Lipcseinek mind a 3 pont kelleni fog

Sztahanovot megszégyenítő ütemben érkeznek egymás után a komolyabb téttel bíró mérkőzések, úgyhogy ember legyen a talpán, aki ezek elé mind kommentfogót hegeszt. Éppen ezért a Stretford End szerkesztősége némi The Guardianből, egy kis Manchester Evening News-ból, manutd.com-ból, Mezey Györgyből, Twitter– és Facebook-posztokból, Neuralinkből, mesterséges intelligenciából, Dexion-Salgó elemekből, valamint gipszből és eperlekvárból összetákolt egy beharang-robotot, ami a releváns információkból élvezhető, hasznos és tartalmas posztot gyárt a másodperc törtrésze alatt.
Át is adjuk a stafétabotot a Stretford End rezidensének, MZ/xG-nek.

Ole Gunnar Solskjaer a lezárás nagy részét azzal töltötte, hogy a Sopranos és a Mino Raiola ruhákat nézte.
A Raiolával és Pogbával foglalkozó forrás levonta azt a tényt, hogy Raiola két nappal a Pogba második Premier League-gólja után 22 nap alatt nyílt játékból vezette be a játékot 22 hónap alatt. Az időzítéstől függetlenül Raiola tudta, hogy szerepel a nyilvántartásban, és tudta, hogy fel fogja gyújtani Pogba helyzetét. A United nem volt hajlandó nyilatkozni, mivel üzemanyagot öntöttek éppen a tűzbe a ma esti sarkalatos meccs előtt az RB Leipziggel.
A H csoport ma esti döntőjébe kerülve a Manchester United mást tud, csak a német házigazdák, az RB Leipzig elleni vereség biztosítja a továbbjutást a verseny utolsó 16 közé. Kevésbé ideális helyzetben lenni Ole Gunnar Solskajer embereiben, akik legszívesebben a múlt héten kvalifikálták volna a kvalifikációt a Paris Saint-Németség ellen.
Az éjszakai pozitív eredmény elérése érdekében Solskjaernek valószínűleg meg kell ismételnie azt a taktikát, amelyet a két fél első találkozóján alkalmazott. Az Old Trafford meccsén a United egy 4-4-2-es gyémánt formációban alakult, precíz ellentámadású mesterkurzust kívánt telepíteni.
Júliusi Nagelsmann menedzser híres az előremutató taktikáról, amelynek középpontjában a gyors és közvetlen progresszív passzolás áll. Ennek ellenére a United játékában játszott problémáikat kiemelte az a tény, hogy az éjszakát csak 15 érintéssel fejezte be. A harmadik felek hatékony előrehaladásával kapcsolatos kérdéseik annak köszönhetők, hogy Solskjaer felállította nekik. Solskjaer csapata a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert az összes versenyen, köztük a morálerősítő 3–1-es győzelmet a West Sonka Egység ellen, amikor ismét hátulról kellett érkezni.
Nem világos, hogy Nagelsmannak ezúttal ugyanúgy fog-e felállni – azt gondolhatnánk, hogy az első találkozón nem vették figyelembe a kérdéseiket. A United ellen elszenvedett vereséget követő héten azonban ismét a hátsó helyen ment be nekik a PSG otthonában. Mindenesetre biztos, hogy ismét magasan fognak tolni a pályán, és rengeteg játékost elkövetnek támadásban, hogy átbüntessék őket.

A hazaiak nélkül marad a magas besorolású Dayot Upamecano, akit felfüggesztettek. Valószínűleg Willi Orban lesz a helyettes. A lipcsei védők, Lukas Klostermann és Benjamin Henrichs kétkednek, Dani Olmo és Yussuf Poulsen azok közé tartoznak, akik bejuthatnak a XI. kerületbe, de jelenleg valódi verseny van a helyekért. Lipcse kedden este ismét szolgáltatások nélkül marad, de a csapat nem vásárolt fel újabb aggályokat a Bayern ellen.
Fredet a PSG elleni múlt heti piros lapja miatt feljelentették, ami azt jelenti, hogy Paul Pogba megfoghatja neki. Scott McTominay mellett a középpályán, Alex Telles és Aaron Wan-Bissaka pedig a szélsőhátvédek között, miután Luke Shaw combhajlító sérüléssel járó varázslatot elkövetett, Solskjaer pedig a hármas villamos. Marcus Rashford és Bruno Fernandes a hétvégi cserekereskedés után visszatér a kezdő XI-be Lipcse ellen. Bár dicséretes képességük a visszacsatolásra, jobban kell kezdeniük a mérkőzéseket, mivel nem tudnak minden héten kiásni a börtönből.

Lipcseinek tehát három pontot kell szorítania a mérkőzés egy szakaszában, és a Unitednek, amint azt a fordított 5–0-s győzelem mutatta, bizonyára vannak eszközei a pulton való büntetéshez.