ELpicsázva

Újabb szintre lépett december óta tartó fosfaragással kombinált faszkodásunk, e tortúra legutóbbi állomásán az Európa Ligában a dán futballóriás, az FC  Midtjylland (mert ugye most már illik leírni helyesen a nevüket, ha már megb@sztak minket) alkotott leküzdhetetlen akadályt romokban heverő csapatunknak. Legyőzőinkről már köztudott, hogy 1999-ben alakult (idősebb vagyok, mint a Midtjylland póló jöhet?), két hónapja nem játszottak tétmérkőzést, utolsó tíz meccsükből egyet nyertek meg, a csoportmérkőzések során két meccsen 1-9-es gólarányt mutattak fel a Napoli ellen és nem mellékesen a Bruges-t előzték meg, így lettek csoportmásodikok. Úgy vállalkoztam egy “értékelő” poszt megírására, hogy az első 40 percet nem is láttam, és csak a 89. percben vettem észre, hogy egyáltalán cseréltünk, de amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten, pocsék játékhoz hasonló színvonalú elemzés dukál.

haromotkettoKezdjük a kapusposzttal. Miután Dávid a névrokonát megszégyenítő módon Copperfieldként tüntette el magát a kezdőből az utolsó pillanatban (valamint egy labdát a sérülése pillanatát bemutató videón), kedvenc dísznövényünk kapott váratlan lehetőséget a kapuban. És Sergio élt is vele, sőt ő lett a Mon Mothma MotM, hisz bár kapott két gólt, azokról nem tehetett, de közben többször is megvédte a seggünket a még csúfosabb eredménytől. Igaz, többször is a különleges tujaképességével tette ezt, azaz nem mozdult el. De mutatott be ilyeneket is:

romero

A védelemben Love legemlékezetesebb megmozdulása a 60. perc táján az ellenfél tizenhatosánál egy sípcsontra tartás volt, amiért meg is kapta a sárga lapját, a szenvedő fél pedig joggal kiáltott fel: What is Love? Baby don’t hurt me! (by nagydarab srác Beyonder mellett, akinek sajnos nem tudom a nevét). Ez még nem egy tinédzser lamúr, főleg a második gól előtt bemutatott szánalmas blokk-kísérlete miatt küldöm neki ezt, hogy tudja, mit tesz ilyen esetben egy igazi United védő:

vidic

Smalling – mint tudjuk – zsinórban játssza a meccseket, miután kedves vezetőnk augusztus végén elzavart egy kisebb rablóbandányi játékost, ezzel lecsupaszítva az első csapatot egy amolyan keret-szkeletonná. Az itt maradt játékosok nagyobb része már a nyár végi paralimpiára készül, így a Kicsi (fáradt, megtört) Rio nem  igazán tud pihenni, ami egyrészt egyre több hibát eredményez a játékában, másrészt félő, hogy előbb-utóbb ő is csatlakozik az imént említett sportesemény utazó keretéhez. Belső védőpárja, McNair jelenlétét nem igazán tudtam felfedezni a pályán, de kétszer is csatlakozott a dán gólokat közelről szemlélők népes táborához.

Blind balvédőben gondoskodott róla, hogy szimmetrikus legyen a szélső hátvédeink teljesítménye: ugyanolyan gyenge volt, mint Love. Bár volt egy váratlan szöglete, néhány kombinációja hol Depay-jal, hol Memphis-szel, de ahogy kényelmesen kocogott hátra, miközben Sisto a gólja előtt kicselezte a komplett védelmet, és berohant a balhátvéd fájóan üres helyére, hát az eléggé megkérdőjelezhető tett volt. Mondhatni a jelenet nem okozott Blindnek aSistole-t.

sisto

“Végre” elég ember dőlt ki a csapatból ahhoz, hogy megcsodálhassuk a barátságos és közkedvelt Ander játékát a középpályán. Persze hiába került be a kezdőbe, természetesen nem a saját posztján, hanem a kispadon rumozó Morgan helyén volt kénytelen játszani, ahol nem annyira tudta kamatoztatni támadásban hasznos képességeit. Ahogy az ellenfél tizenhatosa közelébe keveredett, rögtön veszélyes lett a játéka, néha még pofás összjáték-kezdeményt is próbált elővezetni, de hátul kevésbé tudott emlékezetes dolgot mutatni. Le is cserélte őt menedzserünk – akinek a XVI. névrokonához méltó sorsot kívánunk lassan – amit kb. a 89. Percben vettem észre. Ez se Herrera, se Schneiderlin, se az én teljesítményemre nem vet túl jó fényt.

Carrick játéka sajnos egyre inkább a “lassan mozgok, hogy mindenki meglásson…” mottó szerint működik. Monoki Lehel egy érdekes megjegyzése/nyelvbotlása leírta a játékával kapcsolatos legnagyobb problémát, valahogy így hangzott: “Carricknek a saját térfeléről kellett visszafutni védekezni…” Balszélen Depay remekül helyettesítette Martialt, ám fiatal francia reménységünkkel ellentétben akkor cselezett, amikor passzolni kellett volna, és akkor passzolt, amikor cselezni kellett volna, ahogy ezt egy hozzászólásban olvastam. Gólja Puskás díjért kiált, seggre ült, miközben ellökte a védőt, majd még szarul is találta el a labdát, de az a kapus kesztyűjét érintve végül becsorgott a kapuba.

depay

Jobbszélen viszont Lingard performansza a kevés jobb teljesítmény közé tartozott, egy gólpassz, pár jó átadás és egy gyönyörű kapáslövés fűződik a nevéhez, amiből sajnos kapufa lett.

lingard

Mata, egyik kedvencem, tízes poszton játszik végre, de nem is tudom, mi látszik az arcán egyre többször, a teljes tanácstalanság, a mindenbe beleszarás, vagy a görcsösség. Volt néhány jó átadása, de két megmozdulására emlékszem igazán. Az egyik egy elkúrt fejes, ami egyrészt csúnyán mellé ment, másrészt felidézett egy másik, hasonló bólintást, amit egy argentin törpe viszont gólra váltott, épp ellenünk egy viszonylag fontos mérkőzésen (bár Juannak nem kellett olyan magasra ugrania). A másik pedig Onuachu, a fekete Crouch (by Beyonder) góljánál előadott mozdulatsora, ami egészen érthetetlen volt. Bár abban a pillanatban Love, Carrick, és az egész banda feladata magaslatán állt, miközben a nyakigláb csatár elbotladozott a lövőhelyzetig.

fcrouch

Marcika remekül helyettesítette Rooneyt centerben, hisz nem lőtt gólt ismét hozta a tőle már elvárt minimumot, többször cselezte át magát a védőkön, de vagy nem talált be, vagy legurított labdáit baszták el a társak. Ja igen, Pereira is kapott kb. 12 percet, nehogy valami értékelhetőt tudjon mutatni.

