Taktikai meglátások

A tegnapi napon látottak miatt egyszerűen nem mehetünk el amellett, hogy egy rövid taktikai értekezésbe ne bonyolódjunk a csapat augusztusban látott mérkőzései kapcsán. Egy biztos, a Be The Difference és a Break Expectations egyelőre nagyon távol áll a csapattól.

adidas-manchester-united-2015-16-kit-launch-video

Most abba ne menjünk bele, hogy van Gaal tulajdonképpen miért a 4231-es felállást kezdte el favorizálni. Mindenesetre ehhez biztosan van némi köze Schweinsteigernek, aki ebben a felállásban hozta annak idején csúcsformáját és most az igazolásoknak hála rotálhatóvá vált ez a poszt. Más kérdés, hogy már a 2014-es világbajnokságon is teljesen nyilvánvaló volt, hogy Lahm, Khedira, Kroos hármasból kettő (lényegében akár mind a három) is körbe kell, hogy vegye, hogy igazán biztonságban legyen a csapat védekezése.

Persze, ahogy Strigo is írta, a játékunk leginkább a 460-t ostromolja, hiszen hazugság lenne azt állítani, hogy igazából megvan egy ékünk, még akkor is, ha a beadásoknál Rooney rendszeresen magányosan álldogál a védők gyűrűjében vagy eddig Januzaj társaságában közösen zavarták egymást. Lentebb a Spurs elleni player influence látható, ami nem igazán változott meg alapvetően az elmúlt mérkőzéseken sem.

Ahogy a blogon már meg is jelent a kommentek között, van Gaal egyértelműen azt prefeálja, ha a két védekező középpályás minél közelebb lenne a két belső védőhöz, akik ezzel is megadják azt a biztonságot a pálya közepén, amivel nagyjából meg lehet fojtani az ellenfelet, akik maximum a szélen kezdhetnek el igazán építkezni. A stílus alapvetően működik, de cserébe mindenki elfelejtheti a kapura lövéseket a mi részünkről. Az elmúlt két mérkőzésen hiába a megszégyenítő 65-70%-os labadabirtkolás, a csapat gyakorlatilag nem alakít ki helyzeteket. Darmian és Shaw hiába játszik némileg fentebb, a széleket igazából csak ritkán sikerül megkeverni, de mégis azt az adatokat is mutatják, abból vannak lehetőségeink és igazán lelkesen próbálkoznak, különösen az angol. Aki tegnap is nagyon fent védekezett, ezt a fourfourtwo.com ma külön ki is emelte írásában. Viszont a kulcs ebben lehetne a jövőre nézve. Lentebb Shaw támadó harmadbeli produkciója látható a Newcastle ellen, ami igen mutatós. Tegnap nem volt ilyen aktív, de a gólpassz magáért beszélt.

Szóval, hogy mi kellene ahhoz, hogy foci legyen? van Gaalnak mindeképpen fel kellene adni ezt a fajta játékot és át kellene állnia 433-ra, legalábbis annak hamis formájára mindenképpen. Igaz annak is jelentős feltételei vannak. A középpálya egyik kulcsa ebben a tekintetben mindenképpen Schneiderlin lenne, aki adná azt a fajta biztonságot, amire ebben az esetben nagy szükség van. Carrick cserével tudja pótolni Schneiderlint. Mellette egy olyan játékosra van még szükség, aki rombol, ha kell ütközik. Itt azt kell, hogy mondjam elsősorban Fellaini lenne az ideális választás vagy Schweinsteiger, de én inkább előbbit preferálnám. A kulcs pedig Herrera lehetne, akire legfontosabb box to box középpályásként tekinthetnénk, aki kifutja a lelkét, ha kell visszalép egészen a saját tizenhatosáig, trükközik, szerel, akár befejez az akciók végén. Ha Herrera lenyomná az évi 40 meccset, fontosabb bajnoki találkozókon, Bajnokok Ligája mérkőzéseken, az FA Kupában, akkor bizony igenis lenne létjogosultsága ennek a felállásnak.

A széleket természetesen a felfutó védők, elsősorban Darmian és Shaw vinné és a párszor megcsillantott akciók keverhetnék össze az ellenfél védelmét. Ahol nem csak arról szólnak a támadások, hogy Mata vagy Depay a középpálya közepe felé kezdi el cipelni a labdát vagy csak szimplán bepasszol középre. A sebesség, a gyors befejezések, az ellenfél folyamatos nyomás alatt tartása és a szélek megkavarására van szükség. Ezzel valószínűleg több eladott labda és baj származhatna. Viszont láttuk, hogy ilyen akciók, kontrák esetében Rooney és Mata is borzasztóan közel tud kerülni a kapuhoz és egyből ott a lehetőség. Persze lehet keseregni, hogy ezt a rendszert egy fiatalabb, akár box to box középpályás, meg egy világklasszis középhátvéd biztossá tehetné.

A poszt azért született, mert a jelenlegi helyzetben én nem igazán tudom elképzelni, hogy a szezon további szakaszában is folytatni szeretnénk ezt a fajta stílust és nem próbálkozunk be legalább a tavaly látott, alapvetően 4141-es felállással. Amihez szintén eléggé adott lenne a keret, idén viszont kombinatív játékosaink lettek a hátsó széleken (Valencia és Blind helyett), továbbá Young helyett is lett egy Depayunk, aki megkívánja azt, hogy focira emlékeztető jeleket produkáljunk. Különösen akkor, ha szeretnénk valamire vinni Európában.

 • Szilveszter94

  Ahhoz képest, hogy “taktikai meglátások” a poszt címe, épp csak a lényeget nem sikerült meglátni… az okot, amiért a nyár végére kábé az összes piacon lévő szélsőt megkerestük, amiért képesek voltunk 36 millió fontot kiadni egy tiniért. (Jó, ez utóbbit csúnya lenne számon kérni, mivel Martial érkezése előtt jelent meg a poszt, de az eddig is köztudott volt, hogy keresünk szélsőt. Azt meg, hogy Mata hogy játszik, csak az nem látta, aki nem akarta.)

  Lajos támadójátéka azért nem működik, mert a csapat jobboldala nem működik, Mata nem tudja azt a teljesítményt hozni, amit tavasszal hozott a szélen – sőt, igazából tavasszal is csak a legjobb meccsein, egy védőnek csúfolt szélsővel (Valencia) és egy karmesterrel (Herrera) megtámogatva… de ez nem az ő sara, a védekezésben hozzá is teszi a magáét (a Spurs elleni gólunknál is ő szerzett labdát), egyszerűen nem elég gyors a szélhez. Van Gaal vagy túlbecsülte a tavaszi teljesítményét, vagy csak nem számított rá, hogy ilyen lassan lesz új szélsője, de a lényeg: Matával a jobb szélen nem működik a jobboldalunk. Ez felborítja a csapat egyensúlyát, az egész támadójátékunk áttolódik a baloldalra (az eddigi 10 gólunkból 7 (!) indult a balszélről, a bajnokságban 3-ból 2), ami viszont könnyebb levédekezhetőséget eredményez, mivel a PL-lel amúgy is még ismerkedő Memphist nem tudjuk tehermentesíteni. Amikor megpróbáljuk, annak meg az lesz a vége, mint a Swansea ellen: Schweini fentebb lépett, hogy segítse a balszélt, az ellen labdát szerez, ő fent ragad, és ahelyett, hogy a támadásokkal fellépő Shaw helyén ki tudná segíteni a védelmet, egy óriási luk tátong a védelmünk bal szélén, amit persze mind a kétszer kéjes örömmel futott be az ellen szélsője. Onnantól az egész védekezés elcsúszik, Blind kizár, hogy próbálja menteni a menthetőt, de csak tetézi a bajt, mert az ellen játékosára se ért oda időben és Smallingot is egyedül hagyta 2 csatárral szemben.

  Úgy gondolom, hogy ez a probléma Martial érkeztével meg fog oldódni, aki lehet, hogy még nem ér 36 milliót, de annyira van jó játékos, hogy a szélső-kérdésre megnyugtató válasz legyen. Amire kíváncsi vagyok, az a felállás: szerintem vagy 4-2-3-1 lesz, és Mata (végre!) a saját posztjára kerül, vagy átállunk 4-3-3-ra egy Herrera-Schneiderlin-Schweinsteiger középpályával.

  • stanleykubrick

   A poszt megírásakor nem volt Martial a United játékosa és az ő igazolása egyelőre sokkal több kérdést, mint választ vet fel.

   Én is a 433-ról értekezem, tehát ööö…”ahhoz képest, hogy “taktikai meglátások” a poszt címe, épp csak a lényeget nem sikerült meglátni…” ez az állítás egyenesen hamis. Ráadásul a leírt középpályával ugyanazt írod le, mint amit én.

   4231-ben pedig ugye az a kérdés merül fel, hogy miért játszana jobbon a Martial gyerek, hiszen alapvetően eddig leginkább a tízes, klasszikus csatár vagy balszélső szerepe szerepelt a neve mellett. Valószínűleg bevethető jobbon is. A van annyira jó játékosról pedig én egyelőre biztosan nem tudnék nyilatkozni, a remény benne van a dologban.

   • Szilveszter94

    “A poszt megírásakor nem volt Martial a United játékosa” – igen, erről beszéltem is: “csúnya lenne számon kérni, mivel Martial érkezése előtt jelent meg a poszt, de az eddig is köztudott volt, hogy keresünk szélsőt. Azt meg, hogy Mata hogy játszik, csak az nem látta, aki nem akarta”

    “Én is a 433-ról értekezem” – te is, meg én sem 😀 “szerintem vagy 4-2-3-1 lesz, és Mata (végre!) a saját posztjára kerül, vagy átállunk 4-3-3-ra egy Herrera-Schneiderlin-Schweinsteiger középpályával.” Az, hogy megemlítem, mint lehetséges jövőbeni felállást, nálam nem jelenti azt, hogy értekezek róla…

    “épp csak a lényeget nem sikerült meglátni, ez az állítás egyenesen hamis” Mata eddigi szerepét két teljes mondattal elintézted, arról meg egy sort nem írtál, hogy az ő szenvedése hogyan borítja fel a csapat egyensúlyát. Arról írtál, hogy a középpálya alapvetően jó, “de cserébe elfelejthetjük a kapura lövéseket” (mármint, feltételezem itt csak a belső középpályásokra gondoltál, nem az egész csapatra…), ahogy arról is, hogy “a csapat gyakorlatilag nem alakít ki helyzeteket” – de épp a lényeg maradt le, az információ, ami a két kulcsgondolatot összeköti: miért nem alakítunk ki helyzeteket? Azért, mert a széleken bontanánk meg az ellent, de mivel Mata miatt a jobboldal nem működik, és a belső középpálya ugye a védekezésre fókuszál, így a balszélre hárul minden, ami statikussá és kiszámíthatóvá teszi a csapatot.
    Ahogy mondtam, a lényeg maradt ki. Amúgy jó.

    “a leírt középpályával ugyanazt írod le, mint amit én.” Na, végre egy jó megállapítás! Kár, hogy az általad kiemelt középpályás-kérdés számomra totál lényegtelen… éppen arról beszéltem, hogy az alapvető gondok nem ott vannak, hanem Matával, aki miatt nincs szélünk.

    “4231-ben pedig ugye az a kérdés merül fel, hogy miért játszana jobbon a Martial gyerek” ez jogos kérdés, de egyszerű a válasz: oda kell. Ez az az egy poszt, ahol egy minőségi játékosunk sincsen.

   • Szilveszter94

    Ami Martialt illeti, a hírek és az események alapján elég jó valószínűséggel ki lehet találni, mi lesz vele: eredetileg egy klasszis szélsőt – Pedro, Reus – kerestünk, de mivel előbbi a Chelsea-t választotta, utóbbi meg túl drága volt, így jött a B-terv: egy olyan játékost vettünk meg, akit már jó ideje figyeltünk és megfelel a posztra, de még nem klasszis, így kockázatosabb.
    Viszont, ha igazak a hír, hogy Van Gaal nem akar több bevásárlást, csak 1 klasszist szeretne jövőre – akikből mindhárom megnevezett jelölt fő posztját tekintve szélső – akkor elég logikusan kikövetkeztethető Martial sorsa: idén ő tölti be a jobbszélső (hiány)posztot, majd jövőre, a tervezett klasszis érkezése után megy a saját helyére, középre.

 • EZS

  új poszt 😀

 • fella
 • fella

  http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-expect-no-problems-9972999

  kis De Gea háttéranyag a jelenlegi helyzetről, Perezről, Van Gaalról – különösebb meglepetés nélkül.

  az mindenesetre legalábbis gyanús, hogy dacára annak, hogy a United felajánlotta, hogy segít a bizonyításban, a Real egyből nemet mondott. esetleg az egész csak színjáték volt, és így is tervezték?

 • reelbeba

  Most volt egy interjú a talksporton egy fociszakértö holland arccal, aki Lajos cimborája. Aszonta hogy beszélt a kapusedzövel, aki szerint semmi olyan nem történt ami miatt dávid ne kerülhetne vissza a csapatba.
  Azt is mondta, hogy Lajos akkor a legjobb amikor fiatalokkal dolgozhat, és hogy ki nem állhatja a sztárjátékosokat. ‘He thinks he has to break a player first, then build him up again’.
  És persze volt az Alkmaar példa is, amikor 90 millát költött elsö évben és 11. lett, semmit nem költött következö nyáron, kirúgta a sztárokat és bajnok lett.

  • Attylon

   Akkor lehet reménykedni, hogy 300ney ki lesz baszva és lesz foci is?

   • EZS

    na, ez egy igazi reálos hozzászólás, legközelebb mész és megdobálod a kocsiját, ha nem rúg gólt?

    • godlikezaza

     *rúgdosod

    • Attylon

     Te meg elnézed, amíg rekordfizetésért annyit tesz le az asztalra, amit egy ifista sem engedhetne meg magának?

     • EZS

      ez túlzás, de az igaz, hogy nem megy neki. Én is kritizáltam. Nem tudom, tőlem idegen az a mentalitás, hogy a csapat egyik legrégebbi játékosát, meg majdnem gólrekorderét állandóan úgy kezeljék itt többen, mintha legalábbis City vagy Liverpool játékos lenne. Tény, hogy most szar, de sokkal többet tett a csapatért, mint bárki más a jelenlegi keretből. Tény, voltak hisztijei, meg nem nem annyira szimpatikus húzásai (amit azért valószínűleg fel is nagyított a sajtó), de szerintem megérdemli a tiszteletet. Herrerának volt kb. 6-7 jó meccse, és ő az isten. Rooney meg az utolsó szemétláda, mert játszik. Ok.

     • valencia felesleges bal lába v

      6-7? 😀
      és rooney rohadtul megérdemli a kritikát, messi cr fizetést kap, cserébe idén úgy játszik, hogy böde előrelépés lenne

     • EZS

      arról egy szót nem írtam, hogy nem érdemli meg.

     • EZS

      ok, 15-20, a lényeg ugyanaz.

     • Attylon

      Csakhogy Herrera annyi jó meccsel a háta mögött, amennyit Rooney összesen hozott az elmúlt 3 évben, tűri a padozást, míg az angolt ilyenek után, amit egy féllábú páva hoz, sem lehet kitenni egy meccsre sem.

     • EZS

      heh, ok meggyőztél. Menjünk, négyeljük fel.

     • wolandrule

      Lóval tépessük szét. Amúgy egy kis padozás ráférne Rooneyra, van igazság abban amit a kollega mond.

     • EZS

      ok, senkinek nem jött át, mi bajom, hagyjuk. Én se azt mondom, hogy ne padozzon, de mindegy.

     • Attylon

      Elismerem, amit a klubért tett (meg amit ellene jó párszor), de lehetne jóval teljesítményarányosabb a bérezése, valamint a meccseltetése. Ennyi.
      A szent-tehén státuszra nem érdemes már régóta. Sem emberileg sem sportteljesítmény szempontjából.

     • godlikezaza

      dehogynem. ezért nem is szóltam be 🙂

     • fabiancancellara

      vessük a mókusok elé!

     • Pásztor László

      EZS problémája, meg az enyém is, hogy attól még hogy valaki szar 2 éve, meg hisztizik, az nem teszi meg nem történté azt a jó pár évet, amikor vezéregyéniség volt a pályán, és bajnoki címejet szerzett nekünk. Tisztelet. Ez különböztet meg a Real szurkolóktól (tisztelet kivételnek)

     • EZS

      köszi, hogy sikerült megfogalmazni, ami nekem nem ment! 🙂

     • reelbeba

      Rooney nélkül kiestünk volna Moyes évében. És tavaly sem volt rossz Wazza.

     • Angus

      Na na na, ez azért egy igen nagy túlzás.

    • fella

     valahol pedig tök igaza van, rooney sacro sanctus státusza alaposan keresztbe tesz a csapatépítésnek. nem lennék meglepve, ha 1-2 éven belül smallingon lenne az a karaszalag

     • EZS

      ezt értem, nekem a hangnemmel vannak fenntartásaim, de csak fasz vagyok, bocs.

     • fella

      ja nekem semennyire nem fájt, és valóban elég realos volt a hangvétel, de a tartalommal nehéz vitatkozni 🙂

     • reelbeba

      Szerintem Rooney kiválóan illeszkedik Lajos rendszerébe (amikor formában van).

  • valencia felesleges bal lába v

   ez mind szép és jó, csak nálunk az úgy néz ki hogy egy fiatal játszik 5 meccset zsinórban kezdőként, aztán kivan baszva a csapatból (ala wilson és januzaj tavaly)

   • csinibob

    hahóha, ez a Manchester Unitedn nincs idő arra, hogy 20 forduló alatt szerezzen 3 gólt.

  • fella

   erről beszéltem lent a hosszú írásomban, hogy az a politika, amit Van Gaal ebben a helyzetben alkalmazott egyáltalán nem olyan kicsinyes, mint amilyen azért meg-megesik a hollanddal, annál sokkal előremutatóbb. david visszajön, jól edz, és kezdő lesz. aztán november környékén hosszabbít.

   most éppen arról pletykálnak, hogy alaposan be van rágva a madridra, és nem is különösebben vágyik már oda. megígértek neki valamit, amit nem teljesítettek, és aztán másnak rótták fel, miközben csak és kizárólag az ő hibájuk volt – undorítóan viselkedtek Daviddal, és ezt valószínűleg ő sem látja másként, Edurne ide vagy oda.

   • godlikezaza

    háde pinája mégiscsak a szőkének van

    • t.o.d.

     ő birtokolja az egyetlen legálisan elérhető pinát. :-):-):-)

     • godlikezaza

      *egyetlen popsztáros

   • reelbeba

    Ugye azt is mondta Lajos, hogy ‘I’m more flexible than my wife’, meglátjuk

 • Angus
 • Angus

  OFF: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/chelsea-bemutattak-az-uj-bovitett-stadion-terveit-kepek-2435851

  Csak engem zavar egy kicsit, hogy eltűnik majd sok olyan pálya, ami az angol focihoz, a PL hangulatához tartozott? Kezdte az Arsenal, aztán megannyi kiscsapat, most a Chelsea, de szó van a Spursről és a West Hamről is. Jó persze idővel megszokja az ember.

  • Attylon

   ~2005-től maga az a cselszki is eltűnt, ami az angol focihoz, a PL hangulatához tartozott.
   2008-tól meg a sziti.

   • Angus

    engem sokkal jobban izgat a spurs, a kiscsapatok meg a west ham

  • KingEric

   csak az ne tűnjön el az angol hangulatból, ahogy a pudli ül a szopórolleren!

 • csinibob

  az egyfajta coming out lesz, de be kell vallanom, hogy az FM2015-ben én is leigazoltam Martialt (35 miilio), igaz csak 2016-2017-es idényben 🙁 🙁 Bűnös élvezet, de kellett az erősítés a Draxler, Januzaj, Rooney triónak.

 • EZS

  összeesküvés elmélet: a monogram azonosság sejtet némi illuminátus beavatkozást az utóbbi idők arsenalos öngóljainál: Olivier Giroud, Own Goal.

 • Nazara

  Útwenger: Mi és a tehenesek sem zavartuk össze az igazolásokkal a csapategységet, Lajoséknak ugyanis nem volt mit.

  • Angus

   Wankerék sem erősítették a védelmet a nyár folyamán, ahogy a Liverpool sem, ugyanis nem volt mit.

  • csakaMU

   ennyi örömük hadd legyen már. még mindig velünk foglalkoznak, az nem zavarja őket hogy nem vettek csatárt. majd giroud meg walcott megoldja :DDD

   • sipi

    meg Welbeck :v

    • danNN

     Az akna.

 • stanleykubrick
  • Freeezer89

   Mohesz isten már tegnap felvilágosított minket

 • godlikezaza

  inkább új kommentben kérdezem:

  megénekelte már itt valaki perez állítólagos 10millás kis fájdalomdíját de geának? visszanéztem most valameddig, de nem látom, hogy említve lett volna

  • Freeezer89

   vote ma vlmi róla

  • Pásztor László

   le lett írva, igazából szerintem az aláirásáért megadjuk neki azt a tiz milliót, Perez meg nyáron dobja érte a 45 milliót

   • godlikezaza

    kábé mikor volt ez? célirányosabban tudnám úgy visszanézni 🙂

    • Freeezer89

     hmm, mintha úgy emlékeznék, h tegnap késo délután vagy este

    • csakaMU

     5 sorral lejjebb írtam most hogy 5 millió eurót kaphat, ennyi lett volna egy évi nettó bére a reálnál

     • godlikezaza

      jó, de én aztán már a tegnapira gondoltam. érdekelt, hogy mi volt ott a diskurzus

 • csakaMU

  It has been suggested the sum is as high as €15million (£11m) but a €5m (£3.66m) sum, equal to the amount De Gea would have earned net in his first season at Real Madrid, seems more likely.

  A real fizet degeának.

 • csinibob

  Del Bosque kimondta, amit hetek óta hajtok. Ha de Gea játszani akar az EB-n, akkor védenie kell a Unitedben. Most kell egy kivásárlási klauzulával ellátott szerződést az orra alá dugni, aztán kiderül, hogy kinek vannak jobb idegei. Abban nem hiszek, hogy a 2 szép szemünkért írna alá bármit is.

  • csakaMU

   alá fog írni, és visszakapjuk a tavalyi dávidot a kapuba. eeeeeaaasssyyyyy

   • Schweinsteigerlin

    Az a baj, hogy szerintem ha vissza is áll, nem ugyanaz a kapus lesz mint az elmúlt 2 szezonban.

    • csakaMU

     Time will tell.

     • Freeezer89

      we shall see

     • MrFer

      it’s a process

     • Freeezer89

      he shall do his utmost best

    • Kövi

     Ha védeni szeretne az EB-n, akkor oda kell tennie magát.

  • stanleykubrick

   Szerintem majd ráér 2018-ban védeni, legalábbis ismerve a lámaságát, ez se feltétlen hozza lázba.
   Mindenesetre Lajos mondhatna róla valamit.

   • csinibob

    Amennyire utálják egymást Casillas-szal, ha ez nem hozza lázba, akkor semmi.

 • Csordás Adrián

  kép

  • h492019

   már jönnek a kommentek, hogy hogy elkorcsosult a united 😀 szerencsétlenek

   “Hát lehet hogy a távozók elkennék a United száját” a 3-1-6 tényleg jó ötletnek tűnik 😀

   összességében:
   Falcaot nem sajnálom, inkább azt, hogy nem hozta azt itt amit a portoban meg az atma-nál
   De Mariat nem sajnálom, inkább azt, hogy nem hozta azt itt amit a real dl10-es évében
   Raffaelt sajnáltam, amíg nem láttam Darmiant védekezni
   Evanst sajnáltam volna ha úgy játszik mint mikor Vidic meg Rio helyettese volt
   Lindegaardot sajnáltam volna ha úgy véd mint Schmeichel…
   Cleverley-nek két jó meccse volt

   Nanin van persien és csicsón kívül a többit nem marasztaltam volna

   • stanleykubrick

    Én azt mondom Falcaot megtarthattuk volna, 10-15 misit kiadtam volna érte, többet én se, nem is kérdés. De ha a Chelsea megint kölcsön tudta venni egy évre, akkor azt mi is megtehettük volna és elvileg 4 misiért.
    Azért kicsit beteges, amit a csatársor kiárusításával műveltünk és most egy 19 éves tiniben van minden reményünk.

    • Falcao top szinten készen van, a padra meg inkább üljön Wilson

     • stanleykubrick

      Én is így vagyok ezzel, de nekem kicsit megfeküdte a gyomrom, hogy a Falcao-RvP-Chicha hármasból mind a hármat sikerült eltakarítani.

     • csinibob

      közülük egyedül RvP-t tartottam volna meg, hátha akad benne még 1 jó év, amikor megvillantja a zsenit. Borsó és Falcao csak pénztemetők, előbbi nem MU szint, utóbbi meg sohasem lesz már akkora spíler, mint a sérülése előtt.

     • stanleykubrick

      Csak Borsó segge jól bírta volna a padot és hasonlóan motiváltan állt volna be bármikor, a sérülések kerültek és még mindig fiatal.
      RvP a sérülései mellett a padot is szarul bírja és valljuk be, a szintje évről évre csak esett. Remélem senki nem hiszi, hogy azért mert Törökországban lőtt most pár gólt ez annak a jele, hogy megfénylett még újra a csillaga. Nálam egyértelműen ő lett volna az utolsó akit megtartok.

     • Csordás Adrián

      de ezzel tisztában vagyunk hogy te nem bírod 🙂

     • stanleykubrick

      Szerintem bírom vagy nem bírom, semmi oka nem lett volna itt maradni. Az eddig látott felállások alapján eddig kb. pályára se lépett volna nálunk, amit szerintem kurva szarul visel.

     • Pásztor László

      Jah, szegény mexikói a Brugge ellen is akkora motiváltsággal állt be, hogy majdnem felszantotta az egész várost.

      Ja, nem.

     • EZS

      ez az, hogy Csicsó már megunta a padozást.

     • csinibob

      teljesen mindegy hogyan bírja a padot, ha nem talál be. se 11-esből, se ziccerben. dísznek ne üljön, ha nem tudja felrázni a csapatot.

    • Achi

     Aki nem bizonyítja, hogy illik a filozofiba annak annyi.

 • Moyes Story
  • csakaMU

   szerdára mindenki carringtonban (kivéve tuja, rodzsó, vale) ez így elfogadható

 • Moyes Story
  • A_S1M0N

   Örülnék, ha megjönne az esze, és rájönne, hogy csak egy klub akarja/akarta igazán, ez pedig a United.

   Van Gaal azon döntése, hogy nem játszatta, szerintem érthető volt, hiszen ha nem tud teljes mértékben a mérkőzésre, a csapatra koncentrálni, az senkinek sem jó. Bár Romero teljesítményét látva lehet, hogy jobban jártunk volna egy de(pis) Geával. Bár én személy szerint Lindegaardot raktam volna a kapuba, Romero meg a csapathoz sem jött volna.

   Remélem elég nagy pofont kapott most a reáltól ahhoz, hogy esze ágában se legyen odamenni. És rúgja ki azt a nyomorék menedzserét is.

   • Pásztor László

    Meg adjon pár milliót a városnak, aztán építsenek egy spanyol negyedet, hogy a csaja is jól érezze magát xd

    • Csordás Adrián

     a spanyol negyed már megvan a csapatnál

     • Pásztor László

      Jó, de kell nekik egy közös rész a csajok miatt

  • godlikezaza

   megénekelte már itt valaki perez állítólagos 10millás kis fájdalomdíját de geának?

 • Moyes Story

  • reelbeba

   Kiváncsi vagyok, hogy ti mit vártok Marcitól? Mennyit fog játszani, hol fog játszani, kit fog kiszoritani a csapatból? Hány gólt fog löni? (Most tegyük félre hogy Lajos irtózik az úgynevezett góloktól) Ha egy Januzaj Kettö, akkor türelmesek lesztek-e vele? Érdekelne

   • stanleykubrick

    A rendszeren fog múlni, hogy mi lesz vele, vagy Rooneyt hátrébb zavarja Lajos ebben a felállásban vagy hajlandó lesz systemet váltani és akkor bemehet a srác csatárnak. Hála az égnek Janu se nem csatár, se nem tízes, idővel lehet belőle egy frankó szélső. Mindenesetre én most a játékot látva, Lajos mentalitását látva, a keret iszonyat gyors kicserélődését megfigyelve abszolút nem várok semmit ettől a szezontól is. Azt mondjuk aláírom, hogy egy BL 8, egy PL top 3 meg netán egy FA Kupa menetelést idén is elvárnék, de tavaly is ez volt az elvárásom, persze a BL nélkül.

   • Freeezer89

    én annyira naiv vagyok, h azt várom, h 25-30 meccsen fog játszani és 15-17 fog szerezni 😀

   • csakaMU

    Rooney megy 10esbe Marci meg előre.

