Előre a moyes-i úton?

van gaal mappa norwichKi hitte volna, hogy még karácsony előtt beleszaladunk egy újabb pofonba? Talán még a Norwich stábja sem, de van Gaal filozófiáján újabb csorba esett az országos egyes meccs elbukása következtében. A címben is megemlített skót úriember regnálása után azt hittük, egy időre elfelejthetjük a negatív rekordok döntögetését, erre jött ez a csodálatos december, amely eddig három vereséget termelt a fa alá. Míg a háttérben dübörög a vangaalout, mi megvizsgáljuk, korábbi menedzsereink hogyan vizsgáztak a Norwich elleni hazaikon, na meg persze azt sem felejtjük el megemlíteni, kik nyomták vállalhatatlanul szarul szombat délután.

Tehát akkor negatív rekordok. Lajos lesz az új record breaker, 6 nyeretlen meccsünk utoljára 1998-ban volt egymás után, mondjuk akkor a következő tavasszal tripláztunk, amire most már a BL-kiesés miatt esélyünk sincs ugye (meg úgy általában sem). A zsinórban három zakó sem túl gyakori, de azt speciel Moyes már unlockolta, viszont előre tekintve egy kőkemény karácsonyi küldetés vár ránk a teltházas Britanniában, majd a José rossz karmájától megszabaduló Chelsea látogat az Old Traffordra. Egyik meccsen sem számítunk esélyesnek, ilyen focival legalábbis biztosan nem.

Ha hinni lehet a statisztikának, az utóbbi 4 bajnokin hétszer találtuk el a kaput. Nem meccsenként, hanem összesen. Az félidőnként majdnem 1 sikeres kísérlet, amely alapján egyrészt csodaszámba megy, hogy így is szereztünk 3 gólt, másrészt nem véletlen, hogy egyszer sem szereztük meg a győzelmet. Persze lehet bízni abban, hogy majd elkapja a csapat a fonalat, hogy a sérültek visszatérésével minden meg fog változni, vagy hogy januárban majd érkezik valaki, aki képes meccseket eldönteni, de könyörgöm, egy héten belül térdeltünk le a két újoncnak, miután nem olyan régen a harmadikat egy utolsó perces öngóllal vertük.  Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ez a legrosszabb Manchester United amit valaha láttam, pedig emlékszem még a kétezres évek elejére, vagy akár a jó David 10 hónap alatt megszületett kirúgására. Bizony, az idei szezon még a két évvel ezelőttinél is borzalmasabb, mert ugyan a bajnokságban egyelőre jobban állunk (egy ponttal, 29-28), de 2013 decemberében a Stoke legyőzésével bejutottunk a Ligakupa elődöntőjébe, és nem az EL- hanem a BL-sorsoláson izgulhattunk. Pedig tényleg nem kéne sokkal több, mint hozni a kötelező győzelmeket az ilyen Norwich- meg Bournemouth-(Boro-, PSV-)félék ellen. Mint régen, és akkor elmaradna a karácsonyi lidércnyomás.238EA08C00000578-0-image-30_1417117491910

A Norwich 1989 óta nem nyert bajnokit az Old Traffordon (akkoriban ők is nyomattak egy lesztert, egy naptári év alatt utolsóból elsővé küzdötték fel magukat), és a meccs kezdetén úgy tűnt, még egy darabig nem is fognak. Mert ne legyenek illúzióink, hiába küzdöttek férfiasan és játszottak eredményesen a játékosaik, ez a Norwich kiesőjelölt. A PL első egy-két évét leszámítva általában az volt, és ennek köszönhető, hogy 26 év alatt a Kanárik egyszer sem tudtak győzni Manchester vörös felén (a keleti part más téma). Természetesen Fergusoné az érdem, de hogy Lui gyalázatos szombati teljesítményét jobban átérezzük, megnéztük az utolsó három Norwich elleni hazait, már csak azért is, mert bár az eredmény ugyanaz lett, három különböző edző ült a padunkon.

Sir Alex utolsó szezonjában a bajnoki cím felé vezető út kötelező győzelmekkel volt kikövezve, márciusban a Norwich esett áldozatául a hazai pályán megszokott hengerelésnek. A gólok szokatlan helyről érkeztek, hiszen Rooney mellett Kagava iratkozott fel az eredményjelzőre, háromszor is. 4-0. Mint ahogyan David Moyes első és egyetlen Norwich elleni hazai meccsén, bár ez nem a bajnokságban, hanem a Ligakupa keretei között történt. Alig több mint két éve a Lindegaard – Rafael, Ferdinand, Vidic, Büttner – Zaha, Cleverley, Jones, Young – Januzaj, Hernandez kezdő gurított egy sima négyest, pedig aligha az volt akkor a legütősebb tizenegyünk. Mojszi azonban a tavaszi hazai bajnokit már “sajnos” nem a United kispadján élhette meg, hiszen a Norwich elleni meccs előtt kirúgták, így azon a mérkőzésen debütálhatott vezetőedzőként Ryan Giggs. Az eredmény szintén 4-0, Rooney jángozott kettőt, az egyikből gól is lett, és még Valencia is betalált. Bár ez itt lent csak egy összefoglaló, azért érdemes számolgatni a kaput találó lövéseket…

Nyilván nem véletlenül említettem meg Giggs nevét, hiszen szombaton is inkább tűnt a Manchester United menedzserének, mint van Gaal. Vagy csak túl ciki lett volna neki, hogy a bebambult Lajos (apropó, mi lett a maradék két cserével?) mellett őt is mutassa a kamera az egyre keményebb kispadon, vagy tényleg úgy érezte, hogy segíteni tud a srácoknak azzal, hogy a technikai zónából kiabál olyan hangerővel, hogy még a hátsó sorokban lévők is felébrednek, mindenesetre pozitív fejlemény, ha valaki a stábból legalább a legcikibb meccsek folyamán próbál úgy tenni, mint akit zavar a rossz játék. Hogy megérett-e ő egy négy meccsnél hosszabb periódusra is a United padján, az jó kérdés, de hogy Lajossal vakvágányon vagyunk, az biztos, Giggs pedig épp kéznél van (még). Egyébként sem kéne úgy tennünk, mint ha csak öt jó edző lenne a világon, akikből az egyik mindig a mostanság épp szétcsúszó Mourinho, elég csak szétnézni a PL-ben (vagy más top bajnokságokban) jó munkát végző szakemberek után kutatva. Bárhogyan is lesz, van Gaal napjai meg vannak számlálva a United padján, érdemes lassan elgondolkodni a rövid- és hosszútávú utódlásán.giggs van gaal norwich

Hogy a meccsről is szóljak egy-két szót, hátha nem mindenki látta élőben vagy a Digisporton: jónak tűnő, de igazából impotens első félidő után kilátástalan második, betonvédekezés és gyors kontrajáték a Norwichtól, megmagyarázhatatlan védelmi hibákból kapott gólok, passz-passz-passz és gyenge egyéni teljesítmények.

De Gea 6 Az elsőt a szeme közé kapta, a becsőrözött másodikról nem tehet.

Young 6 Egyik legjobbunk volt, főleg támadásban, de a kapott góloknál kapcsolhatott volna előbb is.

Smalling 5 Jerome lesprintelte az első gól előtt, és Mike a másodiknál sem volt a helyzet magaslatán. Egyenlíthetett volna, de melléfejelt.

Jones 3 Hát ez meg mi volt?

Blind 4 Tavasszal még egész jó balbunkónak tűnt, most meg simán nézi ahogyan elfutnak mellette az ellenfelek. Vagy ott sincs.

Carrick 6 Ha nem lett volna a második gól előtti kilépése, még akár a jók közé is sorolhatnánk.

Fellaini 4 Alig ért labdába, nem védekezett, cseréje abszolút jogos volt.

Mata – 7 Gyakran lépett vissza, nagy zsugákat osztott, és volt egy jó szabija, kár hogy nagy hibaszázalékkal dolgozik a tizenhatos környékén.

Martial – 6 Gyenge első félidő a jobb szélen, gól és jobb játék a másodikban.

Rooney – 5 Ő próbálkozott legtöbbször, de kaput nem talált még ollózásból sem. A második gól előtt ő veszített labdát.

Depay – 4 A Norwich kemény védekezése hamar elvette a kedvét a játéktól, ráadásul nagyon lassúnak tűnt fejben.

Herrera – 5 Egyetlen cserénk sem váltotta meg a világot, nem ezzel játszotta be magát a csapatba.

 • stanleykubrick

  Megjött a mai beharangozó. Űropera formájában!

  • Achi

   Szerintem voltak itt változások már. Ki is kaptunk:)

 • clacka

  Ha már januári átigazolás: most látom, hogy Subotic alig játszik a BVB-ben, és Kloppo vinné a Pukliba. Nekünk most ő nem jönne épp kapóra? Nem rossz kis játékos ő, elég sok nemzetközi rutinnal…

 • Mainpieeater

  Elkapott a gépszíj, ha nem sértődtök meg bedobok még egy manchesteres kariverset sok aktuálpolitikai kérdéssel megfűszerezve egy vendégelőadó által besegítve következzék Wham, Main Pieeater ás Ander Herrera első közös dalszövege: a Last season:

  LVG:

  “Last season, I bought you my Dima
  But the very next year, I sold him away(ed sold it away)
  This year, to save me from tears
  I’ll buy you a super striker (striker)

  Last month end, we were leading the league
  But the very next match, we gave it away
  This month, to save us from CL
  We won’t win on any matchday (matchday)

  Once beaten twice shite
  I keep my defence, but can’t get the balance right
  Tell me Ander, do you fucking hate me?
  Well it’s been a year it doesn’t surprise me.

  (last few months) I benched you Ash and Felli
  With a note sayin “I’ll play you” I meant it.
  Now you know what a fool you’ve been
  But if I played you now I know I’d fool you again”

  Ander:

  “Last season, you gave me playtime
  But the very next year, you took it away
  This year, to save me from bench
  I’ll sign to a spanish giant (giant)”

  Mainpieeater:

  “First season, I gave you my faith
  And until the last matchday, I didn’t give it away (give it away)
  Nothing, can save me from tears
  I’m weeping for your extreme struggle (struggle)

  Oh, oh, Laller.

  A crowded stadium,
  Players with tired eyes.
  We had enough of you
  And your ego of ice.
  My god we thought you were someone to rely on.
  Us? We are condamned to cry on.

  Noriwch city players with fire in their heart,
  Not such world stars, but they tore us aoart
  Now We’ve found your successor, you’ll never fool us again.

  Last Season, we gave you a job
  But your filozofi fucked it up all the way(all the way)
  This year, to save us from tears
  We’ll fire you for someone special (special)

  This season, we had a headstart (we had a headstart)
  But the filozofi, is to disgusting to play (disgusting to play)
  This week, to save this season
  We’ll hire a new manager (manager)

  A CL winner with fire in his heart
  A man from your staff who will tear you apart
  (maybe next year)

  We’ll hire now someone, we’ll hire now someone special
  Special, someone, someone”

  • Angus

   Csak a tisztánlátás végett: gépszíj = házi/unicum/jéger/tequila/becherovka/borovicska/hubertus és a többi… 🙂

  • wolandrule

   Ez óriási! Special someone :D, ez lesz fella kollega kedvenc dala.

 • Mainpieeater

  Béna stretfordend átíratok 278.epizód, karácsonyi különkiadás. Kedvenc karácsonyi filmem legjobb számát dolgoztam át egy picit, remélem egy kis mosolyt tudok vele így karácsonykor az arcotokra csalni. 🙂 Mindenkinek kellemes időtöltést és jó pihenést!

  Billy Mack & Main Pieeater – Filozofi is all around

  I see it in the papers,
  I see it in visions,
  Filozofi is all around me,
  and so the backpass goes…

  It’s written in his notes,
  It’s everywhere I go,
  So if you really hate sidepass,
  Turn on the Vasaló!

  You know I love Lajos
  I always will
  My mind’s made up
  The way that I feel
  There’s no attacking
  There’ll be no end
  Cuz on Matchdays,
  You must defend

  You pass your ball to Dave
  And he gives it away
  I need Smalling beside me
  In everything I do

  You know I love Lajos
  I always will
  My mind’s made up
  The way that I feel
  There’s no attacking
  There’ll be no end
  Cuz on Matchdays,
  You must defend
  Cuz on Matchdays,
  You must defend

  It’s written in his notes,
  It’s everywhere I go,
  So if you really hate sidepass,
  Turn on the Vasaló!
  So if you really hate sidepass,
  Turn on the Vasaló!
  Turn on the Vasaló!

  • EZS

   Ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, és megkapjátok ingyen! 😀

  • Angus

   You’re very beteg! Very very beteg!!

  • wolandrule

   Még egy? Ti is a legjobb páleszt raktátok el karácsonyra 🙂

 • nternacional have turned down a R$ 25 million (€ 5.77m) offer from China for Anderson (ex-Man Utd, etc.), says his agent Sérgio Leismann.

  hehe

  • Pásztor László

   Túl nagy játékos ahhoz, hogy ilyen olcsón adják xd

   • ezraharrari

    kilóra kéne adni, akkor nem lenne baj

    • EZS

     valószínű úgy akarják, ezért dobták vissza az ajánlatot.

     • ezraharrari

      mondjuk nincs rossz állapotban, mert kevés benne a kilométer a korától függetlenül 😀

     • EZS

      – jó napot, kérek 72 kiló Andersont.
      – 83, maradhat?

     • ezraharrari

      – áfás számla lesz róla? supershop kártya van? zöldgombpinkódzöldgomb

     • EZS

      erzsébet kártyát elfogad? Igen, de nem tudok visszaadni belőle.

     • ezraharrari

      De Andersonért csak melegétel utalvány fogadható el

     • Csordás Adrián

      Lajos, pontokat gyűjtöd?
      Kösz, nem.

     • ezraharrari

      – Bocsi, de már nincsenek akcióink

     • EZS

      Nem, így kell feltenni a kérdést: Lajospontokat gyűjtöd? 6 matrica után most 60% kedvezménnyel vehetsz plüss Lajost a megjelölt manchesteri üzleteinkben.

     • wolandrule

      352 matrica után viheted élőben.

     • EZS

      vagy, ha a blokkon az AP kód 00.

     • ezraharrari

      és ha vörösborba mártod, az it’s a process vagy a have to wait and see karácsonyi bölcsességeket dobja ki a seggén

     • valszeg ő is így csekkolt be minden augusztusban carringtonban

 • mddnszksz
 • stanleykubrick
  • Pásztor László

   itt még nem láttam, de elég gáz. Minek ez a mihaszna ide? 😀

  • crpa7

   tuti kamu, buzikat nem igazolunk

   • Fish08

    Di Maria?

    • crpa7

     igaz, próbálom elfeljteni őt

    • infinite_red

     memphis???

  • Moyes Story

   by: espn staff

   amikor ez van odaírva, az azt jelenti hogy a hasukra ütöttek, mert kellett valami napi bullshit, de a nevét már senki nem adja hozzá

   • idézetet is hamisítanak manapság az espn-nél?

   • Newton_heath

    Egy csomó sajtótermék hozta Ayozé Perez nyilatkozatát…Ügyeskének tartom, de kicsit fura lenne, ha Wilson kölcsönadása és Chicha eladása után hoznánk őt…Kicsit olyan érzésem lenne, hogy fogalma nincsen a klubnak arról, hogy milyen csatárt akar.

 • crpa7

  Nem tudom, hogy történhetett ilyen, de az egyik united fan klubbos fb.- oldalon megsavazták, h carra nagyobb legenda mint wazza.

  • stanleykubrick

   Roo sikeresen rombolja mostanság státuszát.

   • crpa7

    hát de ennyire? durva, h mennyire csak a jelent nézik a buzi Mu fanok

   • EZS

    az lehet, de a “legenda” státusz nem az utolsó 1-2 éves teljesítmény jellemzésére használandó.

 • Limb for a Limb

  Lajcsi 😀

 • Alberti Róbert

  Boldog karácsonyt kívánok minden kedves bloggernek, és LvG mentes boldog új évet ! 🙂

 • stanleykubrick
  • wolandrule

   A “stick together and fight” után lelőttem… Egy szívből jövő löbbölés 25-ről várható ezután. Amúgy a kép is pont ezt sugározza 🙂

 • Achi
 • Newton_heath

  Hosszú Depay interjú:

  https://www.facebook.com/notes/memphis-depay/ive-never-been-an-average-guy/563485627143013

  Szummában az interjú alapján elég céltudatosnak tűnik, csodálkoznék, ha az elvégzett munkának és hozzáállásának nem lenne eredménye.

  • wolandrule

   Lesz eredménye, aztán eszébe jut, hogy már előző életében is a csudálatos Real Madrid volt az álma.

 • wolandrule

  Strigo, érdekelne mi történt 2019-ben!

  • Csordás Adrián

   mindannyian ezért várjuk a Szilvesztert, az ivás és egyebek csak ürügy 🙂

   • Angus

    kurva nagy!!! 😀

 • lackoo

  Sziasztok srácok! Hogy ne maradjak ki a sorból szeretnék én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánni! Mellékelnék ide egy kis “ajándékot” is nektek.

  Mióta látogatom a blogot (még jóval azelőtt, hogy kommentelni kezdtem volna) elkezdtem gyűjtögetni printscreeneket, amiken nagyon röhögtem. Ezeket most megosztanám veleteket, hátha szerzek valakinek 1-2 jó pillanatot. Volt itt minden: rengeteg vicces történés, meccs hevében leírt gondolatok, olyan képek, amin mindenki szakadt, olyan klasszikusok születése mint a “belga messi” kifejezés… szóval elég sok minden, ami itt történt az évek alatt. Közel sem minden, csupán 1-2 pillanat, amikor eszembe jutott lementeni. Kezdetben magamnak, aztán kicsit már nektek is, hogy egyszer megmutathassam, amolyan visszaemlékezésként. Lesz olyan benne, ami már-már elcsépelt, de akkor még nagyot ütött, ezért benne hagytam. Sőt olyan is, ami magában kicsit értelmetlen részlet, de ha felidézitek hozzá esetleg az emléket akkor biztos jót fogtuk vidulni rajta, engem mindig feldob 😀 Szóval köszi, hogy vagytok és van ez a blog…már csak ezekért a pillanatokért is megéri! 😉

  És akkor íme a link hozzá: https://www.dropbox.com/sh/9ny8kx9qzh1wtpr/AADyEiJpE5BjkpuWhezUNvspa?dl=0

  • Fish08

   Ez jó 😀 Lehet, hogy én is összeszedem a printscreenjeimet 😀
   Aztán Strigoék kiadják egy könyvben, ha még páran csatlakoznak és meggazdagodnak 😀

   • Valentin Károly

    Ahhoz én is becsatlakoznék, már vagy 4,5 éve olvasom a blogot, és bár nem vagyok vmi aktív hozzászóló, egy csomó (számomra vicces) screenshotom van már az elmúlt 1 4/5 évből. 😀

    • Fish08

     Király, olyan lehet majd, mint a StretfordEnd-magyar kéziszótár, amit @disqus_R9l6pNGeGl:disqus gyűjt 🙂

     • Valentin Károly

      Kiváló anyag, azokat szoktam olvasgatni amikor kiszopunk vagy lehozunk valami unalmas 0-0-át, egyből jobb kedvem lesz 😀

    • wolandrule

     Tegyétek ki, jól lehet ezeken szórakozni.

  • Rio

   Úristen, ez most jól esett, köszi az élményt! 🙂 Ha még van másnak ilyen printscreenes gyűjteménye, bedobhatná a közösbe.

  • Csordás Adrián

   Zseniális!

  • godlikezaza

   végre viszontlátjuk freeezert

  • Angus

   Érdemes lenne megkeresni a vasalás intézményének bevezetésekor íródott posztot, vagy azt a bizonyos 2015. június 3-i írást Luke Shaw-ról. Bepisáltam a röhögéstől.

   Meg ettől a kis portfóliótól is, igen vicces volt. 😀 Nekem is van pár, csak szanaszéjjel a gépen, majd egyszer megkeresem. 😀 Meg innentől gyűjtöm is. 🙂

   edit: egyébként elfogott a rosszkedv is, mivel olyan reményteljes volt minden a nagy tavaszi hadjáratunk után…

   • Csordás Adrián

    vannak egészen extrém esetek, mint pl ami a legutóbbi átigazolási időszak utolsó napjának estéjén zajlott itt… sosem felejtem el 😀

    • Angus

     Én nekem az a június 3-i poszt az etalon. Előtte lévő este bevasaltunk, reggel 4 óra alvás után felkelve és abban az állapotban meginni csak egy sört… Mindenki tudja hogy hülyébb leszel mint előző este 14 pálinka után. És én akkor gondoltam hogy felnézek ide, és ami itt várt. Sosem felejtem :DD

     • EZS

      akkor épp gyerekorvosnál voltam, felnéztem, mi a helyzet, mert ígéretesen indult, aztán nézett a sok másik kisgyerekes szülő, hogy min röhögök. Majdnem a hátshaw léptshäwn menekültem.

   • Rio

    Cimboráék gyűjtik a régi dolgokat, kapott egy kb. 100 éves vasból készült vasalót, ami szénnel és vízzel működött. Egyből működött nálam az asszociáció.

  • van olyan, amelyiken dr. moyes nem szerepel?

  • Mainpieeater

   Szóóóóval akkor Dávid ezért hozta fel tegnap ezt a fánkraélvezős dolgot… hát izé, na. Asszem be voltam vasalva 😀

 • Fish08
  • Angus

   szent szar…

  • Mainpieeater

   Atyavilág hááát ez botrány … Miért van két karácsonyfája?

   • Fish08

    😀 Lilla is ezt szúrta ki 😀

    • Mainpieeater

     hát mi csajok már csak így gondolkozunk. :3

     • Angus

      jaaa, olyan szupcsi az a lángoló izé bigyó

     • Mainpieeater

      úgy néz ki mint egy kis cuki róka :3

   • Achi

    Nektek csak egy van? De szomorú.

