Megint Moyesszal molyolunk

Ikszelt a Chelsea, kikapott az Everton, bedobták az Ole szerződéshosszabbításáról szóló (meg nem erősített) hírt, ezek után mi más következhetne, mint egy gól nélküli döntetlen, vagy egy (nem is annyira) WTF-vereség a jó szezont futó Moysie-féle West Hamtől?

Súlyosbító körülmény, hogy a szezonban először több kulcsjátékosunk is sérült: Joneshoz Pogbához csatlakozott az orvosi szobában Martial, Cavani eddig is Bailly-üzemmódban tolta, és ugyan Rashfordot sikerült (?) összedrótozni, de nyilván nincs 100%-os állapotban. A nap kérdése: kockáztatunk-e Marcus beállításával, vagy a félelmestes James-Greenwood-Amad hármassal kockáztatunk. OGS amúgy azt nyilatkozta, hogy ha Rashford egészséges, akkor nem bánja, ha a válogatotthoz is elutazik majd, ami felvet egy másik kérdést: lehet, hogy Ole néha túltolja a jófejséget?

A következő 3 meccs elég kritikus: 2 kupából is kieshetünk, és a top4-es esélyeinket is csökkenthetjük. (Igen, ez a legrosszabb forgatókönyv, de hátha bejön az anti-jinx.) Ma tehát illene győzni. Óriási mázli, hogy Lionel Jesse nem fog pályára lépni ellenünk, használjuk ki a lehetőséget!