Te mit nyomsz? – Drogkörkép a PL-ből

A drog rossz, értem? Mégis annyian csinálják, annyian lesznek függőek különböző szerektől, hogy még itt a Stretford Enden is beszélnünk kell a problémáról. Biztosan sokan elgondolkodtatok már azon, hogyan lehet évekig, akár évtizedekig bírni azt a nyomást, amit egy élvonalbeli angol klub irányítása jelenthet. Oknyomozásba kezdtünk, kibújt belőlünk a Csernus-génekkel beoltott Zacher doki, és megvizsgáltuk, vajon miféle tudatmódosítókkal élhetnek a Premier League menedzserei. Drogpreventációs posztunk az elrettentés szándékával született, a benne található információkért nem vállalunk felelősséget.

Kokain
Kezdjük a legegyértelműbb esettel. Meg hát United-blog lennénk vagy mi a fene, és mégis csak a jelenlegi menedzserünk problémáiról van szó. Mourinho kokófüggősége nem ma kezdődött, állítólag már Abramoviccsal is azon vesztek össze, hogy melyikük szippantsa fel először a PL-serleg talapzatáról a kokaincsíkot. A fehér por szinte minden tünetét felfedezhetjük Mourinho utóbbi éveiben: paranoia, dühkitörések, hangulatváltozások, pupillatágulás, eufória és levertség váltakozó megjelenése. A Special One mára egy önmagát fényező ripaccsá vált, és már nem is titkolja a szerhasználatot: egy ideig csak előbb ment az öltözőbe, hogy senki se lássa, de ma már akár a kispadon is felszippant egy kicsit, ha feszültnek érzi magát.

Alkohol
Az alkoholizmus népbetegség: nem csupán Magyarországon, hanem a Premier League edzői között is. A legsúlyosabb eset talán épp a legrégebb óta regnáló Wenger, akin a piafüggőség szinte összes tünete érzékelhető. Személyiségváltozás, ingerlékenység, hangulatváltozások és ezek által vezérelt kirohanások, intellektuális funkciók hanyatlása. Fogadni mernénk, hogy a télikabát belső zsebében ott lapul a laposüveg, valószínűleg valami jóféle konyakkal megtöltve, amit Wenger papa a rangadók szünetében nyilván gyakran meg is húz bánatában. Emellett feltűnő, hogy alkohol hatása alatt agresszióját kollégáin próbálja levezetni, nem riad vissza a fizikai kontakttól sem, testi erejét és egészségi állapotát rosszul felmérve. Nyaranta állítólag absztinens tisztítókúrákra jár, de a bajnokság okozta stressz miatti alkoholfogyasztás hatására legkésőbb márciusra általában teljesen szétcsúszik.

Akadnak persze még kemény ivók a PL volt és jelenlegi menedzserei között. Sir Alex borvirágos orra arról árulkodott, hogy Fergie nem csak meccs után borozgatott az ellenfél edzőivel, és legendás öltözői dühkitörései is több évtizedes piálásnak tudhatók be. Vagy említhetnénk Nigel Pearsont, aki néha még a legrészegebb szurkolóknál is verekedősebbre ihatta magát meccs előtt, taktikai utasítások helyett olyanokat kiabálva a játékosoknak hogy kurvanyád, megzúzlak, kellafájás? És így már talán magyarázható lenne az alábbi eset, ahol a menedzser úr becsicskít egy Palace-játékost.

Kannabisz
Jelenleg már nem PL-menedzser a horvát fenegyerek, és ezt valószínűleg komoly fűfüggőségének köszönheti. A túl sok szívástól elkényelmesedett, befásult és ambícióját veszített Bilics addikciója miatt veszítette el a munkáját. Eleinte jó ötletnek tűnt a kreativitás szerhasználat általi fokozása, de az utóbbi időkben már csak a szokás miatt tépett. Távlati terveit elhanyagolta, a szurkolóknak és a vezetőségnek pedig egy céltudatosabb személyre volt szükségük a vezetőedzői poszton, nem egy olyanra akinek annyi az ambíciója hogy tépj és tévézz maradj bent a PL-ben, meg bulizz a haverokkal.

Heroin
Hogy jól döntöttek-e London veszthemebbik felében, abban nem vagyunk biztosak. Abban már sokkal inkább, hogy a frissen kinevezett Moyes komoly heroinfüggő. A Trainspotting óta tudhatjuk, hogy a skót legények képesek életre szóló barátságot kötni a hernyóval. A rendkívül erős függőséget okozó szer hatására az egykor tehetséges menedzser is egyre lejjebb csúszik. Valószínűleg a nagy nyomás hatására, Manchesterben szokhatott rá a heroinra, és ezen egy spanyol elvonókúra sem segített. Sunderlandben már elméjének megbomlására utaló jeleket is mutatott, és a West Ham szurkolói is aggódhatnak, hogy egy még rosszabb Mojszit kapnak, mint amit eddig megismerhettünk. Ha nem áll le, nem jósolunk neki szép jövőt, csupán az emocionális töltet miatt reménykedünk abban, hogy karácsony előtt azért nem vágják ki, az végleg tönkretenné szegényt.

Meszkalin
Egy újabb volt United-edző, egy újabb függő. Van Gaal furcsa és zavart viselkedésére az egyetlen magyarázat az lehet, hogy közelebbi ismeretséget köthetett a meszkalinnal. Állítólag portugál farmján talált rá a kaktuszfélére, és a liberális holland drogpolitika hatására azóta sem tekinti magát kábítószer-használónak. Pedig többször is láthattuk, ahogyan meccs iránti érdeklődését elveszítve rajzolgat jegyzetfüzetébe, vállalhatatlan dolgokat művel az alapvonalnál, vagy értemetlenül gagyog egy sajtótájékoztatón. Akár holland pálinkafőzésként is tekinthetnénk a korong házi betakarítására, de a meszkalin fogyasztása komoly hallucinációkat is okozhat. A pletykák szerint egy ilyen megzavarodott pillanata miatt bonthatták fel szerződését Manchesterben, miután Lajos Carringtonban hiányos öltözetben rohangált körbe az FA Kupával, azt ordítozva hogy “Louis van Gaal’s red army”.

Morfium
Évekig csak sejthettük, hogy ezzel a csávóval valami nincs rendben. Benitez állítólag a sorozatos kudarcok miatti fájdalom enyhítésére kezdett bele a morfium használatába, és még mostanára sem tudott teljesen lejönni róla. Valahol talán érthető, hogy a Valenciával sikereket arató, és a Liverpoollal BL-t nyerő edző egyedül nem tudta feldolgozni az Internél, Napolinál, Chelsea-nél és a Realnál bekövetkezett kudarcait, de választhatott volna valami könnyebb szert is. Newcastle-be vajon rehabra ment, vagy már csak ilyen helyeken alkalmazzák? És mi lett a tényekkel?

LSD
Egykor népszerű, mára igen ritka drog, nem csoda hogy csak egy évekkel ezelőtti jelenet jutott eszünkbe betrinyózott menedzserről.

Nyugtatók
Nem tudjuk, hogyan találhat még mindig melót magának az angol legfelsőbb osztályban Hodgson bácsi, akivel szintén nincsen minden rendben. Érthető, ha az Izland elleni Eb-kiesés után jó ideig nem tudott rendesen aludni, az már kevésbé, hogy miért van rajta azóta is mindenféle altatókon és nyugtatókon. Az alvászavarokra és szorongásra, depresszióra felírt gyógyszerek összes mellékhatása fellelhető Woy papa viselkedésében, szóval mindegy is, hogy Frontint, Rivotrilt vagy Xanaxot tol az öreg. “Maga a beteg rossz étvágyú, zavarodottan viselkedik, mozgáskoordinációja sincs rendben, esetleg aluszékony. Beszéde is nehezen érthető időnként. Hirtelen hangulatingadozások, feszültségérzések jellemzik. Koncentrálóképessége csökken, gyengülnek az iskolai jegyek vagy a munkahelyi teljesítmény.” Tökéletes jellemrajz.

Ecstasy
Teljesen egyértelmű, éppen ezért nem mehetünk el a Liverpool edzőjének drogfüggősége mellett sem. Hogy a ’90-es évek autópályák melletti illegál partijain, vagy egy dortmundi rave bulin szokott rá a bogyóra Klopp, az teljesen mindegy, hiszen csak rá kell nézni, és egyből lejön, hogy mi áll a német menedzser őrült imidzse mögött. Hiperaktivitás, túlmozgás, emelkedett önbizalom, túláradó szeretet – tipikus ekis hatások, ráadásul Jürgen egy tavalyi sajtótájékoztatón el is szólta magát, hogy nem kell drogokat szednie ahhoz, hogy higgyen a Liverpool top4 esélyeiben. Hát, ha nem talál ki valami újat, lassan új drog és új munkahely után is nézhet, de addig is rejtse el jobban a cuccot, mert szegény Sakho-t is a kispadon talált tabletta kipróbálása miatt tilthatta el a doppingszövetség.

Nikotin

Az angol bajnokikon nem hogy a kispadon, még a stadionban sem lehet cigizni, így ennek a rossz szokásuknak nem tudnak hódolni meccs közben a Premier League menedzserei. Nem is nagyon tudunk most senkit, aki nikotinfüggő lenne, bár Allardyce állítólag nagy bagós, a mérkőzések alatt bedobott 3-4 nikotinos rágó mellett biztosan tapaszokkal is telenyomatja a testét. Meg azt is el tudjuk képzelni, hogy valahol a Stamford Bridge kazamatáiban létezett egy titkos helyiség, ahová félidőben bemehetett bagózni Ancelotti mester.

Koffein
Olyan nincs, hogy valaki ezt a nyomást, amit a Spurs vezetése okozhat, ki tudja bírni valamilyen tudatmódosító szer hatása nélkül. De bárhogyan elemeztük Pochettino mestert, drogokra utaló jeleket nem találtunk. Valamilyen függősége lehet ugyan, talán a kávén maradt rajta, talán az energiaitalon, talán mindkettőn egyszerre. Ezért aludhat napi 1 órákat, a maradék időben a PL, Championship, spanyol liga, Libertadores-kupa, tartalékbajnokság, és utánpótlás tornák küzdelmeit nézi, hogy levezesse a feszültséget.

Speed

Könnyű kiszúrni egy speedest a tömegben. Emelkedett pulzusszám és vérnyomás, kitágult pupillák, kiszáradás, verejtékezés. Emellett feldobottság, izgatottság, gyors beszéd, hiperaktivitás. Egy az egyben, mint Antonio Conte.

