Who are ya? – “Best league”

Már csak mínusz egyet kell aludni, és elindul a topligák legtúlértékeltebbike, a bajnokságok despacitoja, a Premier League. Hogy vajon az átigazolási időszakban eddig elköltött egymilliárd font segít-e nézhetőbbé varázsolni a világ oligarcháinak és pénztúltengésben szenvedő mágnásainak kedvenc társasjátékát, vagy az angol bajnokság megmarad a hüjebírók, még hülyébb szövetség és bukdácsoló “topcsapatok” iszapbirkózásának, arra nem tudjuk a választ, azt viszont biztosan tudjuk, hogy hülye vagy ha ezt a szart nézed, főleg ha a kaszinós hörcsög tévéjén teszed mindezt. Mivel az utóbbi időben ki tudja honnan idetévedő nem United-drukkerek igényeit is szeretnénk kielégíteni, ők is megkapják a magukét, amiért nem tudnak egy normális csapatnak szurkolni, például a csudálatos Real Madridnak, vagy a világlegjobbja Barcelonának. Lúzerek vagytok mind!


Arsenal

Te is tudod, hogy vége. Sosem nyertek már bajnokságot. Persze, olyan szarok sem lesztek hogy kiessetek, na de nem ezt szoktad meg mikor Ágyússá váltál. Eleinte még szépen csillogott az ezüst is, aztán meg nyilván a top4 és a BL-indulás volt a fő cél, de most már a stadionépítésre sem tudod fogni, hogy már a St. Totteringham day vagy mi a fasz is elmaradt, és már az Emirates Cupot is csak egy vereséggel tudjátok behúzni. Győzelem után #hajrápapa, a szezon többi részében meg #wengerout, már te sem tudod hogy mi is lenne a jó. Kezded belakni a Wenger által ásott gödröt, az az igazság, és már csak azon tudod kiélni a szurkolói éned, hogy kurvaanyázod azokat a játékosokat, akiket pár hónapja még csáncsiztál meg a nevüket énekelted. Csütörtök estékre ne nagyon csinálj programot!

Bournemouth

Azt hitted először, hogy ez valami focis folytatása lesz a mettdémonos baromságnak, mi? Vagy hogy majd a legfiatalabblegtehetségesebb angol edző majd megmutatja a sok külföldi mesternek, hogy milyen az az angol tiki-taka? A Premier League legnagyobb kritikája, hogy egy ilyen gyenge csapat a legjobb tízben végezhet – szerencsére erre nem osztanak kupaindulást, mert bármelyik random kelet-európai csapat rávilágítana Eddie Howe azon hiányosságára, hogy fogalma sincsen a védekezésről. Ez a tavalyi volt a csúcs, nyugodj bele, jövőre már a másodosztályban fogtok azon gondolkozni, mi a francot kezdjetek a 20(!) millióért szerződtetett noname Chelsea-reject fizetésével.

Brighton

Brighton-drukker vagy? Sorolj fel öt Brighton-játékost akkor! Na jó, nem kell jelenlegi kerettagot, elég ha felsorolsz pár legendát. Nem játszott itt soha senki, el se kezdj nekik szurkolni, a Newcastle és a Norwich után Chris Hughton menedzser ezt a csapatot is kiejti a PL-ből, persze ha egyáltalán megéri a karácsonyt a kispadon. Albionból már az az egy is sok.

Burnley

Ha a sorsba csak egy kis igazságosság szorult volna, a csapatod már most a Champo-ban vitézkedne, de erre jövő nyárig várnod kell. Mondanám, hogy addig élvezd a csapatod PL-szezonját, de hát arra a fosra amit ez a tehetségtelen Walter White hasonmás a pályára tesz, az élvezet az utolsó szó ami eszembe jut. Idén az sem fogja megmenteni a kieséstől a csapatot, hogy a játékosok minden ellenfélnél jobban ismerik a Burnley-pályán lévő vakondtúrások helyét, ha idegenben továbbra is annyira eredményesek mint a magyar hadsereg.

Chelsea

Kevés antipatikusabb edző található manapság a PL-ben mint a túlmozgásos macskazabáló, de hát neked, aki a saját gyúrónőjét kurvaanyázó Mourinhon nőttél fel, úgyis hiába magyarázom. Fabregas, Luiz, Costa: nyugodt lehetsz azért, hogy a klub tartja a számodra oly fontos köcsögfaktort, és még az új Torrest is megtaláltátok Morata személyében a túlárazott fiatal spanyol flop témakörben. Az, hogy egy csapat bajnok lehet a Moses-Alonso szélekkel, a legnagyobb wtf Ranieri bajnoki címe óta, de hát ilyen mókás ez az angol bajnokság. Azért arra ne tegyél fel nagyobb összeget, hogy jövő nyáron is Conte fog pogózni a vonal mellett, látszik rajta hogy már most sem érdekli ez az egész Abramovics-projekt, ahol a szurkolók kedvenceit gondolkodás nélkül adják tovább Manchesterbe vagy Kínába.

