Rage against the Mouchine/Konstantin Nápolyi

(Disclaimer: A poszt nagyja a hétfői mulatságot követően, kedden készült, üzemzavar miatt azonban csak ma tudott kikerülni, így lett belőle ez a 2in1 írás és ugyan én is lenyugodtam a Liverpool meccs óta, csak azért se várjuk békében a mai meccset!)

what-do-we-want-3

Jogomban áll felháborodni és bosszankodni. Ezt szögezzük le az elején! Mint, ahogy jogomban állna elismerően csettinteni is a Liverpool elleni teljesítményt látva. Nos, ez utóbbit nem fogok. Legalábbis nem ebben a posztban. Hétfő estét követően kettészakadt a blog közönsége, többen emlékeztetve arra, hogy idegenben jó az iksz, Pool ellen meg pláne, főleg, hogy Klopp nem Rodgers és különben is jól buszoztunk. Nem fogok ezzel vitatkozni, mert egy másféle szurkoló vagyok. Szurkoló abból a fajtából, aki nem statisztikák, esélyek és kidolgozott tervek alapján választott csapatot és követi azt hosszú ideje. Így nem is az vált ki belőle érzelmeket, hogy ki hányat passzolt. Aki racionális gondolatokat és elemzést szeretne a meccsről olvasni, az most olvassa el a holnapi Népszabadságot, ugyanis jelen írás olyat nyomokban sem tartalmaz (Ander, te nyugodtan kiléphetsz mára a google translate-ből!).

liverpool-v-manchester-united-premier-league-658x464

Soha nem volt problémám a defenzív focival, sem azzal, ha valaki 90 perc buszozás után érdemtelenül, de sokat melózva végül három ponttal vonul le a pályáról. Feltéve, ha ezeket a csapatokat nem Manchester Unitednek hívták.

Amikor José Mourinho hivatalosan is a csapat managere lett, a legtöbben félteni kezdték tőle a csapatot, én meg csak nevetve legyintettem, mert hinni akartam a bukást követő üdvösségtörténetben, amiből egyelőre csak egy zombifilm paródiája kezd kibontakozni. Nem telt még el sok idő, és én a türelmesebb fajtából való vagyok, bizony én még Moyes-nak is több időt adtam volna, mint amennyit kapott, de Josénál mostanra fogyott el a türelem. És nem azért, mert döntetlent játszottunk és nem is azért, mert a Liverpoollal, hanem mert a mérkőzés tökéletes tankönyvi példája volt annak, hogy én ezt a csapatot nem tudom felvállalni. Nem a buszozástól és a tirpákoskodástól kéne rettegnie az egyszeri szurkolónak, hanem attól, hogy egy identitás és elvek nélküli csapattá válunk. Persze, ez csak egy meccs volt, és még belefér, meg az elején vagyunk. De ez hazugság és önámítás. Minek vagyunk az elején? A szezonnak. Ahogy a többi csapat is. Aminek azonban a kellős közepén vagyunk, az a Manchester United öndefiníciós válsága. Mi voltunk a bezzegcsapat. Az iskolapélda. Az „így is lehet azért” klub. Az elmúlt három és fél évben viszont lettünk már underdogok, filozófusok, mostanra pedig már azt sem tudjuk, hogy leszünk-e még valakik.

Nem élek álomvilágban. Tudom, hogy nem lehet minden meccset megnyerni, de a szurkolói lét lényege, hogy ezen tudat ellenére is győzelmet akarok látni hétről-hétre. A tavalyi évben több volt az x, mint egy sokismeretes egyenletben, a támadás látszatát sem akartuk akkor fenntartani, csak ne kapjunk gólt. Ez egy menedzser állásába került végül. Egy olyan menedzser állásába, aki friss VB-bronzérmesként, híresen jó pedagógus és tűzoltó hírében érkezett. A ház azonban végül leégett, még ha az utolsó lendülettel egy kristályvázát sikerült is kimenekíteni. Mindezek után megérkezett José, aki a náci aranyvonat értékét költhette a csapatra, fél évig tervezgethette a nagy visszatérést és még instagram accountja is lett csak azért, hogy a szezon legjobban várt meccsén még elődjét is alulmúlja gyávaságával és cinikus önámításával, miszerint ezt jól kifundálta. Attól, hogy stabilizálom a védelmet, nem jelenti azt, hogy fel kell adnom a gólszerzés esélyét, és ha mindenáron kontrázni akarok, akkor nem fogok egy idősödő bóját végigjátszatni. De a helyzet az, hogy időnként a védelmünk is kabaré volt, és csak de Gea kegyességének volt köszönhető az 1 pont. Nem volt ebben semmi, ami egy mestertervre emlékeztetett.

Egyes vélemények szerint nem számít a folyamat, ha végeredményben hatékonynak bizonyul, Mourinhora ez pedig fokozottan igaz az eddigi mendemondák szerint. Ha ez így lenne, akkor a szurkolók csak a bajnokságok utolsó meccseire lennének kíváncsiak. De José Mourinho pragmatikus ember. José Mourinho szerint állítólag az eredmény a legfontosabb.  Nos, ha erre az eredményre gyúrt, akkor José Mourinho egy vesztes.

jose_mourinho__mana_210478c

Tudom, a City ellen bezzeg támadtunk és mégis kikaptunk. A Stoke meccsen meg ötöt kellett volna rúgnunk.

Nem a döntetlenekkel vagy vereségekkel van bajom. Az igazság az, hogy élvezettel néztem a City meccs küzdelmességét, és izgatottan pattantam fel a Stoke elleni mérkőzés minden helyzeténél, egyszerűen azért, mert szeretem a focit. Ez az egész valahol mégis a szórakoztatóipar része. Ezért az egészért dollármilliárdok röpködnek, hogy az emberek nézhessék és még én is hozzátettem a magam 1290 forintját (edit: 1390. cheers, stan). Azért ülök le hétről-hétre, hogy egy csapatnyi idegen megdobogtassa a szívem, és együtt glory-zzak vagy együtt sírjak velük. A rezignált arccal való közös bámulás nekem nem élmény. És amit José Mourinho gyáva taktikája az elkövetkező rangadókra jósolni enged nem is lesz élmény.

Nem az háborít fel, hogy a szezon elején leikszeltünk a második helyzettel. Hanem, hogy a hetedik helyen tanyázva kilátások és remény nélkül kell leülnöm minden egyes mérkőzés elé, mert José Mourinho is ezt vette el tőlem, mint ahogy elődei tették azt. Gyűlölöm, hogy a meccs végén csak legyintek. Hát a nagy lósz*rt! Én most csak azért is fel vagyok háborodva!

Végül álljon itt, hogy egy Alan Shearer nevű kevésbé ismert angol fickó szerint mit akarnak a szurkolók: „They want entertainment, they want passion and they want commitment.”

 Én is ezeket akarom látni. És nem (csak) a játékosokon. Hanem José Mourinhon.

Például ma este, hogy kiderüljön, van-e a török áfium ellen való orvosság, ugyanis csapatunk ma este a Fenerbahçét látja vendégül a (rém)álmok színházában, aki nem mellesleg EL csoportunk listavezetője. Bár én voltam az a szezon elején, akit nem nagyon érdekelt az Európa Liga, a bajnokságban nyújtott eddigi teljesítményünk mégsem ruház fel minket akkora arccal, hogy elégedetten labdázgathassunk a hétvégi fordulóra való bemelegítés gyanánt.

manchester-united-fenerbahce

Ellenfelünket idén Magic Dick irányítja, és ugyan túlzás lenne állítani, hogy a bajnokságban jelenleg kiharcolt 9. pozíció az isztambuliak számára előkelő helynek számít, egy pillanatig sem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Nem tudom, hogy meglepődék-e, ha ma sem próbálnánk meg focizni, hiszen a Chelsea elleni vasárnapi rangadó ismételten kiváló kifogás lehet Josének arra, hogy mellőzzön olyan lényegtelen elemeket a játékunkból, mint a gólszerzési szándék.

 Sérültek terén még mindig nem állunk jól, miután továbbra is Lajos szelleme csiklandozza a játékosok egészségügyi kartonjait, azonban a Fener pont nem az a csapat, amit egy minimális akarással ne lehetne megverni, és ne adj’ Isten csoportunk élére állni. Kezdőt ezért nem is akarok szokásomhoz híven tippelni, de a sört azért behűtöm estére. Tegyetek ti is így!

 • Beyonder
 • Captain Mike

  sztem Lingard fog kezdeni Rashford helyett vasárnap, azért hozta le viszonylag korán Zsoszé

  • fella

   Martial meg Young helyett, a Chelsea-védelem jobb oldala nem túl erős.

   • Captain Mike

    jó lenne, de őt nagyon dicsérte a púl után

  • csinibob

   Én nem bánnám, Rashfordnak még egyelőre sok ez a terhelés, plána szélsőben.

   • Captain Mike

    sztem is sok, és mivel sztem Ibra megint hasonló performansszal tud majd csak előállni jól is fog jönni csereként, akár nyerő ember is lehet majd ha megint 0-0 lesz sokáig

    • csinibob

     Meg kell nyerni, hogy legyen értelme a Pool elleni X-nek.

 • Roleee

  Neymar hosszabbított 2021ig, valaki szólhatna Woodynak hogy most érné meg elhozni.

 • Mainpieeater

  Timothy délután Pogbával kocsikázott. Istenem, hogy mennyire fura ez a négerhiphopkultúra

  • MuriÁgnes

   Es mennyire hangosan szekszeltek egymassal az autoban?

   • Pásztor László

    Annyira, hogy az autokbol is kijelentkeztek az emberek, tobbet nem mennek arra az utra soha.

   • MuriÁgnes

    Nem tudok spoilert nyomni html-be. Es a kommentem tul vulgaris.:(

  • HarciasToni

   én imádom az ilyen négereket :DD lehet, hogy személyesen nem lennének szimpik, de így csak videók alapján bírom őket

 • mddnszksz
 • mddnszksz
  • Roleee

   egyszerűbb lett volna 3 éve felvásárolni az egész ajax akadémiát

  • Mainpieeater

   Komolyan, szegénynek olyan a neve, mint valami szar budapesti romkocsma 😀

   • Pásztor László

    Itt lakatos ájfónhetes van, ott Millenium. Nem tudom mi ezzel a baj xd

  • mddnszksz

   közbe kiderult hogy Millen a neve nem millennium. fránya autokorrekt a szerzonel

   • filozofi

    pedig illett volna rá, mert ha 16 éves akkor az ezredfordulón született 😀

    • MrFer

     ja és ha még sólyma is lenne, az lenne a millenium falcon

     • safbérenc

      :D:D

  • Angus

   pár év, és őt anyázzuk

 • Mainpieeater

  Paul Pogba keeps guests awake at posh hotel with ‘loud sex moans’

  Paul Pogba has been a busy boy. Not only is he failing to set alight Manchester United’s season.

  He’s also been accused of keeping guests awake due to ‘loud sex moans’ at the hotel he’s been staying in.

  According to The Sun, the French midfielder has been having parties in Manchester’s five-star hotel The Lowry.

  So much so, that guests have had to complain about the noise…

  The former Juventus star is seeing African singer Dencia – and is causing some serious concerns for fellow guests.

  And one guest, who asked not to be named, told The Sun about the Red Devils star’s red hot antics.

  They said: “We stayed at the Lowry and saw Pogba and Dencia together.

  “You can’t miss Dencia – she is loud and flash.

  “We were staying near them on the third floor of the hotel, so saw them
  coming and going from his room at the end of the hall-way.

  “I settled down to sleep at 2am after getting in late.

  “There was loud hip-hop music blaring from his room and lots of giggling.

  “It eventually quietened down but between 3am and 4am there was unmistakable moaning and groaning to be heard.

  “They didn’t seem to care who heard them. It went on forever.

  “It sounded like a porn movie. A few times we heard moans of ‘Paul, babe’ it was very uncomfortable.

  “It was impossible not to hear because she was very loud.”

  The Sun’s source stayed at the Lowry from September 24 to 30.

  And guess what?

  Pogba only bloody scored against Leicester on Sept 24 didn’t he?

  The guest added: “The first day I saw Paul and Dencia together was the evening of September 24.

  “Dencia wore black outfits and always had boots on.

  “The first time I heard the sex noises was between 1am and 2am the following morning.

  “I could also hear them on the nights of September 27, 28 and 30 – on that occasion as late as 4am.

  “If it wasn’t loud music from his room it was loud moaning.

  “The music was as annoying as the sex because it was vulgar hip hop.

  “I checked out on September 30. I will never go back to that hotel again.

  “The next morning they left the hotel in separate cars.

  “We thought it would be a one-off.

  “But two days later same thing happened, with loud music heard until late, even ahead of a Manchester United game.

  “The night after the game the same thing happened. There was loud music and at 2am and lots of friends there.

  “And moments later the moanings started again. This time it was louder than ever.

  “It sounded as if there was wild sex going on in there. It lasted for two hours.

  “I noticed Pogba’s girl in the hotel the next day. I realised she was Dencia and began following her on Instagram and Snapchat.

  “She wasn’t hiding the fact they are an item.

  “She is very flashy just like Pogba but I must admit she is very pretty.

  “Pogba happened to score his first goal when she came to stay, so maybe something good came out of the sex the night before.

  “We complained to hotel management and they said they will talk to him.

  “That was the first night but nothing changed. So we just switched hotels.

  “He is a very nice person and always says hello with a smile on his face – now we know why.”

  Obviously perhaps, the Premier League giants have denied the accusations.

  A Manchester United spokesman told The Sun: “The story is completely untrue.

  “Also the Lowry have received no complaints regarding Paul.”

  • MrFer

   mótvá asszem

   • Mainpieeater

    a cikk?

    • Pásztor László

     Az infó, meg egy link.

     • Mainpieeater

      az infót vágtam, hogy volt, de a cikkrészletet nem 🙁

     • Pásztor László

      Nekem csak a link rémlik, de igazábol rohadj meg, mert igazi joó gábor szinvonal ez a cikk, szal jár a ban 😉

     • Mainpieeater

      érdekességképpen került ide, mint a joógabicikkek is. Én szeretek az ilyen faszságokon röhögni. 😀

     • Newton_heath

      Jaja, én tettem be, pitének szántam, ő szereti az ilyet.. 🙂

  • mddnszksz

   the Sun. elmond mindent. annyi esze gyanítom van Paulnak hogy nem abba a hotelbe jár kurni ahova a csapat megy.

   • Pásztor László

    Nyílván nem kamu, áh dehogyis xd Ki a faszom az, aki egyből megy a Sunhoz panaszkodni, mert valaki kefélni mer egy szállodában? Meg amúgyis, ha Mourinho nem tiltja, mièrt ne vihetni a csaját oda dugni, ahol a csapat is van. Faszság az egész, sztem csak a Sun úgy gondolta, hogy a pool meccs után belerúg Pogbába, mert itt legalábbis akkor jelent meg a cikk, de olyan otvar kamuszaga van, hogy nem igaz.

