Egy nehéz nap délutánja – Főszerepben Daley Blind

Összefoglaló és klasszikus értékelés helyett ma ismételten egy videót láthattok, amiben alapvetően Daley Blind vállalja a főszerepet.

West+Bromwich+Albion+v+Manchester+United+Premier+WowDIvdzAVql

A holland pedig természetesen nem a pozitívan kiemeltek oldalán harcol a mai bejegyzésünkben, ahogy honfitársa, van Gaal sem. Továbbá némi történelmi kitekintőt is kaptok és felmerül, hogy vajon a 352 működhetne-e a csapatunknál vagy egyszerűen csak az a kérdés, hogy hová fér be Daley Blind?

Louis-van-Gaal-498536

Káoszos szezonon vagyunk túl, de azt talán így március elejére bátran leszögezhetjük, hogy mindannyian reménykedünk abban, hogy jövőre Smalling mellett egy hasonló szintű védőt láthatunk és évi 40 meccsen a Darmian, Smalling, Shaw hátvédsor egy negyedik társsal kiegészülve bátran terrorizálhatja a West Bromwich Albion szintű csapatokat is. Az ugyanis nyilvánvalóan látszik, hogy van Gaal együttese olyan gárdák ellen képtelen eredményt felmutatni, akik közel sem szégyellik pontrúgásokkal, felívelésekkel agyongyúrni az ellenfelet. Idén a Bournemouth, Sunderland, Midtjylland, PSV, de a Southampton is hasonló filozófiával verte meg csapatunkat. Hiába a „játszó” csapatok elleni vállalható mérleg, ha a fontos kisebb mérkőzéseken nem jönnek a három pontok. Innentől pedig beszéljen helyettünk a videó. Köszönjük Kristóf közreműködését ismételten. Kellemes szórakozást (?) :