Secondhand AFC

Vannak emberek, akik ha fekete macskát látnak átmenni az úton, megpördülnek párszor a tengelyük körül és köpnek egyet a bal válluk fölött. Na, de mit csináljanak azok, akiknek az útját egy olyan döglött fekete macska keresztezi, amin 20 kamion rohant át? Nos, mi vélhetően megpróbáljuk még mesterségesen lélegeztetni, hiszen mi már nem sietünk sehova. De vajon így gondolja ezt Mourinho is? A vasárnapi látogatás a Stadium of Lightban fényt derít a kérdésre!Ha van csapat, akinek biztos az idei kiesése, az a Sunderland. David Moyes együttese idei 20 vereségével és 5 döntetlenével a kilátástalanság egy újabb példamondatát illusztrálja a jövő évi kiadású Oxford szótárakban. Szebb időket is megélt egykori managerünk, a csúfos kudarcot valló Chosen One hiába kapta az újabb pofonokat, mint szakember, a wearside-i csapat vezetősége mégis benne látta a kieséstől való megmenekülés kulcsát. Ugyan én nem látok a fejükbe, de minden bizonnyal még most is így gondolják, Moyesie ugyanis még mindig tevékenykedik, sőt, annyira tele van energiával a jeges tekintetű skót, hogy újabban igazi Vidéki Manként osztogatná a pofonokat a fehérnépnek. A Sunderland azonban még mindig inkább hasonlít egy őrületes bringagépre, mint egy pontosan tervezett gépezetre. Ugyanez nem mondható el szeretett csapatunkról, ahol ugyan a gép forog, de az alkotók az utóbbi mérkőzéseken pihentek. A bug reportot meg valamiért senki nem olvasta. A szenvedésnek azonban vége, Zlatan és Ander is visszatér, és bár 50%-nál nagyobb erőbedobásra senki ne számítson, egy motivációs győzelem simán benne van részünkről.

Moyes még nálunk is korábbi csapata és egyetlen értékelhető ténykedésének centruma, az Everton ellen ugyan sikerült egy újabb döntetlennel kibővíteni a veretlenségi listát, azonban sajnos a nyeretlenségi felsorolás is elgondolkodtató a csapat kapcsán. Akárhogy is, végre több rejtélyre is fény derült. Többek között, hogy Shaw mellőzése kizárólag annak volt köszönhető, hogy elfogyott a spárga, azonban az új szállítmány megérkezésével José újra gyakorolhatta a marionett-fifázást.

Na, de vegyük csak szemügyre jobban az ellenfelet. Azt mindenki tudja, hogy a Sunderland már jó ideje utazik a kiselejtezett áruk piacán, azonban elképzelhető, hogy egyetlen volt (vagy jelenlegi) United játékos sem lép pályára ellenünk. Paddy McNair, a szebb reményeket is látott észak-ír mindenes ACL sérülése miatt idén már nem lesz bevethető, Januzaj a kölcsönszerződéses feltételek miatt nem léphet pályára, O’Shea pedig „personal reasons” miatt hagyja ki a találkozót. Az exek becsületét esetleg még Lajos Valentin-napi ajándéka, Donald Love, vagy még régebbi barátunk Darron Gibson mentheti meg, előbbi szereplése játékperceiből kiindulva nem valószínű, Gibbo viszont az utóbbi 7 meccsen mindig pályára lépett, ez adhat némi reményt a nosztalgiázni vágyó szurkolóknak. A fix hiányzók csapatát erősíti továbbá Pienaar, Kirchoff és Watmore is a hazai oldalon. Egy biztos pont azonban garantált lesz a Sunderland részéről, mégpedig az a Jermain Defoe, aki mind korban, mind gólok számában igyekszik felvenni a versenyt Ibrahimoviccsal, és nem is áll rosszul, tegyük hozzá. 14 góljával nem csak csapata, de a liga szintjén is elismerésre méltó termést hozott össze, Rojo és Bailly dolga elsősorban az ő megállításában fog kimerülni. Akikre, azonban mi nem számíthatunk, az Jones, Mata és Smalling, kérdéses továbbá Rooney és Young játéka is.

Foglaljuk össze kicsit, hogy is állunk. Mert bizony érdekes helyzet állt elő a meccs előtt. Az összes olyan rivális, akinek a botlásaiban eddig reménykedhettünk, olyan lépéselőnybe került, ami a hátralévő meccseinket és az explicite kimondott EL-centrikusságot figyelembe véve nagy valószínűséggel fogja jelenteni azt, hogy idén nem kerülünk be a legjobb 4 közé. Ha az eddigi mintát figyelembe vesszük, vélhetően a 6. helyen maradunk a 38. forduló után is. Az most egy dolog, hogy ez mennyire egy gyalázatos, szégyenteljes és mindennel, amit a csapatról gondolok, összeegyeztethetetlen, az Európa Liga még kárpótolhat mindenkit. Rajtam kívül. Nagyon szurkolok az EL győzelemért, egyrészt a BL indulás, de még inkább egy komolyabb siker átélése miatt. (Nem, a Ligakupa nem az.) De a TOP4 szerény véleményem szerint nem elsősorban a BL indulásról szól. A legjobb négy közé jutás nekem azt jelenti, hogy egy olyan csapatunk van, aki ott tud lenni a legjobbak között. A mai angol futball kiegyenlített erőviszonyai között, ahol nem két vagy három csapat verseng a legelőkelőbb pozíciókért, hanem legalább 6, ott az első négyben lenni igenis komoly teljesítményt jelent. És nem azért, mert 5 sokkal jobb csapat van nálunk, hanem azért, mert a Manchester United José Mourinho vezetésével saját maga engedett 5 másik csapatot előre. Talán még meg is hajoltunk hozzá.

Szóval számít-e, hogy mi lesz a Sunderland meccs eredménye? Kicsit sem. Valószínűleg nyerni fogunk, ami elég lesz arra, hogy egy pár napra befogja a szurkolók száját. És, ha tényleg így lesz, akkor már remélem, hogy legalább Moyes alatt most tényleg lesz egy élvezhető meccsünk!

 • Sousaphone

  Hogyhogy mindenki ide kommentel, mikor van új poszt?! 🙂

  • devil’s pray

   Nem tudom, de ide írtak a többiek, gondoltam, nem fogok magammal beszélgetni odaát. Pedig akkor mindig nekem lenne igazam. 🙂

   • crpa7

    🙂

 • crpa7

  Vidal is tudja, h kamutiziből nem illik

 • lasi

  Vidal baszd meg!

  • bfgbobo

   amilyen szépen ölelkeztek abban se vagyok biztos h nem direkt vágta fölé

   • crpa7

    am. nekem is ez jutott szembe

 • stanley

  Ronci ezzel a hajjal megint 18 évesnek hiszi magát?

 • devil’s pray

  Megint tolják a buzi spanyolokat az uefánál…többek között ezért sem bánom annyira, hogy nem vagyunk a bl-ben. Ez már nem az, ami volt egy évtizede…

  • stanley

   Attól nem olyan, hogy nem kiegyenlített a mezőny, de ez sajnos nem a Real-Barca-Bayern hibája.

   • crpa7

    abszolút egyetértek

    • stanley

     Amúgy igazából szerintem az angol liga mindig is a legkiegyensúlyozottabb volt. Nem véletlen, hogy alapvetően azért nincsen annyi és annyiszoros angol BL győztes, mint spanyol vagy olasz akár. Egyszerűen a két sorozatot nem bírták el ezek a csapatok. Volt két kurva jó csapat a PL-ben, akik meg tudták haladni ezt a tempót. Mi olyan 98-02 között és 06-11 között, meg a Chelsean valósan 04-09 között. Amikor még bírta tolni ez a csapat a két sorozatot egyszerre, magas színvonalon. Ma meg sokkal erősebb a PL és nem is olyan jók a csapatok. Az olaszok meg félelmetesen leeresztettek. Nem értem a két milánói klub hogyan tudta így leépíteni magát. A spanyoloknál meg még felnőttek olyan csapatok, mint az Atletico vagy akár a Sevilla is.

     • crpa7

      Abszolút a kiegyensúlyozottság a legmegfelelőbb szó a PL-re. Én abba most nem mennék bele,hogy melyik az erősebb meg gyengébb, de a legfontosabb amit a 2. felében írtál,hogy nem olyan erősek a csapatok a PL-ben.Nyílván sokkal nehezebb egy PL mellett helyt állni a BL-ben is mint mondjuk a La Liga mellett a BL-ben, de ettől még egy arsenalnak nem kéne 10-2 re kiszopnia. Gyengék az angol csapatok, gyengébbek mint a legszűkebb európai elit.

     • stanley

      Minket meg a Chelseat sose alázták meg, az Arsenalnál viszont egyre csak nőtt és nőtt a távolság. Nem olyan erősek az angolok, ez egyértelmű. De nem látjuk, hogy a kieséses szakasz környékén, márciusban már más tényezők is szerepet játszanak-e.

     • crpa7

      igen, jól írtad
      egyedül a mu+ a chelsea ami azért egy jó szintet tud szinte mindig hozni…szinte biztos vagyok benne, h jövőre jó lesz a chelsea a BL-ben is.
      Persze ez nem ilyen egyszerű, h gyengébbek. Az is nagyon belejátszik amit fentebb ír a kolléga, hogy sokkal több rangadója van egy angol csapatnak mint mondjuk egy real,barca,bayern duónak. Meg az is egy fontos faktor, hogy mire az igazán fontos meccsek jönnek a BL-ben addigra a többi nagy már biztosítja a bajnoságban a jövő évi Bl helyét míg a PL-ben sokszor az utsó pillanatokban dől ez el sok csapatnál.

     • Alberti Róbert

      Napokban néztem a 07-08-as szezon végeredményéről a tabellát. Abból a szezonból már 10 csapat egy jó ideje nincs a PL-ben. Azóta pedig lett egy erősebb sziti, spurs, cselzi trió, ami nagyban befolyásolja az erőviszonyokat

     • Alberti Róbert

      Egyhamar nem valószínű, hogy bármelyik angol csapat tudna hozni egy 2008-as duplázást, amit mi véghez vittünk. Egy megfelelő mennyiségű kerettel is nagyon kemény lenne. Plusz azt is meglehet nézni, mennyi rangadót kell játszania egy top 4-es csapatnak, vagy egy Barca, Real duónak

   • devil’s pray

    De ha véletlenül valaki megszorongatja őket, akkor érdekes módon mindig kisegíti őket valamelyik köcsög bíró. És mindig csak ezeket. Angliában legalább mindenhová fújnak össze-vissza, nem csak egy-két csapat javára.

    • Alberti Róbert

     Amiket a BL-ben befújnak a spanyol csapatoknak, meg a bajnokságban, Angliában a töredékét se fújják be

     • devil’s pray

      Az régen is úgy volt, azzal nem is lenne bajom, csak ugye érdekes módon a kritikus pillanatokban majd’ mindig jön egy “téves” bírói ítélet, ami fordít az adott meccsen az éppen pályán lévő spanyol kedvenc javára.

    • crpa7

     mondjuk a barca-psg óta én is ezt vallom

     • devil’s pray

      Hosszú évek óta ez megy. Kb. mióta a bőrszalonna elkezdte halmozni az uncsi tilitolijával a kupákat.

     • crpa7

      persze, lehet
      csak nekem a bárka-psg volt amire tényleg azt mondom(úgyhogy nem láttam végig a meccset), hogy na ez tényleg bizonyíték is erre

     • stanley

      Titkon abban bízom, hogy az ilyen Monaco, Dortmund, Feyenoord, Benfica, Napoli típusú csapatok az elkövetkezendő években is tényezők lesznek. Jót tenne a sorozatnak, nagyon. De én a Lipcsére vagy a Hoffenheimre is kíváncsi leszek.
      Meg visszajöhetnének a képbe az angol csapatok + a két milánói.

     • lasi

      Szerintem a két milánóit egy jó időre felejtsd el. Még mi is biztatóbbak vagyunk, mint Ők.

     • Alberti Róbert

      Juventus kaliberű olasz csapat egyhamar nem lesz tényező a BL-ben. Valóban jót tenne a BL-nek az általad felsorolt csapatok jó teljesítménye huzamosabb ideig, de itt az lesz a kérdés, hogy a Dembele, Mbappé féle játékosokat meddig tudják megtartani.

 • crpa7

  köcsög griezmann

  • reelbeba

   Iszonyat mit sprintelt a csávó

   • devil’s pray

    Az nagy volt, de nem volt tizi…
    #köcsögbírómegintspanyolokattolóuefa

    • crpa7

     hát határeset volt, szerintem fúható, de nagyon necces

     • devil’s pray

      Mellesleg szerintem nem kellett volna ellökni, eléggé kisodródott már és nem volt valami nagy tömeg a 16-oson belül madridi oldalról.
      És igen, erősen rájátszott, alig várta a kontaktot.

     • crpa7

      hát jaja, buta fault volt sajna és ezen akár a párharc is eldőlhet
      innentől az atletinek elég az, ha nem kap gólt

     • devil’s pray

      A bekkeléshez meg nagyon értenek. Olyan jófajta Pulis-féle orkok ezek is, csak vannak más skilljeik is.

     • crpa7

      pontosan
      simeone az upgradelt Pulis 🙂

     • stanley

      Megnézném Simeonet amúgy egy WBA padján. 😀

     • devil’s pray

      Downgrade. 🙂

    • reelbeba

     Ja, inkább szabi kívülröl

     • crpa7

      igen, meg nagyon látszott szerintem, h grizi a tizire játszott és kvázi beesett a tizenhatoson belülre

 • lasi

  köcsögbayern vezet a köcsögreal ellen

  • stanley

   Real essen már kifelé. A fasz ki van a két bekummantott BL győzelmükkel.

   • lasi

    mindkettő kieshetne, és meg is szűnhetne létezni (szép magyarosan)

  • jimboy

   majd a köcsögramos fejel egyet

   • lasi

    most megyek hányni

   • devil’s pray

    Egy kapufát nyugodtan. Bármikor. De kettőt is lefejelhet, ha úgy jobban esik neki.

    • lasi

     öngólt, ha kérhetném

     • devil’s pray

      A kapufa jobban fáj, ha megfejeled. Ha érted, mire gondolok. 🙂

     • lasi

      ja, az más. azt nyugodtan.

 • Károly Fodor

  Jó kis meccs volt ez. Most máér csak egy Leicester győzelem kellene.

  • bfgbobo

   nem úgy néz ki…

 • RedMark

  Minden tiszteletem a Dortmunde, barmi is lesz a vege.

  • Alberti Róbert

   Az első félidőben mintha pályán se lettek volna, de a másodikban felszántották a pályát. Nem kis teljesítmény a tegnap történtek árnyékában.

   • RedMark

    Valami ilyesmire szamitottam, csak kevesebb monaco gollal. A masodik felidei dortmund nagyon veszelyes, nincs ez meg lefutva.

    • Alberti Róbert

     Iksz reális lett volna mindenképp, de ez most nem jött össze. Bíró bőven belenyúlt a meccsbe. Szerintem sincs lefutva. Mentálisan megerősödve idegenben is bőven van bennük két gól.

     • RedMark

      A visszavagon szerintem bele fog futni ez a ket csapat egy nagy rohanasba, aztan meglatjuk ki jon ki jobban, mert helyzetek lesznek boven.

     • Alberti Róbert

      Ha megnézed a Dortmund Benfica elleni idegenbeli meccsét, kb 1-6 lett volna a reális eredmény. Hasonló teljesítményt fognak hozni remélhetőleg

  • bfgbobo

   jó kis visszavágó lesz

 • Károly Fodor

  Kagawa azért még hint egyet.

  • stanley

   Ő neki is csak nálunk nem ment 😀

   • crpa7

    nem, neki csak a dortmundban ment 🙂

    • EZS

     😀

   • bfgbobo

    nem sok olyan ex-dortmund játékos van akinek ment volna máshol
    jó a rendszer, olyan játékosokat vesznek akik beleillenek

 • stanley

  Ez az Mbappe gyerek se sokáig fogja piros-fehérben tölteni a mindennapjait.

  • lasi

   bárka vagy margit lesz, sajnos

   • stanley

    Real fog most csatárokat venni, ez tuti.

    • lasi

     hogy én mennyire gyűlölöm a real-t

    • aszondta a fiú, a realba kész játékosok mennek karrierjük csúcsán. ebből arra következtetnék, hogy szeretne játszani is

     • stanley

      Benzema helyét azért már keresik és James is kifelé áll onnan, CR se lesz fiatalabb.

     • lasi

      Ronci-nak a Hazard transzfer (már ha valóban lesz) fog bebaszni

     • ebből csak benzema releváns a szempontjából, de neki van még hátra. a legjobb helyen van amúgy, ráér még évekig

     • reelbeba

      Ha van esze marad, csak hát sok gyereket megszédít a nagy lóvé

  • RedMark

   Mondjuk ha hozzank jonne…:D

 • lasi

  Újabb pletyik:
  – Sanchez szarze -> shitty
  – De Gea -> margit, az üzlet része lenne Kroos, és hoznánk Handanovic-ot vagy Donnarumma-t
  (ne a postást támadjátok)

  • stanley

   Szomorú, hogy de Gea távozása mindig a levegőben lóg. 🙁 Remélem nem megy.

