Ed

woodward telefonMozgalmas egy nap, az már biztos. De ha egyszer Európa-szerte ma este zárul az átigazolási piac, akkor bizony ünnepnapon is dolgozni kell, akár éjszakába nyúlóan is. Este 11 óráig bármi megtörténhet, és a menedzser által összeírt listán lévő nevektől is meg kell szabadulnia a klubnak. Hétfő van, bank holiday, országszerte senki sem dolgozik. Akár a családdal is tölthetném a napot, kiruccanhatnánk Dorsetbe ebben a remek időben. Szerencsére Isabelle már hozzászokott az augusztus végi hajtáshoz, és nem gondol olyasmikre, hogy Giggsékkel járnánk kurvázni ilyentájt. De nagyon megértő, és szükségem is van a támogatására az ilyen napok után, amikor Mendes- meg Perez-féle nagyhalakkal kell tárgyalni. Csak azt nem érti, ha én vagyok az igazgató, miért vannak még felettem mások is, akik döntéseket hoznak. De ez egy ilyen szakma. Az edző vázolja az elképzeléseit, felír néhány nevet, én pedig elvégzem a piszkos munkát. Ha esetleg túl sokat kérnek… hoppá, csörög is a telefon, talán éppen Mendes lesz a vonal másik végén.


– Woodward Úr, fontos hívás, Sir Alex keresi.
– Nem mondta, hogy mit akar?
– Azt nem, de én az ön helyében nem várakoztatnám, elég zaklatottnak tűnt.
– Kapcsolja, kérem!
– Kapcsolom a kettesen.
– Köszönöm, Janice!

– Főnök, miben állhatok a rendelkezésére?
– Ed, most azonnal gyere az irodámba, beszélnünk kell.
– Na de főnök, ma zárul az átigazolási szezon Európában, függőben lévő üzleteink vannak és bármikor befuthat egy ajánlat…
– Akkor hozd magaddal minden kütyüdet, szólj a többieknek hogy fontos tárgyalásod van, és ne zavarjanak.

– Sir Alex!
– Ed, helyezd magad kényelembe. Egy pohár vörösbort esetleg?
– Köszönöm, de még rengeteget kell dolgoznom ma, átigazolási szezon vége van és…
– 2004-es Château Lafleur, tudom hogy odavagy a bordeaux-i borokért.
– Egy pohárral talán nem árthat meg.
– Nos, Eddie, hogyan teljesítünk az átigazolási piacon?
– Eddig remekül, érkezett Memphis, Schneiderlin, Bastian…
– Tudod, hogy nem erre vagyok kíváncsi.
– De Gea?
– Igen, De Gea érdekel. Hogy mi lesz vele.
– Megegyeztünk a Real Madriddal. 29 millió fontot fizetnek, és mellé még megkapjuk Costa Rica válogatott kapusát, Navast is. Nemrég küldték el a dokumentumokat, átnéztem, elküldtem az ügyvédeknek is átvizsgálásra, minden okésnak tűnik. Még meg kell egyeznünk Navassal, vissza kell küldenünk a fájlokat Madridba, fel kell töltenünk a dokumentumokat a szövetségek honlapjára, orvosit kell szerveznünk Carringtonba, ki kell szivárogtatnunk a sajtónak néhány részletet, de minden cucc itt van a laptopomon, nagyjából késő estére mindennel megleszünk.

– Remek, Eddie, nagyon alapos munkát végeztél, de hadd meséljek el egy történetet. Még egy kis bort? Ugyan már, az első pohárral is hamar végeztél, semmi kétség hogy kérsz még egyet. Itt van, töltök, ne szégyenlősködj! Na szóval, a történet. Emlékszel amikor tavaly megnyertem a házi golfbajnokságot? Tudod, miért történt az?
– Mert a Főnök nagyon jó játékos?
– Eddie, nem a feleséged vagyok hogy bókolgass nekem. Tudom, hogy azt gondolod, azért nyertem mert a többiek hagyták nyerni a vén faszt.
– Fel sem merült bennem ilyesmi.
– De láttam a szemedben, hogy nem is őszintén mondtad. Nem is vagyok jó játékos, igaz, rossz sem. A lényeg az alázat, az alaposság és a motiváció, ahogy hozzáállsz a dolgokhoz. Azért nyertem meg a tornát, mert én akartam legjobban az első helyet. Sosem szabad megelégedned a középszerrel, Eddie. Ha valahol, akárhol elindulsz, legyen az akár egy semmit sem jelentő házi golfbajnokság, nyerned kell. Ez az a filozófia, amit el kell sajátítanod, ha a Manchester Unitedet vezeted. És ez az, ami belőled, úgy néz ki, hiányzik.
– Lehet hogy csak a bor miatt, Főnök, de nem igazán értem, hová akar kilyukadni.

sir alex golf
– Mert még nem fejeztem be. Adott egy világklasszis kapus…
– David?
– Persze hogy David, baszd meg, szerinted kiről szól ez az egész beszélgetés? Ne idegesíts fel, Eddie, ismerlek mióta az alagsorban dolgoztál a könyvelésen, nem voltál te mindig ilyen értetlen gyerek. Szóval szerinted David a világ egyik legjobb kapusa?
– Igen, top3.
– És ez a másik srác akit cserébe hoznánk?
– Ő nem, de attól még nagyon jó kapus.
– Látod, Eddie, erről beszélek. Kurvára nem mindegy, hogy a legjobbat akarod, vagy megelégszel a középszerrel. De Gea a világ egyik legjobbja, a szurkolóink őt választották az év játékosának, kétszer is. Te meg lecserélnéd őt egy ilyen zsákbamacskára. Costa Rica, az amúgy is mi a fasz, valami spanyol üdülőfalu? Jézusom, Eddie, te tényleg ezt szeretnéd?
– Mindenkinek így lesz a legjobb…
– Az, hogy kinek mi a legjobb, nem érdekel. És téged se érdekeljen. Az a lényeg, hogy a Manchester Unitednek mi a legjobb. Emlékszel a tavalyi ‘Pool elleni meccsre?
– David mentette meg a seggünket.
– Mint ahogyan most is ezt fogja tenni, a következő meccsünkön. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ez így is legyen.
– De már minden le van zsírozva, nem hátrálhatunk ki belőle.

– Na akkor hadd fejezzem be a történetet. Látod a polcon azt a kupát? Azt nyertem a golfbajnokságon. És látod, mi van mellette a falon?
– Egy golfütő.
– Nem is akármilyen golfütő. Rory McIlroytól kaptam. Hadd mutassam meg. Itt van az aláírása is, láthatod. Sir Alexnek, az igazi vezetőnek – Rory. Akkor kaptam tőle, amikor a csapatának motivációs beszédet tartottam a Ryder Cup előtt. Mikor átadta, megbeszéltük hogy segít nekem fejleszteni a technikámon. Pár délutánt eltöltöttünk a Manchesteri Golf Klubban, és ez az, ami miatt megnyertem a tornát.
– Remek történet, Főnök, de hogy jön ez a De Gea üzlethez?
– Úgy, Eddie, hogy sosem szégyen tanulni a legjobbaktól. Bármennyire is királynak hiszed magad, mindig lesz amiben akadnak majd nálad jobbak. És ha fejlődni szeretnél, kérj segítséget olyantól, aki már bizonyított.
– Még mindig nem igazán értem.
– Nekem például mindig is szörnyű volt a kezdő ütésem. Vagy túl röviden kezdtem, vagy horizontálisan tévesztettem célt, a lényeg hogy Rory tanácsai sokat segítettek. Például így beállsz merőlegesen a labda mellé, egyenes kar, próbalendítés, nagy lóba…
– Főnök, igazán nem akarom félbeszakítani, de nem biztos hogy jó ötlet az irodában hadonászni azzal az ütővel. Még leveri a bort az asztalról.
– Igen, könnyen előfordulhat, hogy valamit széttörök itt hadonászva két pohár bor után. Például ezt a laptopot itt. Könnyen lehet, hogy rásuhintok egyet, és így széttörik a képernyője. Meg még egyet, és a billentyűzetnek is annyi. Meg még egyet, kettőt…
– Főnök, ne! A laptopom! Most így hogyan fogom…

smashed-mac-1
– Most már érted, Eddie?
– Azt hiszem, igen. Csak azt nem tudom, mit mondjunk a sajtónak. Azt ugye mégsem mondhatom, hogy azért nem jött létre az üzlet, mert Sir Alex Ferguson egy golfütővel szétverte a laptopomat.
– Ne is, mert a következő amit szétverek, a Ferrarid lesz. Találj ki valamit, okos gyerek vagy te. Azt hiszed, akikkel üzletelsz, igazat mondanak? Mendes, Levy, Perez, Abramovics, ezek mind lopnak, csalnak, hazudnak. Ezek nem japán üdítőgyárosok, mint akikkel eddig üzleteltél. Nagyban játszanak, igazi gecik. És Eddie, sajnos neked is azzá kell válnod, ha meg akarsz maradni ebben a bizniszben. De tanulhatsz a legjobbtól.
– Hívjam fel David Gillt?
– Biztos vagyok benne, hogy jó ötletekkel tud majd szolgálni. Persze csak ha előbb kifejted neki, miért érte meg eladni Rafaelt két csomag rágóért.
– És mi lesz van Gaallal?
– Látod azt a ’71-es Leroy burgundit a kis asztalon? A fánkok mellett? Na az Louis kedvenc vörösbora. van gaal bor

 • stanleykubrick

  gyertek át új posztra. kommentelni.

  • mddnszksz

   kész vagyok ezektől 😀

  • bedeabl

   meghalok 😀

  • Pásztor László

   basszátok meg xd

 • ezraharrari

  azért a csapat facebook oldalának vannak fura dolgai, amikor ezt látom: “Ryan Giggs: „Ein Spiel gegen den FC Liverpool ist immer etwas Besonderes und um so besonderer, wenn man gewinnt, deshalb können wir es nicht erwarten.” Auf geht’s, United!” de persze ettől függetlenül azért AUF GEHT’S, UNITED!

  • Rio

   Be van állítva a Facebook profilodon, hogy tudsz németül, így rád targetálták ezt a posztot, ennyi 🙂

   • ezraharrari

    akkor viszont csak csendben várom a latin nyelvű Giggs interjút

    • stanleykubrick

     nekem a múltkor kínai jött, pedig hát… 😀

 • Limb for a Limb

  Kicsit off.
  Holnapra szervezek egy műfüves focit haverokkal, 9. ker Labdakertbe 19:00-20.30-ig.
  7-en vagyunk eddig, kéne még 3 ember, van valakinek kedve csatlakozni?

  ide írjatok, ha érdekel: limbforalimb@gmail.com 🙂

 • Csordás Adrián

  Akkor ma lecserélésre kerülnek az avatar képek? Már kezdem megszokni, de nem megszeretni 🙂

  • Angus

   Ha Anthony betalál, igen. 🙂

   • Csordás Adrián

    persze, kivételek most akik fogadalmat tettek, a többségre értettem 🙂

    • Angus

     Mert a többség csak simán megvárta a pool elleni meccset? 😀

     • Csordás Adrián

      úgy tudom hogy igen

  • mddnszksz

   az enyém marad

   • Csordás Adrián

    így nézne ki Mr Own Goal?

    • mddnszksz

     nem tudom, én nem ismerem

  • Mainpieeater

   Ha nyerunk akkor en lecserelem jonjot 🙁

  • Aoutum

   Ha Martial triplázik igen 🙂 bár mondjuk ha triplázik lehet megtartom !

   • Angus

    neked komolyan ez a kritérium az avatarod lecseréléséhez? hát, öregem… 😀

    • Aoutum

     Kicsire nem adunk:D #weareunited

  • Rio

   Jövő héten elutazom Görögországba, megnézek pár helyi vasalós termékbemutatót. Ha mire visszatérek, helyreáll a bizalmam Lajossal és a csapattal szemben, Garth eltűnik, és jön megint Rio.

  • fella

   ha De Gea kezd jön vissza a belga fussballgott, marouane

   • Chestcontrol

    Fussballgott likes it:)

 • Angus

  Gyerekek én mit nem adnék egy gyalázatosan kiszenvedett, kínkeserves, fagyos vért pisáló 1-0-ért. Tavasszal nem örültünk volna a szar játékkal behúzott 3 pontnak az Anfielden, ugye emlékeztek? Mert akkor megszakadt volna az a javuló tendencia (ami aztán később bekövetkezett…). Most nem érdekel a játék, mert sok az új ember, nyilván nem fog minden egyszerre klappolni (vagy már csak én hitegetem magam ezzel). Csak NYERJÜNK!

  • ketomika22

   nem érdekel, hogyan csak nyerjünk. mindent leszarok

 • reelbeba

  A meccs egyetlen gólját Mata szerzi tiziböl

  • eartist

   De úgy, hogy a kipattanót beollózza.

 • Achi

  Olvasva a kommenteket, nem értem ezt a nagy Fella optimizmust. Mikor lett ő ennyire nagy csatár sztár? Vagy én maradtam le? Az viszont tény, hogy Roo annyira szar volt mostanság, hogy szomorkodnunk sem kell a sérülése miatt. A 0 gólnál nehéz lesz kevesebbel nyitni a meláknak. Azért én még mindig nem értem, hogy miért kellett az összes csatárunkat elpasszolni. Nem baj, majd az új Henry megment minket 😀

  • stanleykubrick

   A belgáknál is mocskos jól játszott, még nálunk is jobban, bejárta a pályát. Imádom, amit csinál, csak kérdés, hogy Lajos nagyjából hajlandó-e megtalálni a helyét, meg bízni benne.

  • Rio

   Remélem, Martial kezd.

   • Angus

    Múltkor eltaláltam a kezdőt, most meg sem próbálom.

  • Chestcontrol

   Azert tavasszal elegge termelte a golokat. Es a valogatottban is lovoldozi oket. Nagy bunyos!!

   • Achi

    És mindenki azt hiszi, hogy fejjel király, pedig valójában chest controllban van igazán otthon 😀

 • Nazara

  Kép + 17 Jokes You’ll Find Funny If You’re A Man United Fan

  http://www.buzzfeed.com/richardbeech/youll-never-win-again#.lhvjVVkDao

 • Angus

  Felcsapom reggel a FourFourTwo magazint és látom, hogy Gary Neville-lel van egy nagyobb interjú. A közepe fele szokott lenni egy “+1 kérdés?” rovat, amely most a következő volt, méghozzá Scholesy-tól:

  P.S.: Miért nem tudsz labdát kezelni?
  G.N.: Pofátlan bunkó!

  Bearanyozta a napom! :DD

 • Roland
  • Pásztor László

   Szerintem nem kérdés, ki fog védeni.

   • Angus

    Rooney nem játszik baszki?

    • stanleykubrick

     Azért egyelőre nem őt hiányoljuk a legjobban a csapatból.

     • Angus

      Jó persze, én is szeretném ha De Gea védene (ha már itt maradt…), de Rooney-nál jobb megoldás nincs előre. És ő mégiscsak Rooney, bármilyen szar, képes olyanokra, amikre Fellaini nem. Fellainivel impotensek leszünk, egyedül a fizikai erejét tudná kihasználni, de van egy olyan érzésem hogy utazni fognak rá, és csak felhúzzák az agyát.

     • stanleykubrick

      Rooneytól idén én legalább 8 játékost hamarabb hiányolnék a csapatból.

     • Angus

      Én most a csatársorról beszélek. Fellainitől gólokat várni? Nem valószerűtlen, de bizonytalan. Na nem mintha Rooney-ba vetném minden hitem, de azért mégis… Ez így, olyan ember nélkül, aki képes gólt, gólokat lőni, nehéz lesz. Talán Mata, vagy Depay. De utóbbi formájáról inkább nem beszélek.

     • stanleykubrick

      Felállás függő a dolog. Én simán bedobnám a Fellaini, Herrera, Carrick – Depay, Martial, Mata kezdőt. Carrick ugye nem sérült?

     • Angus

      Hát a tököm tudja, remélem játszhat.

     • stanleykubrick

      Mert akkor Small lesz a kapitány, ha nem. Ami nem baj, csak na. Dőlnek ki a csk-k.

     • sipi

      játszhat Carrick

     • csinibob

      Fel sem fog tűnni Rooney hiánya.

    • csakaMU

     valahogy nem érint meg annyira a dolog. nem pótolhatatlan ő, tavaly is így derült ki a legtöbb Lajos által favorizált emberről, hogy bőven pótolható

    • Chestcontrol

     Legalabb lovunk golt. Fella n9

  • ketomika22

   Mata csak feladta neki, hogy legyen mit kirakni twitterre

 • Csordás Adrián

  De Gea / Romero kérdés > Rooney / Fella kérdés
  Tehát nyerünk
  Ja és Blackett > all

 • Pásztor László

  Tavaly ilyenkor nem értettük Fella hogy lehet a keret tagja, és a távozását követeltük. Egy évvel később a kezdőbe jelöljük a sérült Rooney helyére, tudván hogy gólokat fog szerezni. Csak egy igazi klasszis képes így megváltoztatni a róla kialakult képet. FF-FellaForever

 • mddnszksz

  Állítólag Rooney kiesett a mai meccsről, meghúzódott a combhajlítója. Ha ez így van akkor az nem csak a mai meccs lesz sajnos 🙁 De annyira nem aggódok, a padon ott van Van Persie, Falcao, Chicarito, meg Wilson.

  • United82

   a Fellaini vs Lovren jobb matchup mint a Rooney vs Lovren 😀 Simán jó lesz Fella három fejesgóljával megnyerni a meccset 😀 Relax 😀

   • mddnszksz

    mondjuk tény, hogy élvezetes lesz nézni, ahogy szilánkosra töri lovren járomcsontját 😀

   • ketomika22

    az a baj, hogy Fellának akkor is sárga lapot adnak ha ránéz valakire..

    • Csordás Adrián

     amint megkapja a sárgát le kell hozni 😀

 • Moyes Story
 • most néztem a presser második felét. laller egyáltalában nem boldog, hogy valaki kiugatott a sajtónak az öltözőbeli dolgokról

  • csinibob

   szerintem ennek a füstje nagyobb volt, mint a lángja. ddg szerződése óriási lökést fog adni az egész öltözőnek.

   • valaki akkor is kibeszél, ami nem jó jel

  • Moyes Story

   szaszföszi szosz

   http://streamable.com/esyj

 • Pásztor László

  KARMA IS A BITCH!!!

  • EZS

   ezt elloptam, ha nem gond.

