Hangok a fejben

Na most miért kellett ezeket nekem ide besorsolni? Bíztam benne, hogy a Mester otthon tart kicsit pihenni. Nagyon vacakul mentek a dolgok. Ehh, visszatérés Eindhovenbe.

Manchester-United

Azt hittem könnyebb lesz a Mesterrel, a vébén olyan jól ment az együttműködés, erre beállított a Spurs ellen csatárnak, mondjuk azóta picit észhez tért. Emlékszem amikor még igazán dúlt a love közöttünk…

Depay-and-Van-Gaal

Igaz akkoriban még javarészt csak csere voltam, lehet ezért volt az a nagy szeretet, mostanában meg megy ez az itsz ö prosszesz. A múltkor megkérdeztem, hogy mi az elképzelés a hétvégére erre valami olyasmit mondott, hogy we will have to wait and see. Nem irigylem a médiamunkásokat.

Lehet nem kellett volna az a hetes mez sem. Már Valencia is megbánta. Mondjuk őt inkább nem hasonlítanám magamhoz, igaz szimpatikus gyerek, még tetkói is vannak…

A hétvégén beállt a francia srác is vagy húsz percre, erre még ő is gólt lőtt, ráadásul gyakran a baloldalon is játszik elvileg. Én meg már régen az öltözőben néztem, hogy hármat verünk egy félidő alatt a Poolnak. Mondjuk azért örülök, hogy nem odamentem, ezek nagyon gyengén játszanak.

Pedig egymagam hoztam vissza a srácokat a BL játszmába az első meccsen augusztusban, de király voltam, mekkora király vagyok, két gól és egy gólpassz.

ffafca113b2a0f205a816997dbdb20ffcf8833b0

Bassza meg ha tudnám miért nem megy…Meg az a kurva eső, még a Murcy is arról panaszkodott Facebookon, hogy Londonban állandóan esik mostanában. Mondjuk örülhetek, hogy a sajtó még nem szúrt ki magának. Ott volt ez a hülye de Gea, öcsém, mennyit szívózott ezzel a szerződéssel. Aztán Rooneyt is oltották, erre angol gólrekorder lesz meg ver hármat Bruggeban, óóó…alsjeblieft.

Na jól van bassza meg, hazamegyek, ha mást nem megmutatom a tetkóimat. Mondjuk szerintem a BL-ben jól fog menni a szekér, a Premier Leagueban is csak meg kell találnom a számításaimat és minden rendben lesz. A combom akkora mint a fejem, az önbizalmam megdönthetetlen, a sajtó az oldalamon áll, ha meg mégis megelégelem a hülyeségeiket, maximum elbújok a világ elől és westernhőst játszom.

memphis-depay-hat-and-scarf

Közérdekű információ, a 20:45 perctől kezdődő PSV-Manchester United találkozó megtekinthető az AMC csatornán.