Crystal Palace

Erre a csapatra aztán tényleg semmi szükség. Még a neve is szar. Mit énekelnek ezek a meccsek alatt? Zöld az ablaka? Van elég rossz csapat Londonban, a fővárosban és azon kívül is azt várják már, hogy mikor estek ki mint a tejfog. Komolyan Sam Allardyce-tól vártátok a megoldást? Hát mekkora gond lehet ott? Ki a következő? Frank de Boer? Ja, ő az akit tavaly három hónap alatt dobtak ki az Intertől, ugye? Szerinted itt tovább húzza? Vagy magabiztosan kacsint majd egyet, aztán elbassza mint a kétezres Eb-n?

Everton

Teljesen mindegy, hogy aláírnád-e a hetedik helyet vagy nem, mert úgyis ott fogtok végezni. Bár amelyik csapat 30 milliót ad egy angol kapusért, inkább ne égesse magát az európai kupákban. Végül is neked teljesen mindegy, több Everton-meccset láthattál életedben csütörtökön mint szombaton, pedig az Európa Liga pont annyival érdektelenebb a Bajnokok Ligájánál, mint az Everton a Liverpoolnál. Még ha valaki kiemelkedően is focizna nálatok ebben a szezonban, legkésőbb májusban úgyis le fog lépni Koemannal együtt, te meg majd visszasírhatod jövőre hogy milyen jó csapatotok volt a Rooney-emlékévben. Megint Mojszi lesz ebből, bárki meglássa.

Huddersfield

Hogy mi?

Leicester City

Már legalább másfél éve Leicester-drukker vagy, de még mindig nem vagy hajlandó elismerni, hogy a PL legnagyobb meglepetését szingapúri fogadóirodákban és londoni bárokban intézték el. Meg amúgy is, mit érdemel az a csapat amelyik kirúgja a bajnokságot nyert edzőjét úgy, hogy még egy szezon sem telt el és még állnak a BL-ben is? Minden idők legrosszabb címvédője még lejjebb fog csúszni a lejtőn, de Shakespeare edző már csak kívülről szemlélheti a drámát, ahogyan a félrenyírt fejű kisköcsög a könnyeivel küzdve kér elnézést 3000 dühöngő néző előtt a tavalyi edzőbuktatásért.

Liverpool

Úgy érzed, most végre sikerülni fog! Végre nem fognak azzal szopatni, hogy a Liverpool utolsó bajnoki címe idősebb mint Szlovákia! Hogy akkor mit kerestek a Bajnokok Ligájában, arról fingom sincs, de a Hoffenheim ellen még elcsúszhattok a banánhéjon, mint Sztividzsí a legfontosabb bajnoki meccsén. Csak el ne vigye a Barca a Coelho-t vagy a másik metroszexuális brazilt, mert akkor a tömeggyilkos kinézetű menedzseretek sem tud segíteni abban, hogy a dobogónál feljebb gondolkodjatok. Akkor jöhet a szokásos szöveg, hogy majd jövőre.

Manchester City

Bár szeretnéd azt hinni, hogy a shitty most már igazi nagycsapat, de valójában az összes magyar City-drukker elférne a nappalidban úgy is, hogy anyád közben vasal. Múltkor láttam egy bugyikék mezes srácot a metrón, de közelebb érve láttam hogy Lazio-drukker. Igazából rájöttél már, hogy Guardiola sem fog ebből a csapatból semmit sem kihozni, hiába költenek a sejkek többet a védelemre, mint egy tetszőleges kelet-európai ország. Az már ugyan kiderült, hogy pénzért lehet kupákat venni, de mire jó az egész a pénzmosáson kívül, ha még egy bajnokcsapat sem tudta megtölteni az Emptihad stadiont?

Manchester United

Neked jobb, ha nem is mondok semmit. Fellaini, Lukaku, Mourinho, van neked elég bajod. Szitibbek lettetek a szitinél is, a flegma portugál kokainista meg úgy örül az EL-győzelemnek mintha nem egyzsilliárd fontból hozta volna össze. Ezzel a buszozós antifocival kár is volt bejutni a BL-be, akkora lesz a kontraszt a United és az igazi jó csapatok között, mint Pogba és egy valódi világsztár között. Elbaszott egy brigád vagytok, igazi köcsögválogatott, akiket még a ketrecharcos társadalom tagjai is kiutálnának maguk közül. Minden augusztusban optimistán állsz a szezonhoz, de be kéne már látnod hogy felesleges hinned a Ferguson utáni életben. Mojszi, Lajos, Zsozé, ki lesz a következő, Pintér Attila? Na de a money league-ben meg twitter-követőkben, ott előzzön meg valaki!

