Felejthető játékpercek – ők (nem) játszottak az Eb-n

Hogy csalódás volt-e az alig pár napja véget ért Európa-bajnokság, azt mindenki döntse el maga, az azonban biztos, hogy nem a Manchester United játékosok villogásáról szólt a torna. Pedig viszonylag sok játékost delegáltunk az Eb-re, szám szerint tízet, amivel az élmezőnybe tartozunk ilyen tekintetben, az egy “hiányzó” híján meglepően korrektnek mondható De Gea – McNair, Smalling, Darmian – Schweinsteiger, Schneiderlin, Fellaini – Rashford, Rooney, Martial csapat nagyobb részének azonban pusztán kiegészítő szerep jutott Franciaországban.

1651 játékperc, 2 lőtt és 4 kapott gól, 100 százalékos továbbjutási arány a csoportkörből. Ez a fenti brigád mérlege Európa-bajnokságon. De hogyan teljesítettek egyénileg? Ezt fogjuk most megvizsgálni.

lead_cup

David De Gea (360 perc, 4 kapott gól)

Del Bosque végre ki merte hagyni Iker Casillast a spanyolok kezdőjéből, így Dávidunk elfoglalhatta méltó helyét a válogatott kapujában – igaz, nem feltétlenül mostani produkciójával bizonyította, hogy méltó rá. Pedig Csehország és Törökország ellen két clean sheettel indult a történet, és a Horvátország elleni mérkőzés is kiválóan indult a hispánok számára. Aztán jött az egyenlítés, majd Perisic győztes gólja a rövidre, ahova a szóbeszéd szerint nem illik gólt kapni. A hiba a spanyolok csoportelsőségébe került. Ez pedig egyben végzetesnek is bizonyult, az olaszok ugyanis hihetetlenül simán gázoltak át a spanyolokon a nyolcaddöntőben, ahol hiába volt rengeteg nagy védése De Geának, a kékek első gólját megelőzően éppen ő ütötte Eder szabadrúgását Chiellini elé.

degea

Látod Dávid, nem hiányzik neked az a spanyol közeg!

Chris Smalling (360 perc)

Sok mindenkit lehet hibáztatni Anglia kieséséért, és úgy általánosságban a mutatott produkciójáért, Mike azonban szerencsére nincs köztük. Végigjátszotta a válogatott mind a négy mérkőzését, komolyabb hiba nélkül, Cahill és Smalling közül pedig végig utóbbi tűnt a meggyőzőbbnek. Még akkor is, ha a kapu előtt szeretnénk már végre jobb megoldásokat látni tőle, ami egyértelműen a következő lépcsőfok lenne az elmúlt másfél évben óriási fejlődésen átmenő hátvédünknek.

“Köszönöm, hogy nem hagysz tovább ennyi spursös között szenvedni!”

Wayne Rooney (288 perc, 1 gól)

Sérülését követően Rooney a középpályán fejezte be az előző Premier League-szezont, az Európa-bajnokságot pedig ugyanott kezdte. Oroszország és Wales ellen nem is volt probléma: többnyire remekül osztogatott – még ha néha kicsit túl is tolta a Hollywood-faktort. Szlovákia ellen azonban már csereként beállva nem nagyon tudott hozzátenni a játékhoz, majd jött a nyolcaddöntőben az Izland elleni égés, ahol hiába szerzett gyorsan vezetést büntetőből, a jó kezdés után (tőle is) rengeteg rossz megoldást láthattunk. A 87. percben Rashford vetett véget szenvedésének, a hülye angolok meg mentek haza.

rooney

Az Örök Bűnbak Egyetlen Jó Megmozdulása – Brit Sajtó™

Bastian Schweinsteiger (221 perc, 1 gól)

Jobban nem is indulhatott volna az Eb Schweini számára: az ukránok ellen a 90. percben állt be, hogy aztán pár pillanattal később ő biztosítsa be a németek első győzelmét. Ennek ellenére Észak-Írország és Szlovákia ellen sem kapott sokkal több szerepet (22 és 15 perc), és úgy tűnt, kiegészítőember lesz csupán a tornán. Olaszország ellen azonban már komoly feladat hárult rá Khedira kiesése következtében, és 105 percnyi játékidő után kellett odaállnia a tizenegyespárbajhoz, ahol sokakkal egyetemben ő is hibázott. Javítani a franciák ellen sem tudott megítélésén: az ő kezezését követően kaptak büntetőt a döntőben végül elbukó gallok. Amilyen jól kezdett tehát Bastian, olyan mélyen fejezte be a tornát.

scweini

…pedig jól kezdődött

Marouane Fellaini (145 perc)

A belgák olaszok elleni vereségéhez 90 percen át asszisztált Fella, így nem csoda, hogy Wilmots ezek után már nem is erőltette a csoportkörben az időközben szőkévé változó gólemünket. Magyarország ellen tért vissza a pályára, ahol 10 perc is elég volt neki ahhoz, hogy összebalhézzon Szalaival, majd kapjon egy sárgát, újfent megcsillogtatva sportszerű oldalát. Wales ellen pedig ismét a padról szállt be, méghozzá elég korán, a félidőben, ám ő sem tudta megakadályozni az Eb egyik legmeglepőbb fordítását.

fellaini

Imádunk, Marouane!*

Matteo Darmian (130 perc)

Az említett belga-olasz meccsen volt győztes United játékos is a pályán, hiszen Darmian 57 percen keresztül dolgozott a védelem bal oldalán, ezt követően azonban már csak 31 percet játszott a csoportkörben: Írország ellen állt be a hajrában. A spanyolok kiejtésében nem volt nagy szerepe, hiszen épp hogy csak beleszagolt a levegőbe a meccs utolsó 7 percében. Hazája búcsújából ellenben kivette a részét: 35 percet töltött a pályán a németek elleni negyeddöntőben, beleértve a teljes hosszabbítást, ám Schweinsteigerhez hasonlóan ő is kihagyta a maga tizenegyesét a büntetőpárbajban – a két hiba közül ez bizonyult fájóbbnak.

darmian

Schweini-Darmian-összetartás a német-olasz büntetőpárbajban

Anthony Martial (70 perc)

Mondhatnánk, hogy az Eb egyik nagy csalódása Martial volt, de az az igazság, hogy ifjú tehetségünk nem kapott túl sok lehetőséget Deschamps-tól. Románia ellen a hajrában állt be szűk negyedórára, hogy aztán Albánia ellen már a kezdőcsapatban kapjon helyett. Sajnos elég rossz napot fogott ki, amit jól mutat, hogy a mester már a félidőben lekapta a pályáról, hogy aztán a döntőig ne is kapjon több szerepet. Portugália ellen a 110. percben beállva próbálta meg kihúzni csapatát a csávából, és bár sokkal jobban mozgott, mint a csoportmeccseken, az idő kevésnek bizonyult ahhoz, hogy maradandót alkosson – egyetlen kapu felé menő lövését blokkolták a későbbi bajnokok.

Európa-bajnok nem lett, de FIFA címlapsztár még lehet a nyáron

Paddy McNair (45 perc)

Van Gaal első szezonjának egyik kabalaembere, McNair nem nagyon vette ki a részét Észak-Írország meneteléséből. Pedig az első meccsen még kezdő volt a lengyelek ellen, Michael O’Neill azonban már a félidőben lecserélte – aligha pihentető jelleggel. Többet már nem is ért labdához a maradék három mérkőzésen: csupán az egyetlen győztes meccsen, Ukrajna ellen állhatott be – akkor is a 93. percben, időhúzó csereként.

mcnair

Lejött, gólt kaptak, bejött, gólt lőttek. Kabala?

Marcus Rashford (32 perc)

Elvitték, de minek – akár ezt is mondhatnánk Rashford kapcsán. Nem túlzás azt állítani, hogy az angol támadószekció totális csődöt mondott az Európa-bajnokságon, Marcus azonban nagyon meg sem kapta a lehetőséget arra, hogy bizonyítsa tehetségét. Wales ellen 28 percet játszott, besegítve az angolok egyetlen győzelmét hozó fordításba, Izland ellen pedig mindössze 4 perc jutott neki, de kis túlzással ennyi idő alatt is több veszély volt az ő lábában és sebességében, mint a többi angol csatárnak az egész mérkőzésen.

rashford

Legalább készült kicsit a földrajz érettségire

Morgan Schneiderlin (0 perc)

Különféle kényelmes székekből nézte végig, ahogy válogatottja elbukja minden idők talán legkönnyebb Eb-címét.

schneiderlin

Schneiderlin összes megmozdulása egyetlen képen

Összességében tehát látható, hogy nem különösebben remekeltek fiaink (ideértve az időközben hozzánk igazoló Ibrahimovicsot, aki még az egyenes kieséses szakaszig sem jutott el a svédekkel), de legalább annak örülhetünk, hogy igazán sok játékperc nincs játékosaink lábában.

Hamarosan kezdetét veszi a felkészülési meccsek sora: a hétvégén a Wigan otthonába látogatunk, jövő héten pedig Ázsia felé vesszük az irányt. Mourinho elmondása szerint a válogatott kötelezettséget letudó kerettagok többsége pihenőre számíthat majd ezeken a mérkőzéseken, így azt semmiképp sem mondhatjuk, hogy kizsigerelt legénységgel fogunk nekiindulni az idei szezonnak. Egy új korszak kezdetén ez mindenképpen pozitív hír – bízunk a minél eredményesebb felkészülésben.

*nem

 • stanleykubrick

  Új poszt, a legújabb szerzőtől.

 • csinibob

  Ja és Pereira. Ha maradt bármi is a United stílusból, akkor megkapja ő a lehetőséget. Pogba 100 millióját meg tegyük félre a következő nyári ablakhoz egy kiemelkedő centerre vagy jobbszélsőre. Bőven van ennyire erős ez a keret, hogy a távozók ellenére is harcban legyen a bajnoki címért.

  • Golf

   Szerintem minden romantikus lelkületű United szurkoló azt szeretné, ha Pereira megragadna a nagyoknál, hogy elmondhassuk, még ha baromira keskeny is az az út, de megmaradt a unitedway.

   • csinibob

    Nekem nem a költéssel van a bajom, hanem, hogy kreált problémára adunk egy nagyon draga valaszt. Ha 4-3-3 a cél, lenne értelme talan, de ebben a mélységi íranyito szerepkörben van egy Carrick, Schweini, Blind trió. Veroembernek adott Schneiderlin és FoMe is, szóval játsszon Pereira, akar Herrera is, aztan ha ezen megy el a bajnokság (nem ezen fog), akkor jövőre is meg lehet venni Pogbat csilliardokért.

    • György Márk

     Nekem alapvetően nem tűnik úgy, hogy pereira-ból nagy játékos lehet és itt tudna folyamatosan játszani. Bár lehet ha megkapja a bizalmat rámcáfol.

     • csinibob

      Technikailag siman lehet ott, mint Depay vagy Januzaj, és benne láthatóan megvan az akarat es az alázat. Érthetetlen volt, hogy egyaltalan nem kapott lehetőséget tavaly. En benne sokkal jobban bizom, mint bárkiben az u21-bol. Talan FoMe lehet így még, de Lingard, BoJa, a tavalyi csoda McNair közel sem ekkora tehetség.

    • stanleykubrick

     Egyet tudok veled ebben érteni. Blind, Fosu, Schweinsteiger, Carrick, Schneiderlin 4231-ben meg kell, hogy állja a helyét, ha alapvetően nekik a védekezés és némi labdaosztogatás a szerepük.

 • csinibob

  Csak most jutottam el a meccshez: Depay-t lassan sajnálni kezdem. 2 ordító helyzetben sem sikerült eltalálni a kaput, pedig ez a hétvége simán szólhatott volna róla is. Gyakorlatilag 2-3 meccse maradt, hogy bármit is mutasson, mert utána jön Martial, Rashford, és vége is a dalnak.

  • Raddens

   Szerintem Depaynál inkább az a kérdés, hogy látja-e rajta Mou, hogy alkalmazkodik a rendszeréhez és képes lesz fegyelmezetten betartani a kéréseit. No meg, hogy megtanulja-e kikísérni a labdát kirúgásra.

   • csinibob

    Az a problema, hogy ot tenyleg csak Martial helyen lehet használni, ott meg nagyon nehez anélkül is, hogy kihagyna a helyzeteket. Bár a tavalyi csatarkrízisben Young helyett még ot is szívesebben láttam volna.

    • stanleykubrick

     Annyit ne felejtsünk el Depay kapcsán, hogy jövőre lehet Martial-Rashford csatárduó lesz és Depay addig esetleg még villanthat valamit. Mondom, szerintem Shaw-val neki igen jó a kapcsolata és erősen érzik egymást, ez is adhat egy esélyt. Ha 1-2 évig még nem látszik számottevő változás, akkor menni kell, de azt az 1-2 évet még kár lenne, nem meghagyni neki.

     • filozofi

      ez így igaz de 1-2 évnél tovább csak akkor van bármi értelme itt tartani ha Martiallal hosszú távon csatárként számol Mou vagy valaki más majd

     • stanleykubrick

      Szerintem idővel 433-at fogunk játszani, amiben Martial könnyen ék lehet. Nem nagyon lesz olyan csatár a piacon, akiért komoly összegeket akarunk majd fizetni. Rashford persze gyógyír lehet erre a dologra, de egyébként könnyebb lesz szélsőt venni, mint kurva jó befejezőt. Szerintem ezt némileg az idő dönti el.

     • csinibob

      En mondjuk örülnek annak, ha idén télen mar látszana, kit is szán Jose 9-esnek Ibra utan. Rashford tunik eddig a leguniverzalisabbnak, így inkabb Martiallal kapcsolatban lenn jo tudni, hogy mi is lesz az ő szerepe.

