A rémálmok klinikája

Eljutott hozzánk clacka révén egy igen aktuálisnak tűnő vendégposzt.

Előre is csillapítanánk a kedélyeket ugyanis a hét további várható eseményei miatt. Továbbá halkan megjegyeznénk, hogy “ez még nem vót.”

Dr. Nervengang gondterhelten rótta a folyosókat. A máskor oly udvarias, figyelmes és emiatt a kollégák, a dolgozók, a klinika udvarán élő macskák és a betegek körében egyaránt közkedvelt osztályvezető főorvos most csak futólag, már-már foghegyről köszöntötte a mellette elhaladókat. Olyannyira magába merült, hogy még a szokatlan viselkedésével kiváltott meglepett pillantásokat és furcsálkozó összenézéseket sem érzékelte. Bekanyarodott a frissen felvett betegekhez vezető folyosóra, és belépett az első kórterembe.

Asylum-1

A 40 körüli, egyébként teljesen átlagos öltözéket viselő férfit előző nap hozták be az utcáról önkívületi állapotban, és bár azóta megszólalt, értelmes beszédnek aligha lehetett volna nevezni az ajkát elhagyó mondatfoszlányokat. Vagy még inkább szóhalmazokat.

A professzor, aki már több mint 30 éve dolgozott a klinikán, komoly és megbecsült szaktekintélynek számított a maga területén. Volt kollégái, akik a kiégés elől menekülve ma már inkább magánpraxist vittek, vagy a pihentetőbb kenyérkeresetnek tartott coachinggal, szupervízióval, esetleg szervezetfejlesztéssel foglalkoztak, állandóan ugratták „maradisága” miatt, de igazából mélyen tisztelték az elhivatottságáért. Azért az elhivatottságért, amely az utóbbi napokban megrendülni tűnt, igaz, kifelé ebből mi sem látszott. Az őt belülről most is emésztő kételyek örvényéből a páciens felhangosodó suttogása rángatta ki:

– A portugált, a portugált ne! Ne engedjétek oda!  Ne, ne, ne, le fogja parkolni a buszt! Ne hagyjátok! Leparkolja a buszt! És a fiatalok, ó, jaj, a fiatalok, annyi, nekik annyi!!!

dicaprio

„Talán valami autóbaleset utáni trauma?” – tette fel magának a kérdést a professzor, aki azonban ezt az eshetőséget azonnal el is vetette. Egyrészt a férfin nem voltak balesetre utaló külsérelmi nyomok, nemhogy törést, de még zúzódást sem találtak a testén. Csupán az utcán kódorgott fényes nappal teljesen elveszetten, és még a legelemibb kérdésekre – Hogy hívják? Hol lakik? Mi járatban van errefelé? – se volt képes épkézláb feleletet adni. Másrészt se a sajtó, se a tévé-rádió nem számolt be mostanság ilyen tragédiáról. Szóval az akut trauma lehetősége kizárható, valami régi traumatikus esemény flashbackjével lehet dolgunk, fűzte tovább gondolatmenetét Dr. Nervengang.

– De vajon ez a portugál sofőr valós személy vagy csak egy fiktív, képzelt rémalak? És mire utal a fiatalokkal? Esetleg a gyerekével történt valami? Egy iskolai buszbaleset? Utána kéne nézni ennek pár évre visszamenőleg – morfondírozott hangosan, majd azonnal rémülten pillantott körbe, nincs-e mellette valaki. De nem volt, így megkönnyebbülten, de szégyenkezve sóhajtott fel:

– Ez nem igaz, most már hangosan is beszélek magamban. Ez aggasztó. Fel kell hívnom a terapeutámat, mert különben gondok lesznek…

Dr. Nervengang fejét csóválva kilépett a szobából, s némi szorongással átsétált a következőbe. Harmincas férfi (fantasy-rajongó biológus?), szintén súlyos disszociatív állapotban, és szintén az utcán találtak rá, két nappal ezelőtt. Ez a beteg is a csendes páciensek közé tartozott, egész nap csak maga elé motyogott, olyan halkan és kissé artikulátlanul, hogy nagyon nehéz volt kivenni a szavait. Mivel most épp hallgatott, a professzor elővette a tegnapi magnófelvétel jegyzőkönyvét: „(…) a walesi varázsló (…) vörös ördögök (…) jó pár évtizedre (…).” Mint valami zagyva átok: értelmetlen mondatcsonkok, visszatérő, de összefüggéstelen szavak-fordulatok. Mindenféle bébik meg fiókák, vagy talán bébifókák? Az ördög tudja! A professzor összeráncolta a homlokát: hozzászokott a valósággal kapcsolatot vesztő páciensekhez, sőt, elég eredményesen is kezelte őket, de ez a már-már járványszerűen felbukkanó, rengeteg új eset ilyen rövid időn belül komoly aggodalommal töltötte el. De nem akart belesüppedni a negativitásba, így sarkon fordult, és lendületesen távozott, hogy a harmadik friss beteghez siessen.

A hangszigetelt kórterembe lépve összerezzent: egy jól öltözött, alapvetően kulturált kinézetű, egyetemista korú fiatalembert talált az ágyhoz szíjazva, aki épp nem túl kulturált módon magából kikelve üvöltözött. A doktor behúzta maga mögött az ajtót, s a fal mellé lépve figyelte a dühkitörést:

– Húzz már el innen, vastulipán! Mindent tönkrevágsz! Hogy mennél már nyugdíjba portugál bort vedelni! Csak ne makogj nekem itt folyamatról meg haladásról! Még a skót is jobb volt!

insane_65

A pszichiáter hátrébb húzódott. Nem jó olyannak a közelében lenni, aki a démonjaival viaskodik, ezt tapasztalatból tudta. De vajon ki lehet az a démon? Esetleg egy szigorú anyafigura? Vastulipán, vastulipán… Egy átlagember számára talán izgalmas, különleges elnevezés lett volna, ő már ennél azonban jóval cifrábbakat is hallott. Ahogy a nem szakmabeli barátainak szokta volt mondogatni, élete jó részét mindenféle képzeletbeli lények: üvegtigrisek és fapumák, kákalagok és bólintérek, toydariak és gunganek, rémfarkasok és árnyékmacskák társaságában töltötte. Mit neki vámpírok és zombik, ő vérlovagokkal és járkálókkal kelt és feküdt! Az x-aktákon dolgozó és x-szárnyúakat vezető x-emberekről már nem is beszélve. Ezen eltűnődve önkéntelenül levette a fogasról az ott lógó piros-fekete sálat, majd rövid gyömöszkölés és húzogatás után vissza is tette azt. Ez a srác hiába beszélt, jobban mondva ordibált kerek, egész mondatokban, mégse volt benne sok köszönet. Innen is ugyanilyen tanácstalanul távozott, mint az előző szobákból.

A neheze azonban még hátravolt. Az ikrek. Chee Stue főnővér méretes keblei jutottak eszébe. Már megint. A héten vagy huszadszor. Azt hiszem, az anyakomplexusom terápiás feldolgozása se zárult még le teljesen, gondolta kissé még lelombozottabban, már-már teljes lombozatát vesztve. Szóval az ikrek. Chee Stue főnővér. Mondom, az ikrek, mordult rá önmagára, és komoly képpel, szilárd eltökéltséggel benyitott a következő hangszigetelt kórterembe. Az ikrekhez. És nem Chee Stue nővérhez…

Itt még gyorsabban húzta be maga mögött az ajtót: a két, egymással szemben és egymástól biztonságos távolságban lekötözött fiatalember – a „hegymászó” és a „bibliaügynök”, ahogy az ápolók nevezték őket – morbid párbeszédet folytatva szinte már versenyt üvöltött egymással.

– Ott a Blanc, ott a Blanc!

– Az a fukar Lévi úgysem engedi!

– Újra feljutni a csúcsra!

Ennyi elég is volt neki, úgy érezte, megfullad, ezért inkább gyorsan kilépett az ajtón. Végignézett a folyosón, a kórtermekből mindkét oldalról fenyegetőnek vagy elkeseredettnek tűnő és a legtöbbször artikulálatlan hangok szűrődtek ki. Az egész osztály dugig volt, és mindössze pár nap leforgása alatt összejött a telt ház.

294336009-stethoscope-thinking-doctor's-coat-hospital

– Ennyi idegösszeomlás ilyen rövid időn belül. Abnormális – gondolta. Aztán felhorkant: – Naná, egy elmeosztályon vagyunk!

– (…) úr, elnézést, professzor úr! – rángatta ki a merengéséből egy félénk hang. – Zavarhatom egy pillanatra?

– Persze, fiam – mondta a nagyjából 50 éves osztályvezető-helyettes főorvosának.

Dr. Schizo összerezzent a szokatlan megszólítástól, de csak nyelt egyet, és nem szólt semmit, mert esélye sem volt. A professzor, ha már magához tért, magánál is tartotta a szót:

– Ennyi súlyos eset ilyen rövid időn belül, elég valószínűtlen, igaz-e, kolléga úr? Mint valami fertőző tömegpszichózis, de mindenféle kapcsolódási pont nélkül.

Dr. Schizo megköszörülte a torkát:

– Egyvalami azért lenne itt, bár talán csak véletlen egybeesés…

– Mégpedig?

– Mindegyiküknél volt valamilyen sportrelikvia. Mindegyikük szurkoló.

– Valóban?

– Igen. Mégpedig Manchester United-szurkoló.

united_fans-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

– Érdekes – hümmögte a professzor, olyan ember hanghordozásával, aki igazából ennek épp az ellenkezőjét gondolja. – De tudja, van az a híres focis idézet, amit még én is ismerek, csak most nem akar az eszembe jutni, pedig itt van a nyelvem hegyén. A futball, a futball…

– … nem élet és halál kérdése. Sok…

– Igen, ez az, erre gondoltam. Én aztán tényleg semmit nem konyítok a sporthoz, de ez egy úton-útfélen idézett, ennek dacára igen találó mondás… – felelte, majd kollégája furcsán elfancsalodó ábrázata láttán nagylelkűen hozzátette: – De kétségkívül érdekes felvetés, és tán még helytálló is. Csak épp, tudja, nem releváns a mi szempontunkból.

Azzal megfordult, és többször megcsóválva a fejét félhangosan, mintegy magának ennyit mondott:

– Még hogy futball, na persze! Majd pont ettől őrülne meg bárki is…

 • Beyonder

  Lett podkeszt.

  • stanleykubrick

   Ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik hozzánk hasonlóan nem tudnak leakadni van Gaalról. Mondjuk nem véletlenül.

 • mejgyo

  Valamilyen brazil blikk azt írta, hogy Gabriel Barbosa is jöhet hozzánk 🙂

  • Newton_heath

   Ő Gabigol?

   • mejgyo

    igen 😀

 • Mainpieeater

  Reus lemarad az EB-ről is. Hihetetlenül szerencsétlen ember. Sanét viszi helyette Lőw, szóval lehet scoutolni a kölyköt ezerrel (Meg Bejglit is).

  • stanleykubrick

   A spanyol, német és francia keret is bőven tele lesz azért a végére lyukakkal.

   • Mainpieeater

    Az olasz és belga meg faszokkal, szóval minden készen áll egy jó orgiához 😀

    • stanleykubrick

     A belga viszont brutálisan erős, a helyükben leadnám a csoportot és akkor a könnyebb ágról simán be lehetne menni a döntőbe.

     • Mainpieeater

      Hát a belgák amúgy végső győzelemre is esélyesek lehetnek, ha a támadóik összeszedik magukat és tudják kompenzálni a szélsővédők szinte teljes hiányát. 😀

     • stanleykubrick

      De nem az E csoportból csoportelsőként…

     • előbb tudjanak kiállítani két épkézláb szélső védőt, mer annak nagyon híján vannak

     • stanleykubrick

      Van ezzel így szerintem más válogatott is még bőven…

     • ennyire nem, mint náluk. a keretben konkrétan talán csak a kis lukaku eredeti posztja a balhátvéd, a többi mind inkább középső védő

     • stanleykubrick

      Ok, de én se a francia, se a német, se az angol szélsőhátvédektől nem vagyok elalélva, de még a spanyoloktól se annyira.

     • Mainpieeater

      Bezzeg Fiola és Kádár 😀

     • sztem komoly bukó lesz a belgáknál a normális fullbackek hiánya, ők lesznek a torna unitedje

     • mrmojo

      a spanyoloknál van az EB 5 legjobb szélsőhátvédjéből 4 kb.

     • mrmojo

      és monrealt nem is viszik

    • ezraharrari

     ha döntőbe jutnak, akkor eldönthetik kardvívással

     • lasi

      No homo

 • Moyes Story

  simon stone épp most nyilatkozott a bbc-n, miszerint eszünk ágába sincs dof-ot kinevezni

 • Porter Ramsey

  Daley Blind and Juan Mata set for Manchester United exit this summer – Sky sources

  • stanleykubrick

   vóó….. 😀

   • Porter Ramsey

    komolyan?:( napaszegh

  • ezraharrari

   bár Matát sajnálnám jobban, Blindre lennék kíváncsibb, hogy hol, mire menne

   • a top vagy oda vágyó csapatok utáni közvetlen élvonalban eljátszogathat bárhol nyugodtan

   • Newton_heath

    Everton-ban Barry helyett

  • lasi

   Lényeg, hogy Fella marad, mert Ő olyan jó fodbalista.

   • fella, young, valencia

    ezek hárman túlélő tanfolyamokat indítanak hamarosan

    • stanleykubrick

     Csak utóbbi kettő legalább nincs rendszeresen játszatva, meg valószínűleg a jövőben még úgy sem lesz, na de Fellaini…

    • csinibob

     Young es Fella us fájdalmas búcsút vehetne, télen meg Valencia.

  • KiB

   én Blindet igazán sajnálnám
   látszott a válogatottban, hogy a saját helyén jó, sokkal jobb, mint KH-ban
   Mata meg 99% volt, hogy megy, ha jön M….

 • filozofi

  Blind: “Unfortunately I have to finish this season with a small injury and miss
  the last couple of games, now it’s time to rest and recover for next
  season”
  és a mai hírek alapján talán már nem is nálunk lesz jövőre, amit én sajnálnék, mert a középpályán nagyon szívesen elnézném

  • stanleykubrick

   A legszomorúbb, hogy a Blind, Fellaini, Carrick, Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera hatosból pont ő az egyik a kb. háromból, aki talán kétfős középpályán használható lenne. Én remélem, hogy marad.

   • filozofi

    igen, arról nem is beszélve, hogy egy ennyire jól passzoló játékosért nagyon nagy kár lenne

    • stanleykubrick

     Amúgy az egész nyár ezekről a pletykákról fog szólni. Még senki nem vett levegőt sem José érkezése kapcsán, nemhogy bármi eldőlt volna. We have to wait and see.

     • filozofi

      ez nyilvánvaló, mint anno LvG-nél is, aztán annak láttuk mi lett a vége, ezért jobb felkészülni az ilyenekre. Hogy én mennyire utálom az ilyen sajtóhíreket…

     • Chestcontrol

      azert jo lenne ha atranszfereket gyorsan lezavarna es augusztusra osszeallna a csapat, nem pedig akkor kezdenek el igazolni

   • Golf

    Remélem ez nem azt jelenti, hogy Fella marad.

    • Newton_heath

     Az milyen szép lenne…

   • lasi

    Szerintem Ő nagyon kevés lenne egy kétfős kp egyik tagjaként. 3 fős középpályán a leghátsó emberként még jó is lenne. Abban viszont egyetértünk, hogy maradjon, mert kiegészítő embernek tökéletes, amolyan Jolly Joker.

    • stanleykubrick

     Ezért írtam én is a talánt, de igazából Carrick sem az a kategória már vagy csak kiegészítőként. Leszünk bajban. Én a podcastban és reggel is azt mondtam, hogy a csapat felállása jobban érdekel, mint Mourinho viselkedése majd.

     • ezraharrari

      az az érdekes, hogy Lajos folyamatosan hangoztatta, a filozofi nem áll összefüggésben a formációval, mégis a csapat “merevségét” a formáció okozta azzal, hogy rengeteg pozícióidegen játékosunk volt, amire Blind a legklasszikusabb példa. Ezért is érdekesebb a forma, mint amit tulajdonítani szokás neki

     • lasi

      A csapat felállása kurva érdekes lesz, mert tuti, hogy jön legalább 2-3 ember, távozni meg szerintem többen fognak. Carras szerintem már csak kiegészítő lesz, és szerintem Ő van olyan intelligens, hogy belássa. Az, hogy kp-ra érkezik-e valaki nem tudom, de lehet csozé új életet lehel a Morgan-Ander kettősbe, és az már biztató lenne hosszútávon is.

     • stanleykubrick

      Egy harmadik kiegészítő emberrel, én is ebben bízom igazából.

     • lasi

      Optimális esetben (ilyen soha nem lesz sajnos) a Carras-Bastian-Daley trió elég kéne, hogy legyen kiegészítőnek. Mivel én is kicsit borúlátó vagyok, talán egy játékost hoznék ide Fella helyett.

     • stanleykubrick

      Nálam a Fella helyére érkező, kezdő, minőségi játékos, az meg tudna nyugtatni.

     • lasi

      El lehet menni erre felé is, csak akkor mi van, ha Morgan-Ander páros beton lesz, és a 3 fős kp-n Mata/Rooney/valaki is pozitív csalódás lesz. Tudom most egy kicsit túl optimista irányba indultam el, de azért ez sem teljesen elképzelhetetlen.

     • Roleee

      nem figyeltél az előző 2 évben, a felállás nem számít, hanem csak a #filozófi

     • mrmojo

      a csapat felállása úgyis az átigazolásoktól függ , ami ettől viszont független és nagyon kérdéses hogy depáj hol fog játszani? martialt vétek elvenni a szélről , főleg hogy csatárba is lesz egy rashford meg valaki

  • Ressan

   Melyik utolsó néhány meccset hagyta ki?

 • box-to-box defender

  A Telegraph azt írja, hogy Giggs ma visszautazik Dubaiból és találkozik Mourinhoval. Talán még ezen a héten fény derül az ő sorsára is.

  • ezraharrari

   aztán visszamegy Dubaiba

 • stanleykubrick

  Továbbá tegnap még podcastet is csináltunk. 18-as karikás lett eléggé. Ugye Tomi? 😀

  • ketomika22

   rádiópornó? 😀

   • ketomika22

    nem én Tomi természetesen 🙂 🙂

  • Chestcontrol

   es mikor lesz adasban?

   • stanleykubrick

    Szerintem a héten valamikor az éterbe kerül.

    • Chestcontrol

     de akkor most strigo posztjat ne varjuk mar? 🙂

     • stanleykubrick

      De várjuk, én nagyon is várom.

   • Mainpieeater

    amint Strigo posztja eléri az 1000. kommentet. 😀 Már csak meg kell írnia a mesternek. 😀

    • Fish08

     *5000. kommentet 😀

 • box-to-box defender

  Ez érdekes: http://www.skysports.com/football/news/11667/10299949/michael-carrick-is-staying-at-manchester-united-according-to-paddy-crerand
  Mondjuk nem értem, hogy egy ekkora klubnál hogy történhet meg, hogy kibeszélnek az emberek. Először Rio most meg Crerand. Legyen már egy kis fegyelem.

 • According to Dutch football weekly VI, Manchester United are looking to extend Timothy Fosu-Mensah’s contract

  tegnap kérdezte valaki

  • box-to-box defender

   Valszeg én voltam, kössz.

  • (AS) Mourinho wants Monchi, Already has an offer from United

   http://futbol.as.com/futbol/2016/05/30/primera/1464637899_444935.html?id_externo_rsoc=comp_tw

  • Pásztor László

   Mit játszik ez a fiatalember? KH vagy KK? Mert ha egyik se jön a #JoseOUT.

   • Kövi

    Eddig edzőt játszott a Sevillánál. Mou rábízza az EL-t. 🙂

    • Fish08

     *Igazgatót 🙂 ő intézte az átigazolásokat, ami a Sevilla esetében kiemelendő, hiszen kb évente kell eladniuk a legjobbjaikat, és új embereket beépíteni

     • Kövi

      Jogos, sportigazgató.

     • Pásztor László

      Jah, fain xd

 • stanleykubrick

  http://www.digisport.hu/video/31482
  A videó elérhető a DIGI Sport weboldalán.

  • ketomika22

   mekkora állat vagy 😀 bravó!

   • ketomika22

    egész korrekt fasza! érdekes lenne ezt még egyszer Augusztus vége felé beadni, amikor már megvan a keret stb.

  • Gezu77

   Teljesen rendben volt, szép volt!

  • lasi

   Ez teljesen korrekt volt. Gratula!

  • Chestcontrol

   szal akkor ibra jon? 🙂 jo voltal Stan

  • Rioinho

   Van olyan böngésző a földön, ami ezt megnyitja?

   • ketomika22

    Chrome

    • Rioinho

     Adblockot is kilőttem, semmi.

     • ketomika22

      fura, nekem adblockkal ment. win 8.1-em van, bár ebben nem vagyok biztos

     • Mainpieeater

      Az oprendszer nem releváns ezügyben, sokkal inkább az a fontos, hogy az adobe flash naprakész legyen és friss. 😀

     • Rioinho

      Azt csekkoltam először. Nem értem. Mindegy, elszívok egy cigit, utána minden rendbe szokott jönni 😀

     • Mainpieeater

      próbáld meg Mozillával, ha nem akkor itt a videó elérési linkje, próbáld meg ezzel:

      Ha nem akkor az expoler/edge is vállalható
      http://video.digisport.hu/content/5baf6ad855c53a21742ccd948fcd3f02/574d3feb/reg_2016_0531_sziklai_attila.mp4

     • Rioinho

      Mozilla, ez a link siker! Kösz!

     • Mainpieeater

      Nincs mit 🙂

   • Mainpieeater

    nem, de a gépemen igen. BADUMMTISS

    • ketomika22

     formában vagy 😀

   • stanleykubrick

    Ez tényleg érdekes, mert nekem bármikor simán ment mindig.

   • Sousaphone

    Nekem a céges gép megnyitja, ami pedig egy youtube-ot sem enged már tovább!

  • Mainpieeater

   Hogy bírtad ki, hogy levörösözött minket? A vörösök a pudli, a komcsik meg a Weasley-k. Mi vörös ördögök vagyunk. 😀 Amúgy grat Stanley! Jó az inged, Pulll&Bear? 😀

   • Moyes Story

    Puhl & Beer

    • safbérenc

     :DD

   • stanleykubrick

    Szerintem H & M, de mindjárt megnézem. 😀

  • Mainpieeater

   “mi a helyzet Rooneyval?”

   “jó kérdés”

   Nem. Nem kérdés. Rooney világklasszis. Pont. :DDD

   • lasi

    99%

    • Mainpieeater

     Azt sem mondta, hogy Pásztor László ingatlanos. Csalódtam 🙁

     • lasi

      és a pina is kimaradt

     • Rioinho

      vótmá se vótmá?

     • Pásztor László

      Szakadjunk már le a témáról XDDD

     • Golf

      Ennél jobb reklám nem kell, én örülnék, ha úgy beszélnének rólam, hogy a weblapos és mindenki jönne, aki weblapot akar. 🙂

     • Pásztor László

      Nyílván jó dolog ez, csak nem akarom hogy úgy tűnjön hogy erőltetett reklamozás van itt. xd

  • mucus

   nagyon profin lehoztad, grat! 2 észrevétel (josét már psy mondta)
   – mikor Mourinho távozott Intertől Ibra már ott se volt, szerintem Materazzira gondoltál
   – interjú alatt 2x is úgy vágták be Szombathy fejét miközben beszéltél, h a lapját nézte, ami elég amatőr hiba a rendezőtől

   • stanleykubrick

    Való igaz, de ettől még tényleg jóban vannak.

  • Rioinho

   Na megnéztem! Kurva jó volt. Felkészült riporter, felkészült interjúalany. Mindannyiunk nevében beszéltél 🙂

   • filozofi

    azért vagyunk páran akik nem gondolják, hogy meg fog változni, de én leszek az első aki ujjongani fog ha mégis

  • reelbeba

   Hej Sztenli, ez kurvajo volt!

   • reelbeba

    (Bar szerintem nem lesz 4-3-3, es Rooney 10-est fog jatszani, de meglatjuk)

    • stanleykubrick

     Schneiderlin, Schweinsteiger – Martial, Rooney, Mata – Rashford. Én meg sírok. 😀

     • Mainpieeater

      Matic Gomes – Martial Rooney Mario – Ibrahimovic

     • Chestcontrol

      matic rooney schneiderlin (Fella a gyilkolosabb meccsekre) Depay ibra martial

  • György Márk

   Lehetnél a blog selmeczi gabriellája 🙂

   • stanleykubrick

    Batiz András jobban esett volna. 😀

 • stanleykubrick

  Látott-e valaki a Digi reggeli startban? Ha nem, hamarosan lesz videó.

  • EZS

   én igen 😀

   • stanleykubrick

    Milyen volt?

    • EZS

     teljesen rendben volt szerintem

     • stanleykubrick

      Akkor jó. 🙂

    • ezraharrari

     tényleg ennyire kényelmetlen az a szék, amennyire látszik?

     • stanleykubrick

      Nagyon kell helyezkedni benne.

    • EZS

     annyit megjegyeznék, hogy nem dobáltál Di Maria szívecskéket.

     • stanleykubrick

      :DD Meg nem mondtam be hogy ki az ingatlanos és sajnos Csisztu Zsuzsát is csak a tévében láttam felvételről. 😀

     • ezraharrari

      ezt személyesen is fájlalom

     • EZS

      pedig még este is szóltam neki, el ne felejtse! 😀

    • filozofi

     rendben volt, grat a szerepléshez

  • Krunyec

   Egy igazi férfi vagy. Most már jöhet a puncicunami! Bár Giggsy közelébe sem érsz! No offense.. 🙁

  • zsozé, nem hozé. amúgy rendben volt, bár szerintem naivitás azt hinni, hogy ő majd megváltozik

  • KiB

   ha ezt tudom bekapcsolom a tv-t…délután tuti megnézem:)

 • Gyere_haza_Laja

  Az vótmà, hogy Sky szerint Mata és Blindet eladja a mester ha jön jó ajànlat?

  • United82

   Na. Újabb jó pontok Josénak ha igaz.

  • nem akarok megmondtamozni, de blind nem kezdő matéria egyik poszton sem, viszont azt nem gondoltam volna, hogy a keretből is kibasszák

   • KiB

    ez még csak a kezdet, attól félek
    fogunk még anyázni meglepetés kivágások miatt

 • Rioinho

  Off: Ricciardo fankent en is felkurtam az agyam h zsinorban a masodik futamon szivatja meg a csapata, de olyan szakmaisagot teljesen nelkulozo kovetkeztetest, mint joogabi, meg en se vontam le. Hova sullyed meg ez az ember? http://index.hu/sport/forma1/2016/05/30/a_red_bull_ricciardo-szivatasanal_csak_a_magyarazata_cikibb/

  • Mainpieeater

   ha így folytatod és joógabit linkelsz gyakran baninho leszel nem Rioinho 😀

   • Sousaphone

    Vagy Vendéginho! 🙂
    (vagy halálbüntetésnél is súlyosabbként jógabinho 😀 )

  • Mainpieeater

   jajj elolvastam és vérzett a szemem a fejtegetése miatt. 🙁 Szegénynek nem esett le, hogy a lágygumi lassú és a hideg pályán nehezen melegíthető fel és nem felvállalható ha mögötted egy meleg ultrás autó jön. Illetve a Merci motorereje még a RedBullé fölött van és az alagút végére ez a két tényező (meleg/hideg ultralágy/lágy gumi és gyengébb/erősebb motor) egyértelműen hátrányt jelentett volna Ricciardonak. 🙁

 • Porter Ramsey
  • Rioinho

   Black Wall! Maris uj ertelmet nyer a “feloltom a feketet” kifejezes.