    • reelbeba

     Akkor Herrera pad?

     • stanleykubrick

      Neki a 4231-ben sehol nincs helye, ez tény. Maximum az ilyen nagyon sima meccseken vagy tét nélkülieken, Ligakupában, csóri ellenfelek ellen otthon.

     • reelbeba

      Szerintem az új gyerek nem lesz egyböl kezdö.

     • csakaMU

      Szerintem meg de.

     • csakaMU

      Sajnos igen.

    • Moyes Story

     Marci is mehetne tizesbe, hamár depayt bepróbálta, sőt mata is

     • Pásztor László

      Smalling is, hátha még jobb lesz a pressing

     • csakaMU

      Ezért nem ártott volna egy szélső is. Mert Mata meg Herrera is 10 poszton tudná a legjobbját adni ebben a rendszerben, Rooney meg Marci meg vetélkedjenek csak az egy szem csatárposztért. Kéne egy jó ballábas szélső…

     • György Márk

      Én abban bízom hogy pereira és wilson minnél több lehetőséget kap. Egyik része a dolognak ,hogy lajos be meri-e vállalni , a másik ,hogy én látok bennük potenciált.

     • Freeezer89

      Wilsont muszáj lesz, ha csak nem Haj lesz a csatár

  • Moyes Story

   okos volna megkérdezni lajos a konfin, de mivel ez egy értelmes kérdés lenne, biztos nem merül fel

 • 27 weeks of recovery done so far. Not many more to go! ⚽️? http://t.co/o6j4QYvIAN
  Kérdeztétek hol van Powell. Csekkdisz

  • EZS

   szép

  • Freeezer89

   mi a faszom tortent ezzel a gyerekkel?

   • csakaMU

    erről én se tudok. megtámadta egy kutya, vagy mi a fisz?

    • EZS

     vagy stoplival végigszántották?

     • csakaMU

      kereger már visszavonult szal ez azt opciót dobom

     • EZS

      ja, ebben van valami.

  • stanleykubrick

   Hasonlóan szarul nézett ki az én lábam is vagy 15 éve.

 • bfgbobo

  kérdés:
  Amikor még Moyes volt az edző akkor a Coentrao-transzfer nem azért hasalt el mert a Madrid nem vezette be időben a TMS-rendszerébe a transzfert?
  csak úgy eszembe jutott…

  • godlikezaza

   az a sztori komoly volt? 🙂

   • bfgbobo

    Úgy emlékszem hogy kölcsönbe jött volna vételi opcióval, csak későn lettek elküldve a papírok
    Mivel akkor Evra és Büttner volt a 2 opciónk balbunkóba nem tűnt annyira kamunak

  • De

 • fella

  https://twitter.com/the_manutd_blog/status/638798354248564736

  Mata es Dávid ünneplik, hogy egyikőjüknek sem Benitez az edzője
  Ja a video akkor készült, mikor DDG csatlakozott a spanyol kerethez

  Nem lesz itt baj.

  • RobinGood

   Ez miért utal arra, hogy nem lesz itt baj? Mata eddig sem akart elmenni a Unitedből, DeGea meg továbbra is.

 • Moyes Story
  • Freeezer89

   ez az én emberem? 😀

 • Mainpieeater

  Antoánról amúgy a honlap azt írja, hogy jobb oldali támadó a második posztja, akkor viszont ez tényleg lehet 4-3-3
  kapus – Durmi Mike Vak Jóízlés1 – SCH1 SCH2 Caterpillar – Jóízlés2 Öreg Marsi
  Egész pofás kezdő lehetne. Habár oda kell figyelni, hogy ne használjuk túl cukrot, arizonát és harcművészt, baromi fiatalok nem szabad évi 50 meccset játszaniuk.

  • CaptainWazza

   jóízlés :DDD

  • EZS

   a cukrot, arizonát és harcművészt nem értem.

   • godlikezaza

    gondolom só, memfisz, martial

  • Freeezer89

   ha legkozelebb cuccot nyomatsz szólj, mert így józanul nehéz volt dekódolni

 • fella

  Real Madrid ide, Real Madrid oda, én kibaszottul örülni fogok, ha újra azt látom, hogy David De Gea nevével kezdődik a Manchester United kezdőcsapata. és kurvára remélem, hogy megkapjuk őket a BL-ben.

  Sokáig közömbös volt számomra a Real Madrid, nem igazán érdekelt az arcátlanságuk, de az, hogy kiadták ma azt a közleményt, a Manchester Unitedről és annak egy játékosáról, egyenesen vérlázító, gusztustalan és rettenetesen kicsinyes lépés, amit – ha ezt gondolják magukról – a világ legnagyobb és legsikeresebb futballklubja nem tehet meg.

  Én Davidra nem haragszom, haza akar(t) menni, de soha nem mondta, hogy nem szereti a Manchester Unitedet, nem dobálózott transfer requestekkel, mint Stones, Rooney(!) vagy Suárez – vagy akár a kis pöcs Berahino -, időben ott volt a pre-seasonban, végigdolgozta, védett; nyilván emberből van, nem volt fejben teljesen tiszta, becsúszott 1-1 baki. De hogy ő sosem szúrta hátba a Manchester Unitedet – ellentétben például a jelenlegi csapatkapitány Wayne Rooney-val -, az számomra bizonyos, innentől kezdve pedig sok szerettel várom vissza a kapuba.

  Van Gaal is jól kezelte a helyzetet, mert kivárt, nem hagyta Davidot elkényelmesedni azzal, hogy kezdette, de nem is alázta meg azzal, hogy padoztatta, hanem tervezte a jövőt nélküle ebben a totálisan szerencsétlen időszakban (faszság, hogy a szezon és a window átfedésben van, és nagyon gyorsan meg kéne ezt az állapotot szüntetni), tudván, hogy ha itt marad, akkor a világ (egyik) legjobb kapusával számolhat majd a nevetséges Sergio Romero helyett. Szerencsétlen volt az a kijelentés, amiből az tűnt ki, hogy nem akar játszani, de aki látta a sajtótájékoztatót nagyon jól tudja, hogy nem ezt akarta mondani a holland.

  Dave saves, és ez maradjon is így jövő nyárig, amikor ha úgy adódik, lehetőségünk lesz pótolni egy olyan kapussal, aki a Manchester Unitedben akar játszani – Keylor Navas nem ilyen lett volna, még ha papíron jól is hangzott, hogy ő jön a spanyol helyére, és ezt mindannyian nagyon jól tudjuk.

  A válaszközlemény pedig olyan, amilyennek lennie kellett. Így kell reagáljon a világ legnagyobb futballklubja.

  Köszönöm, ha végigolvastad, kikívánkozott.

  • Mainpieeater

   inkább ez jöjjön ki mint az orvos 😀

  • Pásztor László

   +1 tök jogos amiket írsz, annyi, hogy szerintem Roo a másodiknál semmit nem mondodd, pont ugyanazt tette, mint most David. Az elsőnél meg agyára ment, hogy bármit tehet, nem lesz elismerve nemzetközi szinten, és ez kicsit megbolondította. Lehet, hogy végül csak a fizetés miatt maradt, de nem hiszem. 17 éves kora óta olyan szinten keres, hogy ez csak egy tényező volt az új szerződésében.

   • fella

    Én képtelen vagyok Rooney-ra United-idolként tekinteni, mert ahhoz számomra emberileg kevés. Az én szememben David sokkal védhetőbb, nála az egyetlen necces – és esetleg jogos – kérdés az az, hogy miből állt volna hosszabbítania, ha ennek a klubnak köszönheti, hogy az a játékos lett, aki. De aztán végiggondolom az ő szempontjából, és hát én sem basznék ki magammal (elköteleződés, szarabb aláíráspénz), meg a leendő munkaadómmal (többet kell értem csengetni) sem azzal, hogy aláírok egy új szerződést a jelenleginél, ez tök magától értetődő. Akik pedig azt szajkózzák, hogy David milyen sokat köszönhet a klubnak, és ilyen meg olyan csúnyán viselkedett április óta, azoknak annyit tudok mondani, hogy az elmúlt 3 szezonban regnáló 3 menedzser alatt senki nem volt olyan profi és kiegyensúlyozott, mint a honvággyal küzdő, szerelmes spanyol kapusunk. Senki.

    Ja, és Ed Woodward nagyjából az első olyan klubvezető a modern futball történetében, akin Jorge Mendes nem tudott átvinni egy átigazolást kénye-kedve szerint. És ha esetleg át is viszi jövőre, akkor már más feltételek mellett, mert ő és De Gea is jól tudják, hogy most nincs más választásuk – ha másért nem, az EB és De Gea manchesteri reputációjának a helyreállítása miatt -, mint a válogatott szünet után hosszabbítani a Manchester Uniteddel – ezt mondják egyébként a Real-közeli források is, egytől egyig. Ebből persze még lehet De Gea – Madrid frigy, de közel sem olyan körülmények között, mint ahogy azt akár erre, akár a jövő nyárra tervezte Perez, Mendes és akár David is.

    • Pásztor László

     Nah jah, Mendes kicsit helyre lett rakva. Lui és Woody kirakta a faszt az asztalra.

  • safbérenc

   Meglepően diszkréten fogalmaztál a reallal kapcsolatban. Én ezek után le se írom mit gondolok róluk, valszeg ban lenne a jutalmam 🙂

   • godlikezaza

    semmilyen formájú real szidásért nem járhat ban

  • EZS

   Remélem, hogy mindez így történt, és jól következtettél abból a sok össze-vissza érkező hírből, amit a sajtóból vagy bárhonnan kaptunk. De ez simán történhetett másképp is, amiről soha sem fogunk tudni.
   Nekem De Gea-val kapcsolatban lesznek most már kétségeim, bármit csinál. Nem nyújtott be transzfer requestet – talán ha megteszi, tisztábban lát mindenki. Ha annyira fontosak neki a szurkolók, akkor világossá teszi a helyzetet. Inkább egy olyan srácnak tűnik, aki nem meri felvállalni magát, ha fontos döntést kell meghoznia. Nem mondott semmit. Ő ugyanúgy benne van ennek a szerencsétlen helyzetnek a kialakulásában, mint a két klub. Mindhárom félnek ott volt két hónap megoldani, de senki sem tett azért semmit. A nevetséges ajánlatokról meg a Ramos baromságról ne beszéljünk.
   A profizmusa kb. ott dőlt meg számomra végleg, amikor “megsérült” az utolsó fordulóban.
   Van Gaal nem tette be a kezdőbe, meg a padra se? Lehet, hogy azért, mert olyan csapnivaló teljesítményt nyújtott, hogy Romero lett a jobb opció.

   A közleményekkel kapcsolatban teljesen egyetértek.
   Én akkor is védtem, amikor mindenki szidta, hogy mindent beenged (mert azért rohadtul nem volt kiegyensúlyozott a teljesítménye az utolsó három évben), de ne legyen már szent egy játékos, aki kétségek között hagyja a szurkolókat, sérülést színlel, mert nem akar játszani, és mindent megtesz azért, hogy a jelenlegi klubja szarul jöjjön ki a dologból (még ha nem is ez a szándéka).
   Mit mondtál volna mondjuk Neville-re, ha azért megy el egy-két évre mondjuk a Juvéba játszani, csak hogy aztán a Liverpoolba szerződjön, mert az élete álma? – Na kb. annyi lesz De Gea az atleticosok szemében.

  • godlikezaza

   hogy csináltál kommentben dőlt betűt és vastagítást?

 • h492019

  sokáig éljen a FFP!!! kép.

  • Pásztor László

   Azért az, hogy a Poolnak van 2 igazolása a top 10-ben, elég sokat mondd az FFP-ről. Visszafogták az arabokat rendesen. Mondjuk még mindig gondolkozom, hogy ki ez a Firmino, és mi a faszt tett ennyi pénzért.

   • h492019

    Visszafogták az arabokat rendesen? Amikor a top 5 PL igazolásból négyet nekik sikerült összehozni?

    • Pásztor László

     Hasonlítsd össze két-három évvel korábbival. senki nem volt a közelükbe

   • urmom

    A pool csak a 10. legtöbbet költötte nettóban. A most feljutó(!) Watford vagy Bournemouth többet! Firmino meg a bundásban jól tolta nagyon, már volt brazil válogatott…Ebben a pillanatban azért többet tett le az asztalra mint az általatok vásárolt francia.

  • fella

   29 millió firminoért vs. 36 martialért? láttátok már firminot? ha ezt nézem a francia ingyen jött kb

  • Angus

   Anthony Martial.. jézusom. Ez a gyerek fogja itt lövöldözni a gólokat?

 • Moyes Story
  • csakaMU

   Kivásárlási záradékot bele!!44!!!!!44!!

 • h492019

  volt némi dolgom. Wilson végül maradt?

  • Pásztor László

   jap.

 • Roland

  Remek látvány lehet, mikor Dávidunk egyik kezével az Edurne által dobált tányérokat kapkopdja el a feje elől, míg a másikkal a telefonkönyvben Mendes nevét KöcsögMendesre módosítja anyázásokkal segítve a dolgot.

  http://www.thesportbible.com/articles/united-fans-respond-to-de-gea-s-girlfriend-over-transfer

  • Attylon

   Bírnám ha a következő hónapok valamelyikében szakítanának (amúgy a csaj 5 évvel idősebb, fura), aztán semmi nem maradna, ami miatt de Gea haza akarna költözni, mert a Real már most megmutatta, hogy bánnak az emberrel.

 • Pásztor László

  Kicsit a #LajosOut-hoz

  Lajosnak az a dolga, hogy a semmiből 3 év alatt Európa élcsapatai közé kerüljön. Az első évben meglett újra a BL, az FA kupa igazából egy rossza hazaadás, és egy szigorú bíró okán úszott el. Idén eddig 4 meccsen 2 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Szar mérleg, szarok is vagyunk, de hányszor mondtuk, hogy nem lehet egyszerre 5 embert beépíteni egy csapatba. De nekünk most muszáj igazolni, mert nincs megfelelő keret. Valszeg azért nem igazolt még egy védőt Lajos, mert akkor Smallingnak meg kell szoknia egy új embert, előtte egy teljes kp sort, mögötte meg egy új kapust. Sok lett volna. Így is szerintem azért van ez a 4-2-3-1, mert Lajos fél, hogy nem érzik még egymást a játékosai, és szó nélkül egy hibából gólt kaphatunk. Idén tisztán kell BL-be jutnunk, meg nyerni kell egy kupát. Ha az megvan, Lajos jó úton halad. A harmadik évében már nem kell majd 5-6 játékost feltétlenül igazolnia Nem fog elmenni fél év mire a kezdő 11 megérti egymást, mert nem lesz benne 5 új arc, max 2-3, az se biztos, hogy egyszerre. Nem idén kell még a triplázást várni, csak Lajosnak kell ügyesen lavíroznia ezzel a nehéz feladattal, ami idén vár rá, utána már neki és nekünk is könnyebb lesz.

  • György Márk

   Ha valaki hát ő kèpes rá 🙂

   • Pásztor László

    Szerintem is. Nem aggódom 🙂

  • Achi

   Én is éppen azt írtam pár hete, hogy azt, amiért jött, csinálja becsülettel. Feltámasztotta a csapot Moyes után és felhozott BL helyre. Ez idáig rendben, csakhogy ez már nem mentség azokra a WTF döntésekre, amiket mostanság folyamatosan meghoz. Nem mentség arra, ahogyan játszik a csapat és , ahogyan elbukott egy nagyon fontos meccset egy ennyire kiélezet bajnokságban. Ott ül a kényelmes székében a pálya szélén és végignézi azt a fost, amit játék címszóval mutatunk be hétről hétre. Ő tényleg olyan, mint egy külsős problémamegoldó, aki megold egy krízist, de nem folyik bele túlságosan a dologba. Bármi történik, akkor is az ő koncepciója, „a filozofi” a lényeg és nem a győzelem, nem a szórakoztató játék, nem a játékosok. Az egész nekem kezd lelketlené válni és még csak nem is hatékony. Legalábbis nem egy top csapat szintjén. Ez az ember nem való a PL-be. Veletek ellentétben szerintem Lajossal nem nyerünk semmit, ebben sajnos biztos vagyok.

 • godlikezaza

  valami nem stimmel. nem látom sehol az ibra official-t.

  • Mainpieeater

   hála istennek. Örülök neki h a United továbbra is köcsögmentes csapat.

   • godlikezaza

    mit merészelsz

    • Mainpieeater

     bírom Ibrát mint jelenséget, de az ő érkezése teljesen megölné a United Wayt mint fogalmat. Nobody is bigger than the club!

     • godlikezaza

      valamelyest jóvátetted az előzőt. viszont nyilván nem fogjuk megtudni megölné-e vagy sem. mondjuk nehezen, mert már nincs ilyen, hogy united way

      egy a lényeg: :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 • Pásztor László
  • Angus

   hú baszki az az évzáró… :DDD

 • Moyes Story
  • Achi

   Boldognak tűnik.

   • stanleykubrick

    Nagyon nem mai kép.

    • RobinGood

     Azért tűnik boldognak 🙂

    • Achi

     Meg szarkazmus is volt részemről:)

 • Achi

  De Gea ügyhöz:
  Meg kell nézni, kinek állt ez érdekében ez a bukta. Van-e a realnak annyi pénze,
  hogy simán megvegyen egy (akár) áron felüli kapust? Simán. Szoktak ők
  ilyet csinálni? Simán. Kifizethette volna ezt a pénzt érte már a nyár
  elején? Simán. Megtették az ajánlatukat időben? Nem. Védett ez idő alatt
  De Gea? 1 kurva felkészülési meccsen, tehát az MU nyilván lemondott
  róla. Ki nyer azzal, hogy most meghiúsult az üzlet és várhatóan jövőre
  kerül sor a klubváltásra? Aki most már konkrétan meccset bukott a
  beugrókapus bénázása miatt, vagy az a csapat, akinek van egy biztoskezű
  kapusa és ráér jövőre is igazolni INGYEN? Szerintem nagyon nehéz matek
  ez…

  • Moyes Story

   ha de gea megnyugszik, és tud hozni még egy hasonló szezont mint a tavalyi, akkor mi sem járunk rosszabbul, ha viszik, akkor navast, ugyanúgy kibasszák, ahogy most is akarták, őt meg jó esélyünk lesz leigazolni, talán jobb formában is lesz, ha nem 1 év padozás után kell rögtön idejönnie

   • Freeezer89

    egy év után még mindig Navas lesz az opciónk?

    • Moyes Story

     nem csak ő, lehet más is

     • EZS

      ő ne jöjjön semmiképp, most se akart.

   • stanleykubrick

    Igen és remélhetőleg jövőre összejön egy normális CB is meg valami pót-balbunkó, Blind visszahúzhat a középpályára és Lajos is megtalálja végre a számára optimális felállást és kezdő tizenegyet.

    • EZS

     nem hiszem, hogy Blind átmeneti megoldás lenne, akkor most is vettünk volna CB-t. Bár ki tud már ezen kiigazodni.

    • MikeSCHmalling

     “remélhetőleg jövőre” ez annyira ‘pul

     • stanleykubrick

      Én csak azt mondom, hogy idén ebből kell főzni, de a tökéletes csapathoz még hiányzik pár fogaskarika. Hát BL-t nem idén fogunk nyerni…

     • Achi

      Eh, sajnos… De ha így folytatja, jövőre nem Lajos sem lesz már a padon.

     • Pásztor László

      Dupla tagadás, szal marad?

     • Achi

      Szép mondat lett 😀 A lényeget értitek, nem is editelem 😛

    • Moyes Story

     Blind-el a várakozásokkal ellentétben szerintem semmi baj nincs CB poszton eddig

     • Pásztor László

      Annyi, amennyit eddig is tudtunk, hogy a Gomis féle oriások megeszik. De azon kívül jól müködik.

   • Achi

    Igen, de ha ez lett volna a cél végig, hogy megtrollkudjuk őket direkt, akkor már eddig is nyugodtan védhetett volna De Gea.

    • Moyes Story

     aki a transzferpiacon komoly érdeklődést kelt, az nem szokott játszani amíg az ablak be nem zárul

     • Achi

      Pedro?

     • Moyes Story

      nem fedi le az összes játékost, mindenki máshogy éli meg, játékosfüggő, de ez azért összességében állni szokott

     • Achi

      Lehet, de leginkább akkor, ha tuti, hogy valaki viszi az adott játékost. Én arról beszélek, hogy ha mi direkt süllyeszteni akartuk az üzletet, akkor tök nyugodtan védhetett volna. Így nekem az jött le, hogy csak a normális ajánlatra vártunk és már húzatott is volna a fenébe. A real viszont kivárt és mivel nem sikerült az a megegyezés, amit akartak, szépen szabotálták az üzletet. Aztán lehet, hogy nem így volt, de szerintem ez a leglogikusabb. Lehet, hogy sosem tudjuk meg az igazságot

     • RobinGood

      Szerintem meg többnyire a legegyszerűbb válasz az igaz. Minden fél kivárt az utolsó pillanatig és a Realnál titkárnő Margitka elbaszta a papírok leadását.

     • Achi

      Lehet. Ha ez így van, akkor nagyon amatőrök. De már mindkét klub csinált ilyet párszor, szóval ez azért gyanús.

     • György Márk

      Lewandowski ? 😀

   • RobinGood

    Azt azért nem gondolnám, hogy mi ezzel a dologgal jóljártunk. Most kaptuk volna Navast és pénzt, jövőre meg megy ingyen a fánkos és fizethetünk Navasért aki nem is akar jönni. Ebből sehogy sem jön ki, hogy mi nem járunk rosszabbul. Amúgy meg szaros ebben mindenkinek a segge. Nevetségessé tett ez az ügy minden szereplőt.

    • Moyes Story

     navas miért ne akarna jönni? ő neki ott semmi keresnivalója nem lesz, ha de gea odamegy

  • United82

   És ha ősszel eltiltják a realt mondjuk 2 igazolási szezonra? 😀 Elvileg őket és az Atl Madridot is el fogják….ugyanolyan okkal mint a barcát persze mint látjuk ez nem mindig akadályozza a dealaket…de érdekes fejlemény lehet…

   • EZS

    de röhögnék! 😀

   • stanleykubrick

    David úgyis szokja a lelátót.

    • fella

     nem vagyunk ehhez megfelelő pozícióban romeroval

 • mddnszksz
 • Moyes Story
 • Balint88
 • krisz_ggmu

  igazából azért igazoltuk le marcit, mert ő is szeret szívecskéket mutogatni a góljai után. elment dima, bale nem jött, valakivel pótolni Kellett az argentínt (videó)

  • RobinGood

   ez is már vote, még a komment gondolata is

   • krisz_ggmu

    nekem még nem vote

   • Mainpieeater

    én nem láttam. 🙁

    • EZS

     én igen, Moyes Story említette a szívecskés gólörömkvóta kitöltését.

     • krisz_ggmu

      mondjuk gondolhattam volna :(((

  • stanleykubrick

   Pozitívum, hogy a srác jobb és baloldalon is bevethető.

   • mondjuk értelmes megmozdulás a videón is csak balról jött. meg ahogyan említettem már, lajos jobb lábas játékost csak balra fog betenni. oda pedig már van egy memphis-young-pereira-lingard négyesünk

    • stanleykubrick

     Ha Matanak kell a pihenés és nem Valenciát akarják nézni a népek a jobbon, akkor lesz ő még jobbos is. A kényszer nagy úr, meg a kis keret.

    • krisz_ggmu

     lingard inkább jobbon szokott fodbalozni, legalábbis így láttam

     • stanleykubrick

      Illetve hát titkon reméli az ember, hogy inkább egy 36 millás srác fog beállni előbb, mint Pereira.

     • krisz_ggmu

      azt mondta mindenkinek megadja a lehetőséget, remélem pereira-ra is gondolt, megnézném pár meccsen

     • stanleykubrick

      Abban a srácban én is nagyon bízom és játsszon is csak, főleg Ligakupában pl., akár csereként párszor. Sokszor érezzük, hogy sok veszítenivalónk nincs. Igazából nekem kérdésessé teszi a srác leigazolása, hogy mit tervezünk játszatni a jövőben. Schndeiderlin, Carrick – Mata, Rooney, Depay – Martial? Esetleg Lajos hajlandó átállni mondjuk 433-ra végre egy Herrera, Schneiderlin, Carrick – Martial, Rooney, Depay felállással pl.?

     • krisz_ggmu

      utóbbi jobban tetszene

     • stanleykubrick

      Mert ez a gyerek nem padozni jött ide. Ha pedig ez így van, akkor valamit változtatni kell. Nekem is egyértelműen utóbbi jönne be, szerintem ehhez van meg a legjobban az állomány, csak hát…Hamarosan kiderül.

    • Achi

     Depay volt már idén középen. LvG-től kitelik, hogy meghúzza ezt újra.

  • Achi

   A szívecske is nagyon jó előjel. Ha csak annyi gólt lő majd, mint tavaly Mária én már akkor is meg fogok lepődni.

 • Moyes Story
 • Csordás Adrián
  • Angus

   én amúgy kedveltem ezt az ökörbornyút 😀 de hát kevés ide

 • Message from De Gea camp tonight is he goes back to #mufc determined to win his place back, no sulking, and he strives to his highest level

  • Moyes Story
   • lajost ismerve végigszopjuk a szezont romeroval, ami súlyos pontokba fog kerülni

    • Freeezer89

     szerintem egy nyilvános faszszopás keretében megbocsájtana neki Alajos

     • sipi

    • Moyes Story

     lajos sem, és tudja hogy romeróval a kapuban semmire nem fogunk menni, és így hogy van de gea is, még lázadást is szítana ha nem teszi be

    • csakaMU

     pool ellen kezd és folytatjuk ahol tavaly abbahagytuk. mennyire kacagnék ha szezon közben hosszabbítana :DDD

  • box-to-box defender

   Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog idén védeni és milyen formában. Én megmondom őszintén nem tenném vissza a keretbe, ha a szívemre hallgatnék. Ha az eszemre, akkor persze igen. Már ha hasonló formában véd, mint tavaly. A Manchester Unitedben ne játsszon Real játékos!

 • mddnszksz

  Mint amikor 2 szerelmes uzenget egymasnak <3
  https://twitter.com/ManUtd/status/638777986762846208?s=09

  • Freeezer89

   ugyanmár, kapja be a Margit Alaljos tökeit és Woody pöcsét

  • RobinGood

   Nagyon korrekt ki válasz. Én a mi válaszunkat hiszem el és kész. 🙂 Dedós vagy sem ezt meg kellett tenni ebben a helyzetben. Így is körberöhögnek minket (a Realt is, de az nem érdekel és DeGeat is de az sem érdekel). Így legalább mindenki válogathat, hogy melyik csapatnak akar hinni 🙂

   • Moyes Story

    Az a csapat amelyik a másik csapatot hibáztatja egy olyan játékos leigazolásának meghiúsulása kapcsán, akiért az átigazolási ablak utolsó napján tettek hivatalosan először ajánlatot az a Real Madrid, A Világ Legnagyobb k̶l̶u̶b̶j̶a̶ Faszkalapjai

  • Rio

   Nájsz! Főleg az utolsó mondat 😀

  • Pásztor László

   Ennyi. Ennek valahogy jobban hiszek.

   • Moyes Story

    a reálosok meg a sajátjuknak hisznek, semmi értelme nincs ennek

    • Freeezer89

     no jó, de kit érdekelnek a reálosok? 😀

     • bedeabl

      mán megin megelőzté

  • KingEric

   “fan-favourite”: ezt elolvastam párszor

   • Pásztor László

    hát ha a Pool szemét kivédi, az lesz. Amúgy nem az.

   • kint még így is imádni fogják, kétséged ne legyen. már ha egyáltalán valaha visszakerül a kapuba

   • Sousaphone

    Bizony, itt duplán év játékosa lett, erre inkább sorban áll pereznél a lóf@szért!

   • Moyes Story

    ez szerintem neki szól

    • KingEric

     szerintem tipikus pr szöveg, de motiválják csak, egy csúcsformában lévő Dáviddal sokkal optimistábbak lennénk mind, nem kérdés.

  • Pásztor László

   Amúgy elég durva lenne elhinni, hogy 8 órát ültünk egy papiron, Perez elég nagy faszságot mondott.

  • bedeabl

   Ebből is látszik, hogy mennyivel értelmesebb ez az egész board. Ez a rejál egyre inkább mégjobban kezd undorítani, mint eddig, pedig hát azért eddig se voltak a szívem csücske. 😀

  • mrmojo

   mennyivel profibb szöveg mint a geci real madridé

   • bedeabl

    most látom először a profilképed, meghalok 😀

 • Newton_heath
  • Sousaphone

   #emberem? Nekem még sosem volt! 🙂

 • KingEric

  “Morecambe get Man Utd keeper” – írják a sky-on, hát…lepergett előttem az életem:D

  • fabiancancellara

   inkábbodamintaReálbaszépvoltVúdi

   • KingEric

    ja, kapunk érte 2 milliót. de azért Dávid fejét megnézném!

