A hely ahová tartozunk

Bár voltak kisebb rémálmaim a Bajnokok Ligája selejtező kapcsán, de abban benne volt de Gea is, aki látványosan a félpályán szaladgált 4-1-es vezetésnél, azonban sikerült felébrednem. Ennek hála tudom, hogy 3-1-re megyünk a belgák ellen, a védelmünk idén egy öngólt kapott, ami nem nagyon mutat arra, hogy ma kaphatnánk két gólt. Arra azonban igen, hogy a rúgással még nehezebb dolgunk is akadhat. Minderről a hajtás után bővebben.

Manchester-United-vs-Club-Brugge

A csapat teljesen minimál dizájnra vette az idei évet. A Számháború c. könyv szerint a tökéletes meccsek 0-0-ra végződnek, úgy látszik mi szeretnénk ebben az élen járni és annyi tökéletes meccset játszani, amennyit csak lehet.

Louis-van-Gaal

Kivétel volt a Brugge elleni összecsapás, ami jól megmutatta a különbséget a Premier League és a BL selejtezősdi között. A Brugge az egész mérkőzésen nem igazán akart felmutatni semmit, még akkor sem, amikor picit átadtuk a terepet a második félidőben. Nehéz is elképzelni, hogy hazai pályán milyen taktikával szeretnének játszani annak érdekében, hogy fordítsanak a párharc kimenetelén. Azt csak halkan tesszük persze hozzá, egy volt kapus az edző és ezzel lehet közelebb is kerülünk a megoldáshoz.

A mérkőzés persze legnagyobb kérdése a kezdőcsapat felállítása. Minden okunk és bizodalmunk van azt hinni, hogy az eddig felállított kezdő tizenegy jelentősebb változáson eshet át, amibe bekerülhet Young, Fellaini vagy a várva várt Herrera, aki már bármilyen mezben szívesen bizonyítana úgy hisszük.

1D205FDD07D44048B27A905825E12C7C.ashx_1

Összességében abban bízunk, hogy a Bajnokok Ligája sorsolásakor jobban kell majd izgulnunk mint a ma esti összecsapáson. Titokban gólokban és akár egy győzelemben vagy egy kényelmes, lehetőleg 1-1 gólban gazdag döntetlenben is kiegyeznénk. Nem ma kell ugyanis bizonyítanunk a világnak, csak kerüljünk vissza oda, ahová tartozunk.

B97492117Z.120150818223848000G1PAKACK.11