Gyakran Ismételt Kérdések

Tisztelt Utasaink, Szurkolótársaink!
Köszönjük, hogy igénybe veszik szolgáltatásainkat és mérkőzéseinkhez streamet, rendszeres megtekintésükhöz Official Membership-et, Telenor myTV előfizetést választanak/vásárolnak!
Kérjük, mindig az utazási viszonylatnak, az idegenbeli ellenfeleknek megfelelő mennyiségű alkoholt fogyasszanak, az azokhoz szükséges nyugtató- és egyéb szereket mérkőzéseink során tartsák maguknál, kérésre mutassák fel (ha kérik, adják át) a Stretford End szerkesztőségének, buszvezetőinknek, klubtulajdonosainknak. Szükség esetén rendeltetésszerűen használják fel azokat!

Kik vehetik igénybe a Manchester United Zrt. autóbuszjáratait?

Azok a személyek, akik rendelkeznek érvényes José Mourinho Fanclub membership-pel, Marouane jeggyel vagy bérlettel. Fatman-ek, Football Einsteinek, fütyülő szurkolók felszállása szigorúan tilos. (A Zlatan-pass-szal rendelkező utasaink exkluzív isteni kiszolgálásra jogosultak).

Mi az autóbuszra történő felszállás rendje?

A Manchester United Zrt. minden vendégjátékán a felszállás az első kapunál történik. Országos járatainkon portugál autóbusz-vezetőink először a védelem biztosításával foglalkozó személyzeti munkatársainkat, majd az utazási távolság alapján a középpályás bérlettel rendelkezőket, végül a csatársorba fekete örökjegyet (u.n. Luka-kupon) váltókat kérik meg a felszállásra.
Társaságunknál az ülőhelyeken – a lehetőségekhez mérten – elsőbbséget élveznek a Vakok, a terhes anyának tűnő MUkShawk, és a Jonesgássérültek.

Mennyi ideig érvényes a megváltott manchesteri Red Ticket?

A járat adottságaitól függően 1., 2. helyezés esetén több évig használható fel, 3., 4. helyezés esetén új jegy váltandó, ez alatt ellenőreink kíméletlenül eltávolítják a buszvezetőt, kivéve, ha társaságunk vezetője gazdasági szempontból másképp nem dönt.

A Manchester United Zrt. internetes értékesítési felületén mely városok felé induló járatokra válthatom meg menetjegyemet?

A Manchester United Zrt. internetes menetjegy elővételi rendszerében a társaság által üzemeltetett összes idegenbeli buszjáratra — Southamptontól Newcastle-ig megválthatja online menetjegyét.

Fizethetek-e a bank-, vagy hitelkártyám segítségével?

Webáruházunk kínálatának széles palettáján megtalálható a legfinomabb kínai üdítőitaltól a luxusórán át a koreai traktorig minden, a társaságunkkal kapcsolatos termék. Ezek száma napról-napra nő. Különleges Black Friday akciónk keretein belül 90%-os engedménnyel vásárolhatóak meg Flacao és Di Maria feliratú mezeink.
Pénztárainknál, egyes bankkártya terminállal felszerelt autóbuszainkon és interneten biztosítjuk MAESTRO, MASTERCARD, VISA, VISA Electron és V-Pay rendszerű bank- és hitelkártyával történő készpénz nélküli fizetést.

Lehetséges-e visszaváltani a jegyet vagy bérletet?

Menetjegy- és bérlet visszatérítésére az elégedetlen utas nem jogosult. Az utazás közben történő darázscsípésekért, Silva (gól)szórásért, egyéb balesetért társaságunk nem vállal felelősséget. Reklamációt nem fogadunk el. A minősíthetetlen teljesítmény miatti tiltakozásként jegy nélküli utazást társaságunk nem tolerálja, de lehetőséget biztosítunk a jegy utólagos bemutatására.

Hogyan teljesíthető az utólagos bemutatás?

  • Személyesen az Old Traffordon (Sir Matt Busby WayOld TraffordManchesterM16 0RA).
  • Levélben (postai úton) a szükséges fotó megküldésével, postacímünkre (Jose Mourinho, Sir Matt Busby WayOld TraffordManchesterM16 0RA).
  • Elektronikus úton a szükséges dokumentumok olvasható másolatának megküldésével az josemourinho@manutd.co.uk címre küldve mutathat be utólag José Mourinhonak.