    • Mainpieeater

     A nappaliban igen. 🙁

   • wolandrule

    Minden gólja mellé egy.

  • ezraharrari

   Remélem, a fa alatt az elkövetkező góljai vannak bedobozolva

   • Fish08

    5 évre

    • ezraharrari

     akkor azért olyan kevés a csomag

  • wolandrule

   Tipikus serial killer.

   • ezraharrari

    Körzeti gyp-s Hamilton hasonmásverseny, 12. helyzett

    • Fish08

     mármint 1-2. helyezett. Egyet visz a kinézettel, egyet meg ezzel a fossal, amit stílusnak hívnak 😉

     • ezraharrari

      a beckham-skálán stílusra pont annyit kapna, mint a filozofi a heidegger-skálán

  • infinite_red

   na jó, első blikkre azt hittem olyan szemüveg van rajta, mint amit a 13 kísértet c. filmben vettek fel, hogy lássák a szellemeket

 • sipi

  boldog karácsonyt minden kedves stretford end tagnak!! 🙂

 • RobinGood

  Én is mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok! És szombatra egy jó meccset amit meg is nyerünk.

 • infinite_red

  Boldog, Békés Karácsonyt Mindenkinek(még Fructienak is), holnapra meg egy laza Stoke-baszást!

  • lasi

   Akarod mondani holnapután.

 • lasi

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 • Achi

  Boldog Karácsonyt kívánok én is minden kedves Stretford endesnek! Nem tudom, hogy majd hazaérek-e a meccsre, de ha nem, akkor előre is mondom, hogy tudtam előre, hogy ez lesz 😉

 • ketomika22

  Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!

 • mejgyo

  https://www.youtube.com/watch?v=kHn9lql5mYE Boldog Karácsonyt mindenkinek 🙂

  • Csumpitáz Béla

   tavalyi: Nike, DiMaria és Fletcher.

 • MrFer

  Boldog karácsonyt mindenkinek!

 • clacka

  Nagyon boldog Karácsonyt, srácok!
  Nem tudom, hogy LvG-menteset kívánjak-e, de mindenképpen legyen Mou-mentes!

  • KiB

   így legyen:)

 • Csumpitáz Béla

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 • Ezzel a friss karácsonyi nótával kívánok boldog karácsonyt minden olvasónak: https://youtu.be/r4kaqdcXJ-o

  Enjoy the wine and the mince pie!

 • mddnszksz

  Berba nadrágja (kép)

  • Angus

   Igen fasza gyerek ez a Berbatov, mindig is tudtam! 😀

 • KiB

  Boldog Karácsonyt mindenkinek

  szombati meccsről le fogok maradni…örüljek?:)

 • Fish08

  Off: Sose aludjatok ebéd után, mert úgy jártok mint én. Álmomban Lajos Matát rakta bal wingbacknek a chelsea ellen… Borzalmas volt :S 😀

  • Csordás Adrián

   Érdekesek is azok az álmok amikben a csapat szerepel 🙂

   • Fish08

    (rém)álmok 😀

    • Csordás Adrián

     nekem semleges volt a legutóbbi, Evansszel találkoztam az utcán 😀 különben már a bloggal is sikerült álmodnom 😀

  • sallark

   Én azt álmodtam, hogy fél óra után megyünk 2-0-ra a City ellen egy Rooney duplával, aki rúgott egy hatalmas kapufát is. Ezután Berbatov (!) kihagyott egy ziccert, Agüero lőtt egy lesgólt és vége. 😀

 • bedeabl

  Boldog karácsonyt az egész blog közösségének. Kívánom, hogy gólátlagunkkal megegyező mennyiségű alkalommal kelljen újradíszíteni a fát!

 • wolandrule

  Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 • Angus

  Elképesztő, mennyire összefonódott a karáncsonyom, meg úgy az egész év vége a Boxing Day-jel. Legalább annyira várom, mint a karácsonyt. 🙂

  • mucus

   és így h az ember felnőtt már tudja, egyiken se azt fogja kapni amire számított

   • Angus

    Már egy ideje csak 3 pontokat várok, de az ünnepi hangulathoz hozzátartozik a karácsonyi meccs. 🙂

    • stanleykubrick

     A Newcastle elleni 4-3 és nekem a 2003-as Everton 3-2-es verése maradt meg nagyon. Egyből a középkezdésnél kapura lövéssel próbálkoztunk, Fergie csak nevetett a lelátón az elvetélt ötletű kísérleten. Remek idők voltak.

     • Angus

      Az Everton elleni 2003-as meccshez azt hiszem túl fiatal vagyok, de sok-sok karácsonyi meccs megvan, ahogy a Castle elleni is 3 éve.

    • mucus

     szerintem a racionálisan gondolkodó MU szurkoló a Stokenak fog szurkolni, az a klub érdeke h kikapjunk, és kibasszák Mr. “Áj szinket”. Úgy h hala Potters!

     • Newton_heath

      Még az a szerencse, hogy a szurkolók nem racionálisak…Speciel tiszta szívvel fogok Lajos csapatának drukkolni.

     • mucus

      ezek a nem racionális szurkolók megérdemelnék h év végéig hetente végig szenvedjenek egy Leszter elleni szintű meccset. Szerencsére, így szétnézve az interneten, racionálisból több akad

     • Angus

      Ez szerintem valami modernkori betegsége a futballnak, hogy ennyire könnyen lemondanak egy edzőről. Én speciel mindig teljes mellszélességgel a midenkori United menedzser mellett leszek, bárhogy is hívják, és bármennyire is nézhetetlenül focizik a csapat. Amíg nem rúgják ki, remélem fordul a kocka.

     • mucus

      a modernkori hülyeség az amit a Citynél, Chelseanél, RM-nél csinálnak. Egy az adott csapatánál bajnokságot, BLt nyert edzőt következő évben simán kibasznak ha nem tudja megismételni a előző év sikereit, és mindezt úgy, h a csapat mondjuk “csak” 2. v 3. lett bajnokásgban. Ennél nagyobb faszságot tényleg nem lehet elképzelni. Ami azonban itt történne az messze állna ezektől. LvG lassan 2 év alatt nem h nem tudott összehozni egy valamire való gárdát százmilliók elköltése után, de lezüllesztette a csapatot egy soha nem látott szintre. Igen, a Moyesi foci is látványosabb volt ennél. Tavaly már megtalálta ez az idióta a siker kulcsát a 4-3-3-al, de simán eldobta az idei szezonra, h aztán produkálja mindenidők legszégyenteljesebb Manchesteri csapatát. Mi lenne a garancia arra, h ha megint kicsit kihúzna minket a szarból, ne lenne olyan hülye és váltson megint egy játszhatatlan felállásra? LvG jelenleg olyan mint az a barátnő, akit már dobni kellett volna régóta. Megvoltak a szép pillanatok a kapcsolatban, voltak működő részek, de a szarból több volt mint a jóból. Eleget bizonyította h nem érdemes folytatni ezt az egészet, mert nem működik a kémia. Egy Stoke elleni győzelem annyit érne, mint egy daradokra hullott kapcsolatban egy szánalom szex, hogy újabb pár napra elhidd h van értelme folytatni, h aztán rájöjj később, inkább ne lett volna az egész, és ne lenne hozzá már semmi közöd….

     • reelbeba

      Mondjuk a legutobbi kocsogleszter elleni meccs pont nem volt remenytelen, csak a wingbackek voltak mihasznak. Sokkal tobb volt abban a meccsben, ott meg elhittem, hogy latyak meg kepes kihuzni valamit a szatyorbol

     • mucus

      végülis 90 p. alatt EGY helyzetecske összehozása a meccs utolsó perceiben, több mint reménykeltő egy ekkora csapat ellen, mint a Leszter.

     • reelbeba

      Nem az, hanem hogy huzott egy 3-5-2-ot, ahol a wingbackek rendre uresen kaptak a lasztit. Taktikailag az nem volt egy elbaszott meccs, sot. Nem Lalleren mult. Eleg sok peldat lehetne hozni az utobbi ket honapbol, de ez pont nem az, szvsz

     • Angus

      Nem tudok máshogy gondolkodni, remélem győzünk. De legalább egy iksz.

   • reelbeba

    Aztan ahogy oregszik, mar pontosan tudja, hogy mire szamitson

 • mejgyo

  Egy kis fa vicc… Manchester United fotbalistái tegnap ellátogattak egy nevelőotthonba. “Szomorú volt látni a lélektelen arcokat egy csöppnyi remény nélkül” Mondta a 6 éves John…

  • mucus

   ezt nem is hallottam még soha az elmúlt 10 évben

 • Chestcontrol

  Kellemes unnepeket sracok, remelem Eddie kiveszi a filozofit a fa alol.

 • csakaMU
 • RedMark

  Kellemes Unnepeket kivanok a blog minden egyes resztvevojenek, es jo pihenest, jovore pedig egy focicsapatot Manchester voros felere!:)

 • csakaMU

  most néztem meg tiszta arccal lajos vergődését. eléggé szánalmas, egy kicsit viszont sajnálom, hogy nem tudja magát úgy kifejezni ahogy akarja, látszik hogy síkideg mert nem sikerült a mondandóját úgy előadni hogy hasson. bár az igaz hogy önmagán kívül nem sok mindenkit okolhat azért, hogy nem tanult meg rendesen angolul. lényeg hogy nem egy fergie, inkább volt nevetséges mint stílusos

 • ezraharrari
 • stanleykubrick

  United gólokban gazdag boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

 • Kleinheislerlin

  “I’m allowed to toast with you, my friends of Stretford End blog, Merry Christmas. Not a bad wine.” 🙂

 • mddnszksz

  Kellemes Ünnepeket mindenkinek! (kép)

 • Gyere_haza_Moyes

  Boldog karácsonyt!

 • Aoutum

  Boldog Karácsonyt és remélhetőleg Giggsel teli, LvG nélküli Új Évet mindenkinek! Nem kommentelek sokat, de tudjàtok, hogy nagyon jó hogy van egy ilyen értelmes szurkolói közösség 🙂 szép napot

  • Newton_heath

   Csatlakozom, én is kellemes ünnepeket kívánok minden kedves és nem kedves topiktársnak! 😉

 • Fish08

  Ha Laller innen megfordítja a szerencséjét, akkor emelem kalapom, és megkövetem magam. A szurkoló énem reméli ezt. A racionális énem meg tiltakozik az ellen, hogy még ő az edzője a csapatnak.

  • Mainpieeater

   nem őt követed meg? 😛

   • Fish08

    Te miért nem alszol? 😀
    Am, nem, magamat, mert kihátráltam mögüle a noriccs meccs után 🙂

    • Mainpieeater

     Elaludtam battlefrontozas kozben felebredtem vegigneztem a snapjeimet es utana nem tudtam elaludni 🙁

     • RedMark

      Battlefront kozben hogy lehet elaludni?:D

     • Mainpieeater

      Úgy hogy állítgattam a dolgokat a menüben közben volt egy telefonom utána meg valahogy elaludtam nemtudom :D. Amúgy ez a Battlefront jó-jó de bőven többet vártam tőle :/

   • EZS

    őt megkövezi

 • Károly Fodor

  Méregből Lajos kihajt a pályára 6 támadót és behúzza a csapat a meccset. Sima 0-5.

  • Moyes Story

   akarod mondani 0-1

   • Károly Fodor

    Megvolt a “hét szűk esztendő”. Mostantól gyönyörű játék, sok gól. Tudod, csak hinni kell benne.

    Mondhatni kértem a Jézuskától.

    • Moyes Story

     lajos féli hogy nem éri meg a szezon végét, ezért a következő 3 hónapra való góltermést megkapja a stoke

     • EZS

      ez nem zárja ki a 0-1-et, sőt.

 • Moyes Story
  • Pásztor László

   Azért a parasztságnak is van határa…. patkány újság

  • Porter Ramsey

   mekkora geciláda ez az angol bulvársajtó és még sokan azt hitték a legalja a news of the weekkel távozott

   • Achi

    Undorító banda az biztos. Viszont ahogy a mindenkori ellenfél feltérképezésével gondjai vannak Lajosnak, úgy a sajtót sem sikerült “kiismernie”. Mire számított? Hogy majd nem ütik le a magas labdát? Hogy majd nem lesz tele a net gúnyolódással? Ezt megint jól elbaszta na. Az rendben van, hogy az ellenfél jobb nálad, vagy éppen nyerésre áll, de hogy magad adod a kezébe a fegyvert, vagy hogy stílszerű legyek, eladod a labdát a saját kapud előtt… az kurva nagy hiba.

  • godlikezaza

   lol

  • Krunyec

   Mindig azt hiszi az ember, hogy nincs lentebb, de aztán látja, hogy van.. Hányinger sun…

  • United82

   Utálom a szánt, de ez most telitalálat 😀

  • reelbeba

   Latyak kerte megint a pofont, hat megkapta

  • Dyer

   Szerintem ez a fagyi visszanyalásának tipikus esete, és szvsz egyáltalán nem túlzó, én jót röhögtem rajta 😀

 • Moyes Story

  érdekes vélemény

 • RobinGood

  Én nem érzek nagy extrát ebben a kivonulásban. Nyilván számított rá, de muszáj volt odaülnie. Aztem lehetettvárni, hogy arról fog beszélni, hogy kirúgják. Szerintem nem volt ezzel különösebb gon.

  • csinibob

   Csak ne várja, hogy majd az újságírók elnezest kérnek tole, mint valami sértett kisgyerek. Ha ekkora egod van, és nem hozod az eredményeket, akkor mar csak a látványos kivonulás marad,

 • Csordás Adrián
  • wolandrule

   Te is látod, hogy ott egy légy?

 • mddnszksz
 • box-to-box defender

  “We want to put things right.” – Na, erre kíváncsi leszek. Moyes idejének vége felé ugyanezeket a mondatokat olvastam. Meglátjuk, hogy most mennyit ér ez a fogadkozás.

 • Rio
  • mucus

   😀 mondjuk Edet nem tudom miért tették be a tapsolók közé, neki össze kéne esnie a hír hallatán

  • box-to-box defender

   Jó alapanyagból csak jó feldolgozást lehet csinálni. Még akkor is, ha van Gaal szerepel benne 😀

 • Achi

  Mókás ember ez a Lajos. Most láttam a nagy kivonulását. Az a helyzet, hogy mindenki hülye, és ő tudja jól. Az ellenfél meg geci, hogy nem tartja tiszteletben a filozofit és mostanában mindig beleköp a levesbe. Hogy lesz 0-0, ha ezek a majmok folyton gólt lőnek?

  • Krunyec

   Nem azèrt a 2 fillèrèrt de tènyleg geci a mèdia ilyen szempontbòl.. Semmi nem törtènt mèg (úgy mond) de már tènykènt közoltèk hogy ki vam rúgva. Családja meg emiatt aggòdott. Ezt azèrt senki nem viseli lightosan..

   • Achi

    Én ismerem a sajtót a munkám miatt. Nem kell bemutatni sajnos. Utálom is őket, mint a szart, mert pofátlan bunkó népség, és az angolok még sokkal rosszabbak. Ettől függetlenül azonban a bizonyos munkakörökben muszáj elviselni őket. A Lajosé is ilyen. Ilyenkor a kamerák között nem szabadna elvesztenie a kontrollt. Sajnos ebből most sok szomororú következtetést is le lehet vonni. Szerintem neki már tuti annyi, nem tartja ő kézben a dolgokat, csúnya vége lesz ennek…

 • Moyes Story
  • fabiancancellara

   kis gól is gól, és tökig vagyunk szélsőkkel

  • RedMark

   Epp hogy elment a golvonalig..

  • Kleinheislerlin

   Nálunk ez ment volna a szélre, vagy vissza a KKP-re.

  • infinite_red

   100-ból 1

   • Csordás Adrián

    Ismerve Nani góljait inkább húszból 🙂

   • Newton_heath

    Lófaszt. Nani ha folyamatosan megkapná a lehetőséget, a legjobb szélsőnk lenne most is. De ugyanúgy el lett baszva, mint Chicha.

    • ez inkább a jelen felhozatal siralmas kritikája

     • Newton_heath

      Nem tudom…Én azt gondolom, hogy a saját posztjukon mind Nani mind Chicha a közvetlen top szint alatt van eggyel…Nem sok náluk jobb megszerezhető játékos van a posztjukon. Lehet Neymar-ral, meg Ronlado-val álmodni, de ők nem fognak idejönni. Móra Lukács féléknél pedig jobb Nani.

     • nani visszasírása nálam majdnem olyan, mint a moyes alatt legalább voltak élvezhető meccseink mondat. ha közvetlen a top szint után jönne, akkor nem egy szaros fenerben pörgetné a bogyót, holott szarérhugyér vihette volna tőlünk akárki. sajnos neki hiányzik a futballagya, anélkül pedig kurvanehéz bármit is elérni hosszabb távon. csicsó meg csicsó, pont a helyén van most

     • Newton_heath

      Nani-nak és Chicha-nak voltak nagyon erős periódusai, a Moyes párhuzamod nem okés. A 2010/11-es szezonban mindketten húzóemberek voltak, miattuk lett meg a szezon nem kis mértékben, de utána kegyvesztettek lettek, folyamatosan már nem kapták meg a bizalmat.

      Érdekes, hogy Chicha miatt szopott, Berbatov, aki szintén egyik pillanatról lett kegyvesztett,..Utána jött Welbeck kölcsönből, miatta Chicha kapott kevesebb lehetőséget…Aztán beszopta Welbeck is, mert jött RvP következő évben Falcao…Most meg már egyikük sincs itt. Nem hiszem, hogy ez így mind okés.

     • csicsó még mindig itt lenne, ha az öreg nem vonul vissza. naniról már nem merném ezt kijelenteni

     • Angus

      Nehéz feldolgozni ilyen arcok távozását. Rengetegszer felhúztam magamat Nanin, de ennek ellenére szerettem azt az agyatlan portugált. Mint ahogy Andersont is. Csak a jóra emlékszem jelen pillanatban. Meg megint visszasírom a pár évvel ezelőtti csapatot…

     • ketomika22

      Nani ügyes, ezért mindenki elhisz róla, hogy na majd most jó lesz. de mindig pofára kell esni.. Nani egy szar és kész.

  • Csordás Adrián

   és a legjobb az egészben hogy nem Nanié volt a meccs legszebb találata
   https://cdn.streamable.com/video/mp4/04mv.mp4

 • infinite_red

  sergio knows (kép)

  • Moyes Story
   • infinite_red

    ettől még manchester is red

   • RedMark

    Unnepronto:D

  • Csordás Adrián

   Sergio csak egy van (kép)

   • infinite_red

    nem frissítettem, h lássam a képet, de gondolom az a sergio, a TUJA az

    • Csordás Adrián

     igen, még csemeteként

   • Moyes Story

    ez george best

    • Newton_heath

     Ja, a nyóckerből…

   • infinite_red

    pornós bajusz büntet ám

   • Angus

    Lakatos Marlonbrando.

  • Chestcontrol

   durva h meg mindig nem tud angolul, a tobbi troll meg direkt nem szolt neki 🙂

   • infinite_red

    argentin betegség

 • Csumpitáz Béla

  Mondjuk abban szerintem igaza van, hogy ezek a “szuperinformált” újságírók, minden következmény nélkül leírnak olyanokat, amik egyszerűen nem igazak, csak azért hogy fogyjon a lap vagy nőjön a klikkszám. Pl. tényként leírták, hogy tárgyalunk Mourinhoval, aztán kiderült, hogy semmilyen megkeresés nem volt.

  • a times informális megkeresést írt, amit mendes se tagadott. ergo tuti felhívták muringyót, hogy ha esetleg úgy alakulna, érdekli e a meló

  • csinibob

   Ez az ember nem úgy nézett ki, mint aki 100 %-ig biztos abban, hogy a Chelsea meccsen még a padon ül.

  • reelbeba

   Ez egy ilyen szakma. Ne csináljunk már úgy, mintha az újságírók még soha nem hazudtak volna a világtörténelemben. Persze, gusztustalan, de egy manager akinek van stílusa, ezt sokkal nagyvonalúbban elintézi. Nem hiszem, hogy a spanyol médiával mondjuk nem voltak hasonló tapasztalatai

   • Csumpitáz Béla

    Mi meg ne csináljunk úgy, mintha Fergie nem csinált volna hasonlókat. Csak akkor ő volt a faszagyerek, LvG meg szánalmas? Hamar felejt mindenki. A BBC-vel hány évig nem állt szóba? Hányszor állt fel ő is presszeren amikor tele lett a hócipője, hogy nem a meccsről kérdezték, hanem holmi pletykáról?

    • reelbeba

     Apró különbség, hogy ö megtehette

   • Porter Ramsey

    most néztem, alapból tök ideg volt, már amikor leült. Fergie mondta, hogy az idő múlásával egyre nehezebb volt kezelni a médiát, lehet lajának is meg kellett volna mosnia az arcát a mai presszer előtt

 • reelbeba

  Latyak megsértödött. A média a hibás. Ez ismerös valahonnan, nem, José?

 • Moyes Story

   • csinibob

    (Mennyire lenézem ezt a csávót.)

    • Porter Ramsey

     nfl játékosok pályán kívüli dolgait én próbálom ignorálni… #beastmodethebest

     • neki annyi a bűne, hogy kibaszottul utál nyilatkozni. nekem pont ettől rendkívül szimpatikus 😀

     • csinibob

      Rajtuk is múlik, hogy ennyi pénzt keres. Ennyiért az a minimum, hogy rendelkezésre áll, és mond néhány gondolatot.

     • Porter Ramsey

      melyik a csapatod?

     • ravens! reed és lewis miatt

     • Porter Ramsey

      jó pick, állandó bandwagon csapatom a play-offban. idén viszont mást kell találnom

     • Angus

      biztos bennem a hiba, de a sakkmeccset élvezetesebbnek tartom az amcsi focinál. bezzeg a rögbi, na az tényleg jó 🙂

     • wolandrule

      Csak az újságírókat utálja, amúgy jó arc. Én nagyon bírom, legalább nem az unalmas sport sablonokat nyomja 🙂

  • csinibob

   Megtört teljesen az elejétől fogva.

