Új szezon, régi kristálygömb

Ma este indul a szezon az Old Traffordon a Fulham ellen, ennek örömére folytatjuk a hagyományt, megjósoljuk a szezont, hogy legyen min röhögni május végén. Tavalyi mellélövéseink itt olvashatók. A kommentek közt jöhetnek a ti tippjeitek. Főleg a bold részre vagyunk kíváncsiak.

– Hányadik helyen végzünk ETH harmadik szezonjában?

EZS: Biztos vagyok benne, hogy előrelépünk az idei kiábrándító szereplés után, és megszerezzük a 7. helyet a bajnokság végén! Ez az u.n. moyesing. (Faszt, bajnokok leszünk!)

Strigo: Ismeretlen területre tévednénk, Fergie óta senki sem élt meg 3 szezont a kispadon. Erik sem fog, nagyban ennek lesz köszönhető a 7. hely.

Stanley: Egyre nehezebb ilyen tippeket leadni, hiszen Aston Villa, West Ham United kaliberek lépnek be a magasabb szintekre. Tavaly túl optimista voltam, most eggyel éppen ezért lentebb adom a szintet, és azt mondom, hogy a 4.-5. helynek is örülni kell, főleg amíg BL-t ér. Viszont, ahogy Strigo is írja, itt nagyon sok minden múlhat az edzőkérdésen, és oh, wait, úgy látom ez a következő kérdés…

harmansmith: A City és az Arsenal egyértelműen lőtávolon kívül van, érzésem szerint Slot is hamar berendezkedik a vörösöknél, így őket biztosan nem előzzük meg. És bár számítok valamekkora előrelépésre, ez összességében csak az ötödik helyre lesz elég.

somebody08: Szerintem bajnokok leszünk. A keret mély, és általában a sérülések is elkerülnek minket. A játékunknak van fazonja, mások alkalmazkodnak hozzánk, és egyébként szemre is élvezetesek a meccseink. Szerencsére a bírók is inkább tolnak minket, mint nagycsapatot, és az edzői stáb is komepetens, élén a kopasszal, aki tudja, hogyan kell nyerni.
Várjál, mit mondtál, melyik manchesteri blog? United? Baszki, bocs, tényleg. Szorri, régen volt, összekevertem! Akkor húzd ki, amit eddig írtam!
Komolyra fordítva a szót, a City és az Arsenal szerintem is max az egymás elleni meccseken fogható, összpontszámban nem. Még egy csapat tuti lesz a Tottenham – Chelsea – Liverpool – Aston Villa – Newcastle kvintettből, akiktől én hiába nem számítok semmi jóra, valószínűleg mégis felül fogják múlni az elvárásaimat (és talán a saját szurkolóik elvárásait is), mert ennyi projekt szimultánban nem tud egyszerre a földbe állni. Én ez alapján egy 4. helyet mondok, ami ha sokáig állva maradunk az EL-ben, és esetleg idén az angol csapatok húzzák be az 5. helyért járó plusz BL-helyet, lehet még egy végén pihentetős, “tök mindegy a bajnokság, jó lesz az 5. hely” eredmény is.

Rphltylr (aki régen Kovacstomi volt): 9. Hely

Kriss: Ha egy Erik egy szezonban hetedik helyezett lesz, akkor hány Erik hány szezonban lesz első helyezett?
Egyébként karácsony környékén az ötödik hely körül fogunk kavarni a langyos vízben, aztán a szezon végére hatodik lesz belőle. Végig kell majd nézzük, ahogy a Niukasil… illetve izé, bocsánat, a Newcastle ismét bemasírozik a negyedik helyre, amitől mi legalább 6 pontra leszünk szezon végén.

Beyonder: Indokolatlannak érzem a borulátást, szerintem simán felül fogjuk teljesíteni az elvárásokat. Merjünk nagyot álmodni: meglesz a negyedik hely!

– Melyik hónapban veszi át a csapatot Ruud?

EZS: Szeptember 1-én áll Ruud munkába, mert a deadline dayen 22.30 körül Eriket leigazolja a Chelsea játékosnak.

Strigo: Idén korán érkezik a karácsony, december 16. lesz a jeles dátum.

