Top of the flops – negyeddöntők

A PL rajtjára ugyan még várnunk kell, de hogy addig se unatkozzunk, kitaláltunk egy új versenykiírást a saját magunk és a ti szórakoztatásotokra. A karantén alatti hónapokban nyilván mindenki újra átélte a klub közelmúltbéli nagy sikereit, fejben és hozzászólásokban összeállított álomcsapatokat, végignézte egy-egy játékos vagy szezon legnagyobb góljait. De hogy a Manchester Unitednak szurkolni nem csak játék és mese, arra remek emlékeztető a következő két hét alatt lebonyolítandó Top of the flops kupa, amelyen az elmúlt 30 év legrosszabb igazolásai közül dönthetitek el, ki legyen az abszolút number one a különböző úton-módon Manchesterbe keveredő senkiháziak között. 8 szerencsés szerencsétlen került be a negyeddöntőkbe, ahol egyenes kieséses alapon küzdenek meg egymással, és a végén csak egy maradhat. Minden második nap két párharccal jelentkezünk majd, és a posztban illetve a facebookon is lehet szavazni a nap kutyaütőjére.

Taibi – Obertan

A potyakapus Taibi nagy magabiztossággal utasította maga mögé Bosnich kollégáját, így ő küzdhet meg a legrosszabb 4-be kerülésért a francia különmeccsből egyértelműen továbbjutó Obertannal. Kicsit olyan almát a körtével összehasonlítás ez, a 4 meccsig jutó de ezalatt egy szezonnyi hibát vétő potyázó küzdelme a két szezonon át nálunk vergődő kamuszélsővel, az azonban közös kettejükben, hogy mindkettő nélkül el tudtuk volna képzelni a United PL-történelmét.

Kléberson – Cruyff

Mindkét jómadár szoros küzdelemben nyomta le riválisát: Kléberson a jobb sorsra érdemes középpályások versenyében nyomta le Djemba-Djembát, Jordi Cruyff pedig mindössze 3 szavazattal előzte meg Poborsky-t a Class of ’96 párharcban. Nem is csak a játékosok küzdelme ez, hanem a szakmai stáboké: a játékosmegfigyelők totális baklövésének bizonyuló Kléberson esete áll szemben az orvosi stáb hozzánemértésével, akik nem vették észre Cruyff krónikus térdproblémáját. 2 szezon vs. 4 szezon, vb-cím kontra jól hangzó családnév, Besiktasba igazolás és Alavésba távozás.