 • Roland

  Azt hiszem az idei szezonban ezt a rekordot is meg fogjuk dönteni Ibrával a keretben és akkor még lehet Pogba is csatlakozik hozzánk.
  http://www.thesportbible.com/football/news-the-top-10-players-with-most-shirt-sales-in-world-football-2015-16-20160717

  • Pepoka

   azért Bastiannal az nem semmi …. 795%-os emelkedés …

 • infinite_red
  • sipi

   ez a kapus mez lesz

   • infinite_red

    hát azt gondoltam 😉

    • sipi

     ja h idegenbeli kapusmezre gondoltál. azt nem tudom, de sztem az ellenfél függő, tehát akár az OT-n is lehet ebben védeni

  • bearking

   KELL! Könnyfakasztóan szép.

  • stanleykubrick

   Hazai-vendég mez megint király, a harmadikon besírunk.
   Kapusmezek nem tudom miért nem hoznak lázba.

   • Chestcontrol

    en feheret lattam harmadiknak es eleg jo. szerintem inkabb ez a kek idegenbeli lett csapnivalo amiben tegnap jatszottunk….. lehet egyedul vagyok vele de en regota zold sarga idegenbelit varok… mint a 95os

    • filozofi

     az a Glazerék elleni “lázadás” egyik jelképe, amíg ők itt vannak addig teljesen biztos, hogy nem lesz olyan

     • Chestcontrol

      tudom mi az, de attol meg olyat szeretnek

     • filozofi

      én is megnézném egyébként, hogy az Adidas milyen koncepcióval állna elő, aminek a zöld-sárga az alapja

   • include

    Engem meg azok.
    A zöld nike 14-15ös hosszú ujjúból van, az rohadt jó a zöld gatyesszal, illetve most jön majd a 15-16-os sárga, az rövidben. Ez a fekete viszont büntet, lesz ilyen is a kollekciómban 🙂

 • mejgyo
 • Pepoka
  • A_S1M0N

   Basszus… 🙁

  • csakaMU

   vacsora után kellemes látvány

 • érdekes, a pukli ellen tele a wigan stadion, ellenünk a kutya nem volt

  • Porter Ramsey

   gondolom a pool elleni meccset nem 2 hete jelentették be

  • ezraharrari

   Gyengébb csapat ellen van értelme kimenni, hátha nyer a csapat

   • amúgy kutinnyó, firmino, mané hármas nem lesz rossz, ha összeállnak

    • ezraharrari

     Sőt, de szerencsére hátul még mindig nincs náluk színvonal

     • ha náluk van a labda, a félpályánál is feljebb van a leghátsó emberük. egy jól kontrázó csapatnak igazi pucsítás

     • stanleykubrick

      Sturridge lesérül, Coutinhot meg januárban elviszi a City vagy a PSG. 😀

    • fella

     de nagyon csúnyák, főleg az utóbbi kettő. a martial, mata, mhkitaryan, zlatan négyes sokkal szebb, mint ezek

     • infinite_red

      Roo a legszebb mindközül

     • Porter Ramsey

      még mindig nem értem, hogy ez neked (vagy bárkinek is) miért fontos.

     • stanleykubrick

      Sexy factor nélkül nem érünk semmit. 😀

     • HarciasToni

      wenger is így gondolkodik zsiruval és csakával

    • fella

     a másik, hogy ez a liverpool úgy fog szopni a középcsapatok ellen (továbbra is), mint állat, ha nem igazolnak egy kis izmot, a támadósoruk átlag 170 centi magas, és hát a többiek sem túl magasak

    • Angus

     de jó sem

     • Chestcontrol

      sztem sem, valahogy a nagy igazolasokrol lemaradnak BL ide v oda…. kis penz kis foci

 • https://twitter.com/GFFN/status/754677791254282240

  ez a fabinho vonal se akar elhalni

  • mejgyo

   hát, azért lehet valamilyen alapja…

  • stanleykubrick

   brazil focisták és a PL, nem igazán kompatibilis.

   • mejgyo

    Rafael nemvolt rossz, és máig nemértem, hogy miért volt elsózva apróért…

    • stanleykubrick

     Átlagos játékosok jöttek Brazíliából a PL-be mindig, sokat elmond, hogy kb. Gilberto Silva volt a legsikeresebb.

     • mejgyo

      Oscar/Coutinho még lehet sikeres

     • h492019

      Rodrigo Possebon!

     • stanleykubrick

      Oscar bukta, utóbbi meg szerintem, ha fog focizni, nem sokáig lesz Liverpool játékos, plusz ugye Liverpoolban sikeresnek lenni…

    • jones-kórban szenvedett

     • mejgyo

      attól még apróért ment el…és még most is csak 26 éves

     • fél szezonos játékos, a másik felén sérült. ilyenért senki nem fizet vagyonokat

    • A dadus

     “Pedig a L1-be csak a PL-ben megbukott játékosok mennek.” – dakota mondás
     Lyonban sajnos csak csere lesz jövőre, teljesen leszálló ívben a karrierje.

   • HarciasToni

    azért gabriel jesust vagy gabriel barbosat szívesen látnám united mezben

    • mejgyo

     Gabriel Király nemjó? 😀

 • fella

  http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/zlatan-ibrahimovic-heads-manchester-united-8437516

  Duncan Castles arról (is), hogy mik José tervei a kerettel. Fellainit marasztalja; Rojo, Mata, Blind, Schwein eladó.

  • stanleykubrick

   Nem adhatunk el ennyi embert, szerintem ez tökre ki van zárva. Fella maradása meg egy nagy mínusz lenne Mourinhótól, mert háromfős középpályán még lehetne kezdeni a tukóságával valamit, de 4231-ben még a nézőtérre se férne be.

   • mér, ez sok? számszakilag négyet eladunk, négyet hozunk

    • stanleykubrick

     Ne viccelj már. Varela, Blackett, McNair, Wilson, Januzaj etc. Sokan fognak még itt menni. Ki fog az EL-ben játszani? Tuanzebe? Vagy a holland Fellaini?

     • jelenleg olyan 40embert tudunk kiállítani, ha minden kötél szakad. rengetegen vagyunk

     • stanleykubrick

      Az ilyen arcokkal vagyunk 40-en: McNair, Henderson, Love, Tuanzebe, Blackett, Poole, Johnstone, Williams, Goss, Weir, Keane, Riley, Januzaj, Wilson, Romero, Varela, Fellaini…Ezen felül azért annyira nem kéne még elbaszkodni négy komolyan vehető játékost.

     • hát de jött illetve jön a helyükre négy, ha nem több

     • stanleykubrick

      Én bízom benne, hogy a Darmian, Valencia – Smalling, Bailly, Jones, Rojo – Shaw, CBJ – Carrick, Schneiderlin, Schweinsteiger – Mata, Mkhitaryan – Rooney, Herrera – Depay, Martial, Lingard – Ibra, Rashford mag megmarad. Nem nagyon kellene már bolygatni ezt a keretet, a túl sok változás sem jó. A középpályára még elférne valaki, ez mondjuk tény. Ledobálhatnánk a fiatalokat, még talán Pereira, Tuanzebe elférne, de kb. ennyi. Fellaini, Januzaj meg Young meg mehet. Őket adom.

     • ilyen az, mikor koncepció nélkül zajlik a “csapatépítés”. évi 5-6 érkező ugyanennyi távozóval

     • HarciasToni

      én mondjuk inkább pereira-nak adnék több lehetőséget és mata-t elengedném, inkább tuanzebe-t padoztatnám rojo helyett és inkább fosu-mensah-ra számítanék 3. számú cdm-ként bastian helyett.
      fizetésekben így megspórolnánk kb. 3-400 ezer fontot hetente, a tehetséges fiatalok lehetőséget kapnának, ezért nem járhatnánk úgy például pereira-val, mint pár éve pogba-val és zsozéról tudjuk, hogy nem rotál túlzottan, szinte alig van sérültje, ezért szerintem bőven elég lenne egy ilyen keret.

     • stanleykubrick

      Még Fosut kihagytam, ő kell. Matat nem engedném el. Jobbon és tízesben is bevethető és a Rooney, Herrera + első szezonos Mkhitaryan a riválisai. Illene gondolkodnunk…

     • Pásztor László

      Mata jobb oldalon sokkal lassabb mint Miki. Közepen meg az lesz a baj, hogy nem védekezik eleg jol Josenak. Mata nem fog maradni. Ez szerintem José és a 4231 megérkezesével eldöntetett.

     • stanleykubrick

      Jah, csak Miki nem fog letolni 40+ meccset, mögötte nem igazán van bevethető ember. Tízesben meg Rooney és Herrera rohadtul nem a világ közepe, hogy boldogok legyünk tőle.

     • HarciasToni

      Tízesben ott van Pereira. Hogyan robbanjon be, ha lehetőséget sem kap?

     • stanleykubrick

      Kicsit kockázatosnak érzem a dolgot. Végül is tőlem megkaphatná a lehetőséget.

     • HarciasToni

      persze, hogy kockázatos, de más esélyt nem látok arra, hogy bizonyítson. ha kölcsönadjuk, akkor valószínűleg eltűnik, mint minden kölcsönadott játékosunk. például wilson szerintem visszafejlődött a brightonnál, de az biztos, hogy nem fejlődött.

     • fella

      Poole, Goss, Riley, Weir bőven nem osztanak-szoroznak még. Lajos belógatta velük a mézesmadzagot, de őket még erre a szezonra nem nagyon kéne számításba venni. McNair, Blackett, Johnstone, Keane, Wilson, Romero, Varela, Fellaini, Januzaj, Schweinsteiger, Rojo egész nyugodtan mehet permanent, mert nem fognak beférni, a többiek pedig kölcsönbe.

   • Gyere_haza_Laja

    kurva sok embert fogunk eladni.

   • Chestcontrol

    hat ha 25fos keretet akar max akkor nem kell hozza nagy matek, lesznek tavozok stan 🙂

  • Pásztor László

   Persze. Eladja Blindet aki 3 poszton bevethető. Eladja Rojot, aki 2 poszton bevethetö. Fella meg marad. Ha ez megtörténik, akkor José agya súlyosan károsodott az elmult 1 évben.

   • fella

    “I like specialists, rather than multi-functional players”. ez Mourinho alapvetése, amitől nem nagyon tágít sehol, szóval semmi meglepő nincs ebben. blindet amúgy sztem nem fogja eladni.

   • Roland

    De mit számít az hogy Rojo hány poszton bevethető? A mondás az, hogy ha megy Rojo, jön egy tapasztalt 29-30 év körüli CB, akire szerintem szükség van, mivel elnézve a felhozatalt, ha Smalling kidől nincs igazi vezéregyéniség hátul. Rojo meg amúgy se volt eddig valami meggyőző 1-2 meccset leszámítva. A Smalling, tapasztalt CB, meg a 2 fiatal, Jones és Bali négyes nagyon faszán hangzik.

    • fella

     szerintem Mourinho már nem akar CB-t, mióta beleszeretett Tuanzebébe. Smalling, Jones, Baillyval fog nekimenni a szezonnak, akik mögé ott van elsősorban Blind, aztán Tuanzebe, Williams, illetve ha nagy a gáz Darmian is. nem nagyon van olyan elérhető ember a posztra, aki azonnali megoldást jelentene, viszont nem venne el helyet a feltörekvők elől (lásd még Zlatan). ha jövőre BL lesz, azt meg akarja majd nyerni José, és fog venni egy klasszis CB-t, de idén szerintem inkább megadja az esélyt Jonesnak, hogy nyomjon egy szmólingot.

     • túlzott jelentőséget tulajdonítasz az első meccs utáni pr nyilatkozatainak

     • fella

      lehet, hogy így van, de te vennél CB-t? mikor van egy elvileg megbízható és két tök tehetséges másik, plusz még kettő a spájzban? Josénak elég jó a szeme, simán lehet, hogy észrevette, hogy egy OT-s meccsen egy kiesőjelölt ellen luxus 2 favágó CB-vel játszania, ha játszhat egy oszloppal és Blinddel is, aki védekezésben megoldja, támadásban viszont plusz dimenzió.

     • én nem, de ha eladja blindet meg rojot, akkor valakit hozni fog

     • fella

      jó, de kit? egy manolasnak semmi értelme 40 millióért, mikor már vett egyet 30-ért, miközben van 3 másik, aki megoldja. egy ashley williamsnek lehetne értelme, vagy egy godinnak, bár az meg nem ismeri a pl-t. ugyanaz a helyzet a cb-vásárlással a kicsik miatt, mint a centerrel rashford miatt. én egyáltalán nem örülnék, ha igazolnánk oda, annak pedig főleg nem, ha sok pénzért

     • Chestcontrol

      sztem pogbaval bezarul az ablak.

     • filozofi

      szerintem nem fogjuk leigazolni

     • Chestcontrol

      amugy enis kivancsian varom majd h kiket szor majd ki. de sztem janu keane wilson pereira megy kolcsonbe, young meg schweinitol meg meg fog szabadulni, ugy ahogy rojotol is. Matara viszont kivancsi vagyok h megtartja e.

     • filozofi

      én is, izgalmas nyár lesz. Egyelőre én nem tudk megnevezni biztos távozót, de Pereirát pl nagyon meg kéne tartani. Hát igen, Young és Basti nagy kérdés, sajnos benne vannak a korban, de akár még bele is férhetnek Mou elképzelésébe, 1-2 tapasztaltabb arc sem árt

    • Pásztor László

     Ha jön Smallong mellé egy tapasztalt CB oké, de könyörgöm elöbb jöjjenek a játékosok, minthogy menjenek. Márpedig pletyka sincs új emberekről Pogbán kívül.

     • HarciasToni

      mi az, hogy előbb jöjjenek, minthogy menjenek? :DD az ifiket nem számítva is kb. 25 fős a keretünk, ez nagyon bő, főleg zsozénál. szerinted blind, rojo, young, schweini, fella, mata és januzaj közül elfogadná bármelyik is, hogy évente max. 20 meccset játszik, amik többségén még nem is kezdő?