Newcastle

Mennyire hiányzott már a Newcastle a Premier League-ből, mondod te, miközben az az igazság hogy valójában senkinek nem hiányoztak a Szarkák. Na jó, Alan Shearernek egy picit, hogy tudja savazni az aktuális edzőt a MOTD-ben, meg néhány csapatnak a biztos 4-6 ponthoz. Még csak a Sunderland sincs itt, hogy legalább évi két érdeklődésre méltó meccset játszanátok, ha valami sztori a Newcastle-ről szólni fog, az az öntelt spanyol pincér valami random kirohanása lesz az újságírók, az ellenfél vagy a háttérhatalmak ellen.

Southampton

Kicsit már eleged van abból, hogy a Liverpool fiókcsapatának szurkolsz, és nem is lenne gond a folyamatos játékoseladással, ha legalább valamit visszaforgatnának a csapatba az ezért felelősök. De nem, mindenki aki lejátszik két egymást követő meccset a közepesnél jobban, a következő szezont északon kezdi meg. Sőt, még a menedzsereket is lenyúlják, Pochettino és Koeman után ezért választottak egy-két gyengébb képességűt, most ettől a Pellegrinotól is tartasz kicsit hogy nem tud annyit kihozni az egyre gyengülő csapatból mint az elődök. Mindegy, elvegetáltok ti a tizedik helyen még évekig.

Stoke

Régen még cool dolog volt a sztóknak szurkolni, mikor Crouch érkezett a katapult bedobásaira, és tolták a jó öreg felívelős Pulis-focit. Na de ez már valami más, Pulis Hughes-dzsá(?) vált, a vér meg vízzé, az angol bajnokság legelvetemültebb haramiáit meg felváltották a Barca- és Bayern-rejectek. Már Jon Walters sem kezdő, és manapság még a Crystal Palace sem ijed meg egy hideg, esős estétől a Britanniában. Ja, nem, már az sem Britannia hanem Bet365.

Swansea

Egyáltalán mit keresnek velsziek az angol bajnokságban? Ki (érted, Ki) kíváncsi rájuk? Ráadásul ezek a birkabaszók már megint egy tök semmilyen szezon után, éppen hogy bennmaradva tovább rontják itt a friss angol levegőt. Ha Sigúrdsson is lelép, akkor már tényleg csak a hozzád hasonló hardcore Wales-szeparatisták fognak szurkolni az egyébként is buzisan hangzó Hattyúknak, de valld be: a játékuknál még a walesi bárdok tizenkét órás végtelenített verzióját is szívesebben néznéd. Mindegy, ha így haladnak lefelé, jövőre már nem kell.

Tottenham

Második hely, jól vésd az emlékezetedbe mert többet úgysem lesz ilyen. Előre parázol az idénytől, mert nem igazoltatok senkit, ráadásul az elátkozott Wembley-ben kell játszani a bajnokikat is, nem csak azt a 3 hazai BL-meccset. Attól tartasz, hogy ki fog durranni a lufi, a fiatalokhoz bátran nyúló Poch meg az első adandó alkalommal le fog lépni a Spúrs vezetősége miatt. Nem fogjátok bírni a kettős terhelést, ha meg Kane megsérül akkor egy jó ideig megint ez lesz az utolsó BL-szezon. Új stadion nem is kell majd, úgysem tudnátok megtölteni, csak az Arsenal ellen.

West Brom

Gera Zoli óta drukkolsz nekik, már magad sem tudod hogy miért. Talán mert vonzódsz az ilyen középszar csapatokhoz, a Forma 1-ben is a Saubernek szurkolsz. Mondjuk onnan nem lehet kiesni, az idei PL-szezonban meg esélyes hogy mentek a másik két birminghami csapathoz a másodosztályba. Már megszoktad, hogy a keret legjobbjai távoznak, na de pont a Stoke-hoz? Berahino out, Fletcher out, Pulis in. Nagy koponyák irányítják a klubot.

West Ham

Perverz dolog London legnagyobb játékostemetőjéért, Zsákos Frodó kedvenc csapatáért rajongani az utóbbi években, de hát a klubtulaj ilyen perverzeken gazdagodott meg amúgy is. Hiába a reményteli 2015/16-os szezon, ha az európai kupaindulást magasról telibeszart EL-szezon követi román csapat elleni kieséssel. Hiába a szép új stadion, ha a magyar közbeszerzéseket is megszégyenítő módon behúzott olimpiai arénát megtölteni sem tudja ez a reménytelen csapat. Bilicsben is már csak a látens buziságod miatt bízol, a lelked mélyén nem hiszel benne hogy az utóbbi évek elcseszett igazolásai után pont Csicsarító meg Conchita fogják kilendíteni a csapatot a középszerűségből.