   • lasi

    én se örülnék neki, de a honvágy buzerálni fogja, és akkor baszhatjuk

  • crpa7

   remélem nem megy david
   de ha jönne Kroos és Handanovic annyira nem járnánk rosszul

  • HarciasToni

   ha cserebe jon Kroos, akkor kosz David ezt a par evet, de menjen nyugodtan. foleg akkor ha meg Donnarummat is el tudjuk hozni.

 • lasi

  Bender. Ez vicces volt. Bocs Pite!

  • Pite

   Mindket csapatom otthon van szopon, szar ez a nap, de mindjart megjon haverom egy raklap alkohollal ☺☺

 • Pite
  • Pite

   Azert van fejjel lefele a kep mert ausztraliaban nezem a meccseket

   • EZS

    szerintem ez egyértemű, kár említeni.. 😀

 • SAMCRO

  good guy fabinho tudja hogy kamutiziből nem illik

 • Csordás Adrián

  #fabinnyovegyükmeg

  • crpa7

   én csak kb. másfél meccsen láttam, de amikor a city ellen nyomás alá helyezték és védekezni kellett volna az nem igazán ízlet neki

 • Schweinsteigerlin

  Ez a Rooney fitness-injury saga kezd Schweiniera hajazni..

  • stanley

   De ez miért lenne baj? Mit akarunk már tőle?
   Persze, legenda, nyilván ne búcsúzzon rossz szájízzel, de az áhított rekordot megdöntötte, innentől már mindegy. Amikor pályára lép, sok hasznát nagyon nem látjuk.

   • crpa7

    de azokon a meccseken amikor játszott egyáltalán nem lógott ki lefelé szerintem

    • stanley

     Szerintem meg nagyon is. Ha játszik, különösen, ha kezdőként, akkor hozzá kell igazítani a csapat játékát, mert már csak adott rendszerekben tud játszani, de ott se tesz hozzá sokat a csapathoz.

     • crpa7

      jó, ebben lehet valami, de az hogy nem tesz sokat hozzá az nem jelenti szerintem azt, h lefelé lógna ki

    • Freeezer89

     a leguccso meccsen olyan vállalhatatlan volt számomra, hogy végleg elengedtem Rooneyt

   • lasi

    Azért egy utolsó trófea felemelése (amiért valamit tett is mondjuk az utolsó meccsen) még kijárna Neki (nem, a Ligakupa nem volt az).

    • stanley

     Nem Rooney közreműködésével fogjuk megnyerni az EL-t, de felőlem felemelheti ő elsőként a trófeát.

     • lasi

      Feltételes módban írtam. Kiérdemelné, csak reménykedem.

   • EZS

    de ha lecsúszik, még tud nagy szabadrúgás gólokat lőni. 😀

    • stanley

     Szökőévente.

     • EZS

      mert különben jól találja el. 😀

   • Schweinsteigerlin

    De hat en nem irtam, hogy baj 😀

  • bfgbobo

   Rooney 31 évesen úgy az angol válogatott és a MU gólrekordere hogy már közelében sincs annak a játékosnak aki volt, borzasztó hogy mennyi minden “maradt” a karrierjében, tényleg azt várja mindenki hogy elmenyjen mert rossz nézni
   Fergie találta mondani hogy közte és Ronaldo közt óriási különbség van profizmusban, meg lehet nézni hogy hol tart most a 2 játékos…

 • bfgbobo

  Sport1-es acestream:
  acestream://02e581dc6e2978bed94a3109dbac868fc89d505e

 • bfgbobo

  jól látom hogy az m4 a gyirmót-vidit adja a dortmund helyett?

  • RedMark

   Sport 1en lesz ha jol tudom

  • crpa7

   Viktornak így tetszik

   • bfgbobo

    🙂

    kár hogy Újpest drukker

    • crpa7

     hát, de Vidi meccsekre szokott járni

    • crpa7

     de most nézem, h tényleg
     ez nekem kimaradt 🙂

    • Csordás Adrián
  • Pite

   Mind a 4 magyar meccset adja ^^

 • RedMark
 • fella

  http://www.manutd.com/~/media/94EAA85310C746CEAA4C49A502BB536A.ashx?mw=500

  nagy kár, hogy edzésen nem hordja a cséká a karszalagot 🙁

  • Fish08

   Kezd elmúlni a vicc faktora :/

   • RedMark

    Az a baj, hogy ez sosem volt vicces, hanem inkabb nagyon szomoru.

    • Fish08

     Nekem tetszett, Moyes ellen.

     • RedMark

      Az ironiaja nekem is tetszett, de valahogy nem tudom feldolgozni, hogy Anglia legsikeresebb klubjanal elofordulhatott olyasmi, mint Fellaini kapitanysaga.

 • truedevil

  a hazai egész jól sikerült szerintem
  http://i.imgur.com/1qlM9QX.jpg
  http://i.imgur.com/yozfjHS.jpg

  • fella

   az egyik ujján lesz csak pl-bagde, másikra majd jön valami szponzor (újítás a péelben)

   • fella

    ja és kikérem magamnak azt a kishitűséget, hogy máris rátették a sima badge-t, miközben még bőven benne van, hogy az arany lesz a miénk…

    • truedevil

     aszittem arról már te is hivatalosan letettél

     • fella

      az eszem igen, a szívem nem!!!

  • RedMark

   Ezt a szurket a multkor is bedobtak, es mar akkor is megfogott, de ha tenyleg lesz ebbol hivatalos mez akkor instant buy.

   Es persze captain fellaini nevvel.

   • CaptainWazza

    lesz egy ilyen mez, de nem ilyen erős színű mintával. a mostani fehér mezünk vállához hasonló 6szög mintás mozaikból lesz halványan ha igazak a hírek. a végeredmény instant buy igen 😀

  • infinite_red

   Elso blikkre ronda, aztan majd meglatjuk hogy all Youngon.

 • Schweinsteigerlin

  Kozben Richardson es Reo-Coker(meg Hargreaves elott irogattak asszem), elment Tony Adams Granadajaba. 😀

 • fella
  • Harrari Ezra

   2020, Sun: Ed Woodward confirms that Mauricio Pochettino, Spurs’s best XI and Daniel Levy are expected to complete their move to Old Trafford this summer.

 • fella

  sónál valamelyik geciskedés betalálhatott, mert nagyon kis lelkesen nyilatkozgat. remélem (tényleg) nem azért vette elő hoszé, hogy normális áron lehessen értékesíteni, miközben hozunk egy újabb 40 millás néger fiatalembert a helyére, hanem valóban fel akarja építeni.

  mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy ha valencia egészséges, akkor bevállalja-e a másik oldalon shaw-t, vagy jön megint darmian/rojo. blind sztem totál kezd kiesni a pixisből sajnos, nagyon fogom sajnálni, ha elmegy

  • Roleee_#JoseOUT

   áh, most már le tett Shawról, DDG a célpont.

   • fella

    jaj ez a “sleeping / funny mistake” nagyon fel lett fújva

    • Roleee_#JoseOUT

     és mi lesz ebből amikor az Anderlecht ellen is Romero kezd 😀

 • clacka

  Azért az nagyon megindító, hogy a BVB-drukkerek azonnal reagálva a tegnapi fejleményekre (üdvözöllek, eufemizmus!) megszervezték az ottragadt Monaco-szurkolók ottalvását! Ahogy a Monaco is írta: Das ist Fussball! (igazából Fußball), azaz: Ez a futball! Az egyszer biztos, hogy különleges lesz a mai meccs, és külön kellemesen ironikusnak találom, hogy robbantgató barátunk / barátaink biztos nem azzal a céllal akcióztak, hogy elősegítsék a német-francia közeledést… 🙂 Éljen a kontraproduktivitás!

  • Schweinsteigerlin
   • Fish08

    Kérelek, legalább itt ne.

   • clacka

    Igen, megvan a másik oldal is, de attól még örülhetünk az ettől eltérő megnyilvánulásoknak!

    • Schweinsteigerlin

     Persze, Hal ur ertelmezett teljesen felre engem. 🙂 Bar sok helyen irjak hogy full habi a vacsoras kep

     • clacka

      Hal úr?!? Kérlek, segíts értelmezni, nem értem az utalást!:)
      Mondjuk van ott egy szívecske, amit csak másodjára vettem észre, így sorry:)

     • Schweinsteigerlin

      Fish08 mester 🙂

     • Fish08

      Rám gondolt, és mea culpa, hogy a képről az elmúlt évek alapján nem a tegnapi befogadásra asszociàltam először :/

  • RedMark

   Mindenkeppen szivmelengeto, hogy osszefogasra kepes meg az emberiseg, megha ilyen kis meretben is, es ez most a focinak koszonheto.
   A mai meccset ki nem hagynam, emlekezetesnek igerkezik, kicsit at is szerveztem miatta a napom, nem fogok csalodni.

  • mrmojo

   az egésznek mi köze a német-francia kapcsolatokhoz? semmi

   • Angus

    jaj ne legyél már ilyen, egy kicsi köze igenis van

    • Rio

     Ez kb. hasonló lehet, mint az északon és a délen lakó szlovákok (javarészt) merőben eltérő véleménye a felvidéki magyarokról.

     • Angus

      biztos, hogy nem ez a jellemző mindenütt 😀

     • Freeezer89

      oh, milyen tájékozott vagy
      #respect

     • Rio

      Négy esztergomi év, és az ezzel párhuzamosan Párkányban futó kőkemény kocsmázás megtette a hatását 🙂

     • Harrari Ezra

      kicsit más, de magyarországi magyarként én csak délről tudok nyilatkozni (Kassa, Rozsnyó környékek), viszont arrafelé gyakran megfordulok és az utóbbi időben sehol nem éreztem diszkriminációt, míg 15 éve simán nem szolgáltak ki ugyanott, ha hallottak előtte magyarul beszélni. ez pedig mindenképpen pozitív

    • mrmojo

     a két nemzet messze nem utálja annyira a másikat mint amennyire az átlagmagyar gondolja, tekintve hogy az utálja a legtöbb szomszédot, és azt gondolja hogy ez fejlettebb társadalmakban is normális, ezért nem értem ezt az összehozza a két nemzet dolgot, magyarországon még mindig 100 éves sztereotipiákkal a fejükben élnek az emberek, a világ fejlődésre hajlamos része túllép ezeken

     • clacka

      Te is túlzol: ezek a sztereotípiák a németek esetében a II. Világháború miatt jóval frissebbek és elevenebbek, és a világ fejlődésre hajlamos részén is túlnyomó többségben vannak az egyszerűbb és egyszerűsítésre hajlamos emberek, ott se csupa megvilágosult andalog egymásba kapaszkodva. Persze egyrészt a jólét egy bizonyos fokánál ezekkel a dolgokkal egyre kevésbé foglalkoznak az emberek, másrészt az újabb generációk esetében – persze ha nem “öröklődnek” – az általános “hálósodás” és globalizáció mellett ezek az előítéletek és ellentétek sokat enyhülhetnek…

     • mrmojo

      nyilván ott is vannak hülyék, de speciel a németek nem úgy dolgozták fel ezt a háborús traumát, hogy valakit annál is inkább utálnak, ezekben a társadalmakban inkább pragmatikusabb, helyi jellegű ellenérzéseket vélelmezek észrevenni, pl. a francia riviérán nem különösebben szeretik az oroszokat, mert az odajárók pénze és intellektusa gyakran nem egyenesen arányos az ottaniak szerint…erről legalábbis van személyes tapasztalatom

     • clacka

      Nem is kevés:( Én mondjuk nem is annyira a németekben élő előítéletekről, hanem inkább a németekkel kapcsolatos ellenszenvről akartam írni, arról, hogy a háborús tetteik miatt sokáig tartott “kibányászniuk” magukat a “megvetett / utált nép” pozíciójából, és még nincsenek teljesen a végén. (Sajnos pl. a traumák bizonyítottan “öröklődnek”, a mostani pszichoterapeuták egy része már a 3. generáció nagyszülőktől-szülőktől átvett traumáit próbálja meg kezelni. A tudatalatti dolgok – félelmek, szorongások, gyűlölet – meg makacsul tudják tartani magukat.)
      Amit én előítéletek szintjén személyesen tapasztaltam meg két németországi ösztöndíjam alatt, az a “bajorok nem is igazi németek”, illetve a “volt kelet-németek (Ossis) nem tudnak úgy dolgozni, mint a nyugat-németek (Wossis)”. Ezek is tudnak káros hatásúak lenni. Ennek persze már jó pár éve, de mint mondtam, ezek az előítéletek-prekoncepciók nem egyik napról a másikra tűnnek el…

     • mrmojo

      ezzel egyetértek, franciáknál a párizs-vidék, de olaszoknál az észak-dél szintén erősen megvan

     • Angus

      fú bazmeg, ezt de utálom, mikor mindenki okos, aranyos, csak a magyar a buta

     • mrmojo

      nem ezt mondtam bazmeg, de egy átlagmagyar meg egy átlagnyugati között szintek vannak, magát a tényt én is utálom

   • clacka

    De van! Az általánosan elterjedt előítéleteken és ellenszenveken sokat javíthatnak a konkrét pozitív tapasztalatok! A nem határ mentén élő németek és franciák továbbra se bírják túlzottan egymást (ahogy jó pár évvel ezelőtt Amszterdamban is több boltban csak akkor válaszoltak nekem, vagy mozgatták meg a fülük botját, amikor németről átváltottam angolra, és nem biztos hogy azért, mert előtte nem értették, amit mondtam), így számíthatnak az ilyen érzelmileg közelebb hozó események. Természetesen nem a politikai és kulturális kapcsolatok javulására gondoltam, de azt hittem, ez egyértelmű…

 • Csinibob

  Sérülések nélküli évtizedet kívánok!

  https://i.ytimg.com/vi/9063DFG-nMc/maxresdefault.jpg

 • csakaMU
  • danNN

   Nat övélöböl in máj kantri.

 • fella

  vicces ez a béel amúgy, ahogy a lesajnált serie a bajnoka csicskítja a csudálatos barkát, akik 69-eznek a bayernnel évek óta, akik meg éves szibten beárazzák a péel egyik zászlóvivőjét. nem mondom, hogy ez a párharc sokat segít abban a vitában, ami a péel és a béel közötti arányvesztésről szól, sőt

  • Fish08

   Lehet azért, mert késő van, de nem teljesen tiszta számomra a mondanivalód, kifejtenéd kicsit bővebben kérlek? Jó lesz a reggeli kávé mellé 😀

   • le kell szarni a blt

   • fella

    paradox, hogy sokan tényleg a világ legjobb bajnokságának tartják a premier league-et, de mégis képtelen kiteremleni évek óta egy olyan csapatot, ami nemzetközi szinten tényező. és különösen fájó, hogy a serie a is ennyivel versenyképsebb csapatokat delegál nemzetközi porondra, mint az angol liga

    • Fish08

     A seria a 1 versenyképes csapatot tud felmutatni. Igaz ez is több mint a amennyit a PL ad.

 • bfgbobo

  Sok mindent tudnék most írni, de már elég sokszor kitárgyaltuk azokat
  Remélem a Juve megnyeri a BL-t
  Mi meg elbaszunk megint 200 milliót

  • stanley

   Én a bajoroknak szurkolok.

   • jesssszus

   • EZS

    most meghalt valahol egy kislabda.

   • reelbeba

    Ittas vagy, szten

    • stanley

     Felőlem nyerhet a Dortmund, de a Bayern, Juve, Real, Barca négyesből, egyértelműen a bajorok.

     • reelbeba

      Ja, oké. Nekem ebböl a négyesböl egyik se, de a másik három ellen a juvénak szurkolok, hamár.

     • reelbeba

      Amúgy leszter, monaco, dortmund, tikó, ebben a sorrendben

     • stanley

      Nincsenek ilyen illúzióim. A Monaco-Dortmund kettősből valamelyik ott lesz a top 4-ban, de a döntőben nem hiszem.

     • reelbeba

      reményhal

     • Pásztor László

      A Leicester tuti ott lesz, onnantól meg bármi lehet 😀

     • Sousaphone

      Nyerjen a Juve, ha másért nem is, Buffon megérdemelné!

     • stanley

      Egy VB cím nem volt elég? Amúgy ő tényleg megérdemelné. Idén szerintem áll is nekik a széna. Az mondjuk bosszantana, hogy ugyanannyi BEK/BL sikerük lenne, mint nekünk.

     • clacka

      Kedves Stanley, ha elfogadsz tőlem egy kis korrekciót, akkor elmondanám, hogy összekevertél két állandó szókapcsolatot, amik ráadásul egymás szöges ellentétei: van a “rosszul áll a szénája” és a “neki áll a zászló”… Csak mert egyébként tök jól írsz, és sztem az ilyenekre is adsz:)
      (Egyébként én gyűjtöm is az ilyen “összevonásokat”, mert sokszor nagyon viccesek.)

     • EZS

      a négy közül magasan a Juve, aztán kurvalent a Real, és egy leheletnyit még lejjebb a Barcelona meg a Bayern együtt úgy, hogy a gödör alján meredező karók már beleálltak a seggükbe.