   • Pásztor László

    Muller képpel nem is vártam mást xd

    • EZS

     😀

 • Wayne Rooney was missing from Manchester United’s team bus last night – sparking fears he may miss today’s game with Liverpool.

  • bedeabl

   Biztos tökölt a reggelivel és lekéste.

  • bedeabl

   Amúgy ezt a jövőből írod, hogy tudéj van?

   • lebuktam

    • bedeabl

     Megbocsájtom, ha megkapom az érettségi tételeket, illetve a lottószámokat.

  • godlikezaza

   kezdődik az újabb angry and confused állapot

   • eartist

    Főleg ha Fella kijátsza a kezdőből.

  • Roland

   Ibra kezd akkor?

   • Rooney trained at United’s Carrington training base on Friday after his record-breaking week with the England national team, however he is said to have felt his hamstring during the session and will play no part against Liverpool. Marouane Fellaini is expected to start up front. [men]

    • Moyes Story

     a Fella gólt már meg is lehet tenni

     • Pásztor László

      Tripla lesz az, ha végig elöl lesz.

   • Pásztor László

    Wilson busza most fordul vissza xd

  • ketomika22

   vastag a keret

  • Moyes Story

   Rumoured Lineup vs United: Mignolet – Clyne, Škrtel, Lovren, Gomez – Milner, Lucas, Emre Can, Firmino – Benteke, Ings

   • britannián is ez a tipp

   • Pásztor László

    Lovrent reggelire megeszi Fella

    • Moyes Story

     a középpálya elég masszív lesz, viszont szélük az nincs, ami a gyenge pontunk lenne, Brendában lehet bízni

     • Pásztor László

      Ugyan, Mikey arrébb rakja.

    • attól tartok, benteke meg blindet

  • Moyes Story

   ez lesz

   De Gea, Darmian-Smalling-Blind-Shaw, Snejderlin-Swine-Herrea, Depay-Fella-Mata

  • Porter Ramsey

   Wayne Rooney may miss game against Liverpool with injury

 • Csordás Adrián
 • Mainpieeater

  Amúgy ti mit gondoltok a marketingről a DeGea biznisz körül? Beindították a #davestays hashtaget, tele van vele az instagram, nekem ez alapján úgy tűnik, hogy ez egy egyértelmű üzenet, hogy komolyan vesszük ezt a hosszabbítást és ez a 4 év ez tényleg 4 (5) év lesz. Kicsit olyan érzésem van mintha De Geat ezek után már nem engednénk a Realba. Megvolt a lehetőségük, elbaszták, ha akarnak valamit 4 (5) év múlva lehet próbálkozni megint. Vagy inkább szerintetek ez csak ilyen utólagos tűzoltás, hogy megnyugodjanak a szurkolók és jövőre mehet rekordért Perezhez? Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Megy jövőre vagy sem? Szerintem nem. Remélem nem. :3 Hogy miért? ezért: Ilyen kapust nehéz lenne találni még egyet, kevesen ütik meg ezt a szintet mint ő. (Neuer, Courtois, Cech, …. ?) https://www.youtube.com/watch?v=Lcl5WogM9vw

  • ketomika22

   szerintem az a legijesztőbb, hogy már alá is írt a Madridhoz, és megegyeztek a klubok. most meg nagyjából olyan az egész, mintha csak pletyka lett volna

   • Mainpieeater

    nem írt alá hivatalosan, csak majdnem. Pl anno Adam Llajic is aláírt hozzánk meg (hajólemlékszem) Obi Mikel mégsem játszott egyik sem nálunk. A modern fociban gyakran megesik az ilyen. Meg a Napoli is rábaszott egy uccsó napos transzferrel.

    • ketomika22

     a lényeg, hogy Dávid egy szó nélkül ment volna, és most úgy van kezelve a helyzet, mintha semmi sem történt volna

     • Porter Ramsey

      mert hogy kéne kezelni? égessen el egy real mezt a MUTV-n vezeklés gyanánt?

     • ketomika22

      nem, nyilván. pont erről beszélek, hogy nagy a váltás

     • eartist

      Érdekes ez az egész. Ott lógott a levegőben végig a nyáron, mégsem történt semmi. Szerintem – sok egyéb mellett – nagyon okosan csinálta, hogy egy szót nem szólt az egészről, hiába kérdezték. Ez akkor a legjobb stratégia, ha te magad sem tudod, h végül mi lesz, mert a nap végén minden döntésed védhető. Mi nyilván nem akartuk eladni, olcsón semmiképp, a Realnak meg nem kellett annyira, különben nem szaroznak uccsó napig. Lehet túldimenzionálom, de a mai nap után azt mondom, nem véletlen, h ilyen hamar meglett a hosszabbítás, remek kis üzenet ez. Most nemigen tudom elképzelni, hogy jövő nyáron lelépne, még ha mindannyian tudjuk is, hogy mik jöttek az I’m happy here nyilatkozatok után a múltban. Szerintem ez most más. Ment volna haza szívesen, és ezen a ponton lényegében mindegy, h a papírmunkával kik szaroztak, ha annyira Madridban akarták volna tudni, akkor már a túrára se ment volna. Remélem kellően besértődött, ennél jobb motiváció meg nem kell, h megmutassa, mit buktak spanyol honban.

   • EZS

    szerintem inkább az a durva, hogy ilyen hamar hosszabbított nálunk.

    • ketomika22

     valószínűleg játékhiánya van 😀

    • Porter Ramsey

     mendesnél semmi nem durva. mi nagyot nyertünk a windows 95-tel, még 1 évig a mienk, ha elmegy jövőre, kapunk érte sok dellát, ha nem, még jobb. #woody

  • krisz_ggmu

   hogy őszinte legyek, szerintem most hosszabbítottunk vele, hogy jövőre pénzért menjen el. de lehet hogy ezek után pont telibe szarja a margitot és már csak azért is marad. remélem utóbbi következik be és innen megy nyugdíjba, akarom mondani vissza az atm-be levezetni.

  • Achi

   Ez most egy nagyon nehéz kérdés. Azért az biztos, hogy ő menni akart, és azt is tudjuk ugye, hogy miért. Ha a nője megmarad, és a realnak továbbra is fájni fog rá a foga ( vagyis kurva jól teljesít idén is) , akkor nem tudom elképzelni, hogy marad jövőre. Miért? Mert a “spanyolsága” nem fog változni, a nő ezer százalék, hogy basztatni fogja, és a real meg fizetni azt tud (ha akar). Másik lehetőségek: 1. Szakít a pics… hölggyel és eltűnik egy jelentős motiváció. 2. Gyengébb formát mutat (nem kéne…), miközben Navas meg brillírozik, így a real nem perkál ki érte egy vagyont. 3. Megszereti a ködös albiont és állampolgárságot kér, majd visszavonulása után Fánk pékséget nyit az Old Trafford közelében új barátnőjével egy pakisztáni énekesnővel, aki előzőévben megnyerte Angliának az eurovíziót.

  • godlikezaza

   megy, felesleges áltatnia magát a zembernek

   ronci is maradt +1 évet. aki oda akar menni annál ez két hét alatt nem fog változni.

   • csinibob

    ha csak nem szakít az asszonnyal. innen is simán válogatott kezdő lehet, és a szurkolók is istenítik.

  • Moyes Story

   felmerül az a kérdés, hogy akik sajnáltak idén 15 + navasnál többet adni, azok majd 40+-t fognak kiadni érte jövő nyáron?

  • Rio

   Szerintem ez felesleges szopkodás. Örülök, hogy marad, mert nagyon jó kapus, de emberileg nálam leírta magát.

   • bedeabl

    Egy távozásos-nem távozásos helyzetet ennél sokkal rosszabbul is lehetett volna kezelni, ahogy ő tette, végig kész lett volna játszani is, nem tudom miért gondolod így.
    Az más kérdés, ki az a hülye, aki valaha el akarná hagyni a Unitedet, de nem lehet mindenki annyira okos, mint mi 😀

 • krisz_ggmu

  Valami ilyet elnéznék a pudli ellen

  David – Durmi, Mike, Blind, Shaw – Snejdi, Basti – Mata, Ander, Depay – Roo

  aztán jöhetne Marci, Fella, esetleg Carras

  • Mainpieeater

   Blind helyett Rojo, Basti helyett Carrick, Depay helyett Young és már futhatnak is ki a fiúk. Aztán 45-50. perc körül jöhet a Schweini-Depay páros és megbasszuk őket. :3

   • krisz_ggmu

    kétlem, hogy Carras mester kezdeni fog, max kap egy 15-20 percet. memphis szerintem akkor is kezd, ha 10 meccsen keresztül kettő egyenest nem rúg a labdába. így is úgyis megbasszuk őket, csak latolgatok 😀

 • box-to-box defender

  Ebből a de Gea interjúból nem az jött le nekem, hogy mentálisan a topon lenne. Kifejezetten látni rajta, hogy nem akart ő ebben a szezonban itt lenni. Remélem minél hamarabb össze szedi magát fejben.

  • ketomika22

   sajnos én is így gondolom. nem jó az senkinek, ha nem ott van ahol szeretne lenni. főleg ah erővel tartják vissza..

 • Moyes Story
 • bedeabl

  Szerintetek a szerződéshosszabbítás azt jelenti, hogy egy évig még David és Edurne még egy évig távkapcsolatban élnek, és lesz egy örömteli összeköltözés Madridban vagy, hogy vigyázzanak a manchesteri hölgyek, mert de Gea szingli?
  Vagy esetleg kiderült, hogy Edurne imádja az esőt, és itt lesz két gyerekük, Ryan és Alex?

  • Csordás Adrián

   Valaki ígérte itt hogy ha összedobjuk a pénzt akkor “meglátogatja” Madridban Edurnet. Szerintem összejött a pénz.

  • ezraharrari

   ha igaz a heti 200k, akkor szerintem Edurne azt is imádni fogja, ha manchesterben eső helyett cigánygyerekek potyognak az égből

   • reelbeba

    heti 200k-ért ilyen edörn-félék halomba állnak mencseszterbe’ is

    • ezraharrari

     ha mélyen magamba nézek, annyiért talán még én is várnám otthon szendviccsel dávidot

     • Porter Ramsey

      neked szerintem nincs olyanféle szendvicsed mint edurnenek

     • Tom’On14

      haho, az mar hamburger 😀

     • csakaMU

      Egy jó purger

     • ezraharrari

      az már legyen a dávid gondja 😀

 • KecsopBeno

  Megmutattuk a tokeinket. Mostmar csak a pontok es a jatek kellenek.:)
  #Moyesalattlegalabbvoltakelvezhetomeccseink

 • RedDev
  • csakaMU

   pattints egy sört

   • RedDev

    meg a tömény is lecsúszott 🙂

 • zuzu000

  Volt már, hogy messi Darmian után nevezte el a gyerkőcét?
  Respect azért.
  Mondjuk akkor lett volna az igazi, ha tudják hogy 2 t-vel írja…

 • Porter Ramsey
 • Moyes Story

  ma még lesz egy dávid internyúl is, gondolom megismétli a sablondumát amit már a honlapra kiraktak

 • fella

  Van Gaal nagy arc, idehozta ezt a balfasz Romerot, hogy még jobban örüljön mindenki David hosszabbításának és maradásának – sőt így még az is örül, aki amúgy nem örült volna. #genius

 • Moyes Story
  • Pásztor László

   Mi az a Liverpool? Valami tanyasi csürhe? Még hogy a nagy Lajos róluk beszéljen, szánalmas….

 • Rio
  • Pásztor László

   His ego is the largest living structure Xdddddff

  • LukSó

   a cselzis is király 😀 “they’ve been here since 2004”

 • Moyes Story

  • ketomika22

   fiifty million.. you have to score.. mekkora thug :DDDDDD

  • Pásztor László

   Komolyan olyan mintha Skizo lenne. Van egy pillanat, amikor a semmiből megkattan, és jön a vine alapanyag, aztán egy 3 perccel később az utolsó mondata elött megáll, visszakapcsol a normális énje, és elmondja normálisan a dolgot. Orvosi eset.

  • stanleykubrick

   Hát ez egy beteg állat. Whhhhfgghat. Prosszszsesz. wehavetowaitandsee.

 • Moyes Story
  • van is rajta pár háborús sérülés

   • Moyes Story

    az a barátságtalan keleti front

 • Mainpieeater

  3 napig vasaltam es nem tudom, hogy most ebren vagyok-e vagy alszom… De Gea tenyleg alairt 4+1 evre 80 millio euros kivasarlasi zaradekkal? Ezt csak almodom? Ha igen sose ebresszetek fel! Innentol amugy minden sorozatban contenderek leszunk, foleg, hogy a vilag egyik legjobb tujajat a vilag egyik legjobb kapusa valtja a kezdoben. Ajj, nekem a szezon csak most kezdodik! Hajra DeGea! Es innen csokoltatom Lajost Edet es Jorget hogy ezt igy osszehoztak, perez meg huzza le magat az elso WC-n, legalalabb bekerul madrid csatornarendszerebe olyan patkanyok koze mint amilyen o maga is. 🙂

  • Moyes Story

   nincs szó kivásárlási záradékról, az se lepne meg, ha nem lenne, nálunk soha nem volt szokás, és szerintem már kiderült volna, ha van benne

   • Mainpieeater

    Akkor van 5 evunk pereira2.0-bol vilagklasszis kapust faragni (vagy milinkovicbol vagy gollinibol vagy hendersonbol)

    • Moyes Story

     gollini már nem MU játékos

     • Mainpieeater

      Nem kikolcsonoztuk csak?

 • carrick meg rooney aszondták ‘flat’ az öltöző. lehet vissza kéne hozni andot

  • ketomika22

   na ezért sem megy nekünk 😀 kell egy bohóc

   • Csordás Adrián

    legalább Wes Brownt

  • Moyes Story

   ez volt az a nagy lázongás?

   • ez. páran még elnézést is kértek a vezértől, mer olyan csúnyaságokat írtak a lapok

  • mddnszksz

   evrát inkább

 • reelbeba

  Csak olvasom, igy nem vicces 🙁

 • nemtom ki nézi a tájékoztatót, de lajos zseniális 😀

 • Moyes Story
  • Porter Ramsey

   vangaal bop

 • reelbeba

  Kéne ivós játék a sajtájokhoz is. Ahányszor rosszul használja a shall-t: 1 sör. Filozofi, balansz, wehavetowaitandsee, satöbbi szokásos baromságok: 1 feles. He shall do his utmost best: mindent meg kell inni.

  • Moyes Story

   ez még csapvízzel is húzós

   • reelbeba

    Itt nincs másfél óránk bebaszni

  • kihagytad mivan akkor, ha az újságíró hülyeséget kérdez

  • EZS

   ez lenne belőle…

  • Pásztor László

   A proccess is belefér, az 2 feles, mert általában csak a transzfereknél van xd

 • Van Gaal adds that only Andreas Pereira came back from the internationals injured, with Michael Carrick fit to play. #mufc

  mu ha ha ha

  • Louis van Gaal tells #MUTV David De Gea could face Liverpool: “You shall see – you never know. We have to judge him in training.” #mufc

   • csakaMU

    tehát kezd

  • Moyes Story

   tudtam én hogy válogatott szünet féle sérülése summantás van, Pereira meg hova ment? nem is írták

  • ketomika22

   ezazzzzzz

  • Pásztor László

   Most mindennap Perez orra alá dörgöljük a dolgot? XD nagy gecik vagyunk ám xd

   • Moyes Story

    ha a köcsögreált megszopatják az mindig egy kicsit a fodball győzelme is

  • Achi

   Eközben Romero (kép):

   • Moyes Story

    ennél azért több kell neki, hogy látszódjon valami érzelem az arcán

   • Moyes Story

    ezután remélem Johstone-t is kölcsön adjuk úgy mint Wilsont, nem kell ennyi kapus, főleg, hogy még viktor is ott kuksol az öltözőben

    • EZS

     Szerintem ne Johnstone-t adjuk kölcsön, hanem tuját a Nottingham FOREST-nek.

 • Moyes Story

  amúgy ha lesz is kivásárlási ár a szerződésében, azt sem jelent semmit ezek után, simán mondhatjuk, hogy nem adjuk el, és kész, lepereg ez a szerződése is 🙂

  • ketomika22

   szerintem azt nem csináljuk meg vele. mostantól ha menni akar akkor menni fog, csak így nem két fillérért

  • Pásztor László

   Ha hivatalosan kirakják a pénzt, kötelesek vagyunk elengedni.

   • reelbeba

    Nem, Wenger még rá is dobott 1 fontot, mégsem kapta meg Suarezt

    • Pásztor László

     Pedig azt hittem 🙁 nah mindegy, abban viszont nem vagyok biztos, hogy David nyáron újra el akar majd menni. Perez eléggé leégett.

     • reelbeba

      Én már nem jósolok semmit dáviddal kapcsolatban

     • Pásztor László

      Nah jah. A hosszabítás várható volt, a Pool ellen kezdeni is fog, a többit meg majd meglátjuk.

    • Achi

     Micsoda gavallér!

    • Schweinsteigerlin

     Bármikor megtud nevettetni ez a barom 🙂 (kép)

   • Moyes Story

    Wenger és az egy fontja nem ért egyet

  • a pool megjátszotta suarezzel, hogy nem engedte el a kivásárlási árral. egy évvel elhúzták az elkerülhetetlent, ennyit értek vele

   • Pásztor László

    De MAJDNEM nyertek egy bajnokságot.

   • Moyes Story

    mondjuk a púlból a barszába igazolni sportszakmailag indokoltabb is

    • Pásztor László

     De a poolnak great karaktere van. Az többet ér minden kupánál xd

    • ez egyelőre bárhonnan érvényes

     • Pásztor László

      Tőlünk nem!

     • Moyes Story

      de a MU-ból a Reálba, egy kapusnak?

 • http://www.stream2watch.co/live-tv/gb/mutv-live-stream

  4kor presser, érdekesnek ígérkezik

  • mrmojo

   kész , megint megbomlott az elméje 😀

 • stanleykubrick
  • Rio

   fú g*ci 🙂

  • Angus

   jézus mária szent józsef :DDD

 • Csordás Adrián

  Ki a fasza gyerek, Lui te tudod?
  Te vagy a fasza gyerek, Woody én tudom.
  (kép)
  http://i3.manchestereveningnews.co.uk/incoming/article9683277.ece/ALTERNATES/s615/GettyImages-452220730.jpg

 • godlikezaza

  na akkor még egy évig nézhetitek az avatarom muhahaha

  • Nazara

   nemnégypluszegy? :DDD

   • godlikezaza

    aztán lehet csak januárig. ki tudja

    • Nazara

     Addig tuti játszatjuk a BL-ben, úgy pedig nem hiszem, hogy év közben kiperkálnának érte egy halom lóvét. Látszott a nyáron is, hogy elég filléresek lettek.