  • ezraharrari

   Bobó erősen gondolkodik itt, hogy miért csak neki nem jutott labda

 • Mainpieeater

  Fb komment:
  “In 93 days, Marcus Rashford has scored on his:

  – Manchester United debut
  – Premier League debut
  – Manchester Derby debut
  – Europa League debut
  – International debut

  He also:
  – beat West Ham off the cup
  – relegated Villa
  – almost crushed Cities CL dreams

  #talent”

 • Pepoka

  Tudom kurva nagy off, de ezt muszáj megosztanom, egyszerűen lenyűgöző 😀
  (igen vizsgára tanulok)

  • Mainpieeater

   Jó látni, hogy valaki továbbvitte Schimánék lehetetlen gyökérségeit. 😀 Ha ez tetszett ajánlom figyelmedbe a Sintér vacsoráját és a Forma1-et tőlük.

  • Moreno elmehecc

   mondta a lézer :DD

 • filozofi

  egy kis baráti ölelés Woodyval. pic.

  • ketomika22

   Woody jobb keze elég baráti helyen van

   • filozofi

    amíg nem néznek egymás szemébe addig nem buzis

  • ezraharrari

   brifkót azért én csekkolnám José helyében

   • Sousaphone

    én inkább az öcsiket a zacsiban! 🙂

 • Mainpieeater

  Dávid posztolta facebookra az előbb:
  >kép

 • filozofi

  Nagyon próbál bevágódni. Kép.

  • Mainpieeater

   valószínűleg kikötötték neki a szerződésben, hogy szósöli aktívnak kell lennie

   • filozofi

    vagy csak a saját “új” imázsát építi… 😀

    • Mainpieeater

     abban is bőven van ráció. akinek nincs instagramja az nem is létezik. meg buzi. 😀

     • ketomika22

      miért csinálod ezt? pls :'(

     • Mainpieeater

      Háde ha nincs instagramod akkor hol követed Bryana Hollyt meg Anna Nystromot? Élőben nem tudod mert messze laknak 🙁

     • ketomika22

      :DDDDDD nembírlak srác :DDDDDDD

     • Mainpieeater

      meg, hogy tudsz meglenni Maikens Brustad meccs előtti képei nélkül? Azokat mutogatnám a srácoknak is minden bemelegítésnél, aztán utána tuti nem buziznának a pályán 😀

      A legerősebb érvem az instagram mellett:
      https://www.instagram.com/maikensb/?hl=en

     • Moyes Story
     • Moyes Story
     • filozofi

      lenne ott hornyskodás

     • Rioinho

      Kb The Rock miatt vagyok meg fenn. Eszmeletlen a csavo.

     • Sousaphone

      Bryana Hollyt én is követem! 🙂

     • Mainpieeater

      régen szebb volt 🙁 plasztikai műtétek előtt 🙁

   • Moyes Story

    lajosnak miért nem kellett? megnézném ahogy instagramra tölti fel a selfieket a heréivel

    • Fish08

     Valószínűleg pont emiatt 😀

 • box-to-box defender

  Fosu kap új szerződést van valami info? Neki is lejár jövőre ilyenkor.

  • Angus

   Szerintem előbb tegyen le valamit az asztalra. Persze ígéretes srácnak tűnik, de Rashfordon kívül egyelőre egyik gyermekről sem derült ki, hogy tud futballozni.

   • box-to-box defender

    Persze, egyetértek. Nekem ő kevésbé meggyőző volt egyébként.

 • infinite_red

  Roma might offer Manolas an increased salary in an attempt to counteract Manchester United’s advances. [@DiMarzio]

  • Roland

   elvileg most vették meg a stuttgart egyik védőjét

   • infinite_red

    rüdiger is onnan van, nem?

    • Roland

     ja ha jól látom pont őt, csak eddig kölcsönben volt ott

  • Kleinheislerlin

   Manolas meg Nainggolan egyszerre eljönne a Romabol hozzánk? Kétlem, meg nem is örülnék.

 • csinibob

  Mou még nem mondott semmi felháborítót. Lehet, hogy megvárja az első meccsünket!

  • infinite_red

   megváltozott

   • Moyes Story

    😀

    • infinite_red

     remélem átjött az iróniám

  • Roleee

   a sajtótájékoztatóra tartogatja, meg lényegében üres Carrington nincs kivel összeveszni

  • Ressan

   Viszont még nyeretlenek vagyunk vele 🙂

   • csinibob

    Nem kaptunk ki 🙂

 • mrmojo

  zsozé máris kegyeibe fogadta sir bobbyt https://vine.co/v/iV6Y7wHAlOe

  • Harcias Tóni

   Sir Bobby legszívesebben leütné. :DD De szép Mou-tól, hogy próbálkozik.

   • mrmojo

    ezt sem érzem teljesen őszintének 😀 https://vine.co/v/iV6927PBqDK

    • Moyes Story

     azért ez nem volt rossz próbálkozás bobbytól

    • csakaMU

     nem tud hazudni, na. mégiscsak egy igazi Sir

  • Moreno elmehecc

   ez olyan gáz 😀 olyan “örülök, hogy te vetted feleségül a lányom (nem)”

 • Pepoka
 • Mainpieeater
 • Pepoka
  • And that’s where the youth academy is, which obviously we won’t need anymore

  • ezraharrari

   “Ha átléped az karámja üvegfalát, a kezedet nyújtsd így előre, mert Fella még nem ismeri a szagod, és le ne könyököljön ijedtségében”

  • filozofi

   látod? látod ott valahol a messzi távolban a Manchester United hagyományait és értékeit?

  • csakaMU

   most tényleg ez a két ember fogja előrevinni a klubot? nem panaszkodom a fantáziámra, de azért ez még nekem is erős

   • infinite_red

    egy gill-lel azért jobban elnézném itt josét

    • Moyes Story

     josét én a szíriai válogatottal nézném el

  • MikeSCHmalling

   Ed: -Egy szép napon ez itt mind a tiéd lesz José!
   José: -A függöny?

  • United82

   Ed: “Az ott a buszunk”
   José: “Majd meglátod fél év múlva mi az a busz”

  • Krunyec

   Megérett a világ a pusztulásra.

 • mejgyo
  • Harcias Tóni

   Woody hogy örül. :DDDD

   • lasi

    Azt hiszi most nagyot lépett, és biztonságban van. Kis hülye.

  • Moyes Story

   “ezt meg ki engedte be?”

  • mrmojo

   újabban mi ez a nyegle kisfiú stíl josé részéről?

  • csakaMU

   a háttérben faria jön befelé, vagy netán orlando bloom?

  • box-to-box defender

   Szerintetek hány nap kell Josénak, hogy pofánbassza Edet? 😀

   • mejgyo

    én nekem olyan érzésem van, hogy sokáig itt lesz Mou 🙂

  • infinite_red

   ha nem tudnám, h ő a united menedzsere, előbb mondanám rá, h egy szurkoló, aki odaállt az épület elé, mintsem, h a klub edzője.

  • csinibob

   Sané már a zsákban van.

  • csakaMU

   egy újabb elégedett vásárló, dübörög a pénzügyi óriás, nincs itt semmi probléma

  • ezraharrari
 • Moyes Story

  [Di Marzio] Andrea Berta refuses director role at Manchester United to stay with Atletico Madrid

  nem baj úgyse kedvelem a digókat

  • ketomika22

   nem is kell nekünk DoF. így is minden rendben

  • Harcias Tóni

   minek ide egy szakértő, jó nekünk woody is a csodálatos igazolásaival.

  • Freeezer89

   csak ezt az egy csókát néztuk ki magunknak? ha o nem jon, akkor senki sem jon?

   • Moyes Story

    lehet hogy van más is. én már azt is értékelem hogy Dof után nézelődünk, a balfasz woody mellé

    • Freeezer89

     igen-igen, ez onmagában egy nagyszeru hír, remélem a végén lesz is belole vlmi

  • Newton_heath

   Szerintem nem is akarunk Dof-ot, DiMarzio így menekül ebből a faszságból, amit ő indított világhódító útjára…Ennek a pozíciónak kizárólag akkor lenne értelme, ha egy erős klubkötődéssel bíró embert hoznánk…Nem tudom, hogy egy olasz bankárral mennyivel lennénk beljebb

  • Roland
 • Sousaphone

  Gyerekek, mikor lesz már új poszt? Egy helyből felszálló Harrier sugárhajtóművének a hangja kutyának a f……üle, ahhoz képest amilyen hangot kiad a notebookom, mire betölti ezt a sok kommentet! 🙂

  • filozofi

   napi átlag 500 kommentet azért idefosunk

   • Sousaphone

    Hát ezaz! 🙂
    Néha így uborkaszezon idején jól jönne néha egy-két kommentfogó!
    (Közben olvastam, hogy ha minden igaz Strigo holnapra kész lesz a murinnyó köszöntő poszttal)

 • Mainpieeater

  Azért jövőre az alsóbb ligák is tartogatnak fincsi eseményeket. Az MK Dons (FC Wimbledon jogutód, akiknek Beckham kúrta azt a félpályás gólt, meg akik elbasztak minket nemrég 4-0-ra) kiesett 2.-ből 3. osztályba. Az AFC Wimbledon (amit a szurkolók alapítottak amolyan FC United of Manchester feelingesen, 2003-ban), feljutott 4.-ből 3.-ba. 😀 Elég parázs meccsek lesznek az tuti 😀

  • csakaMU

   Akinfenwa gólt rúgott a Wembleyben. Tényleg csodás a szigetországi fodball.

   • Mainpieeater

    ő is csak azért nagy szám mert ugyanakkora 100 kilós állat mint Böde, csak alacsonyabb 10 cm-vel 😀

 • mejgyo

  https://www.facebook.com/MagyarNemzeti11.hu/videos/1222317837778835/ eközben 10 éve az Álmok színházában 🙂

 • mddnszksz

  néha most se hiszem el ezt a gyereket

  • filozofi

   kimarad a ma esti francia keretből, mert megsérült, de az EBje nincs veszélyben állítólag

   • mddnszksz

    ja ovlastam, izom fáradtság. nem is értem miért. alig játszott nálunk…

  • mrmojo

   nincs a játéknak olyan eleme ahol ne lenne konzisztensen kiemelkedő , 20 évesen….hihetetlen

  • Krunyec

   Ezek a gecihigadt befejezések.. Élmény nézni ezt a srácot!

 • Harcias Tóni
  • Mainpieeater

   és minden nap 1,5 órát kocsikázik oda meg vissza? Ruthin-Manchester kb egy Győr-Pest távolság. esélytelen, hogy olyan messze költözzön szerintem. Pedig elég menő kis kastély 😀

   • Harcias Tóni

    lehet, hogy skype-on keresztül fog edzést tartani. heti egyszer utazik a meccsekre.

  • fabiancancellara

   Mi a szar? Ez például tuti az

  • MuriÁgnes

   Csak birja kifuteni!

  • Moyes Story

   nehogy véletlen lerohanják a normannok

  • fella

   ez velszben van

 • Beyonder

  Kérdések a podkeszthez?

  • Zsolti

   Mik lesznek az 5-ös lottó számok a hétvégén?

  • Roleee

   Hol van Strigo Mourinhos postja?

  • Fish08

   Rashford megállná-e a helyét a jobb szélen, ha Ibra lesz a csatár?

  • Mainpieeater

   Ha az nso véletlenül nem lőne kapufát és Mata tényleg Barcelonába menne, akkor kevésbé utálnátok a Barcát mint a Realt? és Mout mennyire utálnátok, ha kibaszná matát és az eredmények sem jönnének?

   Jövőre ki nyerje a BL-t, így, hogy mi nem vagyunk ott?

   A Dortmund mennyire fog elpicsázni minket szezon első meccsén?

   Kit látnátok szívesen a védelemben? Lindelöf? Stones? Varane? Marquinhos? Laporte? Miért?

   Mou sikeres lesz-e, vagy elbukik?

   Mi lesz Hernyóval 🙁

   Ibra jöjjön, ha cserébe Rash meccsszáma a 0-hoz fog konvergálni, esetleg kölcsönbe kell mennie miatta a champoba?

   Lukaku, Barkely? (pfujj, egyikre sincs szükségünk)

   Martial mint LW vagy inkább mint ST lehet világklasszis?

   Lingardot ugye nem küldenétek el ti szívtelen kultúrbarbárok?

   Andre Gomes, Joao Mario? Örülnénk nekik?

   Borthwick elég jó másodikszámú balhátvédnek? Ha igen Rojoval mi legyen? Mehet középsővédőnek, vagy inkább mehet valami spanyol csapatba futkározni?

   Elég ennyi vagy kérdezzek még? 😀

  • Moyes Story

   ha hozé is megbukik akkor végre jöhet giggs?

   • Krunyec

    Plottwist lesz. Mourinho 20 évig a manager.

    • csakaMU

     Azér’ ezt lementettem 🙂

  • Newton_heath

   Hozé edzői csapatában mindig van egy olyan, aki helyismerettel bír, és segíti eligazodni a potugált, így biztosítva van az, hogy lesz egy ember, akinek van United kötődése…Kit tartotok alkalmasnak?..Kiddet, Gary Nevillet, Rio-t lehetett olvasni, vagy maradjon Giggs?

   • fella

    szerintem amúgy Rio tipikusan kurva jó menedzser-alapanyag. kemény, jól dumál, munkamániás. elhivatott, jó kiállású, emberileg feddhetetlen.

    • Roleee

     borzasztó a kiejtése is, mint Fergienek, szóval támogatom 😀

  • Mainpieeater

   Rooney helye a csapatban megkérdőjelezhető-e, vagy ő-e jelenleg Mr. Manchester United?

   Carrick? Kivel kéne pótolni? Hogy képzelitek el az ideális középpályát? 2-3-4 fő? Kiket igazolnátok és miért? Fosut bedobnátok-e a mélyvízbe?

   Ki a kedvenc játékosotok a csapatból? És miért pont Herrera?

   Giggs inkább maradjon U21 edzőként, vagy menjen Cardiffba kis menedzseri tapasztalatot gyűjteni?

   Scholes/Neville/Kidd kell-e Mou staffjába?

   Mikortól legit a #mouout? (múlt decembert mondani nem ér)

   • Roleee

    Nem vállaltad kicsit túl magad, vagy a hangtalan tömeget is képviseled?

    • Mainpieeater

     adtam egy kis munkát a srácoknak, nehogymá’ azt higgyék, hogy a bab is húsból van 😀

  • Mainpieeater

   ja igen, itt van egy 3 éves rejtély, amit nem sikerült a baráti társassággal megoldanunk, a kérdező pedig eltűnt és nem tudjuk a helyes megoldást. Tippetek van rá? Nagyon sok sör múlik rajta 😀

   http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4923960-bemegy-a-lo-a-kocsmaba-vesz-egy-sort-aztan-fut-ket-kort-ki-fizeti-ki-a-sort

  • wolandrule

   Szerintetek meddig marad még a csapatnál Rooney? Kikerülhet a kezdőből megfelelő igazolások esetén? Ti elengednétek? (én igen)

  • Newton_heath

   Szerintetek komolyan kell-e venni jövőre az EL-t, vagy Jozé használhatná a fiatalokat (azt a 4-5 embert, akivel komolyan számol a klub)?

   • mindenhol azt írják amúgy, hogy ott meg a ligakupában lesznek játszatva a fiatalok

    • Mainpieeater

     de érted még az átigazolási szezon sem kezdődött el, azt sem tudjuk ki megy és ki marad a keretből (akár kölcsön akár végleg) és hogy ki jön. Hogy lehet előre megmondani, hogy ki fog játszani és ki nem? Ha Mou egyből kupát akar akkor az EL és a ligakupa a két legkézenfekvőbb megoldás, ha meg szarik bele kb mindegy ki játszik rajta, mert 0 lesz a meccsek sportértéke. 😀

     • az biztos, hogy josé meg lett kérve, hogy a fiatalokkal kezdjen valamit. meg ő pont telibe szarja az EL-t így simán ott fognak játszani, már akik maradnak

     • csinibob

      Ez annnyira szép lenne, hogy Ligakupa és EL, ennyi meccsből látszan is szépen, kikkel érdemes a jövőben tervezni.

    • reelbeba

     Háde ez lenne kurva logikus

  • Krunyec

   @Strigo

   Mivel ünnepelted meg az új Boss kinevezést?

  • Moyes Story

   Egy egyenes körkúp alakú, 24cm magasságú zárt edényben víz van. Ha a kúpot “fejre” állítjuk, akkor kétszer olyan magasan áll a víz a kúpban. Milyen magasan állt a víz a kúpban eredetileg?

   • attól függ, mennyire dugtad fel magadnak

   • ketomika22

    még, jó, hogy nem Te állítod össze az érettségit 😀

    • Mainpieeater

     pedig ez nagyon kis egyszerű feladat volt 😀

     • ketomika22

      de már semmi kedvem matekozni

   • sipi

    hiányzik az alaplap (alapkör) sugara a megfejtéshez

    • Mainpieeater

     amúgy nem, már közel járok a megoldáshoz. Elég azt tudni, hogy a kúp oldalai állandó kúposságuak és így a magasság/átmérő hányadosa állandó. 😀

     • skiz

      spoiler: 5,33

     • Mainpieeater

      igen az egyszerűsítést basztam el elsőre és 16 jött ki, de másodikra kiadta 😀

     • Moyes Story

      tudjuk hogy megvan az alapfokú az internetből

     • skiz

      hm?

   • Mainpieeater

    Well felírtam pár egyenletet és cirka 5,4 cm jött ki. 😀 Helyes? (kép)

    • skiz

     ja

    • skiz

     eh, ez nagyon hds-ses jelölés. bélyeme?

     • Mainpieeater

      BME igen. 😀 Most miért hol nem diameter, height (ill. magasság), radius és Volume a jelölésrendszer? Ezt diktálja a logika. Jelölhetnénk őket A,B,C,D-vel, de azt bonyolultabb értelmezni 😀

     • skiz

      a vízszintet jelző lófasz miatt gondoltam. ezt faszán beleterrorizálták az emberbe, mint az mm a kurva szögletes zárójelet

     • Mainpieeater

      hát azt meg csak a közérthetőség miatt basztam oda, de amúgy a mérnöki gyakorlatban az a legtöbbet használt meg ugye a keresztvonalazás ha folyadékot jelölsz 😀

     • skiz

      jaja
      mondjuk én inkább nem rajzoltam sokat, mert zokogott a papír

    • ketomika22

     ez a rohadt matek. nagyon kiakaszt a szóbeli

    • Hamptitus

     nem tudom mit rajzoltál, de a kúp nem úgy néz ki!

     http://media.hazipatika.com/gyogyszerek/abrak/Reparon-vku3.gif

     • Mainpieeater

      amúgy tök jogos mert lehagytam a forgástengelyt. 🙁

     • Hamptitus

      fölfoghatatlan hiba! :'(

    • stanleykubrick

     elég autisztikus vonásaid vannak neked.

     • Newton_heath

      Inkább problémamegoldó alkat. Szembejön egy probléma, hipp-hopp megoldom…

     • Mainpieeater

      Háde miért? Mert felírtam három középiskolás matekképletet és megoldottam velük egy tippre 9./10. osztályos feladatot? 😀 Mérnöknek tanulok, egy hasonló kúpos feladat áramló közeggel kb 3-4x ilyen komplikált, ez ahhoz képest pite volt. 😀

    • mddnszksz
    • Angus

     Remek! Büszke vagyok rád! 🙂
     Szerintem holnap megcsinálom én is, vizsga után.

     Amúgy az igazi mérnök kikereste volna a kúpkatalógusból.

     • Mainpieeater

      A legnagyobb probléma, hogy nem volt megadva a falvastagság vagy az anyagminőség.

      A kúposság már számolható a képletekből, a belső kúpfelület kialakítása meg ugye az eszeterga/ csigafuró típúsától függ és az elvárt igényektől. Ha meghatározzuk a kúpot érő külső és belső terheléseket (forgatás, folyadék felületi nyomása, stb.) akkor utána abból tudunk számolni igénybevételeket (hajlító, csavaró, húzó-nyomó, másodrendű), az anyagra ismert rugalmassági és fizikai tényezők (szívósság, keménység) segítségével adhatunk egy becslést a minimális elvárt falvastagságra, annak a biztonsági tényezőjére és élettartamára. Ha készülni akarsz anyagtech/sziltan/vázsszerk vagy valami hasonló tárgyra akkor ezzel játssz el 😀

  • Freeezer89

   hová mentek nyaralni?

  • Golf

   Mikor rúgják ki Lajost?

  • sipi

   tudtok sudokuzni? ha igen akkor már a durvább változatok is mennek (bináris, minuplu, killer sudoku)?

  • mrmojo

  • RedMark

   nagyon sokba kerül nektek is az antidepresszáns, amit a dokit írt fel lala távozása után?

  • Meddig lesz Mourinho a United padján?

  • ezraharrari

   Miért nem podkaszt?

  • MuriÁgnes

   Milyen helyezest tippeltek a csapatnak/kik lesznek a top4-ben?

  • Gyere_haza_Laja

   Lipcsei Petit nem viszi magával Mourinho másodedzőnek? Esetleg a néger emersont?

   • ezraharrari

    de, mindenféleképpen

  • filozofi

   mi legyen az új avatarom?
   meddig jutunk az EBn?
   Mouronho vagy Moyes lánya szebb-e? (ki fogja előbbit elsőként megfektetni?)
   Strigo miért kommentel olyan ritkán? Ő az egyetlen aki itt napközben elfoglalt?

  • mddnszksz

   miért nézek értelmetlen videókat youtube-on tanulás helyett?

   • Mainpieeater

    mert vizsgaidőszak van és a procrastination a vizsgakészülés legfontosabb eleme. Pl: amikor kiszámolod, hogy, ha most elkezdenél tanulni ebben a pillanatban, és x tételt tudsz megtanulni 1 óra alatt, akkor mennyi az a minimum y óra amennyit a hátralevő z napon keresztül tanulnod kéne legalább, hogy a z+1. napon ne bukj meg a vizsgádon. 😀

  • stanleykubrick

   Azért ha vannak rendes kérdések, azok is jöhetnek. 😀

   • Pásztor László

    Mit neveznétek minimum célnak a következő szezonban? Dobogó, Top4? Esetleg egy kupa ( Ligakupa nem számít)?

    Milyen posztra jön José első igazolása Ibra után?

   • filozofi

    az a baj, hogy itt már minden értelmes és kevésbé értelmes dolog ki lett tárgyalva az a elmúlt napokban 😀
    de talán ez nem volt: ha Mou bukik, akkor nyilvánvaló, hogy kurva nagy a baj, akkor hogyan tovább?

   • Mainpieeater

    Szerintem lejjebb van annyi, amit ha rendesen kiveséztek lesz vagy 4-5 óra a podcast 😀

  • truedevil

   Láttok arra esélyt, hogy Januzajhoz hasonló formahanyatlás következik be Martialnál? Vagy jövőre is a legnagyobb húzóemberek között lesz?
   Memphisnek van még esélye a klubnál? El tudtok olyan rendszert képzelni, ahol folyamatosan tud játszani?
   Manolas vagy Stones lenne az ideális hátvéd akit igazolunk (mert hát valakit muszáj :D)?

  • infinite_red

   idehoznátok-e Ibrát Rashford mellé? szerintetek a svéd mellett kapna elég játékpercet, vagy Mou padra tenné és csak a libakupa meccseken játszana?

   szerintetek kik lehetnek Mou lehetséges igazolásai? telerakja-e majd a keretet újabb latinokkal, vagy inkább ráfekszik a brit vonalra?

   kit hozhat majd maga mellé?

   vajon Depay-t eladja vagy sikerül beépítenie a csapatba és fodbalistát nevelni belőle?

  • Golf

   Mindenkitől egy reális igazolásokkal megtuningolt kezdő 11 a következő szezonra.

 • ketomika22

  off: azt érti valaki, hogy az Aranycipő szavazáson a Portugál bajnokságban miért 2-es a szorzója és a Francia bajnokságnak miért csak 1.5-ös?

  • Mainpieeater

   a koefficensek alapján megy a pontozás. Asszem az 5 legtöbb európai pontot kapó 2x-es, a kövi 5 1,5x-es az összes többi 1-es, vagy valami hasonló

 • Krunyec

  Még csak 4 óra lesz, de lassan már elég lesz a zinternetből..

  • Moyes Story

   daniló 😀

  • Mainpieeater

   Szezon elejére ez lesz a kezdőnk:

   De Gea
   Azpilicueta, Sergio Ramos, Smalling, Shaw
   Matic, Fabregas, Joao Mario
   Morata Ibrahimovic Martial

   • Moyes Story

    Medel majd csak augusztusban jön

  • infinite_red

   Csodálom, hogy Alaba, Modric meg Ramos nincs az illető csapatában… Amúgy de Gea – Shaw, Smalling, Manolas/Stones, Durmi – Snejdi, Pjanic/Kroos/Gündogan, Roo – Marci, Ibra, Mahrez/Mane

  • Fructie

   Ki a jó ég állítja össze ezeket a faszságokat? Fizetést is kapnak ezért? Danilo? Morata? és ki a f-m az a Sturaro meg Niguez? Persze, az én bajom, hogy nem tudom. Csak kíváncsi vagyok, hogy miért pont ezeke a random emberek? Ennél valahogy sokkal jobbnak tűnik a mostani keret:)))

   • Fructie

    Ja, a Niguez a Saul…az megvan:)

   • infinite_red

    egyedül niguez az, akit szívesen elnéznék nálunk. varane se rossz, csak elég sérülékeny.

  • csakaMU

   Sturaro Matic :DDDD vajon ez a jó öreg seduxen-sör kombó hatása lehet? netán egy izmos VBK?

 • Ressan

  “I am delighted to have signed a new contract. I have always been a Manchester United fan, so to be playing in the first team really is a dream come true. I am grateful for having the chance to prove myself. To be able to play football at the biggest club in the world means everything to me and my family.” Marcus

  Ez a gyermek egy arany nekünk, remélem nem teszünk elé valami qrva jó sztárt!

  • Moyes Story

   ugyanmá kizárt

  • fella

   kaphatna valami rendes mezszámot is jövőre, ha már. Blowjob 3, Rash 11.

 • Harcias Tóni

  De helyes ez a borszvik jacko (kéjp2)

  • ketomika22

   “azt mondtátok 30000 lesz” 😀

  • Moreno elmehecc

   :DD lopom

 • RedMark
 • Csordás Adrián


  Blind, RVP, Lajos, 3-5-2, filozofi.

  • fella

   itt nagyon elhittem

   • Moyes Story

    amikor kapustcserélt én azthittem triplázink

    • Krunyec

     Fennhangon rajoltam a családnak meg haveroknak, hogy na, ez a zseni, ez az isteni Lajos lesz a United új edzője! Jegyezzétek meg! Hát na..