     • RedMark

      Nem lehetne a realt is leszurkalni?:/

     • FabianCancellara

      Rakja a krémet a kosárba

     • devil’s pray

      Nem lehetne, hogy egyik se nyer? Mondjuk a döntőn feljönne az ördög a pokolból és magával vinné a trófeát és közölné, hogy én nyertem, találkozunk odalent. 🙂

     • KiB

      csak ha Vörös Ördög:)

    • mrmojo

     azt imádom hogy itt a juve a jófiú a többi meg a csaló, miközben mondjuk a juvéról bizonyosodott be ugye..

     • bfgbobo

      az a bajnokság volt, nem a BL
      amúgy az Interről és az AC Milanról is bebizonyították (meg még egy csapatról de már nem emlékszem melyikről) csak őket nem zárták ki
      az olaszok így tolják a Serie A-ban, amit kb. leszarok

     • mrmojo

      ja, az más

     • EZS

      Inter valahogy ártatlan maradt akkor, ami a világ vicce volt, a többieket büntették :D:D Az az egész eljárás röhejes volt.

     • EZS

      egyébként szerintem itt nem a csaló-nem csaló a kérdés. Legalábbis nálam semmiképp, egyszerűen a szimpátia alapján rangsorolok.

  • crpa7

   vegyük meg a Juvét

 • crpa7

  Rakitic teljesen elfelejtett focizni

 • crpa7

  Pjanics mekkorát játszik ma te jó ég

  • crpa7

   mint Verrati a PSG-ben az első meccsen 🙂

 • stanley

  Cuadrado is csak Josénak nem kellett. 😀

  • pedig ő vette meg

   • stanley

    Há’ de ő is engedte el, igen hamar.

  • reelbeba

   Hogy az a csávó hogy focizhat top csapatban, nekem rejtély, háde nem értek hozzá

   • MuriÁgnes

    Allegrinel meg KPB is tudott focizni.

    • Harrari Ezra

     meg Pogba

  • bfgbobo

   az ilyen ügynöki okoskodás volt inkább
   gondolom a Fio nem engedte el közvetlen a Juvénak, aztán találtak egy csapatot aki fél évre megveszi majd részletekben visszakapja azt a pénzt

   • stanley

    Csak a belga sör, meg a Joséba vetett hitem elbaszódása íratja ezt most velem. 😀

 • charliefirpo 99

  Furcsa, hogy igy is lehet focizni…mar elfelejtettem milyen az, amikor egy jo csapatot latok jatszani..teljesen hozzaszoktam mar a mi “jatekunkhoz” 😀

  • KiB

   nagyon akarjuk a BL-t, de hol vagyunk most ezekhez a csapatokhoz képest?
   és még csak nem is Barca/Bayern/Juve/Madrid 4-eshez
   de egy Dortmund/Monaco/PSG is más kávéház sajnos

 • lasi

  Mégegyszer nem fogja megfordítani a bárka.

  • Fish08

   Majd reaktiválják Övreböt

   • Shadedweller

    Az lesz az Övrebő erő…

  • crpa7

   csak az UEFA-n múlik

  • devil’s pray

   Nono, ne becsüld alá az uefa erejét.

 • stanley

  Csak most már a Margitot is verjék meg.

  • lasi

   A münkhen meg fogja. A jó Carlo elintézi.

 • lasi

  Ez már hard core pornó

  • EZS

   ha ez így marad, vagy lő még a Juve gólt, megint ki kell kukázni valami barcás bírót valahonnan…

   • Fish08

    Ugyan, az isteni barcelonának nincs szüksége bírói segítségre, sose kellett neki, mindig önerőből nyertek…

    • lasi

     Övrebö-ből nyertek

     • Fish08

      Bár még van pár óra hátra a napból, de ma tied az EZS díj

  • Fish08

   Nem, ez jobb 😀

 • Alberti Róbert

  Ha innen nem esik ki a barsza, sehonnan…

  • Károly Fodor

   Na majd csak figyeld a visszavágón a 38. percben a piros lap, majd később a 11es kombót….
   Kiegészítve egy fasza kis bíróval + UEFA.

 • MuriÁgnes

  Felelmetes, hogy a Juvenal mekkora szakmai munka folyik.

 • HarciasToni

  hihetetlen, hogy ilyen szogleteket is lehet rugni..

 • mddnszksz

  ilyen Alex Sandrokat mi miért nem tudtunk kikukázni, amikor még a Portoban játszottak?

  • HarciasToni

   nalunk ugyis szar lenne

  • bfgbobo

   meg Pjanicsokat még a Lyonból

 • crpa7

  De jó, hogy a Juve személyében végre van némi felélénkülés a bayern,barca,real uralma után

  • stanley

   Ez igaz, de igazából ez a négyes + az AtMa ettől ugyanúgy dominálni fog. Megírtam a blogomon amúgy.
   http://stanleykubricksays.reblog.hu/angol-bl-gyoztestol-nem-kell-felnetek

   • Balti

    Volt egy prof az egyetemen, prof. dr. habil. Ruszoly Józsefnek hívták (lehet, hogy nem ebben a sorrendben). Ő az Európa Alkotmánytörténete című könyvében (amiből tanított bennünket) többször saját magára hivatkozik forrásként 🙂 Ez jutott eszembe arról, amit írtál. Egyébként diszkréten egy-egy csillaggal meg volt jelölve, és a lap alján beírva, hogy “Lásd. nálam xy könyv vagy tanulmány” vagy “Idézet tőlem xy könyv vagy xy tanulmány”. Óriási fazon volt… (Más kérdés, hogy önnön nagysága akadályozta abban, hogy ember lehessen belőle.)

 • lasi

  Köcsög törpe nem akar békülni.

  • crpa7

   nem ízlet neki a dalmát hónalj

 • crpa7

  Mourinho remélem scoutolja Allegrit, h hogy kell csapatot építeni

  • lasi

   Conte-től is tanulhatna.

   • crpa7

    jaja, de Conte nekem túl “hiperaktív”
    allegri nálam a tökéletes edző megtestesítője, de kétlem, h bármikor is a mi padunkon fogom majd látni

    • lasi

     Nem az emberre, mint jelenségre, hanem mint edző amit összerakott arra gondoltam.

     • crpa7

      persze, tudom…csak gondoltam megemlítem 🙂

    • infinite_red

     Nalam a tokeletes edzo Ferguson, de na, nem vagyunk egyformak..

 • bfgbobo

  nem lennék meglepve ha a barca rámenne De Geára
  ez a ter Stegen egy nulla

 • Schweinsteigerlin

  De hogy egy olasz csapat is 10x gyorsabban játszik mint mi.. 😀

 • mddnszksz

  nyugi jövőre Balogh Norbit is megveszi a Juve a Palermóból, Dybala meg eljön aprópénzért

 • lasi

  Dybala! Ez a gyerek se lesz sokáig Juve-s.

  • Alberti Róbert

   Ott a második

   • lasi

    Juve nagyot fogott vele. Kurva jó kis pénzt kérhetnek érte a Real/Barca kettőstől.

    • jimboy

     allegri viszi az arsenalba

     • lasi

      Na, akkor keresek egy erős kötelet meg gerendát.

    • Alberti Róbert

     Allegrivel együtt jön majd hozzánk

 • lasi

  Na, akkor Forza Juve!

 • filozofi

  most tényleg elmarad a Dortmund meccs?

  • bfgbobo

   hát érdekes döntés lenne ha ezek után lejátszanák a meccset

   • EZS

    na igen

   • filozofi

    most olvasom, 20:30kor lesz hivatalos döntés

    • gorkaf78

     Nem tudom elképzelni, hogy megtartják végül, állítólag Bartra megsérült a robbanásban, gondolom többen sokkot kaptak a játékosok közül.

     • filozofi

      Barry Glendenning‏ @bglendenning

      3m3 minutes ago

      Re: last tweet – it seems Dortmund’s Marc Bartra has gone to hospital for treatment on a cut hand. Decision on game to be made at 8.30

     • bfgbobo

      én eltudom képzelni
      kell az UEFAnak a zseton
      mert most még vszinu “teltház” lenne, de ha elhalasztják akkor már nem biztos
      az pedig profitkiesés
      ami ugye felül írhat minden ésszerű döntést

  • MuriÁgnes

   :((((

   Mostmar mindennaposak lesznek a robbantasok?

   • gorkaf78

    Ny-Európában? Igen.

   • filozofi

    nem csak a robbantások de úgy általában a terrorakciók
    iszonyatos…

   • Schweinsteigerlin

    Pont hasonló témában írom a szakdolgozatom bameg 🙁 Sajnos sok anyagom van hozzá

   • devil’s pray

    Merkelék elintézték a balfaszságukkal…

  • RedDevil4life

   Holnapra halasztották, most olvasom.

  • mddnszksz

   holnap 17:45-re halasztották

   • stanley

    18.45, nem?

    • mddnszksz

     ja, kurva angol időt néztem megint

 • fella

  kis felláskodás, rég spekuláltam már:

  Lukaku ugyebár elmondta, hogy nem hosszabbít, két napja a két csapat meccse után Pogbával négerkedtek, akivel világi cimbik, most pedig azt olvasom, hogy úgy tűnik, leszerződik az adidas-szal. eközben nálunk egyre valószínűbb, hogy Ibrahimovic nem hagyja meg egy gyengébb második szezon lehetőségét, tehát nem lesz kezdő centerünk, plusz Rooney rúdja is kifelé áll, akit pedig nyilvánvalóan (és bevallottan) vinne az Everton. ha nincs nagy fasírt José és a belga között, plusz esetleg tényleg marad Griezmann Spanyolországban, akkor elég komoly esélyt látok nyáron Lukaku leigazolására.

  nem nagyon bánnám

  • fella

   azt kihagytam, hogy a united új csékája ráadásul a földije, de ez már igazi ínyencség

   • EZS

    veszélyesen szeretsz élni… 😀

   • infinite_red

    Mar kezdtem elfelejteni, hogy tenyleg megtortent ez az eset, koszi, hogy vagy nekunk.

  • stanley

   Amúgy valószínűen nagy fogás lenne, de a felvetés még mindig jogos, hogy mennyire akarjuk a Martial-Rashford kettőst hosszabban a széleken nyomatni. Inkább vennék szélsőt és a két fiatalunkat betolnám előre.

   • fella

    szerintem martial baloldali támadó marad, rasinak pedig még 1-2 évig sok lenne, ha ő lenne az elsőszámú gólfelelős. cavani-lewansowski 2-3 évre nekem is jobban tetszene, de esélytelenek, míg lukaku nagyon adja magát jelenleg

  • Harrari Ezra

   ezt akkor adnám, hogyha Mourinhonak lenne B-terve olyan esetekre, amikor nem elég az, hogy Lukaku nagy és erős, esetleg sérült, eltiltott, akármi. Ergo, ha nem függne tőle az egész csapat úgy, mint most Ibrától, akkor valid alternatívája lenne a svéd csőrmesternek

   • fella

    rashford más típusú játékos, és ő is csak jobb lesz elvileg. én látnék a dologban fantáziát, a united (sajnos vagy nem sajnos) az a klub, aminek a saját játékát kell másokra erőltetnie, nem tudunk nagyon alkalmazkodni. lukakuval a murinnyó erőcsatár-központú támadójáték adott lenne, még talán jobb minőségben, mint ibrával. de amúgy fair point, nyilván

   • Fish08

    Lukakut, Ibrával ellentétben le lehet cserélni. Más kérdés, hogy valószínűleg a 3. csere után a fél angol média azon csámcsogna, hogy biztos megint kegyvesztett lett a portugálnál.

  • gorkaf78

   Lukaku-ért megküzdhetünk majd, szerintem nálunk is ő az első számú jelölt, ha Costa távozik a nyáron.

   • fella

    nálatok nyilvánvalóan hazard lehet a kulcs, meg a bizonyítási vágy, bár őszintén szólva (nem hazabeszélésből) nem látom, hogy lukaku miért menne vissza a chelseahez, ha van más opció is. mármint no offense, de talán a united még úgy is vonzóbb, hogy jelentősen szarabbak vagyunk perpill

    • gorkaf78

     Hát igen, mindkét klubnál bizonyíthatna a nagydarab belga, nálatok Josénak, hogy hiba volt elengedni, nálunk meg a board-nak, hogy tényleg hiba volt elengedni. 😀
     Azt a kérdést pedig, hogy melyik klub lehet egy játékosnak jelenleg vonzóbb, tök érdekes, de én pont fordítva gondolom. 😀

     • fella

      nyilván senki nem tud elvonatkoztatni 😀 én arra alapoztam a véleményem, hogy azt nyilatkozta, hogy a világ legjobbjai között akarja, hogy emlegessék, ahhoz meg talán alkalmasabb “márka” a united, mint a chelsea, nagyobb a reflektorfény, meg az old trafford tényleg világszínpad. de nyilván kinek mi, nem tudjuk, hogy hogyan gondolkozik

    • Tornando Ferres

     Mou biztos elképesztően vonzó Lukakunak 😀

     • fella

      jogosnak tűnik, de nem személyes okok miatt került ő az evertonhoz, hanem keretmenedzsment okán, meg mert nem játszott volna annyit hoszé alatt, mint amennyit szeretett volna (amennyire én tudom)

    • devil’s pray

     Elmegy jövőre hazard meg koszta, aztán szépen tavaszra össze is csuklik a sokirányú terhelés alatta cselszki, ugyanúgy, mint a többi pl csapat a bl-ben.

   • stanley

    José a nagy mágus. Eladja Lukakut szarért, majd kibasszák a Chelseből, aztán a Chelsea vagy mi plusz 40ért vissza/megvesszük. 😀

    • gorkaf78

     Mi igazából KdB miatt szidjuk inkább Josét, hogy őt nem lett volna szabad elengedni, de Lukaku is téma néha. 😀 Egyébként nem rossz pénzt fizetett anno az Everton érte, de igazad van, azóta simán +40 legalább az ára.

     • stanley

      Azért, ha Lukaku az Evertonban ilyen termésre képes, akkor nem tudom egy komolyabb csapatban mit tudna hozni. Fura az ő jelensége, mert egyértelműen ennél fentebb lenne a helye, mint ahol van, de nagyon nehéz kitalálni, hogy hová fog menni. Remélem nem “kallódik” el és tényleg kiköt valami nagy csapatban, megérdemelné.

     • fella

      egyrészt egyetértek, másrészt sokkal okosabb dolog így lépkedni, ahogy ő meg KdB, mint az, hogy Martial például megrekedt a második szezonjában kissé egy igazán nagy csapatban. Lukaku szeirntem nem zsákbamacska, megérett egy nagycsapatra, és hozni is fogja, amit tud

     • stanley

      Csak Schneiderlin nem érett meg. 🙁

     • fella

      schneidelrin a héten nyilatkozta le, hogy lvg megölte a focistalelkét és kellett neki az új impulzus

     • devil’s pray

      Mindjárt megsajnálom szegény kis lelkecskéjét…

  • Ressan

   ..és Pogbának vajon mennyi beleszólása van az igazolásokba?
   Amúgy én örülnék neki, jó lenne visszatérni azokhoz a Fergie-s hagyományokhoz, h elsősorban a PL-ből igazolunk, proven játékosokat.

   • fella

    valszleg semennyi, de nyilván szívesen szerződne egy olyan klubba, ahol a kis pajtijával focizgathat

    • Harrari Ezra

     mondjuk Lukakunak Depay és Memphis is nagy barátai

  • fella

   ja még valami: Raiola az ügynöke.

  • mrmojo

   én nagyon bánnám

   • fella

    értettünk mi már valaha, valamiben egyet? nyilván én vagyok a fogyi, csak kíváncsi vagyok

    • mrmojo

     valszeg igen, de remélem nem

 • mddnszksz

  kár hogy gólra játszák ezt a kurva játékot
  https://twitter.com/LiamPaulCanning/status/851812090134142979

  • fella

   tegnap írtam be nagyon hasonlót, de a blogon is leszarták 😀

   • mddnszksz

    úgy látom az én bejegyzésem is nagy ívben le lett szarva 😀

    • fella

     valahogy a pozitívumokra nem ugranak úgy, mint fellaini egyszeri kapitányságára, furik

     • box-to-box defender

      ez önmagában nem nagy pozitívum, mert van Gaal alatt se volt szar a defensive record-unk

     • fella

      há mert nem támadtunk, ami azért mostmár nem így van 😀

     • box-to-box defender

      hát figyelj, ha most nem lenne Pogba és Ibra, akkor nem tudom mennyivel lennénk előrébb

     • fella

      de vannak, mert hoszé felismerte, hogy kell két olyan focista, aki a kapura is veszélyes. szóval ez a “ha” nem mond sokat

     • devil’s pray

      Pogba csak a kapufára veszélyes.

     • stanley

      Az a baj ez nem pozitív így önmagában, ha tizenöttel több rúgott gólunk lenne, na akkor lenne kurvára pozitív.

     • fella

      hát nemtom, úgy tartják, hogy normális védekezést összerakni nehezebb, mint hatékony támadójátékot

     • stanley

      Úgy tartják ötödiknek lenni a PL-ben, egy ilyen klubnak, nem jó.