     • godlikezaza

      rafa addigra kiejti a madridot onnan, nem lesz ilyen gondjuk attól félek

   • EZS

    szerintem legalább 10 😀

 • Pásztor László

  Lui arca miután David aláírt:
  Here’s my balls, Perez!

  • ezraharrari

 • mddnszksz

  amúgy azt néztétek, hogy angol idő szerint pontosan 12:00-kor jelentették be, hogy aláírt Dave? 😀 Ennyire nem lehetnek trollok, bár a másnapi óra reklám után én már meg sem lepődök 😀

  • ketomika22

   nem nehéz. fb-on az oldalaknak lehet időzíteni, de lehet volt benne valami üzenet
   bár akkor 23.59-kor még viccesebb lett volna

   • mddnszksz

    én twitteren néztem

    • ketomika22

     biztos ott is lehet 😀

 • csinibob

  Utólag nehéz kibogozni a szálakat, de zseniális húzás volt az EB-re építeni a szerződéskötési taktikát. Remélem kicsit most elcsöndesedik a sok szittyamadridista.

 • Porter Ramsey
  • Achi

   Itt csak annyi volt a lecke számára, hogy majd jövőre rendesen kell perkálni. Ha ezt megteszik, akkor majd vinni is fogják.

   • Napi vak

    De kb ez is volt a cél, hogy jövőre, és hogy fizessenek rendesen. 🙂

 • Porter Ramsey
  • MrFer

   Manchester United boss Louis van Gaal says he can’t understand Wayne Rooney when he speaks… but still names striker in top five players he has managed.

 • Moyes Story
 • mddnszksz

  Courtois lesérült a szezon hátralévő részére, ez csak nekem új? lehet abba kéne már hagyni a vasalást múlt hét csütörtök óta..

  • Moyes Story

   csak 2-3 hónap elvileg

   • mddnszksz

    állítólag meg kell műteni a térgyét, azért abból felépülni szerintem több mint 2-3 hónap. bár nyilván attól is függ milyen a sérülés

    • csinibob

     az első hírek 1 hónapról szóltak. durva, hogy műtét lesz.

    • karácsonyt írják lehetséges visszatérésnek

  • Limb for a Limb

   Az a baj, hogy Begovics is kurva jó

   • Porter Ramsey

    olvasd el megint strigo írását, nem mindegy

  • godlikezaza

   kész, vége ennyi volt a karrierjének. #soseleszmárarégi

 • KingEric

  ennyit arról, hogy a Margitnak minden sikerül! ideje leszállni a földre, ha pedig a világ egyik legjobb kapusa kell, akkor fizetni mint a köles! #jövőrehozzukingyen

 • David_MOTM

  Cirka két hete nem kommentíroztam ide, de akkor ma már vannak olyan hírek, hogy annyit ideírjak, hogy WTF!!! Courtois lesérült 100évre, DDG meg a régi/új kapusunk! Woody IN!

 • Porter Ramsey
  • David De Gea said:

   “I am delighted to be starting this new chapter in my United career. I have always enjoyed playing with these great players in front of our fantastic fans. Manchester United is a special club and Old Trafford is an ideal place for me to continue to develop my career. I’m looking forward to putting a difficult summer behind me and concentrating on working hard to improve and help my teammates to be successful.”

   Louis van Gaal said:

   “I am absolutely delighted David has signed a new contract. He is one of the best goalkeepers in world football. I am very pleased that he will be part of the team for many years to come. David made a very important contribution to our performance last season and he has been the club’s Player of the Year for the last two seasons. He is a popular player who is keen to learn and enhance his game. At such a young age for a goalkeeper, he has many years ahead of him.”

   • sipi

    mindenki dílájtid. szuper!

   • RobinGood

    Erős az az épület ha ekkora hazugságot kibírt.

  • Moyes Story

   erre mekkora odds lehetett két héttel ezelőtt?

   • United82

    Ezt nem tudom de aki megtette az most boldogabb lehet mint én..az tuti 😀

  • Porter Ramsey
   • mddnszksz

    straight outta madrid

  • MikeSCHmalling

   Haha…akkor se váltom vissza a nickem

  • KecsopBeno

   Kivasarlasi zaradek?

  • ketomika22

   kivásárlási árról esetleg lehet tudni valamit? 🙂

   • mddnszksz

    állítólag 50 millió font, de ezt csak pletyka szinten olvastam, meg 200k a week fizetés

  • reelbeba

   Ez komoly?

   • Moyes Story

    nem

   • stanleykubrick

    Miért? Végre van kapusunk és drágán tudjuk eladni, nincs ezzel semmi gond.

    • reelbeba

     Persze, azok után ami történt ez a lehetö legjobb hír

     • reelbeba

      Csak meglepett

     • Porter Ramsey

      mednesnél tényleg soha nem lehet tudni

  • Fish08

   az örömön kívül az első dolog ami beugrott: https://www.youtube.com/watch?v=O6t6zrxLLtQ

  • Rio

   A legjobb nyári igazolás.

  • EZS

   Nem tudom, mi minden történt az elmúlt fél évben, én is írtam Dávidról jót és rosszat is. De az egészet úgy fogom fel, hogy végre adtunk a Realnak egy régen megérdemelt hatalmas pofont, és ez felvirágozza a napom hátralevő részét! 😀

   • Porter Ramsey

    pontosan, csak ne lennék hulla másnapos

   • reelbeba

    Engem nem érdekel a reál, de van egy jó kapusunk idén. Dávid mondjuk ettöl még nem lesz a kedvencem

  • Golf

   Istenem, de jó hogy leszopattuk a reált végre. Ejj de kurva jó kedvem lett. 😀

  • box-to-box defender

   Szerintem nagyobb orgazmusom volt most, mint Edurnénak szokott lenni 😀

 • Moyes Story
 • csakaMU
 • mddnszksz
 • stanleykubrick
  • sipi

   bocs, de erre egy vote (nem úgy vote) down-t nyomtam.. 😛

  • csakaMU

   gomisra számítottam, sajnos őt is megtapasztaltuk 😀

 • csakaMU

  A régenmindenjobbvolt-osoknak. Igen tényleg jobb volt, egy Fergie-vel pont.

  There is heavy, heavy revisionism of the last few years of Sir Alex. The exciting football left with Ronaldo and Tevez. Since then it has been very very functional and in many cases worse than what we are seeing from Van Gaal, the key difference being that Fergie had well entrenched entrenched professionals in their prime like Rooney, Carrick, Ferdinand, Vidic and Evra who kept pulling the team over the line. We started Valencia, Park and Chicharito for heaven’s sake, in a CL final! Fantasy indeed…

 • Napi vak

  Legyen már meccs! Kíváncsi vagyok, de Gea és Martial összesen hány percet fognak játszani

  • Pásztor László

   110

  • box-to-box defender

   De Gea nem fog még játszani, Martial meg max. 20 percet, ha lesz lehetőség becserélni.

   • Napi vak

    De Gea szerintem sem fog, de Martialt még kezdőként is el tudom képzelni, bár a 20 tényleg valószínűbb 🙂

    • Newton_heath

     Szerintem DeGea kezdeni fog. Martial viszont egy percet sem.

 • csakaMU
  • mddnszksz

   az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. remélem idén végig Beast mode-ban lesz kicsi Mike

  • Angus

   hihetetlen, már a 6. szezonja itt

  • sipi

   Ferdinand (volt) a kedvenc jatekosom, be is szereztem egy mezt amiben még utoljara szerepelt a Unitedben, arany PL logoval a karjan. Lassan érik egy Smalling mez is, ugy erzem

  • RedDev

   Mike brutális szezont nyom eddig

  • box-to-box defender

   Llias Moutha-Sebtaoui már valakinek az embere? 😀 Ha nem, akkor #emberem
   Őt kéne felépíteni, mert ilyen nevű kapust tuti nem igazolna a Real

  • ketomika22

   no, Ők is csatár nélkül vágnak neki a szezonnak. hol itt a baj? filozofi!!!

   • reelbeba

    Mondjuk tavaly négy csatár volt a filozofi, de ezt csak úgy zárójelben

    • csakaMU

     Új év uj filozofi

    • ketomika22

     ez az. nem jött be. most az ellenkezőjét csináljuk

  • csakaMU

   one to watch: callum gribbin. külön kíváncsi leszek mire megy európa krémje ellen

   • Porter Ramsey

    #emberem

 • box-to-box defender
  • neki már van egy fasza doksifilmje a fa kupáról is. akit érdekel, így keresse: Gary.Lineker.on.the.Road.to.FA.Cup.Glory.720p.HDTV.x264-CHAMPiONS

 • Csordás Adrián
  • Newton_heath

   Legjobb meccse United mezben.

   • Csordás Adrián
    • Newton_heath

     Ja, de a pool az mégiscsak a pool..

     • Csordás Adrián

      Azért is írtam hogy igaz, nálam egy rangadón szerzett mesterhármas többet ér mint egy mesterötös egy sereghajtó csapat ellen. Ez olyan mint amikor Rooney iszonyat fontos meccsen döntetlennél olyan gólt ollózott hogy nem hittem a szememnek, erre nem ő kapja a Puskás díjat hanem Neymar aki a félpályától megindulva pár embert kicselezve lő gólt úgy hogy közben kétszer/háromszor visszapattan rá a labda egy olyan meccsen ahol már akkor 2-0 volt az állás.

     • Pásztor László

      Mindezt Braziliában, ami azért nem egy PL.

    • RedDev

     ha jól emlékszem ezen a meccsen már ott volt Honesz is mint ellenfél 🙂

     • Valentin Károly

      Valóban, Ferguson később nyilatkozta hogy ezen a meccsen figyelt fel rá.

     • Csordás Adrián

      kiválóan irányította a védelmet, csak hat bekapott gól után megzavarodtak

    • Angus

     ez volt az a meccs, aminek a végeredményét megnéztem, rákattintottam a góllövők fülre hogy milyen jó, Rooney betalált végre, erre látom hogy Berba 5 😀

  • Achi

   Nekem jó lesz, ha negyed ennyire szép gólok születnek , de nyerünk most is 🙂

  • csakaMU

   oshea löbb? sírok

 • bedeabl

  Akkor most Carringtonban javában dúl a polgárháború?

 • Porter Ramsey

  érdekes végigpörgetni, hogy a kidobott játékosok mit mondtak lajosról, nem egy érzelgős típus a faszi: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11855523/How-Man-Utd-stars-turned-on-Louis-van-Gaal-in-their-own-words.html
  Lawrence: “Van Gaal called me in for a meeting in his office when the season started and read out a list of players. He said: ‘These players are all ahead of you in the order’. He was straight to the point and told me I wasn’t in the first-team plans.
  Sir Alex was a brilliant influence on my career and gave me my first professional contract, and he has a proven track record of bringing the younger lads through. He gave me my chance and I’ll never forget that. But it wasn’t going to work out under the new manager.”

  • reelbeba

   Pep is megmondta Henrynak amikor leigazolta a barsza, hogy negyedik számú csatár a sorban. Nem pofára megy, hanem teljesítményre

  • ketomika22

   Mikeyyyy 🙁

  • reelbeba

   Azért ez tök jó érzés lehet. Hajrá Durmi!

  • Moyes Story

   ballábas?

   • csakaMU

    Raadasul csatar meg vagyunk mentve.

  • Porter Ramsey

   hirtelen azt hittem, a Narcos egyik szereplőjét illesztetted be. (netflix sorozat pablo escobar drogbáróról, kurvajó)

  • csakaMU

   Don dealio?

 • reelbeba

  United fans couldn’t understand why van Gaal was ignoring Spanish midfielder Herrera, signed from Athletic Bilbao in a £29 million deal just over a year ago.
  The 26-year-old star missed a chunk of games but it’s emerged his absence from the first team was punishment for going out of his ‘zone’ during a match.

  • reelbeba
   • reggel úgy indult, hogy bizonyos játékosoknak vannak fenntartásai az edzéssel kapcsolatban. délre jött a lázadás, most a háború. holnapra valószínűleg eszkalálódik az esemény és a teljes bajnokság hadban áll majd

    • reelbeba

     Kell a dráma. Mondom, szerintem nem érdemes foglalkozni vele, csak olvasnivalónak linkeltem be, ha valaki unatkozik

    • Fish08

     Úgy gondolod hamarosan ENSZ békefenntartók kellenek majd, és árigazolási embargót kapnak a PL klubjai?

     • reelbeba

      Lajost legközelebb üvegkalitkában ülve látjuk Hágában

     • Fish08

      Először valamiért Hannibal Lecter ugrott be az üveg kalitkáról :$

   • box-to-box defender

    Szerintem ez csak a szokásos United elleni hadjárat, megpróbálnak támadási felületet találni

 • csakaMU

  Van Gaal added that he believed United’s support was the best in the world: ‘At Barcelona when the team is losing fans wave their white hankies, Munich fans start whistling and at Ajax the fans call for the previous manager.

  ‘Manchester United fans get behind their manager, they get behind their team. That is why United fans are the best in the world.’

  Picsánk fényesre nyalva.

  • Angus

   Egyénként teljesen igaza van. Ha Moyes után pl. Rafa Benítez érkezett volna, tudjátok hány kis Rafa Out-os tábla lett volna? Szerintem elvétve egy-kettő. A Stamford Bridge-n meg ingyen osztogatták az utcán meccs előtt…

   • Fish08

    Hát, azért Benítezt lehet, hogy nem taps fogadta volna…

    • Angus

     Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy nem áll mögé az Old Trafford.

     • Fish08

      Benítez egy liverpool edző volt, Fergusonnal se jött ki, valószínűleg boo-t és fütyülést nem kapott volna, de támogatást se nagyon.

 • Freeezer89

  kürtőskalács lesérült, Begovic remélem nyom egy-két wtf mutatványt

  • wolandrule

   Úgy néz ki, hogy végre elkapja a jól megérdemelt szopóágat a cselzi.

   • csakaMU

    hú látom nagyon a bögyödben vannak 😀 vannak ilyen érdekes kapcsolatok errefelé, stanley az arsenalt gyűlöli szívből, látom nálad ez a chelsea 😀

    • EZS

     a Chelsea-t ki nem utálja?

     • sipi

      én még nem láttam tőle ezzel kapcsolatban nyilatkozatot (bocsi, megunhatatlan poén vagyis kihagyhatatlan poén 😛 )

     • EZS

      és mindig gondolkodnom kell egy Kicsit, hogy mi van! 😀

    • Angus

     A Liverpool-Chelsea-City hármas viszi a prímet, őt szorosan követi a Bayern, Csudálatos, Barka trió. És őket az Arsenal.

  • Csordás Adrián

   annyira nem jelent nagy problémát nekik, régebben jobb volt amikor a jó öreg Hiláriót vagy Kudicsínit élvezhettük

  • KiB

   azért Begovic nem a legrosszabbak közül való

 • Newton_heath
  • Angus

   Beszélek angolul is, de ez kicsit meghaladja a szintet. Miről van szó pontosan? 🙂

   • Newton_heath

    – Rooney meg Carrick beszélt LvG-vel, hogy puhítson a módszerein, és hagyjon a játékosoknak nagyobb szabadságot az önkifejezésre…Kb az amit a többi sajtótermék( mondjuk a többiek inkább az edzésmódszerekről írtak) is hoz, de Ogden írt hozzá neveket szvsz kb kizárásos alapon.

    – A csapatnak nem tetszett ahogy Rafaelt kezelte

    – Túl nagy szerepe van a videóelemző gyereknek, a játékosok unják a videóelemzéseket és a hosszú taktikai megbeszéléseket

    • Angus

     Ezt az egészet nagyon gyorsan el kéne felejteni.

    • KiB

     ennek nem lesz jó vége

     • Pásztor László

      Nem hinném hogy baj lenne. Ha az eredmények nem jönnek, év végén egy perc alatt jön Klopp.

     • KiB

      ha jönnek, de ha LvG hajthatatlan (márpedig eléggé az), akkor bizony a játékosok jó szarul fogják érezni magukat, és az meg az eredmény rovására megy

     • Newton_heath

      Nem tudom…1.Nem biztos, hogy igaz. 2. Ha igaz, lehet, hogy Rooney-ek segítő szándékkal mentek Lvg-hez, hogy később ne legyen nagyobb gáz.

     • KiB

      igen, csak vannak azok a típusok, akik bármilyen szintű (akár még jó szándékú) kritikát sem tudnak elviselni…hogy Lajos milyen ilyen esetben, ez majd kiderül

   • Pásztor László

    Amiröl lejjebb is beszéltünk, elvileg pár játékosnak nem tetszik Lui módszere, szal akkor most mindenki Lui ellen van, akiröl 30 éve köztudott, hogy miképpen dolgozik.

  • ketomika22

   ez egy mekkora baromság lenne a játékosoktól.. remélem kamu.. de sajnos ezek a hírek is szoktak valamin alapulni

  • reelbeba

   Minden öltözöben van ilyen, nem érdemes túl sokat foglalkozni vele szvsz. A legjobban maga Lajos tudja hogy milyen unalmasak az edzései. Amit nem értek, hogy hogyan került ez ki. Ez nálunk eddig nem volt divat, és remélem nem is lesz, hogy foci helyett az öltözöi intrikákról szólnak a hírek.

  • Porter Ramsey

   mondjuk így nézve sokat mondó lehet, hogy Rooney konkrétan megköszönte Hodgsonnak, hogy szabadabb szerepkörben játszhat

 • reelbeba

  Kéne valami drinking game a pool meccshez. Például, de Gea kezd: 1 feles. Romero kezd: 2 feles + 1sör.

  • Fish08

   Lindegaard kezd: a szomszéd fizet

  • Roland

   labdát szerzünk, kontrázhatnánk, de Mata megáll és visszafelé passzol: 1 feles

  • Fish08

   Rooney kimegy a szélre labdáért, majd csodálkozik, hogy nincs bent senki a helyén: 1 sör

  • stanleykubrick

   Én már a meccseinktől megrészegülök.