 De felesleges ennyi szót vesztegetni erre a mérkőzésre. Ezt a teljesítményt nem a Fiorentona, a Napoli, a Dortmund vagy a Valencia ellen mutattuk be, hanem az egyik leggyengébb EL résztvevővel játszottunk. A Midtjylland ellen vagyunk ennyire képesek!? Amikor az erősen rozsdásodó Vastulipán is kijelentette, hogy komolyan kell venni a sorozatot, mert már csak így lehet meg a BL szereplés jövőre. És eljutottunk oda, hogy olyan csapattal álltunk ki Dániában, amit még az MK Dons is elpicsázott volna (öö izé). Ez Lajos sara (túl sok játékos elengedése, krónikus januári nemigazolás, indokolatlanul sok sérülés satöbbi, satöbbi), és miután Mutyilandnak neveztük el ellenfelünket, ha sokáig marad még ez a tökorrú fasz a csapatnál, hát akkor mi vagyunk a futball világában a Következmények Nélküli Ország.

Köszönet Moyes Storynak a videókért! (Sajnos nem tudtam őket beágyazni, így képek lettek belőlük)

 • stanleykubrick

  Megjött a beharangozó.

 • Yossuf_84

  Ki fog ma a védelem jobb szélén játszani?

  • Roland

   Joe Riley

 • Dodokacsa

  Neztem tegnap Chelsea-Cityt. Hat ossze hasonlitva Chelsea utolso hat meccses formajat amibe 3 szor nyertek 5-1-vel es egyetlen vereseguk a PSG-tol van. Meg mellerakva United utso 6 meccset ugy oda kene szolni ennek az Ed Wood csavonak, hogy a rossz holland van it.

  • mrmojo

   reméljük rosszul hallották , felét ha éri

  • Moyes Story

   nagyon nem akarja senki elvinni tőle

  • mddnszksz

   fél éven belül másodjára vesszük meg, nagy tehetség lehet

  • box-to-box defender

   Egyedül olasz forrásokat nem szoktam olvasni, még az nso is hitelesebb számomra 😀
   (Aztán lehet, hogy telibe trafálták, de 10/9-szer teljesen hülyék.)

 • crpa7
  • box-to-box defender

   Hatalmas troll 😀

 • Mainpieeater

  Kezdo: De Gea – Darmian Jones Rojo Shaw – Fellaini Schweinsteiger – Valencia Januzaj Young – Rooney

  • ezraharrari

   Ez is csak azt a teóriát erősíti, hogy stadionok helyett kórházat kell építeni #nopolitico

   • EZS

    egyébként Carringtonban mindenképp hasznosabb lenne.

 • EZS
  • MrFer

   ja ki is akartam írni, hogy ma van a madarak és fák napja 😀

 • Kleinheislerlin
  • ezraharrari

   childhood ruined

 • CaptainRoy

  az a legkomolyabb, hogy 16 év szurkolás után 1, semmi érdeklődés nincs felőlem a mai kupameccsel kapcsolatban. 2. abban sem vagyok biztos hogy nem csinálunk ismét viccet magunkból. kérlek United éledj újra!!!! LvG out!

  • KiB

   én tuti megnézem este…és nagyon remélem, hogy nem kell szégyenkezni megint

   • CaptainRoy

    Teljesen mindegy, hogy mi lesz. Így is úgy is szégyenkezhetünk.

  • MrFer

   neeem most gála lesz a kis csapat ellen, és megint mindenki elhiszi, hogy minden fasza, LvG-től is jön majd a nyilatkozat, hogy na lássa meg mindenki az ő szent golyóit, az efé köpö győzelemre hajtunk.

   • RobinGood

    Szerintem is ez lesz. A két kiscsapat ellen majd jól megmutatjuk megint és mindenki arról fog beszélni, hogy na most jön a tavaszi feltámadás és LvG a zseni és maradjon örökre.

    • Achi Mike

     Most megmutatjuk azt, amit az olyan óriások ellen, mint a sunderland meg a Mutyiland ellen nem sikerült? 🙂

     • RobinGood

      Jaja, pont ahogy a Derby meg a Stoke ellen 🙂

 • MrFer

  lesz szokásos Stanley-féle beharang? 🙂

  • EZS

   én úgy tudom, igen. 🙂

  • Golf

   Lajos féle kiharangot kellene olvasgatnunk inkább.

  • stanleykubrick

   Türelem, beharangot terem.

 • Golf

  Az estét kell akkor megvárnunk? Azt hittem reggel bejelentik, hogy hosszabbítanak vele még 4 évet.

 • box-to-box defender

  Én most megmondom, hogy miután kinevezik Josét a 13 sérültből a fele azonnal játékra fog jelentkezni, de Matának meghúzódik az arca 😀
  #megmondtam

 • Newton_heath

  http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/manchester-united-manager-jose-mourinho-10924573#ICID=sharebar_twitter

  Luckhurst is fossa a cikkeket a témáról…Ezt az egészet egyre kevésbé lehet komolyan venni. Jó úton haladunk, hogy a futballvilág bohócai legyünk.

  • Moyes Story

   és zsozét még ki sem nevezték

  • EZS

   Az utolsó mondatot teheted nyugodtan múltidőbe. Már azok vagyunk.

 • mddnszksz

  Jan Hagen ‏@PortuBall 8 minutes ago

  Man United, Barça, Atlético, Leicester, Eibar, Utrecht, Montpellier & Wisla all had scouts at Benfica’s 3-1 win over Paços last night.
  Man United were, as usual, present to watch Renato Sanches’ progress last night, according to Record.
  Man United are constantly present at all of Benfica’s games to watch 18-year-old Renato, Record reports. Negotiations already in place.

  vagy nagyon készülünk a nyárra vagy csak jót nyaral valamelyik scout

  • Newton_heath

   Láttam 1 hete a Porto ellen, hát nagyon zöld még a fiú..Nem tud passzolni, az a gond. Fizikailag kurva jó.

   • anderson

    • csinibob

     annyit ő nem tudna enni.

    • mrmojo

     😀 anderson technikailag képzettebb volt , emlékszem első 2 évében csak néztem miket művel a labdával

  • Roleee

   Akkor inkább André Gomest, a Valenciából.

   • mddnszksz

    andré gomes viszonylag friss igazolás, meg gyakorlatilag rá épül a középpályájuk, erősen kétlem hogy mozdítani lehetne

    • Roleee

     van az a pénz 😀

 • Newton_heath

  Gary-ék nyertek…3. győzelem zsinórban, 2. győzelem a bajnokságban…Jó lenne egy kicsit visszajönnének.

  • Moyes Story

   brutális földbeállásból sikerül feltámadnia, még a végén edző lesz belőle

   • Newton_heath

    Jó sűrű előttük a mezőny, egy jó hajrával odaérhetnének talán a 6.hely környékére. Az ilyen előzmények után siker.

  • mddnszksz

   nagy mákjuk volt ezen a meccsen, de hál istennek a focit gólra játsszák. remélem egyenesbe kormányozza a csapatot

 • Angus

  azért a sziti kurvákat megszégyenítő módon tette szét a lábát…

  • ezraharrari

   fizettek nekik?

  • fella

   a citynél tönkrebaszták a szezont, mikor bejelentették pepet, de ezt már akkor #megmondtam

   • ezraharrari

    semminek nincs jobb illata, mint egy frissen sült vasárnap esti megmondtamnak

    • Csordás Adrián

     megtoldhatná valaki egy Mourinho-féle United kezdővel

     • wolandrule

      Itt egy Lui féle kezdő: anyád- basszák már ki- ilyen nincs- szégyen- nemleszbl- ezek is elvernek- murphy- red zone- bad luck- sudoku- process.