 • Moyes Story

  https://twitter.com/Carra23/status/638693548615966720

  szegény dzsémi jobban alszik hogy a Mu elesett szaros 18 millió fonttol, nem hogy az izgatná, hogy a fos csapata idén se lesz a top5-ben

  • fabiancancellara

   Sok évi kudarc hozadéka, hogy jelenleg az efféle események teszik boldoggá. Önvédelmi mechanizmus.

  • csakaMU

   his head wont be right :DDD ülj le fiam egyes

  • RobinGood

   Gondolom ez fake, ennyire még ő sem lehet egyszerű.

   • Freeezer89

    hát elméletben a kék pipa azt jelenti, h ő az

 • dávidnak 5-10 milláig eshet le némi apró a bedőlt biznisz miatt
  http://sportwitness.ning.com/forum/topics/david-de-gea-to-claim-10m-compensation-if-man-united-move-fails

 • Moyes Story

  Anthony Martial Confirmed Fee: €50m(£36m), plus €30m addons (€5m each time he is league top scorer up to 3 times, €5 if he wins Golden Boy, €10m if he wins Balon D’or)

  hát ezekre nem sok sansz lesz

  • valencia felesleges bal lába v

   adja az ég hogy 80ba kerüljön végül.

  • Achi

   3 évet adok neki. Aztán 10 millióért igazol haza Franciaországba 😉

 • Moyes Story

  szóval de gea kezd a pool ellen

  • csakaMU

   montam

 • Pásztor László

  Nso:évi 4.7 millió eurót keres majd.
  Az mit is jelent pontosan hetente? 80k körül? az nem vészes.

  • RobinGood

   Egy 19 éves gyereknek? Döbbenetes ez az egész.

   • Pásztor László

    Jó, de tedd oda mondjuk Neymar vagy valami random brazil csóka nevét, aki még csak délAmerikában játszott, és máris reális az egész.

   • Moyes Story

    nem az a lényeg, hogy hány éves, hanem a csapatban betöltött szerepe, és a stáb elvárása a lényeg. Shaw a csapat elsőszámú balhátvédje, fontosabb tagja a csapatnak, mint valenszia, vagy váldez, most akkor keressen náluk kevesebbet, mert fiatalabb?

 • Moyes Story
  • EZS

   de vote! Milyen szép neked írni ezt! 😀

   • Moyes Story

    ez is?

    Dortmund were not totally resistant to the sale, and quoted United a price of £60m to begin discussions, but the Old Trafford club were only willing to go as far as £50m.

    • EZS

     így volt:

     • EZS

      mindig elfelejtem, hogy ‘kép’ 🙁

     • Freeezer89

      ettől csak az lett volna szebb, ha te írtad volna

    • reelbeba

     Na még az hiányzott volna, hogy jöjjön Reus! Még egy léhütö! Amikor végre ilyen szép karcsú a keret!

   • fabiancancellara

    “Legyél ezs, aki lenne akarsz, kivéve, ha lehezs EZS, mert akkor légy inkább EZS” Oravezs Coelho

 • Remember Andy Kellett? he’s joined Wigan from Bolton for an undisclosed fee.

  • Sousaphone

   Épp a minap kérdeztem, hogy hová tűnt!

  • RobinGood

   Nem kellett 🙁

  • Csordás Adrián

   örülök neki, legalább végre játszhat. elvileg ő az #emberem, bízom benne hogy egyszer még visszatér hozzánk

   • Pásztor László

    Elég rossz lóra tettél vele 😀

  • EZS

   Valdez marad ifi?

   • fabiancancellara

    A Unitednek is kell egy Szalai, nem?

   • beírhatod őt is, nem oszt nem szoroz

    • EZS

     dehogy akarom 🙂

  • valencia felesleges bal lába v

   rövidebb mint a chelsea kerete

   • nem

    • valencia felesleges bal lába v

     ha elöl kiesik 2 ember, akkor elég nagy szarban vagyunk. (bár adja az ég hogy wilson perreira berobbanjon, matrial meg új henry legyen)

     • ha hátul kiesik 4, akkor is

     • Sousaphone

      Hát hátulról is elég necces lenne!

  • Rio

   Azért mindent összevetve, főleg ha DDG helyzete is normalizálódna, ez egy fasza keret.

  • Moyes Story

   wilson még menni fog kölcsönbe

   • Pásztor László

    már nem mehet.

    • fella

     alacsonyabb osztályba de

   • lesz benne recall opció

  • Csumpitáz Béla

   Az első kérdéstől annyira beizgult, hogy mezt kellett cserélnie!

   • valencia felesleges bal lába v

    a második kérdés első fele felett meg elsiklott! kicsit még szoknom kell az akcentusát.

  • Angus

   Cuki. Ajánlom Anthony, hogy minél előbb betalálj, mert már unom ezt a töketlen hobbitot avatarnak! 🙂

   • Aoutum

    Nekem mester3as kell a váltáshoz 🙂

   • Freeezer89

    hobbit? 😀

    • Angus

     há mittudomén ki ez a zsákos frodó 😀 Theo Greentea vagy ki ez 😀

     • Freeezer89

      hogy maradtál a GoT-ból?

  • Rio

   Ezeket a kérdéseket magnóról is bejátszhatnák minden ilyen interjú előtt.

   • EZS

    a válaszokat is, néhány nyelven

  • Nazara

   City kiért kapott 53 millát? Dzeko? Jovetic? utóbbi tán csak kölcsönbe ment, nem? Milner szerződése lejárt, Richard detto.

   • fabiancancellara

    Negredoért kaptak elvileg 20 körül fontban+Joetic,Dzeko,Sinclair,Nastasic…etc

    • Nazara

     Ja, igy már érthető. Köszi!

     • fabiancancellara

      sorry, negredo 30 milla font volt-talán.

 • Nazara
 • Rio

  9!

  • Angus

   Own Goal franciául?

   • Rio

    Le own goal?

    • fabiancancellara

     un goal

   • Nazara

    un but contre son camp

   • fabiancancellara

    vagy ha udvariasan megkérdezed, hogy Ön gól? Akkor Vous étes goal?:))

    • Angus

     döl á víz

     • fabiancancellara

      sőt, el is baktam. étes-vous goal? Látszik, hogy mindig csak udvariatlanul kérdezem:) Sok nekem ennyi izgalom egy napra…dilibogyistúl mindenestül:D

     • Angus

      zsötem

     • fabiancancellara

      én is Béla vagyok:)

     • Nazara

      Én már akkor azt mondanám, hogy Étes-vous un but? 😀 ha már lúd…. 😀

     • fabiancancellara

      bazz

     • Nazara

      Életemben másodjára kamatoztatom a gimiben szerzett franciatudásomat “élesben” 😀

    • EZS

     Sind Sie ein Eigentor?

    • Freeezer89

     Vy ste vlastný gól?

 • Rio

  Ha ez az új srác nagy labdazsonglőr, mehet a Martial Arts felirat a mezére.

  • Freeezer89

   úristen :DDDD hol voltál eddig ezzel a képpel

   • Rio

    Tegnap cseréltem, figyelmetlen vagy 🙁

    • Freeezer89

     tegnap? :O végül is jobb később, mint soha

     • Rio

      Igen, telefonról nem tudtam eléggé aktívan beszállni a képcserélős hacacáréba, de mindent visszaolvastam! 😀

 • Moyes Story

  megvan Ibra?

 • csinibob

  Most, hogy hivatalos, Mata mehet labdát érintgetni 10-esbe, a két fiatal meg csak szaladgáljon ügyesen a két szélen. Esetleg Rooney-t is le lehet cserélni pedagógiai jelleggel, ha már ő sem hallott a srácról.

  • martial is jobb lábas, ami annyit jelent szerintem, hogy maximum bal szélre tud kihúzódni. az én tippem az, hogy ő lesz a csatár, roo megy vissza 10esbe és ennyi

   • csinibob

    Valószínűbb, amit te mondasz, de én nem tartom létfontosságúnak, hogy feltétlenül 2 tükörszélső legyen egyszerre a pályán. A Bayernél látszik idén, hogy nagyon jól működik eggyel is. Ráadásul Mata totyogása sem akasztana meg minden ellentámadásunkat.

    • de lajos imádja a tükörszélsőket, kb. csak ez tartja matát a jobb szélen

     • csinibob

      Tempót tekintve lassan én is játszhatnám azt a tükörszélsőt. Vagy Mata valamit félreértett az eligazításon, cseles az a holland akcentus.

   • Csordás Adrián

    ez a verzió jobban tetszik

 • bandi
  • Angus

   Anthony, egy Lucky Strike-ot légy szíves!

   • bandi

    nálam ő inkább welbeck 🙂

    • Angus

     Danny!

 • At any other club, signing Darmian, Schneiderlin, Schweinsteiger, Depay and Martial would be seen as a great transfer window.

  • mddnszksz

   De hal istennek ez aint no other club 🙂

  • Pásztor László

   Nálunk is az.

  • Newton_heath

   Lehet gáz, de nekem nincs nagy bajom ezzel a transzferidőszakkal…

   • ha dáviddal nem csináltuk volna azt, amit, nekem se lenne. rég zártunk ilyen ablakot

    • Pásztor László

     Szerintem az utolsó ilyen ablak a 2007 nyári volt. Nani, Anderson, Tevez.

    • fabiancancellara

     én nagyon hiányolok egy CB-t (vagy négy védőt nem küldtem volna el), remélem így is megleszünk. Igaz, az maga lenne a csoda. Csakhogylehessenfújolni:)

     • Pásztor László

      Biztos vagyok abban, h Lui lát valakit az Ifiben, akit mi nem. Nem hiszem h alapból képes lenne neki menni 40+ meccsnek 3 vérbeli KH-val. Főleg a tavalyi sérüléshullám után.

     • fabiancancellara

      én is abban reménykedem, hogy nem teljesen hülye:)

     • fabiancancellara

      egyébként a négy védő akkor is négy védő. Nem akarok antiochiai Szent Kézigránáttal játszadozni, de a négy nem három is nem is kettő, a négy k. sok. Összefossuk magunkat, ha Mike vagy Lúk lesérül.

     • Pásztor László

      Jó, McNairt nem szamoltam xd

     • fabiancancellara

      úgy értettem hiába lát valakit liudzsi, hogy “húdekurvajó, ez a gyerek filozofi kompatibilis” négy védő (Rafael, Thorpe, Blackett, Evans) ment el ebben a szezonban tőlünk, eygszerűen eddig minőségben, most már mennyiségben sem vagyunk meg. Ebből 2 KH, 2 meg tud azt is játszani. És így vagyunk mindössze 4 CB-vel, akikből egy inkább balbunkó vagy kp. (Blind), 1 totálisan sérülékeny, és amiatt nem is megbízható (Jones), egy sérülékeny, aki nem vette még fel a PL ritmusát (Rojo) és McNaira. Már tavaly is hozni kellett volna ide (KH), de idén meg pláne, hogy négy embert hagyott elmenni…nem is értem. Tudom-tudom világvége…

     • Pásztor László

      jogos. Annyit tudok mondani h Lui knows

     • krisz_ggmu

      most igazoltunk valami 17 éves védőt… lvg knows.

    • Newton_heath

     Mi csináltuk?

     • az utolsó pillanatig húztunk egy olyan dolgot, amit június elején is megkaptunk volna. mert nagy kétség ne legyen a 25millió euró + navast a madrid akármikor megadta volna. mi keménykedtünk, majd az utolsó nap mégis befeküdtünk nekik és még ezt is sikerült elbaszni

     • Newton_heath

      Lehet, hogy én vagyok a helikopter, de valójában szerintem fordítva van..Az utolsó nap kaptunk ajánlatot…A játékos menni akart, de a Real-tól nem jött ajánlat. Szerintem a Real csak a sajtóban akarta leigazolni DeGea-t…Volt 60 napjuk, hogy ajánlatot tegyenek, és az utolsó nap sikerült…

     • ajánlatot valószínűleg nem tettek, de hogy állandóan érdeklődtek, az biztos. én se nyomnám az ajánlatokat, ha tudom, hogy a másik fél nem hajlandó eladni

     • EZS

      érdeklődésre mondtuk, hogy 40 milkó, és arra válaszoltak, hogy 25+ Navas? Szerintem csak most. Meg adtak 18milliós ajánlatot előtte.

     • arról volt szó, hogy kapusrekordért mehet, így van? akkor nem tudom mit kerestünk az utolsó fél napban a tárgyalóasztalnál, mert a 25milla+navas kurva messze áll attól

     • EZS

      ja, de ez a két ajánlat közti középút, nem? Utolsó pillanatban mindenki engedett. De lehet, hogy tévedek.

     • akkor meg nem voltunk elég következetesek és felesleges volt eddig húzni. most vagy kitartunk a kért összeg melllett vagy akkor eladjuk. egyik se történt meg

     • EZS

      abban tökéletesen egyetértek, hogy felesleges volt eddig húzni. Szerintem végig mindkét fél a másik számára elfogadhatatlan ajánlatokkal állt elő, aztán az utolsó pillanatban már mindenki látta, hogy ez nagyon nem jó így, kitalálták ezt a konstrukciót, aztán vagy valaki elcseszett valamit, vagy valaki megszivatott valakit.

     • Newton_heath

      Igazából soha nem fog kiderülni, hogy mi történt valójában…De szerintem ez nem jó De Gea-nak (ő menni akart), a United-nek (se pénz, se elkötelezett kapus)…A Real viszont jövőre jól jár.

     • ebben egyetértünk

     • EZS

      most meg van egy megalázott Navasa, aki tudja, hogy jövőre mehet, amerre lát.

     • Sousaphone

      Hacsak Dávid be nem sérül és aláír egy új szerződés!

     • Pásztor László

      Szerintem ez nem így volt. Mi nem akartuk Navast. Ha akartuk volna, oké, de nem akartuk. Mi mást akartunk, ez volt a Real utolsó probálkozása, Lui meg valszeg úgy döntött megpróbálja Navast, ha már pénzt tisztán nem kapunk.

    • EZS

     egész pontosan fogalmazva egy remek átigazolási időszak a végén rossz szájízzel. Számomra legalábbis.

     • Newton_heath

      Így pontos..:-))

     • Sousaphone

      Erre mondta egy régi tanárom, hogy kecskeszar a torta tetején! 🙂

     • lasi

   • Achi

    Nem feltétlen az érkezőkkel van bajom. Bár ez a francia gyerek ennyiért egy hatalmas bukásnak néz ki. Meglátjuk.

 • Csordás Adrián
 • Pásztor László

  Amúgy nem volt rossz ez az ablak. Jó igazolásokkal, a selejt elküldésével és a Real megpicsázásával Woody kezdi meg nem történté tenni uralkodása első évét. A tegnapi napot én Perez számlájára írom, nem akart időben fizetni, megbaszhatja magát.

  Ügyes vagy Woody, Lajos most mutasd meg.

 • Mainpieeater

  Offisol 🙂

  • MrFer

   Csordás úr 6 perccel megelőzött

   • Mainpieeater

    Picsaba oda a lajkvadAsz posztom :((( :DD

    • Csordás Adrián

     sajnálom

    • mddnszksz

     Ha ez vigasztal en kiirtam egy oraja es senki le se szarta
     qq :'(

     • Pásztor László

      kép nélkül nem hiszünk semmit

     • EZS

      azt is ápvótoltam 😀

     • mddnszksz

      Megtisztelsz 😀

    • EZS

     tőlem kaptál ide is meg a képhez is 😀

  • Nazara

   Én generous vagyok, take my like 😀

  • zozi007

   Ez az opciós egy év hosszabbítás a lex de gea? Hogy ha szerződés utolsó évében a real érdeklődik iránta, akkor automatikusan egy év hosszabbítás? 😀

 • RobinGood

  Na van még 44 percünk, hogy leigazoljuk Neymart, Balet, Ronaldot, Reust és Ibrát.

  • csinibob

   Még csak igazán izgalmas pletykák sem akadtak mára.

   • Pásztor László

    Elég szar volt ez a nap. Bezzeg tavaly, amikor mindenki fogta a fejét Falcao miatt xd

  • Pásztor László

   Azért valami Dortmund igazolásban titkon reménykedem még, Adnanért cserébe

   • RobinGood

    Őszintén szólva én is arra számítottam, hogy vagy Dortmundból vagy Leverkusenből (vagy mindkettőből) jön majd valami arc. No meg a WBA-tól, hát a fél csapatot eladtuk nekik bagóért egy év alatt.

    • Pásztor László

     Lehet januárra tartogatunk valakit, hisz a Dortmund csak EL-ben van.

 • Csordás Adrián
  • Pásztor László

   FuckYeah!!!

  • RobinGood

   Én egy Welbeck mezben küldeném fel az Arsenal ellen 🙂

  • United82

   Az ő Asszonya mikor akar majd lelépni? 😀
   https://instagram.com/p/52bwFgqZ_3/

  • Freeezer89

   ú is van olyan nagyképu, mint Depay?

 • EZS

  https://twitter.com/SBerahino/status/638744042772299776

  Moyes Story #embere nem boldog. 🙁

  • Pásztor László

   paraszt.

   • Freeezer89

    nem negrító a srác?

    • Pásztor László

     az nem lényeg.

  • RobinGood

   Ez minek hisztizik a Spursért? Tegye oda magát aztán jövőre rendes csapatba is szerződhet. Idióták ezek mind.

  • Csordás Adrián

   na most kell Woodynak dobni egy ajánlatot 🙂

 • RobinGood

  Azért most letennék egy korrekt kis szerződéshosszabbítást DeGea elé. Mondjuk egy 3+1 évet. Akár egy kis fizetésemelést is tennék bele, no meg egy kivásárlási árat, úgy 30 M fonttal + ilyen-olyan bónusz. És csak annyit mondanék, hogy egy évig hangja se legyen, csak védje ki Anglia szemét és 2016 július 1-én Madridban ébredhet, Realos pizsamában.

  • Pásztor László

   Szerintem ez lesz. David játszani akar, mert kezdő akar lenni az EB-n. Ezt pedig így érheti el.

  • Freeezer89

   Tuja: csíra Margit átt baszott a igazolással

 • EZS

  Memphis benne van a Halo 5 introjában. Nőként 😀

  • EZS

   ja és kép, nem video 😀

  • RobinGood

   ez egy nő?

   • EZS

    aha

    • RobinGood

     Azt hittem Depay 😀

 • krisz_ggmu

  a squad builder még mindig csak 78-asra értékeli Szmellinget… felháborító.

  • mddnszksz

   16ba lesznek benne az uj ratingek. Mike szerintem egy 81-gyel indit es ha tartja jo formajat ev vegere 83 korul lehet

   • Achi

    Az MU játékosokra szarnak a FIFA-ban. Ha a real igazol egy bárkit, annak drasztikusan emelkedik a startja az új játékban, de nálunk ez nem jellemző. De Gea-t is év közben javították fel tavaly, mert észbe kaptak.

 • csinibob

  Szavazzuk meg Griezmant, kiváló választás lenne, és talán csak balhátvédet nem tud játszani.

  • ezraharrari

   akkor ő kellett volna david helyett, nem navas, és akkor nem késett volna a deal

   • Pásztor László

    Az egy másik Madrid. A kevésbé undorító

    • ezraharrari

     de csak a reál viszonylatában. a taplóparaszt simeone azért nem teszi őket indokolatlanul szimpatikusabbá

     • EZS

      ja, akartam írni, hogy csak épp hogy 😀

     • Pásztor László

      azért fogalmaztam így

  • Mainpieeater

   Volt edzomet idezve balhatvedet minden idiota eljatszik

 • mddnszksz

  Martial done deal 4+1 ev, Reusert meg allitolag bejelentkeztunk, ok meg erre azt mondtak 60 millio font, woody zsebeben meg csak 50 millio volt 🙁

  • ezraharrari

   egy százas volt nála, csak nem tudtak visszaadni

  • United82

   60m font Reusért röhej lett volna. Ugyanaz a poszt mint Memphis ráadásul Jones-i sérülékenységgel bír…
   Annyit nem ér

  • EZS

   Woodyban valami megtört, amikor Romero-t ingyen hozta, és hiába akart 15 milliót fizetni, nem fogadták el.

   • mddnszksz

    Sajnos en is igy latom. Ingyen tuja nem tuja

  • csinibob

   meglepne, ha Reus lehúzná az évet sérülés nélkül.

 • bedeabl

  Na, was a helyzet? Martiallal most mi van? de Gea meg akkor marad, nem fellebbez senki? Tessék, így jár, aki kihagy egy napot a blog életéből 😀

  • Csordás Adrián

   Nem lesz fellebbezés, marad minden ahogy volt. Martialról még várjuk a híreket.
   Az elmúlt este/éjszaka felért egy évvel 😀 Így fél órával a vége előtt meg síri csend és hullaszag.

   • Csordás Adrián

    Közben a WBA 827382163x is elutasította a Spurs ajánlatát amit Moyes Story emberéért kaptak.

    • Angus

     Tévedés, hogy a West Brom utasította el, az Moyes Story volt.

     • EZS

      ezért offline délután.

 • Csordás Adrián
  • godlikezaza

   mi a

 • fella

  Martialt bezárták a Keletibe, vagy hová lett?

  • Mainpieeater

   Mivel mi megszívattuk Mendest a De Gea biznisszel, ő cserébe megszívat minket a Martiallal. Ennyire egyszerű. Nem fog jönni a marsi 🙁

   • csinibob

    mi köze neki Mendeshez?

    • Mainpieeater

     Valaki irta h minden Monacos transzfernel o intezi az ugyeket vagy mi. (Az o cege talan). Ennyi 😀

     • csinibob

      rivális cégnél van Martial, nem hinném, hogy az ügylet közelébe engedik.

     • Pásztor László

      Akkor Raniola…

     • Mainpieeater

      Marpedig ha Mendes cegen keresztul bizniszel a monaco akkor sajna muszaj odaengedniuk 🙁

     • csinibob

      nem tudom mi a forrásod, én a transfermarkt alapján mondtam.

     • Pásztor László

      Nem Mendes cége

  • EZS

   épp játszik a Digi1-en 😀

 • COPE | DDG is ready to move on, but doesn’t know if United will force him to renew his contract.

 • reelbeba

  Jól van gyerekek, itt meghalt a buli, bezár a kocsma. Nyitás január másodikán

  • fella

   neymart meg sem várod?

   • reelbeba

    😉

    • reelbeba

     Nem hiszem, hogy Lajos átengedné a dealt

  • Freeezer89

   én elmentem még egyet strandolni, reménykedtem, h a fél világot megvesszuk míg hazaérek, de csalódnom kellett

   • krisz_ggmu

    majd leigazoljuk a másik felét, nyugi 🙂

    • Freeezer89

     végulis, ha így is elverjuk a világot, akkor usse ko 😀

   • EZS

    igen, elég uncsi volt a délután, csak a real szapulása adott némi erőt.

    • Mainpieeater

     Az egész örömöm annyi volt a mában, hogy kivittem a kutyát a mezőre labdázni és amikor eldobtam lelkesen visszahozta amíg el nem fáradt. Méretéből adódóan ez kb 15 perc volt 🙁

     • EZS

      jó nehéz labda lehetett… 🙂

 • fella

  amúgy ez a de geás dolog nem ronaldoért, ramosért, vagy fasztudja kiért volt bosszú…

  …hanem mert 2 éve pont így maradtunk le Coentraoról. 🙂

  • valencia felesleges bal lába v

   isten áldja azt a napot, melyen lemaradtunk arról a falábú kreténről!

   • Angus

    Shaw > Koentráó

 • Sousaphone

  Mindenesetre nagyon bosszantó, hogy miután a reál és perez (szerintünk united drukkerek szerint 100%-ig biztosan) elbalf@szkodták a dehea bizniszt, az egész sajtó minket kutyáz, hogy bosszú meg direkt volt meg stb. GRRRRRRRRRRRRRRRR!

  • stanleykubrick

   Szopjon le a sajtó. 🙂

   • Angus

    De bőnyállal… ma felkaptam a fejem egy cikkre a reggeli kávé mellett a Nemzeti Sportban, hogy Louis van Gaal tovább zülleszti az MU-t. Végigolvastam. Nem Kellett volna. Annyira buta emberek vannak, hogy ihaj. A sajtó az egyik dolog, amit ki nem állhatok.

    • Rio

     Én soha többet nem nyitom meg az NSO-t, hozzájuk képest a Sportgéza egy isten. Nem is bulvár, nem is szenzációhajhász, hanem egy hazug és szakmailag értékelhetetlen szennylap.

     • Angus

      Ezt az újságban olvastam. 🙂

     • Rio

      Milyen konzervatív vagy! Évek óta nem volt a kezemben NS. Régen napi szinten járattam, egyszer véletlen a kutyámat is a bolt előtt hagytam kikötve, annyira bele voltam merülve. Szegény meg csak nézhetett, amikor elmentem mellette, de aztán kiengesztelten pár Túró Rudival. Akkor még volt színvonal (vagy csak rám nem ömlött ennyi információ a nagyvilágból).

     • Angus

      Szeretek újságot olvasni, de rengeteg netes hírportált is olvasok. Ez a NS meg nem is mai volt szerintem, hanem tegnapi, csak valaki kint felejtette az asztalon.

     • Rio

      Ja, én az ötezreseket szeretem így kiolvasni 🙂

     • stanleykubrick

      MU: „Rooneynak fogalma sem volt, ki a 80 milliós kiszemelt” NSO 😀

    • MrFer

     nem úgy volt, hogy ebben a sajtós-eszopós dologban te már nem vagy érdekelt? 😀

     • Angus

      :DDD

 • bfgbobo

  A legnagyobb kiralyak vagyunk
  A kiskocsog padozzon csak egy evet
  Vegre nem a farok csovalja a kutyat

 • csinibob

  de Gea ügyben nem lehet más, mint a vén kujon Perez így akarta a fizetést elkerülni, és de Gea állandó panaszkodását megoldani, “hiszen én mindent megtettem édes fiam”. nem is értem, miért rágódnak még ezen emberek.

 • csakaMU

  crnibről mcdeere kollegától

  a martial-deal részletei:

  50 millió euró (36 millió font) a vételár: euróban 30 most és 4 évig nyaranta 5-5

  Záradékok:
  5 millió euró minden alkalommal ha PL gólkirály lesz max. 15 millióig
  5 millió ha megnyeri a Golden Boy díjat
  10 millió ha Aranylabdát nyer

  ez így, ha nem is baráti, de nem tűnik óriási esztelenségnek.

  • csinibob

   ez így sokkal barátságosabban hangzik, mint a korábbiak. nyilván 50 millió, de ha Müllert 100, Kanet 75 körül sem engedik, akkor miről beszélünk? instant impact lesz, halljátok szavam! 😀

  • sipi

   tényleg nem, ha a záradékban szereplő összegeket mi kapjuk és nem a Monaco

   • EZS

    :D:D ne bízz benne ennyire!

    • sipi

     jogos, még a végén mi jönnénk jól ki egy dealből

   • Pásztor László

    Ha azok a záradékok teljesülnek, akkor BL, PL címek fognak jegyekben állni Lui irodájában.

  • csakaMU

   már értem miért késtek a papírmunkával degea ügyben. ezt kieszelni meg megtárgyalni :DDD

  • safbérenc

   Nagyon bíznak a kölökben

  • danNN

   Remélem kurvasokat kell még a Monaconak perkálni a srác miatt az évek során.

 • reelbeba

  Kiderült, hogy tényleg Lajos állította le a Pedró dealt, hogy tényleg fingja nem volt hogy dávid megy vagy marad, és tényleg egy tizennyolc éves gyereket scoutoltak egy évig, akiért gusztustalan összeget fizettek az utolsó napon úgy, hogy egyébként senki másnak nem kellett. Szóval néha igazat mond a vén zsivány

  • Pásztor László

   és ez hol derült ki?

   • EZS

    szerintem ismét elkalandoztunk Irónia országába. Ha jól értem. 🙂

    • csakaMU

     rengeteg sört vedelve

    • reelbeba

     De nem. Ezek mind Lajos vagy a klub állitásai

     • reelbeba

      És a történésekböl arra következtettem, hogy igazak

     • EZS

      akkor ez gáz! 😀

     • reelbeba

      Vagy gáz, vagy elhiszed hogy Lajos knows better

     • EZS

      ezt elhiszem, mert muszáj 🙂

 • csinibob

  Welbeck mit csinál manapság? Fodballozik néha vagy már nem erőlteti?

 • Porter Ramsey
  • Mainpieeater

   Powell meg itt van

   • Porter Ramsey

    papíron

    • Porter Ramsey

     fura nekem, hogy selvi és keown beszélget. sokkal jobb volt amikor cantona és scholes egyszerre csapta a szelet kateünek

     • Mainpieeater

      Kezdem megszokni mindkettot. Tiszta vicces 😀

  • Pásztor László

   8 játékos a 29-ből? Nice job Louis

   • sipi

    +Moyes

    • Pásztor László

     Az egyik része miatta menekült, a többit meg Louis dobta.