  • Kleinheislerlin

   Életemben nem láttam még ilyen kínos dolgot.

   • Csordás Adrián

    Ezzel csak azt bizonyította hogy végleg kicsúsztak a kezei közül a dolgok. Ez volt a kegyelemdöfés, már csak az eredményhirdetést várjuk.

    • stanleykubrick

     Mérföldekkel elegánsabb. Lajos csak hisztizett, de szó szerint. Nézni is rossz.

  • fella

   ha eddig nem volt biztos, hogy ezzel a mentalitással el kéne innen tűnnie, akkor most már az. ez tényleg nagyon kínos

   • fella

    btw vajon az ilyen ámokfutásokat előre egyezteti a feletteseivel? vagy ilyenkor elszabadul?

    • Ressan

     Szerintem ezt már tudta előre, megtervezte.

  • Rio

   “I don’t sink”
   Yes, you do.

   • mddnszksz

    no pun intended 😀

  • Moyes Story

   azt se értem, hogy minek adnak még 2 meccset egy olyan edzőnek, aki ennyire beleszarik, a játékosok is mit gondolnak ezután? értékes bajnoki pontokat húzunk le most a klotyón

   • Newton_heath

    Szerintem nem szarik bele, csak a fasza ki van az újságírókkal…

    • Chestcontrol

     kene nyomni egy kis offenziv focit golokkal es akkor nem kene az ujsagirokkal foglalkoznia

  • Szerintem be van baszva.

   • ezraharrari

    lassan akkor ki is lehetne

   • csakaMU

    as lénxeg hogy nincs velée egyédlül

    • ketomika22

     a nap kommentje 😀

   • Chestcontrol

    nekem az angolja jobban sèrti a fulemet mint a focija a szememet …

  • stanleykubrick

   Már az első perc elég sokkszerű. .

  • György Márk

   Bírom a csávót basszameg. A szakadék szélén táncol és még mindig faszagyerek. Hiszek benne és remélem feltámadunk. 🙂

 • Kleinheislerlin

  De most könyörgöm mit várt? Nem ciki ez…kurva gáz!

  • Csumpitáz Béla

   egyáltalán nem

  • infinite_red

   jól tette

 • Moyes Story
  • Moyes Story

   azért azt nehezen hiszem, gillnek nincs jobb dolga mint hogy lajost hivogassa

 • laller elvileg kiment a picsába a presserről

  http://cricfree.sx/mutv-live-stream

  itten lehet követni 5től

  • RedDevil4life

   Most épp azt mantrázza, hogy négy hete elsők voltunk és négy hét múlva akár újra azok lehetünk…

   • Chestcontrol

    akarhogyan szamolom ahhoz golokat kene rugni. de lehet nem. hulye voltam matekbol 🙂

  • Limb for a Limb

   jaja, kiment a gecibe 😀

   • RedDevil4life

    Azért még boldog karácsonyt kívánt. 😀

    • Limb for a Limb

     Egy úr 😀

   • Csordás Adrián

    Ő megtette azt amit Puhl nem tett meg Zombori hülyeségeit hallgatva… felállt és kiment 😀

  • Roland

   laza 😀

  • mrmojo

   nem lett volna ekkora pofám most….nincs abban a helyzetben

   • RedDevil4life

    Big balls 😀

   • Moyes Story

    pont hogy abban a helyzetben van, ez már nem számít

  • ez olyan murinnyós volt. lajos vs világ narratíva sikeresen kialakítva. az ő érdekében remélem, hogy a játékosok az ő csapatában vannak

 • Porter Ramsey

  http://www.espnfc.co.uk/manchester-united/story/2767979/man-united-stand-by-van-gaal-ultimatum-sources

  espn szerint az ultimátum még mindig áll, de itt már azt írja, hogy a következő 3-ból 2-t kell nyerni.
  britanniába és az ujjáéledő chelsea ellen? őő…

  • Newton_heath

   Eddig is faszságokat hozott az ESPN ebben az ügyben..Egyébként nem a következő 3-ból…A cikk szerint a három úgy igaz, hogy a Norwich meccsel együtt…A bukó miatt ez most már 2 meccses ultimátum lett

   • Porter Ramsey

    tényleg… faszságokat hozott, úgy hogy még le sem… ment az a 2 meccs. …

  • A Chelsea-MU-n nagyon adnám, ha a két holland egymásnak feszülne. Volt már ilyen a PL-ben, hogy egy válogatott két egymást követő kapitánya nézett szembe egymással rangadón?

 • Newton_heath

  Balázs talán Real ügyekben megbízható forrás:

  https://twitter.com/GuillemBalague/status/679612324450316288

  • Newton_heath
   • Newton_heath
   • Limb for a Limb

    már megint a uniteddel akarnak jobb szerződést kicsikarni a reálnál 😀

    • RobinGood

     Ezért lenne indokolt kirúgni most LvG-t és kinevezni Giggsy-t 🙂

     • Limb for a Limb

      Jobban örülnék neki, mint ennek a portugál hisztigépnek 🙂

  • Moyes Story

   ettől független forrás szerint pár nap múlva kibasszák rafát, végre a reál tehetne nekünk egy szívességet joséval, csak lajos húzza ki addig

   • Ressan

    Úgy is jó lehet, hogy nem húzza ki addig, és őt viszik rafa helyére. Mi meg persze mutassunk egy doublefuck-ot josenak, és jöhet Giggs! 😉

    • RobinGood

     ez tetszik 🙂

  • Achi

   Vigye csak a real. Annyira összeillenek. A chelseanek is bejött az ő újrázása. Eleinte:D A Mardridnál edzősködni amúgy is a legbiztosabb állás a világon. Biztos, hogy előbb utóbb kirúgnak a picsába 🙂

   • Limb for a Limb

    Ott még bajnokságot sem elég nyerni

  • box-to-box defender

   Ez a Balague csak produkálja magát, hogy mindenki rá figyeljen. 10/1-szer jön be, amit mond ez a bohóc.

 • Angus
  • Kleinheislerlin

   Bebaszta mint betyar a bablevest.

 • Chestcontrol

  Viszont a stoke meccs es a chelsea kozott van kemeny 48ora. Ha kibasszak luit akkor sztem az ido nem eleg arra h uj edzo jojjon, megha szabad is. Tehat akkor giggsé lehet a dinamo elleni meccs. Hacsak nem huz el a stoke 3-0ra a felidoben, jose es mendez nezik a meccset a tvben a telefon mellett es varjak Ed hivasat a felidoben, igy a meccs lefujasara mar meglehet a megegyezes es a bejelentes. Luiank meg remelem megmondjak ha nem nyer akkor ne az oltozo fele menjen ki hanem induljuon a repterre, az asszony meg csomagolja ossze a holmiat addigra.

 • csinibob

  A legújabb pletyka Lucas Moura. James is felmerült, de azt elképzelhetetlennek tartom. Rabiot szerintetek rossz vétel lenne?

  • Kleinheislerlin

   van Gaal alatt szerintem lényegében mindenki az, főleg ha az még kreatív is.

  • infinite_red

   moura eléggé túl van hypeolva, persze ez szvsz van így, viszont rabiot nem rossz középpályás

   • csinibob

    hát, a statjaitól én sem ájultam el az az igazság.

 • mddnszksz
  • csinibob

   Most óriási meglepetés lenne, ha meglenne a BL 😀

   • RedDevil4life

    Csodának hívják. 😀

   • EZS

    EL-lel is lehet triplázni 😀

    • csinibob

     akkor ez olyasmi lehet, mint az Arsenal nyári treble-je 😀 😀

  • Achi

   Sajnos teljesen más volt a helyzet. Én a helyetekben nem reménykednék a triplázásban jövőre:)

 • EZS

  Ugye, ha a real kivágja Benitezt, nem hozzuk el, ugye?

  • Fish08

   Nem. 🙂 Még Woody se meri megkockáztatni, hogy felgyújtsák az OT-t 😀

  • Limb for a Limb

   ők legalább 9-10 góllal verik a kiscsapatokat 😀 nem mintha a pincér érdeme lenne

  • ezraharrari

   Fergie-nek biztos van otthon egy nagy piros gombja, amit csak abban az esetben nyomhat meg, ha jön a pincér és amitől össze is dőlne az OT

   • Fish08

    De úgy, hogy SAF szobra üsse agyon Benítezt 😛

    • RobinGood

     Az lehetetlen, mert az ledönthetetlen 🙂

     • Fish08

      Utána vissza állna 🙂

     • EZS

      ja, hát a szobor ott maradna, csak az ökle mozdulna 😀

     • Fish08

      Aztán Fergie hangján üvöltene, hogy. “I got him, I got him! ” (remélem emlékeztek még Slippy G tavaszi interjújára)

  • Ha viszont tényleg Mou a Realhoz megy akkor érdekes helyzet fog fennállni.
   Ancelotti ugye ment a bajorokhoz, Pep másfelé húz erősen, a Blantot meg így biztos nem engedi el a PSG.
   Marad Benítez, BR meg Lugosi Manuel, de utóbbi felénk dől.

   • Rio

    Az agyam eldobnám, ha Mou visszamenne a Realba. Ott is összeveszett a játékosokkal, akik egyébként most fúrják ki az utódját, miért választaná ismét őket?

    • csak válassza!

    • Limb for a Limb

     oda való, bohóc

    • Perecnek nagyon nincs választása, ő sem dúskál a jelöltekben. El tudom képzelni, hogy ő is beijedt, hogy mennyit bukhat ezen a pincéres mellényúláson, és most egyedi ígéretekkel kezdi el bombázni az egyetlen edzőt, aki a rövidtávú múltban betudta kaparni a TrololoLoLigát. Nem túl következetes, de olyat nem is várunk tőle.

   • csinibob

    “Legrosszabb esetben” akkor is ott lesz Giggs.

   • Achi

    Egyre inkább Giggset akarom a padon látni. Még ha 6 év kell neki az első trófeához, akkor is 🙂 Benítez még pincérnek is szar! BR? Ne már! Vegyük be akkor már Wengert is a játékba 😀

  • godlikezaza

   hát végül is a pl-ben, bl-ben voltak jó pillanataik a pool-lal 🙂

 • Roland
  • Károly Fodor

   Kezdetnek jó lesz egy 0-0 is.

  • Porter Ramsey

   daily fail, illik fenntartásokkal kezelni, de ha igaz is a sztori, nálam ez a too little too late kategória. és tényleg elszomorító Herrera helyzete, míg az ilyen Fellaini féle víztornyok szabadon garázdálkodhatnak a pályán, Ander vakargatja a tökeit a padon (jobb esetben). szeret kockázatot vállalni, állandóan előre akar passzolni..totál nem filozofi kompatibilis, de totál United-játékos, nem csoda Fergie is figyelte

  • crpa7

   megnyugodtam

   • Porter Ramsey

    mért is? míg van gaalt nem sackelik, jó hogy nem volt ajánlat. felrobbant a twitter, de a stoke meccsig minimum marad lajos

    • crpa7

     igazad van

 • Kriss

  Bréking:

  José Mourinho sacked as Man United manager

  • Gyere_haza_Moyes

   Azért azt ne feledjük, hogy ezt Mendes mondta …

 • Achi

  Teljesen lehangol ez az egész. Nem tudnék örülni, ha kibasznák Lajost. Nem látom, hogy mi lenne a következő lépés? Talán ha Giggs lenne az utód, az esne a legjobban, de őt meg nagyon féltem most ettől.

  • majd a stoke meccs segít rajtad

   • Krunyec

    Vasalás jobb programnak tűnik 26.ára.. :/

    • fabiancancellara

     srácok gondoskodnak a kettő kombinációjáról. Néha azt hiszem ők is így tolják, amilyen fogalmatlanul játszanak.

     • Krunyec

      Most jutott eszembe.

  • box-to-box defender

   42 évesen ne féltsük már…

   • Achi

    Egy ilyen helyzetben lévő nagycsapatnál kezdeni egy karriert, ráadásul év közben, nem egy kockázatmentes dolog.

    • KiB

     bukni nem tud nagyot szerintem, mindenki látja, hogy mi a helyzet, szinte csak javítani lehet
     nyerni viszont hatalmasat, mert ha bejön, akkor nem lesz gondja:)

     • Achi

      Van hova zuhanni sajnos bőven. Mindenki tudja, hogy mi a helyzet, de nagyok az elvárások is. Én a helyében elhúznék egy kisebb csapathoz a PLben és ott tesztelném magam. Ők tudják, meglátjuk.

  • mucus

   ennél amit ő tol semmi se lehet rosszabb, max annyi h a feljutó csapatok nem simán vernek, hanem aláznak minket 5-0ra. Ezt meg valahogy nem tudom elképzelni.

  • KiB

   az a szomorú, hogy kb ülünk, és csapkodjuk az F5-öt, arra várva, hogy mikor zavarják el kedvenc csapatunk menedzserét
   nem igazán vagyunk ehhez szokva

 • RedMark

  Miert halasztottak el az u21es United-cityt?

  • EZS

   mert már 22.-e van… 😀

   • RedMark

    basszus…:D

  • Fish08

   Az a drága teás készlet 🙁

 • Chestcontrol

  Freezer89 hova tunt?? reg lattam ot erre. valakinek infoja?

  • Krunyec

   Bayern fan lett.

   • Fish08

    Na, azért olyan mélyre kevesen süllyednek.

  • box-to-box defender

   ezt kérdeztem én is egy hete.
   feltételezésem, hogy Pool szurkoló lett 😀

 • Chestcontrol

  en most olvasom h ez a meeting Lui jovojerol Londonban van. mirt ott??ennek lehet koze josehoz?

  • NEM

   • Chestcontrol

    nem ertem miert londonban van ez a meeting?

    • EZS

     fuzionálunk a Chelseavel

     • Chestcontrol

      latom meg teis fentvagy, a gyerekek àgyban te meg valami bejelentès fèlère vàrsz itt, jol sejtem?? 🙂

     • EZS

      nem, még nincsenek ágyban 🙁 😀

     • Chestcontrol

      de te itt vagy 🙂

     • EZS

      mi tagadás 🙂

    • klubnak igen komoly irodája van ott, ahonnan intézik a sok marketing cuccot. meg gondolom a board memberek nem manchesterben élnek

 • Porter Ramsey
 • Porter Ramsey

  amíg megy a livereporting lajos ki nem rúgásáról, itt egy fasza kis cikk, hogy mennyire látszik a valencia játékán a nevillefilozofi. nem is olyan elvek, amiket elnéznék nálunk, áh, nem.

  http://www.fourfourtwo.com/sg/features/5-early-characteristics-gary-nevilles-coaching-style#:IBCmu_PhvVRAGQ

 • fella

  https://twitter.com/samuelluckhurst/status/679374797881479168

  A MEN újságírója szerint egyelőre semmi extra nem történt.

 • Newton_heath
 • fella

  “Louis van Gaal has been sacked but he’s unable to leave the building as he keeps passing sideways and backwards through the doors.” :DDD

 • fella

  https://twitter.com/indykaila/status/679373389350457344

  én mondtam, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ott legyen a Stoke ellen. ez reggelre legkésőbb official lesz, de szerintem már ma este

  • mejgyo

   szerintem meg kamu 🙂

  • Rio

   Nem szoktak ilyet este 8-kor bejelenteni.

  • Newton_heath

   Indykalia a legalja. De tényleg, teljesen random írogat faszságokat.

   • fella

    mostanában elég spot on, de majd meglátjuk

    • az. kb. mintha 16 éves józsika elkezdene hírügynökégeset játszani. felejtsd már el

  • box-to-box defender

   Nem hinném, hogy 3 nappal a meccs előtt menesztik. Legkorábban a Chelsea meccs után fogják kirúgni, ha úgy alakulnak az eredmények.

   • Josét is ennyivel rakták ki a meccs előtt.

    • box-to-box defender

     Jó, de Abramovichot nem foglalkoztatják ilyesmik. Ha meccsnapon jut eszébe, akkor meccsnapon bassza ki az edzőt 🙂
     Itt azért van egy Charlton, egy Ferguson a boardban…

     • Ez azért nem igaz. Általában akkor rakják ki az edzőt, hogy ha már vele is és az utóddal is megsikerült egyezni. Nálunk ez csütörtökre lett meg, szerződést is bontottak Mou-val, Hiddink másnap délután csekkolt Londonban. Ha már megvan az utód, sehol nem szórakoznak azzal, hogy már csak x nap van a játékig. Pláne, hogy most teljesen felesleges lenne, mert az után meg 2-3 napos különbségekkel jönnek mérkőzések, tehát ez alapján januárig még biztos munkában kéne lennie Lüinek.
      Ezzel nem azt mondom, hogy teljesen biztos, hogy sackelték a hollandot, csak hogy ettől még bőven lehet,

     • box-to-box defender

      Most má’ behelyettesíthetnéd ide Josét: The Moyes giveth and the Moyes taketh 😀

     • Nem jó, nem jön ki a bibliai “aforizmára.”

  • Krunyec

   Ezt spammeli most mindenki.

 • fella

  vajon visszavesszük Chicharitot télen?

  • Moyes Story

   vagy dimariat?

   • fella

    van egy árnyalatnyi különbség, Hernandez nem lenne rossz ötlet. olcsó, szereti a klubot, és megint megtanult focizni. meg ugye közönségkedvenc is

    • biztos visszajönne. valami mesefilmben, ahol ő a főszereplő

    • Moyes Story

     ja fél év alatt sokkal jobb játékos lett

    • csinibob

     És mostantól gólokat is lő majd ziccerből?

   • RobinGood

    Vagy Berbatovot esetleg Bebét

    • EZS

     Obertant!!!

     • RobinGood

      Először őt írtam 🙂

  • Newton_heath

   Igazából Chicharito az első éve után ahol a szezon végén alap és húzóember lett egy PL győztes és BL döntős csapatban, azóta folyamatosan szopattuk szegényt, soha nem kapta meg a bizalmat…Nagyon kedvelem Chichat, és pont ezért remélem, hogy nem jön vissza, ismét egyenesbe került húzóember egy erős csapatban, élvezze ki.

 • mufurc

  Minden nap felnézek, hogy van-e már jó hír….lehet karácsonyra időzítik XD

 • Angus

  Most esett le, hogy Wazza hétvégi meccse volt az 500. a Unitedben. Már csak az lenne az igazán király, hogyha a gólrekordot megdöntené. 🙂

  • crpa7

   igazi legenda, le a kalappal

   • Angus

    Hiszem hogy mással, aki futballozni is szeretne a csapatával, nemcsak ő, de még sokan mások, mint pl. Mata, Herrera, Depay is kivirágzik.

    • crpa7

     én is így érzem. Lehet, hogy csak azért ,mert túlzott a szeretettem Wazza irányába, de egyszerűen hernyó is botrányos szerintem. Klasszisokkal jobb volt pl. tavaly.

 • https://twitter.com/JOE_co_uk/status/679337435214426112

  GOT utolsó évados spoiler. aki nem látta, ezt se nézze

  • crpa7

   ez kibaszott jó

  • RobinGood

   hát ez nagyon jó 😀

  • Pásztor László

   ez zseniális xdd

  • mddnszksz

   na takarodj :DDDDD

 • fella

  twitteren pörög, hogy elvileg board meeting van (volt) ma, amin Laja sorsáról volt szó, szóval lehet, hogy még ma munkanélküli lesz Lajosunk. viszont érdeksség, hogy egyre több a pletyka arról, hogy Giggs kapja a melót

  • fella

   egyre többen írják, hogy elköszöntünk Lajostól, de még semmi nem biztos. ha igen, akkor a Stoke biztosan Giggsé

   • crpa7

    már két napja is biztos volt a sajtó szerint…a stoke sztem. tuti luié még

    • fella

     az egész tutinak tűnik, hogy ma összerántottak egy board meetinget, aztán majd kiderül, hogy ott milyen döntés született. Giggs, Pep és José a három contender. tulajdonképpen az is benne lehet a pakliban, hogy megegyeztük Peppel, de mivel LvG-nek még szerződése van ’17-ig, most gyorsan kirúgjuk, hogy ne kelljen vele később vesződni, főleg ha összekapja magát. franc se tudja, de az biztos, hogy jó döntés lenne megköszönni LvG-nek, amellett, hogy azért az érdemeit is elismerjük, mert Shaw kieséséig úgy tűnt, sikeres csapatot rakott össze.

     • Angus

      A rohadt bds krva anyját annak a mexikói fasznak. Sírva tudnék fakadni ha belegondolok, mekkora formában volt Luke…

     • fella

      meg úgy egyáltalán mennyire egyben volt a csapat. onnantól megyünk lefelé, mind mentálisan, mind pedig játékban. sajnálom kicsit Van Gaal-t, mert most simán lehet, hogy ünnepelt hős lenne. Luke-ra épült a labdakihozatal, a támadások elindítása, kb az egész játék.

     • Angus

      én azt nem tudom elfogadni viszont, hogy Luke Shaw miatt történt ez az egész. az nem lejet egyszerűen ekkora
      szmötyi. baj, baj, de mégiscsak egy játékos

     • fella

      nyilván nem, de kurva nagy pofon volt minden szempontból. meg tényleg azóta vagyok ilyen gejl szarok, mióta ő kiesett. oké, azóta volt 1-2 normális meccsünk, de nem tudott kialakulni semmilyen folyamatosság sajnos

     • RobinGood

      Shaw miatt mindenképpen minden jelzőt osztok, de azért azt nem hihetjük, hogy Shaw bármekkora formáján múlik LvG sikere vagy sikertelensége.

