Kristálygömb – 2017-18

Pénteken kezdődik a Premier League 2017-18-as szezonja. Alighanem már mindannyian izgatottan várjuk az első megmérettetést. Előtte azonban újra elővettük a kristálygömböt és a mélyére néztünk, hogy megjósoljuk kedvenceink következő szezonját.

Hányadik helyen zár a csapat José legendás második szezonjában?

Stanley:  A bajnokságban a reális cél a top 3, függetlenül attól, hogy meddig megyünk Európában és a többi kupasorozatban. Mindenképpen a Premier League kell, hogy képviselje az első számú prioritást.

Ezra: Tippelni nem akarok, de ha nem leszünk bajnokok, én őszintén csalódott leszek. A Chelsea és a Pool a terheléssel kell, hogy megküzdjön majd, a Pep-magic sem fog egyelőre a szigetország alattvalóin, Wenger évek óta az utolsókat rúgja, José pedig elvileg tudja, mi hiányzott a tavalyi csapatból a sikerhez. Minden feltétel adott, ezért, ha nem nyerjük meg a PL-t, de legalábbis nem leszünk csont nélkül a dobogón, akkor mérhetetlenül boldogtalan leszek.

Kovacstomi: 4. hely a tippem, valahol elfogunk fáradni a keret hiányosságai miatt, illetve a sérülések miatt. Egy darabig harcban leszünk a bajnoki címért, de aztán beüt egy krach, és elúszik a dolog. Nagyjából a Boxing Day-re várom ezen események megtörténését. A CFC megint nyer, Pep bejön másodiknak és a T’ham harmadiknak. Az Arsenal 8. lesz. a Pool mögött.

Strigo: Nem erősödtünk számottevően, a riválisaink meg nagyjából igen, szóval semmi jóra nem számítok, de a top4-et valahogy bemákoljuk.

EZS: Minden évben bajnoki címet várok, ha pesszimista érzésekkel küzdök szezon előtt, akkor a dobogót jelölöm meg célkitűzésként. Tavaly az első háromba vártam a csapatot és hatodikok lettünk, most azt mondom mojszadikok (azaz 7.) leszünk, és akkor  remélhetőleg bajnoki címért küzdünk majd.

somebody08: Második helyet jósolok, de már 3-4 fordulóval a szezon vége előtt eldől, hogy nem leszünk bajnokok. A City szerintem berántja a PL-t, ha már a nemzetközi porondon ismét nem jutnak tovább a legjobb nyolcnál.

harmansmith: A kerettel szerintem eddig sem volt gond, inkább csak túl sok olyan játékosunk volt az előző szezonban, akiből José képtelen volt kihozni a benne lévő potenciált. Ezek alapján én azt mondom, bármi benne lehet a pakliban, a tavalyi ötödik hely után azonban elég merész lenne betippelni egy bajnoki címet, ezért egy Top 3-at mondanék.

Beyonder: A felkészülési meccsekből ítélve, még nem egy, de legalább három darab hiányzik a puzzle-ből. Nem úgy nézünk ki egyelőre, mint egy második szezonos bajnokjelölt Mou-csapat™, úgyhogy a 3-4. hely már siker lesz.

Mire jutunk Európa csúcssorozatában?

Stanley: A 16 az alap elvárás és, ha sikerül a nyolcaddöntőben egy jó ellenfelet kapni, akkor a negyeddöntőnek is meg kell lennie. Innen minden más ajándék, viszont a következő szezonban már itt is vérmesebb reményeket kell majd, hogy tápláljunk.

Ezra: A nyolc között a Neymar vezette PSG vet véget a menetelésünknek, akik végül történelmi fordulattal az ezüstárut is behúzzák. A pénz meg nem boldogít.

Kovacstomi: 8 között a Real, Barca, PSG, Bayern négyes valamelyike fog megálljt parancsolni nekünk, az első meccsen még jók leszünk, de a visszavágót elfújja a bíró, hiába lehetnénk jobbak. José a meccs után elküldi a bírókat messzire, ezért őt pedig eltiltják jó pár meccsre.

Strigo: Sok függ a sorsolástól, egy Real-Napoli-Leipzig csoportból lehet hogy EL lenne, néhány csoportból meg akár az első helyen is tovább tudnánk jutni. Ha mégis tippelnem kéne, azt mondanám hogy beszopjuk a kieséses szakasz elején, és kikapunk a Bayerntől.

EZS: Azt már tavaly megnyertük. A BL-ben úgy gondolom, a csoportkörből mindenképp továbbjutunk, a tizenhat között búcsúztatjuk a bőrtangás bajorokat – a visszavágón Müllert jogtalanul kiállítják – majd a nyolc között a Real a fantasztikus négyessel (azaz három lesgóllal és Cakirral/a félholdas faszszopóval (nem kívánt törlendő)) véget vet BL menetelésünknek.

somebody08: Meggyőződésem, hogy a BL-ben sokkal nézhetőbb meccseket játszunk majd, mint a bajnokságban, ami már csak azért is lesz fájó, mert itt nem számítunk nagycsoportosnak, mint tavaly az EL-ben, szóval nem adja majd minden találkozónkat az RTL2. Így pedig ismét kezdődik a streamvadászat, és a kurvaanyázás a kommentszekcióban, mivel valaki mindig szükségét érzi beírni, hogy “GÓÓÓÓÓÓL” miközben nálam még a csapatfotózásnál tart a 320×240-es felbontású pixelháború, amit a 8 megabites netem még elbír, ha az asszony nem Facebookozik éppen (köszi Telekom). Legjobb nyolcat szerintem egy szerencsés sorsolással simán elérjük, aztán kikapunk a végső győztestől, csak hogy Josénak legyen ide is egy jó kifogása.

harmansmith: Két meccsen, José tapasztalatával, viszonylag mély kerettel azt mondom, kevés olyan ellenfél jöhet szembe, akik ellen egyértelműen underdogok lennénk. A csoportban ettől függetlenül bőven beszophatjuk, meg hát a nyolcaddöntőben is kaphatunk egy jó kis Arsenálos sorsolást. Ha nem leszünk különösebben balszerencsések, akkor egy Top 8-at mindenképpen illene összehozni.

Beyonder: Sokkal több esélyét látom az európai, mint a domesztikus villantásnak, Josénak fekszik a kieséses szakasz, egy messze nem kész csapatot is fel tud tuningolni 1-1 meccsre, úgyhogy a top4 a cél is. Onnan meg már bármi lehet, a labda zöld, a fű gömbölyű stb.

Mennyire fér majd bele idén az FA Kupa vagy a Ligakupa?

Stanley: Nagyon remélem, hogy a Ligakupában a fiatalok kapnak lehetőséget, az pedig minden pénzt megér. Az FA Kupa mindig is sorsolásfüggő volt, de azért jó lenne, ha a legjobb nyolcig sikerülne eljutni idén is.

Ezra: Ez megint attól függ, mikor mennek füstbe az A (PL) és a B (BL) tervek, ha kellően reménytelenül kezdünk idén is, előfordulhat, hogy ismét a kupákba menekülünk.

Kovacstomi: A BL kiesés után megint rámegyünk az FA kupára, elmegyünk a döntőig, ám ott a Tottenham legyőz minket.

Strigo: José mindig rámegy mindenre, legalább az elődöntőig jutunk mindkét sorozatban, aztán meg majd sírhatunk hogy hatvaniksz meccset játszunk egy szezonban.

EZS: A két hazai kupát egyértelműen a fiataloknak adnám, Pereira, Fosu és a többiek többet játszhatnának, ám ez Mourinhót ismerve valószínűleg csak vágyálom marad. Idén a bajnokság és a BL az első (ezzel nagyot mondtam), nem fogok túlzottan bánkódni, ha a kupákból gyorsan kiesünk. De tőlem akár mindent meg is nyerhetünk, nagy nehezen abba is beletörődnék.

somebody08: Szerintem a ligakupában megint döntőzni fogunk, de ezúttal nem nyerünk, cserébe Pogba az összes meccsen pályán lesz, csak hogy legyen min őrjöngeni a podcastban. Az FA kupát idén is “elengedjük” (értsd: egy sikeres kör után kiesünk a Tottenham ellen a legjobb felállásunkkal).

harmansmith: Szerintem a tavalyi szezon után idén sokkal kevésbé fogjuk komolyan venni a két hazai kupát, a BL, de főleg a bajnokság kategóriákkal fontosabb lesz, mint hogy essen valami korai silverware. Az FA-kupában ennek megfelelően nagyjából addig fogunk menni, ameddig kényelmesen el lehet (értsd: kiesünk az első felsőházi PL-csapattól). A Ligakupát pedig általában annyira leszarja mindenki, hogy akár még címvédés is lehet a B-csapattal.

