#12 – Szintlépés

smalling csékáSmalling szezonját már idény közben megénekeltük. A City elleni ostobaságtól a csapatkapitányi karszalagig alaposan dokumentáltuk Kicsi Chris rövid útját a mellőzöttségtől és örök ígéretnek megmaradástól a csapatunk (és a PL) egyik leggyorsabb, legerősebb és leggólerősebb védőjévé válásáig. Igen, az egykoron Rio utódjának szánt Smalling, úgy tűnik, végleg érett játékossá vált, bár játékstílusa inkább hasonlít egykori szerbinátorunkéra, mint a mindig elegáns Rioéra. Négy szerzett góljával ráadásul nem csak a csatár Falcao vagy négy Balotelli szintjét hozta idén, hanem a Premier League-ben is csak John Terry szerzett többet védőként, neki meg másfélszer annyi meccsre volt szüksége 5 góljához. Szájtépés helyett ezúttal különböző időtartamú videókkal mutatjuk be Smalling szezonját, és a végén még titeket is megkérdezünk, vajon szerintetek fejlődhet-e még ennél is tovább.

Időhiányos brókereknek, betárcsázós modemeseknek és vezetés közben piros lámpánál blogot olvasók számára álljon is itt egy ultrarövid összefoglaló Smalling szezonjáról, ami ráadásul még csak nem is videó hanem gif.smallingj5l3qAkinek esetleg több ideje van videókat nézegetni, de mondjuk hiperaktív és nem tud 4 percnél hosszabb bejátszásokat végigülni, esetleg néha ki kell mennie a konyhába megkavarnia a készülő kaját, azoknak ezt a rövidebb összefoglalót ajánljuk (alternatív zenével persze).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=VDfvfiXcAR4]

Kicsit részletesebben, öt percben is meg tudjuk mutatni, mit jelentett nekünk idén Smalling, ebben még gólörömködni is láthatjátok (hallgatni meg ezt érdemes közben).

Vagy ha nem hisztek az ilyen 1800 játékpercből összevágunk 5 jót vidiknek, megnézhetitek mit művelt a City elleni hazain, és ehhez még alternatív hangsáv sem kell, hiszen Gary Neville sustorog a fülünkbe közben.

Akinek viszont a kánikula bá elvitte maradék energiáját, esetleg a bevándorlók elvették a munkáját és most időmilliomos, vagy csak simán megnézne egy hosszabb összefoglalót Smalling eddigi legjobb idényéről, annak álljon itt egy jó negyed órás vizuális (sőt, audiovizuális) bizonyíték arra, hogy tizenkettesünk eddigi legjobb idényét hozta United-mezben. Számtalan megnyert párharc, több blokk mint egy óvatos Mortal Kombat meccsen, na meg Balotelli megfegyelmezése mind belefért az extrahosszú összeállításba.

Miután ki-ki végignézte az idejének és türelmének megfelelő összefoglalót, osztályozzátok Smalling szezonját 1-től 10-ig, ahol a tízest egy Beckebauerbe oltott Cannavaro jelenti, míg egyest csak egy komoly tripen lévő guzmicsricsinek adhattok. Hetesben kiegyezünk, ami jövőre akár nyolcas is lehet?