   • United82

    Szerintem is. Így kell ezt. Jól csinálta ezt a részét. Így h Dávid maradt mindennel egyetértek ami történt eddig eladások terén 🙂

    • Pásztor László

     Nem mondom, hogy nem, de nem tudom más csapatnál láttam-e ekkora átalakítást az arabokon meg a spanyoloko kivül

     • United82

      Sokszor megbeszéltük de Fergie az utolsó 2évben nem nézte a jövőt csak a bajnoki címet. Így az átalakulás aminek meg kellett történnie nem 4-5 hanem 2év alatt zajlott/zajlik le. Ennyi a történet.

     • Pásztor László

      Értem én az egészet, nem is zavar, csak feltünő dolog.

     • United82

      Igen ez igaz…meg tényleg lelkileg kicsit nehéz….mert azért túl sok egyszerre a változás…de ez van 🙂

   • ha moyesnak lett volna bármi elképzelése, ennek a felét ő rendezi le

    • Porter Ramsey

     mondjuk ha azonnal szétveri a bajnokcsapatot még hamarabb baszták volna ki. kellettek volna középpályás igazolások neki, a roo-rvp párost vagy a vidic vezette védelmet akkor még nem kellett volna szétbaszni

     • Pásztor László

      Tényleg egyszer szeretnék látni egy hiteles dokumentumfilmet arról, hogy mi történt abban a 3 hónapban, mikor Woody és Moyes elöször leültek beszélni az igazolásokról. Nem kell bünbak, semmi ilyesmi, csak érdekel miért csak Fella jött, miért jött olyan későn.

    • reelbeba

     Lajosnak van elképzelése, klassz, jöhetnek az eredmények

 • mddnszksz

  Florentino Perez calls presser at 1.30pm Spain time. Arrives at 1.31pm…

  Nice banter

 • EZS

  Iszonyat idegesítő, ahogy az összes madridi érzelmű pöcs a legaljább huligántól az elnökig valami klubok feletti entitásnak képzeli azt az ocsmányságot, aminek a Barnebau nevű pöcegödör a központja! GRRRR….. kurvára felcseszik az agyam állandóan!!!

  • csakaMU

   Gyönyörű megfogalmazás. Kiemelni!!!!!

  • Sousaphone

   Margit definíciója a Stretfor End szótárban?! 🙂

 • CaptainWazza

  örülök hogy DeGea marad, így legalább egy évvel tovább jó a tavalyi mez 😀 (kép)

  • Pásztor László

   Most már értem, David lesz a csatárunk.

 • mddnszksz

  Aa katasztrofa mi van itt 😀 es meg par ora hatra van
  https://twitter.com/Sport_Witness/status/638697811010306048?s=09

  • stanleykubrick

   Na, kezd tetszeni a dolog.

   • mddnszksz

    A Laporte dolog, vagy a virsli sport?:D

    • stanleykubrick

     Laporte.

     • mddnszksz

      Sajnos sehol semmi meg csak felig hiteles forrasu pletyka se Laporterol se Stonesrol.

    • EZS

     a sör-virsli verseny!

  • 😀

  • Pásztor László

   STONES!!!!!

 • csakaMU
  • ezraharrari

   ez inkább hendrix gipsy korszakára emlékeztet

   • Freeezer89

    izzad, mint a ló, de azért beoltozik, mint vlmi rossz gold digger kurva 😀

    • ezraharrari

     Le style c’est l’homme même

     • Freeezer89

      hogy tudtam eddig enélkul élni? :O

     • EZS

      és hogy fogok ezután?!

     • MikeSCHmalling

      tejóistenmiez? azok az ízléses csillanóeffektek…mindehol…#JJwho?

     • Rio

      Tudnak bulizni a srácok, na.

     • eartist

      zg studio a legnagyobb! brendon meg szarik a gravitációra, mert az ország komplett aranykészletével a nyakában röppen be a limóba.

     • ezraharrari

      óvodai ballagásra is vannak variációk:

     • eartist

      szerintem nem nagyon van olyan, amit ne láttam volna. volt néhány éve egy riportműsor a királyi tv-n, az némileg visszafogottabban mutatott be egy esküvőt. elég hosszú volt, de az nagyon megmaradt, ahogy az örömapa mutogatja az operatőrnek az érkező vendégeket, majd egyszer elkezd suttogni, hogy akik most érkeztek, azokat nem nagyon kellene mutatni, mert ők a maffia. sírtam 😀

     • ezraharrari

      akkor “Mazsi kisfiának,Ronáldónak az 5. szülinapi bulija!”-t már nem linkelem 😀

     • eartist

      mondanám, h lepj meg, de hát…:D

     • EZS

      hálás vagyok érte 🙂

     • csakaMU

      akartam már kérni hogy tartsuk a színvonalat kicsit magasabban 🙂

     • KiB

      és az embernek csak nyílik szép lassan a bicska a zsebében…

  • EZS

   ez valami melegpornós western screenshot lehet…

   • csakaMU

    akkor a bogyesz már a fejben van mert nagyon izzad 😀 vagy épp túráztatja a felszopót

    • EZS

     áh, tudtam, hogy nem kéne a pornós témát említeni, rögtön jöttök olyan szakzsargonnal, amiről kukkom sincs, hogy mit jelent! 😀

     • csakaMU

      always a pleasure

 • csakaMU

  1. United did not open the lines of communication over the transfer of David De Gea until the morning of deadline day.

  2. Madrid, despite recognising the difficulties of such an operation, accepted that they should initiate the conversations.

  3. When Man Utd accepted these lines of negotiation on Monday morning, this was done supposing that an agreement should be reached with Keylor Navas and they commenced talks with representatives of the player.

  4. Madrid and United reached a quick agreement for the transfer of both players and leaving enough time for forms to be completed with the LFP and FIFA Transfer Matching System, Real Madrid sent the contracts to United at 1:39pm.

  5. United sent their comments about the agreements at 9.43pm (CET), including some small changes. They were immediately accepted by Real Madrid with the aim of registering the player with the LFP and FIFA Transfer Matching System.

  6. Madrid, after having the signatures of David De Gea and Keylor Navas, sent the forms back to United at 2332 Spanish time, awaiting the return of the signed documents from United.

  7. United reached agreement with the representatives of Keylor Navas at 11:53pm (CET).

  8. Manchester United put in the facts regarding the David De Gea operation at midnight (CET) but not those of Keylor Navas, sending simultaneously to Real Madrid the signed contracts. Madrid received official documents at 00:02 and tried to access the TMS but it had by then closed.

  9. At 12.16am, the TMS invited Real Madrid to put in the facts regarding De Gea, given that the period of registration continues in England through to today. Real Madrid, wary of the possibly contentious nature of the transfer, decided to send the contract to La Liga, in the knowledge that the period of registration had expired.

  10. Definitively, Real Madrid have done everything necessary, at every moment, to bring to a conclusion these two transfers.

  • Pásztor László

   jó ez már az első pontnál faszság, az egész nyár arról szólt, hogy x összegért mehet. Mondta Lui is, szóval ha nem ültünk asztalhoz, az miattuk van

   • csakaMU

    nem vették fel a telefont… no shit. kurva MATÁV

  • stanleykubrick

   Na kezdi már lassan mindenki utálni a Madridot?

   • csakaMU

    milyen normális United drukker az, aki nem utálja őket már Beckham óta? nem is értem

    • Porter Ramsey

     Beckham óta? ha valaki szereti a futballt, akkor a galaktikus felfogástól felfordult a gyomra

     • csakaMU

      hát az valahol akkortájt kezdődött. mondjuk egy-két évvel korábban. legalábbis ez a perez-féle őrület

     • stanleykubrick

      Hát jah, már Figo, Zidane is erős volt, Ronaldo még nem volt horribilis áron, de én már akkor kurvára utáltam őket.

 • csakaMU
  • United82

   Látott igazi csatárokat a gyerek…legalább ennyi haszna volt 😀

 • csakaMU

  Dimitar Berbatov (Tottenham Hotspur – 01/09/2008, £30.75million) – With Manchester City agreeing a takeover deal with the Abu Dhabi United Group that morning, Monday 1 September 2008 was surely the most compelling of all deadline days, as the club’s new billionaire owners wasted little time in recruiting world-class talent. By midnight, City had smashed the British transfer record to sign Robinho from Real Madrid, as well as having a bid for Dimitar Berbatov accepted by Tottenham – only for the Bulgarian, who’d bagged 23 goals the previous season, to opt for Old Trafford instead. United had to beat their own transfer record in the process, and the £30.75million move put an end to a summer-long saga linking the sublimely skilled striker with a switch to M16. “Dimitar’s style and ability will give the team a different dimension,” said Ferguson, clearly delighted to have got his man at last.

  Nem is tudtam hogy Berbát is a sziti orra elől halásztuk el. Illetve hogy minket favorizált. Pont mint persie.

  • Porter Ramsey

   ki is lettek baszva, nem voltak elég latinok

  • godlikezaza

   ez nem újh. később ennek kapcsán mondta, nyilatkozta, hogy volt lehetősége nagyobb fizura, de a pénz nem minden. ezért IS bírom őt nagyon.

   meg is van, nosztalgiázom egy kicsit. aki akar tartson velem
   http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_utd/7594793.stm

   • csakaMU

    értem. nem volt még alkalmam megdicsérni az ávátárodat, well done, gyönyörű könyvtári darab

    • godlikezaza

     nem könyvtárban, irodában fotózták, ha jól emlékszem az szerkesztés előtti időkre

  • KingEric

   pedig volt dal is Berba-ról ezzel kapcsolatban:)

 • lasi

  Most akkor van új Anrink és új Céerünk. Nem kaphatnánk esetleg egy régi Rooney-t?

  • stanleykubrick

   Vagy akkor már inkább egy újat?

   • lasi

    Nekem a 2009/2010-es kiadás megfelelne.

 • United are set to respond to Real’s claims over collapsed De Gea deal

  mondom én, popcornt készítsétek

  • #mufc currently mulling over whether to respond to Real Madrid statement. Told it’s a ‘possibility’.

   • csakaMU

    óvodában azt mondták nekem, nem vagyok különb annál, aki kezdte, ha folytatom. később az élet más tapasztalatokkal ruházott fel. #azabuziakihagyja

    • EZS

     😀

  • 3-5-2=filozofi

   #kéjp

 • Porter Ramsey

  martialnak mendes az ügynöke? nincs több kérdésem.

  • csakaMU

   nem tudok róla hogy így lenne

   • az egész monaco az övé, olyan transzfereket is intéz, amihez papíron semmi köze

    • csakaMU

     ja értem. hát akkor ezek tényleg együtt járhatnak kurvázni vudvöddel. vagy nem tudom. titokban eddy mendes eltitkolt lánygyermekének a keresztapja. vagy a fassetudja. #confused

  • David_MOTM

   Mondial Sport Management & Consulting Sarl

   Cavani és Laporte is itt van 😉

 • United82

  Nekem az egész Real Navas Perez Woody Dávid United dologból az jön le h egyedül Dávid akarta ezt a dealt most. Kb senki más. De mivel nem merte megmondani szemtől szembe a szőke cicának h édes most nem jön össze majd jövőre így lett egy nagy balhé az egészből és így a csaj nem tudja felpofozni Dávidot, hanem ránk meg max Perezre lesz mérges 😀 Az egész azért van mert Dávidnak nincsenek tökei 😀

 • 3-5-2=filozofi

  Lehet, hogy én értettem félre valamit, de ha a Madrid mindent jól csinált és mi küldtük két perccel később a papírokat, akkor csak fellebbeztem volna a helyükben, másrészt pedig az sem tiszta számomra, hogy a szerződés megköttetett-e fánk és a Madrid között.

  • stanleykubrick

   Azt mondták, hogy jóvanakkor, Navas elvéd egy évig, utána elmegy a Juventusba vagy valahová, azt majd jön David ingyen. Ezen már idén nem fog múlni a dolog.

   • 3-5-2=filozofi

    Akkor csak jó Margitosan ránk kenik a dolgot …

  • csakaMU

   nem hiszem hogy a madrid annyira eszeveszetten elköteleződött amellett, hogy ők akkor itt és most leigazolják dávidot. mutattak némi hajlandóságot nyilván, de én ezek után őszintén még abban is kétkedem, hogy hivatalos kapcsolatfelvétel volt e a klubok között. #azévszázadmajdnemtranszfere

 • mddnszksz
  • Pásztor László

   Lemaradtam, nem a Monacotol vesszük? Vagy igazából az öccsét vesszük, aki még csak 10 éves?

   • csakaMU

    lyon nevelés a kölök, 2 éve vette a monakó

    • Pásztor László

     Tudom, de ritka hogy egy régebbi klubja is sikereket kíván

     • csakaMU

      csak az ő kutyájuk kölyke

     • United82

      Kapnak majd 10milliót…egy üzi belefér 😀

   • RobinGood

    Gondolom a Lyon is kap egy bőröndnyi pénzt csak azt nem akarták írni neki, hogy kösz az ajándékot 🙂

    • Newton_heath

     igen

    • EZS

     tegnap írta egy szakértő, hogy így van

     • RobinGood

      De nem én voltam 🙂

  • Rio

   Anderson Jr?

 • EZS
  • Porter Ramsey

   az túlzás, hogy angolul:D
   de az 1-es pont? na ne kúrjanak fel, nem is volt hivatalos ajánlat elvileg…

   • EZS

    jóvanna, ismerősek voltak a szavak.

   • csakaMU

    google fordítóval lett lefordítva? büdös kukkot nem értelmezek belőle

 • Freeezer89
 • fella
  • fella

   (ezek amúgy mi a faszt képzelnek, hogy folyamatosan olyan játékosokról írnak egyoldalú közleményeket, akikhez papíron semmi közük nincs? ha a real és a united közösen ad ki egy ilyet, arra azt mondom, hogy oké, de így menjenek már a faszomba)

   • RobinGood

    Ez nem a játékosokról szól, hanem egy folyamatról amiben az ő meglátásuk szerint a United baszta el a dolgot, nem a mi játékosunkról írnak, hanem a klubról.

    • fella

     Egesz nyáron ilyeneket adtak ki, Pogbarol ugyanilyen közleményben mondtak, hogy nem akarjak megvenni. Szükségtelen faszsag. Ez is undorító, tárgyaltak, es kicsusztak az időből. Előfordul, nem kell ujjal mutogatni.

  • semmi extra, mi vagyunk a hibásak. várom a kontraközleményt, ami elmondja, hogy valójában ők. tiszta ovi

   • fella

    perez olyan mint murinnyó, mindig van lejjebb

   • Porter Ramsey

    pedig tavaly még arról volt szó a digó igazolásánál, hogy milyen nagyszerű a kapcsolat a két klub között. kis geciládák

   • Pásztor László

    be kéne őket perelni az imidzsünk rontása miatt, ha 100% hogy ők a faszok. Kiperelnénk belőlük az utolsó centet is.

   • RobinGood

    Ha mindez nem igaz, akkor nincs is más választás mint kiadni egy ellenközleményt. Ha meg igaz, akkor többeket ki kell rúgni a Unitedtől.

    • woodyt ismerve jönni is fog, akkor is ha minden igaz

 • fella
  • stanleykubrick

   Az utóbbi kilenceseink annyira nem hoztak átütő formát, reménykedjünk.

 • krisz_ggmu

  (kép)

  • Pásztor László

   és hol a kép?

   • stanleykubrick

    már befrissítettem háromszor én is, de semmi. tegnap is akkor mentem el aludni amikor valakinél ezt láttam, kétszer refresh, de semmi.

   • Csordás Adrián

    Degecről jött, F5 vadász

    • Pásztor László

     ezen már túl vagyunk xd

   • RobinGood

    Most érzékeltette velünk hogy érezte magát De Gea. Ő is így kereshette az átigazolását az éjjel 🙂

   • krisz_ggmu

    ott van jó emberek

    • Pásztor László

     még mindig nem látom :'(

     • krisz_ggmu

      mindegy, a lényeg, hogy Martial neve alatt egy 9-es van 🙂 amúgy köcsög a diszkosz, nekem beadja a képet.

     • Freeezer89

      nekem se 🙁

     • EZS

      az nálam fella neve alatt szerepel.

     • Rio

      Én se, sztem Chrome hiba lehet.

     • Sousaphone

      Szerintem meg a diszkosz b@szakszik, mert megnyitottam IE-ben is, és egy-két képet ott sem látok, mondjuk ezt itt is ott is!

  • krisz_ggmu

   talán most #kép

   • Pásztor László

    már oké. Vote már

 • godlikezaza

  jöjjön már az isten, phaszkivan. nem akarok ma idegesen gyúrni, valencia nem lenne büszke rám

 • Pásztor László

  Amúgy azt a Martial gyereket igazán bejelnethetnénk már.

 • Romero, DDG
  Darmian, Valencia, Smalling, Jones, Rojo, Blind, McNair, Shaw
  Schneiderlin, Schweinsteiger, Carrick, Herrera, Mata,
  Young, Depay, Martial, Rooney, Wilson, Pereira, Fellaini

  így állunk jelenleg

  • mucus

   + Valdes!

   • Csordás Adrián

    és Johnstone

  • fella

   remélem azért küldte Januzajt Dortmundba, hogy megnézze, hogy mennyivel többet tud kihozni Pereirából.

   • így valószínűleg a januzaj játékideje neki fog jutni

   • Achi

    Nem lenne hülyeség. Tehát Lajos nem ezt fogja tenni.

  • +lingard

   • https://twitter.com/DuckerTheTimes/status/638682348075261953
    úgy néz ki így is maradunk. wilson még lécelhet visszahívós kölcsönnel és ennyi

    • Pásztor László

     Se szélső, se védő. Vagy Lajos hülye, vagy mi nem látunk valamit.

     • jimboy

      Valencia mindkettőre megoldás, nem?

     • Pásztor László

      Ezt a lehetőséget józan gondolkodású ember nem veszi számba.

     • RobinGood

      nem

     • godlikezaza

      opció. de nem megoldás

    • EZS

     akkor bekaphatják.

     • fella

      ha most beesne még 3 játékos akkor meg az lenne a bajunk, szóval jó ez így

     • Pásztor László

      ez is jogos.

     • EZS

      egy még jöhetne

     • stanleykubrick

      Az ha David fog védeni, felér két játékossal is. Amúgy én se bánnék még valakit, ha a Chelsea is le tudott igazolni pár millió euróért 1-2 védőt ide-oda, az elférne hozzánk is. Egy olyan akinek a segge bírja a padot, de 6-8 meccsen be tudjuk vetni és tud egy átlagos teljesítményt nyújtani és nem az ő oldalán, vele párharcban vernek meg minket kb.

     • amit a chelsea most csinál, azért a sajtó minket keresztre feszítene. elsődleges célpontjaik helyett összeszedtek két noname védőt, akik közül az egyik még a west bromnak se kellett, a másik meg olyan csapatokban játszott eddig, mint a cheltenham town meg a barnet

     • godlikezaza

      milyen szerencse, hogy most más csapatok kutyát sem érdekelnek. lehetünk mi akármilyen szarok már két éve, azért mégiscsak a mi manővereinket lesi mindenki
      pl bajnok? ki nem szarja le

     • ez alap, mi mindig elő vagyunk véve. csak az a baj, hogy ez aztán átragad a szurkolókra is

     • stanleykubrick

      Ha van játékos, még mindig jobb, mintha nincs, márpedig ahogy kiárultuk, kölcsönadtuk most a népet, talán nem ártana most, ha lenne 1-2 arc. Persze, lényegében meg lehet bízni a fiatalokban is, de azért ugyanúgy szét fognak minket szedni.

     • középszart fölösleges venni, elég megnézni mi lett velük ebben az ablakban

     • Angus

      Kikről van szó? Az egyik a Nantes-ból jött azt tudom. Tényleg két noname alak, Stones meg Garay helyett.

     • a másik michael hector nevű 23 éves csoda

     • EZS

      egyébként gondolj bele, van még 5 óra, és megölik a bulit.

    • RobinGood

     Itt az ideje, hogy egyetértsek Strigoval. LvG valóban egy pöcs.

  • reelbeba

   Még a nöi csapatból esetleg fel lehetne tölteni a keretet

   • 23 ember + johnstone és valdes. mennyiségre megvagyunk, lajos pont ekkora keretről beszélt a kezdetektől fogva. minőségről nem beszélek

    • RobinGood

     Igen nekem is ez jutott eszembe, hogy most érte el az ideális állapotot a keret szerinte. Most már csak azért kell imát rebegni, hogy a Darmian,Smalling,Blind,Shaw négyes ne fáradjon el és ne sérüljön meg.

     • reelbeba

      Se Mata. Se Rooney. Se Depay. Satöbbi.

     • RobinGood

      Nem volt kedve felsorolni a 12 embert aki játszani fog minden meccsen 🙂

     • stanleykubrick

      Főleg Shawnál ez a gond…Darmian helyett Valencia valóban ott van, Rojo-Jones azért hála az égnek képes besegíteni, na de ha onnan kell kibaszni valakit balra, aki bajban leszünk, bárki meglássa.

     • blind kirakható, amikor az előző szezonban nagyot ment a csapat, pont ott játszott. középre a helyére behúzható rojo. akkor vagyunk bajban, ha rojo+blind+shaw egyszerre sérült

    • reelbeba

     Én ebben nem hiszek. Egyrészt a négy sorozatra ez kurva kevés. Másrészt a végtelen money cheattel azért sokkal jobban meg kellett volna erösiteni ezt a támadósort

     • wilson még így sem tudott keretbe kerülni egyszer sem idén. pereira szintén zenész, teljesen fölösleges ilyen mentalitással 30 fős keretet tartani

     • Sousaphone

      Ez igaz, de mi a garancia arra, hogy nem kapunk be egy olyan sérüléshullámot, mint legutóbb, és akkor ki sem tudunk állni!

     • csakaMU

      az ahogy kezdtük a szezont. egyértelműen változott valami fizio-téren, alig-alig van sérült

     • ha megint jön egy olyan sérüléshullám, azon úgysem segít a 30 fős keret, ahogy az előző szezonban sem segített. nem lehet annyi minőségi játékost tartani, hogy egy ilyen esemény ne bassza szét teljesen a csapatot. amúgy javaslom mindenkinek megnézni pl. a city keretét. a noname fiatalokat leszámítva kb. úgy állnak, mint mi

     • Sousaphone

      Persze, értem én, de azért ne járjunk úgy, mint tavaly a nyíregyháza, hogy csak 9 mezőnyjátékosuk volt és két kapussal álltak ki, csere nélkül (ok, hogy az egy elmaradt bajnoki pótlása volt, balfék magyar szabályok szerint).
      De a próféta szóljon belőletek! 🙂

     • nem fogunk, az u21ből korlátlanul hozható fel játékos bármikor

     • reelbeba

      Azt látom, hogy Lajos mindent egy lapra tett fel. Nyilván ö lesz megint a zseni, ha bejön, ugyanakkor hatalmas pofáraesés is lehet belöle. Viszont ez már teljesen az ö csapata, ugyhogy nincs kifogás.

     • godlikezaza

      4 sorozat :DDDDD de ari

     • csakaMU

      látszik hogy van gaal eléggé poor man-managementben. nem szeret túl nagy keretet tartani, mert nem tudja fenntartani a fringe playerek morálját. Fergie ebben “is” zseniális volt

 • fella
  • csakaMU

   már csak azt kérem hogy védjen, lehetőleg úgy mint tavaly. utána meg mehet megrohadni madridba

  • Sousaphone

   Nem csak 4-et.? Valahol azt olvastam, hogy a téli átigazolási időszak kezdetével életbe lép a szerződés. Vagy ez most vissza lett szívva?

   • Pásztor László

    Nem, akkor még cizetniük kéne. Januártól tárgyalhat szabadon.

    • Sousaphone

     Azt értem, csak valahol olvastam tegnap éjjel (itt vagy FB) hogy megköttetett a szerződés, csak az Oblak zárultával nem tud előbb életbe lépni, csak ha újra megnyílik. Vagy ez hülyeség?

     • Pásztor László

      Ezt a szerződést, szerintem már kettétépték, a Realnak nem éri meg fél év miatt ennyit áldozni.

 • fella
 • ezraharrari

  egyébként egy előszerződéssel hülyére lehetett volna kötbérezni a realt, amiért neki felróhatóan meghiúsította a teljesítést, de én nem értek hozzá

  • fella

   nem köthet előszerződést ha jól tudom, csak 6 hónappal az élő szerződése lejárta előtt

   • ezraharrari

    nem de gea, hanem a két csapat között, pont a szűkös időkeret miatt, annak biztosítására, hogy mindkét fél igyekezzen szerződésszerűen teljesíteni

    • fella

     nem a teljesítéssel volt a gond, hanem a regisztrációval. meg nem volt cél, hogy eladjuk, nekik meg nem volt céljuk, hogy úgy vegyék meg, ahogy mi eladnánk. örülök, hogy kibasztunk a reallal, ahol navasszal lesz egy elég kínos beszélgetése pereznek

     • ezraharrari

      ez igaz, viszont ahhoz, hogy létrejöjjön a deal, a regisztráció a reált terhelte, és elmulasztotta ezt időben megtenni, így felróható lett volna neki a szerződésszegés, de én tényleg nem értek hozzá, csak egy gondolatként merült fel bennem

     • fella

      szerintem a szerződés tulajdonképpen nem jött létre, mert egy hatósági aktus kellett volna ahhoz, hogy az kvázi jogerőre emelkedjen. ez olyan, mintha anélkül nem tudnál lakást venni, hogy az be ne kerüljön az ingatlan-nyilvántartásba, de nem tudom pontosan én sem, hogy ez hogyan működik.

     • reelbeba

      Nem vágom, hogy mi hogy basztunk ki a reállal. Úgy néz ki, hogy ök basztak ki dáviddal, mi meg szopunk, már két pontot igy is vesztettünk ezen a faszkodáson. Kiderült hogy semmi beleszólásunk nem volt a sztoriba, max annyi hogy mi is kibaszhattunk volna dáviddal, ergo magunkkal

 • EZS

  Pereznek küldeném szeretettel! 😀

 • fella

  DE GEA MARAD, A REAL NEM FELLEBBEZ – HIVATALOS

  https://twitter.com/GuillemBalague/status/638675310775545856

  Tudjátok kit sajnálok, de kurvára? Keylor Navast.

   • csakaMU

    mondtam hogy dávid véd a pool ellen 😀

  • danNN

   Baszottjólenne ma megvenni Llorist valahogy. Dávidka meg a tarcsiba se védjen. Lelátózzon csak egész évben. Hülyegyerek.

   • fella

    inkább baszott jó lenne, ha Van Gaal és David leülnének, megbeszélnék a dolgaikat, és a Liverpool ellen David kiszedne mindent.

    • Limb for a Limb

     esély?…

    • csakaMU

     valdes állítólag békülne a mesterrel 😀

    • RobinGood

     Nyilván úgy lesz, mert hát eddig úgy szart a csapatra mint annak a rendje, most majd biztos nagyon motivált, koncentrált profivá válik hirtelen, hiszen csak egész Európa röhög rajta.

     • Porter Ramsey

      élsportoló, plusz ott a 2016-os eb. nyilván nem lehet előre tudni mi lesz, de legalább bizakodjunk, előre temetni hülyeség

  • csakaMU

   meg özilt meg dimáríát. jött jobb és ki lettél baszva a hátsó ajtón. just realmadrid things

 • stanleykubrick
 • Pásztor László

  Amúgy ami alapján egyértelmű, hogy az újságírók idióták, hogy elkezdték, hogy Davidnak ma már jönnie is kell Madridból haza, mert nem jött a deal. Pedig nem azért van Madridban, hanem a nemzeti csapatnál van..

  • United82

   Casillas és Dávid elbeszélgethet Perezről 😀 😀

 • fella
  • Nazara

   Stretford FB-n már kint volt. 😀

  • Pásztor László

   Ez így okos

  • Aoutum

   Ki lesz így a csatár? az avatarom se lőhet minden meccsen 4-et 🙂

   • United82

    Valdes v Dávid csatárképzést kap 😀

   • Pásztor László

    Fella

   • Freeezer89

    ő lenne az a Martian? 😀

    • Aoutum

     Yep!

   • krisz_ggmu

    aszittem először hogy sztöridzs.

 • reelbeba

  1.30 kor perez sajtáj

  • fella

   asszondja az LFP, hogy nem fogják regisztrálni De Geát, mivel a “szabályok mindenkire vonatkoznak”

   • Pásztor László

    Hát jah, ott is #faszazasztalon szitu van.