Beyonder: Ligakupa: B-csapat. Fa-kupa: B-terv. (Legalábbis ideális esetben.)

Ki lesz a legjobb új igazolás?

Stanley: Maticstól várom, hogy meghatározza a középpályánkat és ez által a Pogba-Herrera kettős szabad szerepkörben tudjon játszani. Ez nagyon sokat jelenthet idén. A láthatatlan Carrick helyett, egy nagyon is látható szerbtől várom a legnagyobb jelenlétet.

Ezra: Lukaku. Senki nem fogja érteni, hogy jut 25 gól felé a bajnokságban, mert a pályán nem ő lesz a legmeghatározóbb jelenség, azonban az ő gólja mentik majd meg José seggét az újabb égéstől.

Kovacstomi: Nekem a tetovált svéd tag nagyon szimpatikus gyerek, így én bemondom őt, aztán Maticsban se fogunk csalódni, végre megadja majd a középpályának a stabilitást ami évek óta hiánycikk a csapat háza táján.

Strigo: Ha gonoszkodni akarnék, inkább úgy kérdezném hogy ki lesz a legkevésbé rossz. Matics szerepköre a zúzás lesz, azt megoldja, szóval szerintem az eddig érkező három közül ő.

EZS: Én azt várom Lukakutól, hogy kíméletlenül beverje azokat a helyzeteket a kicsik – Stoke, Burnley, Arsenal meg a társaik – ellen, amik elbaltázása miatt előző ősszel annyi pontot vesztettünk. Ha ezt megteszi, és lő 20-25 gólt, akkor ő lesz a legjobb igazolás. Egyébként szegény Lindelöf annyira gyenge volt azokon a felkészülési meccseken, amiket láttam, hogy ennél már csak jobb lehet, tőle várok egy meglepetésszerű redwallingot.

somebody08: Szerintem idén nem lesz új igazolás az év végi top10 posztunk első 3 helyén, de Lukaku azért elkezdi törleszteni az árát. 25 gólt legalább várok tőle az összes sorozatot figyelembe véve, de ha esetleg folytatja jó szokását, és csak a PL-ben termel ennyit, ígérem, hogy akkor is őt teszem az első helyre a saját listámon, ha de Gea egész idényben nem kap gólt.

harmansmith: Már nem túl fiatal, ahhoz képest pedig nem is volt annyira olcsó, ettől függetlenül úgy érzem, Maticsnak kulcsszerepe lesz abban, hogy az eredményeket tekintve előrelépünk majd az idei évben. Az ő leigazolása azt jelenti, hogy Pogba és Herrera is feljebb léphet egy szinttel (minden értelemben), akik így nemcsak a kereten belül válhatnak meghatározó játékosokká, hanem a komplett bajnokságot tekintve is megkaphatják végre azt az elismerést, ami tudásuk alapján – meg persze megfelelő teljesítmény esetén – járna.

Beyonder: Matics és Lukaku is hozzák a kötelezőt (Carrick-upgrade-ség, illetve 25+ gól), úgyhogy nem tudunk majd dönteni köztük.

Ki lesz a legjobb játékos a szezonban?

Stanley: Lukaku szórni fogja a gólokat, így mindenképpen nagy elismerést fog kapni a szurkolóktól és valószínűleg a játékostársaktól is.

Ezra: Miki. Tavaly megjósoltam a gyengébb kezdését, idén szerintem – és ezt a felkészülési formája is indikálja – nagyot robbanhat és az utolsó bundás szezonját ismételheti meg.

Kovacstomi: Remélem nem de Gea. Valamiért nagyon bízok Marcitól egy nagyon erős szezonban, ami megment minket majd a totális kudarctól. Aztán persze nyáron elviszi a Real Mbappe mellé, CR és Bale pedig jegyet váltanak a kiégett kabalák szigetére.

Strigo: Rashford tovább fog fejlődni, a fontos meccseken hozni fogja magát, így szerintem ő.

EZS: Herrera ott folytatja, ahol abbahagyta, a középpálya és az egész csapat motorja lesz, jövőre pedig megkapja a jól megérdemelt csapatkapitányi karszalagot is.

somebody08: Messi. Viccet félretéve szerintem Mkhitaryan nagyon nagy idényt fut majd. 10 gól és 15 gólpassz felett zár az összes sorozatot figyelembe véve, Lukaku mellel és fejjel letett labdáiból ő lesz majd a legeredményesebb a csapatban.

harmansmith: Tavaly kicsit csalódás volt, az idei felkészülés alapján azonban úgy tűnik, baromi jó formában vág neki az idénynek és klasszis teljesítményt hozhat. Szóval Mkhitaryan.

Beyonder: Pogbooooooooooooooooooooooooooom!

Kiben csalódunk óriásit idén (nem csak az új igazolásokra gondolva)?

Stanley: Nagyon félek attól, hogy Martial végleg elveszhet az idei szezonban. A francia ráadásul nem az a típusú játékos, aki jól bírja a kritikát és a bizonytalanságot maga körül, de remélem nem lesz igazam.

Ezra: Lindelöf. Minden évre kell egy flop. Legalább Smalling újra a legjobb védőnknek tűnhet mellette.

Kovacstomi: Lukaku, 10 gólt fog lőni összesen.

Strigo: Lukakuról kiderül hogy a United nem az ő szintje, Lindelöfben csak azért nem fogunk csalódni mert az elvárásokat sikeresen csökkentette az előszezonban, Pogbából meg még mindig nem jön ki a világklasszis.

EZS: (Rooneyban, mert 20 gól fölött lő az Evertonban.) Félek, Shaw visszatérése után egy biztató kezdetet követően ismét megsérül, és végleg kiderül, hogy a mexikói hentes (elnézést kérek minden hentestől) végleg megfosztotta egy remek karrier felépítésétől. Akkor rendkívül csalódott leszek.

somebody08: Lindelöf totális mellényúlás lesz, de a legnagyobb csalódást szerintem Shaw játéka jelenti majd. Örök ígéretünk ugyanis végre nem lesz sérült, csak simán szar, így novemberben már José előbb hajtogat drótból játékost a bal szélre, mint hogy őt beküldje, télen pedig vissza is igazol a Southamptonba.

harmansmith: Lukaku. Nem vagyok biztos abban, hogy képes lesz megbirkózni azzal a nyomással, ami a United első számú csatárának vállára nehezedik. Nem lesz gólínség, a játékunkat sem fogja annyira befolyásolni (negatív értelemben), mint Ibra, ugyanakkor a svéd számait sem lesz képes hozni.

Beyonder: Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy Lindelöf, akinek sikerült totálisan beszarnia élete legnagyobb lehetőségétől. És tartok tőle, hogy Pereriának is magas lesz a léc.

Kit fogunk még elengedni az elkövetkezendő két hétben?

Stanley: Young szerintem még sérülten is a kölcsönadás vagy eladás mezejére juthat. Illetve további fiatalok ideiglenes lepasszolása sem lepne meg, élükön a McTominay, Tuanzebe, Pereira hármassal. Fella persze marad.

Ezra: Lövésem nincs, már tavaly ilyenkor is eladtuk volna a fél keretet és mégis maradt mindenki. Wishful thinking miatt Fellainit beírom, de én sem hiszek benne igazán.

Kovacstomi: Fosu-nak jó lenne egy kölcsön szezon, így szerintem őt (szerk: közben meg is történt). Eladni senkit nem fogunk, így is karcsú a keret. De mondjuk Fellát eladhatnánk valahova tényleg.

Strigo: A bajnokságot.

EZS: Így jár, aki későn írja le a részét, Strigo ellopja a poént. Úgy néz ki, Fellaini innen fog visszavonulni, és 10 év múlva szobrot ültetnek neki az Old Trafford elé, ezért őt nem. Marci távozásától félek, remélem alaptalanul.

somebody08: Én is bízom benne, hogy Fosu elmegy kölcsönbe (szerk: vótmá’) egy első osztályú klubhoz, jót tenne neki, ha folyamatosan játéklehetőséget kapna. Szerintem Pereira lesz az egyetlen, akit eladunk, de télen Young is távozik.

harmansmith: Pereira szerintem nem győzte meg Josét a túrán. Engem sem. Szóval ő megy, de csak újabb kölcsönbe.

Beyonder: Ha megvennék azt az Oreo gyereket a PSG-ből, akkor Darmiannak megköszönné a mester, és ugyanez történne Younggal Perisic bezsákolása esetén.  

Valami bold a végére?

Stanley: Januárban rámegyünk Griezmann megszerzésére.

Ezra: Pogba 10 gól fölé jut, Conte pedig idegösszeomlást kap a Chesea élén és februárban önként távozik, helyét természetesen Hiddink veszi majd át.

