Rókavadászat – osztályzás

Egy remekül sikerült három győzelmes szezonrajt után hatalmas pofáraesés következett három vereséggel, majd egy szépségtapasznak ható továbbjutás a szerény képességű Northampton Town ellen a Ligakupában. Így vártuk a bajnok Leicester City vendégjátékát az Old Traffordon, és bizony vegyes érzések kavarogtak bennünk, mert egy esetleges újabb bajnoki bukta elég mélyre taszíthatta volna a csapatot minden szempontból. Ám végül igen kellemes csalódást okozott ez a szombat délután, hiszen egy félidő alatt helyre tettük a rókákat. Sajnos a második játékrészben elzárták a gólcsapot, de nagyon bánkódni nincs okunk, jó játékkal szép győzelmet arattunk. Ráadásul mintha Mourinho olvasná a Stretford Endet – minden bizonnyal nem Fructie vagy EZS név alatt – ugyanis engedett a nyomásnak, és ez alkalommal a padon jelölte ki Rooney helyét, ráadásul a csapat formációja is kezd a vágyott 4-3-3-ra hasonlítani. Nemzetközi osztályzás következik, ezúttal a szerkesztők véleménye mellé bevontuk a busbybabes oldal érdemjegyeit is.

mulei

De Gea – 6

Sok dolga nem volt Dávidnak ezen a meccsen, bár tíz lövéssel is kísérletezett a bajnok, abból mindössze három talált el Donut Dave-ig. Abból egy túl is ment rajta ugyebár (igaz beleért), amiről igazából nem tehetett, hisz igen jól eltalálta Szürkefarkasróka. De lehet, Stanley másként vélekedik az esetről. Mindenestre Grey második – az elsőt kopizott – lövését már bravúrral védte spanyol hálóőrünk.

Valencia – 7

Jobb oldalon előre és hátra is remek volt, a szokásos játékát hozta, gyors, lendületes, jobblábas megoldásokat. Albrightont le is cserélte Ranieri a 61. percben, és bár Tónió most nem osztott ki gólpasszt (igazából jó beadása se nagyon akadt), megfelelően oldotta meg a feladatát. Egy alkalommal még a Blackburn ellen szerzett emlékezetes gólját is megpróbálta felidézni, de végül csupán egy bebikázott rossz beadás lett belőle. Bár a gólt az ő oldaláról kaptuk, de Lingard volt az, aki felvette (majd gyorsan le is tette) az embert, mielőtt elsült a lába.

vale

Bailly – 7,5

Dávid kevés dolga jórészt két remek középhátvédünknek köszönhető. Bailly idén talán még nem is mutatott be gyenge teljesítményt (na jó, a City ellen esetleg, de ott ki nem?), három szerelése, hét labdaszerzése és nyolc tisztázása önmagáért beszél. Első gólunknál pedig remekül támasztotta meg hátulról Mike-ot, hogy kapitányunk még biztosabban tudja a hálóba juttatni a labdát.

bailly

Smalling – 7,5

Kicsirió másodszor került be a kezdőcsapatba idén, és máris magán tudhatta a csapatkapitányi karszalagot, köszönhetően Wayne új posztjának. Kapitányhoz méltón jól mozgatta a védelmet. Remélhetőleg ez a Smalling-Bailly CB kettős tartósan stabil teljesítményt tud felmutatni a jövőben, még ha egyikük sem az a tipikus passzer középhátvéd, amilyen elvileg nélkülözhetetlen Mourinho taktikája szempontjából.

smalling

Blind – 8

A City meccs után – ha nem Guardiola ül az ellenfél padján, hisz így természetesen kizárólag az ő zsenije lett a vesztünk – szinte kilövési engedélyt kértek volna sokan Blindre, az egyik legtöbb vitát kiváltó játékosunk ő. Jól passzoló középhátvédként számított rá eddig Zsozé – bár lehet, fontosabb lenne egy jól védekező CB erre a fontos pozícióra – de most baloldali jibbekként mondhatni kivirult. Előzetesen sokak homlokára ültek ki az aggodalom szülte ráncok arra gondolva, hogyan és hányféleképpen fogja lóvá tenni Mahrez Daley-t, de végül úgy eltüntette a rókák kulcsemberét, hogy szegény algériai a szünetben cserét kért, mikor ki tudott végre kászálódni hollandunk farzsebéből. A szögleteit is meg kell említeni, négyből három gólt eredményezett, két és fél gólpassz fűződik a nevéhez, átírva a közhelyet: a szöglet nála háromnegyed gól.

orom

Herrera – 8

Mindent megtesz, hogy – az idén nem is rossz – Fellaini ne kerüljön vissza a kezdőcsapatba, rohan, labdát szerez, indít, szervez. Sőt feltalálta a verbális kulcspassz fogalmát: ő hívta fel Blind és Mata figyelmét üvöltve a lapos szögletből szerzett gólunk előtt a lehetőségre. Fasza volt védekezésben, kreatív támadásépítésben, végre olyan performansszal rukkol elő az utóbbi meccseken, amit joggal várunk baszkunktól. Mindezt a tőle megszokott elszántsággal művelte.

herrera

Pogba – 8 (MOTM)

Eddigi formája alapján Paul Labilis Pogba ezen a meccsen megérkezni látszott Manchesterbe. Övé volt a legtöbb átadás, közte három kulcspasszal. Védekezésből és támadásból is kivette a részét, löbbölős indításai pedig életveszélyesek voltak. Mata gólja is ebből indult, de amit Ibrával hoztak össze, az világklasszis teljesítmény volt. Góljával pedig fel is tette a pontot az i-re. a szerkesztőségi osztályozások alapján ő lett ezen a meccsen Mon Mothma Tudta? Pogba árából két Groupama arénát is fel lehetett volna építeni!

pogbaibra

Lingard – 7

Jesse ma is hozta az elszántságot, a keményen dolgozó team member attitűdöt. Szép volt a pörgetett gólpassza Matának, 90 százalékos passzhatékonyság mellett volt két kulcsátadása is. Ám Gray a gólja előtt épp Lingardot forgatta be, amivel lövőhelyzethez jutott. Én ahhoz a kisebbséghez tartozom, akik kedvelik Jessét, de a Marci-Rashford szélsőpáros sokkal üdvözítőbb lenne véleményem szerint hosszabb távon.