Stanley: Igazából sokáig nem ötlött fel a fejemben ez a szcenárió, amíg pár napja belém nem hasított a felismerés. Korábban írtam egy cikket, amiben ten Hag-ot egyfajta mentornak minősítettem ezzel a komoly szakmai csapattal maga körül, de valóban minden adja magát, hogy az esetleges gyenge szereplés után a kéznél lévő szakemberi gárdát válasszák, és folytatódhasson a munka.

harmansmith: Meg kell hagyni, remekül sakkozott az INEOS: egyértelműen jó alternatíva nem volt a piacon edzői fronton, ráadásul a vezetőség átalakulása (nálunk inkább: kialakulása) miatt nem is feltétlenül ez volt az égető kérdés első körben, RvN behúzásával ugyanakkor biztosították, hogy legyen váltótársa ten Hagnak, ha nem fizetődne ki a bizalom. Lesz is szerintem edzőváltás, de csak a szezon végén, mert a játék képe nem lesz annyira borzalmas, mint tavaly.

somebody08: Hát ez nehéz kérdés, mert szerintem minden United szurkoló úgy kell, hogy nekimenjen az új szezonnak, hogy annak szurkol, hogy lehetőleg semmi ne adjon okot az edzőváltásra. Mind azt szeretnénk, hogy legyünk eredményesek, játsszunk szépen, és ne legyenek balhék a csapat háza táján.

Vagy legalább ezek közül kettő valósuljon meg.

Vagy akár csak egy, de az most már tényleg.

Á, faszom.

Mint mondtam, szerintem végig ott leszünk a BL-helyek közelében, ami nálunk a pont elég szint volt eddig, szóval szerintem Erik végignyomja.

Rphltylr: A pool meccs után.

Kriss: Ha valóban kiteszik, akkor november-decemberben, ez az időszak lett a menedzsment kedvence, Mourinhót és Solskjaert is ekkor rakták ki. Az szintén halálbiztos, hogy mi podcastelni fogunk közvetlenül egy nappal előtte, és Beyonder javában vágni fogja az adást, mikor Ten Hag távozását bejelentik, és dobhatjuk is ki az egész adást az irreleváns témákkal együtt. Egyébként ha Van Nistelrooy jót akar magának, akkor nem vállal itt el semmiféle menedzser dolgot még jóideig. Szomorú lennék, ha mondjuk egy szezon után úgy válnánk el tőle is, mint Solskjaertól. Nem mondom, a United bővelkedik “legendásgólvágóból” akikből még lehet itt manager (lásd Rooney-t például), de na. Ez a klub már hosszú évek óta nem építi, hanem leépíti a klublegendákat. Esetleg ideje lenne ezt is befejezni.

Beyonder: A negyedik hely megszerzése után, amikor felméri a Vezetőség, hogy elértük  plafont Erikkel.  

– Ha nem mi leszünk a bajnokok, akkor ki?

EZS: Az ősszel mind a 115 vádpontban bűnösnek talált City nyeri a bajnokságot, miután a strandkorlátkékekre kiszabott büntetésként a többi 19 csapattól levonnak 200-200 pontot.

Strigo: Nem mindegy? Csak ne a Pool.

Stanley: Az Arsenal vs. Manchester City az új Liverpool vs. Manchester City. Nem igazán hangzik ez jól egy Manchester United szurkoló számára. Aki pedig még nem olvasta Michel Houellebecq-től a Behódolást, az megteheti.

harmansmith: Harmadik nekifutásra Arteta és az Arsenal behúzza – és nem feltétlenül csak azért, mert tavaszra “kipontozzák” a legfőbb riválist.

somebody08: Én is azt érzem, hogy most az Arsenal megcsinálhatja, ráadásul úgy, hogy kevesebb pontot szerez, mint a legutóbbi két szezonban, amikor nem lett bajnok. Legfeljebb 83 ponttal úgy néztem, eddig 8 alkalommal lehetett bajnokságot nyerni, érdekesség, hogy ebből 6 alkalommal mi voltunk az elkövetők (egyszer az Arsenal, egyszer a Leicester).

Rphltylr: Valaki, aki csal.

Kriss: Beyondernek tenném fel a kérdést, hogy még hány éven át szeretnéd velem leíratni minden augusztusban, hogy a City?

Beyonder: Bocs 🙁

– Meddig mehetünk el az Európa Ligában?

EZS: A falig. Nyilván megnyerjük, brilliáns játékkal utasítják maguk mögé a United-fiatalok az Elit Liga többi résztvevőjét (a Bohóc Liga meg ugye senkit se érdekel), miközben a gálakezdőnk Bruno vezérletével rá tud pihenni a bajnoki mérkőzésekre.

Strigo: Egy jó tavasszal még akár meg is lehetne nyerni az EL-t, de kiesünk mondjuk a Real Sociedad ellen, büntetőkkel.