    Hitvány szennylap…

  • Golf

   Már dugni se lehet? Citynél tilos a pizza, nálunk meg majd a pumpa lesz az? 🙂

  • MuriÁgnes

   Nekem ez a kedvencem benne:

   “I checked out on September 30. I will never go back to that hotel again.
   “But two days later same thing happened, with loud music heard until late, even ahead of a Manchester United game.

 • Porter Ramsey

  nem láttam a meccset, de a kommentekből kiderült, hogy Carricknek és Pogbának jó meccse volt, Roo semmi extra, de nem találom, hogy sztenli szerint de geanak védenie kellett volna RvP gólját.

  • Pásztor László

   Most David kap egy kis nyugalmat a Pool elleni teljesítménye után. De sztem ez max a tegnapi meccsre volt érvényes.

  • filozofi

   mert podcastot vett fel, szóval majd hallhatod

  • Angus

   Mata volt a MOTM, Darmian is jó volt, meg RvP is. 🙂

 • ferry883
  • Pásztor László

   Csak nem viselte el, hogy nem játszhat 😀

   • ferry883

    Magát kellett volna becserélnie! 😀
    Durvább lett volna mint annó Giggs. 😀 Birónak álcázva cseréli be magát.

    • Pásztor László

     Lehet azért kaptunk két tizit is, mert Ander beszólt a játékvezetőnek a mikrofonján h tizu volt 😀

     • ferry883

      😀 😀

 • Schweinsteigerlin

  Bailly-é volt az a surranó amin fakadtunk pár napja :DDDDDD gondolom volt már..

  • Pásztor László

   És akkor mindenki egyszerre:

   VÓTMÁÁÁ!!!!!!!!!!

   Rendben, oszoljanak, nincs itt semmi latnivaló 😀

 • Angus

  Darmian amúgy jó volt. Van egy olyan olaszos képessége, hogy úgy szerel, hogy még fáj is az ellenfélnek. Vagy ha nem szerel, akkor csak simán fáj. 😀 Ez tetszik, ezért is szeretem az olasz játékosokat. Rajta kívül Carrick volt jó, többet is kaphatna. Valaki írta, hogy Rooney akkor a legjobb, ha nem próbál meg Scholes lenni. Lehet van benne valami, hogy mégis csatárba kéne játszania. Így tényleg jobb volt. Valamivel. Akit még megemlítenék az Lingard. Kezd fodbalistára hasonlítani olykor-olykor, későn érő típus. Shaw-nak meg össze kell magát kapnia, mert így nem lesz kezdő. Rendes volt tőle, hogy hagyta Robint gólt lőni, de Csozénak lehet nem tetszett.
  Gondolom egyébként azért tudtunk focizni, mert a Fener nem 10 emberrel védekezett, mint az ukránok (oroszok), hanem támadni is szeretett volna.

  • RedMark

   Lingardrol en sosem gondoltam tobbet mint egy kiegeszito ember. Amellett hogy egy hulyegyerek, mostanaban el kell ismerni, hogy kezdokozeli jatekos a sokoldalusaga miatt, es jol is teljesit.

   • Angus

    Régen többet gondoltam egy United kezdőjátékosról, de mostanság elég sokan elég messze vannak attól a gondolattól, szóval akár játszhat is. 😀

    • RedMark

     Nekem ahhoz, hogy valaki United jatekos legyen, ahhoz latnom kell, hogy a palyan szivvel jatszik. Es Jesse igy tesz, ezert kezdem ot elfogadni

     • Angus

      Ezerszer inkább Lingard, mint Joel Maximiliano Renato Marcos Lopez Sanches.

     • Freeezer89

      az meg ki a pöcsöm?

     • Mainpieeater

      Di Maria

     • Angus

      faszom tudja.

     • lasi

      y Azevedo, ez mindig lemarad.

  • clacka

   Ahogy már többször is említettem az aranyos hülyegyerek namens Lingard védelmében, Fergie is ezt mondta róla, mármint hogy későn érő típus, és 23-24 éves kora felé fogja majd megmutogatni, mire is képes.

  • Roleee

   Lingardra térjünk vissza mikor kikopik a szótáramból az “ellingardozta” kifejezés

  • Newton_heath

   Szerintem Mata is jó volt..Herrera mellett szerintem Mata is újjászületett Joséval…

   • csinovnyik

    Mata szerintem nagyon jo volt de a végére megint elfáradt

 • Angus
  • filozofi

   az a helyzet, hogy Matától kicsit gyenge volt ez az átvétel

   • Captain Mike

    sztem is átvenni nehezebb volt, mint adni ezt a zsugát 🙂

   • reelbeba

    Viszont ahogy a ziccere elött levette, az tényleg beszarás volt

  • sipi

   szegény Mata, jól beleharapott a fűbe :v
   és megint csak ismételni tudom magam: Carrick <3

 • Schweinsteigerlin

  Speaking to MUTV after the final whistle, Mourinho detailed a slight injury for Smalling but remained optimistic that he could face Chelsea on Sunday. “He had a bad muscular feeling,” the boss told us. “We were 3-0 up so we decided to change. Hopefully he can recover for the weekend.

  • Pásztor László

   Ezért nem kéne folyton ugyanazt játszatni heti 3 meccsen José a kurvaanyád.

 • Freeezer89

  vasárnap lesz kocsmázós buli?

  • Pásztor László

   Kocsmázós buli minden este van, ajánlom a nagymező utcát 😉

   • Freeezer89

    tényleg erről el is felejtkeztem, remélem többen leszünk SE-ről. köszi

    • Freeezer89

     amennyiben indul innen is különitmény, az jelezzen mán nekem, nincs kedvem egyedüli United szurkolóként a sok cselzis közt ülni 😀

     • ott lesz stan + szücsi + asszem beyonder is

 • Pásztor László

  Mivel a világ legszarabb esztergomi szállásán a wifit úgy ismerik, hogy néha kihúzzák a routerből a netkábelt, hogy ne használjon plusz forgalmat (what??) és mivel a müködőképes forgalom arra nem elég, hogy a youtube kezdőlapját betöltse, ezért itt követtem a meccset. Örülök Pogbának, Mourinho is elégedettnek tűnik:

  Reporter: Are we seeing Paul Pogba becoming a Manchester United player now?

  Jose: Well 2 days ago he was the worst player in the Premier League, 48 hours later he’s now phenomenal.

  • RedDevil4life

   Mondtam volna, hogy miért nem mentél olyan helyre kocsmázni, ahol van normális wifi, de közben rájöttem, hogy ebben a csodás városban, hétköznap minden becsületsüllyesztő kb. 10-kor bezár. 😀

   • Pásztor László

    Inkább vasárnapra ajánlj valami helyet, ahol a meccset tudom majd nézni 😀

    • RedDevil4life

     Beerfort, Széchenyi tér. Ott mindig megy valami meccs, de hogy a köcsög Spíler TV van e náluk, hogy tudd nézni, na azt nem tudom. Ellenben igen frankó, kézműves söreik vannak. 🙂

     • Pásztor László

      Nah majd utána járok, köszi 🙂

     • RedDevil4life

      Nincs mit! Ha a meccs nem is menne épp, wifi az van. 🙂

     • Pásztor László

      Valami jó éttermet nem tudsz véletlenül, ami nincs messze a kertvárostól? 😀

     • RedDevil4life

      Kertvárosban merre vagy? 😀

     • Pásztor László

      Temesvári út 🙂

     • RedDevil4life

      Kocsi van, vagy gyalog kellene elérni a kajáldát? 😀

     • Pásztor László

      Párommal mennék, valami normális étteremre gondoltam mondjuk 10 km-en belül 😀 a céges hirdetős teherautóval nem mennék sokat xd

     • RedDevil4life

      Ha csúszik a magyaros kaja, akkor menj át Dorogra, igaz a túlsó vége, de ott a Határ Csárda a Tesco mellett, vagy elindulsz a 117-es úton, Tát felé (kocsival 5 perc), úgy a semmi közepén lesz a Rönkház étterem, jobb oldalt, ott is elég jól főznek.

     • Pásztor László

      Hmm jól hangzik, köszi szépen 🙂

     • Reddii

      vagy Esztergom belvárosban a Mediterraneot is érdemes lehet kipróbálni, párszor kajáltunk már ott és bevált

     • RedDevil4life

      Igen, az sem egy rossz opció, az meg ott van rögtön a Párkányba menő híd esztergomi végénél.

     • Pásztor László

      Amúgy elsőre Párkányban van a Casablanca étterem, ahol gyerekként voltam, csak aztán rájöttem h bajos lenne átmenni a reklám autóval, szal az sajna ugrott.

     • RedDevil4life

      Na mire esett a választás? 😀

     • Pásztor László

      Hmm köszi a tippet, ez is jol hangzik, főleg ha a látvány is jól hangzik xd

     • RedDevil4life

      Leggyorsabban a táti opcióhoz értek oda, kaja is jó, de ha netán Dorog és bírod a halat, tolj egy harcsapaprikást. Ha bátor vagy, egyél előtte levest is, de úgy nem biztos, hogy lecsúszik az egész adag. 😀

     • Pásztor László

      A hal ugrik xd

   • Rioinho

    Mi anno olyan túrát nyomtunk, hogy a 22-es zárású helyen kezdtünk, majd mentünk tovább az éjfélig, majd a hajnal 2-ig nyitva tartóhoz, végül a piac utcán az éjjel-nappali krimóban benyomtunk a zenegépbe 3 zámbó jimmy számot, hogy legyen helyünk. Lett.

    • Mainpieeater

     te még lógsz nekem egy névvel! 😀

     • Rioinho

      Hm? 🙂

     • Mainpieeater

      valami fősulis pornóscsaj művésznevével, for research purposes 😀

     • Rioinho

      I see 😀 Majd egyszer egy meccsnézésen megsúgom. (Vagy csak megmutatom a telós háttérképem)

     • Mainpieeater

      Gonosz! 😀 de nem felejtem el!

    • RedDevil4life

     Ja, a piac utcán elég érdekes krimókkal lehet találkozni. 😀

   • Reddii

    Esztergomban létezik kocsma ahol van wifi? 😀

    • RedDevil4life

     Van, de ritka. 😀

  • Rioinho

   Csak nem a koliban szálltál meg? 😀

   • Pásztor László

    Nem, nem akarok nevet említeni, nehogy valaki ismerősének a nagynénjének az unokája megsértődve hivja a helyet, hogy rakjanak ki, de ajánlani senkinek nem fogom, az biztos.

 • Schweinsteigerlin

  Amúgy lehet írta valaki, de ha nem, akkor beírom. Nálam a tegnapi MOTM az Darmian volt, olyan tekintetben milyen nyomással kellett játszania. Remélem megtartjuk, bőven több mint ígéretes a tegnapi performanszéja. #PrayforDarmian

 • RedMark

  Atkinson vezeti a vasarnapi meccset…:)

  • ketomika22

   régi szép emlékek 😀 1 tizi oda

   • RedMark

    Nagy kartyas az oreg

 • György Márk
 • United82

  Jó kis edzőmeccs volt ez a tegnapi, sok mindenről lehetne beszélni Pogba gólján át Rvp fogadtatásáig, de nekem egy dolog az ami kiemelendő, az pedig Carrick. Sokszor beszéltük már hogy nincs megbecsülve azon a szinten ahol lennie kéne (nem is nálunk hanem úgy összeségében) ,de tegnap is annyira jó volt nézni a játékát…..nagyon kár hogy már 35 éves (basszameg én 34 vok és úgy beszélek Carrickről mintha vénember lenne 😀 ) mert nagyon kéne egy olyan játékos a csapatba folyamatosan mint Ő. Élmény nézni a játékát a passzait…több futballintelligencia van benne mint az egész csapatban együttvéve…még ha túlzok is néha így érzem 😀

  • The Shaw Show

   csak a pl sebesség- és párharcorientált meccsein már nincs elég területe, ideje, hogy alkosson, az ilyen meccseken viszont még mindig hatalmas upgrade a jelenléte…talán Blind léphetne a nyomdokaiba, de ő sem jobb fizikai téren

   • ketomika22

    meglepne ha Blind valaha Carrick közelébe is érne mint középpályás.

    • The Shaw Show

     mondjuk engem is 😀

    • Newton_heath

     Passzolásban kb ugyanaz. Mind a ketten kurva jók…Elfogult vagyok Blind-del, engem nem zavar a lassúsága sem, egy dolgot nem szeretek benne..Nagyon rossz az egyensúlya, könnyen felborul, elcsúszik. Ez viszont adottság, ezen nem annyira tud változtatni.

     • Pásztor László

      Ha belegondolok, hogy Carrick ebben a korban milyen játékos volt, senki nem gondolta, hogy 5 évvel később mekkora zseni lesz. Blind lába megvan, az agya megvan, ha hozzászoktatná José ahhoz a poszthoz, sztem ugyanúgy beletudna tanulni, mint a KH posztba.

     • FabianCancellara

      Kössük ki Fellához

     • Pásztor László

      Végülis ha Ibra eltünését elbirjuk, akkor ha helyette más lesz láthatatlan és így összerakjuk kettejüket, akkor jó is lehet 😀

     • FabianCancellara

      Elborul–>karó kell neki, Fella meg pont az

  • mddnszksz

   múltkor kérdezte itt vakaki, hogy ki az a volt játékos akit visszahoznank erre a szezonra fenykorabol. Én a 2012/2013-as Carricket mondtam. Imádom a játékát, lehet csak azért mert én is azon a poszton játszom mint Ő (én nyilván sokkal jobban). Sztem ritkán telik el hét hogy ne néznem meg valamelyik 2013-as összefoglalót róla. Hatalmas tanár. A premier league zongoraja

  • ketomika22

   megengedhetetlen, hogy nem játszik. ha csak minden meccsen beállna fél órára vagy ne adj Isten hozna egy félidőt már rengeteg plusszt adna a csapatnak.

   • Rioinho

    Tudni kell helyen kezelni az oreget. Szarra futna egy par csapat, ellenuk tilos betenni. De egy ilyen meccsen mint a tegnapi aranyat er.

    • ketomika22

     nyilván nem rangadóra gondoltam, bár szerintem vezetés esetén bedobni 20 percre, hogy babusgassuk a bogyót abszolút nem hülyeség. de ne mondd, hogy a 19 PL csapatból nincs legalább 10 aki ellen ne lenne használható. Fellát 3x inkább körbe futják, mint Carricket

     • Rioinho

      20 percre Fosut raknám be, akinek van jövője. Vagy Sníderlent. BTW, Fellát nem tudják körbefutni, mert a könyöke nem hagyja 😀

     • Freeezer89

      a frizurájának akkora az átmérője, mint a Földé…

     • ketomika22

      ebben is van valami, de Carricknek akkor is többet kellene játszania, mert még mindig a legjobb középpályásunk

 • Mainpieeater
  • Freeezer89

   muhahahaha :DDD

  • Rioinho

   Nekem is itt figyel a mini-Vidic 🙂

   • Mainpieeater

    Nekem Van Nistelrooy, Evra, Giggs és SAF van meg :3

    • filozofi

     nekem van Nani, Vida, Giggs és Roo 😀

 • MrFer

  Vannak akik megtapsolják volt legendáikat, ha gólt szerez ellenük. És van az ArseAnal. #OnceARedAlwaysARed

 • estiszorel

  Amikor nálunk játszott, kicsit másképp ünnepelt a góljánál előző klubja ellen RVP 😀

  • filozofi

   van csapat aminek jár a tisztelet és van aminek nem 😀

   • Mainpieeater

    pár éve csak azért átigazoltam a chelseatől torrest karriermódban (sokadik évben, amikorra kb végtelen pénzem volt), hogy kifuthassak vele a chelseaszurkolók elé ünnepelni a bridge-n. 3x 😀

  • Schweinsteigerlin

   Azert van kulonbseg hogy romma kurva anyazzak vagy pedig eltetik a volt szurkoloi. Utobbiak mi voltunk.:)

  • Angus

   Először ugyanígy ünnepelt.