  • sipi

   hazaadás de Geanak: 1 feles, hazaadás Romeronak: 2 feles

   • EZS

    Romero adja haza de geanak egy liter pálesz

   • Fish08

    fél óra múlva a detoxban, még 1 feles

  • Csordás Adrián

   Van Gaal felkel a padról: 1 liter tömény

  • wolandrule

   A padon üldögélő Martialt mutatja a kamera, 1 feles, Bogdán beáll és lepkézik, na az megihatatlan 🙂

  • reelbeba

   Rooney labdát kap a tizenhatoson belül: 1 sör. És nem pattan el töle: 1 feles + 1 sör

   • ketomika22

    kapura rúgja első szándékból: 2 feles + 2 sör

    • Csordás Adrián

     hosszú idő után egy alkoholmentes hétvége elé nézek

     • ketomika22

      😀 nyugi, most én is szünetet tartok ez után a nyár után.. 😀 meg valószínűleg nem lesz miért innunk 😀

     • Csordás Adrián

      én nem vagyok ilyen pesszimista, csak Rooneyban nem bízom. azért a pulit már csak bedaráljuk

     • ketomika22

      nagyon várom már :DD

     • Fish08

      Balfaszkodik a pool: tetszőleges fröccs

     • Schweinsteigerlin

      Bebasztam.

  • ezraharrari

   Minden perc kezdeten, amiben skrtel nem kap lapot: egy stampedli

 • KiB

  nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nincsenek jó előérzeteim szombatra
  meg úgy a szezonra sem….sajnos
  valahogy totál fejetlenségnek, és kapkodásnak tűnik most már minden…
  de ne legyen igazam

  • Fish08

   Na nekem pont a fejetlenség nincs meg, inkább a túlbiztosítás, és szervezést érzem.
   És ja, ne legyen igazad 😉

   • KiB

    az átigazolási időszak utolsó hetéig én se éreztem, hogy fejetlenség lenne
    de azóta megfordult a dolog
    lehet nem is fejetlenség, inkább nem gondolják át
    ok, hogy jött ez a francia gyerek, de most Wilson is lelép, akkor igencsak el fog fogyni az amúgy marha gólerős szekció elölről…

    • Fish08

     Wilson úgy megy el, hogy visszahívható, tehát ha gebasz van, akkor jön. De addig meg kellenek neki a játékpercek.
     Martial meg jó jobbszélen is, és néha bizony el kellene Mata helyére egy gyors szélső támadó. Viszont Pedróval ellentétben valószínűleg nem fog hisztizni 4-5 padon töltött meccs után.

     • KiB

      hát igen, Mata-t vagy fel kéne gyorsítani, vagy a helyére kell gyors ember
      nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz mostantól a meccselés, mert marhára össze kéne szedni magunkat

     • Fish08

      Úgy vélem, most szép lassan átalakul a játékunk majd, és októberre kiderül mi lesz a végleges.
      De nyilván ebbe a sérülések és a játékosok formája is bele fog szólni.
      We shall wait and see 😀

     • KiB

      na ja, majd meglátjuk:)
      de eddig egyedül a nem túl veretes Brugge meccs volt az, ami élvezhető volt
      a többi amit láttam, azok a szenvedés fogalmát merítették ki
      szerencse, hogy a Swansea elleniről lemaradtam
      jó lenne már egy sima meccset látni
      nem a Pool elleni lesz az, az tuti

     • Fish08

      Én bízom benne, hogy a poolt ugyanúgy, viszonylag simán ütjük, mint tavaly 🙂

    • Angus

     há megy Wilson?

  • stanleykubrick

   Én is elég vízválasztónak érzem ezt az időszakot. Három sorozatban lépünk pályára a hónapban…

  • Csordás Adrián

   a srácok egyszerűen nem érzik egymást, 0 összeszokottság van, ehhez meg játszani játszani és játszani kell, majd idővel kialakul

 • United82

  Akkor összesítve a ma reggeli pletyik:
  – A keret elkezdett lázadozni
  – Wilson is megy kölcsönbe
  – Kb tuti hogy megszakad a 78 éve tartó saját neveléses sorozat
  – Dávid kezdeni fog a pool ellen
  – Már Giggsy mozgatja a szálakat igazolás ügyekben (Louis van Gaal admitted last night that the projected £58.8 million fee paid by Manchester United for Anthony Martial was “ridiculous”, but claimed that the teenage France striker had been signed with the club’s next manager firmly in mind)
  Kihagytam valamit ? 😀

  • danNN

   Klopp kérte Marci leigazolását? Hmm.

  • ezraharrari

   most pont ideális lenne egy pool-b@szás, hogy kicsit lenyugodjanak a kedélyek, különben hétfőn már minden szennylap arról fog cikkezni, hogy “according to Daily Random, disappointed ManUtd skipper, Wayne Rooney is looking forward to be appointed as interim player-manager at Old Trafford after failing to score a Premier League goal…”

  • Moyes Story
  • Angus

   A harmadik gondolat szíven ütött. Ugye mindig volt saját nevelés a keretben, és ez szakad meg?

 • Freeezer89
 • wilson elvileg a derbyben köt ki

  • Pásztor László

   egy gyengébb PL csapatba nem fért volna el? A derby legalább a feljutásért harcol majd?

   • valószínűleg ők nem mentek bele a recall opcióba

   • Angus

    szinte biztos, igen

    • Pásztor László

     Akkor jó, az jó erőpróba lesz.

  • reelbeba

   tudjuk, túl bö a keret

   • Pásztor László

    Roo helye biztos. Ha lesérül, akkor egyből visszalesz hívva Wilson

    • reelbeba

     Ha beszólt Lajosnak, lehet Rooney is majd a lelátón kreatívkodhat

     • Pásztor László

      Azért igazoltuk Marcit. Ha drágább, mint Roo, akkor csak lő több gólt is.

 • Angus

  Na most jött el az a pillanat, hogy “legyen már szombat, basszameg”! 😀

 • Newton_heath

  http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/football/article4552369.ece

  A delegation of senior Manchester United players has confronted Louis van Gaal with concerns over his rigid training. Unhappy at what they see as stifling methods, the players asked the manager to be allowed to express themselves more freely.

  The concerns of fans over United’s style of play have been shared by the players. After discussions inside the dressing room, senior figures approached Van Gaal to raise complaints about a lack of creativity. They feel that training orders have become so inflexible that they are hampering performances.

  The confrontation, several weeks ago, did not prompt any immediate change from the manager and United prepare to face Liverpool on Saturday on the back of a limp defeat by Swansea City before the international break.

  he concern of the players is less to do with manpower, or squad strength, after a massive gross outlay under Van Gaal that is now close to £300 million, than the inflexibility of his methods. He has always been a very exact, demanding coach — and, at times, a fierce one — but players reared under Sir Alex Ferguson are still finding it hard to adjust, even into his second season.

  • érdekes, kíváncsi lennék lajos reakciójára mikor elé állnak és azt mondják nem jók az edzések 😀

   • Pásztor László

    De kik? Senior az kb. Rooney és Carrick. Most ez hogy néz ki, higy 2 ember odaáll 25 nevében? xd

    • reelbeba

     Carrick a kreativitást hiányolja, muhaha

     • Pásztor László

      Roo max azért panaszkodhat, hogy nem mehet vissza balbunkóba, ha ugy gondolja.

  • reelbeba

   senior figures? you mean Rooney

   • csakaMU

    & carrick

    • Moyes Story

     & Valencia

     • csakaMU

      & Young

  • a mail már úgy hozza, hogy lázadás van 😀 valószínűleg erősen túldramatizálják a helyzetet. lajos mindig mondta, hogy szereti, ha a játékosok is elmondják a véleményüket aktuális ellenfélről, taktikáról, mindenről. ezt sikerült kicsit nagyon nagyra fújni

   • Moyes Story

    lehet tényleg megvettük zlatant

 • perez haknizott egyet valahol, el is vitte a papiruszt, ami szerint mi basztuk el
  https://pbs.twimg.com/media/COfxTckUwAQsmel.jpg

  • Pásztor László

   Valszeg engedélyezett ilyen hivatalos és titkos informáciokkal ellátott papirokat mutogatni a TV-ben. A végén tényleg be kéne perelni ezt a faszt.

  • EZS

   Egy meló során kb. 10 éve mesélte egy nő, hogy az egyik multi (talán a Praktiker), késett a fizetéssel, és be akarták bizonyítani ennek ellenkezőjét. Ezt úgy csinálták, hogy elfaxoltak egy bizonylatot, amin javítófestékkel eltüntették az eredeti dátumot, és felülírták. Azt hiszem, napjainkban a Real Madridnak sem túl bonyolult valami hasonlót művelni.

   • Newton_heath

    A United nyilatkozatából kiderül, hogy a határidőhöz közeledve, kvázi a végleges megállapodás előtt, több lényeges ponton megváltoztatta a margit a szerződést a második körben..Ezt nem tagadta perez, innentől kezdve nincs miről beszélni…

    Pereznek most muszáj védeni magát, és szarozni a United-et, mert egyre másra jönnek ki a cikkek, mely szerint de gea hosszabbítani fog.

    • Pásztor László

     Bármit csinálhat igazából. David játszani akar, hogy az EB-n kezdő legyen. Ha játszani akar, meg kell hosszabítania a szerződését. Lesz benne egy kivásárlási záradék, ha annyira akar Madridba menni, jó pénzért mehet.

 • Moyes Story
 • Moyes Story
 • sipi

  lassan meg lehet kezdeni a hangolódást. érdemi rész 10:40től (#videjó)

  • ketomika22

   ezt néztem élőben (10 éves voltam), és a gólnál úgy felordítottam, hogy Apám jól lebaszott

   • Csordás Adrián

    először azt olvastam hogy bebaszott 😀

 • Moyes Story

  [El Confidencial] Jorge Mendes & Real Madrid’s relationship is broken, Man United set to keep David De Gea.Mendes was asked, “Jorge, will I lose if I bet backing Man United to renew De Gea? “. The super-agent replied: “Absolutely not.”

  • ketomika22

   hm. hol lehet ilyen fogadásokat kötni? 😛

   • Pásztor László

    Angluában bárhol xd

 • Moyes Story

  a dortmundnak van opciója januzajra, de csak olyan fajta, hogy ha mégsem tartunk rá igényt, akkor a többi klubbal szemben kapnak előnyt

  • ezraharrari

   elővásárlási jog?

   • Moyes Story

    “This means that if Manchester United decide to sell the player towards the end of this season, the first club notified would need to be Borussia Dortmund.”‘

    • ezraharrari

     ja, olyasmi. de nekem ez inkább csak a kölcsönszerződés vonzóbbá tételéről szól, különben beleraktak volna egy sima opciós jogot. szvsz nem passzoljuk el (még) idén

     • a dortmund akart, mi nem és megállapodtunk félúton

 • fella

  asszondják De Gea hosszabbítani fog valszleg. ha ez megtörténik, akkor óriási WIN

  • Pásztor László

   Muszájból is egy kicsit, mert tuti nem fog úgy kezdeni hogy nem ír alá.

   • fella

    romero a riválisa, egy normális edzőnél/klubnál még keresztszalag-szakadással is ő kezdene 😀

    • Pásztor László

     Nem hiszem, Lui kemény csávó, David addig nem kezd, amíg tuti nem lesz a hosszabítása, és a bennelevő remélem minimum 50 millio euros kivásárlási záradék.

  • Napi vak

   Meglássuk, hogy hogy nyomja majd. Szerintetek ha visszakerül a kapuba, és jól is véd, enyhül a védekezés túlbiztosítása, vagy nem ezen múlik?

   • ketomika22

    a védelem túlbiztosításának ENYHÜLNIE KELL! de sztem de Gea segítene ezen.. de ez így hülyeség, mindenképp az kéne, hogy legyen a cél, hogy kevesebb kapura lövése legyen az ellennek. nem lehet azzal játszadozni, hogy most Romero van a kapuban és így csak meccsenkénti 2 szaros helyzetke lehet, de ha de Gea van akkor lőhetnek akár 12-t is.. egyszerűen halott ez a dolog, nem lehet ennyire impotensen játszani, főleg egy ilyen erős ligában, ahol 1 hibát is 2x használnak ki!

    • ketomika22

     és amit szeretnék mondani, hogy ha a biztos védekezés úgy megy, hogy nem merünk gyorsan támadni, akkor nagyon nagy bajok vannak és ezen sürgősen változtatni kell

    • Napi vak

     Szerintem is így van, csak máshogy nem tudom magyarázni, hogy ennyire nem támad a csapat

   • ezraharrari

    ha ez egy burkolt kérdés Herrera állandó szereplésére, akkor szerintem ez nem fog változni. De én már feladtam, hogy LvG fejébe lássak

    • Napi vak

     Ahogy én látom, a 4-2-3-1 sem fog változni, csak az érdekel, hogy a 2 marad ennyire hátul, vagy nem

 • Moyes Story
 • Fish08

  Rio a facebookján (kép is)
  “Rooney –

  Forget how many were penalties..
  Forget who the opposition were..
  Forget is he the right man..
  Forget all the ney sayers..

  A record that stood for 45yrs.. Respect the ratio of a goal in every 2ish games at international level.

  Now, compare that last stat with the 2 greatest players of our generation:

  Messi – 104 games 49 goals
  Ronaldo -122 games 55 goals
  Rooney – 107 games 50 goals

  Credit where credit is due please!

  The fella has 300 career goals..

  This hasn’t come about by luck or because he was in a completely successful team and chances were there in large amounts. This has come about through sheer determination.

  Rooney has turned himself around from the street football player we all saw in his early years to someone who is seeking out record breaking milestones.

  He wasn’t a natural goalscroer/finisher in the RVN/Fowler/Shearer mould where their games were based around scoring goals & everything else in their games fed off of that. Wayne wanted to be involved in everything from playing 30 yard diagonal passes to the rough & tumble chasing a player 40yards to win the ball back, scoring was an after thought.

  After years of playing like this I think he saw that these records were achievable if he focused on getting goals more than he had been on scoring goals…. You would notice the difference in his finishing, taking bits from other strikers – like an ole gunner solskjaer favourite of striking the ball back through the defenders legs which made it difficult for the keeper to see & react to.

  Shooting practice became more & more a part of his daily routine – not just shooting and playing at it…It was all done at match tempo & was where he tried new things and repeated time & time again. He preferred techniques of finishing, so when it was matchday & a chance would come it was ingrained in hid system of how to finish & became more natural to him.

  He would talk about goalscoring more and more & who was at the top of the charts, how they were scoring & where he saw his goals coming in the coming games.. He would have been looking at the England fixtures over the last couple of years calculating where & when he will break this record, playing it through his mind…to say he became obsessed would be far fetched but his mindset had changed…..to that of a goalscorer.

  Goalscorers are selfish….Wayne was known as an unselfish team player for many years….goalscorers have to be selfish to be successful & Wayne became more like that…
  That is why he has broken such a long standing record & is on the cusp of breaking another one at Manchester United that Sir Bobby Charlton holds.
  Will Sir Bobby be happy for Wayne?
  Yes he will but I’m almost certain somewhere inside he will be hugely dissappointed because that selfishness of great goalscorers never dies!

  Congratulations

  Respect”
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12003320_897329790314937_6030336820959280830_n.jpg?oh=d71236b4f5a1698ab07df10de74de801&oe=56633C84

  • Freeezer89

   most akartam megosztani, de látom vote má 😛

   • Fish08

    Most, hogy két napja nem vasalok, több mindent kiszúrok a neten 😀

    • Freeezer89

     :DDD

    • Porter Ramsey

     és hogy bírod?

     • Fish08

      Fura a nyár után, de lassan hétvége. 🙂

     • Porter Ramsey

      szombat este remélem lesz ok vasalni, bár nekem már csak holnap estig kell várnom. ha meggyógyulok azért, ha nem, azért megyek fertőtleníteni

     • Mainpieeater

      nekem középsulis osztálytalim lesz, vasalni ok tuti lesz, a kérdés, hogy milyen kedvben 😀

     • Porter Ramsey

      az ivás mennyisége meg nyilván nem kedv kérdése:D minden unitedos jó hangulatban fog bebaszni szombat este, én bízok benne.

     • Fish08

      SZintén buli? 😀

     • Porter Ramsey

      csapativás és utána bulika valahol a belvárosban. talán most nem lesz pánikhangulat mint 1 héttel korábban a deákon…

     • Angus

      akkor lassan leválthatod az avatart Tony Adamsre 😀

 • United82
  • KiB

   vote…jól jártunk (remélem hosszabb távon is)

 • fella

  De Gea spanyol-meccs utáni szavaiból az jön le, hogy rajta nem múlik, hogy nyomja a Unitedben. yes

  • KiB

   tudom NSO, de ott azt írják, hogy védeni fog szombaton
   legyen így:)

   • Krunyec

    NSO a legmegbízhatóbb források egyike. Se.

 • Csordás Adrián
  • ketomika22

   ez egy esküvő? 😀 nem látok semmit 😀

   • csinibob

    a szöveg!!!! 😀

    • ketomika22

     jó, az tetszik, csak kíváncsi vagyok hol is van ez 😀

     • mddnszksz

      A ferj United drukker es behazasodott egy city-s csaladba 😀

     • ketomika22

      na, így már is jobb 😀 mekkora arc

  • RedDev

   sírok 😀

 • KingEric

  minden elismerés a kapitányunknak, azért ez nem semmi rekord, biztos sokáig fennmarad, és remélem én is, hogy legalább ez ad neki valami pluszt, hogy végre belelendüljön a szezonba!
  abban viszont nem hazudnak a statisztikák, hogy Roo bizony főleg selejtező meccseken és barátságos találkozókon vagdosta be ezt az 50 gólt, világversenyeken (2004-es Euro-t leszámítva persze) elég csendes volt…Sir Bobby már csak ezért is csalódott lehet (mint ahogy azt egy félmondattal persze be is vallotta, nagyon büszke volt, hogy övé lehetett a rekord), ő azért vb-címhez segítette az angolokat. Rooney meg sajnos a csapat többi részével együtt inkább csak csalódás volt a vb-ken, eb-ken…
  a rekord viszont rekord, úgyhogy well done és keep scoring for us, Captain!

  • stanleykubrick

   Wazza kapcsán annak örül az ember, hogy legalább BL-t nyert a sok bajnoki cím mellé, ha már nemzetközi szinten nem is, de még jövőre villanhat, reménykedjünk.

   • reelbeba

    Nem tudom mit várjak ettöl a válogatottól. Mert nem jók, egy ujjamon meg tudom számolni hányszor láttam öket jól játszani az elmúlt években. Viszont nem is szarok, föleg ebben a mezönyben simán eljuthatnak elödöntöig is, némi szerencsével. De aki Rooney villogást remél, Sztenli, az álmodozik. Szerintem.