dab

Mata – 8

Az első meccsek tapasztalatai alapján Juan a csapat legfontosabb embere. Eddig, ha pályán volt nyertünk, ha nem akkor vesztettünk. Wayne helyén játszott a csatár mögött, végre tízes poszton, és meg is hálálta a bizalmat. Egy csodálatos akcióból szerzett góllal és egy szemfüles assziszttal vétette észre magát, remekül mozgatta a társait. Ha így folytatja, Roo-nak és Mou-nak is álmatlan éjszakákat fog okozni, hisz előbbi nem kerül vissza a csapatba, utóbbi pedig nem hagyhatja így ki a csapatból.

matagol

Rashford – 7

Rashford olyat tett, amit még sosem láttam tőle az első csapatban: egy nagy helyzetben rossz labdakezelés után csúnyán a lelátóra baszta a labdát, Ibra önzetlen átadása után, önmagához nagyon méltatlanul. Három lövéséből csak egy ment kapura, mondjuk, ha az nem megy be, akkor kezdhetnénk is aggódni fiatal csatárunk jövőéért. A váratlan szögletkombinációnkat ő váltotta gólra, egyetlen szépséghiba, hogy Marci helyén játszott. Reméljük francia tinink sérülése után jobb formában tud visszatérni, és akkor Rashi átkerül jobbszélre, és együtt fogják őrületbe kergetni az ellenfelek védőit.

roorash

Zlatan – 6,5

Ibra igazából nem volt rossz, ötször is kísérletezett góllövéssel, és egy aszisztot is majdnem a neve mellé írhattunk volna, ha Marcus kicsit higgadtabb a befejezésnél. Rendre visszalép labdáért, sokszor talán indokolatlanul. A fentebb látható akció Pogbával mástól már wtf kategória lenne, Zlatantól viszont ezt várjuk, mondhatni természetes lett volna, ha egyenesen a pipában köt ki a lövése. Gólt nem lőtt, így nem is kaphatott magasabb osztályzatot, hiszen nagyon szigorúak vagyunk.

ibra

Carrick, Rooney, Young – ők már a meccs azon szakaszában álltak be, amikor mi már feladtuk a további gólszerzés lehetőségét, a Leicester pedig a meccset, így nagyon nincs is mit értékelni a teljesítményükön.

Mourinho – 10

Kovács Tomi értékelése alapján maximális pontszámot érdemel, mert végre megtalálta szegény Wayne helyét, ahol a leghasznosabban tudja segíteni a csapatot.

roo

Összességében a Leicester is kiváló partnernek bizonyult megtépázott önbizalmunk visszaszerzésében, hiszen finoman szólva sem játszottak jól. De Zsozé mellett szól, hogy mert és tudott is változtatni. A közeljövőben két kvázi ujjgyakorlatnak tűnő meccs – a Luhanszk és a nem túl jó formában lévő Stoke ellen – és egy válogatott szünet után (hurrá!) egy fokmérő sorozat következik: a Liverpool, Fenerbahce, Chelsea hármas megmutatja majd, hogy a Leicester volt ennyire rossz, vagy Mourinho találta meg végre a győzelmekhez vezető utat.

 • Csordás Adrián
 • RedMark

  Megkerdeztek bigsamtol, hogy lesz-e meg jovoje mint menedzser, mire o annyit mondott:
  We will wait and see.

  Anglianak is idore van szuksege, hogy kiheverje Luit.

 • Rioinho

  OFF: szombattól tolok egy hetes ír túrát, és egész véletlenül pont akkor lesz az ír-grúz selejtező, amire sikerült jegyet szerezni. Valami jótanács a szigetországi meccsnézési szokásokról, azon kívül, hogy ne grúz mezben menjek? 🙂

  • Pásztor László

   Én nem tudok semmit, de abban biztos vagyok, hogy van egy minimum sörivó kvóta, amit ha nem teljesítesz, akkor csúnyán fognak rád nézni 😀

  • godlikezaza

   ne szidd a gingereket

  • wolandrule

   Ne lepődj meg, ha kifütyülnek egy lövőcselt, ott még igazi brit foci van. 🙂

  • EZS

   az azeri mezedet is hagyd otthon.

   • EZS

    ja nem, ezeket állandóan keverem

    • Csordás Adrián

     én is majdnem benéztem, mert hegyi karabahos kommentet akartam írni, majd rájöttem hogy az az azeriak és az örmények között vitatott 😀

     • EZS

      van nekem egy két ilyen. Pl. Grúzia és Örményország, de pl. Ceglédet és Szekszárdot is állandóan keverem. 😀

    • MuriÁgnes

     Piszkos Fred is allandoan keveri.

     • EZS

      :DD “vagy nem kavarja”

 • bedeabl

  Teljesen off, de tegnap költöztem ki, és az Amsterdamból Newcastle-be tartó járaton egy bizonyos Mark Clattenburg ült előttem a gépen.
  Örülök, hogy nem most élte ki ellene valaki bosszúállási vágyát 😀

  • Pásztor László

   Remélem mondtad neki, hogy fasz xd

  • FabianCancellara

   pedig nem volt kötelező visszamennie…:(

  • Gezu77

   Egy tockost nem adtál neki véletlenül?

   • bedeabl

    Business classon ült ő és ott tudod repülés előtt elhúzzák a függönyt az énféle proliktól 🙁

  • RedMark

   Ja hogy amsterdamba jar a csavo? Igy mar ertem az iteleteit…

   • Freeezer89

    nanananana, óvatosan! ha vlki egy idióta fasz, az egy budos tapló fasz marad ha be is van tépve

  • MuriÁgnes
 • Pásztor László

  Azt mondja a ClassFM hirados csaja, hogy Théó Wálkott xddddd

  • Mainpieeater

   Tegnap meg valamelyiken azt, hog h “Zsásztin Bíber, Major lézer es EMÓ közös száma a Cold Waters”

  • mrmojo

   kedden m4en volt már “Dél Alli” is , de lehet hogy Déli volt

  • Harrari Ezra

   egyébként időnként a helyesen ejtett nevek is zavaróak lehetnek, ha az ember megszokja a helytelen, de elterjedt kiejtést, lásd hétvégén Hetthéssy folyamatosan “Fernandzsinnyu”-zott a City meccsen

   • Pásztor László

    Az igen. Lehet inkább örülnöm kéne, hogy nincs Spíler a telekomnál?