Stanley: Mivel a Bajnokok Ligájából nem esnek ki ide csapatok, ezért az a nagy igazság, hogy az AS Roma, Athletic Bilbao, Tottenham Hotspur, Porto vonal mellett ezt a sorozatot meg kellene nyerni.

harmansmith: Úgy tűnik, Ten Haggal nem tudunk annyira förtelmesek lenni, hogy ne nyerjünk valamit, így idén ez lesz az a serleg, ami bekerül a vitrinbe – az új lebonyolítási rendszer is kedvez nekünk.

somebody08: Én is azt gondolom, hogy ez az olimpiai kajak-kenu futamos lebonyolítás, amiben továbbjut mindenki, akinek van pályája meg 15 játékosa, aztán akinek nincs, még azok is visszamérkőzhetnek a reményfutamban, igencsak kedvez annak a bénázásnak, amit nálunk európai kupaősznek szokás nevezni. Szóval a továbbjutás biztosan meglesz, sőt, én azt gondolom, az elődöntőig elmegyünk. Onnan már, a fene se tudja, de én is hajlok arra, hogy idén ezt a kupát nyerjük meg, folytatva a “szar játékkal is jön a serleg” sorozatunkat.

Rphltylr: Csoportból kiesünk.

Kriss: Majdnem azt mondtam, hogy a Villarrealig, aztán rájöttem, hogy azok idén nem is játszanak semmiféle európai kupában, még csak selejtezőt sem. (Az megvan egyébként, hogy 4-0-ra szájbavágta őket a Brighton egy hete egy felkészülésin? Sajnálom, hogy nem mi voltunk egyébként. Az a szörnyű, hogy a Brightonból is sokkal többet nézek ki idén, mint magunkból. Nem lehetne inkább az ő szereplésüket tippelgetni?)
Egyébként Bilbaóban lesz az EL-döntő. Tegye mindenki a szívére a kezét, szerintetek kieshetnek ők bármelyik szakaszban is idén? Na, szóval a Bilbaóig jutunk. Ide a rozsdás bökőt, hogy a csoportkörben is játszunk velük.

Beyonder: Eriknek is meglesz a maga csicskatriplája,  csak ő nem egy szezonon belül, hanem három alatt gyűjti össze, úgyhogy Bruno a végén felemelheti a trófeát.

– Mit kezdünk a hazai kupasorozatokkal?

EZS: Szerintem idén nem sokat. A Ligakupában talán megyünk két fordulót, aztán lesimáz a West Ham, Aaron Wan-Bissaka vezérletével. Az FA kupa harmadik fordulójában 0-1-gyel kiesünk az ötödosztályú Dag@Red ellen az Old Traffordon, a gálakezdőnk az időközben kibővített és modernizált orvosi részleg társalgójában nézi a meccset.

Strigo: A ligakupát igazán el lehetne engedi most már, az FA Kupában viszont jó lenne legalább a Wembley-ig eljutni.

Stanley: Én úgy érzem ezt kimaxoltuk mostanában, nem lepne meg, ha a Premier League, Európa-liga vonal kerülne a fókuszba. Az eredményesség ennek ellenére mégis sokszor sorsolásfüggő.

harmansmith: Reményeim szerint azt, hogy ten Hag legalább itt elkezd az eddiginél komolyabban rotálni, mert ha nem, akkor kénytelen leszek visszaidőutazni mára, hogy átírjam a második kérdésemre adott válaszomat.

somebody08: Ligakupában csikócsapatos, FA-kupában pedig nagycsapat elleni, bírózós – VAR-ozós – kurvaanyázós korai kiesést vízionálok!

Rphltylr: Elődöntőkben kiesünk.

Kriss: Az első másodosztályú, vagy annál feljebb szereplő csapatig. Egyébként az is óriási mázli, hogy a PRM-csapatoknak csak a harmadik körben kell bekapcsolódniuk az FA-kupába, ha nekünk konkrétan a legelső elő-előselejtezőktől kéne elindulnunk, akkor nem nézném ki magunkból, hogy meglenne a harmadik kör…

Beyonder: A bajnoki menetelésre és az Európa Ligára tekintettel ezeket most nem vesszük annyira komolyan… lol csak vicceltem, gálakezdő lesz, úgyhogy bármi megtörténhet.

– Ki lesz a szezon játékosa?

EZS: Bruno, Mainoo és Garnacho lesz a három vezér, de Brunóra tippelek. (Ne feledkezzünk el a szintén esélyes Bayindirről, aki lehoz egy kapott gól nélküli szezont.)