   • ne zavard a narrativat! a junajtid sokkal inkabb csapatabb mint barki!

    • Rioinho

     Te is tul sok Westworldot nezel? 😀

     • Pásztor László

      Ez ellentmondás, nem lehet eleget nézni 😉

  • bfgbobo

   nálunk 3 évet játszott, az Arsenálnál 8-at
   mégis olyan volt mintha itt 10-et játszott volna és egy klublegenda lenne 😀
   szerintem nem sok olyan játékosunk volt az elmúlt 15 évben aki ne kapta volna meg a tiszteletet miután elment és ellenfélként visszatért
   ez is a klub identitásának része volt, hogy nem kifütyültük meg pénzkötegeket lóbáltunk feléjük, hanem megtapsoltuk őket
   kivétel Tevez

 • sipi

  Carrick!! <3

  • ketomika22

   nem láttam a meccset (mert nekem is volt), de itt a végén az összefoglalóban mutatták mi labdát tolt az első tizi előtt. zseniális a faszi

   • stanleykubrick

    Vegig azt kérdeztem ki volt. Hát ő.

    • ketomika22

     ki más?

     • Csordás Adrián


      Ki más mint Quagmire?

   • HarciasToni

    Miert van csütörtök este meccsed? 😀

    • ketomika22

     EL meccsem volt 🙂

     viccet félre téve, okt. 23 vasárnap és általában vasárnap vannak a meccseim, és mivel gondolom az ellenfél bérli a pályát ezért valszeg csak tegnap este volt időpont.

  • dawos11

   többet kéne tolnia a bajnokságban is… ezt a palit sokáig akarom még nézni

   • ketomika22

    igen. nevetséges, hogy egy ilyen kalibernek 20 perce van a PLben

 • estiszorel

  Martial visszatért, Fosut többször akarom a pályán látni!

  • HarciasToni

   azt szeretem legjobban még ebben a 18 éves Fosuban, hogy sokszor a túlzott igyekezet miatt elveszíti a labdát, de semmit sem számít, mert olyan rohadt gyors, hogy bárkit utolér pár lépéssel 😀

   • reelbeba

    Múltkor jobbvédöben jószar volt szerintem. Én még nem tudom mit várjak töle. Most aláírt négy évre, valahogy az elsö csapat közelében kell tartani, de ki helyett játszik, akivel versenyezhet a posztjáért? Nemtom

    • Freeezer89

     az a szerencséje, h még konkrétan nincs egy kimondott posztja

     • estiszorel

      Szerintem Fella helyett. De akár Herrera cseréjének is megnézném

     • Mainpieeater

      Fosu-Herrera-Pogba hármast megnézném én is valami hazai sörmeccsen a bajnokságban

     • estiszorel

      Mondjuk a cselszki ellen?

     • Mainpieeater

      akár

     • reelbeba

      Mivel futni nem szeret, bár elég gyors, én cb-t csinálnék belöle. De lehet fasság

     • Freeezer89

      futni elég sokan nem szeretnek ebben a csapatban 😀

     • sipi

      azért azt jó volt látni h a 80. percben egy elvesztett labda után Roo és Mata is rohant visszaszerezni (és sikerült is)

     • Freeezer89

      nem rájuk gondoltam, hanem Ibra, Pogba vagy Blind (mondjuk ő lehet, h szeret, de azzal sokra nem megyünk)

     • mrmojo

      szerintem fejben nincs ott ahhoz , legalábbis amit jobbvédőben hozott az nem ezt mutatja , de a minta sem nagy

    • HarciasToni

     3-4 év és folyamatos kezdő lesz, ebben biztos vagyok. amúgy múltkor ha jól emlékszem pont jól ment neki, a kettővel ezelőtti meccsen volt sajnos szar.

    • The Shaw Show

     kérdés, hogy osztogatásban mennyire jó, mert a “legyalulom a mezőnyt, de 4 méteres előrepassz nehézséget okoz” sémát már foglalja Fellaini

  • Fructie

   Mou Makelelet csinál belole ?

 • csinibob

  Shaw nem lesz megdicsérve.

  🙁

  • reelbeba

   Kíváncsi vagyok a sziti ellen játszik-e. Mondjuk totál nem tudom mit várjak attól a meccstöl, presztizst csinál belöle mou és pep, vagy kiküldik a fakót?

   • bfgbobo

    nem tudom elképzelni hogy bármelyik edző is komolyan vegye
    még ha egy FA kupa meccs lenne akkor talán…

    • HarciasToni

     szerintem meg mindketten komolyan fogják venni. zsozé nem akarja két pep elleni vereséggel kezdeni a unitedes karrierjét

     • bfgbobo

      sztem mind a ketten leszarják
      ligakupa meccs
      február-március környékén döntő, előtte meg oda-vissza vágos elődöntő
      kizárt hogy bármelyiküknek is kellenének azok a plusz meccsek

     • Freeezer89

      Csozé nagy ligakupa menő volt a cselzinél, ha jól emlékszem. már pedig valljuk be, erre a kupára van jelenleg esélye, ha nem akar, kupa nélkül maradni a szezon végére

     • bfgbobo

      igen, csak nem ilyen sorsolással
      sztem idén el kellene engedni
      ott van még az FA kupa és az EL
      a cselzinél meg ugye kellett mindenféle fém, mert előtte nem volt sok a vitrinben

     • Freeezer89

      ebben igazad van, de mondjuk egy maihoz hasonló csapattal simán fel lehetne állni

     • bfgbobo

      Romero,Darmian,Rojo,Shaw,Carrick,Fosu, Miki, Lingard, Depay és Rooney biztosan kezdene, na de ők mostanában nem az alapembereink 😀

 • RedMark

  Ja, Rooney golpassz!

 • HarciasToni

  vezetjük a csoportot, nagyon izgultam

 • reelbeba

  Na, a szakértöktöl megtudtam hogy ma is szarok voltunk. Brühühü 🙁

 • Angus

  Fosu pluszba szimpatikus, mert 24-esben van

  • Rioinho

   Ki volt előtte a 24-esünk? Mezszám-fetisisztaként erre emlékeznem kéne.

   • bfgbobo

    Fletcher

    • Rioinho

     Bázz’ és tényleg

    • Freeezer89

     a jó öreg Fletó 🙂 remélem, ha visszavonul kap a klubnál vlmi pozíciót

     • Mainpieeater

      előtte egy fasza búcsúmeccset, amire elhívja Evrát, Vidicet és Riot is!

     • The Shaw Show

      ja, pulisológiát taníthat carringtonban

   • Angus

    Darren Fletcher

 • Angus

  Nagyon jó volt látni ezt a RvP-dolgot itt a végén. Fergie is. 🙂

 • RedMark

  Na itt azt mondjak hogy depay jo volt, ugyhogy velunk van a baj.

  • The Shaw Show

   s Rooneynak nem volt egy jó megmozdulása semö

  • Mainpieeater

   magához képest nem volt rossz. Egy botrányosan szar passza volt csak, de az kinek nem?

 • mucus

  bár Blindet Mahrez meg Mané is megette, nem kérdés, hogy ki jelenleg a no1 bal bekkünk

  • Rioinho

   Rojo? 🙂

  • HarciasToni

   végülis már 1 éve tört ketté a sípcsontja Shaw-nak, ennyi idő alatt már tökéletesen vissza kellett volna nyernie a formáját. adjuk is el

   • mucus

    ezen a vonalon haladva igaz, hogy Shawról kapunk gólokat, vagy miatta kerül helyzetbe az ellenfél nem 1x olyan trén játszik, de játszassuk, mert elvileg tehetség. Mi ez a gondolkodás?

    • HarciasToni

     nyilván Blind jelenleg jobb formában van, de nem szabad Shawt elhanyagolni. pár hétig még lehet, hogy Blind fog kezdeni nagy meccseken, de ideális esetben Shaw ki fogja szorítani hamarosan

     • reelbeba

      Jól csinálja ezt most hozé, fog kapni elég játékpercet a kupákban, és formába jön

     • Freeezer89

      ha ki nem is szorítja netán ebben az évben, attól még felváltva nyomhatják majd. ez legyen a legnagyobb problémánk, h melyikük kezdjen, ha mindketten összekapják magukat

  • ketomika22

   Shawnak játszania kell, mert sokkal több van benne mint Blindben, de az játékidő nélkül nem fog előjönni. de mondjuk a Chelsea ellen kezdjen Blind, ez nem kérdés

   • mucus

    bohóc kupákban rázódjon vissza, bajnokságban nem hiányoznak a miatta vesztetett pontok. Blindhez sehol sincs most formában.

    • stanleykubrick

     Blind miatt aztán tenyleg nem vesztettünk pontot mostanság.

    • ketomika22

     abban biztos vagyok hogy sok meccs nem menne el rajta. oda teszi magát Ő. na meg Blinden is ment el bőven elég. szerintem megérné egy kis kockázat Shaw helyrerázása miatt. de az egyértelmű, hogy pillanatnyilag Blind jobb választás

 • mrmojo

  kicsit elérzékenyültem itt a végére rvp miatt

 • Mainpieeater

  köcsögvanpersie sem dabelt. :((((

 • reelbeba

  Ooo robin van persie

 • HarciasToni

  szegény rooney annyira kiszámítható, hogy szerintem még én is leszerelném, pedig még megye 2-ben is kis esély van arra, hogy sikerül eltalálnom a labdát

 • Achi

  Zsír volt. Tud ez a csapat játszani. Csak van, hogy nem szabad neki. Sok jót nem várok a hétvégére. Azért reménykedek…

  • Rioinho

   Azért a rangadókon – joggal – máshogy fogunk játszani. Főleg, hogy az ellenfél is nagyobb tudású egy pettyet.

   • Achi

    Csak eddig nem jött be. Lehet, hogy José majd ráérez, mint a barca ellen is, csak remélem még időben.

 • Gezu77

  Once a Red, always a Red

 • bfgbobo

  Rooney és Depay aggasztó

 • Szilveszter94

  Rég néztem már ilyen nyugodtan United-meccset.
  Csinálhatnánk ilyet többször is 🙂

 • RedMark

  Roo 🙁

  • lasi

   Én már gecire sajnálom szegényt. Kurva szar Őt így látni.

   • RedMark

    Ezt most nagyon rossz volt latni. Csinalt valami szepet aztan…

 • Károly Fodor

  Szögletre mentett Rooney.

 • RedMark

  Ez nem volt rossz kombi

 • csinibob

  Matának áll a legszarabbul, ha elkezd önzőzni.

  • Harrari Ezra

   Csak kiderül, hogy el kellett volna adni

   • csinibob

    Erre ő sem számított.

 • HarciasToni

  Fosunak van már felnőtt gólja?

  • csinibob

   Edzésen SE.

  • wolandrule

   Valakit csak megdöntött már. 🙂

  • HarciasToni

   pedig majdnem megéreztem, baszki…

  • filozofi

   nincs

 • RedMark

  Robin legalabb komolyan vette, hogy kertem hogy legyen 5, csak mar eltelt egy kis ido:/

 • HarciasToni

  depay hogy vette át? :O minden évben csinál egy ilyet

  • Gezu77

   Technikailag iszonyat képzett, csak focizni nem tud

   • RedMark

    Itt fejben van hatalmas baj

    • Gezu77

     Igen, agynak hívják, és itt van a bibi Nála

   • Harrari Ezra

    Az MIT-n is vannak így páran, mégsem united játékosok

   • Freeezer89

    háde egy picit tudott

   • Achi

    Ő az, aki látta, hogy Ronaldo miket csinál és hogy játszik, a tehetsége is megvan hozzá, de azt hiszi,hogy ennyi elég is.

    • Gezu77

     Inkább egy Nani csökkentett módban

     • Harrari Ezra

      Ha Nanit tovább csökkented agyban, szőkenő lesz belőle, nem Depay

     • Mainpieeater

      asszony összeverne egy ilyenér’, csak mondom

 • Achi

  Nálam akad az rtl2. A TVben!

  • Szilveszter94

   Egy pillanatra itt is, de már oké

  • Harrari Ezra

   Ők is streamelnek

  • csinovnyik

   Nálam pogba szokott laggolni. Bár szerintem ő élőben is laggol picit

   • Attylon

    Nem, ő élőben dabol.

    • Mainpieeater

     🙁 kivéve ma :((

     • Freeezer89

      :DD

  • csinibob

   A stream a második félidő elején halt le.

 • reelbeba

  Robin úrfi, te délceg vitéz

 • devil’s pray

  Bassza meg. De legalább Robin volt az…

 • filozofi

  Azért nagyon tartok tőle, hogy mi lesz a védelem közepével, amikor Bailly februárban hazamegy gnút vadászni

  • Mainpieeater

   bevakul egy picit. Érted, beVAKul.

  • Pepoka

   Jones ?

  • Roleee

   Veszünk vkit gyorsba

  • Harrari Ezra

   Blind szögletekkel verünk mindenkit

  • bfgbobo

   Jones robbant egy olyat mint Smalling, aztán vissza se kell jönnie

 • bfgbobo

  olyan mint vmi nyári gálameccs

 • Freeezer89

  Rooney már önmagát sem veszi komolyan?! no offense

 • Mainpieeater

  Cuki Fergiepapa hogy tapsol 😀 IStenem 😀

 • HarciasToni

  ez most kicsit sem zavar, gyönyörű jelenet 🙂

  • filozofi

   libabőr

 • RedMark

  Neki megbocsajtom

 • Achi

  Valahogy sejtettem. Kár, hogy nem 7-1.

 • Schweinsteigerlin

  Az para hogy kicsit szoritottam ennek?

  • Roleee

   Nem

  • csinibob

   MÉG AZ ÖREG IS TAPSOL!!!!!!444!!

  • Gezu77

   Voltunk így páran még, igy 4-0nal bele is fer

 • csinibob

  Rooney még ma sem villog, de legalább ki lehet hagyni a hétvégén.

 • Roleee

  VAN PERSIE!!!!!!!!

 • HarciasToni

  A mai meccsen annak örülök a legjobban, hogy végre a tartalék játékosaink is jól játszanak (az alapján, amit én láttam)

  • Károly Fodor

   És még van Depay. Mondjuk nem akarom szívni még én is a vérét, de jó lenne ha ő is elkezdene jól futballozni.