    • Harrari Ezra

     szerintem maguk a közvetítések rendben vannak, ez meg fakadhat túlbuzgóságból is, de inkább csak fura, mint hiba

     • Pásztor László

      Nah jah. Bár inkább ez, minthogy minden labdaérintésnél máshogy hívja.

      Amúgy tud valaki valamit a Telekom-Spíler kapcsolatrol? Lesz nem lesz, mert azért a karácsonyi hajtáskor jól jönne 🙂

   • Newton_heath

    Vagy Tócsa Sníderlenje.

   • Newton_heath

    Elmondta a közvetítésben, hogy kaptak egy anyagot a közvetítés előtt, melyben minden játékos elmondta, hogy a saját nevét hogy kell ejteni…Mindazonáltal a Fernandzsinnyuzást én már nem igényelném, ez nekem már sok.

 • peety

  Azt álmodtam , hogy Ibra akkora gőlt, hogy mėg ő is megkönnyezte? majd erre 1 perccel kėsőbb az ėbresztő mindent szėtcseszett

  • RedMark

   A gőlt egy uj szleng arra hogy golt lott ugye?:D

   • sipi

    a modern Kazinczy :v amúgy én is arra tippelek 🙂

    • peety

     Gólt lőtt persze, csak ezek a kora reggelek megtrėfálnak ?

  • Shadedweller

   Kár, hogy felébredtél! 🙂 Érdekes volna elemezgetni pedig! 😀

 • csinibob

  Bold: mou valencia és lingard kivételével felkuldi a galakezdot.

 • Freeezer89
  • sipi

   csak engem emlékeztet Hasselbaink Remy Dantonra a House of Cardsból? 🙂

   • estiszorel

    nem 😀

   • Freeezer89

    aki most vlmi Marvel-es szarhoz adta a nevét

    • Pásztor László

     Hogy mondod? Amúgy a Black Panther filmben lesz asszem.

     • Freeezer89

      sorozatra gondoltam, és igen, ez utóbbi szuperhősös filmek/sorozatok kurva gyatra minőségűek! kinek a pap, kinek a paplan

     • Pásztor László

      Amúgy ha rám hallgatsz, pröbáld meg a Netflix/Marvel sorozatokat teljesen máskèpp kezelni. Nem tipik szuperhősös ocsmányság, mint a Flash/Arrow (5perc akció,15 perc nyál). Realisztikus kőkemény és érdekes kérdéseket feszeget az emberről.

      De a te döntésed, mindenesetre a Luke Cage a trailerek alapján nagyon jó lesz és Dalton is zseniálisnak igérkezik.

     • Freeezer89

      egyszer majd arra is szánok idot, de most elég nagy a lemaradásom a sajat kedvenceimet tekintve is

     • Pásztor László

      Csak 13 óra egy évad, nem sok az xdddd

     • clacka

      Nekem gyerekkori nagy kedvencem Pókember, na abból mindegyik mozifilm baromi gyenge nekem. A Nolan-féle Batman-filmeket szeretem, bár a vége felé kicsit túlhúzta. Ja, és a sorozatokból a SHIELD-et bírom, pedig a Bosszúálló mozifilmeket ki nem állhatom.

     • Freeezer89

      Lüke Cage lesz az
      Editke: Luke, kurva ótókorrekt

     • Pásztor László

      Oh tényleg

 • Csordás Adrián

  • RedMark

   Jo ujranezni ahogy a puffancs veri a golokat nójernek

  • danNN

   Uzsidoboz vágott pár szép gólt.

  • Csordás Adrián


   Brazíliában eddig csak 1 gólja van (1.36). Gólöröme példátlan 😀

 • KiB

  Ez az Atleti rohadt jó csapat a fenébe is

  • sipi

   közhely, de tényleg elfárad az ember ha nézi. hihetetlen h szinte mindenhova odaértek, rengeteget futottak, mintha vért ittak volna meccs előtt

   • KiB

    nagyon durva volt nézni:)

  • Angus

   láttam őket ’14 őszén Bécsben, még Kosztával. nem gondoltam volna akkor, hogy a spanyol bajnok és BL-döntős csapatot látom, akkoriban nem voltak felkapva egyáltalán

   amúgy nagy kár, hogy nem sorsoltak össze egyik bécsi csapattal sem, de még csak egy csehet se kaptunk… no mindegy, ha minden jól megy, az Austria-Roma meccsen ott leszek 🙂

 • MuriÁgnes

  Remelem, hogy nyerunk ma a BL-ben!!!!

  • EZS

   mindenesetre biztos nem kapunk ki.

 • Mainpieeater

  Off: Megkaptam az emailt h holnap délelőtt megjön a fifa, valaki még fogja nyomni PS4-en?

  • csinibob

   Ezekkel a kiírásokkal nem teszel a kapcsolatunkért.

   • Mainpieeater

    te nem ölelsz át soha 🙁 én próbálkozom :((

    • csinibob

     En az az önző típus vagyok, szóval a spanyolkák vagy én.

     • Mainpieeater

      Ha igazán szeretnél nem állítanál ilyen nehéz döntés elé :'(

     • csinibob

      Ha igazan fontos lennek, ez nem lehetne nehez döntés!

  • HarciasToni

   az is írhat, aki PC-re veszi 😀

   • Fish08

    Ahogy megveszem az új gépet, jöhet a fifa 😀

    • HarciasToni

     Helyes, csak a PC :DD

   • Shadedweller

    Mászterrész?! 🙂 Jó az!

  • eartist

   jaja, hnap megyek a pakkomért!

   • Harrari Ezra

    meg ne egyék addig a cipőkrémet

   • Mainpieeater

    addoljááá he

  • truedevil

   Jelen! Ha leírod a PSN accountod még fel is veszlek! 🙂

   • Mainpieeater

    ha én azt tudnám 😀 közöset csináltunk az öcsémmel és mindig elfeljtem. talán maleba5128 :S

    • truedevil

     király, holnap megpróbálom 😀

  • Freeezer89

   xboxon netán vlki?

   • safbérenc

    Jelen, de liveom az nincs 😀

   • Csordás Adrián

    kaputelefonon?

  • danNN

   psnid: alc_haladanNN péntektől tolom neki, tolhatunk majd egy kettőt ha gondolod.