Kovacstomi: Lukaku ára és aztán a harmatos szezonja, vezéráldozata José lesz, 2018 június elsejével ismét munkanélküli lesz, ja és Chicharito lesz a PL gólkirálya, Wenger pedig nem vonul vissza..

Strigo: Jones 30 meccs felett fog játszani, az Everton BL-induló lesz, és a United nem dönti meg az átigazolási világrekordot.

EZS: Lindelöf lesz a szezon játékosa. Az idény végére elérjük a 70(!!) lőtt gólt a bajnokságban. Triplázunk. A csicskátlan fajtából.

somebody08: Lukaku továbbra sem lő gólt a BL-ben, pedig idén 10 meccset is focizunk a nagyok ellen.

harmansmith: Beállunk a sorba, és legkésőbb a szezon felénél már nekünk is a háromvédős felállás lesz az alap.

Beyonder: Zlatan góljával nyerjük meg a BL-t, természetesen Pep City-je ellen.

 • Freeezer89

  szóval tegnap elmentem 1(!!!) sörre, aztán beleeshettem egy fekete lyukba, mert kb az egész este kiesett (begináztak volna?). feljovok ide es latom, h igazoltunk vlkit, elkezdődött a peel, beteg szóviccek is voltak…
  párhuzamos univerzumban ébredtem fel?

  • Freeezer89

   illetve lenne még egy kérdésem: hol lehet majd a pl meccseket nézni (nincs tv)?

 • Golf

  Kíváncsi lennék, hogy mi mit reagálnánk, ha eladnánk a mi Coutinhonkat? Szerintem felrobbanna a blog és giga José out kampány indulna. 🙂

  • stanley

   Pont erről szól a buli. Hosszabb távon a Pogba, de Gea, Herrera hármasra vigyázni kellene mint a kincsre.

 • MrFer

  Milyen csend lenne itt, ha vasárnap gurítanánk 5-öt 😀 (nem fogunk)

  • lasi

   Nem lenne. Fella itt megmondtamozna. 😉

  • Asimov

   Nekem mind1 csak nyerjunk

 • reelbeba

  7 gól egy meccsen. Hányok

  • infinite_red

   anno miénken meg 8

   • reelbeba

    Ja 🙁 Én is most visszanéztem, hogy mikor rúgtunk utoljára 4 gólt péel meccsen (a tavalyi leszter elleni 4-1re emlékeztem). Jobb nem visszanézni

    • infinite_red

     egyike a kurva idegesítő meccseknek

    • Tam

     8 ezret buktam azon a meccsen 🙁

  • Achi

   A gól túlértékelt. A foci szükséges velejárója, de nem szabad túl komolyan venni. A mester szerint az 1 gól az igazi gól, a többi csak fölösleges önismétlés.

 • kolasinac viszont baszott jó fogás volt

  • sallark

   Sajnos Lacazette is

 • MuriÁgnes

  Nezzuk a pozitiv oldalat. Megeloztuk a Lesztert!!!!

  • Ruud

   Ennyi. Máris léptünk egyet felfelé a tabellán.

   • MuriÁgnes

    A hatodik hely mar latotavolsagban!!!

    • Ruud

     És még el sem engedtük a PL-t!

     • MuriÁgnes

      Akar meg duplazhatunk is az EL-ben!!!

     • Ruud

      Arsenalnak nyomunk egy 4-est a döntőben! 😀

     • MuriÁgnes

      Benitezzel a kispadon!!!

     • Ruud

      Viszont nyáron kelleni fog 3-4 komoly igazolás!

      Feladtam :DD

 • Alberti Róbert

  Nyamvadt szarzenal csak nem bír kikapni…

 • mindenki nyugodjon le, az 1-0 sokkal jobb, mint a 4-3

  hát még az 1-1

  • reelbeba

   minek ez a futkorászás, amikor félidönként 30 percet simán lehet pihengetni

   • reelbeba

    (mármint a 6. helyért)

    • az arsenal meg az ötödikért futkos ész nélkül. ugyehogy ebben is jobbak vagyunk

     • MuriÁgnes

      Addig fognak csak virgonckodni, mig szembe jon veluk az EL kremje!!!!!

 • MuriÁgnes

  Mocskosarzenal

 • reelbeba

  wow, elkezdödött vaze

 • reelbeba

  gólhátrányban csatárként lecserélnek walcottra. mit gondolsz?
  1. Hajrá theo!
  2. fuck, I’m really shit

  • Harrari Ezra

   3. fuck ya, Laja

 • Harrari Ezra

  mi lesz itt vasárnap, ha most José látja, hogy 3 gólt is lehet szerezni long ballsszal egy meccsen? 😀

  • reelbeba

   hozé lassítva nézi ezt a meccset, mer ettöl a sebességtöl migrénje lesz

   • MuriÁgnes

    Akkor ezert sudokuzott Lajos a meccseken.

 • Károly Fodor

  Még a végén a leszter bajnoki címre tör… 🙂

 • MrFer

  -Özil játszik?
  -Mondták a nevét?
  -Nem.
  -Akkor játszik.

 • mddnszksz

  egy tésztaszűrőn nincs annyi lyuk mint ezen a holding-monreal-kolasinac nagy falon

  • Harrari Ezra

   olyan sok a rés, mint egy lánykoliban

   • filozofi

    akkor a Leicester meg olyan mint én, nem tudja ezt kihasználni 🙁

 • MrFer

  Ismét vezet a Chelsea 😀 mi van veled 😀

  • RedMark

   Akartam is irni, hogy conte jol osszerakta ma

   • MrFer

    Jaja, gondolom megszakértik majd a stúdióban a végén

 • filozofi

  #wengerin

 • Chestcontrol

  vezet a leszter 😂😂😂

  • Khal Drogo

   Trademark Welbeck-show eddig. Két helyzetet botladozott el, valahogy mindig pont rosszul pattanak a lövései, pont nincs senki érkező. Kérdőjel hogy a Leszter meddig bírja majd erővel a letámadást.

 • Jr_to_Utd

  Srácok, Lacazette-t nekünk kellett volna behúzni 50-ért… :S

  • Roleee_#JoseOUT

   ezt mondták már páran 🙂

   • Jr_to_Utd

    kicsit szkeptikus voltam amugy vele kapcsolatban. eddig.

  • Khal Drogo

   Jól érezted hogy Neymar mozdítható.

   • Jr_to_Utd

    Köszi, hát igen. Viszont valami azt súgja, Ibrát visszahozzuk!

  • safbérenc

   Neymart is!

 • MisterUnited7

  http://101sportz.com/hd1.html egy hd stream, akinek esetleg szüksége lenne rá.

 • safbérenc

  Ez mi már??? :DD

  • safbérenc

   Feltehettem volna a kérdést így is: mi Mahr ez?

   • infinite_red

    te se Riyadsz vissza a szóviccektől

    • safbérenc

     Úgy érzem kapni fogjuk müllert

     • Csinibob

      Mákotok van, hogy borzaszto szar a wifi Albánia Tirana kulson!

     • safbérenc

      :DD

 • Asimov

  Azért kiszophatna az arzenál csak hogy jól induljon a PL

 • Ruud
 • infinite_red

  amúgy ha már kucsinnyó; fellaini nem akar véletlenül beadni egy transfer requestet?

  • stanley

   Ő a plusz 2 év requestet akarja beadni.

 • mddnszksz
 • RedMark

  Errol a keprol jut eszembe, hogy coutinhonak ez a transfer request milyen fogas kerdes lehet. https://uploads.disquscdn.com/images/8ff4355d8c72d8e0bc9fd123a486e6fc72a0e64867418417e6b1eb366eaef20f.png

  • Ruud

   Én amúgy csak azt nem értem, hogy ha menni akar, akkor miért hosszabbított fél évvel ezelőtt?!

   “Philippe Coutinho nemrég 2022-ig szóló szerződést kötött a Liverpoollal. A hosszútávú szerződés nem véletlen, a brazil játékos a csapat legendájává válna” – Január 2017

   Persze nyilván a pénz miatt, oké. Ja hogy most már vinne a Barca?

   Igazi ostoba, gátlástalan patkány.

   • MuriÁgnes

    Mit csinalnal, ha a Manchester United megkeresne, hogy jatszal mar naluk, mikor a Haladasban jatszol?

    • Ruud

     Amit Halmosi! 😀

     • MuriÁgnes

      Eligazolnal a Plymouthba? 🙂

 • mddnszksz

  off: Véletlenül nincs valkinél elfekvőben egy szombati Sziget napijegy amitől örömmel megválna? inkább nektek adom a sörpénzt, mint valami idegennek.

 • lasi

  Na, a szarze vajon mennyire veri szet a lesztert?!

  • infinite_red

   valahogy leszarom 😀

  • stanley

   Egy szopás vagy x olyan jól esne.