     • Csordás Adrián

      remélem 3-5-2-ben képzelted el

    • Angus

     az állat 😀

    • godlikezaza

     napalmot reggel semmi nem veri

   • FánHál Story

    Ezt most egy reserve meccsböl vezetted le?

    • Pásztor László

     Ne gondold túl, amióta bejelentették Pep-et, azóta szarik bele Pelle. Tök jogosan amúgy.

     • FánHál Story

      hazai kupának elég a liga, BL-ben még állnak, bajnokság sem úszott el, csak púp lenne az FA
      (Ezt most bemásoltam mer nincs kedvem elmagyarázni)

     • Pásztor László

      Pedig megpróbálhatnád, mert a bajnokságot nem fogják megnyerni, a BL-t szintén nem, az FA ott lehetett volna, a Ligakupa meg mikiegér még mindig. Szal miért is érthető az, hogy inkább megaláztatja magát és a csapatát ahelyett, hogy legalább egy kicsit komolyan veszi?

     • Fish08

      Mert pont sz*rik bele az egészbe, és szerintem nincs kedve a minimumnál több meccsen a kispadon szenvednie.

     • Pásztor László

      Én is ezt mondom, csak egyesek szerint ez a tartalékolás miatt van.

     • FánHál Story

      Ha kiesnek a Kijev ellen a BL-ben, vagy elbukják a döntöt jövö vasárnap, majd akkor esetleg lehet kezdeni megmondtamozni, addig butaság _szerintem_

     • FánHál Story

      Ha ránézel a sziti programjára a következö két hétben, akkor elég egyértelmü. Plusz ök is tele vannak sérülttel. A bé csapat játszott volna ma, csak most olyan pont nincs, mindenki maródi.

     • Porter Ramsey

      mintha a bejelentés előtt nem tudta volna…

     • Pásztor László

      Jogos, de azóta csak látványosabb.

  • glory

   pelle megmondta a meccs előtt, hogy leszarja a kupát. pelle 7 ifistával kezdett. ki számított másra?

 • fella

  vajon ha 92. percbeli öngóllal verjük a shawarma táunt, akkor attól megszilárdul laja pozíciója?

  • Freeezer89

   sajnos már nem fogják kibaszni. vlmi elképzelhetetlenul fost kell produkálni májusig, h egyáltalán elgondolkozzon Woody Harrelson a kibaszásán.

   • Achi Mike

    Azért valljuk be, Lajos erőssen rajta van a dolgon.

 • stanleykubrick

  A WHU elleni kemeny de otthon van nemi esély…

  • Moyes Story

   ja mint a múltkor amikor a teljes west ham támadószekció sérült volt, lehoztuk 0-0-ra

   • Csordás Adrián

    de A támadó ott volt nekik, a 41 millió eurós zseni

   • fella

    most kéne kibaszni lajost, hogy nyerhető az FA kupa

    • Moyes Story

     mitől lett nyerhető? ezek úgy szétbasznak minket hogy hetekig emlegetjük

     • fella

      ne viccelj már, addigra lesznek védőink. ha megverjük a whu-t, megnyerhetjük

  • ezraharrari

   ha őket verjük, onnan meg már ciki lenne nem rámenni a kupagyőzelemre

   • Moyes Story

    jajj de messzire jutottunk, na majd a strawberry kijózanít itt mindenkit

    • ezraharrari

     én leszarom azt is, ha kiesünk, de nehogy már megint az Arsenal nyerjen, mert mindennek van határa

     • Moyes Story

      sajnos mi idén nem nagyon tudunk beleszólni ezekbe a dolgokba

     • ezraharrari

      “idén”

     • Freeezer89

      se

    • Freeezer89

     😀 ez a beszéd

 • stanleykubrick

  Arsenal megint otthon ha tovabbmennek. 😀

 • Csordás Adrián

  Akkómá’ itt a teljes:

  Reading v Palace
  Everton v Chelsea
  UNITED/Shrewsbury v West Ham
  Arsenal/Hull v Watford

 • Mainpieeater

  West Ham

 • Kleinheislerlin

  Shrewsbury vs West Ham a kövi forduló

  • Moyes Story

   akkor holnap kár is nyerni

   • Kleinheislerlin

    Nem estünk még ki?

 • mddnszksz

  kép

 • wolandrule

  Az FA kupában (is) szerencsésen alakulnak a dolgok, kiesett a Tottenham, a Chelsea- City pöcegödörből is búcsúzik az egyik. Nyilván nem élünk a sansszal, pedig illene valamit mutatni már.

  • Newton_heath

   Ilyenkor esünk ki egy harmadosztályú csapattal szemben.

  • Moyes Story

   várjuk meg a sorsolást, 7-kor lesz, ott kiderül hogy érdemes-e holnap nyerni

 • Newton_heath

  Nem tudom ez a red issue mennyire hiteles, de elsőre elég bennfentesnek tűnik…A twitter áradatukban a jelenlegi helyzetet elemzik, ami ha igaz, akkor eléggé gázos a szitu…

  https://twitter.com/RedIssue

  • Achi Mike

   Ők nem fociban jók. 😉

  • ezraharrari

   fuh, ez a twitter-thread értőolvasási feladatnak se lenne utolsó

  • Pásztor László

   Izgi. Kiváncsi vagyok, hogy ez mennyire valós. De ez a Woodwarddal úgy játszik Mendes, mint Underwood az egész kapitóliummal, nagyon nem tetszik. És túlságosan hihető. Hosszú hetek vannak elöttűnk.

   • Newton_heath

    Hatalmi/presztízs harcnak tűnik ez, és Woodwardnak személyesen nincs jó opció…

    • Pásztor László

     És ez a legnagyobb baj, hogy önhibáján kívül ilyen helyzetbe került. Moyes nem az ö ötlete volt, az hogy tapasztalatlanul odarakták szintén nem az ő hibája. Mégis most bármit lép, ő a vesztes.

  • Freeezer89

   Added factor to LVG being shown as failure is Wward under pressure in Florida: Glazers been talking to potential new CEO who is Fergie ally.
   szvsz ezzel nyernénk a legnagyobbat mi is és maga a klub is

   • Pásztor László

    Az a baj, hogy nem így látom. Fergie visszavonult. Most pedig magyaráz az árnyékból, amikor ezerszer megbeszéltük, hogy Moyes az ö ötlete (is) volt, plusz még egy nem mindenkinek használható keretet hagyott hátra, plusz Glazerék is hagyták, hogy egy vadonatúj ember intézzen a vadonatúj edzőnek mindent. Gillt meg kellett volna tartani. Ezt az elmúlt 3 évet megköszönhetjük mindenkinek.

    • Freeezer89

     nagyon be szeretnék most látni a klub díszletei mogé
     (eh, ez egy eléggé nyakatakert mondat lett 😀 )

  • Freeezer89

   ebbol mekkora konteósoskrimisesblogos konyvet lehetne írni :DDD

   • ezraharrari

    hasonló írás érlelődik a word-pincémben, köv.héten szerintem kipalackozom

    • Freeezer89

     OFF: ha véletlenul nem kerulne fel a blogra, abban az esetben el tudnád juttatni nekem?