     • stanleykubrick

      Schweinsteiger tutira elfogadná, Blind a középpályán hasznos lehet, még, ha ez elsőre sokkolóan is hangzik. Carrick simán lesérülhet félévre is.
      Fellaini mehet világgá. Januzaj és Young is. Rojonál is az a helyzet, hogy honnan tudod, hogy nem sérül le Smalling hosszabb időre? Kellenek squad playerek és igen, ilyen típusúak kellenek. Nem kell most elkezdeni kikukázni új arcokat, emiatt. Hogy most nekünk olyan kell, aki talán 20 meccsig lesz itt. Ráadásul egyik szezonban az egyik, másikban a másik játékos játszik többet, ilyen-olyan okok miatt. Sérülés, formahanyatlás, formációváltás stb.

     • fella

      igen, csak murinnyó nem így gondolkozik. míg van gaal minden eshetőségre felkészülve folyamatosan alkalmazkodott, és létrehozta a világ legmultifukcionálisabb játékoskeretét, addig mindezt josé leszarja, és akar magának cc 25 embert, akivel együtt harcolhat, akikben megbízhat, akiket képes motiválni és fanatizálni. viszont ezt a 25 embert nagyon meg fogja válogatni, szóval ha úgy gondolja, hogy neki fellaini kell, viszont schweinsteiger nem, akkor a belga marad, mert egy bizonyos feladatot neki kell ellátnia, mert arra ő a legjobb.

     • infinite_red

      Könyökölésben meg alattomosságban biztos ő a legjobb.

     • fella

      murinnyó legkomolyabb taktikai fegyvere az ellenfél vezetésénél a 85. percben mindig is az volt, hogy felküldte terryt/materazzit/pepét/terryt fejelni. ehhez képest fellaini komoly upgrade

     • infinite_red

      Az evertonban vagy a west bromban legyen upgrade, ne itt

     • fella

      fergie meg középső középpályásokat cserélt csatárokra, annak sem volt túl sok értelme. én nem védem fellainit, de egy olyan pragmatikus edzőnek, mint josé, simán lehet, hogy hasznára tudna válni, ha megfelelően használja (pl. a West Ham és társai ellen)

     • Chestcontrol

      jah az nekunk anno egy bajnoki cimbe kerult :/

     • stanleykubrick

      Izgalmas lesz a nyár, ki fog derülni minden. Biztosan lesznek nagyobb nevű távozók, de én még mindig meglepődnék, ha Schweinsteiger vagy Blind távozna. Rojo vagy Mata már kevésbé lenne meglepetés persze. És szerintem Young is menni fog, egyszer csak rájön José, hogy balon kutyára nincs helye, jobbon meg semmit nem tudunk vele kezdeni és ennyi. Fellaini már inkább kérdőjeles.

     • fella

      azt nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy jó korban lévő, taktikailag érett és hasznos, három poszton jó, előző évben 54 meccset játszó alapembert kirakjon. schwein, rojo, mata, young eladása szakmailag totál alátámasztható, és bár nagy nehezen blindé is az lehetne, azt nem hiszem, hogy meglépi. mata is maradni fog szerintem, majd télen adja el, úgy szokta. 😀

    • infinite_red

     Épp ezért lett volna jó Benatia.

     • HarciasToni

      mi nem igazolunk 30 millió alatt

  • mrmojo

   igazi büdös nagy barom ez a murinnyó ha rojo , blind meg schweini nem kell neki

   • fella

    mindhárom játékos eladása védhető lenne

    • Pásztor László

     Megis hogyan?

     • fella

      rojo egy kissé szeleburdi, gyakran sérült argentin, aki fizikálisan sem kiemelkedő, és 2 év alatt nem volt képes egyenletes teljesítményre
      schweinsteiger lassú, sérülékeny, és lvg embere, aki sanszos, hogy nehezen alkalmazkodik, ráadásul viszonylag öreg is
      blindnek mindegyik posztjára van nála jobb ember, miközben olyan posztja nincs, ahol kiemelkedő teljesítményre képes és egyértelműen kezdő lehetne

      én csípem blindet, és nagy hibának tartanám az eladását, de szakmailag el tudnám fogadni, mivel mourinho nem nagyon gondolkodik ‘squad playerekben’. 15 “kezdő” játékossal, 5 tartalékkal és 2/3 kapussal szeret számolni, plusz ugye az ifi. nálunk jelenleg sok a “senior” játékos, akik közül néhány a keretbe is nehezen férne be a szezon nagyrészében

     • Pásztor László

      Bastian maradni fog, 1 évet lehuz még itt, aztán visszavonul sztem. Rojot kár addig eladni, amig nem jön senki a helyére. Blind meg pont ezért tökéletes, amit leirtál.

     • fella

      Bastian szerintem tuti off, ha nem Pogba jön, akkor Mátüidi a posztjára.

     • Pásztor László

      Matuidi pont szarra nem jó, nem hogy Pogba helyett. Ha Mourinho ugy gondolja, hogy a két belső kp nem tesz hozzá a támadásokhoz, akkor jó lesz Matuidi.

 • Angus

  Akit egyedüliként nem tartanék meg a keretből az Fellaini. Nem tud fodbalozni, mindenki mást szeretném ha maradna, mert bár Laller alatt sokan nem csináltak semmit, Csozé még hozhat ki olyat emberekből, amire esetleg csettintenénk.

  • Pásztor László

   Jap, csak tul sokan lennénk. Fella mehet. A kicsik közül sokan saját érdekük miatt mennek majd el. Én csak azt remélem, hogy Depay nem lesz eladva. Zseni lehet az a srac, ha meg van regulázva. Mourinho pedig megfogja, tegnap se volt olyan szar szerintem.

   • FabianCancellara

    Egy év alatt gondoskodott róla, hogy a tegnapi formáját ne lássuk OLYAN szarnak.

    • Pásztor László

     nyílván, csak annyut akarok, hogy ne dobjuk ki egy szezon után, amikor rohadt sok lehet még benne.

     • FabianCancellara

      Én is így vagyok vele, de egyszerűen az látszik rajta, hogy nincs is a pályán, legalábbis fejben tuti.

  • csinibob

   Túl sokan vagyunk. Valaki előbb vagy utóbb elkezd nyígni, az meg senkinek sem lesz jó.

  • Pásztor László

   Mou:A fülednél fogva baszlak ki a csapatból.
   Mata:Hagyjal már, több gólpasszt adtam, mint Miki.

  • Fish08

   “Na mi van a füled mögött? Hát nem az új szerződésed!”

 • box-to-box defender

  Jelenleg 34-es a keret, ugye ti sem gondoljátok, hogy ezzel fog egész évben dolgozni José? 😀
  Szerintem: McNair, Blackett, Rojo, Keane, Varela biztos out vagy a reserve-ben töltik ki hátralévő szerződésüket.
  Még Mata is mehet, ha Pereirát fogja favorizálni Mkhitaryan mögött, amire most már nagyobb esélyt látok.
  Wilson és Januzaj helyzete a nagy kérdés nekem, hogy hogyan viselnének egy újabb kölcsönadást.
  Januzajra éppenséggel szükség lenne jobbszélen Lingard mellett, ha csak nem Matával vagy Memphisszel tervezzük megoldani ezt a kérdést. Szerintem Lingard nem annyira meggyőző, hogy egy teljes szezont végigtoljunk vele.
  Én azért még Fosuban sem látom azt a pluszt, amit itt sokan. Szerintem egy éves kölcsönszerződés sokat dobna rajta. Mondjuk jobb védőként el tudom képzelni, mert Darmian és Valencia se túl meggyőző. Lehet, hogy hatalmasat profitálna később középpályásként, az ott szerzett tapasztalatokból.

  • Pásztor László

   A jobb szélen Miki lesz az elsőszámu opció, míg a csereje lehet Lingard/Januzaj. Balon lesz Marci cseréje Memphis, Rashford meg Zlatan cseréje lesz idén.

   Rojot nem tudom miért akarja mindenki elküldeni, nincs annyi CB a keretben, hogy egy ilyen játékost kidobjunk. Pereira sztem Rooney cseréje lesz, főleg ha Herrera azon a poszton lesz szamitásba véve, ahol tegnap. Mata menni fog, az ő lassusága illetve fizikai gyengesége nem fer bele ebbe a játékba, sajnálom de ez van. Morgan és Carrick jatszik majd a védelem elött.

   Mourinho elképzelése jonak tűnik, nem lesz aggresszív letámadás, a felpályától fogunk csak odalépni, Zlatan amúgysem pressing kompatibilis.

   Nagyon várom, hogy megerőszakoljuk a Leicestert a Shielden.

   • box-to-box defender

    Rojoval az a bajom, hogy semmit nem mutatott mióta itt van. Végül is maradhat a padra, nem olyan rossz kiegészítő embernek.

    • Pásztor László

     Kiegészitönek bőven jó, es az ELben lehet végig kezdő is akár. Azért nem kéne annyira selejtezni a keretet, hogy oda csak ifik kerüljenek, kellene ott is a szép teljesitmény.

  • RedMark

   Nálam Janu és Wilson is menne, de Rojot és Varelát megtartanám. Rashford, Martial, Miki, Ibra, Rooney mellett ezeknek a srácoknak nincs sansza sem. Lingard tökéletes squad player, Rojo meg kelleni fog, mert Smallingból nem tudhatjuk mennyit vett ki ez a szezon, Bali se tutifix, bár biztató volt tegnap, Jones az Jones, Blind az Blind és maradtak az ifik.
   Nálam Mata kérdéses nagyon igazából ebből a keretből, Perreira és Miki miatt, kíváncsi leszek nagyon a bajnoki rajt keretére.

   • fella

    amennyire odavan José Tuanzebéért, biztos hogy előbb rakná a csapatba, mint a számára kb. antivédő Rojo-t.

  • fella

   Minden posztra 2 játékossal érdemes számolni, plusz 5-6 squad player adja ki a keretet:
   De Gea, Joel Pereira (Romero) (Johnstone)
   Darmian, Valencia (Fosu-Mensah)
   Jones, Bailly (Rojo)
   Smalling, Blind (Tuanzebe) (Williams)
   Shaw, CBJ
   Herrera, Carrick
   Schneiderlin, Schweinsteiger (FellainI)
   Mkhitaryan, Lingard (Januzaj)
   Rooney, Pereira (Mata)
   Martial, Memphis
   Zlatan, Rashford (Keane) (Wilson)

   ami izgi lesz, hogy Miki rövid idő alatt ki fogja szorítani Rooney-t AM-ből, ráadásul Lingardot imádni fogja José, hasonlóan LvG-hez. igazából ezt végignézve Pogba sem létszükséglet.

   • Pásztor László

    Ahham. Miki miért is fogja Rooneyt kiszorítani?

    Plusz miért nem kell Pogba? Herrera és Bastian játszhat azon a poszton egyedül. A spanyol inkonzisztens, mig a német sérülékeny. Ha pedig éppen balszerencsések leszünk akkor lesz ott egy Fella? Inkább ne.

    • fella

     mert rooney szar, miki pedig jó. írhatnám ezt sokkal szofisztikáltabban is, de ez lenne a lényeg. mikor láttál rúnitól olyat utoljára, mint amit tegnap mikitől, ahogy 40 méteren át vezette a labdát megverve 3 védőt, aztán berakta üres területre? más dimenzió, josé pedig nem az a romantikus alkat (lásd még terry, casillas padoztatása).

     • fella

      jó, öngól, fa-kupa döntőben megcsinálta, 3 év alatt kb. először.

     • Pásztor László

      Vajon mit vár majd Rooneytol José, erre gondolt valaki? Még nem tudjuk, hogy mi lesz az, amit Rooney jatszani fog valójában. Nem hiszem amugy, hogy egy 10esnek ez lenne a feladata, hogy 40 meteren át vezesse a labdat.

     • fella

      nem, de ez egy remek eszköze annak, hogy sikerüljön helyzetet kialakítani, érdemes megnézni miki mélységi játékát, ilyen játékosunk scholes óta nem volt. rooneynál szerintem nem az a kérdés, hogy mit vár el az edzője, hanem az, hogy mi az, amit még elvárHAT.

   • Pásztor László

    Plusz sztem Blind inkább balhatvédbe lesz vsere Shaw mögött, és ha nem jön senki Rojo lesz a CB csere.

    • fella

     szerintem beszédes, hogy tegnap blind kezdett középen, bár tény, nem nagyon volt más opció. mourinhohoz képest unortodox választás blind középen, de simán lehet, hogy lát benne fantáziát, még ha nem is kezdőként.

     • Pásztor László

      Szerintem az csak a szükség miatt volt. Ha akarta volna, Fosu jatszhatott volna középen, de ő jobbvédő lesz, mig Varela valszeg eladasra kerül, mert nem látom, mit keresne a pálya közepen.

     • fella

      másrészt, ha szerelmes Tuanzebébe, akkor kezdhette volna őt egy Valencia, Jones, Tuanzebe, Blind négyesben, a másikban meg mehetett volna a Fosu, Bailly, Jones, Shaw négyes – igaz, így Jones játszik 90 percet, viszont mindenki a “saját” posztján kap szerepet. az az érzésem, hogy hazai meccseken lesz még Blind CB José alatt.

     • Pásztor László

      Shaw alapkezdő, sztem Mourinho megpróbalta az alapjatekosok köré rakni a kezdőt, ezért kezdett Blind es Bailly.

     • stanleykubrick

      Smalling-Bailly lesz középen és nyilván számít Jonesra is, de szerintem Rojo se megy sehová. Blindnek még lélekben keresi a helyét José szerintem.

     • fella

      rojo szerintem anitvédő josé szemében

     • stanleykubrick

      Nem dőlt el a sorsa, az tuti, de nem írnám le. Tudja ő is, hogy Blind például rohadtul nem jó balhátvéd és ez a napnál is világosabb, attól Rojo ettől sokkal jobban otthon van ezen a poszton.

     • fella

      blind az a balhátvéd, akit akkor játszatsz, amikor valenciát jobboldalon, hasonlóan a shaw-darmian kettőshöz.

