A remény visszaköltözött az Old Traffordra

Szánon érkezett meg a Mikulás egy északi országból Manchesterbe. Volt zsákjában minden jó. Futball, szeretet és Milka csoki a támadósornak. Ennek hála ma már reménnyel tekintünk a mai hazai mérkőzésre, ahová a liga egyik leggyengébb ellenfele érkezik.

A karácsonyfa alatt újra izgatott, meglett férfiak ültek. Akik úgy ölelgették a vörös ördögös címerrel ellátott zoknit, mintha végtelen szexkupont kaptak volna az asszonytól. A United Facebook és Instagram oldala még a korosodó rajongókat is bevonzotta néhány nap alatt, és már csak nevetgélve mentek a szívecskék Lingard legújabb bohóckodására.

 A legelszántabbak a „Let It Snow” átköltését is megejtették, és bátran dúdolgatták, hogy „legyen gól, legyen gól, legyen gól.” Mindezt természetesen a teljes család legnagyobb örömére tették, újabb rajongókat szerezve. Az udvaron újrajátszották az 1999-es BL finálé legszebb pillanatait is a gyerekekkel, míg az ajándékokat a fa alá csempészték. A jó cselek után „Ollé, ollé” felkiáltásokkal ünnepelték magukat a lelkesen labdázó fiatalok. Hó híján pedig a földbe vésték bele a „Megváltó urunk megszületett” szöveget, amelyet közös youtubeozás követett a legendás 20-as góljait bámulva.

Az eddig csak kötelező karácsonyi mise is új életet kapott, így a „Mennyből az Angyal” is új gondolati síkra került:

„Mennyből az angyal lejött hozzátok,

manchesteriek, manchesteriek

Hogy az Old Traffordra sietve menvén

lássátok, lássátok.

A futballnak fia, aki született

 Kristiansundban,  Kristiansundban,

Ő leszen néktek üdvözítőtök

futballban, futballban.”

Már senkit nem érdekelt, hogy kik a sérültek, pedig néhány játékos egészsége még nincs a megfelelő állapotban, de ez nem lehet akadálya annak, hogy a győzelmet képes legyen magáénak tudni a csapat. A karácsony ugyanis annyira szép ünnep, hogy még az argentin csínytevőknek is elnézzük, ha éppen mini-karácsonyfa feldíszítésében versenyeznek edzés helyett.

Optimistán várjuk a mai napot. Titkon bízva a riválisok bukásában, és a top 4 elérésében. Aminek hála a szilveszter is hasonló örömünneppé változhat számunkra.

Áldás rátok, vörös lelkűek!