   • HarciasToni

    ő depay, egy külön kategória (mondjuk nálam rojo is abba tartozik)

 • Freeezer89

  azé nagyon jó esett ez a mai gála a kislelkemnek, koszi Csozé

  • Freeezer89

   meg ez a gól is jól esett

 • Pepoka

  Memfisz baszd már meg…

 • Achi

  Szokásos Depay.

 • timmy nagy tank

  • HarciasToni

   imádom

  • RedMark

   Fella helyen elnezegetnem

   • Achi

    Max, ha befotosoppolod.

   • HarciasToni

    fella gyorsabb és négerebb

 • Szilveszter94

  Ej, ha az erősebbik lábára jön ki a lövés…

 • Schweinsteigerlin

  Carrickbe szerelmes vagyok

  • HarciasToni

   sokan vagyunk ezzel így

  • Roleee

   Bukta, már együtt élünk ?

  • Harrari Ezra

   Kicsit többször is hazaadhatna…

 • HarciasToni

  köcsög mata elvette depi asszisztját 😀

 • csinibob

  Mata 😀 😀

 • Freeezer89

  Juan azé csak kihagyja a magáét

 • RedMark

  Legalabb egy 5.et naaa 🙁

 • csinibob

  Depaymaci mondjuk baromi jó szabadfogású birkózó lehetne, ha futball nem adja ki annyira.

  • Harrari Ezra

   Láttad te mostanság a szabadjait?

 • Dzsuk1

  4 gól??? SZAR!

  • HarciasToni

   megbasztad a tv-t?

   • Dzsuk1

    Szegényke

  • Freeezer89

   mi van negativ?

  • Pepoka

   Ennyi pénzből 8~0 kellet volna h legyen… Mou out!!!!!

   • Dzsuk1

    Pontosan

 • HarciasToni

  kp-ra, el se hiszem, végre!!

 • csinibob

  FoMe kp lesz?

 • Freeezer89

  FOSUUU

 • csinibob

  Depay szarabb, mint egyszer. Pedig egyszer aztán tényleg szar volt.

  • csinovnyik

   Jo mondjuk valszeg az önbizalma negativ

   • csinibob

    Nem lett jobb 🙁

 • jön az emberem

  • HarciasToni

   azt hittem h ő még senkié sem :((

   • Harrari Ezra

    Hamarabb volt pszychojé, mint a csapaté

    • Freeezer89

     o adta el a csapatnak

    • HarciasToni

     :'(

 • MrFer

  Depay a united Rooney-a… bocsmár…

 • Freeezer89

  Big Sam minek rontja a levegőt az OT

  • Achi

   Sam-telenség.

   • Gezu77

    Egyre jobb vagy

    • Achi

     Gyakoroltam:D

  • Roleee

   Azonnali hatállyal váltja Mourinhot

 • HarciasToni

  végre depay formába lendült

 • Harrari Ezra

  Kiderül a végén, hogy Fergie vesztegette meg Big Samet

  • RedMark

   Mar varom rola az indexes vagy nsos cikket

 • RedMark

  Depay :DDDDDDD

 • csinovnyik

  Bazdmeg depi

 • Schweinsteigerlin

  Hol van Bobby Charlton kucsmaja??

  • csinibob

   halad a korral

  • Harrari Ezra

   Elkuldte Londonba, legyen inkább Pedró kucsmája

 • box-to-box defender

  Ott van MoyesStory a meccsen! 😀

 • HarciasToni

  BIGSAM :DDD

 • RedMark

  Amugy marci is javulgat, jo latni

 • AlgériaiIbra

  Nashville! végre 😀

 • Achi

  Itt van Depay, jöhet a hepaj. ( bocs, de ti kértetek szóviccet)

  • Harrari Ezra

   Beállt Memfisz
   José egy fisz
   Fasz

   • Achi

    Köszi, így már az enyém nem is olyan szar:D (de)

   • fergie_time

    micsoda haiku 🙂

 • csinovnyik

  Depi na most mutasd meg h vagy valaki

 • reelbeba

  Na akkor ez a végeredmény, illetve a fener még találhat egy gólt

 • Freeezer89

  Memphis és Depay !!!

  • HarciasToni

   végre nem csak 10 percet kapnak

  • Pepoka

   Villogni fog

 • Roleee

  Vajon Memphist vagy Depayt fogjuk látni?

 • RedMark

  Na depi

  • csinibob

   VŐTMÁ

 • csinibob

  DEPAY

 • RedMark

  Johetne meg par gol, el tudnam viselni
  Telhetetlen vagyok:D

  • devil’s pray

   Én is. Ellaposodott, és a stream mellett már netezgetek. 🙁

 • AlgériaiIbra

  Hogy érzem éppen magam 😀 (videjó) (Só kicsit szedje össze magát)

 • RedMark

  Azert annak orulok hogy robint szepen fogadtuk

 • include

  Ha bemegy megtapsolom

 • Achi

  Szegény Shaw ennél sokkal többet tud. Ma nagyon nem megy neki.

  • Ressan

   Mikor először olvastam itt, hogy Blind>Shaw, nagyot kacagtam, mármint balhátvédben, de már annyit volt, hogy kajak elhiszem! …és sajnálom!

 • Freeezer89

  ettől a meccstől Józskának, 1-10 terjedő skálán, mennyire fog megnőni az arca?

 • filozofi

  a mai kezdő fényében szerintem a CFC ellen egy az egyben a liverpooli kezdő lesz pályán

  • lasi

   akkó 0-0.

   • Freeezer89

    PL-ben jó a ziksz

    • lasi

     pláne idegenben

  • RedMark

   Olyan jo kedvem volt eddig muszaj volt elrontani fellaval 🙁

 • RedMark

  Shaw szegenyem meg messze a regi onmagatol:/

  • Roleee

   Annyira azért nem rossz, főleg h kb csak az ő oldalán vezetnek támadást

  • reelbeba

   mourinho kizsigerelte

   • Gezu77

    Inkább Moreno volt az, hogy rohadjon meg

 • Gezu77

  Carrick is mit játszik, hihetetlen

 • csinibob

  Darmian > Shaw

 • Achi

  7-1 kéne, van Persie góljával:)

 • wolandrule

  Shaw sem ma játssza be magát a csapatba….

 • box-to-box defender

  Ez egy olyan nap volt, amikor minden bejött. Pedig egyáltalán nem volt sok helyzetünk.

  • Gezu77

   Eddig pontosan 4

 • Freeezer89

  mondjuk ez a Fener kurva ótvar, de ha Csozé engedné igy játszani a csapatot a PL-ben is néha… szexi lenne

 • Szilveszter94

  A cikkről:

  Ezen én négy hónapja filóztam el, amikor Lajost kirúgták. Addig lehettek olyan illúzióink, hogy itt van valami tudatos tervezés, hogy majd Lajos újjáépíti a csapatot, és majd utána jön Giggs, és vele visszatér az a United, amit szerettünk… felejtős. Az a Manchester United a Sir visszavonulásával megszűnt létezni. A tulajdonosok futballhoz nem értő, profitorientált emberek, akiknek csak annyi a lényeg, hogy a klub hozza a pénzt – az olyan “részletek” nem izgatják őket, hogy a klubnak van-e identitása vagy nincs. Fergie megbízhatóan hozta a pénzt, ezért hagyták neki, hogy építse az álomvilágát, az utódok meg nem hozták, ezért kirakták őket. Ez a rideg valóság: el kell dönteni mindenkinek, hogy akar-e szurkolni egy olyan Unitednek, ami immáron pont olyan, mint más topcsapatok; ami most már csak számunkra különleges.

  Aki úgy dönt, hogy ez az új Manchester United is kell neki, az ne beszéljen olyan marhaságokat, hogy José Mourinho egy vesztes. Elég jól ismerjük már ahhoz, hogy tudjuk, milyen edző; tudjuk, hogy nála csak az eredmény számít. Aki szereti a Manchester Unitedet, annak ezzel meg kell barátkoznia. Legalábbis a következő két-három szezonra biztosan.
  Akinek meg nem ez a kedvenc főztje, az keressen stream-et az FC United of Manchester meccseire. A “régi” MU már csak ott lelhető fel.

  • csinovnyik

   Nézd inkább a meccset 🙂

   • Szilveszter94

    Azt is csinálom 😉

  • RedMark

   Megyunk 4-0ra na

  • Harrari Ezra

   Ja, én amúgy Newton Heath meccset streamelek most is

  • Freeezer89

   bitch dont kill my vibe

 • bfgbobo

  mikor lőttünk utoljára 5-öt?
  Fergie utolsó meccsén a WBA ellen?

  • The Shaw Show

   mutyiland

   • Roleee

    Rashiiiiiii

   • bfgbobo

    ja tényleg

 • godlikezaza

  ez a fener ennyire szar lenne?

 • The Shaw Show

  Shawnak még nincs gólja színeinkben, just sayin

 • csinovnyik

  Áhh matával könnyű

 • devil’s pray

  Na, még Lingard is betalált. Szépen csinálta, Rooney is rúghatna egyet igazán.

 • Achi

  Mi lenne, ha Fella is játszana? Hohooooo

 • csinovnyik

  Na még egy rooney goalt

 • RedMark

  defektes a busz 😀

 • Mainpieeater

  eddig ez a legszebb a 4-ből.

 • include

  Letámadunk mint a pool ellen.

 • bfgbobo

  sztem le is sérült 😀

 • Gezu77

  Na, ott a Dab

 • safbérenc

  Nem volt csúnya, most egész jók vagyunk 🙂

 • reelbeba

  Beszarok. Mi lesz még, rúni is betalál?!

 • csinovnyik

  Én megmondtam hogy gála lesz

 • Roleee

  Azért ha Lingard ilyet tud lőni az minősíti az ellenfelet..

 • Achi

  Persze most bezzeg minden bemegy. 🙂

  • Harrari Ezra

   Megvan a nekünk való szint

   • reelbeba

    Ha szar a meccs azér menjen a picsába, ha gálázunk akkor meg hurka az ellenfél. Itt se nyerhet szegény hozé

    • Harrari Ezra

     Irónia…

     • reelbeba

      Én tudom hogy jó arc vagy. Engem se kell komolyan venni 😉

     • Harrari Ezra

      Nyugodtan alszom ennek tudataban

 • mucus

  2 átlövés gól egy meccsen what???

 • Freeezer89

  Gaaaaaaalaaaaaaa geciiiiii, Jesse yeeeeah

 • The Shaw Show

  BRING IT AT MATE

 • include

  4:0

 • Gezu77

  Pfff, mi van itt

 • Achi

  A Chelsea ellen sajnos nem tudunk kékben játszani, pedig Józsi kékben szeret igazán buszozni.

 • The Shaw Show

  Olyan ritkán nézek magyarul meccset: aránylag kínos, ahogy a kommentátorok elmesélik, mi van egy internetes mémen, vagy hány % szavazott valami bullshitre

 • Freeezer89

  no Mike le Rodzsó fel, helyes

 • reelbeba

  Rodzsó, ó je

  • reelbeba

   Szmelling játszik vasi, ergó blind lesz a balhátvéd. Mondjuk ez eddig is nyilvánvaló volt

 • Mainpieeater

  Rtl2-ék szerint Rooney annyira szar h jobbhátvédbe kéne tenni aztán le a padra. Ezeket a fasszopókat. De utálom őket. Azt sem tudom kik ezek a búzaliszest kivéve.

  • MrFer

   Fasz és szopó. De melyik melyik?!

  • RedMark

   De legalabb megtudtuk h pogba tul hangosan szexel

  • include

   Én lehalkitottam őket:) volume mínusz sok dolgot megold

 • Angus

  Azt hittem három pivo elég lesz a meccsre. Nos, 45 perc alatt benyeltem hármat.
  Ha van fodball, ugye-ugye… 🙂

  • Freeezer89

   növekszik a gazdaság is

  • dawos11

   gólonként egy 😉 részeg leszel 45 perc múlva 😛

   • Angus

    Nem olyan családból származom.

 • mddnszksz

  Juanito tanár?

  • RedMark

   Zseni, jo lenne most lehozni es vasarnapra eltenni

  • Mainpieeater

   Spanyol nyelvtanból és cukiságból :3

   • Gyere_haza_Laja

    Dinamo ideges lehet, hogy elhoztuk a legjobb jatekosat es a legjobb edzojet

    • Freeezer89

     ba dummm tssz

    • Harrari Ezra

     Még Abra jöhetne Glazerék mellé

     • Roleee

      Na na na na na.

   • Angus

    Mekkora szexes zsuga volt, holy shit!!!

 • dawos11

  de nagyon megérdemelte már Pogba! a köcsög média pakolja rá rendesen a nyomást.. jöhet a mesterhármas 😉

 • Gyere_haza_Laja

  Egyszer megyek el inni United meccs közben és gála van! Gondolkoztam, hogy hazafutok, helyette a villamoson megy stretfordend

  • RedMark

   Igyal tobbet!

 • Achi

  Azért ez a meccs eddig jól esik, bár szívesen lecserélném egy pool verésre. Csak a deadpool a jó pool.

 • csinovnyik

  Azért kaptuknk 2 tizit mer tolyan elviselhetetlen nyomást gyakoroltunk rájuk mint a sziti szokott mindenkire

  • danNN

   A bírókra?

 • Angus

  Ki fogad velem egy új hetvenötforintosban, hogy a másodikban kapura se nagyon lövünk? 😀

  • include

   Egy üveg szilva pálinkát felrakok arra h találunk még 1 golt.

  • csinibob

   Lesz Roo chip.

  • Ressan

   Mehet! Roo is lő ma egyet! 😉

  • Sousaphone

   Hát, vesztettél! 🙂

 • The Shaw Show

  Rooney nem próbál Scholes lenni, máris hasznosnak látja mindenki

 • The Shaw Show

  Amúgy mikor volt utoljára 3-0 a félidő?? #rég… és nem törlöm le ezt a kommentet, hogy a Balfaszság Csarnokába kerülhessen

  • Pásztor László

   Leicester?

   • Mainpieeater

    az 4-0 volt…

    • Pásztor László

     Bocs, az szart se ér 🙁

  • Roleee

   Leszter 4-0 khm

   • The Shaw Show

    :DDD fail

  • Gyere_haza_Laja

   Lol

 • AlgériaiIbra

  Ezé kellett neki rúgnia a tizit 😀 végre! (mondjuk lehetne még egy kis Depáj medzsik a második felesben)

 • godlikezaza

  rooney aztért most itt jó volt

  mármint szerencséje volt, nem pattant el tőle

 • Roleee

  Szép, szép, de lehetne a tizik helyett akciógól már ha nem vagyok telhetetlen

 • György Márk

  Régen éreztem ilyen jót. Ekkora gólt. Ú de jó

 • Mainpieeater

  Rooney játsza végig, jöhet Fosu és Memphis, Martial meg Bailly pihenjenek a Chelshit ellen!