     • stanleykubrick

      Blind lassabb, körülményesebb balhátvédben és a támadásoknál is jobb, ha leteszel róla, hogy segít benne. 352-ben ő is jó lehetne, mert fentebb tud lenni, zseniális labdái vannak, főleg a középpálya közepén kellene besegítenie, de négyvédős rendszerben felejtős.

     • fella

      azért az elmúlt 3 év legjobb fociját blind-young baloldallal nyomtuk, ezt ne feledd.

     • stanleykubrick

      Arra a pár meccsre gondolsz 2015 tavaszán? Ne már…

     • fella

      blind bőven nem vallott akkor szégyent. és persze, hogy arra a pár meccsre. vagy szerinted 2013 májusa óta volt annál jobb periódus?

     • stanleykubrick

      Volt kb. 2-3 jó meccsünk, semmi más nem történt. Egy összeeső City verést is beleszámítva.

     • fella

      jó, de mikor volt jobb?

     • stanleykubrick

      Nem volt, de ez nem Blind miatt volt így.

     • fella

      nem állítottam, hogy miatta lett volna így.

   • Porter Ramsey

    Lingardot miért is imádná? azokat a szélsőket szereti, akikben benne van a gól, Lingardra inkább a helyzetek lelátóra bombázása a jellemző + még mindig úgy gondolom, hogy Miki jobbszélső lesz, nem AM

    • fella

     mert fegyelmezett, taktikailag kifogástalan, könnyen helyzetbe kerül, okos, fizikálisan is jó.

     • Porter Ramsey

      csak éppen közel sincs nemhogy Hazard, de pl. Willian szintjén sem a kapu közelében. ne legyen igazam, de nálam – lassan 24 évesen – bőven a ‘nem elég jó’ kategória.

  • stanleykubrick

   Rojora nem vennék mérget, de a fiatalok bizonyos keményen ki lesznek pucolva a keretből. Titkon ilyenkor abban bízik az ember, hogy maximum 1-2 játékos az, akit eladunk és nem mondjuk 4-5. Sose lehet tudni még mi lesz 1-2 alakból, igaz az esély csekély, de reménykedni ér.
   Nagy hülyeség lenne Matat lecserélni Pereirara…
   Fosu pedig szerintem igen korrekt, szintén elég univerzális játékos.
   Darmiannak is szerintem az a baja, hogy ebben a 4 védős felállásban neki többet kell védekeznie, a támadásokra nem marad ereje és nem is nagyon van megengedve neki. Az a baj a piac nincs tele fasza jobbhátvédekkel, de balhátvédekkel sem, kikaptunk egy mozgathatót közülük anno, szóval neki is a sokszínűsége a nagy értéke.

   • fella

    valencia egy összeszokott védőnégyesben a tapasztalatával simán kurvajó megoldás jobbra, ha durmiról kiderül, hogy nem működik. nem is értem, hogy miért van ennyire alulértékelve tonio. (nálam ő kezdene amúgy)

    • Pásztor László

     Mert nem tud beadni, mert nem mar sebességből is ritkán veri meg az emberét, és meg a helyezkedése sem tul jo.

     Csak ezért.

     • fella

      a real madridnál összetennék a kezüket, ha a a csodajobbvédőjükért kifizetett 30 milliójukért olyan szintű focistát kaptak volna, mint valencia. nagyon szar a piac, amin igenis meg kell becsülni AV-t

     • Pásztor László

      Nem akarom eladni, de hozza képest Darmian legalább a vedekezésben jót hoz. 2. számúnak tökéletes Tonio.

     • h492019

      be kéne jelentkezni Filoláért! 😀

    • FabianCancellara

     Darmian egy Shaw-féle fizikális robbantással (első éve nem nagy szám, másodikban meg atomerős) bitang jó lehet.

   • box-to-box defender

    Varela és Keane 23 évesek, Blackett 22 és McNair 21, utóbbi kettőből talán lehet még egész jó Pl középcsapat játékos.

   • Porter Ramsey

    a Darmian problémát nem értem. ha nincs megengedve neki, hogy támadjon, akkor nem is derül ki, hogy ott elég inkompetens nem? a defenzív kvalitásait nem hiszem akárki is kétségbe vonja. amúgy meg Azpi sem nagyon vitézkedett a Chelsea-nél elől, inkább Ivanovics volt, aki felrohangált.

    • stanleykubrick

     Most Mkhitaryan érkezésével lehet némi izgalom a jobboldalon, de a Shaw – Depay/Martial balban nagy lehetőségek vannak.

 • csinibob

  Milyen volt FoMe és Valencia? 4-2-3-1 ment végig? Wilsont elviszi a ‘Brighton’?

  • RedMark

   Fosu meg fog ragadni ebben a csapatban én úgy érzem, hogy milyen poszton, azt még nem tudom, de ez a jobbvédő se volt rossz

  • infinite_red

   Fosu bíztató, remélhetőleg megragad a felnőttek között.

 • fella
 • Pásztor László
 • Angus

  Kezdődhetne már a bajnokság, nagyon várom, remélem visszakerülünk a komolyan vehető csapatok listájára, ugyanakkor valami középső középpályás szerű ember még jöhetne.

  • filozofi

   én egyre kevésbé vagyok biztos benne, hogy kell kkp
   Pereira pl nagyon jól mozgott szerintem ilyen mélységi irányítóként

   • HarciasToni

    az lehet, hogy egy ilyen gyenge csapat ellen jól irányít hátulról is, de mi lenne, ha már védekeznie is kellene?

   • RedMark

    bedobnám a bvb ellen, ott kiderülne mi a helyzet

  • Roleee

   Nem kell kp, majd Varela megoldja

   • Pásztor László

    Ez kb a Blind CB megoldáshoz hasonlitható lenne. José nem ekkora hülye.

  • h492019

   sajna nagyádi már elkelt

 • include

  Údv!
  Vótmá?
  Giggsék meccsének összefoglalója Indiából.

 • HarciasToni

  http://www.telegraph.co.uk/football/2016/01/29/the-top-10-overrated-football-managers—in-pictures/sir-alex-ferguson-rages-on-the-touchline/
  grat a cikk írójának :DD miért ír egy olyan ember focival kapcsolatos cikkeket, aki kicsit sem ért ehhez a sporthoz?

  • mrmojo

   április elsejei cikk

   • HarciasToni

    és még nem is 2016-os :DD így pedig nem értem, hogy miért tették most ki twitterre

 • box-to-box defender

  Furán fog hangzani, amit mondok.
  De Shaw sérülésének van pozitívuma is talán. Ha nem szenvedett semmilyen pszichikai kárt, akkor fel lehet fogni egy pihenő évnek is. Azért mégis csak 21 évesen már 100 meccs van a lábában és félő a gyors kiégés ilyen meccsterhelésnél.
  Plusz nem volt részese az angolok ismételt leégésének.

  • Angus

   Ez szerintem hülyeség, ez emberfüggő. Valaki bírja, valaki nem.

   • box-to-box defender

    Azért szerintem nem árt óvatosan bánni ezekkel, pl. örülnék neki, ha idén sem tolna olyan 35 meccsnél többet és amikor lehet rotálná José.

    • Angus

     Én ezt nem értem itt sokaknál… Ne rotálja már, még egy ilyen tehetséges balbekk nincs a világon! Nyilván ne játsszon végig minden meccset, de nem is fog. Az, hogy Rooney kiégett (legalábbis is mi ezzel magyarázzuk) 30 évesen, az nem jelenti azt hogy Shaw 19-20 éves korától kezdve minden szezonban 40-50 meccset játszva ki fog égni. Egyértelmű, hogy nem tud úgy szaladni 30 évesen, mint most. Nem értem ezt Martialnal sem. Toljanak végig minél több meccset.

     • box-to-box defender

      Maradjunk annyiban, hogy José knows!
      Végül is minden eset speciális, ha bírni fogja, akkor nyilván hülye lenne kihagyni.

     • Porter Ramsey

      Owennek a fizikuma nem bírta pl., Giggs, Scholes 20-21 éves korukig nem voltak minden meccsen bevetve ellentétben Owennel. csak annyi, hogy fennáll azért a veszély, de nem általános.

      a másik, amit hozzátennék, hogy arra se vegyünk mérget, hogy 30 évesen nem tud majd úgy sprintelni, mint most. Robben 31 évesen döntött rekordot Brazíliában a spanyolok ellen. labdával.

     • Angus

      ja, hülyeséget írtam az egyértelművel, mert nem az

 • Schweinsteigerlin

  Shaw milyen volt?

  • stanleykubrick

   Keményen odatette magát, nagyon biztató volt. Egyszer meg is ismételték egy jelenetét, amikor lendületbe bevágtattak elé szerelni.
   Kurva jó lesz!

  • Golf

   Volt egy jelenet, amikor becsúsztak neki, hát én beszartam hirtelen, de ő gondolkodás nélkül belement, nem lesz gond.

   • Schweinsteigerlin

    Sebessege ? Akkor beleallt a dolgokba egy sormeccsen. Buszke vagyok ra

    • megy mint a golyó, nincs baj a sebességgel

     • Rioinho

      Bácsi Sanyi is olyan volt anno, mint egy golyó xD

     • EZS

      nagy legenda!

 • filozofi
 • ezraharrari

  A meccset egyelőre nem láttam, szerencsére a kövesd-gyirmót maradéktalanul kárpótol

  • stanleykubrick

   Még jó időben sincsenek meccsen basszus.

   • ezraharrari

    Mindenki a zsóryban ázik

 • stanleykubrick

  A második félidőt nem láttam már, csak a gólokat, de tetszetősen játszottunk. Látszik, hogy ennek a csapatnak lesz stílusa nem csak lesz, mint egy darab szar az elmúlt három évben.

 • HarciasToni
  • stanleykubrick

   José Mouffinho..

   • eartist

    pastel de nata 🙂

 • Porter Ramsey

  Mourinho hugely impressed with Axel Tuanzebe. “I only needed 10 minutes to know his potential.”
  Also with Pereira: “Andreas lots of turns, amazing talent he has, incredible vision. The reality is the kids need to develop without pressure.”

  hát erre kíváncsi leszek

 • fella

  aki nézte, írna pár mondatot pl arról, hogy a carrick-herrera páros hogy működött, mik az elvárások a cm-ektől, mi a 10-estől, mik az újdonságok lvg 4231-es felállásához képest a mentalitáson kívül, stb. köszi!

  • Pásztor László

   Hát nálam az jött le, hogy a két belső kpből az egyik a védelem elött van végig, Carricknek élmény lesz minden perc amit ott játszhat, egy dolga van, gyüjtse össze a lasztit és adja előre. Herrera mai posztja simán Box-to-Box volt, kereste az üres helyeket, próbálta a rizikosabb passzokat. Miki mint tizes mindenhol ott volt, egyértelműen övé a legkötetlenebb pozició ebben a szisztémában, és látszódott is, hogy mennyire agilis.

   Annyi a különbség, amit én látni véltem, hogy az első 4-es folyamatos mozgásban van, hozzájuk csatlakozik ugye Herrera posztja, míg Carrick egy passzal megjátsza őket, és a maradék lenne a 4-5 fős támadók feladata, amit nem igazán sikerült véghezvinni.

   De úgyis leírja valaki, aki jobban ért hozzá 🙂

   • sallark

    Herrerának kifejezetten feküdt ez a szerepkört, szerzett egy csomó labdát, és jól is passzolt. Remélem tudja ezt majd hozni komolyabb csapat ellen is.

    • Pásztor László

     Feküdni feküdt neki, de vajon meggyőzte-e eléggé Josét, hogy nem kell Pogba. Plusz mennyire lesz látványos a csapat játékának változása, ha nem Miki, hanem Rooney lesz középen. Én még most is azt mondom, hogy Herrera nem lesz augusztusban kezdő azon a poszton.

     • sallark

      Azt én se mondom, de szerintem akkor sem leszünk meglőve, ha Pogba esetleg nem jön. Rooney-val várhatóan tényleg lassulni fog a csapat, de azért az sem lesz mindegy, ha Memphis és Wilson helyén mondjuk Martial és Zlatan lesz.

     • György Márk

      Imádom rooney-t de a hátravonása egy nemlétező pozícióba nem nagyon jött be a válogatottnál. Talán josé képes lesz találni neki egy megfelelő pozíciót.

 • Pásztor László

  Gólokat tud majd valaki linkelni?

  • mucus

   FBn hivatalos oldal összeset kitette

   • Pásztor László

    thx

 • Pepoka
  • stanleykubrick

   Ezt néztem én is, igen korrekt volt.

 • Limb for a Limb

  Ez a győzelem LVG-t igazolja

 • mucus

  Powellnek belenéznék az agyába h mi folyik ott bent…. már ha találnék vmit a fejében.

 • sok dolga ugyan nincs, de bali elég jónak tűnik

  • fella

   blind milyen volt? kellemes meglepi, hogy ott kezdett. shaw?

   • infinite_red

    teljesen okés volt blind kh-ban

   • Porter Ramsey

    egy védőt sem érdemes értékelni, mert pár lapos passzon kívül semmi dolguk nem volt.

   • Yossuf_84

    Belső védőként és balhátvédként is hozta a kötelezőt.

 • KiB

  na további szép esős napot mindenkinek
  megyek ázni a rockmaratonra:)

 • Roleee

  Kanté Chelsea játékos.

  • Pásztor László

   Nem félek tőlük így se, kell még oda vagy 5-6 játékos, hogy komolyan vehetőek legyenek.

   • Porter Ramsey

    conte szerintem már bizonyította párszor az elmúlt években, hogy ne legyen igazad.

    • KiB

     igen, Conte nem egy balfácán

    • fella

     meg fog fürödni, ha a cahill – terry – zouma hármassal akar háromvédőzni. ha belátja az elején, hogy 4 védős rendszert kell játszania, akkor jó lehet (valszleg belátta, azért vette meg eléjük kantét)

    • Pásztor László

     Az egy dolog, bár elismerem, taktikailag magas szinten van, de valahogy nem érzem, hogy ezt a PL-ben is tudja majd kamatoztatni. Egyből semmiképp sem.