     • fella

      az első meccsek alapján Shaw meghatározó szerepet játszott a csapat játékában, ő hozta ki a labdákat, miatta tudott a balszél beljebb húzódni, stb. nem rajta múlt, de az ő kiesésével borult a koncepció

     • RobinGood

      Ez ok, csak én nem hiszem, hogy az amivé lett ez a történet Shaw jelenlétével nagyon más lett volna. Shaw sérülése lehet egy eleme ennek a dolognak, ahogy Rooney botrányosan szar formája, ahogy Depay nulla produktuma, ahogy Smalling vagy Martial visszaesése, ahogy svájni gyenge formája,, ahogy Blind szar formája, ahogy DeGea bakijai, ahogy… Szóval ezekkel csak azt akarom mondani, hogy icöprocesz, aminek a vége szükségszerűen a bukás lett.

     • fella

      persze, csak azt mondom, hogy Luke sérülése volt a fordulópont, még ha nem is rögtön utána lettünk szarok. addig minden nagyon jónak tűnt

     • csinibob

      Tényleg szar a Svájni, mióta nem játszhat a 2 kiesőjelölt rohant át rajtunk.

     • EZS

      jah

     • RobinGood

      Nem ez vol a lényeg, hanem, hogy van Gaal is össze-vissza hivatkozik mindenre és mindenkire. A felsorolásom lényege, hogy ha mindenki szar, akkor nem mindenkivel van a baj, hanem egy valakivel.

     • Rio

      Illetve amiatt, hogy nem volt egy legalább minimális szinten megfelelő helyettese. Ez pedig nem a mexikói g.ci sara.

     • Angus

      nem hát

   • Newton_heath

    Racionálisabb döntés most rögtön Giggs mint ez a 2 meccses ultimátumos faszság, aminek tudjuk mi lenne a vége…Még az is benne lehet, hogy egy ilyen érzelmi löket átsegít bennünket a Stoke-on.

  • Rio

   Van itthon három üveg pezsgő, lehet az egyik megnyílik ma este.

   • fella

    simán lehet, nagyon erős a pletyka

 • csinibob

  Pletykák ide vagy oda, en biztosan nem tárgyalnék olyan edzővel, akinek nem a MU a prioritás. Még a végén a nagymama üti el a villamost.

 • Newton_heath
  • EZS

   hát Gaitan?

   • Rio

    Garayt akarom!!44!!4!

   • Newton_heath

    Nem Mendes játékos, és nincs kötödése Mourinho-hoz, így elméletileg nem…De néhány játékos biztos előkerül Mendes szemetesládájából…

    • EZS

     ok, igazából nem vártam választ. 😀

 • György Márk

  Bizalom és türelem. Remélem láthatjuk majd a karácsonyi csodát. Én hiszek benne. Lehet hogy ez irracionális de én ilyen vagyok. 🙂

 • Moyes Story
  • RobinGood

   Na de ott nem Zizu kapja meg a lehetőséget?

  • fella

   https://twitter.com/GuillemBalague/status/679252927886860288

   meg ennek ellentmond az, hogy José több ízben kijelentette, hogy Angliában akar maradni. mondjuk dacára annak, hogy kampányolok mellette, én megvagyok nélküle, csak Van Gaal lépjen asap

  • Newton_heath

   Bocsánat a tudatlanságomért, de hogy kell tweet-et berakni?

   • Roland

    tweeteknél a dátum alatt van egy sor, Like, Retweet, Reply és More (3db pötty), na arra rámész, Copy link to tweet, kimásolod a linket és bemásolod ide

  • Newton_heath
 • Kleinheislerlin

  According to reports, Louis van Gaal gave a rousing speech to Manchester United’s players and staff calling for unity on Monday as he battled to save his job.

  The scene took place during Manchester United’s Christmas dinner as the manager continues to be under extreme pressure, failing to record a victory in the past six games. The Dutchman was greeted with a round of applause from an audience of nearly 200 during a Christmas lunch at the club’s Carrington training ground after saying:

  We are Manchester United and we will survive — but we have to stick together

  • RobinGood

   Hallo, Hallo, Hey! Pay attention to the manager! 😀

   • Pásztor László

    Azt nem értem, ha ekkora nagy speech-eket tud nyomatni orrba-szájba, akkor mégis miért gondolja úgy, hogy neki végig a padon kell ülnie? Egyszer emelné fel a seggét onnan, máris komolyabban vennék őt a játékosai is, nem?

    • RobinGood

     Ha ezért vennék komolyan az baj lenne. Nekem ez az üldögélés mindig tanácstalanságot sugall, illetve az az érzésem, hogy nem él együtt a játékkal, nem része annak ami történik. egyébként meg mivel az történik amit akar, elüldögél a padon 🙂

     • Pásztor László

      Miért szerinted nem volt jelzés értékü minden esetben, ha Fergie lement az oldalvonal mellé? Ha 3-0-nál lement, akkor is tudta mindenki, hogy a fiúk valamit szarul csinálnak. Ha Luinak tetszik mindig minden ami a pályán történik, akkor is lemehetne néha, csak hogy a fiúk is tudják, hogy figyel.

     • RobinGood

      Biztos fázós és ha már bemelegedett az a rohadt autósülés akkor nem akarja, hogy kihűljön 🙂

  • György Márk

   Imádom lvg-t, remélem kijövünk a gödörből 😀

   • reddevil72

    en is imadom.sajnos nem sokan vagyunk,kulonosen Rooney-t hibaztatom.

    • György Márk

     Mondjuk rooney csak a kirakós egyik része.

    • Chestcontrol

     Sztem rooney tavolleteben egyertelmuve valt h nem o tehet rola , vele is meg nelkule is szarok vunk

     • reddevil72

      igen,de megharaptatta lajost,h meg mindeg penge,reszben ennek is koszonheto borso eladasa,most pedig leginkabb o szarik az egeszbe.

   • Chestcontrol

    Troll 🙂

  • mata a mourinho nyomás hatására lő egy mesterhármast. szügyinek milyen kiváló alapanyag lenne egy fasza grafikához

 • fella

  https://twitter.com/CraigNorwood/status/679256333414174720

  nagyon furcsa, hogy a Norwich után nem rúgták ki, nem is értem, hogy mit várnak. majd Stokeban atomfocival nyerünk, vagy már jó egy decens 0-0 is?

  • Chestcontrol

   Pedig megigerted h kibasszak 🙂

 • Gyere_haza_Moyes

  Srácok, nem akarok senkit elszomorítani, de Pep -> City. Mourinho -> United.

  • United82

   itt a többség úgyis rühelli Pepet szóval nagy lesz a vígadalom.

   • Limb for a Limb

    mert a zsozét sokan szeretik itt? nem hinném

    • United82

     Itt senkit nem szeretünk. Mert mindenki az új Fergiet keresi és akarja. De olyan nem lesz. Így senki se jó aki nem Fergie tanítvány. Se Pep se José se senki más , talán Carlot elfogadnánk aki kívülálló ilyen szempontból. (mondjuk azt nem értem hogy ha Őt igen akkor Pepet és Josét miért nem…de mindegy 😀 )

     • Newton_heath

      pepet a tiki-taka miatt, mourinho-t meg a személyisége, illetve a buszparkolás miatt…Ancelotti meg olyan kedvesen semmilyen, lassú víz partot mos alkat,

     • csinibob

      Mert a 3 közül csak róla lehet elképzelni, hogy maradna akár 5+ évig is.

     • United82

      Egyik se maradna 5+ évig. Giggs se maradna 5+ évig edző meg Gary se. Ez a modern kor. Nem fér bele. Fergie és Wenger az utolsó mohikánok. Ne várjunk ilyet többet. Ahogy Fergie és Wenger unikum a fociban úgy BB és Popovich az amcsi major sportokban. Ha ők is mennek nem lesz több ilyen 10-20 éves periódusos vezetés, még az 5 éves is ritka lesz.

     • csinibob

      Simeone, Klopp?! Nyilván furcsa lenne, de nem utolsó mohikánok! Carlo ugyanúgy maradt volna a Chelseaben és Madridban is, úgyhogy egyáltalán nem lenne elképzelhetetlen. Ha a klub hitvallása, az eredmények és az edző személyisége találkozik, akkor lenne rá mód, de Mou és Pep esetében az utolsó feltétel biztosan nem teljesül.

     • United82

      Ok és mi a klubunk hitvallása ? Mert én jelen pillanatban nem tudom. Woodynak mi a hosszútávú koncepciója azonkívül h legyen sok pénz?

     • csinibob

      Mindjárt rácsörgök Woodyra, de nyilván neki is érdeke az eredményesség a pénz mellett, hiszen ez az ő munkáját is jelentősen megkönnyíti.

     • United82

      Az eredményesség az érdeke persze, de milyen módon? Eddig csak azt hallottam tőle h van pénz megvehetünk bárkit. Aztán ok volt Moyes akit “kapott”, azóta jött Lajos a labdatartós focival ami homlokegyenest Fergie és az elmúlt 20 év ellentéte taktikailag ,majd most pörög José neve aki egy harmadik út. Szóval akkor most tulajdonképpen mi a klub hitvallása a szlogeneken kívül …mert azokat tudjuk mondani de nincs mögötte semmi mióta Fergie nincs. Ha már hangoztatjuk akkor járjunk is el azok szerint. De én nem ezt látom hanem teljes összevisszaságot és majd megoldjunk mindent a pénzzel dolgot.

     • United82

      Amúgy tudom régóta ezen rágódom, de meggyőződésem hogy nem magával az edzőkkel van a baj (persze velük is) ,hanem azzal h Fergie visszavonulása után nincs semmilyen hosszútávú koncepció aminek a mentén haladnánk azonkívül hogy van pénz és addig eltart ez a válság amíg nem lesz valami aminek a mentén lehet haladni. Addig bele fog férni h mondjuk Lajos után José jöjjön és 3év alatt a 3-ik féle játékfelfogás. Nem csodálnám ha a játékosok agyilag teljesen kiégnének, mert összekevernék h most akkor mit is kell éppen játszanunk és az edző hogyan is kérte.

     • RobinGood

      Ez egy jogos felvetés.

     • RobinGood

      Hát szerintem Giggs ha nem küldenék el (azaz sikeres lenne) simán maradna. miért és hova menne, mikor játékosként sem tette. Hozzáteszem én nem keresem az új Fergie-t mert nincs. Viszont az ilyen Mourinho meg Guardiola ötletekért nem lelkesedem, nem azért mert nem jók, hanem mert látjuk, hogy mihez vezet ha tök idegen edzőt ültetünk a padra. Nem ismeri a kultúrát, nem ismeri a szokásokat, nem azonosul a klubbal. Ez értékrend kérdése is szerintem.

  • mejgyo

   egy részből jó lenne Mou, mert lehet rendet rakna a fejekben, de hogy a taktikán tudna-e rendesen változtatni, az már más kérdés 🙂

   • Ressan

    Hogyne tudna?! Elzavarná Schneiderlint meg Martialt, idehozna Costat meg Maticot, és nagy anti-futballal bajnokok lennénk!

  • Fish08

   Nem szomorítasz el, rühellem Guardiolát 😀

   • Mainpieeater

    Mert hulye vagy. Szamomra sokkal inkabb United-kaliberu edzo mint Mou. A fiataljaink miatt is jol jonne. Az o fel es beepitesukben iszonyatosan kiraly Pep. Meg szerintem neki van egy eros alapkoncepcioja, ami labdaugyes jatekosokat kovetel meg illetve sok mozgast meg passzt es utana ezt finomhangolja a kerethez illetve a keretet ehhez. Nem is lenne baj ha jonne, egy gyors lepesben hozna ertelmes jatekosokat hamar valoszinuleg. En orulnek neki nagyon. Jobban mint Mounak. Egy chelsea-legenda altal iranyitott Unktednek nem tudnek teljes szivbol szurkolni. Az biztos, hogy tovabbra is extra helye lenne a csapatnak, de rosszullennek ettol a kocsogtol. Persze Vettelt is megszerettem meg Alonsot is a Ferrarinal ugyhogy soha ne mondd h soha, de Mounal nem erzem azt h en ot kepes lennek kedvelni :/

    • Fish08

     Most mondjam azt, hogy szerintem te vagy hülye, mert Guardiolát pártolod? -.- Na jó, igazából mindegy,. én az egyiktől, te a másiktól vagy rosszul.
     Btw, Vettelt én is megkedveltem, de Alonsótól mindig hányingerem volt, ezen nem változtatott a Ferrari. 😀

     • mucus

      most már valaki árulja el tényleg h Pepben mi az unszimpatikus. Főleg Mout eléhelyezni… Pep nem baszkod fültövön embereket, mert veszik őt utcán telóval, Pep ellen nem klikkesedtek egyik csapatánál se, Pep nem bírózik minden meccs után amit elveszít, Pep nem ágaskodik és áll bele az ellenfél edzőjébe oldalvonalnál meccs közben, Pep nem bánik úgy egyes játékosaival úgy, mint egy darab szarral, etc…

     • Fish08

      Számomra, hangsúlyozva, hogy ez az egyéni véleményem, nem kell vele egyetérteni, jellegtelen, és van valami ami rohadtul irritál benne. Ezt nem tudom normálisan megfogalmazni.
      Amúgy, mout parasztnak tartom, de a szememben jobb edző, és már bizonyított a pl -ben

     • György Márk

      Pep nem ment el a kislánya balettelőadására amire évekig készült, merta celta vigo elleni meccsre videózott.

     • EZS

      Üssetek engem, én utálom mind a kettőt! 😀

     • ezraharrari

      kép

     • Fish08

      Nyugodtan 😀

    • Gyere_haza_Moyes

     A Ferraris hasonlattal ugyanígy vagyok 🙂

  • danNN

   Ami elkeserítő az a Carlo to bayern.

  • RobinGood

   Nem tudom honnan a kinyilatkoztatás, de engem elszomorítana ez a valóság.

   • Gyere_haza_Moyes

    Az összes bukinál 1 hónapja kb. 7-es odds volt erre az eseményre. Első nagy változás: Elbuktuk a Wolsburg elleni és a Bournemouth elleni meccseinket. Ekkor még Mou a Chelsea edzője, de az LvG ellen akkor kezdett(?) el a felsővezetés is mozgolódni. Odds picit lement 6-ra (mert csak LvG kirúgásának valószínűsége nőtt) A következő esemény: Mourinhot kirúgták, ez nagy változás. Lement hirtelen az odds 2-3-ra. Következő: Norwich elleni zakó. Levitte 2 alá. Következő: Ancleotti érkezése a Bayernbe. Levitte 1,5-re. Hétfőn és ma pedig tovább zuhant, jelenleg 1,2-n áll. (magyarul már alig nyersz vele valamit)

    • RobinGood

     Tehát ez egy tipp, ami egyfajta logika alapján született. A remény hal meg utoljára. 🙂

  • Fructie

   tökéletes! Giggs együtt dolgozhatna 3 elég nagy edzővel mielőtt ő lesz a főnök.

   • RobinGood

    Giggsy remélem abban a pillanatban aláír a Swansea-hoz amint Mourinho a Unitedhez. Minek asszisztáljon egy újabb faszkalap mellett?

    • Fish08

     Lehet, hogy viselkedésileg Mourinho faszkalap, de szakmailag az egyik legjobb edző jelenleg, ugyan a habitusát nem kéne, hogy átvegye Giggs, de sokat tanulhatna tőle (is)

     • RobinGood

      Igen, az igaz, hogy a szakmáról tud sokat, de nem tudom eldönteni, hogy ez valójában mennyire jó. eredményes, de láthatóan mégsem minden ezen múlik. LvG-ről is az volt az általános vélemény (kivéve a jövőlátókat és mindenkinél felkészültebbeket), hogy szakmai zseni, hogy győztes mentalitású, hogy Giggs mellette mindent nagyon meg fog tanulni. Most ezt mondjuk Mourinho kapcsán. Én meg azt gondolom, hogy Giggs látott eleget, hiszen egész életében a legnagyobbal dolgozott. El kell engedni a kezét és bízni benne, nem leültetni megint egy átmeneti alak mellé, akinek a United a sokadik klubja. Én ezt megalázónak érzem Giggs esetében ezért is mondom, hogy remélem harmadszor nem megy bele egy ilyen szituációba.

     • Fish08

      Én úgy nem adnék Giggs kezébe egy Unitedet, hogy Rooney benne van. Túl sokat játszottak együtt, és ez nem mindig válik annak előnyére, hogy a játékos tisztelje az edzőt.
      Alapvetően azt tartanám jó ötletnek, hogy 1 év Mou/aki jön mellett, a maradék 2 évet meg egy középcsapatnál edzősködéssel töltené, esetleg csatlakozna Garyhez.

     • United82

      Ez lenne a legkevesebb. Roo-t úgyis már 3 éve ki kellett volna tenni 😀 😀

     • Fish08

      Pszt, vitát akarsz? :DD

     • ezraharrari
     • Roland

      :DDD kellett egy kis idő, de leesett, nice

     • RobinGood

      Igen, ez jogos, hogy Rooney és Carrick esetében nem lenne egyszerű a dolga, viszont egy Rooney vs Giggs csatában nincs az a szurkoló aki ne támogatná Giggsyt, ha ilyesmire kerülne sor. Carrick annyival intelligensebb mint Rooney, hogy róla nem feltételezem, hogy kerékkötő lenne, de azért Rooneyról sem gondolom ezt igazán. Az biztosan nehéz lenne, ha mondjuk Giggsnek arról kellene döntenie, hogy akkor most Rooney padozni fog. De nem féltem Giggset. Nem egy gyerekről, hanem egy elég határozott férfiről beszélünk. De fordítva is működhet a dolog. Giggsnek már akkor tekintélye volt a csapatnál mikor Rooney idekerült és szerintem ez azért megmaradt.

     • Fish08

      Azt ne felejtsük, hogy Rooney eléggé hisztis tud lenni, láttuk Fergie alatt is. Nem is attól tartok, hogy Giggs ne merné padoztatni Rooneyt, hanem, hogy azután Wayne milyen hangulatot teremtene az öltözőben. Főleg, ha mondjuk-teljesen jogosan- Smalling kapná a kapitányi szalagot

     • RobinGood

      És akkor Giggs azt mondaná, hogy Rooney szeretne máshol játszani és nem lenne ember aki azt mondaná, hogy inkább Giggs legyen máshol edző. Szerintem Rooney is tisztában van vele, hogy ő már lefelé halad, ma már nem jönne be neki a hiszti.

     • Fish08

      Valószínűleg nem, de azért ha csak 1-2 hónapig “mérgezné” a levegőt , az pontokba is kerülhetne.
      De mindez csupán fikció, és Giggs hatalomátvételén belül is a worst-case scenario 😀

     • RobinGood

      Ez egy valós kockázat, ami Mourinho-nál is fennáll (láttuk milyen jól kezeli a konfliktusait a fickó). Én a kockázatok ellenére is azt mondom LvG -> Giggs csere kell. Ezzel valami folytonosság és biztonság is meglenne a játékosoknál. Giggs pontosan tudja mi a helyzet az öltözőben, nyilván van egy meglátása arról, hogyan jutott ide a csapat, tudja hogyan dolgoztak eddig, ismeri a keretet. Szerintem ezek csökkentenék a kockázatot, a sikerhez meg úgyis kell egy nagy adag szerencse is, meg morális töltet, megy hit a statikus szakmai tudása nyilván megvan, hogy mit fog belőle alkalmazni és hogyan az meg kiderül ha ha elkezdi, illetve elkezdené.

     • Fish08

      Ha választani kell, akkor Giggs>all, de reálisan nézve top edzőt fogunk hozni LvG helyére, és a jelenleg szabadok közül nekem Mou a legszimpatikusabb.

     • RobinGood

      De jelenleg ő az egyetlen szabad, nem? 🙂

    • Limb for a Limb

     elképesztő, hallatlan

     • fabiancancellara

      – Ez, hallatlan!
      – Az volt hallatlan!
      – Nem, ez a hallatlan
      – Mondom az volt hallatlan
      – Hallatlan, ahogy lehallatlanoz engem
      – Jól hallottam, hallatlanoz?
      – Hallatlan, ahogy le jól hallottam, hallatlanoz, maga kövér pipogya
      – Aki mondja, az a kövér pipogya
      – Takonypóc uraság, kaki-laki

     • Kleinheislerlin

      Upvoteoltam downvoteoltam es ujra uppoztam.

     • fabiancancellara

      Tipikus LL. Isten nyugosztalja és Sinkó hanga, szuper páros…:))

    • Fish08

     Na jó, de 4 nappal ezelőtt még én se akartam kirúgatni Lajost, aztán megnéztem a meccset 😀

    • fabiancancellara

     Remélem Glazerék tudnak magyarul és olvasnak minket, mert akkor rájöhetnek, hogy Fructie minimum ugyanannyit tud, mint a csapat mostani szakmai vezetősége, csak lehet, hogy a magyar “wájolvéjzmi?’ olcsóbb .#It is decided#

    • csakaMU

     burn?

    • stanleykubrick

     Nem tudom miért tűnt ez lehetetlennek. Az Ancelotti Bayern és Pep jó eséllyel City kombó igen erős volt, de az mindenképpen, hogy megy. Ráadásul nálunk is sok dolgot láttunk már.

 • Moyes Story
  • Moyes Story

   ezt már én is észrevettem amit henry magyaráz, csodálkozunk, hogy martial már nem lő gólt, kibassza a vonal mellé álldogálni ez fasz, mert én nem veszem be, hogy egy olyan támadószellemű játékos mintő, szánt szándékkal kolbászol ott a senki földjén, ilyenkor eszembe jut, hogy mennyi minőségi javulást jelentene egy olyan edző, aki tapasztalatlan, de cserébe nem ilyen kretén? pl giggs

   • fella

    Van Gaal utóbbi meccseihez képest mindenki minőségi javulást jelentene, ez kb olyan most, mint mikor Pintér a fejébe vette a tolódást. izgalmas amúgy látni, hogy hasonló felvetések és észrevételek hangzottak el ott is, mint itt szoktak. carragher akcentusa nagyon vicces, ahogy az is, hogy mennyire nem szeret a Unitedről beszélni 😀

   • skiz

    mindjárt kirúgják az embert, de te még mindig nem értetted meg, a latya-féle pozíciós játékban minden időpillanatban minden félteret be kell tölteni…. vagy túl néger a gyerek

   • box-to-box defender

    és Henry fogalmazta meg jól, hogy lehet, hogy kicsit sok volt az agymosás.