  • Chestcontrol

   eddig jol alakul

 • Giggser

  https://youtu.be/dx-6mG2HTRc
  Fellaini “nagy arc” 😀

 • Ruud

  Na, valoszinu Ibra vissza fog terni. Komoly lesz 🙂

  Ibra, Lukaku, Pogba, Fellaini, Matic – szetverunk mindenkit, szo szerint! 😀

  Rojo mikorra epul fel?

  • stanley

   Január 🙁

   • Ruud

    Amúgy én nem bánnám ha Ibra visszajönne tényleg, ha nem akar mindig játszani. Király lenne szerintem rotálni vele Lukakut, kicsik ellen intéznézné az 1-2 gólt.

    • stanley

     A szívem akarja, az eszem nem, de jah, tavaszra még lehet jól is jönne a nagy hajtásban.

   • infinite_red

    nem október?

    • filozofi

     sajnos január

  • infinite_red

   + bailly, vale

 • clacka

  Off: Ha valaki figyelemmel követi a londoni atlétikai vébét, két dologra rájöhetett:
  1. Márton Anita az új (régi-új?) Manchester United.
  2. Jonesnak van egy eltitkolt arctestvére: a 400 méter gáton győztes norvég Karsten Warholm:)
  https://uploads.disquscdn.com/images/ff63943114a277f50547974155facd78ab836a5b2c063c0a10753107ac82def1.jpg

  • stanley

   Az elsőt érteni kellene? 😀

   • United82

    Mindig hatodikra dobja a legnagyobbat es azzal nyeri az aranyat vagy az érmet. Mondhatni Fegie time specialista 🙂

    • clacka

     Nagyjából:) Mindig az utolsó pillanatig küzd, és a végén – minden erejét bedobva – a maga javára fordítja az eredményt! 🙂

    • Balti

     Ismerjük személyesen, a húgom edzőtársa volt még Szegeden. Eperjesi Laci bácsi meg az edzőjük (Az ő fia is atléta egyébként). A tesóm gerelyt hajított, Anita meg kb. mindent, ami a kezébe akadt. 🙂
     Már akkor is olyan volt, hogy keményen edzett, aztán edzés végén levezetésként dobott egy-egy egyéni csúcsot.

   • clacka

    Igen, volt egy ilyen nem titkolt célom:)

 • mddnszksz
 • Giggser

  Coutinho nélkül visszaesne a Liverpool tavalyhoz képest? Hajlok rá, hogy nem adnák könnyen magukat.

  • The Shaw Show

   ennyi fronton valszeg

  • stanley

   Bebaszna nekik. Főleg, hogy megvennék helyette van Dijket. 😀

   • Giggser

    Nincs az az isten, hogy egy épkézláb pótlékot hozzanak a helyére az biztos is.

  • Golf

   Most képzeld el, hogy ez kb akkor veszteség nekik, mintha mi elveszítenénk a legjobb emberünket! Fellainit!
   Ott is zokognánk ahol senki se lát. 🙂

   • Giggser

    Formációváltásaink betonbiztosan végre vannak hajtva általa 😀

 • The Shaw Show

  Azé lehet Edet ekézni, de ami Liverpooléknál megy klub management címen…XD

  [nemtommennyi huzavonát követően]
  -ofisöl klub statement: Coutinho nem megy sehova
  –>
  -Coutinho hivatalos transfer request-et ad be

  edit: lehet, hogy nem igaz, sky a forrás

  • -coutinho nem adott be semmit

   • stanley

    Amúgy mi van, ha beadja, de nem engedik?

    • semmi

    • Roleee_#JoseOUT

     emlékeim szerint klub függő, az Öregnél anno ilyenkor nem járt fizetés

    • Golf

     A Kop imádni fogja. 🙂

    • reelbeba

     suarez ugyanígy hisztizett, aszt’ maradt még egy évet. gondolom a dortmundi néger dembelét ha viszi a barca akkor meglesz nekik is amivel lenyugtathatják a szurkolóikat, coutinho meg legföljebb jövöre ha addig nem találnak jobbat

   • Csumpitáz Béla

    COUTINHO HANDS IN TRANSFER REQUEST

    Philippe Coutinho has issued Liverpool with an official transfer request, according to Sky sources.

    • pls dont

     BREAKING: Despite reports to the contrary it’s reported that #LFC say it’s not true that Philippe Coutinho has handed in a transfer request

  • United82

   Nyakam teszem rá h menni fog, amúgy is 100-120 millát leakasztani érte bőven megéri. Főleg h évente van 5 jó meccse és 40 közepes vagy szar. Nem éri a a 120 felének a felét se. Idióták ha nem adják el.

   • Giggser

    A szurkolóik nem hiszem, hogy örömkönnyeket hullatnának, ha megválnak tőle, ettől függetlenül a klubnak jó deal lehetne. 😀

   • Khal Drogo

    Mindenkinek el kell döntetnie hogy mit akar. Játékos-nevelde akar lenni a legerősebb csapatoknak vagy az a távlati cél hogy ők is bekerüljenek a legerősebb csapatok közé. Ha utóbbi akkor történelmi hiba eladni Coutinho-t. Ha pusztán a pénztermelés a cél, akkor meg már hetekkel ezelőtt eladták volna szerintem.

 • RedMark

  PL: 3 hely
  BL: elmegyunk szerintem a 4ig, a barcan keresztul, onnan meg meglatjuk
  3, A hazai kupakkal kapcsolatban beyonder velemenyet osztom
  4, Szamok alapjan gyanitom, hogy lukaku lesz a legjobb igazolas, de matic lesz a leghasznosabb.
  5, Pogba.
  6, Lindeloffel meg varok egy evet barmilyen teljesitmenyt is nyujtson, Herreraval kapcsolatban leirtam a felelmeim, Mikitol felek tan a legjobban, mert most nagyok az elvarasok vele kapcsolatban.
  7, senkit
  8, pep megbolondul iden teljesen, valami abnormalis formacioval, egy darab kozeppalyassal fog jatszani, fellaini levagja a hajat, ibra pedig betegebb allat lesz, mint valaha amikor visszater.

 • ketomika22

  FANTASY PREMIER LEAGUE!!!

  kód a ligánkhoz: 1121018-269248

  • Harrari Ezra

   egy kiemelést tegyen rá vki pls!

  • mucus2

   Stret h2h-ez a kód: 39235-287063

  • devil’s pray

   Na, megpróbáltam belépni, erre update van. Nem is láttam login lehetőséget. Gondolom, még be lehet majd lépni a meccsek előtt. Vagy nem?

   • ketomika22

    bocs, hogy csak most válaszolok, nekem most minden rendben :). ha még nem vagy bent a ligában nem baj, bármikor tudsz csatlakozni 🙂

    • devil’s pray

     Azt korábban megcsináltam már szerencsére. Na de most már belépni is engedett.

 • Ollieffe

  Skacok, bizonyára le lett írva 100x, viszont mivel finoman szólvs körülményes visszakeresni, valaki megtenné, hogy dob egy kódot a stretes fantasy ligához? Előre is kösz

  • mucus2

   100-1

   • Ollieffe

    +2 az oda-vissza

 • Csordás Adrián

  http://tipper.io/hu/stretford-end-tippbajnoksag-18
  Újra bedobom a Tipper bajnokság linkjét, hátha még valaki nem látta és szeretne a szezonkezdés előtt nevezni.

 • stanley

  Amikor realizálod, hogy már a Prime is fog adni PL meccset, amiről megint nem tudod, hogy egyáltalán hol érhető el…

  • …és azt látod, hogy az rögtön egy májmedence meccs…

   • stanley

    Egészen elképesztően a kurva anyjukat.

   • Gezu77

    egy jó májmedence verést öröm nézni. Egyénként megnéztem, Diginél van.

   • ketomika22

    hogy? pont egy rangadót basznak ki oda? hogy lehet ilyen fos szerződést kötni? nem igaz, hogy egy Moto GP-t többen néznek.

    • stanley

     Ez a PL közvetítés el van átkozva.
     Sport 1 se volt eleinte sokaknak, aztán volt, hogy Sport 1 volt, de már Sport 2 nem, aztán Eurosport 2-je szerintem a kutyának se volt, Digi Sportja meg aztán talán még keveseknek. Azok közé a szerencsések közé tartoztam, akiknek mondjuk pont volt hat évig Digije, de a Eurosportos időszakban én is nyomtam a streamet mint az állat. És akkor most jön ez a Spíler Tv, amit HD-val összerámolok UPC-ben, amúgy persze még hűséggel is csak az istenien magas csomagban van. Erre bejön a Prime, ami persze, hogy HD-ban nincs, egyébként meg alap, hogy nem elérhető. Megint kiszámíthatatlan, hogy vajon adni fogják-e a meccseinket ott és nyilván a Telenor MyTv is felkúrja az árát.