  • fella

   amugy kivancsi vagyok, ki lesz a hibás, mert biztos nem ő, aki baszott az utolsó napig de gea fejére. amúgy én sajnálom a srácot, de tényleg, alaposan átbaszták a fejét

   • Pásztor László

    Naív volt, mi ehhez képest amikor leigazoltuk, sokkal profibbak voltunk,valszeg most látja a különbséget a két csapat között.

    • fella

     kőkemény erkölcsi siker lenne, ha most azt mondaná, hogy marad

     • fella

      (nem fogja)

     • Pásztor László

      de nem ám. Nem baj, 2-3 évet adok neki, aztán repül onnan

   • csakaMU

    tavasszal alá kellett volna írnia a szerződéshosszabbítást. ennyi az egész. nem lenne ez a szarakodás. vagy eladtuk volna jó pénzért vagy még mindig első számú kapus lenne itt. őt sajnálom a legkevésbé. inkább magunkat sajnálom, meg a klub imidzsét. ez a balfaszkodás nevetséges, hülyét csináltunk magunkból.

    • fella

     ezzel nem értek egyet. a Real – mivel jövőre el akarta vinni ingyen – aprópénzt akart érte fizetni. mi azt mondtuk, hogy világrekord vagy marad még egy évet. de gea nem adott be TR-t, nem mondta, hogy el akar menni, volt egy gentlemen’s agreementje a reallal, miszerint itt nem hosszabbít, de ők vegyék meg, erre várt egész nyáron. a real tegnap reggelig nem kontaktált a uniteddel De Gea leigazolása végett, majd amikor megtette, nagyságrendileg ugyanazok voltak a feltételek (dacára, hogy deadline day), mint korábban, annyi változással, hogy 40 millió eurót akartunk kapni, amibe ha akarják/tudják/van pofájuk vonják bele 15 millió eurónyi értékben keylor navas játékjogát is. kurva jó üzletet csináltunk volna, mert egy egy év múlva lejáró szerződésű játékosért (kapusért!) 25 millió euró és egy klasszis kapus kurva jó deal, nem véletlenül vagyunk mi is szomorúak, hogy nem jött össze. van gaal sosem mondott konkrétumot, tök igaza volt, hogy nem játszatta, woodward nem gecizett, nem volt ezzel a sztorival semmi gond szerintem, sőt, full korrektül járt el a klub. szerinted mi ebben a kellemetlen?

     • csakaMU

      az, hogy mindent deadline day deadline órájára hagytak. nevetséges. mi értelme? májustól nyílt titok hogy ott fog kikötni dávidka. függetlenül attól hogy melyik klub hibázott, ez a sztori csak arra volt jó, hogy még jobban egymásra haragítsa a két felet, meg hogy legyen miről írni a firkászoknak még fél évig.
      meg amúgy gondolkodjunk már. a Manchester United és a Real Madrid között hiúsult meg ilyetén módon egy transzfer. Azért nem mucsaröcsöge és bivalybasznád voltak a résztvevők. Mekkora amatörizmus. Mintha a Microsoftnál egy programozó azt mondaná, segítettem volna, de sajna nem tudom bekapcsolni a számítógépet.

     • RobinGood

      Az egész nagyon amatőr Realostúl, Unitedestől, De Geastól. Ha úgy van minden ahogy írod, akkor vajon miért nem védett a fánkos egyetlen meccsen sem? Ez az egész nevetséges mindenki részéről. De Gea is szánalmas, hogy annyira nem becsülte a klubot ahol klasszis kapus lett belőle, hogy az utolsó percig amíg nincs aláírva a Realnál a szerződés itt nyújtson maximumot és ráadásul megalázóan paliravették. Mi keménykedtünk, hogy nem 100%-os (amivel ő is egyetért) a Real meg végül nem küldi el a papírokat. Nevetséges az egész. És az meg már szinte mindegy, hogy ebben kinek mennyi szerepe volt.

     • Pásztor László

      Inkább az a gáz, ahogy a Real alkotta a dolgot, plusz David annyit csinálhatott volna, hogy elmondja, hogy ha a Real fizet, megy, ha nem fizet marad. Ennyut kellett volna tennie, de ha végig kussban van, az faszság.

 • stanleykubrick
  • Pásztor László

   Hát vagy legalábbis fogyjon le, soha nem értettem, mièrt ilyen dagadt a kabala ördögünk.

 • Moyes Story

  https://twitter.com/MOgdenTelegraph/status/638665971553673216

  csúnya dolog lenne nevezni de gea-t a BL keretbe, nem? 🙂

  • szerintem itt inkább a madridra céloz, hisz, ha nem tudják nevezni, nem játszhat a bl-ben. mi egyértelműen nevezni fogjuk, hisz az még nem kötelez semmire

 • fella

  http://i4.mirror.co.uk/incoming/article6356434.ece/ALTERNATES/s615b/Anthony-Martial-arrives-at-Carrington.jpg

  ki van legjobban fennakadva marci árán? free avatar a carringtoni érkezéséről.

  • Moyes Story

   ryan babel ki utálja?

   • EZS

    ki nem?

   • sipi

    miért utálja Ki?

    • Pásztor László

     Ki utálja egyáltalán?

 • danNN

  BREAKING: Anthony Martial completes medical at Manchester United. (Sky Sports)

 • reelbeba

  csodálkozok, hogy ma még nem adtunk el senkit

  • mddnszksz

   Nehogy Herrera legyen az. Lajosbol kinezem

 • stanleykubrick

  Martial, őt tényleg nem vártuk Lajos, hát ennyiért meg amennyi ebből lesz, akkor meg főleg.

  • fella

   szard le, legalább végre nálunk van egy tehetséges csatár, nem azt kell nézni, ahogy egy másik csapatnál lesz klasszis. én nem bánom

 • EZS

  na tegnap a délelőtti csend alatt írtam, hogy legalább történjen valami. Történt.
  .
  ..

  Valami ma is lehetne már! 😀

  • fabiancancellara

   martial átment az orvosin (próbálna meg novemberben), minden tele lenne arrafelé:(

 • Csordás Adrián

  Friedel amúgy ingyen igazolható, veszünk hozzá egy járókeretet és mehet a kapuba.

  • csakaMU

   hányszor kifogta az is a szemünket hogy rohadjon el mint a répa

   • Csordás Adrián

    volt is alkalma rá egy párszor

 • Mainpieeater

  Woody kulfte. Estere ez lesz a keret (kep).

  • h492019

   nekem ok. stones lehet 6os

  • csakaMU

   túl nagy a keret, szűkíts

   • EZS

    Wilson még nem ment kölcsönbe?

  • RobinGood

   Először akartam szólni, hogy Johnstone hol van, de rájöttem, hogy ez csak humorizálási céllal került kihelyezésre 🙂

 • fella

  nálam csak Rozsó esetleges eleadása a faszság kategória, a többi esemény nem zavar különösebben. Szeretném, ha nap végére lenne egy kapus a keretben, aki egy hónap múlva no1.-nak számít, legyen az De Gea vagy Keylor. Köszönöm.

  • nem lesz eladva

   • fella

    mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy bár Rozsó nekem tök szimpi, elég szánalmas, hogy valaki, aki folyamatosan veri a mellét, hogy mekkora RED, nem képes elintézni, hogy időben érjen vissza a felkészülésre. szóval még azt is el tudnám fogadni, ha ki lenne baszva, de jobb szeretném, ha nem lenne 🙂

  • stanleykubrick

   Nem lehet eladni, csak akkor, ha Angliába megy.

 • Kövi

  Nem láttam a vasárnapi meccset, de ennyire szar volt Romero, hogy mindenki kutyázza? Csak mert az első három meccsen jól védett (ha nem is kiemelkedően).

  • fella

   igen

  • fabiancancellara

   az első meccsen védett, a többin csak állt, örökzöldellt és nőtt, igaz nem is kelett nagyon mást tennie. A mostaninál kellett volna, de hát csak állt, örökz…potyát kapott.

  • RobinGood

   A második gólt tavasszal védte volna DeGea ezért a kutyázás. meggyőződésem, hogy egy évvel ezelőtt De Gea is beszopta volna. De valójában szerintem az egész ember annyira bizonytalan a kapuban, hogy mindenkinek ettől van parája, meg hát ha egyszer elkezdődik egy ilyen dolog akkor úgysem áll meg 🙂

 • Moyes Story
  • Csordás Adrián

   Rodzsó helyett gyün

   • KingEric

    17 éves a srác, sztem ő egy jóféle igazolás a jövőre nézve.

   • Moyes Story

    én leszarom, csak ibrára jusson idő

    • godlikezaza

     ja, emiatt én is kezdek aggódni

     • Moyes Story

      teljesen bevannak keményedve a mellbimbóim, kizárt hogy ne jöjjön

     • Freeezer89

      nekem a reggeli székletem volt a szokásosnál keményebb, tuti lesz még itt ma vlmi

  • EZS

   stipstop #emberem, mert a másik sehol nincs, és nem is emlékszem rá, ki volt! 😀

 • KingEric

  kéne backup a védelembe, meg a kapus problémát meg kell oldani, obviously. de olyan nagy baj nem lenne, ha 4-3-3-at tervezne Lui.
  ha viszont ragaszkodik a 4-2-3-1-hez, akkor ide nagyon kellene egy klasszis szélső, és/vagy egy jól megtermett, gólérzékeny erőcsatár.
  nem érzem viszont ezeket az igazolásokat, se azt, hogy Alajos apánknak tavasz előtt bevillan a 4-3-3, úgyhogy addig lehet, hogy failkodás lesz…

  • RobinGood

   De szerinte most is 4-3-3-at játszunk.

   • Pásztor László

    Ezen még gondolkozom, hogy miképp sikerült neki ezt megoldani

 • stanleykubrick

  Schneiderlin elmondta: „A repülőn Rooney odajött hozzám beszélni, és megkérdezte ki az a Martial, mert az angol sajtó élénken kezdett el róla nyilatkozni.”

  Én is érdeklődnék élénken.

  • reelbeba

   Van egy írás a guardianon, de nem fogsz megnyugodni töle

   • reelbeba

    Ilyenek vannak benne, hogy nagyon ügyes gyerek, és karácsony óta (!) mintha elkezdte volna komolyan venni a focit

    • Pásztor László

     Geccc, és még a magyar sportújságírokat szidjuk xd

     • EZS

      nem vagyok rasszista, én mindet szidom.

 • EZS

  A Dávid faszakodás is miattam van ám…

  • RobinGood

   Éreztem én, csak nem tudtam miért 🙂

   • EZS

    mert tegnap idejekorán kiraktam az “én megmondtam” kommentemet.

    • RobinGood

     tényleg
     Akkor ma a blog kanapéján fogsz aludni, azt ugye tudod? 🙂

     • EZS

      az csak irónia volt teee! 😀

     • sipi

      irónia, mi az, egy tablet?

     • EZS

      nem, egy ország

     • csakaMU

      valami finom sör

     • EZS

      az ország nemzeti söre

     • Sousaphone

      Nem az Apple vasalója?! 🙂

 • h492019

  ” The Turkish press are convinced (CONVINCED!) United are about to sign a midfielder.” Te vagy az Wesley?

 • Moyes Story

  Hakan Çalhanoğlu

  • csinibob

   csak török forrás.

  • Pásztor László

   Visszaigazolju kNanit?

   • RobinGood

    Csatárra van szükség, úgyhogy RvP-ért teszünk egy baráti 35 milliós ajánlatot 🙂

    • Pásztor László

     Amúgy akkor halálba röhögném magam. Hála az égnek ilyen csak nekünk jut eszünkbe, Lui és Woody nem gondol erre….

     • RobinGood

      nana
      Ahogy szerdán összenézett Giggs és LvG még az is lehet, hogy kötöttek egy fogadást, hogy ha Chicha kihagyja a 11-est akkor LvG visszahozza RvP-t 🙂

     • Pásztor László

      XDDD Szerintem nem, mert úgy tünt Giggs veszít, szal a fogadas tétje inkább az volt, hogy Chicha marad-e.

  • United82

   Memphis 3 szabadrugást lőtt. 0 gól. Kell egy ember aki jobban rúgja:D

   • Newton_heath

    Abban mondjuk tényleg kurva jó a gyerek

  • Newton_heath

   10-es a srác. Minek?

 • reelbeba

  kezd vudiáutosodni a hangulat

  • Pásztor László

   Nálam nyugalom van. A De Gea transzfer nem a mi sarunk, megmondtuk mibe kerül, nem akarták, igy jártak. A többi igazolás olyan dolog, hogy Lui leselejtezte a csapatot, az pedig biztos hogy több játékos is érkezni fog ma. Én kettőre tippelek, egy jó gyors szélső, plusz egy védő.

   • RobinGood

    Azért a tinirekordra én várom a magyarázatot.

    • csinibob

     Több gólja lesz, mint Depaynak idén.

     • Pásztor László

      A francia 1-ben nem nehéz xd

     • csinibob

      ezt most nem értem, talán tegnap már alá is írt nálunk.

     • Pásztor László

      Még nem jött semmilyen official, szal nem

     • csinibob

      jó, hát, Carringtonban sem véletlenül kirándult.

    • Pásztor László

     Tavaly Shaw-val us majdnem megvolt. Ilyen a piac, akinek van egy ekkora tehetségw, megkéri érte a pénzt. A sporting se 17-ért engedné el most Ronaldot.

     • RobinGood

      Nem tudom. 33 meccs 9 gól. Annyira nem dől ki belőle az a tehetség. De majd májusban eldől mit is ért.

     • Pásztor László

      Amúgy ezeket nemértem, Kane egy jó félévet mutatott, máris 50. Ez a gyerek semmit se, 50. Bezzeg Persie 5. Teljes összevisszaság van, nem csak nálunk, a teljes piac egy káosz.

     • bandi

      Van Persie 250 ezer fontos fizetéssel nehezen eladható játékos, ráadásul öreg és sérülékeny két közepes évvel maga mögött. Komoly csapat nem vállalja be… Szerintem örültek hogy valaki elviszi..

  • Csordás Adrián

   Ha még valaki gyűjti a szavakat a szótárba akkor:
   vudiáutosodás – a Stretford End népe a Manchester United játékosigazolási politikájával való elégedetlenségét pánikkeltő hozzászólásokkal fejezi ki

   • reelbeba

    😀

   • fabiancancellara

    de szépen megfogalmaztad. Mint anno Sipi (nem ez) Szántó öcsi bácsi taktikai utasítását:)

  • fella

   ez minden, csak nem vudiáut. kurva jók a dealek, ami érthetetlen, hogy miért utolsó nap pörögtünk így be. minden transzfer-kölcsön védhető sztem, sőt, az időzítés a gond, az meg van gaal sara: rájött, hogy túl nagy a keret.

   • reelbeba

    lel, rájött hogy túl nagy a keret 🙂

 • Csordás Adrián

  Látom visszatért a pánikhangulat… Írjon már egy verset valaki 😀 Tegnap bevált

  • fabiancancellara

   Én egy Austin+Kane+Stonesszal már bőven meg lennék elégedve:) Pánikról szó sincs:)

  • ezraharrari

   méltán ismeretlen költő tollából:
   Nem jött be az üzletkötés Perezzel,
   fellebbezés híján nem lesz per ezzel.
   Fánk helyett, az idióta pereccel
   csalogatta Dávidot, most ez egyszer.
   Nem tudták a pékárut elfaxolni,
   nem kellett volna Navassal faszolni.

 • csakaMU

  Manchester United fans were right. Januzaj did end up playing alongside Hummels, Gündogan and Reus.

  És ez igaz lesz degea esetében is. Együtt fog játszani Ronaldoval, Béllel meg Ramosszal.

  • RobinGood

   Csak nem ebben a szezonban 🙂

 • RobinGood

  Úgy néz ki tényleg igaz, hogy nem adott be a Real semmit a spanyol szövetségnek.

  “BREAKING NEWS
  La Liga tell Sky Sports News HQ they did not receive any paperwork from Real Madrid over David de Gea transfer.
  We are still no closer to putting an end to this saga….”

  És De Gea még mindig ehhez a klubhoz akar szerződni.

  • fabiancancellara

   Az emberiség szégyene! Hogy lehet egy olyan szar csapatnak drukkolni? Pont a Real Madrid?! Baszomszájbarögtön!

  • Rio

   Ha nem jön össze a deal, elküldhetjük egy Tottenhamhez kölcsönbe, Llorisért cserébe.

   • Csordás Adrián

    pont egy ilyenen gondolkoztam én is 😀 30-ért megvesszük Llorist és megkapják egy évre Dávidot úgy hogy nem lesz vásárlási opciójuk

   • RobinGood

    Az egy érdekes üzlet lenne 🙂 Bár azt nem tudom erre mi motiválná a Spurst

    • Pásztor László

     El kéne nekik adni 40ért, adunk 35-t Lloris-ért, Levy meg nyáron majd keménykedhet Perezzel.

     • RobinGood

      De minek adnának érte 40-et mikor nekik nem kell, ő meg nem akar odamenni?

     • Pásztor László

      Mert csak.

     • RobinGood

      Engem meggyőztél, már csak a Spurst kell 🙂

     • Shadedweller

      Igen, ez kb. az, mikor úgy mész oda a csajhoz, hogy
      “Szia, már csak ketten kellenek az édes hármashoz…”

  • A_S1M0N

   Ha ezek után még mindig oda akar menni, akkor meg is érdemlik egymást a reállal.

  • Kristiante

   Mekkora spermahajder ez a Perez. Mennyi pénzt meg spórolt ezzel. Jövőre úgyis megy De Gea. Csak a faszért volt szükség erre a színjátékra?!?

   • stanleykubrick

    de Gea 10-12 évre megoldja minden kérdését a Madridnak ezzel, szar érzés, hogy odamegy.

    • Kristiante

     Igen, nálunk viszont szar a helyzet, mert van egy kapus aki nem tud védeni (Romero) és van egy aki nem akar itt lenni ( de Gea). Vales meg a nyakunkon maradt kolonc.
     Nagyon ígéretes.

  • United82

   Hát ezekután Dávid heylében egy nagy bocsánatkérés után aláírnék 5évre ma Woodynál..és a bnőmnek elmondanám mekkora férgek vannak a Realnal és h nem megyek Madridba…
   Ha lenne töke ezt tenné….

   • RobinGood

    Normális ember kb így reagálna erre. Mert azért most már bőven nem csak a Unitedből csináltak hülyét hanem De Geaból is. Nem is nagyon értem, hogy mit remél egy olyan kapcsolattól ami így indul.

    • sipi

     normális ember már nyár elején kiállt volna az újságírók elé és elmondta volna h mit akar (menni vagy maradni)

 • stanleykubrick

  Louis van Gaal who has a year and a bit at the football club and made a huge amount of signings – £250million spent – and you still can’t see a structured team where you feel they can go and challenge for things.

  • RobinGood

   Erre a jó öreg időt kell neki adni érvvel lehet csak válaszolni 🙂

   • MrFer

    esetleg: “We have to wait and see…”

    • EZS

     It’s a process.

   • stanleykubrick

    352, 4141, 433, 4231, a végén csak eljutunk esetleg a 442-ig. 😀

    • Freeezer89

     akkor elsütöm majd a “ugyanott tartunk, mint Mohesz alatt” gyöngyszemet

     • MrFer

      …és akkor még nézhetőek voltak a meccsek is…

     • Freeezer89

      bezzeg Mohesz alatt képes voltam meccs közben kikapcsolni a streamet, és a csajommal foglalkozni 😛

     • stanleykubrick

      Már tavaly is 6 ponttal többet szereztünk, a fejlődés elvitathatatlan.

     • RobinGood

      Vele legalább voltak élvezhető meccseink 😀

     • EZS

      és még lánya is 2 van –> Blackett, Janu…

  • eartist

   pedig he is doing his utmost best.

  • MrFer

   amúgy azt mondta egy Bayern drukker cimborám, hogy ne aggódjak, mert mindig sikeres csapat lett az aktuális LvG által managelt csapatból… Miután elment… 🙂 És ennek valóban van igazságtartalma.

   • fabiancancellara

    ez a keret már most rohadt erős, csak nulla a kohézió. Warning! A csapat nyomokban filozofit tartalmaz. Talán tényleg kell ide egy kreatív spíler, aki összeszedi őket(?)

    • stanleykubrick

     Az utolsó mondatig egyetértek. Herrera, Depay itt hozná a focit, mint a picsa és Mata sem tehetségtelen szar hozzá, csak engedni kellene őket focizni….

     • fabiancancellara

      edzőre gondoltam:) Talán és kérdőjel, mert én még eddig nem LVG outoltam:D

    • Freeezer89

     az még csak lenne, csak szólni kőne Alajosnak, h megfelelően is használja őket

   • ezraharrari
 • EZS

  Our man in Madrid, Sky Sports News HQ’s Gary Cotterill has the latest on David de Gea’s stalled move from Manchester United toReal Madrid…

  “La Liga had said Real Madrid’s paperwork turned up 28 minutes late. However, I’m now hearing from the La Liga offices that they haven’t received any documentation about David de Gea at all! Not on time, not early, not minutes late, nothing at all. As we speak, no paperwork asking to add De Gea to the Real Madrid squad. The plot thickens…”

  • Newton_heath

   Még a végén kiderül, hogy Perez a hunyó, és csak egy színjáték volt az egész…Esze ágában sem volt leigazolni, majd jövőre ingyér….

  • RobinGood

   És a folytatás:

   On the basis that La Liga didn’t receive any paperwork from Real Madrid regarding David de Gea, there is an avenue of appeal that both clubs could pursue direct to FIFA. It would seem all parties want the deal to go through but, as there was no paperwork, La Liga would be unlikely to back Real Madrid in that appeal and therefore any appeal would be certain to fail.

   Szép munka.

 • United82
  • fabiancancellara

   elKanee?

  • ebben marci még nem nagyon van benne, ha jól látom. azzal fel is ugrunk a sziti mögé

   • United82

    De De Gea se…:D

    • RobinGood

     Csak előbbinek több esélye van, hogy belekerüljön 🙂 Ha működött a fax 🙂

     • Freeezer89

      reméljük a gamalb odaért időben

     • EZS

      az lehet, de senki sem tudja mi az a gamalb, így nem ismerték fel. 😀

     • Freeezer89

      nem vasalnak eleget, kis butusok 😛

     • EZS

      persze, javítsd ki! 😀

     • Freeezer89

      😀 most úgy Kellett volna hagynom?

    • az nem is lesz

   • Newton_heath

    Marcit kb kiegyenlíti De gea meg Chicha…Perez el fogja intézni Dávidot, ebben biztos vagyok.

    • csicsó + dávid az olyan 38, marcinál csak az alapár 50.

     • Newton_heath

      Csak Dávid nem 40?

     • stanleykubrick

      Itt fontba vagyon számolva.

     • Newton_heath

      Jó, de Marci euróban 50…

     • stanleykubrick

      Ez igaz, de de Gea 30 millió font, Marci meg 36 millió font.

     • Newton_heath

      +Chicha

     • stanleykubrick

      Lényeg a lényeg, hogy én azt is leszarnám, ha még elbasznánk 100 milliót, csak kéne minőség.

     • EZS

      de az 50 meg euro, nem?

     • a 40 euróban úgy jön ki, hogy kapunk 25 öt kp-ban + 15ér beszámítják navast. magyarán, ezért a szar dealért mutogattuk a faszunkat egész nyáron, hogy aztán szépen befeküdjünk pereznek. és természetesen még ezt is sikerült elbaszni

 • fabiancancellara

  Everton megvette Ramiro Funes Morit, akkor Stones megy a Chelseabe?

  • stanleykubrick

   Woody odabaszhatna az asztalra Stone esetében.

   • Moyes Story

    még evans-t is beszámították volna, de túl logikus lépés lett volna

   • fabiancancellara

    igazából ezt sosem értettem. Pénz van, miért nem lehetett már 2-3 éve baszott sok pénzért hozni jó védőket? Ennyire nem akart senki idejönni vagy eleve puha pöccsel mentünk b@szni?

    • stanleykubrick

     Csatársorban meg védelemben is ezzel szoptuk be idén, voltak játékosok, csak horror áron és senki nem tudta, hogy mi legyen velük, ment a moralizálás, végül egyikből se lett semmi.
     Hummels, Ramos, Otamendi…
     Cavani, Lacazette, Müller, Kane, Bale…

     • Moyes Story

      feléért nem érdeklődtünk

     • fabiancancellara

      Idén? Folyamatosan, évek óta…

   • 40 millió font. fel vagytok készülve rá idegileg?

    • fabiancancellara

     Nagyon béna, de nem az én pénzem, szóval…és nekem ez legalább annyit jelentene, hogy “észleltük a problémát és akarunk tenni ellene” nem pedig “érzékeltük és szarunk bele” vagy, ami talán rosszabb, “nem is érzékeltük”.

     • sipi

      vettél már United mezt? mert ez esetben a te pénzed is 😛

     • fabiancancellara

      sikerült megfognod a lényeget:))

     • sipi

      a mondandód csak egyik felére reagáltam

    • safbérenc

     A tegnapi nap után ez csemege

     • fabiancancellara

      rettentően fiatal, az egy, max egyelőre kétidényes 27 éves Otamendi simán lehet akkora lutri, mint kezdőként Stones egy Unitedben, de míg Otamendinek nincs már ideje nagyon fejlődni, addig Stonesnak meg simán. Kb a 20. játékos lenne pár éven belül, akit úgy éreznék, hogy hagyunk veszni hagyni, igaz a CFC tűnik pole-ban.

    • stanleykubrick

     Kellene szerintem egy középhátvéd. Blind csak tolja védekező középpályásként amikor kell és balhátvédben is jó eséllyel ő lesz kipakolva. Jonest tudjuk, hogy nem mentes a sérülésektől, ha meg ne adj ég Smalling lesérül foshatunk, ráadásul nem fog ő sem 50-55 meccset játszani.

     • csak azért kérdezem, mert ha kiadunk érte 40 miskát, akkora sírás lesz itt, hogy öröm lesz nézni

     • stanleykubrick

      Én ezért mondom, Otamendit kellett volna akkor már ennyiért megvenni vagy Ramosért kicsapni a lasztikat az asztalra. Amúgy meg nem mindegy, lassan ott tartunk, hogy 40-50 milla pluszban leszünk, akkor nem mindegy?

     • ramosért mindent kicsaptunk azt asztalra, kár hogy esze ágában nem volt eljönni madridból

     • stanleykubrick

      Az való igaz, hogy amit mondtál megállja a helyét, mármint, hogy nincsen elérhető ember a piacon és ha van is, akkor az irreális áron mozog. Ez sajnos a valóság.

     • Freeezer89

      most mondom, én örülnék neki. inkabb egy angolért ennyit, mint egy újabb spanyolért/argentinért

  • Csordás Adrián

   szerintem marad Stones a seggén, elég szűkösen állnak létszámilag Evertonéknál ott hátul

   • fabiancancellara

    épp ez az, amit hiába van need, mi nem értünk meg, ha lecsengetsz kurva sokat egy Everton szintű csapatnak nem lehet nemet mondani.

  • reelbeba

   Martinez naponta ötször sírja tele a sajtót, hogy gonosz cselzi. Tuti nem megy Stones

 • Csordás Adrián

  Skysports szerint Berba Angliában van és a Villához készül aláírni.

 • Moyes Story
  • Freeezer89

   csoda hát, hogy senki nem akar ideigazolni 😀

 • Angus

  Miért az utolsó percben akarjuk eladni De Geát, illetve ők megvenni? Ez az utolsó pár nap akkora szégyen… Martial hivatalos?

  • stanleykubrick

   Dehogy, hisz még van egy csomó időnk.

  • RobinGood

   Én is azt várom, hogy hivatalos-e és hogy legyen valami megbízhatónak gondolt infó az áráról (tegnap már láttam valamit Gary Neviilltől miszerint 59 millióra ugrott az ára) mielőtt véleményt alkotok, de azért remélem nem komoly, hogy őt gondoljuk megoldásnak csatárposztra, bár ezen az áron…

   • Moyes Story

    36 millió font, 50 millió euró a fix alapár, a többi különféle bónusz, amiket elkell érnie, hogy mi fizessünk utána, valahol ezeket, vagy csak egy részét hozzáadják az alapárhoz

  • remélem azt a tanulságot azért sikerül leszűrni, hogy aki nem akar itt lenni, azt fölösleges marasztalni

   • Angus

    nekem azt már nagyon rég…

   • Moyes Story

    sokkal jobb ha hozunk valakit akinek esze ágába nem jutott volna ide igazolni, ha nem teszik ki a szűrét a reálból

    • RobinGood

     Szerintem meg találtunk volna olyat aki akar is itt játszani. Mindegy is, ez az egész ügy akkor szégyen.