   • RobinGood

    Ha sor kerülne az idény közbeni váltásra, akkor nem is lehetne jobb megoldás szerintem mint Giggsnek odaadni az idény végéig a csapatot. Ha beválik, mint annyi más klubnál, akkor tündérmese, ha meg nem akkor be is lehet fogni mindenki száját és lehet hozni bárkit akit jobbnak látnak. Rosszabbul nem jönnénk ki belőle mint ha marad LvG.

  • csakaMU

   ahogy carra magyaráz henry nagyon erősen nézi és koncentrál erre a héberre hogy valamit értsen. én is így szoktam nézni kb

  • csinibob

   Nagyon tanulságos, amit Martialról és az egész elbaszott van Gaal filozófiáról mondanak.

 • fella

  https://twitter.com/ManUtdReport_/status/679082474962624512

  kik lehetnek azok a “senior players”? Mata, Rooney, Carrick, De Gea és Schweinsteiger? Ki számít még seniornak ebben a keretben? Smalling?

 • fella

  http://www.theguardian.com/football/2015/dec/21/manchester-united-jose-mourinho-louis-van-gaal

  pont azt a két dolgot kerülné el a klub, amit a legtöbben felhoznak Mourinhoval szemben: a folyamatos konfrontálódást és a fiatalok telibeszarását. ha José hajlandó változtatni, és LvG nem javul érdemben, akkor jön a portugál.

  • te tényleg only write üzemmódban tolod

   • fella

    bocs, nem láttam, hogy vótmá

   • Kleinheislerlin

    De ez miert gond? En peldaul most lattam eloszor es nem kellett vegigbogarasznom 150+ kommentet miota utoljara olvastam a forumot 🙂

   • Csordás Adrián

    ilyenre csak vótmá-t ér írni

  • Porter Ramsey
 • Achi

  Az 1. félidőt nem láttam, de ezt szar nézni. Ez sajnos foci. Nálunk ilyet gyakorlatilag nem láttam ebben a szezonban.

  • Angus

   Az Everton meg a Wolfsburg ellen nagyon tetszett. Azt kb ennyi. Ölég szar, augusztustól decemberig…

  • Porter Ramsey

   mondjuk meknert már láttam idén mangala szintjén focizni..

 • Csordás Adrián

  7 éve történt… (kép)

  • Angus

   Scholesy, Carrick, Vidic, Rio, Evra, Edwin, Tevez, Anderson, Gibbo, Giggs. Csak így első blikkre.

   /kurva nagy sóhaj/

  • ezraharrari

   Blatter meg kiszagolta a nemesfémet és be is indult nála a reflex
   http://24.media.tumblr.com/tumblr_ljy486QVw81qaalrko1_500.gif

   • godlikezaza

    😀

  • infinite_red

   világ legjobb csapata voltunk abban az évben

  • sipi

   #kéjp

 • fella

  azért az vicces, hogy ezt a bajnokságot még mindig simán meg lehetne nyerni, ha nem balfaszkodnánk. a city szar, az arsenal arsenal, más nincs. ja de, a leszter, hagyjuk már

  • EZS

   szerintem meg azt elfelejthetjük, hogy az arsenal arsenal, meg negyedik hely, ilyesmi. Simán behúzzák idén.

   • Achi

    Igen, ez a mindenki szar, picit kezd gyenge hivatkozás lenni. Úgy meg pláne, hogy az arsenal egy hármast gurított nekünk, a cityt otthon nem tudtuk verni, + mostanság mintha az alsóházzal sem boldogulnánk. Elmúltak azok az idők, amikor mi röhöghettünk az arsenal balfaszkodásán. Csak nehogy a végén még a spurs is rajtunk mulasson.

   • Angus

    :DDDDDD ezt lementettem

    • EZS

     oksa, év végén mutasd meg! 🙂

   • RobinGood

    Azt is elfelejthetjük, hogy minden csapatot lenézünk. Ez már csak arrogancia

   • mc’paddy

    Ezt már a cityre is elsütötték páran, hogy idén simán behúzzák. Ha valaki be is húzza sztem az nem lesz sima.

  • ezraharrari

   értem én, hogy mindenki szar, de mi lenne, ha inkább mi lennénk jobbak, mint mindenki más?

  • csakaMU

   le kéne szállni a magas lóról szerintem. city szar, arsenal arsenal aha. az nem baj hogy két-három évvel előrébb járnak mint mi mind csapatépítésben mind játékban. talán illene elismerni.

 • Angus

  Haraszti arzenálos ugye?

  • mejgyo

   úgy tűnik, mert majd elment amikor a gólt adták 🙂

   • Angus

    szarházi buzi szar arsenal

    • mejgyo

     hát, pedig egyelőre ők a legnagyobb esélyesek a ligára…

     • csakaMU

      szezon előtt is nekik adtam, kezdek egyre jobban megbizonyosodni. hamar kihullanak majd a blből lehet a plre koncentrálni.

     • Angus

      ha már választani kell, akkor én jobban szeretném ha a sziti nyerné

     • ketomika22

      szar ezt kimondani, de ja
      nálam is inkább a City.. Arsenal és Pool soha!!!!!!!!!!

     • MrAcid

      Manchester is blue?

     • Angus

      Most szivatsz?

     • csakaMU

      ahogy érzed. nem tudnék a citynek szurkolni semmilyen körülmények között, ezerszer inkább az arsenal, sokkal közelebb áll szellemiségben hozzánk (legalábbis a Fergie-féle Unitedhez) talán emiatt. ezerszer szimpatikusabb mint a city chelsea-féle “csapatépítés”

     • Angus

      én azért a sziti elsőségének örülnék jobban, mert az Arsenal nagy múltú klub, igazi rivális, a sziti meg egy nagy nulla, sok lóvéval. belegondolni is szar, mi lenne ha Wanker bajnok lenne megint.

 • Alberti Róbert

  Állítólag akkor marad a helyén LvG, ha behúzzuk mind a 6 pontot. Kötve hiszem, hogy ez meg fog valósulni…

  • mc’paddy

   Most akkor mindenki annak fog szurkolni, hogy pontot veszítsünk?(költői kérdés)

   • Angus

    Én nem.

   • Newton_heath

    Nem, de bekövetkezik ez anélkül is.

   • reelbeba

    én sem. nem emlékszem hogy mojszi alatt eljutottam-e odáig, hogy a csapatom ellen szurkoljak, remélem nem

   • Moyes Story

    ezért nem kell szurkolni

   • nagy sztori lenne, ha lajos innen fordítaná meg a sorsát. nem fogja, de mégis

    • mc’paddy

     legalább az most kiderül a játékosok, hogy állnak Lajoshoz. Ha azt szeretnék maradjon, akkor az extra motiváció kell, hogy látszódjon rajtuk. Ha meg úgy, mint a norics ellen akkor egyértelmű és akkor távozni fog. (bár én úgy láttam az első bekapott gólig hajtottak, aztán az elvette a kedvüket)

    • Alberti Róbert

     A Stoke elleni meccseken nem a sima vendég győzelmeink jutnak eszembe, ha hozzájuk megyünk. Plusz a Chelsea is feljövőben lesz, mire ok jönnek hozzánk. Fölösleges megvárni ezt a két meccset…

    • RobinGood

     Ha tényleg igaz ez az ultimátum és LvG innen megfordítja a sorsát, akkor az azért lesz, mert a játékosok mögötte állnak és hajtanak érte. Ebben az esetben nincs is miről beszélni. Viszont láttuk az eddigi meccseinket…

   • Alberti Róbert

    Elég morbid dolog, de meglehet 😀

 • box-to-box defender

  Kicsit elvesztettem a reményt a bajnoki címben, pedig nem olyan rég még úgy tűnt, hogy elég nagy sanszunk lesz megnyerni.
  Azért ma a 2 fő rivális remizhetne és akkor nem szakadunk le annyira.

 • Chestcontrol

  Szoval ma nem jelentettek be h LUI out, ugyhogy akkor ha reggel nem latjuk a hirt akkor a stoke meccs az ove, en meg megyek es megrakom tippmixen mert orszagos egyes lesz

  • box-to-box defender

   Szerintem a meccs másnapján bejelentették volna, hogy az új edzőnek legalább 1 hete legyen.

  • RobinGood

   Továbbra is gusztustalannak tartom a fogadást saját csapat ellen.

   • wolandrule

    Úgy-úgy! Ráadásul kutya a Stoke idén, nem tudnak mit kezdeni a sok játszó emberrel, a hentelés jobban ment nekik. Szerintem nyerünk.

 • Moyes Story

  sikerült találnom egy pozitívumot josé kinevezése mellett: stonest 100% hogy nyáron leigazolnánk 🙂

  • mejgyo

   Kroos-ra is nagy esély lenne 🙂

  • fella


   1:30-tól

  • és minden meccsen játszana schneiderlin

   • Moyes Story

    ez mondjuk minden értelmes edzőre igaz lenne

  • Porter Ramsey

   elfelejtjük a 60-70 éves vkp-t, schneiderlin fix kezdő lenne – mike smalling helyett lenne egy morgan maticunk.

   • Newton_heath

    Én mondjuk továbbra sem értem ezt a Schneiderlin imádatot..Gondolkozom, hogy volt-e valaha Mourinho csapatban nála gyengébb hatos…Nem ugrik be..

    • mer blindet preferálnád, aki gyengébb mindenkinél azon a poszton. megfejtem én

     • Newton_heath

      Egyelőre Carrick-et….Tudom, hogy szerelmes vagyok belé meg ilyesmi, de azért Xabi Alonso is elég jól eldöcögött a Reál-ban azon a poszton…Szvsz hozzá Carrick sokkal közelebb van mint Schneiderlin.

     • Porter Ramsey

      nope, khedira volt a maticnak megfelelő játékosa a realban.

     • Newton_heath

      Nem. Khedira 8-as volt, amolyan box-to-box, ezen a poszton Fabregas játszott tavaly a Chelsea-ban, ez volt Mourinho nagy “találmánya’, hogy visszatette oda. Matic és Xabi Alonso játszotta ugyanazt.

     • Porter Ramsey

      most mit mondjak magának? kicsit unom mára az élő falakkal való vitatkozást, de akkora hülyeséget rég hallottam, mint hogy khedira és fabregas ugyanazon a poszton játszik

     • Newton_heath

      Én is unom a faszságokat, így hagyjuk abba, nem ugyanazon a tudásbázison vagyunk.

     • Porter Ramsey

      a fölényeskedés meg a másik, de mindegy.

     • Newton_heath

      Azt nem én kezdtem…. Akkor írd már le lécci, hogy ki volt a hatos, nyolcas, tízes szerinted a 2 csapatban. Mourinho, mindig 4-2-3-1 – et játszik, itt most a belső középpályás kettes kellene, illetve a támadó hármasból a középső. Real és Chelsea. Nem bonyolult feladat.

 • mddnszksz

  Spanish newspaper say that whilst Jorge Mendes may have contact, Mourinho has too much respect for Van Gaal to agree move whilst he’s there.
  Mundo Deportivo believe Mourinho won’t agree anything with Man United whilst his friend LVG is still there.
  Mourinho friend speaks to Spanish press, Man United a focus, but respects LVG.

  http://sportwitness.ning.com/forum/topics/mourinho-friend-speaks-to-spanish-press-man-united-move-focus-and

 • Angus

  Az én jelöltem pl. Laurent Blanc. Az érvek:
  játszott a Unitedben, talán ez a legfontosabb, emelett sikeres edző. Szeritem az a PSG egy igen jó csapat. Ketyi van itt is, ezzel sem lenne gondja, lehet megvenni, akit akar. Egy lófasz nulla Bordeaux-ból bajnokcsapatot csinált. Mondjuk ez a leglényegtelenebb. Na, nekem ő a jelöltem. Örülnék neki. Tud nyerni, szerintem bebizonyította, hogy jó menedzser. De én már csak ilyenekben gondolkodom, aki valahogy kapcsolható a klubhoz, valamilyen szinten.

  • enyeger

   +1

   • Angus

    Amik nem mellette szólnak: csak a francia ligában bizonyított, bár a BL-ben ért el “sikereket”.

  • Moyes Story

   az enyém is ő volt, közbe megtudtam, hogy a fiatalokkal ő sem szívesen bíbelődik, coman-t, és rabiot-t is elherdálta

   • Angus

    Tökéleteset sajnos soha többet nem találunk.

    • Moyes Story

     jelenlegi stádiumunkban, koeman pochettino > blanc, csak hát rájuk semmi esély hogy egyáltalán szóba kerüljenek

     • csinibob

      Jó, majd Poch is akkor lesz valami, ha megcsípik a TOP4-et, addig csak ő a is a kötelezőt hozza.

     • Newton_heath

      Ide nem jöhet már olyan edző, aki nem nyert semmit (így Koeman és Pochettino élből aus)…A nyerés az egy külön képesség, nem elég érteni a focihoz…

     • Moyes Story

      ezt kéne megértenünk, hogy jelen helyzetben nekünk nem a következő 10-20 évre kellene keresni valakit, hanem olyanokat akik az adott stádiumban előrelépést jelenthetnek, hogy aztán a következő aki utána jön megint kicsit magasabb szintre emelje a csapatot, pl egy pochettino most, 3-4 év múlva meg egy ancelotti szerintem teljesen rendben lenne, persze lehet hogy 3-4 évig nem nyerünk semmit, de hát ez josénál is benne van, sőt

     • Newton_heath

      Nem is mondtam, hogy 10-20 évre kell keresnünk valakit, de egy olyan csapatnak mint a United, instant eredmény kell. Woody ezt számtalanszor elmondta, trófeák kellenek minél gyorsabban a SAF utáni érában is…Erre természetesen üzleti okokból van elsősorban szükség, mert a United mint brand, illetve az ezáltal biztosított kereskedelmi bevételek csak így tarthatóak fent.
      Trófeák nélkül nem tartható fel ez az üzleti modell. Akkor lesznek fiatal, tehetséges, de még semmit nem bizonyított edzőink, ha lesz egy erős csapatunk, és már nyertünk pár trófeát…Tehát valójában fordítva működik a dolog, mint ahogy írtad, addig jönnek a sztáredzők, míg valaki nem produkál, utána jöhet fiatal.

     • Moyes Story

      és úgy fenntartható az üzleti modell, hogy 2 évente cseréljük az edzőket, mert egyik sem tud a szarból várat építeni? a kupanyerés nem úgy működik, hogy klasszis edző pipa, klasszis játékosok pipa, sokat költöttem új játékosokra, pipa, tehát biztos nyerünk majd kupát, ezzel az elmélettel ugyanúgy nem fogunk több kupát nyerni

     • Newton_heath

      De így működik… Klasszis edző klasszis játékosokkal nagyobb valószínűséggel fog trófeákat nyerni, mint egy tapasztalatlan fiatal edző…Kockázatkerülés, erről szól, amit Woody csinál…Én nem azt mondom, hogy ez így helyes, de Woody szerintem így gondolkodik..Nem a futballszakmai, hanem a pénzügyi indokokat nézi, és ebből a nézőpontból nézve, igazából nem is tehet mást mint kockáztat Mourinho-val…(de ez még mindig kisebb kockázat mint bárki más)..

     • György Márk

      Ezt jól megfogalmaztad. Vannak olyan különleges edzők akik képesek nyerni címeket, bár ez nyílván összetettebb ennél ( csapat, sorsolás, sérülések …).

   • mddnszksz

    rabiot állítólag arsenalba megy, coman meg nem fos soha eljmenni már müntyenből

   • Newton_heath

    Nem nevezném elherdálásnak…Jobb játékosok vannak náluk a kezdőben, nem kevéssel.

    • Moyes Story

     nyilvánvaló hogy az ifisták nem fogják felvenni a versenyt a százmilliókért igazolt kész játékosokkal

  • ezraharrari

   “Blanc a sötét ló”, amennyire bizarrul hangzik, annyira nem is akkora faszság

   • Angus

    sajnos én semmi esélyt nem látok arra, hogy ő itt munkát vállal

    • ezraharrari

     én sem, de azért mégis mennyivel jobban esik róla beszélni, mint dzsoziról

    • Chestcontrol

     20ponttalvezeti a bajnoksagot, allnak a kupaban es a blben is, ketlem hlelepne szezon kozben. Luinak pedig most kell mennie ez a napnal is vilagosabb

  • safbérenc

   Nekem is eszembe jutott, kétlem hogy nagyot buknánk vele. És még talán pár psg-s arcot is magával hoz(hat)na: lucas moura, matuidi, verratti, ibra 🙂

   • ezraharrari

    di maria!!!

    • safbérenc

     David luiz :p

  • Rio

   Lentebb kifejtettem, hogy kizárólag milyen feltételekkel fogadnám Mourinhot. De egy “Van Gaal azonnal OFF, Giggs caretaker év végéig, nyáron Blanc” forgatókönyvet is aláírnék, bár pl. ő sem a fiatalok beépítésében híres, és lehet, hogy túlságosan hozzá van szokva a Sugar Daddy üzemmódhoz.

 • fella
 • Szerintem Lampard is edzhetné a MU-t.

  • Moyes Story

   én szuárezt igazolnám le inkább, nagyon jó játékosnak tartom, illene a csapatunkba

   • De kifehéredtél, krupié.

    • Moyes Story

     smalling > maldini

     • Wise>Barthez
      2015. dec. 21. 18:59 ezt írta (“Disqus” ):

     • Moyes Story

      szunderland > milán

     • Pénzügyőr>Colchester
      2015. dec. 21. 19:04 ezt írta (“Disqus” ):

 • fella
 • reelbeba

  A másik meg, hogy kurvára remélem, hogy nem _most_ fogjuk kitalálni, hogy kit hozunk januárban, hanem már rég le van zsírozva. Edzötöl függetlenül. Mert erre való egy sporting director, ugye woodoo?

  • box-to-box defender

   Szerintem januárban még mindig nem lehet normális játékosokat szerezni, arra ott volt a nyár. Csak hát CB poszton valószínű, hogy Hummelsre vagy valami nagy névre várunk. Csatár poszton meg azt hittük elég lesz Rooney meg jött Martial is.

   • reelbeba

    Lehetne, jó scoutinggal és egy értelmes ceo-val

   • Chestcontrol

    En sztem mane jonni fog
    Vedot mar nehezebb lesz mozditani

 • reelbeba

  Ha idehozzák Josét, hááát, akkor tényleg kurva nagy szarban van a klub. Akkor már nem is érdekes, hogy szarul játszunk, akkor már nem a szezon megmentése lesz a fontos. Mert akkor hirtelen teljesen világos lesz, hogy nagyon-nagyon rossz irányba mentek el a dolgok. Olyan klubot akarnak csinálni a Unitedböl, amivel már sokunknak nehéz (lehetetlen?) lesz azonosulni. Talán kissé patetikus, de ezt gondolom

  • fella

   mennyivel nehezebb a Ferguson-vonalról érkező Mourinhonak a fanatizmusával-pragmatizmusával azonosulni, mint a totál outsider LvG filozofijával? az én szememben Mourinho sokkal közelebb áll a United-hez, mint bármlyik másik jelölt (leszámítva azt a Giggset, akinek bajnokcsapatot akartak a kezébe adni 2017 nyarán)?

   • Angus

    Csak ma 15x futott át az agyamon, hogy leírom, miért nem jó az ha Csozé lenne a menedzser. De ez kb. olyan, mintha le kellene írnom, miért jó hogy nem vagyok buzi. Szerinted hol kezdjek bele az érvelésbe?

    • fella

     felőlem bárhol, de kurva unalmas, hogy mindenki fosozza mourinhot, de valós érv még emellett az álláspont mellett nem nagyon hangzott el

     • Moyes Story

      nem? biztos?

     • fella

      szerintem a “patkány”, az “eladná matát” és a “mindenhol káoszt hagyott a sikerek után” önmagukban érvként nem állnak meg, itt pl másfél év van gaal után és sikerek nélkül van káosz, ennél murinnyó milliószor jobb megoldás

     • Moyes Story

      és az hogy most rúgták azért hogy a cselzi ne essen ki, gondolom ez is csak üres vagdalkozás

     • fella

      ebből azt tanulhattuk meg, hogy szopó, ha a tulajdonosnak vannak játékosai, nem pedig a menedzsernek. itt ilyen nem lesz

     • reelbeba

      Tökmindegy hányan hányféleképpen magyarázzák el neked, te feltetted a lemezt, és csak nyomod, csak nyomod. Nyomjad, nem zavar, de én meg hagy ne legyek a partnered abban, hogy ötvenedszer leírhasd hogy mekkora király Mourinho. Szóval engem hagyjál ki, köszi

     • fella

      “magyarázzák el neked”, szóval aki nem áll be a ti sorotokba, vagy akit nem sikerül ezekkel a nagyon frappáns érvekkel meggyőzni, az értetelen, buta vagy korlátolt? ez tök szomorú

     • reelbeba

      Igazad van, rosszul fogalmaztam.

     • reelbeba

      De én nem akarlak meggyözni

     • reelbeba

      Tölem nyomasd a mou-propagandát, csak engem hagyjál lógva

     • fella

      feltettem egy kérdést, aminek nem a propaganda volt a célja, csak kíváncsi voltam, ha nem akarsz válaszolni, akkor nem válaszolsz, ilyen egyszerű. de attól még, hogy felhúzod magad a véleményemen, engem nem kell degradálni 🙂

     • reelbeba

      Nem a véleményeden, a viselkedéseden. Majd ha kicsit megnyugszol, olvasd vissza a mai kommentjeidet. Hogy boldog-boldogtalannal ma muszáj volt közölnöd, hogy te rajongsz Mourinhoért.

     • fella

      szerintem valahol erre való egy ilyen fórum, de majd odafigyelek, hogy ne toljam túl.