     • ketomika22

      hát nekem kb. sosem volt szerencsém ahhoz, hogy legyen olyan csatornák amin van a PL, szóval már kezdek teljesen hozzászokni a streamekhez. de nem volt jobb annál a kb. másfél évnél amikor a telekomon ugyan nem, de legalább a helyi kábelen tudtam nézni a digit. nincs jobb, mint az a nyugodtság, hogy megy a TV és nem kell stresszelni, hogy mikor offol ki a stream

     • stanley

      Egyértelmű. Meg könyörgöm, közben kommentelsz másokkal, beszélgetsz. Ráadásul oké, az ace stream valóban hozott tavaly egy elég jó minőséget, persze csak pár meccset néztem, mert javarészt láttam a tévében a meccseket, de akkor is, benne van folyamatosan az akadás lehetősége, pont a legfontosabb pillanatokban és egyébként én alapvetően magyar kommentárral is szerettem nézni a meccseket, lehet furcsa perverzió.

     • Csordás Adrián

      Szerintem nem furcsa perverzió, ha tehetem én is a magyar közvetítésre csapok le elsőre, még ha rosszabb is a kép minősége, legyen szó bármilyen sportágról (kivéve a MotoGP-t, akkorát süllyedt a közvetítés színvonala 2016-ról 17-re hogy inkább keresek valami olyan streamet ahol nem is értem a nyelvet de legalább pörgős 😀 )

     • Salvatore

      Abszolút egyetértek a kifakadásoddal, én ugyan így jártam gyakorlatilag, ahogy fentebb írtad. Mindig kergettem ezt a nyomorult PL-t, mire odaértem, elköltözött egy másik szolgáltatóhoz. Hát menjenek a …

     • ketomika22

      az a másik. ki kell nyomnom a stretfordot vagy az egész meccsen csak azt nézem és nem is látom ami a pályán folyik :DDD

     • stanley

      Megint verhetem a UPC-nál a balhét, már messziről ismernek.

     • ketomika22

      :DDDDDDDDD <3

     • ha lejárt a hűséged, hívd fel őket, hogy a szomszéd több csatornát néz kevesebb pénzért és ha nem tudnak valami jobbat ajánlani otthagyod őket. addig erősködj, míg fel nem ajánlanak valamit, ami tetszik

     • stanley

      Az a baj kurvára nem járt le és baszottul azt csinálnak, amihez kedvük van. Már tíz szabályt változtattak egy év alatt, az árakról nem is beszélve.

     • Giggser

      Az a baj, hogy tényleg így lehet elérni a dolgot. Pontosan így szenvedtem a spílert tavaly a tévénkre.

     • Asimov

      Ez sajnos nem igy megy

     • pedig de, nem kitaláltam

     • Asimov

      Nalunk a kornyeken csak digi van. Amikor emeltek egy laza 50%-ot hiaba vertem az asztalt.

     • a upc-nél működik a szolgáltatóváltással való fenyegetőzés akkor is, ha nincs más, csak ők. többieknél nem tudom

     • lasi

      furi. nekem kb. 13 éve van digim, és azóta összesen egy ezressel lett hosszabb.

     • Tam

      Nincs is annál jobb, amikor az ember a PL miatt váltogatja a csomagokat/szolgáltatókat. Az ezredforduló környékén kezdődött nálam az egész, amikor hirtelen hatalmas szükségem lett a Sport1-re, az NBA meg a PL miatt(UPC). Aztán utána legalább egy jó ideig csend volt és legközelebb, akkor jött a probléma, amikor átkerült az Eurosport2-re. Egy évig nézegethettem a kínai, orosz, indiai sopcastes streameket és mire már majdnem megtanultam mandarinul a UPC behozta, hogy ha most box-os témára váltasz, akkor lesz Eurosport2…konkrétan a szerelő elmondása szerint a városban(Veszprém) mi voltunk a másodikak ahova beszerelte, de hát gyorsan le kellett csapni az ajánlatra 😀 A hatalmas érvágást a Digi jelentette, mert 2-3 utcával odébb már volt, ide viszont nem húzták be, úgyhogy mehettem vissza streameket vadászni évekig, amikor egyszer csak az Invitel jött házalni egy ajánlattal és mikor megláttam, hogy van náluk digi még az is megérte, hogy fél év fennmaradó UPC hűség mellett a kötbér ellenére váltsunk Invitelre, ahol meg hiába volt akkor még csak Digisport1, még úgyis jól éreztem magam 😀 Aztán szépen lassan becsordogált a másik két csatornájuk is. Rá 2 évre pedig megint jött az arconbaszás, amikor kiderült hogy vajna papa megveszi a jogokat egy még nem is futó csatornára, de legalább szolgáltatót nem kellett váltanom. Viszont tavaly valamelyik meccs előtt szembesültem vele, hogy eltűnt a SpílerTV-m, mert az Invitelnél megszűnt a +HD csomag amiben szerepelt és már csak külön a Családi HD csomagban volt elérhető, úgyhogy következett a csomagváltás, amivel akkor kivételesen még jobban is jöttem ki anyagilag.

      Hozzá kell tennem, hogy Magyarországon a HD is egy jó nagy átbaszás, mert ugye ez nem 1080p de még csak nem is 720p hanem 1080i, ami ugye 1920×540 pixelt jelent. Ehhez képest az, hogy Japánban már az olimpiát is 8K-ban sugározták, azért nem rossz 😀

  • bedeabl
   • stanley

    Alapcsomagon van, az alapcsomaghoz csaptam hozzá a HD-t, mert ugye a HD-val elérhető a Spíler. Mindez ráadásul most 1 évre van és ahogyan írom lentebb is, nyilván van Prime, csak akkor váltsak még eggyel fentebbi csomagba.

  • MrFer

   nálam UPC-n közvetlenül a Spíler HD után van. Horizon GO-n is van szerencsére, így bárhol tudom nézni a meccseket 😀

   • stanley

    Alapcsomagom van, nincs benne a 74-es csatorna.

    • MrFer

     Oh shit.

   • devil’s pray

    Tévedsz, külföldön nem. 😛

    • MrFer

     ja ott marad a stream. mondjuk mostanában ha külföldre megyek az másik kontinens általában, szóval amúgyis megette a fene az egészet.

  • Yossuf_84

   Diginek van prime-ja, de az egy picit dühítőbb, hogy 2017!-ben nem tudok HD minőségben nézni PL meccset… A Super TV2 legalább HD… Biztos valami felettébb érdekes reality műsor fog abban az idősávban menni…

   • stanley

    Ahol én vagyok ott pl. nincs Digi.
    De nevetségesnek tartom, hogy nézek kb. összesen 8 csatornát, abból is szerintem 6 sport, de fizessek kb. netért-tévért havi 10 ezret, ha mindent tutira akarok látni, talán.

    • Yossuf_84

     Nálam ugyanez a helyzet. Plusz fizetem a mytelenorTV-t… egyenlőre 1.290-ért…

     • stanley

      Ez azért enyhén nevetséges, legyen 120 csatornám, de a tizedét se nézem.

 • MuriÁgnes
  • Giggser

   Figyelj, én elhittem, hogy nem paint.

 • Achi

  Nagyon remélem, hogy vasárnap felszívva magunkat egy nagy elenfél után, nekik esünk és simán nyerünk. Vagy valahogy nyerünk. De ha enerváltan, buszozgatva kezdünk én baromi csalódott leszek.

 • Csinibob

  1. Minden a Pl-re lesz feltéve, ennek megfelelően menni fog a sarabolás. A vegen 4 ponttal lemaradunk a Citytől. (3. Arsenal, 4. Liverpool, 5. Tottenham)

  2. Legjobb 8 kozott elrendez minket a Barca.

  3. Egyikre sem marad ero, Martial es Mata kupája lenne, de nem lesz eleg ero a kp-n kiesunk novemberben, illetve januárban.

  4. Lukaku lesz, 26 gól a pl-ben, amiből 1-1 az Arsenal es a Pool ellen.

  5. Micky szezonja lesz (5+12), de Pogba is gurítani fog. (8+7)

  6. Csalódni Herrerában fogunk. (Bold) amúgy Rashford görcsössége lesz még stresszforrás.

  7. Senkit.

  8. A legkevesebb gólt kapjuk, Bailly top szintre kerül, Shaw 1200 perc alatt marad.

 • Gezu77

  off:

  • KT

   két szempontból is aktuális ez ma 🙂

   • Gezu77

    Pontosan. 🙂 Ezért offoltam szét a topicot. 🙂

  • ketomika22

   az egyetlen előadó idén aki érdekelne 🙁 már láttam őket, élőben nagyon odabasznak!