     • fella

      de nem erről beszélgetünk. be lehet írni ezt mindenhova, csak minek

     • ezt ki tartja úgy? nyilván az ellenkezője igaz

     • Angus

      ezt nem tudom, de az biztos, hogy a védekezéssel kell kezdeni

     • stanley

      Lajos is ezt vallotta. 😀

     • fella

      dzsízi, mióta? némá a barcát pölö

     • némá szét európában, hány szemre is szép, fantáziadús támadójátékot játszó csapat van. egy kezed elég lesz hozzá.
      ha igaz lenne a fenti hülyeséged, a kiscsapatok se bekkelve próbálnának eredményt elérni akár ellenünk, akár más ellen

     • fella

      imádom hogy folyamatosan minősítesz, pedig nincs rá okod (“hülyeséged”).

      az, hogy egy kiscsapat befekszik a kapuja elé, nem bekkelés, mert nem játszanak. egy játszó (vagy játszani akaró) csapatnál kulcskérdés a védekezés, tényleg ott a barca vagy a city, akik szép, fantáziadús focit nyomnak, csak jönnek a bajok, ha védekezni kell. nekünk velük szemben az utóbbi megy, és sztem nem azért, mert defenzív a csapat.

     • megint nem arról beszélsz, amivel indítottál. én nem állítottam, hogy nem fontos a védekezés, csak azt, hogy könnyebb összerakni egy jól védekező csapatot, mint egy jól támadót és erre bizonyíték, hogy max egy tucat csapat van európában, akire rá lehet sütni, hogy van fantázia a támadójátékukban

     • fella

      rendben, és mennyivel van több olyan, amire azt mondod, hogy csapatszinten igazán hatékonyan tud védekezni is? mert szerintem nem sokkal, a péelben például csak a chelseanek, a spursnek és nekünk kifejezetten nehéz gólt rúgni, a negyedik legkevesebb gólt kapó már tízzel többet kapott (35), mint a nálunk csak eggyel rosszabb chelsea (25). egy-egy meccsre fel lehet húzni a falat, persze, de egy szezon során ennyire kevés gólt kapni tényleg szép teljesítmény. egyszer kaptunk idén négyet meg egyszer hármat ha jól emlékszem. az elvileg védekezőspecialista kontracsapat atletico ugyanannyit kapott, mint mi. értem persze, hogy hatékony támadójáték nélkül ez nem értelmezhető komoly pozitívumként, de mondjuk egy “chances created – goals against” reláció jól szemléltetné, hogy ilyen védekező statokat úgy tudunk produkálni, hogy inkább offenzív a játékunk, mint passzív vagy defenzív

     • mióta nincs az öreg, ilyen 20-30al rúgunk kevesebb gólt, baszhatjuk a védelmünket. ha támadójátékot könnyebb lenne felépíteni, nem küszködnénk ezzel évek óta. a játékot mindig könnyebb elrontani, mint kitalálni

     • fella

      itt megint oda jutunk, hogy faszság volt fergie után három teljesen különböző szemléletű edzőt hozni, és bár van gaal karaktererre obvious choice volt, valakinek észre kellett volna vennie, hogy sportszakmailag hatalmas mellélövés az általa képviselt filozófia. tulajdonképpen én jó szívvel emlékszem rá vissza, de azért az, hogy sorra buknak az igazolásai azért remekül mutatja, hogy szinte nagyobb faszság volt, mint moyes

     • MuriÁgnes
     • mrmojo

      az hogy a játékunk szar megvan?meg eredmény se társul a kurvajó védelemhez? nagyon “furik”, istenem

     • fella

      a játékunk szarsága elég relatív, szerintem közel sem olya szar, mint amit a bajnoki helyezésünk mutat, de én deluded vagyok

  • reelbeba

   hót ugyanaz van mint tavaly, kapott gólokat tekintve ott vagyunk a dobogón, cserébe húsz góllal kevesebbet rúgunk mint a komolyabb csapatok (a péelröl beszélek, mert a bájern reál barca harminc-negyven góllal termel többet, de más liga, tudom)
   szóval ha ez a stat bármit is jelent, akkor latyak is egy zseni volt

 • fella

  azt a fosut is jelölték golden boyra, akinek a legemlékezetesebb megmozdulása idén az volt, ahogy a zorya ellen zlatan nyakába ugrott mint egy 5 éves 😀 lassan tényleg jó lenne látni, hogy úgy egyébként tud-e fotballozni

  • Roleee_#JoseOUT

   majd jövőre kölcsönben eldől, hogy mennyire tud focikázni.

  • HarciasToni

   tud

 • Schweinsteigerlin

  Annyira vicces nezni insta sztorikban, mikor Fosu Mensah, Bailly es Valencia negerkednek es egy kurva szot nem ertenek egymasbol, lapozok egyet es Herrera eteti a kolkot 😀

 • fella

  https://twitter.com/utdreport/status/851107324123021312

  Nem tul izgi, de legalabb nem az idei, ami szerintem nagyon ronda

  • Pite

   olyab sokszor mótvá, hogy beírni sincs kedvem hogy mótvá. meh 😀

   • fella

    🙁

  • Harrari Ezra

   végeredményben mindegy milyen, mert úgyis mindig egy olyan kompromisszumos kispolgári megoldás a végső mez, ami ugyan kellően különbözik az előzőtől annyira, hogy vegye meg a paraszt megint, és majd 3. számúnak megint betesznek valami megosztót, amit csak azért gyártanak, hogy plusz egy típusú mezt el lehessen adni azoknak, akik szeretnek hipszterkedni. Eleve a minden éven új mez is csak egy újabb bőr lenyúzása a szurkolókról, mert amúgy mi lenne, ha egy csapat 5 évig ugyanolyan mezben játszana, max a fazont igazítanák? semmi.

  • Csinibob

   Idén egy kék baillys-ra megyek rá.

   • fella

    A kék nekem is bejon, Fellaini-s kene, ha járnak hozza a captain armband

 • fella
  • EZS

   szar szezonhoz szar kép dukál. 😀

 • lasi

  Pár érdekes pletyi:

  – Mertens-t megfigyeltük a Lazio elleni meccsen
  – Tielemans kész elhagyni az Anderlecht-et. A pudli, a spurs és a kelszi is megvenné.
  – Ox szarze -> shitty

  • fella

   mertenst tárt karokkal várom, tielemansra a legmegbízhatóbb belga twitteres arc szerint még nem nagyon van esélye az igazán nagyoknak, elvileg a monacoval szemez, mert stabil játéklehetőségre (és lehetőleg béelre) vágyik. mondjuk még lehet, hogy nyom egy cristianoronaldot és megveteti magát csütörtökön

  • Roland

   L’Équipe say that Monaco have nearly completed the signing of Youri Tielemans from Anderlecht for next season. Deal is “very advanced”. L’Équipe: The deal was helped by the fact that Tielemans agent, Christophe Henrotay, lives in Monte Carlo. He brought Carrasco to the club.

   • lasi

    Majd onnan vesszük meg 2 év múlva 100 milláért. :))

  • HarciasToni

   Grizi árából inkabb Mertenst es Mbappet vennem meg, aztan johetne egy edzo, akivel olyan tamadasokat vezetunk, hogy kijatsszuk az ellenfel vedelmet es nem csak az egyik colosra ivelgetunk. Es igy jovore mehetne ez a kezdo negyes elore: Martial, Mertens, Miki – Rashford/ Mbappe. Veszem is elo a zsepit, 15 perc, aztan izzitom a gepet es FM-ben megepitem ezt a vilagvero csapatot.

  • Endy919

   Mertensről lehet kb. tudni , hogy mennyi lenne az ára ? Mivel már ő is 30.

   • szerintem ő sehová nem megy már onnan

   • mddnszksz

    21-22 millió font az értéke és jövőre lejár a szerződése illetve mint írtad 30 éves. Viszont kurva jó szezont fut. Fogalmam nincs mennyiért menne bárhova is ha egyáltalán elmenne onnan

  • mddnszksz

   már megérte Belgiumban elinnom az utolsó euróimat ezek szerint

 • Pite

  Ha vasarnap kikapunk a chelsea-tol elveszik a matematiksi eselyunk is a bajnoki cimre 🙁

  • RedDevil4life

   Én is kérnék abból a cuccból, amit tolsz. 😀

   • filozofi

    Tolta rendesen az analízist, bàr nem hiszem, hogy az kéne ahhoz, hogy ezt kiszámolja

 • Roleee_#JoseOUT
  • infinite_red

   Zaha > Marci

  • mddnszksz

   ozilben szerintem itt tudatosult, hogy ennyi elég volt a premier leagueből neki

  • Alberti Róbert

   Özilre gondolsz ?

   • Roleee_#JoseOUT

    persze, Csozéval úgyis nagy haverok.

 • GENERATI

  azt a buzi Liverpoolt kéne már “csak” letudni magunk mögé, bár az EL győzelmünkkel, kegyelmünkből akkor mehetnének selejtezni (bár akkor hajrá Leicester! 😀 ), mondjuk akkor tiszta szívemből kívánok nekik egy bukást és irány az EL 😀

 • KingEric

  költői kérdés of the day: mennyire lesz gáz emögött az arsenal mögött végezni?

 • Harrari Ezra
 • Angus

  Megint nem látom a meccset, de ez a hétvégi rangadó érdekelne. Szóval hol lehet visszanézni? A jól bevált honlapom már csak highlights-okat ad.

  • pbalu

   Ncore, oda néha még a spíleres verzió is felkerül

   • Angus

    ajha, oda is? óriási

  • Definitely Maybe

   http://full-matches.com/

   Itt szokott lenni az egesz meccs mostansag, es van letoltesi link is (direkt nezeshez meg firefox ajanlott).

   • Angus

    mi a gond más böngészőkkel?

    • Csordás Adrián

     Nekem minddel gond van (még firefox sem jó), állandóan akadozik a kép miközben a hang megy rendesen, Letöltési linkkel rendben van csak elég lassan tölti.

    • Definitely Maybe

     Baszakszik neha a betoltes, meg ilyenek, bar csak a chrome-rol tudok nyilatkozni. Viszont lehet, hogy a legkenyelmesebb megoldas a letoltes (jobb felso sarokban mindig ott van egy gomb a videon belul) – parszor megszopat uj reklamablakokkal, de masodik-harmadik probalkozasra szepen jon is a fajl gyorsan – az meg bongeszotol fuggetlenul ok lesz.

 • Gyere_haza_Laja

  A CP-Arsenal összefoglalót megnézve most már Mourinho egy zseninek látszik. Vagy nem.

 • stanley

  Arsenal szurkolók: “Amúgy nem tudom mit panaszkodik mindenki. Tavaly másodikak lettünk, idén valószínűleg hatodikak, az átlagban negyedik hely” :DDD

 • Krunyec

  Annyira kínos számomra ez a Mourinhos Heineken reklám.. Végig az jön le, hogy annyira nyomorultak vagyunk (ami igaz is) hogy csak a tévében nézhetjük a BL-t, és ehhez még az arcát is adja.

  Németh Szilárd igazán nekimehetne ennek a mocskos komcsi sörnek! irgumburgum!

  • clacka

   Bennem is mindig inkább negatívba hajló vegyes érzések kavarognak, amikor meglátom. Pont azok miatt, amit a 2. mondatodban leírtál:(

 • crpa7

  viszlát 6. hely!

  • devil’s pray

   Hello újra 5. hely. 😉

 • stanley

  Mit meg nem adnék, ha az Arsenal most pár évre eltűnne a képből, mint komoly rivális.

  • jimboy

   ne aggódj bátya, ha hosszabbít az öreg, két évre biztosan el fogunk

   • stanley

    Nem lehet leírni az Arset, bár úgy tűnnek mentálisan most szar helyzetben vannak, de a Papa sok mindenre képes.

   • EZS

    én csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy ezerszer inkább az Arsenal legyen rivális, mint a Chelsea vagy a City.

    • EZS

     persze most sem az egyik se… 😀

  • Angus

   óriási öröm nézni amit művelnek

  • Achi

   Nem fog. Kűzdeni fogunk a 6. helyért 😀

 • filozofi

  kapjon már 4 gólt a ‘zenál, úgy lenne az igazi

  • jimboy

   a 6 az új 4

 • box-to-box defender

  A Palace elvégzi a megfelelő gólarány korrekciót is 😀

 • mrmojo

  szarzenál

 • Schweinsteigerlin
 • Limb for a Limb

  Wenger papának megtetszett a hatodik hely

  • Alberti Róbert

   Gyanús, mert már 3-0

 • Angus

  miért nem lehet ilyen normális számozás a felnőtteknél is? nem akarom, hogy állandóan 1-11-ig álljunk fel, de ez, hogy mindenki egyénieskedik, meg saját instagram profil meg brand #XY76 meg a még mi a lómony… nem normális

  https://uploads.disquscdn.com/images/6ce4c8862d308c32e96ed13c102c513d9937f49e93cd18fd1d352ea56f060261.png

  • Alberti Róbert

   El tudod azt képzelni, hogy Keane Instagramon megdicsérte volna anno egy hibátlan teljesítmény után Schmeichelt ? Vagy fordítva? 😀

   • Angus

    Mekkora lett volna! 😀 Good job you lucky german 😀

  • Rio

   Kevés nálam nagyobb számfetisiszta van, nevetségesek az olasz-török-magyar csapatok az ilyen 90-nel kezdődő számokkal. Anno hogy meglepődtem, amikor Zola 25-ösben nyomta a Chelsea-ben. Aztán az ma már normális.

  • infinite_red

   Ha az illető rendesen teszi a dolgat, tolem jatszhat 666-osban is.

 • Gezu77

  #bigSam 😀

  • box-to-box defender

   A’nálba küldi őket 😀

   • Angus

    ha őket nem előzzük meg, akkor elsüllyedek szégyenemben és Kínában jövök fel

    • box-to-box defender

     jó lenne, ha innen már menne, de nehéz lesz.

    • devil’s pray

     Ne csináld ezt, nem foglalhatod el Wayne helyét. Ennyire nem tolhatsz ki szegénnyel (meg velünk sem). 🙂

 • fella
  • minden év

  • Angus

   megen

  • HarciasToni

   jovore pedig jobbhatved, cm, jobbszelso. halistennek a kovetkezo evekben is 150 millakat fogunk nyaranta kolteni…

  • lasi

   Bal bunkó, belső védő? Ki(k) fog(nak) elhúzni?

   • Angus

    akiket 2-3 éve vettünk

  • bfgbobo

   a balbunkó világos, mert Shawn kívűl senkinek se az a posztja
   a középpályás megint világos (bár én azért Blindet megnézném ott még 1-2 meccsen)
   Smalling és Jones iszonyat szerencsétlen
   csatárt meg már a télen venni kellett volna (nem Griezmannt hanem valami cserecsatárt)
   ebből nekem az jön le hogy Blind, Darmian, Smalling/Jones, Young biztosan távozik, kérdéses még hogy mi lesz a fiatalokkal (Fosu, A Pereira, Januzaj, CBJ) és hogy Martial marad vagy megy, bár szerintem ő szívesen maradna csak nem bírja a jóembert

  • infinite_red

   De akkor hol fog jatszani Blind?

  • Csinibob

   Egy normális edző azzal kezdte volna, hogy a zsíroskenyér meccsekre berakja FoMe-t szűrőbe, aztán az idény végére meglett volna a VKP igazolásunk. Mivel van Pogba, így csak egy klasszik BTB kellene mellé.

   LB teljesen felesleges, van Shaw, backupnak Blind tökéletes.
   A CB-t talán értem.

   Csatár csak akkor kell, ha megy Ibra.

   Nálam: BTB, RB, FW, CB lenne a prioritási sorrend.

   • infinite_red

    megint elbaszunk 150 milliót, aztán megint idő kell, még összeszoknak az újak a nem túl régiekkel. ha jön egy lb, akkor valszeg blindtől elköszönünk, amit én kurvára bánnék. ha egy cb jön, jones vagy smalling out, ami “a jobb vagy a bal kezedet vágjuk le?” kategória, főleg, hogy angolok is.

   • fella

    En azert megértem, hogy Shawra összesen 80 értékelhető jatekperc utan nem akar alapozni.

    • így, hogy baszik betenni, milyen könnyen lehet ellőni ilyen mondatokat

     • fella

      Nyilván tok alaptalanul nem játszott eddig

     • hát, az elmúlt 2 meccsen több fantázia volt benne, mint bárkiben, akiket idén próbáltunk ott. sose derül ki, mivan, ha nem szopatja egy fél éven át

      mer amúgy szezon elején se volt semmivel rosszabb, mint darmian vagy blind, csak hát ugye kipécézte magának a watford bukó után

      arról most megint beszéljünk, miféle menedzsment az, ha egy 20 éves gyerekről kapunk egy gólt (mourinho szerint) és ezért kikúrjuk a csapatból hónapokra. ha mindenkinél ez a mérce lett volna alkalmazva, a szezon közepétől nem tudtunk volna kiállítani egy kezdőcsapatot

     • fella

      Mourinho olyan edző, akinél a mentális és fizikai állapot a játéktudásnál is többet nyom a latba. De azzal nem tudok vitatkozni, hogy a “riválisai” teljesítménye nehezen szolgálhat a mellőzés indokául.

     • Endy919

      Egy olyan edzőröl beszélünk , aki gondolkozás nélkül képes volt kibaszni egy De Bruyne -Lukaku-Mata triót , mert nem voltak szimpik.
      Ezek után már semmin sem lepődök meg vele kapcsolatban.