     • EZS

      gondolom azóta is sűrűn megjegyzik! 😀

  • Kleinheislerlin

   van Persie életében nem futott ennyit mint a gól után

   • Porter Ramsey

    akkor még azt hittem, hogy lajost látjuk az oldalvonal mellett

  • Gyere_haza_Laja

   imádom ezt a gólt

 • Harcias Tóni

  kéjp

  • Newton_heath

   Azér’ pirosban jobban nézett volna ki…

   • sipi

    ez a suliban van és az a kémia dolgozata csak feldobtak mögé egy ilyen plakátot

 • fella

  CBJ is 4 (+1). jöhet Carrick

  • fella

   mondjuk ő tegnap Monacoban azt mondta, hogy jövő héten lesz döntés, szóval biztos nem lesz ma még erről semmi hír

   • Newton_heath

    Ha tegnap mondta, akkor a ma már jövő hét.. 🙂

 • Moyes Story

  rashford 4(+1)

  • fella

   jó hogy őt nem pogbáztuk el

   • KiB

    valószínű normálisabban is gondolkodik, mint a derék Paul

    • fella

     Pogba jól döntött, konzekvens volt, és a pályafutása is őt igazolja. Fergie azt csúnyán elbaszta.

     • Moyes Story

      nem pogba elbaszása volt a baj, hanem hogy azóta is carrick a legjobb középpályásunk, és még mindig marasztalnánk

     • fella

      Carrickkel kapcsolatban amúgy nem kéne atomfizikusnak lennie az aktuális menedzsernek: OT-n védelem előtt egyedül, két támadóbb közáppályás mögött, idegenben pedig a padon, hogy 3-0-nál lassítsuk a játékot és tartsuk a labdát. amúgy valóban gáz, hogy ha elmegy, akkor nincs olyan játékosunk, akire jó szívvel mondjuk, hogy ő legyen stabil kezdő a középpályán. potenciálisan Schneiderlin, Herrera ilyenek, de láttuk milyen szezont futottak…

 • Ashley Fletcher featured 26 times for Barnsley. He scored nine and assisted four with a total of 1560 minutes played.

  ez a gyerek se lesz rossz csatár egyébként

  • Newton_heath

   A Barnsley menedzsere is dicséri….

  • Moyes Story

   zsozét tényleg a legjobbkor ette ide a penész

   • arról nem is beszélek, hogy védőnek való négerkékből itt van williams+tuanzebe, akár timmy is és most hoznánk az oxford gyereket is

    • Moyes Story

     oxforddal nem tudom mit akarunk, az egy dolog hogy fosu-nál semmivel nem jobb, de még ha jobb is lenne, pont zsozé nem fog azon a poszton 17 évesekkel operálni

     • United82

      Giggsnek készítik elő a Fosu-Oxford párost 2020-ra mint kezdő CB páros…..:D

     • Moyes Story

      Fosu-ban egyértelműen több van mint egy CB, viszont ez a Williams-Tuanzebe az a tipikus bástynéger hátvédek, Tuanzebe lett tavaly az év játékosa az akadémián, azóta elég sokat szerepeltek együtt, Williamsről meg azt is mondták hogy valami 10 körül futja a 100-at

     • fella

      Williams Luckhurst szerint jobb, mint Fosu, és kb az évtized legígéretesebb fiatalja nálunk

     • Newton_heath

      Samuel lesz az a William..

     • Mainpieeater

      Williams echte verőnéger középhátvéd. Ráadásul gyors és jól is fejel, engem a labdás játéka nem győzött meg eddig, de abban bőven fejlődhet még. Tuanzebe amúgy talán még nála is ígéretesebbnek tűnik. Fosu meg sokkal inkább a középpályára való, de majd Hozé eldönti. 🙂

     • Mainpieeater

      hát én azért örülök, hogy összegyűjtjük a legjobb brit fiatalokat. Ha legalább 5/1 beválik, akkor már megérte.

    • Yossuf_84

     és Blackett, mondjuk nem tudom mennyit játszott a Celticben, talán még sérüléssel is bajlódott?!

     • blackett felejtő, nem ez a szint

     • Yossuf_84

      tavaly nem tűnt annyira gyengének, de valóban nem említhető egy lapon Fosu-val se…

 • Roleee

  jöhetne már a statement Carrick hosszabbításáról

 • fella

  a belga Vidalt (Nianggolan vagy ilyesmi) mennyire látnánk szívesen?

  • Roleee
   • fella

    vótmá 1-2 olyan játékosa (legendája) ennek a csapatnak, aki hébe-hóba kettérúgta az ellen sípcsontját, mégis jó játékos volt. én azért kérdeztem, mert annyira nem ismerem, de tudom, hogy pl. a chelsea eléggé rá van állva

    • mrmojo

     jó játékos

    • wolandrule

     Pont oda való, az a tahók gyűjtőhelye.

   • Newton_heath

    Valamelyik barcás kis hobbitnak szintén eltörte a lábát tavaly…

  • Newton_heath

   Rühellem a csávót, egy tajparaszt.. És az a fej, haj, ahogy kinéz, nem is bírom emberszámba venni az ilyen bohócokat…

  • Hamptitus

   semennyire

 • lasi

  Na má a szkájon is:
  “Goalkeeper Thibaut Courtois says he’s 99 per cent sure of staying at Chelsea following reports of interest from Real Madrid.”

  • KiB

   a sok schnitt pali…
   mindenki másolja Fructie-t:)

   • Sousaphone

    Fructie lassan worldwide brand lesz! 🙂

 • fergie_time

  Még mindig nem frissült:
  http://hasmourinhobeensackedyet.com/

 • sipi
  • Hamptitus
   • fabiancancellara

    calculating:DD

    • KiB

     jó sokáig:)

  • stanleykubrick

   Ha az a BL siker nem jön össze a pályafutásában, akkor tényleg lenne mi miatt sírdogálnia.
   Amúgy meg egy napon születni Stevievel, milyen érzés? 😀

   • Moyes Story

    mocskosmilán

 • Kleinheislerlin

  Jose Mourinho is trying to lure Rio Ferdinand back to Old Trafford as he builds his new backroom team, according to reports. (Telegraph)

  • reports=sun

   vááárjunk még

   • Kleinheislerlin

    Persze, jogos.

    Mindenesetre én nehezen tudom elképzelni, legjobb tudomásom szerint a brandjét építi meg a testét, elvégzett valami coaching courseot?

    • fella

     szeretne ő menedzser lenni elvileg, éppen csinálja a képesítést, szóval kapóra jönne neki Mourinho és a United. meg hát kurva menő lenne, na

 • lőttünk egy 15 miskás ajánlatot a west ham csodagyerekére

  • United82

   Én még nem láttam játszani, tényleg ekkora tehetség ? Megér ennyit?

   • én se láttam, de vinné mindenki meg hát a west ham akadémia kitermelt már néhány valamire való középhátvédet

   • Harcias Tóni

    Szezon elejen sorozatban kezdett 2-3 meccsen es akkor is jatszott, amikor a West Ham idegenben megbaszta a szarzenalt. Es ugy emlekszem, hogy kurva jo volt mindegyik meccsen, talan cdm-et jatszott. Meg olyan kepekre is emlekszem, hogy a zsebeben van Ozil. 😀

  • Golf

   Lassan a fél világgal összeboronálták már, nehéz ügy lesz, de jó hogy megpróbáljuk legalább.

  • csinovnyik

   Az a baj, hogy a WHU-nak 15 misi már aprópénz, többet meg nem érdemes adni egy ígéretért?

   • nem hajlandó hosszabbítani, úgyhogy sok választásuk nem lesz

   • Newton_heath

    15 misi egy 17 éves gyerekért, akinek nincs végigjátszott felnőtt Pl meccse, és 1 év múlva lejár a szerződése, az alighanem világcsúcs transzferdíj…

  • Csordás Adrián

   mi a becses neve?

 • Freeezer89

  koszi fiúk a sportsdirectes tippet 🙂 12 euróért beújítottam a fehér idegenbelit

  • danNN

   Azt hogy? erről lemaradtam.

   • Freeezer89

    asszem szombaton volt errol egy komment, tegnap pedig elmentem megnézni, és volt 🙂

  • Kleinheislerlin

   Használd egészséggel, örülök hogy segíthettem 🙂

  • alphonse

   szia, arénában sikerült? van még M-es nem tudod?

   • Freeezer89

    Pozsonyban vásároltam

  • Sousaphone

   Az a kár, hogy online nem ezek az árak vannak! 🙁

 • Chestcontrol

  viszont igy eselyes h az el klassziko kicsit hatterbe szorul es nem fog mindenhonnan az folyni honapokkal elotte….. pep mou klopp a plben…. kinek kell BL 🙂

 • Chestcontrol

  lassan megyek melozni lesz meg ma poszt v mehetek zuhanyozni?? 🙂

 • stanleykubrick

  A Real Madrid győzelmének hála a PSV kicsúszott az első kalapból. Minden rosszban van valami jó.

  • Chestcontrol

   lehet lemaradtam vmirol de ugy tudom jovore nem kerulhetunk ossze egyikkel sem hala az uj kiemelesi rendszernek 🙂

  • Ressan

   köcsög Moreno? 🙂

   • stanleykubrick

    Mondjuk ez már a döntő előtt eldőlt, de ettől még jó érzés. Köcsög Moreno!

  • Hamptitus

   ők legalább ott vannak :/

 • KiB

  sziasztok
  újra itt
  volt valami a hétvégén? nem nagyon olvasgattam

  • Pásztor László

   Jah, hála a Realnak es a Veszpremnek az egyik legszarabb sporthétvége volt a mostani. Szal örülj hogy nem olvasgattál, mert te is depressziós lennel.

   • KiB

    a BL döntőt láttam streamen, ótvar volt
    a kézimeccset is láttam, addigra értem haza
    rémálom volt:(((
    United-ről valami hír a nyaraláson kívül??
    a kinevezést olvastam, gyorsan változott is az avatarom:)

    • filozofi

     sajtóinfók szerint Carras hosszabbít és Ibra egyre távolabb a MUtól, ennyi

     • KiB

      egy szemem sír? a másik nevet?:)

 • MuriÁgnes

  Off: ha netan valaki a witching&bitching cimu filmet meg szeretne nezni, NE tegye.

 • Porter Ramsey

  “He is not my cup of tea,” Keane told ITV. “I found him really irritating when I coached against him, but that is just a personal thing. Working at Manchester United is all about winning and his CV will tell you he is a winner. He was always going to be a good option when United didn’t qualify for the Champions League. He was available, a fantastic CV and it seems like a good fit, but maybe he is not for me.

  févörit roj moment:
  http://2.bp.blogspot.com/-pXrAnCjsMoc/VCmLWzfvvhI/AAAAAAAAARc/qpoGCrJcAkg/s1600/mourinho.gif

  • Newton_heath

   nekem meg keane nem a csésze teám…Az egyetlen United legenda, akit nem respektálok.

   • Angus

    Én nem tudom nem szeretni.

    • Newton_heath

     Nem felejtem azokat a gyomorgörcsös meccseket, amikor azon kellett parázni, hogy megkönyörül-e rajta a rigó, észreveszi a könyököst / talpalást stb..

     • hat meg ugye nyilvanosan szidni jatekostarsakat eleg durvan. faszarc

     • mejgyo

      a régi Fella? 🙂

     • EZS

      Fella hozzá képest fasorban sincs. Sem tudásban, sem köcsögségben.

     • mejgyo

      Tudásban tényleg nincs, köcs˜ögségben még nembiztos, majd ha elmegy tőlünk akkor majd beszélhetünk róla 😀

   • Porter Ramsey

    a könyvét elkezdtem, hogy az ő szemszögéből is lássam a dolgokat.

    abban a tudatban hagytam félbe, hogy keane nagyobb paraszt, mint gondoltam.

  • Golf

   Remélem zsozé nálunk nem fogja ezt a meccs előtt 5 perccel már az öltözőben vagyok dolgát csinálni, mert elég idegesítő.

   • Kuba

    Pedig örülnék ha lenne egy meccsünk amit az utolsó percekre már biztos, hogy behúztunk.

    • danNN

     :DDD

   • Chestcontrol

    mondjuk a pool ellen 3-0nal 🙂

    • Golf

     Mondjuk ott én sem bánnám. 🙂

   • Porter Ramsey

    szerintem meg semmi rossz nincs benne.

  • ezraharrari

   Lambo is hatalmas úriember

   • Newton_heath

    Itt tök igaza van.

    • Kleinheislerlin

     Mi volt a sztori? A szituáció rémlik de az előzmény már nem. Talán hogy nagyon megagyalták a Villát és már korábban odament jattolni?

     • Ressan

      hát, hogy ez a fasz..ööö…Mou, a meccs vége előtt pár perccel már ment volna fogadni a gratulációkat, de nem kapott, mert a villánál még bíztak valamiben 🙂

     • Kleinheislerlin

      Jól rémlett akkor, köszi.

    • ezraharrari

     oh, a lentiek alapján igen, már nekem is rémlik. jogos. #hamutszórokafejemre

  • glory

   ron swanson

  • Ressan

   Itt még bunkó Chelsea-s volt, mostmár jófej Unitedes

 • Angus

  A futball egyik furcsasága, hogy ő a Fulhamben védett. Sokkal korábban le kellett volna igazolni.
  https://www.instagram.com/p/BF_3lKmIHkj/

  • Ressan

   állítom, hogy ha Schmeichel-t rögtön ő váltja még több mindent nyertünk volna. Fergie alatt kb ez a 2 normális kapusunk volt

   • KiB

    rajtuk kívül Howard volt, aki minőség, de nálunk nem vált be
    őt mindig is csíptem

    • Ressan

     Igen, én is csípem, de nálunk valahogy nem ment neki.

 • RedMark

  Mikozben a sztartinik a hasukat suttetik, masok dubajoznak, Herrera meg Afrikaban jotekonykodik.
  Hat lehet ot nem szeretni?

  • Mainpieeater

   kérdezd meg csinibobot és Riot 😀 Ha jól emlékszem ők egyáltalán nem kedvelik, (ha mégsem akkor bocsi, hogy ilyen gaztettel vádoltalak titeket :DD).

   • EZS

    szerintem nem a személyiségével volt bajuk, hanem a teljesítményével.

    • Mainpieeater

     Lehetlehet, de talan valaki kocsogspanyolozta is, habar azt mar nem tudom, hogy az is itt a blogon tortent-e 😀

     • EZS

      szerintem nem

     • filozofi

      Clattenburg

   • Rioinho

    Mint ember? Cukorpofa. Mint játékos? Teljesen jó. Csak nem itt.

 • Mainpieeater

  Előre félek a hétvégi Vízilabda finalsixtől 🙁

  • Roleee

   én a Roland Garrostól, Andy megnyerhetné csak ne Djokovic 😀

   • Newton_heath

    Nadal visszalépett, az is érdekteken..

 • mddnszksz

  A touloni ifjúsági tornán a 3. helyet Joel Pereira tizenegyes góljával (hosszabítás utáni tizik) szerezték meg az u20-as portugálok és ő lett a torna legjobb kapusa is. Srácot lehet nem kellene kallódni hagyni.

  • Pásztor László

   És mégis mit csináljunk vele? Rakjuk ki Dávidot? Ha ekkora tehetség a srác, nem fogja beérni a nagyon max ligakupa meccsekkel.

   • filozofi

    ez így van, Dávid meg annyival nem idősebb, hogy megvárja amíg kiöregszik. Egyik legszarabb dolog ha fiatal világsztár kapus mellett van egy hatalmas tehetséged is a kapuba

    • Kuba

     ja, szörnyű

     • filozofi

      first world problem

   • Moyes Story

    ez sajnos így van, az viszont tény hogy ez a gyerek kurvajó kapus lesz valahol, fog mint a festék

   • Fish08

    Kölcsön, majd eladás visszavételi opcióval

  • infinite_red

   akkor jöhetne ő szóba, ha david lelépne

 • fabiancancellara

  Most akkor a foci EB döntőben is egy kihagyott büntető miatt fogunk szopni? Come on…

  • Hamptitus

   Tiszának megyek…

  • Pásztor László

   Annyira érzem, hogy az EB döntőben a románok ellen Szalai kihagyja a tizit és nyernek 😀

   • fabiancancellara

    Paddal a segge alatt nehéz focizni:)

    • Pásztor László

     Ne hidd, hogy nem lesz a meccsek 2/3án kezdő.

     • fabiancancellara

      Ha Böde megöli Pepét, nekem onnantól már jutalom a többi

     • Pásztor László

      Annyira adnám azt a pillanatot, jobb lenne mint Lui beszédei részegen tavalyról 😀

     • fabiancancellara

      10 órás youtube videót róla:D

   • Kleinheislerlin

    Ilyenekkel könyörgöm ne is viccelj!!!

  • RedMark

   De kizarolag csak ugy hogy a 80.percben meg 9-0ra megyunk.

  • Pásztor László

   Amúgy még a hoki csapat is hasonló volt, elöbb kikaptunk vezetésről a németektől, aztán a balfácán fehéroroszok kiütik a franciákat. Mi lesz az olimpián, Hosszú lebukik doppinggal, vagy mi? Eddig elég gyászos a magyar sport év.

   • wolandrule

    Hosszú majd néhány évvel később fog lebukni.

    • Pásztor László

     Jah, nyer 3 számban plusz váltó, 3 év múlva lebukik, elveszik az összes érmet + eltiltják 5 évre. Gyárfás pedig megmondtamozhat.

     • fabiancancellara

      Utálni fogtok. Én mindig is imádtam drukkolni a magyaroknak, a honfitársaimnak, rengeteg sporteseményt megnézek, szurkolok, mint egy hülye kisgyerek…de Katinkának már nem tudok szurkolni. Sokkal inkább Gyurta testvérpár, Kapás, Szilágyi vagy bárki (Bohus, Takács…). Kizárt, hogy nincs szarrá doppingolva és remélem, hogy mire lebukik, addigra USA színeiben fog szerepelni (mert elég sanszos az hiszem a váltás). Létezik Phelps és a hozzá hasonló pár űrúszó, akik elképesztő mit csinálnak, de doppinggal (kimondva-kimondatlanul). De Phelps is vegyesúszó,pillangó, meg ált. váltóban gyorsúszó még. Hosszú meg ezekben az úszásnemekben a 400 gyorsig bezárólag mindenhol esélyesként és potenciális rekorddöntőként ugrik a vízbe. Azt hiszem 800 és 1500 gyorson a Risztovnál is jobb eredményei vannak. Ilyen nincs. Ilyen regeneráció, ilyen állóképesség…etc Nem létezik. Nem ellenem teljesít így minden versenyszámban, hanem olyanok ellen, akik húsz év mást sem csinálnak, csak edzenek és edzenek.

     • EZS

      az olimpián kellene már adni érmet a vegyészeknek is.

     • fabiancancellara

      Nem nagyon tudnék mondani olyan -olimpiai- sportágat, ahol nincs dopping, talán a sakk. De még egy íjászat vagy stb fajta sportban is simán van…talán szinkronúszásban (most így hirtelen) lenne még nehéz elképzelni (számomra) hogy nagyon betört volna a dopping, mert mindegyik nőiesen néz ki és nincs rohadt nagy sorozatterhelés hogy kelljen valami izomregen. vagy egyéb cucc. Maximum ilyen hörgőtágító gyógyszerek, hogy tovább bírják a víz alatt. Mindenesetre gáz, hogy mindenhol ez megy, de már lassan fél évszázada. Atlétikában még inkább, mert ott konkrétan a sprinterek (például) mindegyike Ronnie Coleman light. Ahhoz képest, hogy az olimpia elvileg a tisztaságról,sportszerűségről kellene, hogy szóljon…

     • glory

      a sakk nem olimpiai sportág 🙂

     • fabiancancellara

      Nyári olimpián niincs ott, de jó sok évtizede rendeznek belőle olimpiát

     • glory

      de semmi közük egymáshoz, a sakkolimpia fide-rendezvény és kétévente van

     • fabiancancellara

      Jogos:)
      Az “olimpiai sportág”-ot úgy értettem, hogy sportág, amiből van olimpia, ergo nem kúszóverseny és sínnézés távcsővel ill. egyéb nem elismert vagy fiktív sportágak.
      Itt nem NOB-on (vagy bármely szervezeten) volt a hangsúly, hanem a versenyzőkön, akik komolyan vett (elismert, nagy háttér…etc) sportágakban bizonyítanak-vélhetően cuccal…amit nagyon nehéz is meghatározni, hiszen a WADA is sok esetben barom, hát akkor még a sportoló hogyan legyen up to date? Hiába van egy tiltólista, sok esetben úgy érzem, hogy rengeteg a kiskapu és a töketlenség az ellenőrző (nem egyértelműsítenek, nincs következetesség…etc) szervek részéről.

     • csinibob

      Előbb fog lebukni az általad sorolt névsorból bárki, mint Katinka, mert ők garantáltan szarabb, így könyebben kimutatható cuccal ütik magukat. Mert ugye, remélem nem gondolod komolyan azt, hogy csak Hosszú cuccol, míg a többi rendes, makulátlan fiatal parízert eszik otthon zsemlével.

     • filozofi

      teljesen egyértelmű, hogy az ilyen extrém teljesítményt igénylő egyéni sportokban mindenki cuccol

     • fabiancancellara

      nem, de nem mindegy, hogy valaki benyom egy kis epot vagy valami regenerációt segítő cuccot vagy éppen mindenből egy marékkal addig, amíg nem néz ki úgy, mint egy NDK-s súlyemelőnő. Ettől függetlenül én nem drukkolok neki, az, hogy ki bukik le és ki nem más kérdés..

     • csinibob

      Vagy cuccolsz vagy nem. Nem látom az átmenetet, ugyanis nincs olyan, hogy csak kicsit csal valaki.

     • fabiancancellara

      Ha minden fekete vagy fehér, akkor valóban nincs különbség erkölcsileg. Én úsztam kilenc évig, igaz nem teljesen profi módon. Biztosan vannak a fórumon is olyanok, akik inkább bennfentesek, mint én, de olyan nincs, hogy valaki jóformán minden úszásnemben 400 gyorsig bezárólag mindenben esélyes legyen űridőkkel. Cseh Laci hátúszóból vegyesúszásba ment át, majd pillangó. Katinka ezzel szemben évek óta párhuzamosan csinálja mindezt. Ennyi cucc egy ménest is kiütne.

     • stanleykubrick

      Phelps mióta bukott le?

     • Newton_heath

      Hát ő maximum annyiban, hogy szereti a kukit..És nemcsak a sajátját…

     • stanleykubrick

      Na látod. 🙂 Ő egy nyitott arc.

 • Harcias Tóni

  Amúgy meddig kaptak szabadságot azok a játékosok, akik nem utaztak válogatottal sehova? Mert Mourinho most gondolom az igazolásokat és a csapatát szervezi és tervezget a jövőre nézve. (Ebből a szempontból sokkal könnyebb dolga van, mint Lajosnak, mert ő VB-n volt ahelyett, hogy a Unitedes dolgait szervezte volna.) De jó lenne ha ezek a játékosok minél hamarabb visszamennének edzeni és megismerkedni Mourinhoval, mert akkor zsozé is el tudná dönteni, hogy kellenek-e neki az olyanok, mint Januzaj, Young, Jones, Blind, Depay, Schneiderlin, Carrick, stb.

  • július 7 az első közös edzés

   • Harcias Tóni

    Az nagyon későn lesz szerintem. Addigra a Copa America-nak is rég vége lesz.

    • ilyen az ha világverseny van nyáron

     • Harcias Tóni

      De azoknak, akik nincsenek EB-n vagy Copa-n nem értem, hogy miért nem lehet edzést tartani.

     • stanleykubrick

      Nyilván személyes tervek ki vannak adva. Plusz hát kell a pihenő bakker. Nem úgy megy az, hogy orrba-szájba akkor nyomják.

     • reelbeba

      Igy van, smalling még 25.-én is játszik talán. Azért nem ártana neki is pár hét dubai

     • a legjobbjaink nélkül én sok értelmét nem látnám

     • Harcias Tóni

      Én is csak azért látnám értelmét, hogy zsozé eldöntse, hogy kit akar eladni.

     • ketomika22

      had pihenjenek. ez a 1,5 hónap pihenő egyáltalán nem sok.. sőt.. aki meg válogatottazik még kevesebbet pihen. nem emberi teljesítmény amit ezek a játékosok nyújtanak azért.

   • Pásztor László

    Hány Copa-s játékosunk van? Valencia, Rojo, Romero csak, ugye?

    • Harcias Tóni

     + Flacao, Di “Snake” Maria

 • Hamptitus

  Mindenki nyugodjon meg, a 100. Indy 500 mérföldes a digikettőn

  • Pásztor László

   Ha van magyar, tuti az utolsó kanyarban húzza be a kéziféket és bassza el a versenyt 😀

   • fabiancancellara

    két magyar a vége előtt első két helyen állva telibebassza egymást

    • Pásztor László

     Hungarikum

     • fabiancancellara

      sírhatnékom van

     • Pásztor László

      Hát elég idegösszeroppantó a dolog.

   • Hamptitus

    :DDDDD A Burdé – purdé párhuzam nagyon gyanús nekem!

  • Pásztor László

   Nincs valakinek egy linkje?

   • Roland

    • Roland

     espn

    • Pásztor László

     köszti 🙂

 • stanleykubrick

  De legalább holnap csinálunk nektek egy podcastot.

  • Kleinheislerlin

   És most már mi lesz a neve? 😀

   • stanleykubrick

    MegMOUndjuk a magunkét. Amúgy nem tudom.

    • EZS

     Hírmourzsák

    • Kleinheislerlin

     You have nothing to say 🙂

     • stanleykubrick

      *to fear

    • Sousaphone

     Lehetne MOUkrophone

   • ezraharrari

    Mou-th

    • EZS

     vagy Mou-száj?

     • ezraharrari

      Mounika Show

     • EZS

      Nem kamou!

  • Moyes Story

   mi van már a poszttal, elvileg zsozé bejelentésére vártatok?

   • Pásztor László

    Azokat az érzéseket nem lehet leírni, kimondani is elég fájdalmas lesz 😀

   • stanleykubrick

    Strigot kérdezd. 🙂

  • Chestcontrol

   akkor utoljara szol a hangvaal?? 🙂 varom nagyon

 • MikeSCHmalling

  Győriként az ETO jobban fájt(sokkal), de azért midenki bassza meg most is..

  • Mainpieeater

   Főleg azért mert az itthon volt

 • fabiancancellara

  Utólag nagyon nehéz ezt megítélni pontosan hogyan ment ez el, rengeteg minden jött össze. Kiel ellen azért mi is már a seggünkön vettük a levegőt, talán ez a fizikai fáradtságból adódó mentális fáradtság jött ki a végén. A végig szarul Szmalt sikerült naggyá tenni, ami szintén érthetetlen. +4-nél még időt kértünk, ha ott megfogjuk őket simán megvan. Ehelyett időkérés után ugyanazok a gyermeteg hibák jelentkeztek, mint valami cseszett női sportnál (vízilabda, kézilabda). Érthetetlen, szomorú, de ez van…remélem sikerül ezt elfelejteni annyira, hogy a következő években sikerüljön végre felülni Európa trónjára.
  Edit: még egy lehetséges komponens, a rotáció. Amikor ment, nem toltuk be koppig a pélót Talant seggelyukába (és ez az, ami nagyon nehezen definiálható, állapítható meg, mert azt hittük +9 elég lesz). +Mikler fenthagyása.

  • wolandrule

   Igen, plusz 7-nél is cimbalomból lőhet a lengyel, erre megsimogatja a lábát Gulyás (?), két perc, hetes. Ha 100szor újrajátszanák az utolsó 14 percet, talán egyszer lenne ez. Magyaros az egész.

   • fabiancancellara

    +9-ről elvesztve nincs jogosultság a bírózásnak, szerintem. Napokig kész leszek, az tuti…hihetetlenül érthetetlen, mint a jó öreg női csapat és pl. Ferling, amikor k.-ra fáradtak már és a kapus kezébe simogatja a labdát egy esetleges passz helyett…Megkenték a Veszprémet a lengyel ufozsidók…mást nem tudok elképzelni, ez szégyen.