   • Mainpieeater

    hát addolj aztán majd visszaigazollak 🙂

  • Yossuf_84

   Tegnap délután vettem kézbe. 😉 joc_8418

 • Mourinho: “At Chelsea Mata was a good player. At Manchester United, he is a very good player.”
  Juan is very adaptive with his qualities. He has found a very good natural habitat with us.”
  “Chelsea were playing in a defensive block when we won the title in 2014-15 and here we are trying to play in a different way.”

 • RedMark
 • zlatan kezd

  • infinite_red

   presszer van?

   • vót. shaw beteg, miki nem játszik, martial viszont felépült

    • infinite_red

     akkor mehet a tuja – fosu, smalling, bailly, blind – carrick, sch – rash, roo, marci – ibra kezdő

    • Newton_heath

     De már miki is felépült, nem?

  • crpa7

   mi a fasznak?

   • Harrari Ezra

    neki a legnagyobb a zorya

    • crpa7

     :DD
     ezen jót nevettem
     most akkor hétvégén nem kezd vagy mi?

     • crpa7

      az is igaz, h ő válogatott szünetben pihen

     • Sousaphone

      Hozé asszonta is-is! 🙂

     • crpa7

      akkor a stoke ellen is eredményesek lesznek a kontráink 😀

  • Roleee
  • reelbeba

   Wat? Aszittem el se utazott

   • Pásztor László

    Hazai pályán játszunk.

    • EZS

     tehát igaza van, el se utazott!

    • reelbeba

     valamit nagyon benéztem

 • Schweinsteigerlin

  Sunderland winger Adnan Januzaj has been ruled out for a minimum of six weeks due to an ankle injury.

 • infinite_red

  Manchester United could be without Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial and Luke Shaw for Zorya Luhansk game. [M.E.N]

 • Angus

  Jó lenne látni egy magabiztos győzelmet (a kiütés fogalma nem tudom mikor tér vissza a köztudatba) a Luhanszk ellen. Örülnék Romero, Fosu, Darmian, Young, Carrick Wazza és Miki játékának. A kezdőbe velük!

 • Csordás Adrián
 • Man United’s full training squad for FC Zorya: De Gea, Romero, Johnstone, Darmian, Valencia, Fosu-Mensah, Smalling, Bailly, Blind, Rojo, Schneiderlin, Herrera, Fellaini, Carrick, Pogba, Lingard, Young, Mata, Memphis, Mkhitaryan, Martial, Rooney, Ibrahimovic, Rashford

  • Pásztor László

   Annyira megnéznék egy Morgan-Herrera-Pogba hármas, elöttük a Marci-Rooney-Miki hármassal.

   • MuriÁgnes

    Csak ne az FC Zorya ellen.

    • Pásztor László

     Mert? Rooney máskor úgysem játszhat.

     • Kuba

      Rooney játszhat, de ne Pogba-Herrera tengellyel, ők majd a PL ben.
      Amúgy Marci meg mindig serult, nem?

     • nem

  • Mainpieeater

   Romero – Darmian Fosu Blind Rojo – Schneiderlin Carrick – Young Rooney Memphis – Martial lenne az ideális de érzésre valami

   Romero – Darmian Bailly Smalling Blind – Herrera Carrick Fellaini – Lingard Ibrahimovic Martial féle kezdő lesz

 • FabianCancellara
 • Ressan

  Szvsz Rashford ominózus helyzeténél, – amit amúgy tényleg elég csúnyán fejezett be – Ibra önzetlen átadása egyben qrva szar is volt. Sztem amiatt nem lett igazán nagy helyzet. Laposan, kicsit Rashford elé kellett volna tenni, hogy egyből be tudja fejezni, ehelyett kapott egy pattogós szart, kifelé sodródva. Így ezt még nem kellett volna befejeznie, hanem talán visszavenni, és folytatni valamerre a támadást. Amúgy a hetes az sztem is jogos. 😉

  • csakaMU

   nem volt az olyan rossz passz, rashford vette át szarul

  • filozofi

   így is csak centikkel ment el a bevetődő védő mellett, ha ez bárhogy máshogy, szűkebben van rúgva azt biztosan lefüleli a védő

 • Mainpieeater

  Szingli ferfiak figyelem!

  Lenne egy feladatom szamotokra! A kepen lathato instagram-fiokhoz tartozo nostenyegyed eppen Budapesten van. Ez csupan azert erdekes, mert a holgy Herrera asszonyanak (Isabellnek) oriasi spanja.

  A feladat : tegyetek egy szivesseget nekem (es magatoknak, mert a latin nok jok az agyban) es szedjetek fel. Egy relativ szep, cuki, forroveru latin csajjal gyarthattok pici jovobeli kommenteloket a stretford end szamara, nekem meg szerezhettek rajta keresztul egy alairt Herreramezt. Mindenki jol jar :3 Ki vallalkozik?

  https://uploads.disquscdn.com/images/5808fbca3c0dc82e59b9253dde4d8db03f9d8b986c0cfee8a95b56f6cc24a834.png

  • Harrari Ezra

   én bevállalom, de abból nem kommentelők, csak askenázi messik fognak születni

   • Mainpieeater

    Ja az a resze tok nem erdekel csak a meggyozes miatt irtam be. 😀 szerezz nekem mezt, a tobbi a te dolgod

    • Harrari Ezra

     azt simán, egy haverom 98-ban aláírt Boban mezzel turnézta körbe a falut, miután a faterja talált alkoholos filcet

  • ketomika22

   már tegnap megvolt..

   • Mainpieeater

    Annyira voltam attol hogy elhiggyem mint te hetvegen a potya kivedesetol 😛

  • Schweinsteigerlin

   Fiú lánnyal? Fúj

   • Mainpieeater

    Hat ha testverek akkor belefer

  • Shadedweller

   Küldd le Pécsre, és együtt karácsonyozunk, Anderékkel 😉 🙂

   • Mainpieeater

    úgy is tervezek arrafelé menni valamikor, majd leviszem magammal 😀

  • godlikezaza

   “Egy relativ szep”

   • Newton_heath

    Nagyon igényes ezen a téren…Neki nem jön be, de el tudja képzelni, hogy van olyan pali, akinek tetszik

    • Mainpieeater

     Koszi 😀 de amugy inkabb o mint a masik, de o sem az igazi meg 😀

     • Newton_heath

      Mi a baj vele? Szerintem nagyon szép az arca, azon belül a szája és az orra 10/10-es, a szemével sincs semmi gebasz…Nem baszogatásból, csak kíváncsi vagyok, hogy egy igazán igényes embernek milyen szempontjai vannak… 🙂

     • Mainpieeater

      ot a multkorival ellentetben pl en is szepnek es egy jo csajnak tartom, es meg az is lehet h eloben teljesen bele lennek bolondulva, de igy az instagramjan keresztul nem latom azt a pici pluszt ami nekem kell 😀

     • godlikezaza
     • godlikezaza

      picsába, instájával akartam: https://www.instagram.com/valerialukyanova/

     • Shadedweller

      Igazi természetes szépség!:)
      Biztos gyönyörűen fog idősödni is!