     • ezraharrari

      meglátom, a meló mennyire fog hátráltatni, de ha megvan és olvashatónak tartom, majd megoldjuk

     • Freeezer89

      tenkjú

    • stanleykubrick

     Zaporoznak hozzánk mostanság a vendegposztok.

     • ezraharrari

      el kell tenni befőttnek, a nyári uborkaszezonban kincset fognak még érni

    • EZS

     egy Ezra-írás mindig várós!

     • ezraharrari

      na, már bent van a postaládában, aztán majd ítél a zsűri róla

     • EZS

      Pipakovács, mi? Bazzeg! :D:D

  • mrmojo

   rosszindulatú feltételezések minimális tényalappal , felesleges olvasni

   • Newton_heath

    Lehet, de speciel semmi rosszindulatú dolgot nem érzékelek, csak minden érintettnek leírják az érdekeit, és az érdekek között ütközéseket. Persze lehet, hogy ez nem pontos, sőt lehet hogy full faszság az egész, de pár dolgot alátámasztanak a történések. Az a teljesen irracionális helyzetet, hogy hónapok óta egy bukott edző vezet egy top klubot az messze nem azt mutatja, hogy minden rendben van a klubnál, és minden érintett ugyanabba az irányba húzza a szekeret…

 • wolandrule

  A City jól kiszúrt ezzel a kezdővel Fülöp sníderlén Lacival. 😀

 • Newton_heath

  https://twitter.com/br_uk/status/701319660172668928

  Off, de nagyon tetszett, muszáj betennem.

  • KiB

   megérte ennyi kínlódni ezzel a szabaddal:))
   legalább a sorfalba lőtte volna:)

   • ketomika22

    nem, így elkerülték a kontrát

    • Achi Mike

     Lajos lájkolja ezt.

  • Golf

   Ez kb olyan hatékony mint nálunk a szögletek…

   • Kleinheislerlin

    ..és a szabdrúgások.

    • Attylon

     ……együttes kombinációja……egy meccsen összesen.

 • ketomika22

  megvan a 4000 🙂

  • stanleykubrick

   a jó hír hozója! na délután majd ki is megy a kis meglepi.

 • fráki

  off: jól látom, hogy a Sport tv nem adja egyik mai FA kupa meccset se? nem hallhatom Tóccsabát “kommentátorkodni”? megérte megvenniük a jogokat. zsép votl kecifeiek, tabzs, tabzs!

  • stanleykubrick

   Nem, tegnap már anyáztunk egy jó hosszú sort a Britannián. Csak az AMC-n fog menni a Chelsea-City.

   • Fructie

    Végre van kib…tt digisportom is, minden van…és senki nem veszi meg a jogokat?:)) De köszi, a tippet, mindig elfelejtem az AMC-t mint sportcsatornát:)

   • fráki

    oh kösz a tippet, AMC-re nem gondoltam, pedig az is az ő csatornájuk, jogos! az NFL meccseket meg ugye néha a C8-ra tették, azt is mire megtaláltam vagy eszembe jutott, addigra vége volt…

 • Achi Mike

  Hát én azt nem tudom, hogy mi lenne, ha jönne José vagy bárki más, de abban biztos vagyok, ha Lajos marad, akkor további zuhanás várható, emelkedés biztos nem. Kérdés, hogy ilyenkor meg kell-e kockáztatni valami újat, vagy ez a szezon elment és majd nyártól resetelni. Én megpróbálnám. Hátha összejönne valami csoda. (+ már nem bírom nézni ahogy ez a szerencsétlen a padon jegyzetel. Valaki csavarja már ki a kezéből a ceruzát!)

 • Mainpieeater

  Így fogunk kinézni Mou alatt

  http://lineupbuilder.com/?sk=s62n

  • Moyes Story

   szegény csozé ha látná hogy mennyi támadóval fog felállni alá sem írna

  • mucus

   Gündi Pepet fogja választani

   • Moyes Story

    Gündi lenne az utolsó középpályás akit leigazolna csozé. Mikel-Ramires-Matic vonalban kell gondolkodni, na meg szélre is ilyen ramireseket kell elképzelni

    • csinibob

     De arra ott van Schneiderlin, nem? Mármint volt egy teljesen jó elemzés rola britannian, amiből a védekezés tenyleg rendben van, de o a kreativitáshoz annyit tett hozza idén, mint a fent nevezett urak rosszabb napjaikban.

     • Moyes Story

      tavaly csozé ezzel a Mikel-Ramires-Matic középpályával fejezte be a mérkőzéseket

     • ketomika22

      Ramires-Zouma-Matic-Mikel volt a meccs végén. trademark José.. de várom már

     • Moyes Story

      nem fog sokáig tartani, ez vigasztal csak

     • ketomika22

      így van. de jó lesz, pontosan tudod, hogy 2, 2.5 év múlva ugyanitt fogunk tartani, szűk, széthajszolt keret, akik meg vannak osztva, utálják a boss-t és nem hajlandóak focizni.. tényleg csak abban reménykedem, hogy közben becsúszik egy PL

     • csinibob

      Akkor tenyleg felkészül Wanyama 🙁

    • EZS

     Tök jó lesz.

 • stanleykubrick

  Ez a José dolog annyira eldőlt már, nevezzék már ki amúgy.

  • mddnszksz
  • Mainpieeater

   De ne szezon közben. Ez így is-úgy is kuka. Csak a saját renovéját rontaná, ha esetleg nem lenne klasszisokkal jobb mint Lajos. Ha már muszáj jönnie, akkor jöjjön nyáron és kezdjen mindent 0-ról. Mondjuk az is fasza, hogy megint csak egy fél nyár lesz (bárkinek is) rendbeszednie a csapatot az EB után.

   • Fructie

    hát azért az a BL hely elég fontos lenne. És azt simán hozná, efelől nincs kétségem. Maga a váltás, annyira felpörgetni a játékosokat, függetlenül attól, hogy ki jön. És ez már elég is lenne a negyedik helyhez

    • Mainpieeater

     Szerintem nem. Főleg, ha Mou eltérő rendszerben akarná játszatni a srácokat. Gondolom nála más lenne a játékosok feladata, más lenne a visszazárási rend, elég sok mindent kéne hirtelen megtanulniuk, az meg nagyon rosszul is elsülhet. + a keret egy romhalmaz, 15 sérültünk van vagy mennyi… Hülye lenne most átvenni. Csak bukni lehet ezzel a szezonnal. Bármekkora motivátor is José, nem lenne elég ő sem ahhoz, hogy bemásszunk a négybe.

     • csinibob

      A bukás elkerülhetetlen, mindneki értené, hogy most elkezd építeni valamit. Ja, meg Mata is elkezdhetne időben csapatot keresni.

     • Mainpieeater

      De miért akarna bukni? Ha nyártól is átveheti a csapatot az sokkal kisebb kockázat mint most. Alternatíva meg nincsen rá. José nem buta ember, tudja jól, hogy amekkora szarban vagyunk jelenleg csak ő a reális opció. Nem kell sietnie sehova. Nem is fog. Ez a szezon már elment és szerintem jobban jár, ha ez “lajos fos szezonja” lesz, nem pedig “lajos és mou szezonja”. Mert ha ugye nem csípi meg a BL-helyeket ő sem, akkor ugyanúgy szétszedi őt is angol sajtó. Bukott edzőként van jelenleg aposztrofálva. Még egy kicsi sikertelenség sem fér bele neki most.