Feltűnt valakinek, hogy hiányzik a Watford? Ugye, hogy nem?

 • stanley

  Megjött a beharangozó! Glory, testvéreim!

 • pbalu

  Óhogyaza… nemrég kérdeztem létezik-e még MyTV-nél alapcsomagban Spíler (1.290Ft/hó), akkor valaki azt írta igen. Most léptem be és rendeltem volna: nincs olyan hogy alapcsomag, Plus-ba rakták másik 50 csatorna mellé, potom 3.790Ft/hó..
  Így már sehol nem tudom nézni…. tetves, kuv@&#$ß@@

  Esetleg más alternatíva streamen kívül?

  • Chestcontrol

   mozaik.

   • Chestcontrol

    egyebkent a soccerstreams.net v reddit.com (elv ua) nagyon jol jon nem akad mobilon is jol megy tudom ajanlani

 • Dzsuk1

  Hello, most elkezdtem a fantasy-t jatszani, korábban nem próbáltam. Jól ertem, hogy hétről-hétre érdemes cserélgetni a játékosokat? Aktuális formájukat figyelve?

  • reelbeba

   Meg hogy ki ellen játszanak. Lindelöföt például nem édemes berakni mondjuk a sziti ellen

  • Golf

   Csak egyet tudsz cserélni egy héten.

  • ketomika22

   így van, ha játékost igazolsz akkor az pontba is kerül, de a keretedet mindenképp érdemes forgatni, fontos az is, hogy ki a csk.

 • Freeezer89
  • Freeezer89

   well, you better be

  • ketomika22

   :DDDDDDDD ez kurva jó :DDDDDDD

 • fella

  Holnap egy 4-0-lal elsők lehetnénk 😀

 • AlgériaiIbra

  David Silva hogy néz ki? :D:D

  • stanley

   Bárhogy nézhetne ki, ha nálunk lenne. 😀

 • Roland
 • reelbeba

  A jó hírem ugyanaz mint a rossz: Fellaini góllal nyerünk holnap

 • Achi

  Nagy a nyomás Lukakun most, hogy Rooney mester egyest szerzett ma az ő helyén. Izgalmas.

  • MuriÁgnes

   A mesteregyes mestere Gomez, aki kepes ugy 1 golt rugni, hogy egyszerre a bal-, jobblaba es a feje eri a labdat.

   • Achi

    Chicha is tolt egy olyat, hogy a lábáról a fejére vette. Egyesek szerint fejberúgta magát, de ők nem értékelik a művészetet. Amúgy bírtam a srácot 😀

    • devil’s pray

     A háttal szerzett gólja nálam mindent vitt. Szerettem a kiscsávót nálunk.

  • ketomika22

   most néztem meg a gólját, az amit a kényszerítőtől fogva csinált tanítani való volt

   • Károly Fodor

    Igen én is csak lestem. Oké, hogy nem kellett versenyt futnia senkivel/30 védőn átcselezni magát, de megfordult a fejemben, amikor visszafelé mozgott az oldalra kitett labda előtt, hogy hogyan fog ebből fejelni. Mintaszerűen érkezett.

   • HarciasToni

    olyan volt, mint egy begyakorolt támadás. nagyon meglepődtem, united meccsen evek ota nem lattam ilyesmit

    • EZS

     lehet, ő is meglepődött. 🙂

 • Chestcontrol

  eleg amator ez a brightoni vedelem mind a 2 gol egy konnyen eladott labdabol

 • reelbeba

  99%

  • ezt most én is érzem 😀

   • reelbeba

    középpálya elég lenge mondjuk. Korai még, de most öket tippelném bajnoknak

  • stanley

   Tavalyi szezon végére nagyon hasítottak. Kreatív ez a támadósor kurvára. BL lesz a kérdés hogy meddig jutnak. Ha ott sokáig, rafaraghatnak a PL-ben.

 • Schweinsteigerlin

  Jonathan Barnett (Shaw’s agent): “Luke Shaw is going to be one of the best left-backs in the world. Utd love him, and Luke Shaw loves them.”

 • Schweinsteigerlin

  #MUFC have rejected an offer from Tottenham for Anthony Martial. (via @mohamedbouhafsi)

  • Roleee_#JoseOUT

   Dier+Kaneért mehetett volna

  • Schweinsteigerlin

   #MUFC have also rejected a loan offer with an option to buy from Inter Milan for Martial. (via @mohamedbouhafsi)

  • Csinibob

   A faszom nem kéne?!