     • Angus

      inkább ijesztő az arca, mintsem szép

     • crpa7

      dettó

     • Angus

      de amúgy tök hülyeség képek alapján itt megbeszélni kinek mi tetszik. egyrészt mert kép, másrészt mert kép. 😀

     • crpa7

      egyetértek az indoklásoddal 😀

     • Newton_heath

      Fura szerzet..Előbb basznám agyon egy péklapáttal minthogy szúrjam

     • mrmojo

      sztem amúgy ilyen egy igazán szép arc , nekem ez jön be legalábbis https://www.instagram.com/p/BJyQlLIBwmC/?taken-by=sonyamohova

     • Angus

      az egy eltűnt Moszkvics alvázszáma?

     • Mainpieeater
     • Angus

      Te baszki… kész csoda hogy barátnőd van. 😀

     • HarciasToni

      Ja ha van baratnoje, akkor megertem, miért ilyen :DD

     • Mainpieeater

      Jo hat en el vagyok kenyeztetve ez igaz. 😀

     • Mainpieeater

      Hat nalam a szepseg csak egy faktor a sok kozul aminek meg kell felelnie egy potencialis baratnonek, de messze nem a legfontosabb. 😀 szoval igen. Es megsem. 😀

  • HarciasToni

   Elég magasak az igényeid :DD

   • Mainpieeater

    Nem ertem a problemat. Te szexelhetsz egy spanyol csajjal, en meg csak egy darab szovetet kapok 😀

  • filozofi

   Hé senorita, KJKs vagyok. Szerinted ez a szöveg jó lesz nála?

   • MuriÁgnes

    En KKK-val probalkoznek, es megkerdeznem, hogy szereti-e a chocolate fondue-t.

   • Mainpieeater

    csak dobd be h ismered stanleyt meg EZSt és már folyni is fog a szökőkút a lába között 😀

 • HarciasToni
 • fella

  szerintetek a Sunderland vagy a West Ham (vagy bárki) ezek után ráfanyalodik Fat Samre? vagy vége?

  • KiB

   szerintem nagyjából vége

 • crpa7
  • mrmojo

   nem tudom , de ebből sosem elég

  • Mainpieeater

   Ez az aktualis topkomment. Ketszer.

  • Krunyec

   Le vagyok maradva honnan jött ez a remek gólöröm. Valaki kitudna segíteni?

   • Mainpieeater

    Valami szar hiphop-szammal indult aztan Cam Newton kezdte el csinalni TD-k utan meg Odell Beckham, Derek Carr, aztan elkezdtek a focistak is.

    Tehat nem a normalis, hanem a teljesen legalja amerikai hiphopkultura szulemenye, de valamiert megis felkapta az afroamerikai reteg, aztan terjedt mint a pestis. Amig nem tudtam h honnan jott meg viccesnek is talaltam.

    Edit: igy is annak talalom, csak mas ertelemben 😀

   • sipi

    nem biztos h ebből a zeneszámból jött, de már ez is arra épül

 • crpa7

  Hú srácok én valamiről nagyon lemaradtam
  Elv. kibaszták Big Samet, de miért?

  • Mainpieeater

   Triciklizett 2 U18-as női válogatottal és lebukott.

  • reelbeba

   nem birták etetni

  • Freeezer89

   mert ignorálod a perememberek kommentjeit 🙁

 • RedMark

  Kicsit lemaradtam dortmundban mostanaban szoval valaki tudja hol van reus?

  • sipi

   Katalóniában, Tarragona tartományban, az N-420-as út (T-11) mentén, Tarragona várostól 12 km-re északnyugatra. (via Wiki)

  • Mainpieeater

   Gündogan helyét vette át a csapatban.

 • Mainpieeater

  Ha Auba sárgát kapott akkor a fasszopó Ramos miért nem?

  • filozofi

   igazi türhő köcsög

 • EZS

  jól beschürlte!

  • jimboy

   beverte, mint ló a lónak

  • Mainpieeater

   Ez gyengébb volt mint a Leicester szögletek elleni védekezése hétvégén.

   • EZS

    nem, annyira nem volt jó. 🙂

 • mucus

  Ramosnál középszerűbb védő létezik?

  • Mainpieeater

   Kolo Touré

   • mucus

    ő inkább mid-low szint

  • filozofi

   cahill

   • Mainpieeater

    David Luiz

    • filozofi

     igen, ő lett volna a másik opció akit írok

  • infinite_red

   kereger

 • crpa7

  szarezamadrid

  • Hamptitus

   😀

 • crpa7

  Ez a dembelé geci nagy tehetség

  • ketomika22

   majd ha eléggé világsztár lesz talán oda is figyelünk rá

   • crpa7

    ja bocs

  • Mainpieeater

   Alig várom hogy izzítsam fifában a Dembele – Rashford – Martial támadóhármast holnapután 😀

   • Harrari Ezra
   • HarciasToni

    PC-n játszol?

    • Mainpieeater

     Isten ments 😀 Akkor sosem tanulnék.

     • HarciasToni

      a kettő hogy függ össze? 😀 ha konzolon játszol, akkor ugyanúgy elveszi az idődet

     • ketomika22

      egyetemen jó részt gépen kapod az anyagot, szóval leülsz a gép elé, tanulnál, és akkor meglátod a FIFA-t.. szerinted? :DDD

     • Fish08

      Mondja az, aki 3 hete egyetemista 😀

     • ketomika22

      ebben már nekem is van tapasztalatom :DDDDDD

     • Mainpieeater

      Úgy hogy a PS4 nincs velem Pesten és max hétvégén baszok el rá 1-2 órát. Így is minden mást csinálok ma is forgattyús tengely tervezés helyett, ha még FIFAm is lenne akkor meg végképp nem tanulnék soha.