     • Fructie

      Mert a foci az élete, és ez a meló a legnagyobb álma

     • Mainpieeater

      Éppen ezért nem szabad sietnie? Ha beleszáll ebbe a lelki trágya szar szezonba, akkor benne van, hogy neki sem jön ki elsőre, akkor meg aztán ember legyen a talpán aki megmondja, hogy egy harmadik bukdácsoló edző kinek a hibája. Nyáron nyugodtabb dolog és kisebb gamble beszállni egy klubba. + Mou élvezi, hogy olyan dolgokat csinálhat amiket rég nem. Pl Internél kajálhat

     • csinibob

      Még mindig nem érted. Ő nem bukna, ahogy Klopp sem. Aki érti a futballt az tudja, hogy Klopp nyert nagyon értékes fél évet, nyárra pontosan tudni fogja, kikre van szüksége és kiket akar. Mou meg idejön, aztán majd július 1-jétől kezdi építeni a saját játékát. Kommunikáció kérdése az egész.

     • Newton_heath

      Valójában vesztett fél évet…Már most is vannak olyan hangok, hogy nem jobb mint Rodgers, ha ősszel nem lesznek lényegesen jobbak, sokkal korábban elkezdik kongatni a vészharangot, mintha nyáron kezdett volna.

     • csinibob

      Csak a hobbyszurkolók beszélnek ekkora ökörséget. Kloppnak sohasem kellene egy Benteke, nem is lehet az elmúlt fél évet számon kérni rajta.

      Nem lesz rossz ez a Pool, Firmino már éledezni látszik, BR alatt meg óriási flopnak tűnt. Nyáron hoznak, felépülnek a Klopphoz illő támadók, aztán már csak CB-ben kell rendet tenni.

     • Newton_heath

      Pont ezért nem kellett volna elvállalni, mert nem az ő játékosai alkotják a keretet, így ebben a fél évben a bizalmi tőkéjét éli fel..

      Kérlek fejezd be a minősítésemet, mert pontosan te vagy az aki faszságokkal telehányod a fórumot.

     • stanleykubrick

      Én azzal tökéletesen egyetértek, hogy nem kellett volna elvállalnia a Pool-t, a Firmino-Coutinho kettősön kívül egyszerűen nincs komolyan vehető játékos abban a csapatban vagyis még Sturridge, de kezd kicsit komolytalan lenni a sérülésszériája. Ilyen 6.-7. helyekkel nehezen fognak igazolni játékosokat vagy maximum sokakat horror áron. Rohadt nehéz feladata lesz a németnek a vörösöknél és könnyen belebukhat.

     • csinibob

      Szerintem a Can – Henderson – Lucas trió egyáltalán nem rossz, amikor összeáll a Klopp által elképzelt játék. Megették a középpályánkat a legutóbbi meccsen.

     • stanleykubrick

      És mi lett az eredménye? Szerintem nagyon hullámzó játékosokkal van tele az egész csapat, kapkodva igazolnak, viszik a középmezőnyben kicsit jobb szezont produkáló játékosokat stb.
      Mondjuk maradjon is csak így, de a Ligakupát behúzzák majd.

     • csinibob

      Én csak annyit állítok, hogy Klopphoz mindhármuk passzol, és némi szerencsével nyerhettek volna ellenünk. (Amint nem akartunk labdát járatni, elfogytak a heyzeteik.) A MU kapcsán is épp emiatt szajkózom, hogy le kellene szállni a magas lóról, és eldönteni először, hogy mit akarunk játszani, és ahhoz kik kellenek. BR vesztét is az okozta, hogy meghasonlott a saját filozófiájához képest.

     • csinibob

      Nem értem miért vetted magadra. Vagy a “vannak olyan hangok” alatt magadat értetted? 😀 Bocs, nem tudtam, hogy látens Pool szurkoló vagy. Ha kicsit átnézel a Fonatra, akkor láthatod, hogy a többség érti, hogy mi és miért történik ott.

      De örülök, hogy nem csak olvasni nem tudsz, de még ok nélkül másba is beleállsz.

     • Newton_heath

      Azért vettem magamra, mert nem tartom Kloppot lényegesen jobbnak Rodgers-nél én sem, és szvsz nem lesz sikeres velük…És már a kinevezéskor is ezt gondoltam

     • csinibob

      Szóval azert “hányom be en a faszsagokat”, és rossz ‘ez még nem Klopp megítelhetosegenek ideje’ gondolatmenetem, mert te nem szereted. Szerintem se kérj elnezest.

     • Mainpieeater

      Te nem erted. Az angol sajto miota a racionalitasarol hires? A mi szar szezonunkban is melyen benne van, hogy barmerre neznek a jatekosok/a stab csak a szart latjak magukrol az arcukba frocsogni. Ha barki idejon laller helyett akkor instant impaktot kell hoznia, kulonben kibelezik. Ami a csapatra es az igazolasi lehetosegekre is ranyomja a belyeget.

     • csinibob

      Kloppot sem falta fel senki. A board reszerol meg töretlen a bizalom, mert tudjak, hogy neki nem most kell jó eredményeket elérnie. Josénak az az egyetlen szerencséje, hogy ő
      kevésbé összetett formában védekezik. LvG-tol sem várta senki az instant impact-et hiába csinálsz úgy, mindenki reszerol rendben volt a 4. hely.

   • stanleykubrick

    Klopp is szezon közben érkezett, elkezdhette a saját dolgait csinálni. A csapat totál összeesett, megfáradt, kifakult ez alatt a bohóc alatt, szerintem egy új lendületet most kaphatna a csapat simán vele és igen, meglenne az idő, hogy ráncba szedje a gárdát, ráadásul elkezdhetné kialakítani a saját szája íze szerint a dolgokat, elvárás meg sok nem lenne.

    • Mainpieeater

     és Klopp alatt jobb lett a Pool? Egy értékelhető meccsük volt, agyonverték a Villát, azon kívül ők is csak szenvednek, a bajnokságban és a kupákban is. Nem vagyok annyira híve a szezonközbeni menedzsment váltásnak. Mou-nak nem lenne ideje átadni mindent amit át akar. Nem is teljes a keret. nem is igazolhatott.. december végén lett volna értelme esetleg. Most? Teljes dilettantizmus és koncepcióhiány lenne… ja várj az már megvan. Lajosnak 2 hónapja nem kéne itt lennie… na mindegy… a mezek fogynak a pakik veszik a United energiaitalt. Mindenki boldog.

     • stanleykubrick

      Nem lett jobb, de ez nem az ő sara. Megpróbálja az elképzeléseihez alakítani a csapatot, kiszelektálja akire nincs szüksége és jobban nyomatja akire van. Belülről látja, hogy honnan bűzlik a hal, milyen az öltözői hangulat és teljes jogú menedzserként szemlélődik a piacon és ezt kommunikálja a vezetők felé. Ha José nyáron jön, ott van az EB + rohadt rövid lesz a felkészülési időszak. Nem tudom nyáron turnézunk-e valahol, illetve tud-e olyan embereket szerezni, akiket tényleg ő akar.

