Török Kávé – Újra Európa Liga

Olyan lesz ez az út, mint egy fekete török kávé. Amikor megiszod, és a végén köpködöd ki a zaccot, akkor már tudod, hogy nem volt olyan jó döntés újra kipróbálni. A Fener számára a múltkori megalázkodás után most eléggé élet és halál kérdésévé avanzsált a rangadó. Lássuk, mivel készülünk a sajtószabadság hazájába.

0feb3da2df3e4c4499c406d7d2ed7066

Az előjelek nem a legkedvezőbbek, miután sikerült elhozni az átlag United szurkoló számára Armougeddont a Burnley elleni elcseszett mérkőzéssel. A cheat módban védő Heaton, és a Hammer Tech zászlóshajójaként aposztrofált Ex Wife kódnéven ismert precíziós szuperfegyver hatékonyságával bíró támadósorunknak köszönhetően Zsozé megítélése immár Neganével vetekedne a csalódott rajongók körében, ha a The Walking Dead új főgonoszának nem lenne olyan megnyerő modora.

21 játékossal indultunk útnak a vadregényes éjszakába. A keretben ott van Mkhitaryan, akit végre kiengedtek börtönéből. A helyzet hasonló Schweinsteigerrel is, igaz Bastian sajnos nem kapta meg az EL benevezést, így ő Manchesterben építi tovább az angol-német futballbarátságot, látogat meg vidámparkot, füvészkertet. Nem utazott el a csapattal Carrick, pedig a játékát azért szívesen elnéznénk, különösen úgy, hogy Pogba számára is lenne igény némi pihenőre. A stadiont lelkesen szemlélte Mata, Young és Lingard is. Rojo kamerába vetett büszke pillantása jelzi, most úgy két hónapig biztosan számít a stabil kezdőtagságra.

ec8a85ed4c39494ba37c53fe970c6d47

Egyes hírek szerint Jones a repülőre szállás közben kisebb vádli-sérülést szenvedett, de ezt még senki nem erősítette meg az orvosi stábból, szóval könnyen lehet, hogy ő is játéklehetőséghez jut. Talán esélyt kaphat Fosu-Mensah, Darmian és Schneiderlin is. Borítékolható Ander játéka, akinek Clattenburg helyet biztosított hétvégére a Liberty stadion nézőterére egy roppant érdemtelen kiállítással (közvetlen a szintén eltiltott portugál félisten mellé), így nem kell takarékoskodni az erejével. Memphis pedig valószínűleg éppen bójákat cselezget az Old Traffordon környékén, hiszen neki viszont vasárnap fontos fellépése lesz, talán öt percet is kaphat a Hattyúk ellen.

na ne szivass!

Na, ne szívass!

Így vágunk hát neki tehát a soron következő Európa Liga meccsünknek, amely sorozat az októberi bajnoki faszkodásainknak hála már tényleg a könyökünkön jön ki. Más kérdés, hogy van Gaal is beblöffölte, hogy meg szeretnénk nyerni a sorozatot és José is megteheti, ha nagyon szar irányt vennének a dolgok (és ez, valljuk be, szépen alakul), de inkább ne vegyenek. Persze húzzuk be a csoportot, ha már itt vagyunk, szóval nyerjünk Törökországban, remélhetőleg annak ellenére is hazaengednek majd minket a reptéren, és diadalmasan hagyhatjuk el Európa erdogén zónáját, hogy aztán vasárnap walesben visszarángassanak minket a rideg valóságba.

2ec43d0e75be4c3188764249e0004d5f

Előre a csatába, Jumurdzsákok nem lehetnek ellenfelek!

A beharangozó poénokat ma EZS és stanleykubrick közösen szórta nektek.