 • Schweinsteigerlin

  Nagy számok törvénye alapján csak deresre húzzuk már a Chelseat, nem? Azért 3x kikapni…na.

 • RedMark

  Paul Pogba has completed more passes forward in the oppositions’ half than any other Premier League midfielder this season.

  #béna

  • Schweinsteigerlin

   Idén még csak apróságokban emelkedik ki, jövőre oktatni fog!

 • mddnszksz

  Ezért írtam múltkor, hogy örülok Jesse szerződésének. Teljesen más az ha ott nősz fel és leszel profi labdarúgó, ahol születtél és éltél.
  https://twitter.com/MarcusRashford/status/851461988777676800

  • Captain Mike

   De miért tett fel Valenciaról képet?

  • stanley

   Mind a két srác nagyon örömteli. Reméljük lesznek még a közeljövőben hasonló arcok a csapatban.

  • filozofi

   nem lehet nem imádni

 • fella

  mondjuk az egészen bíztató lehet jövőre (ha dzsoszé nem kúrja szét a morált egy esetleges szezon végi kipukkadás esetén), hogy mindössze háromszor kaptunk ki a bajnokságban (city, chelsea, watford), és kemény 24 gólt kaptunk (csak a spurs jobb: 3L, 22GA), pedig sem kiemelkedő kapusteljesítmény, sem stabil belső páros, sem állandó balhátvéd nem állt ilyen-olyan okok miatt rendelkezésre. a döncijeink felét, de inkább 70%-át pedig a játék képe alapján nyernünk kellett volna – ezzel szerintem a legnagyobb héterek is nehezen tudnának vitatkozni. minebből okulva, ha találunk egy balhátvédet (shaw nagyon ígéretes vol tegnap), hozunk egy stabil középpályást a meglévők mellé és a támadóharmadban lesz valaki, aki beveri a helyzeteket, akkor simán versenyképesek lehetünk. jó lenne, ha murinnyó kicsit lenyugodna és befejezné a random basztatást, mert akkor azt lehetne mondani, hogy transitionnek elment ez az év, és jó alapozása lehet egy végre tényleg sikeres szezonnak, ha okosan igazolunk (ebben azért szerintem bízhatunk a tavalyi év után).

  • Tényleg nem azért, hogy kötözködjek, de “jövőre”, “játék képe alapján” – ez nekem rohadtul kevés.

  • HarciasToni

   lajosnál is alig kaptunk gólt, mert ellenünk lehetetlen volt jól játszani. és ez azzal járt, hogy nekünk sem volt támadójátékunk. ez nagyjából így van most is, talán azzal a különbséggel, hogy lajos megpróbált felépíteni valamit, csak nem sikerült neki.

   • GENERATI

    bár nem vagyok nagy híve Mou-nak, DE ez nagyon sarkított ÉS igazságtalan… nincs úgy, mint van Gaal 2.!! évében, 1 kapuralövés/meccs átlagban ilyen 10 meccsen keresztül pl… meg nem gondolhatja azt senki, hogy nem próbál meg felépíteni meg valamit, több ez, mint ad-hoc dolgok, de több mozgás és összeszokottság kell, ezt abszolút elismerem. ez már nagyon végletes, amiket te írsz, könnyen elfelejtjük ezek szerint 1 évvel ezelőtt mi volt, úgy december-március közt…

  • stanley

   Szerintem most mindenki ebben bízik gyakorlatilag.

  • crpa7

   az a baj, h lassan minden nyarunk arról szól hogyha jön 3-4 ember akkor jók lehetünk/leszünk, pedig az elmúlt 3 évben elképesztő fontmilliókat költöttünk új igazolásokra.

 • Roleee_#JoseOUT
  • RedMark

   Ez is pogba hibaja mert 6osban jatszik!!!!!

   • bfgbobo

    mert csak 6 osztályt végzett

    • MrFer

     6-szor

  • bfgbobo

   azért az szép h a Tottenham magabiztosan vezet, csak éppen a bajnoki cím közelében se voltak

 • MuriÁgnes

  Mi ez a doglodes, uraim?

  • clacka

   A hétfő munkanap?:)

  • KiB

   én is csodálkozom, sima 3-0 és hullaszag..bezzeg egy 1-1nél mi lenne:)

  • Csinibob

   Kellene menni gyúrni, de nem vagyok biztos ebben.

   • Harrari Ezra
    • MuriÁgnes

     Kedvet kaptam arra, hogy kakaos csigat keszitetsek!

     • Harrari Ezra

      Minek? José egy egész nagyot tol épp az asztal közepére

    • Csinibob

     Telefonról vagyok, így nem biztos, hogy érdemes ranyomni a view-ra. Szóvicc vagy rétes lenne mögötte!

   • lasi

    En onnan jovok. Faxa vot.

    • Csinibob

     Jaja, feszes kiscsajok, milfek, néha még gyúrtam is.

  • Angus

   te nem tudhatod, ez ilyen fiús dolog

  • RedMark

   Nyertunk 3-0ra, nincs itt semmi latnivalo!

 • fella

  A Rojo – Bailly amugy eleg szexin rasegit a gyorsabb focira, csipem őket nagyon.

  • Pásztor László

   Bailly mostanában elég határozatlan, nem tesz neki jót a nyomás, amit el kell viselnie a csapatnak.

   Ettől függetlenül imádom, és remélem őt nem vonzza vissza spanyolország.

  • Csinibob

   Építkezésen a többi CB a közelükben sincs. Vannak hibák persze, de védekezésben sem rosszabb egyikük sem a serulteknel. Ha osszeszoknak, egyértelműen a legjobb duo a csapatnál.

   • Még egy hete sincs hogy Lukaku alázta őket.

    • crpa7

     Hát én a neverton elleni meccsünket csak kb. az 50. perctől láttam, de, h ott onnantól nem alázott senkit Lukaku az biztos. Ha az első felesben igen akkor sry

    • RedMark

     Szerintem bailly igen jol megoldotta ezt a lukaku problemat

    • Csinibob

     Mármint amikor 5 kontrából 0 golt ert el?

    • fella

     jó hát amikor 8 emberrel támadunk és két védőre jut három támadó, akkor benne van, hogy meginganak a srácok a liga egyik legjobb centerével szemben. de amúgy azt, hogy lukaku mennyiben a mérleg nyelve, remekül mutatja, hogy a blog többsége szerint hulladék középsővédő blind a tavalyi szezon egyik legjobb cb-teljesítményét hozta ellene a traffordon.

     • Ha a tavalyi szezon legjobb cb-teljesítményét vizsgáljuk, az első 10 helyből úgy 9 helyen Smalling áll.

     • Csinibob

      Mindez őszre volt igaz, után jöttek a gyengébb meccsek.

     • fella

      Ez nagyon jol hangzik, de a fenti beszélgetéshez semmi köze.

  • infinite_red

   De remelem nem ezt a kettőst akarja hosszabb távra.

   • Csinibob

    Jones és Smalling polccal lejjebb vannak.

 • lasi

  Grízembernek állítólag fizuemelést akar adni az Atleti.

  • infinite_red

   Mennyit keres most?

   • lasi

    7 milla ójrot és 10-re akarják emelni.

    • danNN

     Paketcséndzs for MU.

    • mddnszksz

     az Woodynak megvan egy 2 éves szerződésből valami új tamagochi gyártóval

  • Gyere_haza_Laja

   ez már az a szakasz, amikor az állásinterjún azt mondod, hogy éppen fizetést emeltek és nyilván te is többet kérsz.

 • Csinibob

  Romero volt LvG 2. legjobb igazolása?

  • KiB

   szerintem nagyot fogtunk vele
   láthatóan nem zavarja, hogy második számú, és ha beáll, hoz egy nagyon jó szintet
   és tudom, hogy páran nem így gondolják, de elő számúnak se lenne vele semmi probléma

   • box-to-box defender

    Meg én még azt vettem észre, hogy a védelmünk koncentráltabb, ha ő van a kapuban. Ha pedig de Gea véd, akkor egy kicsit el vannak kényelmesedve, mert úgy vannak vele, hogy majd Dávid úgy is megfogja. Volt néhány gól, ami ebből volt.

    • KiB

     iszonyat nyugalom árad a paliból, szerintem ezért
     semmi felesleges mozdulat, nem idegbeteg
     bírom:)

   • Angus

    Imádom a csávót, de én szerintem meg kijönnének a hijányosságai.

  • infinite_red

   Ki az első?

   • Harrari Ezra

    Mourinho

   • box-to-box defender

    Segítek, szintén spanyol ajkú és nem Rojo 🙂

   • Csinibob

    BASTIAN 😀

 • mddnszksz
 • filozofi
  • Rio

   Soha nem fogom elfelejteni. Havernal neztuk a meccset, mindenki mas a Romanak drukkolt, negyen hazamentek a felidoben, a haver csak azert nem kapcsolta ki a tevet, mert en ertelemszeruen ott maradtam 🙂

   • stanley

    Az ágyon ugráltam a harmadik gólnál. Nem hittem el, hogy ez igaz.

    • filozofi

     Én taknyos kiskölyökként örjöngtem végig a meccset, mindenképpen az egyik meghatározó MU élményem

     • Angus

      Óriási élmény nekem is, Hajdú B. Pistával a Viasat 3-on, ezeken nőttem fel.
      Üvöltve: “Elképesztő, hogy futballoznak az angolok!” 😀

 • Schweinsteigerlin
 • stanley

  Felőlem amúgy lehetne Fella a kapitány, csak vezessük a bajnokságot. 😀

 • The Shaw Show

  Rásfööd iz rééd, Rásfööd iz rééd,
  lajk mencsész-A, Rásföd iz rééd

  • csakaMU

   Ryder you motherf*cker c*cks*cking piece of sh*t. Bocs de ennyi jutott hirtelen eszembe.

 • Fish08

  Arról mi a véleményetek, hogy ma, szerintem, nyomokban látszódott, a gyenge ellenfél miatt, hogy miként is akarunk támadni, viszont a támadó hármas/négyes nincs összeszoktatva (ez az a csapatrész, ami a legtöbbet változik meccsek között), így hiába jelenik meg az ötlet, a játékosok nem érzik egymást. Érdemesebb lenne-e Mounak kiépítenie egy kezdő támadó szekciót, és a többieket ellenféltől függően beraknia, vagy jobb ez a mostani ahol Lingard, Marci, Rashford, Miki, Mata váltják egymást a széleken/10-esben Ibra mögött (ő ugye stabil, amíg nem sérült/eltiltott)?

  • Angus

   Nekem az a véleményem, hogy olyan szar volt az ellenfél, hogy semmiféle következtetést nem érdemes levonni. Továbbá utálom a menedzsert, a többihez érdemben nem tudok hozzászólni.

   • stanley

    Hatalmas prosztóság volt ez a Fella dolog. Nem nagyon értem, hogy miért, de tényleg. Ennyi erővel Ibra vagy Romero is nyugodtan megkaphatta volna a karszalagot, nem beszélve Pogbáról.

    • fella

     prosztóság bazmeg, jézusom

  • EZS

   ha így április közepén az a probléma, hogy a támadó szekció játékosai nincsenek összeszoktatva, az elég nagy baj szerintem.

   • Fish08

    Ez igaz, de ha Rashford nem játszott az volt a baj, ha Micki, akkor miatta volt kurvaanyázás, ha Martial, akkor már egyből jött, hogy elpasszoljuk a Sevillának, ha Mata maradt ki, akkor Mou innen is kiutálja.
    Én a legnagyobb hibát Ibra folyamatos játszatásában látom. Szerintem sokkal jobban mennének a támadások, ha egy Ibra(Rashforddal rotálva) lenne a csatár, mögötte meg Martial, Mata, Micki hármas játszanának stabilan, és Lingardot, mint kiegészítő embert, meg bármelyik helyre be lehet dobi, ha úgy hozza az élet.

    • EZS

     Szerintem az M-ek és Rashford kevésbé jó játékának a “fluid”-ként beállított támadótaktikánk az oka elsősorban, ami valójában annyi, hogy elképzelés híján össze-vissza rohangálnak elöl a pályán. Kissé sarkítva. Amit még Lingard kezel a legjobban. Ezt súlyosbítja egy Pogba, aki az ára és az elvárásokból fakadó görcs miatt képtelen gólt lőni és felnőni a feladathoz, meg Ibra arca, akin rengeteg helyzet megakad a pocsék utolsó passzai miatt, és bár a góljaink majd felét ő lőtte, rohadt sok helyzetet elbaszott.

  • stanley

   Ez a baj, amit EZS ír, sajnos. Egyébként én meg elmondtam párszor, hogy vannak játékosaink és orrnehéz a csapat, sok értékes arcot sokszor feleslegesen jegelünk és szerintem lehetne ebből is mit kihozni, de végül is joggal hiányol a nép egy klasszikus szélsőt is a csapatból. Ibra jobb lenne, ha menne és Martial, Rashford lenne a csatárpáros jövőre, így felszabadulna egy hely egy szélső igazolására és akkor még a Micki, Mata, Lingard mindig faszán rotálható sok poszton.

   • Fish08

    Látod bármelyikükben azt, hogy jövőre kezdőként majd szórják a gólokat? Mert én jelenleg nem. A tehetségük megvan hozzá, de mindketten piszkosul fiatalok, és azért elszórni fix 1 cserét meccsenként, mert egyikőjüknek épp nem megy, így kell a másik, luxus. Kezdőcsatárt nem igazolnék, inkább maradjon Ibra, de az idei érinthetlen státuszában, és majd 2 év múlva lehet, hogy megérik az egyikőjük a fix kezdőségre.
    A szélsős részt amúgy adom, csak kit lehetne hozni, aki már bizonyított, de nem csilliárdokba kerül?

    • stanley

     Én látom mind a kettőben, hogy foshatják a gólokat. Nem látjuk őket rendszeres befejezőként, ha oldalról és hátulról jobban meg lennénk támogatva, akkor nem lenne ezzel gond. Nekem továbbra is az a fenntartásom, hogy 4231 nem igazán opció, legalábbis Herrera sovány Pogba mellé ebben a megoldásban.

     • Fish08

      Szerintem is a 4-3-3 lenne az ideális, vkp-Pogesz-Herrera felállással, és utóbbi kettőt rotáhatná Pereira, és időnként Fellaini.

      Ha Ibra pattan, akkor meglehetne őket próbálni előszezonban csatárként, aztán, ha nem meggyőzőek, akkor maximum Borsót visszavenni. Ő bírná a padot, és nem is allergiás a kapura, plusz már nem abban a korban van, amikor bármelyik fiatalnak az lehetne miatta az érzése, hogy itt már nem jut sorra mögötte a közeljövőben.

     • fella

      mondjuk tegnap 433-ban támadtunk, és láthatóan feküdt is. ha herrera a base, akkor kevésbé holding mides 4141 ez, és tegnap jól is nézett ki

 • reelbeba
  • reelbeba

   jesszusz, más se hiányzik nekünk, csak egy renátó

   • ettől nem kell félni. a bayern nem fog rajta túladni egy darabig, mi pedig valószínűleg nyáron megoldjuk azt a posztot

    • mejgyo

     De kivel?

     • mddnszksz

      griezmannal

     • mejgyo

      😀 😀

     • infinite_red

      Az evertonos francia gyerek egesz jo, valami Snajderlen.

    • skiz

     én ide röhögni járok, erre elbaszod a kedvem

   • Harrari Ezra

    :DDDDDDD

    • Fish08

     Téged szeretünk 😀

   • stanley

    Pont a születésnapján, te érzéketlen. 😀
    Amúgy meg nem biztos, hogy rossz lenne. Az EB-n hipermotivált volt, de a Bayern úgy se adja, plusz szerintem még 100 ilyen átigazolásos pletyka lesz körülöttünk.

 • mddnszksz

  amúgy Zlatan rendes volt, hogy gólt akart rugatni Rashival. Ezen a meccsen bele is fért. Remélem visszajött az önbizalma és szarni fogja a gólokat ezután.

  • box-to-box defender

   Következő meccsen ő kezd Shaw helyén

  • stanley

   “Baszd meg, kit kéne becserélnem?” “Kit követel a nép?” 😀

  • Gyere_haza_Laja

   ez nagyon gáz

 • fella
 • mddnszksz

  Zlatan Ibrahimovic: “I feel like Benjamin Button. I was born old and I’ll die young.”

  interjú kimaxolva

  • Csinibob

   Kell az arcoskodás, ha már a lábában maradt 3 gólpassz.

   • reelbeba

    Ja, majd a kelszi meg a sziti meccs után arcoskodhat

 • bfgbobo

  gusztustalan szezon ez, folyamat visszajön a remény a top4-re
  persze Mourinho rangadókon alkalmazott taktikáját ismerve csak matematikailag van rá esélyünk

  • Pite

   Kovi 3 meccs Chelsea, Burnley idegenben es City. Nem igazan jott vissza az a remeny 😀

   • mddnszksz

    ne adj isten 9 pont lenne belőle itt Canossa járásra indulhatnánk csoportosan 😀

    • devil’s pray

     Ha ebből kilenc pont jön be, megeszem a kalapom.

