We’re the famous Man United and we’re going to Wembley…

Kedvenceink egy újabb sikerrel ismételten a Wembley gyepén találhatják magukat, amelyet manapság nagyon megkedveltünk, hiszen minden évben sikerül mostanság elvándorolni egy-egy hazai kupa végjátékába. A mai napon 90 vagy 120 percünk lesz elérni mindezt. Az ellenfél viszont nem ígérkezik könnyűnek.

Az FA Kupa pedig talán jól is jön a jelenlegi helyzetben, hiszen a hétvégén az Everton-Chelsea találkozón ott lesz a kékeken a pontvesztés terhe, szóval lesz ok egészen más dolgok miatt is izgulni a mi találkozónk mellett. Solskjaer számára pedig ott a lehetőség a rotálásra, néhány játékosnak pedig a regenerálódásra és a felépülésre a fontosabb ütközetekre. Lingard és Herrera így jó eséllyel a kispadra térhetnek vissza, de talán az újból egészséges Phil Jones is helyet foglal majd mellettük.

A magunk részéről tehát egyáltalán nem lepődnénk meg egy Matics, Fred, Pogba középpályán. A brazil játékosnak például biztosan jó emléke van a rókák elleni összecsapásról, ahol megszerezte első Premier League találatát a szezon elején. Reméljük ez az élmény akár a mai teljesítményére is pozitív hatással lehet. Érdekesség lehet, hogy vajon Dalot kap-e újra szerepet a kezdőben. Akár a jobb szélen, akár a jobbhátvéd pozíciójában jó eséllyel pályázik a kezdőre a portugál a sérülések miatt. Este egyébként Martialtól várhatnánk a nagy húzást, aki szinte biztosan a kezdőben találja magát és hiányzik már tőle egy igazán emlékezetes performansz.

A Wolves viszont a szezon meglepetéscsapata. A mágikus nevű Nuno Espírito Santo nagyon motivált, egységes brigádot rakott össze a portugál kontingenssel megtámogatott klubnál. A Wolvesnál ráadásul mindenki egészséges, és valószínűleg iszonyatosan éhezik a sikerre, hiszen akár a nemzetközi szinte való kilépés sem látszik elérhetetlennek. A rókák sztárja idén az a Ruben Neves, akiért várhatóan sorban fognak állni Európa legnagyobb klubjai a nyáron. A védekező középpályás nem csak az alapos zárást oldja meg, de remek osztogató és kitűnő szabadrúgáslövő is.

A mérkőzést persze továbbra sem adja egyetlen hazai csatorna sem, ráadásul kifejezetten szokatlan időpontban, 20:55-kor kezdünk. A párharc után pedig kiderül, hogy lesz-e még vastagabb az áprilisi menetrendünk annál, mint amit jelenleg is látunk.