   • KT

    imádom őket, az egyik legjobb zenekar élőben. ott leszek ma is 😀

 • mddnszksz

  S.Aurier and MU have found an agreement around a 5-year contract. Rest to negotiate with Paris and have a work permit #PSG

  the 4th kind

  https://twitter.com/Tanziloic/status/895599743778402304

  • Newton_heath

   Nem!

  • stanley

   Fapp-fapp!

 • Asimov

  OFF: Azért az számomra döbbenet, hogy egy 20 éves senki megtagadja az edzést azért, hogy nyomást gyakoroljon a klubjára, hogy engedje el egy másik csapatba focizni. Basszus 1 éve van a BVB-ben, gondolom ott sem minimálbért keres (bár német o.-ban még abból is simán meg lehet élni) de ilyet megenged magának. Dembeléről beszélek. Az egyikről a sok közül. Komolyan mondom döbbenet. Én a barca helyében nem igazolnék le egy ilyen embert mert simán megcsinálhatja ezt velük is 2-3 év múlva mint a junior gyerek.

  • MUfurc

   Barca azt látja hogy a tag mindenáron hozzájuk akar menni. Ugyanez volt Rojonál, ő is megtagadta vagy akarta az edzést, mikor nem akarták hozzánk engedni.

   • Asimov

    Az más mert mi vagyunk a Manchester United 😀

  • stanley

   Jah, csak ha megveszik 100-ért és kurva jól nyomja, a ManCity vagy a PSG megveszi akár többért is. Plusz azért a Barcabol még mindig nincs annyira kiút, tehát ha fognak egy jót, lehet tizenöt évre megvan oldva egy új zseni.

  • Csinibob

   Amúgy mondani kell egy 175 milliós ellenajanlatot, aztan mindenki nyugodjon le. A Barca tele van, es így a jatekos sem nyíghat.

 • ketomika22
  • Fish08

   És szegény Dezső?

  • MuriÁgnes

   Tapsolj kopasz!!!

 • Harrari Ezra
  • stanley

   🙂 agyamra mennek ezek.

  • Achi

   Mostantól Zsuzeeeeeeeee lesz. Nem gond. Amúgy az amcsik csinálják jól. Pont leszarják ki hogyan ejti a nevét, ők kimondják angolosan vagy ahogy esik aztán csá.

 • Harrari Ezra
  • stanley

   Ezért kéne jól nyitni!

  • Balázs Kozó

   KAMPÁNY VAN!
   😀

 • reelbeba
  • reelbeba

   29%. Szal lukaku nem tud fejelni (se), ezért kell behozni mellé póznát (aki szintén nem tud) 😀

   • Viszont labdához ért 17-szer.

    • mddnszksz

     az egész csapat meg 50-szer, ne ez a meccs legyen már a mérce

     • Achi

      Nem ez lesz. Lesz pár meccs hamarosan, ahol lehet bizonyítani, hogy képesek vagyunk gólokat szerezni. Na ha ez nem megy, akkor lesz para. Most csak félünk páran, hogy megint ott folytatjuk, ahol tavaly.

     • stanley

      Igen, és ez tök érthető, de dominálnunk kell a kicsik ellen. Nem követhetjük el újra ugyanazokat a hibákat. Csak tavaly nagyon sok pontot hullajtottunk az OT-n, ott most javítani kell, legalább plusz 8-10 pontnyit.

     • stanley

      És ne felejtsük el, tavaly 79 ponttal a dobogó is meglett volna.

     • reelbeba

      tavaly a sziti-púl-arse-united igazi balfaszsági verseny volt

     • stanley

      Az azért biztos, hogy a Pool-City-Arse is több pontot gyűjtött mint előtte évben, hát még a Chelsea vagy a Spurs.

     • reelbeba

      Hogy a poszthoz is hozzászóljak: igen, most legalább nem lesz faszkodás ösz végéig a játékosok próbálgatásával, nincs rúni-kérdés többé, kábé egyböl megvan a gálakezdönk, és egy kalap szar ugyan a ‘játékunk’, de azt izomból lehetne nyomni. Összeségében szerintem ez a 4.-5. helyre lehet elég. Ilyen hitvány fullback felhozatallal inkább ázsialigát tippelek

     • stanley

      Pontosan, nincs mese és igazából megvan az a 16-17 játékos is, akit nyomatni kell.
      de Gea, Valencia, Darmian, Bailly, Smalling, Jones, Lindelöf, Blind, Herrera, Pogba, Matic, Carrick, Micki, Lukaku, Rashford, Mata, Lingard. Viszlát.

     • Achi

      Lehet, hogy a Lajos korszakból marad még bennem az ilyen para. Nála aztán szó nem volt arról, hogy tanul a hibákból. Remélem José tud reagálni időben, ha gond van. Ha kicsit ellen tudnánk növelni az önbizalmat, akkor van remény.

     • jó lesz minden, mer csak #believe

    • stanley

     Reméljük, ha már eljut 25-ig, akkor ver két gólt! 😀

  • Achi

   Itt is kiemelik, ami szerintem is a legfontosabb: tökéletesen kiszámíthatóak vagyunk.

   • reelbeba

    Egyébként nyilván hozé be fogja hozni póznát mindig, amikor ég a ház, a fejpárbajait ö viszont valami brutál százalékban nyeri, csak oda kell állítani a tizenegyespontra, a lecsorgókra meg rástartol lustaku. A probléma inkább azzal a focival van amit azelött játszunk, mielött elkezdjük ezt a rögbit.

    • Achi

     Igen, mert ezt is azért csinálja, mert szarban vagyunk. Szóval ha ez működik is, max döntetlenre elég. Az meg idén kurvára nem elég már! Legalábbis nem annyi, mint tavaly. Ezért örültem volna, ha nincs idén már Fella, hogy eszébe jusson Josénak az ilyen B terv.

     • reelbeba

      Mondom, én is ugyanúgy szeretem fikázni póznát mint bármelyik rendes united drukker, de hogy ö a B terv, és nem a E vagy ZS, az nem az ö hibája

     • Fish08

      EZS? (bocs)

     • EZS

      He? 😀

     • Achi

      Ez Moyes hibája. Ő találta Fel-lainit. De lehet, hogy mint Frankensein, halott focisták testrészeiből rakta őssze egy viharos éjszakán valahol Liverpool külvárosában, hogy aztán védtelen PL játékosokat ijesztgessen vele. Később meg MU szurkolókat.

  • stanley

   Ez a gyémánt megérne egy próbát nálunk is. Matic előtt Pogba, Herrera, majd Micki és a Rashford, Lukaku duó.

   • stanley

    Fuh, ebbe egészen szerelmes lettem. 😀

    • stanley

     Egyébként azért, mert a Rashford-Martial kettős itt fentebb játszhatna, kényelmes rotálásban és nem a szélről kellene passzírozniuk befelé a lasztikat, meg úgy saját magukat

     • sallark

      A Sampdoria ellen a végén ezt játszottuk, nem? Ott mintha Martial és Rashford lett volna elöl, mögöttük meg Mata

    • ketomika22

     az a baj vele, hogy sok benne a boogie. de megértem a szerelmed, elég szexi. padon még Martial, Carrick, Mata. van benne fantázia

 • Yossuf_84

  Köszönöm, Iván, Peti, Szabi ezt a tartalmas 20 percet.
  Szépen fel lett szopva a real, mi pedig gyönyörűen le lettünk oltva. Különösen Pogba ekézését köszönöm. Ja, és hogy Ti szakértők nem ismeritek a box-to-box posztot.

  • stanley

   ?!

   • Yossuf_84

    Út Kijevbe című műsor, sport 1 szakértők, Puhl úr nélkül. 🙂

 • Harrari Ezra

  Moyesi megmondja

  • Fish08

   Időt kellett volna neki adni.

  • Freeezer89

   ezt a szerencsétlen bukott faszt hogy engedhették a kamera kozelébe? 😀

 • mddnszksz
  • stanley

   Szép, de a Busby bébi téma már nekem ilyen alapokon sok. Ugyanakkor meg ez is gondolom csak ilyen gyártott, rajongói koncepció, de ez nem hivatalos, meg ilyesmi.

   • mddnszksz

    persze ez csak valami fan design, de nekem bejön nagyon

    • Achi

     Nekem a fan designoksokszor jobban bejönnek,mint a hivatalos tucat mezek. Ezeknek lelke van, azoknak meg csak ára.