    • nem b+ ez a kurva jó, ami most van. éljen a faszmutogató stratégia. mintha 16 éves hülyegyerekek vezetnék a klubot

     • reelbeba

      Tényleg kiváncsi lennék hogy miért nem intéztük el egy hónapja. Aszittük megtörjük dávidot? én mondjuk ezt az egész d-day örületet nem értem

    • fabiancancellara

     kb ugyanott vagyunk, kivéve, hogy ő nem feltétlen távozna tőlünk fél, maximum egy év múlva.
     Időben, ár-minőség arányban a legjobb lehetőséget kihasználva veszünk három spílert a kp-ra. Kurva jó. Majd szépen végignézzük, ahogy csatárban és CB-ben nem vagyunk meg és várjuk a csodát. Mit várjuk? Kölcsön,- és eladunk egy rakás embert. Martialon kívül jöhet még valaki?

     • Moyes Story

      van egy durcizó kapusunk, aki be van illeszkedve, vagy van egy durcizó kapusunk, aki nincs beilleszkedve

     • fabiancancellara

      és egy fiatal angol, aki beilleszkedne és nem durcizik:)

    • amúgy ez egy kurvajó érv. matának mikor lett volna eszében elhagyni a cselszkit, ha zsozé nem bassza ki a kezdőből? segítek: soha. így működik a futballvilág

 • EZS

  Tegnap egyébként távozott a bajnoki góljaink 33%-a, és félek, ahogy a dolgok állnak, ma Own Goal is beadja a transfer requestet.

  • reelbeba

   Mata is lött egy gólt, a helyében már csomagolnék

 • Moyes Story

  “I wish United was this entertaining on the pitch.”

 • Pásztor László

  Szerintem 40 milliot fontert szo nelkul felbontjuk David szerzodeset, es mint csapat nelkuli jatekos, ingyen leigazoljak. Mendes meg faradjon az OT kasszajahoz az aktataskaval

  • Rio

   ezt hívja a szaknyelv workaroundnak

 • RobinGood

  Basszus. Éjfél után egyszercsak lehalt a net. Gondoltam kellett a sávszélesség Angliának, hogy át tudják küldeni deGea-t a Madridnak és gyorsabb legyen Navas letöltése is. Erre most meg látom, hogy csak simán kihúzták a netet a falból és elbaszták a transzfert… 🙂
  Ez teljesen hihetetlen. Ha ezt nem sikerül elrendezni, akkor nagyon remélem hogy a nem keveset kereső illetékesek jövőre már a videoton transzfereket intézik, mert ez óriási égés mind a két klubank. Végülis csak sikerült kiröhögtetni magunkat ebben az átigazolási időszakban is.

  • sipi

   én úgy vagyok vele h a real akarta megvenni dávidot, nem mi eladni, intézkedtek volna hamarabb, gyorsabban. igaz mi sem járunk jól h itt marad egy ilyen néma picsa a spanyol barátnőjével de hát ez van. majd télen elhúzhat addig meg padozhat az U20ban Valdezzel együtt

 • Moyes Story
  • stanleykubrick

   Hát nálam továbbra is egy ? – Darmian, Smalling, Rojo, Shaw – Morgan – Mata, Fellaini, Herrera, Depay – Rooney lenne a felállás. Ez a 4231 totál felejtős. Fellaini meg Herrera a tízes? Rooney továbbra is elől szerencsétlenkedik? Ott minden el van baszva.

   • fella máshol nem nagyon fog játszani és máshova nem is igazán lehet tenni. középpályájára nagyjából minden skillje hiányzik

    • stanleykubrick

     Tavaly is kurva jó volt, mégsem tízest játszott, kurvára távol állt tőle, nem a tizenhatos közepénél ténfergett egész mérkőzésen. Megtaláltuk a korrekt felállást, erre baszakodunk idén megint ezzel.

     • Pedig valami olyasmit játszott. De amúgy egy csapatban,ahol ilyen középpályások vannak, Fella max a padon üljön. Én nem értem hogy lehet benne látni a megoldást. Amikor ég a ház, jöhet, erre pont jó.

     • Moyes Story

      mondjuk nekem a swansea ellen eléggé hiányzott néhány megnyert fejpárbaj onnan előről

     • stanleykubrick

      http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755615/team-stats/1/OVERALL_01#tabs-wrapper-anchor

      http://www.fourfourtwo.com/statszone/8-2014/matches/755595/team-stats/1/OVERALL_01#tabs-wrapper-anchor És még tudnám mutatni. Tényleg klasszikus 4-1-4-1 volt. Carrick – Mata, Herrera, Fellaini, Young – Rooney és szerintem szépen ment a szekér. Felőlem lehetne idén Morgan – Mata, Herrera, Carrick/Svájni, Depay – Rooney is. Csak akkor Svájni is zárjon vissza rendesen. Megvolt a dinamikája a támadásoknak. Elég a City meccsre gondolni, zseni volt amit ott mindenki focizott. Herrera meg nem tízes, őt végképp el kell felejteni és Depay meg ő szerintem ketten a legnagyobb értékek jelenleg, akiket hagyni kéne focizni, ez jelenleg nem megy, nincs is foci.

 • Moyes Story
  • zuzu000

   You made my day

 • csinibob

  így visszanézve a tegnapi történéseket meg kellett volna tennem egy fogadóportálon a Brugge elleni meccs után megfogalmazott kommmentjeimet. Chicha és Januzaj 2-3 meccs alatt sikeresen kijátszották magukat a csapatból, pedig utóbbit esetleg el tudtam volna képzelni Mata helyén, ha pihentetni kell. mondjuk, akkor török össze lelkileg végleg, és kezdek alkoholizálásba, mint Moyes alatt, ha Royo-t is eladjuk.

 • csinibob

  Engem az érdekelne, hogy lesz-e további Panic buy a mai napon, ugyanis hely lenne a keretben azzal, hogy Januzaj is le lett passzolva.

  • Moyes Story

   délután offline leszek, szóval számítok még érkezőkre

   • EZS

    Dortmundba, Londonba, vagy Madridba mész? 🙂

    • Moyes Story

     birminghambe

     • MikeSCHmalling

      Csak a Berahino, az érdekli, más fudballistára rá se nézz

    • Sousaphone

     Ebben a sorrendben! 🙂

  • EZS

   lesz szerintem nem is egy.

 • Moyes Story

  magyar idő szerint hánykor van a deadline? 19.00?

  • csinibob

   igen

 • ekkora amatőrséget. én nemtom ki baszta el, de elvileg a világ két legnagyobb klubja üzletel egymással és ez a vége? marcival még nem röhögtettük ki magunkat eléggé, kellettt ez a málőr. és a legvége még csak most jön, mi a fasz lesz itt estig?

  • United82

   Woodynak ez az 5ik transfer seasonja….de mindig van vmi WTF….de ez…én komolyan nem térek magamhoz….tényleg ahogy írod a világ 2 legnagyobb leggazdagabb klubja….megspékelve Mendessel aki a világ leggazdagabb legnagyobb ügynöke….egyszerűen ez röhejes…

   • inkább sírni kéne, mert ha david így marad a nyakunkon, annak szar vége lesz

    • United82

     Tovább ülhetnek Valdessel a VIP szektorban…csodás…

    • reelbeba

     Pedig jó üzlet lett volna, söt

    • Moyes Story

     sírjon ő

     • fog is, romero balfaszságain

     • csinibob

      meg amiatt, hogy nem fog védeni az EB-n, maximum edzésen. nem, véletlenül akarja ő ennyire ezt a transzfert.

     • ezt mi szopjuk be a legjobban, ha így marad. dávid lehet vissza se kerül a kezdőbe, mi meg leshetjük romerot

     • Moyes Story

      váldez is itt van még 🙂

     • csinibob

      Valdes megbékíti a holland, morgó mackó szívét :3 ::D

     • Sousaphone

      Szerintem ha De Gea védeni akar az EB-n (kiszorítani Casillast a kezdőből) meg nem akarja hogy elhagyja a formáját mire télen Madridba megy, kénytelen lesz a legjobbat kiadni magából, ha tetszik neki itt, ha nem!

     • reelbeba

      leszarom davidot, de ez most minket szarul érint. Levy dörzsöli a kezét

  • Moyes Story

   nagyon meglepődnék ha pár napon belül ne lenne a két kapus a nekik szánt klubjuknál, ha máshogy nem, kölcsönadnánk őket

   • hogy adsz kölcsön valakit oda, ahol nem lehet regisztrálni? ha elbaszták, akkor ez januárig így marad

    • reelbeba

     Volt már ilyenre példa?

     • coentrao elvileg ugyanígy nem került ide

     • reelbeba

      Mert angliában mindig kisírják, de a spanyol transzfereket nem vágom

    • Moyes Story

     kölcsönadni-venni bármikor lehet elvileg

   • RobinGood

    Szerintem is megoldják. Ha máshogy nem akkor valaki előszed egy papírt ami igazolja, hogy 23.59.59-kor megtörtént az elküldés, csak valami hálózati gebasz volt. Vagy találnak egy takarítót aki véletlenül egyből kidobta a beérkezett dokumentumokat. Elintézték, hogy a Barcelona igazolhasson, hogy a City, PSG szórhassa a pénzt, nehogy már ezt ne lehessen elintézni, mikor mindenki ezt akarja. Én is, nagyon. És remélem fél év múlva DeGea kocsiját is felismerik a Madrid szurkolók.

  • godlikezaza

   nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen tényleg megtörténhet. igazából azt sem zárom ki, hogy szándékosan szopatják a médiát meg mindenkit

 • United82

  Én nem térek magamhoz….kimaradtam az esti buliból most olvasom..de nem térek magamhoz….ilyen nincs 😀 😀

  • Sousaphone

   Én éjjel egyig bírtam, akkor rájöttem, hogy ma meló után még suliba kell mennem este (egész addig azt hittem, hogy csak egy hét múlva kezdődik), úgyhogy muszáj volt aludnom.
   Ha elalszom a suliban, majd megmondom, hogy bocs, de tudni akartam mi lesz a dehea szaga vége. 🙂

 • EZS

  Éjfél után egy perccel indultam volna aludni. De a hálószoba már be volt zárva, maradtam a kanapén… 😀

  • Limb for a Limb

   Megsértődött a mama? 😀

  • Moyes Story

   nem is kérdeztél 🙂

   • EZS

    szóltam, hogy mennék, de olyan formátumban, amit nem hallott az asszony.

  • RobinGood

   hűű, ott aztán vasszigor van 🙂

 • box-to-box defender

  Ez a Balague össze vissza hazudozott egész nap, hogy ő legyen a középpontban és közben nem is történt semmi 😀

 • Moyes Story

  “Nach unseren Informationen hat sich der BVB zudem eine Möglichkeit gesichert, Januzaj im kommenden Sommer fest zu verpflichten – sofern er bis dahin durch Leistung überzeugt..” [ruhrnachrichten.de]

 • Angus

  csak egfy rövid kérdes mert be vagyok idva: de gea megy vagy marads?

  • Porter Ramsey

   holnapra minden kitisztul, remélhetőleg te is:D jelen állás szerint marad

 • fella

  http://as.com/diarioas/2015/08/31/english/1441026081_347976.html

  Madridék sara a dolog, na majd Jorge Mendes közbelép.

  • fella

   ha végül rendeződik a dolog – ami necces – akkor jó kérdés, hogy Keylor Navas-szal mit tudunk majd kezdeni: kurva jó kapus, aki kurvára másik csapatban akart volna idén játszani, és kurvára nem akart az Old Traffordra igazolni, ráadásul jelen állás szerint ő kavart be, miatta csúszott ki a Real az időből. akik szintén baszott hülyék, hogy mostanáig húzták, és ennyit fizettek egy egy év múlva out of contract játékosért. kibasztak Navas-szal, De Geával, magukkal, és nem utolsó sorban velünk is, bár nekünk a leginkább mindegy az érintettek közül.

   • RedDev

    nem azért de ez vicc kategória… itt volt rá az egész nyár, ha annyira kellett volna nekik akkor leigazolják…. nem az hogy 1 percen baszakodnak hogy kicsúsztak az időből meg egyebek… maxiLoL 😀

 • fella

  woodward sergio romerot bízta meg az e-mail elküldésével, aki – nem túl meglepő módon – lassan reagált, és még el is gépelte a címet

  • fella

   amúgy kibaszott nagy ez az este, nagy fel mindenkinek, aki ezt így összehozta

 • Porter Ramsey
 • ketomika22

  júj ez a doku-s történet valami óriási, ha így van nagy gecik vagyunk, de nagy trollok is 😀 😀

 • KecsopBeno

  Reports say that Manchester United sent the documents in picture format using a computer program called Disqus.

  • Moyes Story

   és nem volt odaírva hogy kép, ezért nem vették észre

 • Moyes Story
 • ezraharrari
 • Moyes Story
 • Moyes Story
 • Freeezer89

  hiába van holnap nemzeti ünnep, én asszem passzolom családi kirándulást, halaszthatatlan munkára hivatkozván

  • Fish08

   Nemzeti ünnep?

   • Freeezer89

    szlovákiában 😀

    • Fish08

     Á. Majd utána nézek. 🙂

    • Fish08

     Miattad az előző minden gúny nélkül volt. 🙂

   • mejgyo

    Szlovákia rövid történelmi ajándéka 🙂

 • Porter Ramsey
  • mddnszksz

   ‘Quick download Adobe…NO DONT UPDATE IT!!’

 • Freeezer89

  hát kurva egy flash ez az egész éjszaka 😀

 • Moyes Story
 • Moyes Story
 • Moyes Story
 • Csumpitáz Béla
 • mddnszksz

  Istenem mar az van hogy idoben el lett kuldve, de nem tudtak megnyitni a dokumentumokat. Ilyet last minute hataridos beadandoknal csinaltunk, teleraktuk kinai karakterekkel meg wingdings, webdings szimbolumokkal a word dokumentumot a tanar meg nem tudta megnyitni es adott haladekot

  • Mainpieeater

   én epub fájlok kiterjesztését írtam át .doc-ra és a tanárok mindig visszaírtak, hogy valami gebasz van a fájllal javítsam asap. 😀

   • mddnszksz

    Hal istennek mindig vannak kiskapuk

   • ezraharrari

    én egyszer az email aláírását visszadátumozva próbáltam meg elküldeni napokkal később, arra fogva, hogy szerverhiba volt és csak most ért oda, csak a köcsög word fájlon nem írtam át a módosítás dátumát, és annyit kaptam válaszként a tanártól, hogy “ügyes”. A mai napig nem tudom, hogy a beadandóra vagy a trükkre értette

    • ketomika22

     :DDDD

 • Csumpitáz Béla

  Leaked footage of Woodward and LVG, moments after sending the De Gea documents through 1 minute too late #mufc https://t.co/119lbPpElM— TheFootballRepublic (@TheFootballRep) 2015. augusztus 31.

 • Csumpitáz Béla

  blob:https%3A//vine.co/872a92d9-2e95-4ee1-9a1d-22dd6e896e30

 • mejgyo

  Itt a bizonyíték 🙂

 • mddnszksz

  Na most meg mar az mwgy, hogy a madridnak bizonyiteka van hogy 23:59kor erkeztek be a papirok. Szanalmas az egesz. Nem kellett volna egesz nyaron varakozni hatha odaadjuk olcso penzert.

 • Pásztor László

  Real Madrid: Hey Ed, it’s getting quite late… Are you sending those documents for De Gea over?…..Ed?

  https://www.facebook.com/119515718129796/photos/a.119906951424006.28270.119515718129796/909337862480907/?type=1

  • Mainpieeater

   0:00-kor visszaírt, hogy “yes in a minute, sorry, just took a big shit.” 😀

   • Csordás Adrián

    vagy azt írja vissza éjfélkor hogy küldjétek már doc formátumban mert a 2003-as office csomag nem tudja megnyitni a docx-et 😀

 • Nazara

  Jó éjszakát mindenkinek, eddig birtam idegekkel! EZS, köszönöm a versbefoglalást! 😀

  https://twitter.com/EdWoodwardCEO/status/638481796716490752

 • valencia felesleges bal lába v

  az a baj ezzel, hgy nem hinném hogy de gea ezután aláírna, szóval marad nálunk egy unhappy de gea aki fél év múlva aláír a realhoz, ez egy loose loose szituáció

  • Mainpieeater

   tágas-tágas?

   • valencia felesleges bal lába v

    jajj 🙁

   • Freeezer89

    kitágítottuk a real-t is meg dezseát is, if jú nó vatt áj mín

    • Mainpieeater

     Yesterday there was a joke contest nearby, I decided I’ll take part. I entered 10 short, but ultimately funny puns. Do you know how many of them won? No pun in ten did. 😀

     • mddnszksz

      Akkor most lezuhanyzom egy kenyerpiritoval. Joejt.

  • mddnszksz

   Ha ha szeretne elsoszamu kapus lenni jovore az EBn akkor bizony valahol vedenie kell

   • valencia felesleges bal lába v

    ettől függetlenül mi jövőre kereshetünk új kapust, és pénzt se látunk a szemétből. arról nem is beszélve hogy mennyire kiscsapatos dolog hogy egy ember aki elakar menni és alá se ír elsőszámú opció

 • Moyes Story
 • Porter Ramsey
  • ezraharrari

   Break Expectations! Real Madrid’s expectations.

 • Moyes Story
 • mddnszksz

  Done deal: David De Gea signs a one-year loan deal with Salford City. Official announcement expected tomorrow.

  • Pásztor László

   XDDDDD Remélem Sholesy beszáll pár edzésen 😀

 • Porter Ramsey

  “The Spanish media are fuming and saying this is revenge for what happened with Sergio Ramos (not going to Old Trafford).

  “There is no precedent for a deal to be done past the deadline. Fabio Coentrao was in the same situation a few years ago when he was going to potentially move to Manchester United.

 • Mainpieeater

  Ogden twitter: ” Reliable Source MainPieEater got to the first photo of the
  Martian in UTD shirt. You can see it here on SE first. More to come later #SEHQ

  ” (picture)

 • KecsopBeno

  BREAKING NEWS: After the De Gea deal collapsed Edourne handed in a transfer request hoping to join Gareth Bale.

 • Pásztor László

  Official: Spanish Football Federation confirm that De Gea documents did not arrive in time ‪#‎MUFC‬

  • Moyes Story

   ez benne lesz EZS következő versébe

 • ezraharrari

  “Here’s how Marca are reporting the failed David de Gea move, with the headline reading: ‘Surreal! De Gea is not coming to Madrid.’

  AS are saying the keeper is reportedly ‘distraught’.”

 • Porter Ramsey

  a közelmúltban volt egy szavazás Marcán, 87% nem akarja de Geát, hogy jöjjön. most éppen egy pszichológiai folyamat zajlik, azt hiszik a madridisták, hogy mégsem lesz az övék Dávid, most rájöttek, hogy mégis kell, de kurvára és mikor mégis átfut a transzfer, tűzijáték lesz a spanyol fővárosban

 • Csumpitáz Béla

  Ed összekeverte a faxgépet az iratmegsemmisítővel

 • Moyes Story
  • godlikezaza

   értem én, de kivételesen nem nagyon örülnék neki. adjuk el, kapjuk a dellát és legyen vége.

   egyébként a legnagyobb trollkodás az lenne, ha a paperworkben lenne valami nagyon apró rész, hogy 1 évig kölcsönben még itt marad. madridék úgy örülnének, hogy megvan de gea, h nem vennék észre. na az szólna nagyot. aztán azt az évet padozhatná is

   • Porter Ramsey

    azért gondolom nem jogász gólyák vannak jelen egy ilyen processnél.

    • godlikezaza

     nyilván

 • Pásztor László
 • stanleykubrick

  Guillem Balague is going to be on Sky Sports News HQ very shortly to shed some light on the David de Gea transfer/non transfer…

  Meg fogják ezt még boltolni, de mindegy is. Bekaphatja a Real meg a spanyolok is.

  • Moyes Story

   szerintem meg volt itt valami más, nem hiszem el, hogy pár perc miatt nem sikerült

  • Porter Ramsey

   nekem is hasonló érzésem van

 • Moyes Story
  • Pásztor László

   Tuti direkt csináljuk 😀

  • Csordás Adrián

   fasz az asztalon? 😀

   • Moyes Story

    bizony!

  • Csumpitáz Béla

   baz, a két számítógép nem ugyanarra az atomórára volt beállítva

  • mddnszksz

   Woody ezt faxolta el nekik, meg regebben kerte el Egervaritol

   • Csordás Adrián

    képet küldött a kolléga

    • mddnszksz

     Ja igen, mindig elfelejtem odairni 😀

 • Freeezer89

  fuuuuudeizgi 😀

 • mddnszksz

  Kozben

  • Pásztor László

   Mi az a baszom gyöngy a kezén, Woody gyorsan el is jegyezte, nehogy a PSG bepróbálkozzon?

   • mddnszksz

    Az a vetelar + “addons”-bol az addon

    • Pásztor László

     mibe, hogy bele van gravirozva az adidas embléma?

 • Nazara

  Most akkor vagy a spanyolok, vagy Ogdenék nyomatják fullba a kretént.

  https://twitter.com/MOgdenTelegraph/status/638474909665116161

  • Pásztor László

   Ogdenék már Morgannél befürödtek, én nem adnék ilyenben a szavukra, tekintve, hogy a spanyolok az ilyet csak jobban tudják 😀

  • Moyes Story

   ő szerintem nem veszi figyelembe, hogy mi kértünk hosszabítást, spanyoloknál ilyen nincs

 • Moyes Story

  @CheGiaevara: Last RT; Cadena COPE throwing themselves on it now. De Gea NOT signing for Madrid. Manchester United(!) didn’t send the documents on time!

  jajj a kutyafáját neki

  • Pásztor László

   mekkora gecik ezek a MU-nál 😀 Edurne meg már bőg a paplan alatt 😀

 • bfgbobo

  Legyszi valaki foglalja ossze az eddig hivatalos transzfereket

  • stanleykubrick

   El: Evans, Linde WBA, Hernandez Leverkusen.
   Kölcsönbe:Blackett Celtic, Januzaj Dortmund. Most hirtelen ennyi. Ezek a legfrissebbek, bár van amelyik már régebbi.

   • Freeezer89

    a francia gyermek még nem offisöl?

    • KecsopBeno

     Stanleynek van egy francia gyereke?

    • Csumpitáz Béla

     az ráér holnap 6 óráig

    • stanleykubrick

     Jah, abból holnap lesz valami.

 • LukSó

  kvvááá kvvááá kvváááá

 • stanleykubrick

  DE GEA…NO DEAL!

  Wow. It looks as though David de Gea will be staying at Manchester United.

  • Pásztor László

   XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • mddnszksz
  • Csordás Adrián

   ennél már csak az lenne szebb ha kiderülne hogy Navas rendben van és jön, míg De Gea marad 😀

   • sipi

    az zseniális lenne :v

   • stanleykubrick

    Megkérdezhetnénk akkor tőlük, hogy esetleg nem érdekli-e őket Valdes… 😀

 • Moyes Story

  Marca now say say paperwork did not arrive in time and De Gea will not be a Real Madrid player.

 • Csumpitáz Béla

  The last two rumours we RT’d say Navas has signed a 5 year deal at #mufc and De Gea hasn’t joined Madrid in time. That’d be funny.

 • Porter Ramsey

  imádnám, ha megjelennének a hírek a ‘De Gea’, ‘Real Madrid’ és a ‘collapse’ kifejezésekkel

  • Porter Ramsey

   Marca are saying it is not known whether the documentation has arrived in time to finalise the David de Gea transfer.

   • Csumpitáz Béla

    We will have to wait and see what happens.

    • Porter Ramsey

     its a process

     Apparently some part of the contract has been changed at the last minute… – előzőhöz fűzve, ez érdekes

     • Pásztor László

      Beszarnék, ha egy Varane-t, vagy valami hasonló kalibert belenyomnának XD

  • Moyes Story
 • Pásztor László

  Amúgy nem lehet, hogy Januzajt azért adtuk, hogy poteniálisan tárgyaljunk Reusról?

  *never give up the hope*

 • KecsopBeno

  BREAKING NEWS: De Gea slit his wrists after consuming 2kg of highly sprinkled donuts.

  • Pásztor László

   szakadok 😀

 • Pásztor László

  Így elképzelem, ahogy egy perel a spanyol ablak zárása elött Lui és Woody ülnek az irodában, már csak a pecsétet kéne rárakni a szerződésre és faxolni. A következő a beszélgetés:
  Woody: Nah Fönők, mi legyen? Adjuk oda nekik?
  Lui: Bale-ről semmi hír?
  Woody: Még minidig semmi, pont ahogy az elmúlt két hónapban se volt.
  Lui: We have to wait and see…. Show them our balls.
  Woody: Mr. Perez, sajnálatos módon nem egyezünk bele a feltételeikbe. A menedzser üzeni, hogy faxon küldi a labdáit ( long balls)

 • mddnszksz
 • Csumpitáz Béla

  Spanyol ablak bezárt.

  • KecsopBeno

   Es De Gea ongyibongyi lett.

  • sipi

   akkor ez most az jelenti (ha eddig nem történt meg) h dávidot már nem vehetik meg de mi megvehetjük pl Ronaldot vagy Balet?

   • Pásztor László

    pontosan, de valszeg ha már megy a papirozás, akkor kapnak hosszabítást, mint mi tavaly Falcao esetében.

    • mddnszksz

     Falcao franciabol jott, gillem balazs azt irta az LFP meg soha nem engedett meg ilyet

     • Pásztor László

      akkor baszhatják 😀

    • Csumpitáz Béla

     Falco esetében mi kaptunk. A spanyoloknál Balázs szerint nincs hosszabbítás.

 • Mainpieeater

  Kb így igazoljuk le Martialt is. 😀

 • mddnszksz

  Blasikovszky Fiorentinaban, Adnannak meg a vegen lesz 30 meccse a szezonban

  • Moyes Story

   kagawát kell kiszorítania

   • mddnszksz

    Szerintem az a tamado trio reusszal, kagawaval meg mikivel barmilyen felallasban eros, janu siman jatszhat barmelyikojuk posztjan fix cserekent

   • Mainpieeater

    nem feltétlenül kell kiszorítania senkit. Vsz mind a 3 poszton fog játszani. Igazából ha adódik előtte lehetőség azt kegyetlenül ki kell használnia, ha valaha klasszis akar lenni

 • EZS

  ‘Galatasary to break the bank to bring Oxlade-Chamberlain to Turkey’ – azért nem csak nálunk vannak fura dolgok 😀

  • stanleykubrick

   Ozilért is megtörhetnék, aztán mindjárt jobban érezném magamat.

   • godlikezaza

    nem tökmindegy kik játszanak szerencsétlenéknél? hagyd meg nekik 🙂

 • Moyes Story

  10 perc

  • sipi

   70 perc 😉

   • Moyes Story

    te nem a francia ablak miatt izgulsz?

    • Freeezer89

     sipi nem izgul 😛

    • sipi

     lehet h ezt most benéztem 😛

 • LukSó

  az idei átigazolási időszak röviden (videó):

  • Pásztor László

   mekkora igazság 😀

  • Mainpieeater

   Nekem inkább ez ugrott be:

   • Mainpieeater

    Ez pedig Ed Woodward amikor meghallja, hogy más is játékosokat akar venni a PL-ben 😀

    • EZS

     nem family guy, de ahogy nézzük ma, mik történnek…

 • stanleykubrick

  Meanwhile, it’s now 1/2 that Victor Valdes stays atManchester United. A hűség mintaképe.

  • CaptainRoy

   Fészen nagy MU emblémát rakott fel ma borítónak 😉

   • stanleykubrick

    Természetesen vágom, hihetetlen a pali.

 • valencia felesleges bal lába v

  ligakupa meccsen hogy fogunk felállni? megirigyelte lvg a tavalyi chelseat ami 15emberrel lehozta a szezont? annyira faszomkivan

  • Moyes Story

   szerintem tolunk egy mk dons-t, tartalékos címszóval, ami így swansea meccs után nem fog jól esni

   • valencia felesleges bal lába v

    de tényleg, végre bővebb keret, sok sok meccs, erre elküldünk mindenkit 😀 csatár nem maradt, azért a 4 meccsen lőtt két gól nem tudom hogy sarkallta lvg-t arra hogy minden támadónkat kiebrudalja és vegyen egy gólszegény fiatal tinit alexis sánchez áron….

  • Moyes Story

   mikor lesz a meccs?