???
Arra viszont nem sikerült még rájönnünk, mit tolhat a listavezető Manchester City trénere. Valószínűleg egy eddig ismeretlen cucc lehet, amit a barcelonai csodadoki fejleszthetett ki, hogy ne csak a játékosokat, hanem a szakmai stábot is doppingolják. Ha tippelnünk kéne, valamiféle agyi kapacitást növelő anyagról lehet szó, hiszen Guardiola eddigi munkáit sikerek és elsőre meglepőnek tűnő zseniális húzások jellemzik. Nem tudjuk, mi lehet ez (NZT?), az egyetlen látható mellékhatása a kopaszodás, mi is kérnénk belőle. Persze csak azért, hogy elpostázzuk Zsozénak.

 • fella

  Zlatan, gec, azért rendesen megmozdul majd a pecer, mikor 10-es mezben beslattyog a boxba!

  • Roleee_#JoseOut

   a saját boxunkba kifejelni a szögleteket?

  • RedMark

   Jo lenne ma latni 😀 kivancsian varom mit tud hozni

 • Fish08

  Jó lenne látni egy-két visszatérőt a pályán. Unalmas meccsre számítok, ahol a végén remélhetőleg sírni fog a pincér és nem örömében.

  (A peace love&unity lehet opció a kezdőcsapatokig?)

 • RedMark

  Ddg – vale, bailly, smalling, young – matic, pogba – rashford, miki, mata – ibra 😀
  Meglassuk

 • Csinibob

  Nincs új poszt

  • Ezra

   nem bazmeg, tényleg nincs. és délutánig nem is lesz. és azért nem, mert a szerzők is csak kibaszott emberek, és ha péntekről szombatra történik vmi gáz az ember életében, akkor nem az lesz az első gondolata, hogy posztoljon reggel. de keep bitchin minden kurva meccsnapon, hogy a reggeli merevedésed mellé nincs mit szétoffolni. lesz majd poszt, ne fossál be, addig meg kezdj valamit magaddal! faszomatmár…

   • Csinibob

    Ún. poén volt arra, amikor valaki beírja ilyenkor, hogy van új poszt.

    De, ha meg komolyan is írtam volna, akkor is érthetetlen lenne a dühkitörésed.

    • MrFer

     ezen az Ezra rant-en most rendesen ledöbbentem, ezidáig nem ez volt a jellemző erre felé, pláne egy poénra… calm down everybody.

     • Fish08

      Mindenkinek lehet szar napja.

     • MrFer

      jaja, attól még nem küldök el a halál faszára mindenkit. de persze, legyünk megértők, nekem is a krva anyámat hogy egyáltalán írni mertem. na csá.

     • Fish08

      Egyáltalán nem támadólag írtam neked, bocs, ha úgy ment át.

     • Pite

      Seggfeeeeeej vaaaaagy

     • Fish08

      Nem mondtál újat.

     • Ezra

      kurvajó poén volt, én vagyok a fasz, bocs!

     • Csinibob

      Önmagát értelmesnek tartó embertől elég méltóságon aluli volt, de, hát ez a stílus.

   • MrFer

    :O

 • ketomika22

  Kivancsi vagyok a visszaterokre. Pogba nagyon kell, ez egyertelmu!
  Rojot nem igazan kedvelem, de nagy baj nem lesz vele.
  Zlatannak viszont kevesbe orulok, bar ha Lukakunak igy jut piheno akkor mar megerte. Nem varok sokat tole, es remelem Mou hajlando lesz lecserelni/padoztatni

  • filozofi

   Én sem kedvelem a te fajtádat errefelé 😀

  • Ressan

   Rojot nem kedveled, de nagy baj nem lesz vele, Zlatannak viszon kevesbe orulsz?? 😀

   Amugy vicc, h barki is nem varja vissza Rojot, world class volt mielott leserult. Elmeny volt nezni.

   Mou, nem lesz hajlando padoztatni, Lukakut megnyugtatlak! Sztem meg Zlatan is kerdeses. Tudod, h ez egy fasz?! A szar jatekert mindent! :))

   • ketomika22

    Igen, nem kedvelem a stilusat (eletveszely konkretan), de tavaly jo volt.
    Zlatan meg sztem oriasi fek.

    • Pite

     Inkabb Rojo stilusat kedvelem mint Mourinhoet, de hat kinek mi

     • ketomika22

      Egyertelmu.

 • mddnszksz

  amikor másnapos vagy, de meghallod hogy kezdődik a PL és az utolsó erőddel még odakúszol a tv-hez
  https://twitter.com/barstoolsports/status/931597727397548037

  • ketomika22

   Neeeeee

 • Gyere_haza_Laja

  Nem leszek holnap gép előtt, de a kezdő tippem: DDG-Valencia,Baily,Smalling,Darmian-Matic-Herrera,Pogba-Lingard,Martial-Lukaku

 • Fructie

  Több mint 150 season meccs után, azt kell mondjam, h ez a legjobb kezdő : https://uploads.disquscdn.com/images/b6ed96432585ba3ae0fa11742c540a7ee25aee738d3ee38e0c2fa72e4cdd4bf1.jpg

 • Csinibob

  Oké, hogy visszajöttek a srácok, nagyon boldog is vagyok, de hármuknak együtt van 30 játékperce az utóbbi 2 hónapban, meglepne, ha bármelyikük játszana 30 percnél többet. (Pogba)

  • Schweinsteigerlin

   Max 20 Pogba szerinrem, Ibra talan 10, de inkabb 0

  • HarciasToni

   En 45 percet tippelek harmojuknak osszesen

 • reelbeba

  Hihetetlen hogy zlatan visszatért. Én örülök neki, remélem formába is tud jönni és basz pár gólt

 • filozofi

  hát ha a holnapi kezdőt eltalálja valaki az tudhat valamit..

  • Csinibob

   DDG – Valencia, Smalling, Bailly, Young – Herrera, Matic – Rashford, Micky, Mata – Lukaku

   A mogyorós milkát kedvelem

 • bearking

  Aztapicsa. Ezt egészen kellemetlen megtekinteni. Nem semmi marketing szörnyeteget hoz itt létre magából drága Memphis.

  https://twitter.com/Memphis/status/930787930930667520

  • box-to-box defender

   Ez már tényleg ultragáz… Már senki nem kíváncsi rá, így magát kérdezi 😀

  • Angus

   idióta fasz

 • MrFer

  “[With] Paul, now I can speak because he’s back,” said Mourinho. “I didn’t like to speak while he was injured, but you can clearly see Manchester United this season before Paul’s injury and after Paul’s injury. There are qualities in our football, there are qualities that influence our approach in matches with Pogba and without Pogba – it’s as simple as that.

  “Zlatan, last season, we played with him for almost every minute until he was injured. This season, we learn how to play without him. We played in a different way but he’s a very important player for us and, of course, welcome back.

  “Of course, he’s an incredible personality to fight such an important injury. We were all saying in 2017 he will be back but one thing is 31 December 2017 and another thing is mid-November. He was, as an injured player, the same super professional he is when he’s fit, so fantastic work.

  “The same as Marcos [Rojo]. He was a very important injury too, a big surgery; he played already with the young boys last Wednesday and he’s fine. He’s confident, he’s also ready. And Paul is obviously not the same dimension; it was not surgical situation, but was also a good, when I say good, it was not a bad injury and all three are back.”

 • The Shawsegg Redemption
 • Roland
 • mddnszksz
 • Pepoka

  legyen már vmi vita, 9-18ig bent vagyok irodán, másnaposan, tök egyedül és unatkozok 🙁

  • Pásztor László

   Dolgozz??

   • MuriÁgnes

    Vegulis, ha egyedul van az irodaban, akkor par pohar bor, sor es egy kis muffin meg egy kis poresz, azt el is ment a munkaido.

    • MrFer

     eddig azt hittem tudom mit jelent nálad a muffin, de most elbizonytalanítottál

     • MuriÁgnes

      Miert, mit hittel?

     • Giggser

      A muffin az nálad is csokidarabokkal az igazi, ugye? Csak így illik a felsorolásba.

     • MuriÁgnes

      Csoki az nem a legfontosabb hozzavalo.:P

     • Freeezer89

      netán csoki ice?

     • MrFer

      A fenti gondolatodra rákötve eddig úgy gondoltam, hogy ha van muffin, nem kell a poresz, azaz ha kell a poresz nem jutott muffin. Most hogy VAGY helyet ÉS relációban állítottad fel (höhö) őket, tanácstalan lettem.

     • filozofi

      Te még sosem néztél poreszt muffinozás közben?

     • MrFer

      még mindig nem tisztáztuk, mi az a muffin, addig nem tudok válaszolni 🙂

   • Pepoka

    Nem kötelező 😀 és mivel szét megy a fejem nem is fogok 😀

    • Giggser

     Beleírták a szerződésbe, hogy nem muszáj dolgoznod? Király 😀

  • MrFer

   fella nem lesz két napig, azt mondta tegnap… edit: írta

  • Roleee_#JoseOut

   ne rontsd el a peace, love & unity időszakot.

  • Angus

   Hass, alkoss, gyarapíts!

  • ketomika22

   Verd ki

  • Freeezer89

   tűzriadó volt az irodában szoval bevertem egy sört, remelem kibirom delutan 4ig

 • Rio

  Rajottem h azt utalom a legjobban a valogatott szunetekben h annyi ido telik el ket fordulo kozt h ujra be kell logolnom tipperre meg fantasybe.

 • MrFer

  Guardiola lett a Manager of the Month – October

  • MrFer

   Sané meg a Player of the Month

 • Angus
 • GENERATI

  jöhetne már a ‘castle “whoareya” 😀 el tudnék képzelni egy manchesteri étteremben felvázolt skiccet, ahol Benitez szolgál ki pincérként, és kikérdezzük a formáról 😀

 • Gyere_haza_Laja

  Napi színes: Jose Mourinho is plotting an escape route for David Luiz and will target the Chelsea defender, possibly even in January. [Daily Express]

  • Beyonder

   Inkább a halál.

  • na ne már…nee…..neeeee……neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

   ha az a paraszt idejön, személyesen vágom haza mou-t a francba

  • RedMark

   Akkor nyomok egy moyesstoryt 😀

   • Roland

    west ham szurkolónak lenni se lesz jobb 😀

  • United82

   Nem José adta el anno a Psgnek? És mindenki röhögött Contén h visszahozta? Szerintem ez nagyon sántít így ebben a formában 😀

  • Pite

   De remelem Herrera helyere a kozeppalyara. Az legitimizalja majd a kivonulasomat a Dortmund-blogra. 😀

   • szerintem sokan elhúznak, ha a speciális hasonló faszságokkal fog tovább működni…

  • MuriÁgnes

   Jozsi ezekkel zsarolja a vezetoseget, hogy jobb szerzodest kapjon?