    • Roleee_#JoseOUT

     Mourinhot csak dicsérni fogjuk míg itt van 😀

 • mddnszksz

  reszkess topnégy

  • Alberti Róbert

   Kinyitottuk a gólcsapot

 • RedMark

  Micsoda gala, micsoda kapitany! Eletre szolo elmeny volt 😀

 • clacka

  Valaki írta, hogy a Böszmösznek több lőtt gólja van, mint nekünk. A fiúk elszégyellték magukat, és változtattak ezen a helyzeten:)

 • reelbeba

  Nem pickford napja volt

  • Pite

   Hat o kb Picklada volt ma inkabb

   • FabianCancellara

    Vagy PickSzanyi. Csak a rövidet szereti.

   • clacka

    Pickbox 🙂

   • MrFer

    Pickszalámi, benyelte

 • mddnszksz

  Moyes ebben az elmúlt lassan 4 évben öregedett 20-at

  • FabianCancellara

   mi is

 • RedMark

  Ures a sunci stadion. Most meg mas bajnoki cimenek sem lehet orulni. Majmok.

 • stanley

  Imádom, hogy Darmian bármikor tud lapot kapni. 😀

  • Alberti Róbert

   Darmian > Vale

  • devil’s pray

   Nem kevered Fellával?

 • bfgbobo

  jót fog tenni a Sunderlandnek a Champo
  el lehet zavarni a ballasztot, újra lehet építeni a csapatot a PL pénzből, néhány tehetséges fiatallal és piacképes futballistával
  valószínű ezért nem rúgták ki Moyest, mert ő képes lehet erre

 • HarciasToni

  lingard milyet feszitett a gol elott :DD

 • devil’s pray

  Rashi!!!!!

 • Ressan

  Jejejeeee, Ibra-Rash végre !

 • Pite

  Ha ilyen golokat lone akkor mar reg Rashporsche lenne a neve

  • devil’s pray

   Rashputyin. 🙂

 • lasi

  Ibra miért passzolt?

 • Alberti Róbert

  Végre Rashford. Like Manchester, Rashford is black 😀

 • United82

  Ezentúl csak idegenbe kéne játszani….:D

 • HarciasToni

  vegre Rashi

 • RedMark

  Na ennek vegre lehet orulni. Rashfoooooord

 • FabianCancellara

  Rhesförd

 • Sousaphone

  Rashi, végre!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

 • stanley

  Rashika!

 • Pite

  Jesse de kis cuki 😀

  • Ressan

   *izomállat

 • Pite

  Ures a hazai szektorok 60%-a. Jo latni h a szurkolok kitartanak a csapat mellett, barmi is tortenik.

  • stanley

   Mindenhol van lemorzsolódás, ha nem megy, ez egy ilyen szakma. Hol nagyobb, hol kisebb.

  • piocacsipesz

   Azok az ures szekek az MTK szurkoloknak vannak fenntartva

 • Dzsuk1

  Aszittem, hogy Darmian kapja a sárgát a pajesza miatt

 • devil’s pray

  Marci baszki mit akartál ott? Sárgát? Megkaptad…

 • FabianCancellara

  Jön a Pogba kapufa

 • Rio

  Na egy jo kapufa?

 • stanley

  de Gea – Vale, Bailly, Rojo, Shaw – Carrick, Herrera, Pogba – Micki, Ibra, Marci. Ez lesz az EL kezdő vajon?

  • piocacsipesz

   Szerintem tuja lesz a kapuban

  • Alberti Róbert

   Ha EL győzelmet hoz, felőlem jöhet

  • RedMark

   Bizzunk benne

  • Pite

   Carrick helyett Fellaini

 • piocacsipesz

  Ez igen ocsem.. felesleges sarga kapitanykent

 • Pepoka

  Fellaini olyan buta vagy 😔

 • RedMark

  Keptön :DDD

 • stanley

  Shawt jó volt látni, Darmian is elfogadható ma, Mickinek hiányzik Mata vagy valami játszótárs. Blind lélekben már középhátvédnek készül.

 • RedMark

  Ilyen felesleges fos cseret

  • Ressan

   Egy kis seggnyalás a szurkolóknak

 • piocacsipesz

  Nevetseges a tamado harmad toketlenkedese. 2:0 ide vagy oda..

 • fella

  Rashford es Ibra kinek van tobb rossz megoldása külonversenyt tol?

 • wolandrule

  Ibrát nem szabad megzavarni azzal, hogy zárkózol az akcióhoz. Egyedül kettőből egyet bevert volna.

 • MrFer

  Közben Lajos sudoku lapjait fújja a szél a pályán

  • Sousaphone

   Vagy Mou összeírt miért nem nyertünk kifogásait amiket eldobált! 🙂

 • devil’s pray

  Ibra direkt ilyen béna, mikor gólpasszt kellene adnia, vagy csak tehetséges?

 • Ressan

  Miki mekkora labdákat oszt úgy az egész meccsen?!!!

  • Harrari Ezra

   5-ös

   • MrFer

    Banyek most akartam beírni

   • Ressan

    Ok, köszi! 😉

  • piocacsipesz

   Azert Pogba lasztija Ibranak se volt semmi az elobb

 • piocacsipesz

  OFF valaki nezeget Granada meccset? Pereirarol az a hor jarja h eleg korrekt szezont fut

  • reelbeba

   pszihó szokott linkelni gólokat töle. Biztos vagyok benne hogy nem hozzuk vissza

   • piocacsipesz

    Kolcsonben van tudtommal opcio nelkul

    • reelbeba

     Úgy értem, hogy nem hozzuk vissza kölcsiböl. Vagy marad ott, vagy elsózzuk máshova

     • piocacsipesz

      Csozenak bejott nyaron a kolyok, szerintem marad nalunk

   • fella

    Ma szokatlanul feldúlt vagy

    • RedMark

     Ez mar kezd hasonlitani valami furcsa hazassagra 😀

  • Pite

   Azt fut. Parszor lattam, az egyik legjobb volt mindig abban a suncinszintu fostengerben

 • mddnszksz

  az ilyen 2az 1 szituációkat kellene beverni mint ló a lónak, de nem mi elbuzizzuk

  • reelbeba

   pontosan

  • RedMark

   Es sok esetben itt ibra a hunyo. Igy jar az, aki nem gyakorolja a passzolast

 • stanley

  Rashforddal mi lett? Az elmúlt három fordulóban minden labda elpattan tőle, rossz megoldásokat választ. Picsába már.

 • mucus

  Rashford mekkora egy lókuki

  • Pite

   A passz volt fos

   • mucus

    rögtön visszaadhatta volna Ibrának akinek 5 méteres körzetében senki nem volt

    • Pite

     Kifele csavarodott a labda ahogy pattant, o meg kapu fele akart fordulni.

     • mucus

      nekem meg 25 cm

   • Sousaphone

    Tény, de ha rögtön visszaadja, helyette toporgott fél percet

    • Pite

     Jaja az ismetlesbol mar latszott h el akart indulni befele csak aztan rossz iranyba pattant a labda 😀

 • piocacsipesz

  Pogbanak nagyon kene egy gol

 • stanley

  Pogbát amúgy már szerintem ez a PL dolog annyira nem is motiválja jelenleg.

  • A_S1M0N

   Új frizurán jár az esze.

   • MuriÁgnes

    Tehat azt akarja beloni?

  • fella

   Biztos ezert csapkod ha elront valamit

 • fella

  Rashford > Martial is izgalmas gondolata a főnöknek, azert ezt meg kell hagyni. Viszont Shaw szerintem kezd csütörtökön is

  • RedMark

   Ugy legyen, mert igy legalabb van elet a baloldalon is, nem csak valenciat kell varni mindig.
   Martial meg szerintem felesleges, hogy bealljon. Majd csutortokon kezd

  • AlgériaiIbra

   Marci sztem EL-re van tartogatva

 • Lofkov

  Hejj! Most értem haza, látom kettővel megyünk, volt valami érdekes?

  • RedMark

   Shaw jo volt, aztan megtapostak picit. Remelem, elovigyazatossagbol jott le, nem hisztibol. De igy nagyjabol ennyi is.

   Ja, es fella a legjobb csk ever

 • AlgériaiIbra

  FOSUT KÖVETELEM!!!

  • Pite

   En is mondtam mar ezt egy csajnak egyszer. Sosem felejtem el a pofont meg az elmaradt szexet amit kaptam erte. 🙁

   • Harrari Ezra

    azért meglepődtél volna, ha kicsomagolja a holland kakaós szafaládét

 • piocacsipesz

  Nehogy az egyik CBt csereld le

  • mddnszksz

   minek, van két másik csütörtökre…ja nem, nincs.

 • reelbeba

  Vannak úgynevezett helyzeteink, elég szokatlan

 • RedMark

  #porgorugas

 • Ressan

  Shaw->Blind, Mou kiválóan együttél a meccsel

 • reelbeba

  hozé megdicsérte magát 🙂

 • Pite

  Jajj de szinpadiasak vagyunk hozi, ha a chelsea menedzsere lennel meg hanynek is most

  • piocacsipesz

   Mi tortent? Lemaradtam

   • Pite

    Korbenyalokazta Shawt amikor lejott

  • AlgériaiIbra

   Ha leszarja az a baj, ha megdícséri az a baj, ha szidja az a baj… komolyan nem tudom mit kéne csinálnia, hogy ne kutyázza mindenki… ez most nem ellened offense, de pl a kommentátor is csak negatívan beszél róla,bármit is csinál… (Hozzáteszem h én sem bírom Josét)

   • Pite

    nekem a jose fele shaw-storytol hanyingerem van 🙁

    • AlgériaiIbra

     Ja, az sztem is hányinger, noha ebben most semmi gázat nem láttam…

 • bfgbobo

  XDDDDD
  ez a csere

  • Sousaphone

   Félek Shaw megsérült kicsit

  • MrFer

   Shawnak letiporták a lábát, nem bánom, hogy lejött

 • Pite

  Ibra ezt miert nem lotte el? :DDDD

 • stanley

  Herrera tényleg sportágat tévesztett. 😀

  • RedDevil4life

   Felpattint még 30-40 kilót, mehet NFL-be. 🙂

  • Csinibob

   Hihetetlenül nem érzi ezt a dolgot 😀

  • Pite

   Mondjuk most latszott rajta h csak picsanrugta a labdat nehogy kontra legyen a vege

   • stanley

    Lehet ez a José taktika, mert már féléve csinálja.

    • Pite

     98%-ban csak szarul van beallitva az iranyzeka 😀

 • h492019

  Tényleg Fella a csk? ??? Jól látok?

  • A_S1M0N

   Jól.

  • piocacsipesz

   Rooney az csak parokaban

  • stanley

   Mi is reméltük, hogy csak gyászszalag.

  • Pite

   Lassan tolt az explorer? 😀

   • h492019

    Most kapcsoltam be, ez volt az első amit meglattam

  • csakaMU

   Idei szezon mélypontja számomra. Pedig ma még egész tűrhető. Na de csk? Vérlázító ha Vidicre vagy Keane-re gondolok mint United csk.

   • Alberti Róbert

    És gondolj bele, mit gondolhat most Keane vagy Vidic, látva hogy Fellaini a kapitány…

  • MuriÁgnes

   O van legregebben a klub alkalmazasaban, nincs itten semmi latnivalo.

   • h492019

    Simán lehetett volna Ibra

 • Pite

  pogba hogy cseszi el ezeket a passzokat 7x 10-bol? :O

 • box-to-box defender

  Azért ne toljátok túl ezt a tök utolsó sztorit, mert Spurs-Pool kettős x-elt itt, Chelsea is csak 1-0-ra nyert. A Pl-ben minden meccs ugyanannyit ér.

  • Pite

   Attol meg jelenleg tok utolsok, fos formaban es kb latszik rajtuk hogy elhittek hogy itt a vege es kiestek. 😀 ez a csapat eleg gatya

   • box-to-box defender

    Az lehet, de mást megfingattak, ahogy írtam.

    • Pite

     Jo hat a Burnley meg mindenhova szopni jart kiveve hozzank. Teljesen mas dimenzio vagyunk mint a PL tobbi nagycsapata 😀

     • RedMark

      Azert ennyire nem vagyunk jok, na 😀

 • piocacsipesz

  Bailly -Rojo le TFM es Blind be .. szep is lenne de Csoze nem ismeri a pihentetes fogalmat

 • Alberti Róbert

  Jóska szerintem átadta az ágyat Shawnak, azért megy ennyire neki

  • reelbeba

   Pogbának már sajnos nem jutott belöle

   • Pepoka

    És Joskanak se maradt, ezzel magyarázható Fella csk

  • devil’s pray

   Az “ágyat”? Mit csináltak benne kettesben? Belé oltotta a tudást? 😀

   • Alberti Róbert

    Észre se vettem, hogy rosszul írtam 😀

 • Csinibob

  Jöhetne FoMe és Martial, hadd pihenjen Fella az EL-re.

  • RedMark

   Captain shall play

 • Pite

  Megalazzuk a seggutolso, champocsapat szintu, 10 emberrel jatszo Suncit idegenben ket tok adhoc gollal. #gala #backtowinningways

  Ha ezen a meccsen nem kap fosu es tuanzebe lehetoseget, vagy nem nyerunk 4-5 gollal, akkor Jose takarodhat a gecibe. Vagy tomjuk ki oket, vagy hadd jatszanak a fiatalok.

  • RedDevil4life

   Hasonló fogalmazódott meg bennem, hogy van némi irónia abban, hogy örülünk két gólnak, a tök utolsó, 10 emberrel játszó, szinte biztos kieső ellen.

   • Alberti Róbert

    Most kéne nagyon legyalulni az ellenfelet egy kis önbizalom növelés érdekében, plusz a gólarányon is lehetne javítani…

    • Sousaphone

     Ugyanmá, azt minek, még sose volt gondunk a gólaránnyal! 🙂

     • Alberti Róbert

      Igaz, azért van több gólja a Bornemouthnak mint nekünk 😀 sebaj

 • devil’s pray

  Adjuk el az Old Trafford-ot és játszunk mindig idegenben. Nem kell nekünk hazai pálya… 🙂

  • RedMark

   Gyengek mentsvara

 • Furkóúr

  Ibraout??

 • piocacsipesz

  #szunderlandaut

 • piocacsipesz

  Mi golokat lovunk ezen a meccsen

 • mddnszksz

  következő meccsen is kiírom félidőben, hogy mit szeretnék 😀

 • devil’s pray

  Mikiegér!!!!!!!!!!!44444!!!!!!!

 • Furkóúr

  Pickford nem kapta meg a kódot a godemodehoz😀😀😀😀

  • MrFer

   Iddqd, idkfa ezt mindenki tudja pedig…

  • box-to-box defender

   Pont ezt akartam írni, hogy csalódtam benne. Ellenünk jobban szoktak védeni a kapusok 😀

 • truedevil

  Shaw gólpasszra kapcsolom be a tv-t

  ennyike

 • fella

  Shaw gólpassz Jose agya nelkul

 • mucus

  köcsög műringyó out!!!!!!!!!!!!

 • bfgbobo

  gála

 • Furkóúr

  Bakker spoiler😀😀

 • Freeezer89

  ok, a sunci hivatalosan szarabb, mint mi

  • stanley

   Alázzuk a tök utolsót emberelőnyben. A-Team! 😀

   • montipájton

    Ennek a gólnak nem okvetlenül az emberelőnyhöz volt köze. ))

 • RedMark

  Az igen

 • Rio

  Kinyilt a golcsap!4!4!!

  • stanley

   :DDDDD

 • Pepoka

  Lol😀😀😀😀😀

 • MrFer

  Mickiiiiiiiii

 • stanley

  Mickiiiiiiiiiiiiiiii!

 • box-to-box defender

  Na Phil megmondta, hogy nem piros, mert hogy az első lendülete vitte tovább… Jesus fuckin Christ 😀 Erre nem is gondoltam 😀

 • fella

  Shaw jol nyomja eddig

 • MrFer

  Olyan magasra kúsztunk hirtelen a tabellán, hogy egész’ émelyegni kezdtem…

  • RedMark

   Nekem mondod? Teriszonyos vagyok

 • Szilveszter94

  Ritka nagy seggfejek a sunderlandi szurkolók. Jó, hogy nem törte el a lábát az a barom Herrerának, erre még őt fütyülik ki.

  • Angus

   ez minden angol stadionban így szokott lenni 😀 aztán persze ha hordágyob viszik le akkor tapsvihar
   nincs ezzel baj

  • lasi

   Ezek a buzik unnepeltek orjongve, mikor utolso pillanatban buktuk a pl-t.

   • stanley

    Na most nem fognak ünnepelni egy darabig a PL-ben.

    • Szilveszter94

     Alapból is azt mondom, hogy rég óta érett már nekik a kiesés, de ezek után örülni is fogok neki.

 • stanley

  Amúgy azt becsülöm, hogy az EL-re legalább jegeli az embereket.

 • RedMark

  Miki nagyon szurke btw, 22. percben vettem eszre, hogy a palyan van

 • mddnszksz

  Jesse, Luke meg Ibra gól a pozitivumok. Mikitől, Pogesztől többet várnék. Ha Fella belőtte volna azt őt is kiemelném mert nem játszik rosszul. Kb. Ennyi. Második félidő elején kell rúgni mégegyet aztán be kell húzni.

  • Csinibob

   Fella nem csinál semmit. Lassan passzol, néha meg küzd.