 • HarciasToni

  most jön, hogy elhisszük, hogy minden rendben van és mostantól alázni fogunk, aztán hétvégén 3-val szopunk 😀

 • bfgbobo

  Lingard és Pogba közt akkora a love hogy vissza kéne hozni Ravel Morrisont is

 • RedMark

  @Ressan tippje vegre bejott, Pogba megerkezett

  • Ressan

   Bizony! S ha jól tévedek, ezzel már a 2. a házi góllövőlistán idén!

   • RedMark

    Azert nincs nagy tolongas 😀

 • csinibob

  Maradjon a Chelsea ellen is!

 • MrFer

  Rakéta bazeg

 • The Shaw Show

  Chewie, we’re home.

  • RedDevil4life

   Ezek itt ma meg lesznek b*szva. 🙂

   • Freeezer89

    most tolat be a busz a kapu elé

 • devil’s pray

  Na, ez szép volt.

 • reelbeba

  Linzsár szépen letette azé

 • Harrari Ezra

  Ez a fasz tényleg olvas minket

  • mddnszksz

   mindenki minket olvas. mindenki is.

 • reelbeba

  Ez mekkora gecinagy gól vót

 • Gezu77

  Hoppácska

 • box-to-box defender

  Pogback!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Hamptitus

  Hoppá

 • include

  Szeeeeedki

 • Beyonder

  Meccs közben nyomjuk a podkesztet, kérdések, üzenetek, szóviccek jöhetnek.

  • Achi

   Ha játszana, akkor azt mondanám, hogy Fella van adva a lecke, de nem. Nincs szerencsére.

  • Hamptitus

   Egy 1-től 10ig terjedő skálán Raiola mennyire menő profilkép?

  • filozofi

   Depay miért nem kezdő??
   Sopronit vagy Starot pisszentsek?

   • filozofi

    Pogbának mekkora arca lesz ezután a gól után?

  • Roleee

   Mikor rúgják már ki Josét? Mikor várhatunk tőled postot? Mikor lesz vége a szenvedésnek? Mi kell ahhoz h Woodward ne képzelje magàt Pereznek?

  • Pásztor László

   +1 pont vagy minusz 2 a Pool meccs?

  • Sousaphone

   Ki mondta, hogy ma Pogba nagy gólt lő?

  • Freeezer89

   mire bepotyogtem az eredeti kérdést, addigra Pali baszott egy kurva gólt, szóval most nincs kérdésem

  • Sousaphone

   Így, hogy 3-0 a félidő elalszunk a másodikon? 🙂

  • The Shaw Show

   Rashford burája miért ilyen <— alakú?

  • lasi

   Mi a teendő, ha a meccs felénél elfogy a sör?

   • devil’s pray

    Menj le a teszkóba, van rá 15 perced.

    • lasi

     Kurva messze van, és (mint a mellékelt ábra jelzi) már ittam, így nem vezethetek. De kibaszok a világgal, előveszek egy üveg barackot.

   • Harrari Ezra

    Ha ezt meg kell kérdezni, akkor abbahagyni az alkoholfogyasztast

  • csinibob

   Jönni fog a tippmixem? Handi MU-t tettem.

  • Gezu77

   A Gütyül ganget bevágjátok ugye aláfestő zenének?

  • Mainpieeater

   ha Pogba góllal nyerünk akkor bevezetjük a megpogbasztuk őket kifejezést?

   • Sousaphone

    3-ból eddig 2-őt ő rúgott, akkor most Pogba góllal nyerünk?

  • Mainpieeater

   Lingard négernek számít, mint tejcsoki? Mert akkor gondolom EZS azért utálja 😀

  • Achi

   Nekem az a kérdésem, hogy fog-e szerintetek játszani Mata a Chelsea ellen, és ha igen, akkor miért nem?

  • Sousaphone

   Mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége, ha a dabbelő Pogba új frizurája fölött repül mielőtt belefosna Young szájába?

   • Mainpieeater

    pogba_nem_dabelt :(( világvége meg minden

    • Freeezer89

     és még másodszor se ;( már sosem fog? nem divat?

     • Freeezer89

      en meg meg se tanultam rendesen ;(((

     • Mainpieeater

      nemtom, de én csak azért örültem h leigazoltuk, mert azt hittem minden gólnál dabelni fog.
      Dab dab dab, makes your boring life fab’

     • Freeezer89

      lelki tezsvírem vagyol te nekem

     • csinibob

      Viszont táncikáltak koreografiával.

     • Freeezer89

      de olyan nincs a FIFABAAA !!4!!444!!

     • Harrari Ezra

      99-be volt

     • Freeezer89

      akkor még naiv kisfiú voltam, csupán a játék szeretete miatt játszottam

    • Sousaphone

     Na, de Jesse haverjával már megvolt, úgyhogy újra folytonos a tér-idő-kontinuum! 🙂

  • AlgériaiIbra

   Dabeltek a kocsmában Pogba mesterhármas esetén?

   • Mainpieeater

    tudok jobbat, Beyonder vállalsz egy csapatdabet, ha holnap nyer a Stretford kispályán?

  • Sousaphone

   Most már áruljátok el végre: ki a f..szom fütyöl egyfolytában és kit?!?!?!

  • Angus

   Igyatok rövidet is, egy Pogbára, egyet meg Pogbára!

   • Harrari Ezra

    #pogbasszunkbe

  • wolandrule

   Miért nem Rooney rúgta a 2. tizit?

  • csinibob

   Depay fog játszani vagy csak időhúzó csere lesz ma is?

  • Mainpieeater

   Juander vagy Rooney és Fella a preferált középpályátok vasárnapra? (Rossz válaszonként egy felest igyatok meg mindannyian)

  • Harrari Ezra

   Chelsea ellen lesz foci, vagy félidőben eldöntik a csapatok pingpongban?

 • Achi

  Persze Carrick sem fér soha a csapatba, mert Fella annyival jobb…

  • Freeezer89

   Carrick hatalmasat játszik ma

   • include

    Mindig

    • Freeezer89

     nem is játszik 🙁

     • include

      Mr Carrick?;)

     • Freeezer89

      tudod hányszor játszott eddig ebben a szezonban?

     • include

      Nem leszek genya. Nem keresek rá.pl-ben 0 percet játszott Mr Carrick a szezonban

     • Freeezer89

      nagyon elbeszélgetünk egymás mellett

     • Harrari Ezra

      És milyen szórakoztató is ez kívülről 😀

  • devil’s pray

   Fella a long term plan. 😛

   • Freeezer89

    :DDD

  • Harrari Ezra

   To be fair, Fella idén egész vállalható

   • lasi

    Csak nem hasonlítható egy normális középpályáshoz.

    • Harrari Ezra

     Én sem szeretem a kezdőben látni, de nagy kárt sem csinált eddig

     • lasi

      Csak hasznot nem hajtott.

     • Rioinho

      Hat de.

     • lasi

      Nem.

     • Harrari Ezra

      Azt eddig José se sokat

     • lasi

      Nem is szeretem.

   • Achi

    Egy evertonba simán. De itt Paul Pogba Scholesok is játszottak a helyén szebb időkben.

 • devil’s pray

  Francot csinál már pogbah.

 • bfgbobo

  ezzel a 2-0-val az a baj h sztem a 2. félidőt tök fölösleges megnézni

  • reelbeba

   felleg onnantól, hogy beáll depáj

  • Freeezer89

   kihúzzuk döntetlenre nyugi

  • include

   Nekem van palinkam

   • Gezu77

    Lassan nyitom a második üveg bort. Ahány gól, annyi borocska. Persze ma nyílik ki a gólzsák…

 • Roleee

  José nem valami happy

  • Harrari Ezra

   Olvassa a blogot

   • Roleee

    Akkor megfogadtna egy két tanácsot…

  • Gezu77

   Elbafta a sodokut. Két 9es sehogy sem adja egy sorban

   • Harrari Ezra

    Meglepődött, hogy a 11-est nem lehet beírni sehova

    • RedMark

     Raadasul kettot egyszerre

    • Gezu77

     Bakker, megvilágosodtam. Roo ezért csak csere. A 10es nem jön ki sehol sem

  • lasi

   Nem jött ki a sudoku.

 • devil’s pray

  Na, a fánkos is letette névjegyét.

  • filozofi

   Mr Funk

 • RedMark

  A szokasos davidka

 • box-to-box defender

  Kár, hogy ilyen jelentéktelen meccsen dob a gép

  • Achi

   Mata dobott, nem a gép.

   • box-to-box defender

    Őt is kár pazarolni egy ilyen meccsre

 • wolandrule

  Francia a spori, mi mehet a fonaton? 🙂

  • bfgbobo

   sztem ők már alszanak

  • Achi

   Tudta, ha 11es, akkor franciák lövik. Vagy az ő külön feltétele volt, amikor SAF felkereste napszemüvegben, ballonkabátban, álbajusszal.

  • Harrari Ezra

   Ilyenkor a kandalló előtt összebújva beszélgetnek a BL medáljaikat számolgatva

 • Mainpieeater

  “Mata nem united szint” – itt sokan nyáron. 😛

  • mrmojo

   a spanyoloknak jót tett a portugál az biztos

   • devil’s pray

    Ráadásul mindenki azt hitte Mou kinevezésekor, hogy Mata repül. Ehhez képest igazi key player lett.

    • mrmojo

     játszhatna rangadókon is

     • lasi

      Akkor nem a döntetlenért mennénk, azt meg csozé nem szeretné.

    • csinibob

     Még Mata is azt hitte.

   • Mainpieeater

    Juander on the rise again!

  • filozofi

   sokaknak itt nyáron járt is a virtuális tockos

  • Achi

   Melyik volt az????:D

  • bfgbobo

   sztem jót tesz egy játékosnak ha a posztján játszik

   • lasi

    Meg nekünk is.

 • devil’s pray

  Nah, franszia gála. 🙂

 • bfgbobo

  remélem Skrtel is összehoz egyet

  • lasi

   Legyen inkább öngól.

 • RedMark

  Marciiii:)

 • csinibob

  Kellett ez a két franciának nagyon.

 • csinibob

  Mata show 🙂 szép.

 • Gezu77

  Sírtok itt a tizik miatt, 1 perc alatt 2. Az FA felkötheti

 • reelbeba

  Aszitték a kis buták hogy nem fúj be kettöt két percen belül. Bravó

  • Achi

   Ez nem a PL. Ott szart se kapunk.

 • include

  2:0

  • Harrari Ezra

   No spoilers pls!

   • include

    Óká.

 • Achi

  Mekkora passz megint! Mou bezzeg utálja…

 • Hamptitus

  Ezek fogadtak?

 • RedDevil4life

  Na, megvettük a rigót. 😀

 • filozofi

  Mata labdáját azért érdemes nézni

 • bfgbobo

  sporiiiiiiiiiii

 • wolandrule

  Rooney lője lécci

 • lasi

  Mata az isten!!!

 • Károly Fodor

  Az öreg Carrick azért odatette…

 • Gezu77

  Holnap mit fogunk kapni az indexes baromtol

  • Freeezer89

   en jót fogok nevetni

 • György Márk

  Kis labda volt..

 • RedMark

  Na jo en most ezen beszartam :DDDDDDDDDD

 • Roleee

  Micsoda védekezés a fenertől xd

 • filozofi

  :DDDDDDDDDDDDDDDD

 • include

  Kettedikek bunti

 • reelbeba

  :DDD

 • Achi

  Mi van itt?:D

 • Ressan

  Rooooneeeeeey!!!!!

 • Freeezer89

  :DDDD

 • devil’s pray

  Nem volt valami magabiztos az arca…vajon Wayne miért mondott le erről?

  • Freeezer89

   már a karrierjéről is lemondott, mit neki két 11-es

 • HarciasToni

  az utóbbi 8 percben történt vmi? a gólt már pont elértem

 • Mainpieeater

  no Dab :(( köcsögbuzi 100millióért Dabelj már! faszom!

  • Freeezer89

   a Fifaban mindig dabellek vele

   • Mainpieeater

    én csak Carrickel szoktam. Tiszta vicces 😀

    • Freeezer89

     nemaaar :DD

     • Mainpieeater

      ugye? 😀

 • include

  Ha el is találja a kapus az oldalt akkorsenemse fogja meg

  • Freeezer89

   nem volt szar bünti

 • bfgbobo

  ez mi a faszom volt tejóisten

 • lasi

  Gála bazzeg!!!

  • reelbeba

   Kiszakadt a gólzsák!

 • RedMark

  Na ezt igy kell toled pali, szep vot

 • Achi

  Azt hittem elbassza. De szép volt.

 • mrmojo

  rég volt ilyen ellenszenves játékosunk mint ez a pogba

  • Freeezer89

   :DDDD

  • Achi

   Itt van Mata, aki ellensúlyozza. 🙂

  • Gezu77

   Igen, már rég eladtuk CR-t

   • mrmojo

    hát ezért mondom

  • filozofi

   pontosan 4 éve 🙂

  • bfgbobo

   pedig csak 4 éve ment el 😀

 • Gezu77

  Higgadt

 • bfgbobo

  ajjaj

 • RedDevil4life

  kimarad

 • include

  Pooogbaaaaaaaa

 • RedMark

  Es nem rooney lovi, ejjha

 • Freeezer89

  öcsém… Carrick labdájanak szeme volt

 • Achi

  Mi? Pogba?

 • include

  Ez tizi

 • Achi

  Hohó! Ki más! Mondtam, hogy Mata kell ide:)

 • RedMark

  Na Rooney:D

 • Roleee

  Még jó h nem Rooney kapta a labdát

 • Ressan

  Rooneeeey

 • Hamptitus

  Na tizi

 • Gezu77

  Penáltiiii

 • include

  Pogbaaaa

 • Mainpieeater

  Darmian rohan lefele az alapvonal fele, Rooney meg gyalogol a védő mögött a röviden. Istenem, hova lett az a Wayne aki ilyenkor sprintben futott kifele az üres területre, hogy le lehessen neki gurítani lövőre?

 • RedMark

  Ez eddig nagyon dekoncentralt

 • Freeezer89

  nem értem Pogba miért játszik

  • reelbeba

   miért, játszik?

 • Károly Fodor

  Darmian egyelőre szerintem jó. Többet is elnézném.

 • RedMark

  Mata egyszeruen zsenialis iden

 • mrmojo

  egyébként most kik fütyülnek kit?

  • Freeezer89

   szerintem a kurva kebabosok

  • Sousaphone

   vótmá! 🙂 🙂

 • bfgbobo

  Rooney :,D

 • Freeezer89

  nembaj Wayne, majd a következő

  Mata milyen kis pofás labdát dobott elé

 • mrmojo

  mit látok bazmeg

  • Mainpieeater

   kéne egy jó csatár

   • RedMark

    En regota mennek jatszani:/

    • Mainpieeater

     én is de nem lehet, mert holnap kellek az SE-be kispályára 🙁

     • RedMark

      Jo hat aki utan kapkodnak a csapatok…:D
      En szabaduszo vagyok

 • Achi

  Ugye nem lesz 0-0? Valaki nyugtasson meg:)

  • EZS

   Nem lesz 😉

   • Achi

    Kösz:D Most már azért ne próbáld megtenni a tippmixen

 • Dzsuk1

  A meccset nem nézem, DE kurva szar!