    • wolandrule

     Hol láttál bírózást? A magyar játékos ostobasága hogy odanyúlt feleslegesen. Amúgy előbb kellett volna időt kérni és kapust cserélni. Így is unreal, nem hiszem el.

     • fabiancancellara

      Igen, és ezért is írtam, hogy nehéz pontosan meghatározni. Talán nem kellett volna megvárni a 0-5-öt a runban, 3 után lehetett volna időkérés. Bár láthattuk mennyire használt a fejeknek, mint ha mi sem történt volna. Rengeteg párhuzamot véltem felfedezni a női és a férfi meccsek közt, nemcsak az eredmény alakulása szempontjából. Lehet rosszul emlékszem, de Lékait miért nem lehetett berakni többet vagy Mirkót hamarabb? Terzic minek lő hetest, amikor átlövőből avanzsált védekezőspecialistává ugyan, de kb két éve nem számítanak rá a támadások alkalmával? Nagy Laci miért nem lőtt? Itt többet számít a fej, mint a kéz. Ezeket lehet a játékosok is kérték, de azért Sabaté is szarul meccselt. És még így is hihetetlen.

     • clacka

      Terzicnél úgy tudtam, hogy kihagyja:(

     • fabiancancellara

      én is…számomra legalábbis, de tipikusan “bebaszom, mert erőset lövök”, szerintem nincs elég esze.

     • wolandrule

      Az biztos volt… De nagyon jó az írásod. köszi!

     • clacka

      Én köszönöm, örülök, hogy tetszett!

     • fabiancancellara

      félreértettem…legalább lemondott a kálvinista…Mo-on ez sem tipic

     • Pásztor László

      Ezek után az egész csapatnak kéne lemondania. Nem pont a vezérigazgató baszta el az utolsó 15 percet.

     • wolandrule

      Igen, korrekt lépés. Sajnálom szegényt, sokat tett a veszprémi kézilabdáért, erre így lesz vége… Bakker én még mindig nem hiszem el ezt, ilyen egyszerűen nincs. Megyek dr. Nervenganghez.

 • Roleee

  https://www.instagram.com/p/BF_8_FdFcit/
  Ifistáinknak közben nagyon szar életük van Ibizán, nem kereshetnek annyira rosszul

  • stanleykubrick

   Szerintem másban is vannak sikereik.

   • Pásztor László

    A séró be van lőve rendesen, mehetnek a magyar U-19-be 😀

  • Hamptitus

   úgy látom a borotva használata kötelező

   • Roleee
    • Pásztor László

     Janu gyúrt vagy mivan? 😀

     • Roleee

      ideje volt

     • egy ideje már hozza fel magát rendesen

     • EZS

      remélem lesz még belőle valami.

     • lasi

      Mr. Olympia

    • RedMark

     egyszer csináltam ilyet én is a gatyámmal.
     bár igaz, hogy akkor bennem volt 8 liter sör meg nem kevés kommersz rum, és azt üvöltöztem, hogy lábam akár ronaldoé, szexelek egy real gólér’ (roncinak képzeltem magam, nem tennék ilyet)

     azóta nem merek inni, vizet sem.

     • Pásztor László

      A kiszáradás nem okoz problémát? Vagy folyamatos leveses infúzió tart életben?

     • RedMark

      ezek után már csak a terápia fizetése okozhat problémát

    • Hamptitus

     túl konzervatív vagyok 🙁

    • Harcias Tóni

     Janu ronaldozik. jövőre a wba-ban csilloghat majd

  • Porter Ramsey

   kik ezek a kisfiúk?

   • Roleee

    Riley, Poole, Whelan, Mctominay

 • wolandrule

  Minden idők legnagyobb balfaszságát láttuk. A Veszprém soha nem fog BL-t nyerni, ha +9-ről 14 perccel a vége előtt nem volt elég, akkor nincs miről beszélni. Kegyetlenül felbasztam magam.

  • Pásztor László

   Hát már rájuk számolt a közönség, erre így elbaszni. Sabate most jól leszerepelt nálam. Legalább 9 gólnál pihenhetett volna Nagy Laci vagy Timuzsin.

   • wolandrule

    Minek? Jutalomjáték volt.

    • Pásztor László

     Ja persze, egy edzőnek nem szabadna jutalomjátékot játszani, neki meccselnie kell tovább, még ha a játékosok úgy is érzik hogy megnyerték.

  • fabiancancellara

   belépnék a “végeztem a kézilabdával” klubba, van még hely?

 • RedMark

  ami ezen a hétvégén történt a sportban az kibaszott szomorú

  • Pásztor László

   Hát jah, Hamilton is nyert, a Real is nyert, a Veszprém is elkúrta. A hétvége legnagyobb sportteljesítménye az volt, hogy sikerült felhoznom a 200 kg csemperagasztót a másodikra lift nélkül. Faszom az egészbe, legközelebb max az EB-n nézek meccset.

   • reelbeba

    200 kiló?! A plafont is csempézed?

    • Pásztor László

     Kissé túloztam, kb. 160 kg a csemperagasztó, 15 kg a fuga, meg a 15 ytong is súlyos volt már a végére 😀 Amúgy csak egy fürdőszoba 😀

     • reelbeba

      15 kiló fuga? Jó nagy fürdöszoba bakker

     • Pásztor László

      5 négyzetméter, de 180 centi magas plusz a külön wc. Elvileg nem kell ennyi, de biztosra megyünk 😀

     • reelbeba

      Jóvan, amit nem bontasz meg azt visszeviheted. Úgy tizenhárom kilót kábe 😉

     • Pásztor László

      A burkoló 10-12 kg-t mondott. Durva lenne, ha egy zacskó elég lenne a háromból, de legyen úgy 😀

     • reelbeba

      Oké, a szaki jobban tudja. Elsöre soknak tünt, de én sose tudom kiszámolni

     • Pásztor László

      Tduja fene, két nap múlva kiderül, majd közlöm az eredményt 😀

     • stanleykubrick

      Vagy adja fel neked postán. 🙂

  • filozofi

   én meg életemben először CSK voltam és gólt is rúgtam! de kikaptunk szóval faszom az egészbe, valóban kibaszott szomorú

   • ketomika22

    én meg 1 év után álltam a kapuban, és baszott szarul ment 🙁

    • filozofi

     hát egy év után nem akkora csoda azért 😀 tavalyelőtt elszakadt a térdszalagom így kihagytam egy teljes szezont, és kellett jó pár meccs mire ismét elkezdtem jól játszani meccsről meccsre

     • ketomika22

      de legalább játszol 😀 tök fasza. milyen bajnokságban tolod?

     • filozofi

      most megye3ban voltunk, de jövőre visszajövünk BLSZbe, gondolom csak legalulra nevezhetünk, így 4be

     • ketomika22

      uhh. én eddig utánpótlásban toltam, de idén már BLSZ 3ban lettem volna, de több okból nem jött össze. nagyon hiányzik az utánpótlás foci (nem rossz szinten fociztunk). ez ahhoz képest ég és föld.. nem foci ami a pályán történik

     • filozofi

      mármint UP és felnőtt ég és föld? 😀

     • ketomika22

      hát az az UP szint ahol én toltam és ez a felnőtt ahol most ég és föld. a régi UP csapatom szanaszét verne minket

     • filozofi

      most előttünk UP nb2 közép volt, SZAC u18 – PSK u18, ügyes srácok egytől egyig de valahogy elkallódnak, talán mindegyik többet foglalkozik magával mint a focival. Felnőttben csak megyéből meg BLSZből vannak tapasztalataim, ott van 1-2 ügyesebb, hajtósabb csapat, összességében erősebb is mint a BLSZ azonos rangú osztálya de ezekben az osztályokban ritkán van nagy különbség két csapat között, itt sokkal inkább tartósan kiegyensúlyozott játékkal tudsz meccseket, bajnokságot nyerni

     • ketomika22

      én tavaly U21 nb2 Közép-Nyugatban voltam (bár nem voltam odavaló és az egyik leggyengébb csapat voltunk), de ehhez képest ami itt a BLSz 3ban folyik az zseniális volt.. már csak olyan szempontból is, hogy itt 1000x annyi az anyázás, meg a szándákos (durva) szabálytalanság stb..

     • filozofi

      hajaj, vannak ám itt sztorik, főleg amikor idegenbe utazol a megyében a kisebb falvakra 😀

    • EZS

     nekem meghúzódott a nyakam, és focizni se tudtam ma.

     • ketomika22

      neked meg jobbulást. úgy tűnik ez tényleg egy szar hétvége.. nekem legalább volt 3 kurva jó napom a héten 😀

     • EZS

      köszi 🙂

   • enyeger

    same story…

 • EZS

  Akkor Dujsebajev az, aki előbb elbaszta a magyar női kézilabdát, most meg a férfit is?

  • stanleykubrick

   Jól látod. Életem egyik legkomikusabb sajtótájékoztatója volt a Mocsai, Kocsis, Nagy Laci hármas pofázása valamelyik Sitivel azt hiszem kiegészítve.

  • Pásztor László

   Nem, mindkétszer a férfit baszta el 😀

   • EZS

    ja, férfi szövkap volt?

    • Pásztor László

     Ahham, aztán az alap kerettagok 80%-át kirakta, és behívott 18-21 éveseket, akiket általában a Veszprém-Szeged kettős 10 gólokkal ver.

     • EZS

      azt tudom, csak valamiért a nemeket kevertem :DD

     • lasi

      Az komoly baj.

     • EZS

      tény 😀

     • clacka

      Ha feleannyi fiatalt hív, és 2-3 rutinos rókát még megtart, király lett volna a fiatalítás, és még a csapat is fasza lett volna…

     • Pásztor László

      Főleg az volt a gond, hogy spanyolul mongol akcentussal ordibál minden hibánál a 18 éves gyerekkel, akik a közelében sem volt ekkora meccseknek. Ahelyett, hogy elmondta volna a rutinosoknak, akik tovább adják a dolgot. Igazi balfasz volt. És most még a Veszprém is adott neki egy aranyérmet ajándékba.

 • lasi

  A FA-kupa döntőt leszámítva, minden döntő minden labdajátékban az utóbbi időben kurva szarul sült el.

  • Mainpieeater

   már csak a vízilabda finalsix van hátra az EB-ig, habár ott sem a mi csapataink az esélyesek. 🙁 Mondjuk kettő is ott van. Legalább egy érem szép lenne 🙂

 • fabiancancellara

  Na, mégis női BL FF forgatókönyv lett.
  Grat a Kielcének, de ezt 99% (!!!)- ban a Veszprém baszta el.

 • mejgyo

  édes faszom…

 • fabiancancellara

  +9-ről?
  Made my day…erre nincsenek szavak

 • Hamptitus

  basszátokmegBASSZÁTOKMEG!!!!

 • lasi

  Jóvanfaszom

 • fabiancancellara

  Okkal fostam Terzictől

 • stanleykubrick

  Tulajdonképpen akkor lett volna ez az igazi, ha Mocsai az edző.

  • fabiancancellara

   akkor az összes hetest Tamásfiam lövi

   • clacka

    Sztem Tamás egy alázatos, hajtós kis játékos volt, és hozott jó pár meccset. Nem értem ezt az utálatot…

    • fabiancancellara

     utálat?

     • clacka

      A Tamásfiamot a legtöbben negatív, lekezelő értelemben használják, ha Te nem, akkor sorry!

 • fabiancancellara

  Érthetetlenségi sorrend:

  4.Női sportok
  3. Nők
  2. Louis van Gaal utóbbi két éves ténykedése és agymenése
  .
  .
  .
  and the winner is… (dobpergés, bitter sweet simphony)

  1. MVM Veszprém mai leolvadása

  De azért behúzzuk:)

  • Hamptitus

   ALILOVICS!!!!!!!!!

 • Hamptitus

  Ha kikap a Veszprém, akkor leigazoljuk a válogatotthoz a győztes csapat edzőjét?

  • stanleykubrick

   :DDDDDDDDDDDDDDDD

 • Kleinheislerlin

  Fölrobban a szívem

 • fabiancancellara

  mi faszom ez…büntetőkkel bukik a Győr, nyer a buzi Real (érdemtelenül), a Veszprém ne bukjon….!!

 • lasi

  Faszom, Győr után a Veszprém is?

  • ezraharrari

   fújj fújj Dunántúl!

   • lasi

    Én is Dunántúlról származom, csak kicsit délebbről.

 • csinovnyik

  Néztem a győri meccset is. Feleségemnek szóltam a heteseknél, hogy gyere ezt nézd meg, ez a legizgibb része. Nem akart jönni, de addig unszoltam amíg leült mellém. A végén kiszoptunk, a feleségem meg sírva fakadt 😀

  • csinovnyik

   na hetesek! a feleségem is jön 😀

   • fabiancancellara

    zsepi bekészítve? Ha vesztünk neki, ha nyerünk neked:))

    • csinovnyik

     az asszon legalább most nem sír

 • wolandrule

  Ha még egyszer magyar kézilabda meccset nézek, lőjetek le.

  • fabiancancellara

   a végeredmény ugyanaz, nem?

   • wolandrule

    Ez fájdalmasabb.

    • fabiancancellara

     nem mondtad hova lőjünk:)

  • csinovnyik

   én megtenném de kétlem, hogy ezt túlélem

  • stanleykubrick

   Én a nőivel fogadtam meg, de úgy látszik éri a férfi is.

 • fabiancancellara

  Ha hetesek lesznek ne Oblak védjen

  • Hamptitus

   itt mennyi hosszabbítás van? 2 x 5 perc?

   • csinovnyik

    until we score

   • fabiancancellara

    isa

 • Harcias Tóni

  Alilovic a Veszprem DeGea-ja. Megmenti a csapatot. Isten. 🙂

 • fabiancancellara

  Ha kint lennék már meghaltam volna tizenhétszeres infarktusban

  • csinovnyik

   a főnököm kint van. Hátha…

   • stanleykubrick

    :DDDDDDDDDDDDD

 • csinovnyik

  mi a faszt csinál a veszprém?

  • wolandrule

   Ilyet még életemben nem láttam…

   • fabiancancellara

    Sidney?

    • wolandrule

     Az kutyafasza ehhez képest.

     • fabiancancellara

      Miért is?:)Olimpiai döntő. +6-ból talán -4?

     • wolandrule

      Úgy van, de ott több idő volt vissza. Sporttörténelmet látunk sajnos, ez minden idők legnagyobb összeesése (balfaszsága) lesz. Remélem nem, de nem sok esélyt látok. Ez még hiányozna a magyar sportnak…

     • fabiancancellara

      tegnapi döntő+ ez…rémálmomba se jöjjön vissza…

   • csinovnyik

    hazarohanok hogy lássam a meccs végét. Ahh mondom zsír vezetünk 9 góllal. azóta kaptunk nyulcat

  • fabiancancellara

   mindenki elfáradt…nem úgy tűnt…most kellene valakinek a zsenije

   • Hamptitus

    24 órán belül két hosszabbítás… ezt nagyon elbaszták a srácok 🙁

  • Hamptitus

   Már éppen elkezdtem böngészni, hogy mi volt a legnagyobb különbség a BL döntők történetében, erre már a győzelem is kétséges.

   • fabiancancellara

    momentum a momentumodikon a Kielcénél

    • Hamptitus

     összefosom magam… pedig olyan szép nap volt eddig :'(

     • csinovnyik

      ez buktuk

     • Hamptitus

      nah most vagy soha

     • fabiancancellara

      Mirko…és Ilic:)

   • box-to-box defender

    én meg kinyomtam, hogy ez már úgyis megvan

  • csinovnyik

   na jó én már csak az eredmények.comon tudom követni 😀

  • Mainpieeater

   Elferrarizza a dontot 😀

   • fabiancancellara

    Ricciardo kerékcserés stábjához Bendtner is csatlakozott

  • Kleinheislerlin

   Ez a sportág az amit talán mindennnél jobban gyűlölök a világon, MINDIG ez a kibaszott forgatókönyv

   • fabiancancellara

    csak ha magyarok játszanak, egyébként a jobbik nyer

   • csinovnyik

    ugyan ez jutott nekem is eszembe. Gyűlölöm ezt a szart nem lehet idegekkel bírni. Inkább Lajos focija az legalább megnyugtat, elaltat.

   • stanleykubrick

    Elképesztő, de komolyan.

   • fabiancancellara

    Komolyan, mire alapozod ezt? Nagy csapatok, elit válogatottak szintjén 3/4-0-ás run már rettentően soknak számít. Sőt, nem is olyan gyakori. Ez nem női tenisz.

    • Kleinheislerlin

     Arra hogy megnéztem a Győr mit csinált, megnéztem a Veszprém mit csinált +9-ről, csak hogy a közelmúlt eseményeit idézzem.

     • Kleinheislerlin

      Vvvvvvvvvvvvégre

     • fabiancancellara

      én csupán a férfi vonalra céloztam…a női kézilabda az más:)
      :((

     • Kleinheislerlin

      Important matches : 1

  • box-to-box defender

   eredmenyek.comon be volt írva, hogy nyert 29-28-ra a veszprém 😀

  • EZS

   ez mennyire magyar!

   • box-to-box defender

    alig van magyar ebben a csapatban

  • Hamptitus

   ráadásul a tanulásom rovására megy ez a döntő :”’D

 • mddnszksz

  #Juventus it is not enough to offer #AndréGomes, #Valencia. #United favorite
  https://twitter.com/DiMarzio/status/736969752627826688

  • mejgyo

   Olyan jó, vagy csak Mendes fia? 🙂

   • mddnszksz

    Mendes ügyfél, de nem ügyetlen gyerek

  • stanleykubrick

   Helyes, nyomassuk csak.

 • box-to-box defender

  Pletyka: Radja Nainggolan has snubbed a move to Chelsea in favour of a move to Manchester United. /Gazzetta/

  • Harcias Tóni

   Adom. Mondjuk ő se irányító, de kell egy ilyen bunkó kp Fella helyére.

  • infinite_red

   pjanicra rámehetnénk amúgy

   • Harcias Tóni

    ő tényleg nagyon jó lenne

  • stanleykubrick

   Ha bárkinek van esze most, nem megy a Chelseabe.

  • csinibob

   Meglepne, ha lépne bármerre is, miután mégsem ment a Chelseabe.

 • box-to-box defender

  Azért annak megvan a bája, amikor Koeman kritizálja a klubot azért, ahogy bánt van Gaal-lal: http://www.skysports.com/football/news/11095/10298066/ronald-koeman-slams-man-utd-over-sacking-of-louis-van-gaal

  • filozofi

   mint a szart, úgy rühellik egymást, nem?

 • box-to-box defender

  Remélem hétfőn újabb bejelentés lesz, unalmas volt a hétvége 😀

  • ezraharrari

   vigyázz, mit kívánsz, nehogy holnap eléd álljon az asszony azzal, hogy terhes, de rájött, hogy leszbikus ezért lelép

   • Pásztor László

    Gondolom a gyerektartást elkéri 😀

   • box-to-box defender

    😀

  • Harcias Tóni

   remélem pár napon bejelentik Carras, Rash és CBJ hosszabbítását.

   • infinite_red

    utsó kettő hosszabbítása szvsz 99% (haha), de remélem az öreget is itt tartjuk még 1 évig.

    • Harcias Tóni

     Carrick hosszabbításával Mourinho is sokat nőne a szurkolók szemében, tehát hosszabbítani fognak vele. 🙂

   • box-to-box defender

    hétfőn a 2 öreg: Ibra és Carras, kedden a 2 fiatal, megegyeztünk? 🙂

 • mddnszksz

  a tavalyi legjobb igazolásunkról egy összeállítás

  • csinibob

   Nem tudom, melyik alkalmazott “rontotta el” el a transzfert, de remélem zsíros emelést kapott.

  • Porter Ramsey

   milyen szánalmas védekezés alkalmanként

 • amúgy ha giggs nem marad a csapatnál, hozé hozni fog egy korábbi játékost maga mellé

  • Roleee

   Roncit?

   • ezraharrari

    Milito

  • box-to-box defender

   Phil Neville? :DDDDD

   • vagy gary vagy rio vagy bárki, aki ismeri a klubot

    • box-to-box defender

     Gary jó segédedzőnek

    • Rioinho

     Djemba-Djemba

     • Harcias Tóni

      vagy bebé

    • Harcias Tóni

     rio nem akar edző lenni szerintem. scholes megpróbálhatná vagy gary

     • Pásztor László

      Scholes Mourinho mellett? Szegény José nem fog tudni veszekedni Wengerrel, mert mindig Scholesy fogja basztatni 😀

     • Fish08

      Szerintem jól kijönnének

    • EZS

     úgy gondolom, ha Giggs türelmes, és elvan egy évet még esetleg Mourinhoval, sokat lendíthetne a tudásán. Azért három nem akármilyen edzőtől tanulhat, meg még Moyestól is.

     • Pásztor László

      plusz megdughatná José lányát.

     • feketevipera

      pláne

     • ezraharrari

      vagy Josét, csak hogy tudja, hol a helye

  • mejgyo

   Gary, szerintem ez egyértelmű

 • Roleee

  Ashley Fletcher betalált a Milwall ellen a liga1es Play off Finalben

 • mejgyo

  Carríck hosszabbít (Times)

 • csinovnyik

  Nem tudom volte már de az index azt írja, hogy ibra tuti nem jön a Uniteba

  • akko az úgy van!

   • MuriÁgnes

    In index veritas!

   • csinovnyik

    Állítólag az ügynöke Raiola mondta valami svéd lapnak, ők csak átvették

    • We have yet to decide, it’ll be a surprise in the end. Everyone talks about United, which is why I don’t talk to journalists alot.”
     “There are clubs in England and Europe, some outside of Europe, but everyone thinks he must go to Manchester United. It’s not true.”

     ezt sikerült úgy fordítani, hogy azt mondta, hogy tuti nem jön?
     index rlz

     • Harcias Tóni

      “Raiola szerint Európából és azon kívül is bőven van érdeklődő ügyfele iránt, akiről csak két dolgot mondhatott el biztosan: nem megy a Manchester Unitedhez, és nem is vonul vissza.”

      Az index megint alkotott. Nem tudtam, hogy B1-es nyelvvizsgával is lehet valaki sportújságíró.

     • ezér nem olvas az ember olyan szemetet, mint index, nso és társai

     • MuriÁgnes

      Google translate szerint:

      Vannak klubok Angliában és Európában, néhány Európán kívül , de mindenki azt hiszi, hogy kell menni a Manchester United . Ez nem igaz.

     • MuriÁgnes

      Jobban jarna a nep, ha a google translate irna az indexes cikket.:)

     • csinovnyik

      Ha tényleg hozzánk jön, akkor meg így fog kezdődni a cikk: Ahogy korábban már megírtuk, Zlatan Ibrahimovic a Manchester Unitedet választotta.

     • MuriÁgnes

      Avagy rengeteget foglalkoztunk Zlatan Machester Unitedba valo igazolasaval, es tenyleg.

     • csinibob

      Raiola azt is mondta a héten, hogy mivel nincs átigazolási díj, ezért megaszerződés jár Ibrának. Na, és itt lesznek gondok, mert Roonenynál azért ne kapjon már többet, mert abból óriási feszültségek lesznek.

     • 220ezer fontot emlegetnek, 34 éves játékosnak az egy megaszerződés

     • csinibob

      Ami, ha annyi is lenne, engem nem érdekelne. Sacc 11 millió font per év. De attól tartok, hogy 15-20 millió között képzelte ezt a számot, akkor meg tényleg más jöjjön, mert garantáltan ráfizetéses lesz és garantált a konfliktus.

     • az ajánlatunk ott van előtte, innentől rajta áll. de szerintem ez már le van rendezve

     • csinibob

      Raiola faszkodásáig a Zlatan interjú alapján én is ezt gondoltam.

     • zlatan elmondta, hogy rég el van döntve, erre jön a disznó és bemondja, hogy még nem dőlt el semmi. kb. ennyit ér a szava, gondolom több lóvét próbál kicigánykodni

    • box-to-box defender

     Csak spekulál, hogy minél jobb szerződést tudjon kicsikarni a rohadék 😀

  • MuriÁgnes

   Mondjuk a City-hez nem hinnem, hogy menne. Az Arsenal sajnos bebaszna.:(

  • csinovnyik

   Aubameyangról vélemény? Én elnézném MU mezben és véleményem szerint (uhh mit fogok ezért kapni) jobb mint nejmár

   • fabiancancellara

    Lingard>Neymar

    • Fish08

     Blackett>all

     • Freeezer89

      ez még mindig érvényes?

     • Fish08

      Volt lejárati ideje?

     • Freeezer89

      jogos

   • Harcias Tóni

    Szerintem Smalling jobb mint Modric. Kb. ennyi értelme van a te összehasonlításodnak is. Auba csatár, Neymar szélső.

   • MuriÁgnes

    Neymar es Mourinho foci? Erdekes parositas lenne.

   • mrmojo

    fiola>obamejáng>jáng>nejmár

   • Pásztor László

    De minek is nekünk még egy fiatal csatár? Ott van Rashford, aki 2 évnél többet tuti nem ól padon, mert egy zseni a gyerek. Azért lenne jó Ibra, mert lenne egy gólfosó elől, amig Rashford a könnyebb meccseken tudna kezdeni és fejlődni. Ha idehozunk még egy fiatal “sztárt”, akkor valamelyik megy a kukába.

    • infinite_red

     A 26 éves Auba miért számít olyan fiatalnak?

     • Pásztor László

      Jó, átfogalmazom. Nem kell nekünk 2+ évre csatár. Ibra 1+1-re pont tökéletes, Rashford addig edződne. Ha Auba lesz az új csatár, minimum 4 vagy 5 éves szerződést kap. És ha feltételezzük, hogy két év után nem megy a Realba, akkor Rashford itt rohad meg. Ezért tartom most tökéletesnek Ibrát. Nem lenne jó se Lukaku, se Kane, ha van egy ekkora tehetségünk, mint Rashford.

    • Ressan

     Ha jön Ibra, akkor én pont fordítva csinálnám, hogy a nagy meccseken Rashford, a kicsik ellen meg Ibra. Egyrészt mert idén láthattuk, hogy Marcusra nagyon lehet számítani a nagy meccseken, Ibrára meg pont nem. Másrészt pedig sztem hülyeség Ibrától azt várni, hogy majd idejön és már bajnokok is vagyunk, hanem inkább kiegészítőnek lenne jó. Főleg, hogy megvan az első számú csatárunk, sőt, ha Marci nem szélen játszik, hanem csatárba, akkor a 2 elsőszámú csatárunk. Mögéjük lenne jó Ibra. Kb mint anno Larsson. Nagyon korrekt kiegészítő volt, jó teljesítménnyel.

     • Pásztor László

      Ibra akkora arccal él, hogy nem fog padozni a meccsek 60%-án sem, nem hogy 70%-án 😀

     • Ressan

      Világos, csak azt mondom, hogy én nem így csinálnám. 🙂
      Rashford idén többször, több helyen bizonyított, és talán egyszer sem csalódtunk benne, nem kell már neki idő! Nekem sokkal jobban tetszene, ha Rashforddal állnánk fel, mintha Ibrával. De ha jön Ibra, valószínüleg nem ez lesz, vágom!

     • Roland

      abban biztos lehetsz hogy Ibra a 250 ezres heti fizetésével nem padozni jön, főleg nem egy 19 éves srác mögé

 • stanleykubrick

  Nem is tudtam, hogy Josénak van tetkója. 😀

  • filozofi

   legalább ribanc rendszám?