    • stanleykubrick

     Villogást nem, csakhogy legalább pörgesse a játékos kicsit. Most vannak tehetséges srácok ebben a válogatottban. Clyne, Smalling, Cahill, Shaw, Sterling, Kane etc. A középpálya hibádzik megint, főleg, ha Shelveyt, Vardyt meg Delphet komolyan gondolja bárki, de hát ha az a kurva Wilshere örökké sérült…Talán összeáll majd a Henderson, Carrick, Barkley – Sterling, Rooney, Kane kezdő elől is és akkor még abból lehet is valami.

     • reelbeba

      Delphet régóta nyomja Bagoly, ö szerintem tuti ott lesz jövöre ha nem lesz sérült. Mondjuk persze nem mindegy mennyit fog játszani a szitibe’. A két csatár sem valószinü, inkább Ox vagy Walcott a jobb szélen. Shelvey meg ugye Carrick és Wilshere sérülése miatt került be. De igazad van, nem egy acél középpálya. Viszont én Barkleytól sem vagyok elájulva, a válogatottban elég közepes.

     • stanleykubrick

      A legszomorúbb, hogy nincs más opció, tényleg. Ha sikerül bekerülni az első kalapba a sorsoláson, márpedig egyelőre úgy néz ki sikerül, akkor azért egy top 8 csak minimum elvárás lenne, utána meg kiderül. Jó, tudom, Anglia, lehet bármi az elvárás, ez még nem garancia semmire, de annyira gyengélkednek most Európa csapatai.

     • ketomika22

      hogy van a lebonyolítás? a csoportkörök után egyeneskieséses 16 csapattal kezdve?

     • reelbeba

      Igen, ugye a négy legjobb harmadik is továbbjut a csoportokból (nevetséges), utána knockout

     • EZS

      mint régen a vb-n 😀

     • ketomika22

      az szép.. tulajdonképp a csoportkör egy kis labdázgatás lesz

     • RedDev

      Nincs más opció? : Klévörli!!! 😀

    • sipi

     én sem szarok, de ez most hogy jön ide?

     • EZS
     • Porter Ramsey

      azt nem akarom tudni, hogy te honnan ismersz ilyen márkákat:D

     • EZS

      roppant idegesítő volt a reklámja, ezért megragadt a fejemben. Tehát sikeres volt a marketing kampány. 😀

     • Fish08

      Te írtad a szövegét? 😀

     • EZS

      ja nem, de ezek szerint itt se kéne annyit szövegelnem 🙂

     • Fish08

      Dehogynem, már hiányoznak a szóviccek 🙂

     • Porter Ramsey

      általában ezek egyik fülemen be, másikon ki. a reklámok felében vagy valakinek fosnia kell vagy székrekedése van, esetleg elkapott egy jó kis lábgombát

     • EZS

      igen, de ebben a néni az ujjaival mutatta érzékletesen a belei működését, és ez sajnos megmaradt.

     • Porter Ramsey

      :DDD most majd jobban figyelek erre

     • Fish08

      vagy, az új kedvenc: Rájött, hogy tévedett a vaginájával kapcsolatban.

     • Porter Ramsey

      ezmi?:D eltévesztette a g-pontját vagy mi?

     • Fish08

      igazából annyira ledermedek ezen a szövegen, hogy utána nem tudok figyelni 😀

     • Porter Ramsey

      el kell mennem reklámzabálók éjszakájára, nincs mese

     • EZS

      mivan? 😀

     • Fish08


      megtaláltam 😀

     • EZS

      A Stretford Enden hüvelytabletta reklám látható. Ezt se hittem volna… 😀

     • Fish08

      uborka szezon a válogatott meccsek miatt :S

     • EZS

      az uborka nem hüvelyes 😀

     • wolandrule

      de a hüvelye uborkás 🙂

     • EZS

      ez egyre zavarosabb 😀

     • Porter Ramsey

      arra lennék kíváncsi, hogy kik azok, akik youtubeon lájkolják illetve diszlájkolják ezt a videót. ‘fúbazmeg énis ugyanígy tévedtem a vaginámmal kapcsolatba, megy az up’

     • Fish08

      :DD

     • wolandrule

      Ezek általában fizetett emberek.

     • EZS

      :D:D:D “tényleg! Ő a lazább énem!”, “az én pasim is ezt csinálja, csak egy AK-val”, “vazz, már tudom, hol keressem a papucsom, köszönöm nektek!”, “én is ilyen pantomimet nyomok a fürdőben, ezek szerint mégsem vagyok őrült!”

     • Porter Ramsey

      sírok:D

     • Fish08

      ezek is 🙂

     • EZS

      sírock

     • Porter Ramsey

      mi lett ebből a blogból… lehet printelem, hogy hova lyukadtunk ki.

     • wolandrule

      Mondjuk ilyen pasi mellett előbb-utóbb beakad egy hüvelygomba, vagy durvább.

     • Pásztor László

      a kiváncsiságom bekaphatja xd

     • EZS

      😀

     • Tika

      made my day 😀

    • t.o.d.

     A ’96-os válogatottnak volt utoljára valami kis EB-esélye, részben mert Gazza, Sheringham, Ince, Shearer és a pudlista létére félisten McManaman volt benne, részben pedig a hazai pálya okán. De ők se adták be. 🙁 Abban a válogatottban volt egyáltalán stabil United-játékos…? Talán Gary?

     • stanleykubrick

      Az angol válogatott baromi peches, persze, nincs is meg az a plusz, de miként lehet ’90-ben, ’96-ban, ’98-ban, ’04-ben, ’06-ban és ’12-ben is tizenegyesekkel kiesni?
      Aztán ott van a román 90. perces büntető 2000-ből, a Ronaldinho gól 2002-ból, a 2008-as selejtezőn az a nyamvadt uccsó forduló Carsonnal, 2010-ben Green…Jó, 2014-et hagyjuk…Szóval én ezt alig akarom elhinni.

    • Porter Ramsey

     én 2012-13-ig mindig azt vártam, hogy egy remek klubszezon után ő legyen a vb/eb sztárja, ahogy volt anno Portugáliában, de utólag rájöttem, ez naiv gondolat. nagyon tudnék örülni, hogy végre nem csak keresztbetett kézzel kell néznem a nácionálelf hengerelését vagy a spanyolok passzolgatását. (a clyne-szmelling-sztónsz-shaw 4-es viszont végre utódja lehet a so called golden generation védelmének)

  • t.o.d.

   Azt a vébét a bíró, vagy bírók nyerték meg, Anglia már 50 éve se volt világbajnoki esélyes, ahogy most sem az. Ez viszont csak emeli Roo teljesítményének fényét. Respect, Captain!

   • stanleykubrick

    Meg lettek baszva az argentinok, a portugálok, meg a németek is. Szóval bekaphatja mindenki. Anglia volt 1966 világbajnoka!

   • Newton_heath

    Lófaszt.

    • t.o.d.

     🙂

   • csakaMU

    kicsit lejtett a hazai pálya na 😀 egyszer még nekik is kijött a lépés, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek, hogy a világverő csapatunk nem tudott aratni

 • Krunyec

  Miért utálják Rooney ennyire angilusban? Tudom, hogy csúnya, de azért na.

  • LukSó

   Talán mert nem az az “évtized legjobb angol játékosa”, akit elképzeltek maguknak.

   • Pásztor László

    Jah mert azt hitték egy klasszis csatar vb-t nyer nekik, tök mindegy milyen barom ül a padon

    • LukSó

     vagy hogy a többiek milyen szarok

     • Pásztor László

      vagy. Sajnos az angol média még a magyarnál is szarabb, és teljesen irreális dolgokat tűznek ki célul.

  • United82

   Az a baj h én is többet szidom mint dicsérem, mert ugyan megdöntötte az angol gólcsúcsot és megfogja a Unitedét is…de lássuk be….több rossz meccse van mint jó….és még mindig ott motoszkál bennem h benne ennél sokkal több volt benne…és lehet mondani h kell-e ennél több h mindenhol gólrekorder lesz….én meg azt mondom igen , mert több volt benne….vagy én láttam többet bele 2004-2005-2006ban amikor bőven Cé elé tettem és jobban szerettem és abban bíztam Roo lesz a világ legjobbja…de nagyot koppantam…és szerintem sokan így vannak ezzel…

   • Krunyec

    Cé elvette előle a rivalda fényt, az árnyékban élt ezekben az időkben. Szerintem ez rombolhatta le az önbizalmát.

    • United82

     Na de azért mert Cé jobb lett mint Ő…
     Ha 2004-2007 között kérdeznek Roo-t választom. Emlékezz a 2006os VB utáni dolgokra. Akkor is azt mondtam “mocskos kacsintós” Cé-t adjuk el mekkora szemét volt és Roo maradjon 😀 (mikor az volt a téma h a vb-s kiállítás milyen hatással lesz a Roo vs Cé kapcsolatra….jaj de fiatal voltam 😀 )..na de 2007től Cé úgy elhúzott Roo mellett fejlődésben hogy teljesen jogosan ment az árnyékába….ráadásul azért ez csak 2 év volt amikor az árnyékában élt azóta meg eltelt 6-7év….szóval ez nem válasz…

   • Becks77

    “még mindig ott motoszkál bennem h benne ennél sokkal több volt benne..”

    na azért ennek nekifutottam párszor, hogy akkor kiben is van micsoda :))

    • United82

     Még nem ért le a kv h az agyam működjön rendesen 😀 De javítottam 😀

 • Moyes Story
  • ketomika22

   de jó lenne ha ez most egy kicsit önbizalmat adna neki, és elkezdené a góltermelést.. mondjuk vághatna 2-t a Poolnak

   • RobinGood

    Jó lenne, de valahogy én nem láttam a játékán semmi változást. A csúcsbeállítás és a csúcsdöntés is tizenegyesből született. egyáltalán nem éreztem rajta, hogy “harapna”, ahogy régen.

    • ketomika22

     sajnos igen. bár itt sem segítenek túl sokat a társak

 • krisz_ggmu

  Matito-t meg se említitek? Az ő góljával vezetnek a hispánok.

  *nyertek

 • stanleykubrick

  Kb. Tény ha verjük Feorert kinn vagyunk az EB-n.

  • Fish08

   Hogy.hogy?

   • stanleykubrick

    Legjobb csoportharmadik.

  • EZS

   akkor 0-0 vagy 1-1 lesz.

  • Moyes Story

   nem írnám le a feöeri tikitakát

   • stanleykubrick

    Azért a sok pech mellett ez kb. Égi csoda lenne de ugy nez ki bejön.

  • azér ez nem 100, pár dolognak még meg kell illetve nem kell megtörténnie hozzá

   • stanleykubrick

    Pl?

    • nehogy nyerjenek a görögök az írek ellen

     • Csordás Adrián

      utolsó fordulóban meg Feröer megalázza a szőröstalpúakat és megyünk az eb-re 😀

     • stanleykubrick

      Ugyan mar…amugy jelenleg kb. Ez az egyetlen. Es meg akkor sem biztos, hogy fentebb kerülnek. Foleg h utana mi nyomjuk veluk meg. Kb mindenki elszállt aki beelozhetne ilyen módon. Sved vereség, ukrán iksz, danok itt mar nem rúgnak labda a es Ennyi.

     • ha téged annyira meggyőztek ezek a szar északírek, hogy simán le lehet írni ellenük a görögöket, akkor oké. görögöknek már rég mindegy, mégis elszedtek 2 pontot a románoktól

     • stanleykubrick

      De a gorogoknek legalabb 4 pont kell + feorer nem szerezhet pontot. Utobbi meg tan esélyes is, de a görög 4 pont..

     • csak nehogy x legyen az északír, aztán minket jól megrakjanak az utolsó körben. nem elképzelhetetlen, sőt teljesen magyaros forgatókönyv

     • stanleykubrick

      Én nem különösebben tudok a valogatottnak szurkolni. De mar tenyleg kb. A csoporton belul dőlhet el minden. Meg meg is van a velemenyem errol a 24 csapatos bohockodasrol.

     • Napi vak

      mondjuk azt még el tudom képzelni, hogy a norvégok nyernek valahogy az olaszok ellen, és így a horvátok lesznek a legjobb csoportharmadikok

     • stanleykubrick

      Azert az is idegenben…itt mar nagyon sok az egyuttallas. 😀 a görög balfaszkodas hozza nekunk eddig ezt a best third poziciot 😀

     • Napi vak

      Igen, csak most már ne is hagyják abba 😀

     • stanleykubrick

      Azért 30 év utan ujra ott lenni valahol. Durva lenne.

     • Napi vak

      ez tényleg benne van, de ezeket a románokat látva az is, hogy feröeren nem nyernek

     • Csordás Adrián

      nem elég a 4 pont, 6 kell az egymás elleni meccs miatt.

     • stanleykubrick

      De jelenleg csak hárommal mennek a feoreriek, nem?

     • EZS

      de

     • Csordás Adrián

      igaz, tegnapi döntetlent nem számoltam bele

     • EZS

      az észak-írekből 2-3 ember nem játszhat sárgák miatt (ha jól emlékszem Lafferty sem többek között), a negyedik a piros miatt, és Gundi többször kiemelte, mennyire egységesek, és ugyanazok játszanak állandóan. Simán ki fognak kapni.

    • Csordás Adrián

     vagy az ukránok verik a spanyolokat Kijevben utolsó fordulóban

     • akik addigra már sima kijutók ugye

     • stanleykubrick

      De ahhoz meg a macedonokat is verniuk kell. Szerintem jelenleg ez bizony vaskos 80%.

  • box-to-box defender

   Még több csoportban változhat az utolsó helyezett, egyáltalán nem biztos itt még semmi.

 • mddnszksz

  köcsög sztorling nem egy ügyetlen fodbalista

  • krisz_ggmu

   de köcsög

   • mddnszksz

    ezzel teljesen egyetértek

 • Angus

  R5ONEY!

  • ezraharrari

   R2D2!

   • Freeezer89

    C3PO

  • godlikezaza

   tényleg gratula neki, de valahogy úgy nem az igazi, hogy tizivel éri be és tizivel előzi meg charltont

   • box-to-box defender

    A PL-ben még tiziből se fog gólt rúgni, ha ilyen szinten tolja 🙂

  • csakaMU

   szép teljesítmény, jó lenne ha adna neki némi lökést és elkezdené rugdosni a gólokat

 • ketomika22

  come on Wayne

  • ketomika22

   ééééééééééééééé

   • Fish08

    Akad a stream? 😀

    • ketomika22

     nem, TV-n nézem! 😀 az éééé- az pozitív dolog 😀

     • Fish08

      Csak a csúszás miatt gondoltam 🙂

     • ketomika22

      ja nem 😀

 • Fish08

  Na, Rooney 50?

  • Fish08

   Megcsinálta:)

 • ketomika22

  adja Isten, hogy Smalling nem húzza a lábát

 • ketomika22

  nagy off: San Marino pontot szerezhet!!!!!!!!!

  • Porter Ramsey

   akkora nemzeti ünnep lesz, mint mikor Málta legyőzte a…kiket is?

  • stanleykubrick

   Benézték.

   • ketomika22

    büdös picsába 🙁 de sajnálom Őket

    • EZS

     na, majd a következő sorozatban ellenünk 😀

 • mddnszksz

  Luka jelentkezett egy golpasszal

 • KiB

  na, tóccsabának köszönhetően megtudhattuk, hogy Rooney mennyivel szarabb játékos, mint Puskás vagy Kocsis volt az Aranycsapatban, mert nem rúgott annyi gólt….az agyam eldobom a magyar csodakommentátoroktól

  • ketomika22

   Milner pedig a MC játékosa.. 😀

   • KiB

    de amúgy is végig gyalázzák az angolokat, az összes
    mondjuk büszkék nem lehetnek a mai teljesítményre, de basszus, már kijutottak, hova törjék magukat?

  • Fish08

   nekem a “Shaw aki már a Manchester United játékosa” megszólalása tetszett… baszki, már több mint 1 éve a miénk 😀

   • sallark

    Nálam az nyert, hogy Barkley jobbhátvédként is tud játszani. Hogy mi??? 😀

 • KiB

  van bárkinek valami épkézláb ötlete arra vonatkozóan, hogy ez a Jonjo mi a jó bánatot keres az angol válogatottban????

  • Angus

   Ki játsszon helyette? 😀 Nincs más.

   • KiB

    szomorú idők…

  • Porter Ramsey

   megsérül a Carrick-Hendo páros és máris a Milner-Selvi tengelyt lefocizza a svájci középpálya. mi lesz, ha Schneiderlin-Pogba, Veratti, vagy akármilyen top középpályákkal találják ezek szembe magukat? jó nagy szopó lesz, ha Carrot nem lesz egészséges jövő nyáron

  • ketomika22

   nope.

  • én nemtom, de ez a válogatott továbbra is nézhetetlen

 • Angus

  Shelvey ma Scholesnak képzeli magát! Amikor megkapja a lasztit, átveszi, megfordul, megtolja (olyan scholesosan) és 30-40 méteres passzokkal operál. És elképesztő pontossággal, egytől-egyig svejcihez rúgja a játékszert. 😀

  • KiB

   szinte egyszerre:) én kicsit máshogy fogalmaztam

 • bedeabl
 • Angus
 • Moyes Story

  mata és de gea kezd a spanyoloknál

 • Moyes Story

  • godlikezaza

   its a trap! de a csel azé ügyes volt

  • Freeezer89

   őszintén, szerintetek Alajos alatt lesz még belőle nálunk vlki?

   • Fish08

    Igen, szerintem rendesen felépíti, jövőre alapember lesz, ha most normálisan tud fejlődni.
    #aztánelmegyareálbavagyabarcába

    • Freeezer89

     én csak reménykedem benne, de van egy negativ előérzetem ezzel az egésszel kapcsolatban

     • Fish08

      Számomra mindenképp pozitív, hogy a német bajnokság egyik élcsapatához adtuk kölcsön, és nem mondjuk egy angol, vagy ami még rosszabb egy spanyol középcsapatnak.

     • Napi vak

      hát nem tudom, szerintem ott se fér be sokkal jobban, mint nálunk

     • Fish08

      Szerintem be fog. Ráadásul így kényszerítve van a versenyre. Egy Evertonnál, vagy Sociedadnál a képességei alapján röhögve szorítana ki bárkit kb.

     • Napi vak

      legyen igazad! 🙂

   • Angus

    az eddig kölcsönadott manok sorsából ítélve én nem tudom elképzelni.