 • Károly Fodor

  Nah vajon mit játszunk holnap úgy, hogy a Pool x, Chelsea vereség, City egyelőre x?

  Kísért a múlt?

  • Roleee_#JoseOUT

   4-0 ide, laza lesz.

 • Fructie

  Rooney:(

 • stanley

  Morata jó fogás, Rooney-t nem kellett volna elengedni, Firmino > Depay, MINDEN SZAR!

  • Fish08

   Visszakaptuk a régi Stanleyt 😀

   • stanley

    Irónia!

    • Fish08

     Tudom

    • mufurc

     Morata gól, gólpassz…..

 • truedevil
  • infinite_red

   psychocska elejtett könnycseppje vagyok

  • stanley

   Adja az ég, hogy jól menjen neki, aztán látjuk még itt.

 • Rushmore

  remélem ezt a bírót kapjuk mi is a Cseski ellen 😀

 • EZS

  :DDDD

  • box-to-box defender

   :DDDD What goes around… comes around 😀

   • EZS

    de legalább nem a fontos embereiket állították ki… 😀

    • fella

     Conte ma lemond

     • FabianCancellara

      (Csinibob kedvéért)…lemond, ha vesz Pàrizsban egy napilapot

     • Csinibob

      https://uploads.disquscdn.com/images/1776c63d5d4df80b19ec10e92cef49027d36c97da16c375318dabaca2c1eea61.jpg Nem ertem a poént és a net is szar, de kaptok egy kepet a kavezobol. Mulleresert a jövő heten kell jelentkezni

     • FabianCancellara

      Le monde

     • Csinibob

      Uuugeccc, erre tenyleg kellene egy Müller

     • Khal Drogo

      A Cselszi visszalép a bajnokságtól és feloszlik.

     • reelbeba

      Abra meg szétosztja a vagyonát a szegények közt és kolostorba vonul

    • Gezu77

     Sztem visszamenőleg megkapjak Costa eddigi meg nem adott pirosait.

   • ketomika22

    not everything that goes around comes backaround, you know.

 • reelbeba

  Kapcsolgatok, fosut is scoutolom egy kicsit. Egyébként nekem rejtély, hogy mér szar a palasz, illetve tavaly fatsam a végén nagyot ment velük, de ezekböl a játékosokból egy jó, focizós középcsapatot minimum össze kéne rakni

  • Khal Drogo

   Fatsam jól ismerte a PL-t, a mezőnyt, tudta milyen célfocival lehet eredményesnek lenni. Lehet hogy korlátolt edző volt, de a saját műfajában jó volt, annyi éven át egyszer sem esett ki. De Boer lehet hogy visszalépés.

   • Chestcontrol

    sztem karacsonykor mar nem de boer lesz a padon

    • Csumpitáz Béla

     de boer lesz

 • FabianCancellara

  Morata eddig minusz két gól a cselzinél

  • mucus2

   Morata eddig 2 gól a cselzinek…

 • MrFer

  Moratanak ugyan annyi esze van mint Lukakunak

 • Gezu77

  Morata ezt azért szépen odatette

 • Achi

  A PL máris izgalmas, ahogy nézem. Persze, vannak, akik a végletekig kiélezett spanyol bajnokságra esküsznek 😀

  • Chestcontrol

   en azt szeretem a spanyol bajnoksagban h az elso fordulo vegeig teljesen nyilt😂😂😂😂 mig az angoloknal az arsenal mar akkor vezeti a tabellat amikor meg el sem indult a bajnoksag

   • Csumpitáz Béla

    idén már addig sem, mert itt van az AFC Bournemouth

   • Achi

    Max akkor vezeti.

 • fella

  Hehe cselszi hehe, mondtam en hogy szarban vannak

  • reelbeba

   jajj te

   • reelbeba

    (annyira nincsenek szarban azér, hogy tiz emberrel ne szegezzék kapuhoz egy félidön keresztül a börnlit. Credit to börnli, ellenünk már egyenlítettek volna)

    • fella

     ha az eredménytelen kapuhozszegezes lenne a mérce, mi lennenk a világ legjobb csapata

     • reelbeba

      háde akkor a kelszi is jó. Vagy mi vagyunk szarok?

     • fella

      Mi szarok vagyunk, de a klub-csapat-edző hármas stabil, míg a cselszi ezzel az elbaszott nyárral egy időzített bomba, élen conteval, aki tenyleg gyorsan fel fog állni ha megunja.

     • fella

      Es ezen nem változtat hogy mar 3-2, ez a szezon akkor sem fog igy menni blestul, ha nyernek

     • reelbeba

      you wish

     • MisterUnited7

      Egy meccsből pont semmit nem lehet leszűrni, maximum annyit, hogy a pool ill. senal védelem továbbra is egy rakás szar maradt.

