Adásunkat megszakítjuk – PL 37. forduló

Valószínűleg ez sem tűnne fel a mai napon egy átlagos United szurkolónak. Mi pedig ennek kapcsán egy rendhagyó poszttal jelentkezünk, ugyanis Mourinho minden erejével az EL finálén töri a fejét és közben azon sajnálkozik, hogy ő már egyáltalán nem is szeretne mérkőzést játszani a bajnokságban, de hát muszáj. Ezért ma mi is sztrájkba lépünk, viszont így is egy kisebb meglepetéssel és játékkal készülünk nektek.

Mindezek előtt azonban még beszámolunk a keret legfontosabb információiról, hiszen José érzi, hogy most már igazán nem kellene több kulcsjátékost kiiktatni, így Blind nem játszik a mai összecsapáson, ahogyan Pogba sem. Középen ezzel várhatóan a Jones-Smalling duó áll majd össze. Utóbbi pedig családi tragédia miatt hagyja ki ezt az eredendően izgalmasnak tűnő találkozót, ugyanakkor különösebben aligha erőlteti a portugál az isteni Paul azonnal visszatérését. Jó lesz az majd az Európa Liga döntőn is. Így kérdéses Herrera szereplése is, ugyanis Fellaini biztosan pályára lép és várhatóan Carrick is játszik majd. A keretben viszont feltűnhet egy újabb fiatal is, egy bizonyos Demi Mitchell és talán több lehetőséget kaphat McTominay és Tuanzebe is. Hogy mi lesz az eredmény? Igazából senkit sem érdekel. Csak nézzetek rá Faria arcára.

Most pedig a szezon végéhez közeledve, összegyűjtöttünk pár remek pillanatot, amik közül szeretnénk, ha kommentben ti is megszavaznátok a kedvenceteket vagy esetleg egy-egy szép momentumot is feldobnátok a szezonból, néhány fergeteges kép társaságában.

Amikor még elhittük, hogy megb*szunk mindenkit

Egy megérdemelt fordítás és az egész PL szezonban az egyetlen…

Mert ilyet se nyertünk már 7 éve…

Ki az a Hazard? Zsebben a bajnok.

Ez után még van három bajnoki meccs? Én már csak az EL döntőt akarom…Irány Stockholm!

Reméljük ez a pozitív sor még minimum egy képpel bővülhet majd idén…