 • csinibob
  • Golf

   Rooney helyett lehetne valaki, aki nem ad el annyi labdát, mert láttuk már ott és voltak vele gondjaink. Ha van kiszolgálás, akkor simán lehet még egy-két jó szezonja csatárként. Griezmann és Stones király lenne, meg valami jó középpályás, Carras és Schweini sem fiatal már.

   • csinibob

    Most mondanám, hogy oda fog Tielemans jönni, de az már tényleg a bilibe lógó kéz esete lenne.

    • Newton_heath

     Stones és Griezmann sokkal inkább az.

     • csinibob

      Akadjunk már fent valamin. 😀 Meglepő lenne, ha José nem hozna CB-t, és az nagy név lesz. Mivel tavaly már nagyon akarta Stonest, így nem lenne meglepő, ha idén ide akarná hozni. Griezmann játékát meg köztudottan nagyon kedveli, tehát akár mindkettő érvelhető. De ha tudsz 2 valószínűbb nagy nevet mondani, szívesen várom. Ezért blog a blog, hogy eszmecsere legyen.

     • Newton_heath

      Kizártnak tartom, hogy bármelyikük BL nélküli csapatba igazoljon, ha már vált…Stones-ért és Griezmann-ért is nagy verseny lesz, ha váltani akarnak nyáron, és mi a magas fizetésen kívül semmit nem tudunk kínálni. Pl. A city-nek is nagyon kell egy labdaügyes védő, csodálkoznék, ha Pep nem menne rá…

      Szerintem fiatal Mendes porontyokat tudunk hozni Portugáliából, esetleg Valenciából vagy Monacoból…Egyébként még Tielemans is valószínűbb mint Stones-ék…

     • csinibob

      Stones annyira fiatal, hogy ő el tudná fogadni ezt, pláne egy José kaliberű edző kinevezése esetén.
      A Citynek először le kell passzolnia a túlfizetett CB-ket, ami nem lesz egyszerű mutatvány. Mangala még csak-csak, de Otamendi és Kompany biztosan marad még, szóval ott sem egyszerű a helyzet. A fiatal Mendes porontyok meg maradjanak ott ahol. Nem szeretném, ha a MU Real, Monaco klón lenne.

      Griezmann tényleg nem egyszerű sztori, de ő az a játékos, aki nem menne a 2 nagy spanyolhoz, szóval marad Anglia. A City azon a poszton bőven megvan, szóval a Chelseat kell túlígérni. Martial és Schneiderlin meg szépen körberajonghatná a manchesteri körülményeket.

     • stanleykubrick

      A München-PSG kettőst még nem felejteném el.

     • csinibob

      Ez igaz. Mondjuk Münchenben annyi szélső van, mint égen a csillag. A PSG tényleg nagy esélyes lehet, ha ők a nem Hazard irányban indulnak el.

     • Mainpieeater

      Mou távozásával Hazardnak nem nagyon kell iparkodnia elfele. Esetleg, ha a Real vinné tényleg, akkor talán

     • Newton_heath

      Griezmann-nál még azt is számításba kell venni, ha van annak realitása, hogy Simeone megy a Chelsea-ba, akkor szerintem még ők is esélyesebbek BL nélkül mint mi.

      A city-nél szerintem 3 olyan cb van , akik nem annyira jók a labdával legalábbis Guardiola mércéjével…Kompany mellé biztos visz valakit, Mangala-t szerintem elsózzák, Otamendi meg maradhat harmadiknak.

     • csinibob

      Otamendi azért nem egy Mertesacker. Nyilván nagy szó a BL, de ezernyi más faktor lehet, amibe nem látunk bele. A City nem biztos, hogy megint 50 millió felett akar CB-re költeni, pláne, hogy elég öreg FB-k vannak a keretben, szóval lesz ott munka bőven.

      Simeoneval kapcsolatban egy dolog izgalmas. Miért gondolja azt Abramovic, hogy ő majd képes lesz arra a látványos focira, aminek hiánya miatt először rúgta ki Mourinhot.

     • stanleykubrick

      Pogba, Gündogan, Bellerín, Alaba. Szerintem ilyen szintű célpontok lesznek, arra vagyok kíváncsi hogyan árulnak ki vagy 30-40 milliót, hogy ne büntessék meg őket.

     • csinibob

      Ez bőven 200 millió feletti végösszeg, és tényleg nem létszik, hogyan jönne össze akár 30 millió az öregekből.

     • stanleykubrick

      De Pepnek biztos van valami sunyi ötlete olcsó és tehetséges játékosokra.

     • csinibob

      Most így fejből nem tudom felsorolni a München igazolásait, de szerintem ott ő sem túlzottan váratlant húzni. (Vidal, Costa, Thiago, aki így fejből beugrik.)

     • Mainpieeater

      Turanra is mindenki ezt mondta anno. Mégis a Barcában játszik. El kell felejteni ezt a “nem menne a két nagy spanyolhoz”. Mindenki menne akit hívnának valószínűleg. Én ezért féltem Martialt nagyon.

     • csinibob

      Turannál elég egyértelmű volt, hogy a Barcába megy. Nem is emlékszem, hogy komolyan szóba került volna nála bármi más.

   • Newton_heath

    Szerintem arra a posztra a kp-re a Valencia-ból André Gomes célpont lesz nyáron. Portugál is, Mendes játékos, jó sokat lehet érte fizetni, és elég jól focizik is.

    • CaptainRoy

     Nincs azzal a sráccal baj, de szerintem Herrera jobb nála. Nem nézve az aktuális formát Ander PL kompatibilis, és sok van benne. Eléggé szétgyilkolná az agyam ha ő is csak amolyan ígéret maradna. Ja!! És ami oly fontos nekem ebben a mostani buzifociba, Ander folyamatosan úgy fest mint egy vörös ördög, akinek itt a helye. Remélem nem csak műsor…

     • Newton_heath

      Szerintem mindketten elférnek…Eléggé más a stílusuk, André Gomes elég jól tud futni a labdával, gyors, még 1 az 1-ben is jó..Herrera pedig pass and move játékos.

     • CaptainRoy

      Legyen igazad.

  • stanleykubrick

   Rooneyn kívül nagyon adnám. 😀

 • Moyes Story
  • KecsopBeno
   • Achi Mike

    Legalább parkolhatunk mozgássérült helyen.

  • csinibob

   Jók ezek a képek. Nem tudom ki az a szakbarbár, aki Martialt tenné Cavani mellett zárójelbe, nevetséges. Remélem nem te tetted!!! 😀

   • Fructie

    ha van ember akit soha nem engednék el sehova(rooney-n kivül) az Marcika! Ő az egyetlen pozitivum idén:)

  • MikeSCHmalling

   a forradalmi 2-3-4-1
   DDG jó lesz csatárnak is, bár a Rooney, Hámesz védőpárostól kicsit tartok

 • ezraharrari

  #progress #fuckyeatéliablak #kapusnagyhatalom
  We’ve recalled young goalkeeper Dean Henderson from his loan club.
  https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12705700_10153522345647746_8002288399995698963_n.jpg?oh=ae0586ebff18737c0e485cfd0acac67d&oe=572B27A5

 • KecsopBeno

  Nem csak az aggaszt, hogy nem repult meg Lajos, hanem az, hogy meg arrol sincs hir, hogy Ed boszen telefonalgatna.