 • fella

  https://twitter.com/utdhq/status/895664381987565568

  Tenyleg egy haromvedos rendszer jobb oldalán fog jatszani? Ez igy eleg fura

  • jobb ez így, ő nem jobbhátvéd

  • infinite_red

   inkább mint rb-t

 • Ruud
 • MrFer
 • reelbeba

  Harman, ‘a tavalyi ötödik hely után’…
  Hát igen, így szépülnek meg az emlékek 😉 Lehet jövöre a tavalyi csicskatriplára is áhítattal gondolunk majd vissza

 • fella

  william carvalhot lehet végre elviszi valaki: nyilván a west ham, 27 millió fontért

  ehhez képest matic 40-ért ingyé jött

  • infinite_red

   nana, ne akarj már szépíteni azon, hogy matic kurvadrágán jött

   • fella

    lófaszt jött kurva drágán

    • Limb for a Limb

     elfelejted, hogy már 29 és 1-2 év múlva elfelejt fodbalozni 😀

     • fella

      Ha nyerünk vele egy bajnoki címet mar kurvara megérte

     • Limb for a Limb

      Tény

     • mddnszksz

      már tavasztól használhatatlan lesz, hisz már csak hónapjai vannak hátra

   • Csordás Adrián

    Komplett játékos aki már nagycsapatban is bizonyított.
    Schneiderlinnek meg időt kellett volna adni 😀

    • infinite_red

     hogy hogyan kapcsolódik ide sníderlen, az rejtély

 • clacka

  Na én is belenéztem a kristálygömbbe és a következőt láttam:
  1. Sorrend: 1. United, 2. Bugyikékek, 3. Fegyvertár, 4. Totemsonka
  2. BL: 8-be jutunk.
  3. Libakupa-fakupa: Jöjjenek és pallérozódjanak a fiatalok, de örömmel venném, ha eközben le is esne nekünk az utóbbi!
  4. Legjobb igazolás: Elsőre az általam (a la Wenger) 17 éves kora óta követett Lukakut mondtam volna, de már érzem a Matics-magicot, ami nyugodt erőt és stabilitást hoz a csapat középpályájára, így legyen ő!
  5. Legjobb játékos: Szív diktál: Martial.
  6. A csalódás neve: Mourinho… (Aztán cáfoljon rám!)
  7. Már senki nem lesz elengedve.
  8. Bold: Valénak lesz legalább 10 gólpassza.
  Co-bold: Lukaku minden meccset figyelembe véve legalább 30 gólig jut!

  • Asimov

   Neked Mou csalódás lenne még akkor is ha bajnok lesz? Szegény sosem fogja elfogattatni magát itt az SE-n 🙁

   • clacka

    Egyrészt bízom Mou eredményességében (második év, ugye) és a Matics-Lukaku duóban, de tartok attól, hogy milyen áron fogja azokat elérni (pl. hogy túljátszat, nem megfelelően játszat vagy elherdál játékosokat, ill. hogy biztosra megy, és nem mer elmozdulni egy látványosabb futball felé). Igen, pl. Martial és Smalling elpazarlása és permanens nézhetetlen, fos játék esetén a bajnoki cím sem dobna fel egyértelműen… Tudom, tudom, még nem laktam be a gödröt 🙂

 • nem rossz
  jár a keksz Kovacstominak a kiégett kabalák szigetéért:)

 • Csordás Adrián

  http://tipper.io/hu/stretford-end-tippbajnoksag-18
  Létrehoztam az idei Tipper bajnokságot, tessék nevezni!

  • Yossuf_84

   Ha leadtam a tippeket, kell még valamit csinálni?

   • stanley

    Várni!

    • Yossuf_84

     jó oké, kössz

  • Gezu77

   Lukakut hol tudom beállítani gólkirálynak?

   • Csordás Adrián

    Beállítottam hogy lehessen tippelni gólkirályra és bajnokra, de egyenlőre gólkirályi címre valamiért nem lehet.

    E kérdés mindenkihez szól, aki részt vesz a tippjátékban:
    Mikor zárjam le a bajnok és gólkirályra vonatkozó tippelés lehetőségét?

    • Gezu77

     Utolsó forduló előtt? 🙂 Viccet félretéve, sztem az első vagy max a második forduló után

     • nagyon csúnya lenne, de talán a bajnokot kb a 10ik forduló környékén
      egye meg mindenki, amit főzött:)
      gólkirályt meg 10-el a vége előtt

    • ketomika22

     bajnokra valót sztem az első forduló előtt. a gólkirályt aug végén? 🙂

     • Gezu77

      City, mint bajnok??? Vagy ez most tuti 99%?

     • ketomika22

      valakit kellett

    • Tam

     Szerintem az első forduló után le lehet zárni mind a kettőt! Mi értelme 10/15 fordulót várni ezzel? Csak egyszerűbb lenne

  • Rio

   Durkop kedveli ezt

  • Giggser

   Hű, még nem vettem részt ilyen tippversenyben, de így még izgalmasabb lesz az idény! 😀

 • Pepoka
  • Kicsirio

   6 nyelven beszél, annyira buta nem lehet..más kérdés hogy ez a pályán nem látszik 😀

  • fella

   szegény ember mostmár örökké hülye lesz attól a pillanattól fogva, hogy elndult azért a labdáért

   • Pepoka

    csak amíg ilyen friss 😀 pár hét és oda vissza szívatja az ellenfél védőit az okos megoldásaival, elsőként szopom fel #nohomo

    • fella

     homo ide vagy oda, remélem tudod, hogy mire vállalkozol 😀

    • stanley

     Most is könnyedén verhetett volna két gólt a Madridnak, ahhoz képest, hogy eddig azt a fikát kapta, hogy képtelen gólt lőni a nagyok ellen. Nagyon remélem már a hétvégén kipúpolja a WHU kapuját.

     • Golf

      Berakom fantasybe akkor. 🙂

     • Csumpitáz Béla

      ugye te is érzed, hogy a “könnyedén verhetett volna két gólt” és a “képtelen gólt lőni” az tulajdonképpen egymás szinonimái és nem ellentétei? 😀

 • fella
  • Gezu77

   neeee, rögtön egy ratkinson…

  • Pásztor László

   Nem baj, Chicha akkor se lesz kifütyülve, ha lesről szerez mesterhármast

 • Angus

  Lindelöf milyen volt a Real ellen?

  • stanley

   A felkészülési mérkőzésekhez képest nagyon vállalható. Szegény csávó olyan lesz, hogy csak a rosszat fogják egyesek meglátni benne.

   • fella

    egy fokkal jobb volt, de így is félelmetesen rossz. smalling jobb focistának tűnt nála, ami elég beszédes

    • stanley

     MINDEN SZAR, főleg Lindelöf!

     • fella

      nem minden, de lindelöf egyelőre eléggé. bailly mellett talán összeszedi magát, de egyelőre kár ezt cukrozni, neki még valóban kell egy kis idő

  • ketomika22

   nekem nem tetszett

  • Homály, minden más középhátvédünk jobb jelenleg.

  • Kicsirio

   Olyan, mint Blind – lassú, fizikálisan gyenge de legalább cserébe ezt egy kicsit se tudja a játék intelligenciájával kompenzálni és még be is van szarva.. Ja és az elvileg fantasztikus passzjátékából, és bulid up quality-éből se láttunk eddig semmit.

  • infinite_red

   remélem a báji – szmelling páros kezd a whu ellen

   • fella

    báji – honesz párost játszatott egész preszezonban, szvsz az lesz az alap egy darabig

 • stanley
  • dawos11

   azért Ibra mutatói sokkoltak…több gólt lőtt, mint amennyi várható volt?! finoman szólva nem így tűnt. 😀

   • ketomika22

    az xg egy átlagos játékos ha jól tudom, ezen kellett volna Ibrának bőven felül kerekednie, ez alapján a cucc alapján Agüero-n kívül mindenki bőven föle emelkedett

    • dawos11

     igen.
     úgy látszik meccsenként 10 ziccer kihagyásával még meg lehet előzni az átlagot 😛

 • Beyonder

  Lett tippelde is, csatlakozzatok.
  Kód: l8srn

  https://predictor.talksport.com/

 • Beyonder

  Mivel rengetegen rám írtatok privátban (khm.), hogy miért nem jósoltam én is, ezért utólag, közkívánatra, belenyúltam a posztba.

  Mindent a rajongóimért!!

 • Ruud

  Kiraly lett az anyag! 🙂

  FA-cup es Pogboom kep hibatlan!