   • sipi

    szeptember 23, 2100 óra

   • valencia felesleges bal lába v

    mittomén, csak úgy mondtam hogy meccs ahol fiatalok tolhatnák meg keveset játszók, erre elmegy mindenki, bezzeg a retkes viktor valdes a nykunkon marad úgy hogy se mi nem akarjuk őt, se fordítva

 • Mainpieeater

  Ha valaki látja a kommentjeimet szóljon, elveszett mind és hiányoznak 🙁

  • EZS

   látom

   • sipi

    én is, mindkettőt

    • EZS

     jó, de én az összeset! 😀

     • Moyes Story

      mert te admin vagy

     • EZS

      szerintem nem vagyok

     • sipi

      🙂 eggyel lejjebb kiemelt kettőt, azokról beszélek

  • Porter Ramsey

   látom, már ki is fejtettem a kisasszonyokról a nézeteimet

 • Mainpieeater

  Az érzés amikor a diszkosz önkényesen eltüntette több kommentemet is köztük egy verset ami EZS-ét folytatta megemlítve sipit, Pásztor Lacit, everredet, kovácstomit, mikeSCHmallingot, LukSót, Szücsit, Kubát és a drága szeretett Jonjomat is, illetve az eszmefuttatatásomat a united legjobban kinéző volt és jelenlegi wagjeiről (Cooke, Hall, Bequiri, Dorsett, Billingham, Evansné, Fleur…). Kép

  • Nazara

   Egyébként ha frissited az oldalt, akkor újra megjelenik, legalábbis nekem sikerült igy újra előcsalogatni a kommentemet. (És nem, nem mutattam be áldozatot Woodynak a házi oltáromnál.)

  • Freeezer89

   velem már egy ideje baszakszik, azt hittem, h csak túltoltam a napi gomba adagom, de látom, nem elszigetelt esetről van szó

  • Nazara

   Ott a vers, nem tűnt az el 😀

   • Mainpieeater

    és tényleg. Csira Diszkosz átt baszott a kommentekel

  • Pásztor László

   @sipi a diszkosz se akarja hogy megénekeljék a nevünk xd

   • sipi

    én szerencsére találkoztam a verssel, szal a diszkosz bekaphatja :v

 • Moyes Story
  • stanleykubrick

   Én nagyon remélem, hogy ez csak a Daily Fail…Be is baszna, ha menne bárhová is.

   • Moyes Story

    már csak 20 perce van távozni, ha csak nem a cselzibe megy

 • Moyes Story
 • Porter Ramsey

  1000+ komment 8 óra alatt? látszik, hogy woody munkában van

  • Freeezer89

   akartam is jelezni a vezetőség felé, h lehetne majd vlmi új kommentfogót lőni holnap, mert úgy hallottam, ha diszkosz nem kedveli manapság a 2000+ kommentszámú posztokat

   • Mainpieeater

    nem tudok kommentelni wááá

    • Freeezer89

     wazzzzuuup my man?

    • EZS

     akkor ez mi? 😀

     • Mainpieeater

      minden kommentem eltűnt egy röpke fél órára 🙁 az diszkosz profilom meg nem tudtam megnyitni, akkora letargiába estem, hogy majdnem átmentem vörösfonatra 🙁

     • Freeezer89

      láttalak ott, ne kamuzz

     • Mainpieeater

      át kéne mennem ezzel az avatarral, szerintem imádnának 😀

 • Nazara

  Woodykám rápihen a nagy napra, hisz még se Gaymar, se Csárliósztin nem érkezett meg.

  https://twitter.com/EdWoodwardCEO/status/638457301217746944

 • csinibob

  ha igaz a de Gea deal, akkor órási üzletet kötöttünk. tisztelet jár érte, mert nagy bukó lehetett volna belőle.

  • halamita

   Ez kétségtelen. Sajnálom, hogy elmegy, mert a világ egyik legjobb kapusának tartom, de ha már mindenképpen menni akart, jobb így elengedni, mint ingyen.

 • Nazara

  No, Griezmann már cáfolt is… 🙁 Aszongya, felesleges pletykálkodni, ennek a tweetnek semmi köze nincs egy esetleges transzferhez. 🙁

  https://twitter.com/andredesousa/status/638457787689902082

  • stanleykubrick

   Kurva nagy fogás lenne, de ne is álmodjunk róla. Idén a keretünk kimerült Schneiderlinnel és Memphis-el ezen a téren.

  • halamita

   Azért reménykedni szabad. Nem hörög a paraszt…

  • Moyes Story

   és ilyenkor mindig jön egy ilyen 😀

   https://twitter.com/Sport_Witness/status/638462497901686784

   • Nazara

    Egyemmeg, a két tweet közben eltelt időben befutott ajánlatunkra rá is bólintott az Atleti vezetősége. :DD

    • Moyes Story

     igazából Woody módszere az, hogy két átigazolás ablak között járja a világot, és az összes fodbalklub, összes játékosáért tesz egy ajánlatot, annyit amennyiért az adott klub elengedné, ezeket az ajánlatokat az átigazolási ablakban a klubok random időpillanatokban elfogadhatják, és ezzel mi időt nyerünk

 • Moyes Story

  https://twitter.com/GuillemBalague/status/638455540268580865

  kellemetlen lehet ilyenkor egy beragadó fénymásoló

 • mddnszksz

  Amugy sir itt mindenki, nemhogy orulnenk hogy Herrerat meg nem adta el Lajos.

  • Moyes Story

   de kis optimista vagy

   • mddnszksz

    Az apro dolgoknak is orulni kell

    • Moyes Story

     amíg lehet

    • Rio

     Lajos golyói nem ismerik ezt az érzést.

  • Porter Ramsey

   mi lenne itt bazmeg, már így is ilyen faszszopók fejét kell nézegetnem

 • Moyes Story

  romerót sokkolta a hír, hogy navas érkezik

  http://i.imgur.com/3K4rJCS.jpg

 • Rio

  Ilyenkor még hajnal 1-2 körül is jöhetnek hírek az éjfélig done dealiokról, nem?

  • Pásztor László

   Jap, Falcao hajnal 3 körül lett bejelentve.

   • EZS

    de most holnap este 6 lesz a vége, szóval este 10-re szerintem meglesz minden.

    • sipi

     hát akkor holnap nem sokat fogok dolgozni.. :v

    • Pásztor László

     valszeg.

    • Freeezer89

     ezt se tudtam :O

    • Rio

     Holnap csak a ligán belüli igazolások miatt izgulhatunk. Vagy nem 😀

     • Pásztor László

      nem, az angolok bárhonnan igazolhatnak.

     • Freeezer89

      ettől kezd görcsbe állni az agyam

     • Pásztor László

      Ahol ma zár az ablak, onnan a csapatok senkit nem vehetnek, de bárkit eladhatnak olyan csapatnak, amelyiknek az országában még nyitva az ablak.

      Példa: Ma a Barca leigazolhatja Herrerat, de holnap már nem. Míg mi holnap letehetjük az 500m fontot az MSN-ért. Got it?

     • Freeezer89

      tenkjú

     • Porter Ramsey

      nekem is tisztáznom kellett ezt ma, de EZS kollega segített, még ha csalódottan is vettem tudomásul, hogy nem volt rím a válaszában

     • Pásztor László

      Hamis proféta xd

     • Freeezer89

      nekem szülinapi köszöntés gyanánt annyit írt, h boldog szülinapot, gondolhatod én mit éreztem

     • Rio

      Boldog szülinapot! Mozaikban volt a zsúrod?

     • Freeezer89

      ecsém, de hülye vagyok baszod 😀 nem a szülinapom volt, hanem sikeres államvizsga :DDD
      namindegy

     • Rio

      hát igen, a sok vasalás… akkor ezt a köszöntést tedd el akkorra, ha aktuális lesz!!44!4

     • Freeezer89

      rendben, nagyon szépen köszönöm, előre is 😀

     • Csordás Adrián

      akkor kihasználom a lehetőséget én is, ha már lehet így előre: boldog Karácsonyt!

     • Freeezer89

      no ez egy kedves dolog tőled

     • Mainpieeater

      Boldog BLdöntőt!

     • Freeezer89

      még nincs éjfél, ha meg magadban beszész, az hülyén jön ki 😀

     • EZS

      😀 reklamáltál is

     • Rio

      Jaa, közben leesett, editáltam a végére.

  • Moyes Story

   degea-nak és navasnak 54 perce maradt

   • RobinGood

    Navasnak miért? Ő Angliába megy, oda meg holnap 6-ig mehet

    • EZS

     de ha de gea nem megy, ő se jön.

     • sipi

      DE gea megy akkor ő is jön

     • Pásztor László

      de nem feltétlenül kell a kettőt egyszerre bejelenteni

     • EZS

      ja, ez is igaz!

     • RobinGood

      Igazából egyiket sem kell bejelenteni, csak a szövetségnek kell a papírokat időben benyújtani. A Skyos nagyon spanyol-szakértő csávó szerint már csak ezen tökörésznek. Persze hülyeség lenne nem bejelenteni ha megvan 🙂

 • Moyes Story
  • Pásztor László

   Linde csaja jobb…

   • Mainpieeater

    Nálam Schneiderliné viszi a prímet 🙁

    • Pásztor László

     De csak mert kemény munkás csaj? Mondjuk egy pool drukkernek ennyi jut xx

    • Porter Ramsey

     Edurne volt nálam az alap, de most már Ivanovics, nagy zsánerem a hölgy

     • Moyes Story

      kár hogy cselzis mi?

     • Porter Ramsey

      múltkor Montero leszopatta, az jó kis interracial cucc volt

     • Mainpieeater

      nekem sosem tetszett Edurne 🙁

     • Mainpieeater

      Sztem mondjuk külsőre a Kaya Hall-Sam Cooke-Georgina Dorsett vonal sem egetrengetően rusnya, de Candy Rae Fleur, Shelby Billingham, Evansné és Colleen Rooney sem olyan csúnyák… Szóval na. Sztárfocistaként gondolom még egyserűbb csajozni. 😀

     • Porter Ramsey

      rá kellett keresnem ki kicsoda, a Blindét adom nagyon, főleg arcra, ellenben Billingham (az kié?) nem túl meggyőző. most úgy csinálok mintha naponta pattintanám le az olyan kalibereket mint ő

     • Mainpieeater

      Billngham tavaly Shawé volt egy pár hónapra úgy tudom. 😀

     • Porter Ramsey

      mindig mondom, hogy minden nap tanul az ember.

  • Rio

   Enném a főztjét.

  • Mainpieeater

   több benne a műanyag mint a szelektív hulladékgyűjtőben az utca végén. Nekem nem kéne. 🙁

  • mucus

   túl masszív, arcra se nőies—> no thy

 • mddnszksz
  • Moyes Story

   valaki csörögjön rá

   • Nazara

    “Nem áll rendelkezésére elegendő összeg….” :((

 • Moyes Story

  másik kedvencem most ez:

  https://twitter.com/AntoGriezmann/status/638433470646198272

  “Tomorrow, it’ll match! Stay tuned”

  match – úgymint match the release clause, kurva jó már jönnek is pletykák a fake accountokról 🙂

 • Nazara
  • Pásztor László

   Ezek csak a kapusok, ugye?

   • stanleykubrick

    Igen, hisz ők mind a lelátón ülnek.

  • EZS

   :DDDDDDDDDDDDD

  • Moyes Story

   fake, már adidas van a lelátón

   • Nazara

    Hú, thanks Sherlock, ez nekem fel se tűnt… :DDDD

 • valencia felesleges bal lába v

  ha rooney megsérül mi lesz? matriallal mivan? wilson hova megy? mi a faszom történik?

 • Van Gaalacticos

  Nyugodság. Giggs első évben szállítja a triplát a következő csapattal:

  Johnstone – Darmian/Smalling/Blackett/Shaw – Schneiderlin/Herrera – Depay/Pereira/Januzaj – Martial
  Subs: McNair, Fosu-Mensah, Valera, Wilson, ?, ?, ?

  (A kérdőkelek behelyettesíthetők az addig elköltendő 2-400m £-al)

  #seethebigpicture #peeupwind 😀

  • Mainpieeater

   VARELA??? 21 éves és 0 felnőtt meccse van. Ne nevettess 😀

   • Pásztor László

    Ha az még fog itt játszani 5 tétmeccset, leszopom Lui-t.

    • Csordás Adrián

     ment a prinscreen

    • Mainpieeater

     Én egynél írok neki egy személyes levelet és küldök képet magamról meg minden Unitedes ismerősömtől és kérek tőle dedikált mezt meg minden 😀

     • Pásztor László

      Elöször egyet akartam írni, aztán rájöttem hogy még bent vagyunk a ligakupában. Féltem.

   • Van Gaalacticos

    Gratulálok, ön nyert: kiszúrta a kakktojást 😀

 • box-to-box defender

  Valaki, akinek van szabad ideje meg türelme az majd csinálhatna egy komment válogatást a deadline lejárta után 🙂 Tudom nem egy hálás feladat.

 • Valentin Károly

  Totális képzavar

 • EZS

  na jó, ez az elbaszott nap méltó arra, hogy kapjatok még egy verset. Remélem nem sértődik meg senki. De szenvedjetek még jobban! 😀

  A carringtoni álom

  Egyik éjjel álmot láttam,

  Vasalástól félájultan.

  Ne csak én szenvedjek tőle,

  Mesélek hát most belőle:

  Nagy buli van Carringtonban,

  Ki arra jár, mind betoppan.

  Ott van ám az egész csapat,

  Sok drukker is arra csapat.

  Mindenki csak tátja száját,

  Képzelj el egy edzőpályát,

  Bárszekrénnyel, minden jóval,

  Helyben készült Stretford bloggal.

  Mainpieeater s KateÜ ropja,

  Schweini a tirolit nyomja.

  Fella is a táncparketten,

  Könyék kacsatáncra rebben.

  Herrera és Mata ordít,

  Fish08 párja fordít.

  Godlikezaza, Valencia

  Együtt gyúrnak, ki a bika?

  Woody, Pszicho összesúgnak,

  Moyes Storyval tanácskoznak.

  Ő közben egy sztrímet linkel,

  Meg is osztja Schneiderlinnel.

  Shaw egy divatversenyt rendel,

  Nem meglepő, végül ő nyer.

  Memphis lett az ezüstérmes,

  Ölelkeznek, milyen édes rémes.

  Carrick a háttérből figyel,

  Strigoval a rendre ügyel.

  Előttük két nagy pohár fröccs,

  Megbeszélik, van Gaal egy pöcs.

  Freeezer kortyolja a lőrét,

  S lopva vizsgálja Young bőrét.

  Nyomát kutatja friss jelnek,

  Guanónak, madártejnek…

  Stanley RVP-t keresi,

  Rájön, már hiába teszi.

  Örömében táncra perdül,

  Wayne szája mosolyra ferdül.

  A színpadon Lajos reppel,

  Pay attention to the manager!

  A csúcspontra sem kell már várni:

  It’s Lui van Gaal’s Red Army!

  Ezraharrari és Smalling

  Minden ütemre rábólint.

  Vasalt a mester rendesen,

  És nem alkoholmentesen.

  Nem állít meg semmilyen busz!

  Harsogja Wilsonnal Angus.

  Robingood és Wolandrule

  Üvölti, hogy HÁROMNULL!

  RafaRoo és Cs. Adrián

  Lindével nyaral Adrián.

  Valdez ment volna velük de,

  Egy ifinek otthon a helye.

  Utolsóként Ketomika

  Érkezett meg a partira.

  Az őr aludt, már elfáradt,

  Maradt a Vendégbejárat.

  Kecsop Beno, Porter Ramsey,

  Pokmalac, Roland és Achi

  Már kiütötték magukat,

  Jones vágott nekik arcokat.

  Nazara volt kissé mohó

  De segít neki a jó Rojo

  Egyre közelebb a fajansz,

  Kellene még egy kis Ballansz.

  EZS kezében egy Whisky,

  Már jönni sem tud, nem hogy menni.

  De meggyőzi a kétkedőket:

  Bárki jön, megb@sszuk őket!

  Ez volt hát a sörgőzálmom,

  Csukott szemmel most is látom,

  Alkoholból már nem kérek

  Többet bizony, amíg élek.

  Na jó mégis, ez hülyeség,

  Vasalásból sosem elég

  Alkesz nem vagyok én kérem,

  De Sir Alex a példaképem!

  • Rio

   Első

  • hatalmas 😀

  • KecsopBeno

   Elsodortam egy konnycseppet a nevem olvasasakor.

  • stanleykubrick

   Kickstarteren gyűjtünk pénzt a versek kiadására, szakadjak meg.

   • Pásztor László

    Őszintén nem hiszem, hogy sokáig kéne gyűjteni, de esetleg lehetne venni egy sportcsatornát, amelyiknek kötelezően kell adnia a MU meccseket, a szünetben meg három random Stretford törzskommentelő elemzi a meccset.

  • Csordás Adrián

   bezdmag 😀

  • Pásztor László

   Tökéletes, bár ráeszméltem nem tettem eleget ahhoz, hogy szerepeljek eme remekműben 🙁

   • sipi

    veled vagyok bro, én is Kimaradtam 🙁

    • EZS

     sajnos nem sikerült mindenkit beleírni 🙁

     • sipi

      semmi gond. majd a második részben, tudjuk 😉

     • EZS

      oksa 😀 Martial meg Navas jó anyag lesz hozzá, remélem még más is jön 😀

     • sipi

      előre látom h le leszünk savazva azért mert sírunk h nem kerültünk be :v

     • Pásztor László

      Olyanok leszünk mint a kirekesztettek 🙁 pedig mi vagyunk az áldozatok xd

     • mddnszksz

      Ha az en nickemre kitalalsz valami rimet rad iratom a Sukosdi TSZ-t 😀

     • EZS

      😀

     • csakaMU

      szomorú 🙁

    • Freeezer89

     nyugi jön majd a Part 2, abban benne lesztek

  • LukSó

   ez érettségi tétel lesz…

  • Freeezer89

   nagyon büszke vagyok rád 😀 ez egy olyan gyöngyszem, amit örökre meg kellene őrizni

  • mddnszksz

   Jovore fogom inditvanyozni, hogy legyen itt az egyetemen egy borkostolassal egybekotott Stretford End vasalt koltok tarsasaga szabadon felveheto kurzus 70 kreditert 😀

  • godlikezaza
  • Achi

   Ismét egy remekmű! És mindezt azzal a csodás avatarral. Én azt mondom, lassan vissza kéne váltani, mert megkattanunk:D

   A blog népe nem búslakodik, kommentel, versel vagy csak ír
   Ha a transfer ablak becsukódik, a profil képem se lesz Çakır.

  • Porter Ramsey

   OMG:DDD
   itt is kiütöttem magam, már EZS is tudja, hogy nem mindig sikerül a mértéktartás:(
   +1000

  • RobinGood

   Nagyon jó 🙂 És köszi, hogy benne vagyok 🙂

  • Mainpieeater

   Ez valami gyönyörű lett. Megkönnyeztem. :’) Köszönöm az említést! De, remélem Kate_Ü Nem olvassa, mert részegen megígértem neki, hogy eljárok vele tánctanfolyamra és a végén még eszébe jut 😀

   • Pásztor László

    Na ezért nem szabad az asszonyt a kedvenc blogodra rászoktatni xd

    • Mainpieeater

     Bocsi, de a fonat a kedvencem, ez csak a második 🙁 Ide nyugodtan járhat 😀

     • Pásztor László

      már értem a profilképedet.

    • Freeezer89

     A Klubja első szabálya: senkinek egy szót se a klubról.A Klub kettes számú szabálya: senkinek egy kurva szót se erről a klubról.

  • ezraharrari

   ebből egy kötetet, pls!

  • Moyes Story

   EZS-t blogszerzőnek!

   oh wait

  • Mainpieeater


   EZS verseitől elöl dudorodik a naci,
   Kimaradt, ezért hisztizik sipi és Pásztor Laci.
   A transzferidőszak eléggé kemény dió,
   ezt szajkózza Gary, Kingeric és Rio.

   Kéne ide még két vagy három jó csávesz,
   Gondoldta magában M D D N SZ K SZ.
   “Nem értem mi folyik itt” reelbeba így szólt,
   “Ne gondolkozz, hanem ígyál!” válaszolt Paul Scholes.

   Ez a nyár vége sem lett izgalom mentes,
   Továbbra is a főköcsög a buzi Jorge mendes.
   Éjfél után gyakran jól esik a bacardi breezer,
   Főleg, hogy addigra újra kösztünk lesz freeezer.

   Tudom, hogy a plagizáció még mindig nagyon homi,
   De talán megbocsát még nekem kovacstomi.
   Chicha megy, s egykét könnycsep itt elered,
   Megjósolta előre az örök pesszimista Everred.

   Szerencsére a WBA mindenkit elvisz,
   Talán így aktívabb lesz újra Harmannsmith.
   “Elgondolkodozm, hogy Bale kéne, néha”,
   Fortyog magában egy sör után Csumipátz Béla

   Kuba egyedül szomorúan a sarokban kuksol,
   Nem beszél vele se MikeSchmalling se Luksó.
   Kéne már neki egy komolószörpös üccsi,
   Illusztrálhatná a verseskötet mondjuk Szücsi

   Tetszik az ötlet, hogy indítsunk kickstartert,
   De addig Woody még összehoz 2 bartert.
   Utálom Shelveyt, a legellenszenvesebb hattyú,
   Nem lesz soká már a profilképem a fattyú

   • sipi

    imádlak!!!! <3 :v
    EZS who?

   • EZS

    megvan az a bizonyos rím! 😀 Tied a TSZ! 😀

    • Mainpieeater

     természetesen ez a kis szar fel sem ér a te művedhez, jár a stretford endes kossuth díj (legyen mondjuk A Liverpool összes Premier League trófeaátadóünnepsége videón, a neve pedig Obertan-díj), a legjobb alkotás messze eddig szerintem a blogon. :3

   • ketomika22

    kibaszott jó!

  • ketomika22

   ez űberelhetetlen! eskü be kéne vinnem a suliba! 😀

 • mddnszksz

  Az ember elmegy SZINre kicsit vasalgatni meg vasarnap megnezi kedvenc mennyei megyei csapatat aztan hetfon erre jozanodik ki? Mi folyik itt a Sztretfordon?

  • Pásztor László

   Brace yourself! Deadline Day Is Coming!!!

   • Freeezer89

    ez volt a contest? én meg asszitem, h így tiltakoztok a vasárnapi foshalmaz ellen 😀

    • mddnszksz

     Ja igen azt nem is emlitettem. Hal Istennek nem lattam a meccset. Lehet a laptopba uj vinyo melle uj kijelzot is vehettem volna.

     • Freeezer89

      én szépen belealudtam, és hál istennek, azóta sincs lelkiismeret furdalásom

 • ezraharrari

  egy kis feszültségoldó:

  • the madness continues

  • stanleykubrick

   Ennek esküszöm elmentek otthonról. Megérezte a kispad szagot?

   • énnemtom, ez hót hülye

   • box-to-box defender

    most ment át neki a filozofi 😀 eddig loading volt 😀

    • Freeezer89

     :DDDD

    • Pásztor László

     Explorer te vagy az??

  • Csumpitáz Béla

   direkt savazza Lajost

  • Mainpieeater

   Az lenne az igzán nagy csavar Lajostól, ha nem adná el Valdest, meg De Geat sem és megtenné előbbit első számú kapusnak, tuja 2, johnstone 3 és Dávid még a tarcsiban sem védhetne. Fúúú felírnám a homlokomra hogy mocskospúl és elmennék fonatos meccsnézésre az Evertonnak drukkolni ha ez megtörténne.: D

   • Freeezer89

    le lett mentvem, csak szólok

    • MikeSCHmalling

     ahogy megláttad hogy “mocskospúl” felment a pumpa, mi?

     • Freeezer89

      ááá nem, hanem bizonyítékként

    • Mainpieeater

     te irreleváns vagy, éjfél azt ígérted nem kommentelsz, szóval ez meg sem történik éppen. Hahahaha

     • Freeezer89

      fellebezek a mágia-ügyi bíróságon

  • Moyes Story

   volt hír, hogy puhl analógiával élve elteszik a csatabárdot

   • EZS

    elfújják a békepipát?

    • Freeezer89

     ez túl magas labda, elegánsan kihagyom 😀

    • Moyes Story

     meg kell tanulni állapotot hagyni

 • sipi

  mi a fasz folyik itt de most komolyan.. nem (csak) a blogra gondolok hanem a kikúrt csapatra.. holnap reggelre lesz még olyan játékos a keretben aki legalább egy meccset már játszott nálunk??
  lehet h így (nem) kell csapatot építeni, de nem hiszem h egy olyan edző lenne erre alkalmas aki másfél szezon múlva már dobbant is innen..
  pedig milyen szépen indult a július.. #LvGOut #WoodyOut

  • lajosék ránéztek a kommentmezőre, látták, hogy mindenki elment és újak jöttek. ennek megfelelően alakítják a csapatot is

  • box-to-box defender

   Lehet, hogy van Gaal rájött, hogy már csak ez az éve van a csapatépítésre és jövőre mindent megnyer 😀

   • sipi

    biztos erről van szó :v

  • Mainpieeater

   Most komolyan nem értem ezt az egészet. Kidobjuk a ballansztot amit tavaly előtt nyáron kellett volna és valószínűleg hozunk is még 1-2 játékost (illetve remélhetőleg a fiatalok is szerephez jutnak), azért mert nem igazoltunk 18 új embert egy szezon alatt max 6-7-et miért kell letargiába esni ennyire és woodyoutozni? Ennek már rég meg kellett volna történnie, de jobb később mint soha. Olyan játékosok mentek el (2! db) akik nem kaptak volna sok lehetőséget amúgy sem, illetve a “ki menjen kölcsönbe” verseny győztese Adnan végre kap egy kis változást hogy összeszedje magát egy top csapatban egy top bajnokságban, ahol vsz több szerephez fog jutni. Mi a probléma? Hogy Martial 36 millió font? És? Nem az volt eddig a baj h van kb 330 milliónk elkölteni és nem költünk? Ez egy öreg féle totál WTF igazolás mint Berba is volt vagy tavaly Falcao… néha bejön az ilyen néha nem, de miért kell előre harakirizni rajta?

   • sipi

    de ezt miért nem lehetett elrendezni szépen, nyugodtan, július végén, augusztus elején. a francia kis csávót is miért nem lehetett előbb idehozni? dávidot miért nem lehetett előbb visszaküldeni a kurva anyjába a barátnőjével együtt? nekem az a bajom h nagyon nagy kapkodás megy és abból nem szokott túl sok jó kisülni. Januzaj nem hiszem h több lehetőséget fog kapni mint itt.. gondolom így Wilson, Pereira és Lingard sem fog sokat szerepelni

    • Mainpieeater

     Csak a média szerint van kapkodás, honnan tudod, hogy ezek az üzletek nem alakulgatnak már 2-3 hónapja? Pl lehet, hogy Martial az alkudozás eleje 110 millió volt és az ment le 36-ra. Azért mert a média minden utolsó héten kötött üzletre rámondja h “panicbuy” attól még nem feltétlenül van igazuk (rooney, özil pl). Szerintem David saga érdekes, nem tudjuk mit akar ő, mit ajnálott a madrid, mit akart a board… amíg nem látom Madrid mezzel a kézben addig biztos vagyok benne, hogy fog még védeni nálunk és abban is, hogyha elmegy nagyon meg fogja bánni. Hát Tuchelnek kellett valaki aki a támadó4-es bármelyik pontjára be tud szállni, mert a reus-kagsi-miki-agyabugyáló négyesnek kb 0 backupja van (Castro inkább szélsővédő mint szélső, Kampl nem szint, Ramos… oké. Ramos 1 db, de ennyi), illetve ott januzaj kreativitása sok hasznot hozhat, szerintem nagyon jó döntés volt Dortmundba küldeni. Kimondva kimondatlanul a Dortmundi rendszert próbáljuk játszani keresztezve a Bayern labdatartásával. Nem rossz dolog, ha ezt Jancsi élőben is megtanulja. Sokat érhet, ha megtanul rendesen kontrapresszingelni. Utóbbiban nem vagyok biztos. Ha meglesz a mag, meglesz a rendszer amire lehet építeni, el lehet kezdeni a kirakózást a fiatalokkal, Lajos ezt csinálta anno a Bayernnél is (illetve a net szerint a barcánál habár arra fiatal korom okán nem nagyon emlékszem 🙁 )

 • fella

  Eltűnök par órára, es eladjuk a fel csapatot. Nem baj, Romero stabil.

  • Mainpieeater

   végülis kevés instabil tuját láttam, habár egybe pár éve belecsapott a villám és azóta elég furán állt amíg ki nem ástam 🙁 hmm

 • Freeezer89

  asszem én éjfélig már más oldalra nem látogatok el 😀

  • Freeezer89

   és úristen, kommentelni se fogok :DDDD

   • box-to-box defender

    én se 😀

    • box-to-box defender

     csak még ez

     • box-to-box defender

      meg ez 😀

     • Pásztor László

      és ez?

     • Freeezer89

      olyan könnyedén ütitek le a magas labdákat, mint Djoko

   • Mainpieeater

    Na akkor én most jól kibaszok veled hahahaha
    Amennyiben nem válaszolsz erre a kommentre akkor liverpoolszurkoló vagy!!

    • Pásztor László

     ez de geciiii xxddd

    • MikeSCHmalling

     már 5perc eltelt…akkor ez hivatalos?

     • Freeezer89

      pitsába..
      -Houston, lebuktam! mentsetek ki 😀

     • MikeSCHmalling

      akarod mondani:
      “-Anfield lebuktam!”
      😀

     • Freeezer89

      Fonat, Fonat? veszitek az adást?