  • EZS

   faxolni szokott.

   • KecsopBeno

    Azota se javitottak meg a faxat?

 • Pepoka

  (kép) veriveri offisöl 😀

  • ezraharrari

   José, az időutazó, mert nincs még elég paradoxon a csapat körül 😀

   • Mainpieeater
    • ezraharrari

     párhuzamos univerzum

     • EZS

      mikor volt annyira egyértelmű Guardiola érkezése, hogy ilyet készítsen valaki? Vagy valakinek van 10 különböző edzőről képe, hogy ő legyen az első, ha véletlen? Vagy csak merő rajongás, sóvárgás?

     • ezraharrari

      unatkozó ázsiai gyerekek csinálják ezeket, pont úgy, mint a “xy, welcome to manutd” videókat olyan játékosokról, akikkel az “újságírók” a reggeli szarás közben gyorsan összehánynak egy cikket

     • EZS

      aha, értem. A kedvencem mindig a City drukker lesz a Rooney tetkóval.

    • EZS

     szerencsére van ez a collapse gomb itt fenn jobb oldalt 😀

    • Chestcontrol

     pinyosben nincsen?

     • ezraharrari

      ha megvárod, míg jövőhéten visszakapom a gépem, még Sanyi básat is fotosoppolok neked, ha szeretnéd 😀

    • Pepoka

     paintskill lvl2

 • bee
  • fella

   ennek melyik része nem felel meg a valóságnak? mondott ilyet moratti néni? mondott. nyilatkozott az interről josé a napokaban? igen. tehát?

   • bee

    Nem így értettem, hanem ,hogy nem esett jól. Nem kérdőjeleztem meg a valóságtartalmát. Mindössze csak személyesen nekem fáj.

  • glory

   Sister of former Inter president says…hírértékű bazeg…

   • a hölgy inter director, az ominózus interjú pedig egy közös ebéd után készült. ez don dealio

    • glory

     ha az anyukája mondja ugyanezt, miután megtalálta takarítás közben a párna alatt a kis zsozé naplóját, akkor is ez a reakcióm. ne szórjunk már ide minden ilyen szart napi háromszor, akkor lesz done ha bejelentik (amúgy persze hogy done, de másfél hónapja is pont ugyanennyire volt done).

     • Mainpieeater

      Sztem ez kivételesen valami kézzel fogható forrás nem csak valami behányt noname twitteraccount. Nem azt mondom, hogy egy olasz nő bármikor hiteles vagy szavahihető, de eddig talán ez a leginkább elhihető.

     • Moyes Story
 • GENERATI

  https://www.facebook.com/coldrainynights/photos/a.1452197485099040.1073741828.1438140136504775/1567930510192403/?type=3&theater
  Powel legalább jobban töltötte az idejét… mi van amúgy vele? régen mikor néztem, azt hittem az új Scholes lehet belőle…

  • crpa7

   Kleinheisler az új Scholes

   • GENERATI

    az meglehet,de komolyan látszott benne potenciál, erre kölcsönaduk meg ilyenu21 meccseken ha játszott, meg végülis csak a sorsdöntő BL meccsünkön… hátha ki lehetne hozni belőle az új Carricket, simán játszathatná…

    • crpa7

     én nem nyilatkozok róla, párszor láttam játszani, de annyira nem értek a focihoz, hogy most megmondjam, hogy érdemes-e vagy nem. Az biztos, hogy nem láttam benne egy pereira,januzaj,depay, martial potenciált.

    • ezraharrari

     Ő inkább támadó kp volt, néhol konkrétan csatár, ezért Carrick talán mégse lesz belőle

 • Remarkable comments from Bedy Moratti after meeting with Mourinho: he’s happy now, he’s going to Manchester

 • Gezu77

  Végreeee, bekerültem egy posztba, vagyis a Depayos kommentem. Azt hiszem, felértem a csúcsra. Bár Pesti lennék és tudnék veletek meccset nézni élőben… A szar meccs ellenére biztos hatalmas volt a hangulat.

 • FánHál Story

  klassz lett EZS

 • Moyes Story
  • Hamptitus

   Ezzel nehéz lenne vitába szállni.

 • Moyes Story

  regan poole ma nem szerepelt az u21 meccsen, lehet hogy a strawberry ellen ő lesz, mert lóvé cup tied

  • stanleykubrick

   Én már csak Fosut várom…

 • fella
  • Moyes Story

   Josét OUT!

   • fella

    inkább IN, már a Mutyiland előtt.

    • Chestcontrol

     kerdes h mikor johet… nagyon nem kene megvarni a nyarat …. de sztem ha a fa kupaban nem nyerunk akkor repul a turcsiorru

  • Achi Mike

   Sosem gondoltam, hogy örülni fogok neki. Ja, és nem is fogok most se 😀 (attól függetlenül, Lajos out)

 • Moyes Story

  a képek amúgy nem gifek akarnak lenni? 🙂

  • stanleykubrick

   eredetileg az akart volna lenni, de miután nem sikerült a videókat bepakolni a kollégának, utána maradtak a képek. de végül is mindenki tudja miről van szó.

   • Moyes Story

    próbáld meg a videók embed kódját bemásolni, alul a 3 pöttyre kell kattintani, és akkor előjön
    https://streamable.com/bt0i

    • EZS

     Próbáltam azt is.

     • Moyes Story

      és mi lett belőle?

     • EZS

      Egy nagy fehér teglalap kis play gombbal kozepen

     • Moyes Story

      és kattintásra nem indult? én most kipróbáltam, nekem működik 🙂

     • EZS

      Nem

  • godlikezaza

   jobb is ha nem látjuk ezeket mozogni

  • EZS

   Csak Vidic a .gif, a többi kép, kidomborítva hozzá nem ertesemet. 🙂

 • godlikezaza

  #besztelemzésevah

 • Porter Ramsey

  basszameg alukoo

 • stanleykubrick

  Jó lenne egy újratervezés az Arsenalnak. Mi meg természetesen menetelünk majd tovább. Hétfőn ki tervez Mozaikozni?

  • Hamptitus

   Ez a Mozaik az a Mozaik, ami a keletinél van a buszmegálló mögött?

   • stanleykubrick

    Yep.

    • Hamptitus

     Az itt van egy köpésre. Egyszer majd el kell mennem, sajnos ez a hétfő nem jó.

 • Newton_heath

  Nem tudom ki a pék az a Wayne Veysey, de szerinte előszerződést kötöttünk Hozéval, hogy nyártól átveszi ezt a kuplerájt…

  • mrmojo

   nekem már csak az a kérdésem hogy marad van gaal szezon végéig? mert akkor tényleg történelmi mélységekbe süllyedünk

 • Roleee

  – Dean Hendersont (GK) visszahívtuk kölcsönből, nagy valószínűséggel tartalék kapusnak hétfőre, mivel DDG ugye sérült, Johnstone meg már játszott FA kupa meccset.

  • fella

   Joel Pereira U21-ben kurva jó, nemtom minek kell ilyenekkel szórakázni.