     • Porter Ramsey

      te így érzed, én nagyon nem. majd meglátjuk

    • stanleykubrick

     Zouma még hónapokig sérült, ha jól tudom, Cahill rohadtul nem az a védő, aki és akkor az Ivanovic-Terry duót nem is említettük. Baba, Oscar, Fabregas, Costa. Ezekkel az arcokkal sok mindent szerintem jelenleg nem lehet kezdeni. Kanté nagy fogás, de kb. 3-4 hozzá hasonló alapember hiányzik még a kékekből.

   • A dadus

    max 2, a védelem közepébe és oscar helyére
    azért ahhoz nem férhetne kétség, h az eddigi vételeik potenciálisan óriási upgradek (beleszámolva Cvádrádót is)

    • Pásztor László

     Nem tudom, idén a Chelseare úgy tekintek, mint a csapatra, aki beveri a kicsiket és talán 1-2x elcsen pár pontot a bajnoki esélyesektől. Max 4. hely nálam.

  • infinite_red

   32 millió fontért

   • Pásztor László

    Az úgy igen. Kissé drága lett.

 • HarciasToni

  varela mit csinál a középpálya közepén?

  • Pásztor László

   focizik.

  • Gyere_haza_Laja

   ha jól emlékszem rafael is játszott ott néhány meccset anno

 • Mainpieeater

  Will Keane’s on fire! Your defence is terrified! Will Keane’s on fire! Nanananana

 • h492019

  ki a 6os?

  • Mainpieeater

   PERINNYOOO

  • Limb for a Limb

   a Brazil

 • bee

  Na, a fiúkat megszállta az ihlet.

 • HarciasToni

  ezaz andrás

  • Porter Ramsey

   azért meglepetés lenne nekem, ha a pereira gyerekből nem lenne legalább egy decens focista – a talentje soha nem volt kérdés, hogy megvan

 • HarciasToni

  will keane’s on fire

 • RedMark

  goal of the season

  • KiB

   elment a stream

   • HarciasToni

    mata ollózott

    • infinite_red

     dima adta a gólpasszt

   • RedMark

    akkor elmesélem, Mata a saját tizenhatosunkról elindult, végigcselezte a pályát, majd lepasszolta keanenek, aki a kapus lábai között panenkázta be a kapuba

  • Porter Ramsey

   még shzerecse h pont megakadt a sztrímem

 • KiB

  az a haj….döbbenet…

 • KiB

  mennyi csere volt?

  • HarciasToni

   7
   pereira cm

 • HarciasToni

  van olyan hd stream, ami nem akad folyamatosan?

 • 7 csere lesz elvileg, bali marad

  • Porter Ramsey

   Pereira, Januzaj, Mata, Valencia, Keane, Jones és Young elvileg

 • HarciasToni

  Manchester United are considering a shock move for Liverpool and Wales midfielder Joe Allen, according to the ​Essex Chronicle.
  nem tudom, hogy mi ez az essex chronicle, de nagyon jó humorérzékük van :DDDD

  • sallark

   Nálam ma ez nyert: West Ham are in the running to sign James Rodriguez from Real Madrid, who are willing to sell the Colombia international for €80 million

   • sipi

    West Hamez? 🙂

 • HarciasToni

  az már ebből a szar kamu meccsből is látszik, hogy idén nem fogunk pozessön bajnokságot nyerni. sokkal jobb a labda nélküli mozgás és több beindulás, ütemváltás, háromszögelés van, mint lajos bármelyik meccsén volt 2 év alatt

 • Csordás Adrián

  Ez még Laja csapata. Félidő: 0-0

  • mejgyo

   és Depay is gyenge….

  • bee

   Még merjétek azt mondani, hogy nem hagyott hátra semmilyen örökséget.

  • Roleee

   Lala ha nézi most biztos elmorzsolt egy könnycseppet h a játékosai ilyen hűek hozzá. 🙂

 • bee

  Szerencse, hogy kávézva nézem.

 • Csumpitáz Béla

  Miki 10-esben? Rooney?

  • mejgyo

   Só meg 5-ös

  • Chestcontrol

   wigan 😛

  • Mainpieeater

   Lingard 14, wilson 9. Ezek ilyen nagyon preseason mezek meg

 • KiB

  szünetben sorcsere?:)

  • FabianCancellara

   én nem adom a sajátom, a tiéd jöhet:)

 • HarciasToni

  eric színezi

  • HarciasToni

   esernyőcsel leghátsó emberként :DD

   • box-to-box defender

    Úgy tűnik Henrik és Erik bejövős igazolás, ha Zoltán is bejön, akkor besza-behu 😀

    • mrmojo

     45 perc preseason a wigan ellen ….. talán várjunk még egy kicsit

     • box-to-box defender

      Nyilván, de egyelőre erről lehet véleményt mondani. Aztán az is lehet hogy Miki nem fogja jól érezni magát és 1 év múlva eladjuk.

 • HarciasToni

  ez tipikus miki helyzetkihasználás volt :DDD

 • Csumpitáz Béla

  Bailly lebaszta Fosut 😀

  • Csordás Adrián

   Fosu a hasát fájlalja. Csak nem rájött a…? 😀

   • infinite_red

    cifraFosás

   • Csumpitáz Béla

    menszesz?

 • KiB

  azért Mou már többet ácsorgott a vonalnál, mint Laja az egész ittléte alatt

  • bee

   Talán csak még nem kapta meg a csapattól a hivatalos kifestőkönyvet.

   • KiB

    nem a Lala által készített “Sudoku igazi profiknak” összeállítást??

    • bee

     Mondjuk lehet, hogy Laját a Sudoku zavarta meg ennyire és ettől volt olyan üveges a tekintete….Mindent megmagyaráz.

 • mucus

  sör meccs wigan ellen ide v oda, Miki eddig úgy osztogat és szólózgat, amit Scholesey óta nem láthattunk. M7 meg….. nem csodálnám ha eladnánk, hihetetlen h ugyanolyan szar mint tavaly.

 • infinite_red

  #emberem se szarral gurigázik

 • box-to-box defender

  Bailly se az az izgulós 😀

 • box-to-box defender

  Ez a bíró az Nb1-ből jött?

 • HarciasToni

  a spori nem nagyon akar szabadot adni nekünk

  • HarciasToni

   nem tudtam arról a szabálymódosításról, hogy mostmár a 16oson belül kézzel is el lehet lökni a támadót

 • Chestcontrol

  miki eleg jonak tunik

 • filozofi

  Két 3asunk van a pályán 😀

 • infinite_red

  hernyó > pogba, just sayin

  • Pásztor László

   Max annyiban hogy Herrera idősebb

  • mrmojo

   persze

 • HarciasToni

  nem blind lövi a szögleteket? #zsozéout

 • Pásztor László

  Bár ez csak az első edzőmeccs, de most úgy látszik, hogy Herrera játsza azt, amit Pogba fog José reményei szerint, míg Carrick helyén fog Morgan játszani.

  • HarciasToni

   nem vagyok biztos abban, hogy morgan fog carrick helyett játszani. lehet, hogy carrickkel még egy évig kezdőként számol zsozé

   • Pásztor László

    Öreg oda szerintem, és egy gyorsabb csapat ellen nem lesz elég.

 • Mainpieeater

  Mkhitaryant elmeny nezni

  • box-to-box defender

   Depay eddig ugyanott folytatja sajnos…

 • Rioinho

  Nemtom, vote-e már, de Youtube adja a mérkőzést: https://www.youtube.com/watch?v=aNmUCCZ20fI
  Edit: vote, de leszarom 😀

 • Golf

  Van vkinek vmi nézhető streamje?

  • mrmojo

   amit alább linkelt acestreamet adrián még az a legtűrhetőbb : 02c4a9168dfe95c561d0f0986d141957d912c1d7

   • Pepoka

    valaki tudna segíteni hogy is működik ez?

 • KiB

  “szpesöl van” a padon…:((

  • Gezu77

   Igen, jól látod, Blackett is ott van.

 • Chestcontrol

  mou ott van egyaltalan?? nem mutattak meg 🙂

  • Gezu77

   az előbb látszott hátulról, remélem ennyit lesz mutatva egész szezonban… 🙂

  • KiB

   ott terpeszkedetett

 • HarciasToni

  will grigg’s on fire!!!!!!!!! :DDD

 • filozofi

  Will Grigg kezd? 😀

 • HarciasToni

  de jó látni shawt <33

  • Chestcontrol

   en is ot varom

   • HarciasToni

    már megint ráerőltették a 3-ast. ha a 23-ast akarja magának, akkor miért nem játszhat abban?

    • filozofi

     Ezek nem végleges mezszámok

 • Chestcontrol

  kivancsi vok a szamozasokra. baily 6?

  • Limb for a Limb

   94

  • mejgyo

   5.

 • Csordás Adrián

  02c4a9168dfe95c561d0f0986d141957d912c1d7
  ha esetleg valaki szereti a minőséget

  • Csordás Adrián

   annyira nem is jó, de acestream

 • Chestcontrol

  gondolom akkor a vendegszerelesben jatszunk

  • filozofi

   Szerintem hazaiban. Legalábbis tavaly a kezdőt mindig olyan színű háttérrel rakták ki amilyen mezben nyomtuk

   • Chestcontrol

    akkor az a tavalyi lesz meg……. fura h sok csapat mar az utolso bajnokijat is az uj mezben jatsza nekunk meg meg mindig nincs bemutatva

   • filozofi

    Hát tévedtem akkor 😀

  • KiB

   ez bizony kék…

 • mejgyo

  jútúbos stream…elég ritka: https://www.youtube.com/watch?v=7uhE4P9aBlE

  • Chestcontrol

   nezzuk

   • Chestcontrol

    am a live3s.com on mindig van eleg jo stream… marmint nem akad 🙂

  • Chestcontrol

   eleg surun van reklam de am jol jon a stream

 • KiB

  hánykor kezdődik a meccs?

  • Roleee

   14:30

   • KiB

    szuper, akkor még meg tudom nézni mielőtt indulok koncertekre:))

    • Roleee

     Milyen koncertekre? 🙂

     • KiB

      rockmaratonra megyünk ma még haverral:)

 • mddnszksz

  tv gondolom nem adja a meccset mi? vihar leszakitotta a net kábelt úgyhogy sajnos nem tudom streamen nézni

  • sallark

   Digi elvileg igen.

   • mejgyo

    Digi nemírja, hogy adná 🙂

    • sallark

     Akkor nem tudom. 🙁

     • Chestcontrol

      akkor mobilnet. 20perc utan ugyis kikapcsolod 🙂 boccs de meg bennem van a moyesi meg a lajosi filozofi 😀

  • RedMark

   most blindvédő?:D:D:D:D fuckyeah

   • KiB

    az állandóság gyönyörködtet:)

  • infinite_red

   Szóval Miki 10-es

   • HarciasToni

    ebből még ne vonjunk le szerintem messzemenő következtetéseket :DD ha mikivel 10-esként számolna zsozé, akkor még igazolna egy jobbszélsőt is. blind sem lesz többet középhátvéd, miután will grigg megalázza. arra leszek kíváncsi, hogy mata egyáltalán kap-e lehetőséget

    • infinite_red

     Én nem mondtam, hogy Mikit tízesnek hozta, csak hogy ma az lesz ezek szerint.

    • Chestcontrol

     mondjuk mahrez johetne a szelre

  • Pásztor László

   Blind lesz az új Fella, minden edzőt túlél majd úgy, hogy a legkevésbé hasznos helyen játszik (Fellánál ez a sikátor lenne).

  • Roleee
  • Chestcontrol

   akkor blindre iden is CBkent szamitunk?

 • Roleee
 • stanleykubrick

  http://stanleykubricksays.reblog.hu/azok-a-franya-tizenegyesek – Ha esetleg valakinek az esőben olvasni támad kedve.

  • filozofi

   minőségi kontent, köszönjük

  • Roleee

   Will Grigg’s on fire, your defence is terrified!
   Nicket megnézném ahogy lejátszik minket a pályáról

  • HarciasToni

   ez teljesen más, mint amit tegnap írtál. egy nap alatt ennyit változott?

   • én nem írtam semmit tegnap

    • HarciasToni

     ja tényleg, nem te voltál

   • stanleykubrick

    Szerintem meg kb. alig változott valami, még bekerült pár fiatal. Tegnap 21 név volt itt, ma 25.

  • mucus

   Memphis mára annyira megutálta az apját, hogy anyakönyvből is kitöröltette a Depayt?

   • stanleykubrick

    :DDDDDDDDDDDDDD

  • Hamptitus

   Jaaskelainen? Elpusztíthatatlan csóka 😀

  • HarciasToni

   hány volt unitedes van a wigan keretében? “csak” powell és kellett?

   • box-to-box defender

    +Reece James is

  • Csordás Adrián

   Max Power, milyen név már 😀 😀 ez most Kellett 😀

 • HarciasToni

  http://www.ronaldo7.net/video/manchester-live/manchester-free-live-stream.html
  itt lesznek valószínűleg egész jó minőségű streamek
  remélem will grigg játszani fog 😀

  • RedMark

   14:30?

   • HarciasToni

    ahha

    • RedMark

     Koszi, megprobalok addigra hazaesni:D

  • bearking

   Imádom ezt az oldalt, de azért remélem akad majd valami fasza ace stream is.

 • Porter Ramsey

  Riyad Mahrez is set to reject Leicester City’s offer of a new contract after the Algeria forward decided he wants to pursue a new challenge away from the Premier League champions.

  woodynak remélem nem lesz szabad a hétvégéje

  • Pásztor László

   Mostanában en vagyok a károgó úgy tűnik.