    • Freeezer89

     jaaaj, de kedves vagy 😀

     • Mainpieeater

      Megszegted az írott ígéreted. Ez buzis. Hivatalosan is #(bacardi) Breeezer89 vagy!

     • Freeezer89

      kész, végem 😀 most már áruljátok el, hogy honnan jöt ez a Brézer? 😀

    • EZS

     erre úgy kell válaszolni, hogy “You’ll never walk alone” (szigorúan idézet :D). Akkor mi van? 😀

 • EZS

  Kezdem úgy érezni, hogy az a sok hülye játékos csak összezavarja a filozofit.

 • reelbeba

  Gondolkodtam rajta, hogy miért érzem magam szarul. Borsó távozása amúgy is alig lépte át a kommentelök ingerküszöbét, de az egyik reakció az volt, ha ennyit tud akkor _takarodjon_. Nem szivesen nézek szembe azzal, hogy ilyen könnyen eldobható/lecserélhetö lett minden és mindenki ilyen kurva gyorsan. Ha viccelödök is, nekem ez az egész valahogy idegen. Öregszem, és már be is vagyok baszva, de most igy érzek, na.

  • Kuba

   Sajnálatos, mert amúgy rettentően szimpatikus játékos volt… Ettől függetlenül nem bíznám rá a csapat góltermését

   then again Wazzára sem jelenlegi állás szerint.

   • reelbeba

    Gondolod ha Wazzának lesz még öt ilyen szar meccse még itt lesz februárban?

    • Kuba

     igen, 100%, lesz neki több is, de remélem jó meccsei is.

    • Pásztor László

     Az átlag játékosok egy évet kapnak, a CSK másfelet. A legjobbak két éver kapnak, szal a februári kezdőben már most aláírom a Valencia-Young szélpáros xd

   • stanleykubrick

    A nagy baj valóban a pótlás hiánya és azért elpasszolni RvP, Falcao, Chicha hármast úgy, hogy még Wilson kölcsönadásának réme is fenyeget…De ha maradna se mondanám, hogy sokat oszt, szoroz, maximum évi 6-8 meccsen be lehet kezdetni, de ennyi. Ehelyett jön a panic buy…

    • Kuba

     Igen, nem is azzal van a legnagyobb bajom hogy kidobáljuk a ‘szemetet’ (ejj ejj azért nem mondanám ezt chicára pl.) hanem a pótlással.
     Most akkor jön a drága francianéger gyerek, oké, ott sem az a baj hogy drága, meg hogy utolsó pillanatban (számomra), hanem hogy az szerintem kerek perec lófasz.
     Én is azok közé tartoztam akik elküldték volna RvP-t, csak akkor még nem tudtam hogy majd 0db értékelhető csatárral állunk Augusztus 31. én. Ennyi erővel maradhatott volna is.

     • stanleykubrick

      Csatárkérdésben az volt a baj, hogy nem akartunk adni 40-50 millát játékosokért, ha nem tévedek. Volt szó Benzema, Kane, Lacazette, Müller nevekről, erre kiadunk ugyanennyit egy fiatal ismeretlen srácért…Há’ ne már….

     • Freeezer89

      az kurva elképzelhetetlen, ők tényleg tudják kivel van dolgunk? nem rosszbó’

     • Mainpieeater

      de nem pont ez volt eddig a United way? meg a break expectations? Tudom soknak hangzik az összeg pl Arsenalmércével, de nekünk nem az. Egy Torquay United a 7 milliós Hernandez transzferen is szívná a fogát… Ismeretlenebb játékos baszottnagy potenciállal. Van Gaal 1 éve figyeli, meaning: filozofikompatibilis, (nemtudom ki mondta h ha valaki leírja megpofoz de állok elébe) és potenciális klasszis. Nem, arra tényleg nem elég, hogy egyből megoldja a csatárgondokat, de arra jó, hogy 5 év múlva ne legyen semmi ilyen, arra meg, hogy mi lesz ebből a szünet után 100% biztos vagyok, hogy ott lapul a fekete noteszban a terv. Mindig van egy váratlan húzása Lajosnak (pl Müller a Bayernnél)

  • box-to-box defender

   Hallottad, csak annyi történt hogy Ed és Louie kidobálta a szemetet. (Azokat akik eddig annyi örömet okoztak nekünk. Konkrétan Chicha bajnokságot is hozott nekünk.)

   • mindenki ekkora nagy kedvenc lesz mikor kirakjuk a szűrét, de mikor a ziccereket hagyják ki vagy szarul játszanak, mindenkinek a kurva anyját. nálam csicsó azóta nem akkora kedvenc, mióta a világlegnagyobbklubja real madrid padjára cserélte a miénket

    • box-to-box defender

     Jó, de van olyan játékos egy fan blogon, akit nem szidnak? Még Giggs-et is szidtuk az utolsó 2 szezonjában.

     • énnem

     • reelbeba

      De gerit igen

     • reelbeba

      Mondjuk ha a Spurs elleni hazain is visszafogtad magad, ahol 45 percet sétálgatott Ryan, akkor tisztelet-becsület.

     • scholesnál is mondtam, ha tolószékben gurulna ki és meccsenként két öngólt lőne, akkor se anyáznám

    • mucus

     ezt a világlegnagyobbklubja faszságot a szájukba rágják, csak úgy mint azt a gusztustalan hala madridot is. De Gea-val is elfogják mondatni, ah Tonival is elmondatták.

     • sőt, pisztolyt is tartanak a fejükhöz

     • mucus

      biztos véletlenül mondja az összes ugyanazt aki odaigazol

     • amúgy nem is akarnak odaigazolni, azt is kényszer hatása alatt teszik

  • Freeezer89

   midlife crisis?

   • Pásztor László

    Lehet Woodynak kapuzárási pánikja van, és még most (meg) ki akar baszni mindenkivel??

   • reelbeba

    Azon már túlvagyok

    • reelbeba

     Két emeletes féldecivel

     • Freeezer89

      😀

  • Achi

   Így van. Szomorú világ ez, ahol minden és mindenki lecserélhető. Ez nem csak a fociban van így.

  • Mainpieeater

   Az a komment nekem is fájt, nem azért mert nem igaz, hanem mert sokkal többet tett ő értünk, hogy így váljunk el tőle. Nem a mocskos Arsenal vagyunk aki mindenkire köpköd aki valaha eligazolt tőlünk! Nem volt elég jó igen, belátom, mennie kellett persze, de azért ez a hozzáállás elszomorít, nekem nagy kedvencem volt a kis Borsó 🙁 Hiányozni fognak az ilyen csupaszív játékosok (mint ő és Rafael) a keretből, főleg, ha ilyen divatköcsögök (Depay,Shaw) váltják őket…

  • stanleykubrick

   Annyian léptek le az elmúlt 1-2 évben, hogy nem győztük őket búcsúztatni. Giggs, Fletcher, Evra, Rio, Evans, Vidic, Nani, Hernandez, Rafael…Akik azért számítottak valakinek…Új csapatot kell építeni, csak én most már majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy nem van Gaal erre a megfelelő személy.

   • reelbeba

    Legalábbis az öreg nem úgy épített csapatot, hogy tucatjával baszkodta ki a játékosokat nyáron

    • Freeezer89

     ebben is egyedülálló volt

     • reelbeba

      Tudom béna szentimentális fasság

    • Porter Ramsey

     kár, hogy nem emlékszem, amikor 95-ben kibaszta a sok játékost, hogy beépítse a 92-es osztályt. manapság egyébként kurvára nem lehetne ilyet csinálni. 1, nem lesz még egy korosztály 2, túl nagy pénzügyi pressure 3, az előzőből eredeztetve gecinagy verseny van a PL-ben

   • Porter Ramsey

    nem tudom, hogy pár nap múlva ezt másképp fogod-e látni, de én ellenkezőleg. a Bayernben és a Barcában is sikercsapatok alapkövét rakta le, majdnem biztos vagyok, hogy nálunk is ez lesz a helyzet. holnapra nyilván tisztul a kép, de idáig RVP és Januzaj távozása nekem csak miafasz kategória.
    aztán, hogy tudunk-e trófeákat nyerni vele az más kérdés.

    • stanleykubrick

     Itt tényleg nem arról van szó, hogy nem illett menni pár játékosnak, csak eléggé megfogyott a keret és nem érzi senki, hogy ezek a játékosok pótolva lettek volna. Linde is lelép, úgyhogy tudjuk megy David is, meg Valdesnek sincs sok lövése itt, Romerot hagyjuk, Johnstone meg egy ifi. Szóval imádkozzunk, hogy jöjjön Navas.
     Chichanal is ugyanez, nem volt okunk sírni RvP meg Falcao után, de Javier éppen jó lett volna, aki bírja a padozást és jó évi 8-10 gólra.
     Én Nani esetében is ezt mondtam, nem a világ közepe, de Young és Valencia szintet ő is tud hozni és most mikor szélső hiány van, mert hát Mariskát el kellett tolni, akkor éppenséggel ő is jól jönne.
     Azt kell, hogy mondjam nálam ennek a három játékosnak a távozása kicsit érthetetlen, a többiekkel rendben vagyunk. RvP, Falcao, Di María, Evans, Rafael, meg szerintem a kölcsönökkel sincs gond, talán Blackett maradhatott volna, mert balbukóban is szerintem lesznek még gondjaink, főleg, hogy pl. Jonny ment.

     • Porter Ramsey

      nem illendőségre mondtam, de szerintem ezt beszéljük meg holnap kora este. akkor lesz tiszta teljesen, hogy Lajos most kikkel fog nekivágni a szezonnak.
      viszont akárhogy is nézzük RVP>Chica, a hollandot marasztaltam volna, Nani meg több játéklehetőség után ácsingózott és annyi aggyal amúgy sem jött volna jól ki Lajossal, akármennyire is szerette a klubot. Navas-Johnstonenal én meg simán nekifutnék a szezonnak (inkább persze Llorisszal, de az most nem pálya), amikor láttam, korrekten játszott. tartom, hogy jófele építkezünk, de ha a keret most még vékonynak is tűnik, várjunk holnapig. ja, és én nem konkrétan szélsőket hiányolok, hanem sebességet és kreativitást

     • stanleykubrick

      Ahhoz meg szerintem rendszert köll váltani. Mert van itt sebesség, meg kreativitás is, de ezzel a játékstílussal az nem fog menni.
      Nekem leginkább még mindig ez a legnagyobb fenntartásom.

     • Mainpieeater

      Amint kicsit tisztul a kép szerintem meglesz az is. Az elejére kell a túlbiztosítás, Lajos mondta h fontos, hogy ne ragadjuk be a startnál. Attól nem félek, hogy ő ne merne váltani ha valami nem működik (tavaly is 5 rendszert próbálgattunk). Kivételesen azt mondom, hogy idő kell ennek az egésznek és egy esély, hogy csapattá formálódjon. Ha a kövi ősz is ilyen mocsok lesz mint ami az idei eddig, akkor azt mondom bye-bye Lajos és jöhet Klopp, vagy Simeone vagy Giggs vagy leszarom ki (-PintérAttila), de addig én még bízom abban, hogy ez az egoista fasz tudja mit csinál.

     • Porter Ramsey

      sebesség csak full backektől és Depaytól van. Mata-Herrera tudná vinni a kreatív egységet, de ahhoz lyukra futó, gyors játékosok kellenének, Lajosnál meg nincsenek is nagyon beindulások és risky passzok, mert fő a labdatartás.
      amúgy a tavalyi 4-3-3-at miért kellett elvetni…gyakorlatilag embereket igazoltunk a rendszerbe, simán működőképes lenne. if it ain’t broken, dont fix it?! laja nem hallotta ezt a mondást úgy néz ki

 • Kriss

  ja hogy akkor ez direkt így volt eltervezve

 • Nazara
  • stanleykubrick

   WTF?

  • Mainpieeater

   ez tuti kamu. Nem lenne db-ra sem elég védőnk.

  • ez azér felvetné a klinikai elmebaj lehetőségét

  • Porter Ramsey

   MIVA’?

  • lasi

   Pedig Rojo-t Laller kérte, hogy igazoljuk le vagy tévedek?!

  • LukSó

   ja, nyilván – ez hápog

  • Kuba

   Aki nem tud időben megjelenni a túrára, annak semmi keresnivalója a keretben, amúgyis van egy csomó CBnk, Rojo sose volt elég jó ide amúgyse, menjen csak. (amúgy remélem kamu, mert WTF már)

  • EZS

   mifasz?

  • MikeSCHmalling

   na elmegy mindenki már a bús p@csába…

  • Rio

   Most nyer értelmet a számfetisizmusom: Lajos kibasz 1-11-ig mindenkit. Felkészül: Jones.

  • Nazara
  • Achi

   Szerintem adjuk oda Smallingot a WBA-nak ingyen. Grátiszba Evenshez. Minek ő nekünk? Januárban meg mondjuk passzoljuk le Schneiderlint a poolnak 5 millóért, just for fun.

   • Pásztor László

    Rooney amúgy is akkora formában van, dolgozik Ő mindenki helyett, akkora energiája van.

    • Achi

     Én most őt a kapuban kezdetném, aztán a végén felmegy támadni is.

    • MikeSCHmalling

     erről eszembe jut az az öreg vicc hogy:

     Az angol és a magyar válogatott barátságos mérkőzésre készül.
     Az angolok úgy gondolják hogy Rooney egymaga megveri a magyarokat, ezért a többiek beülnek a kocsmába.
     Csak félfüllel hallgatják a meccset:
     1. A 7. percben Rooney megszerzi a vezetést
     2. A 87. percben viszont kiegyenlítenek a magyarok Gera góljával.
     Az angol csapat tagjai gyorsan visszasietnek a stadionba de addigra a magyarok újabb gólt rúgtak a 93.percben és nyertek.
     Rooney lihegve ül az öltözőbe és mondja a többieknek
     -Rám ne nézettek, engem a 17.percben kiállítottak…

     • ketomika22

      ez Torghellével az igazi!

 • Van Gaal: “I’m very ill, I’ll have to spend a few days in bed with no contact, tell the squad”.

  Woodward: “What was that? Sell the squad”.

 • Freeezer89

  asszem nem ma kellett volna elnyomnom azt a jointot 😀

  • Mainpieeater

   úgyérted Jonjot?

   • Freeezer89

    őt is leigazoltuk?

  • ezraharrari
   • Freeezer89

    no jó rohagyááá meg :DDD tiszta sör lett a képernyő

 • csakaMU
  • Pásztor László

   mondjuk ezzel nincs egyedül xd

  • Mainpieeater

   woody? Miért 🙁 ennyire utálod a messiásunkat?

 • box-to-box defender

  Holnap nem leszek net közelben nap közben, lehet hogy bekerülök az intenzívre éjszakára ha meglátom a kommenteket 😀

 • box-to-box defender
  • reelbeba

   Csomagba’ kellett volna árulni Januzajjal, de má késö

 • stanleykubrick
 • David_MOTM

  Ha már mindenki a képekkel jön (kép)

  • Moyes Story

   nem illik a filozofiba a profilképed

  • csakaMU

   legalább nem vagyunk so arsenal

   • Moyes Story

    tehát nem veszünk francia néger csatárokat, és nem adjuk el a tavalyi év legjobbját az utolsó napon

    • csakaMU

     basszameg

    • reelbeba

     Young is lelépett?!

     • LukSó

      lel

 • EZS

  nem szoktam ilyet, de én megmondtam… 😀 (kép)

  • ezraharrari

   EZsO TV

  • csakaMU

   én nem. én azt hittem marad. üsse kavics. ezek a játékosok márpedig BE.FOGNAK.VÁLNI.

   • David_MOTM

    úgy érted tuti?

  • Porter Ramsey

   nincs is jobb egy jó megmondtam kommentnél, nekem is azok a kedvenceim:D

   • Achi

    Ahogy John McClane is szokta mondani: “Utálom, amikor igazam van.”

 • box-to-box defender

  KÉP: Rájöttem! Woodynak int, hogy ne hagyja a Swanseanél senyvedni 🙂

  • Moyes Story

   psg-mu 🙂 és moura is majdnem idejött

  • csakaMU

   áldozunk a fiatalokra. respect

  • stanleykubrick

   Hogy a faszba lehet ennyit fizetni érte, de komolyan?

   • csakaMU

    ha tippelnem kéne átutalással. ez azért rohadt sok készpénz lenne, a csekk meg már nem menő

    • zozi007

     Aktatáska se menő?

     edit. Jobban el Kellett volna olvasnom.. 🙂

    • Krunyec

     Nokiás dobozok?

    • Freeezer89
     • Pásztor László

      legjobb xddd

     • Freeezer89

      ugye-ugye 😀

     • csakaMU

      ez a film. pfejjj

     • Freeezer89

      nem vagy nagy Di Caprio-fan?

     • Mainpieeater

      egyre jobban bírom, mondjuk a viharsziget-kapjelhatudsz-eredet hármast nem tudja vsz soha überelni. Vicces lenne, ha valami szír filmért végre megkapná a Williant, vagy Hazardot vagy kit.

     • Porter Ramsey

      TÉGLA! TÉGLA!!!!

     • Mainpieeater

      jogos jár a +1 😀 Mondjuk a Gatsby,Django, Gangs of New York hármas is nagy kedvencek nálam és az aviátort is bírtam 😀

     • Porter Ramsey

      ja django is, de a Gatsby nekem giccsparádé volt, a GoNY meg a következő film, amit meg fogok nézni, ha lesz egy kis időm (D-napon nehéz lenne fókuszálni)

     • Mainpieeater

      nekem a Gatsby pont azért tetszett, mert egy giccsparádé akart lenni 😀

     • Rio

      Enyhén túlértékelt az eredeti csíkszem trilógia fényében.

     • Porter Ramsey

      tudom, hogy remake, de nem ismerem az ereditéjét. Jack Nicholson alakítását nem tudom feledni, imádtam amikor egy patkányt utánozott a filmbe.

     • Rio

      Pont Nicholson ripacskodása trollkodta szét számomra, az eredetiben annyira jól ki volt egyenlítve a kapitány meg a maffiózó karaktere.

     • Freeezer89

      azt olvastam, hogy a scarface-t újra forgatják vele

     • csakaMU

      csak ez a film borított ki. tégla, shutter island, véres gyémánt, django, eredet teljesen rendben vannak

   • Van Gaalacticos

    Ha hoz annyit mint Roo (értsd: 4-6 jó évet), jelenlegi értéken aprópénz volt.

   • nemtom, de az 5ből 3 mi vagyunk, ez büszkeséggel tölt el. imádjuk a szerencsejátékot

  • B1

   Ezek közül Rooney-t, Marq-t, Shaw-t ismerjük.
   De Lucas Moura, ő ki, vitte valamire, stb? Illetve mikor került Moura 31,8 M-ba?

   • amikor megvette a psg. ott tolja most is, világklasszis még nem lett belőle, de kurvajó játékos

   • Mainpieeater

    ismertebb nevén Lucas, PSG-ben van 23 éves 3 éve vitte a PSG (pont a szülinapja előtt augusztusban). Brazil válogatott kerettag, francia bajnok… ennyi elég?

    • B1

     VB-n tolta? Nem emlékszem rá.

     • Mainpieeater

      fúú ha jól emlékszem nem, mert volt valami minor sérülése szezon végén nem volt 100%-os és Bernardot vitte ki helyette Scolari, aztán lehet kint volt csak nem játszott :/

     • B1

      Abszolút nincs meg. Annyira, hogy fantasy BL-ben sem rémlik, hogy nagyon gyűjtené a pontokat. Points > filozofi.

  • Achi

   Azért ez már vetekszik a Bebe üzlettel.

 • Moyes Story

  idén nyáron az összes topligából igazoltunk egy játékost

  • stanleykubrick

   Meg az osszes topliganak adtunk el.

   • Pásztor László

    Gondolkozom, de kit adtunk el az olaszoknak? Vagy ők már nem topliga?

    • KingEric

     ez kérdés? 😀

    • stanleykubrick

     csak a hasamra ütöttem, de ki mondta, hogy még nem adhatunk? 😀

 • Moyes Story
  • EZS

   Lord Bendtner is mozdítható, már mondtam.

 • ezraharrari
  • godlikezaza

   ez is vót már

   tavaly

   • Porter Ramsey

    te utálod a pinát?

    • EZS

     tényleg, már meg akartam kérdezni 😀

     • Mainpieeater

      kérdeztem de azt mondta h nem, a Punczi focistákat utálja 🙁

     • Mainpieeater

      kéép:

     • godlikezaza

      megy ez 🙂

    • Csordás Adrián

     lehet csak a pinafotelt 😀

   • ezraharrari

    az a szép ebben, hogy minden éven van. kétszer is. ennyivel már veri is a karácsonyt.

 • reelbeba

  Egyébként nem az öreg mondta, hogy komoly csapatok nem kötnek már üzleteket a d-dayen?

  • Nazara

   Rúni, Berba? :DDD

   • reelbeba

    Nem tudom, valami ilyesmi rémlik. Rosszul?

    • Nazara

     Nekem is rémlik, csak kapásból beugrott az öregtől két ekkor tető alá hozott deal 😀

  • Porter Ramsey

   meg azt is hogy your job now… is to stand by your new manager

  • Van Gaalacticos

   Woody csak trollkodik. A komoly üzleteket megkötötte a túra előtt 🙂

  • neville is szólt egy hasonlót. ő aszondta jól meg lehet látni mely klubok vannak szarul vezetve

   • Pásztor László

    Majd ha a Salford PL-be jut, gyakorolhat 😉

    • Porter Ramsey

     kár, hogy Gary a válogatott irányába elkötelezett, Giggs majdani staffjában elférhetne

     • wolandrule

      Vagy Giggs férne el Gary staffjában inkább, én örülnék neki.

     • Pásztor László

      Gary elöbb lesz sikeres menedzser. Giggsyinek ha lenne esze már rég lelépett volna valami alsóbb ligás csapatba edzösködni.

     • csakaMU

      minek? lehet hogy lajos sokszor egy fasz, de azért az alapokat elég jól el lehet tőle sajátítani. man-managementet tanult az Öregtől, most már csak az a kérdés megvan e a karizmája ahhoz, hogy jó edző legyen (azaz nem ragadt rá semmi moyesról)

     • Pásztor László

      Szegény ember, Lui után kap egy csapatot, akik kb. csak a pénzt, Mendest és a spanyol buzigigászokat fogják csodálni, nem valakit aki 40 évesen is klasszis volt. Ide akkor kéne neki jönnie, amikor már az a korosztály is felnéz rá, amelyik soha nem látta játszani.

     • Krunyec

      U mean people managment. 🙂

     • csakaMU

      ö nem

 • Roland

  :DDDDDDD

  • Krunyec

   Megjött Samir.

 • Nazara
  • Csordás Adrián

   az ilyeneken jókat szoktam röhögni, csak az a gáz benne hogy olyan játékosokkal viccelődnek általában akikért valójában nem is érdeklődtünk, csak a szennylapok irkáltak össze rúluk minden szart

   • LukSó

    ja, de ezt az oldalt kb. indiaiak csinálják, ott lehet h ramosról álmodnak

   • Nazara

    Jogos, bár az egyszerű fodballfanatikus (99%-a az embereknek), aki nem a Stretfordon tájékozódik, az a TheSun, NSO, DailyFail-féle magazinok által bedobott neveken csámcsog.

 • mrmojo

  ez a woody olyan mint én vizsga előtti utolsó napon

  • LukSó

   az avatarod alapján nem sok vizsgád volt…

   • mrmojo

    akarod mondani az avataromnak nem volt sok

    • LukSó

     ja hogy ez nem te vagy? trololo

     • ezraharrari

      dehogyis ő az, most nézem csak, hogy így ellopták az érettségi taplóképem

    • Rio

     Figy, ha adsz öt upvote-ot, visszacsorgatok hármat, de szigorúan fű alatt.

     • EZS

      Családi összefogásból összejön 10 upvote is.

     • Porter Ramsey

      a stretford end reformjai működnek!

     • mrmojo

      NER

     • Freeezer89

      fűről volt szó, és én nem voltam itt? 😀

  • Porter Ramsey

   szerintem Woody inkább olyan mint én kiskoromba december 23-án

 • RobinGood

  Amúgy meg tessék visszarakni az eddigi profilképeket, mert mindig azt hiszem, hogy egy csomó hülye megszállta a blogot, aztán elolvasom a kommenteket és rájövök, hogy… tényleg 😀

  • Rio

   Te jössz 🙂

  • RobinGood

   Másik lehetőség, hogy LvG olvassa a blogot és itt is nagytakarításba kezdett 🙂

  • Csordás Adrián

   a következő wtf alkalommal összefoghatnánk úgy hogy mindenki ugyanarra cseréli ki 🙂

   • RobinGood

    ez tényleg jó 🙂

   • Moyes Story

    és a nicknév is ugyanaz

   • box-to-box defender

    el kéne árasztani a fonatot Gerrardos avatarokkal 😀

   • Freeezer89

    én eddig csak sejtettem, h ez vlmi össznépi lázados volt

 • cselszkinek 30 játékosa van kölcsönben. csak hogy kontextusba helyezzük a mi nagy elvándorlásunkat

  • United82

   Amúgy ma Woody elintézi a külföldi dealeket…MArtial,Navas…….Dávid,Csicsa,Januzaj….ok Lindegaard kakukkotjás..
   Holnap meg intézi Wilson loant–esetleg Lingard loant vagy eladást championshipbe…meg Berahino és Mané leiigazolását 😀

   • nem kizárt

   • Rio

    Azért megnézném Woody repülési naplóját és telefonszámláját.

    • Krunyec

     Viberezik. Költségcsökkentés része.

     • ketomika22

      miatta vezetik be a zinternet adót Magyarországon

    • EZS

     na ezért mentek kevesebben Bruges-be.

 • Krunyec

  Az gáz ha megkönnyezem Dávidot?

  • wolandrule

   Az.

   • Krunyec

    🙁

   • Krunyec

    Pedig olyan egyszerű srácnak tűnt. Fasznak minden spanyol álma az a buzi reál?

  • krisz_ggmu

   fasz ki van… linde, david, csicsó, nani, rafa…. ha ezek után lajos nem nyer legalább 1 kupát és nem leszünk bajnokok, postázok neki egy faszkorbácsot.

   • Freeezer89

    az enyémet is hozzácsaphatod

 • Rio

  Egészen biztos vagyok benne, hogy lesz egy adidas-igazolásunk. Mondjuk jobbszélre.

  • Porter Ramsey

   beckham?

   • Rio

    Nem túl filozofi-kompatibilis 🙁

  • LukSó

   messi

  • Krunyec

   Az az új avatar! Kurvajó! Karr!! 😀

  • Moyes Story

   swine

   • reelbeba

    Ha jön Bera, akkor azért megenyhülsz? Csak kíváncsiságból kérdem

    • Moyes Story

     akkor megvédem lajost bármiben

     • reelbeba

      :DDD

 • krisz_ggmu

  najó, kis munka, kis vasalás, erre jövök fel és linde, jancsi és borsó mezzel pózol és DDG is megy???? mi a rák van itt?

  • D-DAY

  • RobinGood

   Nem is volt olyan kicsi az a vasalás 🙂

   • krisz_ggmu

    dede, most mértékkel ittam, szólt, hogy elég lesz. amúgy hidd el józanul is sokként ért volna 🙂 na meg ez a martial gyerek ennyiért…

 • ketomika22

  geci, erre vasalni kell. félve fogok feljönni a blogra ha haza értem.. most is 114 olvasatlan kommentem van 😀

  • LukSó

   akkor ivójáték: ahányszor egy mondatban látod a lajos és a fasz szavakat 😀

 • safbérenc

  Úgy is nagy divat mostanában errefelé a verselés, hirtelen felindulásból:

  Bassszki, lefagyott a Stretfordom
  Most mérgemben épp ezt gondolom.
  Holott titkon örülök
  Mert a sok hírtől menten megőrülök.

  Játékosok jönnek mennek
  Loui, idegeim, kérlek tönkre ne tedd.
  A filozofi nekem már így is magas
  De Gea helyére meg jön Navas?

  Edy bácsi Louitól azt kérdezte
  Hejj komám: kit kérsz még ma estére?
  Segget nem csinálhatok számból
  Olyan kell, kire sajtó nem gondol.

  Szólott van Gaal gondolata
  Ki is vetette hálóját Martialra.
  Stretford End népe furán nézett
  Ő az aki nekünk Kellett?

  Kitartás feleim, már nincs sok hátra
  Woody kedvenc napjának kedd öt óra a határa.
  Edy, Loui, figyeljetek hát EZS szavára,
  Ibra, Reus, Müller az ő vágyálma.

  • wolandrule

   Vote már!

   • safbérenc

    Ne bassz 😀

  • EZS

   bekerültem!! 😀

 • Krunyec
  • Rio

   🙁

 • Krunyec