   • godlikezaza

    én már kijelentettem a magamét amikor megjelent a hír a kölcsönadásról

    nem, de más alatt sem

  • krisz_ggmu

   kétesélyes. lehet fut egy jó szezont németben, visszajön és beépíti lajos. aztán van az, hogy fut egy jó szezont és jövő nyáron véglegesen eladjuk a bvb-nek. én örülnék, ha lenne egy world class 11-esünk, de félek, hogy ő is el fog veszni a süllyesztőben…

 • csinibob

  Ez a dupla EB terhelés jól jöhet Schweininek, hogy rendesen ritmusba kerüljön. Úgy tűnt, mintha vékonyabb lenne ahhoz képest, ahogy idekerült.

  • ketomika22

   jót fog tenni neki a sérülések szempontjából.. kíváncsi vagyok mikor sérül le

   • csinibob

    jó lesz idén.

  • Angus

   az angol nők… 😀

 • krisz_ggmu

  Most olvasom, hogy Fekirnek keresztszalag-szakadása volt a portugálok elleni meccsen és kihagy vagy félévet. Azt hiszem ő volt az, akitől megkérdezték, hogy “Man United? Kitudja”… hát így lehet nem lesz belőle semmi.

  • csinibob

   ha nem tud meccsbe kerülni utána, valószínűleg az EB-je is elment. sőt, lehet jobban jár, ha nem is erőlteti a visszakerülést.

   • Clement7

    az eb-t már bukta

  • EZS

   keresztszalag-szakadás? Pont így ugrottak meg az esélyei! 🙂

   • Clement7

    “Vicces” egy szitu ez, tavaly év vége felé olyan csomagokat kapott, több tucatot is, amitől Gourcuff lábát amputálni lehetett volna, ő meg arcrezzenés nélkül fel kelt belőle. Akkor azt hittem ő is betonlábú. De a tehetséges lyoni orvosok (valahol Banglades szintjén) őt is képesek elkúrni, mert egy no contact-ból egy barátságos meccsen tevődött tönkre az ő és klubja szezonja.

    • Pásztor László

     Vagy akár a karrierje. Strootman is csak egy keresztszalag-szakadással kezdte. Ma csoda ha lábra áll.

     • Mainpieeater

      nem feltétlenül kell így lennie, de az tuti, hogy utána nagyon nehéz szezon közben újrafelépíteni egy játékost, úgy, hogy nem terhelik túl és a sérülés sem újul ki..

   • mddnszksz

    már Carringtonban kezelik

 • ezraharrari

  http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-united/11851008/Ryan-Giggs-must-be-Manchester-Uniteds-next-manager-and-imagine-David-Beckham-as-his-assistant.html

  “Everyone you speak to, though, thinks Giggs will be the next United manager, which makes sense on every level…”

  • csakaMU

   ’17 nyarán jöhetne is tőlem. addigra tanul annyit Lui mellett, hogy útnak induljon. a United-DNS benne van, eleve elrendelt siker

   • Pásztor László

    Szerintem Lui után ne ő jöjjön, hanem egy Klopp kategória, addig Giggsy menjen egy másik klubhoz irányítani, hogy aktúv tapasztalata is legyen. Aztán 2020-ban nyugodtan vegye át a csapatot.

    • csakaMU

     Kloppot elnézném itt, de sajna ő addigra már rég el fog kelni.

  • Schweinsteigerlin

   Én remélem soha nem lesz a managerünk.

   • MrFer

    Miért?

 • Papi

  Hopp…jövő nyáron egy újabb név abban a listában, amivel körberöhögtetjük magunkat: Isco…!

  • csinibob

   A sok idétlen pletyka (Bale, Ramos, Neymar) mellett akár még reális esélye is lehet, ugyanis nem látszik, hogy kezdő lenne idén Beniteznél, és nem lenne meglepő, ha tényleg váltani akarna.

   • Pásztor László

    Benitez januárban már ki lesz baszva..

 • Krunyec

  Én nem akarom megint azt az értelmi fogyatékos Romerot szombaton és máskor sem a kapuban látni. Dávid szedd össze magad!

  • KiB

   de hát egy nagy álma vált valóra…nem gondolod, hogy megérdemli a bizalmat??????………:)

   • ketomika22

    az kéne még csak, hogy ez a bohóc ott maradjon a kapuban

    • KiB

     én a kapusokkal mindig elfogult vagyok….de láttam már jobbat
     én úgy vagyok vele, hogy ha hibázni fog, LvG úgyis kivágja a padra…ha meg nem, akkor hurrá

     • ketomika22

      de már hibázott 😀 ki is kaptunk

     • KiB

      azért 1 hiba után ritkán vágnak ki kapusokat…mondjuk ha tudja, hogy ott ül a jobb…

      de most ugye van 2 lehetőség..adott egy nem top kapus, aki játékban van, és egy top kapus, aki nincs játékban
      na melyik a jobb?

     • ketomika22

      top kapus, másképp, hogy jönne formába a top kapus? ráadásul Romero életveszély.. de Gea belőve is jobb kapus

     • KiB

      én kicsit türelmesebb vagyok…azért De Gea is hajmeresztő volt, mikor idekerült…
      mondjuk Romero meg válogatott kapus, szóval…
      na, gyorsan ellent is mondtam magamnak:)

     • RobinGood

      Pont mint De Gea hibáinál. Nem érdemes egy hibán lovagolni. De mindegy is mert úgyis a fánkos véd majd.

 • csakaMU
 • Moyes Story

  • Angus

   szerintem Svejni nem kicsit volt büszke, hogy vele “külön foglalkozott” Fergie 🙂

 • box-to-box defender

  Remélem ez volt az utolsó, hogy Carrick elutazott bohóckodni az angolokhoz…

 • mddnszksz

  kicsi Mike

  • KingEric

   player of the month! (szerintem)

   • ketomika22

    egyértelmű!!!

   • mddnszksz

    Ő, Darmian, Shaw… vagy Rooney

 • Sousaphone
  • Freeezer89

   nem vote még asszem, de igazán tudnék neki orulni :3

 • csakaMU
  • box-to-box defender

   Szegény Neuer, hogy sóvárog 😀

   • csakaMU

    azért az arckifejezésen lehet látni kivel állnak szemben. mindegyik vigyorog mint egy vödör vadalma, mekkora respectje van az Öregnek, kemény.

 • stanleykubrick

  Puhl amúgy jól mondja, Európában könnyebb elrontani a játszósabb csapatok meccseit, így könnyebb is megfogni őket. Ettől olyan baromi jó meccseket nem látunk és nagyon kevés a gólmennyiség, ami egészen biztosan igaz. 6 meccsen mai is 5 gól volt, leszámítva a német meg a lengyel meccset. Meg tegnap is kb. alig volt gól. A nagyok el is lazázzák kicsit a meccseket, de így is simán veszik a kanyarokat. Csak a hollandok jártak pórul, de ott más baj van.

 • Angus

  Őszinte leszek. Nem magam miatt sajnálom, vagy bárki más miatt, akármelyik magyar ember miatt, hogy valószínűleg megint nem jutunk ki, hanem Gera Zoli és Király Gabi miatt. Őket sajnálom, mert nagyon megérdemelnék azt, hogy játszhassanak egy EB-n.

  • wolandrule

   Képzelj el egy Németország elleni meccset, azt lehet nem élvezné Király Gabi.

   • stanleykubrick

    A jelenlegi ranglista alapján amúgy a legnagyobb poén, hogy még a harmadik kalapba is bekerülhetnénk az EB-n.

    • wolandrule

     Az nekik mindegy, szerintem csúnya vége lenne egy EB szereplésnek.

     • Angus

      Szerintem egyáltalán nem. De mindegy, felejtsük el ezt a mait.

     • stanleykubrick

      Amúgy ebben a szar brusztolós fociban lehoznánk egy ’96-os Olimpia szereplés szintet. Nekem nevetséges az egész 24 csapatos EB alapvetően. 53 tagállam van, amiből 12-15 szó szerint értékelhetetlen. Minek 24 csapat? Nem gondolom, hogy szar meccsek lesznek. Csak mondjuk nem a Norvégia-É-Írország meg a Wales-Izland meccsek fogják átütni az ingerküszöböt a csoportokban.

   • Angus

    Ugyan már… tényleg sajnálom őket.

   • Napi vak

    szerintem ez tök mindegy, a Debrecen is inkább örült a BL-nek anno, mint szomorkodott, hogy mindenki elkente a száját

  • ezraharrari

   a játék tragédiája és egyben szépsége, hogy nem érdem alapú a siker (különben Mourinho nem lenne “sztáredző”), viszont, ha megfordítjuk a felvetésed, akkor ennek a csapatnak a nagyja nullázza a nemzeti karma-kvótát. sorsszerű volt a kapott gól, és a csalódottság nálunk már inkább rutin, mint igazán megélhető érzelem.

   • Pásztor László

    Nah jah, még fel se ordítottam a góljuk után. Annyira éreztem. Az, hogy utána teljesen szétestek annyura, hogy még azt se tudták hova passzoljanak a kezdőkörből akkora mentális problémákat mutat, amekkorák nem lehetnének.

 • stanleykubrick

  Megnyugtatok mindenkit, a legnagyobb poén, hogy a legjobb harmadik hely még így is meglehet.

  • Achi

   Mondjuk nem tudom, hogy melyik lenne az a csapat, amit ilyen játékkal ki lehetne ejteni a pórselejtezőn. Csoda lenne kijutni na. Az meg nem a magyar válogatott műfaja.

  • Pásztor László

   Kikkel megyünk érte?

  • wolandrule

   Szinte biztos, hogy az nem lesz meg, hárman is lépéselőnyben vannak.

 • EZS

  és ezt csinálják 20 éve. Nem bírnak ki 2 baszott percet, egy nyomorult lúzer banda. Az ember már örül, és egy emberhátrányban lévő szar csapatot is hagynak kiegyenlíteni.

  • csakaMU

   az azért senkit nem érdekel, hogy kurvára nem érdemeltünk győzelmet? 😀 akkora x volt, mint a ház. persze a hogyan az rosszul esik nekem is. uccsó két meccset be kell húzni és bízni a többi csoportharmadik gyengélkedésében

   • EZS

    persze, de egy fejben szétesett amúgy is gyenge csapat ellen vezettek. Könyörgöm Sebők Vili: a 93. percben nem lehet gólt kapni. Ő nem volt a pályán, amikor a svédek ellen vezettünk 2-0-ra, és az utolsó percekben kaptunk kettőt? 😀

   • Napi vak

    az volt, gólt sose szereztünk volna máshogy. amúgy a görögöket nem kell megverni, főleg ha az észak-írek nem kapnak ki tőlük, úgyis csoportutolsók, nem számít az ellenük elért pont, a második hely meg úgyse lesz meg innen

    • csakaMU

     ez igaz. akkor hozzuk le a kötelezőt feröer ellen, és bízzunk a kedvező sorsolásban (hollandok? :D)

     • Napi vak

      á, minden mindegy. Stanley előjött a legjobb harmadik dologgal, számolgattam, és most megint inkább reménykedek, minthogy szarnék az egészbe :D:D:D

     • stanleykubrick

      http://ultra.zone/UEFA-EURO-2016-qualifying Itt számold ki, teljesen reális az esély. Még a poén, hogy a pótselejtezőn is lehetnénk kiemeltek.

     • Napi vak

      pont ez az, hogy tényleg “reális”, amennyire nálunk lehet ilyet mondani 😀 hiába mondtam le róla, nem idegesítve magam feleslegesen 🙂

     • stanleykubrick

      Azért az már nem semmi, hogy odáig eljutottunk, hogy biztosan pótselejtezőzhetünk. Igaz ehhez kellett, hogy lassan a csoportnegyedikeknek is legyen valami fingnyi esélyes, de na… 😀

     • Napi vak

      hát eléggé komolytalan lett az egész, de ez van. pont ezért lenne gáz, ha még így se lennénk ott…

     • stanleykubrick

      Ez így van. VB-re kijutni pedig nincs esély, szóval maradna utána 2020 megint.

     • wolandrule

      Még lehetünk 4.ek is a csoportban.

     • EZS

      nyugi, ha Feröer ellen 3 pont kellene majd a legjobb 3. helyhez, tuti ikszelünk.

  • Achi

   Irgalmatlanul szar ez a csapat, az az igazság. És most még legalább össze van rakva, mert ha még az se lenne, akkor itt ma hülyére vernek a szintén gyenge Észak-Írek.

  • wolandrule

   Egyszerűen gyűlöletes a magyar futball, csak ilyen élmények érnek 30 éve. Teljesen rezignáltan fogadtam az egyenlítést, én is tudtam, Te is tudtad hogy így lesz. De hogy mi a fasznak nézem, azt nem tudom…

   • EZS

    dettó. Emlékszem, azt hiszem egy selejtezőcsoportban sikerült ez a románok meg a svédek ellen. De azok mégiscsak a románok meg a svédek, nem az észak-írek, akiket akkor még oda-vissza vertek, pedig már akkor is gyenge volt a magyar válogatott.

    • wolandrule

     Az a szép, hogy az utánpótlás válogatott ugyanezt megcsinálta a vébén a szerbek ellen, csak ők öngólt rúgtak emberelőnyben a vége előtt 1 perccel. Szóval nem maradunk ilyen csodás élmények nélkül a jövőben sem.

     • EZS

      :D:D

     • csakaMU

      azt tudod hogy ott is storck volt a kapitány :DD valahogy dárdai alatt az ilyen mini infarktusok elmaradtak. vagy tudtam hogy halál unalmas 0-0 vagy izgultam hogy a végén rugunk egyet vagy halál unalmas 0-0. hát na #pálrulez

     • EZS

      Dárdaival is döntetlen lett volna szerintem. Max. 0-0.

     • csakaMU

      szerintem meg vele simán megtartjuk a 0-1t

     • EZS

      nem lőttünk volna gólt 😀 Egyébként ez nem kapitányfüggő, amikor komolyra fordul a helyzet, elbasszák a játékosok, ennyi.

     • csakaMU

      azért pali hozzá tudott tenni annyi mentális pluszt a dologhoz, akár meccs közben pálya széléről beordibálva, jól cserélve, hogy megnyugodtunk. vele egyedül a román-magyar első félideje volt gatyábaszarós, mondjuk 60 ezer fanatikus szőröstalpú retek előtt nem hibáztatok senkit, ha egy kissé berezel

     • EZS

      én nagyon bírom Dárdait, egyik kedvenc magyar játékosom volt, de akkor se nyertünk volna szerintem.

     • csakaMU

      oké. akkor iszok még egy sört 😀

     • EZS

      nekem nincs 🙁 és a whiskym is elfogyott.

     • csakaMU

      erre van egy szép magyar szó: BAJ

     • EZS

      vagy a VÁLSÁG

     • csakaMU

      legyen inkább KATASZTRÓFA

     • Pásztor László

      DRÁMA

     • stanleykubrick

      Jobb volt, 92. percben vezettünk, majd kaptunk egy gólt. Ezt követően a hosszabbításban kiállítottak egy szerbet, erre a 116. percben vertünk egy öngólt.

     • wolandrule

      Ja, tényleg, benne volt a magyar foci sava-borsa 🙂

     • RobinGood

      ’96 Atlanta, a japánok ellen. Az szerintem mindent visz. 🙂

   • Pásztor László

    kb egyetértek, csak én még 22 évnél tartok. De tuti leülök megnézni a kövit is. elbaszott egy dolog ez.

    • EZS

     egy rossz beidegződés, de valószínű én is megnézem. A magyar klubcsapatokról már sikerült leszokni szerencsére.

     • Pásztor László

      Én ott is leülök a nemzetközi meccseken. Ìgy sincs sok.

   • h492019

    én akkor tudtam, hogy ez lesz amikor megláttam Vanczákot az oldalvonal mellett…

   • godlikezaza

    látod én már előtted járok. nem is nézem. kibaszottul hidegen hagy az egész szar. pedig öléggé nemzeti érzelmű vagyok, de erre még azt se tudom mondani, hogy a magyar öntudat miatt azért hát mégis.

  • Achi

   Egyébként nem tudom, hogy mi lenne a cikibb, megint nem kijutni, vagy kijutni 😀

   • EZS

    minden idők leggyengébb selejtező csoportja egy soha nem látott gyenge Görögországgal, szintén nagyon rossz Romániával, válságban lévő Finnországgal. És az Észak-Írek ellen 1 darab pontot sikerül szerezni. Nem azért állnak az élen, mert hirtelen olyan jók lettek, hanem mert minden más csapat iszonyú szar. Innen nem kijutni hatalmas ciki, ha kijutunk, az is az lesz.

    • csakaMU

     pinyő hibája. ő indította el az é-íreket felfelé :DD szarágyú

    • stanleykubrick

     És valljuk be, a finnek elleni két mák siker tartott minket játékban, meg a Feörer elleni 1-0 se a világ vége.

     • wolandrule

      Az egész sorozat, minden csapatnak egy mákparti volt, ki is sorsolhatták volna az aktuális 1-0kat.

     • stanleykubrick

      Amúgy én a román meg erre a meccsre is x-et tippeltem, kb. sok meglepő nem történt.

  • valencia felesleges bal lába v

   a legnagyobb baj a gyávaság. emberelőnyben, az északírek teljesen kitámadnak, kit hoz be? vancákot egy csatár helyett, mégjobban beállni védekezni, ahelyett, hogy behozna egy friss gyors támadót (padon egy nikolics lovrencsics stieber rohadt ma este) kontrázni… nevetséges gyáva felfogás

   • wolandrule

    Minek cserélt egyáltalán?? Németh jól játszott, meg tudta volna tartani a zsugát. Amúgy Vanczák maradt le a Lafertyről.

    • csakaMU

     van aki szerint királyé. én nem tudom, még nem hagytam abba a kacagást, nem tudom visszanézni

    • Zacskoostej

     Ha jól emlékszem, tavaly kaptun de Geáról 2-3 ilyen gólt, és akkor a többség őt hibáztatta. Szerintem ezt nem oda kellet volna ütni.

     • EZS

      és tényleg 🙂 Bár azok jobban kijöttek.

     • ketomika22

      nem is láthatta az Öreg,necces ugyan de nem írnám a számlájára.. inkább, hogy baromi üresen volt Lafferty

     • stanleykubrick

      Én sem őt basztatnám ezért. de Gea az ilyen lövéseket szó szerint lábra ütötte, ráadásul még erősek se voltak azok a lövések, bár ebben Romero még mindig verhetetlen vagy Valdes is. Nem is értem miért ilyen kapusaink vannak. Szóval szerintem ez az eset távol állt ettől a klasszikus lábra ütős történetről.