   Melyik posztra képzeled Mahrezt jelenleg? Ahol játszana, oda igazoltuk Mikit, és egy ilyen szezon után Riyad nem ülne a padon megvárva míg Rooney kiszorul a 10es posztról.

   • bearking

    Nem kéne sokat várni.

    • Pásztor László

     1, de inkább ket évet ülne szerinted a padon?

     • bearking

      Én lennék a legboldogabb, ha 1-2 évig Rooney hozná azt 10esben, amit kell, de az elmúlt évek produktumai alapján 1 hónap után ki fog derülni, hogy alkalmatlan rá, az új évet meg már bőven a padon fogja kezdeni. Aztán meglátjuk persze, hogy José mit tud kihozni belőle, reméljük a legjobbakat.

     • Pásztor László

      Előbb lesz Miki középen és Memphis a jobb oldalon, minthogy csak ezért egy valag pénzért leigazoljuk Mahrezt.

   • Csordás Adrián

    Vannak fontosabb posztok is ahol foltozni kéne, de Porter Ramsey véleményét is meg lehet érteni. Ha egy ilyen játékost meg lehet szerezni olyan áron ami nem sok érte akkor egyértelműen be kell jelentkezni. Nem újdonság a futballban ha azért halásznak el valakit az ellenfél orra elöl hogy az ne erősödjön.
    Ettől függetlenül kétlem hogy bejelentkezünk érte.

    • wolandrule

     Jelentkezzünk csak be, ha nem is ide jön, fizesse túl a retek cselzi, vagy a shitty.

    • Pásztor László

     Nem ujdonság, de nem rémlik hogy nalunk ez hagyomány lenne, de még Josenál sem. Ha ő igazol valakit, akkor azt használni akarja. Mahrez helyeben nem jönnék ide, sőt csak olyan g
     helyre mennék, ahol tuti a kezdő. Inkább egy Everton szintű csapatba, aztán ha ott is bizonyít akkor egy nagycsapat leigazolja majd a kezdőbe és nem a padra.

     • filozofi

      szerintem neki nincs mit bizonyítania, nagyszerű focista, nagyobb klubban is simán megállná a helyt

     • Pásztor László

      Ezt én most még kétlem, nekem még mindig nem bizonyitek a Leicester bajnoki címe arra, hogy az ottaniak klasszisok. Mahrez jó játékos, de Mata is az. En a helyében nem a legfelső fokra ugranék egyből.

     • filozofi

      mert nem is mindenki klasszis ott, viszont az aki egy egész éven át húzó embere tud lenni egy csapatnak ezáltal bajnoki címhez segítve őket az nálam klasszis, nem is beszélve arról, amiket a labdával tud a csávó. De megértem azt is amit te mondasz, sőt a többség talán úgy gondolkodik ahogy te

   • Porter Ramsey

    jobb szélre, mert igenis kell a minőség előre, ne csak egy sor jó játékos legyen és ha van erre lehetőség meg kell szerezni, másféle játékos mint miki. 2008-2010 között volt Roo, Tevez, Ronaldo, Giggs, Nani, Park, akit be lehetett dobni.

 • Roleee
  • ketomika22

   8 jó 🙂 🙁

  • FabianCancellara

   14, kérdéseket visszaolvasva 9:D

  • stanleykubrick

   10.

  • Porter Ramsey

   háhá! 5.
   akinek több ennél, az kammant vagy jól tipszmikszel 😀

   • EZS

    nekem is annyi. 🙂

   • Roleee

    jó annyi nekem is van, csak 1et félre nyomtam 😀

   • stanleykubrick

    Vagy túl megátalkodott hülye. 😀 Tíz évvel ezelőtt tényleg minden szarról tudtam.

 • Newton_heath

  Ma lezárult a kínai transfer window…Ez azt jelenti, hogy a túlárazott transzferek versenyét a PL fogja nyerni most nyáron

  • Roleee

   és feltehetően Woodward fogja megnyerni ezt a versenyt

 • Csordás Adrián

  http://www.premierleague.com/news/62689
  Pre-season fixtures and results of Premier League clubs

 • mddnszksz

  Full squad to face Wigan

  GK: Joel Pereira, Sam Johnstone, Dean Henderson

  Defenders: Valencia, Varela, Fosu-Mensah, Eric Bailly, Phil Jones, Daley Blind, Axel Tuanzebe, Luke Shaw, Tyler Blackett

  Midfielders: Carrick, Herrera, Lingard, Mata, Young

  Forwards: Mkhitaryan, Memphis, Wilson, Will Keane

  • stanleykubrick

   Fasza, hogy ennyi ember alapból nem volt az EB-n + ugye, akik voltak, annak is jelentős része tudjuk mennyit játszott.

  • hol van a másik pereira?

   joel lassan húz az olimpiára, varela meg frankfurtba

   • Csordás Adrián

    na meg Boszkvik és Januzaj

    • jacko sérült elvileg

     • Csordás Adrián

      az látszik a nézésén meg a járásán 😀

   • stanleykubrick

    Másik Pereira nem megy?

    • nem. nemtom, honnan ez a keret, de foghíjasnak tűnik

     • stanleykubrick

      21 fő azért nem olyan foghíjas. 😀

  • Roleee

   Hol van Pogba?!

  • MuriÁgnes

   9 vedo, 5 kozeppalyas, 5 csatar. Hmm.

  • mejgyo

   egy jó 4-2-3-1 et kilehet belőe hozni 🙂

  • infinite_red

   Na, Pereira – Vale, Jones, Bailly, Shaw – Hernyó, Carras – Miki, Mata, Memphis – Willow

   • Pepoka

    Csak ha már Dzsozé az edző akkor “park the bus”
    Joel Pereira
    Varela-Eric Bailly-Phil Jones-Luke Shaw
    Fosu-Mensah-Daley Blind
    Valencia-Mata-Young
    Wilson

  • csinibob

   Pereira – Varela, Jones, Bailly, Shaw – FoMe, Herrera – Young, Mata, Memphis – Wilson

   A 2 legrosszabbtol minden meccs vegen el kell “köszönni”, aztan augusztusra osszeall a keret.

   • infinite_red

    Teszem fel ha Shaw az első két meccsén szar, akkor neki is viszlát?

    • csinibob

     Nyilván nem. Ha felépül rendesen 10 évre megvan a balbunkónk.

  • HarciasToni

   blackett, varela és will keane ezek közül biztosan elmennek, ezért szerintem még a wigan ellen sem fognak játszani

  • Porter Ramsey

   micsoda túlkínálat van KK-ból

 • mejgyo

  Srácok, ki vállalkozik arra a megtisztelő feladatra, és létrehoz egy csoportot a mennyei bajnokságra? http://mlsz.tipper.hu/ #mennyeiliga#bunda#istencsászár#ottvanbazdmeg

  • HarciasToni

   1 forduló után ezt mindenki megunná

 • HarciasToni

  https://twitter.com/PremierFutsalHQ/status/753941930220728322 közvetíti ezt majd valami? komolyan jobban várnám ezt a meccset, mint az eb döntőt, ha tudnám, hogy lehet-e nézni

  • mejgyo

   már volt, 4-2 re nyertek Giggsék 🙂

   • HarciasToni

    vissza lehet valahol nézni? vagy legalább giggset? 🙁

    • mejgyo

     semmit nemtalálni…

  • Csumpitáz Béla

   miért van minden csapat nevében benne az 5s?

   • ezraharrari

    Gondolom, 5 fős csapatok

 • Roleee

  Belga szövetség menesztette Wilmotsot, az ukránok meg kinevezték Shevchenkot

  • stanleykubrick

   A belgáknak megjött az esze.

    • stanleykubrick

     Nem lesz abból Lajos, dehogy. Amúgy meg tornákon ő király arc. Összerántaná a csapatot.

     • György Márk

      Amúgy sztem is nagyot szólna. Pont az ilyen feladatokért van oda. Bár kérdéses mennyire lenne diplomáciailag ildomos a belga csokiba belekóstolnia. Nem tudom mennyire nagy az ellentét a belgák és a tulipánosok közt.

    • HarciasToni

     Lajos szerintem jó lenne

   • György Márk

    Ez a wilmots jaj. Ha gáz volt mindig behozta fellaini-t, ez nagyon gáz mechanizmus volt a részéről. Én rájöttem hogy nagyon nem bírom fellát mert bármennyire jól szerel fejel generál feszkót az ellenfélben (lsd. gecizik), annyira hasznavehetetlen az összjátékban : D

 • Porter Ramsey

  https://www.theguardian.com/football/2016/jul/15/jose-mourinho-manchester-united-wayne-rooney

  Jamie szerint Smalling-Jones párossal tervez első körben zsozé.

  • csinibob

   Jó, hat az ázsiai túra végére ebből nem lesz semmi.

   • Porter Ramsey

    én örülnék nagyon, ha Jones végre felérne a potenciáljához és nem szólna közbe egy kifordult boka, fájós térd, meghúzódott vádli…bár tudjuk mekkora erre az esély.

    • Golf

     Nekem ezzel az a bajom, hogy emiatt nem szoktunk oda embert igazolni, aztán akkor jöhetnek a fiatalak, meg a vészmegoldások, ahelyett hogy Jonest eladnánk és vennénk oda egy használható, kevésbé sérülékeny védőt.

     • Porter Ramsey

      azért Bailly csak megérkezett és Hummelst is évekig fűztük

     • Golf

      Bailly, Smalling az pont kettő értelmes védő. Rojo még ott van, tőle szintén nem tudni, hogy mire számítsunk. Vész esetére, meg ugye megint Blind.
      Na én jobban örülnék három király középhátvédnek, meg egy egészséges versenynek a posztokért.

     • Porter Ramsey

      te már gondolatban eladtad Jonest, én meg még soha nem láttam Baillyt játszani.

     • Golf

      Arról nem is beszélve, hogy Baillyből kb semmit nem láttunk még. Pontosan. Mondjuk nem félek mert Mourinhonak azért jó védői szoktak lenni, ha úgy látja, hogy kevesen leszünk minőségben hátra, akkor hozni fog még valakit.

   • Newton_heath

    Végére? Landolás után a repülőgép lépcsőjén aláfordul a bokája. 3 hónap

  • Golf

   Ez tart az első három meccsig, aztán Jones helyett jöhet valaki aki egészséges. Nem tudom miért nem tudunk ezen már túllépni, hogy mindig azt várjuk, hogy majd Jones most nem sérül meg, aztán sajnos mindig megsérül.

 • EZS

  Videoton-Mytjilland :DD

  • Roleee

   laza vidi

   • EZS

    végülis ’85-ben kiverte a Unitedet az UEFA kupából, mi meg tavaly a dánokat, szóval… 😀

 • eartist

  valami jó kis ace streamre van vajon esély holnap?

 • kanté -> chelsea

  • KiB

   nem lesz egyszerű a szezon

   • stanleykubrick

    Nem tartanék a Chelseatől. Ivanovic, Terry, Baba, Cahill…Ilyen védelemmel kinevettetik magukat bárhol. Zouma sérült még egy darabig. Azpi ok, határeset. A középpályán a motiválatlan Fab, Oscar, elől a nem rossz, de közel sem embertelen Costa. Kanté nagy fogás, de a Chelseanek legalább 3-4 hasonlóan masszív igazolásra lenne szüksége és nem igazán látom kik azok a sztárok, akik kézzel-lábbal oda akarnának amúgy menni. Vihetik Sissokot. 😀

    • HarciasToni

     és még megveszik 50 millió fontért a napolis verőnégert, koulibalyt :DDD

    • mrmojo

     még elviszik koulibalyt és ha más nem , kurvára nehéz lesz őket megverni

     • stanleykubrick

      Játszhatunk velük két döntetlent, leszarom. A Chelseanek most a top 4 lesz a cél.
      Az Arsenal – Manchester City kettőstől parázok egyedül.

     • mrmojo

      arsenaltól soha

     • stanleykubrick

      Nem volt edzőcsere. A meghatározó játékosaik nincsenek szétfűrészelve annyira, ők vannak együtt a legrégebben. Xhaka korrekt fogás volt. Én azért tőlük tartok.
      Szerintem a Spurs pl. gyenge szezont fog hozni. Minden játékosuk tolta gyakorlatilag az EB-n, nem is keveset, jön nekik a BL és a bajnokságban is kellene produkálni.

     • sipi

      na és mi van a Leicesterrel?

     • EZS

      kiesnek 🙂

     • stanleykubrick

      Örüljenek szerintem, ha a top 7-ben benne tudnak maradni. Kanté lelép, szerintem Mahrez is lefog és akkor már baj van. Vardy se fog még egyszer 20-on x gól lőni.

     • Newton_heath

      Ha Conte a motiváció részét is megoldja, és a játékosok partnerek lesznek, akkor ők is tényezők lesznek…Szvsz Chelsea-United-City megy a címért..

    • alábecsülöd őket. ha conte bejön, komoly csapat lesz

    • Endy919

     És a ti hátvédsorotok az jó ? 😀

     • HarciasToni

      nem jó, de a cselziénél jobb

 • MrFer
 • Csordás Adrián
  • Golf

   Jó lenne, ha valahogy megragadna a csapatban a túra alatt. Lingardnak is a túra alatt jött össze.

 • Mainpieeater

  Faszán néz ki, de azért fura az oldalán az új oroszlán.

  https://twitter.com/KhalidAlRabban/status/748325592320344064

  • stanleykubrick

   Ez bizony egy újabb pöpec Adidas mez. Oroszlánostól, mindenestől.

  • KiB

   nekem egy 2000-2002-es mez van a régi oroszlánnal, az is fura:)

 • https://pbs.twimg.com/media/CnZYTQdXYAAvzuC.jpg

  pont úgy néznek ki, mint a lomis cigányok

  • Golf

   Így tudnak beleolvadni a környezetbe Angliában. 🙂

  • csakaMU

 • box-to-box defender

  1 hét múlva már a Dortmunddal toljuk, na de 14-kor? Persze ez Shanghaj-ban 6 órával többet jelent.