   • ezraharrari

    bkv bérletszám

 • mddnszksz

  Morgan Schneiderlin: “After a few days training with the French national team, it’s time for me to leave the camp and be back home with my family and friends. Despite a few disappointments, I learned a lot from the season and I promise I will come back stronger and determined as ever!”

  • stanleykubrick

   Szerintem hiba volt őt kihagyni. Nagy pozitívum amúgy a csapat számára, hogy Schneiderlin, Jones, Carrick, Young, Blind, Depay, Mata, Herrera pihen. Szerintem Schweinsteiger sem fog sokat játszani, Rashford sem valószínű, de még lehet, hogy Rooney is kiegészítő lesz.

   • filozofi

    személy szerint teljesen biztos vagyok benne, hogy Roo kezdő lesz. Remélem senki nem facsarnak majd ki az EBn. Bár a baj, hogy Martialt valszeg kifogják, pedig neki aztán kéne a pihenés.

    • Fish08

     a sérülésektől jobban félek

     • filozofi

      hát a túljátszatásnak általában egyenes következménye a sérülés

     • Fish08

      Igen, de ha “csak” simán túlhajszolják, akkor előfordulhat, hogy pihentetve van a felkészülési meccseken, esetleg szezon elején, de megússza sérülés nélkül

    • stanleykubrick

     Bizony, ő a legnagyobb félelem, meg persze Smalling és de Gea.

     • filozofi

      de Geánál inkább mentálisan számít a többieknél meg fizikálisan is

     • box-to-box defender

      Szerintem De Gea nem fog elfáradni, már ha egyáltalán védeni fog. Smalling meg már 5 meccse teljesen off-on van, szerintem sérülés lesz belőle előbb-utóbb

   • svejni alap kezdő lesz ott, ha egy tolószékben képesek felküldeni a pályára

 • Moyes Story
 • MuriÁgnes

  Na, eddig birtam az NST-n. Ki gyutt ma?

  • Kleinheislerlin

   Mit birsz ott csinalni? 😀 mindennap megolik egymast

 • mddnszksz
  • Roleee

   kurvanagy! #BigSamIN

  • filozofi

   ez hatalmas :DD

  • Hamptitus

   Így mozog egy legenda 🙂

  • ketomika22

   mekkora forma ez az ember :DDD

 • ezraharrari

  K. Ronaldo:
  If Louis was not told about getting the sack until after the FA Cup final, then Manchester United as a club don’t deserve a medal for the way they treated him.

  If you know a little bit about the business at the highest level in football, then you know that these kind of deals are not done overnight.

 • filozofi

  kép

  • devil’s pray

   Mike. 😀

  • ezraharrari

   v betűvel kezdődik, amit mondanék, de nem merem leírni

   • filozofi

    nem pörgettem vissza, de akkor:
    ……<– a v betűvel kezdődő dolog helye

   • Angus

    vpálinka

    amúgy Shaw hihetetlen basszus, kis duci gyereknek néz ki, közben meg megkerüli a védőt sec perc alatt

   • MuriÁgnes

    Nemetesen vaβa

   • Raddens

    v mint kurvaanyádmoreno?

   • EZS

    VOLDEMORT!

    • ezraharrari

     vódemót

 • ezraharrari

  Dr. Phil rendel

 • Roleee

  Világbajnok német kapusunkat leigazolná a Leicester

  • Harcias Tóni

   már le is igazolták. remélem kis Schmeichelt nem szorítja ki.

 • mucus

  Tegnapra tudatosult bennem h a Realnál férgebb, mákosabb, összevásároltabb, elcsaltabb, színészkedőbb, undorítóbb hitvány hányadék csapat sose volt, és nem is lesz. Fél Európa verné Zidane szar csapatát, és ezek nyerik meg BLt 😀 Angol Liga Kupa nagyobb presztizzsel bírt idei BLnél.

  • filozofi

   tegnap tudatosult? csak tegnap kezdtél el focit nézni? 😀

   • mucus

    Poollal meg Bayernnel egy szinten álltak nagyjából tegnapig

    • filozofi

     nekem még a barca is oda tartozik

     • mucus

      akit a Real gyűlöl, meg legnagyobb riválisa, én azt képtelen vagyok. Főleg h a Barca a legnagyobb sikereit saját nevelésekkel érte el, és jó scoutingoknak köszönhetően. Ez az okádék Madrid, ahova összehordja a szemetet a szél minden évben, meg nem a Barca, hanem a futball főellensége.

  • devil’s pray

   Eddig melyik univerzumban voltál? 🙂

  • ketomika22

   az az avatar kép 😀 😀 😀

 • mddnszksz
 • fella

  Engem talán a Zidane-felszopás idegesít a legjobban a tegnapban. Milyen meccsekkel meg játékkal nyerték meg ezt a BL-t… hát nemár.

  • filozofi

   gondolj bele mi lett volna ha a barca elszarja a bajnokságot és ott is odaérnek valahogy

   • fella

    most itt van pl. Van Gaal: idejött, fasz volt, újraépítette a csapatot, és ha nincs az eféköp, amiben kurva sok gót rúgtunk a meccsek végén, akkor üres kézzel távozik. ott van Zidane, aki taktikilag egy kifejezetten nem jó menedzser, de az ölébe esett egy kibaszott versenyképes keret, meg egy jó sorsolás, és máris BL-győztes. pedig egyik cseréje nagyobb faszság volt, mint a másik

  • ezraharrari

   lesz még ott egy éven belül Zidane Out

   • Angus

    Perez kirakja ősszel, mert nincs haja, és mert ikszelnek a Deporral, holott a 7. fordulóban már 50 rúgott góljuk van

  • devil’s pray

   Ahogy mi a FA kupát. 😀

 • Moyes Story

  • az egyetlen értelmes kérdést nem sikerült feltenni

  • filozofi

   akár jó futam is lehet ma, egyelőre esik Monacoban

  • Roleee

   + esik az eső Monacóban, jó futam lehet!

   • filozofi

    csak én csapnám agyon azt aki kitalálta a safetycaros rajtot?

    • Sousaphone

     Teljesen puhapöcsűvé vált az F1! Esik egy kis eső és a fél futamon a safety car után körözgetnek, mint az ovisok az óvónénivel! Bezzeg a régi szép időkben! 🙂

  • ketomika22

   de imádom ezt a Carricket 😀

 • Kleinheislerlin

  Marcus Rashford, England’s newest teenage sensation, has signed a lucrative new, long-term contract with Manchester United, Telegraph Sport understands.

  The exact detail of Rashford’s contract is unclear but it is thought he has agreed at least a four-year deal that will led to a dramatic increase in his wages. The initial indications were that Rashford’s salary would rise to about £20,000-a-week but appearance bonuses and other performance triggers are likely to see the striker earn significantly more than that.

  • nem is mondom

  • Moyes Story

   húha, 20 de akár 40 ezer hetente, jánghoz meg véjnhez képest ezt vehetmé udvariatlanságnak is

   • infinite_red

    ha teljesítés alapján béreznének, rash gyorsan meggazdagodna

  • jacko is kapja az új szerződést. mondjuk az ő helyét én annyira nem látom itt

   • stanleykubrick

    Kell back up balhátvéd és jobb, mintha igazolnánk egy Büttnert. Európa Liga, Ligakupa, 1-2 vajas kenyér FA Kupa meccs, simán nyomatnám.

    • filozofi

     Blind, Rojo? Blind is odarakható vészmegoldásként, Rojonak meg nem nagyon látom a helyét jövőre, szóval adott esetben ő is használható ott

     • Angus

      Nem, Blind nem vészmegoldás balbekk, hanem ő ott a legjobb. Teljesen korrekt balhátvéd, no persze Shaw-nál (remélem) nem jobb.
      Baszottul fosok, hogy Shaw-val mi lesz…

     • filozofi

      én nem féltem Shawt, fiatal, fel fog épülni rendesen. Szerintem meg Blind hasznosabb mélységi irányítóként mint balbekként.

   • csinibob

    Darmian el tudna szaladgálni ott, amíg Shaw pihen.

    • stanleykubrick

     De miért ne lehetne az életben egyszer az, hogy Darmian, Valencia – Rojo, Smalling, Jones, XY – Shaw, CBJ? 😀 Hogy ne cserélgessük ezeket a kurva posztokat.

    • Kleinheislerlin

     Arra a 15+ meccsre untig elég Joystick Jackson

 • stanleykubrick
 • stanleykubrick

  Amúgy valóban nem lenne ez rossz ötlet, hogy amit a játékvezető vissza akar nézetni, azt visszanézethesse. Persze így is reklamálnának neki ezerrel, hogy plíz ezt nézd vissza, meg azt nézd vissza. De azért egy ilyen lesgólt legalább el lehetett volna kerülni. Vagy legalább a gólokat csekkolják vissza. Úgyis olyan kevés van belőlük a meccsen.

  • fakupában megoldják, megint a hülye angolok lesznek az úttörők

   • stanleykubrick

    Olvastam róla, de konkrétan miket szeretnének majd visszanézni?

    • gól, piros, tizi meg ha tévesen kiállítanak valakit

     • stanleykubrick

      Mondjuk ez a piros igen érdekes dolog, felmutatja a lapot és visszanézik? A gól, tizi tök jó ötlet. Forradalmasítani kell a futballt, de tényleg. Mert ez a tegnapi eset is kurvára fájó volt.

     • lesz egy bíró, aki ül a monitor előtt és nézi. ő szól majd a játékvezetőnek, hogy ezt vissza kéne nézni. gondolom, ha nem egyértelmű, akkor vagy nem szól, vagy marad a pályán hozott döntés

 • Harcias Tóni

  A tegnapi BL döntő után vitatkoztam egy haverommal, hogy a PL nagycsapatoknak a BL vagy a bajnokság a fontosabb. Mert az egyértelmű, hogy a németeknél és a spanyoloknál a BL a legfontosabb, de én pl. jobban örülnék, ha újra PL-t nyernénk, mint ha BL-t. Főleg azért, mert a BL-ben egy bírói hiba, vagy egy szerencsés sorsolás eldöntheti, de a bajnokságban végig jól kell teljesíteni és 1-1 bírói hiba általában nem befolyásolja a bajnokság végkimenetelét. És amúgy is a Premier League a legerősebb bajnokság, szerintem többet ér egy BL győzelemnél. Ti mit gondoltok?

  • Rioinho

   Nyerjük meg mindkettőt, ok?

  • stanleykubrick

   Ferguson sajnálja azért, hogy 1-2 BL még nem jött össze neki és meg is érdemeltük volna. A bajnokság egy Manchester United szurkolónak azért evidens, mert mindig ott voltunk és így, hogy nem vagyunk ott 3 éve még a környékén sem, különösen hiányzik, de azért én 1-2 BL trófeáért nagyon sokat tudnék adni. Már csak azért is, hogy befogjuk mondjuk a Liverpoolt…

   • Angus

    A BL nekem is hiányérzet mindig, hát még az Öregnek milyen lehet.

    • filozofi

     főleg az a real elleni kiesés az utolsó évében ami engem igazán felbasz

     • Angus

      Engem sok minden. 😀 Bayern, Barcák…

  • Newton_heath

   PL > BL

   Nem csak díjazásban, de szórakoztatási faktorban is,,,Ezt az idei szezon nagyon alátámasztotta, alig volt jó és érdekes meccs az egyenes kieséses szakaszban. Számomra dögunalom volt az egész, ugyanazon csapatok unalmas meccsei..

  • box-to-box defender

   Először a PL-t hódítsuk vissza,de attól még becsúszhat a BL is, csak először kerüljünk vissza 😀

 • stanleykubrick

  “A 2014/15-ös szezonban Manolasz a fejpárbajainak “alig” 63,5%-át nyerte meg, egy évre rá azonban 77,2%-osra fejlődött, ami a legjobb ilyen teljesítmény az öt európai élbajnokságban.”

  • Harcias Tóni

   Jöjjön inkább ő. Stones kétszer annyiba kerülne és nagyon nagy lenne a kockázat. Úgyis elmegy Fella vagy csak nem fog játszani, kell egy másik jól fejelő játékos Smalling mellé. Arról tudtok valamit, hogy mennyit volt sérült a Romaban?

   • infinite_red

    45 meccsen játszott idén, 3800 percet, ami azért elég sok, ebből 37 serie a. amúgy inkább ő, mint marquinhos

  • infinite_red

   kiráz a hideg ezektől a “magyarosításoktól”…vidics, ivanovics, manolasz, szavics

   • ezraharrari

    az angolosítás jobb?

    • Rioinho

     Sokkal. Legalább tudom, kiről van szó. jakub blaszczykowski pl.

     • ezraharrari

      Kuba rossz példa. a “magyarosítás” akkor kerül képbe, ha az illető neve nem latin betűs írásmódú eredetileg (Μανωλάς – Manolasz), ergo miért oldanám fel egy másik nyelv ábécéjével? De egy másik példa: Muszorgszkijt hogyan írnád szívesebben, ha magyarul nem tetszik?

     • Rioinho

      Ó persze, lengyel, őt így kell írni, elbsztam. Musorgskyij.

     • ezraharrari

      na, ehhez képest az angol Mussorgsky-nek írja. szóval szerintem mindig egyszerűbb magyarul feloldani a cirill/görög/héber stb betűket

    • infinite_red

     írják már le úgy, ahogy kell

     • izé, ha magyarul írod a mondat többi részét, akkor ezt így kell

     • Rioinho

      Gyakorló nyelvtannáciként feláll a szőr a hátamon az összes tipikus magyar helyesírási hibától. De amikor elolvasok egy dél-koreai VB-keretet vagy egy görög EB-keretet, feláll a szőr a hátamon, hogy nem tudom, milyen játékosokról van szó. Ez olyan, mint a Hamesz Rodriguezezés meg Hakszon Martinezés. Vagy minden játékost ejtsünk ki a saját anyanyelvén, vagy egyet se. Vagy úgy, ahogy a magyar szájnak a legkönnyebb.

     • háde ha ez a szabály, akkor ne hőbörögjünk már, ha valaki betartja. ezraharrari mester remekül kifejtette, a Μανωλάς hogy tetszene?

     • Rioinho

      Szabály, ami szar és teljesen elidegenít(het). Én mondjuk a nemzetközi sportsajtó által leggyakrabban használt nevet – vagy ahogy pl. a mezére van írva – venném alapul.

     • ezraharrari

      de miért alkotna a magyar nyelvtan külön szabályt a sportolókra? mennyire életszerű, hogy egy görög születésű ember magyar állampolgárságot szerez és szeretne magyar papírokat, amin kötelező a latin betűs átirat, és megkérdezik tőle, hogy “és milyen abc szerint írjuk a kedves nevét?”

     • Rioinho

      Erre szabályt alkotni? Lehetetlen. De mondjuk el lehet térni tőle az ép elménk megőrzése érdekében.

     • Hamptitus

      + sokkal egyszerűbb kiolvasni a neveket, nem kell azon gondolkozni, hogy Carew az keru vagy kárev

     • clacka

      De a nem latin betűsöket hogy kell? Nincsenek a nyelvek között teljes hang- és betűmegfelelések, mi úgy írjuk, ahogy halljuk. Chekhov angolul, Tschechow németül, Csehov magyarul (vagy Iwan the Terrible, Iwan der Schreckliche, Rettegett Iván). Nekem magyarként a magyar a legkönnyebb. Teljesen jó szabály, és tekintettel van arra, hogy mindenki a saját nyelvét tudja a legjobban. Én pl. mindig Pakot írok, mert ez a magyar átírás, és csak jelzem, hogy a koreai nem mond -r hangot a Pakban, ezt egy Koreában járt magyaros ismerősöm mondta…
      Én senkibe nem kötök bele, aki az angol átírást használja PL-focisták esetében, elfogadom, úgy látja a legtöbbször, de azt abszurdnak tartom, hogy valakit egy – szerintem jó – magyar nyelvi szabály helyes alkalmazása miatt csesztetnek. Ebben az NSO (és MTA és MTI) mellett vagyok!

   • Rioinho

    Ugyanerre gondoltam. Legértelmetlenebb magyar helyesírási szabály.

   • stanleykubrick

    Jó, lényegében aligha fogjuk így használni. Én Parkot se írtam soha Paknak.

    • infinite_red

     nem is rád értettem, hanem az nso-s, origo-s emberkékre.

     • ha újságíró vagy ilyen helyeken, akko nem árt a helyesírási szabályokat betartva írkálni

   • Moreno elmehecc

    Pak Dzsi Szung

 • infinite_red

  bagoly jól elbaszta, hogy rasht hívta be köcsögkerol helyett, a kis taknyos csak egy gólt lőtt a kengurusoknak, meg benne volt a másikban is… túlhypeolt

 • Angus

  Fizikai fájdalmat érzek ha belegondolok hogy az utóbbi 3 évben kétszer reál… jesszus

  • stanleykubrick

   Kb. 🙁 A mostani jobban fáj, mint a ’14-es, mert ott fociztak is. Itt meg…Az Atletico eltakarított 3 bajnokot, ők meg végigmentek a szerencsétlen balfaszokon.

  • tegnap ráadásul szabályos gól nélkül. segítek, hogy ne fájjon

 • Rioinho

  Evek ota az elso bl donto amit nem lattam. De egyaltalan nem banom. Csak agyverzessel jottem vna haza.

  • A_S1M0N

   Nekem meg évek óta ez az első, amit néztem…

 • A_S1M0N
 • a real tegnap bemutatta, hogy agyatlan kapkodással igenis lehet komoly eredményeket elérni, úgyhogy van esélyünk bármire

 • Csordás Adrián
  • ezraharrari

   Smalling egy külön filmet forgatott

 • ezraharrari
 • EZS

  http://i.imgur.com/54HjStp.jpg

  hehehehe!

  Valaki? 😀 Esetleg Pszicho vagy Moyes Story? 😀

  • Fish08

   Játsszon mindenki, nyerjük meg, és küldjük el valamelyikőjüknek! 😀

   • EZS

    😀

   • azonnal ebayen landolna, valami hülye úgyis elvinné

    • EZS

     akkor megsértődnénk ám! 😀

  • Angus

   Én is hasonlóan érzek, mint ők. Egyre kevesebben vagyunk.

   • Hamptitus

    de kitartunk! 😀

   • Moyes Story

    ahogy elkezdődik a szezon egyre többen leszünk

 • box-to-box defender

  A 11-es párbajt csak most mézte, ez az Oblak iszonyazosan gyenge 11-es védő így ránézésre, soha nem ment el normálisan egyik irányba sem

  • csinibob

   A PSV elleni meccs ugrott be, kritikán aluli volt ott is.

   • Newton_heath

    Azon a meccsen Simeone már üvöltözött neki, hogy figyeljen oda….Nagyon harmatos volt tegnap is, ugyanarra az oldalra rúgdosta a Real a tiziket, és mindig a másik irányba ment.

    • csinibob

     Ezzel a kicsit lehajolok stílussal nem is lehet büntetőt védeni. Látszik, hogy az Atletinek is kellene egy kreatívabb CM, de a két edző szerintem rosszul meccselt, ami szokatlan Simeonétól. Meg kellett volna próbálnia behúzni 120 alatt, semmi extra, csak egy Torres Correa csere, hogy egy esetleges kontra összejöhessen. Kár volt Ferrnandezt kezdetni, ugyanez volt a Bayern ellen.

     • stanleykubrick

      Zidane a Kroos-Isco cserével fogott nagyot. Simán megzabaltak az Atleticot a középpályán. Mikozben logikusan az tunt volna hogy gyengül a vedekezesuk de rohadtul nem. Mákkal ment el idaig a Madrid. Szaros BL győzelem, de meglett nekik. Bekaphatjak. Amugy tipik Madrid. Amikor BL-t nyernek sose Bajnokok amugy…

     • EZS

      mert általában nem bajnokok.

     • stanleykubrick

      Ez se igaz, mert 1997-ben, 2001-ben, 2003-ban is bajnokok lettek, de BL-t akkor se nyertek. 2014-ben megérdemelték, de ez most kimondhatatlanul fáj, hogy 3 év alatt kétszer ők nyertek, nagyon remélem, hogy újra 10-15 év csend következik. 🙁

     • EZS

      jó, hát ez történelmi nézőpont kérdése, évtizedekkel ez előtt létezett jó magyar foci is.

     • infinite_red

      kicsit vasalt állapotban értem be a kocsmába és akkor láttam, h megy a meccs, félidő volt. hogy szorítottam az atletinek, mocskosreal…

     • ??

      miután levitte kroost, teljesen elvesztették a középpályás kontrollt. ha körbenézel a neten, nagyjából közmegegyezés van róla, hogy rettenetes csere volt. nem is értem, szerinted mit fogtak azon

     • stanleykubrick

      Az Atleticonak semmilyen értelmes helyzete nem volt azt követően. Nem igazán értem mit veszítettek el. Semmit nem csinált a középpályán az Atletico. Folyamatosan átjöttek rajtuk.
      A hosszabbításban egyenesen egy 0,1-es xG-t produkáltak. Ellenben a Madrid igen szépen feltámadt és nyugodtan nézd meg Isco meg Vasquez statjait. Isconak 3 chances createdje volt és konkrétan nem akadt kb. rossz passza.

     • nem azér volt szar, mer isco szar volt, hanem mer tök fölöslegesen előtte a három cseréjét, miközben cé már mozogni se bírt. annyi bakit csinált zidane ezen a meccsen, hogy érthetetlen, hogy bírták mégis megnyerni

      az atleticon meg nem átmentek, hanem visszaálltak a saját játékukra. henrik mondta jól a félidőben, hogy a pozíciós játékban a legszarabbak, de kénytelenek voltak ezt játszani hátrányban. miután egyenlítettek, rögtön vissza is álltak kontrára, nem a madrid nyomta őket a kapujukhoz

     • stanleykubrick

      Jah, nem azért volt szar csere, mert Isco jobb volt mint Kroos. Értem. 😀
      Halkan hozzáteszem, hogy a Kroos-Isco csere a második volt.
      Zidane mondhatni kockáztatott vele, de tudta, hogy megnyerhetik a meccset, mert az Atletico kb. semmit nem akart és igazság szerint is álltak tőle messze.
      Persze, faszság volt ellőni a harmadik cserét, de lényegében mégis bejött. Mert akiket pályán hagyott beverték a tizenegyeseket, annak ellenére, hogy lépni is alig bírtak.
      Ha valaki itt eltaktikázta a meccset, az Simeone volt. Zidane kényszerítette rá az akaratát Simeonére, mellesleg szerintem a francia nem lesz sokáig sikeres ezzel ebben az úri Real Madridban.

     • ha nem hozza le kroost, lehet nem is lett volna hosszabbítás. a kroos cseréje és az egyenlítő gól közti időszakot ajánlom figyelmedbe, zidane mindent elkövetett ezzel a cserével, hogy jól kibasszon a saját csapatával

     • stanleykubrick

      Annyira harmatos volt az Atletico, hogy rohadtul nem mondtam volna, hogy bennük van a gól. Azon az egy helyzeten kívül, nem is akadt semmilyen más értékelhető momentumuk.
      Jah, aztán a hosszabbításban meg simán megnyerhette volna a meccset a Real.

     • a tico ilyen, tudtuk, hogy nem fognak 3 gólt lőni. ráadásul a korán bekapott gól miatt borult az egész game plan, zidane meg benitezi felfogással beállt 10 emberrel a saját térfelére

      ha már 10/10es cserét keresünk, akkor a carrasco-augusto fernandezre szavaznék

     • stanleykubrick

      Jah, de ez milyen beszari játék már, könyörgöm?
      Igen, egyébként Simeone meg ezzel kockáztatott, de bejött, Carrasco volt a legjobb az AtMa-ban.
      Szar döntő, szar győztes, megbaszhatják magukat. Jövőre remélem focit is látunk majd a fináléban és ez a két fasz csapat elhúz a picsába, mert már elegem van belőlük. Az Atleticora 2014-ben azt mondtam, hogy nem lesznek döntősök egy ideig, tévedtem és most is azt mondom, hogy ha egyben marad a csapat, a kétmeccses párharcok nagy sztárjai lehetnek továbbra is.

     • én nem nevezném beszarinak, simeone ebben hisz. amúgy ezt a tegnapit is nyerhették volna, ha pinabajusz berúgja a tizit vagy savic 4 méterről nem mellékotorja

     • stanleykubrick

      Nem tudjuk mi történt volna, ha beveri a tizit az Atletico, de az igen egyértelmű, hogy a Real jóval közelebb állt helyzetek tekintetében a rendes játékidős győzelemhez.
      De azért nem jósolok Zizounak itt nagy jövőt, mert ezt a játékot nem tudom fogja-e tűrni a nép.

     • hát az a játék ezzel a csapattal már inkább nevezhető beszarinak

     • stanleykubrick

      Egyetértek.

     • Freeezer89

      az osszes Zidane csere borzasztóra sikerult 😀

     • infinite_red

      maga a tény, h a real megnyerte a BL-t, a legborzasztóbb

     • csinibob

      Ha Simeone bátrabb sima az övé lett volna a meccs: a 60. perctől nem akart játszani a Madrid, ahhoz meg elég volt a sérült, hogy Benzema levitele után a kontrák sem lettek volna különösen parák.

  • Golf

   Lui kapust cserélt volna a tizenegyesek előtt, Diego egy amatőr. Ejj de hiányzik Van Gaal. Big tactician

  • infinite_red

   pedig itt pár ember őt akarná, ha david lelépne, oblak a szlovén megváltó

   • stanleykubrick

    Jó kapus, de a büntiket hagyjuk.

 • enyeger

  Clattenburg fejéről ha valaki találna képet v gifet amint épp megvetően néz Pepe felé, pls ossza meg 😀 nagy troll volt, bár ilyenkor nem lehetne sárgát adni neki? #mocskosreal

 • Angus

  büdös kurva geci reál

 • MuriÁgnes

  Ugy latom, hogy jo, hogy nem neztem.

  • truedevil

   kurva jó döntést hoztál 😀

   • MuriÁgnes

    Azert vannak a jo baratok,
    Hogyha Real dontot latok,
    Akkor hivnak, hogy inkabb basszunk be.

 • truedevil

  Ne haragudjatok, nem olvasom vissza a kommenteket de ez botrány, basszátok meg. Ez a real kurvára semmit nem érdemelt, nem hogy bl győzelmet. Simeone lemeccselte ezeket a köcsögöket valamint a helyzetek alapján is agyon nyerhették volna a meccset ha belövik a helyzeteket (oké, ilyen meccsen nincs ha….). Kurvára nem szeretem a spanyol focit de ezek a köcsög összevásrló faszarcok lófaszt nem érdemeltek, nem bl győzelmet. A kurva életbe….. és bocs a kirohanásért………

  • truedevil

   valamint fel is lehet oszlatnia bl-t, semmi értelme… ilyen szutyok csapat nyeri meg, hihetetlen!

   • truedevil

    Na ez legalább megnyugtat

 • filozofi

  Mai kellemes meglepetés: voltam másod unokatesóméknál, a legkisebb közülük 8 éves srác, imádja a focit és legnagyobb megdöbbenésemre amikor kérdeztem, hogy szereti-e a realt vagy a barcát mindkettőre nemmel felelt. Ezzel szemben a Unitedet egészen kedveli és még játékosokat is tudott felsorolni, noha nem az a kedvenc csapata. Igazi pozitív csalódás, azt hittem ma már minden kissrácnál alapvető választás valamelyik spanyol díszbuzi klub

  • Moyes Story

   kis szépséghiba hogy a liverpúl a kedvence?