   • Rio

    Teljesen jo ma is a csavo

    • Csinibob

     Akkor Darmian is az

    • Pite

     Kiveve amikor megoli a tamadasepitest a lassusagaval meg a pontatlan passzaival 😀 orulnek neki ha nem hagynank ennyit szervezni.

     • devil’s pray

      Hát ha a többiek nem csinálják, valakinek azért kell. 🙂

  • piocacsipesz

   Romero is korrekt

  • Ressan

   Dehát Jesse meg Luke gól nem is volt 🙁

   • devil’s pray

    De még lehet. 😉

    • Ressan

     De még legyen!

 • Pite

  Herrera megonygol:✔️
  Johet a Pogesz kapufa

  • Ressan

   Jaa, hát ha így, akkor azt meg Pogba gondolom labda nélkül fogja fejelni 🙂

 • godlikezaza

  ez így nem jó, így ki fognak egyenlíteni

 • Ressan

  2 nyújtott lábas talpalásos belépő fél másodpercen belül, az tán jogos piros!

  • stanley

   Azt hitte otthon van! 😀

   • Ressan

    Így visszanézve többször, akár előnyszabály is lehetett volna! 🙂

    • Furkóúr

     Az csak akkor ha kettè töri a lábát, mi t köcsög moreno Shawnak

    • stanley

     Megfanatizálta a sok svéd. 😀

   • devil’s pray

    Mire elkezdődik a második félidő, haza is ér a délutáni pitére. 🙂

 • box-to-box defender

  Megérdemelte ez a tahó az ámokfutásért

 • Balti

  Elsőre nem tűnt pirosnak. Másodikra is csak nari. Rozsó keményebbeket úszott meg…

 • devil’s pray

  Wow…piroska. Annyira talán nem volt ez durva. De jó, hogy vezetünk, így akár be is tolhatják a buszt.

 • RedMark

  Picsaba, igy visszajottek a meccsbe

 • FabianCancellara

  Larsson így biztosította be az 1-1-et

 • reelbeba

  Ez rossz hír, emberelönyben nem tudunk gólt löni

 • Akakij Akakijevics

  Rojo 2x ilyet úszott meg az ősszel, nem?

 • Pite

  Azert az para h egy masodpercen belul csinalt ket sargas talpalast az ostobaja. 😀 gyonyoru

  • devil’s pray

   Mondjuk igen, ha a kettőt együtt nézzük, akkor az két sárga. :))

 • mddnszksz

  ki ez a spori? vegyük meg

  • Sousaphone

   Már megtörtént! 🙂

 • Pite

  Azt hittem elsore h Herrera kapja,

  • Furkóúr

   Èn is:))

 • stanley

  Ennyi. 😀 Most már szurkolhatnak a svédek Ibrának!

 • Sousaphone

  Hajjaj! Emberelőny! 🙂

 • filozofi

  na svéd szurkolók mehettek haza

 • piocacsipesz

  Tuja !!!

 • Pite

  Idei Romero > idei De Gea

  • Angus

   haggyadmá

  • Szilveszter94

   Azér’ az túlzás, de tényleg nem lehet rá panasz. Főleg úgy, hogy nem állandó kapus.

 • Rio

  Tuja, eszem a gyokereidet

  • A_S1M0N

   Ha Tuja és Borsó egymás ellen játszana, akkor 90 percen keresztül közöttük pattogna a labda?
   Előbbiről ki, utóbbiról bepattannak a labdák. 😀

 • Gaben

  Romeroról mindig kipattan a labda….

 • AlgériaiIbra

  Ez a kommentátor lehetne még ennél is inkompetensebb? :/

  • Harrari Ezra

   nem olvas minket eleget 🙁

 • Harrari Ezra

  egyébként 5 napja már megjósoltam Captain Fellát, de álmodni sem mertem, hogy valóra válik https://uploads.disquscdn.com/images/6f5334b0190bb45ca1686215c5d1fc1377f9e8a5951b6c51154ffa82bdf9fa46.png

  • mddnszksz

   akúrvafaszba

 • Csinibob

  Na, ezekhez a mozgásokhoz kell agy. Moumagic.

  Ebből kellene több a kicsik ellen

 • filozofi

  gondolkozom, hogy vízszintesben nézzem tovább a meccset, de annak már előre tudom mi lesz a vége..

 • stanley

  Martinez figyeli Fellát, érthető. Lehet neki szánja a kapitányi karszalagot majd jövőre. 😀

 • piocacsipesz

  Lingard az utobbi 3 merkozesen egesz korrekt

 • Balti

  Kevesen érték volna ezt a labdát úgy utol, mint só. Fella elbalfaszkodta.

 • A_S1M0N

  😀

 • RedMark

  Az egyetlen pozitiv dolog a mai showban az shaw.

 • HarciasToni

  Shaw nagyon jo eddig

  • Pite

   Mourinho mellett jatszik

 • Balti

  Jobban örültem volna, ha Lingard lövése megy be… de így se rossz.

 • Pite

  Gyereknek olyan a res a fogai kozott mint nekunk a tamadoink es a kozeppalyank kozott. De legalabb vezetunk 😀

 • Csinibob

  ez a pogba, herrera, fella trió reménytelen

  • Pite

   Elso kettot adjuk el!

 • stanley

  Shaw ennyi idő után is reménytelibb, mint amit Valencia produkál támadásban.

  • Harrari Ezra

   Mouster of puppets teszi a dolgát

  • CaptainWazza

   de valencia a legjobb jhv a világon shaw meg egy geci 🙁

  • piocacsipesz

   Szerintem iden pont nem szar Valencia

   • stanley

    Ezt itt már megbeszéltük párszor. Nekem nem a mentalitásával és a védekezésével van bajom.

   • Pite

    Egy 5/10-es csajt hiaba smineklsz neha 7-esre, boldogabb lennel egy olyannal aki alapbol 7-es, a jobb napjain meg 9-es nemde?

 • Harrari Ezra

  Óh, faszom. most jut eszembe, hogy De Gea hiányában Pickford lesz a fantasy kapusom…köcsög Ibra

 • Csinibob

  Ebből kellene a komoly meccseken, hurrá

 • RedMark

  Ha nyerunk, marad fella a kepton?

 • devil’s pray

  Na végre IBRA!

 • Alberti Róbert

  Indián gól

 • mddnszksz

  hahahaha te buzi de szeretlek

  • Pite

   @fish08 ez neked szolt

 • filozofi

  mostantól elkezdjük fosni a gólokat

 • A_S1M0N

  lol

  • RedDevil4life

   Geralt, te vagy az? 😀

   • A_S1M0N

    Én hát. Napszemüvegben nem ismersz fel?

 • Pite

  Herrera assziszt 🙂

 • Furkóúr

  Kamposorru bebaszta, mint ló a lónak

 • HarciasToni

  gála lesz bazmeg

  • Furkóúr

   Story??:)

 • HarciasToni

  oroszlaaaaaaan

 • Freeezer89

  ez honna jött?

 • Pepoka

  Ibra 😀😀😀😀

 • Rio

  Szep volt te sved lobaszo

 • Gaben

  Befosok Ibrán

 • stanley

  Ibra, te állat! 😀

 • box-to-box defender

  Csak éljük túl ezeket a rohamokat! 😀

 • Harrari Ezra

  Egyébként senkit ne tévesszen meg a leszarjuk a PL-t duma. Ha leszarnánk, akkor már rég a B csapat szaladgálna, tét nélkül. Nem. A helyzet az, hogy ennyit tudunk. Pont.

 • RedMark

  Azert az gyonyoru lenne, ha a moyes altal vezetett tokutolso sunderland a fellaini vezette unitedot megverne :DDDD

  Jaj baszki, en ezt nem birom komolyan

  • RedMark

   Lol, megse

 • Pite

  0-0 vagy 1-1 lesz? Nem erzem magunkban a golt 🙁

  • lasi

   Es ez igy megy mar 4 gyonyoru eve.

 • stanley

  Olyanok lesznek a PL meccseink, mint az F1. Mindenki tudja miről beszélek.

  • KiB

   Nem lesz előzés:)

  • Pite

   Kurva jo volt a mai futam 🙁

   • Alberti Róbert

    Vettel második lett sajnos 🙁

    • Pite

     Ettol fuggetlenul rohadt jo futam volt. Kar Giovinazzi baleseteert, megneznek mar egy Hamilton-Vettel csatat a palyan is

  • HarciasToni

   mindketto alatt nagyon jot lehet aludni

 • lasi

  Ibra is mindenhol van, csak a helyen nem.

  • Rio

   XD

 • bfgbobo

  büntetés ez a meccs

 • stanley

  Szar év – átmeneti év – szar év – átmeneti év. Az elmúlt 4 év. Remélem nem egy szar év jön jövőre.

  • SAMCRO

   a minta alapján nagyon úgy tűnik pedig

  • RedDevil4life

   Szetintem ez már a szar, szóval valami elcsúszott.

 • Pite

  Dec 17 ota nem nyert otthon a sunci

  • A_S1M0N

   Na majd most.

  • Sousaphone

   Ezért lesz X! 🙂

  • HarciasToni

   challenge accepted

  • Endy919

   0:2 , az Oroszlán duplázik tizenegyesből.

 • KiB

  Remek meccs. Ibra emberhatrany?

  • RedMark

   Egyszer o, plusz meg egy az orra

 • RedMark

  Jo ez a meccs valamire?

  • filozofi

   alvásra

 • Gaben

  Lehet inkább szakdogát kéne írnom, mint ezt nézni…

 • Alberti Róbert

  Mourinho kihozza a maximumot ebből a keretből. Mondja a Spíleres szakértő

  • Furkóúr

   Wááháháháhá

  • A_S1M0N

   “Szakértő”

 • Rio

  Ibrát nem lehetne elfelejteni, mondjuk úgy végleg?

 • Pite

  Ibra meg sem probal raindulni az inditasokra. Ha nem a labahoz jon akkor megall es csunyan nez a passz adojara 😀

 • Furkóúr

  Most ez komoly?A bíró azzal van elfoglalva a 15 percben hogy honnan rúgja tuja a szabadot??Úgyis előre van baszva semmi előnye nincs a kèt mèternek.😀

  • box-to-box defender

   Aztán amikor 2 percig húzzák majd az időt a végén, akkor semmit nem fog csinálni, előre látom…

 • filozofi

  én is szoktam szeretni amikor valaki talppal szerel a fülem mellett 😀

 • RedMark

  Herrera’s ultimate defending skills:D

  • piocacsipesz

   Azert ha az ember tanult nemi fizikat tudhatna, hogy ez mueses 😀

 • montipájton

  Amúgy az MU Moyes tiszteletére öltözött Evertonnak? ))

 • Gaben

  Az mi indítás volt Romerotól

  • piocacsipesz

   Teret olelo

 • box-to-box defender

  Az év meccse eddig!

  • Pepoka

   Altatónak jó

   • box-to-box defender

    Hülye vagy, hatalmas mezőnyharc folyik pályán. Így már érthető, hogy Fellaini a csk.

    • Pepoka

     Ez a Mou milyen okos, csak mi nem értjük.

   • filozofi

    most már tele hassal mindjárt be is alszom

    • Pepoka

     Ugyanez van velem is😀

  • RedMark

   Na majd fellaini ollozos golja utan milyen lesz

   • box-to-box defender

    Az a hab lesz a tortán 😀

    • A_S1M0N

     *haj

 • piocacsipesz

  Darmian olyan kreativ tamadaskor mint egy banan

  • MrFer

   Rojo meg ne egye

 • mrmojo

  most kapcsolom be, fellaini a cséká, gratulálok minden fasszopónak aki asszisztál ahhoz hogy mourinho szájbaszarjon mindent amit ez a csapat jelent

 • box-to-box defender

  A physionkkal mi a helyzet, akivel José összebalhézott? Volt valami hír?

  • Freeezer89

   a csávó mar a halakkal alszik

  • devil’s pray

   Elment alapozni a szomszéd építési vállalkozóval. 🙂

 • MrFer

  Szegény Moyes nem kelti egy túl határozott ember benyomását most sem…

 • HarciasToni

  most pedig visszatert shaw es mindent o fog csinalni 😀

  • MrFer

   😀

  • RedMark

   Vegulis eddig csak pihent

 • crpa7

  Nem tudom, h volt-e már.Én alapvetően videó bíró párti vagyok, de azért, ha ez így fog zajlani az megöli a focit.
  http://videa.hu/videok/sport/videobiro-a-league-SBfYywZfoajvNWwH?start=9.729182

  • devil’s pray

   Hát nem tudom, ez-e a jobb megoldás, vagy a mostani köcsögbírózás…mert ez se az igazi, na. Plusz ugye kit fogunk szidni, ha nem a bírót? Nem lesz itt Fella és Mou mindörökre. 😉

  • stanley

   Vak játékvezető. Mi a szart nézett ott, ha nem azt a kezezést?

 • A_S1M0N

  Everton kékben Moyes ellen, Fella vezetésével.
  Nem tudom, hogy sírjak-e, vagy nevessek.

 • box-to-box defender

  Remélem még ti is emlékeztek, amikor ezek a gyökerek ünnepeltek, hogy az utolsó pillanatban buktuk a bajnokságot

 • mddnszksz
 • wolandrule

  Stream számsort írjon valaki légyszi.

  • SAMCRO

   cd01688140a78d5266090581753a28a4bb8ff0db jófajta

   • wolandrule

    Köszi!

 • HarciasToni

  Bradley <3333

  • HarciasToni

   Defoe <3

 • Alberti Róbert

  Pickford élete formájában fog védeni, már előre látom…

  • Pepoka

   Akkor 0-0 lesz, mert Romero=clean sheet

 • Rio

  Remélem, Fellainiben van annyi irónia, hogy a könyökén hordja majd a csk-szalagot.

  • wolandrule

   Majd gyorsan kiállíttatja magát, hogy át tudja adni másnak.

 • fella

  Mit össze nem tudtok dramazni felesleges dolgokon

  • Harrari Ezra

   azon mégse drámázhatunk, hogy szar a csapat, mert azt már volt idő megszokni

  • Csinibob

   Kisesszéket írtál arról, hogy Smalling miért ne legyen kapitány, ahogy én is.

   Nem kell képmutatónak lenni.

   • fella

    Nem képmutatás, egyszerűen tul van ez a dolog dramatizálva

    • Csinibob

     Smallingnál nem így gondoltad.

     • fella

      Össznépi hiszti egy egyszeri döntés miatt =/= kritika a csapat harmadik számú csk-javal szemben. Ha most officially Fellaini lett volna nominalva tok érthető lenne, ami megy, de nem erről van szo

     • filozofi

      de ha alkalmi ha nem ebben a keretben is vannak nála alkalmasabbak, ez egy tipik Mou “basszátok meg a kritikáitokat” döntés, és szerintem ez is csak növeli a felháborodást

     • fella

      Es ezzel mi is a gond? Fellaini totál megbecsült ember az öltözőben, kurvara mindegy, hogy mit gondol a média.

     • filozofi

      az kurvára mindegy, hogy mit gondol a média, de az kurvára nem mindegy, hogy mit gondol a szurkoló

     • Freeezer89

      ezt az öltözős dolgot honnan szeded?

     • fella

      A csapattársai nyilatkozatibol

  • HarciasToni

   en inkabb csak rohogok rajta de maximalisan megertem ha valaki ezen kiakad. ne mond mar hogy teged ez kicsit sem zavar

   • fella

    Fellaini bizalmi ember, es amugy meg megdoglik a klubert. Nem, nem zavar, sőt, legalabb nem egy klasszikus zsoldos.

  • wolandrule

   Mondod te. 🙂

  • reelbeba

   Meglepödtem volna, ha nem azonosulsz ismét a föni döntésével. Hát legalább nem kell sokat gondolkodnod

   • fella

    Legrégebb ota csapattag a kezdobol, okostojas

    • reelbeba

     Már írtam, és?

     • fella

      Nem fogok veled vitatkozni, nincsenek önálló gondolataim, masokeval meg minek

     • reelbeba

      Igy van, én is inkább állnék le vitatkozni egy csöncsönautomatával, mint veled. Jó szurkolást

     • fella

      Megint rosszul keltel? 🙁

 • Pepoka

  Egy gyors kérdés: Rooney merre?

  • Harrari Ezra

   sérült

   • HarciasToni

    “””sérült”””

   • Pepoka

    Köszi

  • MrFer

   Helyesen: Rooney Mara

   • HarciasToni

    az a csaj nagyon paran nez ki szerintem 😀

    • MrFer

     Ilyenkor írják, hogy egzotikus szépség. Vagy jól áll neki a távolság…

    • Harrari Ezra

     az egy másik, Rooney Para

    • filozofi

     de a nővére igazi kis szépség

     • HarciasToni

      kate mara nekem is nagy kedvencem 😀

  • stanley

   Sérült. Reméljük nem akarjuk már erőltetni jövőre, hogy maradjon.

 • Harrari Ezra

  Az egész klubmentalitás kezd a szurkolók arcon szarásáról szólni, pénzvillogtatás, játékosok nyilvános alázása, erre jön Fella kapitánysága, közben sértődött arcoskodás, alaptalan kivagyiság. Mourinho egyre kevésbé szerethetővé teszi ezt a csapatot. Teljesen megértem, ha ez folytatódik, egyre több szurkoló teszi magát stand-by üzemmódba, amíg nincs változás. Csak azt felejti el a vezetőség, hogy a pénz és minden, ami miatt ők ezt a dolgot csinálják, elsősorban a csapat népszerűségének köszönhető. És ugyan nem kell félni attól, hogy a pénz elkezd elfordulni a csapattól, de hogy minimális tiszteletet sem mutat senki azok felé, akik ezt a klubot valójában felépítették, az felháborító.