  • Rioinho

   Remek lesz a munkahelyemen eladni azt, hogy ötpercenként kell mennem cigizni/wc-re, hogy nyugodtan streamelhessek a telómon.

   • filozofi

    hát egy kis hasmenés

  • mddnszksz

   fasza pont nem látom, 4-ig dolgozni kell

   • KiB

    én is streamelek majd itt bent:)

    • mddnszksz

     hát én kint a földön nemesítés közben nem nagyon tudok streamelni 😀 éljen a mezőgazdaság 😀

     • KiB

      meg kell oldani:))

 • Rioinho

  OFF: mekkora plot twist lenne, ha Pogbát megvennénk, majd lekúrnánk a reserve-be, hogy először ott bizonyítson? A világ legdrágább trollkodása lenne.

  • box-to-box defender

   Nagyot röhögnék, de ezt csak akkor tudnám elképzelni, ha a Red Zone-ban lenne 😀

 • GENERATI

  én is csatlakoznék az alább szólókhoz, azon drukkolnék, hogy jusson be az összes gyík magyar, jó nagy eséllyel láthatnánk itthon a ManUtd C csapatot, erre ilyen béna szarháziak 😀 augusztusra már nem lesz terhelés…

  • Newton_heath

   Nem értem a károgást…A fradi és vidi továbbmegy, ott meg csak olyan csapat vár rájuk, amelyik erősebb mint ők, így bravúr kell a csoportkörhöz. A vidinek akkor lenne esélye ha megkapná a west ham-et, akik valószínűleg torkonszarják a sorozatot……A debrecen szereplése kis csalódás, de aki ismeri a Debrecent / Kondást, az nem gondolhatta komolyan, hogy ezzel a felfogással csoportkörbe lehet jutni.

   • GENERATI

    én nem károgok, nem érdekel a magyar klub”foci”, mint láthatod, ezt is a United-en keresztül közelítettem meg 🙂 annak a bravúrnak szorítok, ami kell nekik a csoportkörhöz, utána elengedem a kezüket, csak kerüljön valamelyik a csoportunkba 😀 másrészt, HA a Fradi továbbmegy, az még BL utolsó selejtezőköre, és mehetnek EL csoportba ott kikapva? vagy még lesz egy playoff BL selejtező azután is, ahonnan a kiesők automatikus EL résztvevők?

    • sipi

     ha az utolsó bl selejtezőkörben kiesnek akkor automatikusan el. azért az nem lenne rossz

     • GENERATI

      most olvasom, ha ezeken a gyíkokon átmennek, jön a Salzburg-Liepaja(lett) győztesével játszanak. de még az után is van egy playoff, ahol jön pl a city is? és OTT elbukva jutnak automatikusan EL-be? bonyolult ez 😀 pl a Salzburgtól kikapva még van egy esélyük/meccsük bejutni EL-be? 😀

     • sipi

      igen, igen, harmadikra nem tudom a választ, lehet h ott még egy EL selejtezőt kell játszaniuk

     • Csordás Adrián

      BL harmadik körből kiesve EL playoff jön, BL playoffból kiesve meg EL csoportkör. Cityvel nem játszhatnak mert ők a nem bajnoki ágon vannak. Ha a Fradi eljut a BL playoffba akkor csakis bajnokscsapattal játszhatnak.

     • GENERATI

      Köszi 🙂 mindenesetre, uborkaszezoni merengésnek jó volt, meg wishful thinking, kerüljön már be egy magyar a csoportunkba, tőlem jöhet tovább is csop. másodikként utánunk 😀 megcsodálhatnánk/megdobálhatnánk Mourinhot (lehet utóbbi lenne több, fórumból kiindulva) 😀 de amúgy, sajnálom, hogy nem lett BL, DE mi szmepontunkból alig előforduló esély van, hogy legalább a környező országokból egyet besorsoljanak, aztán indulhatunk Bécsbe/Pozsonyba etc. meccset nézni 😀

 • csinibob

  Megnéztük meló után az MTK meccset, hááát, Kanta Józsika akkora luxus, hogy Mata hozzá képest igazi labdaszerző verőnéger.

  • ezraharrari

   Kanté Józsi?

  • Rioinho

   Én konkrétan kitiltanám az MTK-t (meg még 1-2 magyar csapatot) az európai kupasorozatokból, iszonyat szégyent hoznak kb. évtizedek óta az amúgy sem veretes magyar bajnokságra (Egervári Sanyi bácsi bravúros taktikája, MTK-Rosenborg, valaki?).

   • Newton_heath

    Szerintem Garami volt akkor az edző…

    Egervári a Dunaferr – Rosenborgnál volt az edző

    • Rioinho

     Fú baszki, benéztem. Sanyi bácsinak egy legendás bénázása megvan bennem, de akkor nemtom melyik meccs volt az.

     • Hamptitus

      1-8

   • EZS

    1-2=összes

 • stanleykubrick

  Azért mind a négy magyar csapat szereplése (?) magáért beszél a nemzetközi kupákban.

  • Mainpieeater

   A Fradi x-elt, abból lehet bármi, a fideszoton vezet, az MTK egy sokkal erősebb ellenféltől kap ki éppen, csak a debrecen betlizett. Nem olyan vészes ez mint az előző években.

   • stanleykubrick

    Az, hogy kettő kiesik júliusban, nem vészes? Fradi-Vidi se fog sokáig menni. 🙁

    • Mainpieeater

     előző évhez képest nem. Annak is örülnék ha legalább 1 csapat elmenne a playoffig. Ne bódítson el a válogatott sikere. A magyar foci klubszinten még mindig retekszar.

     • stanleykubrick

      Jó, csodákra azért én sem számítottam, de szerintem ezek a hazai vereségek, meg tengerpartról előhalászott riválisok elleni kínkeserves döntetlenek nem tudom mitől jobbak, mint tavaly.

   • EZS

    :DDDDDDDDDDDDD

  • bearking

   FELTÁMADT A MAGYAR FOCI !!44!4!!!!
   Nem is értem miről beszélsz. 😀

  • Newton_heath

   A vidi szerintem nagyon jó volt (magyar szinten), fegyelmezettek és agresszívak voltak végig, a szerb csapatnak semmi momemtuma nem volt…Ja, és 10 emberrel voltak a végén és lőttek még egyet. Géresi nagyon tetszett, 2-3 szor láttam, szerintem belőle focista lesz..Viszont a Debrecen egy vicc, Kondás meg egy bohóc…

 • juve megy higanyra egy zsák pénzzel, amit valószínűleg tőlünk kapnak

  • Roleee

   Mi lettünk a máltai szeretet szolgálat hogy így adományozgatunk vagy mi ?:D

  • stanleykubrick

   Tök hülyék ezek. Eddig pedig megint faszán igazoltak.

   • Mainpieeater

    Higany olaszban kivalo focista. Mondjuk abban a bajnoksagban El Shaarawt es Salah is annak szamit. Bolognak meg cataniak ellen boven vilagsztar higany

    • stanleykubrick

     Mondjuk szerintem kurva nagy pletyka csak az egész. Ennyire nem lehet hülye a Juve, hogy 90 millió eurót perkáljon egy 29 éves csatárért, amikor van Dybala, Mandzukic meg Zaza a keretben. Higuain fasza focista, de ennek a harmadát, ha éri. És ne gyertek a Pogba elmélettel. Akkor is kurva hülyék lennének, ha ennyit kicsengetnének a fasziért.

     • Csordás Adrián
     • stanleykubrick

      Azért a faszi ahhoz képest, hogy alig játszik, elég korrektek a mutatói. Ez a tizenegyese viszont felemelkedett a nagy klasszikusok közé, az tény. 😀

     • Mainpieeater

      De Higuain jobb játékos mint mandzukic meg Zaza és éretebb mint Dybala. Morata helyére kell egy húzónév és se pipi se mario nem az.

  • Newton_heath

   Mondjuk Morata-hoz képest upgrade lenne.

  • mddnszksz

   Sky Sport says Juve could fund Higuain move by selling Lemina and Pereyra. Pogba could still stay.

   • HarciasToni

    Szerintem ezert a két jatekosert kapnak osszesen 30 milliot, higuain pedig minimum 60 lesz

    • mddnszksz

     hát a maradék 30-at szerintem elég könnyen ki tudják nyögni

 • Fish08

  Történt ma valami érdekes a csapatnál?

  • filozofi

   sehol semmi

 • mejgyo

  Valahogy így érezném magam Pogba leigazolása után: https://www.youtube.com/watch?v=tB5TXL_fZj8

  • bearking

   Áhhhhj. Ezt a videót mindenképpen látnom kellett? :'(

 • csinibob

  Nem tudom, hogy volt-e mar Pogba bejelentés, de en jelezném a biztonság kedvéért, hogy bármennyire is confident voltam Palvin Barbi 48 órán belüli megdugasaval kapcsolatban, sajnos nem jott ossze. Mentsegemre legyen mondva, hogy ebből 24 et munkával, 14et meg alvassal töltöttem. Csak ezen múlt.

  • mejgyo

   nembaj, majd Hamilton megteszi azt, amit te nemtudtál 😀

  • EZS

   és megjelent volna a bejelentés Csinibob hivatalos twitterén? 😀

   • csinibob

    Live stream!!!

    ( a bejelentésrol)

    • Rioinho

     Csak kérdés, mekkora aláírási pénzt és bónuszokat kér a hölgy 😀

  • Porter Ramsey

   én egyszer már közel voltam hozzá, de azt mesélték, hogy 2 percnyi artikulálatlan hőbörgés után ott hagyott. majd legközelebb.

   • Mainpieeater

    wesselényi utcában és fesztiválokon gyakran megfordul, próbálkozz arrafele 😀

  • MuriÁgnes

   Ha legkozelebb kell segitseg, hozok bilincset a 48 orahoz.
   http://moviehole.net/img/48hoursbanner.jpg

  • sipi

   ejj ejj, és mit csináltál a maradék 10 órában?

 • Captain Mike
  • stanleykubrick

   Ez mi a szar??

   • Captain Mike

    Elvileg Renaldonak is volt egy hosszabb goltalansagi rekordja a vallogatottban, es miutan megszakitotta vmi ilyesmi hasonlattal élt: “A gól olyan, mint a ketchup. Erőltetni kell, és egyszer csak megindul”, erről kérdezte egy portugal riporter Szalait 😀

    • stanleykubrick

     Ez tiszta sor. Egyrészt nem értem miért kell ezt Szalainak feltenni és mit lehet erre mondani. A fordítás meg…Az priceless…

  • kurvaélet, kiégtem 😀

   • stanleykubrick

    A trollfocin a kommentekkel, ott vége mindennek.

    • box-to-box defender

     Az alatt a kép alatt, ahol Ronaldo fején van a kupa 3 olyan képaláírás is van, amin kiégtem 😀

  • ketomika22

   ez a tolmács alul múlta ezt is

 • MuriÁgnes

  Egy T-Mobile uzletben vagyok, mert a kocsogok tulszamlaztak. Viszont az egyik elado viszont a Will Grigg’s on fire-bol a lalalalala reszt enekli.:)

 • mejgyo

  Benatia (20m) -> Juventus

  • mejgyo

   annyiért még a hülyének is megéri

   • infinite_red

    kivéve nekünk

    • Roleee

     30 alatt nem játékos, egy játékos

 • GENERATI

  https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13615091_1248018045209065_4028635891898853184_n.jpg?oh=ea607154b7e3417e78f1697b4d730a1e&oe=582C04C1
  off, KÉP 😀
  ilyen rusnya állat a kalndáriumban nincs… csoda, hogy nem Arsenal játékos 😀 egy ilyen sztem anno Carragher kettérúgott volna már edzésen 😀

  • Fructie

   ez mi vagy ki?

   • MuriÁgnes

    Firmino.

   • GENERATI

    Egy hímnős csudaféreg pool játékos 😀

  • sipi

   taigetosz pozitív

  • stanleykubrick

   Milyen különös arcberendezése van ennek a lánynak. :DD

 • Golf

  Pogba hányas mezt fogja kapni?

  • EZS

   100000000

  • HarciasToni

   69

 • HarciasToni
 • stanleykubrick
  • safbérenc

   Én toltam rá minden nap, rajtam nem múlik 🙂

 • stanleykubrick

  https://www.facebook.com/Joeriley49/ Joe-nak is lett FB profilja.

 • Hefi
 • Timothy Fosu-Mensah

  Age: 18
  Nationality: Dutch
  Appearances: 10

  McGuinness says: “Timothy really settled in during his second year at United. He’s got ‘wow factor’ pace and acceleration. I mean, really, his acceleration is outstanding, which can get him out of trouble when defending and means he’s quick to cover people. It’s quite dramatic and the crowd have seen that on occasions when he’s suddenly burst past people.

  “It surprises opponents whether in defence or midfield because a big strength of his is to run into spaces. They are his main strengths. The other side to that is he will have to get a consistency of concentration and the ability to be reliable, but he’s certainly got the attributes.”

  Andreas Pereira

  Age: 20
  Nationality: Brazilian
  Appearances: 11

  McGuinness says: “Andreas Pereira is one of these players who could be something special in the end. At the moment, he’s got to learn how to fit into the team and how to be a team player. But he has the belief and the ego to be a top player – and, importantly, the talent to go with it. He’s got the running power too.

  “It’s just a case of putting it together and knowing how to play your role in the team. Sometimes these players with real talent, they want to show how good they are all the time but when you’re a playmaker, you have to make everyone else play well. I’m sure he’ll learn that and I’m sure there could be a top player emerging when he’s 25 or 26.”

  • stanleykubrick

   De már nem ő a menedzser, nem?

   • ő csak edző volt szerintem, de már az sem

    • stanleykubrick

     Szóval a véleménye jelen esetben nem sokat ér. Pereiranak itt nem lesz egyszerű dolga, ha egyáltalán…

     • miért ne érne? ő dolgozott velük nem keveset

 • Krunyec

  Most ez a Wigan elleni meccs hogy jött? Ilyen adhoc jelleggel? Elég szokatlan.