Strigo: Ezt lassan át is lehetne nevezni Bruno-díjra, annyira egyértelmű. De azért remélem, hogy szezon végén össze tudunk szedni hozzá másik 9 játékost, akik szintén jó teljesítményt nyújtanak majd a szezon egészét nézve.

Stanley: Mivel a csapat kering Bruno körül, amit én nagyon egészségtelennek tartok, ezért nehéz elsőre mást tippelni. Ugyanakkor ez nem jó hír. Bízom egy formációváltásban, és ennek esetleg a középpályáról Kobbie Mainoo lehetne a nyertese.

harmansmith: Ha nem Bruno – aki akkor is jó, ha szar –, akkor az a játékosunk, amelyik a legnagyobbat fogja előrelépni, megidézve Dalot előző szezonját. Adja magát Garnacho vagy Mainoo, akik már most is jók ugyan, de idén a liga legjobb játékosai közelébe merészkednek – szerintem ez lesz az a szezon, ahol az argentin áttöri a falat.

somebody08: Én is azt gondolom, hogy Bruno hozza majd a legjobb teljesítményt, de valaki berobban, aki elviszi a díjat. Remélem Hojlund lesz az, mert az egy 30 gól / 10 asszisztos szezont feltételez, amit nehéz lenne úgy elérni, hogy közben nem vagyunk csapatként is eredményesek.

Rphltylr: Mainoo.

Kriss: Sok a Mainoo-tipp, de szerintem ennyire fiatalon ritkán tudnak olyan konzisztensek lenni a játékosok, hogy a csapat legjobbjai legyenek. Egyébként Rashford.

Beyonder: Erik első körben a Rashford-Garna szélsőpárossal próbálkozik, de aztán Marcus kikerül a rossz formája miatt, Garna átmegy a helyére, az ő helyére meg Diallo, és attól kezdve gól+gólpassz lesz az elefántcsontparti középső neve.

You Can’t Beat An Original 🔥

Adidas team up with Barry Keoghan to bring you another look at the new United third kit, featuring a few cameo appearances…

– Ki lesz az év csalódása?

EZS: Zirkzeenek sajnos nem fekszik majd a PL, és harmadik számú csatár lesz novemberre.

Strigo: Mountot ér mondani megint?

Stanley: Mounttal szinte biztos, hogy továbbra se fogunk tudni mit kezdeni. Némileg aggódom Hojlund miatt is. De végső soron szeretném, ha nem az egész csapat lenne csalódás.

harmansmith: Rashford, akitől hiába várja mindenki a nagy visszatérést, hiába pihenhetett rá fejben az új szezonra és hiába érkezett számára egy tökéletes játszópajtás Zirkzee személyében, az év végére a Garnacho-Amad páros mögött csak harmadik számú szélső lesz.

somebody08: Sanchót lehet mondani, aki októberre megint kikerül a keretből? Vagy Anthonyt, aki nem kerül vissza a kezdőbe? Vagy Mountot aki végig sérült lesz? Vagy Mazraouit, aki szintén? Illetve Shawt és Malaciát, akik 10 játszott meccs alatt maradnak? Mert ha nem, akkor Casemirót mondanám, akinél folytatódik a 30 feletti formahanyatlás.

Rphltylr: Erik.

Kriss: Malacia. Idén majdnem sikerül neki 4 meccsen is “available”-nek lennie (ez ugye nem jelenti azt, hogy játszik is, csak játszhatna), de aztán csak 3 lesz belőle. Ha valaki olyat kell mondani, aki effektíve játszik is, akkor De Ligt.
Haha, csak vicceltem, nyilván nem fogja ő sem elérni még az 1000 percet sem, nézzetek már rá az injury historyjára. Édesistenem. Mondom inkább Mazraouit.

Beyonder: Csalódni csak abban lehet, akitől sokat várunk, de az elmúltnyolc év megtanított már arra, hogy nagyon ne lelkesedjek túl senkit és semmit. De anti-jinxként mondom Yorót, aki a sérülése után nem tud majd még Messiás-üzemmódban játszani.

Arsenal 2-1 Man Utd | Match Recap

Watch the key moments from our pre-season friendly against Arsenal as 23 Reds got more valuable minutes in their legs 🤝 ▶️ Subscribe to Manchester United on YouTube at http://bit.ly/ManU_YT 📲 Download the Man Utd app: http://manutd.co/F4c 💻 Visit Manchester United: http://www.manutd.com 🛒 Shop your favourite United attire: https://bit.ly/3s9uTW7 #MUFC

– Ki lesz a házi gólkirály?