  • Károly Fodor

   Azért annyira nem gáz szerintem… Iram az van. Az biztos. Kíváncsi vagyok meddig bírja a csapat.

   • include

    Mi vagy a Fener? 7végén a pool játékát öltük még a letamadassal. 70 percig ment. Most Mr Carrickel taktikailag lettünk többek

   • Dzsuk1

    U must be new here

  • Hamptitus

   Nagyon jót lehet rajta aludni pedig

 • Károly Fodor

  A játék tetszik még akkor is ha éppen nem jár eredményességgel még.

 • RedDevil4life

  Ugyan nem értek a taktikához, meg ilyenek, de csak én érzem úgy, hogy egymást zavarják a srácok támadásnál, többször is?

  • csinibob

   Lingard és Mata egymás sarkát tapossák.

  • Károly Fodor

   Nekem az tűnt felé, hogy egy-két beinduláson kívül mintha igazán szélen nem lenne senki akinek ki lehetne dobni. Persze az is lehet hogy a törökök elég jól zárnak a szélen.

  • mrmojo

   a támadás spanyol vircsaft

 • include

  Off/ Holnap Sport és Barátság kupa nálunk(rendőrök közalkalmazottak börtönőrök navosok stb). Múlt éven kettedikek lettünk torna legjobb kapusa én voltam. Tessék szurkolni./off

  • RedMark

   David, is that you?

   • include

    Van ződ De Gea mezem is:)

    • RedMark

     Na, most mar irigykedem is 😀
     Btw sok sikert holnap

     • include

      Danke

 • Achi

  Szerintem Mata támadásban nagyon kell ebbe a csapatba. Remélem vasárnap is lesz (tuti nem:) )

 • csinovnyik

  Ki fütyül és mér?

  • Sousaphone

   Ugyanezt akartam kérdezni, csak F-fel! 🙂

   • csinovnyik

    Jól van na telóról vagyok

    • Sousaphone

     De azt még mindig nem tudjuk, hogy ki fütyül és kit!? 🙂

    • Gezu77

     Bocsi, de akkora magas labda volt, hogy fel sem kellett ugranom.

  • Gezu77
   • Freeezer89

    huuuu, ez kurva hatalmas

    • Gezu77

     Egy mestermű. Ajánlom figyelmedbe a többit is.

  • Freeezer89

   mer skrütyel nagyon csúnya

 • wolandrule

  Nagyon kéne Miki ebbe a csapatba.

  • Freeezer89

   jó lenne már kezdeni vele vlmit, mert már én is sajnálom csórót

 • Freeezer89

  dobjuk fel a meccset, én kezdem: a szlovák kommentátor dobálja a random érdekességeket, na szoval Rooney nevezetes triplája idején Marci 8 éves volt

  • Hamptitus

   Én meg nem

  • Sousaphone

   A tót tóccsa? 🙂

   • Freeezer89

    aaah nem, ők még a 90-es évek szocialista iskoláját nyomtatják orrba-szájba

  • RedMark

   Ezek szerint neked mar feldobtak a meccset:D

   • Freeezer89

    és akkor még nem is említettem mennyire szopkodjak annak a köcsög skrtelnek a faszat

 • Gezu77

  José gyorsan kitölt egy sodokut

  • RedMark

   Akartam is irni hogy mondjatok meg egy topcsapatot, ahol annyi sudokut nyomnak mint itt

  • lasi

   A következő edzőnek megtiltanám, hogy papírt és írószert hozzon a pálya közelébe.

   • Freeezer89

    Windows Surface? 🙁

   • Gezu77

    Ed lehet jövő héten bejelenti az Office Depot, mint új global sponsor.

 • devil’s pray

  Ezek is 10 emberes buszt hoztak? Hagyták volna Budapesten…

 • Schweinsteigerlin

  Hulyere alaznak a torok szurkolok, ennyi halverut ocsem

 • Károly Fodor

  Jól látom, mintha letámadgatnánk?

  • include

   Pool ellen is csináltuk. Igen ezt is tudjuk;)

 • RedMark

  Skrtel se lett szebb miota lattam

  • Roleee

   De elönyére válik ez a maszk.

 • lasi

  Ezt a buzi skretént meglátom, és egyből hányingerem lesz.

  • Gezu77

   Batmanként szebb, mint valaha

 • include

  Estét. Stream kell valakinek?

 • Ressan

  Zsinórban a 4. meccsünkön is megtesuem azt a tippemet, hogy Pogba ma lő egy hatalmas gólt, végre! Azt hiszem már az első esetben is így írtam, hogy végre! 🙂

 • MrFer

  Snííderlen, baeg, azt hittem ezen mar túl vagyunk

 • RedMark

  Egy ilyen meccsen amugy nyugodtan jatszhatna blind kht, bar az is ertheto hogy pihen vasarnapra.

  • bfgbobo

   én is erre gondoltam, csak az már a fene tudja hanyadik meccsen lenne zsinórban, szóval inkább most pihenjen

   • RedMark

    Jo lesz ez ha Shaw-val tudjak egymast valtogatni, mindig lesz lendulet a balon

 • mddnszksz

  természetesen meccs kezdesre elment itthon a wifi mobilnetet meg nem akarom streammel húzni úgyhogy az itteni kozvetitestw olvasom

  • RedMark

   Rooney mar kettonel tart es pogbanak is uj frizuraja van

   • Roleee

    Két anyázásnál* csak nehogy félre értse

    • RedMark

     Labdaerintesre gondoltam, de nagyon orulnek ha betalalna

  • HarciasToni

   Nalunk is elment…

   • mddnszksz

    t-home?

 • Captain Mike

  aki nem akarja hallgatni az rtl2 sírását(még a képminőség is több mint kielégítő): http://singidunum.club/sahd40.html

 • devil’s pray

  Most nézem, 5 angol játékos a kezdőben. Van még egy angol topcsapat, ahol ennyi van a kezdőben? 🙂

  • Roleee

   Spurs? Ja hogy top csapat, sorry

 • Freeezer89

  Rooney a csatár?

 • bfgbobo

  acestream://0ee4c6fa674e3ab523768252533f50ca20dc907a

  • csinibob

   milyen nyelvű?

   • bfgbobo

    angol
    HD

    • csinibob

     thx

 • box-to-box defender

  Az vótmá, hogy ahol ennyire utálják a United-et, ott minek közvetítik a meccsét?

  • mejgyo

   Valencia piros real ellen nekem új 😀 😀

   • Ressan

    Biztos súgtak neki! :))
    Féreg Cakir!

 • Achi

  Leszartam az ELt, de olyan csalódás volt a pool elleni meccs, hogy most jól esne egy győzelem.

  • Freeezer89

   muszáj győzni ma

 • Freeezer89

  az ugye meg van, h Rooney pont a Fener ellen mutatkozott be, egy megható triplával

  • devil’s pray

   Az epic volt, még ha akkoriban nem is volt világverő a Fener…jah, most sem az. 🙂

   • Freeezer89

    ha most baszna megint egy triplát, soha büdös életben nem fogok rá egy rossz szót se

    • RedMark

     Mennyi apvotot kapnal ha tenyleg verne harmat, mar csak ezert megerne:D

  • Ressan

   Valamiért nagyon élénken megvan az a meccs. És örülhetünk, hogy végignézhettük a pályáját! 😉

 • Ressan

  Hát, nem bánom, hogy nem az rtlII kozvetiti a PL-t, mert akkor tuti nem streamelnék, pedig ez a felvezetés sokkal élvezhetetlenebb!

  • devil’s pray

   Én szerencsére kimaradtam a jóból. 😛

 • devil’s pray

  Na, újra itt, ezúttal nem maradok le a meccsről, sajna a pool ellen csak a második felest láttam. Remélem, nyerünk most.

 • csinibob

  Martial duplával hozzuk a meccset!

  • Roleee

   ma minimum az 5-0

   • csinibob

    MÉG NEM JÖTT A TIPPED!!!

 • Freeezer89

  tök jo kezdő, csak meg kene oket baszni

  • mucus

   már csak Skrtel miatt is

   • csinovnyik

    Skrtel legszimpibb játékos valaha

 • Bixoww

  Sracok, hol kozvetitik a meccset? Marad a steram?

 • RedMark

  Miki miert nincs a padon sem?
  Bar en voltam az egyik leghangosabb mikor szoba jott hogy jonne hozzank, hogy felesleges, szimpatikus tagnak tunik es szoritanek neki, de igy nehez.

  • bfgbobo

   Hargreaves, Schweinsteiger, Kagawa és most Miki…
   a büdös életbe ne vegyünk többet játékost a Bundesligából

   • Angus

    Hargot imádtam, viszont azért a k. anyját, hogy a szitibe igazolt… marha régi történet, de máig nem értem.

    • bfgbobo

     én is imádtam
     viszont mentségére szóljon h olyan szar volt a térde hogy nem nagyon válogathatott az ajánlatokból
     talán annak a szezon végén vonult vissza
     Teveznek viszont tényleg a k.anyját

     • Angus

      hát persze, Tevez ez faszszopó rohadék

     • Achi

      Az, de milyen jó is volt az a Rooney-Ronaldo-Tevez hármas. :”(

   • mrmojo

    miki azé játsszon már 90 percet először

 • Roleee
  • csinibob

   Mkhitaryan? :O :O

   • Roleee

    pihen a Chelsea ellen az utolsó 5 percre 😀

   • reelbeba

    Majd jövö héten. Ö sziti-specialista

  • Mainpieeater

   Miklós akkor már fit, de nem meccsready. Smalling-Bailly mi a fasznak?

   • Roleee

    mert Rojo balfasz, Fosu meg kétes, más meg nincs, nem?

    • csinibob

     Jones sérült, értem?!

     • Roleee

      Jonesot kár kerettagnak számolni. Majd eladjuk 1 milláért aztán kivirágzik.

    • Mainpieeater

     vannak fisták, Williams/Tuanzebe/Poole, de akár Fosut is megnézném egyszer ott.

     • Roleee

      nyernünk is kéne

     • Roleee

      bár való igaz, Poole-t én is megnézném, de az nem Josére vallana

     • HarciasToni

      Tuanzebe a legnagyobb isten hármójuk közül sztem

     • Mainpieeater

      Szerintem, mint védő Williams, de Poole a legtechnikásabb, Tuanzebe meg mindent tud egy picit, de semmiben sem kiemelkedő.

     • poole-ból semmi nem lesz itt. fituri 2

     • HarciasToni

      Tuanzebének szerintem minden fontos védekező skillje kiemelkedő, Williams pedig inkább csak rohadtul gyors.

     • Mainpieeater

      eurépában? Szerintem inkább itt azoknak kéne játszaniuk akik a bajnokikon nem játszanak alapvetően

     • Roleee

      kell a minél több koefficiens, mert végül lazán kiköthetünk majd a 4. kalapban

   • csinibob

    Be lett árazva Marcos.

    • Mainpieeater

     Várható volt, hogy a Darmian/Rojo párosból egy megy. Akkor legalább tudjuk, hogy melyik. Ettől függetlenül Fosut kipróbáltam volna.

     • csinibob

      A fene az ízlésedet, ő másik kapura játszik.

     • Mainpieeater

      engem nem érdekel amíg otthon négy fal között csinálja 😀

  • HarciasToni

   Fosu és Miki miért nem játszanak? #köcsögzsozé 😀

   kiemelném még fb-on az első, legszínvonalasabb kommentet Pakalu Papito szakértő úrtól:
   what if one day u woke up and had no eyebrows

   Byebrows

  • reelbeba

   Durmi <3

  • The Shaw Show

   Martial ék remélem

  • bfgbobo

   Darmiant, Matát, Carricket, Romerot és Depayt mindenképpen a kezdőben akartam ma látni
   azt nem tudtam h Martial bevethető lesz, De Gea-nak és a védelem közepének belefért volna egy kis pihenő, de így h Darmian és Shaw is visszatérő, kell egy kis stabilitás

   • Angus

    Depájtól az ég óvjon, remélem minél előbb elhúz innen az Espanyolba

  • captain morgan kiváló koeman igazolás lesz barry helyére

   • Angus

    vagy az van, hogy nem játszatja, mert csak, vagy azért nem játszatja, mert szar

    szerintem játszania kéne, baszki, ennyire nem lehet rossz. mosta amúgy sérült, vagy mi?

    • box-to-box defender

     lehet hogy nem tudja kiejteni José az sch-t 😀

    • bfgbobo

     szerintem a pudli ellen kezdett volna csak megsérült
     most meg nem épült fel

 • György Márk

  Amúgy kicsit én is éreztem a pool meccs alatt, hogy ennél egy united kaliberű klubnál azért több kéne. Viszont az is igaz, hogy hosszú még a szezon és annyira nem is ég még a ház. Egyedül a wtford elleni katyvasz az ami nagyon bosszantó.

 • György Márk
  • olyan 3éve nyertem egy féléves előfizut erre a csodára, azóta is küldik

   • Newton_heath

    Dettó

   • Angus

    jobb, mint a Képes Sport

    • Roleee

     na, abban nagyon fasza poszterek voltunk rólunk, amikor még jók voltunk 🙁

     • csakaMU

      volt olyan, hogy mi jók voltunk? idejét se tudom már

     • Harrari Ezra

      hétfőn

     • csakaMU

      cseles vagy, nem veszem be

     • Mainpieeater

      egyszer ezt mondta egy csaj. ki is töröltem a számát egyből.

     • Roleee

      ’68ban még tuti jók voltunk.

     • csakaMU

      ’99 környékén is rémlik valami csapat vörösben akik elég jól tolták

     • EZS

      a ’92-’93-as Honvéd is fasza volt Kuuselával. 😀

     • csakaMU

      hát még az a 2003as MTK Jezdimirovic-csal és Illés Bélával

  • Mainpieeater

   az angol kurvaszínvonalas, ettől a magyartól meg hányni tudnék, főleg az online verziójától…

   • György Márk

    Nem gyenge azért, persze inkább a fordítások a fontosak.

 • Schweinsteigerlin

  Adom a megoszto postokat, sok ilyet legyen mirol beszelni!

  • Harrari Ezra

   ha kikapunk a Chelsea-től, majd írok egy José a király posztot is 😀

 • Freeezer89

  Jose Mourinho is closer to fielding Henrikh Mkhitaryan for
  only the sixth time in a competitive match after reporting Manchester
  United’s first Armenian star is now fit and training well.

  Mkhitaryan
  has been unavailable since making his solitary start for the Reds in
  the Manchester City match at Old Trafford – prior to that, he had come
  on as a substitute in the Community Shield triumph against Leicester
  City and opening three Premier League victories over Bournemouth,
  Southampton and Hull City.

  When asked at his pre-match press
  conference if Henrikh could return in Thursday’s Europa League clash at
  home to Fenerbahce, the United manager replied:

  “He was injured and he was injured for quite a long time. Now, he’s not injured anymore.