  • stanleykubrick

   A Liverpool már több meccset is játszott pl.

  • hozé kérésére

  • csinibob

   Könnyebb szanalni a sallangot

 • stanleykubrick

  Idén se fogunk magyar csapatot a BL-ben látni. 🙁

  • filozofi

   hát nem, mert jön egy kis vihar és egyből elmegy az adás

  • Porter Ramsey

   valaki magyarázza el nekem Gera mé’ játszott, úgy tudom a FIFA szabályai szerint kötelező a 3 hetes pihenés az EB után

   • Newton_heath

    Ezt nem tudtam. Mondjuk az EB UEFA rendezvény.

  • Newton_heath

   De EL lehet..Egy jó kis Franzstadt – MU az Üllőin… 🙂

 • infinite_red

  umtiti —> barsza votemá?

  • jimboy

   olde.

  • sallark

   Már Digne is.

 • Pásztor László

  Lehetne az új klubhimnusz:

 • HarciasToni
  • mindig eszembe jut a buszos buziskodása

 • mejgyo

  PSG-WBA 0:1, adja a SPORT1 #nemtócsaakommentáror

  • Csordás Adrián

   Pulis > MRI

  • filozofi

   a Wigan elleni meccsünket adja majd valami?

   • szerintem nem, viszont a dortmund ellenit a digi 1 tolja majd 22én 14:00tól

 • mata milyen kis vidám az edzésképeken

  :(((((((((((((((((((((((((((((

 • mejgyo

  Van egy hatalmas off kérdésem. Twitteren terjeng, sőt kb. tuti, hogy Kanté kivásárlási ára 25 millió. Akkor mi a faszért igért rá a Chelsea még + 6 milliót? Mi értelme nagyobb ajánlatot tenni, mint a kivásárlási ár?

 • KingEric

  biztos mótvá, de szerintem para (már ha igaz), hogy két védőt is kiraktunk az ablakba.
  mint játékost, Rojo-t sajnálom a legkevésbé, viszont nem érzem, hogy elég mély lenne a keret ilyen húzásokhoz…igazolás meg ugye már nem várható a hátsó alakzatba. ha Csozé kifog egy fele akkora sérüléshullámot, mint a jó Lajos, akkor megint jöhet majd az akadémia színe-java.
  ne értsetek félre, két év távlatából is hatalmas kérdőjel számomra, hogy Marcos lesz-e valaha PL-szintű játékos, de valahogy nem vagyok annyira optimista, hogy elhiggyem, 20 szezonra előre letudtuk a sérüléseket.

  • Roleee

   13 fős keretbe nem mind1? 😀

  • stanleykubrick

   Nem lesz abból semmi. Szerintem igen merész döntés lenne 1-2 éve itt lévő játékosokat kidobálni, amikor mehetne mindjárt Fellaini vagy Young, illetve khm…Rooney.

   • angolok nem nagyon lesznek kibaszkodva, kell a kvóta

    • stanleykubrick

     Jó, hát Rooney amúgy se…

     • ezt nem is gondolhatta senki komolyan idén nyáron. majd jövő ilyenkor talán

  • a négyen felül még jöhet ember az eladások fényében

   • KingEric

    így lenne logikus, de ugye Csozé is mondta, hogy 4 emberrel számol, akikből 3 már megvan, az az egy meg minden bizonnyal CM lesz. aztán lehet, tényleg vesz még, de akkor minek beszélt 4 igazolásról?

    • mejgyo

     de azt is mondta, hogy további igazolások is várhatok játékos eladásoktól függően 🙂

     • KingEric

      na, ez nekem kimaradt, mea culpa, meg köszi:)

    • Chestcontrol

     en ugy tudom h lehetnek de a kezdot nem befolyasolo igazolasok, tehat sztem ilyen perem emberek

  • mrmojo

   szerintem tuti kamu , de sok értelme lenni kirakni rojot , valenciát ,helyükre babákat meg dilibogyókat hozni

   • mejgyo

    Ha Valenciát vinnék 32-ért, vagy akár csak 20 ért, nincs értelme elgondolkodni, és el kell adni 🙂

    • mrmojo

     ki vinné valenciát 20ért? 10ért lenne eladva kb , ismerve magunkat

     • Newton_heath

      Kizártnak tartom, hogy bárki 10-et adna érte, Nani-t 8.5 M öjróért vitték most, és ő más dimenzió mint Toni.

  • KiB

   sztem lesz ez még rosszabb is
   jön majd a rotálás nélküli szezon, aztán nézhetjük az eredményeket…

 • stanleykubrick

  Amúgy sajnálom, hogy Schneiderlin egyáltalán nem játszott, érdemelt volna némi lehetőséget, ahogy Rashford is. Martial meg ne is játsszon egy ilyen gyökér válogatottban. Fellaini ne játsszon többet nálunk. 😀 Bastian pedig, ha egészséges, bizony fasza kis kerettag lehet még ebben a csapatban két évig. Neki szorítok talán a legjobban most.

  • Krunyec

   Őszintén szólva nem nagyon sajnálom hogy nem játszottak. Ronaldot is széjjel rúgták, nem hiányzott volna ugyanez Marcinak is..

   • KiB

    az egy nagyon ocsmány odalépés volt
    és akkor azt mondják, hogy nem szándékos
    na persze

 • HarciasToni

  https://www.instagram.com/micki_taryan/
  méghogy nem lesz instája. itt hazudtok nekem :DD

  • Roleee

   de egyelőre még nincs hitelesítve

   • HarciasToni

    facebookján linkelte, szóval biztosan nem kamu

    • Roleee

     ezek után tuti h benne a szerződésben h kötelezőek az ilyen cuccok 😀

 • mejgyo

  Valencia 35-ért mehet?? 😀

  • stanleykubrick

   Kína?

   • mejgyo

    PSG 🙂 legújabb pletykák 😀 😀 😀

    • HarciasToni

     ha ez igaz, akkor mata 100 alatt nem mehet :DD

    • stanleykubrick

     Ki van csukva. 😀

  • ehhez az árhoz nemtom milyen anyagot kell tolni, de biztos fasza

   • stanleykubrick

    Nem panaszkodhatnál ezt követően, hogy nem tudunk eladni. :DD

   • csakaMU

    2010-12 környékén talán ért ennyit

 • crpa7

  Skrtel a fenerben.

  • ketomika22

   bár nekem teljesen mindegy, de remélem marad a Diginél.

  • stanleykubrick

   Csak nekem jön be csak a kép?

   • Newton_heath

    Nem, nekem is..A levél nincs itt.

    • stanleykubrick

     https://www.facebook.com/coldrainynights/?fref=ts Na jah. Szóval erről van szó.

     • box-to-box defender

      Csak engem nem érdekel rohadtul, hogy melyik vérszívó fogja adni? Maradok a sky streameknél. (Még az eurosportról nagyjából jó a véleményem ezek közül, úgyhogy akkor adják ők)

     • stanleykubrick

      Mennyire szoktak jók lenni azok a streamek? Egyébként én sok szempontból továbbra sem akarok streamelni. Elég volt három évig.
      Örülnék normális magyar kommentátoros, korrekt felvezetős, összefoglalós meccsnézéseknek.

     • box-to-box defender

      Annak én is örülnék és ha így lesz és sok helyről hallom, hogy mennyire jó a felvezetés meg a hozzáadott érték egy csatornán, akkor elkezdek foglalkozni az előfizetés kérdésével. De mikor lesz itt ilyen? Ment a digi szopkodás Britannián az utóbbi időben, de azért valljuk be az a csatorna is csak vakok között a félszemű.

     • stanleykubrick

      Sok hibája van a Diginek, ez tény, talán a legnagyobb gond maga az, hogy mennyi embert érnek el.
      Őszintén, én nem akarom összekötni a tévém és a laptopom meccsnézés közben. Nem akarok foglalkozni azzal, ha megakad egy stream, de még angolul sem igazán akarom nézni a közvetítéseket, ha nem muszáj. Ugyanakkor szeretnék minőségi felvezetéseket és elemzéseket nézni, meg tisztességes közvetítéseket egyaránt.

     • már azzal a többi fölé emelkednek, hogy a kommentátorokat érdekli a bajnokság, amit közvetítenek. ennél többet én nem is várnék el egy csatornától

     • box-to-box defender

      Jó, de ettől még nem fogom őket választani. Akkor inkább előfizetek a sky-ra, ha lehet.

     • filozofi

      legjobb tudomásom szerint azt itthon nem nagyon lehet

     • box-to-box defender

      ezt se tudtam. na hát ennyire nem érdekel ez a kérdés, amíg találok normális sky stream-et 🙂

     • Newton_heath

      Kurva drága.

     • box-to-box defender

      azt nem tudtam….

     • ketomika22

      a streamek általában jól működnek, de ha csak 10ből 1szer beszar már kurva ideges vagy. lehet jobb egy sky HD-t nézni, dehogy sokkal jobb érzés amikor biztosan van a TVn meccs az 100%. a stream előtt űlve meg folyton imádkozol, hogy el ne menjen

     • Csumpitáz Béla

      so do I

     • box-to-box defender

      akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok teljesen hülye vagy ketten vagyunk hülyék :DD

     • Newton_heath

      Én nem tudom mit csinálok szarul, de nekem nem volt még olyan, hogy egy streamen végig tudtam nézni egy meccset.

     • ketomika22

      én is ezért szerettem jobban a Digit, még ha nyilván Sky > Digi

     • HarciasToni

      https://www.reddit.com/r/soccerstreams/
      http://www.ronaldo7.net/video/watch-football-live.html
      ezen a két oldalon jó streamek szoktak lenni. meccs előtt keresgetni kell néha, de simán lehet olyat találni, ami végig tökéletesen fut. csak kell mellé adblocker, mert nélküle percenként felugrik egy pornóhirdetés vagy valami hasonló.
      az ace streamek pedig tényleg tökéletesek szoktak lenni, kis akadások sincsenek bennük.
      én inkább streamen fogom nézni a meccseket, ha elveszik a digitől és tóccsaba féle szerencsétlenek fognak közvetíteni

     • ketomika22

      még az eurosport nem lenne olyan rossz. ott van Hajdú B. csak ott nem igazán foglalkoznának annyit a PL-lel, mint a Digi.. a TV2-s dologba bele sem merek gondolni

     • HarciasToni

      eurosport hogyan tudná közvetíteni? 2 csatorna nem elég bundesligára és pl-re, plusz a sok másmilyen sportra. amúgy ha ők vennék meg a jogokat, az se lenne jó, mert a 2. csatornájukat szinte minden magyar szolgáltató törölte és gondolom átrakták a legdrágább csomagokba.

     • ketomika22

      nyilván akkor nem lenne ott a Bundás. ehhez nem értek, nincs már 3 hónapja TV-nk. de a kommentátorok ott viszonylag faszák. csak nincs felvezetés stb.. nem foglalkoznának nagyon a PL-lel, csak közvetítenék.

     • stanleykubrick

      Bizony. Jelenleg ezek okozzák a kihívást. A TV2 2 csatornával és alapvetően csak PL-el, max később F1, ezt meg tudná oldani.

     • box-to-box defender

      Nekem van 2-3 bevált helyem és váltogatom, ha valamelyik nem olyan jó. De eddig többször sikerült 1 stream-en végig nézni, mint nem.

     • stanleykubrick

      Hasonló a helyzet, ha sikerül is, akkor a minőséggel azért alapvetően akadnak gondok.

 • Pingback: Felejthető játékpercek – ők (nem) játszottak az Eb-n | Zongoracipelő()

 • MikeSCHmalling

  Zlatan-t toljátok be 11.-nek, bár az összképen nem sokat javít 😀

 • MuriÁgnes

  Innen nezve azert eleg aggaszto a keretunk. Gyakorlatilag senki sem volt huzoember az EB-n.

  • Porter Ramsey

   mondjuk az egész PL-ből nem tudok mondani kimagasló teljesítményt pár walesin és Payet-en kívül.

   • MuriÁgnes

    Szinten aggaszto.

   • crpa7

    engem az egyik legjobban kane teljesítménye aggasztott
    Pl-ben gólkirály és kb. isten volt…EB-n meg…

    • csinibob

     Rajta lehetett erezni a legjobban, hogy teljesen elfáradt az idény végére.

  • stanleykubrick

   Nem kell azért túlzásokba esni. Griezmann, Draxler, Payet, Kroos nyújtott talán igazán kiemelkedőt az egész EB-n.
   Nekünk nem kell bizonyítania a de Gea, Smalling, Martial, Schneiderlin féle alakoknak, tudjuk, hogy mit tudnak. Jó, hogy nem sérült le senki és jó, hogy nem is játszott senki túl sokat. A Spurs játékosai pl. rongyosra terhelték magukat és jöhet a BL nekik. A Real Madrid játékosai is azért keményen túráztatva voltak.

   • crpa7

    pepe is abszolút kiemelkedő volt meg szerintem hummels is, és nani
    de am. ja…leginkább azért volt szar ez az Eb, mert nem volt sok kiemelkedő teljesítmény

    • stanleykubrick

     De ők is olyan játékosok, akik egyrészt védők, másrészt meg esély nincs arra, hogy nálunk játsszanak. Igaz ez Boatengre is. Európától most messze vagyunk, még akkor is nehéz ezt elfogadni, ha fáj. Lépésről lépésre kell haladni.

     • crpa7

      ja jó, persze, nem is azért írtam…csak szerintem pepe az eb legjobbja volt grizi mellett
      Nem is vitatom ezt és bár fájdalmas elfogadni, h jelenleg messze vagyunk az elittől, de bzítathatjuk magunkat azzal, h minden meg van ahhoz(egyenlőre), hogy közelebb kerüljünk(pénz),
      Ehhez az első lépés azonban egy klasszis szervező kp. szerződtetése lenne végre valahára.