   • Roleee

    most nézem elb*sztam 😀 tehát Johnstone sérült, és J. Pereira játszott már FA kupát kölcsönben 😀

  • fella

   én múlt szombat délutánig nem tartottam elképzelhetetlennek, hogy Lajossal kezdjük 16/17-et is. viszont a szunderland, mutyiland duó után tök egyértelmű, hogy ez esélytelen, szóval azzal sem veszíthetnénk sokat, ha Mourinho már ma megkapná a padot. Giggs nem opció, ez tiszta sor, és ez így is van jól.

 • stanleykubrick

  Azért ez a Sport 1-2 enyhén felbaszós.
  Nem adnak egy darab 16 órás FA Kupa meccset sem, de a Rosztov-Fleury meg az Érd-Paris kézi az megy. Az év vicce!

  • amc-n se lesz?

   • stanleykubrick

    dehogy lesz, elmondta tóth, hogy 4 élő meccs, 3 felvétel. 2 élő a mai 13.45 meg a 18.15, holnap AMC-n a City és hétfőn a miénk. Azért baszki Spurs-Palace, Rovers-WHU. Sport M-re miért nem lehet rakni? Az nem hozzájuk tartozik? Vagy akkor az AMC-re?

    • ez esetben az anyjuk kiütéses picsáját

     • stanleykubrick

      Főleg ez a mai felbaszós, mert konkrétan a S1-en vicc, amik mennek estig, de mondom, miért nem lehet kipakolni más csatornákra akkor?

  • cspsaat

   Engem az húz fel, hogy az sportM alapvetően a magyar érdekeltségű sportok közvetítésére lett kitalálva. Ehelyett ott csak stúdióműsorok mennek kb, és az említett események meg a Sport1,2-n mennek. Nyugodtan berakhatnák oda a kézi, vízi, kosármeccseket, ha már azért lett kitalálva

   • stanleykubrick

    Elmennek a sunyi faszomba, ezt tudom csak mondani.

   • Csumpitáz Béla

    A sportM az a királyi tv sportcsatornája, míg a Sport1,2 pedig magán csatorna

    • cspsaat

     Szerintem kevered az M4 Sportot, és a sportM-et.

     • Csumpitáz Béla

      és tényleg 😀

 • KecsopBeno

  Nem basztak ki a faszt!!!!

  • stanleykubrick

   Tegnap miattad feküdt le a blog közössége félórával később.

   • KecsopBeno

    Most akkor aludhattok fel orat.

  • fella

   majd miután kiestünk shawarma townban egy 4-0-lal

 • Mainpieeater

  Ha a meccseink szinvonala megkozelitene az itteni posztoket… 🙁
  SAF alatt is voltak wtf szar idoszakok de ott mindig ott volt a tudat, hogy elobb-utobb vege lesz es megindulunk felfele a lejton. Itt en ezt nem latom. A fenyt az alagut vegen 🙁

  • stanleykubrick

   Ha most kiesünk hétfőn, azt várom, hogy Lajos onnantól magától andalogjon el.

   • Mainpieeater

    De hetfon tovabbmegyunk es akkor iccoproszessz megnyerhetjuk a kupat meg a stb kezdodik elorol

    • Fish08

     na jó, de az eféköpövel max az el elérhető, innentől csak arsenal szurkolósat játszhatnánk nagy pofával, hogy nyertünk valamit. Ami persze nem lenne rossz, csak kb semmivel se lennénk előrébb a jövőt tekintve

 • powell kezd az arsenal ellen

  • stanleykubrick

   kibaszhatná őket, mert ha az Arsenal duplázik megőrülök.

 • Achi Mike

  Nagyon jó írás lett EZ iS! Hát, itt tartunk most és nem nagyon látszik fény az alagút végén. Biztos vagyok benne, hogy a vezetőség sem volt felkészülve arra, hogy ilyen ocsmány teljesítményt nyújtunk a leggyengébb ellenfelek ellen. Lehet, hogy be volt kalkulálva (a stoke meccs után pláne) egy-két könnyebb győzelem, aztán majd ha jönnek a kemény ellenfelek elleni bukták, meg 0-0-ok, addigra előállnak valamivel. Van idő. De Lajos mindig meg tud lepni. Vagy egy váratlan jobb teljesítménnyel, vagy… ezzel. Mindettől függetlenül, nem világos számomra, hogy a decemberi gálázás után miért nem született meg egy határozott vészterv arra az esetre, ha az akkori teljesítmény megismétlődni látszik és a csapat elindul lefelé a lejtőn távolabb csúszva a top4-től, Európától, egyenesen a Moyes-féle 7. hely irányába, ami ugye pedig kirúgást eredményezett. Vagyis magyarán szólva, legkésőbb most kéne lépni és kibaszni ezt a szerencsétlen hülyét murphy törvényével együtt, mert ezt a teljesítmény bizton állíthatjuk, hogy még a szertáros is stabilan tudja hozni az év végéig. Nem hiszem, hogy bárki számára nagy kihívást jelentene kikapni egy Dán kiscsapattól. De persze jele sincs ilyesminek. Várjuk meg, amíg az Arsenal lő egy hatost az Old Trafford -on, az a biztos.

  • ezraharrari

   leszünk annyira balfaszok meg az arse is, hogy nem kapunk ki, és Lajos él tovább

   • Achi Mike

    Nem tudom elképzelni. Ezt a védelmet pont nekik találták ki.

 • mddnszksz

  off:
  SOS Szegediek! Kellene 1-2 ember kispályás focira délután 5-re, bejutottunk a döntőbe csak pár csapattársunknak sajnos más elfoglaltságuk van így karcsúan leszünk. Amit kínálunk: mez, érem, örökélet, végtelen sör és fűszoknyás néger lányok

  • stanleykubrick

   Szücsit riadóztassátok.

   • EZS

    remek kapus.

    • mddnszksz

     kapus van, mezőny kellene azt kifelejtettem

  • salgamate

   Hol lesz a meccs? Tudnék menni.

   • mddnszksz

    SZVSE terem

    • salgamate

     az a károlyi kolival szemben van? meddig tart és mennyire profi?

     • mddnszksz

      igen ott, 5-től kezdenénk és két 2×10 perces meccsünk lesz szal legkésőbb 6 körül vége van. Hát nem egy Böde Dani szint, de azért Messi elveszne köztünk

     • salgamate

      oké, ott leszek:D még annyi, h fizetni kell-e, meg egy teloszámot adj legyszi ha barmi lenne

     • mddnszksz

      a kapusunk közben elcsábított a másik csapatából 2 csapattársát úgyhogy így megleszünk, de azért köszi hogy jöttél volna. adj egy címet és küldöm majd a néger lányt

     • stanleykubrick

      :DDDDDDDDDDDDD ezt a beszélgetést öröm volt olvasni. 😀

     • salgamate

      na baszki, azert ha maskor is van szegeden barmi foci akkor szolj pls

 • stanleykubrick
 • Paul

  Erre az egészre már csak annyit bírok mondani hogy fucking fucking. De akkor is le fogok ülni megnézni a kövi meccset. Hátha már Giggsy lesz a főnök.

 • Fish08

  Fasza poszt lett! 🙂
  Bár újra előhozta belőlem a tegnapi idegbeteg állapotomat