  • Harrari Ezra

   jövőre Mikit visszaadjuk, aztán 2 év múlva megvesszük

  • Mainpieeater

   Mor sem kisebb.

  • HarciasToni

   nagyon önző és nem tud lőni, ezeken javítania kell, jelenleg csak egy átlagos francia triblikirály

   • Mainpieeater

    Azért a franciáknak a Martial – Dembele szél nem fog rosszul kinézni 2-3 év múlva.

    • HarciasToni

     +Coman

 • EZS

  Torghelle??? 😀

  • cspsaat

   Én is Kabát Petiben reménykedtem 🙁

  • crpa7

   én is azt hittem rosszul látok
   ennél lejjebb már tényleg nincs

 • ketomika22

  ez Navas-é

  • Harrari Ezra

   stanley majd megmondja

  • Roleee

   kezdem érteni miért akarták DDGt 😀

  • filozofi

   szerintem ezt blsz3ban is fogni kell de minimum oldalra ütni 🙂

   • ketomika22

    ezzel most rám célzol?

    • filozofi

     hát igen, te vagy ebben a szakértő 😀

     • ketomika22

      az a baj, most hétvégén nekem is volt egy lepkém

     • filozofi

      1-1 lepke mindig betudható másnaposságnak

     • ketomika22

      bárcsak amiatt lett volna 😀

     • HarciasToni

      aki nem potyázik néha, az nem is rendes megyei kapus

   • crpa7

    hát jah
    et még romero is megoldotta volna

 • György Márk

  Ez a leicester ha bemenne a negyeddöntőbe…na ettől szép a foci 🙂

 • crpa7

  Én is utállom a madridot.
  De ez azért brutál: 22 meccse veretlenek…és nem, nem a bajnokságban, hanem a bl csoportkörben.

 • filozofi

  hogy én mennyire utálom a Real Madridot

  • box-to-box defender

   A vicc, hogy Tuchel iskolázza Zidane-t, csak annyi klasszis van ebben a csapatban, hogy akármilyen fos játékkal is lőhetnek 3-at…

   • filozofi

    és még szerencséjük is van

   • mrmojo

    azt nem mondanám hogy iskolázza , elég naivan kezdtek , nyilván megkontrázzák őket

 • Roleee

  Januzaj 6 hétre off

  • box-to-box defender

   Nagyon úgy néz ki, hogy Moyes mellett sem szedi össze magát és neki over…

 • nézve ezt a meccset, kibaszott messze vagyunk ettől a szinttől

  • Harrari Ezra

   de szebb a mezünk

 • Schweinsteigerlin

  Kagawa amugy innen is offos lett?

  • Mainpieeater

   sokadik opció, de néha játszik 🙂

 • EZS

  Ronciiiii! 🙂

 • infinite_red

  vajon mikor lesz az idei squad photo?

  • Pásztor László

   Nem lesz, mert Rooney nem hajlandó Mourinho mellé ülni többet, azt mondta egy hozzám közel álló forrás, hogy azért grimaszolt a padon, mert oda érezte José bűzét 🙁

  • má vót

   • infinite_red

    amikor egyesével vannak lefényképezve az lehet, de amin rajta van mindenki, azt még nem láttam

 • Fructie

  Off: Big Sam felmondott.?

  • Pásztor László

   Volt ennél rövidebb angol szövkap karrier? 😀 Amúgy most bajban vannak, mert tényleg már csak Moyes maradt, ha brit edzőt akarnak, vagy megint ráfogják egy külföldire a bukást? 😀

   • Fructie

    Egy Hiddink kene nekik

   • ketomika22

    Bruce.

    • Pásztor László

     Ő nem lenne rossz, csak sztem kicsi a reputációja.

   • enyeger

    Giggs 😀 vagy akár Coleman-t lehetne elcsalni walestől bár erre azért elég kicsi az esély

  • KiB

   azért ez mekkora öngól már a részéről
   így beleszaladni egy ilyen dologba

   • filozofi

    egyáltalán egy ilyen nagy múltú szakembernek aki ráadásul szöv kap minek kell ilyen dolgokat kiteregetni? akár üzletembereknek akár fedett újságíróknak

    • KiB

     így van, meg is érdemli a buktát
     ennyi ostobának lenni
     persze, jön egy üzletember a világ másik feléről, és rögtön arról magyarázok neki, hogy hol lehet csalni
     pedig nem is magyar

  • csakaMU

   felmondott na ja. kicsit mentették a dolgot a mutual jelzővel, de inkább úgy fogalmaznék, kibaszták mint a szart

  • infinite_red

   angol hülyék, hülye angolok

  • Harrari Ezra

   bold: Lajos lesz a következő szövkap.

   • Pásztor László

    Nagyon szakadnék egy 352-vel, ahol Vardy és Sterling lesz a két szélső és elől a Rooney-Kane kettős áll mint a cölöp 😀

   • Schweinsteigerlin

    Werder Bremenhez irjak

    • Harrari Ezra

     mire rájönnek, hogy Southgate sem váltja meg a világot, addigra őt is kirúgják onnan

    • Roleee

     meg AVBt is

   • fella

    Lajos amúgy kibaszott jó lenne, ráférne erre a sok pöcs angolra egy kis megrendszabályozás.

  • Harrari Ezra

   “Unrelated managerial pattern. 1 Make Wayne Rooney captain 2 Get sacked. He’s burning through them these days”

 • csinibob

  Azért ez a Dortmund baromi jól vásárolt és iszonyatosan jó csapat. A kis kedvencem még csak keretben sincs. 🙁

 • sipi

  egy kis kukacoskodás: első gólnál nem Bailly hanem Pogba támasztotta meg Mikeot, így Béjl osztályzásából szigorúan levonnék fél pontot.