      De azzal mindenképp egyetértek, hogy ez a cselzi idén nem fogja megvédeni a címét. Túl rövid ez a keret.

     • reelbeba

      Adom, papíron nem lett erösebb a kelszi.

    • EZS

     már vártam, a kövi az lesz, hogy “ez a Burnley meg fog baszni minket.”? 😀

     • reelbeba

      Nem, arra célzok hogy mi tíz percet nem tudunk ilyen nyomás alatt játszani

     • EZS

      pedig meg fog, ha olyanok leszünk, mint tavaly 😀

    • EZS

     egyébként egyrészt a Burnley is sokat tett ezért, másrészt gondolod, hogy 10 vagy 9 emberrel minket ekkora nyomás alatt tartottak volna?

     • reelbeba

      igen

     • EZS

      szerintem meg nem, na, erre mit lépsz? :D:D

     • reelbeba

      nemtom, remélem igazad van

     • EZS

      én csak remélek 😀

 • EZS

  it wasn’t Mee…

 • EZS

  és Morata megfordítja a meccset.

 • Angus

  Wazza betalált, Burnley-Chelsea 3-0 <3333e

  • Chestcontrol

   pool x

 • lasi

  baszki, most látom, hogy Zouma a sztókaban van. kölcsön vagy végleg?

  • EZS

   kölcsön

   • lasi

    köszi!

 • Rushmore

  a Bein streamet nézem, nem tudom realizálta-e valaki de Moysi a szakértő 😀 😀 😀 😀

 • Gezu77

  Azért valahol szép, hogy a Burnley és a Huddersfield vezeti a PL-t… 🙂

  Burnley: “Idén az sem fogja megmenteni a kieséstől a csapatot, hogy a játékosok minden ellenfélnél jobban ismerik a Burnley-pályán lévő vakondtúrások helyét, ha idegenben továbbra is annyira eredményesek mint a magyar hadsereg.”

  Huddersfield: “Hogy mi?” 🙂 🙂 🙂

 • MrFer

  Bold: a Chelsea ugyanazt a leolvadást fogja produkálni, mint anno Mou-val.

  • crpa7

   45 percel elkéstél 🙂

 • reelbeba

  Nem értem rá eddig, a kelszi meccsbe érdemes bekapcsolódni?

  • Rushmore

   már nem… 0-3 megy a Burnley és Cahillt kiállították.

   Mondjuk ha szereted nézni ahogy elgyepálják a Chelseat akkor persze van miért 🙂

 • reelbeba

  Ez is kurvajó lett, strigó. Télleg ott van egy polcon az nst klasszikusokkal

 • mucus2

  Wazza is betalál <3

  • mucus2

   akurva everton milyen támadást folytatott

  • crpa7

   áhh,lemaradok róla 🙁

 • crpa7

  mi történik? csak live scoreon követem a meccset
  tátottszájjal a faszerdőbe?

  • MrFer

   Kb. Mentally week, Luiz meg kezd meghülyülni

   • Rushmore

    hát van ahol ezt simán fejelésnek nézik… mázlija van hogy nem kapott lapot.

 • Rushmore

  remélem Lindétől jobb bemutatkozást látunk mint Ruditól!

 • Roleee_#JoseOUT

  Conténak megint ki kell találni vmi újat de gyorsan :DDD

 • Rushmore

  Everton – Stoke csak 6 korábbi játékosunk van a pályán 🙂

 • Rio

  Brady :D:D Kanté mit mozizott

 • EZS

  Conte így folytatja, edzőnk lesz…

 • Rushmore

  most látom, Fosu-Mensah kezdett! Sok sok meccset neki!

 • Rushmore

  LOL… nem lesz így címvédés 😀

  • truedevil

   azért óvatosan ezzel, az utóbbi években amikor így alakultak az eredmények, szerettük elvinni a “forduló balfasza” címet a többiek elől

   • Rushmore

    most még magunkról nem beszéltünk…. ez a gól akkor is potya volt és ez a mai chelsea nem címvédő erőt képvisel

 • EZS

  gól lesz több, vagy piros? 😀

 • Rio

  Srácok, mondanátok egy oldalt, ahonnan az idén le lehet lesni a legjobb streameket a PL-meccsekhez?

 • EZS

  a tvgo-n komolyan nem lehet nézni a spílert, ha angol bajnoki van????

  • Balti

   Igen, valamiért nekem is azt írja ki ilyenkor, hogy not entitled. Ghetszik ezek. Nehogy már apósomék TVGO-jával hasítsak. Marad a stream. Holnap meg a Mozaik. Lesz még hely?