  “He’s
  training with the team without any limitation. I cannot confirm if he’s
  [ready] for tomorrow or not, but he’s fit and it’s now time for him to
  go back to the levels we know that he can achieve.”

  Mkhitaryan’s
  stunted start to life at United contrasts with the progress made by
  another attacking acquisition who arrived in the summer, Zlatan
  Ibrahimovic. The Swede has played in all of the Reds’ 12 matches so far
  this season and has scored six goals, including the winner in the
  previous European game against Zorya Luhansk.

  “He’s giving us exactly what we need from him, what we expect from him,” said Mourinho.

  “I’m really happy. It’s quite beautiful for me to meet him, I don’t
  know, five or six years later [after our time together at Inter Milan],
  and see the same ambition, passion and desire to play and compete.

  “I
  couldn’t be happier, and the guy is really fit and ready to play, so I
  couldn’t be happier. In terms of his influence in the dressing room,
  obviously he’s somebody the young guys look at, you can see he’s great
  for them because he can only influence them positively.”

  While
  Ibrahimovic is a likely starter against Fenerbahce, Luke Shaw is a
  certainty after the left-back joined his boss in speaking to the media
  on Wednesday afternoon. Answering a question on whether Wayne Rooney
  would be involved, the manager said:

  “I don’t want to give you the
  team, honestly. Sometimes I do, sometimes I give some tips, but this
  time Luke Shaw, he plays. I only bring the players [to the press
  conference] that are going to start. But he’s the only one I will tell
  you.

  “Wayne is working well, he’s one of those who is responsible
  for the atmosphere that the players can breathe because he’s positive,
  he’s a good example. We count on him to start or be on the bench. He
  will be there tomorrow.”

 • Newton_heath

  Nem tetszik a poszt. Tartalmilag. Igazságtalannak érzem. Az hogy nem akart kikapni az ebben az adott szituációban teljesen érthető volt, mert 2 szopó (pool chelsea) után nagyon komoly ellenszélbe került volna a sajtóval szemben, és az öltözőben is meginoghatott volna a hitelessége…SAF-nak is voltak ilyen meccsei, azzal a különbséggel hogy a védekezési szándék dacára jó néhány ziccert kialakított az ellenfél, és szoptunk. Szerintem egy 0:0 -s Anfield meccs után ez teljesen elhibázott poszt. December körül lehet mérleget vonni az eltelt időszakról, most még Mourinho ellképzelései is képlékenyek, alakulóban vagyunk

  • Azért kell egyfajta rózsaszín szemüveg ahhoz, hogy bármi mást lássunk ebbe a 0-0-ba mint a Lajos-féle fost. Nem a döntetlennel van a gond, hanem hogy az egész meccsen volt egy kurva helyzetünk, és DDG nélkül ebből megint egy sima szopó lett volna. Amit írsz, az oké lenne egy tudatos koncepció alapján építkező, hosszabb távra tervező csapatnál, de hát mégis csak rekord lóvét költöttünk el, miénk a legdrágább keret, itt az elvileg sztáredző, aztán a valóság megint a hetedik hely, meg hogy kaparni kell az EL-csoportból való továbbjutásért.

   • csinibob

    Ennyire nem sötét a helyzet.

   • Newton_heath

    Kérdés. Volt olyan, hogy ennél jobban játszottunk az Anfield-en SAF-fal? Emlékszem megnyert meccsekre, amiket mákkal nyertünk, vagy velünk volt a bíró, vagy kiállítás segített bennünket, de játékban nem voltunk ennél jobbak…

    Nem volt helyzetünk, de a Pool-nak is elhanyagolható, DeGea felszopást túlzásnak érzem, Can lövése közelről jött, de maga alól rúgta, nem volt benne erő. Coutinho lövése meg majdnem 30-ról jött…Bármelyik bemegy, kapushiba.

    A legjobb Anfield meccsünk, amire emlékszem, Lajos első szezonjában a tavasszal lejátszott, de annak is csak az első félideje, a második felesben 10 emberrel bedaráltak, mákkal nyertünk

    • csinibob

     A Stanley-skála szerinti ‘kapushiba’.

    • Tehát akkor neked a hétfői produkció tetszett.

     • csakaMU

      Ilyet nem írt. Talán annyi vonható le, hogy elégedett az eredménnyel.

     • Meg hogy soha nem voltunk ennél jobbak az Anfielden, és 30-ról bombagólt kapni kapushiba.

     • csakaMU

      Nem mondtam hogy minden szava okos és érthető 😀

  • Harrari Ezra

   szerintem rohadt unalmassá válna a blog, ha max fél évente lehetne valami megosztót írni

 • mejgyo

  Azért fasza lenne ha Memphis és/vagy Depay is játszana ma a kezdőben….Egy Romero…Darmian-Fosu-Rojo-Shaw…Fella-Blind/Carrick….Young/Memphis-Mata-Memphis/Martial…Rooney-t elnéznék…

 • csinibob

  Ma hiányzók:

  Ander Herrera, Antonio Valencia and Ashley Young were not spotted arriving, which suggests the trio could be rested – Herrera and Valencia were not in the matchday squad against Zorya Luhansk earlier this month. Morgan Schneiderlin, sidelined for Liverpool through injury, was also not seen.

  Paul Pogba and Henrikh Mkhitaryan still reside at The Lowry, so it is possible the pair rendezvoused with teammates at the hotel. Daley Blind lives nearby and often links up with his teammates who arrive on the team coach, but is understood to have been rested.

  • csakaMU

   Schneiderlin miatt kurva nagy kár, hacsak nem valami alattomos sérülés áll a háttérben. Majd megvesztem hogy hozzánk igazoljon, benne láttam a megváltót szinte, erre lófing. Nagyon nagy kár, ennél ő sokkal jobb.

   • csinibob

    Az a vicces, hogy el is fogytunk CM-ben. Schweini, Schneiderlin offos, a Herrera, Pogba duónak nagyon jól jönne a pihenés, úgyhogy Carrick és Fellaini maradtak, ami így kimondottan lassú, de félig labdaügyetlen is.

    • HarciasToni

     Fosu!!!

   • Achi

    Nem értem, hogy miért nem fér be.

 • csakaMU

  Ahhoz hogy az “idegenben jó az x” áttitűd értelmezhető és elfogadható legyen, ahhoz simán ütnünk kéne Watfordokat, Stokeokat és a tabella eleje körül kéne ólálkodnunk. Amíg a hetedik helyen szerénykedünk, addig csak a győzelem lehet a cél és az elvárás minden meccsen. Eddig nagyon hurka, kedves József.

 • csinovnyik

  Ma gála lesz. Érzem

  • Roleee

   RvP mesterhármas a Stretford előtt, és szólni fog a “Fuck off Mourinho”

   • lasi

    Nem Mou zavarta el, hanem laller.

    • Roleee

     azért fog szólni, mert kiszopunk, és hagyományból 🙂

 • bfgbobo

  Kíváncsi vagyok a héten mit fogunk alkotni
  Ha ma és vasárnap győzünk akkor képes leszek megemészteni és elfogadni ezt a Pool elleni produkciót, ha nem akkor én egy jó ideig nem vagyok kíváncsi Mourinhora
  Lassan november van, szórjuk a pontokat az ilyen Watford meg Stoke féle csapatok ellen, a riválisok ellen meg csak 1-et akarunk szerezni

  • Mainpieeater

   mai meccset leszarom, hétvégén kell nyerni. 😀

   • KiB

    mindkét meccset kéne
    bizonyítson csak…én mondjuk sose fogom elfogadni

 • MuriÁgnes
  • Mainpieeater

   szegény nő, jobbulást neki 🙁

 • Mainpieeater
 • MuriÁgnes

  Fergie alatt is rengetegszer volt, hogy egy meccstol semmit sem akartunk, csak legyen meg a 0-0. Ezzel nekem semmi bajom sincs. A klub meg elvesztette az identitasat, ez teljesen nyilvanvalo. Nem a kinnmaradokapalyanedzesutanmigszetfoszlikacsukam jatekosokkal vagyunk tele, hanem megy a marketing, meg a brandepites, meg miafasz.

 • fella

  a Pool-meccs számottevő részében valami olyasmit csináltunk, ráadásul szokatlanul eredményesen, ami nekünk, Manchester Unitednek, sosem ment, pedig elvileg kötelező eleme a modern futballnak: kibaszott jól (és magasan!) pressingeltünk. viszont tény, hogy nem kreatív emberekkel tettük, és hiányzott a középpálya közepéről egy játékos, aki kezd is valamit a labdával, nem csak rombol (Herrera)/megtartja, hogy aztán szereljék(Pogba). ez kurva messze volt a buszozástól, mert alig valamivel lőtt többet kapura a Liverpool (9-7, 3-1 on target). viszont figyelembe véve, hogy Mkhitaryan és Martial nem állt rendelkezésre, José inkább bebiztosította Younggal Blindet, és azt mondta, hogy a két klasszisra és a Milneren focizó Rashfordjára bízza a gólszerzést. ez nem jött össze, mert Zlatan egy pöcs, Rashford nem volt éles, Pogbának pedig nincs kondija (ezért felelős, és nagyon haragszom is rá). mindenesetre én egy ilyen posztapokaliptikus posztot (főleg a Moyesnak még adtam volna időt, Joséból most elég) erősnek érzek jelenleg. Mourinho jelenleg 4 menedzser csapatépítési elképzeléseit (köztük az övét) próbálja összhnagba hozni, új módszerekkel dolgozik, tök máshogy gondolkozik, mint Lajos. ehhez képest 4 hónap után szerintem igenis eredmény, hogy képesek voltunk ennyire kompakt csapat benyomását kelteni. tavaszra lesz itt foci és identitás is, több türelem, kevesebb károgás. ha Zlatan befejeli, nem lenne kérdés, Fergie-esque performance, heló.

  • Yossuf_84

   Teljes mértékben egyet értek minden szavaddal!

  • Achi

   Aláírom, hogy olyan focihoz értőknek, mint te ez látványos meccs volt, de nekem iszonyat szenvedés a legkomolyabb rangadón, 0 eredménnyel és a 7. hely megtartásával egy újabb rangadó előtt…

   • fella

    Nem volt látványos, de nem azert nem, mert JM egy fasz, hanem mert racionálisan gondolkodott.

    • Achi

     Nem az a lényeg, hogy fasz vagy nem, hanem hogy nem kockáztatott semmit egy ilyen meccsen. Na mindegy, ez van. Meglátjuk, hogy mit tud majd a chelsea ellen otthon. Nagyon kell a győzelem szerintem.

     • fella

      Londonban játszunk, nem?

     • Mainpieeater

      amennyi szurkolónk van világszerte mi mindenhol otthon vagyunk 😀

     • Achi

      Ja de. Akkor az baj:)

     • fella

      Másrészt te edzőként bele akarnal szaladni egy Pep-special pofonba? A Pool támadójáteka klasszisokkal jobb a mienknel jelenleg, nyilvánvalóan kikapunk, ha kitesszuk a golyokat.

     • reelbeba

      Erröl a kockáztatásról csak annyit, hogy iszonyat nyomás alatt van mourinho, karácsonyig simán megbukhat ha nem leszünk top4-ben, vagy lötávolban. Képzeld el mi lenne itt, ha szippantottunk volna a penfielden.

     • Achi

      Értem én, de szurkoló vagyok és szeretem a focit. Ez a meccs nem volt az. Nem érte meg a fosás azt az 1 pontot. Ibrát nyugodtan le lehetett volna hozni pl.

     • reelbeba

      Ibrat adom, de szerintem ahonnan jose mar nem akart semmit az az, amikor klopp behozta lallanat es elkezdtek fickandozni. Addig kabe egy (talalt) united gol is bennevolt

     • Achi

      Addig simán. De végig azt éreztem, hogyha mi gólt szerzünk, ők még tudnak erősíteni és kiegyenlíthetnek, de ha ők szerzik meg a vezetést, akkor kb. vége.

  • reelbeba

   Szvsz ez a presszing lófasz, mert nem az a célja hogy az ellenfél térfelén megszerezzük a lasztit és abból egyböl támadni tudjunk, hanem inkább csak az hogy lassítsuk a labdakihozatalt, romboljunk. A komoly presszingtöl elég messze vagyunk, de igen, valami van

   • fella

    Cél lehetett volna éppenséggel az is, de nyilván nem ez volt az elsődleges szempont. Mindenesetre az ellenfél térfelén is abbol fogunk labdát szerezni, ha jol mozog a csapat, annak meg az alapja a védekezés. Fojtogatni mar tudunk, kerdes, hogy mikor leszunk képesek többre.

  • estiszorel

   egyetértek!

 • reelbeba

  Értem, de nem értek vele egyet. Szerintem most mourinho nyakába varrjuk az elmúlt három év sikertelensége miatti frusztrációnkat. A töketlen balfasz moyes teljesen leamortizálta a csapatot, utána latyak reszelte a fingot két évig, közben úgy jöttek-mentek az emberek mint a kuplerájban. Klassz lenne, ha josé ezt két hónap alatt visszájára tudná fordítani, de egy kicsit racionálisabban nézve nyilván esélytelen. Idö kell, kéne, legalább tavaszig, hogy lássuk merre megy. Van néhány pozitívum, ami vitathatatlan, mint Rashford, Herrera, Valencia, már ezalatt a két hónap alatt is történt egy csomó változás, szerintem jó irányba. Az hogy mourinho tud ikszre játszani ha muszáj, az is kurvanagy elörelépés, mert a pöcsarcú laller meg a faszlyuk moyes még erre is képtelenek voltak.
  Ps: nem szeretem mourinhot, és nem hiszem hogy karaktert ad ennek a csapatnak, ahogy soha nem is adott egyik csapatának sem. (Ez a másik dolog amivel vitatkoznék, ezra, hogy ezt mourinhotól várni elég fura nekem.) Amit remélek, hogy középtávon valami stabilitást hoz, nem hagyja a legjobb játékosokat elkallódni mint latyak, lesznek eredmények, és valami önbizalmat szerez a brigád.

  • t.o.d.

   Én lennék a legboldogabb, ha mondjuk januárban leülnénk egy sör mellé, és azt tudnám mondani, hogy a dolgok az általad remélt irányba indultak el. Csak attól félek, hogy nem Mourinho nem oka a szarunknak, csak az egyik eredménye. Ednek neveket kell hozni a csapathoz, nem karaktereket. A részvényesek, az Adidas pont leszarják, milyen a játékunk, amíg okádjuk a pénzt, meg a csapból mi folyunk. Hogy miért, meg hogy, az mindegy.

   Az utóbbi hetekben rámtört ez a szarság, hogy nem lesznek többet scholesyk, becksek, schmeichelek, solskjaerek, rooney-k és igen: chicaritok a Unitedemben. Lesznek helyette depayok, pogbák, stb, és amolyan futballkurvaság lesz a Unitedbe igazolni.

   • fella

    Ez a kétség érthető, nekem sem véletlenül Blind a kedvencem a mostani keretből. Old-fashion focista egy elkurvult futballvilagban.