     • reelbeba

      peace

     • Porter Ramsey

      nem tudom mért próbálkozok, de nem is tudom minek nevezzem azt, hogy nem hallottál normális érvet:

      RobinGood United82 • 5 hours ago

      Mourinho marketingértéke számomra erősen kérdőjeles. az unalmas szarra egyre kevesebben lennének kíváncsiak. Mourinho körül meg mindig ügyek vannak ami megint nem szerencsés szerintem. Én itt nem tartom igaznak a “mindegy mit csak írjanak rólad” gondolatot. Míg mondjuk egy esetleges Giggs siker marketing értéke verhetetlen, viszont nincs benne nagyobb kockázat mint LvG maradásában vagy Mourinho érkezésében. Ha nem válik be, hát istenem… egy illúziót veszíthetünk mást nem és nyáron még mindig le lehet ültetni Mourinhot vagy bárki mást a padra.
      Szerintem óriási hiba lenne ezt a figurát a Unitedhez engedni. Annak sem látom a marketing értékét, hogy a Chelseavel leégett, kirúgták, de nem baj a Unitedhez jó lesz.

      psychocska fella • 5 hours ago

      nem volt korábban precedens rá? a madridnál nem pont ugyanez történt véletlenül? az öltözőben kb. háború volt ellene meg egymás ellen. ott nem csúsztak a 16. helyig, ennyi a különbség.

      azt azér még hozzátenném, hogy vajon miféle stratégiát sugall az, hogy az egyik rekordigazolásunkat elhajtó edzőt 2 évre rá leigazoljuk?
      azt most hagyjuk is, hogy mata azonnal kuka. de mi a helyzet a gondosan kis összeválogatott latin kontingennsel? mer lehet hogy örülnek, hogy nincs már itt a diktátor, de jön a másik, aki azonnal kivágja a spanunkat a csapatból.
      ezzel máris elindul a folyamat, ami 1-2 éven belül a maihoz hasonló gyalázatban csúcsosodik majd ki.
      látszik, hogy a kutya nem gondolkodik a vezetésben, de hogy ezt a szurkolók jelentős része támogatja, az azér azt mondatja velem, hogy kurvára megérdemeljük hozét

      Porter Ramsey psychocska • 5 hours ago

      ez nagyon szép volt.
      (+ azt se értem, hogyha izgalmat akarunk, akkor mért Mou-t akarja a közönség nagy része, hasonló pragmatikus szart kapnánk egy kis press conference anticsszal megfűszerezve)

     • Chestcontrol

      Azert ne feledjuk azt sem h mikor eladta matat a cselzinek annyi kozeppajasa volt h 2PL csapatotki lehetett volna beloluk allitani. Azert mi nem vagyunk igy eleresztve. En pl manevam legneznem a depay mata mane, elottuk marci tamado4est

     • Chestcontrol

      Mogottuk mega schmidfield

     • Angus

      Utálom mint a szart. És most egyszerű voltam mint a faék.

     • fella

      bravó

     • mrmojo

      elhangzott már párszor az elmúlt napokban , valaki még egy hosszabb cikket is linkelt ha jól emlékszem

     • bandi

      A Madridnál és a Chelsenel is összebalhézott mindenkivel, elvesztette az öltözőt. Mi értelme volt annak a dokinős incidensnek? Mindnkiben ellenséget lát, nyomatja ezt a kampány szöveget, hogy mindig szegény Chelsea ellen fújnak, persze ő csak le akarja venni a terhet a játékosokról. Ez itt már rég nem erről szól. Adott volt egy jó keret neki, amivel fêl évig sikerült ahhoz méltó játékot csinálni aztán szépen lassan elkezdett leereszteni a lufi.

      F. Luis, Cuadrado, Baba: elkölt 50 milliót ezekre a játékosokra anélkül, hogy megpróbálna kisajtolni belőlük valami értelmes játékot. Fiatal játékosok felépítése a tervei között nem szerepelt soha. Mit kezdene akkor a Martial, Shaw, Depay hármassal? Depay már csomagolhat is mert nem védekezik eleget… Mata is mehetne. Lukaku, de bruyne szintű játékosokat szórt ki az ablakon, mert neki nem fért bele, hogy velük munka volna mielőtt húzó emberekké válnának, Ferguson az asztalt csapkodta volna örömében két ilyen játékos láttán.

      José erős lejtmenetben van 3-4 éve, nálunk meg roskadoznak a falak, nem látom, hogy José hogyan birkózna meg ezzel, mentálisan szétesett a Madrid óta. Dolgozzon és ne ellenséget gyártson magának, mi lenne ha megjönne Pep a város másik felébe, mentálisan felélné a játékosokat egy-két év alatt és szépen továbbállna.

      Elindultunk egy úton Lajossal erre idehoznánk azt az embert aki ennek ellentétjére esküdött fel( Pep ellen). Akkor mi értelme volt ennek a másfél évnek? Olyan embert kell keresni aki viszi tovább a koncepciót(Pep) vagy pedig egy kis finomhangolással, a meglévő alapra épít. Nem pedig venni egy 180 fokos fordulatot.

     • fella

      ha azt látnám, hogy a filozofi alapvetően járható út, de nem Van Gaallal, akkor egyetértenék abban, hogy filozofi-vonalról lenne érdemes edzőt hozni. de zsákutcának tűnik, kiherélt játékosokkal. év elején, mikor 3-1-ra vertük a Liverpoolt még Shaw-val az hittem, hogy Van Gaal megtalálta az arany középutat a trademark United-támadójáték és a saját elképzelése között, de ez a sérülésekkel, Herrera mellőzésével, néhány játékos visszaesésével sajnos elmúlt. a legtudatosabb gólunk másfél év alatt Blind gólja volt a említett meccsen, ami nagyon szomorú…

      Fergie nagyon pragmatikus edző volt, és ezt a pragmatizmust hiányolom, és azt gondolom, hogy talán Mourinho képes lehet hasonló értékrend és szempontok mentén felépíteni a Manchester United játékát. keret már van, nem is szar, egyszerűen vissza kell adni a játékosoknak a játék örömét, amire szerintem a portugál képes lehet.

      emellett az általad említett dolgok (bírók, Caneira, konfliktusok, játékosok elherdálása) tök releváns problémák, amik miatt érdemes átgondolni a kinevezését, bár én hiszem, hogy ő pont az az ember, aki érezné, hogy mit jelent a United edzőjének lenni, és képes lenne viselkedni, ha pedig nem, akkor még mindig fordulhatna Fergusonhoz.

      A fiatalabb játékosok felépítésétől nem féltem, egyszerűen azért nem, mert itt nincs olyan, aki játszathatna helyettük, ők az alapemberek. akkor szokta elfelejteni a fiatalokat, ha van helyettük jobb megoldás – na most itt aztán nagyon nincs.

     • ezraharrari

      ez a kérdezze meg kezelőorvosát, Fergusonját szerintem szar érv. Moyes is fordulhatott volna hozzá, az is lehet, hogy meg is tette, Giggs ugyanúgy fordulhat hozzá, ha esetleg ő lesz, ezektől még nem Fergie az edző és nem is ő fogja majd atyai jótanácsokkal kihúzni a csapatot a szarból, ugyanis visszavonult és pont. el kell fogadni, hogy nem ő az edző, a háttérből sem, sehogy sem. A csapatnak önálló, szuverén menedzsere kell, hogy legyen. Akkor is, ha szar, akinek felelősséget is kell vállalnia ezért, ahogyan most Louis-nak.

    • ezraharrari

     ha buzi lennél az pl nem zavarna, ellenben Mou érkezésével

    • Rio

     Mou Lajos eredményeit kisujjból hozná, ezért azt mondom jöjjön, de csak bizonyos feltételekkel. Mutassa meg, mit tud nyárig. Aztán értékeljük ki a teljesítményét, szondáztassuk meg a játékosat, és ha minden pöpec, jöhet egy 2-3 éves szerződés, mindenféle 40M-es lelépési záradék nélkül. A szerződés szigorú legyen, térjen ki az oldalvonal melletti és stadionon kívüli viselkedésre is. Ha ebbe belemegy, jöhet.

     • mrmojo

      hálistennek mourinho ebbe nem menne bele

     • Rio

      Szerintem se. De ha mégis, szakmailag nála nincs jobb szabad edző a piacon.

  • KiB

   egyetértek
   nekem ez kb olyan, mint amikor Raikonnen ment a ferrarihoz
   utálom a ferrarit, de kénytelen vagyok miatta nekik drukkolni
   nem akarok mou-nak drukkolni, látni se akarom a padunkon

 • wolandrule

  Biztos, hogy nagy a baj, mert Moyes ennyiszer nem került szóba az utóbbi évben összesen. Azt mondják, hogy az idő megszépíti a dolgokat, de nekem még ma is gyomorgörcsöm van, ha rá gondolok.

 • Chestcontrol
 • box-to-box defender

  Utolsó 9 meccs: WWW DDD LLL. Kérdés, hogy a sorminta alapján mi következik? 🙂
  Ha DDW vagy WDW vagy WWW jön, akkor van Gaal életben marad szerintem. Minden más után sack következik, vagyis olyan 11% esélye van a túlélésre.

 • Az egyébként kimaradt a posztból, hogy az anno nagy felháborodást kiváltó, nyolcvankétbeadásos Fulham elleni 2-2 alkalmával 31-szer lőttünk kapura (igaz, azt nem tudom, ebből mennyi találta el a kaput).

  • box-to-box defender

   9-szer és megvolt a posession is: 75%

  • mivel akkor az ellenfelek taktikája kimerült abban, hogy beálltak a boxba 10en, mer a mi taktikánk kimerült annyiban, hogy baszkodjuk be közéjük

   • Ugyanazt játszotta most a Norwich mint akkor a Fulham, betömörültek és három helyzetből lőttek két gólt. A különbség, hogy egyrészt akkor tudtunk két gólt szerezni, másrészt hogy annyi kapuralövésünk volt azon a meccsen mint most egy hónapban. Nem Moyest védem, csak ez egy újabb példa arra, hogy még annál is rosszabbak vagyunk.

 • Chestcontrol

  Tudom sokan nem ertetek velem egyet de ha pep es jose kozul kene valasztanom en jose melle raknam a voksomat. Jose kivulrol belulrol ismeri a plt,ez kell nekunk. Pep kesz csapatokkal dolgozik az united megkozel sem az. Tudom ido meg minden de kloppnak sem nagyon izlik eddig a PL. Sztem ha tuzoltas akkor Jose

  • Newton_heath

   Josének hányszor kellett eddig tüzet oltania? Mindig a segge alá raktak egy kész világválogatott csapatot (mint Ancelotti-nak vagy Guardiola-nak), de még benne annyi sem volt, hogy szép futballt játszasson.

   • fella

    azért a 100 pontos Real nem játszott szar focit

   • Porter Ramsey

    Porto meg az Inter sem volt épp világválogatott, mint ahogy BC (before carlo) a PSG sem. különben sem értem, hogy volt egyszerre mindhárom úriembernek világválogatottja :O kié volt a B vagy a C csapat?

  • György Márk

   A barcát mikor átvette az egyáltalán nem volt kész csapat. Csak volt egy váz amire ráépített

 • mddnszksz
  • Porter Ramsey

   fella szerint ez bizonyíték a 4 és fél éves szerződésre.

   apropó ha már jön Mou, remélem kibassza Fellainit

   • fella

    szerintem ez semmire nem bizonyíték 🙁

    tuti ki fogja 🙁

   • Chestcontrol

    Eztne emlitsd fellanak 🙂

   • mddnszksz

    biztos hiányozni fog neki a fórum 🙁

  • mddnszksz
 • Gyere_haza_Moyes

  Csak egy gyors gondolatmenet: Rummenige azt mondja, ő tudja hova megy Pep. Akkor gondolom LvG/Pellegrini is tudja már (mindkettőnek tovább van szerződése)…lehet a játékosok is. Akkor nem lenne logikus, hogy belesz@rjon mindenki a szezonba?

  • Porter Ramsey

   szerintem tegnap a sajtó robbanása a játékosoknak szólt – 2 meccsetek van, hogy eldöntsétek: zsozé vagy lala?
   figyeljétek meg, hogy Mata görcsöt fog kapni a britanniában, mert a 60. percben már 15 km van a lábába

   • mata már valószínűleg tárcsázta az ügynökét. legjobb, ha elmegy az arsenalhoz, ott nem fenyegeti majd veszély

   • RobinGood

    és a 61. percben le kell cserélni, mert a kispadról Herrera megdobja a kulacsával, hogy álljon már le 😀

   • Gyere_haza_Moyes

    vihar előtti csend ez biztos

 • Krunyec

  Hold on a szekönd skacok. Ezt most komolyan gondolják, hogy Mourinho érkezhet?!

  • EZS

   nézd meg az upvotejaid számát, már az is rossz jel,Mou-t idéz! 😀

  • Persze, hozzánk meg jön Pellegrini állítólag a nyáron. Mindenkinek jó lesz ez.

  • Moyes Story

   tartok tőle hogy a szezon közbeni kirúgása, úgy hogy még simán meglehet a béel hely, is csak azért jöhet szóba, mert josé épp munkanélküli

   • fella

    láttad a mattdamonszája- meg a norics-meccset? na, azért jöhet szóba.

    • Moyes Story

     moyes alatt tavasszal mindegyik meccsünk ilyen volt. mégsem merték kirúgni amíg el nem ment a béel

     • fella

      leghosszabb nyeretlen széria novemberben volt 4 meccs, tavasszal max 3, de rúgtunk gólokat, és amikor nyertünk, akkor általában fölényesen. de az kétségtelen, hogy ott is hamar nyilvánvaló vált, hogy ez hosszabb távon nem fog menni

     • RobinGood

      Max annyiban lehet eltérés a két sztori között, hogy Moyes ilyenkor fél éve volt csak menedzser, LvG viszont 1,5. Nem feltétlenül indokolt az “időt kell neki adni” örökzöld.

     • Newton_heath

      Akkor még tartott az az illúzió, hogy mi más csapat vagyunk mint a többi, hosszú távra tervezünk stb..

   • Chestcontrol

    Ha mar te is tartasz tole az mar nalam felhivatalos 🙂

   • sipi

    nem vagyok híve a szezon közbeni kirúgásnak, de miért kell(ene) addig várni míg már nincs bl hely?

    • Chestcontrol

     Abszolut jogos erveles. Moyes kirugasaval tul sokaig vartunk, sztem nem kovetik el a vezetok megegyszer ezt a hibat

 • mddnszksz

  nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon vihar előtti csend érzésem van

  • stoke-ba még elküldjük a vágóhídra

   • Fish08

    Azért én szeretném ha már repülne, és legalább erre a két meccsre megkapná Giggs a munkát, amíg valaki mással letisztázza Ed a dolgokat

   • fella

    szerintem ma este már nem Van Gaal lesz a United menedzsere

    • mucus

     Jones és Mata “nyilatkozata” után a Stoke meccs még igen kinéz neki, de ne legyen igazam

     • fella

      mégse mondhatták, hogy ‘I think we will be better without Van Gaal on the Boxing Day, and also fuck the philosophy, fuck posession and fuck you, Louis’.

     • mucus

      nem mondatnának ilyeneket velük és töltenék fel az official oldalra, ha úgyis még ma/holnap kibasznánk

    • láttad a lemenő napot, ne tagadd

   • EZS

    aztán José a Chelsea ellen debütál 48 órával később?

    • Chestcontrol

     En tartok tole h ha stokeban siman kikapunk akkor a 2meccsbol egy lesz es jose a cselzi ellen debutal

   • wolandrule

    A Stoke szar mostanában, ők is fényévenként rúgnak gólt.

    • és ez mióta akadályoz minket bármiben is?

     • wolandrule

      😀

  • RobinGood

   Én tartom hogy amíg nem úszik el a BL helyezés és/vagy nem nyerünk semmit, addig ő marad.

 • fella
  • lackoo

   hú de baszós nigger verda… imádom 😀 mondjuk tényleg nehéz lehet benne szerénynek maradni 😀

  • Attylon

   Fejtámlán M7 b@zdmeg…..
   Tudnám, mire van ekkora arca…
   Először focizni kéne rendesen megtanulni, aztán ha az már úgy megy, mint anno CR-nek, akkor logót tervezni meg márkában gondolkodni.

 • fella

  45 perc múlva nyit a new yorki étéktőzsde, ha ma bármi történik, akkor az akkortájt fog.

 • RobinGood

  “Egyébként sem kéne úgy tennünk, mint ha csak öt jó edző lenne a világon, akikből az egyik mindig a mostanság épp szétcsúszó Mourinho…”
  Ez nagyon igaz. Mourinho meg pláne ne keveredjen a United padjára, az már tényleg a mélypont lenne.

  • United82

   Ok de gondolkodj Woody fejével. A United mint az egyik ha nem a legnagyobb marketing értékkel bíró csapatának milyen edzője lehet csak? A 4-5 legnagyobb marketing értékkel bíró egyike. Moyest még “megkapta” mint Fergie kijelölt utódja. Tavaly hozta Lajost akinek a neve a megszerezhetők közül akkor éppen a legnagyobb volt. Most meg José lesz majd vagy Pep. Nincs más lehetőség. Mármint ha Woody fejével gondolkozol és fogadd el h e szerint megyünk . Mármint én se akarom h ez legyen de ez van.

   • fella

    Moyes mentálisan akkora csőd volt, hogy én simán jogosnak érzem, hogy olyan edzőt akarunk, aki bírja a nyomást. Ez meg sajnos tényleg csak a szűk elitnél garantált.

    • az ne zavarjon, hogy josé hónapok óta úgy néz ki a chelsea padján, mint akinek fogalma sincs mit csinál. az a baj, hogy ez nem az a mourinho, akibe te érthetetlenül, de bele vagy buzulva

     • fella

      egyrészt nem gondolom, hogy alaptalanul támogatom mourinho kinevezésért, másrészt szar példa az elmúlt néhány hónap, mert gyakorlatilag nem volt korábban precedens ilyesmire. btw mourinho szó nélkül felállt a padról, nem sértődött meg, tegnap hiddinkkel reggelizett hogy elmondja neki a tapasztalatait, stb. ez szerintem nem azt mutatja, hogy teljesen összeomlott volna.

     • nem volt korábban precedens rá? a madridnál nem pont ugyanez történt véletlenül? az öltözőben kb. háború volt ellene meg egymás ellen. ott nem csúsztak a 16. helyig, ennyi a különbség.

      azt azér még hozzátenném, hogy vajon miféle stratégiát sugall az, hogy az egyik rekordigazolásunkat elhajtó edzőt 2 évre rá leigazoljuk?
      azt most hagyjuk is, hogy mata azonnal kuka. de mi a helyzet a gondosan kis összeválogatott latin kontingennsel? mer lehet hogy örülnek, hogy nincs már itt a diktátor, de jön a másik, aki azonnal kivágja a spanunkat a csapatból.
      ezzel máris elindul a folyamat, ami 1-2 éven belül a maihoz hasonló gyalázatban csúcsosodik majd ki.
      látszik, hogy a kutya nem gondolkodik a vezetésben, de hogy ezt a szurkolók jelentős része támogatja, az azér azt mondatja velem, hogy kurvára megérdemeljük hozét

     • fella

      mert Guradiola spanyolosítása hova vezetne?
      miért rúgná ki Matát Mourinho? a gyors kontrákra épülő Chelsea-ben nem talált neki posztot, ezért elengedte egy riválishoz, és? egy alapvetően domináns, direkt focit játszó Manchester Unitedben miért ne lehetne helye egy háromemberes középpályában, vagy éppen a 10-es poszton, ahol ha van megfelelő mozgás, klasszis lehet? elmondta José is, hogy nem a játékossal van baja, hanem azzal, hogy nem illik az általa elképzelt rendszerbe.
      latin kontingens? Mata, Herrera, Rojo, De Gea, Varela, (Darmian) azért nem a keret döntő része, ráadásul előbbi négyből három valószínűleg Van Gaalon kívül minden edzőnél alapember. José csípi a Herrera-típusú támadóközéppályásokat, elég csak Lampardra, Sneijderre, Iscora vagy a tavalyi Oscarra gondolni, a többieknek meg megvan a helye.
      nem kell belelátni mindenbe a rosszat, ahogy szarul, úgy kurva jól is el tud sülni ez a mourinhos dolog. ez a keret, ha a játékosok a posztjukon játszanak egy jobbszélső és egy középhátvéd híján tökéletes alapanyag bármihez.

     • Porter Ramsey

      Mata sosem lesz klasszis 10-es poszton, főleg nem a PL-ben.

     • fella

      Matát úgy igazoltuk le, mit a PL-ben klasszissá érett 10-est 2014 januárjában. Egyébként Mata, bár a legszerethetőbb játékosaink egyike, sajnos hosszabb távon kurvára nem illik ebbe a csapatba. Ha valaki, akkor ő panic-buy volt, annak ellenére is, hogy azóta a leghasznosabb játékosunk. Megérteném, ha a mindenkori menedzser eladná, de sztem Mourinho csak azért sem fogja.

     • Porter Ramsey

      kb annyit volt akkor a jobb szélen, mint a 10-esben, de mindegy. neki előbb-utóbb nálunk is reszelnének

     • ja szerinted hozé fog idomulni a csapathoz és nem fordítva? tehát a farok csóválja majd a kutyát, világos.
      az általad felsorolt játékosok az érdemi keretnek csak majdnem a felét teszik ki, abszolút lényegtelen ha majd fellázadoznak

     • fella

      ezen az alapon ne hozzunk senkit, mert mindenkinek egy menedzser sem fog tudni megfelelni. milyen keret felét? ne beszéljünk már hülyeségeket. Smalling, Jones, Shaw, Blind, Schneiderlin, Schweinsteiger, Carrick, Young, Depay, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial + McNair, Powell, CBJ, Wilson azért a fentiekhez képest döntp többség, ráaádsul onnan csak De Gea alapember, Mata és Herrera közönségkedvenc, a maradék meg squad-player.