 • a következő a mi szezonunk lesz

  • bedeabl

   🙁

 • mddnszksz

  megbaszunk mindenkit

  • sipi

   a nőket kétszer! (bocsi @MuriÁgnes 🙂 )

 • bedeabl

  Szerintem:
  Bajnokság: Illene mostmár azért megnyerni, de minimum egy top3
  BL: Nyolcaddöntő a minimális elvárásom, negyeddöntőnek már örülnék, és szerintem meg is lesz.
  FA kupa: Negyeddöntő
  Ligakupa: B-csapattal megyünk pár kört, aztán kiesünk
  Legjobb új igazolás: Matic, ez már majdnemhogy most látszik
  Legjobb játékos: Mkhitaryan, nemcsak itt, hanem az egész ligában
  Csalódás: Lindelöf, és félek ebből a szempontból Pogbától is
  Nem engedünk el senkit
  Bold: Martial az első szezonját fogja idézni

 • Asimov

  1. United 2. Arsenal 3. Spurs 4. City 5. Everton 6. Newcastle legjobb igazolás: Matic Legjobb játékos: Pogba

  • bedeabl

   Arsenal 2?

   • Asimov

    Szerintem idén ha nem adják el alexist harcolni fognak az első helyért de természetesen nem fogják megnyerni.

 • Yossuf_84

  1. Boldog leszek, ha az első 3-ban végzünk csont nélkül.
  2. Bajnokság függő, a csoportból való továbbjutás (független a csoportellenfelektől) egyértelmű kell, hogy legyen. Mivel a bajnokság szerintem februárban körvonalazódik, lehet olyan helyzetben leszünk, hogy megint a serleg felemelése lesz a cél. (EL-ben az Arsenal ellen a döntőben)
  3. Idén egyik sem. Legalább is remélem. (FA Kupa volt tavaly előtt, köszi Sodoku mester, Liga kupa pedig tavaly, legyen elég 🙂 -) Fiatalokat mind a két sorozatba!
  4. (Chicarito ohhh wait… ) Perisic, ja nem Matic
  5. Pogba
  6. Félek, hogy Martialban. (de remélem, hogy mindenkiben csak pozitívan csalódunk!)
  7. Senkit nem fogunk már elengedni, függetlenül attól, hogy érkezik e még valaki vagy sem.
  8. Zlatan mesterhármasával nyerjük meg a BL-t. Conte decemberben lemond, mert még mindig ki lesz borulva, hogy eladták nekünk Maticot.

 • Kövi

  Hányadik helyen zár a csapat José legendás második szezonjában?
  4. helyet elcsípjük.
  Mire jutunk Európa csúcssorozatában?
  Sorsolásfüggő, de a csoportból továbbszenvedjük magunkat.
  Mennyire fér majd bele idén az FA Kupa vagy a Ligakupa?
  Ha minden más elveszett.
  Ki lesz a legjobb új igazolás?
  Maticsban bízom.
  Ki lesz a legjobb játékos a szezonban?
  Herrera vagy az örmény futógép.
  Kiben csalódunk óriásit idén (nem csak az új igazolásokra gondolva)?
  Lukakuban. Mikor 30 lőtt gól fölé megy. 😀
  Kit fogunk még elengedni az elkövetkezendő két hétben?
  Mecseknádasd elviszi Fellát a kocsma előtt kidőlt gólyafészkes villanypózna helyére.
  Valami bold a végére?
  Palvin Barbi ellátogat a klimatizált Mozaikba a United BL-győzelmének éjszakáján, és kiderül, hogy gyorsabban issza a sört, mint én. 🙂

 • ketomika22

  – Hányadik helyen zár a csapat José legendás második szezonjában?

  az elvárásom az lenne, hogy minimum az utolsó 2 fordulóig harcban kell lenni, tehét top 3 az a minimum, egyébként szerintem meg kéne nyernünk. amúgy meg még a top 4 sem lesz meg.

  – Mire jutunk Európa csúcssorozatában?

  8ba be kellene érni, ennek ellenére a 16-ban szégyenteljesen kizúgunk egy idegenbeli vereséggel és otthoni x-szel. (valami közepes szintú csapat ellen)

  – Mennyire fér majd bele idén az FA Kupa vagy a Ligakupa?

  el kellene engedni a gecibe, és el is fogjuk.

  – Ki lesz a legjobb új igazolás?

  Matic rombolni fog, mert rombolnia kell. tehát Ő. Lukaku nem hinném, hogy bármire is menne a bójacenteres kontrafociban. Lindelöf pedig nem lesz jó, de remélem emiatt nem fogja nagyon bántani senki, még fiatal.

  – Ki lesz a legjobb játékos a szezonban?

  Miki atom lesz.

  – Kiben csalódunk óriásit idén (nem csak az új igazolásokra gondolva)?

  elsősorban José, majd Lukaku.

  – Kit fogunk még elengedni az elkövetkezendő két hétben?

  Jungot elengedhetnénk és talán el is fog menni, de felőlem akár Blindet is. Felláról nem ejtek szót.

  – Valami bold a végére?

  José nincs itt februárban, Smalling beton lesz.

 • Achi

  Most, hogy van BL biztos vagyok benne, hogy le fogjuk szarni a ligakupát és az FA-t is engedni fogjuk, amíg bent vagyunk a nagyok között (BL). És a csoportból tuti tovább jutunk majd. A bajnokságban meg idén a 4. helyig jutunk, de szerintem az kb. sima lesz. A rangadókon sok jót nem várok idén se. Nagyon bízom Rashford fejlődésében, de nekem valamiért az az érzésem, hogy José alatt ő nem tud majd kiteljesedni. Martial meg pláne, neki ez lesz itt az utolsó szezonja sajnos. Ha nem lesz sok sérülés, akkor ennyit gondolnék idénre, ha viszont kulcsjátékosok kiesnek, akkor nagy szenvedés lehet ebből. Tavaly a szezon elején engem meglepett José a nézhető játékkal (lehet, hogy csak Lajoshoz képest?) , aztán sajnos jött a régi jól megszokott focija. Idén már megvan a neki való keret szerintem teljes mértékben, szóval semmit nem fog “kockáztatni” , jön a busz is majd menetrendszerűen. Reméljük nem akkor, amikor az ellenfél vezet… A kicsiket elpicsázzuk majd, de a közepes és a nagyobb csapatok ellen hatalmas izzadás lesz. Hacsak nem kezdjük el hirtelen nagy hatékonysággal kihasználni a helyzeteinket. Mert azok szoktak lenni, csak gólok nem. Ebben reménykedem.

 • fella

  király lett, de óvatosak voltatok, mint murinnyó az el-döntőben 😀

  stanley neked is vannak ám furcsaságaid, pl. mindig leírod, hogy young el fog menni, amivel szemben
  a) hoszé tavaly év végén csomószor kezdette, fontos meccseken is
  b) végigcsinálta a nyarat a kerettel (nem hagyták otthon, mint a távozó costát vagy maticot a cselszi)
  c) josé lenyilatkozta, hogy 4 fontos játékosa, shaw, rojo. zlatan és YOUNG sérült őszig-télig
  d) abszolút hiányposzt az övé, nincs a keretben valencián kívül igazán “wide player”, namost young mind a nyolc szélső poszton (szélsővédő bal-jobb, wingback bal-jobb, szélső bal-jobb /442/, szélsőtámadó bal-jobb /443/) eljátszik több mint vállalható szinten, ami akkor is kurva jól fog jönni, ha még beesik augusztus végéig egy rose/perisic/orié/valaki.

  szerintem nem lesz már távozó, viszont talán érkező sem.

  lukaku a 90 gólt lövő bajnokcsapatban lesz pl-gólkirály.

  • godlikezaza

   aszondod a chelsea/city télen megveszi tőlünk 223 milláért?

   • fella

    azt

 • MuriÁgnes

  Sok jora nem szamitok.

  • fella

   számból vetted ki a szót

   • MuriÁgnes

    hhhh

  • Ruud

   Ne kezdodjon mar a MINDEN SZAR legyszi!!

   Viccelek 😀

 • Pingback: Kristálygömb – 2017-18 | Zongoracipelő()

 • United82

  Hányadik helyen zár a csapat José legendás második szezonjában?
  Első.
  Ez a csapat a PL-re van felépítve

  Mire jutunk Európa csúcssorozatában?
  csoportból nyögvenyelős továbbjutás és 16 között kiesés februárban , a bajnoki cím mindennél fontosabb

  Mennyire fér majd bele idén az FA Kupa vagy a Ligakupa?
  Egyik se érdekel minket idén, a bajnokságra megyünk rá

  Ki lesz a legjobb új igazolás?
  Matic

  Ki lesz a legjobb játékos a szezonban?
  Miki

  Kiben csalódunk óriásit idén (nem csak az új igazolásokra gondolva)?
  Rashford (ne legyen igazam)

  Kit fogunk még elengedni az elkövetkezendő két hétben?
  passz

  Valami bold a végére?
  Tavasszal nyerünk majd úgy meccseket hogy az utolsó 10 percben Zlatan,Lukaku és Fella fejére íveljük a labdákat akik terrorban tartják az ellenfél védelmét és a végén José térden csúszva ünnepel a szurkolók előtt 😀