 • Freeezer89

  kicsit off: annyira imádom, ahogy só egy kibaszott istencsászár a fifaban :DD

  • RedMark

   Nalam is mindig kezd a jo oreg 424ben

  • Pite

   Meg tegnap csajjal ment a galara, szoval akkor nem is o a buzi az angol keretbol. Akkor tuti h Stevie G volt

   • ketomika22

    válaszolj már facebookon 🙁

    • Pite

     Nem vagy az anyam ne mondd meg mit csinaljak!

     • EZS

      ezt Kate Ü-nek nem mered 😀

     • Pite

      Anyamon kivul mindenkinek merem.

      Neki azt szoktam, hogy mar felnott ferfi vagyok, ne mondd meg mit csinaljak.

      Improvise. Adapt. Overcome.

     • igazi lázadó vagy:))

    • filozofi

     megírom helyette: nem megy ma veled focizni, dortmund meccs van 😀

   • Beyonder

    Az semmit nem jelent. Te is mindig csajjal vagy, pedig tudjuk, hogy valójában a baszk férfiakra izgulsz…:/

    • Pite

     Hat legalabb nem lolipornora mint Angus. Az is fejlodes. Nem nagy, de fejlodes.

    • filozofi

     ez nem teljesen igaz, mert néha velem jelenik meg

  • Csinibob

   FM-ben akkora király, hogy csalásnak érzem kezdőbe tenni

 • reelbeba

  szokásos hozé szopkodás volt vmi általa kibaszott játékos gyalázásával egybekötve, vagy vmi új?

 • a mai nap tanulsága, hogy a de előtti rész a mondatban tényleg mindig hazugság

 • Ressan

  A Newcastle 13 meccsen 10 lott, 10 kapott gollal all! Azigen! Jo nagy szenvedes varhato szombaton. Szerencse, h otthon jatszunk.

 • wolandrule

  Fella olyan, mint a kisfiam. Leszidom valamiért, elbeszélgetek vele, pár hétig minden rendben, aztán megcsinálja ugyanazt a hülyeséget. Mondjuk ő 5 éves, jó eséllyel kinövi. 🙂

  • The Shawsegg Redemption

   szerintem fella még annyi sincs…tölgyfák 5 évesen már magasabbak, mint ő most

 • fella

  Provokálok:

  Sosem fogom megérteni azt az álláspontot, ami alapján Shaw (Schweinsteiger/Schneiderlin) > Fellaini. Soha.

  • Nem kell provokálni.

   • fella

    Tulajdonkeppen nem annak szántam, csak elébe mentem annak, hogy valaki beírja, hogy provokálok.

  • MrFer

   ha nem érted a Schweinsteiger > Fellaini relációt az elég nagy baj 😀

   • filozofi

    én is alig értem a különbséget egy VB döntő MOTM és egy átlag alatti focista között

  • Angus

   mert hülye vagy

  • mrmojo

   mondjuk schweinsteiger a generációjának legjobbjai között volt a posztján, legalább hozzátehetted volna hogy a nálunk mutatott alapján, bár fella akkor sem focista

   • fella

    aszittem egyértemű, hogy united-mércével

    • mrmojo

     másnál egyértelműnek vettem volna, bocs

     • fella

      semmi baj

  • Csinibob

   Ma sok faszagot hordasz ossze

   • Freeezer89

    ma különösen irritál engem is, de en kivonom magam ebből az egyenletből 😀

    • fella

     engem meg az irritál, hogy csóró fellaini bashingjában éli ki magát a közösség :))))

     • Freeezer89

      nézd kellesz te ide, hogy meg legyen az erőben az egyensúly, ezt vágom 🙂
      általában nem vagyok itt, mikor megy a cicaharc, de talán jobb is mindenkinek. most rettentően szúrja a szemem, ugy h becsukom
      drukkolok neked!

     • fella

      nekem sem nagyon lesz idom a következő 48 órában a blogra, de muszáj volt cselekednem

     • Freeezer89

      mindent megmagyaráz

     • MrFer

      erre törlöd az eredeti thread-et…

     • fella

      Nem en voltam

     • MrFer

      akkor sorry

     • Freeezer89

      ez is megér egy misét, h miert lett törölve…

     • MrFer

      Tudom mit irt (lementettem 🙂 ) de tőle sztem ez teljesen hétköznapi volt.

     • filozofi

      Ő a kiválasztott, hogy egyensúlyt teremtsen az SEn

     • RedMark

      Nem tudom lehet engem felreertettel. Az enyem nem fellaini ellen ment, barkit lebasznek hasonlo szituban.

      Csak hat fellaini nem szent tehen, es tul sok hibaja van ahhoz, hogy ne kezdje ki senki.

     • MrFer

      come, join us! 😀 edit: ha Fellaini fizetett ügyvédje vagy, akkor don’t join us.

     • Schweinsteigerlin

      Mit irtal papi

    • Csinibob

     Ma hangulatban talál, hogy meg itt is a retardaltkodast kelljen olvasni

     • MrFer

      amúgy sem vagy az a heherészős típus, ahogy olvaslak 🙂

     • Csinibob

      Mondjuk ez is igaz 😀

    • Pite

     ki volt aaaz és milyen ostobságot írt beee? :'(

     • Freeezer89

      fella gondolt egyet, és picit megborzolta a kedélyeket 😀

     • Pite

      meh azt hittem legalább valami különleges történt

     • Freeezer89

      különleges volt az en szemszegembol, en eddig fella-szűz voltam 😀

 • GENERATI

  http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-irdatlan-osszeget-fizetett-az-mu-a-serult-jatekosainak-2603285
  kis színes… magasak a béreink, és sok is folyik ki a sérülések miatt… nincs ilyenkor olyan, hogy csak 50%-ot kapnak meg?

 • fella

  Ibra utalt rá, hogy szivesen játszana Lukaku mögött. Tekintve, hogy tavaly centerkent volt a mániája, hogy mindenhol van, csak elol nem, akar meg működhet is

  • Pite

   Azt hittem annal nem sullyedunk melyebbre mint amikor fellaval schweinivel es rooneyval akartunk kontrafocit jatszani 2015-ben.

   Erre ibraval akarjuk ugyanezt csinalni 2018-ban. GGWP

   • fella

    Nézd, Miki free rolejában férne el meg mindig a leginkább. Plusz esélyes, hogy Pogbaval meg Ibraval kevésbé fog odzkodni a mester a possessiontől.

    • úgy érted a felbaszkodott labdáktól. mer arra sokkal alkalmasabb ám ibra, mint miki

     • fella

      nekem az is elég lenne, ha meccsenként adna egy rendes labdát, aki ott játszik

     • reelbeba

      Jó, de ahhoz meg kéne egy center aki érti a játékot

    • MrFer

     Miki gyors. Zlatan lassú. WTF?

     • fella

      Miki gyorsaságával az elmúlt másfél hónapban mire mentunk? ha ez dont, akkor játsszon ott Usain Bolt.

     • MrFer

      szerinted ha Zlatan lett volna a helyén többre mentünk volna? És akkor legalább ketten állnának elől széttárt karokkal, nem csak Lukaku.

     • fella

      nemtom, de amit Miki csinál, azt bárki hozná, de tenyleg bárki

  • Ressan

   Mar irtam en is korabban, h sztem lesz olyan. Lukaku kirpbbanthatatlan, felek, h Ibra is az lesz megint.
   Ibranak amugy megvan az esze a poszthoz, tud ő osztogatni is, de hogy gyorsabbak, ergo latvanyosabbak, ezek miatt pedig sztem sikeresebbek nem leszunk, az tuti. Kenyszermegoldasnak, vagy neha a kicsik ellen mehetne maximum.

  • infinite_red

   Ők ketten együtt ne kezdjenek pls

 • RedMark

  Tudom, hogy votma a boldog szulinap de eszembe jutott es boldog szulit Scholesy https://uploads.disquscdn.com/images/f1ee11c930c4d43dd63e6210e3e198b86b14e43211edb2bf4208365c382d63db.png

 • Freeezer89
  • filozofi

   A little bit of you makes me your man

  • ketomika22

   sort of XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

 • United82

  Kijöttek a legfontosabb statisztikai adatok:
  Manchester United see revenue rise to £141million between July and September as Jose Mourinho’s men return to European football’s top table
  Manchester United revenue for first quarter of financial year rises by 17 per cent
  Between July and September 2017 they made an extra £15.2m of profit

  Ed továbbra is a legjobb, mi vagyunk a királyak, nincs itt semmi látnivaló.

  • United82

   + fontos stat infok:
   Woodward says Adidas black away kit is the ‘fastest-selling away kit United have ever released’.

   300m interactions for #mufc across Facebook, Insta and Twitter. Up 11% year on year.

   • United82

    És még egy:
    Manchester United’s net debt is £268.1m, down from £337.7m a year ago.

    • Freeezer89

     engem ez viszont őszintén boldogít!

    • reelbeba

     mmint glázserék adóssága. hurá

     • United82

      Hát lehet csűrni csavarni h csúnya Glazerék de jogilag a csapat adóssága 😀
      De amúgy mindent összevetve qva jól csinálják Glazerék a pénzügyi részét , a marketinget stb stb. Azért ami 10 éve vagy 15 volt nagy balhé és tiltakozás a hatalomátvételük miatt ,ahhoz képest szerintem mindenki pozitívan csalódott , mert üzletileg a maximumot hozzák ki a csapatból. Kár h csak üzletileg de hát ez van 😀

  • fella

   Ed tenyleg szepen beletanult

   • ehhez eddig is értett. vagyis hát csak ehhez értett eddig is

  • The Shawsegg Redemption

   a 7 éves elemér is biztos a negyedéves mutatók miatt lesz örökre a manchester united szerelmese

   • United82

    Ez most még nem probléma, az elmúlt 20-25 év miatt olyan szurkolói bázisunk van ami miatt ez a marketing gépezet és üzleti modell simán elevickél akár még 10-15 évig akkor is ha nem nyerünk semmit. Utána már bajban lehetünk, de kötve hiszem hogy a következő 10-15 évben ne nyernénk semmit 😀

 • Angus
 • RedMark
 • Csinibob

  Amikor Fella nem írja alá az évi 6,5 mio eurós szerződést 😀 😀 na, lehet koccolni, aztán szepen nézzünk körbe Goretzka ügyben, hatha jó lesz majd a srac az uj edzőnek.

  • Pite

   Pogba, AutoMatic, Herrera, Dendoncker, Goretzka.

  • Achi

   Én azt hittem, hogy ha valaki, akkor ő megbecsüli az MU padját is. Csalódtam benne. Jó, persze rongyos 6.5 millióért… ki tudna abból megélni.

   • wolandrule

    Na jó, de egy ekkora ember mennyit eszik. Plusz az egyéb kiadások, permetszer, új könyökvédő, stb.