      Sergio Romerot meg mindenki leszarja, még Hilario is jobb lenne nála 😀

     • jólvan, nem zavarlak én tovább. az élet majd választ ad

     • fella

      nemtom miért fölényeskedsz, de ha neked így jó, akkor hajrá

     • RobinGood

      A szurkolók jelentős része?
      Amúgy teljesen egyetértek veled. Pontosan azt érzem én is gondnak, hogy Mourinho személyiségében kódolva van a konfliktus. Tegnap olvastam Rooney kapcsán érvként, hogy Mourinho nem félne kivágni őt vagy bárkit, ahogy azt megtette Casillas-szal vagy Terry-vel. Hát ez a nagy bátorság pont ahhoz a káoszhoz vezetett ami a Realnál meg a Chelsea-nél maradt utána. Szerintem ez nekünk nem hiányzik.

     • itt még szerencsére a józanabbak vannak többségben, de a neten konkrétan követelik mourinhot

     • Porter Ramsey

      és a stadionban is néhányan…

     • RobinGood

      Nekem ez felfoghatatlan

     • Moyes Story

      az az egymiliárd kínai meg indiai, akik unják a krikettet, elkezdtek focit nézni

     • RobinGood

      A krikett izgalmasabb mint a United játéka és akkor még ezt akarják Mourinhoval terhelni? 🙂 Önmaguk ellenségei 🙂 Meg az enyémek 🙂

     • Porter Ramsey

      ez nagyon szép volt.
      (+ azt se értem, hogyha izgalmat akarunk, akkor mért Mou-t akarja a közönség nagy része, hasonló pragmatikus szart kapnánk egy kis press conference anticsszal megfűszerezve)

     • godlikezaza

      azért hajtotta el két éve, mert tudta milyen kurva jó, és hogy hamarosan úgy is követi. lásd a bigger picture-t

   • RobinGood

    Mourinho marketingértéke számomra erősen kérdőjeles. az unalmas szarra egyre kevesebben lennének kíváncsiak. Mourinho körül meg mindig ügyek vannak ami megint nem szerencsés szerintem. Én itt nem tartom igaznak a “mindegy mit csak írjanak rólad” gondolatot. Míg mondjuk egy esetleges Giggs siker marketing értéke verhetetlen, viszont nincs benne nagyobb kockázat mint LvG maradásában vagy Mourinho érkezésében. Ha nem válik be, hát istenem… egy illúziót veszíthetünk mást nem és nyáron még mindig le lehet ültetni Mourinhot vagy bárki mást a padra.
    Szerintem óriási hiba lenne ezt a figurát a Unitedhez engedni. Annak sem látom a marketing értékét, hogy a Chelseavel leégett, kirúgták, de nem baj a Unitedhez jó lesz.

  • stanleykubrick

   Ennek azért érdekelt volna egy bővebb kifejtése.

 • United82
 • sipi
 • fella

  https://www.instagram.com/p/_jHXrKn57C/?taken-by=bastianschweinsteiger

  vajon miért posztol a jó Basti an “hajnalodó” Manchester Unitedről? durva, ha neki is ki van a fasza Lajával, pedig esélyes.
  source: Schweinsteger instjája, csak ez nem olyan okos, mint a twitteres beágyazás 🙁

  • Limb for a Limb

   Kombinálsz, mint egy nő

   • Pásztor László

    Mourinho aláírt!!!

   • EZS

    pina

    • sipi

     nagyon szőrös pina

     • EZS

      az 😀

   • wolandrule

    Karácsonyfa 24.-én délután.

    • ezraharrari

     vagy az ember sérója talpfaragás közben

   • mddnszksz

    philosophy. sajnos lassan már mindenről

  • ezraharrari

   pedig egyértelmű: angolul a hajnal dawn -> ami utalás a “dawn of the planet of the apesre” -> aminek az egyik főszereplője Bale volt -> akinek a jelenlegi csapata a Real -> amihez érkezésekor távozott is valaki -> Mourinho. CONFIRMED!!!

   • wolandrule

    Eddig mi is értjük, írj újat! 😀

 • Chestcontrol

  azert remelem lesz meg egy utolso resz a szol a hangfalbol 🙂 szeretem oket

  • EZS

   a hangvaal után jön a Josébusz. Más lesz a neve, de az edző ugyanúgy egy pöcs lesz.

   • Fish08

    szponzor: a BKK.

    • EZS

     meg az Ikarusz

     • Fish08

      Csak nehogy túl közel repüljünk a naphoz 😀

     • EZS

      a nap az Jose thE special nap

   • ezraharrari

    jöhet majd a portu-gaal

    • wolandrule

     Stretford End Moulatós, taccs.hu

 • Chestcontrol
 • Mainpieeater

  Na stacok, ki szeretne az uj Manchester United menedzser lenni? (Kép)

  • Newton_heath

   Jozé jobban akarja.. :-))

  • Fish08

   Vote má 😀

   • Chestcontrol

    naés?

    • Fish08

     Semmi, ez hagyomány, ha nem én, akkor valaki más írta volna be. Ez nem offenzív kijelentés.

     • EZS

      nem offenzív?? Akkor többet nem használom, úgy nm is érdekes. 😀

     • Fish08

      amíg Lajos ül a padon, addig akarva se lehet offenzív dolgokat tenni #philosophy

     • ezraharrari

      #commentoftheday

     • EZS

      :DD

  • Chestcontrol

   van gaal meg ul a hatso sorban

 • Fish08
 • wolandrule

  😀 kép

 • Pásztor László

  Blatter-Platini kettős 8 éves eltiltást kaptak. Ami durva, hogy ketten együtt kaptak 130ezer svájci frank büntetést, amikor egy két milliós számlázatlan átutalás miatt kaptak egyáltalán eltiltást. Szánalmas

  • ketomika22

   Blatter legalább elpatkol mire lejárna. nevetséges, de hát még az Ő embereik vannak ott. a lényeg, hogy ettől fogva induljon el a FIFA és az UEFA egy foci és nem pénz koncentrikus irányba. nyilván kell az anyagiakat is figyelni, csak mondjuk ne már, hogy egy Katar rendezzen VB-t

   • Pásztor László

    Nekem nincs bajom azzal alapvetően h Katar rendezhessen vb-t, inkább azzal hogy semmilyen megvalosított dolog nem volt a pályázatukba, csak “majd megépítjük ezt meg azt” felsorolások. Ha úgy mennek oda, hogy már kész az első klimás stadion, és tényleg müködőképes, akkor megértem hogy megkapják. Így meg csak a döntéshozók jutottak pénzhez.

    • ketomika22

     télen lesz a VB, ez szánalmas ez az egész..

  • Achi

   Ha egy bankbol rabolnak el ennyi pénzt, szerintetek akkor is megússzák ennyivel?;)

   • ezraharrari

    a sikkasztás és a “bankrablás” két annyira külön bűncselekmény, mint a testi sértés meg az emberölés, nem lehet ezt ilyen alapon összehasonlítani, ennek ellenére egy komolyabb szabadságvesztés még kinézne nekik

    • Pásztor László

     Engem nem az zavar, hogy nincsenek lesittelve, hanem hogy ezt a sikkasztott összeget mindkettejüktől le kellett volna vonni a fenébe. Nem holmi 50ezer eurókat egy olyan embertől akinek valszeg 100x annyija van zsebben. Ez a baromság.

    • Achi

     Persze, ha nagy tételben gazdag emberek csinálják, akkor csínytevés, ha a szegények kevés pénzért, akkor megvetendő bűn. Tudom én ezt 😉

     • ezraharrari

      nem erről van szó, csak arról, hogy maga a bűncselekmények összehasonlítása értelmetlen. egyébként az összeg miatt, plusz az ismétlődés stb…miatt Blatter 100 éves koráig simán ülne. ha az utcán kirabolnak 1000 forintért, annak a büntetési tétele meg sem közelíti ezt, ezért ne mossuk össze a kettőt. de én nem értek hozzá

     • mucus

      a vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével okozott kár értékhatárai egységesen fennállnak mind csórónál, mind gazdagnál. Am meg A FIFA egy nemzetközi szervezet, így egyes bizottságai nem rendelkeznek rendes bírósági hatáskörrel, vagyis nem jogosultak szabadságvesztés kiszabására. Így ha elítélik őket sikkasztásért, vagy valamilyen más bűncselekményért, az valamely nemzeti bíróság által fog történni.

     • ezraharrari

      minden bizonnyal svájci bíróság fog eljárni, de a nemzetközisége miatt külön érdekes kérdés lehet a joghatóság az ügyben

     • mucus

      hát ja, a székhelye miatt… de nagy okoskodásokba nem akarok belemenni, nemzetközi magánjog sose volt az erősségem:D

     • ezraharrari

      pláne, hogy ez büntetőjog 😀

     • mucus

      csak abban az esetben ha történt bcs:)

     • ezraharrari

      hát svájci ügyészség már nyomoz bűncselekmény miatt, szóval büntető eljárás biztosan lesz

     • fella

      a joghatóságot vlszleg a FIFA székehelye fogja megalapítani, az a “legobjektívebb” körülmény

     • ezraharrari

      annyira imádom, hogy a stretford enden még a joghatóságról is tudunk lamentálni 😀

     • Achi

      Jól van, értem én. De szeretnék én is ilyen naiv lenni, de már sajnos elmúlt.

 • bfgbobo

  szerintem Depay egész jó volt a 2. félidőben, csak az utolsó 15 percre elfáradt
  bár ez most a kutyát nem érdekli 😀

 • csinibob

  Igaz, hogy goal.com, de az új Neymar-szerződéssel kapcsolatban erre utaltam.

  “Suarez has said that he would not leave Barca for any club, even if he were paid three times the money. Barca certainly would not welcome any interest in any sense; the club’s wage bill is currently 73 per cent of their total turnover – a healthy balance is closer to 50% – and, thanks to club rules, the board will have to step down within two years if the ratio is not reduced.” A cikk Guardiola lehetséges igazolásait járja körül a Cityvel kapcsolatban.

 • csinibob

  Csak hol van a process? Az év elején legalább jöttek a kínszenvedéses győzelmek. Most ugyanúgy nézhetetlen a foci, de legalább a győzelmek is elkerülik a csapatot. Mennie kell, mert nem tud megújulni, és ez a taktika Angliában érezhetően nem működik.

  • ezraharrari

   ez jellemzően azért mindig így van. a klub hivatalosan nyilván nem fog ilyet mondani, de mindig 2-3 meccses ultimátumokkal kezdődnek a kirúgások és jellemzően ezeknek soha nem megmenekülés a vége, ez inkább olyan “beszélnünk kell” hívás szakítás előtt. borítékolható az eredmény. ha meg el van döntve, hogy menjen, akkor akármi is lesz az eredmény – nem annyira bold, hogy nem lesz egyik sem 5-0 – rá lehet mondani, hogy szar a foci és nincs fejlődés, köszönjük.

 • Newton_heath

  http://www.skysports.com/football/news/11667/10106688/sacking-man-utds-louis-van-gaal-would-be-bizarre-says-john-cross

  “I wouldn’t say it’s the lowest moment. I think it became pretty glum, if you like, under David Moyes and it was unfortunate. We weren’t playing well at the time.

  “The manager is doing all he can and is doing a terrific job. It’s not even questionable in the dressing room. The lads are absolutely fully focused on performing well for the manager, the fans, ourselves week-in,
  week-out.

  • box-to-box defender

   Mi mást mondana.
   Moyes alatt is lejöttek ugyanezek a nyilatkozatok: ,,stick together” ,,put it right” ,,bounce back” stb…

   • United82

    Ja aztán meg kiderült h röhögtek rajta és nem tartották komolynak. (Rionak volt egy órás beszélgetése ahol mondta h kb röhögtek rajta….valami egyetemen volt meghívott vendég és ott kérdezték Moyesról is..)

    • Angus

     Mondjuk ez rohadt unszimpatikus volt, de mindegy.

     • United82

      Ok ha én Rio vok és odajön Moyes h nézzem meg Jagielkát hogy kell helyezkedni én is kiröhögtem volna 😀 😀

     • Angus

      Belerúgni úgymond a földön fekvőbe, na az nem szimpatikus.

     • Newton_heath

      De ez mint azóta kiderült, nem volt igaz. Moyes semmi ilyet nem kért..

     • United82

      Ok nem is ezt mondta ebben a beszélgetésben ezt csak én tettem hozzá. De azt tényleg mondta h egy idő után nem vették komolyan és gyakorlatilag semmibe vették. Aztán kicsit vissza is vett mikor látta h ez nem sima egyetemi előadás hanem kamerák is veszik amit mond 😀 😀

   • Newton_heath

    Persze ezek megrendelt interjúk, de ha ezt nyomatja a klub, akkor legalább 1 hete van még.

  • wolandrule

   Jó, hát az elfekvőn biztos jobb a hangulat.

 • Newton_heath

  Ha a klub nem kommunikál ma valamit azzal kapcsolatban, hogy kitartanak Lajos mellett, akkor ez a 2 meccses ultimátum igaz lehet…Az ilyen ultimátumoknak szerintem nincs értelme, nem jó se a bukott edzőnek, se a játékosoknak, se a klubnak.

  • Golf

   Egyetértek, ezeknek általában már semmi értelme, ami nem működik 20 meccs óta, az majd pont most két meccsen fog működni. Ha most működik is, semmi nem garantálja, hogy a következő meccseken tovább fog működni. Minél tovább várunk, annál messzebb kerülünk a BL helytől. Le kell ültetni Giggset a padra, a négybe vele is bejutunk.

 • United82

  Amúgy ha valóban José ül a padra januártól akkor 100%os bizonyítást nyer h Woody a Perezi modellt követi és a marketing a lényeg meg a bevételek, a szakmai dolgok totálisan lényegtelenek. Már csak a valódi sztárigazolésok hiányoznak , de ezzel eldöntetett h ezen az úton megyünk tovább. Kár.

  • Ressan

   Az utolsó mondatod a lényeg! Kár, mert mi ettől jobbak vagyunk/voltunk!

  • ketomika22

   hánynom kell

 • Chestcontrol

  ezt a ket meccset nem igazan ertem. ha elvesztette az oltozot akkor azon ez a ket meccs nem fog valtoztatni viszont a pontok jol jonnenek a vegelszamolasnal

  • mucus

   tényleg faszság ha így van, LvGvel a 2×0 pont már most garantált. Ezek ellen a csapatok ellen még akkor se mehettünk tutira, ha épp bajnok csapat voltunk, nem hogy most, amikor a bajnokság legszarabb csapatai is simán picsáznak minket

   • United82

    De mennyivel másabb átvenni egy csapatot egy hazai Swansea és hazai Fa kupa meccs előtt valszeg 2 győzelemmel rajtolva mint a Stoke idegenben Chelsea otthon kombóval? 😀 Ezt a 2 meccset 0 v 1 ponttal még ki kell bekkelnünk. Úgyis itt a Karácsony, lehet addig azzal foglalkozni, aztán januártól nézhetjük Josét a padon….

 • Moyes Story

  fontos megemlítenem hogy moyesnak minden meccsen tudtam drukkolni, a huszadik vereség után a teljesen reménytelen taktikával is, még egy évet is adtam volna neki, egy szerencsétlen kis nyomi, élete lehetősége előtt, aki ha beválik, azzal nyerünk egyrészt egy hosszútávú opciót, másrészt ő egy “one of us” lett volna, ezzel szemben lajos, idejött a kurvagy pofájával meg a nagy heréivel, oszt nesze: lófasz rizzsel, nem kérek belőle

  • valencia felesleges bal lába v

   ennyi erővel minden lelkes laikus idiótát leültethetnénk a padra mert élete lehetősége, hosszútávú megoldás ha bejön, nem jött be, jött laja aki első szezonjában hozta azt amit mindenki várt, takarított, elkezdett lefektetni egy alapot, kár hogy nem bír kicsit lazábban hozzáállni a dolgokhoz, és hogy valszeg kibasszák, de mindenképp jó döntés volt idehozni, nem is volt több feladata szerintem mint takarítani egyet és új csapatot építeni.

   • Moyes Story

    és épített valamit? szerintem nem, takarítani meg én is tudtam volna

    • valencia felesleges bal lába v

     nézd már meg milyen csapatunk volt moyes alatt és mi van most, igenis lerakott egy új erős csapatot, akik tudnak remekül játszani, bárki ellen partyban vagyunk -legalábbis angliában- lásd tavaly tavasz. sajnos nem tudott tovább fejlődni ez van, kell egy rendes manager aki hoz még 1-2 darabot a kirakósba (csatár, cb) és leratja a babérokat. sajnálom hogyha ez a valaki zsozé lenne, sosem a szép focijáról volt híres, és 3. évére nagyobb pusztítást tud véghez vinni mint szent moyes

     • Moyes Story

      lajos mondjuk a magyar államadósságnak megfelelő pénzösszeget elköltött játékosokra, még jó hogy sikerült megugrani a moyes által felállított lécet

     • valencia felesleges bal lába v

      úgy gondolod ha moyes költi el azt a pénzt jobban ment volna neki? teljesen kókler volt az ember, mi értelme védeni? lajos költekezése meg rendben volt, egyedül dimaría volt flop eddig

     • Moyes Story

      egy szóval nem mondtam, hogy moyes jobb, ő is reménytelen volt, nem ezt akartam belőle kihozni

     • Rio

      Dehogy volt rendben. A koltekezes utan is egy csomo lyukas poszt van, es potencialis kiegeszito embereket kuldott el.

     • fabiancancellara

      bárki ellen akkor vagyunk partyban, ha jó a kedv, sok a bula és van sok pia. Bocsánat a nácizmusomért.

   • De itt most Moyes az edző karizmájára célzott, nem a képességeire. Ezt állította paralelbe a hájppal, ami körülveszi Lüit, és a negatív visszhanggal, ami meg Moyest lengi be.

    • glory

     import szövegértés 😀

  • ketomika22

   én most is tudok 😀 mindig tudok 😀

   • Moyes Story

    most épp én is, amíg josét nem viszik el előlünk valaki

    • ketomika22

     jó, hát én a meccseken is 😛

  • wolandrule

   Szerintem meg jó döntés volt elküldeni, teljesen szétesett a pali a végére. Mondjuk külön pechje, hogy abban a bajnokságban az első négy annyira ellépett, hogy decemberre lehetett tudni, hogy nem lesz BL. Lajos menesztése is helyes lenne.

   • Angus

    Egyértelmű hogy el kellett küldeni, de a mai napig szimpatikus számomra Mohesz.

    • wolandrule

     Nyilván a szimpatikus- balfasz kombó jobb, mint a bunkó- balfasz, de a közös nevezőjük a balfasz, szóval lehet tovább keresgélni. 🙂

     • Angus

      Csozé csak simán fasz, abban is van fasz. Szóval tovább. Nekem Blanc. 😀 Nem tudom miért ő. Megálmodtam. Mondjuk már lassan hányok ettől a edzőkeringőtől.

     • wolandrule

      Én Gary Nevillet szeretném a csapat élén látni, a háttérben Giggsel és Oleval.

     • Fish08

      Ha Garyben, vagy a Csodálatos Férfiben vagy egy kis menedzseri véna, akkor Ole nagyon jó mögéjük. Róla már Fergie is elmondta, hogy jól tudja elemezni az ellenfél védelmének a gyengéit, ezért is volt nagyon jó szuper cserének.

     • wolandrule

      Igen, pont ezt írtam Oleról pár napja. Szerintem jó csapat lenne, Garyben látom a karaktert és a képességet, ők pedig jók lennének mögé.

     • Fish08

      nem láttam, bocsi :/

  • KecsopBeno

   “Moyes alatt legalabb voltak elvezheto meccseink.”

  • United82

   Én Lajosnak sokkal jobban drukkoltam , igaz több elvárásom is volt vele szemben. A lényeg viszont mindkettőnél ugyanaz. Buktak. És Moyest is elkellett távolítani és most Lajost is. Nem kérdés.

   • csakaMU

    Én alapból mindenkit megtisztelek a bizalmammal, és Moyesra haragszok kevésbé. Igazából ő elérte a határait itt elég hamar és sajnos csúnyán mutatott az egész, ordított a paliról hogy néha azt se tudja mit keres a kispad mellett (nem kevés pénzt ofkorsz). Lajos viszont idejött a nagy arccal, nyomatta a filozofit meg kreténségeit 0-24 a pofánkba ami egy ideig vicces volt de mára már nagyon unalmas, nevetséges és szánalmas egyszerre. Eredménye (ha edzői pályafutását veszem mércének) hatalmas nulla, elköltött egy rahedli pénzt és léptünk előre kb egy felet, talán. A BLbe jutásnak sincs már így értéke hogy kiestünk, ha csak az nem hogy megint mindenki rajtunk röhög. Remélem minél hamarabb kibasszák és remélem hogy megkapja Giggsy szezon végéig, Mourinhotól a jó isten mentsen meg minket. Még jobban demoralizálná mindazt amit egykoron Manchester Unitednek hívtak. Menjen Rómába vagy menjen Párizsba bánja a tököm, csak ide ne.

 • na, most robbant az angol sajtóbomba. az összes holnapi lap azt írja, hogy max 2 meccse van magát megmenteni. ha nem nyerünk egyik meccsen se, vége lalinak

  • Moyes Story

   nem fogják kirúgni szezon közben

   • Kövi

    Ha veszélyben a BL, szerintem simán.

    • Moyes Story

     ha matematikailag is lemaradtunk róla, de azt már lehet a szezon végének tekinteni, giggs megint kap pár sörmeccset

    • godlikezaza

     félidőnél vagyunk kb és pár pont van a csapatok között. messze még a tényleges veszély. mondjuk tény elég szarul alakultak az utóbbi meccsek.

     • Kövi

      Lehet, pedig talán most lenne leginkább értelme kirúgni, még a januári transzferidőszak előtt.
      De Moyes Storyval ellentétben nem hiszem, hogy a kirúgással megvárják, míg elbukjuk a BL-t.