  • EZS

   valóban. Csak nyolcszor néztem meg, ügyes vagyok. 🙂 Köszi

   • Mainpieeater

    Ezs osztalyzasa: 6,5/10

    • EZS

     kettes megvan! 😀

     • sipi

      ne viccelj már, ez nincs egy egész se.. :v

     • EZS

      ok, nem matekból. 😀

     • Harrari Ezra

      Egypercesek Ezra Egyetemi Emlékeiből:
      Tanár: 4-esre áll, az 5-ösért kérdezném akkor. *kérdés elhangzik*
      Ezra: *random bullshit válasz*
      Tanár: Hmm, túlzás lenne az a 4-es is…

     • Dyer

      Igen, nekem is majdnem sikerült anno hármas helyett pecára módosítani a jegyet szóbelin 😀

 • Mainpieeater
 • include

  Őszinte leszek, hosszú idő után (talán 3-4 év) felejtettem el, hogy játszunk, de még a port-on is (+arenavisionon is) megnéztem h szombat v vasárnap, de nem láttam, így Drágámmal elsétáltunk kicsit a természetbe, kb fél 3-ra értem haza. ránézek teló, face, 4:0 mondom miafasz ?

  Aki nagyon tetszett játékkal, az Rooney a padon, de amit Blind és Smaling művelt az tényleg az “amazing” kategória.

  • csakaMU

   a természet lágy ölén mi? nincs már egy kicsit hideg az ilyesmihez?

   • include

    Sátoraljaújhelyen lakom, sok a Hegy a Domb 🙂 előző este foci után még be se b@sztam, tehát elkúrtam a szezon meccsének megnézését élőbe 🙂

    • estiszorel

     Hé, én meg sárospataki vagyok. 🙂

     • Harrari Ezra
     • EZS

      :DDDDDD

     • Pásztor László

      Menj a francba :DDDDDDD

     • MrFer

      jézus f.sza…. 😀 😀 😀

     • sipi

      teljesen beteg… :v

     • HarciasToni

      nekem meg az anyukám mádi 😀

     • EZS

      csak óvatosan minden személyes adattal, mert Ezra figyel! 😀

     • Harrari Ezra

      áhh, iMÁDom Mádot, az egyik legjobb hely a világon és igen, főleg a bor miatt. de az egész Zemplén és környéke nekem a szívem csücske

     • HarciasToni

      minden olyan ember iMÁDja Mádot, aki legalább egyszer járt már ott

     • Harrari Ezra

      nekem könnyű, én arrafelé nőttem fel

     • dawos11

      és patakra jártam suliba 😛

     • estiszorel

      Kiràly. Melyikbe?

     • dawos11

      ÁVG 🙂

    • dawos11

     necsináld, én meg pálházi vagyok 😛

     • Csordás Adrián

      Pálházán van egy emlékmű aminek a tetején sarló-kalapács virít (kisvasút mellett), vagy tévedek?

     • dawos11

      bizony, valami bányász emlékmű vagy mi a tököm 😀

     • Csordás Adrián

      Akkor jól emlékeztem. Két éve tekertem arrafelé (a fentebb említett Sátoraljaújhely és Sárospatak is megvolt) és ez maradt meg leginkább 😀

     • include

      Pálházára járunk focizni szerda-péntek 🙂 🙂 🙂 6-tól a művüfevesre az Edzőúrékkal 🙂

 • csakaMU

  Aki végignézte és megunta, annak van egy rossz hírem.
  https://www.facebook.com/manchesterunited/videos/10154081408727746/

  • Harrari Ezra

   esetleg FPS-ben nincs róla felvétel?

   • EZS

    mé’ nincs gopro Mata fején??? 😀

    • csinibob

     Mindnekinek csak a melle látszana 😀 😀

     • EZS

      :DD engem is ilyenekkel szívatnak állandóan. Pl. “miért ülsz a csapatképen? Ja nem is ülsz…” stb…. 😀

     • csinibob

      😀 😀 végülis Messi is akkora, mint te, csak ő tud focizni.

      offolom a vérszívást 😀

     • Fish08

      De EZS legalább nem csalja el az adót 😀

  • RedMark

   David hogy orul. Jo latni

 • Freeezer89

  a szkáj szerint Rooney kezd az EL-ben, hétvégén viszont a padon lesz

  • csakaMU

   micsoda meglepetés 😀

  • csinibob

   TÖKÉLETES!

  • csinibob

   Nálam Martial – Mkhitaryan nagyon alap lenne, hogy végre belelendüljenek.

   • Freeezer89

    nálam is ez lenne

 • infinite_red
  • MuriÁgnes

   Baszod, errol mindig le lehet huzni egy ujabb bort.:D

   • csakaMU

    Egy cserszegi fűszerest húzzál már le nekem, ha lehet.

    • MuriÁgnes

     Ha kuldesz, lehuzom.:)

 • infinite_red

  jó kis osztályzás lett. bajnokikon ezt a mata-herrera-pogba kp-t nem bontanám meg, ahogy a védelmet se. viszont miki nagy kérdőjel lesz, ahogy marci is

 • filozofi

  Jóóó lett az osztályzás 😀 Viszont nálam Blind a meccs legjobbja, rég láttam ilyen jól focizni
  kicsit off: kíváncsi vagyok a meccs hatására mi lesz Rooney sorsa az angol válogatottban

 • godlikezaza

  nem sztenli írta a posztot. hangember.

  • Pásztor László

   Októberre igérte magát 😀

   • godlikezaza

    jogos. bocs sztenli

 • Fructie

  3 megjegyzés:
  – legyen osztályozás vereség után is
  – ugye senki sem gondolja komolyan, h Rooney végleg kikerült a csapatból. Meg kovacstomi sem…
  – a pool és a chelsea még fogja mutatni nekünk, h valencia édes kevés egy komoly csapat ellen.

  • infinite_red

   3 megjegyzésedből 2 az, amit kb regisztrálásod óra bizonygatsz: Valencia szar, Roo a király

   • Fructie

    Nálad ez egy megjegyzésre redukálódik: Rooney menjen kínába. Problem?

    • infinite_red

     ja, hogy ezt mondtam? oké 🙂

  • Roleee

   ELben, meg kupákban játszhat, az értékelendő meccseket meg hagyjuk meg a profiknak. Peace

   • Fructie

    Kb mióta Roo a klubnál van ez volt az első meccs, ahol a csapat jól játszott nélküle. Beleértve a Fergie érát is. És már rögtön kitennéd:)))))Nevetséges

    • Roleee

     nem tenném ki, csak mondjuk elég lenne neki az évi 20 meccs, meg nekünk is.