   • filozofi

    az nem is olyan kicsi lenne de nem, akkor megtérítettem volna

   • truedevil

    szitit is tippelhettél volna, elvégre mai gyerek

 • safbérenc

  Inkabb nyerjen a barca meg a bayern sorozatban 5ször bl-t, minthogy ezt a tetves realt megegyszer nyerni lassam. Fujjjjjj

  • danNN

   Nah, inkább tedd le a vasalót mielőtt megbánod sztem.

   • safbérenc

    Már miért bánnám meg?

 • fabiancancellara

  (Carrasco, Szavics és Gabi hatalmas tanárok voltak. Nem lehetne elhozni valaki(ke)t kiegészítve a sort Griezmannal és Saúllall? Ok, Gabi ikon, Szavic és Carrasco meg idén jött, de van az a pénz.)

  • Roleee

   meg Gabi 32

   • fabiancancellara

    nem is rá gondoltam feltétlenül, csak megemlítettem, hogy nagy tanár volt:)

    • Roleee

     az igaz, spanyolban még eljátszhat lazán 4-5 évet

  • ketomika22

   én azt nem vágom, hogy Griezmannt miért nem tudtuk kinézni még a Szociban

   • fabiancancellara

    pedig a szociban kinézték a nyugatról jött embert…:)

   • infinite_red

    mer nekünk füles kellett, az atleti meg köszöni szépen azóta is, h ők vihették el.

   • lasi

    Én kinéztem, de woody-ék nem figyeltek rám.

  • ezraharrari

   Gabi Király volt

   • Csordás Adrián

    kéziben meg egyenesen Császár!

  • danNN

   Grízsmann ledolgozott ma az árából egy masszív 10est, szal az EB előtt megvenném.

  • csinibob

   Savic helyett simán játszattam volna Gimenezt.

 • stanleykubrick

  Ennel rosszabb helyen mar csak Wengernel lehetne a trófea… 🙁

  • ezraharrari

   Sokat azért nem fenyegette

   • ketomika22

    basszus én anno 2006-ban nekik szurkoltam

    meg én hülye pont 1 héttel a döntő után jártam a Stade de France-ban, és hát a hülye 9 éves gyereknek kell vennie valamit.. mivel a Barcát már akkor is utáltam ezért Arsenal sálat vettem :'((( soha nem hordtam.

    • ezraharrari

     nekem is volt 12 évesen arse mezem egy félreértés miatt, de ezt már elmeséltem itt korábban

     • ketomika22

      rémlik 😀

     • Rioinho

      Nekem egy időben kamionos ismerős hordta a turis mezeket Angliából, így szereztem egy alapvetően tök szép sárga-kék második számú Arse mezt.

      Úgyhogy meglett a fűnyírós felsőm 😀

    • Harcias Tóni

     Nincs ezzel semmi baj, egy 8 eves gyereknel meg el lehet fogadni ezt. Nekem mondjuk sosem volt MU mezen kivul mas, de hat nem lehet mindenki olyan mintaszurkolo, mint en. :DDD

     • ketomika22

      akkor már én is rég United szurkoló voltam, csak gondoltam venni kell egy sálat, és mivel más nem volt azt vettem

 • ezraharrari

  Nem baj, jövőre mi nyerjük…oh wait

 • ketomika22

  kurva Real!

  • Roland

   bazeg, mikor az összes bl-ben induló csapat közül a számodra legutáltabb csapat nyeri meg a végén, még fájni fog pár napig 🙁

 • Roleee

  Szóval akkor Giggs miért nem lenne jó edzőnek?

  • Hamptitus

   mert ő nem kopasz

   • Roleee

    nemtudtam h ez kizáró ok sorry

   • lasi

    Akkor én geci jó edző lennék.

  • mrmojo

   zidane és lucsok is inkább a jókor lenni jó helyen esete mintsem valami edzőzsenik lennének , a mi padunkon kicsit más a leányzó fekvése

 • box-to-box defender

  Az Atletico gyakorlatilag mindkétszer kikaparta a gesztenyét a realnak, remélem többet nem jutnak el a döntőig, csak ha előtte kiverik ezeket a primadonnákat

  • stanleykubrick

   Szó szerint…

 • fabiancancellara

  Újabb érv a videóbíró ellen. Hiszen ezen a meccsen sem volt semmi kétes szituáció, és szerencsére ez egy jelentéktelen mérkőzés volt a világfutball életében.

 • Harcias Tóni

  Basszameg de kurva ideges vagyok. Ennel a mocskos realnal nem utalok jobban csapatot. Bazmeg Pepe es Ramos örüljenek, hogy vegigjatszhattak a meccset. Megkapja ez a kurva csapat a legegyszerubb sorsolast, amivel meg Lajos is dontobe jutott volna. Nem tudom mi mast tudna meg az Atleti csinalni. Kapnak egy kurva lesgolt, aztan vegig uraljak a meccset. Grizi iden kb. eloszor kihagy egy tizit. Zidane nagy kedvencem volt, de ezt o sem erdemelte meg. Geci szarul cserelt, ezzel szemben Simeone tobbet futott nehany real jatekosnal. Vicc ez az egesz BL, egy ilyen csapat meg tudja nyerni.. Komolyan orulok, hogy nem jutottunk be, felesleges az egesz. Majd ha kitakaritjak az UEFA-tol a sok korrupt gecit, akkor talan lesz is ertelme.

  • Harcias Tóni

   Bocs a kicsit tulzasba vitt karomkodasert, de tenyleg nagyon felkurt ez a meccs. Es idegessegemben lehet, hogy irtam par oriasi faszsagot, ezt nezzetek el nekem. 😀

  • bearking

   Én a szurkolóikat sokkal jobban utálom személy szerint, mint a csapatot, de amúgy szerintem gecijól megmondtad, basszameg. 😀

  • fabiancancellara

   Idén csak a Juve, a Bayern, a Barca és az Atletico verte volna őket két meccsen, igaz, ők könnyedén. Európa trónján.

   • stanleykubrick

    Igen ez a durva es igy megnyerték. Elképesztő.

    • ketomika22

     én sem értem, nagyon gyér amit idén toltak

    • fabiancancellara

     a másik az, hogy hetekig csak real felszopó cikkek fognak megjelenni

    • Chestcontrol

     ahogy mi az FA kupat. ez van azt kell megverni akit sorsolnak. en annyira utalom ezeket a ‘bezzeg nekik konnyu sorsolasuk volt” kommenteket. ha meg akarod nyerni verj meg mindenkit azt pont

     • stanleykubrick

      A legnagyobbalat elkerultuk de a West Ham, Everton, Palace azert nem hulladék.

 • Hamptitus

  Benítez BL-t nyert a reállal

  • ketomika22

   neki köszönhetik, mint mi Pinyőnek

 • Roleee

  meglepő h Ronci belőtte

  • Fish08

   Meg ramos

   • fabiancancellara

    A legfájóbb az egészben, hogy Ramos meg Pepe kétszeres BL győztes..a többiekről nem is beszélve

 • Roleee

  pfejj

 • Fish08

  Fúj, köcsögreal 🙁

 • Hamptitus

  huanfrám elbaszta :((((

 • fabiancancellara

  én mondtam, hogy a bal oldalra álljon

 • fabiancancellara

  vége, buzireal megnyeri

 • Pásztor László

  Nah, Roni eldönti.

 • fabiancancellara

  Oblakfiam, állj már a kapu bal oldalába, mert eddig csak oda lőtték:D

 • fabiancancellara

  jó is, hogy ezeket a megtorpanós puncibüntetőket szankcionálni fogják

  • A_S1M0N

   Pár éve már szankcionálják nem?

 • Roleee

  Nagyon flegmán lövöldözgetnek itt a fiúcskák

 • Roleee

  Kisfiú bebaszta

  • fabiancancellara

   Kiskokó?

   • Roleee

    azt hiszi magáról

    • fabiancancellara

     ja nem, én dealer vagyok, nem kérsz?

     • Roleee

      nem értem h miről beszélsz :S

 • fabiancancellara

  “Laposan a sarokba, azt nem szeretik a kapusok” Fúgecc, megvilágosodtam, megyek is le a grundra gyakorolni

  • Pásztor László

   Melyik tizenegyest szeretik a kapusok? Van olyan kapus, aki várja a tiziket?

   • Roleee

    DDG, mert tudja h megfogja

   • ketomika22

    hát, az a jó benne, hogy rosszul nem jöhetsz ki a dologból. bár Oblak szerintem nagyon demorizáló volt ahogy összeesett

  • A_S1M0N

   A magyar sikeredzők és szakértők megmondják a tutit. Kár, hogy amikor ott dirigálnak a pálya mellett, akkor valahogy elfogy a tudományuk…

 • Pásztor László

  Nah majd az orvosok döntik el ki lövi a tiziket….istenem de hülyék

  • Roleee

   nem kell többet várni

 • fabiancancellara

  Breaking: Állítólag a Katonában a Real játékosai játsszák a Mártírok c. előadás főszerepeit

 • Harcias Tóni

  Ez a Real mehetne a cirkuszba is. Simeone csoda h nem utott le senkit sem.

  • Pásztor László

   Azért az összes spanyol szeret fetrengeni. Utáljuk a Realt, mert ők a Real, de attól még az Atletico se szent.

 • Roleee

  Addig pepézzetek míg nyáron nálunk köt ki josé első igazolásaként :DD

  • Hamptitus

   Akkor tényleg menni kell a WestHam blogra :DDDD

   • Pásztor László

    Az már divat, irány a Leicester blog

  • Pásztor László

   Az baszna be igazán xd

 • Harcias Tóni

  Pepe varazsol

  • A_S1M0N

   Eddig ő “legjobb” színésznek járó Oscar-díj első számú esélyese.

 • Hamptitus

  Ezt a pepét Cantona lekungfuzhatná

  • box-to-box defender

   Az lenne a méltó bünteteés, de én simán kiszórnék ilyenekért embereket

 • A_S1M0N

  “Pepe megint kiszenved” :DDD

 • fabiancancellara

  Lukas Vaskéz elrúnizta

  • Roleee

   megérte lehozni benzemát 😀

  • Hamptitus

   odaért a másik lyukas

 • Hamptitus

  Még ennyi ellenszenves játékost egy csapatban…

  • Roleee

   két csapatban*

   • Hamptitus

    az AtMa szerethető csapat a reálhoz képest 😀

 • fabiancancellara

  Pepe megvillant

  • A_S1M0N

   Szimulálásért már kaphatott volna korábban is egyet…

   • fabiancancellara

    ez piros. Eddig is volt neki faultja és színészkedése, ez meg szándékos térdfeletti

  • Hamptitus

   elég narancsos megmozdulás volt

   • fabiancancellara

    majd Böde lerendezi

    • A_S1M0N

     ramost is lerendezhetné valaki.

     • fabiancancellara

      majd Benzema, ő szeret rendezni (csak ki ne tudódjon)

 • Roleee

  Nincs vmi titkos lehetőség h mi nyerjük meg ezt az idei BLt?

  • Pásztor László

   Ibra két év, utána itt van Rashford. Marci és Depay meg a széleken. Memphis, szedd össze magad xd

   • devil’s pray

    Kiváló forgatókönyv.

 • Pásztor László

  Gundiból már mezd elegem lenni, lehetne valami Ramos öngól.

  • ketomika22

   vajon kit szophatott le, hogy Ő van Hajdú B. helyett?

 • fabiancancellara

  büntetőpárbaj lesz és Ronci, Torres tuti bukó

  • Mainpieeater

   Sztem addigra Correa lesz a palyan Torres helyett.

  • Roleee

   Ronci tuti elbassza, de sztem Torres kegyetlenül bevágná

   • fabiancancellara

    akkor Navas kiáll a kapuból, mert tudja, üres kapura Fernandónak nehezebb

    • devil’s pray

     Eltorresezi. 🙂

  • Harcias Tóni

   En most kivetelesen szurkolok Torresnek. Miota visszament az Atletibe szimpatikusabb lett nekem. Latszik, hogy mennyire szereti ezt a klubot.

 • Hamptitus

  Hajdú Bének még nem jött le, hogy kirúgták Benítezt 🙁

 • A_S1M0N

  Köcsögramos

  • Hamptitus

   milyen csinos ribancrendszáma van neki 😀

   • fabiancancellara

    telefonszám…ruf an!

   • Limb for a Limb

    Homokos geci

 • Hamptitus

  hát igen… Zizou is kopasz, de attól még nem lesz Guardiola

  • box-to-box defender

   😀

  • Mainpieeater

   Moyes is csunya es megsem VanGaal

 • box-to-box defender

  Ha a Real nyeri, akkor mondhatjuk hogy szar edzők is nyernek BL-t.

  • fabiancancellara

   és szar játékosok is

   • Roleee

    nana, Ronci élete meccsét játssza

    • A_S1M0N

     Az tuti, hogy egészségügyileg és ezzel együtt fejben sem 100%-os.

    • Limb for a Limb

     Jó tréfa 😀

 • Roleee

  Hogy lehet egy BL döntőn Benzema – Lucas Vázquez cserét végrehajtani? 😀

  • A_S1M0N

   Zidane azt akarja, hogy kirúgják.

  • bearking

   Mata-Powell csere >>> Benzema-Vázquez csere. Lajcsi keményfaszúbb na.

 • fabiancancellara

  Buzi Real sálálá

 • Hamptitus

  GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLL

  • A_S1M0N

   !!!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Hamptitus

    köcsögmadrid!!!!

    • Hamptitus

     reál

     • A_S1M0N

      Szerencséd… 😀

 • A_S1M0N

  Bazdmeg.

 • Roleee

  LOL

 • A_S1M0N

  Gabika nagyot szerelt.

 • Hamptitus

  Remélem a 90+6. percben egyenlít az AtMa, úgy hogy a bíró 3 percet jelzett előzetesen

 • A_S1M0N

  Pepe… :DDD

  • Mainpieeater

   Remelem Böde elrendezi a kis köcsögöt

 • Yakion

  Hányinger ez a színház.. mit lehet ezen szeretni… sosem fogom megérteni

  • Mainpieeater

   Hatde ronaldo evi 50 golt lo messi meg mindenkit le tud cselezni es aaaahhhh mindenkinel jobbak a spanyol csapatok

   • Hamptitus

    a szomorú, hogy mégis ők játszanak a döntőben, nem az angolok/németek/bárkimás :((((

  • A_S1M0N

   Pepe be is mutatta a hattyú halálát… 😀

 • csinibob

  Sohasem fogom megérteni, hogy a középre helyezett büntetőbe miért kell ekkorát rúgni.

  • Roleee

   ennyit késik a steam? 😀

   • csinibob

    Olcsóbbak vagytok, mint a pszichológusom.

    • Mainpieeater

     Azer’ az o munkajat sem irigylem 😀

 • lasi

  Na jó, én most indítottam egy Trópusi vihart.

  • Csordás Adrián

   chilisbab volt az vacsi?

 • box-to-box defender

  Egyszerűen nem hiszem el, hogy ekkora mákkal fogják behúzni, rúgjon már gólt az Atleti.

 • Fish08

  A tico befogja szopni ezt a mennyiségű kihagyott helyzetet 🙁

  • Hamptitus

   már a 15. percben beszopta 😀

 • Mainpieeater

  Grizember pls 🙁 buntetot kihagyni tud. #tokeletesigazolas?

  • lasi

   kéjp

 • EZS

  Milyen jó, hogy nem Torres lőtte!!!

 • A_S1M0N

  Tudtam…

 • Roleee

  Végre! Izgalom!

  • Fish08

   korai öröm..

  • Roland

   éreztem, első félidőben össze-vissza lövöldözött

 • Hamptitus

  50 méter!!!!!

  • Hamptitus

   szegény Vili elfelejtette, hogy most nem csajozik, nem kell 2-vel szorozni a valós méreteket

  • Roleee

   Hajdú B. nem is élvezi, csak nézelődik 😀

   • Hamptitus

    ilyen társaságban nem csoda 😀

 • Roleee

  Hát ez borzasztó volt, ennél megkockáztatom h a mi meccseink is jobbak voltak

  • Pepoka

   miért? 🙁 eddig itthon whiskiztünk. megéri elmenni? 😀

   • Roleee

    a gól óta konkrétan semmi értsd SEMMI nem történt, bár előtte is 1 értékelhető szituáció volt

    • Pepoka

     geci madrid

  • A_S1M0N

   Azért túlzásokba ne essünk. :DDD

  • bearking

   Nana, azért itt volt 5 kaput eltaláló lövés!

 • Roleee

  Régen lehetett ennyire tele a Meazza 😀

  • wolandrule

   Olyan színvonalas is a meccs, mint a Milan- Juve volt… Az Atletico vért izzadt, hogy eddig eljusson, most meg bepucsítanak, lassított felvétel az egész.

   • Roleee

    talán lehet egy pici izgalom, bár mióta kiestünk hidegen hagy, de nem nagyon tudom elképzelni h a Real ne kapna gólt.

 • lasi

  Na a büdöskurvaistenretkesfasza.

  • A_S1M0N

   Ráadásul az a fasz szerezte…

  • EZS

   ennek vége

   • lasi

    Sör meg pálesz még van, úgy hogy no problem.

   • Hamptitus

    ráadásul les… tényleg vak az asszisztens

  • fabiancancellara

   Ez rengeteg dolgot feltételez:
   1, Isten létezik
   2. Férfi
   3. Van teste
   4. Van pénisze
   5. A Mennyben nincs fürdőkád/tus
   6. Pénzért árulja a -férfiúi-testét
   7. Apja is van!
   8. Aki zöldséges

 • Hamptitus

  napasztmek

  • fabiancancellara

   vezet a Madrid, ez neked jó hír

   • Hamptitus

    a másiknak még örültem volna, de ez…

 • lasi

  Na, pisszentek egy sztellát. Legyen valami jó is ma este.

  • EZS

   stella az ártó íz

   • lasi

    Ha még küldök mellé két barackot, biztos ártani fog.

  • fabiancancellara

   Ni, egy Stella

   • MikeSCHmalling

    nekem ő mindig dr. Elliot Reid marad

    • fabiancancellara

     jogos:)

 • A_S1M0N

  Ha nem nyer a rejál, akkor Zidane out?

  • Hamptitus

   Ha nyer a margit, akkor Benítez is kap érmet/elismerést ?

 • lasi

  Az igen. Meg kellett mutatni a gólvonal teknikával, hogy tényleg nemvót gól, ami szemre is vagy fél méterre volt a kaputól.

 • wolandrule

  Vicc, hogy a csudálatos mit keres itt, ilyen könnyű ága régen volt BL- döntősnek. Mondjuk azok pont mi voltunk. 🙂 Nem véletlen Bocellit hívták, kezdődik az előadás, lesz dráma bőven…

 • EZS

  Csak nekem tűnt fel a kevésbé PC Bocelli – Clattenburg párhuzam?

  • Fish08

   Mi volt?

   • EZS

    ehh 🙂

   • EZS

    nem jött át, ok tényleg szar volt. 🙂

    • Fish08

     Nem feltétlenül, csak rohadt fáradt vagyok, és még sör sincs 🙁

     • fabiancancellara

      vak-vak?

     • Fish08

      Na ez be nem ugrott volna 🙂

  • lasi

   Csak szerintem a kurva anyját a reálnak?

   • Fish08

    Nem, mindenki szerint 😀

    • lasi

     Akkó megnyugodtam.

  • Hamptitus

   A partjelző meg a Steve Wonder – Ray Charles páros

 • Hamptitus

  Remélem a Madrid nyer.

  • fabiancancellara

   reméljük a fiúk nem okoznak csalódást neked. Én szorítok!

 • Fish08

  Legalább Bocelliről nem kapcsoltak el 🙂

  • Hamptitus

   Ő azért értéket képvisel 🙂

   • Fish08

    Bár a BL himnuszába belepofázott Gundi, hiába, nem egy ynwa…

 • fabiancancellara

  Az érdemi dolgok már ismeretesek, el is kapcsolok.
  MOTM: Messi
  Worst performance: Gundel

  • EZS

   én is erősen gondolkodom, hogy inkább folytassam a 100-at.

   • Fish08

    Én fifázom mellette, illetve gondolkodom, hogy folytassam-e Európa meghódításád, medieval 2-ben 😀

   • Sousaphone

    A 100 alatt a The 100 című sorozatot érted?

    • EZS

     azt

     • Sousaphone

      Mi már kivégeztük a 3. évadot! Van bent pár idegesítő dolog, de összességében tetszik – darálva kevésbé bosszant! 🙂

     • EZS

      én még csak az első évad 5. résznél tartok

     • Sousaphone

      Akkor hajrá! Az első éved a legjobb! De a 2. és a 3. se rossz, szóval nem akarom a kedved szegni! 🙂

  • Fish08

   Best player ever: Rooney

  • Roland

   utolsó 10 percben kapcsolj vissza, láthatsz majd 1-2 bőgő reál játékost, meg lehet 1-2 pirosat, jó lesz

 • Sousaphone

  A közszolgálati kurva anyját az M4-nek, hogy a megnyitó alatt bekúrja a reklámblokkot! A köcsög kereskedelmi tv-k nem csinálnak ilyet!!!!!!

  • kár azér a csodálatos zenei élményért

  • bearking

   Tényleg nevetséges amúgy, valag pénz elmegy rá a közösből, de azért reklámozni is kell.

   • Sousaphone

    Reklámozzon, de ne amikor már megy a műsor! Vagy Sebők Vili olyan szent és sérthetetlen, hogy fontosabb a megnyitónál?!

    • bearking

     Szerintem azt se. Az adóforintjaimmal fizetek a műsorért, ne kelljen különféle cégek reklámjait is megnéznem. De a lényegben egyetértünk.

 • Fish08

  Akartam kérdezni, hogy ki ez a csaj,aztán megtudtam, hogy Tvrtko túl megy minden határon…

  • Hamptitus

   Alicia Keys

   • Fish08

    Igen, azt hallottam, de nekem sokat nem mond :$

    • fabiancancellara

     rengeteget vesztettél

     • Fish08

      🙁

     • fabiancancellara

      irony (and ivory)

     • Fish08

      Reméltem 😀

    • Hamptitus

     valami random előadó akinek valakik írtak néhány nótát, amit mások elénekeltek helyette, neki meg csak jól kell kinéznie 😀

     • Fish08

      Köszönöm 😀

     • Hamptitus

      igazán nincs mit, én olyan vagyok a zenének, mint kaszinós Gyurka a fodbalnak 😀

     • Fish08

      Ne legyél ilyen szigorú magaddal 😀

 • Hamptitus

  Ez a performansz nagyon bizarr szerencsére elkapcsolták o/

 • EZS

  Hajdú B. a stúdióban, és Gundel a kommentátor??

  • Fish08

   Aktuális a képed 😀

   • EZS

    ez mindig az 😀

  • Hamptitus

   Én bírom Gundit 🙂

   • EZS

    én is, jó fej, de Hajdú B. sokkal jobb.

    • Hamptitus

     igen, sajnos mostanában megkopott Gundel 🙁

   • Fish08

    Nincs vele gond, csak ne focit közvetítsen 😀

    • fabiancancellara

     mindezt némán

  • fabiancancellara

   ezek hülyébbek, mint gondoltuk volna

  • Harcias Tóni

   Hajdú B. a studioban is a legjobb. 🙂

 • fabiancancellara

  OFF

  Veszprém-Kielce a BL döntőben!

  31-28-ra vertük a Kielt hosszabbítás után.

  Lékai extrapihent, reméljük Máté holnap megmutatja Talantnak, hogy nagy barom, amiért kihagyta a válogatottból:) Sabaté baromi jól meccselt. Hatalmas gratula, ja és Mourinho OFF, Sabaté IN:)

 • Harcias Tóni

  Na jövőre kiHULLik a City.

 • mddnszksz

  Sheffield venzdéj vagy Háll city jöjjön jövőre?

 • CaptainWazza

  https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/680678875429515/
  GAME OF THRONES SPOILERT TARTALMAZ!
  mára bezártam az interneteket… :DDDDDDDDDDDDDDD

  • fabiancancellara

   Balon,Dorne

  • bedeabl

   Úr. Isten.

 • fabiancancellara

  Férfi kézi BL FF kimenetele hasonló lesz, mint a nőié?

  • wolandrule

   Reméljük nem… Nagy esély a Veszprémnek, hogy a PSG kiesett, most kellene behúzni.

   • fabiancancellara

    Ott van még egy jó eséllyel bírói hátszelet kapó Liver…akarom mondani Kiel

    • wolandrule

     Jobb a Veszprém, ha a hátszelet sikerül átvészelni és nem teszik hőssé megint Landint, akkor meglesz.

     • fabiancancellara

      ja, igen, Landin…hogy utálom, te jó ég.
      Ákos-féle közhelygenerátort alkalmazva egy meccsen minden lehet…hiába jobb a Veszprém…amúgy szerintem nem. Kiel meg kiverte a Barcát…addig úgy tűnt gyengék, de kiütötték a legnagyobb esélyest…na de hajrá Veszprém!

     • wolandrule

      Jól van, a norvég bírók megkapták a zsebpénzt, 3 perc alatt négyszer “tévedtek”.

     • fabiancancellara

      Nilson homály, Ilic két eladott labdája és a hatosfaluk előtti tanácstalanságunk is a bírók miatt volt? Igaz, három fast break goal kaptunk, de Mirko is csak egyet fogott. Lehet bírózni, de amíg a Veszprémnél jobban játszik a Kiel sok értelme nincs.

     • wolandrule

      Nem szándékom bírózni, ez itt már alaphelyzet sajnos.

     • fabiancancellara

      ha jól játszik a Veszprém bíróstul is leveri a Kielt…egyelőre az eleje nagyon nem így alakult. Jobbak vagyunk, de nem az igazi…amíg meccsben vagyunk nincs gáz.

   • fabiancancellara

    egyelőre annyiban mégis ugyanaz a helyzet, hogy az egyik ágon az elvileg gyengébb ment a döntőbe, míg a másik ágon a papíron két erősebb (mint a már döntős Kielce) hülyére fárasztják egymást.

    • wolandrule

     Igen, nem kellett volna gyermeteg hibákkal hosszabbításig kerülni. Az elején el kell menni holnap, mert baj lesz.

     • fabiancancellara

      Landint naggyá tettük, de nem elég naggyá:)

     • wolandrule

      A legnagyobb vicc Vujin, élete meccse volt, miközben szezonok mentek el rajta Veszprémben. A kézilabda istene figyelt szerencsére.

     • fabiancancellara

      Vujin még éretlen volt nálunk. Mindenhonnan tüzelt, egy dobógép volt, aki azt hitte mindennek róla kell szólnia. Ettől függetlenül szerintem nem nagyon volt nála jobb opciója az akkori Veszprémnek.

 • Harcias Tóni

  Azt hallottam, hogy a BT Sporton a vendég “szakértő” KSI lesz a döntőben… Ugye ez csak egy vicc? Ez a srác annyit csinál, hogy FIFA közben ordibál és sikoltozik, ezzel szerzett 10 millió feliratkozót és most ő megy “szakérteni”? :DD Szerintem ezen a blogon mindannyian többet tudunk a fociról, mint ő. Na mindegy, ha ez igaz, akkor nagyot esett a BT színvonala is…

  • Kuba

   Ez most komoly?:DDDDDDDDD

   • Harcias Tóni

    Még a Copa90-tól is ott lesznek ketten, de azok valamennyire legalább értenek is a focihoz. :DD

  • Hamptitus

   úgy érzem jobb, hogy fogalmam sincs ki az a KSI 😀

   de a KSI SE-t már ismerem 😀

   • fabiancancellara

    ikzektli

   • Harcias Tóni

    Keress rá youtube-on. Megnézed egy videóját és rájössz, hogy az emberiség megérett a pusztulásra. 😀 Amúgy néha vicces, de fociról semmit sem tud.