   • Newton_heath

    Szerintem a futballkurvák dacára sok szerethető játékos van a csapatban…Imádom Rashfordot, és nemcsak azért mert kurva jó már most, hanem nagyon szimpatikus, szerény, egy csöppet nincs elszállva magától…Herrera-t mindig is kedveltem, nemcsak azért mert kurva jó kis játékos, hanem ő nagyon ide akart jönni, nagyon megviselte, amikor Moyes alatt nem jött létre a deal, és mindig kurva nagy tisztelettel beszél a klubról és a legendáiról…Amikor szarul játszik, akkor is nagyon akar…Blind a másik kedvencem, szerény, nem nyilatkozik faszságokat, amikor beszél, akkor annak van értelme. Nagyon intelligens a pályán és pályán kívül…Carrick, Smalling, őket sem lehet nem szeretni…Dávid és Mata is szimpatikusak..Mata-t sokat szaroztam, de mostanában kezdett igazi 10-esként játszani, ha ezt tudja tartósan, akkor nemcsak a pályán kívül, hanem a pályán is példakép lehet…

 • t.o.d.

  Visszafelé: a Fener ellen én is nehéz meccsre számítok, plusz alibizésre a mieinktől, including Murinnyó. A sört persze ettől behűtöm, beizzítom a tévét, és várom a csodát.

  A pudlimeccs: az első félidő nem volt reménytelen. Láthatóan felvettük a meccs ritmusát, jól avatkoztunk közbe, építettünk támadást, vagy épp merevedtünk bele az állófociba. Partiban voltunk, több volt a kapuralövésünk, voltak helyzeteink. Aztán a második félidőre bebasztam, felbillent a pálya, törte a hátunkat a háló, és DDG, valamint Valencia (!) volt csak az oka, hogy az iksz iksz maradt. Nagyon erős csapat lett a pudli idén, így a meccs képe alapján 1 pontot szereztünk és nem 2-t buktunk. De a második félidő, valamint a cserék velem is eszembe juttatták azokat az időket, amikor a környezetem unitedes fele már izomból követelte Mou-t, én meg bíztam benne, hogy nem fog végül jönni, mert nem akartam őt a Csapatom padján.

  Nem, mert sztem a MU szintjén ő nem elég elegáns. Nem, mert ő nem illik a Klub általános filozófiájába (nem a filozofiba, mert az sem illett a filozófiába). Nem, mert attól tartottam, hogy Ed szervez alá egy galaktikus csapatot, ami egyáltalán nem passzol a United-képemhez. Nem, mert azt sejtettem, hogy Giggsynek ez így nem fog megfelelni.

  Én is hagytam volna még Moyesnak időt anno, de mostanra látszik, hogy Moyes egy vakvágány volt. Tavaly tavasszal még én is outoztam, de végül (a kristályváza kimentése után) egy kicsit bíztam benne, hogy LVG-t megtartjuk, de abban sokkal jobban, hogy végül Pochettino vagy Koeman lesz a Lajos-utód. Aztán jött Mourinho (én nem hiszem, hogy egy igazán nagy edző lehet két különböző csapat mestere ugyanazon ország élvonalában), és eldőlt: a MU-val kapcsolatos vesszőfutásom nem ért véget, mondom ezt majd akkor is, ha végül értékelhető eredményt érünk el a bajnokságban a végén. Mert a játék pont olyan, amilyenre számítottam. Csozé nem újult meg, neki kb ez a sztenderdje. A Lajosénál hatékonyabb előrejáték, papíron hangsúlyosabb védőfeladatokkal. Ebből a kevesebb passzból direktebben történő előremenés meg is van, de borzasztó hibaszázalékkal, és Fellainivel, amit aztán végképp nem értek.

  És most igazából azt kezdem érezni, hogy ez a csapat soha többé nem fog úgy a szívem csücskében trónolni, ahogy tette ezt 2013-ig. Nem lesz másik csapatom, persze, mindig a Unitednek fogok drukkolni, de én a “régi idők szurkolója” vagyok, akit nem érdekelnek a sztárigazolások, és azok twitter-bummja, én United kötődésű karaktereket szeretnék látni a pályán és amellett is, nem apparátussal támogatott üzletembereket, akiknek felépített brand-jük van. Ezerszer inkább Rooney, mint Pogba, na röviden.

  Teszek be még sört.

  • reelbeba

   A lajosnak plusz egy év kitételtöl eltekintve óriáslájk

   • csakaMU

    Agree. BL kieséskor decemberben én már végleg lemondtam róla.

  • Angus

   Az utolsó bekezdés az, ami a lényeg.

   • t.o.d.

    Melyik utolsó? A sör? 😀

  • lasi

   Nekem hiányzik az öreggel együtt. Ki tudja mi lett volna, ha SAF marad még 2 évet.

 • Roleee

  Biztos volt pár éve, de most találtam rá 😀

 • mrmojo

  nagyon jól van ez le- és megírva

 • MrFer

  A poszt szerintem kiváló, értem és megértem azokat akik így gondolkoznak.

  Én megmaradok pozitívnak, este felveszem a mezt, amit a sportsdirectben egyszer úgy vettem meg, hogy Stanley megírta, hogy már csak egy van a boltban, szisszentek egy (két stb) piroscsillagost és tele pofával fogok röhögni ahogy egy elhibázott RvP szabad után kontrából Rashford olyan gólt lő, mint holland barátunk régen.

  • RedDevil4life

   Rendes sör nincs otthon? 😀

   • MrFer

    például? 🙂

    • RedDevil4life

     Mondjuk Budweiser. 🙂
     De amúgy a piros csillagosról annyit, hogy kollégám naívan beült hollandoknál egy falusi kis krimóba, azt kért egy olyat a csapostól. Mire egy helyi arc ránézett a pulnál és megkérdezte tőle, hogy te hülye vagy, hogy azt a szart iszod? 😀 Igyál valami rendes sört!

     • MrFer

      Ittam elég budweiesert két hete Texasban 😉

      Nézd, a Heineken szerintem finom, Sopronban készül, nincs tele minden szarral (pl árpamaláta) amitől másnap megfájdul a fejem, bárhol lehet kapni.

      És amennyit én a hollandoktól tapasztaltam pont leszarom hogy miről mi a véleményük 😀 (már bocsánat).

     • RedDevil4life

      Én a cseh verzióra gondoltam, nem az amcsira. 😀

     • MrFer

      Upsz… Amúgy huszonévesen 3 és fel évig egy sörraktárban dolgoztam, rengeteget tanultam róla az öregektől, távol áll már tőlem ez a ‘sznoboskodás’.

      Legyen minőségi, finom, lehessen kapni, az meg hogy mi van ráírva másodlagos.

     • MuriÁgnes

      Budweiser baszod.:(

     • MrFer

      elgépeltem, verjél agyon 😀

     • MuriÁgnes

      Ja, azt leszarom. Csak minek ittal Budweisert?

     • MrFer

      az volt/ittam mást is de nem emlékszem a nevére/a többi sokkal erősebb volt és nem akartam beb.ni mivel céges út volt az összes csúcsvezetővel…

     • MuriÁgnes

      Csak mert sorok teren az USA kivalo amugy.

     • MrFer

      láttam hogy ezer fajta van, és igyekszem is házi vagy helyieket kipróbálni, de nem mindig tudtam. az óminózus ‘ittam eleget’ pedig egy olyan este volt amikor megettem egy félfontos hambit, és ráöntöttem 10 vagy 12 0,3-as budweisert. Annyit ért, hogy haza is vezethettem volna a szállodához kb, semmi hatása nem volt.

     • reelbeba

      Pont fordítva jártam amikor brüsszelben elmentem inni a belga (flamand) srácokkal, én ínyenckedtem, ittam a st ibesbaldot cserépkorsóból meg hasonlókat, azok meg vedelték a szar jupilert

    • Sousaphone

     Staropramen, persze szigorúan Csehországból beszerezve (mivel a Tesco-ban kapható a Borsodi Sörgyárban készül)!!! 🙂

     • Harrari Ezra

      hétvégén Prágában voltam, hoztam is pár üveggel mindenféle Starokat is, amit csak találtam 😀

     • Sousaphone

      Mázlista! Akkor neked nem fog gondot okozni a mai meccs megtekintése! 🙂

     • Harrari Ezra

      fuh, de várom már…mármint a sört

     • Sousaphone

      Egészségedre! 🙂

     • csinibob

      Most a győri Intersparba is jutott a cseh búzából. Meg is leppődtem.

     • filozofi

      az unfiltered az importált azt hiszem

    • fergie_time

     Ittatok már az új Soproni Kinizsiből? Nem tartalmaz kukoricát, állítólag nem is olyan rossz.

     • MrFer

      nem még de kipróbálom ha látok valahol.

     • Sousaphone

      Még nem, de egy időben mondhatni a régin éltünk! 🙂

    • Gyere_vissza_EZS

     Super Bock

    • lasi

     Nekem Beck’s Gold van a hűtőben, egyenesen Németországból (1200km-t utazott velem kb. 2 hete).

   • fergie_time

    Én majd csak meccs előtt tankolok be, várom a tippeket 😀

    • Harrari Ezra

     Radegast

    • EZS

     OMV

    • t.o.d.

     Mad Scientist Jam72, Balkezes Hopster, Balkezes Greyjoy a tippem, ha szereted az ipát.
     Én Horizont Flamand Portert iszom ma este, mert az van itthon.
     🙂

    • filozofi

     unfiltered staro

   • Yossuf_84

    jó az a Heineken. Nálam is pont olyan hül a hűtőben, és én is felveszem a mezt.

  • Gezu77

   Így van, én is károgok minden egyes alkalom után, puffogok, hogy jövő héten akkor se nézem, erre mégis ott vagyok minden alkalommal a tv/tablet előtt, választok egy mezt, ciccentek egy sört vagy bort és puffogok, károgok újra. Az egész egy rohadt mókuskerék…

   FéligOff: a Horizon Goba bekerült a hörcsögtv, szóval ha van upc-s ismerős, akkor kérjétek el az accountját és nézzétek ingyen, minél kevesebb pénz legyen fánkra. Igaz nem HD, de valamit valamiért.

   • Mainpieeater

    a Horizon Go az olyan mint a Pokemon Go?

    • Gezu77

     Igen, csak itt wifire vadászol, mert zabálja a mobilnetet

    • HarciasToni

     van még olyan, hogy pokemon go? 😀

   • MrFer

    király, hogy szóltál! nekem van horizon go-m, még korlátlan mobilnetem is, szóval innentől nincs unalmas családi összejovetel, mozi vagy színház, hiszen ott lesznek a meccsek is! 😀

 • stanleykubrick

  Ezra lényegében megírta azt, amit én a Britannián, csak kevésbé szofisztikáltan és más megközelítésből.
  1390 a Telenor MyTv, nem? 😀
  A többi dolgot meg csak várjuk és meglátjuk mi jön…

  • Harrari Ezra

   Kevésbé szofisztikált..na kösz 😀

   • MrFer
   • mrmojo

    sztem a tied stilisztikailag mindenképpen jobb ha ez megnyugtat 😀

    • Harrari Ezra

     ahh, megnyugodtam, kösz

   • stanleykubrick

    Én nem úgy gondoltam, de már többször elnézést kértem, visszahallgathatod. 😀

 • Porter Ramsey

  britannián kifejtettem már, hogy egy klub identitásáról, elveiről, koncepciójáról mit gondolok és hogy 3 év után sem tudjuk elfogadni, hogy most már nem Fergie csapataként állunk a többi fölött, hanem mi is csak egy vagyunk közülük.
  Mourinho pragmatikus, le vannak osztva a meccsek, hogy hol, honnan mennyi pont kell, idegenben 3-4 csapat ellen a bajnokságban nem is számíthatunk másra, mint a hétfői produkció. emiatt nem vagyunk öndefiníciós válságban, mert a portugál kezei alatt ezek vagyunk mi és ezt kell szeretni/utálni és ez csak egyetlen embernek köszönhető.

  másfelől meg egy ilyesmi meccset a későbbiekben, tavasszal vagy csak jövőre szerintem képesek leszünk behúzni. védekezés megszervezve, beálltunk a csuklós busszal, de a jövőben, ha végre kialakul elől is egy koherens támadónégyes, ennél többre is képesek lehetünk eredmény tekintetében.

  • crpa7

   ezért mondom én is, hogy #MOUT!

 • Angus

  Borzasztó düh keringett bennem, kb. ugyanolyan mint 2012-ben a sziti ellen bajnokin az emptihadban. Dühös voltam, mert esélyét nem láttam annak, hogy mi itt gólt akarunk vagy gólt fogunk szerezni. Sérült volt Anthony, Miki, talán ezért volt fent végig Ibra. Ő is baszta az agyam. Annyit csinált a meccsen, hogy feleslegesen szabálytalankodott 128-szor…
  Mindegy, felejtsük el.

  Ma, mivel talán egy (de csak tényleg egy) fokkal komolyabb ellenség jön, talán komolyabb meccs is ígérkezik. Talán…
  Hogy aztán a Chelsea ellen mit várhatunk… lófaszt egy kád rizzsel.

  • fergie_time

   Ne már, megint babbal?

 • RedMark

  Nagyon jo poszt lett, Ezra! Ahogy olvastam mindig bele akartam kotni aztan megsem tudtam. Elszomorodtam a vegere kicsit, mert tudom hogy igazad van, es kozben az fogalmazodott bennem hogy ezt el kene olvastatni a jatekosokkal.
  Pedig en is a nagyon turelmes es nagyon naiv szurkoloi fajtaba tartozom, aki mindig hisz, meg akkor is ha mar a 91. percet rugjuk es hatranyban vagyunk, vagy ha mar evek ota nem tortenik semmi forradalmi.
  Hianyzik a csapatom es felek nem kapom vissza.
  De meg nem rugatom ki lelki szemeimmel mourinhot, mert akkor is hiszek, ha minden ellenunk szol.

 • crpa7

  Abszolút egyetértek minden szavaddal , meg is írtam a pool elleni meccs után egy rövid kommentben. De ez a poszt stílusában és mondanivalójában is tökéletes. Köszi 😀

 • Roleee

  Visszatér a 20. <˘3
  http://i.imgur.com/MS6NmXr.jpg

  • Angus

   Úgy ugráltam, hogy leszakadt az emelet… 😀

   • stanleykubrick

    Keményen agyon basszarintottunk mindenkit.

   • Porter Ramsey

    én térden becsúsztam a konyhába

 • Ressan

  Korrekt, respect, én is csalódott vagyok, de aki a másik oldalon volt a véleményével, nehogy kedvét és bizalmát veszítse, mert most csak ők tudják tartani a lelket ebben az oldalban :))

 • fergie_time

  Köszönöm, én is pontosan ugyanezt gondolom!!

 • ketomika22

  extra a cím! 😀 csak a rage!

 • Freeezer89

  jó poszt, nagyon tetszett. az anyázással egyelőre kivárok

 • Achi

  Teljesen egyetértek a poszttal! Erről van itt szó.

 • Mainpieeater

  elsőkomment, hol az ingyensör?