     • ketomika22

      igen, de Gea azért tisztán látta azokat a lövéseket, itt Király meg kb. bravúrt mutatott be.. a románok ellen pedig egy ilyen szituban tökéletesen ütötte oldalra.. egyszerűen szokásos magyar dolog.. eleve nem értem, hogy hogy lehetett ilyen üresen lőnie az É-Írnek

     • stanleykubrick

      Amilyen gólt lőttünk, picit olyat is kaptunk. Az pedig nem mentesít minket, hogy emberelőnyben is sikerült ezt összehozni.

     • ketomika22

      igen.. nevetséges.. áhh tényleg mit problémázik itt az ember, nekem nem kell ezt néznem 20-30 éve, de ez a 10-12 is bőven elég arra, hogy felfogja az ember, hogy itt sosem lesz semmi, és ha esetleg ott a remény, még inkább magunknak basszuk el

     • stanleykubrick

      Ilyen szempontból elkeserítőbb a hazai klubfoci. Mert ott aztán tényleg nincs semmi felmutatható már 30 éve ugyancsak és ott újra és újra, évről évre nekifutunk a dolgoknak.
      A válogatott, ha megnézed sokat haladt előre. 2008-as EB-re selejtezve hatodikok lettünk a csoportban…Azóta kész fejlődés mutatható ki.

     • ezraharrari

      az előrelépés megkérdőjelezhetetlen

     • ketomika22

      jó hát a klub foci szánalmas. neki álltam az első fordulónak hogy nézem, de szarabb mint tavaly.. borzalmas ami a magyar pályákon folyik

     • csinibob

      bravúr 😀 😀 🙁

   • godlikezaza

    zsozénak be szokott jönni

 • Pásztor László

  hihetetlen… tuszta Moyes-time

  • MrFer

   ehh…

 • Pásztor László

  Gundel, bazmeg fogom a fejem, hogy lehetsz ennyire vak…

  • MrFer

   De egyfolytában…

   • Pásztor László

    amukor a kontránál Kalmár helyett Kádár adott be….

 • EZS

  most mi a picsáért nem adott nanizásra pirosat a köcsög??

  • EZS

   na azért, bár másért 😀

   • MrFer

    Pont ezt magyaráztam a feleségemnek az előbb 😀

   • csakaMU

    gyökér g.ci. egy szabálytalanságra adott két sárgát, hungarybérenc

    • Pásztor László

     kettő volt az. egyiket amikor megszereztük a labdát, alap sárga volt, csak előnyszabályt adott. A második meg durva volt, hátulról. Ha Cakir szinten nézem, alap piros.

     • Porter Ramsey

      na igen, csak a szabály szerint nem lehet egy akción belül elkövetett szabálytalanságokra 2 sárgát adni

     • Pásztor László

      Ezt nem tudtam. De hát Cakirrol beszélünk xd

 • krisz_ggmu

  own goal jelen van a skót-német meccsen is…

 • Bixoww

  tudtok dobni egy streamet a magyar meccshez? Nem találok sehol jót…

  • Pásztor László

   mediaklikk.hu/m4-elo/

   • Bixoww

    Köszi!

  • EZS

   külföldön vagy?

   • Bixoww

    Nem, csak nincs Tv-m 🙂

    • EZS

     akkor a telesport.hu-n tudodt nézni jó minőségben.

     • Bixoww

      1000 köszi!

     • EZS

      nincsmit

 • Sousaphone

  Na ki a bíró az EB selejtezőnkön?!

  • Gezu77

   Most tűnt fel nekem is, hogy rohadjon meg ez a kebabos majom.

  • Achi

   Kedvenc haverom. Hogy baszná meg…

 • Mainpieeater

  Jelentem mozaikban hideg a sor es vegre itt vagyok :DD

  • EZS

   de nem is játszunk.

   • EZS

    ja látom, tudjukki miatt mentél oda. 🙂

    • Mainpieeater

     Neeeeeein valogatott meccset nezunk, hivatalosan asszonymentes parti, csak az egyik visszahuzo tag hozta a baratnojet 😀

     • Rio

      A fél arca alapján szimpatikus.

     • Freeezer89

      mi EZS kollégával a leghátsó cuccban (itten falun boxnak hijják) ültünk, szerintem még érezni a jelenlétünk ott 😀

     • Mainpieeater

      🙁 psv meccsen kivul a BL-meccsekre meg a hetkoziekre jovunk Kate_Ü-vel ha tudunk :333

     • Freeezer89

      ha sikerül még eljutnom, feltétlenül jelzek a kedves közösségnek 🙂

  • Freeezer89

   de miért ilyenkor? 🙁

  • sipi

   pedig majdnem mentem én is a mozaikba, csak villanyfényes meccsünk volt. (nyertünk 4-3ra 😉 )

   • Mainpieeater

    Egesz felev hetfo 8 nektek nem? (Grat! Ki ellen?)

    • sipi

     Milinte te szemét Club de Football, akik a tabellán Mélypont névvel futnak, hogy miért és hogyan azt nem tudom. Köszi

  • Fish08

   Meccs végére csak sikerült rájönnünk, hogy itt már beszélgettünk 😀

   • Mainpieeater

    Legalább valaki tudja, hogy Jonjo szebb nálam, azért ő a profilképem 😀

 • svejni is kezd a skótok ellen, vannak félelmeim

  • box-to-box defender

   Egy válogatott szünet alatt kiderül, hogy vékony a középpálya közepe 😀

  • Pásztor László

   Ha lesérül, talán lesz 4-3-3

   • ketomika22

    kivel? :DDD

    • Pásztor László

     Herrera, Fella, Morgan

    • krisz_ggmu

     roo – hernyó – morgan 😀

     • Pásztor László

      FELLAAAAAAA!!!!!!!

     • krisz_ggmu

      ő csatár lesz martial és depay között

     • Pásztor László

      már mindent értek.

  • krisz_ggmu

   eredmenyek.com szerint götze lesz a center… hmm

 • mddnszksz

  ez valami mencseszteri szokás lehet
  https://pbs.twimg.com/media/COT_KCaXAAAR7Hg.png

  • Pásztor László

   Ha legalább olyan combjuk lenne mint Roninak.

  • krisz_ggmu

   man of the match: messi

  • Tom’On14

   egyszeru a valasz, nem akarjak h szinkulonbseg legyen a combjaikon 😛 (amugy nem tudom, Depay is igy tolta usaban)

 • stanleykubrick

  http://www.fourfourtwo.hu/admin/ckfinder/userfiles/images/mu2(1).jpg

  Jobban magaménak éreznék egy ilyen harmadik számú mezt mostanság. Kép.

  • ketomika22

   ez nagyon extra lenne. sajnos nincsenek ilyen kreatív emberkék az adidasnál

   • stanleykubrick

    De tényleg olyan kínos már és így is a Nike meg az Adidas csinálja a legjobb mezeket, van még 1-2 márka, aminek előfordulnak gyöngyszemei, de azok is átlagosak. Milyen alapon terveznek amúgy mezeket? Az Adidas pedig már direkt visszanyúlt a Bayern esetében is egy klasszikus mezre, oké, állítólag a miénk is most egy régi Adidasosra hajaz…De főleg a vendég mezeknél lőhetnék fel a kreatívkodást és akkor elkerülnék a szar sablonmezeket.

    • Angus

     Nálam évek óta No. 1. az Umbro. Olyan fasza, egyszerű, kicsit néhol retro, letisztult mezeket dobnak ki, hogy csoda. És ha jól tudom, manchesteri cégről van szó.

     • stanleykubrick

      Ha tíz év múlva rendesen perkálnak, hozzájuk is visszatérünk.

     • Angus

      Ja hát igen, jogos. A pénz nem ugyanannyi lenne…

     • ezraharrari

      a 98-99-es cipzáros meznél nem gyártottak még szebb mezt a sportvilágban…ha már umbro

     • Pepoka
     • h492019

      de már ők is nike-tulajdon, nem?

     • Freeezer89

      már nem, asszem

    • azért gyártanak átlag mezeket, mert az átlagnak akarják eladni. minél csicsásabb egy mez, annál nagyobb az esély rá, hogy egy csomóan nem veszik meg

    • ketomika22

     azon gondolkoztam, hogy nem e azért mert a kis pakisztán meg kínai gyereknek egyszerűbb egy sablont megcsinálnia..

     egyébként szerintem az umbro a legjobb! de van pár ötletesebb mezgyártó

  • Angus

   Ez volt nso-n pár napja, ki is raktam ide, de megjegyzést nem fűzött hozzá senki. Annyit viszont hozzátennék, hogy gratulálok ennek a csapatnak aki megannyi randa régi mezt így modernizált. Érdekes volt 🙂

   • Freeezer89

    mert én már több, mint egy hete megosztottam, akkor jól ki is beszéltük 😀

  • Pásztor László

   szten ez nagyon ocsmány

 • stanleykubrick

  Úgy tűnik Darmian lesz a hónap játékosa, én azért Smallingra szavaztam.

  • ketomika22

   pedig egyértelműen Smalling

   • godlikezaza

    vakok vagytok mind. csak rooney

 • Tom’On14

  valaki valamit Carrick seruleserol? csak annyit lattam h withdrawns from england squad due to injury 🙁

  • egyelőre csak ennyi van. igazából neki már rég le kellett volna mondani a válogatott bohóckodást

   • Newton_heath

    Igaz…Különösen ahogy a szurkolók és a sajtó viszonyult hozzá

   • Pásztor László

    Végre felfedezték. 33 évesen. Még annyi világversenyen segítheti a csapatát. Még jó, hogy nem felejtkeztek meg róla.

   • ketomika22

    én valahogy meg tudom értei, hogy próbálkozik.. végre talán elismerik

  • csakaMU

   akkor schmidfield. nagyon meg kéne csapni a poolt, egy jó szeptembert lehetne vele megalapozni jó BL rajttal és libakupa továbbjutással

   • ketomika22

    mi a fasznak kell Őt egyáltalán a keretbe nevezni San Marino ellen?

   • Tom’On14

    koszonom a valaszod!

 • Csordás Adrián

  Történt valami említésre méltó az elmúlt 4 napban?

  • ketomika22

   eltörtem egy kis csontot a lábfejemben a gólyatáborban -.-“

   • Fish08

    Ilyen ez a pop szakma 😛

    • ketomika22

     AC/DC-re roptam..

     • Fish08

      Pogo? 🙂
      Amúgy, ez csak egy kis szólás szerűség, meglepően sok mindenre lehet használni 🙂

     • ketomika22

      jaja 😀 csak akkor már, ez így beleillett.. a rokk-élet! és még csak nem is pogó volt, hanem szimplán csak ugráltam egy felmosóval a kezemben 🙁

     • Fish08

      nyugi így sem überelsz 😀
      És innen is jobbulást 🙂

     • ketomika22

      köszi! 😀 TE mit tettél? 😀

     • Fish08

      Hát, ömm, felvittem egy lányt a szobába, és ott történtek dolgok, amik közben én egyszerűen elaludtam 😀

     • Porter Ramsey

      hesteg részegedés:D

     • Fish08

      Hát igen, szerintem szerencsétlen lány önbizalma kapott egy rúgást 😀

     • Porter Ramsey

      ja, az ilyen helyzetekbe mindig magukat okolják:D a barátnőd viszont nem olvassa a blogot ezek szerint

     • Fish08

      Tud róla, ez még az előtt történt, hogy megismertem volna 🙂

     • Porter Ramsey

      jaa, azt hittem ez egy aktuális történet

     • ketomika22

      bravó :DD

     • csakaMU

      jártam már hasonló szituban, csak nem én aludtam el :DD hát elég kellemetlen mit ne mondjak 😀

     • Fish08

      Engem annyira nem zavart ez, csak sajnos horkolni is elkezdtem, így feltűnt a lánynak 😀

     • csakaMU

      na hát akkor te megadtad a módját, jól van az kell ilyen is :DD

     • Fish08

      Igen, ez még jó pár évig egy vicces sztori lesz némi vasalni való mellett 😀

     • fabiancancellara

      te is?:)

   • EZS

    miért aprózod el? 🙂 Jobbulást!

    • ketomika22

     köszi

   • Csordás Adrián

    Jobbulást! Én meg nemrég értem haza a román meccsről és azóta kb semmit sem tudok, nem voltam olyan állapotban hogy olvasni tudjak #vasalóforpresident

    • ketomika22

     köszi.. azért ma remélejük lesz mire inni Észak-Írország ellen.. bár kétlem

 • Tika

  újabb gyöngyszem, marha jó poszt! 🙂 grat és köszönet!

 • h492019

  amúgy a belga védelem tanár, de támadásban nincs semmi váratlan…

  • ezraharrari

   de bruyne viszont megint egy szinttel felette volt az egész csapatnak…

 • h492019

  Farkas Norbert a ciprus – belgium meccsen: “De Bruyne az idei átigazolási idpszak második legdrágább igazolása Anthony Martial mögött aki 80M euróért igazolt Monacoból Manchesterbe”

  • krisz_ggmu

   igazából százért jött + télen megkapják még Davidot

 • krisz_ggmu

  Valaki nézi az olasz-ciprus meccset? Darmian hogy játszik?

  • EZS

   olasz-bolgár és ciprus-belga van. 🙂

   • krisz_ggmu

    a lényeg ugyanaz 😀 amúgy sorry

    • EZS

     persze értelmes választ nem tudok adni, most értem haza, szóval bocs. 🙂

  • CaptainRoy

   Én néztem, szokás szerint jó volt.

  • sipi

   #kéjp

  • Angus

   Örök kedvenc, köszi ezt a képet! :’)

  • sallark

   Nálam a George Best idézet mindent visz. :DDD

 • h492019

  közben blind – cillessen parádé a török – holland meccsen.

  • ezraharrari

   úgy néz ki LvG a hollandok SAF-ja, a “helyenként középszerű kerettel értékelhető teljesítmény” értelemben

  • krisz_ggmu

   depay egy tízes skálán mennyire volt fos?

   • h492019

    a helyzetek 80%át ő alakította ki, de harmat volt az egész csapat…

    • Newton_heath

     Ennyi…A második félidőben nem tetszett a hozzáállása…

 • ketomika22

  júúj de jó!

 • Porter Ramsey

  baszki, nagyon jó írás, Strigo! többnapnyi folyamatos piálás után nagyon üdítő volt

 • látom lentebb ezt a martial bónusz még nem nagyon tisztult le. rmc volt a legmegbízhatóbb ebben a transzferben, így valószínűleg az ő verziójuk áll a legközelebb a valósághoz:

  Ruolo claims the first €10m will be paid to Monaco once the player has made 25 appearances for the club in all competitions, then another €10m when the player wins his 10th cap with France.

  Finally, RMC believe the last €10m will be much easier for Monaco to obtain, as Ruolo report Manchester United will pay them if the player is in the final 20 for the Ballon d’Or shortlist.

  igen, ebből nagyon könnyen lehet 80 miska

  • stanleykubrick

   Tehát lehet nem őt kellett volna hozni.

   • Newton_heath

    Az lehet, de ha van 10 sajtótermék 9 ugyanazt írja, 1 pedig mást, akkor nem következik az, hogy az az 1 a valós…Még akkor sem, ha elég könnyű a United-szarozó hullámvasítra felülni.

    • stanleykubrick

     Sajnálatos, hogy a szép kezdés után tényleg ilyen frusztráló lett az átigazolási szezon vége. de Gea + Martial ügye. Mintha a kapuskérdést meg ezt a csatárkérdést nem igazán gondoltuk volna át. Cserébe azért rendben van a középpálya és a védelem megerősítése. Azért nem bánnám, ha januárban még bezsákolnánk egy balhátvédet mondjuk, de Gea meghosszabbítaná a szerződését, Lajos meg elfelejtené a 4231-et.

     • Newton_heath

      Balhátvéd az minek?

      Én annak örülnék, ha a Depay Martial duóból az egyik elkapná a fonalat, és elkezdené fosni a gólokat…Ed szerintem most kiemelten szurkol Martial-nak, ha rúgna idén 10-15 gólt, akkor mindenki csendben maradna

     • stanleykubrick

      Jó lenne nem megbontani a Rojo, Blind duót, játszanak csak középen, utóbbi meg inkább fentebb lépjen ki, mint balra. Kellene egy 6-8 meccset játszó balhátvéd, aki bírja a padozást és akkor hátul meglenne mindenkinek a rotálása, helycserésdi nélkül..

     • sztem balhátvéd nem fog idekerülni lajos regnálása alatt. ahhoz el kéne adni blindet vagy rojot

    • amúgy nem mintha az 50 milla már nem volna elég indok belekötni a transzferbe 😀

   • lehet, de lacazettet se hoztam volna most, mert amit a szezon vége óta művel az kibaszott nagy 0

  • Newton_heath

   Az RMC azért sok faszágot szokott írni transzferügyekben…

   • ebben speciel mindent eltaláltak és ők voltak az elsők. ezért hinnék nekik

    • Newton_heath

     Persze, mindenki azt hisz amit akar..Szvsz faszság.

  • Newton_heath

   Egyébként az RMC honlapján nem találtam nyomát ennek…A korábban leírt vételárat hozzák a Sun-ra hivatkozva.

   http://rmcsport.bfmtv.com/football/manchester-united-ce-que-cachent-les-primes-du-transfert-de-martial-912228.html

 • godlikezaza

  amúgy miért janice? miért nem mondjuk moneypenny?

 • Angus
  • kvcstms

   #FÉRFIAK

 • Moyes Story
  • ezraharrari

   edurne who?

  • Tika

   akiket nem akart eléggé az irreál 🙂

 • stanleykubrick

  Rooney beérte Charltont.
  Már csak VB-k és aranylabdák számában nem fogja beérni őt. Egészen hihetetlen pályafutás még így is az övé. Csak az a kurva válogatott…

 • sipi

  “A Manchester United az átigazolási időszak végén szerződtette Regan Poole-t a Newport Countytól, nem ismertetett összeg ellenében.”
  nem tudom h vote-e már, de ha nem akkor #emberem 🙂

  • Newton_heath

   Ja, én tettem be.

   • kvcstms

    #megvettükkölcsönadjukbemutatkozikanagycsapatbanaztánfélévigsemmimajdkétmúlvaeladjukawycombenakkétzacskószotyiért

    • bedeabl

     #nemlatomaveget

     • kvcstms

      #eladjukawycombenakkétmarékszotyoláért

    • stanleykubrick

     Hát igen, ezekből az igazolásokból ez szokott lenni, azzal a kivétellel, hogy általában a nagy csapatban sem mutatkoznak be.