     • Moyes Story

      a top4-et ezzel a kerettel, ilyen körülmények között nem nagy kunszt hozni, és edzőváltás esetén, ez lenne a maximális elvárás ebben a szezonban, itt a téli transzferablak, lehet a kereten finomhangolni, az EL is most kezdődik lehetne gyakorolni a kétfrontos harcot jövőre, nemzetközi tapasztalat, a játékosoknak, visszahozni a kölcsönlévőket, a fa kupa is most kezdődik, ideális időpillanat egy edzőcserére, de mégsem tudom elképzelni

     • nem az a lényeg. a giggs kiállás nagyjából jelzi mi mehet az öltözőben. valószínűleg senki nem hisz lajosban és kurvára utálják az egészet, innen meg már nincs visszaút. nem a ponthátrány a fő baj, hanem az a lélektelen fos, aminek valószínűleg ez az oka

   • fella

    😀

   • ez a hajó már elment. ha hozzuk, ami várható, a chelsea meccs után már nem ő lesz a padon

  • glory

   szurkoljunk, hogy legalább addig kitartson amíg mourinhot eleszi valahova a fene

  • fella

   azt írják, hogy ha holnap estig nem repül, az azt jelenti, hogy kap két meccset. mondjuk aki látta a szombati borzalmat, az tudja, hogy itt csak a mikor a kérdés

  • box-to-box defender

   ez teljesen logikus, nem érdemes váltani 2 ilyen meccs előtt, hátha csak egy masszívabb hullámvölgy volt.
   bár én már több meccse azt látom, hogy teljesen közömbösek lettek a játékosok és akkor erre jött még ez a sérüléshullám, amihez szerintem köze van annak is, hogy menekülnek ettől a fostól a játékosok. nem akarnak a részesei lenni, ezért inkább sérültet jelentenek.

 • fella
 • wolandrule

  Domenechet megszívatnám egy kamu állásajánlattal, mindjárt pucsítana a gyökér.

  • Clement7

   :DDDD

 • fella

  • Fish08

   Nyugi Ember, ez lassan durvább mint egy választási kampány 😀

   • fella

    bocs, vizsgaidőszakban könnyű túltolni az ilyesmit

 • fella

  5 éves szerződés és holnapi bejelentés pörög a twitteren, de semmi komolyan vehető forrás nem ír ilyet, szal valszleg hoax.

  • valencia felesleges bal lába v

   kivel? 5 év?:DD

   • Roland

    rúnival

    • valencia felesleges bal lába v

     még azis kevésbé lenne nagy hülyeség mint zsozéval, az ember 3 évnél többet seholse volt, gondolom rekord fizu, 1-2 év múlva mi is szophatjuk az elvesztett öltözőt meg a 40millás végkielégítést

     • crpa7

      rühellem zsozét, de most általában feljebb lépett és nem kirúgták

     • valencia felesleges bal lába v

      legutóbbi 4 csapata: chelsea kirúgták, inter feljebb lépett, real kirúgták, chelsea kirúgták.

     • crpa7

      ez igaz XD

  • fella

   https://twitter.com/JoaoSilvaFutebo/status/678691864514584577

   nem tudom, hogy ő ki, elvileg portói újságíró, és nem tűnik fakenek
   EDIT: biztos fake amúgy, de hátha

   • glory

    remélem jön costa is

    • fabiancancellara

     douglas?:)

  • fella

   lehet, hogy belemagyarázás, de normál esetben azért jobban szokott pörögni a klub twittere egy vereség után, mint ma, a két elég semmilyen Rooney-s poszttal. biztos, hogy van valami a háttérben, és holnap lesz valami izgi.

   • szerintem igyál egy meleg kakaót

    • fella

     😀

    • ketomika22

     ne kakaót, abban van cukor, így is eleget pörög a srác 😀

  • Chestcontrol

   en majd csak akkor hiszem el ha lehozza Moyes Story a hirt 🙂

  • fabiancancellara

   – bíró úr, nem lesz kicsit sok az az öt év?
   – mondom kötél!

 • fella
  • metro és nagy rózsaszín betűvel GOSSIP

   semms legit

   • fella

    minden pletykának van alapja :)))))))))

 • Ressan

  Tetszik az írás, és egyet is értek. Nem csak ebben a néhány edzőben kéne gondolkodni, nem vagyunk mi realmadrid.
  Meg abban is, hogy ez a legszarabb ManUnited amit láttam.

 • crpa7

  Egyébként az eszébe jutott már valakinek, hogyha jön José annak a mi egyetlen Juanunk nagyon fog ám örülni?

  • Angus

   Nem. Lesz. Csozé. A. Menedzser.

   • fella

    de

    • Angus

     Hát ez őrület. Nehéz erre bármit is írni, álmomban nem gondoltam volna, hogy valaki ezt szeretné, főleg ilyen ősz után. Beszarás 😀

     • fella

      nem értem, hogy mi ebben a szentségtörés

     • godlikezaza

      az öreggel világi cimborák. nem értem őt miért nem anyázza miatta senki.

     • glory

      valszeg az se véletlen, hogy az öreg nem őt ajánlotta maga után. de az is lehet, hogy mégis.

     • godlikezaza

      én most nem a manager spekulációhoz kívánok csatlakozni elsősorban. csak itt sokan gyűlölik mourinhot fura módon az öreg meg mégse pedig gondolom ő is ért focihoz és látja mit játszatott az idők során a csapataival

     • a szakmaiság max ízlés kérdése, de a maga körül mindent szétbaszó és klubot lejárató viselkedés ténykérdés. charltonnak is ez nem tetszikb enne, hoeness is ezért nem venné számításba soha bayern edzőnek. és milyen jól is van ez így, követni kéne a bayern példáját

     • godlikezaza

      nekem nyóc csak triplázzunk

     • ketomika22

      én azt nem értem, hogy abból, hogy jóban van Fergievel miért következik az, hogy itt nem olyan lesz mint eddig mindenhol?

     • godlikezaza

      lentebbi kommentem

  • ezraharrari

   mert mostanában is olyan kurvára boldog lehet

  • EZS

   had én: vót már! 😀

   • crpa7

    gondoltam, azért egy próbálkozást megért

  • Kleinheislerlin

   És ha Guardiola jön, Schweini? 😀

   • crpa7

    Guardiola nem jön!

 • csinibob

  A Martial – Mata pontozáson fel vagyok háborodva.

  • Angus

   Ja igen, volt meccsünk is.

   • csinibob

    Ahol Mata elvileg 7-es volt!!!!!! 😀

 • Angus

  Én Blanc-nak (vagy Blancnak) is örülnék. Játszott itt, értelmes, és minden bizonnyal okos menedzser. Nem olyan nagy név, de szépen, csendben, türelemmel és hozzáértéssel csinálhatna egy jó kis csapatot. Szerintem abszolút United szellemiség. Vagy tévedek?

  • Mainpieeater

   (ha úgy ejtik a C-t a végén h k -Blank- akkor a magyar helyesírás szerint Blancnak ha jól tudom) 😀

   • fella

    nem ejtik a c-t

    • Mainpieeater

     akkor viszont Blanc-nak 😀

     • godlikezaza

      *blaaaaaaaaaaaaannak

      (probléma megoldva)

    • Angus

     ja, szerintem is kötőjel, mert idegen hang

     • Rio

      Van Gaal is elegge idegen hang, megse kotojeles 😀

     • Angus

      a kiejtése a lényeg, ha a betű nem az, aminek ejted, akkor kell a jel. szerintem 😀

     • Angus

      de ez se pontos. á hagyjuk 😀

     • Rio

      Tudom, foallasu nyelvtannaci vagyok, csak probaltam vicces lenni ?

   • Angus

    igen jól tudod, de nem ez a lényeg 😀

    • Mainpieeater

     Nem tudok francőzisül és érdekelt a kérdés 😀

 • Roli22

  Mou a kispadon szituációt körülbelül a legrémesebb rémálmomban tudnám elképzelni.
  Számomra az ideális forgatókönyv az lenne, hogy LvG kap időt szezon végéig a bizonyításra és vagy letesz valamit végre az asztalra, vagy kivágjuk.
  És ha valamiért ez a második elképzelés valósulna meg, relevánssá válna a tény, amely szerint Pep távozik az idény végén Münchenből. Kiköthetne akár nálunk is, és igazából, ha belegondolok, ez jobb is lenne, mint az első verzió.

  • fella

   láttad a szombati meccset? totál esélytelen, hogy Van Gaal-lal elindulunk felfelé. egyszerűen nulla a kémia a csapattal, a szurkolókkal, de még a saját kollégáival is. óriási hiba lenne nem kirúgni

 • cspsaat

  szerintem, bár nem alaptalanul, de sokan túlzottan tartanak Mourinhotól. Ha a madridi munkásságát nézzük, vagy azt, hogy a rivális edzője volt, akkor jogos, de ő az az edző, aki tudja, hogy melyik kispadra, és ki után (bár nem közvetlenül) fog leülni. A Ferguson iránti tisztelete a garancia nekem arra, hogy ha idejönne, nem lenne bunkerfoci, vagy alattomosság. Mondjuk néha még én is naivnak tartom ezt az érvelést, de én emiatt nem ódzkodom tőle annyira

  • a chelsea-hez úgy ment, hogy mindkét fél részéről megvolt a szándék egy hosszú románcra. ehhez képest nézzük meg mi lett miután eljött. tényleg naiv az érvelés

   • Chestcontrol

    ez mar a manchesteri eloszerzodes resze, h szakitsa le a cselzit a top4tol 🙂

    • meg az ízelítője, hogy mi vár leendő csapatára

 • Chestcontrol

  most nezem a real 10er vert! mikor fogunk mi valakinek 10golt loni egy meccsen????!!!!

  • majd ha benitez lesz az edzőnk

   • Chestcontrol

    🙂 ezen most nevettem 🙂

   • fella

    meg kiszórnak két ellent 30 perc alatt

    • KiB

     sztem akkor sem

  • mddnszksz

   ha Webb újra aktív lesz

 • Chestcontrol

  a lenyeg h a pocs Lui takarodjon el innen. sztetek ha az orkoknal is cumizunk azt tuleli e Lui??

  • fella

   orkokhoz már giggs-szel megyünk, szerdától kezd josé, de még holnap repül lajos

   • Chestcontrol

    ugy legyen, de mitol vagy benne ennyire biztos?

    • fella

     1) a világ szégyene, ha nem baszarintják ki lajost a Norwich-meccs után
     2) nem fogjuk elszalasztani a lehetőséget, hogy idehozzuk Mourinhot
     3) Giggsra nem fogják rábízni a csapatot
     4) nyilván úgy jön Mourinho – olyan mourinhosan -, hogy a Chelsea ellen legyen az első meccse United-edzőként

     ez szerintem így van megírva. 🙂

     • Chestcontrol

      annyira futurisztikus h meg a SUN sem merte leirni 🙂

     • ketomika22

      szánalom, ha a board annyira lenne csak képes, hogy idehozzák Mourinhot

     • cspsaat

      Te kit hoznál ide?

     • ketomika22

      még nem tudom. nem szeretem, de Pep lenne a legjobb. kicsit ki kéne nyitni a szemünket és nem 2-3 névben gondolkodni. vannak ám jó edzők bőven, csak nin cs mindenki túlhype-olva

     • Kövi

      Mi a bánatért hoznánk ide Mourihnot? Komolyan úgy gondolod, hogy egy fejben teljesen szétesett edző képes lenne összeszedni egy fejben szétesett csapatot, miközben mindenki árgus szemekkel lesné a legapróbb hibáját? Komolyan nem értem. Tartson fél év pihit, esetleg szedje össze magát egy kisebb csapatnál, de most leigazolni teljesen értelmetlen lenne.

   • Cselszkivel hétfőn játszunk.

    • Chestcontrol

     jozsi miatt halasztja a szovetseg 😉

    • fella

     elnéztem a versenynaptárat, lényeg, hogy a stoke után de a cselzi előtt
     EDIT: bár 26 még marha messze van, addig 3x átveszi a csapatot

    • Chestcontrol

     Strigo szted mikor dobjak ki?

     • Holnap délután mikor felkelek, szeretném hogy ez a hír fogadjon.
      De amúgy a Stoke-Chelsea ellen megszerzett 1 pont után.

     • fella

      tényleg látsz rá esélyt, hogy még kap meccset? én egyáltalán nem. szerinted is josé lesz ebből?

     • Csak őt ne.

     • fella

      akkor mi lehet reális forgatókönyv?

     • Angus

      Teljességgel kizárt. Én nem is értem hogy kerülhet szóba.

      edit: olyan mintha Moyes után kapkodtak volna mikor innen elzúgott. Abszurdum. Tényleg fingom sincs hogy ez hogy kerülhet szóba. A lőtéri kutyának nem kell Csozé.

     • EZS

      tényleg látsz rá esélyt, hogy 1 pontot szerzünk? 😀

     • Chestcontrol

      remelem nem(ha ezen mulik) es akkor mehet amerre lat

 • enyeger

  az előző poszt kommentjei között említett Blanc-nál én is bepróbálkoznék…Mourinho elve rizikós, főleg most. Ha már őt akarják idehozni, akkor tavaly kellett volna Lajos helyett, bár ő akkor a Chelsea-hez akart menni (elvileg). Viszont Blanc is csak szezon végén mozdítható, addig tényleg csak Giggs marad. Nem nagyon van más olyan beugró, mint Hiddink. Egy jó Heynckes kellene…

  • Chestcontrol

   en azert jobban orulnek olyasvalakinek aki ismeri a PLt

   • enyeger

    őt inkább mint példa akartam felhozni….kétségbeesés hangjai 😀

 • Chestcontrol

  ne legyunk ilyen igazsagtalanok, kapjon egy eselyt LUI…. maradhat, ha……1 a Leiceter megnyeri a bajnoksagot, 2 kiesik a cselzi v a pool(v mind2) ,3 minket behoz a 2-4 hely valamelyikere illetve, 4 nyer egy kupat 🙂

  • Achi

   5. Ha rendesen szedi a gyószereit. 6. Leteszi azt a kibaszott tollat!

 • guardian most írja, hogy pep még nem döntött, de city a legvalószínűbb. természetesen megy érte mindenki: arsenal, psg, chelsea, mi

  • crpa7

   Én egyre inkább attól félek, h ebből biza José lesz.

   • Chestcontrol

    sztem most o tunik a legjobb alternativanak

    • crpa7

     igen, de utállom azt a mocskot

  • fella

   Guardiola, aki minden lépését megtervezi, szerinted mondta volna Münchenben, hogy nem hosszabbít, ha nem lenne már tuti, hogy hol lesz jövőre? City.

   • Chestcontrol

    azert arra kivancsi lenne ha pellegrini behuzna a bajnoksagot vmelyik hazai kupat es esetleg a BLt is. akkor nem tehetik meg h kibasszak, pep ide v oda

    • fella

     pellegrini a minap nyilatkozta le, hogy örömmel adná át a stafétát pepnek + amúgy is lejár a szerződése nyáron azt hiszem

    • Kövi

     Pedig nem ő lenne az első BL-győztes bajnok edző, akit kibasznak, hogy szabad legyen neki a pad.

   • miért ne mondhatta volna? mivel kb. 5 csapat ajánlatából válogathat, kibaszott nagyot nem kockáztat

   • stanleykubrick

    És pihenhet egy évet is akár. De hajolhat arrafelé a dolog.

  • Achi

   Tuti a leszterhez megy.

  • Angus

   Arsenal?!

   • Chestcontrol

    nem hiszem , pep azert szeret kupakat nyerni

   • nyilván informálódnak ők is, wengernek elvileg 1 szezonja van hátra

 • crpa7

  Most kajak jön a sötétség uralma és leigazoljuk Mourinhot?

  • fella

   ami tudunk: Mourinho Angliában marad amíg nincs melója, és nem akar pihenni; egyúttal korábban azt mondta, hogy ha elküldik a Chelseatől, akkor addig nem lesz menedzser, amíg “másik angol klub” nem akarja őt.
   Van Gaal eléggé “on the brink”, szerintem menni fog. nyilván a sajtó pörög ezeken és kombinál, valószínűleg nem alaptalanul. holnap ilyenkor már szerintem okosabbak leszünk, de jó esély van Mourinhora (írják twitteren, hogy a Real a konkurencia, de ott most nem aktuális Rafa kibaszása, ráadásul különösebben José sem vágyik vissza).

   • Chestcontrol

    remelem igazad van. de a realba nem hiszem h visszamenne

  • enyeger

   van infó, hogy ő miért nem játszott? elvileg egészséges volt már, ha jól tudom…szimplán Lajos “okos” döntése?

   • biztos tartalékoljuk a stoke poklába

    • EZS

     tavaszra

 • fella

  azért szerintem valahol érthető, hogy a legszűkebb elitből próbálunk edzőt lőni, Moyes már eljátszotta azoknak az esélyét, akik decens PL-tapasztalattal jöhettek volna, szintet lépve a United padjára. meg ugye itt nagyon nehéz az is, hogy elég sok az ego, akiknek kell a név, a karizma és a megfelelő pedigré ahhoz, hogy át tudják vinni az akaratukat a csapaton, a nyomásról nem is beszélve. Koeman, Pochettino és lényegében minden sikeres PL-edző azért tart ott, ahol, mert saját maga által építgetett keretet vitt sikerre; itt egy 80%-ban kész alapanyaggal kéne dolgozni, azt szezon közben átvéve – ezért senki nem fog átülni a már meglévő helyéről. mivel Mou szabad, hosszabb távra (2-3 év, ez ma a fociban a hosszabb táv, ez van sjanos) le lehet igazolni a világ egyik legsikeresebb menedzserét, így nem nagyon látok más forgatókönyvet. ha nem így lenne, akkor Giggs, aztán nyáron Simeone/Pochettino/Koeman/Blanc tök reális lenne, de szvsz csak az a kérdés, hogy mikor, nem az, hogy egyáltalán leül-e a padra Mourinho. de első körben szabaduljunk meg Van Gaaltól, akiről mindent elmond, hogy már sem Stanley, sem én nem tudom védeni, sőt mi is nagyban outozunk.

  • Chestcontrol

   mar irtam elobb is h enis ezt a forgatokonyvet latom a legeszerubb legrealisabb opcionak. adott egy masodedzo akinek meg nincs eleg tapasztalata h bedobjak a melyvizbe, cserebe sajat neveles legenda es ismeri a csapatot, jonne melle egy top(jelenleg egyetlen ilyen kaliberu szabad) edzo aki be akarja bizonyitani az egesz vilagnak h jo edzo es tuti lenne tekintelye. mivel o 2-3 szezonos edzo, nekunk most ez lenne a legjobb. en sem szeretem joset de be kell latni h most ez lenne a legjobb megoldas. szvsz

   • Chestcontrol

    arrol meg nem is beszelve h jose neve garancia lenne egy ket jo igazolasra

   • Achi

    Akkora szarban vagyunk, hogy tényleg ez lenne a megoldás? És basszus lehet, hogy igen. Én nagyon szomorú lennék ha azt a faszt kéne itt látnom, de még szomorúbb, ha mostantól a 7. hely lenne a reális cél a csapatnak.

    • Chestcontrol

     sajnos ez vagy vagy…. vagy nezzuk tovabb a filozofit es elkezdunk goltotozni vagy jon jòzsi

   • Mainpieeater

    Ezt az évet valahogy ki kéne húzni aztán nyáron behúzni Guardiolát. Inkább mint Josét. Sajnálom, hogy Kloppról és Ancelottiról lecsúsztunk, kevés olyan elérhető edző van akit el tudnék nézegetni a United padján.Brittek közül talán Bárgyút, de ő nem ez a szint. Esetleg Blanc akinek van múltja a csapattal, de más nagyon nem ugrik be aki jöhetne.

    • Chestcontrol

     nem hiszem h Pep ide jonne. a citynel minden adott. mivan ha kap idot lajos es lemarad a BLrol? akkor tuti nem jon ide pep. nekem pl Martinez ill Koeman is szimpik

    • cspsaat

     Nem lecsúsztunk, hanem egyszerűen nem akartak idejönni ezek az edzők. Klopp is kibírt volna még fél év szünetet, ha ezen múlik a nagy álma, hogy MU-edző lehessen. De Mourinhoval ellentétben soha nem hallottam Klopptól, vagy Pep-től, hogy érdekelné a united. Ha meg nem akarnak, felesleges pénzzel ideláncolni őket.

     • Mainpieeater

      Amikor Klopp aláírt a pudlihoz másodikak voltunk a bajnokságban, álltunk a BL-ben és nyoma sem volt egy ekkora összeesésnek. Szerintem ha akkor álltunk volna úgy mint most nem írt volna alá a májfolthoz… Ráadásul az edzők ugyanúgy dolgozó emberek mint mi. Persze ehhez kell érzés, de ha megcsinálja amit kell és eléri az eredményeket amikre mi vágyunk, akkor leszarom, hogy pénzzel van ideláncolva, vagy “nemUnitedes” focit játszat…

 • box-to-box defender

  Az is nagy probléma, hogy nem sok játékos van a keretben, akik bármit megtennének a Unitedért.
  Carrick, Valencia, Young, Lingard és Smalling azok, akik hiszti nélkül teljesítenék, ami a klub sikeréhez kell.

  • fella

   De Gea, Martial, Mata, Herrera, (ha lenne) Shaw, Schneiderlin, Darmian, Schweinsteiger, Fellaini, Blind is simán “Red” hozzáállással nyomja, nálam csak Rooney és Depay az, akiknek az esetében zavar a mentalitásuk.

 • Kleinheislerlin

  Remek írás!

 • Angus

  Ennél rosszabb csapatot még én sem láttam. Mármint olyat, aminek Manchester United volt a neve. Katasztrófa, teljes összeomlás, egy az egyben felidézi a moyesi időket. Rémálom a Busby utcában. Ezt gyötrelem nézni. 7 lövés 4 meccs alatt? Szerintem az MB3-as ETO is összeszedett volna 10 kaput eltaláló lövést 4 meccs alatt. Borzalom.