    • RedMark

     Permetszer :DDDDD

   • Csordás Adrián

    Ha eligazol egyáltalán nem elképzelhetetlen hogy valamelyik neves Serie A klub alkalmazottja legyen. Ha többet játszik már megérte neki, kérdés csak hogy mennyit vághat zsebre hetente.

   • United82

    4 éve itt van. (te jó ég…4 éve…te jó éééég)
    Gondolom nem süket és vak pontosan tudja mennyire “szeretik” őt, nyilván van az a pénz amiért ezt tovább ra is elviseli(mégiscsak profi vagy mi akire nem hat a környezete…na ja…), de mindenki jobban jár ,szerintem Ő is ha év végén távozni fog.

    • nem lesz nekünk akkora mákunk

     • Roleee_#JoseOut

      ettől én is nagyon félek

     • filozofi

      azok után hogy belengették a távozását majd mégis itt maradna, olyan lenne mint a második eljövetele

    • Achi

     A menedzserek szeretik.

  • Limb for a Limb

   Elhitte magát ez a bohóc

  • fella

   De miert írna alá egy olyan szerződést, ami a csapaton belül lofasz fizut jelent, amikor az edző hetente elmondja, hogy a legfontosabb játékosainak az egyike? Teljesen igaza van

   • Csinibob

    Ertem, hogy rajongója vagy, de ez orbitális nagy csúsztatás reszedrol, hiszen ez a csapaton belul sem számít ez lofasz fizunak.

    • fella

     mar hogy ne számítana? ashley young meg az ifik keresnek ennyit, nem a kulcsemberek

     amugy nem vagyok a rajongója, csak racionálisan próbálok gondolkodni

     • RedMark

      A bterv nem kulcsember azé

     • fella

      Mourinho hetente vall neki szerelmet, nyugodtan kulcsembernek érezheti magát

     • RedMark

      Attol nem lesz kulcsember

     • fella

      Akkor megis mitől lesz kulcsember?

     • RedMark

      Nalam a kulcsember olyanokat jelent mint egy golfoso tamado, pogba, egy golpassz foso 10es, a vedelem vezere, klasszis kapus. De a bterv nem az.

     • fella

      Mourinhonal láthatóan mást jelent, es ebben a kérdésben az o értékelése kicsit nagyobb jelentőséggel bír. Félre ne érts, nyilvan en sem tudom, hogy mit gondol a menedzser, de a nyilatkozatai alapjan Fellaini az egyik legfontosabb játékosa.

     • RedMark

      Akkor atfogalmazom: kurva szomoru, hogy fellaini olyan helyzetben van, hogy nagyobb fizut kovetelhet a klubtol.

     • fella

      Ez egy vélemény, oke, de ez meg legkevésbé az ő sara.

     • RedMark

      Az viszont igen, hogy bar most egesz jol teljesitett ket honapig, aztan egybol fizuemelesert veri az asztalt. Korai ez nekem kicsit. Tessek szepen hozni a jo teljesitmenyt egy evig minimum aztan lehet mirol beszelni. Ha lejar a szerzodese nyaron ha nem

     • fella

      Évek ota az egyik legelkötelezettebb játékosa a klubnak, annak ellenére, hogy a szurkolok nagyresze utalja.

      Nem ver ő semmilyen asztalt amugy, epp ez a lényeg.

     • Freeezer89

      murinnyo akkor faszsagokat hord össze heten, hogy kinomban nevetek

     • Benő

      a 75% 80-120k fontot keres hetente, úgy hogy szerintem nem mondható el, hogy kevés lenne az összeg

     • Csinibob

      Hogy a faszba keresnek egy ifi ennyit?! Ne bohóckodj mar.

     • MuriÁgnes

      Egy nullaval elszamolta biztos.

     • fella

      ifi ebben a kontextusban: fiatal first-teamer. szerintem siman tarthat többre igényt pofátlanság nelkul, mint a 120k/w

     • Csinibob

      Bőven Martial es Rashford felett keres, McTominay es FoMe ezeknek az összegeknek a közelében sincs, hülyeséget beszélsz.

     • fella

      csekkoltam, trú, ettől még Fellaini a csapaton belüli státusza alapján nyugodtan igényt tarthat olyan fizura, amivel a legjobban keresők közé kerül

     • MrFer

      miért, mi a státusza? Ő a szent fa aki előtt a többiek imátkoznak? Vagy a kabalazsiráf?

     • fella

      ezek egyike sem volt vicces 🙁

     • MrFer

      szerinted. tehát: mi a státusza? Ryan Giggsnek, Scholesnak stb volt státusza, mi az általad oly’ nagyrabecsült Fellaini státusza?

     • fella

      ezt nem fogom tudni neked elmagyarázni, ha nem látod magadtól

     • MrFer

      tudom hogy mit gondolsz, szerettem volna ha leírod. kár érte…

     • fella

      szerintem Fellaini a hozzáállása, kitartása, munkamoralja, elkotelezettsege miatt sokkal-sokkal tobb megbecsülést érdemel, mint amit kap.

      nem lesz ettől jobb focista, persze, de a megítélése egészen nonszensz.

     • MrFer

      Na igen. Az a helyzet, hogy szép dolgokat írtál, pont itt a probléma, hogy pusztán hozáállással meg elkötelezettséggel MU First team player lehetsz. Az itt kommentelők mindegyikében meglenne ugyanez ha játszhatna a csapatért, de hiányzik belőlünk az a QUALITY ami hiányzik Fellából is, és ami miatt mi sosem leszünk a MU focistái, és neki sem kéne annak lennie.

      És én nem eszem meg most ezt a ‘de milyen jó teamplayer’ szöveget, ne is kezdd el, ez a Manchester United és nem az Arsenal.

     • fella

      A masodik bekezdéssel agyoncsaptad azt a minimális hozzáadott értéket is, amit az elsőből – a borzasztó sznobsága ellenére – kiolvastam.

      Ha van játékos a klubnál, akitől nem sajnálom, hogy ma a keret tagja, az Fellaini – ugyanis nehány játékossal ellentétben ő maradéktalanul rászolgált erre, kvaliti ide vagy oda.

     • MrFer

      Elég sokáig fogalmaztad ezt a választ, ütősebbre számítottam. Kiemeltél 4 dolgot ami miatt szerinted Fellaini (de utálom ennyiszer leírni a nevét) megérdemelten birtokol valamilyen státuszt a csapatnál, én pedig leírtam, hogy pont a – szerintem – legfontosabb ötödiket, a quality-t hagytad ki, és az nincs neki, ergo semmilyen státusza nem kéne, hogy legyen nálunk.

      A személyeskedést meg a minősítgetést nyugodtan toljad, megmosolyogtató, hogy így érvelsz 🙂

     • fella

      Mi volt ebben személyeskedő?

     • Salvatore

      Én egy kicsit azt érzem, hogy ha mindenki imádná Fellát, akkor te utálnád. 🙂 Szereted a kisebbséget képviselni.

     • fella

      Valóban szeretem, de az esetek többségében tenyleg ez a velemenyem. Most is meggyőződésből helyezkedtem szembe a többséggel, nem unalmamban.

     • filozofi

      én egyedül azt szeretem Fellainiben amikor a pool blogon azon sírnak, hogy még Fella is jobban játszik mostanában mint Can.
      Ezen felül tisztelem, hogy küzd de a legkevésbé sem tudom szeretni

     • Freeezer89

      könyökével küzd

     • filozofi

      ja hát küzd csóri mint ló a hátúszással de nem nagyon megy neki semmi

     • Freeezer89

      bazzeg azzal küzd h 3 méterre pontosan passzoljon, es ne is kezdjünk bele, h taktikai fegyver, mert fella semmilyen körülmények közt nem lehet taktikai fegyver 😀 az nem taktika, amit csozé művel az elmúlt időben

     • Csinibob

      Neki itt nincs státusza, különösen nem Pogba, Zlatan es Lukaku szintjén

     • fella

      Ebben szerintem Mourinho nem értene veled egyet

     • Csinibob

      Mázli, hogy pénzben Woody pont leszarja

     • 😀

      jelezném, hogy érdemi futballbajnokságban ennél többet ő soha nem fog keresni. ha neki elég volt ez a karrier, lehet menni kínába

     • fella

      lehet, hogy éppen igy gondolja, tok megertenem

     • én is 😀

   • RedMark

    Nekem a sztoriban az faj, hogy egy fellaini kovetelozik a klubtol, holott orulnie kene, hogy itt van egyaltalan. De szerintem legtobbunknek ez boki a csoret. Es nekunk is igazunk van.

    • fella

     Picit próbálj mar belehelyezkedni az o nézőpontjaba, mielőtt ilyet irsz, hogy “örülnie kene, hogy egyaltalan itt van”.

     • RedMark

      Az o kepessegeivel, ha nagyon belekepzelem magam, akkor borzaszto boldog lennek, hogy itt lehetek

     • fella

      ha o igy tekintene magara, akkor nem tartana ott “az o képességeivel”, ahol

     • RedMark

      Es engem ez nem zavarhat? Ertem en, amit mondasz, de had zavarjon mar, hogy fellaininek all feljebb, ha belekepzelem magam a helyebe, ha nem.

     • fella

      De nem “all feljebb”.

      A klub ajánlatot tett neki a hosszabbításra, amit o nem fogadott el. Az is lehet, hogy semmi köze a fizunak ahhoz, hogy nemet mondott, ezer es egy oka lehet.

      Azt csinálja, amit bármelyik munkavállaló csinálna hasonló helyzetben.

     • Freeezer89

      :DDD rofl

 • MuriÁgnes

  Nem lehet Anglia-Costa Rica-Izland-tokmindegykianegyedik csoport.:(

 • Pite

  Off: Mint tudjatok a Hamilton-Neymar DP utan vegeztem Barbival. Freeezer meg nem, ezert rettento gyorsan lecsapott ra… vegre valahara ma delelott hivatalosan is bejelentettek a kapcsolatukat instagramon ezzel a keppel! Gratulalok pajti, igazan jol all a a fekete! 😀 https://uploads.disquscdn.com/images/fdff9d437a006b572d52876ab5b9dc4200ecef0943aeb60fcb0aefca3d5433b1.jpg

  • MuriÁgnes

   Olyan jo volt neked a Hami-Neymi DP, hogy dobtad Barbit?

   • Pite

    Egyszerre meg DAPoltam
    Mindkettot

    • MuriÁgnes

     Day of the Tentacle

  • Freeezer89

   nézd, jön még kutyára kamion, barbi is fog még térden csúszva könyörögni egy jó kis análért 😀

   • RedMark

    Ezen most akkorat rohogtem hogy nem volt eleg egy apvot, muszaj leirnom kommentben is 😀

 • Pite

  Gyerekek ez alatt a par oras leallas alatt szarrabombaztam a fb oldalukat meg a panaszkonyvet is kikertem, de sehol semmi bunyo 🙁

  Amugy eletem legszebb nyara lenne, ha egyszerre lepne le Carrick, Herrera, Mata (es Fallosz is) 😀

  Hugyosjozsi igy is egy nagyon picire van csak a mental breakdowntol, akkor tuti meghulyulne. 😀

  • Freeezer89

   😀 istenem, de kurva jól szorakoznek

 • mddnszksz
  • MuriÁgnes

   Nem tud cselezni.