     • godlikezaza

      egy hétre is elég lenne neki a 20

    • Achi

     Nem az a baj, hogy nélküle ritkán volt jó a csapat, hanem az, hogy most meg vele szar.

     • Fructie

      Ezzel nincs ja baj. Ha vele szar, akkor padozik. De az nem szurkoló aki leírja Rooneyt ennyi idősen. Giggs és scholes is sokszor volt a padon, de még nagyon sokáig meccseket döntöttek el nekünk.

     • mindkettő képes volt alakítani a játékán és képes volt hátrébb jönni, ahogy idősödtek. rooney-t minél hátrébb hozod, annál szarabb. fenn meg már rég nem jó

     • Achi

      Erről van szó. Rooneyt csupán a helyére kell tenni, vissza a társai mellé, és akkor nagyon hasznos lesz még. Nem szabad kiemelni, mert a teher vagy a felelőség, vagy a kor, vagy mind együtt agyonnyomja. Szerintem ez a titok.

  • deluded frukti

 • bfgbobo
  • infinite_red

   nagyon jó cikk és leírja, mi a probléma Roo-val és a United-del

 • EZS

  nagy off, de láttátok az új MTK stadion kapu mögötti részét??????

  http://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–Xhsj-_eW–/c_limit,w_1160/6ut6RGU5b9BiKeCCs.jpeg

  • csinibob

   A megyei csapatok imádnák, hogy nem a kukoricásba kell elmenni a labdáért.

  • bfgbobo

   ezt nem akarom elhinni
   2 méterrel a pályától betonfal?

   • EZS

    egy nagyobb versenyfutás végén nyaktörés/koponyatörés is lehet. Bár az NB1-ben ritka a nagyobb versenyfutás.

  • mrmojo

   atyaég

  • mddnszksz

   ide lesznek felfestve az mtk szurkolók

  • The LVGs

   “Amikor felépül akkor nem lesz korszerűbb és modernebb stadion a világon” DT 😀
   Tulajdonkeppen felfoghatatlan …

  • Solskjaer

   Gondolom ez is ponyva, csak viccből ráfestettek egy betonfalat 🙂

  • MuriÁgnes

   A stadion egyszerre uzemel sportletesitmenykent es migranstaborkent!

  • Schweinsteigerlin

   Annak a nettó 50 embernek nem mindegy? 😀

  • Newton_heath

   Phíí, ez nagyon gané így..Elforgatták a pályát 90 fokkal, ha jól tudom, most már a Hungáriával párhuzamosan lesz a pálya, így a két keresztutca között nem volt több hely szerintem…

   • EZS

    néha elmentem kocsival mellette a Hungárián építkezés közben úgy emlékszem ugyanott vannak az oldalsó lelátók, nem forgatták el. Ott pont van egy közlekedési lámpa, pirosnál be-be lestem. 🙂

  • sipi

   szörnyű.. Depay itt milyen jól tudna szabadrúgásokat gyakorolni, egyből visszapattanna hozzá a labda a kivetítő mellől

   • EZS

    sok gyakorlással valóban eljutna a kivetítőig. 😀

    • sipi

     nem, sok gyakorlással a kapuig jutna el. ő föntről lefele halad mert az mostanában a menő (nem az M7-es fejtámla)

     • EZS

      tudom, úgy gondoltam a ponyvánál kezdené.

  • Pásztor László

   Amúgy a kivetítő mennire labdabiztos? Mert kurvára nincs elég magasan 😀

   • MuriÁgnes

    Esik majd az meg lejjebb is.

  • ketomika22

   amellett, hogy nevetséges, és a Rayo Vallecano elkérhetné a jogdíjakat a fal maitt még szerintem veszélyes is. nem kicsit.

   • Pásztor László

    Lesz pár zúzodás, ahogy becsúszás közben nekiesnek a falnak.

    • ketomika22

     az még hagyján, de csak egyszer kell, hogy valaki szétloccsantsa a fejét

     • Pásztor László

      Hát jah, nem tudom, kell-e az UEFA részéről bármi biztonsági átadás, de ezt kurvára nem kéne átadniuk.

  • Csordás Adrián

   Xanyi 1 lövésből megsemmisíti a két kivetítőt

 • RedMark

  Ez a Herrera-Pogba kombinacio ha bevalik hosszutavon nagyon boldog leszek. Hernyo legjobb skilljei koze nyugodtan felirhatjuk, hogy fellat tavol tartja. Majdnem annyira orulok neki, mint a zsenialis teljesitmenyenek.

 • csinibob

  Vitaindítónak: Mata szerződése 18 nyarán lejár.

  • mddnszksz

   jön Isco, ő meg megy levezetni Valenciába

  • Roleee

   +3 évet lazán aláíratnék vele.

   • csinibob

    Ezzel 2 dolog biztosan kérdéses lesz: Mkhitaryan örökre szélső marad, illetve mi lesz, ha tényleg jön Griezmann?

    • EZS

     Miki még önmagában is egy kérdés, Griezmann meg húzzon a szélre, ne túrja ki Matát! 🙂

     • csinibob

      Ezzel csak azt akarom mondani, hogy így 3 emberünk lenne tulajdonképpen egy posztra, mert ha nem is ugyanazt játsszák, mindegyik a 10-es poszt környékén a leghatékonyabb.

     • EZS

      értem én, csak nem szeretném, hogy kiszoruljon Juan.

    • Roleee

     Mata > Miki!! nálam, + Griezmannnnnn akárhol bevethető elöl.

  • baszacsiezra

   úgyis kell a hely Neymarnak

 • Roleee

  Blindel kapcsolatban az a nagy kérdés, hogy hoz e nekünk annyi meccset, mint amennyit elvesztünk miatta.

  • Achi

   Így van.

  • mrmojo

   nyilván nem onnan kell meccseket hozni ahol ő játszik , és azért a tavalyi 50 meccséből sem éppen lehet sokat ráhúzni

   • Roleee

    de a beszámítható hibáknál, lényegesen több ment el rajta.

 • csakaMU

  Egyetértek, bár nálam Herka a MOTM. Zseniális a csávó, mindenhol ott van, és ülnek a megoldásai. Bár Pogba se volt rossz, de egy hangyafasznyival nálam Ander a jobb.

 • baszacsiezra

  fasza osztályzás, egyetértek vele!

 • Pingback: Rókavadászat – osztályzás | Zongoracipelő()