 • RedMark

  A kezdovel alapvetoen nincs baj. De mi a tetves fasz az hogy fellaini a Manchester United csapatkapitanya.
  Uraim, ez valoban nagy melyseg. Nagyon nagy.

 • wolandrule

  Jose takarodj! A kisebb baj, hogy egy falábú Fellaini, de a pályán mutatott viselkedése is ocsmány. Aki ezt az embert a Manchester United kapitányának nevezi, azt abban a pillanatban el kell küldeni. Nem tudtam először, hogy sírjak, vagy nevessek, de inkább sírok.

  • arról most nem is beszélve, mennyire kedvelik a bírók fellát. még a végén visszafelé sül el és lehet megint anyázni a sajtóban

 • reelbeba

  Ebben a csapatban tényleg ö van itt legrégebben, ez a szomorú

 • Harrari Ezra

  Egyébként meg lehet, hogy csak simán Moyesnak szól a Cpt.Fella, hogy “ha már idehoztad a nyakamra, az ő vezetésével alázlak meg” jelleggel

  • Pepoka

   Erre nincs elfogadható érv.

   • Harrari Ezra

    nincs, de az ember próbál kapaszkodni valami hajszálnyi reménybe, hogy ez a telibebaltázott tuskó meg a deluded gazdája csak eseti jelleggel alázzák meg mindazt, amit ez a klub jelent

    • Pepoka

     Köszönöm szépen, én is pont így látom. Illetve Jose most utaltatta meg magát… Egész sokáig bírtam 😀

  • box-to-box defender

   Vótmá 😛

   • Harrari Ezra

    nem láttam, sry. nincs editke keze a dologban?

    • box-to-box defender

     de, de rögtön utána. mindegy 😀

     • Harrari Ezra

      gotcha!!

 • godlikezaza

  😀 😀

 • box-to-box defender

  És ma ki fog derülni, hogy a Sunci taktikáját csak arra építette föl Moyes, hogy ellenünk majd működjön 😀
  (Amúgy ez a Fella cséká dolog nem trollkodás Moyes felé?)

 • Csinibob

  Legalább Lingard is lehozhatja a 3. alibi meccset.

 • infinite_red

  Azert az egyszeri United drukker sok mindent kepes elnezni, sok mindent kell elneznie, hisz mast nem tehet, mint szurkol, biz. SAF ota sok mindent megeltunk; Moyes idehozta Fellainit, elment sok meghatarozo jatekosunk, hetedikek lettunk. Jott Latyak, tavoztak onnan emberek, mint Csicso, Evra vagy Fleto. Meglett a BL, amibol faszan kizugtunk, fos jatek, lofasz eredmeny, aztan egy fakupa gyozelem utan Lajosout. Jott Mou, aki alatt elment Morgan, Basti, Shawt hanyagolja, basztatja, rengeteg iksz, rengeteg elkoltott fontmillio, sikernek nyoma se. Erre a csucspont, hogy Anglia legsikeresebb klubjanak Fellaini a csk-ja… Tenyleg, van meg ennel lejjebb? Megnezem a meccset, mert gyerekkorom ota ez a klub a kedvencem, joban-rosszban kitartottam, de kurvara szomoru vagyok, hogy 2017-ben itt tartunk. Mindegy, csak remenykedni tudok, hogy egyszer veget er ez a sikertelenseg, de biztos vagyok benne, hogy ez nem Joseval fog sikerulni. Bocs a hosszu kommentert.

  • filozofi

   azt hiszem tökéletesen összefoglaltad a dolgokat

 • mddnszksz

  Josékiel 20:17 Az igaz EL győzelem járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi a PL meccsek igazságtalansága és a kupák zsarnoksága. Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti a gyöngéket a Európa Liga völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett Luke Shaw-k meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és Fellaini csapatkapitányságával, és amazokra is, akik BL címeim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem a Chosen One, amikor EL győzelmem lesújt rátok!

  tegnap megnéztem újra a ponyvaregényt

 • Yossuf_84

  Miért van az, hogy akik leülnek a UNITED kispadjára megbolondulnak?

 • Fish08

  Az élet szép, erre gondoljatok.

  • filozofi

   máfél órája rendeltem egy gyrostálat és még nem hozták ki, szóval éhesen meg semmi sem szép 😀

   • Fish08

    kivéve a gyrostál, az éhesen a legszebb

 • mddnszksz

  Mourinho: “David (De Gea) has a little problem and is not travelling.

  david de gea has a little problem with me and has decided to move back to madrid

 • Mourinho on Shaw: “The attitude is improving and the opportunities are coming – It’s a process of education.”

  anyád 😀

  • Pásztor László

   Persze, most már elengedi a kicsi Luke-t a túloldalra is a pályán, ahol már nem tud hozzá beszélni 😀

  • sallark

   Lehet Mou-nak se ártana egy process of education. Egy félidőre Faria venné át, aztán pár hónapra… 😀

  • MrFer

   Nebazmeg :DDD

 • Furkóúr

  Nem szóltak hozènak, hogy április elseje elmúlt???:)

 • Freeezer89

  nagy próbatétel ez mindannyiunk számára testvéreim, de kérlek tartsatok ki! lesz ez meg ennél durvább

  • Pite

   Romero pirosat kap es fella all a kapuba?

  • 2órán belül méghozzá

 • AlgériaiIbra

  Én nem értem ezt a letargiát így meccs előtt…. Dávid, Vale pihennek, játszik Só, Miki, Pogba, Ibra, Bailly-Rojo Cb-duó, fiatalok a padon. Most csak azért megy a sírás mert Fella a csk? Legalább legálisan reklamálhat 😀

 • HarciasToni

  haat en kurva jot rohogtem ezen, hogy fella a csk :DDD jose a troll

 • crpa7

  Akkor asszem a mai meccset be se kapcsolom, bazdmeg mouringyó

 • Pite

  0 SAF ember a kezdoben. Tok durva, ilyen hanyszor volt eddig? Minden ertelmes ember Herrerara/Rojora rakna azt a szalagot. Kiveve Joset. Jose egy faszagyerek. Jose leszar mikdenkit

  • mddnszksz

   én nem lepődnék meg ha jövőre ez fix lenne.

  • Pásztor László

   Mondjuk előbb raknám Mikire, mint bárki másra a csapatból. Főleg hogy az általad említett két latin sem a nyugodt vérmérsékletéről híres 😀

   • Pite

    Aki itt van 7 honapja amibol 3-at buntiben toltott? 😀 ahh eselytelen

    • Pásztor László

     Inkább mint Herrera, aki bármennyire is szeretem, imád feleslegesen keménykedni, ez pedig nem a csk elsődleges jellemzője.

     • filozofi

      khm Roy Keane 😀

     • Pite

      Terry, Ferdinand, Vidic, Rooney, Ramos. Egyik sem valami konnyuleptu puha jatekos. A karakter szamit. Ami Fellanak osszvissz a haja. Ha levagnank rola meg nem mondanad hogy nem simonadam jatszik a helyen.

  • box-to-box defender

   Lingard azért ott volt már a tűz közelében SAF alatt is.

 • Freeezer89

  édes istenem… de komolyan… miert? en vagyok a hülye h PL-t nézek ;(

 • United82

  Ennél nincs lejjebb….

 • crpa7

  Mikor jelentik be az új edzőnket?

  • filozofi

   FA kupa győzelem után

   • crpa7

    nemááár, nem akarom még egy évig mout nézni 🙂

  • Harrari Ezra

   majd, ha a City kirúgja

  • EZS

   A következő edzőnk játékos-edző lesz. Fellaininek fogják hívni. 😀

 • filozofi

  na jó, kurva gyorsan legyen vége ennek az elbaszott szezonnak mert kezd nagyon kiidegelni

 • Harrari Ezra

  Áhhá, tehát az Everton elleni meccs után Josénak De Geát is sikerült elkezdenie kiutálni a csapatból…#csapatépítés

  • MrFer

   Vagy cseréltek, Romero -> PL, de Gea -> EL

   • EZS

    Ezt tudom elképzelni

   • Roleee_#JoseOUT

    de padon legalább illene ott lennie.

   • Harrari Ezra

    jajj, mindig elfelejtem, hogy nekünk az a szar számít csak

    • MrFer

     Amugy meg a mai kezdő neked szól szerintem… José Mourinho: Születésnapodra

     • Harrari Ezra

      következő tippem ez lett volna 😀

 • be van fejezve a nagy mű, igen
  a gép forog, az alkotó pihen

  ez jutott eszembe

 • crpa7

  Tonióval mi van am.?

 • Pásztor László

  Dáviddal mizu van?

  Fella csk, bár tök mindegy mert Vidic és Evra óta egy kapitányunk se viselkedik ahhoz méltóan.

  • Freeezer89

   komolyan ez a táska híg fos a csk???

   • Pásztor László

    Ahham. Képzeld el, ahogy Bailly elkaszál valakit, a bíró meg kedvenc Fellánknak magyarázza, hogy legközelebb ez már piros, szal tessék rendre inteni a társakat 😀

 • Fish08

  De Geával mi történt?

 • bfgbobo

  Sírni tudnék

  • stanley

   Annyira szeretem őt. (értsd: José-t)

 • ketomika22

  köszi José, nekem itt a vége. Mauranne Fellaini a Manchester United csapatkapitánya.. kösz! na húzz innen a búsba TE FASZ!!!!!!

 • Csinibob
  • mddnszksz

   twitter délutánra nagy valószínűséggel összeomlik

  • Furkóúr

   Te jó èg…..Van mèg lejjebb????

  • Fish08

   Szerintem Moyest trollkodja

 • mddnszksz

  Romero

  Shaw
  Bailly
  Rojo
  Darmian

  Fellaini (Capt)
  Herrera
  Pogba

  Lingard
  Mkhitaryan
  Ibrahimovic

  Fellaini captain. ha tényleg ez lesz, itt nagyon nagy botrány lesz ha hazamegyünk.

  • ketomika22

   na jó. ha tényleg Fella lesz a csk. akkor én ezt tuti nem fogom megnézni

  • Roleee_#JoseOUT

   úgylátszik DDG is lázad, Csozé ellen.

  • a captnál majdnem kiköptem a kaját, ami még a számban sincs

   • mddnszksz

    én is, remélem téved az emberem

 • mddnszksz

  állítólag romero kezd dávidka helyett. shaw, miki és pogesz is kezdenek

  • ketomika22

   de gondolom Shaw csak akkor amikor a padok oldalán van, vagy jobb védőt fog játszani valamelyik félidőben?

   • egy félidőt játszik innentől mindig

   • mddnszksz

    José megy át a másik oldalra térfél cserénél

    • ketomika22

     viszi a megafont

 • mddnszksz

  csak úgy megjegyzem, amikor legutoljára nyertünk a Stadium of Lightban, az 2013 októberében volt 2 Januzaj góllal

  • Freeezer89

   oh wooow… ez egy nagyon felzaklató adat

  • Fish08

   Amikor még volt normális edzőnk, aki alatt élvezhető meccseink voltak…

  • Harrari Ezra

   az a baj, hogy el kell dönteni, vagy Moyes szar vagy a Sunderland, mert ha mind a kettő egyszerre, akkor a két azonos előjelű adat miatt ők jönnek ki a számításból pozitívan

   • mddnszksz

    látom te is már csak a matematikában bízol 😀

   • EZS

    nem biztos, mert nálunk hasonló a helyzet. Mou is szar meg a csapat is. 😀

    • EZS

     konklúzió: X!!!!

 • Furkóúr

  Godmodeban vèdő kapus, rengeteg kihagyott helyzet, Zlatan flegma, Ander field goal, 70+% possesion.1-1 a vège

  • filozofi

   random hazai meccsünk idén

  • CaptainWazza

   idegenben jók vagyunk, sima vendég

 • RedHeart

  Nyerunk 2:1re Jose pedig elmondhatja, hogy vegig uraltuk a meccset a liga egyik legszarabb csapata ellen.

 • devil’s pray

  Remek poszt, egyet is értek a 4 közé kerülés miértjével. Köszönjük.

  • stanley

   Egyet lehet érteni, csak a valóság szembejön. 😀

   • devil’s pray

    Nem baj, teszek a valóságra, szeretek álmodozni. 😉

    • FabianCancellara

     itthon ez azért általános kórisme:)

     • devil’s pray

      Azzal az apró, de nem elhanyagolható különbséggel, hogy az én álmaim valóra is szoktak válni. 😉

     • FabianCancellara

      én főként a “teszek a valóságra” mondatrészre értettem:)

 • infinite_red

  Fasza poszt lett. Ha már a top4 elúszott, legalább a zenált előzzük meg.

 • Schweinsteigerlin

  Isten eltessen Ezra!!

  • Harrari Ezra

   köszi!!

   • ketomika22

    Boldog Születésnapot!! 🙂

   • devil’s pray

    Bódog szülinapot! 🙂

   • Freeezer89

    en csak azert sem fogok nyalizni, viszont a poszt kurva jo lett! imádom a posztjaid es ménjeid! #ezra 4 prezi

 • mddnszksz

  off: kegyetlen ember lehet ez a ranieri
  https://pbs.twimg.com/media/C85FhDvWsAEvRH-.jpg

  • Harrari Ezra

   Rio anno azért borult ki Moyesra, mert nem engedte őt chipset enni meccs előtt

 • mddnszksz

  haha fasza poszt lett. mai tippem: Pogba KAPUFÁS GÓLlal nyerünk

 • Csinibob

  Csak, hogy reagáljak az eggyel korábbi kommentmezore: egyszer volt időben poszt, aztan azt is kave nelkul, a kissé zord dunaszerdahelyi vasútállomásról kellett olvasnom 🙂 hangulatos lett

  Off: Viszont nyert a dac, de a meccs szar volt, úgyhogy szoktattam magam a mai meccshez

 • stanley

  A cikk szerzőjének pedig csudálatos születésnapot kívánok, a családom életében három jelentős esemény, két születésnap és egy házasság esik erre a napra, szóval ez már csak jó lehet. 🙂

 • stanley

  Az se baj, ha nem nyerünk, de jót tenne. Legalább az Arsenal megelőzésének képét életben tarthatnánk.

 • SAMCRO

  Kiszakad a gólzsák, Zlatan és a rég nem látott own goal fog beköszönni. Jó lett a poszt btw, köszönjük!

 • reelbeba

  Klassz ezra, köszi!
  Azért a pofámról leégne a bör, ha osztanánk ki a suncinak egy csicskalángost

  • godlikezaza

   *nem (?)

 • Csinibob

  En nem varok semmit a meccstől, csak ússzuk meg sérülések nelkul, es Pogba lendüljön formába.

 • t.o.d.

  Idegenbe megyünk, nem lehet gond. 😎 Ha most mi fogadnánk a Suncit, félnék.

 • Dzsuk1

  Jó reggelt, jó merevedést!
  Ezt a meccset sajnos ma nem tudom megnézni, de remélem, hogy behúzzák végre a srácok

 • Ressan

  Jó kis beharang, köszi!
  Érdekes összehasonlítás a top4 meg az El győzelem. Egyetértek, h nagyon halvány vigasz az EL. Ha megvan a toop4, sztem nem lenne téma, h kizúgtunk az EL-ből, így viszont látjuk mi van!
  Amúgy is, igazi nagy csapat nem szokott EL-t nyerni, mert ahhoz, hogy odajusson valaki, szintet kell lépni lefele.

  • t.o.d.

   Az EL-t megnyerni fegyvertény lenne. A lebonyolítás rendszere miatt persze képtelenség ott Európa topcsapataival találkozni, de mi már a Fergie-éra utolsó éveiben se tartoztunk ahhoz a klubhoz. Szóval húzzuk csak be.

   • Ressan

    Valószínűleg én tévedek, de nekem szart se jelentene az EL, ha nem járna érte BL indulás.
    Azzal meg, hogy Fergie utolsó éveiben ne tartoztunk volna a legszűkebb elitbe, nem értek egyet. Az utolsó évében például lefociztuk a madridot (murinnyóstul) egy oda-visszavágós párharcban, mindkét meccsen.

    • devil’s pray

     Nekem kell az EL, kell a trófea, és ha nem lesz meg a top4, de az EL igen, akkor azért nem leszek elkeseredve. Szerintem így, hogy jár mellé BL indulás, a közvetlen élvonal mögötti csapatok igenis akarják ezt, így azért nem könnyű behúzni a címet. És még ha mi nem is tartozunk ide, ha már itt vagyunk, igenis mutassuk meg, hogy ezeknél jobbak vagyunk.

    • stanley

     De jár. 🙂 Amúgy meg egy ilyen kemény sorozatot megnyerni szerintem nem kis dolog. Sok a meccs. Nagyon sokan harapnak, főleg egy United szint ellen.

     • Ressan

      ..ha megnyerjük, soha nem tudjuk majd elfelejteni, h egyáltalán itt szerepeltünk 🙂

 • Pingback: Secondhand AFC | Zongoracipelő()