   • Limb for a Limb

    szar brazil védők ellen más, mint a kemény besztlíg védők ellen 😀

   • Freeezer89

    es a focit se ésszel jacca, mikó adjuk mar el?

 • United82

  Azt hazudja a mai újság h Pogba és Zlatan már minimum padon lesznek a Castle ellen 🙂

 • RedMark

  Ha mar ilyen jol elbeszelgetek magamban, itt egy kepi bizonyitek, hogy #rojoback https://uploads.disquscdn.com/images/16883d184a9315d5fcb4c06e220ad1a60b9785ec057bf475653ef63e5a61794a.jpg

  • filozofi

   my maaan <3

  • Achi

   Ha úgy nyomja, mint mikor jól nyomta,akkor jöhet is 😀

  • crpa7

   honesz hiányában szükség is lesz rá

  • Schweinsteigerlin

   Mit nyom a háttérben Di Maria?

  • Captain Mike

   Wilson pedig gólt lőtt

  • Gyere_haza_Laja

   le van fogyva

 • Achi

  Biztos volt már, de én most olvasom, hogy allítólag a barca megegyezett Griezmannal, hogy a nyáron megy hozzájuk. Ez most komoly? Én bíztam benne, hogy ezért vele még erősítünk jövőre.

  • filozofi

   Szerintem ezek a “szóban megegyezett” hírek óriási bullshitek

 • RedMark

  Jaj, ma unicefes vacsi van a sracoknak.
  Laja ezen baszott be anno?

 • fella

  https://twitter.com/yahoosportuk/status/930842858612912129

  pszicho ezt a múltkori “lehet-e edzőjelölt Allardyce az Evertonnál” thread margójára

 • filozofi

  Rojo ma visszatér!

  • ketomika22

   kezdődik a baywatch férfi verziója

   • filozofi

    gaywatch?

    • ketomika22

     sztárvendég Marcos Rojo aki páros lábbal ment életet

 • fella

  jelen állás szerint fellaini nem fog hosszabbítani (még szeptemberben kapott a klubtól egy ajánlatot, amit visszadobott), ugyanakkor mourinho ragaszkodik hozzá, szóval nem fogja a klub télen eladni. ettől még persze bármikor hosszabbíthat

  • fella

   most látom hogy ugyanezt 5 perce tőlem függetlenül kiírták a britannia fb-jára is, mielőtt még azt hinné bárki, hogy más tollával ékeskedem

   • Gyere_haza_Laja

    én is kiraktam csak linkkel együtt 2 vel lentebb

  • Csinibob

   Istenke, ez mennyire csodálatos lenne. Hozhatnank egy fasza kis btb-t, illetve egy fiatal dm-et Carrick helyére.

   • Csordás Adrián
    • Csinibob

     Kurvara kész kell lennem egy prezivel, de, ha egyszer hazaerek a bányából, olyan Müller kepet kapsz, hogy Muriági is felsikít!

     • Csordás Adrián

      Nekem Bjútimen kép jár ilyenkor.

     • MuriÁgnes

      Azt megnezem…

     • Csinibob

      Üzleti titoknak minősül, nem tekinthetsz bele :((

     • MuriÁgnes

      Nem a prezit neznem meg, te vicces fiu.

  • FabianCancellara

   Nem adjuk el–>akkor ingyen megy?

   • fella

    aha

  • MisterUnited7

   Nem mintha sajnálnám, de mégis miért nem akar hosszabbítani? Ennél feljebb már nincs.

  • mán látom magam előtt, ahogy a mester rá és perisicsre fogja, hogy szart se ért el 😀

   • fella

    most függetlenül attól, hogy ő perisic, szerinted egy direkt szélső nem hiányzik picit a kő egyszerű focinkhoz?

    • talán nem ezt a fost kéne játszani, de csak talán

     • fella

      az kizárt

     • hát akkor idén is kapunk egy huszast a bajnoktól, ezt is meg lehet valahogy magyarázni

     • fella

      már készítem a jegyzeteimet, ne aggódj

     • #szarakeret

     • fella

      #nobackingfromtheboard

  • MisterUnited7

   Jövőre akkor Mou Fellával karöltve Párizsba költözik? Szerintem a nyár átigazolása lenne.

   • és őt játszatná verratti helyett. milyen jókat lehetne ezen mulatni

    • ketomika22

     ráadásul kapna egy focizni tudó ikertesót is (Rabiot)

   • filozofi

    szerintem meg a nyár legszebb napja lenne

  • Freeezer89

   egy, csak egy okot mondj, h miért ne hosszabítana (szvsz ugy látom, már pedig az outcome az lesz, h hosszabít)

   • fella

    ez az utolso komoly szerződése, sokat akar keresni, 120k/week pedig united-szinten kb semmi. plusz talan elege van abbol, hogy olyan csapatnál jatszik, ahol máig nem fogadtak el a szurkolok

    • lasi

     ha sokat akar keresni, akkor menjen kínába

     • fella

      nyilatkozta, hogy nem zárja ki ezt az opciót

    • Freeezer89

     oh wooow

 • Roleee_#JoseOut

  https://www.instagram.com/p/BbhKp29nJXs/

  Mr. Agent dolgozik az ügyön, Grizi már nem is kell! 😀

  • HarciasToni

   jobban orulnek neki, mint grizinek

 • RedMark

  https://twitter.com/ManUtd/status/930726003957043200

  Jo latni azert, hogy sertodozes helyett igy fogja fel a dolgot, hogy a hasznara valik. Ugy tunik tenyleg egyre inkabb fejben is erosodik es megallithatatlan lesz.

  • Kuba

   Ha meg lenne sertodve akkor sem mondhatna mást.

   • RedMark

    Ha meg lenne sertodve akkor ennyire nem hangsulyozza ki a jot egy 21 eves ember

 • Gyere_haza_Laja
  • filozofi

   en amiatt parazok, hogy vegul megis marad

 • Schweinsteigerlin
  • Angus

   zseniális 😀

 • fella

  egyrészt márciusig (!) nincs most válogatott bohóckodás

  másrészt én lehet beraknám a kezdőbe a toon ellen lindelöföt smalling vagy bailly mellé, most valszleg sokat nőtt az önbizalma a kijutással.

  de gea – blind, smalling/bailly, lindelöf, valencia – matic, fellaini – martial, miki?, mata – leopárd

  • Angus

   toon? leopárd?

   • fella

    newcastle, lukaku

    • MrFer

     Melyik miért?

     • fella

      a newcastle ezer éve toon becenéven fut, lukaku meg azt nyilatkozta a héten, hogy ő “egy leopárd a 16-oson belül”

     • MrFer

      Koszi

 • Csinibob

  Nem tudom, hogy néztétek-e tegnap a német-franciát, de amikor Rashi bemozgásain fanyalgok, akkor ezt csak azért teszem, mert ebben a műfajban nagyon sokat fejlődhet még, pedig az adottágai tökéletesek ehhez. Ja, Wernerről jutott eszembe, aki ugyancsak sokat van lesen, de állandó veszélyt jelent a beindulásokkal, és sokszor tényleg csak a német középpályások lassú döntésein ment el a lehetőség.

  A franciák nagyon szépen felépítették, hogy Mbappe, Martial és Lacazette is elférjen a csapatban, jó volt nézni őket.

  • Egy Martial-Lacazette-Rashford triót én is szívesebben néznék mint ezt a mostanit.

 • fella

  heskey azért csak “rúgott” (szerzett) megint hármat a két meccsen

 • Csinibob

  Azért azt kurvagyorsan tisztázzuk, hogy Martial > bárki

 • fella

  amúgy szerintetek nem gyökér dolog, ahogy tegnap de rossi viselkedett?

  • reelbeba

   nem, és hát hindsight is a good thing, de igaza volt, nem? Más kérdés, hogy a klubcsapatuknál, ahonnan a fizut kapják nem merik megcsinálni ezt a plaják, pedig milyen szép lenne, ha lindelöf elküldené az anyjába hozét, amikor 0-0-nál be akarja cserélni a penfielden

  • Schweinsteigerlin

   Nem, szerintem nem az.

  • Csinibob

   Para, de ahogyan ott ült egész meccsen kb. látszott, hogy ő a főnök, amivel vissza is élt

 • mddnszksz
 • fella
  • mddnszksz

   kókler marci átt baszott a lövőcsellel

  • devil’s pray

   Hát igen, ügyes gyerek ő, csak buszsofőrnek nem elég jó. 😀

  • Pásztor-e

   …és ilyenkor eszembe jut, hogy miért is játszott nála többet 14 ember a bajnokságban, és csak Blind 30 perc, Lingard 60 perc, Darmian 110 perccel kevesebbet, szomorú dolgok ezek 🙂

   • fella

    jaja, szomorúak 🙂

  • Achi

   Le kell igazolni ezt a gyereket. Jó lesz a padra.

 • Beyonder

  Ír-dánra ace streamet tud valaki?

  • Angus

   1-0

  • b0fa121ac1ae2234b83f27fcbfab6c79c3f6c12b

   • Beyonder

    Kösz! Honnan szedted?

    • mddnszksz

     reddit(gondolom én)

     • Beyonder

      Ott néztem én is.

      Csóró írek 🙁

     • mddnszksz

      hogy sikerült 3 perc alatt 2 gólt kapniuk?

     • Beyonder

      Az első pech volt, gyakorlatilag öngól, a másodiknál labdát vesztett a védő, kontra, Erikson-bomba. Pedig előtte ők támadtak végig.

 • lasi

  niko odabasz!

 • Csinibob

  Draxler és Martial! Micsoda este!

  • Roleee_#JoseOut

   kíváncsi lennék mennyit kapott az interjúért 😀

 • fella

  https://twitter.com/onsoranje/status/930493407805497344

  csak eljutunk egyszer oda, hogy hozé észreveszi blindet

  • mddnszksz

   most nézem, az edzőjük Az ördög ügyvédje: D. Advocaat.
   bocsesz

 • valaki nézi a csodás fiaink meccsét?

