Nemzetközi konzultáció

Tisztelt szurkolótársam!

Azért írok Önnek, hogy fontos kérdésekben kérjem véleményét.
A futballban ma káosz van. VAR, hülyebírók, kontratámadások, erkölcsi válság. Sokan próbálnak meg nyerészkedni a bajokon, spekulálnak a bizonytalanságban, és még több hatalmat akarnak maguknak. Mi, United-drukkerek nem ilyenek vagyunk. Mi békében akarjuk élni az életünket, kiegyensúlyozott kapcsolatot akarunk mind a Bajnokok Ligájával, mind a Ligakupával.
Az UEFA azonban most újabb veszélyes tervekkel állt elő. Korlátozni akarják klubunk szuverenitását, és ránk erőszakolnák az akaratukat. Azt akarják, hogy úgy focizzunk, ahogy ők fütyülnek. Éppen úgy, mint a Moyes-korszakban.
Ezt nem engedhetjük! Ezért arra kérem, vegyen részt Ön is a nemzetközi konzultációban, és mondja el véleményét! Akkor lesz erős a szagunk, ha minél többen állunk ki az igazunkért, az önálló manchesteri döntések jogáért.
Üzenjük meg az UEFA-nak:
A Manchester United megvédi jogos érdekeit!
A Manchester United nem fog úgy játszani, ahogy ők fütyülnek. Mármint a bírók.
Tisztelettel:
Strigo
Stretford End főszerkesztője

Az UEFA el akarja törölni a csoportköröket.
Az UEFA arra akar minket kényszeríteni, hogy ne szerepeljünk többet csoportkörben. Állásfoglalásukban azt írják, hogy „a kevés pénzt hozó csoportköröket fokozatosan meg kell szüntetni”. Egy olyan formátumot akarnak eltörölni, amely 30 éve meghatározza az európai labdarúgást.
Ön mit gondol erről?
Továbbra is fenn kell tartani a csoportköröket.
 Nincs már szükség csoportkörökre, úgysem jutunk tovább.

Az UEFA el akarja törölni a gólörömöt.
A túlzott gólörömök az elmúlt időszakban nagyon elszaporodtak. Ezért az UEFA bevezette a VAR-t, amellyel 300 millió szurkoló és közel 30 ezer labdarúgó spontán gólörömét akadályozzák. Az UEFA az úgynevezett országspecifikus ajánlásokban (pl. Törökország esetén) egyértelművé tette, hogy el szeretné törölni a gólörömöt.
Ön mit gondol erről?
A 2024-es szezonra is ki kell terjeszteni a gólörömöt.
Az UEFA-nak igaza van, ki kell vezetni az érzelmeket az üzletből.

Az UEFA meg akarja szüntetni a Pénzügyi Fair Play szabályozást.
Az FFP súlyos büntetéseket vetett ki azokra a klubokra, amelyek a szabályok kijátszásával a tulajdonosaik révén jelentős extraprofitot halmoztak fel. Elvárjuk, hogy zárják ki őket a picsába ők is vegyék ki a részüket a közös teherviselésből. Az UEFA azonban azt akarja, hogy év végéig szűnjön meg az FFP.
Ön mit gondol erről?
Fenn kell tartani az FFP-t.
Nincs már szükség az FFP-re, ne bántsuk a csudálatos Manchester City-t.

Az UEFA Manchesterben is elitgettókat akar létrehozni.
Az UEFA-nál helyettünk akarnak dönteni arról, hogy kivel játsszunk meccseket, és kiket engedjünk be a stadionunkba. Kötelezni akarnak minket, hogy már a bajnokságok lezárulta előtt ismertek legyenek az állandó BL-résztvevők. Ezzel elitgettókat hoznának létre Európában mindenhol, többek között Manchesterben is.
Ön mit gondol erről?
Nem szabad engedni, hogy elitgettók jöjjenek létre Európában.
El kell fogadni az UEFA elbaszott terveit.

Az UEFA által szezon végén kifizetett támogatások a Manchester City-hez is eljutottak.
Az UEFA az elmúlt években sok millió euróval támogatott futballklubokat. A támogatás egy része a Manchester City terrorszervezethez is eljutott. Európában divatdrukkerek tömegei ünneplik a közel-keleti tulajdonosok támadásait a foci ellen, így az UEFA által ösztönzött befektetések révén a futballterrorizmus ma már Európát is fenyegeti.
Ön mit gondol erről?
A futballterror-fenyegetettség miatt az UEFA-nak be kell fejeznie a csaló futballklubok támogatását.
Az UEFA-nak – függetlenül terrorfenyegetettségtől – továbbra is támogatnia kell a csaló futballklubokat.

