…hazai pályán ez nevetséges…Welbeck miért nem tud úgy játszani mint egy COLE vagy egy YORKE???

  Chichának nincs önbizalma…v.Persie sérült, Roo eltiltott. Így mi lesz velünk?

  Ha bukunk a Newcastle ellen azt a középpályán és a támadóharmadban “fogjuk tenni”. Remek kis középpályája van a Szarkáknak. Tioté,Sissoko, Cabaye hármas +zabálhatja a középpályánkat, van egy bombaformában lévő Remy és Ben Arfa is ha kell (inkább nem kell a fekete-fehéreknek), a védelmük a Swansea elleni meccset leszámítva az utóbbi 3-4 meccsen stabil volt.
  Krul világklasszis, ő lehet a védekezésük alapja. Williamson magas, Coloccini tapasztalt, Debuchy ügyeske, Santon fiatal, lendületes, ez akár elég lehet arra,h 0 gólon tartsák a Unitedet. Gouffran is +lepően gólerős, és az Obertan-féle körteerő is bevethető.

  A Newcastle ellen, NEM lesz potenciális góllövő a pályán. KI? KI?

  Welbeck jól kezdett (2 Swansea ellen, 1 a Donecknek…de azóta?)
  Chicharito nagy esélye lehet,h mutasson valamit, de Wayne vagy Robin nélkül félkarú (féllábú) óriás (törpe). A középpályán 0 kreativitás várható, a Newcastle nagyon ügyesen rombol. A Fella, Clev vagy Nani-féle langyos zötyögéstől most igazán több kell. Nem tudom SAF regnálása alatt hányszor történt +,h 2 egymást követő meccsen nem nyert a csapat…de nagyon kevésszer.

  A Newcastle ellen egy 0-0 vagy 1-1-es döntetlent várok.

  HOL A CSAPATUNK MI LETT A JÁTÉKOSOKKAL? MENNYIT ÉR(T) A FERGIE-FAKTOR?

 • Csábi

  Welbeck a csapatnak olyan, mintha a kisfarkú csávó a strandon krumplit tömne a szpídójába

 • Laci

  Rafael 7?? Erős túlzásnak érzem, mondjuk mindenkiéből lehetne faragni egyet…. Egyébként a leírásokkal úgy-ahogy egyet értek, bár Felli szerintem az eddigiekhez képest kiemelkedően játszott-tegyük hozzá, nem volt nehéz…..

  • Fellaini játékával az eddig látottakhoz viszonyítva én is elégedett voltam. Úgy tűnik, ezt a csapatot Carricken kívül (néha Giggs) senki nem tudja mozgatni.

  • Pokmalac

   Szerintem jogos, nagyon jó volt támadásban, gólt nem kaptunk míg fent volt, szóval jár a hetes.

 • remélem a BL azért meglesz jövőre, van Persie meg ha nem játszhat szombaton, kurva nagy slamasztikában lehetünk. baj van…

 • stoncilol

  Rooney hetes nagyon sok, kb. semmivel nem csinált többet mint Kagawa, Nani 5-ös kevés, kb. bejövetele után minden támadásban részt vett (Rooney ezért kapott elvileg 7-est)
  Janinak meg sok az a 7, egy lövésre és egy jó beadásra nem jár ennyi, pléne hogy Oviedo őt is szerelte 1-2-szer

 • ViTo

  Gyerekek,ne haragudjatok,de nagyon rossz értékelés most ez…