  • mddnszksz

   egyértelmű

   • Beyonder

    És kinek szurkoltok? 😀

    • Csordás Adrián

     Forza Italia!
     Ja várj… 😀

   • eddig remek, nem?:)

    • mddnszksz

     még nem kaptunk gólt, szóval jobb, mint amire számítottam. viccet félre téve 0-0-ra tippeltem még múlt héten. kb ezt vártam

     • azért az, hogy Vargának sikerült lerúgnia Viniciust annyira, hogy cserélni kelljen, és mindezt a 3ik percben…nyilván nem szándékosan
      olvastam valahol egy hozzászólást, hogy a benny hill zenéjét kéne játszani…ide sajnos pont illett volna

     • mddnszksz

      tökéletesen tükrözte az idei évünket az a jelenet

   • Angus

    mint ahogy az is, hogy jobb csapat ellen jobbak vagyunk, meg hazai pálya, meg mondjuk annál rosszabbak nem lehetünk

  • HarciasToni

   en kint is voltam es nem bantam meg 😀 sokkal rosszabbra szamitottam

 • MuriÁgnes

  Buffon egy szexi manus amugy. Kar, hogy nem sokat fogjuk mar latni jatekoskent:(

 • Balázs Kozó

  Szerintem az első cikk, amit lájkolok :D.

  Pepp: Varázsgomba, de csak otthon.

  • MuriÁgnes

   Te barlangban elsz Szilveszterkor?

   • Balázs Kozó

    Hát, így lassan átesek a zeniten, s már nem mondhatom, hogy 30 múltam, hanem 40 leszek, inkább. De Ágyúsként azért..na. Nem szoktam lájkolgatni.

 • CaptainTonio
 • Beyonder
  • új szintje ez az újságírásnak

   • MrFer

    mindig van lejjebb

    • mrmojo

     ezzel a cikkel pont semmi gond nincs sztem

     • MrFer

      nem kedvelem a szerző stílusát, de hát ízlések és pofonok.

     • Beyonder

      Mitől visszás? Nem akkor lenne az, ha az absztinens életmód mellett érvelne halálkomolyan? 🙂

     • MrFer

      Persze, ebben tökigazad van, nem fogalmaztam jól… igazából arra gondoltam, hogy nem tartom szerencsésnek a mindenféle drogok “élménybeszámolóit” egy nagy, népszerű és sokak által látogatott portálon, egy cikk keretein belül, de persze belátom, hogy aki akar hozzáfér ezekhez az infókhoz maga is akárhol. Ha pl egy blogbejegyzés formájában került volna mindez publikálásra az egy kicsit más lenne a szememben, az ugyanis nem újságírás. Node mindegy is, kár erre a karakter.

     • Roleee_#JoseOut

      csak a komplett magyar sajtóval de ez már más téma… 🙁

  • godlikezaza

   megyünk a limitless felé, vagy majdnem. mondjuk miután megnéztem mondtam is na, olyan nekem is kéne. ez még tehát csak kávétabletta 🙂

   • godlikezaza

    ja h ez már majdnem kétéves cikk 🙂

 • Csinibob

  Pogba 2 hónapnál tart

  • Ezra

   ki az apa?

   • MuriÁgnes

    “Jose Mourinho was always like a father to me”

   • Csinibob

    Nem is lehet kérdés, a néger Heskey. Hamarosan érkezik a kis Griezmann

  • Freeezer89

   again: faszkivan

 • stanley

  “We are Zweden” Zlatyi vissza fog térni. 😀

 • Angus

  Bazmeg, én szeretem az olaszokat 🙁

  • Pite

   Hát legalább már nem a loli pornót szereted. Ez is valamilyen fejlődés. Nem nagy, de fejlődés. 😀

   • Roleee_#JoseOut

    Mi az a loli pornó? Te honnan tudod, hogy mi az? És honnan tudod, @AngusYou:disqus már nem szereti? (Mert ugye ez azt még nem zárja ki)

    • itt komoly barátságok szövődtek az évek során:))

     • Roleee_#JoseOut

      ja de szegény Barbi meg egyedül sír és vagdossa az ereit, hogy Pite nincs vele 😀

     • addig celebekkel vígasztalódik

     • kénytelen beérni holmi Hami-val meg Neymi-vel

     • Pite

      Amiota elhagytam pingpongozik ossze-vissza a pasik kozott. Tuti hianyzom neki 🙁

     • Pite

      Itt a tyuk volt elobb nem a tojas. Angust kis pisis korunk ota ismerem. Mondjuk o mar akkor is 2,5 meter magas lobaszo vadallat volt es azota sem ment ossze 😀

    • MuriÁgnes

     En se tom, mi az :((((

     • Angus

      Én se tudtam, csak Pájt random időpontokban tudja sokkolni az elméd.

    • wolandrule

     Wenger tudja.

    • Pite

     Onnan hogy Angus tegnap mondta el. 😀

   • Angus

    Az anyád se volt szerelmes. 😀

 • Roleee_#JoseOut

  Vigyék vissza Contét azonnal! 😀

  • devil’s pray

   Inkább a Kopaszt, azzal jobban járnánk. 😀

 • devil’s pray

  Mekkora trágya meccset toltak ezek a svédek. Az utolsó fél órát néztem meg, de hát ez rosszabb volt, mint a legszarabb Zsozé-féle busz.

  • Alberti Róbert

   Azt lehetetlen túlszárnyalni…

   • devil’s pray

    Hát ezeknek most sikerült. Ilyet utoljára a cselszki bl-győztes idényében láttam.

  • reelbeba

   pont ilyen csapatok kellenek a vébére. A portugálok se nyertek meccset rendes játékidöben, aszt európa bajnokok. Aki meg ezt szereti nézni, hát jó szórakozást

 • peety

  Mourinho orgazmus a San Siroban!

 • fella

  jó hát egy lindelöffel felálló védelemmel szemben nem ciki

 • Alberti Róbert

  Viszlát taljánok !

 • reelbeba

  egy tizit ilyenkor azér már be szoktak fújni a digóknak. mivan?

  • reelbeba

   tizenhatosig se jutnak el?

 • filozofi

  Valaki lindelöfözhetne egyet a svéd védelemből mert megnézném az olaszokat a VBn

  • Alberti Róbert

   Nem kellenek ők oda.

  • stanley

   Szerintem most nem hiányoznának az olaszok.

   • Aljas, hazug, manipulatív alak

    És ez a svéd csapat kit érdekel? Sótlan, szar, érdektelen…

    • Alberti Róbert

     Mivel jobb az olasz ?

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Mindenben? Azért szép a foci, mert nem mindig a jobbik csapat nyer.

     • reelbeba

      mindenben jobbak, csak zéró gólt löttek 180 perc alatt az állítólag hulladék svédeknek 😉

     • stanley

      Izrael, Macedónia meg Albánia ellen is szenvedtek a selejtezőben.

    • stanley

     Az olasz foci ezt a pofont követően felébredhet. Ideje lenne már.

     • filozofi

      de az olasz foci mindig a világeseményekre szedi össze magát, ráadásul most alapból sincs rossz állapotban

     • stanley

      Szerintem középszerűek a játékosok, sehol egy igazi karakter, az olasz klubfoci pedig lófasz szinten mozog. Az olaszok kerete pedig 95%-ban otthon játszó játékosokból áll. Elaltatták magukat, mint az angolok. Az eredményeik egyre szarabbak voltak már 2006 óta, 2012 egy kurvára kijött eredmény volt csupán, semmi több.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Emlékeim szerint az eb-n is jók voltak az olaszok, és a csak a balfasz 11-es rúgóik miatt estek ki a németekkel szemben…A klubfocit is kapufának érzem, van egy jó Juve-jük (BL döntőkkel), egy baromi látványos focit játszó Napoli, egy fejlődő Inter…
      Én sajnálom hogy ők nem lesznek ott, inkább őket nézem mint Svédországot vagy Izlandot….

     • stanley

      Conte jó edző, messze a legjobb Lippi óta, de egyértelműen ott is a taktika, nem a sztárok meg a csúcsfoci tették fel a térképre az olaszok.
      A látványos Napoli még a csoportjából sem fog továbbjutni a BL-ben és mindjárt jön a karácsony. Az Intert meg várjuk még meg, tolják szépen a lóvét Milánóba, aztán meglátjuk, hogy ebből mi lesz. Egyébként meg nem a jövőről beszélgetünk, hanem a múltról. Mennyi eredményt értek el az olasz klubok a Juvén kívül az elmúlt 5-6 évben? Egyébként meg a Juve is csak az elmúlt három évben kezdett el fentebb jönni, de ott sem feltétlen az olaszok voltak a sztárok.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      És angol csapat mikor játszott BL döntőt az elmúlt 5 évben? A United sokkal gyengébb BL csopotrból képes volt kiesni Lajossal mint a Napoli most…Sarri is baromi jó edző, az elmúlt 20 (de lehet hogy több) nem volt 2 olyan angol edző mint Conte meg Sarri…

     • stanley

      Az angolokkal ugyanez a helyzet. Csak ott legalább a hazai bajnokságban kemény a szitu és nem egy csapat van. De az angol bajnokságban mindenki tudja, hogy sokkal komolyabb a versengés, mint az olaszban, tehát nem is igazán értem a példát. Már csak azért sem, mert 70%-a külföldi játékosok aránya a PL-ben, ami éppen a válogatott kárára van, amiről most elvileg beszélgetünk. Szóval most magadat cáfoltad leginkább. A spanyol, német meg francia játékosoknak meg éppen ez tesz jót, hogy lelécelnek egyre többen külföldre. Az olaszok és angolok meg nem teszik.

     • stanley

      Ugyanakkor hozzátenném, hogy persze az olasz ligában is van bőven annyi külföldi játékos (nagyjából 55%), amely hasonlóan elnyomja a fiatal játékosok lehetőséghez való jutását. Akik egyébként valószínűleg mint az angolok, annyira nem akarnának külföldre menni, mert otthon kényelmesebb és persze a fizu se rossz.

     • Khal Drogo

      Idén eddig az olaszok több koef pontot szerzetek mint a legyőzhetetlen spanyolok. Konkrétan a második helyen állnak a koef pontok tekintetében.

     • stanley

      Idén… 😀 És az elmúlt X évben?

     • Khal Drogo

      Jönnek felfelé. A koef pontok 5 éves átlagában már megelőzték a németeket.

     • stanley

      Persze, mert hát basszus, a németeknél a Bayern meg a Dortmund van, akik olykor felmutatnak valamit. A Lipcse léphet fentebb, ami még bőven a jövő zenéje. De a koefficiens pontokat egyébként is hagyjuk már, amikor az EL győztes többet kaphat, mint egy BL győztes. Nem releváns mutató. Csak az elődöntős olasz EL-BL szereplők érdekelnének az elmúlt 5-6 évben, gyanítom sokat nem fogunk találni.

     • Khal Drogo

      A Juventus nem gondolom hogy gyengébb lenne a mai Bayernnél vagy a Napoli a mai Dortmundnál. A Roma se rosszabb mint a Lipcse. Te a múltról beszélsz,én a jelenlegi helyzetről. De ha majd összekerülnek az olaszok és a németek, kiderül a pályán.