 • EZS
  • Csaba Komlosy

   Tudom h rossz válasz, de nálam ez Contchester 😀

  • Rio

   Fu. Neeee. 😀

  • truedevil

   contender? 😀

   • EZS

    annyira nem vagyok pc.

  • godlikezaza

   nem szar, mer végre ki tudtam egy ilyet találni (amúgy télleg az lenne)

  • Dzsuk1

   Kontén Z?

 • Roleee_#JoseOUT

  Van egy érzésem hogy az eddig gól átlagnak a közelébe se leszünk holnap 😀

  • Chestcontrol

   egyetlen cleansheet sztem golzaporos meccsen 1-0ra nyerunk

 • Csaba Komlosy

  Olláréééééé 3-3 x)))

 • truedevil

  azt a kotrós makukagólt 😀

  • Csordás Adrián

   Ennél közelebbről nem igazán lehet gólt lőni 😀 #csudálatosminyolé

  • box-to-box defender

   Les volt, kéz volt, kiállítás volt és különben is ki kellett volna esniük tavaly 😀

   • Chestcontrol

    am lesvolt

    • box-to-box defender

     Nem izgat 😀

     • Chestcontrol

      engem sem 😂😂😂😂. de nem sok josolok nekik idenre…. elmegy a legjobbjuk es james miller meg mindig a bal hatvedjuk 😂😂😂

     • FabianCancellara

      És kapusuk tovàbbra sincs és a kp-àn sincsenek meg, cb is kell oda meg jobbhàtvéd meg egy tapasztalt csatàr sem àrtana szvsz. Nem értem Kloppot.

    • Károly Fodor

     Jó az egyvonalra is….

 • stanley

  Nyugodt lehet mindenki. Ennyi kapott góllal nem lehet topon lenne a PL-ben.

  • Chestcontrol

   sztem a pool az elso hatban sem lesz. (everton beelozi oket)

 • fella
  • Tam

   a pad is nagyon ütős

   • fella

    Conte helyében félidőben lemondanék

 • fella

  Kicsit tobb mint másfél meccs alapjan nem banom, hogy az elso pl-hétvégét wifi és spiler nelkul töltöm a magyar tenger partján

  • fella

   Bold: holnap ha kevesebbet kapunk kettőnél azt Jose meg fogja említeni a presseren

  • En is igy vagyok:) te merre vagy?:)

 • Chestcontrol

  iden is jonnek a pool tizik menetrend szerint… remeljuk a hoffenheim kiveri oket es az orosz sztyeppekre lesznek karhoztatva egesz osszel csutortokonkent

 • lasi

  istenem ilyen amatör gólt baszd meg!

 • lasi

  persze, hogy kibaszott pudli tizire jön vissza a sztrím

  • Roleee_#JoseOUT

   de ez a meccsenkénti pool tizi alap, ki van adva minden bírónak 🙂

 • Chestcontrol

  nezve a watford pool meccset, dobbenetes a watford fizikai folenye. nagyon elnyomjak a liverpooliakat. ezt azert elbezve sztem jose nem igazolt rosszul de majd meglatjuk. tavaly ezek a csapatok minket is szivattam. de egy bajli lindelof matics fella pogba lukaku tengely azert egy eleg nagy fizikai fegyverteny lesz. remeljuk utjuk majd a “kicsiket”

  • ketomika22

   micsoda fegyvertény, igazi modern futball

   • Chestcontrol

    a pool is azt jatszotta ma a watford ellen, modernfutballt… 1 pontot ert

 • Csinibob

  Atbaszott a helyi nepper az autó átvételének időpontjával. No, nem baj, gondoltam: legalabb megnézem a meccset egy jó ebéd mellett. Erre kiderul, hogy nem ma jatszunk :((

  • Tam

   Mi lesz hajtva?

   • Csinibob

    Ha sokáig igy marad, akkor kecske vagy szamár.

    zafira volt a mondás, de most, hogy csúsznak 2 fiatalabb gyerekkel egy micrat próbálunk intezni

 • Tam

  ezek a “szakkommentátorok” valami eszméletlen minőséget fognak képviselni az egész szezon során. Ebben már most biztos vagyok! Most őszintén…mi a fasznak kellettek ezek ide? Rósa Dinit pont elég volt a “stúdióban” hallgatni

  • ketomika22

   nem mondod, hogy berakták szakkommentátornak?

 • Chestcontrol

  jol vedekezik a pool nagyon 😂😂😂

 • Rushmore

  így a Naymar utáni árakat olvasva annyi legalább már világossá vált hogy adhatott a Liverpool ennyit Salahért… 🙂

 • Freeezer89

  jó kis old school poszt, koszi! imadtam

 • bedeabl

  Kozben vezet a Watford

  • Roleee_#JoseOUT

   plusz Coutinho még a keret közelébe sincs :DDDD

 • infinite_red
  • Balti

   Nem érzik ennek a felállásnak a nem gyenge homoerotikus töltetét?

