Este foci?

Ma este a CSZKA Moszkával játszik BL-meccset a Manchester United, jelentjük annak aki nem tudná, na meg persze annak, akit érdekel. Mert őszintén szólva érhető, ha egyre kevesebben jönnek lázba attól, hogy a Manchester Unitedet láthatják játszani. Az elmúlt másfél hétben lejátszott három gólzáporos 0-0 után joggal érezhetjük azt, hogy van Gaal elvett hat-hét értékes órát az életünkből, és akik nem szeretnék ezt újabb kettővel tetézni, azoknak szól mai rendhagyó beharangozónk. Azaz, ha Louist nem érdeklik a szurkolók, akkor mi, szurkolók is dönthetünk úgy, hogy nem érdekel minket Lajos. Programajánló estére.960-manchester-united-vs-cska-moscow-preview-and-predictionsSajnos tavaly már megszokhattuk, milyenek az őszi hétköznap esték United-meccs nélkül, így annyira messzire nem is kell visszamennünk az időben tanácsért, hogy mit csináljunk ahelyett, hogy labdabaszkodást nézzünk 90 percig.

Szerezzünk például jó pontokat a párunknál. Még nem késő szólni az asszonynak, hogy estére ne tervezzen programot, mert vacsorázni mentek. Ha fontos vagy neki, biztosan visszakérdez, hogy „de nem ma játszik a mencseszter?”, amire azt a megnyugtató és őszinte választ kell adni, hogy „de te fontosabb vagy számomra”, így még az esélyed is nagyobb lesz arra, hogy betalálj ma este, mint Rooney-éknak.

Vacsora helyett akár moziba is mehetsz, asszonypajtás híján akár haverokkal is. Miután neten megnézted a United kezdőjét, a 20:45-ös kezdő sípszó előtt pár perccel kezdik vetíteni A kezdő című filmet, amelyben a nem rossz színész De Niro és a nem rossz csaj Anne Hathaway keveredik valami főnök-beosztott konfliktusba. Ha Martial helyett esetleg Martiant néznél, akkor a Mentőexpedíció című sci-fit ajánljuk, amelyet csak Palik feleségének külön kérésére nem A marsinak fordítottak. Ha viszont agykiégető vígjátékokra esküszöl, akkor a horrorvígjátéknak aposztrofált Libabőrt, vagy a már címével sokat eláruló Fák jú Tanár úr 2.-t ajánlanánk figyelmedbe. Ha bármelyik filmcímről LvG jutott eszedbe, akkor tényleg nagy a baj, és elvonókúrára kell jelentkezned.martian-gallery2-gallery-image-1940x1043

Vagy mondjuk kösd le a figyelmedet munkával. Még nem késő bejelenteni a főnöködnek, hogy szívesen túlóráznál ma, akár este tízig is bennmaradnál. A monitoron lévő számsorok, a félig üres polcok, vagy a futószalag nézése sem sokkal unalmasabb, mint az utóbbi hetek játéka, ráadásul ezért még pénzt is kapsz, amiből majd kimehetsz az Old Traffordra majd ha már nem Lajos lesz a menedzser.

Fiatalabb olvasóink számára pedig javasoljuk a tanulást. Házi feladat, szorgalmi feladat, kiselőadás, ezek pont olyan dolgok, amelyek elkészítésére remek alkalmat kínál a kedd este, a háttérben tóccsaba lágyan duruzsoló hangjával.

Ha mégis tévéznél, de a meccsre nem vagy kíváncsi, sőt arra sem, ahogy a szünetben Hegyi „The Mountain” Iván arról mesél, hányat kell még aludni az el clásicóig, akkor a Sport 1 csatornán kívül más lehetőségek is akadnak. Na nem az állami hírcsárda m1-re kell kapcsolni, a Viasat 3 9-től például a Hollót adja, amit ugyan már nagy valószínűséggel láttatok, na de United – Moszkvát is, csak akkor még jobb szereposztásban. Gerrard emlékére megnézhetitek a Maradj talpon! című vetélkedőt is a DunaWorld csatornán, vagy a Pro4-en a Lehetetlen küldetést, ami talán nem a bajnoki esélyeinkről szól majd. A Film+ Arnie-val büntet, Az igazság nevében című akciófilm még a kormányzó életművéhez mérten is igazi zs kategóriás szórakozásnak ígérkezik, akárcsak a Film+ 2 csatornán látható Karatés védőangyal, Chuck Norris főszereplésével. Ha csajjal, de mégis tévé előtt töltenétek az estét, akkor a Story4-et ajánljuk, ahol Született feleségeket lehet nézni, persze nyilván csak dugás előtt. Apropó, dugás, aki izzadó férfiak helyett izzadó nőket nézne, annak ajánljuk a felnőtt csatornákat, amelyeknek kedd esti kínálatából ki-ki ízlésének megfelelően szemezgethet olyan alkotások közül, mint a Fiatal amatőrök, a Karibi csajok, vagy a Fekete fickók és kis fehér csajok.desperate_housewives_a_l

Na de ez mégis egy fociblog, így illetlenség lenne nem megemlíteni, hogy az Old Traffordon kívül máshol is játszanak meccseket. Olyan meccseket, ahol talán még gólok is születnek, ezért talán érdemesebb lenne ezeket nézni. A Real – PSG összecsapáson lehet Céronaldónak, esetleg Benitez/Di María/David Luiz ellen szurkolni, a PSV – Wolfsburgon jövőbeli ellenfeleket lesni, a Benfica – Galatán Sneijdert csodálni, vagy csak megnézni a szimplán jónak ígérkező Gladbach – Juvét, esetleg azt, hogyan kell a shitty ellen gólt lőni, a Sevilla – Man Cityn. De akad ám a BL-en túl is foci, múlt heti ellenfelünk, a Boro például a tökutolsó Rotherhamet fogadja a Championshipben, az FC Manchester of United pedig a Telfordot látja vendégül ugyanabban az időben, mint a másik United a moszkvaiakat. Igazán hardcore arcoknak pedig egy skót kupameccset, a Montrose – Lothian Thistle Hutchison Vale mérkőzést ajánljuk, ha találnak hozzá sztrímet.PSG-Vs-Real-Madrid-Match-Preview-Live-Stream-Possible-Lineups

Na de aki ennyi jó program közül mégis csak a Manchester United – CSZKA Moszkva meccset választaná, annak máris linkelünk egy streamet, ahol semmi fontos dologról nem fognak lemaradni, aki pedig a meccsnézést egybekötné egy kis ivászattal, annak ismét a Mozaikban a helye, a Keletinél.