     • stanley

      Én a múltról beszélek, mert az olasz focinak az elmúlt 5-6 évben nem lett Del Piero, Totti, Pirlo szintű játékosa. De Rossi is csak beleöregedett ebbe. Meg szegény Buffon is.

     • stanley

      Egyébként meg vicces, hogy azon vitázunk a kiemelkedő spanyolok mögött melyik balfasz nemzet a második az angol, német, olasz hármasból. 🙂

     • Pite

      De hát a Juve és Napoli legjobb játékosai sem olaszok

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      ÖÖöööö…Ha visszaolvasol, nem én kevertem ide az olasz klubfocit…Amúgy nincs kevesebb mint angol az angol élcsapatoknál

     • Alberti Róbert

      Fényévekre vannak a 2006-ban vb-t nyert csapattól…

     • RedMark

      Azt darmian mar smafu?

     • stanley

      Mindent elmond, amikor a négyszeres világbajnok olasz válogatottnak ő a legjobbja ezen a két mérkőzésen.

     • RedMark

      Ja, en csak vicceltem vele 😀

     • stanley

      Tudom, de tökéletesen szemlélteti mennyit is érnek az olaszok nagyjából.

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Az olasz foci mindig ugyanolyan….Mindig a minimumot próbálják adni ami még elég,..Most nem lett elég, az első meccs első félidejét nagyon ellazázták, de nálam mind a 2 meccsen jobbak voltak mint a svédek, ebből a svéd csapatból egy játékos sem férne be az olaszokhoz…A selejtezőben is pechük volt, a spanyolokkal…

    • Pite

     Ez az olasz csapat meg olyan szar, középszerű és unalmas, hogy inkább megnézem az andorra-magyart és a luxemburg-magyart még 5x, mint, hogy az ő meccseiket nézzem az EB-n.

     Hígfos az egész. Jó, hogy nem jutnak ki.

 • fella

  ha csinál a 11tegen11 erről a meccsről szokásos pozíciós rajzot, akkor darmiané lesz a legnagyobb pötty, elképesztő mennyit van játékban. félelmetes belegondolni, hogy egy blind-szerű irányítóval mit tudnának azon a poszton kezdeni

  mondjuk közben majdnem adott egy gólpasszt

  • reelbeba

   valszeg hagyják játszani a svédek, hisz amig nála van a labda nincs gond

 • mddnszksz
 • Dyer

  Mondjuk ez a bíró is elég sajátosan fúj… bár mindkét oldalra balfasz (ergo oldalfasz)

 • Beyonder

  Bekapcsolom a streamet, első dolog, amit látok: Darmian haldoklik. Lehet nem kéne néznem :/

 • fella

  darmian nálunk is mindig kézilabdázni akar, vagy ez csak a válogatottban akad be neki?

 • ha kijutnak a svédek, ibra tuti oda is tol egy comebacket

  • fella

   azzal rajta kívül mondjuk senki nem járna jól, már az eb-n is rettenetes volt

   • ha elfogadja a padot, talán még jó is lehetne

 • fella

  gondolkodtam várhidi péter hitelességén, de aztán eszembe jutott, hogy 3-1-re csicskította szövkapként a világbajnok olaszokat, szóval ha valaki, akkor ő birtokában van a receptúrának

  • stanley

   “magyar bajnok edző”. Az a meccs meg azóta is méltán szerepel a bundagyanús találkozók között a nemzetközi piacon. Forrás: Leshatár 1. szám. 😉

   • fella

    most hogy írod, gyanús, hogy 2006 körül volt a calciopoli is

  • fella

   “ilyen szinten be kell rúgni, gondolkodni kell”

   ilyenkor rájövök, hogy a félidei elemzés sosem halhat meg

 • stanley

  Lukaku azt mondja egy leopárd a boxon belül. Vótmá’?

 • fella

  Immobile??? Lukaku nem belga???

  • fella

   méltatlanul alulértékelt poén. lehet ibrával kellett volna

 • Angus

  nagyon jó ez az olasz-svéd, nem nagy a színvonal, cserébe mennek mint a távirat

  • filozofi

   lehet én vagyok a kőkorszaki de ezeket a meccseket élvezem a legjobban

  • reelbeba

   nem nézem, szal kábé mint egy united-veszbrom, csak tempósabb?

   • Angus

    nem, harapnak, ütvágcsettbumm, ötlet nulla olasz részről, egy-egy jó Bonucci felpassz, vagy egy beadás a szélről, de amúgy csak a tempó meg a vérszag miatt ilyen király

    • mddnszksz

     azért Jorginhonak vannak labdái, aminek szeme van

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Jorginho baromi jó kis játékos, de én nem is tudtam, hogy ő olasz válogatott…Hol volt ő eddig, az első meccse ami látok a válogatottban, Conte mér nem vitte az EB-re vajon…

     • mddnszksz

      asszem nemrég váltott nemzetiséget brazilról, de nem biztos

   • fella

    laccik hogy a legnagyobb svéd legenda pajtija a spöciálisunk, kb azt nyomják mint mi altalaban, mármint közepesen vedekeznek aztan csodával határos modon nem kapnak gólt

  • Aljas, hazug, manipulatív alak

   Hát, gyorsabban gurul a labda mint a mi meccseinken…

 • reelbeba

  háde ha durmi kezd, akkor max iksz, nem? venturának nem gyanús?

  • fella

   en is ezen gondolkodtam, de gondolom be van szarva, hogy kapnak egyet, aztan lefő, úgyhogy stabil vedekezesbol gyenge támadás lett a taktika

   • fella

    mindenesetre édes, hogy mindig megpróbálja megverni az emberét, pedig meg eletemben nem sikerült neki

 • fella

  mi történt szegény svéddel?

  • filozofi

   ha mázlija van megússza egy rándulással, ha nem akkor szakadás

 • filozofi

  Lahoznak nem volt töke befújni Darmian kezére a tizit

 • MuriÁgnes

  Mostmar csak az a kerdes, hogy a kedves olvasokozonseg mit nyom? 🙂

  • filozofi

   vagy kit..?

 • Angus

  Túllendülve a Pereira-peren… Hajrá Itália!

  • Angus

   Azt a rohadt… láttátok a himnuszokat? Véres húst zabált mindenki.

   • filozofi

    nagyon váram már a meccset, az első is nagyon tetszett, idei egyik legjobb válogatott meccs volt amit néztem

  • Roleee_#JoseOut

   melyik adja?

   • mddnszksz

    9eba690be925a98e8aecfc758070b874e19260c6

    • Roleee_#JoseOut

     köszi de inkább tévéznék 🙂

     • mddnszksz

      gazdagok sportja

   • Angus

    sport 1

  • fella

   lindelöf is kezdő, bátor a svéd kapitány

   • ott általában hibátlan, ez a megdöbbentő

    • filozofi

     az első meccsen nagyon jól játszott

     • Aljas, hazug, manipulatív alak

      Azér nem

    • stanley

     Jaja, kivéve amikor a hollandok ellen a saját kezére rúgja a labdát a tizenhatoson belül. 😀

 • mddnszksz

  “I wouldn’t have gone to Manchester United if it wasn’t for Benzema. I was pleading with Benzema to go to Real Madrid so thank you to him.”

  – Michael Owen, Liverpool ambassador

  • fella

   azon a nyáron óránként csekkoltam a skysports meg a bbc oldalát, hátha már leigazoltuk benyát. carrick, torres és benzema voltak a kétezres évek közepén nekem ez, ami idén griezmann, matic meg morata 😀

 • fella

  andreas pereira klubunk iránti elhivatottsága alapján nem hiszem, hogy itt fogja befutni a neki jósolt karriert

  • MrFer

   mondott valamit?

   • fella

    hogy nem jönne vissza télen, ki akarja tölteni a szezont ott, és egyébként akár a következő szezonra is szívesen maradna. hozé nem szereti az ilyet

    • filozofi

     én megértem, bajnokesélyesek…

     • GENERATI

      annyira mi is, mint ők 😀

     • fella

      nincs olyan körülmény, ami legitimálná ezt a hozzáállást

     • HarciasToni

      zsoze nem bizott benne; a valenciaban jol megy neki es a csapatnak is; eleteben eloszor folyamatosan jatszik magas szinten es egy tamado felfogasu csapatban.
      szerintem siman megertheto amit mondott, focizni vagyo jatekoskent en sem akarnek zsoze csapataban jatszani. az pedig nem elvarhato, hogy minden jatekosunk rajongjon a unitedert (mondjuk szerintem ez az allitasa nem jelenti azt, hogy nem szereti nagyon a klubot)

     • fella

      “nem bízott benne” dehogynem, végigjátszott a preszezont, kapott mezszámot, stb., aztán lelépett az utolsó utáni pillanatban

     • kapott mezszámot 😀

      amánvalami!

     • fella

      bazeg, pereira azt se várta meg, hogy ne kapjon lehetőséget, helyette elhúzott deadline dayen. nyilván nem kezdette volna minden meccsen, de a preszezon alapján tök egyértelmű volt, hogy számol vele

     • ugyanmár. lett volna 3 ligakupa meccse, plusz most a nagy lerohadás idején talán beállt volna 10 percekre. talán

     • fella

      érdekes módon régen mások ezért a pár meccsért megdöglöttek volna, emiatt a csávó miatt meg megint zsozé a hibás, pedig kurvára nem rajta múlt, hogy a gyerek inkább lekoccolt a spanyol tengerpartra

     • fella

      (josét épp elég dolog miatt lehet kritizálni, de azért az már gusztustalan, hogy néha olyan dolgokat is a nyakába varr a közösség – az egyszerűség kedvéért? – mint ez)

     • HarciasToni

      inkabb varnia kellett volna fel evet a padon, hogy aztan januarban mar ne a valencia, hanem a las palmas hivja?

     • fella

      öööö az nem opció, hogy itt marad a fos manchester unitedben, szanaszét dolgozza magát edzésen, aztán vár a lehetőségre, amivel aztán élni fog, majd kiharcolja a helyét a kezdőben?

      lehet maródi vagyok, de ez az “alanyi jogon, a tehetségnél és a potenciálnál fogva járó játékpercek” dolog nekem nem kerek, de persze kurva anyját a zsozének ezért is, elfér a többi mellett

     • HarciasToni

      neha olyan vagy mintha nem is ismerned rendesen a kedvenc edzodet.

     • rphltylr

      mire várjon? őszintén te milyen adást nézel? gondolod shaw nem teszi oda magát edzésen? vagy ander? aztán kik játszanak helyettük? bárki aki tud balbunkóban szaladgálni, meg egy tufa favágó tehetségtelen cölöp.

