A felejtés bére

Gyűlnek a felhők, iksz Moszkvában, döntetlen a városi rangadón, remi és kiesés az Old Traffordon a Ligakupában. Kommentcunami, meg nem értett Daley Blind és Romero, akik csak izgalmat próbáltak csempészni éjszakáinkba és persze Martial, aki ezen a három mérkőzésen az egyetlen gólt verte és rövid időre Nagy Lacinak is érezte magát. Ki mondta, hogy unalmasak a meccseink?! Most hétvégén Londonba látogatunk és a Crystal Palace ellen igyekszünk fontos pontokat gyűjteni.

hi-res-e6b78dac2976f58efd786fe62546141c_crop_north

Sérültek terén nagyon jól állunk, Valencia, Depay, McNair és Wilson sérültek, viszont elvileg mindenki más hadra fogható. Magyarul nincs sérült kulcsjátékosunk, ez igencsak sok bizakodásra ad okot. Louis van Gaal komolyan veszi a bajnoki szereplést és az idegenbeli teljesítményünk is olyan szinten emelkedik, mint a Föld népessége. Amíg tavaly mindössze hat idegenbeli bajnoki találkozót sikerült megnyerni, jelenleg idén már három sikernél járunk, ráadásul öt próbálkozásból.

55f3449f6df94_GettyImages485931298-620x330

A csapat szurkolóit továbbra is Wayne Rooney krízise köti le és jelenleg nem utal arra semmi, hogy holland mesterünk a parkolópályára tenné, legalább egy kis időre Wayne Rooneyt, aki ha nem sérült, betonkezdő. A témát már nagyon sokan, nagyon sok helyen fejtegették, van Gaal azonban már beteg a kérdésektől is a kapitány kapcsán, tehát smafu a történet.

Sokat várunk Mata visszatérésétől, aki remélhetőleg kellően felfrissítette magát, továbbá ott van még a honfitárs Herrera is, akit jó napján igen nehéz megállítani. Schneiderlin kezdi magát bejátszani véglegesen a csapatba és formájának állandósítása nagyon meghatározó lesz még ebben a szezonban.

Getty-601136

A rivális Crystal Palace továbbra is szép formát fut, annak ellenére, hogy pofás vereségbe szaladtak bele a Ligakupában a City otthonában (5-1). Ráadásul mostanában a bajnokságban is akadnak nehézségeik Pardew legénységének, akik azonban nem igazán leírható ellenfelek közé tartoznak.

Cabaye igazi penalty királlyá érte magát, az elmúlt néhány fordulóban 3 büntetőt is sikerrel hajtott végre, reméljük Carrick és társai alaposan kielemzik azt is a mérkőzést megelőzően. Viszont nagyon jó hír, hogy Bolasie, Puncheon és maga Cabaye is kisebb sérülésekkel küzd és visszatérésük kétséges, de ha mindannyian nem is, ketten valószínűleg vállalják majd a játékot.

Crystal-Palace-vs-Man-Utd-live-stream

Ha azonban valaki továbbra is elégedetlen az elmúlt hetek játékával, a gólnélküliséggel, a sok-sok oldalfasszal mi a jobb eredményekben bízva továbbra is ajánljuk mindenkinek ügynökeinket. Ők azok, akik mindig igyekeznek gondoskodni róla, hogy mi igenis csak a jövőre fókuszálunk és néha nyugodtan vegyük be azt a bizonyos tablettát vagy csak hunyjuk be a szemünket egy pillanatra!

mib_fella_marci

Jósolt kezdő:

de Gea – Darmian, Smalling, Jones, Rojo – Schneiderlin, Schweinsteiger – Young, Herrera, Mata – Rooney