EZS: Chido Obi-Martin

Strigo: Bruno, 25 góllal. Legalább 10 büntetőből, mert Sir Jim és az új vezetés miatt megkedvelnek minket a sporik.

Stanley: Greenwood, Cristiano Ronaldo vagy Rashford személyében voltak kiemelkedő góllövők az elmúlt években Bruno Fernandes mellett. Ráadásul bármilyen hihetetlen, tavaly Hojlund lett a házigólkirály. Éppen ezért én most Garnachora fogadok.

harmansmith: Ha már bemondtam korábban, akkor: Garnacho.

somebody08: Ha már bemondtam korábban, akkor: Hojlund.

Rphltylr: McTominay

Kriss: Az sokkal viccesebb kérdés lenne, hogy hány góllal lesz a csapat gólkirálya az a valaki. 2014/15-ben Rooney volt a top scorer a csapatban 14 góllal, minden sorozatot figyelembe véve. Szerintem ezt idén beállítja Rashford. Komolyan, nem lehetne inkább a Brightont boncolgatni? Szerintem Joao Pedro idén több gólt szerez a mi gólkirályunknál úgy, hogy ők nem játszanak európai kupában.

Beyonder: Ruud felméri, hogy ki lenne a keretben a legalkalmasabb, hogy belevuduzza a tudását, és Hojlund mellett dönt, az ifjú padawan pedig meglövi a 20 gólt.

Antony Doing That Drilling Antony Spin Again At Old Trafford | Manchester United vs Sherrif #mufc

Uploaded by Forever Football on 2022-10-27.

– Kinek kellene még távoznia az ablak bezárulása előtt?

EZS: Antony (mert nem szeretem), Sancho (mert itt már nem fog neki menni), Lindelöf (mert ő szimpatikus, de nem nagyon jut szerephez). Persze utóbbi hiányozni fog szeptember közepén, amikor már egyetlen egészséges középhátvédünk sem lesz.

Strigo: Lindelöfnek nem tudom milyen szerep fog még jutni itt, remélem hogy nem szélsőhátvéd tartalék lesz, mert az sosem állt neki jól.

Stanley: Sancho, mert jó pénzt láthatnánk belőle, Lindelöf, mert ennek a sagának már nem kell folytatódnia. Antony esetében pedig azért nem bánnám a távozást, mert az azt jelentené, hogy viszonylag jobb összegben tudtunk rajta is túladni. Ha nem fog érkezni megfelelő ajánlat, akkor szerintem őt fillérekért nem fogjuk elengedni, és ezzel nincs is semmi probléma. A keret kicserélődése mindenesetre jövőre is erősen fog folytatódni.

harmansmith: Lindelöf egyértelműen létszám felettivé vált Yoro és de Ligt érkezésével, Sancho pedig a kissé túlértékelt dortmundi félszezonja alapján akkor sem lenne elég jó a mi (vágyott) szintünkön, ha olyan rendszerben játszanánk, ami amúgy feküdne neki, így mehet nyugodtan Párizsba. Antony nyilván, de kutyának sem fog kelleni, McTominay ellenben megérdemelne egy stabil kezdő státuszt egy olyan klubnál, ahol nem csak egyfajta (és igen limitált) szerepkörben elég jó az elvárt szinthez – de csak a megfelelő összegért cserébe.

somebody08: Én hiszek a második esélyekben, de Sancho már a sokadiknál tart, és nálam teljesen elvágta magát, szóval az ő távozását nagyon szorgalmazom. Az már csak pozitív adalék, hogy érte még akár pénzt is kaphatunk. Lindelöföt szeretem, ezért kívánom, hogy találjon magának egy olasz élcsapatot, ahol BL-döntőt játszik idén vagy jövőre. Emellett Anthony sem a szívem csücske, de neki még adnék egy esélyt, hátha megtalálja azt a formáját, amiben még sosem volt.

Rphltylr: Erik, Antony, Sancho, Lindelof, Shaw, Maguire.

Kriss:    -_-
A usual suspecteken kívül egyébként Hannibalnak, Pellistrinek (talán kapnánk értük pénzt, rendeset, nem csak ilyen Monopoly játékpénzt), és Eriksennek. Imádom pedig, de nem bírja már szegény. Ja, és Michael Olivernek.

