Hová teszed az X-et?

Sorsdöntő választás következik, hiszen a klub következő négy évét meghatározó döntés kapujában állunk. A tét nem más, mint hogy fel tudunk-e zárkózni az európai elit színvonalához, vagy továbbra is nevetség tárgyaként süllyedünk egyre mélyebbre a sikertelenségben. A Stretford End stábja hosszas előkészítő munka után hivatalos engedélyt kapott a minden határon túli szavazatok begyűjtéséhez, így nektek is lehet beleszólásotok abba, melyik lista nyerje a következő edzőválasztást. Ehhez nem kell mást tennetek, mint kinyomtatnotok az alábbi szavazólapokat és kitöltés után beletenni azokat egy zárt borítékba egy másik dokumentummal együtt, amin szerepel a nevetek, a bankkártyátok száma (ne felejtsétek el ráírni a hátuljáról azt a szart sem), valamint a Netflix-jelszavatok, majd küldjétek el azt nekünk. Mi természetesen megígérjük, hogy nem élünk vissza a személyes adatokkal, és a nekünk nem tetsző szavazatokat sem fogjuk elégetni a közeli szeméttelep mellett. Felhívnánk figyelmeteket, hogy a második lapon található népszavazási kérdésekre a faszrajzzal való szavazás is elfogadható. Ja, és a Leicesterrel játszunk ma késő délután.

LMP
Lehet Más a Pochettino
O
Mauricio Pochettino
Miguel D’Agostino
Harry Kane
Dele Alli
Ander Herrera

MKKP
Mi Kutyánk Kölyke Projekt
O
Wayne Rooney
Rio Ferdinand
Cristiano Ronaldo
Marcus Rashford
Kai Rooney

MSM
Momentumunk Sincs Mozgalom
O
Ralf Rangnick
Ted Lasso
Darren Fletcher
Diogo Dalot
Alex Telles

NER
Normális Edzőben Reménykedők
O
Eric ten Hag
Donny van de Beek
Antony
Edwin van der Sar
Louis van Gaal’s Red Army

WTF
Wunderschön Trendi Fußball
O
Thomas Tuchel
Lőw Zsolti
Antonio Rüdiger
Timo Werner
Jorginho

EE
Egyesült Ellenfél
O
Brendan Rodgers
Jamie Vardy
Wifred Ndidi
Youri Tielemans
Schmeichel Jr.


Támogatja-e Ön, hogy a Manchester United játékosainak hazai intézményben a menedzser hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak rivális csapatok?

O Igen O Nem

Támogatja-e Ön, hogy angol játékvezetők számára szurkolók által végzett nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

O Igen O Nem

Támogatja-e Ön, hogy United-drukkereknek hangulatukat befolyásoló élő médiatartalmakat hang nélkül mutassanak be?

O Igen O Nem

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a szurkolói fejlődésüket befolyásoló United-médiatartalmakat jelenítsenek meg a következő négy évben?

O Igen O Nem