     • fella

      Herrera ket hónapja folyamatosan kezdo, köcsög Józsi :((

      Shaw szegény epp 4 éve nincs játékban, de ezt mar le sem akarom irni többször.

     • rphltylr

      ja most épp kezdő, mert van egy rakás sérültünk, amíg nem voltak hol is volt ander?

     • fella

      anderral kapcsolatban nem éppen veled egyeztem meg abban, hogy erősen túlértékelt?

      kb az a realitás, hogy neki 3.-4. számú középpályásként van helye egy ekkora klubban, az más kérdés, hogy póznának van-e helye előtte a rangsorban (szerintem van, és idén hatékonyabb is vele a csapat)

     • Pite

      “kiharcolja a helyét a kezdőben”

      Haha. De kis naív vagy. Ha nincs gipsz a lábán az összes érdemi meccset a Pogba-Matic duó játssza. Vagy Fella. Vagy Herrera. Fasz se maradna fallosz mögött padozni 5. opciónak, amikor spanyolban Bl-helyekért küzdhet hétről hétre.

     • HarciasToni

      vegigjatszotta a preszezont: semmit sem jelent, minden fiatal sok lehetoseget kapott.
      kapott mezszamot :DDD ez zsenialis

     • fella

      örülök, hogy tetszett

    • Angus

     hozét bassza meg egy talicska aprómajom

     • fella

      lol, ezt most mire? ezt a sztorit nem nagyon lehet rákenni

     • Angus

      nem, semmit, ő ártatlan. tudod mit? én meg igenis rákenem. szerintem nem Shaw meg Pereira a hibás, szerintem Csozé a fasz.

     • fella

      lol

     • Angus

      lol lol lol, biztos mindig a játékossal vannak a bajok?

     • fella

      biztos mindig, minden kizárólag az edző hibája? baszott mód demoralizáló josé folyamatos kutyázása mindenért, ami nem tetszik

     • Angus

      nekem ez a véleményem. mint ahogy kiderült, mondjuk a Chelsea-nél is legutóbb, nem De Bruyne, Salah volt a rossz, egyszerűen Csozé nem bírt velük mit kezdeni
      baromira nem szeretem ezt az ember különböző hülyeségei miatt, mint pl. ilyen nagy potenciállal rendelkező emberkék, mint Shaw vagy Pereira, csak remélni tudom, hogy pár év múlva nem az ereimet metszem, amiért Josénak nem kellettek

     • fella

      még egyszer leírom: az, hogy pereira most valenciában van manchester helyett, nem josé mourinho döntése volt.

     • rphltylr

      de, ha josé annyira akarta volna pereirát, biztos nem engedte volna el.

     • reelbeba

      háde te keverted ide hozét, de mér?

     • fella

      hogy végre előkerülj, hiányoztál

     • reelbeba

      tudod mire harapok, bébi

     • reelbeba

      De nem értem mér játszod a hülyét, mintha hozénak semmi beleszólása nem lenne hogy ki megy ki marad, hanem a játékosok kedvük szerint döntenek arról (deadline dayen!) hogy hol szeretnének játszani. Hihetö

     • fella

      Mourinhonal mindenek elott van a csapategyseg, nem tart a keretben olyan jatekost, aki nem akar a csapatnál lenni. Nyilvan nem tudott neki jatekpercet garantálni, de ez nem jelentette, hogy elküldte volna (főleg a preszezon utan, ahol folyamatosan jatszatta)

     • reelbeba

      Szal pereira egy kis buzi, hogy nem akar megrohadni a reserveben (és fejlödni akar a valensziában), és hozé a jófej hogy elengedte, fosu meg király, mert nem akar megrohadni a reservben, (és fejlödni akar a palaszban), és hozé a jófej hogy elengedte. értem

     • fella

      Attól tartok nem

     • reelbeba

      komolytalan ‘vita’,de a preszízön annyira megnevettetett, hogy gondoltam én is bedobok vmit

     • fella

      jogod van hozza, tessss!!!

     • reelbeba

      a legjobb, hogy saját magaddal vitatkozol. Idekeverted hozét, hogy aztán újfent kinyilatkoztasd szerelmedet, holott az egésznek kurvára semmi köze hozzá

     • fella

      akkor maskor nem irok inkabb semmit, jobb volt a dögvész

     • reelbeba

      nem azt mondom. Én birom ezeket a képzelt problémákat

    • mddnszksz

     minden héten játszik vagy kezdőként vagy csereként + emellett jól is megy neki. 21 éves, ha most nem kap rendszeres játéklehetőséget hogy fejlődjön, akkor mehet a kukába és ezt szerintem ő is tudja. saját nevelés persze, a fejlődése szempontjából a legjobb helyen van most

     • fella

      nincs is ezzel semmi baj, csak ne az edzőt kutyázzuk azért, mert a játékos így döntött

     • HarciasToni

      kezdjuk ott, hogy te kerdojelezted meg eloszor pereira klubunk iranti elkotelezodeset, amirol mi semmit sem tudhatunk. ugyanannyi ertelme volt ezt leirnod, mint amikor shawt szidod ok nelkul.
      ha csak megirtad volna, hogy mit nyilatkozott, akkor nekem peldaul eszembe sem jutott volna elohozni a szokasos zsoze temat, de mar megint te vezettel ra minket. es amugy anguson kivul most senki sem szidta komolyabban zsozet, csak te tulzod el

     • fella

      aki lelép deadline dayen egy végigtolt preszezon után, majd azt nyilatkozza, hogy lehetőség szerint nem menne vissza télen az anyaklubjához, az bárhogy nézem, nem túl elkötelezett

     • valencia játékosként nem nyilatkozhatja, hogy alig várja, hogy visszatérjen. ennyire ne legyél már sasmadár

     • fella

      united-játékos, a valenciánál kölcsönben

     • pr nyilatkozatokon lovagolsz, remélem vágod

     • fella

      kontexusba helyezve szerintem ez több mint pr. ha valaki a helyén kezeli a kölcsön funckióját és természetét, akkor nem beszél így az anyaklubjához való visszatérésről

     • peety

      Ez nem elkötelezettsėg kėrdėse , annyi az egėsz , hogy folyamatosan játszani akar, amit a Valencia színeiben tesz, ennyi igazából.

      Fiatal , aki fejlődni akar, ės folyamatos játėklehetőséget akar.

      Minek maradna itt 2. 3. 4. osztályú csapatok ellen bohóckodni a ligakupában, max. kapna 10 perceket a plben , ha kiesik mindenki előle sėrülės miatt

     • fella

      hát én ezzel a szemléletmóddal baromira nem tudok azonosulni

     • peety

      Pogba esete jut eszembe a Juventusszal kapcsolatban

      Ha brazil hasolóan ügyes lesz valamelyik topcsapatban, akkor boldog leszek, hogy erre volt lehetősėge de csalódott mert nem nálunk tette ezt

    • rphltylr

     megértem, én se akarnék együtt dolgozni joséval.

 • GENERATI

  http://www.origo.hu/sport/20171113-jose-mourinho-manchester-united-real-madrid-atigazolas-paul-pogba-marco-asensio.html
  na ezek is nagyon durva anyagot nyomhatnak…
  “José Mourinho, az angol csapat menedzsere állítólag 177 millió fontot sem sajnálna a spanyol válogatott Marco Asensioért.Asensio évi 24 millió fontot keresne a szigetországban, amely heti 461 ezer fontos bevételt jelentene”
  komoly a cucc, kéne belőle küldetni…

  • Roleee_#JoseOut

   nem értem mi a probléma, jöhet!

 • fella

  giggs elvileg egy vietnámi fociakadémia igazgatója lesz

  • Giggser

   Akkor most ez egy első lépcső, hogy egyszer a United padján lássuk? Elsírom magam.

   • Achi

    Egyszer még akár a magyar válogatottat is vezetheti.

   • fella

    a 4 meccs már smafu???

   • bfgbobo

    nem hiszem hogy látni fogjuk őt bármelyik csapat kispadján, 25 évet nyomott le a profi futball világában, biztos h egy időre elege lett belőle, ezért nem lett ő egyik csapat managere sem
    persze bármi megtörténhet

    • fella

     szép próbálkozás, de az, hogy a skysportson pár héttel ezelőtt bejelentkezett az everton és a leicester padjára is, némileg ellentmond az érvelésednek

   • fella

    nem írtam, hogy főállásban

 • Freeezer89

  szívemhez igen csak közel álló téma, kólás józsi 2x csenget

 • Schweinsteigerlin

  Former Manchester United and Celtic star Liam Miller, 36, ‘battling cancer and has been undergoing treatment in the US’

  🙁

  • Angus

   Nagyon nem lenne jó 36 évesen elmenni :/

 • MrFer

  király lett 😀 😀 😀

 • Achi

  Nagyon jó lett! Imádtam 😀
  Szerintem Pep egy dél-amerikai indián sámán segítségével tolja az ayahuasca-t. Látomásokban “álmodja meg” a kezdőd, a formációt, és a taktikát. Úgy hiszi, hogy kicsit meg is világosodott, így például kihullott a haja (valójában csak sima kopaszodás) és egy kis foci buddhaként gondol magára. Nem is olyan rég az egyik szertartáson kockás abroszokat látott és egy tevét. Rögtön tudta, hogy vakon kell követnie a sors útját, így elindult a Közel-Kelet felé, de a lakása ajtajában ismét megvilágosodott és leigazolt a Cityihez.

 • Csordás Adrián

  Király lett, hiánypótló! 😀

 • MuriÁgnes

  Amugy amfetaminszarmazekok okozhatnak kopaszodast, en arra tippelek Pep eseteben 🙂

 • MuriÁgnes

  KURVA JO!!!!!

 • Captain Mike

  Pepnél a ketamin is játszik

  • godlikezaza

   😀 😀
   erről valamiért a tgm jutott eszembe

  • :DDDD ez azt se tudja, hogy hol van…

 • Fish08

  Zseniális! 🙂 Ismét emlékeztettél arra, hogy SE olvasás közben jobb nem inni, mert félrenyelés és/vagy prüszkölés lesz a vége.
  Honnan jönnek még mindig az ötletek? 🙂

 • Angus

  Hát ez kurva nagy! 😀 Al Pacino jutott eszembe Conténál, nem is tudom melyik filmben (nem) láttam így :DD

 • Salvatore

  Óriási, köszi Strigo, megválaszoltad a múltkori kérdésemet! 🙂

  • Az adta az ötletet, valóban 🙂

 • Kuba

  Zsenijó, többször felröhögtem.

 • Pingback: Te mit nyomsz? – Drogkörkép a PL-ből | Zongoracipelő()

 • devil’s pray

  Micsoda összeállítás. 😀
  McCarthy megnyilvánulásánál visítottam a röhögéstől. 😀