Beyonder: Pontosan azok, akikre mindannyian gondoltok. McTomi távozása nagyon fájna, de ha jönne még középre valaki, akkor mehetne ő is jó pénzért.

Wesley Sneijder * Best Moments

Wesley Sneijder has been fantastic the latest weeks. This video shows some of his best moments with the clubs Ajax, Real Madrid, Inter and Galatasaray. Of course also The Netherlands football team. Enjoy! * Follow us! Facebook: http://www.facebook.com/netherlandssoccer Instagram: https://www.instagram.com/thenetherlandssoccer_ Patreon: https://www.patreon.com/netherlandssoccer

– Kit igazolnál még? (elég 1 név)

EZS: Én nem vagyok egy nagy transzferguru, aki egyáltalán tudja, hogy milyen játékosok elérhetőek jelenleg a piacon, de azt a török gyereket szívesen látnám (Beyonder bejegyzésének a helye, amint kisegít a névvel). [Kriss edit: Yusuf Dikec?] [EZS editebb: ha ő az, aki seggbelövi Eriket minden vereség után légpisztollyal, akkor igen.]

Strigo: Hagynék pénzt januárra is, nem költeném most el.

Stanley: Mivel elég szépen haladunk a kifontolt nevek megszerzése mellett, Ugarte nagyon fontos láncszem lehetne a jövőre nézve. A középpályánk könyörög még egy megbízható játékosokért.

harmansmith: Égető szükségünk lenne legalább egy, de inkább két olyan középpályásra, akit a labdakihozatal első fázisában tudunk használni. Ugarte inkább egy fiatalabb Casemiro, aki egyébként akár jó is lehet ebben az agybeteg high-press/low block rendszerben, de nem feltétlenül az, akire hosszú távon szükségünk lehet. Ten Hagnak ő jó is lesz – más jellegű hatos meg majd jöjjön jövőre az új edzőnek.

somebody08: Kétgyerekes apaként örülök, ha a United meccseit meg tudom nézni felvételről, meg az Eb-t, szóval hiába vannak nevek, nem tudom, hogy milyen játéktudás párosul hozzá. Viszont múltkor a Benczúr kertben volt egy 4 éves kissrác, aki egész ügyesen ütközött (igaz, nem a focipályán, hanem a csapnál, homokozóvödörrel a kezében), talán Botinak hívták. Na, ő jöhetne a középpályánkra Casemiro helyére.

Rphltylr: Ralf Rangnick.

Kriss: Kantét bazmeg.

Beyonder: De Jongot, viccen kívül. Ha már itt a fél Ajax, akkor ennyi erővel akár ki is maxolhatnánk ezt a transzplantációs Frankenstein-kísérletet, legalább kiderülne a szezon végére egyértelműen, hogy van értelme folytatni a holland-vonalat.

– Valami bold a végére?

EZS: Megbüntetik a Cityt, és tőlük vonnak le 200 pontot, valamint visszasorolják ezt a szutykot a 3. osztályba. Guardiola elhagyja a süllyedő hajót, az angol szövetségi kapitányi posztért, és így sem leszünk bajnokok.

Strigo: A West Ham mögött fogunk végezni a bajnokságban, de legalább pozitív gólkülönbséggel.

Stanley: Engem most is az hoz lázba, hogy a Chelsea ezek után 2. vagy 10. lesz a bajnokságban. Árgus szemekkel követem majd a londoni kékek szezonját, akik éppen Konferencia-liga selejtezőre készülnek.

harmansmith: Mi leszünk a legtovább veretlenül maradó csapat a bajnokságban.

somebody08: Lesz idén 8 olyan meccsünk, amit legalább 3 gólos különbséggel nyerünk meg. (Tavaly összesen 3 ilyen volt.)

Rphltylr: Sir Jim eladja a klubot jövő a nyáron a katariaknak.

Kriss: Lesz idén 8 olyan meccsünk, amit legalább 3 gólos különbséggel veszítünk el.
Ez van srácok. Sokkal vidámabb lett volna ez a bejegyzés, ha csak annyit kérdezünk, hogy “szerintetek jó szezon lesz az idei, vagy nem?”
Kár volt itt ezt részletezni, hogy hányadékok hányadikok leszünk, meg ilyenek.

Beyonder: Lesz egy olyan jó periódusunk, hogy egy időre megint kimerészkedünk közös meccsnézésekre. (Mert az sajnos kiderült, hogy ha nem megy a csapat szekere, akkor lapít mindenki otthon, pedig mennyivel jobb közösen anyázni a csapatot és a stábot.)