Az UEFA még több jogot adna Arsene Wengernek.
Az UEFA a kezdetektől fogva modernizációpárti álláspontot képviselt, és szabályváltoztatásokat sürgetett. Ennek megfelelően már eddig is több mint 5 csilliárd eurót költött Arsene Wenger agymenéseire. A legújabb javaslat szerint pedig további 20 tyilliárd eurót adnának az új lesszabály bevezetésére és partjelzők röntgenszemüvegek általi felfegyverzésére.
Ön mit gondol erről?
Szabályváltoztatás helyett ivószünetre és békére van szükség.
Még több, UEFA-pénzből vásárolt eszközt kell küldeni Wengernek.

Az UEFA még több pénzt akar a VAR támogatására.
Az Európai Futballszövetség további 50 zsilliárd euróval akarja támogatni a VAR-t. Mivel ez az összeg a jelenlegi UEFA-költségvetésben nem áll rendelkezésre, a csapatoktól akarnak pluszforrásokat kicsikarni. Úgy kérnek a Manchester Unitedtől további hozzájárulást, hogy csapatunk jó ideje nem kapja meg a neki szabály szerint járó rendes büntetőket. A Manchester United már eddig is sok nyilliárd fontot költött a VAR-károsult drukkerei megsegítésére.
Ön mit gondol erről?
Ne fizessünk többet a VAR támogatására, amíg a nekünk járó tizenegyeseket nem kaptuk meg.
Akkor is fogaduk el az UEFA kérését, ha a nekünk járó büntetőket továbbra sem biztosítják.

Az UEFA a szaúdi ligát is fel akarja venni a Bajnokok Ligájába.
Erősödnek a Szaúd-Arábia teljes jogú BL-tagságát szorgalmazó hangok, pedig egy korrupt országról diktatúráról van szó. Szaúd-Arábia felvétele alapjaiban forgatná fel a jelenlegi BL-támogatási rendszereket. A jelenlegi szabályok alapján teljes jogú tagként Szaúd-Arábia kapná a BL-pénzek jelentős részét.
Ön mit gondol erről?
Még nem adottak a feltételek Szaúd-Arábia teljes jogú tagságához.
Mindenképp támogatni kell Céronaldó Szaúd-Arábia teljes jogú tagságát.

Az UEFA be akarja engedni a génmódosított norvég Disney-vikinget.
A koronavírus kirobbanása után az UEFA megnyitotta a határokat Erling Haaland előtt. Az intézkedésnek elvileg az volt a célja, hogy a Manchester City híre eljusson a világ szegényebb régióiba. A génmódosított csúzliszájú norvég jelentős része azonban ehelyett elárasztotta a nyugat-európai országok piacait, és rendkívül nehéz helyzetbe hozta a térség gólkirályait. A Manchester United megtiltotta a norvég lóbaszó behozatalát, de az UEFA továbbra is azt akarja, hogy engedjük be az Old Traffordra a génmódosított albínó ogrét.
Ön mit gondol erről?
Minden lehetséges módon ki kell állni Roy Keane-ért, és biztosítani kell a Premier League Haaland-mentességét.
Meg kell nyitnunk a védelmünket a génmódosított gyökér előtt.

Az UEFA el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt.
Az UEFA-tól folyamatosan támadják a manchesteri gyermekvédelmi törvényt. A Sky Sports bíróságon is megtámadta a jogszabályt. Eközben egyre több hír lát napvilágot a főműsoridőben sugárzott erőszakos szexuális aktusokról (rangadókról) és a gyermekeket célzó agresszív Szoboszlai-propagandáról.
Ön mit gondol erről?
Tovább kell szigorítani a gyermekvédelmi szabályozást, amíg nem jó a United, gyerekek ne nézhessék a meccseket.
Az UEFA javaslata alapján enyhíteni kell a gyermekvédelmi törvényt.

Az UEFA-ból és az Öböl-menti államokból küldött pénzekkel akarják befolyásolni a Premier League versenyfutását.
Az elmúlt időszakban különböző külföldi, leginkább arab szervezetek dzsilliárdos összegekkel támogattak angol PL-szereplőket és hozzájuk kapcsolódó ügyvédcsoportokat. Így akarják kikényszeríteni, hogy a Manchester United változtassa meg álláspontját a meghatározó kérdésekben, és a tulajdonosok adják el a klubot a fehér lovon érkező katari hercegnek, aki lehet hogy csak egy mém. Sokak szerint ez nem más, mint korrupció.
Ön mit gondol erről?
Szigorúbban, akár páros lábas becsúszással is fel kell lépni az arab befolyásszerzés ellen.
A jelenlegi jogi szabályozás megfelelő, így is megverjük a Newcastle-t.

Az UEFA mindig, mindenkinek rosszat akar, és mindenkit hülyének néz.
A k®æxy t€∀© rμĪØ¿ g≅βŒ fΞ⊄⊗ kð∏±∩¼Ð nekik, azzal szórakozzanak! 
Ön mit gondol erről?
Nem vagyok hülye, ezt a kérdőívet is visszaküldöm.
Anyátok picsáját!