 • Csordás Adrián

  Hiányzott már egy ilyen írás! 😀
  “Bár szeretnéd azt hinni, hogy a shitty most már igazi nagycsapat, de valójában az összes magyar City-drukker elférne a nappalidban úgy is, hogy anyád közben vasal. ”
  Ez a mondat illetve a Swansea-s kép egészen zseniális 😀

 • Freeezer89

  kurva jól eldumáltam az elozo poszt alatt magamban 😀
  akkor ide is: ha nincs tv, akkor hol tudom normális módon a pl-t kovetni? (konkétan most Rooneyt akarom megnézni magamnak)

  • infinite_red

   streamen öreg

   • Freeezer89

    no shit sherlock 😀

  • barnamedv

   ha van ismerősöd, aki upc-s, akkor kérdd el a horizon go-s fiókját. egyszerre hárman lehet nézni és jól megy.

   • Freeezer89

    kosz

 • infinite_red

  király lett! akkor a holnapi mu vs whu egy trufa vs frodó meccs is lesz egyben

 • clacka

  Igen jó lett, köszi! 🙂

 • stanley

  Mindenki nyugodjon le a picsába! Medek a Besiktase. Épül a köcsög válogatott! 😀

  • Roleee_#JoseOUT

   ha esetleg jönne Aurier mi se panaszkodhatnánk 😀

  • sallark

   Azok a bemutatóvideók, amiket nyomnak :DDD

 • fella

  Hajra kokós hószi!!!

 • stanley

  Amúgy kíváncsi leszek ebből a sok kutyaütőből ki hullik ki. Meg arra, hogy lesz-e valami meglepetés ebben a tekintetben. Pl. WBA, Stoke veszélybe kerül-e? Szar volt, hogy a szezon elején már nem lehetett Sunderlandet tippelni.

  • bedeabl

   látod, vigyázz, hogy mit kívánsz

   • bedeabl

    egyébként szerintem a Swansea tuti kiesik, viszont a Brighton, Huddersfield kettősből az egyik bennmarad

    • stanley

     Nálam a Swansea, Brighton, Burnley volt a tipp. A Huddersfield keményen beerősített és a padon a csávónak van érzéke egyelőre a menedzsmenthez. Ráadásul a Burnley azóta eladta Gray-t.
     A Watfordot nem kedvelem, de Silvának szurkolok, amúgy a Palace lehet még esélyes, Big Sam ide vagy oda.

     • bedeabl

      A Palacenál szerintem jók lesznek, de ott elsősorban Fosu-Mensahra leszek kíváncsi.
      Csak a Newcastle maradjon benn, hogy a következő szezonban is tudjak meccsre menni ha jön a United, annyira várom már, hogy idén mehessek 😀

     • stanley

      Nem hinném, hogy fogja őket fenyegetni a kiesés réme, de szerintem távol lesznek a toptól, amit itt sokan betippelnek. 10.-12. hely szerintem a realitás náluk. A big 6-en túl az Everton, Soton, Leicester hármas szerintem előrébb jár és akkor láttuk az ilyen Stoke, WBA, Bournemouth csapatokat is csodát művelni.

     • bedeabl

      Bournemouth-ot adom nagyon jól igazoltak, a Newcastle-nek meg éppen az a baja szerintem, hogy nem

     • Schweinsteigerlin

      Ott de Boer az edzo mar, mester 🙂

     • stanley

      Főleg!

 • stanley

  Guillermo Varela has left United to rejoin Penarol. We’d like to wish him all the best for the future.

 • safbérenc

  De hiányoznak ezek a who are ya posztok. Csillagos ötös 🙂

 • a watford most az inverz west brom. őket kár lett volna elővenni 😀

 • bedeabl

  Hiányoztak ezek 😀

 • Ruud

  “a flegma portugál kokainista” 😀 hatalmas!

 • Pepoka

  Gratulálok, kurva jó lett 😀

 • mddnszksz

  rég röhögtem ennyit hangosan vonaton. óriási lett, köszönjük!

 • Csaresz

  Megfiatalított ez a post, az ős-NST-n érzem magam, köszi!

 • Fish08

  Who are ya-ra ébredni, ez csak egy jó nap lehet innentől, zseniális lett, köszi! 🙂

 • Pingback: Who are ya? – “Best league” | Zongoracipelő()

 • sipi

  Strigo imádom az írásaidat! Jót tesz neked a hazai levegő 😉
  Amúgy gyűlölöm az arsenalt, undorító egy brigád..

  • Kriss

   Majd elviszi őket a … busz.