    • Hamptitus

     Rendben, két tétel között majd ezzel kapcsolódom ki 😀

     • fabiancancellara

      szigorúan tételek szerinti tanulás–>bölcsész kar?

     • Hamptitus

      nem, jog és igazából nincsenek is tételek nem tudom miért írtam ezt :””'(

     • fabiancancellara

      ilyen szempontból azért a jog is hasonló lehet a bölcsész vizsgákhoz. Talán. Egy műszaki szakon a vizsga legtöbb tétele között koherencia leledzik, míg bölcsész karon szokás mesterségesen és nem túl szerencsésen szétválasztani az anyagot apró részekre (ez már a kurzuskínálatban is látszik ált.). Lehet, hogy nincs is igazam, de ha mégis a bolognai rendszer lehet a ludas.

     • Hamptitus

      nálunk főként tárgytól függ. Ha írásbeli akkor nincs tétel, ha szóbeli akkor szinte mindig van. De az is igaz, hogy vannak olyan tanszékek, ahol lehetetlenül elaprózzák az anyagot. Kár bolognáért, mert a spagettit szeretem 😀

  • Krunyec

   KSI egy kreatìv humoros srác ,de miután bejött a highlife nagyot zuhant a szìnvonal..

  • Achi

   Még jó, hogy nekünk itt vagy Hegyi Iván és barátai:D

 • Harcias Tóni

  Mamadou Sakho is set to be cleared of all doping charges. He could be going to the Euros. (Source: L’Equipe)

  Rio-t eltiltották azért, mert egy nappal később ment el, ez a köcsög lúzerpooli meg megússza?

 • RedMark

  Instragram felhasznalok figyelmebe ajanlom ujdonsult edzonk uj oldalat!:D

 • Kleinheislerlin

  Sportsdirectbe 3490 forint a feher mezunk ha valakit erdekel

  • stanleykubrick

   Igen kecsegtetően hangzik. FA Kupa győztes shirt!

   • Kleinheislerlin

    Van meg par m meg l-es 🙂 en vettem egyet

    • filozofi

     S-es nem volt?

     • stanleykubrick

      Az kéne ide is, mert Superman és Deadpool is olyan méretet visel.

     • Moyes Story

      ilyen sok gyereketek van?

     • Kleinheislerlin

      Dagadt geci vagyok, nem nezem ezeket 😀

     • Moyes Story

      geci is?

    • Hamptitus

     olyan L-es ami előtt van egy pár X? 😀

  • Mainpieeater

   nálam 20 fontnak írja már 🙁

   • Kleinheislerlin

    Arenaba szaladj el papi

    • Gezu77

     Haaaat, azt hiszem kiszaladok a debrecenibe. 🙂 hátha

     • Ressan

      M-es meg xl-es van

     • Gezu77

      Huhu, rohanok 🙂

     • helyzetjelentés jöhet!

     • Gezu77

      Itt egy darab mezünk sincs, se akciosan, se teljes áron. 🙁

     • Kleinheislerlin

      Bpibe is csak a feheret lattam

    • Mainpieeater

     Jaaa hat en nem vagyok kessog Pesten sajna, szoval pukta 😀

  • Ressan

   A piros is

 • Angus

  Na, akkor jöhet a szokásos BL-döntő, mikor megbeszéljük a barátokkal, hogy elmegyünk valahova megnézni, aztán mivel mindig mindenki baszik helyet foglalni, ezért az lesz a vége, hogy bebaszunk. Amúgy is az lenne, de így a döntőt se látjuk.
  Kivétel persze, mikor még mi is érdekeltek voltunk errefele…

  • stanleykubrick

   Mi már 2010 óta ugyanott nézzük a BL döntőt, kivéve a 2011-est. 😀

  • RedMark

   Nyugi, en meg dolgozok 😀

 • Harcias Tóni
  • filozofi

   valaki el tudja olvasni mi van a címer alá írva?

   • Harcias Tóni

    szerintem: Summer with Euro 2016 and Copa America

    • Harcias Tóni

     Copa Amerika után gondolom szintén 2016

     • safbérenc

      Én is ezt olvastam

   • stanleykubrick

    summer with euro … and …. 😀

   • bedeabl

    Kéne egy ilyen CSI-os zoomoló szerkezet

 • filozofi

  na megnéztem az angol meccset. Nekem tetszett ez a 433, továbbra is erősnek tartom ezt a válogatottat. Rashford meg zseniális volt, a második gólt megelőző átlépése is szenzációs meglátás volt. Már csak egy kérdésem maradt: ugye nem csak én imádom őt? 😀

  • enyeger

   még élvezhető is a játék amit mutatnak, az a baj h világeseményen az utóbbi időben sose jött ez ki…
   de majd talán most 😀 az meg ahogy Rooney örült Rashford góljánál priceless

  • Angus

   Érdekel az egész EB, az angolok is, de a legjobban a magyar csapat érdekel. 🙂

 • Newton_heath
  • Ressan

   Még a végén Marcusnak kell játszania!

   • Moyes Story

    jézusom, belegondolni is szörnyű

    • A_S1M0N

     Nem kell megijedni, ott van még Young is!

     • Ressan

      Jó ötlet, csak akkor a szélre igazolni kell valakit, mert Mata nagyon ellenszenves, Rashford csak a padra jó vagy kölcsönbe, Lingard meg gyenge!

     • MuriÁgnes

      Mata minden, csak nem ellenszenves.

     • Ressan

      Nos, ebben egyertértünk!

     • MuriÁgnes

      Bocsika, tonkrement az ironiadetektorom.

   • lasi

    vagy jön benzin, hurrá!

  • Golf

   Nekünk akkor is kell valaki Rashford mellé, mert egyedül kevés lesz. Hacsak José nem Rooneyban gondolkodik ott.

 • stanleykubrick

  Lewandoski Real Madrid deal érik. Basszák meg magukat.

 • Harcias Tóni

  Amúgy ti is olvastátok, hogy Shaw elvileg Mou miatt nem ment a Chelseabe? Remélem itt kibékülnek, Shaw nehogy elmenjen.

  • Newton_heath

   Olvastam, valami angol szennylap írta…

   • Rioinho

    Vmi helyi National Sport?

  • Moyes Story

   zsozé is mondta hogy mi fizettünk érte annyit amennyit a cselzi nem akart, ezért jött hozzánk

   • Newton_heath

    Azt írta az “újság”, hogy Mourinho intimidated Shaw egy személyes találkozó alkalmával.

  • Angus

   Shaw a világ legjobb balbekkje lehet, nem megy ő sehova. Alig várom hogy megint lássam játszani! 🙂

 • Newton_heath

  Viktor Fischer -> Boro

  A sérülése előtt nagy ígéret volt, velünk is összeboronálták, de már az Ajax kezdőjéből is kiszorult.

  • Rioinho

   Ráadásul aprópénzért.

 • Rioinho

  Tegnap baszattam egy mesternégyest Ibrával a havernak FIFÁban, már most imádom azt a majomgörényt. Ibrás mezt akarok, most.

  • A_S1M0N

   Én meg pont a napokban kezdtem el a 16-ban a menedzser módot, az amerikai túrakupát meg is nyertem, de nem akarok továbblépni, mert én is azokat akarom leigazolni/elküldeni, akiket a valóságban is fognak.

   Mondjuk Valdest már eladtam az Atléticónak 8 millió €-ért… 😀

   A sortlistbe beleraktam már mindenkit, aki pletyka szinten felmerült, plusz egy pár saját elképzelést/kedvencet, lett is egy 44 fős listám… 😀

   • Rioinho

    Ha élethű a játék, akkor te is kb. a lista 20.-40. helye között fogsz kapni játékosokat 😀

    • A_S1M0N

     Mármint a tudásuk alapján a 20-40. “helyezettekre” gondolsz?
     Éjszakázás után még korán van… 😀

     • Rioinho

      Nem, hanem nem azok fognak jönni, akiket elsősorban szeretnél. Woody-style.

     • A_S1M0N

      Ja, értem.
      Én viszont jobban alkudozok, mint Woody, bár Valdést eladtam az első kérőnek szó nélkül, őt nagyon nem bírom, sajnálom is egy kicsit a matracosokat. 😀

    • Mainpieeater

     Elethu jatek 😀 ingyen hoztam el Neymart es Gundogant, mert kifutott a szerzodesuk 😀

     • ezraharrari

      előtte leigazoltad a spanyol adóhatóságot?

 • Kleinheislerlin

  Nagyon nyomják Williant mint első igazolás és A.Gomest (utóbbi brutál jó) de Williannek perpill nem tudom hol lenne helye.

  Valakinek dobbantania kellene ahhoz hogy ő jöjjön és nem szívesen válnék meg senkitől jelenleg, még Matától se, annak ellenére hogy sokat ekéztem. Depay szintén zenész, Martialt meg se említem, Lingard esetleg..

  • Pásztor László

   Beigérik az egész Chelsea-t hozzánk, Willian biztos nem jön ide.

  • MikeSCHmalling

   vegyük meg gyorsan Stones-t, Tielemans-t, Sané-t meg Ibrát és legyen vége az egész kikurt átigazolási baszásnak

   • Newton_heath

    Arra számítok, hogy most 3 hét alatt lerendezzük az érdemi részt…

    • MikeSCHmalling

     Woody still egy töketlen gyökér, de abban én is bízom hogy Mou nem akarja sokáig húzni a dolgot

     • EZS

      most meg lesz támogatva egy mendez-mourinho kombóval, szerintem hamar megmutatják neki, hol lakik a portugálok istene.

    • Harcias Tóni

     én meg pont attól félek, hogy semmi sem lesz eb előtt. max Ibra

   • Newton_heath

    Ezt adnám…Mourinho Stones-t nem tudom, hogy bevállalná-e..Van benne kockázat, mert a jelenlegi szintje nem elég, és kurva drága lenne.De azért örülnék neki.

   • Golf

    Testvérem 🙂

  • mrmojo

   willian helye? pl. az egyik leghomályabb posztunk , a jobbszél , mata + zsé , és óriási üzlet lenne , kár hogy nem lesz

   • Newton_heath

    Nincs realitása…Max ha Conte elképzeléseibe nem férne bele, de ezt kizártnak tartom..

  • Rioinho

   Jobbszél: Willian >>>>>>> Mata

 • Alberti Róbert

  Rio lőtte ezt a képet a facebookon. Mikor lesz megint ilyen védelmünk ? A régi szép idők…

  • sipi

   ahh.. a nyers erő és az ész <3 megkockáztatom az egyik legjobb belső védőpáros akik valaha voltak a fútball történelmében!!
   talán pár év múlva Smalling és Stones (?!)

   • Alberti Róbert

    Pont erre gondoltam én is. Stones nagy pénzért lehetne elhozni, és Smallingal beton védők lehetnének.

  • A_S1M0N

   Reaktiváljuk őket, plusz José hozzánk csábítja Terry-t, évekre letudva a probléma. 😀

  • Angus

   Mikor? Soha.

  • Krunyec

   Mekkora kèp! 🙂

 • csinibob

  Nem tudom mennyire köztudott adat, de a mai BL meccsel kapcsolatban érdekes: az Atletico Madrid átigazolásai az elmúlt 3 évre nézve pozitív mérleget mutatnak, tehát több bevételük volt játékoseladásból, mint amennyit az újakra költöttek. Ebben van egy parádés Martinez eladás is, ami óriási flopnak tűnt már akkor, amikor megvették.
  Ezalatt stabil BL résztvevők voltak mindig, nyertek bajnokágot és ez lesz a 2. BL döntőjük.
  Elismerem, hogy nics szexifoci, de ilyen eredményesség mellett valószínűleg nem bánkódnak.
  Impresszív.

  • Hamptitus

   Megérdemelnék a győzelmet, Simeonének is kijárna ez a siker, mert tényleg elképesztő amit az AtMáért tett.

  • stanleykubrick

   Ha van a futballnak Istene, ma az Atletico Madrid nyer, az biztos.

   • Angus

    Kiütötték a Barcát, aztán a Bayernt is. Kb. két BL-döntőt már nyertek. 😀

   • ketomika22

    így van 😀

  • Harcias Tóni

   Remélem ma nyernek, aztán a sportigazgatójuk jöhetne hozzánk, ahogy ezt már régebben pletykálták. Persze nem fog ez megtörténni sajnos, mert Mourinho örül, hogy végre nem felügyeli senki sem.

  • Ressan

   Nagyon imádnám, ha rólunk lennének ilyen adatok. Dehát mi már egy kirakatcsapat vagyunk, az átigazolási piac legnagyobb szereplője, nem mostanában lesz több bevételünk, mint kiadásunk.

 • MuriÁgnes

  Megnyuruk a PL_t1!!

 • filozofi

  Rashford :DDDD <3 epp most zartok hazavele egy joooo vasalas utan es most lattam ez erdmenyt 😀 marcus <3

  • stanleykubrick

   És ráadásul tényleg a meccsen ő volt a legjobb.

   • Angus

    Ezek után kimarad?

    • stanleykubrick

     Meglepit szimatolok és a sérülékeny Sturridge otthon marad, Rashford meg megy.

     • ketomika22

      Hodgson szereti a pillanatnyi forma alapján beválogatni az 5-6 meccsen jó teljesítő játékosokat (bár Rashnak azért hosszabb a jó formája. Amolyan addig üssük a vasat amíg forró elv szerint. sztem is kimarad Sturridge és megy Rashi

   • filozofi

    Mindjárt meg is nézem mert felvettem

 • Captain Mike

  Ha már Rashford nap itt egy elég faszán sikerült kis videó róla:

 • Csordás Adrián


  5 éve

  • stanleykubrick

   Azt nekünk ez jó, hogy itt van? Abban az évben reálisan egy BL 8 csapat voltunk, de minden összejött a döntőig.

   • EZS

    azért még mindig úgy gondolom, hogy ha nem állít Fergie díszsorfalat a Barcelonának, hanem keményebb játékot vállal fel, szorosabb lehetett volna.

    • stanleykubrick

     Ezzel tökéletesen egyetértünk.

    • csakaMU

     Mourinhoval több esélyünk lett volna aznap…

  • Angus

   köszi, kösz… tényleg köszi hogy hétről hétre megforgatod a tőrt a szívemben

   • Csordás Adrián

    múltkor az volt a gond hogy olyat raktam ki ami a régi, szép emlékeket idézi és rávilágít arra hogy most mekkora szarban vagyunk 😀

    • Angus

     jók ezek 🙂
     repül az idő…

  • Gyere_haza_Laja

   teljesen esélytelen voltunk

  • wolandrule

   Életem legfontosabb napja! 5 éve ismertem meg a párom, gyermekem anyját, ha nyerünk a döntőn, akkor reggelig dínom- dánom a presszóban, így másfele vitt az utam és megismertem Őt. Köszönöm United! És igen, vótmá, minden évben leírom ezt. 🙂

   • ketomika22

    ez kurva jó sztori!!!!!!

    • wolandrule

     nekem mondod? 😀

   • EZS

    Fergie ezt is elintézte! 🙂

 • stanleykubrick

  Miután bejött Milner Wilshere helyére, annyi lett minden ausztrál támadásnak. Sturridge olyan bambán ült a lelátón, én rosszat sejtek. Rooney pedig látszik, hogy ékként működhetne ebben a csapatban, de a Kane-Vardy kettősből bárki jobb a helyén és akkor nem említettük Sturridgeot. Rashford hatalmas tehetség. Az angoloknál meg 2004-es EB szindróma lesz, főleg, ha Alli is kezdeni fog, ilyen 4-2-es meccseket fognak játszani.

  • Porter Ramsey

   a középpálya a szokásos sztori, nem tudnak egymás után hármat passzolni.
   egy negyeddöntős kiesést vizionálok, természetesen 120 perc után, büntetőkkel.

   • stanleykubrick

    Bízom ebben a csapatban továbbra és Hodgsonban is, mert látom, hogy kísérletezik. A középpályás védekezést kellene rendbe tenni, nem kellene parázni attól, hogy nem lesz elég kraft a támadásra, mert az Alli, Kane, Vardy hármas is lazán megoldja a dolgot, főleg, ha mondjuk egy Sturridge, Sterling, Rashford is besegít, plusz nagyon ügyes mind a két hátsó szélső, Bertrand is jó volt ma.

    • Porter Ramsey

     persze, elverik a kontinens nagyját és 2006 óta ez a legjobban kinéző válogatott, de a nagyok ellen (francia-spanyol-német) kevés lesz ez. pont a csapat – az új edzőnk által kiemelt figyelemmel kitüntetett – csapat mag (belsővédők és középpályások) nem veszi fel a versenyt a legjobbakkal.
     amilyen ótvar állapotban van egyébként Hendo vagy Wilshere, bennem egyre inkább egy Dier-Rooney-Alli középpálya körvonalazódik.

     • stanleykubrick

      A németeknél is szerintem ez a probléma, mármint a Kroos, Khedira középpálya nem feltétlen tűnik túl acélosnak. A franciáknál a védelem a problémás, főleg Varane nélkül, a spanyoloknál pedig szerintem Bosque makacssága a hátrány. Pedig a keret megint ránézésre is botrányosan erős, még sincs meg az igazi sztár, akire azt mondom, hogy hozhatná a nagy ugrást.

     • Harcias Tóni

      Spanyolok szerintem elődöntőig sem mennek el. Del Bosque öreg korára megbolondult. Az lesz a legnagyobb vicc, ha EB-n is Casillas kezd David helyett.

     • stanleykubrick

      Ha megnyerik a csoportot, akkor röhögve mennek el az elődöntőig, ha nem, akkor már más kérdés.

   • Angus

    … a portugálok ellen

    • stanleykubrick

     És ha kiszámolod a predictorban, igen könnyen lehet angol-portugál negyeddöntő, de angol-olasz is a változatosság kedvéért, ha már negyeddöntők és tizenegyesek.

 • Pásztor László

  Valaki egy összefoglalót az angolo meccséről linkelne? Köszi

 • RedMark

  Akkor most megint United>England?:D

 • Porter Ramsey

  ebben a naptári évben legalább 10-szer láttam Barkley-t látni és még mindig próbálom összerakni, hogy hova is ez a hype…

  • mddnszksz

   fiatal, angol, néha tud egymás után 3 egyeneset rúgni= 50 million pounds

  • rendesen megrekedt, belőle se lesz semmi

  • Angus

   ugyanezt írtam ősszel!!! és le lettem baszva, hogy dehogy rekedt meg. hát pedig igazam volt

 • Captain Mike

  Rashford lett a MOTM

  • Harcias Tóni

   kiszorítja kanet és vardyt is

   • Captain Mike

    meg Ibrát

  • Moyes Story

   meg mekner

   • Captain Mike

    és Memfisz?

 • box-to-box defender

  Egyébként Rooney (is) abbahagyhatná már ezt az erőltetett gólörömöt, nem tudna spontán csinálni valamit.

  • Moyes Story

   azért 3 meccs jár

   • bedeabl

    Régi szép idők 😀

  • reelbeba

   Demér? Engem nem zavar

   • EZS

    Rooney bármit csinál –> baj

  • mddnszksz

   miért erőltetett? a felesége testvérének emlékére csinálja. lehet közel álltak

   • box-to-box defender

    ezt nem tudtam, de attól még erőltetett.

 • Roleee

  Holnap a BL döntőn vajon Scholes vagy Keane kezd? esetleg Butt?

  • MuriÁgnes

   Annyira sok Butt fog kezdeni, hogy en nem is nezem.

   • reelbeba

    Én is játszom a gondolattal… de sajnos nincs jobb programom 🙁

    • filozofi

     Én medencés buliban leszek. Az jobb progi?

   • Harcias Tóni

    Én mindenképp megnézem és nagyon szurkolok Simeonénak és az Atletinek.

 • MuriÁgnes

  Diernek szolhatott volna valaki, hogy a masik kapura kellene tamadni.

 • wolandrule

  Én nem vagyok elájulva a Smalling- Stones kettőstől ma, egy komoly csapat már gurított volna egy- két gólt.

  • mrmojo

   manolas jobb fogás lenne szvsz

 • Harcias Tóni

  Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi lesz Rashforddal. Elfogultság nélkül, szerintem csereként többet ér egy nagyképű Sturridge-nél, aki ha nem kezd megsértődik és ezért flegmázik a pályán. Szélsőnek is használható, mert gyors és jól cselez Marcus. De ha Rooney-val mégis csatárként számol Roy, akkor felesleges kivinni Sturridget és Rashfordot is.

  • mddnszksz

   wayne középpályás lesz. nincs sok értelmes ember középpályára. henderson, wilshere rooney és ennyi

   • mrmojo

    dier kezdő lesz vkp-ban

    • Harcias Tóni

     kezdjen is. nem olyan erős ez a védelem és nincs összeszokva, kell egy romboló eléjük.

     • reelbeba

      Hmm, csatárnak se lenne rossz. Védhetetlen volt ez a fejes

     • Harcias Tóni

      Smallingnál csak Rooneynak és Hartnak lesz biztosabb helye. :DD

    • mddnszksz

     ez után már nem biztos :DD

   • Harcias Tóni

    szerintem is ott lenne a helye, elől ettől a góltól függetlenül már lassú és körülményes. de ezen a meccsen úgy tűnik, mintha Roy elől számítana Rooney-ra

 • csinibob
 • MuriÁgnes

  Azert mennyire kurva jo erzes lehet ez a standing ovation Rashfordnak.

 • reelbeba

  rúniszar

 • Harcias Tóni

  Isteeeeennn 😀 <3 Rashford most is szépen csinálta. Kicsit sokat hibázik ezen kívül, de ezt mindenki elnézi neki, ha már 2 gólban benne volt.

 • MuriÁgnes

  Rashford megint szepen csinalta.

 • MuriÁgnes

  FRUCTIE!!!!

  • wolandrule

   Frooctey

 • mddnszksz

  Wayne se baszakodott sokáig

 • eartist

  Somewhere in Portugal a pissed Louis van Gaal is explaining to a waiter that he’s the one who gave Rashford his debut. 😀

  • Moyes Story

   ha véjn nem sérül le 2 hónapra, még mindig a tarcsiban nyomná

   • eartist

    Az tuti, ezért nevetek nagyon

  • MuriÁgnes

   Nem tudtam, hogy Rafa is Portugaliaban nyaral.

 • Moyes Story

  https://twitter.com/fabrizioromano/status/736116577461018624

  na még morátá, ő is jó volna, bárki csak ne rashford

  • MuriÁgnes

   Ki ez a A. Gomes?

   • mddnszksz

    André Gomes a Valenciából

  • Roleee

   áh, megy az Arsenalba az isteni Giroud mögé padozni

   • Moyes Story

    wenger nem igazol csatárt, csak évezredenként

    • Roland

     pedig most, hogy welbeck is megfingott nem ártana

    • Roleee

     Simeone fogja, mert Wenger megy a Realhoz, miután Zidanet kivágja Perez a bukott döntő miatt

  • Roland

   múltkor olvastam olyat, hogy a reál visszavásárolná (nekik olcsóbb lenne) és drágábban tovább adnák, ja és az Arsenal a fő érdeklődő

   • fergie_time

    azért ez elég patkány dolog lenne a realtól. bár mit várunk

   • csinibob

    Ezt a Sun hozta le, de nettó faszság, mert egy transzferidőszakon belül nem válthat kétszer csapatot eltiltás nélkül.

    • mrmojo

     kölcsönadják obligation to buy záradékkal januárban

     • csinibob

      És szerinted a játékos milyen összegért megy bele egy ilyen ügyletbe?

     • mrmojo

      nincs sok választása

     • csinibob

      Dehogynem, ahhoz, hogy a Madrid megvegye, alá kell írnia neki egy szerződést velük, és csak utána jöhet a kölcsön.

     • mrmojo

      köszönöm hogy tájékoztatsz , ezt nem is sejtettem , azt még mindig nem tudom hogy miért kérne vmi nagyobb összeget a játékos , meg van mondva neki hogy tovább lesz adva azt cső ,a juve meg amúgyis adná tovább , ha nem a realnak annál jobban járnak

     • csinibob

      Nem érted: ahhoz, hogy a Madrid aktiválja a kivásárlási záradékot, Moratának el kell fogadnia a Madrid ajánlatát. Ha tudja, hogy úgy is tovább akarják adni, akkor nem heti 150 ezer EUR-t kér, hanem 250 ezret 4-5 évre, és ebből a szerződésből kellene valakinek ‘kivásárolnia’ a Madridból, amit senki nem vállal be.

     • Pásztor László

      És ha Perez kibaszik vele, aláírja a szerződést és nem fog játszani egy percet sem?

     • csinibob

      Akkor kidobott 50 millió EUR-t az ablakon plusz transfer fee.

     • Pásztor László

      Na ez hogy jött ki?

     • csinibob

      5 évnyi fizetés plusz aláírási bonus

     • mrmojo

      tehát szted az reális hogy egy 24 éves srác inkább 5 évig tartalékokkal edz kicsit több pénzért (nyilván 250es szerződést alapból nem tesz elé senki) , minthogy egy szintén top klubban játsszon?

     • csinibob

      Az általad hangoztatott top klubnak nem lesz már gazdasági érdeke, hogy leigazolja őt. Madrid keresni akar a 36 milliós záradékon + aláírási pénzen, és Morata sem fog kevesebbért máshol játszani, mint amennyiért aláír a Madridhoz, ami nem lesz kevesebb, mint amit a Juvénál kap.

     • mrmojo

      23.6 millió fontos buy-back clause-ról van szó nem tudom honnan veszed ezeket a számokat. Nyilván nem fog kevesebbért elmenni sehova mint amennyit a juvéban zsebretett , ami 50 ezer font hetente , úgyhogy nem valami nagy szám , de mégegyszer: miért jó neki ha éveken keresztül nem játszik?

     • csinibob

      Mert a Madridban sem fog, és egy Arsenal nem fogja benyelni a Madrid hasznát.

     • mrmojo

      De ha nem a madrid akkor a juve adja el többért mint 23.6 , ez a lényege az egésznek , tehát az arsenalnak (ha meg akarják venni) pont kurvamindegy.

     • csinibob

      Akkor most nézd meg a beszélgetés kiindulópontját. Elvesztél a gondolatmenetben.
      Egy percig nem volt szó arról, hogy ne vehetné meg direktben az arsenal, ha úgy alakul.

     • mrmojo

      Az arsenalnak (ha ők a final destination) , mindegy hogy a madridtól vesz meg 35-40 milka ájróért , vagy a juvétól , ugyanis egyik sem fogja ennél kevesebbért továbbadni. A goaldotkom komolytalan forrás , btw.

     • csinibob

      Nem mindegy, mert ha a Madridtól veszi meg, akkor Morata medridi szerződése lesz a kiindulópont. De ezt is leírtam már egyszer.

     • mrmojo

      De az arsenal nem adna nagyobb fizetést neki semmiképpen mint amit a játékos minősége , kora stb. alapján nekik megér maximum , Morata részéről pedig baromság lenne madridban évekig a tartalékokkal lébecolni , tehát vagy elmegy az arsenalba annyi fizetésért amennyinél többet úgysem kapna az értéke alapján , vagy marad 50k-val a juvéban , vagy nem játszik a madridban.

     • mrmojo

      pontosan értem hogy moratanak is el kell fogadnia , de nincs más választása egyszerűen , mert el akarja adni a juve is , a madridtól függetlenül: ha egy kretén , elvileg megcsinálhatja amolyan adebayor módra hogy inkább maradok számkivetettként , de ez legalább annyira nem az ő érdeke mint a margité/juvéé

     • csinibob

      Meglátjátok majd a transzfer időszakban, hogy nem lesz semmi a Sun-teóriából.

