Az erősebb kutya… BL csoportkör, 6. forduló

A csoportkör utolsó meccse következik, aminek az élvezeti értéke (minden lényeges kérdés lezárultával) nagyjából olyan lesz, mintha sajtreszelővel kéne kitöröljük. Egymásnak.
Próbáljuk meg gyorsan összegezni a helyzetet még a sípszó előtt. A csoportban a második helyünk szinte garantált, kivéve, ha a Juventusnak nem támad kedve szerencsétlenkedni egy sort Svájcban. Ha Allegriék pontot buknak, mi pedig ne adj’ Isten győznénk valahogy, akkor hullana csak ölünkbe a csoportelsőség. A Juventus azonban ezt a szívességet biztos, hogy nem fogja megtenni, elvégre a második helyen továbbjutókra olyan ágy alatt lakó szörnyek fognak leselkedni, mint a Dortmund, Barca, PSG, Porto, Bayern, Real szextett (nem véletlen választottam ezt a kifejezést, mindjárt rátérünk a mindenféle szexuális hasonlatokra). Tovább rontja az esélyeket, hogy a Young Boys utolsó helyezése is eldőlt, vélhetően kevés ellenállást fognak tanúsítani.

A mai meccsünk innentől kezdve tárgytalan, úgyhogy szívesen látnánk a kezdőben néhány új arcot – az utazó keret része például Lee Grant (35, vésztartalék kapus), James Garner (17, középpálya) és Mason Greenwood (17, támadó). Ugyanúgy nem fájna a szívünk, ha pályán lenne még Pereira, valamint örülnénk annak is, ha esetleg de Gea kapna némi pihenőt a Liverpool előtt. Esetleg az agyonhajtott, és mostanság meglehetősen középszerű Maticcsal együtt.

Visszatérve a szexuális hasonlatokhoz, a nyolcaddöntőben meglehetősen sanyarú sorsot vizionálunk magunknak, talán egyedül a Porto ellen lenne miről beszélgetni, a többi csoportelső nemi szerve legalább egy nagyságrenddel nagyobb a miénknél. A helyzetünk leírásához két hasonlat jutott eszembe:

1) bekötött szemmel állunk a síneken, és várjuk, hogy elbasszon a hajnali kétórás tehervonat.
2) Seggbe lőtt oroszlán nyomait követve szakítunk be a susnyásba, fegyverzetünk pedig egy fogkefe és egy How to avoid gangrape in prison c. kiadvány.

Nem tudunk hát olyan forgatókönyvet elképzelni, amiben a februári folytatás alatt nem lesz legalább akkorára tágítva a segglyukunk, mint egy amatőr csillagász távcsöve. Emellett a jelenlegi formánk mindössze egy Európa Ligás indulást tud csak garantálni jövőre, úgyhogy kénytelenek leszünk megbecsülni ezt az utolsó csoportkört, valamint a két meccsünket a 16 között, ugyanis ha nem történik csoda, akkor jódarabig nem fogunk BL-himnuszt hallgatni az Old Traffordon.

Viszont ha továbbra is maradunk a szexualitás talaján, akkor érdemes megjegyezni, hogy ugyan a Juventus pontvesztése nem tűnik reálisnak ma este, de nem ritkán fordul elő az, hogy olasz származású (öreg) hölgyek kilátogatnak Svájcba, hogy ott aztán mindenféle (fiatal) srácok kényük-kedvük szerint használják őket örömszerzés céljából (#csaktáncolnimentemki #cskapultoztameskü, minden Juventus-rajongó ismerősömtől ezúton kérek elnézést a hasonlatért). Úgyhogy azt javaslom, mindannyian reménykedjünk benne, hogy az illegális prostitúció piacán zajló folyamatok fognak érvényesülni a futballpályán is.
A meccset ne keressétek a tévéképernyőn, nem közvetíti egyik hazai csatorna sem, mindenki streameljen, és vigyázzon saját, valamint társai testi épségére.