  • Sousaphone
   • sipi

    🙁 pedig már kezdtem örülni h nekem is lesz #emberem

 • CaptainRoy

  Még mindig képtelen vagyok elhinni hogy ennyi pénzt fizettünk ezért a francia srácért.

  • kvcstms

   én arra lénnék kíváncsi, mit érez szerencsétlen wilson, amikor a nyakára hozunk egy korabeli gyereket ennyiért…

   • CaptainRoy

    Főleg hogy nekem eddig annyi derült ki a srácról, hogy gyors… Namost Wilson ezt a skillt hozta volna ingyé is. De nem akarok negatív lenni. Váljon klasszis mind a kettőből, és el van nézve.

    • kvcstms

     tartok tőle, h martial welbeck szint lesz max.

     • zuzu000

      ez nem rasszizmus? 😛

     • kvcstms

      ha egy távol keleti playert vettünk volna, akkor dong fangzuhot írom.:)

     • zuzu000

      Ilyenünk is volt? Minden nap tanul az ember… 😀

     • kvcstms

      kérlek kistestvérem, arra esküdtünk fel, h szolgáljuk és tanítjuk a stretford end népét.:D

      https://en.wikipedia.org/wiki/Dong_Fangzhuo

     • stanleykubrick

      Több mint kockázatos húzás volt. Én most is azt mondom, 50 misiért még Lacazettet is megkaptuk volna és akkor legalább tudnánk, hogy mégis mit vettünk.

     • kvcstms

      arról ne is beszéljünk, ha esetleg focistát csinálunk belőle, akkor majd ő is kitalálja, h real madrid címer volt a jele a oviban.

     • stanleykubrick

      Lényegében ezek alól valószínűleg nem fogunk sose mentesülni. Nem véletlen mondja mindenki, hogy nehogy 1-2 éven belül Herrera is szemet vessen a Barcelona pl.. Még szerencse, hogy ő is már 26. 😀 28 évesen már nem akkora érték.

     • kvcstms

      még szerencse, h jonesra max a stoke vethet szemet.:D

    • box-to-box defender

     Én se értem ezt az igazolást, pláne ennyiért, de azért szerintem minimum 1 szinttel Wilson fölött van. Végig nyomott már 1 teljes szezont egy francia élcsapatban és lőtt 10+ gólt. Ehhez képest Wilson?

     • CaptainRoy

      Ehhez képest Wilsonban is baromi nagy potenciál van, és nem kerülhet akár 80milkába… Ezért a pénzért KLASSZIS játékost lehetett volna venni. De ez egy vicc. Esetleg megvehettük volna még Stonest is 120millióért, hátha…

     • Pásztor László

      Azért ugye tudod, hogy nem 80 millió volt, hanem 45, plusz olyan extrák, hogy aranylabda, meg goldenboy díjakat nyer, akkor perkálunk még. Ha ezeket megnyeri, akkor én boldog leszek.

     • EZS

      pacsi 😀

     • kvcstms

      ja, így csak 45 millió volt, egy 19 éves akiből vagy lesz vmi vagy nem. oké, így már nem is annyira gáz.

     • EZS

      de az lehet, ha nem válik be, csak a nyolcvan millió nem pontos, ennyi. De hatalmas kockázat, az tény.

     • a bónuszok közül egyedül az aranylabda top 3, ami nem tűnik aktiválhatónak a monaco számára. ez az ár lazán 80 milla lesz

     • EZS

      én a hozzáállására vagyok kíváncsi, az lenne a gáz, ha egy helyett már két nagyarcú gyerek rohangálna elöl.

     • Freeezer89

      rágózva, ez egy nagyon fontos feature, rágó nélkül még csak-csak…

     • Pásztor László

      Ilyen a piac. Bárki ennyibe került volna. Kane is, akinek volt egy jó féléve, ebben a szezonban eddig semmi. Lacazette szintén zenész. Szóval nehéz eldönteni most, hogy megérte-e ezt a pénzt. Bár az is tény, hogy nem hiszem h Kane bírná-e a padot Roo mögött. Valszeg nem.

     • godlikezaza

      ibra tuti nem került volna ennyibe 😀

     • Pásztor László

      Ahham. Ibra. Ezt inkább hagyjuk, számomra egyértelmű, hogy szétbaszta volna a csapatot, és nem azzal, higy nem bír a padon ülni, vagy hogy szarna Lui utasításaira, hanem azzal, hogy az edzéseken eddig hány csapattársát rugdosta szándékosan és a többi. Ez az ember akkor jó, ha ő az Alfa és az Omega egyben. Márpedig 30+ évesen, nálunk nehogymár egy ilyen alak legyen a nonplusz ultra.

     • kvcstms

      miért kéne padoznia? ki lenne előtte a keretből?

     • Pásztor László

      Az eddigiek alapján Rooney.

     • kvcstms

      az ilyen a piac féle bullshitekkel, etesd magad pls.

     • Pásztor László

      Mondj öt ellenpéldát hasonló korú, és tehetségű csatárból, akiket nagycsapat igazolt le az elmúlt években.

     • EZS

      mondjuk ez a 80 milka akkor jön össze, ha pl gólkirály lesz, megnyeri a legjobb fiatal címet, meg aranylabdát nyer, szóval ha kijön a 80, simán jól járunk. A sajtóhírek áldozata vagy. Persze amúgy is sok, de a 80 hatalmas csúsztatás.

     • stanleykubrick

      Persze, megy a ferdítés, de nem is ez a lényeg. Mi faszért nem ébredtünk időben? Szerintem volt pár opció, akit bebombázhattunk volna, ennyi pénzért meg főleg, akik kicsit kevésbé tűntek volna lutrinak. Mondjuk tényleg adja ég, hogy ez a gyerek mindenkire rácáfoljon és olyan produkciót rakjon le az asztalra, hogy azt mondjuk meg fogja érni a pénzét hosszútávon.

     • EZS

      nagyon drukkolok, hogy beváljon, mást nem nagyon tehetek. 🙂

     • CaptainRoy

      Tisztában vagyok vele, de akkor is! Miért a 45 ami inkább 50 nem sok érte?

     • Pásztor László

      Alapból sok.Shaw is sokba került. Herrera is. Hozzájuk képest Depay ingyen jött. Akkor mit is jelent ez a szám igazából. Úgy van, lószar se

     • EZS

      ha jól emlékszem Rooney se volt sokkal tapasztaltabb annak idején, mint Martial amikor leigazoltuk, és az akkori árakhoz képest az is durva volt. Mégis bejött.

     • Pásztor László

      Nem, az akkori árkahoz képest az sokkalsokkalsokkal durvább volt, mint ez az igazolás.

     • Angus

      mondjuk azt adnám, ha Wilson mostmár játszana is

     • kvcstms

      így, h itt van martial és rajta az árcimke, esélye nincs..:/

     • Roland

      aki lehet, hogy jobbszélsőként (is) fog játszani, Wilson meg max Rooneyt tudja kiszorítani

     • Angus

      ezt így nem jelenteném ki, de valószínűleg előbb fog Anthony pályára lépni, mint Wilson

 • Moyes Story
 • Pepoka
  • Angus

   ez a Fabregas egy köcsög amúgy. sokáig szimpi volt a tag, de ahogy odaszart az Arsenal asztalára, ment a Barcába, aztán a bírólökdösések, Chelsea-be igazolás, most meg ez. pedig kibaszott jó futballista.

   • Newton_heath

    Mi volt az?

   • Achi

    Az hogy a chelseabe ment vissza legnagyobb patkányság volt, amit el tudok képzelni.

    • lamps8

     akkor elég szegényes a képzelőerőd

     • Achi

      Jó, persze ő a pénzért ment, de önként Chesea szorulónak lenni még gázabb lehet 😀

     • lamps8

      ízlések és pofonok.

  • Moyes Story

   removed

   minótaz?

   • Csekker

    azthiszem lehozták Fabregast, ment pacsizgatni a kispadra, deGeat meg kihagyta, pedig nyujtotta a kezét

    • Kuba

     Kétszer

    • Pásztor László

     De amìgy miafaszért? Mit csinált David, hogy a honfitársa így bánjon vele. Mi szidjuk kicsit, oké, gyáva volt megszólalni egész nyáron, de mi a faszt ártott bármivel is Fabregasnak.

     • overreakció van. semmi se történt, nem vette észre

   • Pepoka
 • box-to-box defender

  Azt a kurva. Az angol válogatott gólrekorderei holtversenyben: Charlton, Rooney és Own Goal: 49-49-49 😀

  • EZS

   1 perccel ezelőtt Vote már 😀

   • EZS

    akkor ugyanakkor! 😀

    • box-to-box defender

     És a sorrend is 😀

  • Moyes Story
   • Schweinsteigerlin

    Az ember maga a stílus.

   • MrFer

    nane…

  • Angus

   nyugodtan kijelenthetjük, hogy 3 legendás United-játékosról van szó 😀

 • MrFer

  Eljutunk oda, hogy Rooney a válogatottban eredményesebb lesz a szezonban, mint a PL-ben…

  • Achi

   San Marino és Brugge… Ezek ellen tud mostanság gólt szerezni. Nem túl nagy teljesítmény sajnos.

 • box-to-box defender

  Azt még megértem, Rooney azért játszik, hogy rekordot döntsön. De egy Shawnak mi a facért kell játszania? 🙂

  • MrFer

   Látod, own goal is játszik.:)

   • EZS

    ja, azt írja az nso (bocs, hogy ott jártam :D), hogy Charlton, Rooney és Own Goal holtversenyben vannak 49 góllal a válogatottban. 😀

    • box-to-box defender

     Pont ugyanakkor írtam ki fent, mint te 😀 (És ugyanabban a sorrendben)

    • box-to-box defender

     Lehet, hogy jobban jártam volna, ha meglátom, hogy te már kitetted és el tudom titkolni, hogy az nso-n jártam 😀

     • EZS

      hehe, lebuktál! 😀

 • Salvatore


  Ha esetleg valaki unatkozna a szombat esti tivornya előtt… (videó)

 • box-to-box defender

  Úgy tűnik Perez nem bírja befogni a pofáját, remélem Benítez szétbasz ott náluk mindent és akkor minden játékos menekülni fog meg de Gea se akar menni.

 • .@NPowell25 confirms he will start training on Monday.

  • godlikezaza

   csodafegyverünk. emúgy én örülök neki, remélem látunk még tőle valamit. szorítok neki

 • box-to-box defender

  Azért az is durva, hogy a két gólszerzőnk Mata és Januzaj közül az egyiket kölcsönadtuk… Biztos más is jelezte már.

  • EZS

   nem őrá mondtam, hogy #emberem?? A franc, megint elfelejtettem. Nem is érdemlek meg #emberemet.

   • Freeezer89

    neeeem, ez nem te embered, erre tisztán emlékszem 😀

 • MrFer

  Hát ez óriási lett 😀

 • csakaMU

  Fasza lett ismételten, simán lehet hogy tényleg így történt :DDD

 • Angus

  Basszameg, kurva nagy! Kuva nagy! Úristen srácok, ez valami szenzációs írás lett. Magam előtt láttam az egész jelenetet. Ti vagytok a legjobbak, el sem tudnám mostmár képzelni a szurkolást, magát az MU-t, a blog nélkül. Lassan öt éve 🙂

 • Newton_heath

  http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2015/09/04/15048792/man-utd-hit-back-again-at-real-madrid-in-de-gea-row?ICID=HP_HN_HP_RI_0_3

  “The facts speak for themselves. The FA are prepared to back our case that documents were in on time,” a spokesman for United told The Telegraph.

  “We all like to blame others but if you let one slip through your fingers into the back of the net, then ultimately the culpability is yours.”

 • Napi vak

  hát ez baromi jó lett 🙂 köszönjük!

 • Clement7

  Martial máris Benzema helyén. Ugye 25 válogatott meccs szükséges 4 év alatt, ez az első.

 • Freeezer89

  külön köszönöm a társaságnak, h nem OFFoljátok szét a blogot a válogatott szarsággal

  • ezraharrari

   biztos mindenki olyan elmélyülten szurkol, hogy nem tud ide írni 😀

  • Mainpieeater

   Erre valok a facebook csoportbeszelgetesek

   • EZS

    meg azért van egy színvonal 🙂

  • Pásztor László

   A szarság szót nem ezszed bele, még nem is zavarna. De minek?

   • bedeabl

    Mert nem érdekli, engem se érdekel, ha egy random Stoke City blogon azt írnák, hogy Unitedes szarsággal, nem sértődöm meg, mert elfogadom, hogy őket nem érdekli. Scroll on.

    • Pásztor László

     Jó, engem az nem zavar, hogy nem érdekli, illetve hogy örül, hogy itt nincs róla szó, de akkor miért kell leszarozni?

     • bedeabl

      Mert nem érdekli, szóval tökmindegy neki, hogy minek hívja.

     • Freeezer89

      elnézést, ha a lelkedbe gázoltam, nem állt szándékomban

     • Pásztor László

      nem, nem gázoltál a lelkembe 🙂 annyi, hogy hirtelen kissé fura volt, h bár egy angol csapat blogja ez, mégis magyar blog. De kissé heves volt a rekacióm 🙂

     • Freeezer89

      nem a magyar válogatottat szaroztam le konkrétan, hanem az egész válogatott hacacárét (angol, magyar, szlovák stb stb). 🙂 de hagyjuk is

     • Pásztor László

      Oh, akkor félreértettelek 🙂

     • RobinGood

      Pedig a magyar válogatott szar 🙂

  • Fish08

   azért a szarság jobban fájt, mint a könnygáz, ami a stadionból kilépve fogadott :S (gyökér huligánok megint balhéztak)

 • krisz_ggmu

  Mikor olvastam, láttam az egész sztorit magam előtt. Egy kibaszott jó érzés fogott el és büszkeségel töltött el, hogy Manchester United szurkoló vagyok. Az öreg egy hatalmas figura, minden idők leglegendásabb edzője. Szívből remélem, hogy a csapat visszajut oda, ahova való: a csúcsra, a barca, real, bayern elé. A másik, amit remélek, hogy ez egy olyan edzővel sikerül, aki ismeri a United filozófiáját és Vörös szíve van. Legyen az Giggs, Neville vagy akár Scholes. GGMU és még egyszer, köszönet a posztért. Tréfás, megnevettető, de mégis elgondolkodtató. Csak így tovább srácok!

 • Freeezer89

  úúúúúúúúúúristen… srácok, Ti napról-napra olyan posztokat húztok elő a zsákból, h csak bámulok magam elé. nem tudom, h megbecsülünk-e Benneteket eléggé, de higyjétek el, Ti vagytok a legjobbak. köszönöm az egész társaság nevében

 • godlikezaza

  “Ha valahol, akárhol elindulsz, legyen az akár egy semmit sem jelentő házi golfbajnokság, nyerned kell. Ez az a filozófia, amit el kell sajátítanod, ha a Manchester Unitedet vezeted.”

  khmm. fa kupa, ligakupa, el?

  egyébként szerintem edvárd ennyire nem csicskája senkinek 🙂

  • KingEric

   alapvetően mégis ez az a mentalitás, amit Sir Alex belénknevelt, a United része ez a filozófia. nem is tudom megszokni, hogy “a negyedik hely tuti meglesz” stb, amiket arsenalosok mondanak sokszor…a Unitednek csak a bajnoki cím lehet a cél.
   persze most türelmesnek kell lenni, értem én.

   • godlikezaza

    ez a mentalitás a pl-ben és a bl-ben 🙂

   • Achi

    Ugye? Én is képtelen vagyok hozzászokni, hogy esélytelen a csapat a bajnoki címre. Remélem, hogy már nem is kell nagyon hozzászokni.

 • stanleykubrick
  • Napi vak

   A ’99-es Bl-döntő olyan, mint a Birodalom visszavág. Remélem, meg tudom mutatni a fiamnak úgy, hogy nem tudja, mi a vége

 • krisz_ggmu

  Aztakurva, ez hatalmas lett, óriási gratula 😀

 • Achi

  Jó írás , nagyon kemény 😀

  off: Darmian és a média. Tanulságos 😀 : “With Micah, it was said I tried to distract him at the corner and I saw
  a video came out where they were saying I was pointing to his face to
  put him off,” said the United man. “However, it was because he had a cut
  on his face and I was trying to tell him it was bleeding. That is what
  it was all about. “The journalists jumped on the incident a bit but, at the end of the
  game, we shook hands and it was all fine. I certainly never called him
  soft if he thought that!”

  Néztem a videót és tényleg.

 • Kristiante

  Gratula! Nagyszeru poszt, koszonjuk Strigo!

 • RedDev

  Mondhatni Retro poszt, remek írás…. na az ilyenek miatt kezdtem el a Stretford endet olvasni az már más kérdés, hogy Vörös a vérem….

  • Salvatore

   Egyetértek! A kezdeti időkben, hétről hétre ilyen posztok jöttek ki. Imádtam. (és persze még most is imádom)

 • crpa7

  Most nem voltam pár napig blogon.Ki az a matrial(tudom,h a monacoból jött)? Ez nem egy újabb WTF igazolás? De gea? Navas?

  • h492019

   és mik ezek a fura avatarok?

   • crpa7

    KIkaptunk a svanszitól(de a románokat ma szájba basszuk)

 • Valentin Károly

  Ütős! 😀

 • wolandrule

  Strigo for president! Nagyon jó írás, mint mindig. Még a szőröstalpúakat intézzük el és tökéletes lesz a nap!

 • Aoutum

  Kurva jó poszt ismét !

  • crpa7

   Martial?

   • Aoutum

    Yep! #emberem

    • crpa7

     miért?

     • Aoutum

      Mikor kijött az első pletyka róla és mindenki azt hitte h csak kacsa én gondoltam lestoppolom az #emberemnek 🙂 amúgy is mindig megvettem fifában(ott elég császár a srác)

     • Freeezer89

      miért ne?

 • Sragi

  Haha zseniális 😀

 • úgy látom ed rosszul értelmezte az ajánlatot is. a 29 millióban már benne volt navas ára is. lehet csak félt megmondani az igazat az öregnek

  • fella

   az egész sajtó félreértette

  • Newton_heath

   Ez biztos? Mert ezt is azt is lehetett olvasni.

 • mucus

  Kurva jó lett, több ilyet!

 • EZS

  Remek! 😀

 • Ken

  A legjobb posztok egyike, amit valaha itt olvastam, a nevetés mellett kicsit meg is könnyeztem, hatalmas gratuláció a szerzőjének!

 • Fish08

  Nagyon jó lett, a végefelé már rázkódtam a röhögéstől 😀