      Fogadhatunk is: ha bejön, fizetem egy esti sörötöket a Mozaikban, ha nem, fordítva teszitek mindezt, de nem csak sör játszik. 🙂

     • mrmojo

      Itt nem arról van szó hogy lesz vagy nem lesz , lehet hogy a realnak esze ágába sincs visszavásárolni , az is lehet hogy végül a juvéban marad , de semmiképpen sem azon általád felvázolt problémák miatt alakul úgy , ahogy.

     • csinibob

      😀 hamar elengedted az obligation to buy eméletet, és megcáfolni sem tudtál, de rendben, nekem mindegy.

     • mrmojo

      Atyaég , komolyan. Tehát azt mondtad az első kommentedben hogy egy transzferidőszakon belül nem válthat kétszer klubot , ami igaz , erre mondtam hogy ezt a madrid áthidalhatja egy loan plusz januárban obligation to buy kitétetellel az arsenalnak , vagy aki elviszi. Alább kommentek sorozatában próbáltam vitatkozni veled a logika , józan ész , és puszta valóság horizontján , ehhez képest teljesen hamis , minden szempontból értelmetlen elméleteket kaptam , amellett hogy az egyes kommenteimben lévő felvetésekre egyenként sem sikerült reagálnod , nemhogy megcáfolnod azokat.

     • csinibob

      Ahogy több helyen is leírtam logikusan, gazsadágilag teljesen logikátlan az obligation to buy ötleted, nem is lesz belőle semmi. Reggel olvasd el még egyszer, hogy miért, ha nem jön át akkor sem, még mindig igazolhat téged a transzferidőszak.

     • mrmojo

      Lassan már tényleg kezdem azt hinni hogy én vagyok a hülye: akkor most elmondod hogy konkrétan miért lenne gazdaságilag logikátlan az obligation to buy ötletem? Annyi a különbség hogy a zsét nem a nyári időszakban , hanem januárban utalják , és szabályos is.

    • Pásztor László

     Bebe is igy került hozzank.

     • csinibob

      Mindenhol egyösszegű ügyletről beszélnek.

      de ez a sztori elég menő: http://bleacherreport.com/articles/2010594-the-top-5-football-conspiracy-theories/page/3

     • Pásztor László

      A vitoria vette valami szar csapattol 600ezer korul, mi meg 6 millioert a vitoriatol.

     • csinibob

      Itt a pontos sztori: So, United got him from Estrela da Amadora (az általad említett szar csapat)?
      No. When Bebe’s club failed to pay him five weeks ago, he joined Vitoria Guimaraes on a free transfer. They snapped him up and stuck him on a five-year contract with a 9million euro release clause. United agreed to pay but it’s still a bit of a gamble for a player who has appeared only in the third division and a handful of friendlies for Guimaraes. They’ll be happy with a £7m-plus profit though.

      Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1302634/Why-Manchester-United-splashed-7-4m-Bebe.html#ixzz49tIsjJik

      Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

     • Pásztor László

      ahham, akkor rosszul emlekeztem.

    • lehozta ezt mindenki, mondjuk most hogy mondod ezt a kétszer nem válthat csapatot dolgot, nemtom mér gondolják komolyan. de amúgy tényleg mindenütt ezt emlegetik

     • csinibob

      Van erre példa ilyen ingyen transzfereknél, esetleg felbontott szerződéseknél, de ilyen 20-30 millió környékén nem fog előfordulni.

     • “Real Madrid could see themselves obliged to repurchase the player, but in reality they might do it without having any sporting interest in Morata,” Marotta said. “We hope he is not repurchased to immediately make a profit on him. They would be within their rights. There is a time-frame to do that, and we don’t know if it will happen or not.”

      marrotta is reálisnak gondolja, akkor valami alapja csak van

     • csinibob

      Egy EU-s tanulmányt pörgetek hogyan is van ez, de nem találtam feloldást. Volt rá egy-egy példa eddig, hogy a) egy játékos aláírjon valahova, majd még abban az ablakban menjen is, de csak olyat találtam, ahol ingyen érkezett az eredeti klubba.
      b) melyik klubnak fogja megérni kifizetni a Madrid hasznát és a spanyol jobb szerződését?

     • mrmojo

      De a madrid hasznával együtt is annyiba fájna mintha alapból a juvéból veszik meg , szerződésből meg úgyis csak olyat kap ami indokolt , ezt harmadszorra ugatom , komolyan.

     • csinibob

      De a Madrid opciója csak idén nyáron él. És szerződést nem kap, hanem ő tárgyalja le.

     • mrmojo

      Alább reagáltam erre is , viszont te még nem válaszoltál rá.

     • mrmojo

      visszaveszik , kölcsönadják fél évre azzal a kitétellel a szerződésben hogy januárban meghatározott összegért meg kell vennie a kölcsönvevő csapatnak és kész

    • filozofi

     Hogyne válthatna?!

 • Moyes Story

  ez a holland kezdő most elég vállalható, és azt írják hogy memfisz most is gané

  • MikeSCHmalling

   és Depay?

  • MuriÁgnes

   Sane vagy Mane helyett Gane-t igazoltuk le.

  • csinibob

   Be lehetne számítani Sané árába.

   • Moyes Story

    eddig máshogy gondoltam de nem bánnám ha tőle megszabadulnánk a nyáron

    • csinibob

     Martial mögött lenne megint 1500 perce összesen, annyira meg jó lenne Lingard, Rashford vagy Pereira is.

   • EZS

    megvesszük szaré’ hugyé’?

    • MuriÁgnes

     Majd a Barcelona egy transfer bane.

   • mddnszksz

    őt pep viszi

    • csinibob

     Pepnek először egy teljes védelmet kell összeraknia, kell neki 2 cm és utána ha marad 40-50 milliója, akkor hajrá, megérdemli, hogy vigye.

 • MikeSCHmalling

  Kjép 😀
  Lészen-e már vala?

  • EZS

   a fele dezsavű

  • Moyes Story

   véjnnek bérelt helye lesz Confirmed!

   • Harcias Tóni

    nem is csatár lesz, remélem

 • mddnszksz
  • Hamptitus

   Hatalmas, igazi kincs 🙂

 • RedMark

  Behugyozok ilyen nincs…:D feltitek ti itt Rashfordot…:D

  • Moyes Story

   teljes joggal

   • Harcias Tóni

    miért is?? rooney-nak ártott az, hogy 18 évesen már olyan komoly szinten játszott? ha az edzője jól kezeli, nem engedi elszállni, akkor nem lesz gond

    • Roleee

     épp ez az, az edzője hogy kezeli 😀

     • bedeabl

      jó azért Mourinho nem sötét

     • Moyes Story

      nem ismerem a barnsley edzőjét

     • bedeabl

      jó lehet, harmadosztályú playoff döntőt játszanak vasárnap

     • Moyes Story

      Ashley Fletcher is ott munkálkodik, ő az új Rashford

     • Harcias Tóni

      szerintem mou jobban fogja kezelni, mint ahogy lajos csinálná. lajos lehetőséget adott a fiataloknak, de az első hiba után hónapokra kirakta őket a csapatból.

     • Roleee

      Rashfordot ki tehette volna a kezdőből, mert volt jó pár olyan meccse, mégse tette.

     • Harcias Tóni

      Rashfordnak akkor voltak csak olyan meccsei, amikor az egész csapat szar volt és amúgy sem erre gondoltam. Például Fosu szerintem a tizenegyese után már keretben sem volt többet

     • Moyes Story

      varelát egyszer megverte kuccsinnyó azóta képen sem láttam

     • Harcias Tóni

      ez is jó példa. és szerintem mcnair is egy nagyobb hiba után tűnt el örökre. mondjuk őt nagyon nem is várom vissza

     • Roleee

      szvsz nem is hiányzott

     • Fish08

      Mert nem volt egészséges csatárunk, csak Martial, meg ő

   • RedMark

    En is feltem, de egyre inkabb kiderul, hogy ot nincs mitol

 • mddnszksz

  nyári szabadságot szerintem elfelejtheti 😀
  https://twitter.com/Squawka/status/736269337212911617

 • bedeabl

  Sturridge feje 😀

 • fergie_time

  Hihetetlen srác! És ő tényleg ízig-vérig a mi nevelésünk

 • mddnszksz

  ezzel ő lett Anglia legfiatalabb gólszerzője a debütáló válogatott meccsén. beszarás

 • bedeabl

  :DDD

 • Harcias Tóni

  Rashford <333

  • Harcias Tóni

   megmondtam 😀

 • mddnszksz

  3. perc Rashford gól menj a faszomba 😀
  EB-re vele!!!

  • box-to-box defender

   Gondterhelt Bagoly, nem hagyhatja otthon most már

  • Captain Mike

   mekkora debütáló!!! és ez csak az első volt, 2-t szokott

 • crpa7

  Mourinho OUT!

  • Moyes Story

   Ibra is takaroggyon

   • crpa7

    ő még sajna meg se jött

 • bedeabl

  Melyik stadionban játszanak most Smallingék?

  • box-to-box defender

   Stadium of Light

 • mddnszksz
 • mddnszksz
  • CaptainWazza

   smalling csk! 🙂

   • Captain Mike

    yesss 🙂

  • Hamptitus

   Smalling és Stones legalább felveszik egymás ritmusát 🙂

  • reelbeba

   Kár hogy sterlingtöl meg lallalától lófaszt nem fog kapni

   • bedeabl

    de, agyérgörcsöt igen

  • devil’s pray

   Na, ezt a meccset látni kell.

  • Golf

   Legalább megnézzük Stonest is.

  • Harcias Tóni

   gólt fog lőni rash

   • infinite_red

    vilsör meg fog sérülni

    • Golf

     A fű zöld

     • Captain Mike

      a kommentátor Kassai Tóth Csaba

  • RedMark

   Ugy is fel lehet fogni, hogy Rashford szoritja ki a kezdobol Waynet:D

 • devil’s pray

  No, megvan a bejelentés, jöhet Ibra meg az új profilkép. 🙂

 • Hamptitus

  A buszon egy nő mellettem végig szudokuzott, szegény sosem tudja meg miért röhögtem amikor megláttam 😀

  • Fish08

   Most biztos azt hiszi elrontott valamit 😀

 • ezraharrari

  ez vótmá?
  A journalist from Swedish media organisation Aftonbladet filmed himself in the store, asking to have Ibrahimovic’s name and number printed on the back of a replica shirt.

  The journalist was informed that the megastore were not allowed to print the striker’s name as the deal has not been officially confirmed and when asked whether they could do it if his name was Ibrahimovic, he was told to show ID.

  • box-to-box defender

   Beszarás, én eddig azt hittem, hogy bármit rá lehet vasalni. És ha most elmegyek egy másik helyre és rányomatom az új mezemre, akkor beperelnek?

   • ezraharrari

    ha eleget vasalsz, bármit láthatsz rajta

  • EZS

   Ibrahinovic, oszt csá 😀

   • ezraharrari

    esetleg Ibrahim Ovic

   • Hamptitus

    Vagy kis L betűvel írják az i-t

   • Moreno elmehecc

    Flacao

    • EZS

     ja, biztos nekünk sem volt meg a jogunk a nevéhez.

    • ezraharrari

     Andesron

    • fergie_time

     Beckam

  • csinibob

   Le van zsírozva ez a deal, úgyhogy lassan jöhetnének a Sané/Stones pletykák.

   • ezraharrari

    állítólag Mick Jaggernek megvolt Bowie

    • csinibob

     Tőle nem is várnék mást, ellenben Ibrának lehet, hogy megvolt Jagger.

    • EZS

     Keith Richards meg felszívta a saját apja hamvait.

 • Tika

  Ezt jól beszoptátok; egy nagy fasz után egy még nagyobb :((
  A számtalanszor átrágottakon kívül azért nem való eleve az MU padjára:
  – annyiszor nyomta már fullba a kretént, hogy már nem lehet elhinni neki, hogy nem tényleg kretén, hanem csak tetteti
  – belegondolni is jaj, hogy miféle hisztit vágna le egy ilyen szituban – pedig lehet klutúremberként is: http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/soha-egyetlen-csapat-sem-mosott-le-minket-ennyire-ferguson-2079506

  • EZS

   na, most kicsit szimpatikusabbá tetted.

 • ketomika22

  lent voltam Balatonon haverokkal két napig, feljövök a netre erre ott vigyorog az a pojáca a mezünkkel. faszom ebbe a kurva vezetésbe

  • filozofi

   és még szóba is kerültél, hogy vajon mit csinálhattál ’99 május 26.án este

   • ketomika22

    sírtam 😀

 • Captain Mike

  Rash akkor ma fog debütálni?
  20:45 Anglia-Ausztrália

  • mddnszksz

   elvileg Roy kapitány azt nyilatkozta nagy eséllyel kezdeni fog

 • box-to-box defender

  Már most rohadtul kíváncsi vagyok, hogy milyen focit fogunk tolni. Skipelném az egész Eb-t, ha nem jutottunk volna ki.

  • bedeabl

   A United kinn van az EB-N? 😉

 • Angus

  aztán hogyha a brittek aszondják majd, hogy EU-ból ki? akkor mi a harci helyzet? 😀

  • Roleee

   akkor rövid időn belül, nem lesz majd EU, de szvsz hülyék lennének kilépni

  • bedeabl

   Nem fognak lelépni (legalábbis remélem mert oda mennék egyetemre októbertől, ha nem nagyon cseszem el a dolgokat az elkövetkezendő három hétben, és még ha nem is érinti a tanulásomat közvetlenül, szeretném, hogy meg legyen az opcióm arra, hogy ellophassak pár brit állást). De szóval a pollok alapján is előrébb van már a remain lényegesen, meg Cameron, akit lehet szeretni vagy nem szeretni, viszont egy nagyon jó politikus, és meg fogja oldani, ja plusz a spanyolországi brit nyuggerek szavazatában is lehet bízni 😀
   Amúgy ez hogy jött ide?

   • Fish08

    Munkavállalási engedélyek miatt fontos lehet a united játékosainak is

    • infinite_red

     a jövőben lehetőleg ilyen rojo, dima-féle játékosok ne jöjjenek.

     • Fish08

      Rojot bírom, dimaria volt patkány.
      Egyébként, pl Martialra is hatással lenne, mert eddig eu-n belül vállalt munkát, ha a britek kilépnének, akkor más helyzet lenne

   • reelbeba

    A pollok hazudnak, ugyanez volt a parlamenti választások elött is. Én majdnem tutira veszem az exitet, és igaziból fingom nincs hogy ennek milyen következményei lesznek. De a briteknek sincs, nagyon szinvonaltalan a kampány

    • bedeabl

     Ha igy vesszuk hazudnak de akkor eddig a masik iranyba hazudtak? Szerintem nem kell panikolni, mert ott is a valtozas iranyaba hazudtak, szoval lehet, h meg simabb lesz, mint latszik, bar azt azert nem hiszem. Tul sok Borist nezel 😀 Amugy meg a skotok elott is ugyanez volt, ok is benn maradtak.
     A britek is benn fognak.
     UGYE?
     (ide most valaki irja azt, hogy igen tuti, es nyugodtan fogok aludni)

     • wolandrule

      Nem.

     • bedeabl

      én is szeretlek

     • ezraharrari

      de, ha nem, akkor vigasztaljon, hogy úgyis csúnyák a csajok, felesleges odamenni

     • bedeabl

      Akkor is odamegyek, csak még kevesebbet eszem 🙂

     • reelbeba

      Nem, a parlamenti választások elött is volt egy csomó ‘shy tory’, akik aztán lesimázták, most is van egy csomó shy pro brexit, akik el is fognak menni szavazni

     • stanleykubrick

      Gyökér Boris Johnson.

     • bedeabl

      jaja, kár érte, előtte bírtam

     • reelbeba

      Igy osztották a kártyákat a konzervek, neki ez a szerepe. Cameron úgy is visszavonul a ciklus végén,akármi lesz a toryk jól jönnek ki belöle.

     • stanleykubrick

      Azért nem hinném, hogy azok most ketten haverok.

     • reelbeba

      Ó dehogynem

     • bedeabl

      Szerintem itt a shy-ság inkább a remain-re jellemző, mert aki brexites, az hangosan veri az asztalt, hogy UNELECTED OFFICIALS meg ELVESZIK A BEVÁNDORLÓK AZ ÁLLÁSUNKAT, akik nem radikálisok, azok általában csendben szoktak maradni, és szavaznak, oszt annyi. Tény, hogy most még elérhetnek javulást a támogatottságukban a bevándorlós dumájukkal, ez az utolsó sanszuk, de amúgy
      OMG VÉGRE KÖSZÖNÖM, devil’s pray látjátok, én mondtam, hogy így lesz, mostmár nem is aggódom

     • reelbeba

      Jóvan. Legyen igazad

     • bedeabl

      🙁

     • devil’s pray

      Igen. 😉

   • Harcias Tóni

    legalább Manchesterbe vagy a közelébe akarsz menni? 😀

    • bedeabl

     Durham, ha minden jol megy, az Newcastle-tol van 10 percre, jellemzo hogy most estek ki. (Najo kit akarok becsapni orulok ha eszem nem ha pl meccsre jarok lol)

     • filozofi

      örülj neki, olcsóbb a jegy

     • Harcias Tóni

      azért 1-2 united meccsre gondolom kimennél. max pár napig nem kajálsz. megéri.

     • bedeabl

      Végülis jogos, és talán ha idéntől elkezdek egyre gyűjteni, akkor talán jövőre, mire visszajutnak, ki tudok menni a Newcastle-Manchester United-re. De még ott se vagyok, mikre gondolok 😀

     • Chestcontrol

      ha okosan ismetelgeted az eveket akkor meg lehet PL belole 😀

   • Angus

    tsak úgy 😀 sok sikert, barátom, az angol nőket meg hanyagold 😉

    • bedeabl

     😀 köszönöm, meglátjuk mi lesz 🙂

 • Roleee

  http://m0.joe.co.uk/wp-content/uploads/2016/05/27162316/lvgal.jpg
  Lali te arrogáns, nem hittem h jöhet nálad rosszabb <3

  • devil’s pray

   Ilyen helyen én is szivesen tölteném nyugger éveimet.

 • Mainpieeater
 • Beyonder

  Nem elég, hogy Mojszi és Lajos is megbaszott minket, most Mou is ezt akarja? 🙁
  http://coub.com/view/cn357

  • filozofi

   megbaszott ő már minket párszor

 • infinite_red

  whoscored szerint az u21 team of the season
  *kép

  • mucus

   Gimenezt meg Sault elnézném nálunk is. Kár h hülyék lennének jelenleg ideigazolni.

   • infinite_red

    én legfőképp allit

   • csinovnyik

    Szakmailag tenyleg visszalepes de biztos van az a penz

    • mucus

     nem hiszem h van az a pénz amiért BL döntő (győzelem) után ELben akarnának bohóckodni. Meg jelenleg az ATM minden évben esélyesnek látszik 1-2 kupára, úgy h marad ez a gárda együtt.

    • Angus

     Szakmailag a Manchester United nem visszalépés. Ennél feljebb nincs.

     • Moyes Story

      azóta eltelt pár év

     • Angus

      lófaszt, én még hiszek benne 🙁

   • Beyonder

    Még csak óvodás, de állítólag a Saul fia is elég ügyes. #sastaps

   • devil’s pray

    Saul jöhetne, tetszik a játéka.

  • Angus

   Shaw röhögve lenne balbekk. 🙁

  • Harcias Tóni

   Ezt a Comant nagyon istenítik a b*yern szurkolók, de amikor én láttam (tehát a nagy meccseken) semmit sem mutatott. Csak megtolta szélen egy szar, felesleges csel után aztán ha utolérte a védő, elveszítette. Juve ellen vágom, hogy lőtt egy gólt, de akkor már mindegy volt és ha még Buffon hisz a továbbjutásban, akkor azt is kivédi. És kiscsapatok ellen lehet, hogy nagyon jó, de abban a csapatban még én is jól játszanék, ha tudnék futni. Ideges leszek, ha ő fog játszani Marci helyett a franciáknál.

   • box-to-box defender

    Én se láttam benne semmit, de ő is csak 19 éves még mindig.
    Ha nem Martial fog játszani, akkor az az Eb vicce.

   • Angus

    A fénykorában lévő Valenciához hasonlítanám, bizonyára ügyesebben cselez, mint Tonio, meg beleér ballal is, de amúgy tök ugyanaz.
    Illetve nem, mert ugye Tonio jobb volt. 😀

   • infinite_red

    valakit be kellett tenni a bayern-ből na. amúgy sault tettem volna coman helyére, tolisso mellé meg weigl-t.

    • csinibob

     Saul idén “döntött el” BL párharcot, Weigl még nem, hiszen nem is volt rá lehetősége, de a spanyol idén baromi komplex játékot mutat.

     • infinite_red

      ezek szerint félreértelmezted… én comant venném ki, nem sault.

     • csinibob

      Tolisso mellé Weiglt, ez csapott be 🙂

    • Captain Mike

     Marcit Koman helyére, és előre Rasht:) de ez a whoscored osztályzatai alapján lett összeállítva, a számok nem hazudnak 😀

   • stanleykubrick

    Van a srácban tehetség, de én is ezt láttam tőle. Főleg az Atletico elleni meccsen, semmit nem tudott kezdeni a hozzá eljuttatott lasztikkal.

   • devil’s pray

    Pontosan, én sem láttam tőle semmi extrát, de a bundást rendszeresen követő komám szerint sem nagy eresztés a srác.

 • Hamptitus

  430 új komment 😀 nem volt nehéz kitalálni, hogy kinevezték műringyót 😀

  • csinovnyik

   Ez a műringyózás csak nekem gagyi?

   • SB85

    Nem. Szerintem is fonatos szint…

    • csinovnyik

     És ezt most nem azért mondom mert már a mienk es innentol kezdve szopkodom.

    • devil’s pray

     Egyetértek.

   • Hamptitus

    kinek mi, nekem már műringyó marad

 • csakaMU
  • Captain Mike

   hm, tehát csak Smalling marad életben a védelem közepéről 😀

   • Harcias Tóni

    és a kedvenc vakunk

    • Captain Mike

     felőlem ő lehet CB arra az 5-10 meccsre, amikor pihetetni kell Mike-t meg majd az új world class CB-nket, de kizárt hogy még egy manager alapemberként fog ott számolni vele

  • EZS

   Jack Reacher! 😀

   • csakaMU

    ahhoz képest hogy tom cruise, egész jó film

  • infinite_red

   rojot nem is bánnám

 • Harcias Tóni

  Hála istennek a szarzenalos barátainknak is jó napjuk van. Útwengeren mindenki örül José-nek. Aztán el fognak csendesedni az első egymás elleni meccs után. :DD Az persze egyáltalán nem biztos, hogy Mou sikeres lesz nálunk, de a szarzenal elleni mérlege nem fog romlani, ez biztos.

  • lackoo

   ugyanolyan megkeresedettek mint az az öregember a csapat élén. mondjuk szerintük még a mezen lévő “szponzor is vicc”… biztos az összegről nem hallottak még 🙁

  • box-to-box defender

   Ők a hangos szomszédok, sokat pofáznak mindenféle eredmény nélkül 😀

 • Porter Ramsey

  oké, az index készített egy összehasonlító elemzést mourinhoról és a felcsúti fáraóról.

  ha nincs ezra, bennük mindig lehet bízni, hogy kiégetnek.

 • reelbeba
 • stanleykubrick

  „Egy Manchester United-menedzser sosem tenné azt, amit ő megengedett magának Tito Vilanovával szemben” – nyilatkozta a Guardiannal 2012 decemberében a klub egyik ikonja, Bobby Charlton. „Mourinho egy nagyszerű edző, de ennél tovább nem mennék.”

  • Moyes Story

   ugyanmá bobi, aki nem nyúl bele a másik edző szemébe, az nem is rendes edző, szegény zsozét megint próbálják lejáratni

   • Porter Ramsey

    fella sem tartja magát dirty játékosnak. hol a kérdés?

   • stanleykubrick

    Ha sikeresek leszünk vele, akkor mea culpázol? 😀

    • akkor már nem nyúlt bele abba a szembe?

     • devil’s pray

      Akkor nem United manager volt, na. :))

 • ezraharrari
 • wolandrule

  A “kemény maggal” ellentétben én örülök ennek, a piacon jelenleg nincs jobb elérhető opció, ha egy motivált Joseval és a szükséges 2-3 igazolással nem térünk vissza a nyerő ösvényre, akkor megette a fene az egészet. Az időnként türhő viselkedése miatt sem aggódok túlságosan, tudja hova jött, itt elmaradnak ezek szerintem, meg az Öreg eligazítja majd pár üveg bor mellett. Szóval próbáljunk pozitívak lenni, kurvából lesz a legjobb feleség!

  • SB85

   Maurinnyó győztes típus és hatalmas vezér, aki elöl megy a csatában. Ha már a pályán nincs ilyen emberünk akkor legalább az edzőnk legyen egy ilyen arc. Hátha pár játékos is átveszi ezt a mentalitást.

   • Limb for a Limb

    Elöl megy a csatában, de ha szar van, akkor mindig előránt egy kifogást, vagy hisztit 😀

  • Harcias Tóni

   szerintem az itt kommentelők nagyobb része elfogadja, vagy még akár örül is neki.

   • filozofi

    ezek szerint nem csak a 168centim miatt tartozom a kommentelők kisebbik feléhez

    • Harcias Tóni

     én azt hittem, hogy te örülsz zsozénak. vagy összekeverlek valakivel? 😀

     • filozofi

      én nem örülök. Én annak örülök, hogy változás történt, az hogy ez pozitívan hat e vagy negatívan majd az idő eldönti

   • infinite_red

    moyes story a maga 40 valahányezer kommentjével a nagy többségnek minősül és ő rühelli csozét, tehát hazuc

   • Chestcontrol

    en pl kifejezetten orulok neki.

   • Angus

    Elfogadom, mert nem tudok mit tenni. Örülni akkor fogok, hogyha jók leszünk. Csak annak, hogy ő jött, nem tudok feltétlen örülni.

  • Limb for a Limb

   A cselzit meg fogjuk baszni vele és a city ellen is dupla motivációja lesz, a több már csak hab a tortán 😀

 • mucus

  Mourinho már csak azért is megszabadul Matától, h edzésen a JM monogramos melegítő összecserelésből ne legyen problem.

  • infinite_red

   akkor joao mario tuti nem jön

   • Angus

    ne is jöjjön

   • devil’s pray

    És Joao Moutinho sem. 🙂

  • Limb for a Limb

   felröhögtem 😀

 • infinite_red

  a számozásokra kíváncsi leszek

  • Angus

   1 – Csozé

   • infinite_red

    csozén one

   • Harcias Tóni

    david megkaphatja a 69-est

  • csinibob

   Én a páros – páratlan megoldást kedvelem, ami az utcánkban is van.

  • stanleykubrick

   Januzajtól vegyék el a tizenegyest, a többi nem érdekel. 😀

   • Harcias Tóni

    és memfisztől vagy depájtól a 7est.

   • infinite_red

    oda se adtam volna, maradhatott volna a kis visszahúzódó jancsika, a 44-essel a hátán. szvsz ez baszta őt el, 11-es mez, belőtt pávás séró, azt hitte ő az új giggs, aztán kopp. én még nem mondtam le róla teljesen, ahogy depiről sem.

  • Porter Ramsey

   ibra megkapja a 21-est in van persie style

 • Porter Ramsey